abonnement Unibet Coolblue
pi_179420697


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.


groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin (Bitcoin.org / Bitcoin aanhangers)
/r/btc (Bitcoin.com / Bitcoin Cash aanhangers)

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
pi_179420716
hier verder. tevens tvp
pi_179420883
Wat een fijne SC is dit toch _O_

Alleen maar toffe mensen _O_
pi_179421037
Ik ben een beetje cryptomoe.
pi_179421181
quote:
0s.gif Op zondag 27 mei 2018 13:32 schreef Dimachaerus het volgende:
Ik ben een beetje cryptomoe.
Meer dan deze post ga ik er vandaag dan ook niet aan besteden.
pi_179421520
quote:
0s.gif Op zondag 27 mei 2018 13:32 schreef Dimachaerus het volgende:
Ik ben een beetje cryptomoe.
hoe meer mensen dat roepen des te dichter we bij de bodemt zitten.
  zondag 27 mei 2018 @ 15:11:37 #7
131603 Afwazig
Serious business
pi_179423141
De technische vooruitgang is er nog steeds elke dag. Wat dat betreft vind ik Crypto nog net zo tof als vorig jaar. Cryptocurrency _O_
pi_179423347
Nog maar 150btc op Bitonic, ik vind mooi... :D
pi_179424063
quote:
0s.gif Op zondag 27 mei 2018 15:11 schreef Afwazig het volgende:
De technische vooruitgang is er nog steeds elke dag. Wat dat betreft vind ik Crypto nog net zo tof als vorig jaar. Cryptocurrency _O_
Mooi dit. Deze post is een goeie weergave van de huidige crypomarkt. Iedereen focused zich teveel op technologie ipv op oplossingen voor bestaande problemen dmv deze 'disruptive' techonologie. Mja meer marketshare voor vechain _O_ First mover advantage _O_.

Volgens Sunny zijn alle huidige public blockhains niet geschikt voor massa adoptie. Vechain is naar eigen zeggen (en vanuit bedrijfsleven) de enige die inspeelt op de behoefte van bedrijven.



[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 27-05-2018 15:50:58 ]
  zondag 27 mei 2018 @ 16:00:20 #10
131603 Afwazig
Serious business
pi_179424316
Hoe kun je die post nou weer ombuigen tot een VEN shill. Crypto Ed? Ben jij het?
  zondag 27 mei 2018 @ 16:04:31 #11
43165 t-8one
flesh is the fever
pi_179424440
quote:
0s.gif Op zondag 27 mei 2018 13:32 schreef Dimachaerus het volgende:
Ik ben een beetje cryptomoe.
Ik vind het een beetje kut dat we alleen maar dalen.
ok, lets go again
m'n eigen fantopic :') *t-8one fan-topic*
danku lieve fans
pi_179424701
quote:
0s.gif Op zondag 27 mei 2018 15:21 schreef DrSnuggle het volgende:
Nog maar 150btc op Bitonic, ik vind mooi... :D
:')
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_179426310
quote:
1s.gif Op zondag 27 mei 2018 16:04 schreef t-8one het volgende:

[..]

Ik vind het een beetje kut dat we alleen maar dalen.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  Moderator / Redactie Sport zondag 27 mei 2018 @ 17:39:05 #14
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_179426842
Wat een poepmarkt.
  zondag 27 mei 2018 @ 18:22:01 #15
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179428015
quote:
0s.gif Op zondag 27 mei 2018 17:39 schreef Kyran het volgende:
Wat een poepmarkt.
Juni komt beterschap.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179428016
Al een week alles in USDT, laat maar lekker zakken huehue.
Vakman pur sang
pi_179428931
quote:
10s.gif Op zondag 27 mei 2018 18:22 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Juni komt beterschap.
volgende week vrijdag moonshot dus?
pi_179428980


TA is amazing
  Moderator / Redactie Sport zondag 27 mei 2018 @ 19:01:34 #19
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_179429149
quote:
0s.gif Op zondag 27 mei 2018 18:57 schreef iloveshitcoins het volgende:
[ afbeelding ]

TA is amazing
Nailed it!
pi_179429528
quote:
0s.gif Op zondag 27 mei 2018 18:57 schreef iloveshitcoins het volgende:
[ afbeelding ]

TA is amazing
Bazen analyse _O_
  zondag 27 mei 2018 @ 19:19:58 #21
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179429566
quote:
0s.gif Op zondag 27 mei 2018 18:57 schreef iloveshitcoins het volgende:
[ afbeelding ]

TA is amazing
Vond hem leuk.
Deze klopt iig 100%!
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179431116
quote:
0s.gif Op zondag 27 mei 2018 16:00 schreef Afwazig het volgende:
Hoe kun je die post nou weer ombuigen tot een VEN shill. Crypto Ed? Ben jij het?
vechainofficial twitterde op zondag 27-05-2018 om 17:41:48 In collaboration with Lingang Group, VeChain signs a partnership with Lingang International Manufacturing Exhibition Trading Center at the 2018 Blockchain & Industry Convergence Development Forum.https://t.co/DLEI4UzhCq reageer retweet


[ Bericht 39% gewijzigd door #ANONIEM op 27-05-2018 20:00:35 ]
pi_179431612
quote:
0s.gif Op zondag 27 mei 2018 18:57 schreef iloveshitcoins het volgende:
[ afbeelding ]

TA is amazing
Incoming bull market confirmed.
pi_179432299
quote:
0s.gif Op zondag 27 mei 2018 16:00 schreef Afwazig het volgende:
Hoe kun je die post nou weer ombuigen tot een VEN shill. Crypto Ed? Ben jij het?
Vergin gespot!
pi_179432324
pi_179432715
nog even een weekenddipje meepakken!
pi_179434601

Dit is echt zo fucking typisch Engels.

Hilarisch. _O-
pi_179436953
quote:
0s.gif Op zondag 27 mei 2018 15:50 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Mooi dit. Deze post is een goeie weergave van de huidige crypomarkt. Iedereen focused zich teveel op technologie ipv op oplossingen voor bestaande problemen dmv deze 'disruptive' techonologie. Mja meer marketshare voor vechain _O_ First mover advantage _O_.

Volgens Sunny zijn alle huidige public blockhains niet geschikt voor massa adoptie. Vechain is naar eigen zeggen (en vanuit bedrijfsleven) de enige die inspeelt op de behoefte van bedrijven.

VEN _O_
Lambo of Rekt
  zondag 27 mei 2018 @ 23:33:13 #29
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_179437405
Mooie dump vandaag, zakken flink gevuld met extra CPC.

Nu up up up O+
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_179437473
Binnenkort moon maar eerst nog even het diepste punt in de Marianentrog aantikken
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_179437499
quote:
0s.gif Op zondag 27 mei 2018 23:04 schreef EggsTC het volgende:

[..]

VEN _O_
WAVES!!!! Jaja Wavesmaand komt met rasse schreden dichterbij!!!
pi_179437816
Waves is niet te stoppen.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_179437999
quote:
1s.gif Op zondag 27 mei 2018 23:41 schreef Frans449 het volgende:

[..]

WAVES!!!! Jaja Wavesmaand komt met rasse schreden dichterbij!!!
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 00:03 schreef chroestjov het volgende:
Waves is niet te stoppen.
Dan heb je universa nog niet gezien...
Lambo of Rekt
pi_179440178
quote:
3s.gif Op zondag 27 mei 2018 23:33 schreef Rossdale het volgende:
Mooie dump vandaag, zakken flink gevuld met extra CPC.

Nu up up up O+
Lekker zakken vullen, op naar de volgende dump
pi_179440477
Ziet er goed uit allemaal. :P
Uitvinder van de biersmiley.
pi_179440482
All time low UTNP :P
Vakman pur sang
  maandag 28 mei 2018 @ 07:54:09 #37
61320 TwztId
ja toch..
pi_179440497
quote:
1s.gif Op maandag 28 mei 2018 07:51 schreef Lospedrosa het volgende:
All time low UTNP :P
Also het zo door gaat komt alles op een ATL.. ;(
  maandag 28 mei 2018 @ 08:02:00 #38
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_179440536
Flinke drop weer. Onder de 7200 nu.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_179440540
Buy the dip! :D
pi_179440541
Wat is aan de hand jongens? Kijk ETH dan gaan..
pi_179440557
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 08:03 schreef robbietobbie het volgende:
Wat is aan de hand jongens? Kijk ETH dan gaan..
EOS die eindelijk aan het verkopen is? :P
  maandag 28 mei 2018 @ 08:19:29 #42
61320 TwztId
ja toch..
pi_179440633
Alle trend reversals komen op de 6e van de maand, dus vanaf 6 juni weer omhoog! *O*
pi_179440649
Vakntiemaanden komen eraan, iedereen trekt zijn geld eruit om op vakantie te kunnen gaan. Maar daarna zal het flink gaan stijgen hoor!

:')
pi_179440857
quote:
1s.gif Op maandag 28 mei 2018 08:22 schreef xminator het volgende:
Vakntiemaanden komen eraan, iedereen trekt zijn geld eruit om op vakantie te kunnen gaan. Maar daarna zal het flink gaan stijgen hoor!

:')
:P

Gaat pompen als nooit tevoren joh.
pi_179441983
quote:
1s.gif Op maandag 28 mei 2018 08:22 schreef xminator het volgende:
Vakntiemaanden komen eraan, iedereen trekt zijn geld eruit om op vakantie te kunnen gaan. Maar daarna zal het flink gaan stijgen hoor!

:')
Ben ik de enige die alles in crypto heb geflikkerd? :')
pi_179442013
quote:
10s.gif Op maandag 28 mei 2018 10:06 schreef Blaatje38 het volgende:

[..]

Ben ik de enige die alles in crypto heb geflikkerd? :')
Haha serieus? Wel ballen hoor, maar zou het niemand aanraden :@
pi_179442333
quote:
10s.gif Op maandag 28 mei 2018 10:06 schreef Blaatje38 het volgende:

[..]

Ben ik de enige die alles in crypto heb geflikkerd? :')
Als je dat twee jaar geleden gedaan hebt was je een baasje.

Als je dat onlangs gedaan hebt ben je echt .... :')
  maandag 28 mei 2018 @ 10:30:33 #48
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179442355
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 10:28 schreef xminator het volgende:

[..]

Als je dat twee jaar geleden gedaan hebt was je een baasje.

Als je dat onlangs gedaan hebt ben je echt .... :')
Hoe weet jij dat zo zeker? :D
Geef mij die glazen bol eens van je.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179442780
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 10:28 schreef xminator het volgende:

[..]

Als je dat twee jaar geleden gedaan hebt was je een baasje.

Als je dat onlangs gedaan hebt ben je echt .... :')
Beetje simpel redeneren met de wijsheid van nu. Maar we gaan het zien... Wat moet je anders :D
  maandag 28 mei 2018 @ 10:58:35 #50
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179442821
quote:
1s.gif Op maandag 28 mei 2018 07:51 schreef Lospedrosa het volgende:
All time low UTNP :P
Bijna op Eur 0.01 *O*

Inkakken = bijpakken!
pi_179443544
Verge :D

Bahahahahahahahaha
  maandag 28 mei 2018 @ 11:39:58 #52
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_179443618
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 11:36 schreef kthxbye het volgende:
Verge :D

Bahahahahahahahaha
Wat?
Hmz...
  maandag 28 mei 2018 @ 11:40:23 #53
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_179443630
ik wil mee kunnen lachen.
Hmz...
pi_179443698
Wat een drama die coin, houdt niet op :')

Verge... bahahahahahaa
  maandag 28 mei 2018 @ 11:44:10 #55
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179443699
CommunityVerge twitterde op maandag 28-05-2018 om 10:56:07 Twin signing & workwear has made the smart business decision to start accepting #Vergecurrency https://t.co/IUhe9ZZlNg 💪🏼 their first #xvg payment has already been done! Another step closer to #massadoption #xwise #roadtrip #cryptocurrencies https://t.co/EhLxfL2F1d reageer retweet
pi_179443781
Justin heeft de Wraith code gekopieerd van een ander project. Net als al zijn andere commits in de code. Wat een top dev.

JUSTINGOD _O_
Uitvinder van de biersmiley.
  maandag 28 mei 2018 @ 11:50:39 #57
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179443820
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 11:49 schreef dimmak het volgende:
Justin heeft de Wraith code gekopieerd van een ander project. Net als al zijn andere commits in de code. Wat een top dev.

JUSTINGOD _O_
All-in gegaan.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179443874
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 11:49 schreef dimmak het volgende:
Justin heeft de Wraith code gekopieerd van een ander project. Net als al zijn andere commits in de code. Wat een top dev.

JUSTINGOD _O_
ANOTHERSTEPCLOSER TO #MASSADOPTION!!!

:') :') :')
  maandag 28 mei 2018 @ 11:53:53 #59
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_179443878
quote:
CPChain always insists on the idea of “Technology first”. We have expressed many times both at public and private occasions that when the technology is ready, we will step onto bigger stages.

And now it’s the time!

After careful assessment of the current R&D and marketing developments for CPChain, the team believes it is the right time to launch our token on further exchanges. We have applied to and are currently in active discussion with several exchanges.
All aboard, voordat ze op echte exchanges komen met bijbehorende pump/volume boost O+
Please sir. When moon? When Mustang?
  maandag 28 mei 2018 @ 12:08:54 #60
131603 Afwazig
Serious business
pi_179444240
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 11:49 schreef dimmak het volgende:
Justin heeft de Wraith code gekopieerd van een ander project. Net als al zijn andere commits in de code. Wat een top dev.

JUSTINGOD _O_
En het mooie is nog dat hij zegt dat de andere coin zijn code heeft gekopieerd. Timestamps liegen echter niet, de andere coin was een maand eerder met de code op github _O-
pi_179444252
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 12:08 schreef Afwazig het volgende:

[..]

En het mooie is nog dat hij zegt dat de andere coin zijn code heeft gekopieerd. Timestamps liegen echter niet, de andere coin was een maand eerder met de code op github _O-
Verge!! Bahahahahahaha
pi_179444262
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 12:08 schreef Afwazig het volgende:

[..]

En het mooie is nog dat hij zegt dat de andere coin zijn code heeft gekopieerd. Timestamps liegen echter niet, de andere coin was een maand eerder met de code op github _O-
Ja dan ben je toch echt een staatsdebiel.
Uitvinder van de biersmiley.
  maandag 28 mei 2018 @ 12:10:15 #63
131603 Afwazig
Serious business
pi_179444274
Hier:

TradingWhaIe twitterde op zondag 27-05-2018 om 18:31:06 .@justinvendetta is claiming that @SHIELDcurrency copied his code. If he spent a little more time on Github maybe he would know that all commits are timestamped.Shield commit (1 month ago): https://t.co/eXcNg2rAPaVerge commit (3 days ago): https://t.co/Q57d3eMREj https://t.co/yMy1VSRWql reageer retweet
  maandag 28 mei 2018 @ 12:18:41 #64
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_179444517
Ik hoop dat ze Verge aanklagen voor elk dubbeltje dat die schijtcoin waard is :')

Ohnee, het is open source zeker?
Please sir. When moon? When Mustang?
  maandag 28 mei 2018 @ 12:20:36 #65
131603 Afwazig
Serious business
pi_179444564
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 12:09 schreef dimmak het volgende:

[..]

Ja dan ben je toch echt een staatsdebiel.
Ik zie net dat dit weer een ander coin is? Dus hij heeft nu van twee coins shit gekopieerd? :')
pi_179444621
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 12:20 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Ik zie net dat dit weer een ander coin is? Dus hij heeft nu van twee coins shit gekopieerd? :')
https://steemit.com/crypt(...)wraith-code-from-dnr

Jouw link gaat over Shield idd. Dus code van meerdere projecten. :P
Uitvinder van de biersmiley.
pi_179444738
quote:
3s.gif Op maandag 28 mei 2018 12:18 schreef Rossdale het volgende:
Ik hoop dat ze Verge aanklagen voor elk dubbeltje dat die schijtcoin waard is :')

Ohnee, het is open source zeker?
En die Maikul maar rondreizen en zich het mannetje voelen omdat hij rijk is geworden met Verge :') . Wat een aidscoin is dat :r
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  maandag 28 mei 2018 @ 12:31:31 #68
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179444785
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 12:28 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

En die Maikul maar rondreizen en zich het mannetje voelen omdat hij rijk is geworden met Verge :') . Wat een aidscoin is dat :r
Verge is een super goed project man.
Hebben jullie geen Verges of?
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  Moderator / Redactie Sport maandag 28 mei 2018 @ 12:33:32 #69
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_179444821
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 12:28 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

En die Maikul maar rondreizen en zich het mannetje voelen omdat hij rijk is geworden met Verge :') . Wat een aidscoin is dat :r
Nou ja, more power to him. Ben best jaloers dat hij dat kan doen en dat allemaal door die kut coin genaamd Verge.

Alleen moet hij het niet verkondigen als the next best thing .....

Edit: Voel me iets beter vandaag, dus hopelijk vanaf nu ook weer iets actiever.
  maandag 28 mei 2018 @ 12:54:39 #70
405850 Eiwitshake
Russische Trol
pi_179445249
De volatiliteit van de cryptomarkt vind ik enorm storend. Ook heb ik het idee dat de markten continue gemanipuleerd worden.

Binnekort kies ik eieren voor mijn geld en stap ik over naar Forex beurzen. Minder volatiel en beter te voorspellen.
In de cryptowereld ontbreek het overzicht.
"Wij zweren de voorkeur te geven aan een wisse dood boven een smadelijke behandeling, en nooit te dulden dat de geringste inbreuk gemaakt wordt op Neêrlands roem of de eer der vlag.”
- Jan Van Speijk
  maandag 28 mei 2018 @ 12:55:13 #71
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179445263
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 12:54 schreef Eiwitshake het volgende:
De volatiliteit van de cryptomarkt vind ik enorm storend. Ook heb ik het idee dat de markten continue gemanipuleerd worden.

Binnekort kies ik eieren voor mijn geld en stap ik over naar Forex beurzen. Minder volatiel en beter te voorspellen.
In de cryptowereld ontbreek het overzicht.
Ktnxbye
  Moderator / Redactie Sport maandag 28 mei 2018 @ 13:01:17 #72
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_179445377
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 12:54 schreef Eiwitshake het volgende:
De volatiliteit van de cryptomarkt vind ik enorm storend. Ook heb ik het idee dat de markten continue gemanipuleerd worden.

Binnekort kies ik eieren voor mijn geld en stap ik over naar Forex beurzen. Minder volatiel en beter te voorspellen.
In de cryptowereld ontbreek het overzicht.
Dat is ook gewoon zo, maar dat kan je ook zien als iets positiefs.

De winsten die je in crypto kon (en denk ook kan) halen zijn niet te vergelijken met de winsten in andere beurzen.
pi_179445511
Beter Verge dan Vechain.
pi_179445619
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 12:54 schreef Eiwitshake het volgende:
De volatiliteit van de cryptomarkt vind ik enorm storend. Ook heb ik het idee dat de markten continue gemanipuleerd worden.

Binnekort kies ik eieren voor mijn geld en stap ik over naar Forex beurzen. Minder volatiel en beter te voorspellen.
In de cryptowereld ontbreek het overzicht.
_O-

Succes, dat zal vast een stuk makkelijker zijn.
pi_179445628
quote:
14s.gif Op maandag 28 mei 2018 13:08 schreef xminator het volgende:
Beter Verge dan Vechain.
Obvious troll is obvious
pi_179445637
quote:
1s.gif Op maandag 28 mei 2018 13:14 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Obvious troll is obvious
Zijn beiden shitcoins.
  maandag 28 mei 2018 @ 13:17:47 #77
61320 TwztId
ja toch..
pi_179445714
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 12:28 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

En die Maikul maar rondreizen en zich het mannetje voelen omdat hij rijk is geworden met Verge :') . Wat een aidscoin is dat :r
Rijk :')
pi_179445813
quote:
1s.gif Op maandag 28 mei 2018 13:13 schreef kthxbye het volgende:

[..]

_O-

Succes, dat zal vast een stuk makkelijker zijn.
Dit gevoel had ik ook een beetje :P
pi_179446393
quote:
1s.gif Op maandag 28 mei 2018 13:14 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Obvious troll is obvious
Sunny is de scam van de eeuw aan het neerzetten
pi_179446541
quote:
10s.gif Op maandag 28 mei 2018 13:14 schreef xminator het volgende:

[..]

Zijn beiden shitcoins.
lol
pi_179446620
quote:
1s.gif Op maandag 28 mei 2018 13:55 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

lol
Die /100 bij hun mainnet release maakt het wel obvious om nog meer dumb money aan te trekken.
  maandag 28 mei 2018 @ 14:00:57 #82
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_179446652
quote:
1s.gif Op maandag 28 mei 2018 13:59 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Die /100 bij hun mainnet release maakt het wel obvious om nog meer dumb money aan te trekken.
Fijn om te kunnen handelen met 1 Thor, ipv 0,01 Thor wanneer dat ding 100 dollar waard is ;)
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_179446686
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 12:54 schreef Eiwitshake het volgende:
De volatiliteit van de cryptomarkt vind ik enorm storend. Ook heb ik het idee dat de markten continue gemanipuleerd worden.

Binnekort kies ik eieren voor mijn geld en stap ik over naar Forex beurzen. Minder volatiel en beter te voorspellen.
In de cryptowereld ontbreek het overzicht.
Forex word natuurlijk helemaal niet gemanipuleerd 🤡
pi_179446854
quote:
3s.gif Op maandag 28 mei 2018 14:00 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Fijn om te kunnen handelen met 1 Thor, ipv 0,01 Thor wanneer dat ding 100 dollar waard is ;)
Idd, ze verwachten een significante stijging de komende jaren.
pi_179446944
quote:
1s.gif Op maandag 28 mei 2018 14:11 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Idd, ze verwachten een significante stijging de komende jaren.
thor kopen dus. _O_
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
  maandag 28 mei 2018 @ 14:19:13 #86
405850 Eiwitshake
Russische Trol
pi_179446967
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 13:01 schreef Kyran het volgende:

[..]

Dat is ook gewoon zo, maar dat kan je ook zien als iets positiefs.

De winsten die je in crypto kon (en denk ook kan) halen zijn niet te vergelijken met de winsten in andere beurzen.
Dat is natuurlijk waar maar je kunt net zo hard vallen.
Ik heb nog steeds een aardige winst maar na 6 maanden mijn kapitaal zien dalen heb ik er niet echt veel zin meer in. Ik zoek iets stabiels waar ik de markten beter kan volgen.
Waar de oorzaak-gevolg situatie overzichtelijker is.
"Wij zweren de voorkeur te geven aan een wisse dood boven een smadelijke behandeling, en nooit te dulden dat de geringste inbreuk gemaakt wordt op Neêrlands roem of de eer der vlag.”
- Jan Van Speijk
  maandag 28 mei 2018 @ 14:20:09 #87
405850 Eiwitshake
Russische Trol
pi_179446983
quote:
1s.gif Op maandag 28 mei 2018 14:02 schreef Predator38 het volgende:

[..]

Forex word natuurlijk helemaal niet gemanipuleerd 🤡
Er zal overal gemanipuleerd worden maar er is overzicht.
"Wij zweren de voorkeur te geven aan een wisse dood boven een smadelijke behandeling, en nooit te dulden dat de geringste inbreuk gemaakt wordt op Neêrlands roem of de eer der vlag.”
- Jan Van Speijk
  maandag 28 mei 2018 @ 14:21:06 #88
405850 Eiwitshake
Russische Trol
pi_179446996
quote:
1s.gif Op maandag 28 mei 2018 13:13 schreef kthxbye het volgende:

[..]

_O-

Succes, dat zal vast een stuk makkelijker zijn.
Wie heeft het over gemak? :P
"Wij zweren de voorkeur te geven aan een wisse dood boven een smadelijke behandeling, en nooit te dulden dat de geringste inbreuk gemaakt wordt op Neêrlands roem of de eer der vlag.”
- Jan Van Speijk
pi_179447004
heel veel particulieren zijn er ziek van en stoppen ermee, en dat is juist waar de grotere op hopen, zal je altijd zien dat we een keiharde bullrun krijgen wanneer 90% is uitgestapt en er weer fomo ingaan 😂😂😂😂
pi_179447121
Het is te warm voor cypto.
pi_179447129
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 14:21 schreef Predator38 het volgende:
heel veel particulieren zijn er ziek van en stoppen ermee, en dat is juist waar de grotere op hopen, zal je altijd zien dat we een keiharde bullrun krijgen wanneer 90% is uitgestapt en er weer fomo ingaan 😂😂😂😂
"de grotere"

moest lachen.
  maandag 28 mei 2018 @ 14:36:15 #92
405850 Eiwitshake
Russische Trol
pi_179447240
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 14:21 schreef Predator38 het volgende:
heel veel particulieren zijn er ziek van en stoppen ermee, en dat is juist waar de grotere op hopen, zal je altijd zien dat we een keiharde bullrun krijgen wanneer 90% is uitgestapt en er weer fomo ingaan 😂😂😂😂
Dat is de enige reden dat ik nog doe hodlen.
"Wij zweren de voorkeur te geven aan een wisse dood boven een smadelijke behandeling, en nooit te dulden dat de geringste inbreuk gemaakt wordt op Neêrlands roem of de eer der vlag.”
- Jan Van Speijk
pi_179447360
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 14:28 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

"de grotere"

moest lachen.
vertel
waarom moet je lachen dan.....?
pi_179447380
Civic gelist op Binance. Zal wel weer even pompen worden.
pi_179447494
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 14:43 schreef KappenBakken het volgende:
Civic gelist op Binance. Zal wel weer even pompen worden.


Dat deed het een paar voor de listing al in een markt waar alles zak ging.
Uitvinder van de biersmiley.
  maandag 28 mei 2018 @ 14:51:33 #97
131603 Afwazig
Serious business
pi_179447553
quote:
15s.gif Op maandag 28 mei 2018 14:48 schreef dimmak het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Dat deed het een paar voor de listing al in een markt waar alles zak ging.
Totaal geen voorkennis hoor.
pi_179447686
quote:
1s.gif Op maandag 28 mei 2018 14:17 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

thor kopen dus. _O_
nee
pi_179447768
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 14:19 schreef Eiwitshake het volgende:

[..]

Dat is natuurlijk waar maar je kunt net zo hard vallen.
Ik heb nog steeds een aardige winst maar na 6 maanden mijn kapitaal zien dalen heb ik er niet echt veel zin meer in. Ik zoek iets stabiels waar ik de markten beter kan volgen.
Waar de oorzaak-gevolg situatie overzichtelijker is.
Nu je crypto verkopen lijkt me geen slim idee, maar succes!

:W
  maandag 28 mei 2018 @ 15:09:03 #100
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_179447858
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 12:28 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

En die Maikul maar rondreizen en zich het mannetje voelen omdat hij rijk is geworden met Verge :') . Wat een aidscoin is dat :r
Haha jelly

Viesmad
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_179447897
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 12:54 schreef Eiwitshake het volgende:
De volatiliteit van de cryptomarkt vind ik enorm storend. Ook heb ik het idee dat de markten continue gemanipuleerd worden.

Binnekort kies ik eieren voor mijn geld en stap ik over naar Forex beurzen. Minder volatiel en beter te voorspellen.
In de cryptowereld ontbreek het overzicht.
:')

quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 14:36 schreef Eiwitshake het volgende:

[..]

Dat is de enige reden dat ik nog doe hodlen.
Als dat de enige reden is kan je beter sodlen.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_179448103
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 14:36 schreef Eiwitshake het volgende:

[..]

Dat is de enige reden dat ik nog doe hodlen.
Welke mooie dukaten heb je eigenlijk op je chest ?
pi_179448617
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 15:24 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Welke mooie dukaten heb je eigenlijk op je chest ?
TRX, VERGE & Doge. Ben ik nu volwassen?
pi_179448823
quote:
6s.gif Op maandag 28 mei 2018 15:52 schreef Blaatje38 het volgende:

[..]

TRX, VERGE & Doge. Ben ik nu volwassen?
Je mag er zijn
  maandag 28 mei 2018 @ 16:35:12 #105
230730 Koelkastje
Mental Madness
pi_179449398
quote:
6s.gif Op maandag 28 mei 2018 15:52 schreef Blaatje38 het volgende:

[..]

TRX, VERGE & Doge. Ben ik nu volwassen?
Toekomstig miljardair dus
Hmz...
pi_179449507
quote:
6s.gif Op maandag 28 mei 2018 15:52 schreef Blaatje38 het volgende:

[..]

TRX, VERGE & Doge. Ben ik nu volwassen?
Coins van een paar cent kopen zodat je er veel kan hebben :') .

Behalve als het gaat om VET (na de 1:100 exchange) _O_.
  maandag 28 mei 2018 @ 17:04:24 #107
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179450045
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 16:39 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Coins van een paar cent kopen zodat je er veel kan hebben :') .

Behalve als het gaat om VET (na de 1:100 exchange) _O_.
Daarom, ICO's. :P
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  maandag 28 mei 2018 @ 17:42:03 #108
131603 Afwazig
Serious business
pi_179450793
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 12:22 schreef dimmak het volgende:

[..]

https://steemit.com/crypt(...)wraith-code-from-dnr

Jouw link gaat over Shield idd. Dus code van meerdere projecten. :P
https://steemit.com/crypt(...)ode-and-lie-about-it

Man man man man man :')
Verge :')
Sunerok :')
  maandag 28 mei 2018 @ 17:50:14 #110
131603 Afwazig
Serious business
pi_179450962
Verge is een fork van Novacoin wat weer een fork is van Peercoin. Verge heeft code gejat van: Denarius, Opalcoin en Shield. LEKKER MAAT. #VERGEFAM #VERGINS
pi_179451132
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 17:50 schreef Afwazig het volgende:
Verge is een fork van Novacoin wat weer een fork is van Peercoin. Verge heeft code gejat van: Denarius, Opalcoin en Shield. LEKKER MAAT. #VERGEFAM #VERGINS
when exitscam?
pi_179451241
ziet er niet best uit.
pi_179451267
quote:
10s.gif Op maandag 28 mei 2018 17:04 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Daarom, ICO's. :P
universajaahaaaa
  maandag 28 mei 2018 @ 18:08:37 #114
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179451287
Ik heb het wel beetje gehad met huidige markt, zzzzz
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179451388
quote:
10s.gif Op maandag 28 mei 2018 18:08 schreef ssjgoku het volgende:
Ik heb het wel beetje gehad met huidige markt, zzzzz
gelukkig is in juni de berenmarkt over toch? as vrijdag
  maandag 28 mei 2018 @ 18:15:34 #116
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179451405
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 18:14 schreef iloveshitcoins het volgende:

[..]

gelukkig is in juni de berenmarkt over toch? as vrijdag
Hoop het man.
En zo niet, dan kijk ik 1 jaar niet meer.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  maandag 28 mei 2018 @ 18:25:59 #117
61320 TwztId
ja toch..
pi_179451590
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 18:14 schreef iloveshitcoins het volgende:

[..]

gelukkig is in juni de berenmarkt over toch? as vrijdag
Volgende week woensdag.
pi_179451678
‘Bitcoin Is The Future, Blockchain Is Bullshit’: Andreas Antonopoulos Preempts Consensus

DEZE MAN _O_
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_179452209
:W
  maandag 28 mei 2018 @ 18:56:09 #120
131603 Afwazig
Serious business
pi_179452215
Een long met leverage erin gegooid. #PRAY4BITCOIN #MIKADO #PLEASEHOLD7200
pi_179452413
ETH rip
pi_179452504
Alles rip...

Klaas kom hier!!

Komt noet goed verkope morgen 6200
pi_179453343
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 18:30 schreef ITrade het volgende:
‘Bitcoin Is The Future, Blockchain Is Bullshit’: Andreas Antonopoulos Preempts Consensus

DEZE MAN _O_
Zijn Ethereum boek is bijna af _O_
pi_179453745
Buy markets percentage is momenteel ook erg laag. Tijd om dus weer bij te kopen.

Dat is een beetje mijn leidraad geworden :)

HST doet iets beter vandaag.
pi_179454101
quote:
leuk

eth is dus broken

hij rekent steeds met eth waarde X

meer gebruik van de blockchain betekent hogere kosten

PROBLEM
pi_179454242
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 20:28 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

leuk

eth is dus broken

hij rekent steeds met eth waarde X

meer gebruik van de blockchain betekent hogere kosten

PROBLEM
ja dat vroeg ik me ook af.
pi_179454534
Dikke dump incomming around 23.00
pi_179454537
Hoppa bijna weer inkopen
pi_179454681
boom!
pi_179454767
De weak hands gaan er uitgeschut worden vandaag.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  maandag 28 mei 2018 @ 21:08:34 #132
77531 Grrrrrrrr
*PURRRRR*
pi_179454893
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 21:03 schreef ITrade het volgende:
De weak hands gaan er uitgeschut worden vandaag.
Je zou denken dat er zo hard geschud is de afgelopen maanden dat er geen hands meer in zitten. :')
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_179454946
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 21:08 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Je zou denken dat er zo hard geschud is de afgelopen maanden dat er geen hands meer in zitten. :')
Alleen corky's zitten er nu nog in :')
Vakman pur sang
pi_179455206
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 21:08 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Je zou denken dat er zo hard geschud is de afgelopen maanden dat er geen hands meer in zitten. :')
Hier zitten wel een aantal users die de rode cijfers behoorlijk zat beginnen te worden, als het net iets te laag gaat of net iets te lang duurt gaan die er nog wel uit. Tijdens de februari low stond je een week later weer 100+% dat was wel te overzien.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  maandag 28 mei 2018 @ 21:42:36 #135
478193 MrBlack001
Here for the tech...
pi_179455664
Bearmarket pfff, ik kijk maar niet meer naar mn balance.

Beetje bezig met airdrops en bountys totdat we weereens up gaan. Zie dat het niet toegestaan is om deze hier te posten. Jammer :-)

Mochten mensen belang hebben in wat leuke airdrops / bountys, stuur me een pm. Krijg je wat leuke links, heb jij wat aan en ik ook ;-)
pi_179455812
When moen
Lambo of Rekt
pi_179455876
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 21:50 schreef EggsTC het volgende:
When moen
December 2029
XRP - To tha moon motherf#cker!
  maandag 28 mei 2018 @ 21:55:49 #138
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179455920
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 21:50 schreef EggsTC het volgende:
When moen
Soon man.
En ook al niet ;-)
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179456002
quote:
10s.gif Op maandag 28 mei 2018 21:55 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

Soon man.
En ook al niet ;-)
Maar........ maar MN GELD!!??!!
Lambo of Rekt
  maandag 28 mei 2018 @ 22:02:14 #140
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179456028
quote:
9s.gif Op maandag 28 mei 2018 22:00 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Maar........ maar MN GELD!!??!!
gone.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179456042
quote:
10s.gif Op maandag 28 mei 2018 22:02 schreef ssjgoku het volgende:

[..]

gone.
Sealed :(
Lambo of Rekt
  maandag 28 mei 2018 @ 22:03:29 #142
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179456057
quote:
8s.gif Op maandag 28 mei 2018 22:02 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Sealed :(
:D
4.71.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179456073
wow tis druk hier. einde bear market?
pi_179456179
Bier markt

Hmmm lekker lekker
  maandag 28 mei 2018 @ 22:13:14 #145
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179456245
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 22:09 schreef Dwaalboy het volgende:
Bier markt

Hmmm lekker lekker
:D
Eens.
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179456901
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 20:28 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

leuk

eth is dus broken

hij rekent steeds met eth waarde X

meer gebruik van de blockchain betekent hogere kosten

PROBLEM
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 20:38 schreef iloveshitcoins het volgende:

[..]

ja dat vroeg ik me ook af.
Volgens mij wil hij gewoon laten zien dat een blockchain per definitie inefficient is. En dat je dus goed moet kijken of het de trade-off waard is.
  maandag 28 mei 2018 @ 22:51:00 #147
77531 Grrrrrrrr
*PURRRRR*
pi_179456928
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 22:49 schreef KappenBakken het volgende:

[..]


[..]

Volgens mij wil hij gewoon laten zien dat een blockchain per definitie inefficient is. En dat je dus goed moet kijken of het de trade-off waard is.
Hij zeikt eigenlijk gewoon blockchain af ja. :P
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_179456938
Tevens was er hier niet een Komodo holder aanwezig?

https://www.crypto51.app/ kost maar $430 om het een uurtje plat te leggen :D

Gulden maar $177 _O- _O- _O-
pi_179456963
quote:
1s.gif Op maandag 28 mei 2018 22:51 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Hij zeikt eigenlijk gewoon blockchain af ja. :P
Mwauh, volgens mij gewoon een beetje perspectief wat nodig is :D
  † In Memoriam † maandag 28 mei 2018 @ 23:01:14 #150
230491 Zith
pls tip
pi_179457054
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 22:51 schreef KappenBakken het volgende:
Tevens was er hier niet een Komodo holder aanwezig?

https://www.crypto51.app/ kost maar $430 om het een uurtje plat te leggen :D

Gulden maar $177 _O- _O- _O-
Je moet het niet platleggen joh, je moet je stash van honderduizenden naar een exchange te sturen, daar te verkopen voor een andere munt, en dan die andere munt withdrawen, en dan een uurtje nicehash inhuren om de blockchain te herschijven vanaf het punt voordat je het naar de exchange stuurde. Dan heb je je eigen stash nog, en een lading andere coin.
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_179457073
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 23:01 schreef Zith het volgende:

[..]

Je moet het niet platleggen joh, je moet je stash van honderduizenden naar een exchange te sturen, daar te verkopen voor een andere munt, en dan die andere munt withdrawen, en dan een uurtje nicehash inhuren om de blockchain te herschijven vanaf het punt voordat je het naar de exchange stuurde. Dan heb je je eigen stash nog, en een lading andere coin.
Deze opmerking is wel mooi erbij; "Note that the attack cost does not include the block rewards that the miner will receive for mining. In some cases this can be quite significant, and reduce the attack cost by up to 80%."
pi_179457074
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 22:51 schreef KappenBakken het volgende:
Tevens was er hier niet een Komodo holder aanwezig?

https://www.crypto51.app/ kost maar $430 om het een uurtje plat te leggen :D

Gulden maar $177 _O- _O- _O-
Ja maar maakt niet uit, want wil je Komodo platleggen moet je ook Bitcoin platleggen.
dPoW: https://wiki.komodoplatform.com/wiki/Delayed_Proof_of_Work_(dPoW)
  maandag 28 mei 2018 @ 23:02:49 #153
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179457079
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 22:51 schreef KappenBakken het volgende:
Tevens was er hier niet een Komodo holder aanwezig?

https://www.crypto51.app/ kost maar $430 om het een uurtje plat te leggen :D

Gulden maar $177 _O- _O- _O-
Leeft die Gulden coin nog? :o
pi_179457081
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 23:02 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Ja maar maakt niet uit, want wil je Komodo platleggen moet je ook Bitcoin platleggen.
dPoW: https://wiki.komodoplatform.com/wiki/Delayed_Proof_of_Work_(dPoW)
Ja dat zei je toen al ja. Viel me gewoon op dat het zo goedkoop was voor toch een relatief hoge coin op CMC.
  † In Memoriam † maandag 28 mei 2018 @ 23:03:54 #155
230491 Zith
pls tip
pi_179457090
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 23:02 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Leeft die Gulden coin nog? :o
:Y Af en toe komen hier wat petjesmensen het aanprijzen
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_179457097
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 23:03 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Ja dat zei je toen al ja. Viel me gewoon op dat het zo goedkoop was voor toch een relatief hoge coin op CMC.
Mja omdat je die van btc erbij mag optellen
  maandag 28 mei 2018 @ 23:05:10 #157
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179457111
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 23:03 schreef Zith het volgende:

[..]

:Y Af en toe komen hier wat petjesmensen het aanprijzen
Wat is dat toch met die petjes en Gulden :{
  maandag 28 mei 2018 @ 23:08:28 #158
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179457163
quote:
Waarom Gulden wel werkt:

1.) NLG is één van de weinige crypto currency met WERKENDE wallets voor elk platform (Win, Mac, Lin, iOS en Android) En is dus niet een krakkemikkige kopie van de bitcoin QT client die bij iedere opstart er weer een half uur over doet om te synchroniseren.

2.) NLG heeft na de update als enige de beschikking over een decentrale manier om 1 confirmatie betalingen veilig te doen plaatsvinden (Dus niet via Masternodes o.i.d. die het hele idee van decentraliteit om zeep helpen)

3.) NLG heeft als enige een oplossing gevonden om de "macht" van de miners te breken door het validatieproces van transacties ook door zogenaamd "witness" uit te laten voeren. En omdat de twee groepen miners en witness tegenstrijdige belangen hebben kunnen ze niet de blockchain "gijzelen" of anderzins hun zin doorzetten.

4.) Omdat NLG een algemeen gebruikt internationaal betaalmiddel wil worden richt NLG zich op een sterke koppeling met Fiat geld. Daarom kan je makkelijk NLG kopen en verkopen met euro via de wallets. Verkopen gaat simpel door in plaats van een Guldenadres gewoon je IBAN nr in te vullen. Naast Euro wordt er hard gewerkt om een koppeling met USD en GBP te verkrijgen.

5.) Gulden heeft als enige de mogelijkheid om een koppeling tussen een desktop wallet en een mobiele wallet te maken zodat de mobiele wallet beheerd kan worden via de desktop.

6.) Na de update heeft Gulden de mogelijkheid om Guldens vast te zetten tegen een bepaalde rente. De hoogte van de rente is afhankelijk van de hoeveelheid en de tijdsduur dat je de Guldens vastzet. En dit "witness" proces is geheel iets anders dan POS bij een willekeurig ander muntje.

7.) Omdat we een laagdrempelig instapmodel hebben via ideal aankopen en direct in wallet verkopen, zijn we aantrekkelijk voor de gewone man en die moeten we dan ook bereiken om een betaalmiddel te kunnen worden.

8.) Gulden heeft een grote enthousiaste community op Slack (https://gulden.com/join). Waar iedereen lid van kan worden en waar je in direct contact kunt treden met de ontwikkelaars.

9.) Gulden doet geen loze beloften en hyped geen non news

10.) De ontwikkelaars zijn onafhankelijk en zijn door community funding al voorzien voor voldoende middelen om nog jaren onafhankelijk te kunnen ontwikkelen. Er zijn nu 5 mensen bezig met de ontwikkeling op professionele basis
Vooral 9 is sterk
pi_179457426
quote:
8s.gif Op maandag 28 mei 2018 22:02 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Sealed :(
Verdacht stil hier omtrent onze SEAL shiller overigens. Zou dat komen omdat de ICO geen reet heeft opgehaald? :P

Oh nee, ik zie z'n nieuwe kloon al. :P
  Moderator / Redactie Sport maandag 28 mei 2018 @ 23:31:53 #160
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_179457496
Man man man, bijna 50% over van mijn ATH paar weken terug. Wat een achtbaan dit.
  maandag 28 mei 2018 @ 23:39:44 #161
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179457613
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 23:27 schreef illusions het volgende:

[..]

Verdacht stil hier omtrent onze SEAL shiller overigens. Zou dat komen omdat de ICO geen reet heeft opgehaald? :P

Oh nee, ik zie z'n nieuwe kloon al. :P
Token Sale ended 27 MAY
$8,160,000
OF
$33,000,000 (25%)

Nog een bak geld 8 miljoen, daar kun je best een leuke exitscam mee doen :o
  maandag 28 mei 2018 @ 23:40:43 #162
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179457624
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 23:31 schreef Kyran het volgende:
Man man man, bijna 50% over van mijn ATH paar weken terug. Wat een achtbaan dit.
Ja echt kut he. Wel fijn dat VEN sowieso $ 0,12 eoy wordt dus weinig stress om.
pi_179458008
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 23:31 schreef Kyran het volgende:
Man man man, bijna 50% over van mijn ATH paar weken terug. Wat een achtbaan dit.
Ik sta in EUR nog ongeveer op hetzelfde niveau als een paar weken terug, gedurende een bear market is 'HODL' niet het antwoord.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  dinsdag 29 mei 2018 @ 00:40:40 #164
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179458224
quote:
1s.gif Op maandag 23 april 2018 23:49 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Ik wacht nog even met inkopen tot ze op EUR 0,01 staan.
quote:
1s.gif Op maandag 23 april 2018 23:51 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ah, dus je gaat ze niet kopen.
Bijna :)

Universaaahahahaha
pi_179458313
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 00:40 schreef leolinedance het volgende:

[..]

[..]

Bijna :)

Universaaahahahaha
HAHAHAAAAAAAA JAAAAAAAA
Lambo of Rekt
  dinsdag 29 mei 2018 @ 01:38:27 #166
79000 Maikuuul
Dat zeg ik ook altijd
pi_179458561
Afgelopen 3 weken niks van crypto bijgehouden, niet veel gemist.

Op naar de volgende 3 weken :D
[b]Mag ik niet zeggen voor me moeder
Van het Concert des Levens krijgt niemand een Program
Sokkel Lolleromfg[/b]
pi_179458576
LynxCollection twitterde op maandag 28-05-2018 om 19:29:25 'The bull run will start after new year!''The bull run will start after Chinese new year!''The bull run will start after everyone pays their taxes!''The bull run will start after everyone gets their tax refunds!''The bull run will start after consensus!'$BTC #Crypto #Bitcoin https://t.co/pYDk3av1RX reageer retweet
pi_179458694
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_179459163
Heeft iemand nog een BL3P-invite over?
pi_179459812
We gaan nu wel echt hard naar beneden
pi_179460102
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 06:47 schreef Jed1Gam het volgende:
We gaan nu wel echt hard naar beneden
Al maanden, bradder.
Lambo of Rekt
  dinsdag 29 mei 2018 @ 07:33:00 #173
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179460235
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 01:38 schreef Maikuuul het volgende:
Afgelopen 3 weken niks van crypto bijgehouden, niet veel gemist.

Op naar de volgende 3 weken :D
Waarom 3 weken?
  dinsdag 29 mei 2018 @ 07:35:24 #174
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179460256
quote:
Kan niet het is bijna Wavesmaand
pi_179460339
quote:
15s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 07:21 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Al maanden, bradder.
[Fokmodus aan]Im in it for the tech.[/Fokmodusuit] zure coins
pi_179460370
Lambo of Rekt
  dinsdag 29 mei 2018 @ 07:42:56 #177
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179460374
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 07:40 schreef Jed1Gam het volgende:

[..]

[Fokmodus aan]Im in it for the tech.[/Fokmodusuit] zure coins
Dat is meer Tweakersmodus.
  dinsdag 29 mei 2018 @ 07:43:24 #178
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179460383
quote:
14s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 07:42 schreef EggsTC het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Ja zo ver waren we al.
pi_179460421
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 07:43 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Ja zo ver waren we al.
Weet ik, dat staat in de twitter, maar wel handig om dit even hier te posten.
Lambo of Rekt
  dinsdag 29 mei 2018 @ 07:50:18 #180
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179460497
quote:
14s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 07:45 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Weet ik, dat staat in de twitter, maar wel handig om dit even hier te posten.
Ktnxbye
  dinsdag 29 mei 2018 @ 07:50:39 #181
366734 dimmak
bitcoin
pi_179460501
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 17:42 schreef Afwazig het volgende:

[..]

https://steemit.com/crypt(...)ode-and-lie-about-it

Man man man man man :')
Verge :')
Sunerok :')
:')
Uitvinder van de biersmiley.
  dinsdag 29 mei 2018 @ 07:51:48 #182
366734 dimmak
bitcoin
pi_179460521
https://thebitcoincore.org/

Iemand deze al gezien? _O-

Iemand heeft een Bitcoin Core gemaakt omdat Roger Ver en zijn Bcash consorten Bitcoin steeds Bitcoin Core noemt. _O-
Uitvinder van de biersmiley.
  dinsdag 29 mei 2018 @ 07:54:25 #183
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179460559
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 07:51 schreef dimmak het volgende:
https://thebitcoincore.org/

Iemand deze al gezien? _O-

Iemand heeft een Bitcoin Core gemaakt omdat Roger Ver en zijn Bcash consorten Bitcoin steeds Bitcoin Core noemt. _O-
Geen Bitcoin Diamond, Classic en Private hebben :')
pi_179460603
Geen shitload aan Bitcoin ABC hebben. :/
pi_179460609
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 07:56 schreef Jed1Gam het volgende:
Geen shitload ask Bitcoin ABC hebben. :/
Ik ga maar eens ff een Bitcoin XYZ opzetten
Lambo of Rekt
  dinsdag 29 mei 2018 @ 08:27:14 #186
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_179461090
quote:
In het Verenigd Koninkrijk wel ja. Ze zijn een aantal maanden terug officieel een Zwitsers bedrijf geworden, dus de UK licentie zullen ze wel niet meer nodig hebben.

Niets bijzonders dus
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_179461280
quote:
1/ Chinese Internet security giant 360 has found "a series of epic vulnerabilities" in the #EOS platform. Some of the bugs allow arbitrary code to be executed remotely on EOS nodes and even taking full control of the nodes.
https://twitter.com/cnledger
Gaat lekker met EOS :')
Mainnet wordt uitgesteld.
pi_179461286
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 08:43 schreef Sylv3se het volgende:

[..]

Gaat lekker met EOS :')
Mainnet wordt uitgesteld.
Nou, het gaat lekker met heel crypto...
Lambo of Rekt
  dinsdag 29 mei 2018 @ 08:48:32 #189
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_179461345
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 08:43 schreef Sylv3se het volgende:

[..]

Gaat lekker met EOS :')
Mainnet wordt uitgesteld.
Geeft ze ook wat meer tijd om al hun ETH te dumpen en de markt nog wat verder te crashen :')

KutEOS :')
Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 29 mei 2018 @ 08:53:06 #190
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179461420
quote:
3s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 08:48 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Geeft ze ook wat meer tijd om al hun ETH te dumpen en de markt nog wat verder te crashen :')

KutEOS :')
F*CK ALL COINS!!!
pi_179461439
Voor wie z'n TA skills wat wil verbeteren:

https://link.marktplaats.nl/a1191874293
  dinsdag 29 mei 2018 @ 08:55:23 #192
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_179461456
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 08:54 schreef MaGNeT het volgende:
Voor wie z'n TA skills wat wil verbeteren:

https://link.marktplaats.nl/a1191874293
Tweet hem naar Ed ;)
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_179461474
quote:
3s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 08:55 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Tweet hem naar Ed ;)
Die heeft er al 1.
  dinsdag 29 mei 2018 @ 08:56:42 #194
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_179461485
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 08:56 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Die heeft er al 1.
Eentje van de Action denk ik
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_179461538
quote:
3s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 08:56 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Eentje van de Action denk ik
_O-
Lambo of Rekt
  dinsdag 29 mei 2018 @ 09:20:54 #196
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_179461853
Even Edje plagen, ik verveel me :X

Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 29 mei 2018 @ 09:23:44 #197
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179461893
quote:
3s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 09:20 schreef Rossdale het volgende:
Even Edje plagen, ik verveel me :X

[ afbeelding ]
:D
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179461915
quote:
3s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 09:20 schreef Rossdale het volgende:
Even Edje plagen, ik verveel me :X

[ afbeelding ]
gare kut TA......nu ook weer met EOS lol
en dan moet je ze eens erop wijzen als ze ernaast zitten, dan word het helemaal leuk
  dinsdag 29 mei 2018 @ 09:50:54 #199
405850 Eiwitshake
Russische Trol
pi_179462391
quote:
0s.gif Op maandag 28 mei 2018 15:24 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Welke mooie dukaten heb je eigenlijk op je chest ?
Grootste vermogen zit in;
Ethereum
Bitcoin

Daarnaast redelijk wat in;
OmiseGO
Stratis
Ripple

voor de rest nog wat van deze dingetjes ingeslagen;
ARK
Verge
Siacoin
Reddcoin
NLG

Sinds januari niet echt meer getrade.
Heb toen wel ongeveer 400% winst gepakt op de EMC2 waar ik aardig wat in had zitten.

Nu is 400% natuurlijk absurd en ik verwacht dat op de korte termijn niet zo snel meer gebeuren met de huidige muntjes. Ik was van plan om het huidige aantal te hodlen maar het schiet niet echt op zo. Het was ook meer een kwestie van geluk.

Ik denk dat ik het overigens toch wel laat staan maar ik hoop weer eens wat groene cijfers te zien.

[ Bericht 13% gewijzigd door Eiwitshake op 29-05-2018 09:56:17 ]
"Wij zweren de voorkeur te geven aan een wisse dood boven een smadelijke behandeling, en nooit te dulden dat de geringste inbreuk gemaakt wordt op Neêrlands roem of de eer der vlag.”
- Jan Van Speijk
  dinsdag 29 mei 2018 @ 10:01:18 #200
77531 Grrrrrrrr
*PURRRRR*
pi_179462621
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 09:25 schreef Predator38 het volgende:

[..]

gare kut TA......nu ook weer met EOS lol
en dan moet je ze eens erop wijzen als ze ernaast zitten, dan word het helemaal leuk
TA is per definitie gaar. Je hebt er letterlijk geen kut aan. Het is alleen om interessant te doen of om jezelf de illusie van verstandige keuzes te geven.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_179462647
Als je écht goed bent met TA dan ben je al binnen en hoef je niet op Twitter te gaan leuren met je kunstjes.
pi_179463461
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 10:02 schreef MaGNeT het volgende:
Als je écht goed bent met TA dan ben je al binnen en hoef je niet op Twitter te gaan leuren met je kunstjes.
Weet ik niet, je kan ook behoorlijk wat verliezen als je er 1 keer naast zit met je TA. Maar over het algemeen heb je wel gelijk ja.
Lambo of Rekt
pi_179463615
quote:
14s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 10:44 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Weet ik niet, je kan ook behoorlijk wat verliezen als je er 1 keer naast zit met je TA. Maar over het algemeen heb je wel gelijk ja.
Als je er naast zit dan ben je er niet goed in :+
pi_179463639
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 10:51 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Als je er naast zit dan ben je er niet goed in :+
gewoon de lijntjes of boxen verschuiven zoals Edje doet....dan zit je er nooit naast
pi_179463698
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 07:51 schreef dimmak het volgende:
https://thebitcoincore.org/

Iemand deze al gezien? _O-

Iemand heeft een Bitcoin Core gemaakt omdat Roger Ver en zijn Bcash consorten Bitcoin steeds Bitcoin Core noemt. _O-
Hahaha eindelijk eens een nuttige fork!

quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 09:50 schreef Eiwitshake het volgende:
Ik was van plan om het huidige aantal te hodlen maar het schiet niet echt op zo.
Je hodled maar wilt alleen maar groen zien?

[ Bericht 23% gewijzigd door ITrade op 29-05-2018 11:01:25 ]
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  dinsdag 29 mei 2018 @ 10:57:07 #206
77531 Grrrrrrrr
*PURRRRR*
pi_179463738
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 10:52 schreef Predator38 het volgende:

[..]

gewoon de lijntjes of boxen verschuiven zoals Edje doet....dan zit je er nooit naast
Dat lijkt een beetje de clou te zijn van TA, een heleboel mitsen en maren en de termijn vaag houden. Kan je een maand/jaar/5 jaar later alsnog je "gelijk" claimen :')
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_179463868
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 10:51 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Als je er naast zit dan ben je er niet goed in :+
Een goede voetballer kan ook een kans missen.
  dinsdag 29 mei 2018 @ 11:07:25 #208
353296 DrSnuggle
Jaaa kerel
pi_179463916
Hebben we wel eens langer in een downtrend gezeten? We zijn vanaf januari al aan het zakken en de laatste maand/maanden gebeurt er vrij weinig... We blijven zo tussen de 6000 en 8000 en voornamelijk rond de 8000 dollar hangen...
pi_179463941
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 11:07 schreef DrSnuggle het volgende:
Hebben we wel eens langer in een downtrend gezeten? We zijn vanaf januari al aan het zakken en de laatste maand/maanden gebeurt er vrij weinig... We blijven zo tussen de 6000 en 8000 en voornamelijk rond de 8000 dollar hangen...
2014-2015
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  dinsdag 29 mei 2018 @ 11:10:00 #210
61320 TwztId
ja toch..
pi_179463966
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 11:07 schreef DrSnuggle het volgende:
Hebben we wel eens langer in een downtrend gezeten? We zijn vanaf januari al aan het zakken en de laatste maand/maanden gebeurt er vrij weinig... We blijven zo tussen de 6000 en 8000 en voornamelijk rond de 8000 dollar hangen...
Geen idee, ik heb nog nooit een langdurige uptrend meegemaakt :')
pi_179464168
Overigens wel 100% met Magnet eens, TA is bullshit :D
pi_179464253
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 11:18 schreef KappenBakken het volgende:
Overigens wel 100% met Magnet eens, TA is bullshit :D
ik moest lachen..... :D
pi_179464260
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 11:18 schreef KappenBakken het volgende:
Overigens wel 100% met Magnet eens, TA is bullshit :D
Ik denk het niet, er zijn mensen die maken dik geld hiermee. Dus in veronderstelling dat het "bullshit" zou zijn, dan gokken zij dus steeds alles goed? Die kans is nagenoeg 0.
Lambo of Rekt
  dinsdag 29 mei 2018 @ 11:25:36 #214
353296 DrSnuggle
Jaaa kerel
pi_179464279
http://fortune.com/2017/09/18/bitcoin-crash-history/

Nice, mooie uitleg over de crashes. Oftewel, eventjes uitzitten en dan weer een keertje up up up
pi_179464558
quote:
4s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 11:24 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ik denk het niet, er zijn mensen die maken dik geld hiermee. Dus in veronderstelling dat het "bullshit" zou zijn, dan gokken zij dus steeds alles goed? Die kans is nagenoeg 0.
Dit argument maakte je eerder ook al. Er zijn ook mensen die dik geld verdienen met hiernamaals therapie zei ik toen, maakt het nog niet waar.

Ik sluit niet uit dat je op basis van data en modellen gebaseerd daarop een gigantische edge kunt halen, maar dan alleen met quantitative trading, niet TA.

quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 11:23 schreef Predator38 het volgende:

[..]

ik moest lachen..... :D
Mooi zo :)
pi_179464733
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 11:25 schreef DrSnuggle het volgende:
http://fortune.com/2017/09/18/bitcoin-crash-history/

Nice, mooie uitleg over de crashes. Oftewel, eventjes uitzitten en dan weer een keertje up up up
Brabbelt iets met in het verleden behaalde resultaten blablabla.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_179464806
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 11:49 schreef ITrade het volgende:

[..]

Brabbelt iets met in het verleden behaalde resultaten blablabla.
Maar we MOETEN hoger komen dan hiervoor, anders blijf ik met me bags zitten G.
pi_179465050
Google stopt met crypto advertenties vanaf juni, welk effect gaat dat hebben?
Ook geen 38
  dinsdag 29 mei 2018 @ 12:07:00 #219
77531 Grrrrrrrr
*PURRRRR*
pi_179465082
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 12:05 schreef Tenninetyfive het volgende:
Google stopt met crypto advertenties vanaf juni, welk effect gaat dat hebben?
Supergoed voor de markt las ik hier toen dat bekend werd. :')
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_179465174
quote:
14s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 12:07 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Supergoed voor de markt las ik hier toen dat bekend werd. :')
Nee joh? Wie schreef dat? :P
  dinsdag 29 mei 2018 @ 12:12:34 #221
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_179465188
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 11:39 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Dit argument maakte je eerder ook al. Er zijn ook mensen die dik geld verdienen met hiernamaals therapie zei ik toen, maakt het nog niet waar.

Ik sluit niet uit dat je op basis van data en modellen gebaseerd daarop een gigantische edge kunt halen, maar dan alleen met quantitative trading, niet TA.

[..]

Mooi zo :)
Mensen hechten waarde aan TA en handelen er naar, daarom heeft TA waarde. Het is een soort van voorspellen van menselijk gedrag.

Als een coin door een "support" zakt, omdat mensen een willekeurig getalletje als support aanduiden, dan zullen een hoop mensen gaan verkopen omdat ze is verteld dat de coin dan nog verder gaat zakken, want hij daardoor dus ook doet.

TA is gewoon een self fulfilling prophecy
Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 29 mei 2018 @ 12:12:44 #222
77531 Grrrrrrrr
*PURRRRR*
pi_179465192
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 12:11 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Nee joh? Wie schreef dat? :P
Weet ik het, verschillende mensen die riepen dat het 'goed' was iig. Was goed tegen de scams dus goed voor de markt. 8)7
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_179465218
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 12:12 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Weet ik het, verschillende mensen die riepen dat het 'goed' was iig. Was goed tegen de scams dus goed voor de markt. 8)7
Maar dat is toch ook zo?
pi_179465258
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 12:14 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Maar dat is toch ook zo?
Ergens ben ik het hier zeker mee eens, als ik Google, "buy bitcoin" komen dan de beste resultaten boven drijven zonder eerste drie gepromote advertenties welke vaak niet de beste bedoelingen hebben. Zoals een binance met een stipje of iets..

Kijk hier maar, zou je de reclames missen om je BTC te kunnen kopen?
https://www.google.nl/sea(...)i131k1.0.l-D-oofXyVU

Zonder reclame is de top 3 bitcoin.org, litebit.eu en bitonic.nl. Niks mis mee toch?
  dinsdag 29 mei 2018 @ 12:20:29 #225
366734 dimmak
bitcoin
pi_179465293
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 12:17 schreef Ralphmeister het volgende:
Zonder reclame is de top 3 bitcoin.org, litebit.eu en bitonic.nl. Niks mis mee toch?
Daarom is het dan toch ook goed dat de advertenties weg vallen? :P

Zonder beleid zijn de crypto advertenties een hel. Dus misschien is het beter om het eerst te verbieden, een goed beleid opstellen en daarna reguleren.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_179465305
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 12:20 schreef dimmak het volgende:

[..]

Het gaat niet om de zoekresultaten maar om de advertenties.
Kan ik niet over mee praten met mijn adblocker.. Zo interessant vindt ik die dus.
  dinsdag 29 mei 2018 @ 12:22:36 #227
366734 dimmak
bitcoin
pi_179465322
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 12:21 schreef Ralphmeister het volgende:

[..]

Kan ik niet over mee praten met mijn adblocker.. Zo interessant vindt ik die dus.
Ik ben ook heel blij met mijn adblocker. Maar ik ken een aantal mensen die door scam advertenties al zijn genaaid. En dar is ook zeker hun eigen fout, maar momenteel is het nog het wilde westen qua crypto advertenties.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_179465326
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 12:20 schreef dimmak het volgende:

[..]

Daarom is het dan toch ook goed dat de advertenties weg vallen? :P

Zonder beleid zijn de crypto advertenties een hel. Dus misschien is het beter om het eerst te verbieden, een goed beleid opstellen en daarna reguleren.
Daar ben ik het helemaal mee eens en is wat ik probeer te zeggen. Welke bitcoin reclames gaan nu weg? Voornamelijk die van kom nu bij ons ook bitcoin traden met hefboom 100. En dan moet het in de eerste plaats al geen scam zijn.
  dinsdag 29 mei 2018 @ 12:24:18 #229
366734 dimmak
bitcoin
pi_179465342
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 12:22 schreef Ralphmeister het volgende:
Daar ben ik het helemaal mee eens en is wat ik probeer te zeggen. Welke bitcoin reclames gaan nu weg? Voornamelijk die van kom nu bij ons ook bitcoin traden met hefboom 100. En dan moet het in de eerste plaats al geen scam zijn.
De advertenties op Google zelf vallen wel mee, maar de advertenties die via adsense doorkomen zit vaak scam troep tussen.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_179465349
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 12:05 schreef Tenninetyfive het volgende:
Google stopt met crypto advertenties vanaf juni, welk effect gaat dat hebben?
Het zal voor Bitcoin niets uitmaken.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  dinsdag 29 mei 2018 @ 12:30:07 #231
77531 Grrrrrrrr
*PURRRRR*
pi_179465440
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 12:14 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Maar dat is toch ook zo?
Het helpt natuurlijk niet bij het meer mainstream krijgen van crypto.

Stoppen met advertenties om scams tegen te gaan is het kind met het badwater weggooien.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_179465524
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 12:30 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Het helpt natuurlijk niet bij het meer mainstream krijgen van crypto.

Stoppen met advertenties om scams tegen te gaan is het kind met het badwater weggooien.
Ah op die fiets. Ja klopt wel.
pi_179465529
Dit soort posts vind ik wel mooi;

https://www.reddit.com/r/(...)r_but_here_are_some/
pi_179465641
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 07:51 schreef dimmak het volgende:
https://thebitcoincore.org/

Iemand deze al gezien? _O-

Iemand heeft een Bitcoin Core gemaakt omdat Roger Ver en zijn Bcash consorten Bitcoin steeds Bitcoin Core noemt. _O-
Is dat dezelfde Bitcoin Core (BTCC) als http://bitcoincore.cm/? Dat was namelijk voorheen "Bitcoin Clashic", de originele BCH-chain van voor de 13-11-2017 fork waarin het EDA (Emergency Difficulty Adjustment)-algoritme is aangepast. Die chain is later (als trollactie) door een aantal miners weer nieuw leven ingeblazen en leeft nog steeds.

Mooi ook die aanbevelings-quote van R. Ver onderaan bij advocates. _O-
pi_179465665
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 11:39 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Dit argument maakte je eerder ook al. Er zijn ook mensen die dik geld verdienen met hiernamaals therapie zei ik toen, maakt het nog niet waar.
Dit haalde je toen ook aan, en het is geen vergelijking, want mensen manipuleren, is iets anders dan een markt op de juiste manier lezen. Het lijkt niet eens op elkaar.
Lambo of Rekt
pi_179465812
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 12:42 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Dit haalde je toen ook aan, en het is geen vergelijking, want mensen manipuleren, is iets anders dan een markt op de juiste manier lezen. Het lijkt niet eens op elkaar.
Het is meer om aan te tonen dat het argument dat ergens geld aan wordt verdiend niet gelijk staat aan dat iets ook werkt.

We kunnen niet vaststellen hoeveel er verdiend wordt aan TA en of de markt ook verslagen wordt ermee. Voor hetzelfde geldt maakt iemand die TA doet al die charts maar volgt hij/zij ze zelf niet met trades en HODL't gewoon.
pi_179465849
En maar zeggen dat TA niet werkt.

De 6de van de maand strategie werkt perfect.

“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_179465904
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 12:53 schreef ITrade het volgende:
En maar zeggen dat TA niet werkt.

De 6de van de maand strategie werkt perfect.

[ afbeelding ]
Oke ik neem het terug. WERKT WEL.
pi_179465951
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 12:51 schreef KappenBakken het volgende:
We kunnen niet vaststellen hoeveel er verdiend wordt aan TA en of de markt ook verslagen wordt ermee. Voor hetzelfde geldt maakt iemand die TA doet al die charts maar volgt hij/zij ze zelf niet met trades en HODL't gewoon.
Daarmee kom je op de beurs niet ver, en er zijn mensen die speculeren op wallstreet met deze methoden, en dat is hun werk.... dus verlies draaien is een no-go. Ja, tenzij je binnen een dag failliet wil.

Eigenlijk is wat jij zegt; trendlines en fibonacci, SMA, EMA enz enz zijn gewoon verzonnen out of thin air....
Lambo of Rekt
pi_179465999
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 11:04 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Een goede voetballer kan ook een kans missen.
Een goede voetballer doet niet aan TA.
pi_179466054
quote:
14s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 12:57 schreef EggsTC het volgende:
Daarmee kom je op de beurs niet ver, en er zijn mensen die speculeren op wallstreet met deze methoden, en dat is hun werk.... dus verlies draaien is een no-go. Ja, tenzij je binnen een dag failliet wil.
Wall street is er vooral om andere te laten traden hoor. Daarnaast wordt de meerderheid getrade door HFT en andere algoritmes. Verreweg de meeste "traders" op de beurs maken verlies.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_179466069
quote:
14s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 12:57 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Daarmee kom je op de beurs niet ver, en er zijn mensen die speculeren op wallstreet met deze methoden, en dat is hun werk.... dus verlies draaien is een no-go. Ja, tenzij je binnen een dag failliet wil.

Eigenlijk is wat jij zegt; trendlines en fibonacci, SMA, EMA enz enz zijn gewoon verzonnen out of thin air....
Nee nee, ik zeg dat TA zoals het in crypto kringen gebeurd niet werkt.

Quantative trading werkt wel. En dat is wat er veelvuldig op de beurs gedaan wordt. Allemaal geautomatiseerd overigens.
pi_179466124
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 13:02 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Nee nee, ik zeg dat TA zoals het in crypto kringen gebeurd niet werkt.

Ik twijfel daaraan, want ik ken meerdere mensen die hiervan leven. En dat zou dus puur gokken zijn, zoals jij het brengt
Lambo of Rekt
pi_179466280
quote:
14s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 13:06 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ik twijfel daaraan, want ik ken meerdere mensen die hiervan leven. En dat zou dus puur gokken zijn, zoals jij het brengt
Verder, ken ik ook 2 mensen die van pokeren leven. En ik denk dat je het beste die vergelijking kan maken. Kansberekeningen op kansberekeningen en aan de hand daarvan inzetten, er nooit vanaf wijken waardoor je rendement krijgt. Je hebt slechts 51% nodig.

SPOILER: :')
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Lambo of Rekt
pi_179466470
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 12:53 schreef ITrade het volgende:
En maar zeggen dat TA niet werkt.

De 6de van de maand strategie werkt perfect.

[ afbeelding ]
de bounce is dus veel te vroeg nu
  dinsdag 29 mei 2018 @ 13:23:03 #246
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179466473
When Moen?
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179466476
quote:
14s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 13:06 schreef EggsTC het volgende:

[..]

Ik twijfel daaraan, want ik ken meerdere mensen die hiervan leven. En dat zou dus puur gokken zijn, zoals jij het brengt
Ja ongeveer wel. En dan voornamelijk mensen die die shit online gaan delen wantrouw ik maximaal. Die lijken vooral hun tactiek te delen in de hoop dat de groep volgt en het zo een selffulfilling prophecy wordt.

Je kwam zelf met het voorbeeld van de beurs, dus daar zal ik dan even op doorgaan. Je hebt talloze firma's die alle technieken waar je het over had, en nog meer heel uitgebreid toepassen maar die zijn zo gesloten mogelijk. Hun enige value zit in hun modellen en de data, dus waarom zou je die gaan delen?

Zie bijvoorbeeld Renaissance Technologies. "particularly the secretive and consistently profitable black-box strategy known as Medallion.". Door het geheim te houden van je strategie maak je winst, door het te delen verspeel je winstkansen. Daarnaast gaan al die trades via computer modellen, en niet door wat lijntjes op een chart te tekenen.
  dinsdag 29 mei 2018 @ 13:26:50 #248
61320 TwztId
ja toch..
pi_179466559
quote:
10s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 13:23 schreef ssjgoku het volgende:
When Moen?
Nu, zo te zien..
  dinsdag 29 mei 2018 @ 13:35:27 #249
366734 dimmak
bitcoin
pi_179466734
Gaat ineens ff lekker inderdaad.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_179466863
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 13:35 schreef dimmak het volgende:
Gaat ineens ff lekker inderdaad.
Geniet ervan zo lang het duurt, we gaan snel genoeg weer down :D
pi_179466882
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 13:42 schreef robbietobbie het volgende:

[..]

Geniet ervan zo lang het duurt, we gaan snel genoeg weer down :D
Optimist gespot.
  dinsdag 29 mei 2018 @ 13:59:52 #252
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179467301
Hmm, ik moet vaker vragen "When Moen?"
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  dinsdag 29 mei 2018 @ 14:01:57 #253
236839 TimKuik
Illegaal downloaden mag niet!
pi_179467354
Zou Nattekat verkocht hebben? :9
This crypto stuff is all hype anyway, nothing will ever replace Windows 10.
pi_179468015
Het kan zo nog wel 2 jaar doorgaan met deze stijgingen en dalingen.

Maar wat jullie denken moeten jullie zelf weten, maar ik weet voor 90% zeker dat crypto de toekomst gaat worden.

Het probleem is op moment dat grote bedrijven wel willen instappen, echter de investeerder en banken ( die vaak de touwtjes in handen hebben bij dit soort bedrijven ) houden het nog tegen.
Maar zodra de echte grote commerciële namen eenmaal ook in crypto gaan dan gaat het kei en keihard.

Crypto is voor vele machtliefhebbers zoals bankiers een doorn in het oog. En dus doen ze er alles aan om het tegen te werken.

Blockchain is de toekomst, dus ik hodl desnoods wel 2 jaar en ondertussen stop ik er zo nu en dan nieuw fiat in en zo nu en dan doe ik wat aan traden.
Langzaam aan bouw ik zo mijn crypto vermogen op.
pi_179468132
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 14:30 schreef noobcrypto het volgende:
Het probleem is op moment dat grote bedrijven wel willen instappen, echter de investeerder en banken ( die vaak de touwtjes in handen hebben bij dit soort bedrijven ) houden het nog tegen.
Maar zodra de echte grote commerciële namen eenmaal ook in crypto gaan dan gaat het kei en keihard.
Hoe kom je hierbij? :P

Is dat gewoon theorie of heb je iets van een bron ofzo? Of gewoon het gevoel?
  dinsdag 29 mei 2018 @ 14:36:42 #256
73683 leolinedance
Voor Rood-Wit gezongen
pi_179468175
MOOOOOOOOON!!
  dinsdag 29 mei 2018 @ 14:41:09 #257
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_179468259
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 14:34 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Hoe kom je hierbij? :P

Is dat gewoon theorie of heb je iets van een bron ofzo? Of gewoon het gevoel?
Het is een cryptonoob, dus zijn gevoel.
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
pi_179468291
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 14:34 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Hoe kom je hierbij? :P

Is dat gewoon theorie of heb je iets van een bron ofzo? Of gewoon het gevoel?
Confirmation bias much.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_179468409
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 14:34 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Hoe kom je hierbij? :P

Is dat gewoon theorie of heb je iets van een bron ofzo? Of gewoon het gevoel?
Persoonlijke theorie op basis van wat ik om mij heen hoor.
Ken wat mensen die vrij hoog bij Adidas werken. Daar hoor ik geregeld dat je beetje 2 kampen hebt. Daarin merk je gewoon dat het de grote jongens in het bedrijf allemaal nee zeggen in het openbaar, maar ondertussen achter de schermen.. Mijn oude huisgenoot die er ook werkt zit zelf dik in crypto maar zijn leidinggevende verbiedt het hem nog net niet dat hij naar zijn portfolio kijkt..
Terwijl hij ondertussen al meer dan een jaar salaris verdiend heeft met crypto.. Hij is zelf dus ook al heilig overtuigt van het concept.

Ik weet niet, maar ik kan mij voorstellen dat de grote financiele markt hier helemaaaaal niet op zit te wachten. Als je straks aankopen kan doen met crypto, dan is het volgen van mensen hun transacties een stuk moeilijker.
Tegenwoordig hebben bedrijven zoveel baat bij verschillende data's van hun klanten om zo het beste hun klanten te kunnen "voorzien "van nieuwe producten ( lees, maximaal winsten behalen ).
Hun grootste bron van "inkomen " kan wegvallen door crypto.

Echter is dat gewoon een theorie van mij zelf, dus berust op feiten? Nee.. puur onderbuik gevoelens en mijn ervaringen in het leven :D
pi_179468457
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 14:48 schreef noobcrypto het volgende:
dan is het volgen van mensen hun transacties een stuk moeilijker.
Huh? :P

Binnen een blockchain is het volgen van transacties juist heel eenvoudig.
pi_179468528
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 14:52 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Huh? :P

Binnen een blockchain is het volgen van transacties juist heel eenvoudig.
Met KYC ja.
pi_179468531
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 14:52 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Huh? :P

Binnen een blockchain is het volgen van transacties juist heel eenvoudig.
Dat wel, maar er een naam aan koppelen is een andere zaak.
Van wie is welke wallet, in tegenstelling tot bankrekeningen die alleen aangevraagd kunnen worden met legitimatie etc.

Daarom zei ik ook de transacties van mensen, wat mensen doen met hun geld is nu heel makkelijk te achterhalen.
Met crypto niet.
pi_179468544
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 14:56 schreef ArnoldG0342 het volgende:

[..]

Met KYC ja.
Ook zonder
pi_179468571
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 14:57 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Ook zonder
Hoe zie jij dat dan voor je als ik vragen mag?
Ik kan nu een bijvoorbeeld een pizza bestellen en die betalen met btc.
Wie heeft hem dan besteld? ik, mijn zusje , vader of moeder?
Ik geef namelijk enkel het adres op.

of mis ik iets.
pi_179468627
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 14:58 schreef ArnoldG0342 het volgende:

[..]

Hoe zie jij dat dan voor je als ik vragen mag?
Ik kan nu een bijvoorbeeld een pizza bestellen en die betalen met btc.
Wie heeft hem dan besteld? ik, mijn zusje , vader of moeder?
Ik geef namelijk enkel het adres op.

of mis ik iets.
Transacties staan gewoon op de chain, zijn te volgen. Wallets koppelen aan namen is wat lastiger maar is een kwestie van tijd en het combineren van wat data
pi_179468664
De hoge heren bij Adidas werken aan een blockchain mensen, binnenkort lopen we allemaal op blockchains! Hype confirmed!

“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_179468673
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 15:01 schreef ChickenMan het volgende:

[..]

Transacties staan gewoon op de chain, zijn te volgen. Wallets koppelen aan namen is wat lastiger maar is een kwestie van tijd en het combineren van wat data
En hoe zit dat met coins als monero?
pi_179468701
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 15:02 schreef ITrade het volgende:
De hoge heren bij Adidas werken aan een blockchain mensen, binnenkort lopen we allemaal op blockchains! Hype confirmed!

[ afbeelding ]
:')

Zeg dan gewoon niks kleuter. Je verdraait mijn woorden ook nog eens.
pi_179468855
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 15:04 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

:')

Zeg dan gewoon niks kleuter. Je verdraait mijn woorden ook nog eens.
je doet je naam iig wel eer aan :)
pi_179468922
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 15:12 schreef kthxbye het volgende:

[..]

je doet je naam iig wel eer aan :)
jij ook, hoimoidoei
pi_179468959
e-penis be like.....
pi_179468987
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 15:03 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

En hoe zit dat met coins als monero?
geen idee
pi_179469522
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 15:03 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

En hoe zit dat met coins als monero?
Monero is meer privacy gericht, maar wel minder beschermend dan vaak aangenomen wordt.

Zie; https://arxiv.org/pdf/1704.04299/
pi_179469601
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 15:50 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Monero is meer privacy gericht, maar wel minder beschermend dan vaak aangenomen wordt.

Zie; https://arxiv.org/pdf/1704.04299/
We zitten ook nog in een vroege fase van de crypto wereld. Ik sluit niet uit, dat de techniek over een paar jaar zo ver is, dat het volledige anoniem kan.

De banken willen contant geld langzaam aan verbannen. Als het dan blijkt dat er een nieuwe manier van betalingen komt dan is dat ook meteen teniet gedaan. Vinden banken niet leuk. Die willen dat alles digitaal gaat via pasjes die zij lekker kunnen in zien en beheren. En uiteraard moet je daar jaarlijks ook voor betalen!
  dinsdag 29 mei 2018 @ 16:00:08 #275
61320 TwztId
ja toch..
pi_179469707
Universa op nieuwe exchange, livecoin.
pi_179469980
Wanneer gaan we weer eens gewoon naar de 10k?
  dinsdag 29 mei 2018 @ 16:11:50 #277
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_179469992
Cpchain +13% vandaag. Lekker hoor. :9

Wederom precies op de bodem dik bijgekocht. O+

Als hij de marketcap van idiota kan halen dan stop ik met werken. *O*
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_179470088
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 16:11 schreef Rossdale het volgende:
Cpchain +13% vandaag. Lekker hoor. :9

Wederom precies op de bodem dik bijgekocht. O+

Als hij de marketcap van idiota kan halen dan stop ik met werken. *O*
Of ga je dan ander werk doen dat je leuk vindt? :)
  dinsdag 29 mei 2018 @ 16:15:13 #279
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_179470089
Hoppetee!

51% attack numero 3 voor Verge _O-

https://blockexplorer.com(...)51-attack-yet-again/

Ik ben benieuwd welk project ze nu weer code gaan lenen :')
Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 29 mei 2018 @ 16:15:51 #280
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_179470111
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 16:15 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Of ga je dan ander werk doen dat je leuk vindt? :)
Dat ja, maar dan is het hobby ;)
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_179470129
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 16:15 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Dat ja, maar dan is het hobby ;)
Touché :D
pi_179470133
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 16:15 schreef Rossdale het volgende:
Hoppetee!

51% attack numero 3 voor Verge _O-

https://blockexplorer.com(...)51-attack-yet-again/

Ik ben benieuwd welk project ze nu weer code gaan lenen :')
Man man man _O-

En dat staat zo hoog op CMC.
  dinsdag 29 mei 2018 @ 16:17:44 #283
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179470162
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 16:15 schreef Rossdale het volgende:
Hoppetee!

51% attack numero 3 voor Verge _O-

https://blockexplorer.com(...)51-attack-yet-again/

Ik ben benieuwd welk project ze nu weer code gaan lenen :')
On a more positive note, Verge made news for becoming the first ever cryptocurrency to be accepted by adult entertainment website Pornhub for their premium subscription services. As one Redditor so cheekily said “Maybe they should take a note from Pornhub and learn to plug up the holes on their blockchain.”

_O-
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
  dinsdag 29 mei 2018 @ 16:18:13 #284
366734 dimmak
bitcoin
pi_179470173
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 16:15 schreef Rossdale het volgende:
Hoppetee!

51% attack numero 3 voor Verge _O-

https://blockexplorer.com(...)51-attack-yet-again/

Ik ben benieuwd welk project ze nu weer code gaan lenen :')
Man man man man :')
Uitvinder van de biersmiley.
  dinsdag 29 mei 2018 @ 16:22:11 #285
61320 TwztId
ja toch..
pi_179470265
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 16:15 schreef Rossdale het volgende:
Hoppetee!

51% attack numero 3 voor Verge _O-

https://blockexplorer.com(...)51-attack-yet-again/

Ik ben benieuwd welk project ze nu weer code gaan lenen :')
Zo ziet een gemiddelde Vergin er ongeveer uit in het wild.

pi_179470457
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 15:55 schreef noobcrypto het volgende:

[..]

We zitten ook nog in een vroege fase van de crypto wereld. Ik sluit niet uit, dat de techniek over een paar jaar zo ver is, dat het volledige anoniem kan.

De banken willen contant geld langzaam aan verbannen. Als het dan blijkt dat er een nieuwe manier van betalingen komt dan is dat ook meteen teniet gedaan. Vinden banken niet leuk. Die willen dat alles digitaal gaat via pasjes die zij lekker kunnen in zien en beheren. En uiteraard moet je daar jaarlijks ook voor betalen!
Bestaat al en wordt al gebruikt, https://github.com/SuperNETorg/komodo/wiki/JUMBLR-Whitepaper

Moet alleen nog gebruiksvriendelijk gemaakt worden
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 29 mei 2018 @ 16:32:58 #287
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_179470486
DBet doet een migratie naar VeChain :)
pi_179470511
quote:
Kliniek gaat bitcoinverslaafden behandelen

Een Britse verslavingszorgkliniek gaat mensen helpen die verslaafd zijn aan de handel in cryptomunten. De hevige koersschommelingen van digitale munten als bitcoin, ether en ripple kunnen een 'high' veroorzaken.


Dat opwindende effect kan volgens de kliniek Castle Craig verslavend zijn, net als gokken. Verslaving aan cryptomunten valt dan ook onder dezelfde categorie als verslaving aan online beurshandel, verklaart Mark Griffiths, hoogleraar gedragsverslaving aan Nottingham Trent University op de site van Castle Craig. ,,Het is te vergelijken met gokverslaving.''

Verliezen
De hoge risico's van de heftig fluctuerende markt voor cryptomunten trekken probleemgokkers aan, zegt therapeut Jose Pereira van de kliniek. ,,Het kan een obsessie worden. Je kijkt elk half uur, elke tien minuten, elke vijf minuten wat de koers doet.''

Net als bij gokken maken bitcoinhandelaars daarbij voortdurend de afweging: ga ik er ik er meer geld op inzetten, of stap ik eruit? De gevolgen kunnen volgens de behandelaars desastreus zijn. ,,Sommige mensen raken eraan verslaafd en verliezen alles wat ze hebben. Geen enkele verslaving leidt tot zoveel zelfmoorden als gokverslaving.''

Castle Craig durft geen schatting te maken hoeveel mensen verslaafd zijn aan de handel in cryptomunten. De kliniek heeft er geen speciale behandelmethode voor ontwikkeld. Bitcoinverslaafden kunnen terecht in het bestaande programma voor gokverslaafden.
:')
pi_179470563
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 16:32 schreef Kyran het volgende:
DBet doet een migratie naar VeChain :)
vele zullen volgen
pi_179470600
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 16:36 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

vele zullen volgen
Ik heb jou de afgelopen 3 maanden niks zien posten wat niet een Vechain shill was _O- :D
  dinsdag 29 mei 2018 @ 16:50:17 #291
62913 Blik
The one and Only!
pi_179470814
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 16:32 schreef Kyran het volgende:
DBet doet een migratie naar VeChain :)
En zoals wel vaker, reden bij Vechain om te dalen. Ik snap deze coin soms echt niet
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 29 mei 2018 @ 17:00:23 #292
416575 crew  Evenstar
Also known as Kyran or Theoden
pi_179471012
quote:
1s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 16:50 schreef Blik het volgende:

[..]

En zoals wel vaker, reden bij Vechain om te dalen. Ik snap deze coin soms echt niet
Qua koersverloop is het echt één van de meest vage coins ja ;P
pi_179471305
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 17:00 schreef Kyran het volgende:

[..]

Qua koersverloop is het echt één van de meest vage coins ja ;P
Graaien uit eigen snoeppotten ;)
Vakman pur sang
pi_179471578
And an another one voor vechain..
  dinsdag 29 mei 2018 @ 17:35:52 #295
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_179471749
Kyran Kyran Kyran Kyran!!!!!

MUSTANGCHAIN!

When mustang? Now mustang!

https://medium.com/@vecha(...)ockchain-1f993ce0e2d
Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 29 mei 2018 @ 17:38:40 #296
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_179471800
1 PK chain :D
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_179472011
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 17:35 schreef Rossdale het volgende:
Kyran Kyran Kyran Kyran!!!!!

MUSTANGCHAIN!

When mustang? Now mustang!

https://medium.com/@vecha(...)ockchain-1f993ce0e2d
and another one

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 29-05-2018 17:49:42 ]
  dinsdag 29 mei 2018 @ 18:00:34 #298
131603 Afwazig
Serious business
pi_179472273
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 mei 2018 16:38 schreef KappenBakken het volgende:

[..]

Ik heb jou de afgelopen 3 maanden niks zien posten wat niet een Vechain shill was _O- :D
Volgens mij is dit gewoon een kloonaccount van Jean-Luc. Met zijn guldenshills :D
pi_179473535
we gaan ff lekker.
  dinsdag 29 mei 2018 @ 19:13:57 #300
475897 ssjgoku
Ultra Instinct!
pi_179473828
Het koelt eindelijk wat af, pfff
It is not a sin to fight for the right cause. There are those who words alone will not reach.
pi_179474207
.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')