abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_178494392
registreer om deze reclame te verbergen
Ik ben morgen weer in Bluezztrecht langs de lijn op het gras, al schreeuwend als een echte fanatieke supporter natuurlijk :P
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_178494428
En YEAH voor weekend!! *O*
Lekker boek uitlezen. Wordt straks opgehaald om naar de toko in Ypenburg te gaan. Noedel voorraad aanvullen (niet dat ik nog een berg heb, maar wil altijd meer) :')
+ Spicy ketjap, kimchi, dumplings en misosoep staan op m'n lijstje.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  Moderator vrijdag 13 april 2018 @ 18:39:02 #278
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_178494453
Ik wandelde, kocht een grote bos bloemen en schil nu asperges. Mijn lente is ook begonnen.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_178494511
registreer om deze reclame te verbergen
Ik heb het gevoel dat we hier nog zeer recentelijk hebben gepraat over asperges kopen en eten. Zeg 3 maanden terug. Maar dat kan helemaal niet -O- Dus dat is ook alweer meer dan een jaar geleden.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_178494588
Wij hadden gisteren op het werk aspergesoep. Ik denk deels uit een pakje maar er zaten heel veel stukken verse asperge in. Heerlijk!

Net kleding binnen gekregen en alles past en staat ook nog eens leuk, happy me.

En verder is het WEEKEND!!!!!!!!!!!!! *O*
We have far more in common than that which devides us..
  Moderator vrijdag 13 april 2018 @ 18:48:45 #281
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_178494649
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 april 2018 18:42 schreef Isabeau het volgende:
Ik heb het gevoel dat we hier nog zeer recentelijk hebben gepraat over asperges kopen en eten. Zeg 3 maanden terug. Maar dat kan helemaal niet -O- Dus dat is ook alweer meer dan een jaar geleden.
Ik heb half februari al de eerste Hollandse asperges gekocht. Die kopen mijn ouders elk jaar in Limburg van een teler die zijn bedden warmstookt of zoiets.

[ Bericht 0% gewijzigd door Lucky_Strike op 13-04-2018 18:56:36 ]
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_178494713
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
2s.gif Op vrijdag 13 april 2018 17:54 schreef Lonaa het volgende:

[..]

De huisarts stuurde me juist door naar de GGZ instelling. En dan is dit 'de weg'.

Therapie is helemaal verder niet nodig, ik heb al jaaaren therapie gehad en alles gaat de afgelopen 4 jaar best wel dikke prima, met meds en de handvaten die ik bezit.

Ja, nee, ik had een dip/dpressieve periode in november/december/januari en misschien ook nog wel februari. Maar daar ben ik, zonder therapie en met dosisverhoging zelf uitgeklommen, again.

Ik geloof niet dat wat voor therapie dan ook nog iets gaat toevoegen. :@
Gezien de periode, die je noemt kan het zijn ??? dat er sprake is van gevoeligheid voor t weinig licht?
Bijvoorbeeld http://www.goodlite.nl/lichttherapie
# gn diagnose, wel beetje meedenken...

Twee pakjes zijn binnen, morgen ook wel drie *O* als Sinterklaas..
  vrijdag 13 april 2018 @ 19:02:37 #283
296595 foodlover
live and learn
pi_178494946
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 april 2018 18:15 schreef Pietverdriet het volgende:
Oven heet aan het stoken voor een pizza artisjokken, ham en mozzarella
Oeh dat klinkt heerlijk!
Ga je de pizza in een "gewone" oven bakken of heb je een pizzaoven?
  vrijdag 13 april 2018 @ 19:11:49 #284
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_178495117
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 april 2018 19:02 schreef foodlover het volgende:

[..]

Oeh dat klinkt heerlijk!
Ga je de pizza in een "gewone" oven bakken of heb je een pizzaoven?
Ja en nee, ik heb een oven die als je hem op max zet over de 300 graden gaat en een piaat steen erin voor pizza’s. Zit dus ergens tussen een gewone oven en een echte pizzaoven.
Pizza’s van een Italiaan met een houtgestookte oven zijn beter, maar de mijne zijn beter dan die van verreweg de meeste pizzaria’s
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Moderator vrijdag 13 april 2018 @ 19:14:52 #285
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_178495185
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 april 2018 18:48 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Ik heb half februari al de eerste Hollandse asperges gekocht. Die kopen mijn ouders elk jaar in Limburg van een teler die zijn bedden warmstookt of zoiets.
Dat doen er wel meer. Die die ik ken hebben een BGA, kunnen ze de restwarmte mooi in de grond stoppen ^O^
lebt denn der alte Holzmichl noch?
  vrijdag 13 april 2018 @ 19:15:10 #286
221912 minilot
Puer aeternus
pi_178495193
Beeb meegenomen naar de bakkerij van LHO en Isegrim en hij is niet eens in de deegmachine gekukeld! :7
Wo ist der Fhrer, der mich fhrt?
  vrijdag 13 april 2018 @ 19:16:28 #287
221912 minilot
Puer aeternus
pi_178495217
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 april 2018 18:37 schreef FutureFairytale het volgende:
En YEAH voor weekend!! *O*
Lekker boek uitlezen. Wordt straks opgehaald om naar de toko in Ypenburg te gaan. Noedel voorraad aanvullen (niet dat ik nog een berg heb, maar wil altijd meer) :')
+ Spicy ketjap, kimchi, dumplings en misosoep staan op m'n lijstje.
*O*
Wat lees je? :)
Wo ist der Fhrer, der mich fhrt?
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 13 april 2018 @ 19:18:56 #288
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_178495251
Morgen is het Onafhankelijke boekwinkeldag, maar dan op z'n Engels. In Hugo De Vries morgen oa.

quote:
Janny van der Heijden interviewt 4 kookboekenauteurs | 16.00 - 17.00 uur
• Jol Broekaert: bekend van het tv-programma 'De 5 smaken van Jol' en zijn verbluffende eetverhalen in De alleseter.
• Bas Robben: weet het zeker; vet is lekker. Vet maakt bovendien gelukkig. Alle reden om na Zuur te duiken in zijn tweede kookboek Vet.
• Janneke Vreugdenhil: weet hoe je in de groentehemel (I love groente) belandt en hoe je van Solofood naar gezelschapsfood (Altijd feest!) schakelt.
• Susan Aretz: weet hoe je efficint, budgetvriendelijk en gezond kunt lunchen (Wat lunchen we vandaag?) en avondeten (Wat eten we vandaag), zonder uren in de keuken te staan.
Dat is wel een uurtje buurten waard :P.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
  vrijdag 13 april 2018 @ 19:23:28 #289
296595 foodlover
live and learn
pi_178495320
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 april 2018 19:11 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ja en nee, ik heb een oven die als je hem op max zet over de 300 graden gaat en een piaat steen erin voor pizza’s. Zit dus ergens tussen een gewone oven en een echte pizzaoven.
Pizza’s van een Italiaan met een houtgestookte oven zijn beter, maar de mijne zijn beter dan die van verreweg de meeste pizzaria’s
Wat heerlijk dat jouw oven boven 300 graden kan!
Maak ook vaak zelf pizza's in mijn Smeg, echter die gaat tot 275 graden.
Steen, lang voorverwarmen helpt inderdaad goed en dan krijg ik prima resultaat.
Misschien niet authentiek maar ik bak pizza eerst met conventionele stand, boven en onderwarmte.
Op het laatst schakel ik over naar grill i.c.m. hetelucht bij mij oven helpt dit om snel bruine en krokante korst te krijgen.
pi_178495630
Ik ging friet halen, maar eindigde met een bord asperges voor m’n neus :7
pi_178495973
Ik wil dat ook.
Op dinsdag 28 februari 2012 19:20 schreef lezzer en op zaterdag 31 augustus 2013 21:27 schreef DancingPhoebe het volgende:
Jezus, Vanyel, wat een fantastische tips geef jij toch altijd!
pi_178496009
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 april 2018 19:55 schreef Vanyel het volgende:
Ik wil dat ook.
Haha. Een buurman heeft hier een cafetaria/restaurant in 't dorp. We gaan daar normaal altijd friet halen. Maar ze hadden ook asperges op 't menu :+

Was toch iets aantrekkelijker in de categorie niet zelf willen koken :7
  vrijdag 13 april 2018 @ 19:58:13 #293
337640 Barreltje
Produceert gas
pi_178496030
Utrecht... _O-
https://www.duic.nl/opmer(...)er-utrecht-centraal/

Wij doen morgen een Brits etentje.. met Sunday roast :{ trifle en haggis bitterballen...
Rabarberbarbarabarbarbarenbaardenbarbierbarbierbarbaren
K&W / Klus snacks - Barrels Basic Binnen en Buitenhuis klut topic
pi_178496081
Ik hou van duic
Op dinsdag 28 februari 2012 19:20 schreef lezzer en op zaterdag 31 augustus 2013 21:27 schreef DancingPhoebe het volgende:
Jezus, Vanyel, wat een fantastische tips geef jij toch altijd!
  vrijdag 13 april 2018 @ 20:04:36 #295
337640 Barreltje
Produceert gas
pi_178496139
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 april 2018 20:00 schreef Vanyel het volgende:
Ik hou van duic
Ik moer er ook vaak om lachen... O+
Rabarberbarbarabarbarbarenbaardenbarbierbarbierbarbaren
K&W / Klus snacks - Barrels Basic Binnen en Buitenhuis klut topic
pi_178496341
quote:
7s.gif Op vrijdag 13 april 2018 19:58 schreef Barreltje het volgende:
Utrecht... _O-
https://www.duic.nl/opmer(...)er-utrecht-centraal/

Wij doen morgen een Brits etentje.. met Sunday roast :{ trifle en haggis bitterballen...
:D _O- vergeten... >:O
pi_178496652
quote:
7s.gif Op vrijdag 13 april 2018 19:58 schreef Barreltje het volgende:
Utrecht... _O-
https://www.duic.nl/opmer(...)er-utrecht-centraal/

Wij doen morgen een Brits etentje.. met Sunday roast :{ trifle en haggis bitterballen...
Waarom de :{ Klinkt best ok toch?
"We need to learn to set our course by the stars, not by the light of every passing ship." - Omar N. Bradley
"Ik ben niet negatief. Ik heb alleen andere ideeen over hoe dingen zouden moeten!" - PdeHoog, 2012
Foto's | Meer Foto's
pi_178497175
quote:
2s.gif Op vrijdag 13 april 2018 14:01 schreef Lonaa het volgende:

[..]

Naja, ik heb dat destijds aan de HA voorgelegd en die zei dat je ook maar geluk moet hebben als je naar een onafhankelijke gaat.
Volgens mij is dat niet waar. Als je naar een hulpverlener gaat en het klikt niet, dan heb je het recht om met een andere verder te gaan.
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
  vrijdag 13 april 2018 @ 20:57:37 #299
63722 z80
von nichts kommt nichts
pi_178497187
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 april 2018 15:04 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Thanks. Zit aan het strand achter een bekend strandrestaurant. Maar daar wil ik niet heen. Voor mij geen homp vlees met patat elke dag. Ben niet zo'n groot fan daarvan. Jammer dat ze in Griekenland geen pittig eten kennen :D Maar ik hou wel van Griekse salade en calamari (zowel gegrild als gefrituurd) :9
Kreta heeft heerlijke stoofpotjes. Zowel met aardappel als met pasta als basis. En natuurlijk het nodige uit de zee.
Statistieken zijn als bikinis: ze tonen het voornaamste,maar bedekken het essentiele.
Der Gesunde wei nicht, wie reich er ist.
I fink you freaky and I like you a lot
pi_178497205
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 april 2018 20:31 schreef PdeHoog het volgende:

[..]

Waarom de :{ Klinkt best ok toch?
Weet je waar haggis van gemaakt is? :r
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')