Ik moet weer eens wat fabriceren. Hoogkunstjes eet ik wel bij restaurants. Ik ben geen kok en dat zal ik nooit worden, heb daar ook geen zin in. Als ik al die kunstjes in de Kerst-Allerhandes lees, word ik al moe. Tot nu toe heb ik geen topics meer kunnen maken omdat ik de vriezer leeg wil hebben voor de schoonmaak. Zit veel in.quote:Op donderdag 24 mei 2018 19:56 schreef Iwanius het volgende:
[..]
Ik zeg gewoon doen en de rest langs je heen laten glijden. Je moet wel weten dat hier in CUL men verwend is en dus de lat meestal erg hoog legt.
Bacon in het engels kan gewoon elke soort spek betekenen. Vroegah, toen het engels nog niet zo'n grote invloed had op onze taal is bacon waarschijnlijk een keer in het nederlands terecht gekomen als een specifiek soort buikspek, maar met de huidige invloed van het engels op het nederlands (zeker wat betreft burgers en bbqen) is zo'n aparte nederlandse betekenis gewoon niet meer vol te houden. Ik ben bang dat je je bacon dus moet opgevenquote:Op donderdag 10 mei 2018 14:55 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Het maakt mij geen flikker uit wat jij op je hamburger pleurt.
Ik haat het dat woorden niet meer betekenen wat ze ooit betekenden gewoon omdat iedereen te dom en te lui is om de juiste woorden voor de juiste producten te gebruiken. Daarmee wordt boodschappen doen, boodschappen bestellen of boodschappen laten halen door iemand een fucking ingewikkeld proces waarbij je hele waslijsten mee moet geven om te voorkomen dat iemand met het verkeerde product thuiskomt. Jullie verkrachten de taal.
Waarbij het me trouwens dan ook weer niks uitmaakt of het er in het engels op staat, streaky bacon mag van mij ook, geen moeite mee. Engels is ook een taal.
Britten moet leren accepteren dat hun taal niet meer van hun is. Verder heb je gewoon gelijk, bacon is van de rug.quote:Op vrijdag 25 mei 2018 16:19 schreef RobinOok het volgende:
Het is helemaal geen aparte Nederlandse betekenis. In Engeland ergeren ze zich ook kapot aan de uitholling van hun taal. Fuck die kutamerikanen met kutslang en hun kutbacon!![]()
http://www.myrecipes.com/(...)an-and-british-bacon
https://www.buzzfeed.com/(...)=.qre83KYD#.cg30KA84
Ja lekker man zon hamburger van een biefstuk zonder vet. Draai er dan op z'n minst varkensvlees doorheen voor een goeie dosis vet.quote:Op donderdag 10 mei 2018 14:30 schreef Sorella het volgende:
Echte hamburgers worden van biefstuk,ribeye o.i.d. gemaakt. o en in plaats van gerookte paprika poeder of een beetje laten verbranden op de gril gewoon een fles rookaroma kopen en daar wat van in je vlees doen.
In ieder geval geniet ik van sigaartje zijn topics en wat het soms teweeg brengt bij de lezers
denk ook meer dat die duitse biefstuk aka tartaar bedoelde dan hamburger...hamburger zonder is idd geen hamburger! (trouwens rook aroma is ook gewoon kut, grill m dan echt met wat eik ofzo...)quote:Op vrijdag 25 mei 2018 17:21 schreef fathank het volgende:
[..]
Ja lekker man zon hamburger van een biefstuk zonder vet. Draai er dan op z'n minst varkensvlees doorheen voor een goeie dosis vet.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |