Za: Broodje hamburger van de bbq
Zo: Hele kip, groene asperges, champignons, gebakken feta, ganzenvetaardappels, alles bbq
Ma: Nasi met spekjes, paksoi en atjar
Di: Pasta met groene asperge, champignons, feta, rucola en zwarte olijven
Wo: Doner met pita's, salade en knoflooksaus en feta
Do: Asperges met ham, krieltjes en ei
Vr: Groentelasagne met courgette, champignons, spinazie en diverse kazen
quote:
Op donderdag 7 mei 2020 21:08 schreef Oceanonix het volgende:Ik ga hier ook eens meedoen. Ik maak altijd lijstjes. In de zomer wordt het wel steeds vager zoals de maandag en de dinsdag. Vlees kopen wij bij de boer en dat ligt in de vriezer. Groenten komen uit de tuin. Kortom wij kijken waar het overschot van is en passen daarop het menu aan.
Mooi om zo te eten, dat is ons doel ook. Er is nog niets te oogsten uit de tuin helaas maar dat kan nooit lang meer duren. Ik heb vorige week wel weer een voorraadje vlees gehaald bij de vleesboerderij.