abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 2 juni 2018 @ 21:14:29 #1
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_179566832


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.


groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin (Bitcoin.org / Bitcoin aanhangers)
/r/btc (Bitcoin.com / Bitcoin Cash aanhangers)

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 2 juni 2018 @ 21:21:19 #2
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_179566963
Meh, wat ik heb stelt relatief gezien weinig voor, gaat uiteindelijk wel over. Hopen dat Zith goed nieuws krijgt.
  zaterdag 2 juni 2018 @ 21:31:05 #3
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_179567195
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juni 2018 21:21 schreef Kyran het volgende:
Meh, wat ik heb stelt relatief gezien weinig voor, gaat uiteindelijk wel over. Hopen dat Zith goed nieuws krijgt.
Als je te lang door blijft lopen kan dat wel degelijk consequenties hebben voor de rest van je leven. Jij hebt dan geen hernia, maar bij knellende zenuwen kan het op termijn goed mis gaan.

Dat je zomaar spontaan in je broek pist bijvoorbeeld. Dat is toch iets waar je normaal gesproken niet snel een gewoonte van maakt.
pi_179567272
When moen?
When Lambo?
When Hambo?
Vakman pur sang
pi_179567417
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juni 2018 21:34 schreef Lospedrosa het volgende:
When moen?
When Lambo?
When Hambo?
Mambo ook goed ?

pi_179567562
When mambo nr 5?
Vakman pur sang
  zaterdag 2 juni 2018 @ 21:51:34 #7
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179567751
Ik kies voor deze Mambo.

  zaterdag 2 juni 2018 @ 21:52:19 #8
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179567765
Ik kies voor een vuilnisbelt.
Bah, wat ik voel me ellendig zeg. :(
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179567878
EOS is prima aan het pompen in afwachting van het mainnet.
  zaterdag 2 juni 2018 @ 21:58:19 #10
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179567935
quote:
10s.gif Op zaterdag 2 juni 2018 21:52 schreef ssjgoku het volgende:
Ik kies voor een vuilnisbelt.
Bah, wat ik voel me ellendig zeg. :(
Jij ook al? Wat is dat toch hier :{
pi_179568029
De coins doen het effe goed zeker voor een weekend :thumbsup
Vakman pur sang
pi_179568092
Valt mij op dat coiners, van wat ik hoor, vaak een slechte levensstijl hebben.
Ga elke dag: 1 uur sporten, 1 uur ontspannen, 1 uur lezen (nuttige boeken) en eet normaal.
Dan kan het met de coins wel kut gaan maar je voelt je prima!
Vakman pur sang
pi_179568134
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juni 2018 22:04 schreef Lospedrosa het volgende:
Valt mij op dat coiners, van wat ik hoor, vaak een slechte levensstijl hebben.
Ga elke dag: 1 uur sporten, 1 uur ontspannen, 1 uur lezen (nuttige boeken) en eet normaal.
Dan kan het met de coins wel kut gaan maar je voelt je prima!
vooroordeel.
  zaterdag 2 juni 2018 @ 22:21:36 #15
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_179568566
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juni 2018 22:04 schreef Lospedrosa het volgende:
Valt mij op dat coiners, van wat ik hoor, vaak een slechte levensstijl hebben.
Ga elke dag: 1 uur sporten, 1 uur ontspannen, 1 uur lezen (nuttige boeken) en eet normaal.
Dan kan het met de coins wel kut gaan maar je voelt je prima!
Dan ben je iedere dag een halve dag kwijt aan die onzin. :D :')
  zaterdag 2 juni 2018 @ 22:28:21 #16
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_179568747
Leef gewoon je leven en erger je rot aan de onvoorspelbaarheid van de cryptowereld. Of niet.
pi_179570248
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juni 2018 22:04 schreef Lospedrosa het volgende:
Valt mij op dat coiners, van wat ik hoor, vaak een slechte levensstijl hebben.
Ga elke dag: 1 uur sporten, 1 uur ontspannen, 1 uur lezen (nuttige boeken) en eet normaal.
Dan kan het met de coins wel kut gaan maar je voelt je prima!
Om mijn gezondheid op peil te houden, lepel ik elke dag een pot pure Roemeense honing naar binnen.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_179570876
Ik tokenize mijn BMI.
  zaterdag 2 juni 2018 @ 23:51:29 #19
131603 Afwazig
Serious business
pi_179571002
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juni 2018 23:47 schreef KappenBakken het volgende:
Ik tokenize mijn BMI.
Rijke boy gespot.
pi_179571027
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 juni 2018 23:51 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Rijke boy gespot.
Een hambo == een hambo
  zaterdag 2 juni 2018 @ 23:58:53 #21
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179571200
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 juni 2018 23:51 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Rijke boy gespot.
rijke tata
  zondag 3 juni 2018 @ 00:01:01 #22
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179571273
pi_179571852
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 00:01 schreef leolinedance het volgende:
[ afbeelding ]
Vind ik dit lekkerder

pi_179571970
Krijg ook nog eens een DFINITY t-shirt *O*
pi_179572028
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 00:25 schreef kthxbye het volgende:
Krijg ook nog eens een DFINITY t-shirt *O*
Welke heb je gehaald? :P

Ik een zwarte met wat kekke kleurtjes.
pi_179572079
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 00:27 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Welke heb je gehaald? :P

Ik een zwarte met wat kekke kleurtjes.
Ik ga zo eens kijken. Hoe was de KYC?
pi_179572108
quote:
1s.gif Op zondag 3 juni 2018 00:29 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Ik ga zo eens kijken. Hoe was de KYC?
Erg simpel, veel minder rigoureus dan bij andere projecten.

Kwestie van scan van je ID uploaden en het paspoortnummer intypen met wat gegevens, verder niks moeilijks. Ook fijn dat je fee's van zowel KYC als shipping in ETH kan betalen.

Deze is het voor mij geworden;

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  zondag 3 juni 2018 @ 00:57:36 #28
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179572568
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 00:30 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Erg simpel, veel minder rigoureus dan bij andere projecten.

Kwestie van scan van je ID uploaden en het paspoortnummer intypen met wat gegevens, verder niks moeilijks. Ook fijn dat je fee's van zowel KYC als shipping in ETH kan betalen.

Deze is het voor mij geworden;

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Anders kopieer je het AE logo effe _O-
  Moderator / Redactie Sport zondag 3 juni 2018 @ 00:59:37 #29
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_179572607
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 00:57 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Anders kopieer je het AE logo effe _O-
Ja, want 'infinity" teken was nog nooit eerder gebruikt -O-
pi_179572663
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 00:57 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Anders kopieer je het AE logo effe _O-
Project bestaat al sinds 2015 _O-

Aeternity :') _!
  zondag 3 juni 2018 @ 01:05:37 #31
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179572705
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 00:59 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ja, want 'infinity" teken was nog nooit eerder gebruikt -O-
Geen idee ik wilde AE weer effe benoemen want bazencoin.
pi_179572953
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 01:05 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Geen idee ik wilde AE weer effe benoemen want bazencoin.
DFINITY > AE.

Vooral de manier waarop ze "randomness" creeren vind ik;

pi_179573400


Ik ben voor deze gegaan. Prima slaapshirtje. :)
  Moderator / Redactie Sport zondag 3 juni 2018 @ 02:40:16 #34
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_179573412
Eerste keer in tijden dat ik wakker kan blijven :D Denk dat ik eindelijk gewend raak aan alle pijnstillers :P

Even NHL kijken :D
pi_179573435
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 02:40 schreef Kyran het volgende:
Eerste keer in tijden dat ik wakker kan blijven :D Denk dat ik eindelijk gewend raak aan alle pijnstillers :P

Even NHL kijken :D
Kijk er mee uit hoor, de onwenningsverschijnselen zijn flink. Tis lekker spul, maar je wilt het niet te lang gebruiken :)
  Moderator / Redactie Sport zondag 3 juni 2018 @ 03:03:41 #36
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_179573449
quote:
1s.gif Op zondag 3 juni 2018 02:56 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Kijk er mee uit hoor, de onwenningsverschijnselen zijn flink. Tis lekker spul, maar je wilt het niet te lang gebruiken :)
Nope, ga dinsdag ook weer (nogmaals) naar huisarts om te kijken of het niet verstandig is om even te switchen naar iets anders om te voorkomen dat ik lichamelijk verslaafd raak.

Heb afgelopen week 2x een pilletje overgeslagen om te kijken of ik nog steeds veel pijn had, maar het is toch echt nodig. Zit zelf in de zorg en mijn vrouw is zelf arts, dus zijn altijd wel (overdreven) voorzichtig.
pi_179573668
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 03:03 schreef Kyran het volgende:

[..]

Nope, ga dinsdag ook weer (nogmaals) naar huisarts om te kijken of het niet verstandig is om even te switchen naar iets anders om te voorkomen dat ik lichamelijk verslaafd raak.

Heb afgelopen week 2x een pilletje overgeslagen om te kijken of ik nog steeds veel pijn had, maar het is toch echt nodig. Zit zelf in de zorg en mijn vrouw is zelf arts, dus zijn altijd wel (overdreven) voorzichtig.
Dan weet je dus dat je waarschijnlijk al verslaafd bent aan de Oxy's.
  zondag 3 juni 2018 @ 08:52:59 #38
61320 TwztId
ja toch..
pi_179574717
En nog een stappie hoger.. gaat goed zo.
pi_179574981
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 03:03 schreef Kyran het volgende:

[..]

Nope, ga dinsdag ook weer (nogmaals) naar huisarts om te kijken of het niet verstandig is om even te switchen naar iets anders om te voorkomen dat ik lichamelijk verslaafd raak.

Heb afgelopen week 2x een pilletje overgeslagen om te kijken of ik nog steeds veel pijn had, maar het is toch echt nodig. Zit zelf in de zorg en mijn vrouw is zelf arts, dus zijn altijd wel (overdreven) voorzichtig.
Beetje vreemd hoor dat je die oxy zo lang slikt, max 2 dagen.
Vakman pur sang
pi_179575079
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 08:52 schreef TwztId het volgende:
En nog een stappie hoger.. gaat goed zo.
bijna de 6e van de maand
  zondag 3 juni 2018 @ 09:15:18 #41
61320 TwztId
ja toch..
pi_179575106
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 09:13 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

bijna de 6e van de maand
Als dat uitkomt verkoop ik alles weer op 6 juli :s) :s)
pi_179575304
quote:
1s.gif Op zondag 3 juni 2018 09:07 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Beetje vreemd hoor dat je die oxy zo lang slikt, max 2 dagen.
Idd, is in principe gewoon heroine in een doseercapsule. Er is een ware epidemie gaande van dat spul in de VS.
pi_179575409
quote:
1s.gif Op zondag 3 juni 2018 09:07 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Beetje vreemd hoor dat je die oxy zo lang slikt, max 2 dagen.
huisartsen zijn maar prutsers tegenwoordig.
ik kan ook gewoon onbeperkt tramadol en dicofenac telefonisch bestellen ( 3 volle doosjes per keer :') )

toen ik van de tramadol af ging omdat de rugpijn bijna weg was ( CBD olie werkt daar veel beter tegen nml ) voelde ik me toch een partij kut minimaal een week lang.
pi_179575416
het vakantiegeld begint zn werk te doen.
pi_179575443
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 09:33 schreef iloveshitcoins het volgende:
het vakantiegeld begint zn werk te doen.
boven de 8k komt het vertrouwen pas weer.....
pi_179575545
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juni 2018 22:04 schreef Lospedrosa het volgende:
Valt mij op dat coiners, van wat ik hoor, vaak een slechte levensstijl hebben.
Ga elke dag: 1 uur sporten, 1 uur ontspannen, 1 uur lezen (nuttige boeken) en eet normaal.
Dan kan het met de coins wel kut gaan maar je voelt je prima!
juist dit ja........ :D
en dat geld voor alles toch
  zondag 3 juni 2018 @ 10:08:25 #47
62913 Blik
The one and Only!
pi_179576042
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 09:35 schreef Predator38 het volgende:

[..]

boven de 8k komt het vertrouwen pas weer.....
Als ik de telegrams er op nalees is het vertrouwen er al volop. UTN gaat naar 3 dollar in 3 maanden tijd en staat op 55 in 2019. VET gaat sowieso 1 dollar halen einde jaar, en tussen de 50-100 dollar in 2019. En dan hebben we het nog niet over ThOR gehad, 10-50 dollar per stuk in 2019
  zondag 3 juni 2018 @ 10:08:53 #48
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179576053
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 09:33 schreef iloveshitcoins het volgende:
het vakantiegeld begint zn werk te doen.
Nu de bonussen van de bankiers nog
  zondag 3 juni 2018 @ 10:09:57 #49
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179576069
quote:
1s.gif Op zondag 3 juni 2018 10:08 schreef Blik het volgende:

[..]

Als ik de telegrams er op nalees is het vertrouwen er al volop. UTN gaat naar 3 dollar in 3 maanden tijd en staat op 55 in 2019. VET gaat sowieso 1 dollar halen einde jaar, en tussen de 50-100 dollar in 2019. En dan hebben we het nog niet over ThOR gehad, 10-50 dollar per stuk in 2019
Dat moet je ook allemaal niet lezen. Die paar trolls verpesten het voor de rest.
  zondag 3 juni 2018 @ 10:18:19 #50
62913 Blik
The one and Only!
pi_179576215
quote:
1s.gif Op zondag 3 juni 2018 10:09 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Dat moet je ook allemaal niet lezen. Die paar trolls verpesten het voor de rest.
Is ook allemaal omzin, maar een paar weken geleden las je dit nog niet, dus vertrouwen komt wel terug
pi_179576231
quote:
1s.gif Op zondag 3 juni 2018 10:08 schreef Blik het volgende:

[..]

Als ik de telegrams er op nalees is het vertrouwen er al volop. UTN gaat naar 3 dollar in 3 maanden tijd en staat op 55 in 2019. VET gaat sowieso 1 dollar halen einde jaar, en tussen de 50-100 dollar in 2019. En dan hebben we het nog niet over ThOR gehad, 10-50 dollar per stuk in 2019
telegrams....... _O-
  zondag 3 juni 2018 @ 10:30:08 #52
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179576408
quote:
1s.gif Op zondag 3 juni 2018 10:18 schreef Blik het volgende:

[..]

Is ook allemaal omzin, maar een paar weken geleden las je dit nog niet, dus vertrouwen komt wel terug
Toen stond die BS er ook gewoon op hoor. Het is er vaak genoeg over gegaan in dit topic. Maar hoop inderdaad dat het vertrouwen toe gaat nemen.
  zondag 3 juni 2018 @ 10:31:09 #53
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179576424
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 10:19 schreef Predator38 het volgende:

[..]

telegrams....... _O-
Niet weten dat VET max $0,12 eoy :')
pi_179576685
quote:
1s.gif Op zondag 3 juni 2018 10:08 schreef Blik het volgende:

[..]

Als ik de telegrams er op nalees is het vertrouwen er al volop. UTN gaat naar 3 dollar in 3 maanden tijd en staat op 55 in 2019. VET gaat sowieso 1 dollar halen einde jaar, en tussen de 50-100 dollar in 2019. En dan hebben we het nog niet over ThOR gehad, 10-50 dollar per stuk in 2019
mensen zijn altijd positief over hun coins. in denial misschien.
  zondag 3 juni 2018 @ 10:50:08 #55
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179576739
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 10:47 schreef iloveshitcoins het volgende:

[..]

mensen zijn altijd positief over hun coins. in denial misschien.
Logisch ook, anders hadden ze die coins niet.
  zondag 3 juni 2018 @ 10:51:11 #56
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179576761
Goedemorgen beste mensen!
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179576806
quote:
1s.gif Op zondag 3 juni 2018 10:50 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Logisch ook, anders hadden ze die coins niet.
idd en niet objectief.
  zondag 3 juni 2018 @ 11:00:47 #58
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179576905
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 10:19 schreef Predator38 het volgende:

[..]

telegrams....... _O-
Dat is een uber betrouwbare bron, waar alle info uit klopt. :Y)
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179577002
quote:
10s.gif Op zondag 3 juni 2018 11:00 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Dat is een uber betrouwbare bron, waar alle info uit klopt. :Y)
Voor publieke opinie wel ...
  zondag 3 juni 2018 @ 11:07:45 #60
131603 Afwazig
Serious business
pi_179577007
De telegrams en de twitters laten je nooit in de steek.
  zondag 3 juni 2018 @ 11:08:02 #61
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179577013
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 11:07 schreef illusions het volgende:

[..]

Voor publieke opinie wel ...
Lijkt een beetje op hier. :D
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179577162
Niet te hard omhoog, ik wacht nog op de hra teruggave!
pi_179577427
UNNIIIIIIII VVVEERSSAAAAJJAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAA
Op zaterdag 25 augustus 2012 11:03 schreef yvonne het volgende: Dag kindjes, nu weer braaf met je legerautootjes spelen.
pi_179578060
quote:
99s.gif Op zondag 3 juni 2018 11:36 schreef m.k het volgende:
UNNIIIIIIII VVVEERSSAAAAJJAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAA
Blijft een topgrap dit. Kan er maar geen genoeg van krijgen.
pi_179578152
quote:
99s.gif Op zondag 3 juni 2018 11:36 schreef m.k het volgende:
UNNIIIIIIII VVVEERSSAAAAJJAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAA
Wat is daar mee?
Vakman pur sang
  zondag 3 juni 2018 @ 12:33:54 #66
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_179578285
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 12:15 schreef illusions het volgende:

[..]

Blijft een topgrap dit. Kan er maar geen genoeg van krijgen.
Die coin is wel een grap ja
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_179578522
quote:
99s.gif Op zondag 3 juni 2018 11:36 schreef m.k het volgende:
UNNIIIIIIII VVVEERSSAAAAJJAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAA
100 miljoen miljard transacties, in theorie..
pi_179578719
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 12:49 schreef iloveshitcoins het volgende:

[..]

100 miljoen miljard transacties, in theorie..
  Moderator / Redactie Sport zondag 3 juni 2018 @ 13:41:12 #69
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_179579268
quote:
1s.gif Op zondag 3 juni 2018 09:07 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Beetje vreemd hoor dat je die oxy zo lang slikt, max 2 dagen.
Dat kan gewoon hoor :) Zit zelf in de zorg en vrouw is arts, dus zoals ik al zei we houden dat soort dingen echt wel in de gaten. Zijn mensen die maanden lang moeten gebruiken.

... maar on-topic: VEN +17% en ICX +6% sinds ik heb gezegd dat ik mijn aandeel heb vergroot i.v.m. verwachtingen in juni *O* Iemand meegedaan? :P

Edit: Heb NCASH weggedaan trouwens.
pi_179579289
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 13:41 schreef Kyran het volgende:

[..]

Dat kan gewoon hoor :) Zit zelf in de zorg en vrouw is arts, dus zoals ik al zei we houden dat soort dingen echt wel in de gaten. Zijn mensen die maanden lang moeten gebruiken.

... maar on-topic: VEN +17% en ICX +6% sinds ik heb gezegd dat ik mijn aandeel heb vergroot i.v.m. verwachtingen in juni *O* Iemand meegedaan? :P
er is meer een buy the rumor gaande vandaag van wat ik heb begrepen

verwacht wel weer de gebruikelijke dip daarna

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 03-06-2018 13:43:02 ]
pi_179579295
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 13:41 schreef Kyran het volgende:

[..]

Dat kan gewoon hoor :) Zit zelf in de zorg en vrouw is arts, dus zoals ik al zei we houden dat soort dingen echt wel in de gaten. Zijn mensen die maanden lang moeten gebruiken.

... maar on-topic: VEN +17% en ICX +6% sinds ik heb gezegd dat ik mijn aandeel heb vergroot i.v.m. verwachtingen in juni *O* Iemand meegedaan? :P

Edit: Heb NCASH weggedaan trouwens.
Ik zou uitkijken met oxy. Het heeft nu al flinke invloed op je hersencapaciteiten.
pi_179579303
quote:
1s.gif Op zondag 3 juni 2018 13:43 schreef xminator het volgende:

[..]

Ik zou uitkijken met oxy. Het heeft nu al flinke invloed op je hersencapaciteiten.
_O-
  Moderator / Redactie Sport zondag 3 juni 2018 @ 13:47:31 #73
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_179579368
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 13:42 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

er is meer een buy the rumor gaande vandaag van wat ik heb begrepen

verwacht wel weer de gebruikelijke dip daarna
DHL geruchten?
pi_179579380
quote:
1s.gif Op zondag 3 juni 2018 13:47 schreef Kyran het volgende:

[..]

DHL geruchten?
bitocean ico



NanXiaoning twitterde op zondag 03-06-2018 om 10:09:57 Something big will happen, some news will be released #vet #Ocean #mainnet #ecosystem https://t.co/BnjPzB7OOS reageer retweet


[ Bericht 31% gewijzigd door #ANONIEM op 03-06-2018 13:49:58 ]
  zondag 3 juni 2018 @ 13:57:03 #75
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179579553
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 13:48 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

bitocean ico

[ afbeelding ]

NanXiaoning twitterde op zondag 03-06-2018 om 10:09:57 Something big will happen, some news will be released #vet #Ocean #mainnet #ecosystem https://t.co/BnjPzB7OOS reageer retweet
Maakt allemaal niks uit want toch $0,12 eoy
pi_179579654
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 13:57 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Maakt allemaal niks uit want toch $0,12 eoy
USD 12 MAX EOY
  zondag 3 juni 2018 @ 14:09:29 #77
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179579857
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 14:01 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

USD 12 MAX EOY
Als VET 12 USD wordt koop ik een Lambo. En een huis in Spanje. En 1 in Italië.
En een whatsappje naar de baas dat ie dat kutwerk maar lekker zelf gaat doen!
  Moderator / Redactie Sport zondag 3 juni 2018 @ 14:19:08 #78
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_179580015
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 13:48 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

bitocean ico

[ afbeelding ]

NanXiaoning twitterde op zondag 03-06-2018 om 10:09:57 Something big will happen, some news will be released #vet #Ocean #mainnet #ecosystem https://t.co/BnjPzB7OOS reageer retweet
Thanks, had ik gemist :)
pi_179580234
quote:
1s.gif Op zondag 3 juni 2018 13:43 schreef xminator het volgende:

[..]

Ik zou uitkijken met oxy. Het heeft nu al flinke invloed op je hersencapaciteiten.
  Moderator / Redactie Sport zondag 3 juni 2018 @ 14:52:25 #80
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_179580661
quote:
10s.gif Op zondag 3 juni 2018 14:29 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Ach, ik kan dan tenminste nog oxy op de kop geven, sommigen hebben geen excuus :D
pi_179581078
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 14:52 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ach, ik kan dan tenminste nog oxy op de kop geven, sommigen hebben geen excuus :D
Touché.
pi_179581277
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 13:48 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

bitocean ico

[ afbeelding ]

NanXiaoning twitterde op zondag 03-06-2018 om 10:09:57 Something big will happen, some news will be released #vet #Ocean #mainnet #ecosystem https://t.co/BnjPzB7OOS reageer retweet
comic sans is n fokking vet lettertype.
pi_179581525
SEAL, WAT EEN GODENCOIN _O_
Lambo of Rekt
pi_179581626
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 15:40 schreef EggsTC het volgende:
SEAL, WAT EEN GODENCOIN _O_
Hoezo dan? Volg deze nie!
Vakman pur sang
pi_179581653
quote:
1s.gif Op zondag 3 juni 2018 15:46 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Hoezo dan? Volg deze nie!
OMDAT SEAL _O_ ZEKER 12USDEOY, NIET MAX... MAAR MIN!
Lambo of Rekt
pi_179581679
quote:
14s.gif Op zondag 3 juni 2018 15:48 schreef EggsTC het volgende:

[..]

OMDAT SEAL _O_ ZEKER 12USDEOY, NIET MAX... MAAR MIN!
En wat is de stijging na ICO? Of loopt deze nog?
Vakman pur sang
pi_179581707
quote:
1s.gif Op zondag 3 juni 2018 15:49 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

En wat is de stijging na ICO? Of loopt deze nog?
DE STIJGING NA DE ICO ZAL EEN ONGEKENDE MOON WORDEN... DE ICO IS AFGELOPEN, TIS WACHTEN OP DE HITBTC LISTING _O_
Lambo of Rekt
pi_179581741
quote:
1s.gif Op zondag 3 juni 2018 15:49 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

En wat is de stijging na ICO? Of loopt deze nog?
Niet op de hoogte zijn van hoe SEAL Bitcoin van de troon gaat stoten :')
pi_179581749
SEAL _O_

DE BUURMAN VAN DELOITTE HEEFT HET SHIRT AANGETROKKEN HAHAHAHA JA. JONGENS DIE NEPTICKETD VOOR DE TOPPERS KOMEN ER NIET MEER DOOR UNIVERSAA MOEHEOEJEOEOEOEOEPEOOE
pi_179581760
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 15:54 schreef kthxbye het volgende:
SEAL _O_

DE BUURMAN VAN DELOITTE HEEFT HET SHIRT AANGETROKKEN HAHAHAHA JA. JONGENS DIE NEPTICKETD VOOR DE TOPPERS KOMEN ER NIET MEER DOOR UNIVERSAA MOEHEOEJEOEOEOEOEPEOOE
DIT, EN ADIDAS IS COMING... SEAL WORDT EEN KNALLER VAN DE EERSTE ORDE ! WAVESMAAND ZAL VERBLEKEN ALS VITALIK'S GEBLEEKTE ANUSJE. _O_

SEAL _O_
Lambo of Rekt
  zondag 3 juni 2018 @ 15:59:49 #91
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_179581800
Wat een kuttopic is dit ook geworden met dat onnozele Seal en Universa all-caps gedoe.
De "maand x wordt Waves-maand" is tenminste nog een leuk grapje omdat het nóóit zo is, maar dit is gewoon onnodig.
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
pi_179581817
OHJA SEAL DIE ALLES SEALED NA DE ICO. ALLE PRODUCTEN ZULLEN WORDEN VOORZIEN VAN EEN SEAL APPROVED SEAL EN HUN BLOCKCHAIN ZAL RIJZEN TOT GROTE HOOGTEN STATOSFEER EN VERDER LANGS DE MAAN NAAR DE ZON.
SEAL NEUKT JE MOEDER
Vakman pur sang
pi_179581823
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 16:01 schreef Lospedrosa het volgende:
OHJA SEAL DIE ALLES SEALED NA DE ICO. ALLE PRODUCTEN ZULLEN WORDEN VOORZIEN VAN EEN SEAL APPROVED SEAL EN HUN BLOCKCHAIN ZAL RIJZEN TOT GROTE HOOGTEN STATOSFEER EN VERDER LANGS DE MAAN NAAR DE ZON.
SEAL NEUKT JE MOEDER
Beetje overdreven :{
Lambo of Rekt
  zondag 3 juni 2018 @ 16:01:39 #94
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179581828
quote:
15s.gif Op zondag 3 juni 2018 15:59 schreef MacorgaZ het volgende:
Wat een kuttopic is dit ook geworden met dat onnozele Seal en Universa all-caps gedoe.
De "maand x wordt Waves-maand" is tenminste nog een leuk grapje omdat het nóóit zo is, maar dit is gewoon onnodig.
NIET MEE EENS
  zondag 3 juni 2018 @ 16:02:15 #95
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179581841
quote:
15s.gif Op zondag 3 juni 2018 16:01 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Beetje overdreven :{
En het is 'de moeder'.
pi_179581850
quote:
1s.gif Op zondag 3 juni 2018 16:02 schreef leolinedance het volgende:

[..]

En het is 'de moeder'.
Dit dus....
Lambo of Rekt
pi_179581857
quote:
1s.gif Op zondag 3 juni 2018 16:01 schreef leolinedance het volgende:

[..]

NIET MEE EENS
Ook niet mee eens, waves maand komt er zeker aan. Verder wel mee eens.
pi_179581903
quote:
1s.gif Op zondag 3 juni 2018 16:03 schreef robbietobbie het volgende:

[..]

Ook niet mee eens, waves maand komt er zeker aan. Verder wel mee eens.
Ja, die komt al sinds ergens juni vorig jaar.
Lambo of Rekt
pi_179581928
quote:
1s.gif Op zondag 3 juni 2018 16:02 schreef leolinedance het volgende:

[..]

En het is 'de moeder'.
Het is "je de moeder."

Verder vind ik dat MacorgaZ wel gelijk heeft, elke keer dezelfde tyfusgrap.
pi_179581932
edit

[ Bericht 99% gewijzigd door EggsTC op 03-06-2018 16:33:41 ]
Lambo of Rekt
pi_179581944
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 16:07 schreef illusions het volgende:

[..]

Het is "je de moeder."

Verder vind ik dat MacorgaZ wel gelijk heeft, elke keer dezelfde tyfusgrap.
Ja maar dit is om een reden, blijkbaar hebben jullie die gemist. Juist omdat er niks aan gedaan werd gingen we maar gewoon meedoen met die onzin.
Lambo of Rekt
  zondag 3 juni 2018 @ 16:32:47 #102
61320 TwztId
ja toch..
  zondag 3 juni 2018 @ 16:32:53 #103
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179582174
Jezus...
Wat een niveau weer.
Wat is er mis met SEAL?
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179582190
Poll: Komt er nog een bullrun in 2018?
Ja, moehoehoehoen
Nein
Weet niet
Tussenstand:

Ook een poll maken? Klik hier

ff pagina opschuiven.
Lambo of Rekt
  zondag 3 juni 2018 @ 16:35:06 #105
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179582201
SEAL is geen universa shit.
No offence.
Wat een geblaat hier weer zeg.
Wacht maar eens even af, kom ik met echte nieuws shit, je weet.
Ultra Instinct nieuws.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179582205
quote:
10s.gif Op zondag 3 juni 2018 16:35 schreef ssjgoku het volgende:
SEAL is geen universa shit.
No offence.
Wat een geblaat hier weer zeg.
Wacht maar eens even af, kom ik met echte nieuws shit, je weet.
Ultra Instinct nieuws.
_O_

Ik zeg ook niet dat seal kut is _O_
Lambo of Rekt
  zondag 3 juni 2018 @ 16:37:59 #107
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179582231
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 16:35 schreef EggsTC het volgende:

[..]

_O_

Ik zeg ook niet dat seal kut is _O_
I know, en dat is het ook niet.
Net als VEN is het een serieus iets.
Rest wat hier shilled wordt, Verge o.a. :')
3x niks.
We zoeken winners.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  zondag 3 juni 2018 @ 16:40:33 #108
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179582267
En ja ik verwacht zelf ook een Adidas.
En dat is echt geen kleintje.
Is gewoon serieuze business. en dat kunnen die heren wel. Niet voor niets een stem bij Deloitte.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  zondag 3 juni 2018 @ 17:00:20 #109
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179582537
quote:
10s.gif Op zondag 3 juni 2018 16:37 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

I know, en dat is het ook niet.
Net als VEN is het een serieus iets.
Rest wat hier shilled wordt, Verge o.a. :')
3x niks.
We zoeken winners.
Nog een paar weken en dan is het VET :D
pi_179582601
hopelijk gaat de bearmarket nog een tijdje door dan wordt dit topic misschien weer normaal.
pi_179582639
  zondag 3 juni 2018 @ 17:16:36 #112
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179582732
quote:
1s.gif Op zondag 3 juni 2018 17:00 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Nog een paar weken en dan is het VET :D
Ja maar dat is goeie shit snap je wat ik bedoel?
Sommige komen hier met de grootste onzin. Bleh.
We zoeken dingen met potentie toch.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179582826
quote:
10s.gif Op zondag 3 juni 2018 17:16 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Ja maar dat is goeie shit snap je wat ik bedoel?
Sommige komen hier met de grootste onzin. Bleh.
We zoeken dingen met potentie toch.
Jep, zoals SEAL!
Lambo of Rekt
  zondag 3 juni 2018 @ 17:32:39 #114
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179583038
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 17:21 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Jep, zoals SEAL!
Die heeft ook echt potentie.
Let maar op.
Even bonus afwachten en HODL. Geloof me, dikke winst. Vanaf Exchange al.
Iedereen was hier getipt zie ik, maar goed.
Zijn maar enkele die er gebruik van deden maken :P
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179583049
quote:
14s.gif Op zondag 3 juni 2018 16:33 schreef EggsTC het volgende:
Poll: Komt er nog een bullrun in 2018?
Ja, moehoehoehoen
Nein
Weet niet
Tussenstand:
[ afbeelding ]
Ook een poll maken? Klik hier

ff pagina opschuiven.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_179583204
quote:
10s.gif Op zondag 3 juni 2018 17:32 schreef ssjgoku het volgende:
Zijn maar enkele die er gebruik van deden maken :P
Is dit uberhaupt Nederlands?
pi_179583470
quote:
10s.gif Op zondag 3 juni 2018 17:32 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Die heeft ook echt potentie.
Let maar op.
Even bonus afwachten en HODL. Geloof me, dikke winst. Vanaf Exchange al.
Iedereen was hier getipt zie ik, maar goed.
Zijn maar enkele die er gebruik van deden maken :P
Dit soort slap shill geleuter helpt niet echt hoor :')
[P]otverdorie
pi_179583614
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 18:01 schreef NatteBever het volgende:

[..]

Dit soort slap shill geleuter helpt niet echt hoor :')
Als iemand het heeft over "Geloof me, dikke winst" ben ik sowieso sceptisch.
pi_179583892
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 18:14 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Als iemand het heeft over "Geloof me, dikke winst" ben ik sowieso sceptisch.
Geloof me, het wordt zeer matig met soms een kleine kans op winst.
Geloof je dat wel? :P
Vakman pur sang
pi_179584016
quote:
1s.gif Op zondag 3 juni 2018 18:28 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Geloof me, het wordt zeer matig met soms een kleine kans op winst.
Geloof je dat wel? :P
Ja.

Of dat er een kans is op veel rendement maar ook een kans dat het helemaal niks wordt :P
  zondag 3 juni 2018 @ 18:37:59 #121
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179584103
Die Verge betalingen op Pornhub, is dat weer zo'n dynamisch bedrag wat je moet betalen afhankelijk van de XVG/USD koers?
  zondag 3 juni 2018 @ 18:54:21 #122
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179584536
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 18:01 schreef NatteBever het volgende:

[..]

Dit soort slap shill geleuter helpt niet echt hoor :')
En non argument comments al helemaal niet.
Ga slapen.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  zondag 3 juni 2018 @ 18:59:13 #123
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_179584665
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 17:42 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Is dit uberhaupt Nederlands?
Is uberhaupt überhaupt Nederlands?
pi_179585017
quote:
10s.gif Op zondag 3 juni 2018 16:32 schreef ssjgoku het volgende:
Jezus...
Wat een niveau weer.
Wat is er mis met SEAL?
Het is geen XRP.
pi_179586648
brb
  zondag 3 juni 2018 @ 20:41:56 #126
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179587282
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 19:16 schreef Glazenmaker het volgende:

[..]

Het is geen XRP.
XRP. :')
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179588716
quote:
10s.gif Op zondag 3 juni 2018 20:41 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

XRP. :')
Mensen zonder XRP :')
  † In Memoriam † zondag 3 juni 2018 @ 21:41:25 #128
230491 Zith
pls tip
pi_179588757
Zit in een kamer met 3 zieken, kaal en aan de chemo. Volgens de nurse is dit de 'dood binnen een week kamer' maar dat was een grapje denk ik. 😂
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_179588813
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 21:41 schreef Zith het volgende:
Zit in een kamer met 3 zieken, kaal en aan de chemo. Volgens de nurse is dit de 'dood binnen een week kamer' maar dat was een grapje denk ik. 😂
Gezellig :')
Vakman pur sang
pi_179588928
Mag ik van iemand een persoonlijke lening met maximale legale rente (14% per jaar)?

Waarschijnlijk niet, maar het is het proberen waard.

Dit geld heb ik nodig om te investeren in risicovolle assets.
Gefeliciteerd
pi_179589025
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 21:48 schreef Goudgeil het volgende:
Mag ik van iemand een persoonlijke lening met maximale legale rente (14% per jaar)?

Waarschijnlijk niet, maar het is het proberen waard.

Dit geld heb ik nodig om te investeren in risicovolle assets.
Is dit wel verstandig?
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_179589057
quote:
5s.gif Op zondag 3 juni 2018 21:52 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Is dit wel verstandig?
Ja want ik kan de klappen hebben want ik krijg elke maand van DUO meer dan 1000 euro die ik pas na m'n studie in 35 jaar hoef af te betalen.
Gefeliciteerd
pi_179589113
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 21:53 schreef Goudgeil het volgende:

[..]

Ja want ik kan de klappen hebben want ik krijg elke maand van DUO meer dan 1000 euro die ik pas na m'n studie in 35 jaar hoef af te betalen.
Lenen^2.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  † In Memoriam † zondag 3 juni 2018 @ 22:04:53 #134
230491 Zith
pls tip
pi_179589412
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 21:48 schreef Goudgeil het volgende:
Mag ik van iemand een persoonlijke lening met maximale legale rente (14% per jaar)?

Waarschijnlijk niet, maar het is het proberen waard.

Dit geld heb ik nodig om te investeren in risicovolle assets.
Je kan op veel exchanges (zoals bittrex en bitfinex) coins of USD lenen, dit is vaak voor minder dan 14% per jaar.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_179589441
quote:
1s.gif Op zondag 3 juni 2018 22:04 schreef Zith het volgende:

[..]

Je kan op veel exchanges (zoals bittrex en bitfinex) coins of USD lenen, dit is vaak voor minder dan 14% per jaar.
Heus kan dat ook op Bittrex tegenwoordig. Op Bitfinex zit ik al aardig op de margin haha.
Gefeliciteerd
pi_179590009
quote:
1s.gif Op zondag 3 juni 2018 22:04 schreef Zith het volgende:

[..]

Je kan op veel exchanges (zoals bittrex en bitfinex) coins of USD lenen, dit is vaak voor minder dan 14% per jaar.
Help hem nou niet joh :P
pi_179590794
quote:
15s.gif Op zondag 3 juni 2018 15:59 schreef MacorgaZ het volgende:
Wat een kuttopic is dit ook geworden met dat onnozele Seal en Universa all-caps gedoe.
De "maand x wordt Waves-maand" is tenminste nog een leuk grapje omdat het nóóit zo is, maar dit is gewoon onnodig.
Gelukkig voegt MacorgaZ echt wat toe aan het topic

_O_ MacorgaZ _O_

_O_ salty omdat ie geen bags UNUVERSAAAAHAHAHAHAJAJAJAJAJAA of SEAHEHAHRHAHEHAHAHAHAHAHAHAHHALLLL heeft _O_
pi_179590840
quote:
10s.gif Op zondag 3 juni 2018 16:40 schreef ssjgoku het volgende:
En ja ik verwacht zelf ook een Adidas.
En dat is echt geen kleintje.
Is gewoon serieuze business. en dat kunnen die heren wel. Niet voor niets een stem bij Deloitte.
ADIDAS, DELOITTE, MICROSOFT???

HET HOUDT NIET OP, HET BLIJFT SPECULEREN MET SEAL WAT EEN MUNT, WAT EEN TOEKOMST _O_

EVEN BONUS AFWACHTEN EN HODL, GELOOF ME WAT EEN WINST _O_

_O_ SSJGOKU HET SEAL ORAKEL, SLAPEND RIJK WORDRN IN EEN BEARMARKET _O_
  zondag 3 juni 2018 @ 23:33:11 #139
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179591539
Aeternity mainnet release naar augustus opgeschoven :{
pi_179591777
Ja ik vraag me dan toch af, Waarom The Fu$K zou een groot bedrijf in zee gaan met een totaal onbekende cryptocurrency. Dat is toch wel het laatste wat je als succesvol bedrijf wil doen tenzij het een coin is die al een enorm trackrecord heeft van vele jaren en use-cases?
pi_179592193
3 BTC ruilen tegen cash in Rotterdam.

https://www.reddit.com/r/(...)st_3btc_to_scammers/

Stiekem wel een beetje gelachen.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_179592270
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 17:33 schreef chroestjov het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Voorspelling:

pi_179592402
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 21:48 schreef Goudgeil het volgende:
Mag ik van iemand een persoonlijke lening met maximale legale rente (14% per jaar)?

Waarschijnlijk niet, maar het is het proberen waard.

Dit geld heb ik nodig om te investeren in risicovolle assets.
pi_179592590
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 21:53 schreef Goudgeil het volgende:

[..]

Ja want ik kan de klappen hebben want ik krijg elke maand van DUO meer dan 1000 euro die ik pas na m'n studie in 35 jaar hoef af te betalen.
Waarom dan lenen?
pi_179592690
quote:
0s.gif Op maandag 4 juni 2018 00:35 schreef ITrade het volgende:
3 BTC ruilen tegen cash in Rotterdam.

https://www.reddit.com/r/(...)st_3btc_to_scammers/

Stiekem wel een beetje gelachen.
quote:
3 guys showed up, one of them was aged around 25, had a Belgian phone number, claimed to have a business in Belgium etc. Other two were 45+, looked like Romanian to me. They spoke French to each other.
_O- nee, prima idee verder
pi_179593173
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 23:33 schreef leolinedance het volgende:
Aeternity mainnet release naar augustus opgeschoven :{
_O-
pi_179593280
quote:
0s.gif Op maandag 4 juni 2018 00:35 schreef ITrade het volgende:
3 BTC ruilen tegen cash in Rotterdam.

https://www.reddit.com/r/(...)st_3btc_to_scammers/

Stiekem wel een beetje gelachen.
mijn god :')
  maandag 4 juni 2018 @ 08:06:08 #148
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179593557
Goedemorgen warriors.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179593572
Morge,

Over 4 dagen heb ik mijn zitting.
Over 5 dagen hoop ik afgestudeerd te zijn.

Mooie week wordt dit :)
  maandag 4 juni 2018 @ 08:11:23 #150
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179593601
quote:
0s.gif Op maandag 4 juni 2018 08:08 schreef ArnoldG0342 het volgende:
Morge,

Over 4 dagen heb ik mijn zitting.
Over 5 dagen hoop ik afgestudeerd te zijn.

Mooie week wordt dit :)
Good Luck!
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  † In Memoriam † maandag 4 juni 2018 @ 08:30:03 #151
230491 Zith
pls tip
pi_179593837
Morgen, om 9:00 de ct scan😂😂🤣🤣
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  maandag 4 juni 2018 @ 08:44:26 #152
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179594083
quote:
0s.gif Op maandag 4 juni 2018 08:30 schreef Zith het volgende:
Morgen, om 9:00 de ct scan😂😂🤣🤣
Succes man..
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  maandag 4 juni 2018 @ 08:57:22 #153
226677 revpolen
Skysong Fireworks Liuyang
pi_179594278
Skysong Fireworks Liuyang "The BEST fireworks direct to you!"
pi_179595249
quote:
0s.gif Op maandag 4 juni 2018 08:08 schreef ArnoldG0342 het volgende:
Morge,

Over 4 dagen heb ik mijn zitting.
Over 5 dagen hoop ik afgestudeerd te zijn.

Mooie week wordt dit :)
sterkte deze week !
en daarna een paar maanden/jaar lamballen ?
pi_179595353
quote:
0s.gif Op maandag 4 juni 2018 09:54 schreef Predator38 het volgende:

[..]

sterkte deze week !
en daarna een paar maanden/jaar lamballen ?
Thx!
3 maanden vakantie. Kan ik de restauratie van mijn oldtimer afronden.
Reizen (zoals iedereen tegenwoordig doet) vind ik leuk, maar ik steek dat geld liever in mijn toekomstige koophuis *O*
  maandag 4 juni 2018 @ 10:11:34 #156
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_179595513
quote:
0s.gif Op maandag 4 juni 2018 10:02 schreef ArnoldG0342 het volgende:

[..]

Thx!
3 maanden vakantie. Kan ik de restauratie van mijn oldtimer afronden.
Reizen (zoals iedereen tegenwoordig doet) vind ik leuk, maar ik steek dat geld liever in mijn toekomstige koophuis *O*
Jezelf herontdekken en met jeuk aan je zak terugkomen is onbetaalbaar. Kan geen koophuis tegenop.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  maandag 4 juni 2018 @ 10:14:22 #157
61320 TwztId
ja toch..
pi_179595576
quote:
0s.gif Op maandag 4 juni 2018 08:30 schreef Zith het volgende:
Morgen, om 9:00 de ct scan😂😂🤣🤣
Je ziet er allemaal wel de humor van in ?

:)
  maandag 4 juni 2018 @ 10:27:21 #158
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179595877
quote:
10s.gif Op maandag 4 juni 2018 10:11 schreef fathank het volgende:

[..]

Jezelf herontdekken en met jeuk aan je zak terugkomen is onbetaalbaar. Kan geen koophuis tegenop.
_O-
  maandag 4 juni 2018 @ 10:52:40 #159
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_179596319
quote:
10s.gif Op maandag 4 juni 2018 10:11 schreef fathank het volgende:

[..]

Jezelf herontdekken en met jeuk aan je zak terugkomen is onbetaalbaar. Kan geen koophuis tegenop.
:D!
Hmz...
pi_179596538
quote:
10s.gif Op maandag 4 juni 2018 10:11 schreef fathank het volgende:

[..]

Jezelf herontdekken en met jeuk aan je zak terugkomen is onbetaalbaar. Kan geen koophuis tegenop.
_O_

quote:
Fellow Binancians,

Due to an insufficient amount of QKC tokens deposited, Binance will postpone the listing of QuarkChain (QKC) until further notice. We will keep QKC deposits and withdrawals open and provide a further announcement prior to listing. Thank you for your understanding.

Thanks for your support!

Binance Team

2018/06/04
Mooi dan haha. Dit heb ik eignelijk nog nooit gezien.
  maandag 4 juni 2018 @ 11:08:59 #161
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179596550
Wie gaat er hier zaterdag naar Guus Meeuwis?
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179596602
quote:
10s.gif Op maandag 4 juni 2018 11:08 schreef ssjgoku het volgende:
Wie gaat er hier zaterdag naar Guus Meeuwis?
Was er graag bij geweest, maar zit niet in Nederland helaas.

Wel altijd mooi feestje, ook al wel ben ik niet van de Nederlandstalige muziek ^O^
  maandag 4 juni 2018 @ 11:14:59 #163
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179596617
quote:
0s.gif Op maandag 4 juni 2018 11:13 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Was er graag bij geweest, maar zit niet in Nederland helaas.

Wel altijd mooi feestje, ook al wel ben ik niet van de Nederlandstalige muziek ^O^
Is idd de sfeer die super relaxed altijd is :D
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  maandag 4 juni 2018 @ 11:18:46 #164
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_179596673
quote:
1s.gif Op maandag 4 juni 2018 10:14 schreef TwztId het volgende:

[..]

Je ziet er allemaal wel de humor van in ?

:)
Dat is de beste manier om er mee om te gaan.
pi_179596750
quote:
10s.gif Op maandag 4 juni 2018 11:14 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Is idd de sfeer die super relaxed altijd is :D
Jup :P

Ik ben dus jaloers.
pi_179598007
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 23:52 schreef metallicelmo het volgende:
Ja ik vraag me dan toch af, Waarom The Fu$K zou een groot bedrijf in zee gaan met een totaal onbekende cryptocurrency. Dat is toch wel het laatste wat je als succesvol bedrijf wil doen tenzij het een coin is die al een enorm trackrecord heeft van vele jaren en use-cases?
Omdat ze er een paar miljoen voor gehad hebben?
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  maandag 4 juni 2018 @ 12:16:18 #167
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_179598043
quote:
0s.gif Op maandag 4 juni 2018 00:35 schreef ITrade het volgende:
3 BTC ruilen tegen cash in Rotterdam.

https://www.reddit.com/r/(...)st_3btc_to_scammers/

Stiekem wel een beetje gelachen.
Wat een verschrikkelijk domme idioot :')
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
pi_179598133
Geertcoin wel weer lekker gestegen, bijna 18%.
  Knapste mannelijke user 2022 maandag 4 juni 2018 @ 12:23:41 #169
206731 Mortaxx
Doomer
pi_179598236
Xrp heeft de weg omhoog ook weer gevonden :)
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_179599442
quote:
10s.gif Op maandag 4 juni 2018 12:16 schreef MacorgaZ het volgende:

[..]

Wat een verschrikkelijk domme idioot :')
Ja sommige mensen zijn gewoon ongeschikt. Hoe krijg je het voor elkaar
pi_179599646
Pssssst... Bitcoin kopeh?
pi_179600536

Andreas _O_

Het heeft zo'n 2000 jaar geduurd maar Griekenland heeft er weer een god bij!
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_179600762
Wanneer gaan we weer echt moonen. :/
pi_179600964
waren paar mooie trade dagen :)

Portfolio met een kleine 10% vergroot zonder extra fiat, love it :)
pi_179601244
quote:
0s.gif Op maandag 4 juni 2018 14:40 schreef noobcrypto het volgende:
waren paar mooie trade dagen :)

Portfolio met een kleine 10% vergroot zonder extra fiat, love it :)
Blij zijn met 10% O+
Vakman pur sang
pi_179601253
quote:
1s.gif Op maandag 4 juni 2018 14:57 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Blij zijn met 10% O+
10% van 10k is toch mooi even 1000 eurie ;)
pi_179601906
ziet er niet goed uit. ;(
pi_179602171
quote:
0s.gif Op maandag 4 juni 2018 00:45 schreef up7 het volgende:

[..]

Voorspelling:
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_179604142
Dit is gwn manipulatie
pi_179604203
JA duh, zo verdien je het meest met traden, iets wat de grote jongens dagelijks doen met grote volumes.
pi_179604816
Stophunting heet dat, zoek maar ns op youtube.
Lambo of Rekt
pi_179605170
pfff als jullie eens wisten waar ik nu zat.. Man man, ik heb hier internet dat gewoon niet boven de 100kb per seconde gaat.. De tering.. En ja gewoon in Nederland....
En ik verveel me hier!
pi_179605640
quote:
0s.gif Op maandag 4 juni 2018 18:20 schreef noobcrypto het volgende:
pfff als jullie eens wisten waar ik nu zat.. Man man, ik heb hier internet dat gewoon niet boven de 100kb per seconde gaat.. De tering.. En ja gewoon in Nederland....
En ik verveel me hier!
Pffffgg ik zeg maar: WAAR DAN!?
Vakman pur sang
pi_179605852
quote:
1s.gif Op maandag 4 juni 2018 18:50 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Pffffgg ik zeg maar: WAAR DAN!?
in een gehucht met 200 inwoners zonder kabel televisie of internet.
pi_179605927
boom!
  maandag 4 juni 2018 @ 19:09:00 #186
474113 hodlwave
HODL fanaat
pi_179605932
quote:
0s.gif Op maandag 4 juni 2018 19:03 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

in een gehucht met 200 inwoners zonder kabel televisie of internet.
Dat is ergens in Friesland, of Zeeland. :P
pi_179606228
quote:
0s.gif Op maandag 4 juni 2018 18:20 schreef noobcrypto het volgende:
pfff als jullie eens wisten waar ik nu zat.. Man man, ik heb hier internet dat gewoon niet boven de 100kb per seconde gaat.. De tering.. En ja gewoon in Nederland....
En ik verveel me hier!
Welcome to my life. Jaar lang op geknepen GPRS snelheid gezeten, dat was net genoeg om Fok te laden, als er plaatjes in een topic stonden was ik al de lul.
pi_179610637
quote:
0s.gif Op maandag 4 juni 2018 15:50 schreef chroestjov het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
zulke plaatjes posten helpt ook niet bij het positiever worden van de markt.
pi_179610803
piedpipercoin twitterde op maandag 04-06-2018 om 18:21:49 On the subject of Exchanges they are getting disgusting. One exchange (not even Binance) emailed us the other day their price. "20btc+token worth 20btc" not naming names here. If you think you're going to get $300k+ from a coin that raise $0 you're fucking crazy.#KissMyPiss https://t.co/631fueqArE reageer retweet
pi_179610969
quote:
0s.gif Op maandag 4 juni 2018 22:14 schreef iloveshitcoins het volgende:

[..]

zulke twitter posten helpen ook niet bij het positiever worden van de markt.
Vakman pur sang
pi_179611006
quote:
0s.gif Op maandag 4 juni 2018 15:50 schreef chroestjov het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
pi_179611547
quote:
0s.gif Op maandag 4 juni 2018 22:14 schreef iloveshitcoins het volgende:

[..]

zulke plaatjes posten helpt ook niet bij het positiever worden van de markt.
Ik denk niet dat de samengeklonterde liquiditeit van deze reeks voldoende is om de markt een bepaalde richting in te duwen.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  maandag 4 juni 2018 @ 22:54:34 #193
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179611577
quote:
0s.gif Op maandag 4 juni 2018 22:52 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Ik denk niet dat de samengeklonterde liquiditeit van deze reeks voldoende is om de markt een bepaalde richting in te duwen.
TOT WE UNITEN EN BITCOINS GAAN KOPEN.
TO THE MOON!
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179611630
quote:
10s.gif Op maandag 4 juni 2018 22:54 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

TOT WE UNITEN EN BITCOINS GAAN KOPEN.
TO THE MOON!
Neeeeeheee
Universaaahahahaahhaahhjjjjajaaajajahaha
Vakman pur sang
pi_179611632
Voorlopig modderen we nog wel ff door.

Nothing to see here.
pi_179611654
quote:
10s.gif Op maandag 4 juni 2018 22:54 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

TOT WE UNITEN EN BITCOINS GAAN KOPEN.
TO THE MOON!
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  dinsdag 5 juni 2018 @ 00:34:56 #197
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179613145
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 18:37 schreef leolinedance het volgende:
Die Verge betalingen op Pornhub, is dat weer zo'n dynamisch bedrag wat je moet betalen afhankelijk van de XVG/USD koers?
Of is het een vast aantal Verge?

niemand?
pi_179613221
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 00:34 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Of is het een vast aantal Verge?

niemand?
Ik weet er het fijne niet van, maar ik kan mij eigenlijk niet voorstellen dat het niet is gekoppeld aan de USD.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  dinsdag 5 juni 2018 @ 00:56:58 #199
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179613265
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 00:47 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Ik weet er het fijne niet van, maar ik kan mij eigenlijk niet voorstellen dat het niet is gekoppeld aan de USD.
Ik ook niet, daarom. Ik vind het dan maar nep :{ In feite wordt je XVG gewoon door een tussenpartij omgewisseld naar USD wat vervolgens aan Pornhub wordt overgemaakt.

Tenminste dat denk ik.
pi_179613662
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 00:56 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Ik ook niet, daarom. Ik vind het dan maar nep :{ In feite wordt je XVG gewoon door een tussenpartij omgewisseld naar USD wat vervolgens aan Pornhub wordt overgemaakt.

Tenminste dat denk ik.
Ja, in principe is dat niets meer dan een winkel die BTC accepteert als middel van betaling, alleen heeft Pornhub zich behoorlijk laten betalen om Verge toe te voegen als betaalmiddel onder het mom van een gezamenlijke reclamecampagne wat eigenlijk gewoon een campagne voor Pornhub zelf was.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  dinsdag 5 juni 2018 @ 07:46:19 #201
243445 genakt
Alea Iacta Est
pi_179614440
Iemand hier nog meer dbet ?
Op woensdag 26 mei 2010 18:00 schreef Darkestrah het volgende:
Ik heb van horen zeggen dat genakt een behoorlijk goede keus is. Wat heb je te verliezen?
pi_179614611
Morgen moon
pi_179615204
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 08:02 schreef Wereldgozer het volgende:
Morgen moon
Leg eens uit? Waarom denk je dat?
Vakman pur sang
pi_179615302
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 08:55 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Leg eens uit? Waarom denk je dat?
6e van de maand jaahaa
  dinsdag 5 juni 2018 @ 09:04:01 #205
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179615311
quote:
8s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 07:46 schreef genakt het volgende:
Iemand hier nog meer dbet ?
Nee
pi_179615323
quote:
8s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 07:46 schreef genakt het volgende:
Iemand hier nog meer dbet ?
Nee, ik skip die
pi_179616033
quote:
8s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 07:46 schreef genakt het volgende:
Iemand hier nog meer dbet ?
nog niet.... zit er wel aan te denken
  dinsdag 5 juni 2018 @ 10:29:50 #208
243445 genakt
Alea Iacta Est
pi_179616342
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 10:05 schreef Predator38 het volgende:

[..]

nog niet.... zit er wel aan te denken
Je had al wat maar nu van funfair helemaal overgestapt naar Dbet. Team is beter, Veel meer voordelen. Enige nadeel is wat ik nu nog zie is weinig exchanges maar dat kan ook elk moment veranderen.
Op woensdag 26 mei 2010 18:00 schreef Darkestrah het volgende:
Ik heb van horen zeggen dat genakt een behoorlijk goede keus is. Wat heb je te verliezen?
pi_179616371
quote:
8s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 10:29 schreef genakt het volgende:

[..]

Je had al wat maar nu van funfair helemaal overgestapt naar Dbet. Team is beter, Veel meer voordelen. Enige nadeel is wat ik nu nog zie is weinig exchanges maar dat kan ook elk moment veranderen.
klopt!

marketing word ook veel beter.....je weet waarom.
maar wel erg veel competitie
  dinsdag 5 juni 2018 @ 10:34:51 #210
243445 genakt
Alea Iacta Est
pi_179616428
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 10:31 schreef Predator38 het volgende:

[..]

klopt!

marketing word ook veel beter.....je weet waarom.
maar wel erg veel competitie
Nu word er hier te vaak geshilled met ven en heb die zelf niet maar nu Dbet er een samenwerking mee heeft kan het best groot worden. Ven doet blijkbaar wel hun werk goed als je hun community's ziet.

Competitie is tot nu toe Funfair :') , Wager, (verziek al alles sinds het begin) , Eosbet ?
Op woensdag 26 mei 2010 18:00 schreef Darkestrah het volgende:
Ik heb van horen zeggen dat genakt een behoorlijk goede keus is. Wat heb je te verliezen?
  Moderator dinsdag 5 juni 2018 @ 10:35:35 #211
18653 crew  D.
pi_179616440
quote:
0s.gif Op maandag 4 juni 2018 14:40 schreef noobcrypto het volgende:
waren paar mooie trade dagen :)

Portfolio met een kleine 10% vergroot zonder extra fiat, love it :)
Gebruik je je hele portfolio, of beperk je je op enkele coins?
pi_179616473
quote:
8s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 10:34 schreef genakt het volgende:

[..]

Nu word er hier te vaak geshilled met ven en heb die zelf niet maar nu Dbet er een samenwerking mee heeft kan het best groot worden. Ven doet blijkbaar wel hun werk goed als je hun community's ziet.

Competitie is tot nu toe Funfair :') , Wager, (verziek al alles sinds het begin) , Eosbet ?
en buiten de blockchain wereld ook nog veel competitie....
maar dbet heeft Phil en Vechain nu ja *O*
pi_179616707
quote:
8s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 10:34 schreef genakt het volgende:
Competitie is tot nu toe Funfair , Wager, (verziek al alles sinds het begin) , Eosbet ?
Ik had wel wat meer van FUN verwacht, zeker gezien het team en de showcase die ze al hadden toen, het zag er echt goed uit.

Maarja, had sowieso van heel 2018 al veel meer verwacht ;(
Lambo of Rekt
  dinsdag 5 juni 2018 @ 10:59:25 #214
243445 genakt
Alea Iacta Est
pi_179616771
quote:
2s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 10:54 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ik had wel wat meer van FUN verwacht, zeker gezien het team en de showcase die ze al hadden toen, het zag er echt goed uit.

Maarja, had sowieso van heel 2018 al veel meer verwacht ;(
Uiteindelijk verkoop funfair alleen whitelabels zonder dat de kopers van de coin er eigenlijk iets aan kunnen verdienen.

Dbet keert 100% van de winst aan dbet holders uit om maar iets kleins te zeggen
Op woensdag 26 mei 2010 18:00 schreef Darkestrah het volgende:
Ik heb van horen zeggen dat genakt een behoorlijk goede keus is. Wat heb je te verliezen?
pi_179616784
quote:
8s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 10:59 schreef genakt het volgende:

[..]

Uiteindelijk verkoop funfair alleen whitelabels zonder dat de kopers van de coin er eigenlijk iets aan kunnen verdienen.

Dbet keert 100% van de winst aan dbet holders uit om maar iets kleins te zeggen
DBET houders zijn het "huis" en worden ook zo uitbetaald
  dinsdag 5 juni 2018 @ 11:09:05 #216
243445 genakt
Alea Iacta Est
pi_179616892
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 11:00 schreef Predator38 het volgende:

[..]

DBET houders zijn het "huis" en worden ook zo uitbetaald
Ja inderdaad. _O_

Zit ook in hun telegram. Die gifs :') :') :')

https://t.me/OfficialDecentBet
Op woensdag 26 mei 2010 18:00 schreef Darkestrah het volgende:
Ik heb van horen zeggen dat genakt een behoorlijk goede keus is. Wat heb je te verliezen?
pi_179616901
quote:
8s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 11:09 schreef genakt het volgende:

[..]

Ja inderdaad. _O_

Zit ook in hun telegram. Die gifs :') :') :')

https://t.me/OfficialDecentBet
ik zit er ook in ja......lol
  dinsdag 5 juni 2018 @ 11:09:55 #218
77531 Grrrrrrrr
*PURRRRR*
pi_179616908
Why no moon? When hambo?
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_179616997
quote:
8s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 10:34 schreef genakt het volgende:

[..]

Nu word er hier te vaak geshilled met ven en heb die zelf niet maar nu Dbet er een samenwerking mee heeft kan het best groot worden. Ven doet blijkbaar wel hun werk goed als je hun community's ziet.

Competitie is tot nu toe Funfair :') , Wager, (verziek al alles sinds het begin) , Eosbet ?
You have seen.
pi_179617128
Dbet wat een inspiratieloze naam, zou t daarom al niet kopen.
pi_179617136
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 11:23 schreef Jed1Gam het volgende:
Dbet wat een inspiratieloze naam, zou t daarom al niet kopen.
koop jij maar lekker Verge dan :D
pi_179617187
Gokken op gokcoins :')

Niet doorhebben dat de hele cryptomarkt één grote gok is :')

Gok^2 :')
pi_179617268
Het seizoen van de beren is geopend!! *O*

“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 5 juni 2018 @ 11:46:32 #224
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_179617354
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 11:39 schreef ITrade het volgende:
Het seizoen van de beren is geopend!! *O*

[ afbeelding ]
Welk jaar is dat grafiek van?

BTC is tussen januari en juni alleen maar gedaald, dus grafiek klopt niet. Waarom zou het tussen juni en oktober opeens wel kloppen :P
pi_179617361
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 11:46 schreef Kyran het volgende:

[..]

Welk jaar is dat grafiek van?

BTC is tussen januari en juni alleen maar gedaald, dus grafiek klopt niet. Waarom zou het tussen juni en oktober opeens wel kloppen :P
Alle jaren, het berekend laat maar zeggen de buyingpower van iedere maand over elk jaar. Dit jaar niet nee, dus de beren zullen nog sterker zijn dit keer!!! })
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  dinsdag 5 juni 2018 @ 11:57:40 #226
62913 Blik
The one and Only!
pi_179617505
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 11:47 schreef ITrade het volgende:

[..]

Alle jaren, het berekend laat maar zeggen de buyingpower van iedere maand over elk jaar. Dit jaar niet nee, dus de beren zullen nog sterker zijn dit keer!!! })
Goed verhaal

Ik geloof het niet
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 5 juni 2018 @ 12:14:31 #227
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_179617689
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 11:57 schreef Blik het volgende:

[..]

Goed verhaal

Ik geloof het niet
Niks aan toe te voegen :D

Lekker stukje uit een grafiek knippen terwijl rest van grafiek niet klopt en dan een bewering doen :D Zo kan ik het ook ...
pi_179617750
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 12:14 schreef Kyran het volgende:

[..]

Niks aan toe te voegen :D

Lekker stukje uit een grafiek knippen terwijl rest van grafiek niet klopt en dan een bewering doen :D Zo kan ik het ook ...
Het is niet uit een grafiek geknipt, het is een berekening van oude data. Oftewel als elk jaar in januari de markt met laten we zeggen 5% stijgt, dan zie je dat terug in dit grafiek.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  dinsdag 5 juni 2018 @ 12:27:32 #229
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_179617825
Met andere woorden, deze historische data klopt absoluut niet met de trend in 2018. Dus je hebt er feitelijk geen reet aan
Please sir. When moon? When Mustang?
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 5 juni 2018 @ 12:31:39 #230
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_179617880
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 12:20 schreef ITrade het volgende:

[..]

Het is niet uit een grafiek geknipt, het is een berekening van oude data. Oftewel als elk jaar in januari de markt met laten we zeggen 5% stijgt, dan zie je dat terug in dit grafiek.
Ja, dat snap ik, maar het klopt dus niet met dit jaar.

Hele periode tussen januari en juni klopt niet met wat wij dit jaar hebben gezien, dus waarom zou het stukje tussen juni en oktober wel kloppen? Dat het de afgelopen jaren gebeurd is wil niet zeggen dat het dit jaar ook gaat gebeuren en de eerste 6 maanden van 2018 is toch je bewijs dat ik gelijk heb?
pi_179618104
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 12:31 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ja, dat snap ik, maar het klopt dus niet met dit jaar.

Hele periode tussen januari en juni klopt niet met wat wij dit jaar hebben gezien, dus waarom zou het stukje tussen juni en oktober wel kloppen? Dat het de afgelopen jaren gebeurd is wil niet zeggen dat het dit jaar ook gaat gebeuren en de eerste 6 maanden van 2018 is toch je bewijs dat ik gelijk heb?
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 12:27 schreef Rossdale het volgende:
Met andere woorden, deze historische data klopt absoluut niet met de trend in 2018. Dus je hebt er feitelijk geen reet aan
Zeker, het is geen grafiek zoals bij TA die zogenaamd altijd werkt. Het is gewoon een analyse van data. Een mens is heel voorspelbaar na event X komt reactie Y. Uiteindelijk kan je niet zoveel met dit grafiek nee, maar er is dus iets waardoor deze maanden zwakker zijn dan bijvoorbeeld een december maand.

Zelf zie ik het wel gebeuren dat het nu nog maanden een beetje sideways gaat voordat de FOMO weer toeslaat.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  dinsdag 5 juni 2018 @ 12:52:08 #232
62913 Blik
The one and Only!
pi_179618140
Uiteindelijk is het maar een daling van ongeveer 15%, dus relatief gezien sowieso peanuts in crypto-land
pi_179618542
When lambo?
Ook geen 38
pi_179618555
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 10:35 schreef D. het volgende:

[..]

Gebruik je je hele portfolio, of beperk je je op enkele coins?
Ik heb 3 coins waar ik voor lange termijn in zit. De overige coins die ik heb verwissel ik steeds om zo extra coins te vergaren.

Ik heb op moment zo'n 8 verschillende coins. Waarvan 3 dus voor hodl en de overige 5 voor de handel. Heb nog wat tether staan wat ik vandaag of morgen ga inwisselen voor iets nieuws en zo probeer ik stapje voor stapje steeds meer te krijgen :)
  Moderator dinsdag 5 juni 2018 @ 13:26:14 #235
18653 crew  D.
pi_179618735
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 13:15 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

Ik heb 3 coins waar ik voor lange termijn in zit. De overige coins die ik heb verwissel ik steeds om zo extra coins te vergaren.

Ik heb op moment zo'n 8 verschillende coins. Waarvan 3 dus voor hodl en de overige 5 voor de handel. Heb nog wat tether staan wat ik vandaag of morgen ga inwisselen voor iets nieuws en zo probeer ik stapje voor stapje steeds meer te krijgen :)
Ah, je wisselt dus naar andere coins? Niet dat je bij een stijging een coin verkoopt voor bijv. btc, om er bij een daling weer meer van diezelfde coin terug te kopen?
pi_179618877
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 13:26 schreef D. het volgende:

[..]

Ah, je wisselt dus naar andere coins? Niet dat je bij een stijging een coin verkoopt voor bijv. btc, om er bij een daling weer meer van diezelfde coin terug te kopen?
Ligt er maar net aan, eergisteren heb ik wat coins verkocht voor tether. Die heb ik nu nog over en ga ik straks weer in een coin stappen.

Ik zelf doe helemaal niks met btc.
pi_179619291
Zo. Ff een maand of 4 niks gedaan en m'n portfolio is er niet beter van geworden :') (Zwak uitgedrukt)

Is het nog een beetje gezellig hier?
Nog interessante dingen om in te stappen of is het overal slechts kommer en kwel :P
Forcefield City Bewoner
  dinsdag 5 juni 2018 @ 14:03:53 #238
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179619312
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 14:02 schreef roislecxe het volgende:
Zo. Ff een maand of 4 niks gedaan en m'n portfolio is er niet beter van geworden :') (Zwak uitgedrukt)

Is het nog een beetje gezellig hier?
Nog interessante dingen om in te stappen of is het overal slechts kommer en kwel :P
Super hier
pi_179619340
Zie dat Bittrex flink veranderd is :{
Forcefield City Bewoner
pi_179619360
Is de wavesmaand al geweest of heb ik die ff gemist :P
Forcefield City Bewoner
  dinsdag 5 juni 2018 @ 14:11:10 #241
366734 dimmak
bitcoin
pi_179619394
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 14:07 schreef roislecxe het volgende:
Is de wavesmaand al geweest of heb ik die ff gemist :P
Elke maand is het wavesmaand _O_
Uitvinder van de biersmiley.
pi_179619410
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 14:11 schreef dimmak het volgende:

[..]

Elke maand is het wavesmaand _O_
Gekkenhuis.
Forcefield City Bewoner
pi_179619422
Ouwe PC van boven naar beneden gehaald. Stonden nog 3500 solar op.
Had ik beter paar maanden eerder kunnen ontdekken :'( :') :'(
Forcefield City Bewoner
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 5 juni 2018 @ 14:25:39 #244
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_179619583
Rois leeft :o
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_179619598
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 14:25 schreef Nattekat het volgende:
Rois leeft :o
T was nou niet bepaald spannend laatste maanden he :P
Of ben je al miljonair?
Forcefield City Bewoner
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 5 juni 2018 @ 14:43:44 #246
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_179619861
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 14:26 schreef roislecxe het volgende:

[..]

T was nou niet bepaald spannend laatste maanden he :P
Of ben je al miljonair?
Ik kom hier al maanden niet meer, suf topic geworden :P

Maar itt jou nog wel elders op FOK!
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_179619954
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 14:43 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik kom hier al maanden niet meer, suf topic geworden :P

Maar itt jou nog wel elders op FOK!
Heb je nog een portfolio of ben je er helemaal uit?
Mijn portfolio is vrij saai. 6k solar, en minder dan een kwart btc ofzo. Ben er echt helemaal uit, geen idee meer waarin te stappen.
Forcefield City Bewoner
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 5 juni 2018 @ 14:59:13 #248
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_179620107
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 14:50 schreef roislecxe het volgende:

[..]

Heb je nog een portfolio of ben je er helemaal uit?
Mijn portfolio is vrij saai. 6k solar, en minder dan een kwart btc ofzo. Ben er echt helemaal uit, geen idee meer waarin te stappen.
Wat Ethers, wat GETs, wat Modum.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 5 juni 2018 @ 15:00:52 #249
62913 Blik
The one and Only!
pi_179620130
VEN 100%, mainnet release eind deze maand
  dinsdag 5 juni 2018 @ 15:18:12 #250
131603 Afwazig
Serious business
pi_179620429
Een main is het nieuwe partnership.
  dinsdag 5 juni 2018 @ 15:22:47 #251
366734 dimmak
bitcoin
pi_179620496
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 15:00 schreef Blik het volgende:
VEN 100%, mainnet release eind deze maand
Die werd toch al lang gebruikt door klanten achter de schermen?
Uitvinder van de biersmiley.
  dinsdag 5 juni 2018 @ 15:30:15 #252
366734 dimmak
bitcoin
pi_179620615
Uitvinder van de biersmiley.
  dinsdag 5 juni 2018 @ 15:40:02 #253
62913 Blik
The one and Only!
pi_179620776
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 15:22 schreef dimmak het volgende:

[..]

Die werd toch al lang gebruikt door klanten achter de schermen?
Nee, vanaf 8 juni wordt het getest en eind juni live. Vanaf dan ook thor generatie als je je VEN gaat staken
  dinsdag 5 juni 2018 @ 15:41:24 #254
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_179620806
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 15:22 schreef dimmak het volgende:

[..]

Die werd toch al lang gebruikt door klanten achter de schermen?
Testen zijn bezig en authority node selectie is bezig. Ondertussen draaien ze hun huidige services nog op ethereum en gaat 30 juni de switch om naar VeThor. De boel zal op dit moment wel parallel draaien.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_179620911
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 15:41 schreef fathank het volgende:

[..]

Testen zijn bezig en authority node selectie is bezig. Ondertussen draaien ze hun huidige services nog op ethereum en gaat 30 juni de switch om naar VeThor. De boel zal op dit moment wel parallel draaien.
Volgens mij draaien er helemaal geen services van vechain op ethereum
pi_179620957
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 15:46 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Volgens mij draaien er helemaal geen services van vechain op ethereum
Vechain is nu nog een ERC20 token op de ETH blockchain tot hun eigen blockchain live gaat, toch?

Heb me er niet in verdiept maar dacht dat gelezen te hebben.
pi_179621015
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 15:49 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Vechain is nu nog een ERC20 token op de ETH blockchain tot hun eigen blockchain live gaat, toch?

Heb me er niet in verdiept maar dacht dat gelezen te hebben.
ja klopt, fathank zegt dat er “services” draaien op hun erc20 token, is volgens mij niet zo
  dinsdag 5 juni 2018 @ 16:12:36 #258
366734 dimmak
bitcoin
pi_179621401
http://temooiomwaartezijn.be/

Dat plaatje met BCH op de homepage _O-
Uitvinder van de biersmiley.
  dinsdag 5 juni 2018 @ 16:12:42 #259
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179621403
Wat een boring gedoe, wanneer komt die klote moon nou eens. :(
En dan niet de moon van 28 juni 2018 06:54:35.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  dinsdag 5 juni 2018 @ 16:20:21 #260
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_179621546
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 15:53 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

ja klopt, fathank zegt dat er “services” draaien op hun erc20 token, is volgens mij niet zo
Excuus. Ik dacht bijvoorbeeld onderstaande dapp op ethereum draaide...

“My Story, The First Ever 3rd-party Initiated, Developed And Managed dApp On VeChainThor” @vechainofficial https://medium.com/@vecha(...)ainthor-61deb8839e0d

Maar gelijk op VeThor dus.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 5 juni 2018 @ 16:24:57 #261
366734 dimmak
bitcoin
pi_179621638
Dus alle Vechain hodlers hebben eigenlijk alleen nog maar geïnvesteerd in het idee en worden alleen maar lekker gemaakt met wat partnerships en info over het mainnet?
Uitvinder van de biersmiley.
  dinsdag 5 juni 2018 @ 16:27:45 #262
62913 Blik
The one and Only!
pi_179621693
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 16:24 schreef dimmak het volgende:
Dus alle Vechain hodlers hebben eigenlijk alleen nog maar geïnvesteerd in het idee en worden alleen maar lekker gemaakt met wat partnerships en info over het mainnet?
Is er een coin waarbij dat anders is?
pi_179621728
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 16:27 schreef Blik het volgende:

[..]

Is er een coin waarbij dat anders is?
Zeker, Ethereum, Waves, Factom om maar wat te noemen.
  dinsdag 5 juni 2018 @ 16:32:54 #264
62913 Blik
The one and Only!
pi_179621773
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 16:30 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Zeker, Ethereum, Waves, Factom om maar wat te noemen.
Hoe zijn die begonnen? Direct met ico’s en partnerships of is het begonnen met een belofte?
  dinsdag 5 juni 2018 @ 16:33:15 #265
366734 dimmak
bitcoin
pi_179621780
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 16:27 schreef Blik het volgende:

[..]

Is er een coin waarbij dat anders is?
Ja natuurlijk. Maar als je het zo zwart wit stelt, kun je het ook vergelijken met Tron. (Andere usecase, dat dan weer wel.) Dus snap ik niet waarom die Vechain shills zo hevig zijn en dan wel op vergelijkbare situaties/coins gehaat wordt.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_179621803
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 16:32 schreef Blik het volgende:

[..]

Hoe zijn die begonnen? Direct met ico’s en partnerships of is het begonnen met een belofte?
Ethereum is begonnen zonder ICO en zonder "beloftes." Zo ook Bitcoin, en nog een rits coins.
  dinsdag 5 juni 2018 @ 16:43:36 #267
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_179621937
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 16:33 schreef dimmak het volgende:

[..]

Ja natuurlijk. Maar als je het zo zwart wit stelt, kun je het ook vergelijken met Tron. (Andere usecase, dat dan weer wel.) Dus snap ik niet waarom die Vechain shills zo hevig zijn en dan wel op vergelijkbare situaties/coins gehaat wordt.
Ze hebben al behoorlijk wat private solutions live. Of telt dat niet?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 5 juni 2018 @ 16:45:31 #268
366734 dimmak
bitcoin
pi_179621969
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 16:43 schreef fathank het volgende:

[..]

Ze hebben al behoorlijk wat private solutions live. Of telt dat niet?
Geen idee, die zijn private dus zijn ze er wel? :P Tron zegt ook heel veel te hebben.
Uitvinder van de biersmiley.
  dinsdag 5 juni 2018 @ 16:48:02 #269
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_179622010
We gaan het zien 30 juni.

Zou wel een geniale exitscam zijn.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_179622031
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 16:24 schreef dimmak het volgende:
Dus alle Vechain hodlers hebben eigenlijk alleen nog maar geïnvesteerd in het idee en worden alleen maar lekker gemaakt met wat partnerships en info over het mainnet?
Sowieso staan vechain/ven los van elkaar.

met een beetje ongeluk wordt het net zoals met ripple/xrp. ripple technologie dat door banken gebruikt wordt zonder het daadwerkelijke gebruik van xrp de coin (wat gewoon een leuke p&d hobby voor tussendoor is)
  dinsdag 5 juni 2018 @ 17:09:32 #271
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_179622524
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 16:49 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Sowieso staan vechain/ven los van elkaar.

met een beetje ongeluk wordt het net zoals met ripple/xrp. ripple technologie dat door banken gebruikt wordt zonder het daadwerkelijke gebruik van xrp de coin (wat gewoon een leuke p&d hobby voor tussendoor is)
Huh :?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 5 juni 2018 @ 17:30:48 #272
62913 Blik
The one and Only!
pi_179622954
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 16:49 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Sowieso staan vechain/ven los van elkaar.

met een beetje ongeluk wordt het net zoals met ripple/xrp. ripple technologie dat door banken gebruikt wordt zonder het daadwerkelijke gebruik van xrp de coin (wat gewoon een leuke p&d hobby voor tussendoor is)
Ven wordt Vet, en alleen met Vet kun je Thor genereren. Dus nee
pi_179622976
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 16:34 schreef illusions het volgende:

[..]

Ethereum is begonnen zonder ICO en zonder "beloftes." Zo ook Bitcoin, en nog een rits coins.
Ethereum is wel degelijk begonnen met een ICO, al werd het toen nog gewoon een crowdsale genoemd.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_179623051
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 17:30 schreef Blik het volgende:

[..]

Ven wordt Vet, en alleen met Vet kun je Thor genereren. Dus nee
Dus nee wat?
pi_179623275
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 16:24 schreef dimmak het volgende:
Dus alle Vechain hodlers hebben eigenlijk alleen nog maar geïnvesteerd in het idee en worden alleen maar lekker gemaakt met wat partnerships en info over het mainnet?
nee

Vechain draait al 3 jaar

Mainnet release is hooguit van private tot public met bijbehorende ecosysteem

De reden dat sunny overgaat tot een public blockchain is vanwege het netwerk etfect

Ze willen geen intranet zijn, heb je niks aan

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 05-06-2018 17:55:00 ]
pi_179623298
Mensen kunnen echt niet researchen
pi_179623701
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 17:48 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

nee

Vechain draait al 3 jaar

Mainnet release is hooguit van private tot public met bijbehorende ecosysteem

De reden dat sunny overgaat tot een public blockchain is vanwege het netwerk etfect

Ze willen geen intranet zijn, heb je niks aan
Wat draait er dan precies al? Dapps? Zijn er gebruikers op dit draaiende iets?
Wat is het “netwerk effect”?
pi_179623810
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 17:31 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Ethereum is wel degelijk begonnen met een ICO, al werd het toen nog gewoon een crowdsale genoemd.
Ah, klopt je hebt gelijk. Er zijn echter genoeg dingen die zonder ICO zijn gestart. Verge zelfs. :P
pi_179623829
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 18:08 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Wat draait er dan precies al? Dapps? Zijn er gebruikers op dit draaiende iets?
Wat is het “netwerk effect”?
Jij niet luister jij niet doet research..Sunny heb al gezechd dat ie dat niet wil alleen public/private reverse Thor token style.
Jij kan eg niet lezen,
Vakman pur sang
  dinsdag 5 juni 2018 @ 18:18:26 #280
62913 Blik
The one and Only!
pi_179623857
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 16:34 schreef illusions het volgende:

[..]

Ethereum is begonnen zonder ICO en zonder "beloftes." Zo ook Bitcoin, en nog een rits coins.
Laten we eerlijk zijn, dat zijn niet echt recente voorbeelden meer. En ook daar zal vast en zeker een whitepaper achter gezeten hebben waarin bepaalde beloftes werden gedaan

Edit: en dus zelfs een crowdsale blijkbaar
pi_179623863
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 18:15 schreef illusions het volgende:

[..]

Ah, klopt je hebt gelijk. Er zijn echter genoeg dingen die zonder ICO zijn gestart. Verge zelfs. :P
Verge had een “ico” nodig om pornhub te betalen :')
  dinsdag 5 juni 2018 @ 18:19:41 #282
62913 Blik
The one and Only!
pi_179623889
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 17:35 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Dus nee wat?
Dus nee tegen de gehele post, het is juist enorm met elkaar verbonden
pi_179624090
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 18:18 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Verge had een “ico” nodig om pornhub te betalen :')
Insiders zeggen zelfs dat ze dat geld gewoon compleet in eigen zak hebben gestoken. Pornhub schijnt helemaal niks gehad te hebben.
pi_179624102
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 18:30 schreef illusions het volgende:

[..]

Insiders zeggen zelfs dat ze dat geld gewoon compleet in eigen zak hebben gestoken. Pornhub schijnt helemaal niks gehad te hebben.
Insiders ja?
pi_179624106
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 18:08 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Wat draait er dan precies al? Dapps? Zijn er gebruikers op dit draaiende iets?
Wat is het “netwerk effect”?
ja sry ik Kan wel weer gaan shillen maar Dan wordt er weer gejankt

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 15% gewijzigd door #ANONIEM op 05-06-2018 18:32:45 ]
pi_179624132
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 18:31 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Insiders ja?
Moeite met lezen?
  dinsdag 5 juni 2018 @ 18:35:27 #287
62913 Blik
The one and Only!
pi_179624148
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 18:32 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

ja sry ik Kan wel weer gaan shillen maar Dan wordt er weer gejankt

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
. Kan nog steeds inkopen hoor, mijn gemiddelde aankoopprijs is hoger dan de huidige prijs (door lage eth waarde)
pi_179624284
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 18:34 schreef illusions het volgende:

[..]

Moeite met lezen?
Het gaat weer vriendelijk.
pi_179624290
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 18:44 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Het gaat weer vriendelijk.
Insiders ja. :*
pi_179624307
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 18:44 schreef illusions het volgende:

[..]

Insiders ja. :*
Nou, ik ben wel benieuwd wat voor insiders dat zijn.
  dinsdag 5 juni 2018 @ 18:46:01 #291
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_179624321
Net zoals crypto zit ook het gemiddelde IQ in dit topic in een bearmarket :')
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_179624336
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 18:19 schreef Blik het volgende:

[..]

Dus nee tegen de gehele post, het is juist enorm met elkaar verbonden
VET/VEN en vechain zijn helemaal niet met elkaar verbonden. Dat wisten we toch, toen bedrijven een 'stake' in vechain hadden gekocht.
pi_179624350
quote:
1s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 18:32 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

ja sry ik Kan wel weer gaan shillen maar Dan wordt er weer gejankt

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Zijn lastige vragen snap ik
pi_179624362
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 18:45 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Nou, ik ben wel benieuwd wat voor insiders dat zijn.
Mensen die in de porno industrie werken. Vriend van me is eigenaar van een paar grotere websites, dat wereldje is erg klein en het hoofdkantoor zat hier op een half uurtje rijden afstand tot het een paar maanden geleden naar de VS is verhuisd.
pi_179624397
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 18:47 schreef illusions het volgende:

[..]

Mensen die in de porno industrie werken. Vriend van me is eigenaar van een paar grotere websites, dat wereldje is erg klein en het hoofdkantoor zat hier op een half uurtje rijden afstand tot het een paar maanden geleden naar de VS is verhuisd.
Ah, zo ja. Onze buurman zegt ook altijd dat ze bij het Leger des Heils ook waarschijnlijk alles in hun zak steken.
pi_179624412
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 18:50 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Ah, zo ja. Onze buurman zegt ook altijd dat ze bij het Leger des Heils ook waarschijnlijk alles in hun zak steken.
Het gaat weer vriendelijk. :')

Waarom vraag je dan als je er toch laconiek op zou reageren? In de pornowereld kent iedereen elkaar, vooral de CEO's. Pornhub heeft niets in z'n zak gestoken, het is ook geen geheim dat er niet voor is betaald.
pi_179624440
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 18:52 schreef illusions het volgende:

[..]

Het gaat weer vriendelijk. :')

Waarom vraag je dan als je er toch laconiek op zou reageren? In de pornowereld kent iedereen elkaar, vooral de CEO's. Pornhub heeft niets in z'n zak gestoken, het is ook geen geheim dat er niet voor is betaald.
Nou ik ben toch best vriendelijk. Ik vraag het omdat je wellicht een bron hebt waar ik iets mee kan. Ik heb er wat moeite mee als ik breaking news alleen op een nederlands forum lees en er verder niks over kan vinden.
pi_179624525
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 18:54 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Nou ik ben toch best vriendelijk. Ik vraag het omdat je wellicht een bron hebt waar ik iets mee kan. Ik heb er wat moeite mee als ik breaking news alleen op een nederlands forum lees en er verder niks over kan vinden.
Vandaar dat ik zei "insiders." De bron is mijn maat, dat die wel degelijk een van de grootste porno netwerken ter wereld heeft is prima te bewijzen, maar dat gooi ik niet publiekelijk hier online. Kan je het e.e.a. DM'en.
pi_179624553
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 18:58 schreef illusions het volgende:

[..]

Vandaar dat ik zei "insiders." De bron is mijn maat, dat die wel degelijk een van de grootste porno netwerken ter wereld heeft is prima te bewijzen, maar dat gooi ik niet publiekelijk hier online. Kan je het e.e.a. DM'en.
Nou ik ben heel benieuwd, maar ik moet wel eerlijk zeggen dat als je me echt bewijs gaat sturen dat ik het dan zelf wel online ga zetten waarschijnlijk.
pi_179624570
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 19:00 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Nou ik ben heel benieuwd, maar ik moet wel eerlijk zeggen dat als je me echt bewijs gaat sturen dat ik het dan zelf wel online ga zetten waarschijnlijk.
Fair enough. :P
pi_179624658
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 juni 2018 18:52 schreef illusions het volgende:

[..]

Het gaat weer vriendelijk. :')

Waarom vraag je dan als je er toch laconiek op zou reageren? In de pornowereld kent iedereen elkaar, vooral de CEO's. Pornhub heeft niets in z'n zak gestoken, het is ook geen geheim dat er niet voor is betaald.
Dus PH heeft voor Verge gekozen omdat het zo'n goed betalingssysteem is? *)
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')