abonnement Unibet Coolblue
pi_179556616
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 juni 2018 10:47 schreef Mrs.Peel het volgende:

[..]

Wij willen het heel graag weten maar we laten het een verrassing tot de geboorte. Er is al zoveel géén verrassing geweest bij deze hele zwangerschap.
Mijn man is het compleet met jullie eens gok ik. Als een eventuele tweede ook weer via de MMM komt dan wil hij het ook graag als verrassing houden. Ik ben van nature veel te nieuwsgierig en praktisch ingesteld :D
Waar ik zelf wat moeite mee heb is de opmerking van mensen over mijn uitgerekende datum en dat mijn verlof echt precies goed valt (6 weken zomervakantie en op schooldag 1 start mijn verlof). 'Dat hebben jullie goed gepland zeg!' Uhmm ja het komt nu toevallig mooi uit maar van planning was toch echt geen sprake. Merk toch ergens dat het me steekt stom genoeg.

Ik ga me ook maar eens inlezen over de kinkhoestvaccinatie. Ik heb echt nog geen idee van hoe, wat en waarom.

Sillie, wat naar dat je bekken zo'n pijn doet. En goed dat je aan de bel trekt mbt je werk. Ik moet ook echt harder aan de bel gaan trekken ben ik bang.

JJ, nog steeds niet de goede kant op. Logisch dat je er een traantje om laat en even zulke gedachten hebt. Het zit je nog niet echt mee.
  zaterdag 2 juni 2018 @ 12:58:56 #202
356511 JaleesaJoia
jaleesajoia
pi_179557286
Oh en net als je denkt dat je alles hebt gehad: de dokter komt net vertellen dat uit de urinekweek een enterobacter bacterie is gekomen die resistent is voor alle antiobioticum die mogen tijdens zwangerschap, dus ze moeten nu starten met een kuur die eigenlijk niet wenselijk is voor de baby :'( :'( :'( :'( :'(
Worrying won't keep the bad stuff from happening, it just prevents you from enjoying the good.
pi_179557361
quote:
0s.gif Op zaterdag 2 juni 2018 11:38 schreef Feyre het volgende:
MrsPeel dat is zeker een mooie mijlpaal! *O*. Ik duim voor een goede GUO voor jullie! Kinkhoestvaccin wordt idd niet vergoedt, kost je ¤35.

Helsinki ga je gewoon even je VK bellen ok? :*

Sillie wat ontzettend balen allemaal zeg. Bij W heb je dit niet zo extreem gehad toch? Goed dat je wel aan de bel trekt en naar je lichaam luistert. Sterkte :*.

JJ dat is ook ellendig, frustrerend ook dat de AB niet echt lijkt te helpen ;(. Sterkte en ik duim voor je dat er snel verbetering in komt :*
Totaal niet zelfs. Toen had ik helemaal aan het eind, rond 39 weken ofzo, wel wat bekkenpijn, maar niks extreems. Nu kan ik op slechte dagen amper 100 meter lopen. Dat beperkt zo enorm, daar baal ik eigenlijk meer van dan de pijn...
  zaterdag 2 juni 2018 @ 13:06:31 #204
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_179557398
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 juni 2018 12:00 schreef Peacefulll het volgende:
Ik ga me ook maar eens inlezen over de kinkhoestvaccinatie. Ik heb echt nog geen idee van hoe, wat en waarom.
Link van RIVM over kinkhoestvaccinatie voor zwangeren.

Mrs.Peel: wordt inderdaad niet vergoed.

[ Bericht 3% gewijzigd door Lemijn op 02-06-2018 13:12:08 ]
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_179557451
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 juni 2018 13:04 schreef silliegirl het volgende:

[..]

Totaal niet zelfs. Toen had ik helemaal aan het eind, rond 39 weken ofzo, wel wat bekkenpijn, maar niks extreems. Nu kan ik op slechte dagen amper 100 meter lopen. Dat beperkt zo enorm, daar baal ik eigenlijk meer van dan de pijn...
Snap ik.. en dat beperkte was minder lastig geweest als je W niet had. Kan je af en toe hulp inschakelen van familie/bekenden?

JJ wat een rot nieuws :o. En nu? Die kuur moet gestart worden? Wat voor effect heeft het op de baby dan? :{.
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
  zaterdag 2 juni 2018 @ 13:21:54 #206
356511 JaleesaJoia
jaleesajoia
pi_179557644
quote:
1s.gif Op zaterdag 2 juni 2018 13:09 schreef Feyre het volgende:

[..]

Snap ik.. en dat beperkte was minder lastig geweest als je W niet had. Kan je af en toe hulp inschakelen van familie/bekenden?

JJ wat een rot nieuws :o. En nu? Die kuur moet gestart worden? Wat voor effect heeft het op de baby dan? :{.
Die kuur moét echt ja :(
Effecten weet ik nog niet. Dat komen ze me straks vertellen... niet dat ik een keus heb ofzo, maar dan kan ik me er in ieder geval op voorbereiden wat er eventueel mis kan gaan
Worrying won't keep the bad stuff from happening, it just prevents you from enjoying the good.
pi_179557865
Pfff JJ. Hopelijk heeft de kuur weinig effect op de baby. Wel heel spannend zo!


Over de kinkhoestvaccin; kijk goed naar je polis naar de reizigersvaccinatie. Mogelijk krijg je de dktp wel vergoed als deze daaronder wordt gedeclareerd.


Hier is de groei verder afgenomen :'( . Ik ben zo nog niet toe aan bevallen (en dan vooral wat voor mogelijke opstartproblemen de baby zal krijgen door zijn dysmaturiteit en mogelijk randprematuur). Nog slechts een paar weken te gaan.
  zaterdag 2 juni 2018 @ 13:48:27 #208
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_179558151
Op jullie advies toch naar de VK gebeld en ik mocht langskomen, ook omdat ik eerder deze week wat bloedverlies heb gehad. Met de kleine was alles gelukkig goed. Op de echo even mogen spieken en ook het hartje gehoord. Ik kon wel huilen van opluchting (en die tranen kwamen dan ook nadat ik er weg was). Ze zag echter wel dat het met mij niet zo goed gaat en was dan ook verbaasd om te horen dat ik straks een paar uurtjes zou moeten gaan werken. Dit vond zij niet verantwoord omdat ik nog steeds pijn heb en mijn rust moet pakken.

Wat de oorzaak is, is nu nog onbekend want de urine was schoon. Ze dacht dat de stress van afgelopen maanden wel een factor zou kunnen zijn en haar advies was om nu écht tot rust te gaan komen. Als de pijn aanhoudt of verergert bel ik haar weer en ik heb me net ziekgemeld. De hond is met mijn moeder mee en ook L. komt vanmiddag weer thuis dus dan laat ik me maar even vertroetelen :).

Bedankt dat ik het hier kwijt kon en vooral dat jullie me erop wijzen dat ik gewoon moet bellen bij zulke dingen. Ik voel me ook wel schuldig omdat ik voor mijn gevoel veel eerder had moeten ingrijpen. Dit zou ik een volgende keer wel anders doen, pff.

Ik zal later vandaag of morgen even bijlezen en dan reageren :*. Nu slapen.
pi_179558716
Wat een spanning JJ.. ;(.

Goede tip cocci. Ik heb ze net gewoon ingediend ter declaratie (DKTP en MenACWY voor dochter), eens kijken of het lukt :+.

Wat rot van de groei struggles ;(. Kan me voorstellen dat je je er zorgen om maakt. Hopelijk trekt het nog zoveel mogelijk bij de komende weken. Word je verder wel een beetje begeleid al of voorbereid op alle mogelijke opstart problemen? Neem jij verder genoeg rust nu? :*

Goed gedaan Helsinki :Y. Goed naar je lijf luisteren en rust nemen :*.
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night
  zaterdag 2 juni 2018 @ 15:22:22 #210
56471 pinquit
oh my lama!
pi_179559907
Shit JJ :{
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
pi_179561058
Ach nee JJ :'( Wat spannend zeg!

Cocci voor jullie ook al zo spannend nu de groei weer afneemt! Ben je thuis of nog in het ZH? Ik duim dat hij nog een paar weekjes mag blijven zitten.

Dank Lemijn voor de link :)

[ Bericht 18% gewijzigd door Peacefulll op 02-06-2018 16:40:37 ]
  zaterdag 2 juni 2018 @ 20:45:51 #212
401892 Helsinki
Avec persévérance.
pi_179566308
*O* voor de mijlpaal van Mrs.Peel! Wat fijn zeg. Ik duim voor een goede uitslag van de GUO.

Wat balen Sillie. Goed idee om minder te gaan werken denk ik. Tevens herkenbaar van de huishoudelijke taken. Ik kan er echt heel verdrietig om worden als ik zie wat voor rommeltje het hier is maar probeer dan vooral weer in m'n eigen bubbel te gaan.

JJ :*. Weet je inmiddels al meer?

Cocci, ook bij jou heel spannend lees ik. Ook ik hoop dat de kleine nog een paar weken blijft zitten :*. Sterkte! En bedankt voor de tip. Ik ga er ook maar eens achteraan.

Ik heb vanmiddag nog een pijnaanval gehad en de VK gebeld. Die heeft me naar het ziekenhuis gestuurd. Er is bloed geprikt, een CTG gemaakt en ik kreeg ook daar een echo maar dan ook van de nieren omdat de VK het vermoeden had dat het iets als nierstuwing is. Dat idee had de gyn. ook maar dit kon op dat moment (nog) niet vastgesteld worden. Het deed pijn toen ze de echo maakte, dat zag ze wel aan me. Toch apart dat er verder niets te zien was (ook fijn natuurlijk, maar ik kan er zo weinig mee).

Ik moet het nu in de gaten houden, 24 uur om de 6 uur paracetamol slikken en weer contact opnemen met de VK als het dan niet over of erger is. Het is niet de bedoeling dat ik de dag niet zonder paracetamol door kan komen. Voor nu willen ze me in ieder geval nog geen (zwaardere) medicatie geven.

Die baby van ons doet het verder heel goed. Hij was behoorlijk actief en door dat getrappel lukt het me steeds weer om een beetje te ontspannen O+.
pi_179568683
Knuffels voor de mama’s hier, die het nu zo hard nodig hebben :*
pi_179575651
Wat spannend allemaal. JJ, heel veel sterkte en ik hoop dat de kuur snel aanslaat.

Cocci, weten ze waarom de groei zo achterblijft? Kwam dat nou door de placenta?

Hopelijk geeft je zo een extra onderzoek je wat rust Helsinki. Vannacht nog pijn gehad?

20 weken voor Mvr. Peel *O*

Gisteren erachter gekomen dat ze bezig zijn een baby shower voor me te organiseren. Ik weet alleen niet of ik er de fut nog voor heb, ik werk nog steeds erg veel en de uurtjes dat ik niet werk wil ik gewoon lekker thuis op de bank of bed doorbrengen. Maar ik vind mezelf zo een Scrooge worden met al mijn gemopper. Nou, ik laat het maar gewoon over me heen komen en wie weet vind ik het geweldig.

En als je denkt dat je alles dat je alles schoon en klaar hebt }:|

"Life is what happens to you, while you're busy making other plans"
  zondag 3 juni 2018 @ 10:06:02 #215
356511 JaleesaJoia
jaleesajoia
pi_179576007
De dokter was gister nog langs gekomen om het eea toe te lichten betreft de antiobiotica.. ze gaf aan dat haar woordkeus misschien niet heel handig was.

Het kwam er iig op neer dat voor deze bacterie normaal gesproken 4 verschillende antibiotica te kiezen zijn, waarvan er bij 3 zijn bewezen dat ze echt schadelijk zijn tijdens de zwangerschap.

Van de vierde (die ik nu dus krijg) zijn er nog te weinig studies bekend om te weten wat de werkelijke gevolgen zijn voor de baby, dus naar hun idee was dat de beste keuze. Ze konden me dus ook niet vertellen wat de eventuele risico’s zijn.

Aan de ene kant stelt het me soort van gerust, want dit kan natuurlijk betekenen dat er geen schadelijke gevolgen zijn, aan de andere kant kan het ook betekenen dat er juist schadelijke gevolgen zijn waar ze dus vanwege te weinig studies niet van weten...

Ik weet het allemaal niet meer :'(
Worrying won't keep the bad stuff from happening, it just prevents you from enjoying the good.
  zondag 3 juni 2018 @ 10:08:41 #216
356511 JaleesaJoia
jaleesajoia
pi_179576047
quote:
0s.gif Op zondag 3 juni 2018 09:46 schreef Wolken het volgende:

Gisteren erachter gekomen dat ze bezig zijn een baby shower voor me te organiseren. Ik weet alleen niet of ik er de fut nog voor heb, ik werk nog steeds erg veel en de uurtjes dat ik niet werk wil ik gewoon lekker thuis op de bank of bed doorbrengen. Maar ik vind mezelf zo een Scrooge worden met al mijn gemopper. Nou, ik laat het maar gewoon over me heen komen en wie weet vind ik het geweldig.

En als je denkt dat je alles dat je alles schoon en klaar hebt }:|

[ afbeelding ]
Tuurlijk ben je geen Scrooge.. het is toch logisch dat je je vrije tijd lekker wilt kunnen relaxen... maar denk maar zo: misschien krijg je er juist een energieboost van, of misschien organiseren ze het wel bij je thuis en kan je alsnog lekker op je bank blijven zitten :D
Worrying won't keep the bad stuff from happening, it just prevents you from enjoying the good.
pi_179587315
Gefeliciteerd Aure, wat een knapperd!
pi_179594133
Van harte gefeliciteerd Aure O+ O+ Lekker genieten van je roze (blauwe :+ ) wolk *;

(Even verder niet bijgelezen.. Dit weekend ging het weer helemaal mis met mijn bekken ;( Vorige week toch weer steeds te lang gezeten op het werk; toch weer telkens savonds nog iets willen doen; toch weer het weekend volgepland en gisterenavond was het weer helemaal mis met flinke jankbui als gevolg uiteraard zucht.. Zit nu wel op het werk; maar ik kijk het aan of ik het volhou......)
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
pi_179594637
25 weken jompel *O*

:* Priem, dat klinkt inderdaad erg zwaar. Is het wel slim om nu op je werk te zitten dan? Hou je grenzen in de gaten hoor - liever af en toe te vroeg stoppen dan er te ver overheen gaan.
  maandag 4 juni 2018 @ 10:10:03 #220
319308 Tink89
To live is to dance
pi_179595478
Priem, waarom ben je dan nu eigenlijk op je werk? Je lijf trekt blijkbaar aan de bel... Makkelijk gezegd vanaf de zijlijn, I know, maar toch: straks maak je het alleen maar erger.

En mijn hele fijne zwangersonderbroeken gingen na één keer dragen stuk... -O- Kreeg keurig mijn geld terug, maar ze zaten zo lekker. Zo jammer.

Het goede nieuws is dat ik het weekend met twee feestjes overleefd heb en al bijna 48 uur niet overgegeven heb *even afkloppen dit*. Nou is dat wel eerder gebeurd en kwam het toen in alle hevigheid weer terug, maar heel voorzichtig ga ik hier gewoon een beetje positief zitten wezen.
K&W / Tink's droomhuis deel 3: Vur goan beginne! Ofzoiets....
maandag 30 september 2013 07:58 schreef Brighteyes het volgende:
En over de chocola... Tink is van een andere planeet. ;) Die heeft dat niet nodig. ;)
pi_179595699
Joepie, ons meisje is gedraaid! de VK voelde het al, maar gunde ons de echo geloof ik :D Kortom ze ligt er klaar voor met haar hoofd naar beneden. En lipjes getuit en haar handen voor haar gezicht, ze wil echt dat we haar pas na de geboorte zien geloof ik.

Fijn Tink, snap dat je daar positief over denkt :)
pi_179596527
quote:
0s.gif Op maandag 4 juni 2018 10:20 schreef exode het volgende:
Joepie, ons meisje is gedraaid! de VK voelde het al, maar gunde ons de echo geloof ik :D Kortom ze ligt er klaar voor met haar hoofd naar beneden. En lipjes getuit en haar handen voor haar gezicht, ze wil echt dat we haar pas na de geboorte zien geloof ik.

Fijn Tink, snap dat je daar positief over denkt :)
Hoeveel weken zijn jullie nu?
pi_179596592
quote:
1s.gif Op maandag 4 juni 2018 11:07 schreef coccinelle het volgende:

[..]

Hoeveel weken zijn jullie nu?
35+3, ze loopt 1 week voor op de groei en B was 2 weken te vroeg. Wat betreft voorbereidingen houden we rekening met 38 weken. Zal je zien dat ze met 42 weken komt _O-
pi_179596802
Goede berichten van Tink en exode! *O* Had je vrouw gemerkt dat ze was gedraaid, of deed ze het ninja style?

Priem, boem=ho, hè? En volgens mij zegt je lichaam heel duidelijk dat het even mooi is zo. Je moet je hele leven nog werken, deze baby kun je alleen nu afbakken en het zou zonde zijn als je jezelf zo de vernieling in draait. Kalm aan!

Luna 25 weken *O*

Aure, hoe gaat het met jullie nu? Komt er nog een afzwaai-update?
pi_179596815
Helsinki, hier nog nergens last van qua lekkende tepels of wat dan ook. Ook niet bij huilende baby's weet ik veel. Wel dat ik het idee heb mee te moeten janken als ik een baby hoor/zielige puppy's zie/iets zieligs op tv.. :') Fijn die horrormones.
En fijn dat je toch naar VK hebt gebeld! Ik ben ook niet van snel aan de bel trekken; maar soms is het eigenlijk wel beter :@ Vooral bij helse buikpijnen en wat bloedverslies.. Beter even een keertje extra bellen en dat het even bevestigd wordt dat het wel nog allemaal goed zit verder. Wel vervelend dat er verder niks te zien is... Rutig aan en hopelijk gaat het snel weer de goeie kant op!

cocci jeetje wat vervelend dat de groei afneemt.. Ik hoop ook dat de baby toch nog een tijdje kan blijven zitten. Wat een onzekerheid weer ;(

JJ hmm ok eignelijk weet je niet veel meer. Ik denk dat ik er ook moeite mee zou hebben en met veel vraagtekens.. Je kan er zo weinig mee zo -O-

Tjah ik ben ook af en toe een koppige muts hoor; ik geef het gewoon toe.. Maar aan de andere kant heb ik echt een hele fijne goeie baas. Ik mag regelmatig rondjes lopen en gaan liggen als ik merk dat het niet zo goed gaat. Ik ben nu om het uur aan het rondlopen en dit gaat mij redelijk goed af. Het voelt al beter dan gisteren en doe het gewoon even erg rustig aan. Na de middag ga ik gewoon nog even een uurtje liggen (hebben een bank boven) en als ik daarna merk dat het toch weer fout gaat; ga ik naar huis. Voolopig kan ik het goed hebben. Ik weet waar mijn valkuilen liggen (zo met werk bezig dat ik mn loopmomentjes niet pak; toch weer anders zitten dan de 'goeie' zithouding; etc etc..). Het valt gewoon af en toe tegen omdat ik altijd best een sportief/makkelijk lijf heb gehad en ik nu het idee heb dat ik een enorme last ben (niets kunnen tillen; veel liggen waardoor ik niets in huis kan doen ook.. Op feestjes eerder naar huis omdat het niet goed voelt..); en dan komt het er natuurlijk allemaal in 1x er uit :@

Tink; fijn dat het overgeven even is gestopt ik hoop heel erg dat het nu echt een stuk beter gaat en je weer wat voedsel gewoon binnen kan houden :* *duimen draaien*

Oh wat goed exode *O* Haha heeeeel benieuwd of je stelling zal kloppen :D
No buy? Meh... Who are we kidding!
Op donderdag 15 augustus 2013 14:48 schreef Mss het volgende:
Priem heeft tettorexia! Als ze tetten ziet vergeet ze alles waar ze mee bezig is :7
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')