flipsen | dinsdag 27 maart 2018 @ 00:05 |
Een slagerij in Argentinië Lijkt overigens verdacht veel op mijn favoriete slagerij hier OnTopic: Het begint hier weer koud te worden, dus 2 zakjes cup-a-soup (maar dan de Argentijnse versie) in een kop en wat salami er doorheen om weer op te warmen | |
flipsen | dinsdag 27 maart 2018 @ 02:59 |
Ik had vandaag gehakt gekocht en deze post kon ik me vaag herinneren. Dus de stoute schoenen aangetrokken (nog een halve fles ketjap manis hier gelukkig, maar wordt hoog tijd dat klanten weer eens een fles meenemen). Holy fuckadoly, dat zijn wel gruwelijk lekkere gehaktballen Had er minder mosterd ingedaan voor vrouwlief, Vleesfond had ik uiteraard ook niet, maar halve liter water met 2 bouillonblokjes en een hele rits kruiden uit eigen tuin, plus een flink stuk gember en dat laten trekken en als fond gebruikt. Holy fuck, wat lekker. Of had ik dat al gezegd? Met rijst en brocoli, maar dat mocht verder geen naam hebben Alleen mijn steeds weer terugkerend probleem: hoe zorg ik er nou voor dat die ballen niet a) gelijk vastschroeien aan de pan (waar toch een ruime laag boter in ligt) en b) ze niet uit elkaar vallen? Rondom bruin braden klinkt heel wat makkelijk dan het is. Als ik de ballen echt flink kneed krijg ik altijd veel te... eh... "vaste" ballen. Kneed ik losjes, dan vallen ze uit elkaar. Meer ei? Meer paneermeel/broodkruim? Hellup! | |
#ANONIEM | dinsdag 27 maart 2018 @ 03:07 |
Glas water en een banaan | |
Maikuuul | dinsdag 27 maart 2018 @ 06:02 |
Israely breakfast met dit Filipijns meisje waar ik al 3 weken bij thuisverblijf echte armoede wel. Maar zeker een mooie ervaring! Wel vrij zoutig dit ontbijtje Savonds lekker mosseltjes met gember, uitjes, paksoy | |
#ANONIEM | dinsdag 27 maart 2018 @ 07:25 |
Koffie | |
FutureFairytale | dinsdag 27 maart 2018 @ 09:11 |
Is het Shakshuka? Had zojuist een breaker en thee. Zo nog een kopje thee. Vanmiddag speltcrackers met hampreisalade en roggebrood met smeerkaas. Vanavond witlof ham-kaas en aardappelpuree met kaas. | |
anndb | dinsdag 27 maart 2018 @ 09:53 |
Ga zo kibbeling halen als lunch, vanavond geen idee, ga op bezoek ergens dus word afwachten | |
FutureFairytale | dinsdag 27 maart 2018 @ 10:14 |
Traktaties vandaag! Gevulde koeken en mini kaasbroodjes | |
#ANONIEM | dinsdag 27 maart 2018 @ 10:29 |
Koffie | |
#ANONIEM | dinsdag 27 maart 2018 @ 11:10 |
Ik heb je zelf geschoten foto's maar weer eventjes rechtgezet want ze waren weer als vanouds gedraaid. (naar links) Moggu Eerder in de ochtend eerst maar weer lekkere haringen om te beginnen. Opvolgend vroege lunch Sui kau thong soepje met mihoen en pekingeend. Heerlijk. Tijd om te relaxen Sigaartje, wijntje...Fernandez als backup ...prima zo de dinsdag.. | |
golfer | dinsdag 27 maart 2018 @ 11:39 |
Voldoende paneermeel gebruiken en een uur in de koelkast laten liggen om steviger te laten worden. | |
realAIVD | dinsdag 27 maart 2018 @ 13:14 |
Zojuist twee boterhammen met kaas op, vanavond wordt het rijst met https://www.chinasichuanf(...)ts-with-minced-pork/ en http://www.aziatische-ing(...)e-recept/#more-23700 (met dank aan Robin en het overschot aan Shanghai paksoi in de koelkast) als ik tegen die tijd nog veel kookzin heb tenminste | |
flipsen | dinsdag 27 maart 2018 @ 13:38 |
De koelkast is het geheim van de smid geloof ik! | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | dinsdag 27 maart 2018 @ 13:53 |
Gemende gestoomde groente en eieren * Nog steeds op Keto | |
#ANONIEM | dinsdag 27 maart 2018 @ 14:06 |
blik Heineken Straks haring (zonder uitjes) en gerookte makreel halen bij de vistent. | |
Karzai | dinsdag 27 maart 2018 @ 17:12 |
paasij biertje vanavond pasta met groenten en gehakt toe optimel appel/kaneel kwark | |
#ANONIEM | dinsdag 27 maart 2018 @ 17:59 |
Toch maar paling gehaald. | |
golfer | dinsdag 27 maart 2018 @ 18:22 |
Ik zie een makreel. | |
golfer | dinsdag 27 maart 2018 @ 18:23 |
Vanavond; varkenshaas eerst in de sousvide-waterbak gegaard, daarna kort gebraden en daarbij een venkel-sinaasappelsalade. | |
manny | dinsdag 27 maart 2018 @ 18:30 |
Ik heb in de IKEA gehaktballen gegeten. Ach. Voor af en toe. | |
#ANONIEM | dinsdag 27 maart 2018 @ 19:59 |
Avondeten Yup..dinsdag..dus maar weer "Moksi" dag. Opvolgend Vers sigaartje en dit lekker biertje. Tis tenslotte dinsdagavond. | |
gargamelnl | dinsdag 27 maart 2018 @ 20:02 |
Feta van de aldi en die is slijmerig uit de verpakking gekomen. Niet brokkelig en geen "feta achtige" smaak. Laatste keer dus... [ Bericht 0% gewijzigd door gargamelnl op 27-03-2018 20:21:26 ] | |
#ANONIEM | dinsdag 27 maart 2018 @ 20:33 |
Ja, bovenste is paling. Zowel paling als makreel waren heerlijk. | |
Duveldrinker | dinsdag 27 maart 2018 @ 20:40 |
Lekker ik heb kibbelingen op met spitskool en krieltjes | |
Molo | dinsdag 27 maart 2018 @ 20:43 |
Die 'witte kaas'? | |
gargamelnl | dinsdag 27 maart 2018 @ 21:05 |
Staat godverdomme Feta op de verpakking ja en feta is een beschermde naam. | |
Molo | dinsdag 27 maart 2018 @ 21:06 |
Yep, klopt. Wat gek, die van Lidl is prima. Daar hebben ze zowel echte feta als witte kaas | |
gargamelnl | dinsdag 27 maart 2018 @ 21:07 |
Ja, die van de lidl is goed te doen, dus ik dacht laat ik die van de aldi ook maar eens proberen. | |
#ANONIEM | dinsdag 27 maart 2018 @ 21:51 |
Thee | |
Baconator | dinsdag 27 maart 2018 @ 22:16 |
Groene thee en een stroopwafel. | |
Duveldrinker | dinsdag 27 maart 2018 @ 22:18 |
Goed bezig | |
foodlover | dinsdag 27 maart 2018 @ 22:43 |
Had chili con carne maar was niet lekker, had wat tomatenpuree erin gebruikt en pakte niet goed uit. Nu een rood wijntje en bakje chips met dip. | |
FutureFairytale | dinsdag 27 maart 2018 @ 22:45 |
Halve zak Nibbit.. | |
foodlover | dinsdag 27 maart 2018 @ 22:50 |
Ook lekker! De staafjes vind ik het lekkerst. | |
FutureFairytale | dinsdag 27 maart 2018 @ 22:57 |
Die had ik ook. Vind ik ook het lekkerst. Een halve zak nog en eenmaal knagend was ie ineens leeg | |
Baconator | woensdag 28 maart 2018 @ 06:20 |
Koffie! | |
Maikuuul | woensdag 28 maart 2018 @ 06:40 |
Triple Karmeliet is mijn favoriet. Samen met Kasteel Rouge altijd genieten *het is inderdaad Shakshuka fairytale! Was de naam kwijt [ Bericht 2% gewijzigd door Maikuuul op 28-03-2018 06:48:38 ] | |
FutureFairytale | woensdag 28 maart 2018 @ 09:50 |
Breaker en thee. Vanmiddag roggebrood met smeerkaas en een appel. | |
Karzai | woensdag 28 maart 2018 @ 09:51 |
mandarijn en een boterham met osseworst | |
kipje1234 | woensdag 28 maart 2018 @ 09:53 |
sojayoghurt met muesli en een banaan | |
Prego | woensdag 28 maart 2018 @ 10:02 |
thee en een kitkat | |
#ANONIEM | woensdag 28 maart 2018 @ 10:10 |
Koffie | |
Maikuuul | woensdag 28 maart 2018 @ 10:22 |
Af en toe wat Westers eten moet kunnen prima pizza in El Nido | |
FutureFairytale | woensdag 28 maart 2018 @ 10:31 |
Aaaw pizza! Ik had net een brownie en thee | |
#ANONIEM | woensdag 28 maart 2018 @ 10:36 |
Koffie 2e bakje van vandaag | |
MissGiraffe | woensdag 28 maart 2018 @ 12:58 |
Eh ok: 1. pizza en flammkuchen? heb je een lintworm? 2. waarom twee keer (bijna) hetzelfde achter elkaar eten? 3. lokaal + een amstel? 4. flamkuchen in de zon 's avonds? Hou nou eens op man ---- Ontopic: ik heb net een paar witte chocoladeeitjes op | |
flipsen | woensdag 28 maart 2018 @ 13:30 |
Zoveel kritiek, maar het dan wel over "witte chocolade" hebben | |
Ik2 | woensdag 28 maart 2018 @ 13:31 |
Vleesch. Ribstuk. | |
MissGiraffe | woensdag 28 maart 2018 @ 14:13 |
http://wetten.overheid.nl/BWBR0012958/2014-12-13 | |
Karzai | woensdag 28 maart 2018 @ 15:43 |
wat cashewnootjes en een biertje vanavond een carbonara | |
FutureFairytale | woensdag 28 maart 2018 @ 15:57 |
Schaaltje Mackie's chips zeezout | |
Magica | woensdag 28 maart 2018 @ 16:04 |
Walnoten, vanavond pastasalade met tonijn | |
realAIVD | woensdag 28 maart 2018 @ 17:04 |
Nu een glaasje port, strakjes nog eens Chinese aubergine met gehakt maken, net als gisteren, maar dan met iets meer gehakt. | |
golfer | woensdag 28 maart 2018 @ 17:06 |
Vanavond: stamppot van pastinaak met rauwe andijvie, grove slagersrookworst, uitgebakken spekjes en beurre noisette. | |
Blues | woensdag 28 maart 2018 @ 17:52 |
| |
#ANONIEM | woensdag 28 maart 2018 @ 18:03 |
Water | |
uniekhoorn | woensdag 28 maart 2018 @ 18:37 |
We zouden uit eten bij mijn favo Italiaan... Om half zes, per ongeluk via facebook: wij zijn vandaag gesloten wegens een verjaardag... Ja fuck, Nu had ik maar wat in elkaar geflanst met broccoli apart gestoomd, prei/spek quiche.. Matig | |
#ANONIEM | woensdag 28 maart 2018 @ 19:18 |
Avondeten Choi sam in knoflook gebakken, witte rijst en gekookte kip en frisjes. Vol bordje en wat gember op de kip. Heerlijk! | |
RobinOok | woensdag 28 maart 2018 @ 20:07 |
Manlli gosht patiala, lamsschenkel uit Patiala. Ik geef hem een 9, mijn lief een 7. Met rijst en peultjes. | |
foodlover | woensdag 28 maart 2018 @ 20:23 |
Zoermoos (zuurkool zoals mijn Limburgse moeder het maakte). Zuurkoolstamppot van aardappelen en wijnzuurkool waar na het stampen witte bonen aan worden toegevoegd. Met 2 speklappen en een glas droge Riesling uit de Moezel erbij. | |
anndb | woensdag 28 maart 2018 @ 21:39 |
Nog nooit van gehoord, keer proberen. | |
FutureFairytale | woensdag 28 maart 2018 @ 22:15 |
Thee en plak snijkoek | |
uniekhoorn | woensdag 28 maart 2018 @ 22:52 |
[/quote]Wil het in ieder geval proeven, lijkt mij heerlijk. Bestaan er geen, all you can eat gerechten met vreemde (prima) gerechten? Ik wil koeientong, kabeljauwwangen, lamsschenkels inderdaad, hazenbootboutje, paardenbiefstukje., enzovoorts Hier cashew en zoute stokjes | |
maily | woensdag 28 maart 2018 @ 22:55 |
[..] Wil het in ieder geval proeven, lijkt mij heerlijk. Bestaan er geen, all you can eat gerechten met vreemde (prima) gerechten? Ik wil koeientong, kabeljauwwangen, lamsschenkels inderdaad, hazenbootboutje, paardenbiefstukje., enzovoorts Hier cashew en zoute stokjes [/quote]Dat aten wij op zondag ..... dan stond die tong een hele dag (minstens) in een emmer met zout water .... zondagmiddag (!) aten wij dat warm en de rest van de week op de boterham ..... | |
uniekhoorn | woensdag 28 maart 2018 @ 23:01 |
Een hele lieve koe ging naar de slager en kwam in stukken terug... Het eerst wat op kwam was de lever en de tong. Tong ging minimaal 12 uur in waterazijn met allemaal kruiden en veel zout Na heel veel uur ging het koken voor?? (moet ik mem even navragen) Mals, zo mals en dan llekker fijn snijden op je boterham met echte boter en warme tong Ben ik dood??? dit vind ik heaven | |
RobinOok | woensdag 28 maart 2018 @ 23:12 |
Zullen weinig mensen op afkomen. | |
FutureFairytale | woensdag 28 maart 2018 @ 23:34 |
Hoe vond je het? | |
FutureFairytale | woensdag 28 maart 2018 @ 23:35 |
Lekker! Waarom gaf je vriend een 7? | |
flipsen | donderdag 29 maart 2018 @ 00:57 |
Koeientong is inderdaad lekker, wordt hier vrij veel verkocht, op azijn met kruiden. Erg mals | |
RobinOok | donderdag 29 maart 2018 @ 07:26 |
Ik vind de bijzonderheid van de specerijen (zoals zwarte kardemom) en daarmee de beetje typische smaak extra leuk, omdat het zo anders dan anders is. Hij niet. Hij vind het "gewoon wel lekker". Een lamsschouder met simpelweg peper, zout, knoflook en rozemarijn uit de oven vind hij lekkerder. Vind ik ook lekker, maar juist omdat het anders is word ik enthousiast. Een beetje als dat iemand zegt "doe mij maar biefstuk". En ik denk, "ik kan/wil niet alle dagen biefstuk eten". | |
#ANONIEM | donderdag 29 maart 2018 @ 07:35 |
Thee | |
#ANONIEM | donderdag 29 maart 2018 @ 08:19 |
Lekker. Ik had er een beetje witte rijst bij gegeten. Moggu: Verse sigaar en bakkie pleur uurtje of wat geleden. Opvolgend Lekker gebakje buitenshuis i.c.m.een watertje alvorens we verder trekken. | |
FutureFairytale | donderdag 29 maart 2018 @ 09:08 |
Kvarg perzik en thee Vanmiddag Jin Ramen | |
RobinOok | donderdag 29 maart 2018 @ 09:15 |
Ik ook. | |
Questular | donderdag 29 maart 2018 @ 09:29 |
Koffie | |
#ANONIEM | donderdag 29 maart 2018 @ 09:49 |
Koffie | |
realAIVD | donderdag 29 maart 2018 @ 10:39 |
Dat ziet er heerlijk uit, zeg! Hier nog steeds aan de koffie, straks geotjeori van shanghai paksoi maken https://www.koreanbapsang(...)salad-geotjeori.html | |
maily | donderdag 29 maart 2018 @ 12:02 |
Best lekker. Maar toen was ik nog een heel klein mailytje | |
#ANONIEM | donderdag 29 maart 2018 @ 12:30 |
Derde blik Pitt Bier Straks twee broodjes paling halen en Hertog Jan Grand Prestige. Gister had ik al zo'n flesje op en ik vind het waanzinnig bier. | |
uniekhoorn | donderdag 29 maart 2018 @ 14:02 |
Vers gemaakte tomatensoep met veel verse basilicum | |
#ANONIEM | donderdag 29 maart 2018 @ 14:15 |
Gesnackt van de visballetjes die ik zelf heb gemaakt van oud brood, aardappelen en koolvis. Beetje pittig, want ik heb ook rode pepertjes erin verwerkt. | |
Molo | donderdag 29 maart 2018 @ 14:30 |
Net een cappuccino, babyccino (kind wilde liever mijn koffie dan die meuk ), smoothie van spinazie en zulks en een broodje ham op | |
golfer | donderdag 29 maart 2018 @ 14:53 |
Soba sukiyaki-beef noodles. | |
flipsen | donderdag 29 maart 2018 @ 15:26 |
Ik ga het niet eens googlen, geloof ik | |
Molo | donderdag 29 maart 2018 @ 15:27 |
Nu restje nasi trouwens | |
#ANONIEM | donderdag 29 maart 2018 @ 16:35 |
haring | |
LPFAN | donderdag 29 maart 2018 @ 16:57 |
Straks kaasschnitzel met ovenfrietjes en bietjes | |
FutureFairytale | donderdag 29 maart 2018 @ 17:07 |
Zalm in bladerdeeg vanavond | |
Sunshine1982 | donderdag 29 maart 2018 @ 17:15 |
Bloemkool met aardappelgratin. Vlees van de slager, een worst omwikkeld met spek en met kaas gevuld. Schrik elke keer weer van de prijs, maar zo lekker. Supermarktvlees vind ik echt ontzettend achteruit gegaan. Of lijkt dat maar zo? | |
Bienelientjee | donderdag 29 maart 2018 @ 17:16 |
Chicken tikka massala met rijst en poppadoms | |
Baconator | donderdag 29 maart 2018 @ 17:31 |
Risotto met geitenkaas, spinazie en gerookte zalm vanavond. | |
uniekhoorn | donderdag 29 maart 2018 @ 18:26 |
Pizza me5 veel groente, tonijn, brie. Met pikant en knoflook apart in bakjes. Favo pizzeria | |
FutureFairytale | donderdag 29 maart 2018 @ 18:27 |
Ooh jouw eten klinkt echt heerlijk! En idd.. Vind alleen varkenshaas en kiphaas van de Hoogvliet lekker. Maar goede slagers vind ik ook wel veels te duur.. Lijkt ook steeds duurder. | |
flipsen | donderdag 29 maart 2018 @ 18:29 |
Restje pizza van gisteravond. Al zó lang geen pizza gegeten, was wel weer eens tijd. Dus naar de pizzaria "in de buurt" gereden, echte volksbuurt, was wel apart. Maar zat er stampvol en ook veel afhaal en delivery, was ook een érg goede pizza Mitad/mitad, ofwel helft 4 quesos (blergh!) voor vrouwlief en voor mij "carnivora", gesneden vlees over de pizza Nog nooit gehad, dus geprobeerd en zeer zeker goedgekeurd Maar wel een flinke bom, poeh. Vandaar vandaag nog een restje. | |
golfer | donderdag 29 maart 2018 @ 18:32 |
Ramesmaaltijd van onze toko. | |
realAIVD | donderdag 29 maart 2018 @ 19:29 |
Zoete aardappel uit de oven met in de pan gebakken ui, puntpaprika en zwarte bonen. Zoiets. | |
#ANONIEM | donderdag 29 maart 2018 @ 19:34 |
Aardbeien | |
Dragonberry | donderdag 29 maart 2018 @ 20:01 |
Asperges met beenham en krieltjes | |
#ANONIEM | donderdag 29 maart 2018 @ 20:14 |
Avondeten Vietnamese kippensoep bowl met noedels onderwijl lezend hoe het soldatenvoer indertijd ook weer was. Opvolgend 'Koffie' en sigaartje . | |
foodlover | donderdag 29 maart 2018 @ 20:38 |
Ik stel de honger nog heel even uit. Zo man ophalen van Rotterdam Apt. en daarna wordt het Shoarma van Sakara Den Haag. | |
lighted | donderdag 29 maart 2018 @ 21:22 |
welke zaak? wil es Vietnamees eten in 010 | |
Ama | donderdag 29 maart 2018 @ 21:52 |
foodlover | donderdag 29 maart 2018 @ 22:32 |
Lekker! Ook maar weer eens kopen. | |
foodlover | donderdag 29 maart 2018 @ 22:33 |
Ik wacht nog steeds. Vlucht vertraagd en honger | |
FutureFairytale | donderdag 29 maart 2018 @ 22:45 |
ah shit is daar niet iets te eten? Net thee en 2 oreo double | |
Maikuuul | vrijdag 30 maart 2018 @ 01:03 |
Erg lekkere lokale grill spiesjes (met oa kippenborst, lever, maar ook chorizo) in Cebu. De Chorizo was hun specialiteit en erg lekker. De spaanse invloeden zijn in de Filipijnen nog overal te merken. Ze serveerden de rijst in kleine piramides van bananenblad. | |
#ANONIEM | vrijdag 30 maart 2018 @ 07:22 |
Koffie | |
Haags | vrijdag 30 maart 2018 @ 07:29 |
| |
Karzai | vrijdag 30 maart 2018 @ 10:20 |
bakkie yoghurt met banaan vanmiddag afbak stokbroodje met tonijnsalade vanavond bami toe een tiramisu toetje en om een uur of 4 wat biertjes | |
#ANONIEM | vrijdag 30 maart 2018 @ 10:24 |
Iwanius bij Deli Tasty op De Meent. Morgen Vanwege Goede Vrijdag beperken wij ons vandaag tot 1 maaltijd, maar wordt er dus wel meer gedronken en gerookt ter compensatie. | |
FutureFairytale | vrijdag 30 maart 2018 @ 11:45 |
Straks 2 Double Krunch burgers met kaas van KFC als vrijdagmiddaglunch. Nu al zin in! | |
Baconator | vrijdag 30 maart 2018 @ 13:03 |
Broodje warme beenham en koffie | |
#ANONIEM | vrijdag 30 maart 2018 @ 17:18 |
(vroeg) Avondeten Maar weer eens deze aloude combo van weleer genomen: Gamba salade,glasnoedels met kipgehakt, en 2 verschillende bereidingen van Gamba's = spicy en mild. Opvolgend Acclimatiseringstijd met 1 van mijn favoriete rums. [ Bericht 24% gewijzigd door Lucky_Strike op 30-03-2018 18:23:03 (Offtopic over sigaren verwijderd) ] | |
Woelwater | vrijdag 30 maart 2018 @ 17:20 |
Karbonaadje op, nu koffie zetten. | |
LPFAN | vrijdag 30 maart 2018 @ 18:18 |
Rijstsalade met kipreepjes, komkommer, paprika en mais en een yoghurt dressing. | |
Cat-astrophe | vrijdag 30 maart 2018 @ 18:35 |
Varkenshaas met peperroomsaus, aardappeltjes met rozemarijn uit de oven en sperziebonen. Dessert neemt mijn dinergast mee, zoals altijd. | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | vrijdag 30 maart 2018 @ 18:41 |
Ben nu koolrolletjes met gehakt aan het maken | |
Muck | vrijdag 30 maart 2018 @ 19:09 |
Even snel tijdens de avonddienst. Viel niet eens tegen | |
Sigaartje | vrijdag 30 maart 2018 @ 19:22 |
Dit gaat het worden In het pannetje zitten aardappelschijfjes met uienringetjes, gesneden madame jeanette, wat knoflook en gesneden zeeuws spek met wat zout. De aardappelschijfjes zijn van vers geschilde aardappels die even zijn gekookt. De hamburger is van AH, Angus Excellent, is al gebakken. De kaas is cheddar, dit moet nog eventjes in de magnetron om te laten smelten. | |
#ANONIEM | vrijdag 30 maart 2018 @ 19:43 |
Macaroni | |
flipsen | vrijdag 30 maart 2018 @ 19:44 |
Eenvoudige lunch: pasta met roomsausje en wat kruiden uit de tuin, thijm en... eh... weet ik al niet meer | |
Atak | vrijdag 30 maart 2018 @ 20:03 |
Het is al weekeind voor mij dus lekker uitgepakt. Kalfs t-bone, patatjes en roerbak asperges. Echt meerdere mondorgasmes gehad. [ Bericht 6% gewijzigd door Atak op 30-03-2018 20:08:13 ] | |
Molo | vrijdag 30 maart 2018 @ 20:07 |
Lekker man! Vla met advocaat en slagroom hier | |
Sigaartje | vrijdag 30 maart 2018 @ 20:08 |
Mondorgasme... | |
Shakkara | vrijdag 30 maart 2018 @ 22:10 |
Aardapel / Prei / Spek ovenschotel. Recept: https://www.bbcgoodfood.c(...)otato-and-bacon-bake Mijn variant heeft 2x zo veel spek, een bakje paddestoelen, en nog 3 eieren gemengd met parmazaanse kaas en cheddar toegevoegd in plaats van die room. Staat nu in de oven te pruttelen dus straks misschien een update van de foto. Edit: Daar kan ik voorlopig weer even mee vooruit! Met Ruhlmann Pinot Blanc 2012 op de achtergrond (was nog lekker). [ Bericht 5% gewijzigd door Shakkara op 30-03-2018 23:09:27 ] | |
Woelwater | vrijdag 30 maart 2018 @ 22:12 |
Ouderwetsche prak, aardappelen spinazie vlees. | |
RobinOok | vrijdag 30 maart 2018 @ 22:19 |
En toch zeker wel een eitje? Daar hoort voor mij een eitje bij. | |
RobinOok | vrijdag 30 maart 2018 @ 22:31 |
Lijkt mij eerder een côte de boeuf dan een T-bone. Toch? Of côte de veau dus. In het Engels een euh prime rib? Hoe dan ook, ik zou hem eten. | |
FutureFairytale | vrijdag 30 maart 2018 @ 22:42 |
Had een zakje Koka black pepper noodles. Nu thee met 2 Oreo doubles. | |
FutureFairytale | vrijdag 30 maart 2018 @ 22:44 |
lekker goed stuk vlees! | |
Prego | vrijdag 30 maart 2018 @ 22:44 |
Toast met oa humus, tzaziki en tarama. Nu pils | |
FutureFairytale | vrijdag 30 maart 2018 @ 22:44 |
Ga ik opslaan! Klinkt lekker | |
Maikuuul | vrijdag 30 maart 2018 @ 23:50 |
Klinkt heerlijk die ovenschotel Had zelf gister chili con carne in het door Nederlanders beheerde hostel Noordzee op de Filipijnen | |
flipsen | zaterdag 31 maart 2018 @ 01:02 |
Biertje, straks wat spullen door elkaar gooien en zeggen dat het een salade is | |
Atak | zaterdag 31 maart 2018 @ 08:49 |
Bij de Turkse slager stond die als t bone maar volgens mij is prime rib eye een betere benaming. | |
RobinOok | zaterdag 31 maart 2018 @ 10:45 |
Heb ik ook een keer zien liggen. Slager wist er zelf ook niks van, wilde wel feedback, zei hij. Maar ja, daarna nooit meer zien liggen. Jammer. Ik vond het wel leuk. | |
nogeenoudebekende | zaterdag 31 maart 2018 @ 10:51 |
Asperges. Duur grapje. Zat te denken in kilo's maar moest afrekenen per pond. . | |
Baconator | zaterdag 31 maart 2018 @ 11:28 |
Koffie en een tosti met geitenkaas en uitgebakken spek | |
RobinOok | zaterdag 31 maart 2018 @ 11:53 |
Als je de room weglaat, zit je dan niet gewoon een kaasomelet met prei te eten? Ik dat het originele recept me lekkerder lijkt. | |
golfer | zaterdag 31 maart 2018 @ 12:08 |
Een matze met een omelet. | |
Bienelientjee | zaterdag 31 maart 2018 @ 12:25 |
Toast met scrambled eggs. En een verse koffie | |
FutureFairytale | zaterdag 31 maart 2018 @ 13:22 |
Zoveel zin in vanavond! Weer eens naar mijn favo (sushi)restaurant | |
flipsen | zaterdag 31 maart 2018 @ 13:41 |
Koffie, boterhammetje met dulce de leche. Zit te denken over een tweede kop koffie nu | |
#ANONIEM | zaterdag 31 maart 2018 @ 14:29 |
"Ontbijt" Maar weer haringen en een lekkerbekje. Lunch Kip kerrie Hindoestaande stijl met witte rijst en sambal. Acclimatiseringstijd Kleine verwennerij...tis tenslotte zaterdagmiddag. | |
Maikuuul | zaterdag 31 maart 2018 @ 14:40 |
Lekker streetfood Onder het genot van een San Miguel pilsje Daarnet nog 2x buikspek en 2x varkensspiesje gevraagd. Die chorizo worstjes waren te zoet van smaak. Jammer de foto is weer gedraaid | |
#ANONIEM | zaterdag 31 maart 2018 @ 14:48 |
Bakje Thee | |
Mortaxx | zaterdag 31 maart 2018 @ 16:58 |
Thee met een triple chocolate cookie | |
Sigaartje | zaterdag 31 maart 2018 @ 18:33 |
Lomito met aardappelpartjes in pikante saus. | |
Pietverdriet | zaterdag 31 maart 2018 @ 18:38 |
Kippenvleugels met aardappels op bakblik in de oven en een kwamkwammersloeg erbij gemaakt | |
LPFAN | zaterdag 31 maart 2018 @ 18:42 |
Ik had overgebleven rijstsalade van gister maar was niet lekker meer dus maar een gebakken ei op brood gemaakt met een beetje kaas en mayonaise. | |
#ANONIEM | zaterdag 31 maart 2018 @ 18:52 |
Lekker biertje helaas is mijn thais bier straks op. | |
#ANONIEM | zaterdag 31 maart 2018 @ 19:28 |
Macaroni | |
emmyemmy2 | zaterdag 31 maart 2018 @ 20:00 |
had alles in huis voor japanse katsu (kip) curry Behalve panko, dus gewoon paneermeel gebruikt | |
MissGiraffe | zaterdag 31 maart 2018 @ 20:04 |
Zo dat ziet er lekker uit zeg! Wow....!! (Al weet ik nog steeds niet na al die jaren wat een 'curry' is, en waarom Limburgs stoofvlees geen curry is?) Ik eet: kipjes in ketjap/knoflooksaus uit de oven, aardappels in knoflook/paprikapoeder/olijfolie marinade uit de oven en broccoli uit de stomer. | |
#ANONIEM | zaterdag 31 maart 2018 @ 20:10 |
Bakje Thee | |
foodlover | zaterdag 31 maart 2018 @ 23:02 |
Lekker! Hoe maak jij de komkommersalade, Piet? | |
Woelwater | zaterdag 31 maart 2018 @ 23:26 |
Spaghetti | |
AMAR420 | zondag 1 april 2018 @ 02:41 |
Chips | |
Maikuuul | zondag 1 april 2018 @ 04:44 |
Pasta Carbonara Voordat ik met miljoenen sardientjes ga snorkelen in MoalBoal (Filipijnen) | |
#ANONIEM | zondag 1 april 2018 @ 06:43 |
Koffie | |
Sigaartje | zondag 1 april 2018 @ 06:50 |
Als ik kwamkwammer eet, en dat is vaak, snij ik het alleen in plakjes met schil. Hoeft niks bij. Prima te eten. Wortels eet ik ook vaak. Omdat het makkelijk is. Met witlof bijvoorbeeld moet je altijd moeilijk doen, heb ik geen zin in. | |
RobinOok | zondag 1 april 2018 @ 07:59 |
Waarom snij je die komkommer in plakjes dan? Voor de presentatie? Wat een gedoe. | |
#ANONIEM | zondag 1 april 2018 @ 08:04 |
Froot Loops! OMG! In Den Haag heb ik eindelijk! Froot Loops gezien in een winkel. En nu smullen met melk. | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | zondag 1 april 2018 @ 08:43 |
eitjes aan het koken nu | |
Woelwater | zondag 1 april 2018 @ 08:46 |
Theewater aan het koken nu | |
RobinOok | zondag 1 april 2018 @ 08:47 |
Ik moest even googelen, ik kende het niet, maar dat is een soort frolic voor mensen? | |
#ANONIEM | zondag 1 april 2018 @ 08:51 |
Nee. Het is Amerikaanse cereal. https://www.kelloggs.com/(...)-cereal-product.html Ik heb gemerkt dat Nederland bijna niet importeren uit Amerika | |
RobinOok | zondag 1 april 2018 @ 08:56 |
Ja, omdat mensen geen hondenvoer willen eten! Zou jij dit eten? [ Bericht 10% gewijzigd door RobinOok op 01-04-2018 09:06:30 ] | |
nogeenoudebekende | zondag 1 april 2018 @ 09:16 |
De neppers van de Lidl zijn best goed te doen maar ik weet even niet zeker of ze dat in Nederland in het assortiment hebben. Duitsland wel. | |
#ANONIEM | zondag 1 april 2018 @ 09:49 |
Doe normaal zeg! | |
#ANONIEM | zondag 1 april 2018 @ 09:50 |
Ik ben nog nooit in de Lidl geweest. Maar als het nep is hoef ik sowieso niet. Smaakt toch anders. | |
nogeenoudebekende | zondag 1 april 2018 @ 09:51 |
Ok. | |
#ANONIEM | zondag 1 april 2018 @ 09:55 |
Ik zal ernaar zoeken als ik een Lidl tegen kom. Hoe heet het? | |
gelestipjes | zondag 1 april 2018 @ 10:44 |
Fruit rings | |
#ANONIEM | zondag 1 april 2018 @ 10:46 |
Ziet er niet eens nep uit.. | |
#ANONIEM | zondag 1 april 2018 @ 11:31 |
Oven broodjes met ham en kaas | |
FutureFairytale | zondag 1 april 2018 @ 14:24 |
Vanavond vooraf nog verrassing (3 kleine gerechtjes). Hoofd wordt varkenshaas, paddenstoelensaus met kleie (hele) champignons, prei in mosterdvinaigrette met ei, haricots verts in katenspek, stoofpeertjes en aardappelkroketjes. Toe warme lavataartjes met vanilleijs. Straks eerst thee met een petit four. | |
#ANONIEM | zondag 1 april 2018 @ 14:34 |
Broodje kaas | |
Karzai | zondag 1 april 2018 @ 15:16 |
banaantje en een mandarijn als ontbijt Traditionele paaslunch met vers geperst sinaasappelsap, eitjes, luxe broodjes met divers beleg, paasstol vanavond bami | |
uniekhoorn | zondag 1 april 2018 @ 15:24 |
Eet alleen dus 2 grote kippendijen met poot uit de oven met daarbij in kippenvet gegaarde krieltjes en wortel, rode ui en knoflookteentjes. Lekker makkelijk en erg smakelijk | |
RobinOok | zondag 1 april 2018 @ 15:52 |
Kippendij met poot? Ike nie snap. Wat eet je? | |
Molo | zondag 1 april 2018 @ 15:56 |
Kippenpoot, bovenbeen(poot?) denk ik. | |
Karzai | zondag 1 april 2018 @ 16:09 |
poot met dij zo moeilijk is het toch niet, kippenbout [ Bericht 35% gewijzigd door Karzai op 01-04-2018 18:00:05 ] | |
FutureFairytale | zondag 1 april 2018 @ 18:10 |
Of 2 kippendijen en 1 kippenpoot Voorgerecht wordt lenteui-soep, gevuld eitje, zalm met toast en ham met meloen. | |
KapiteinIglo | zondag 1 april 2018 @ 18:12 |
Geen zin om te koken dus ik weet niet wat ik ga eten | |
RobinOok | zondag 1 april 2018 @ 18:19 |
Dus wat anderen een drumstick noemen, noem jij de poot? Okay. Bij mij is een poot dat hele ding op de foto. En een dij alleen het bovenste deel. | |
Karzai | zondag 1 april 2018 @ 18:19 |
kippenbout is de benaming volgens mij | |
Karzai | zondag 1 april 2018 @ 18:20 |
drumstick noem ik de poot altijd | |
RobinOok | zondag 1 april 2018 @ 18:21 |
Kippenpoot of kippenbout is bij mij hetzelfde. Lamsbeen, lamsbout. Same difference. | |
RobinOok | zondag 1 april 2018 @ 18:22 |
Interessant. Kan nogal wat verwarring geven als je iets bestelt ergens. Ik zou het niet tof vinden drumsticks te krijgen als ik een poot bestel. | |
Sunshine1982 | zondag 1 april 2018 @ 18:37 |
Net een pakket curry Madras gemaakt afkomstig van AH. Serieus goed te doen. Ze hebben er ook soepen van, ook erg lekker! | |
RobinOok | zondag 1 april 2018 @ 18:38 |
*weg hier* *zoef* | |
Perrin | zondag 1 april 2018 @ 18:55 |
Boterzachte boterboontjes, paashaasschnitzel en zelfgemaakte gebakken aardappeltjes in ganzenvet. | |
AMAR420 | zondag 1 april 2018 @ 19:03 |
Ertwensoep, met rookworst. [ Bericht 0% gewijzigd door AMAR420 op 01-04-2018 19:12:54 ] | |
realAIVD | zondag 1 april 2018 @ 19:41 |
volledig mee eens (met die curry madras dan, de rest heb ik nooit gemaakt) | |
Sunshine1982 | zondag 1 april 2018 @ 19:42 |
Aspergesoep heb ik ook gemaakt. Ook goed te doen | |
golfer | zondag 1 april 2018 @ 20:20 |
Over kip gesproken. Vanavond coq au vin naar aanleiding van Koken met Van Boven, gemaakt van Franse zwartpoot-scharrelpoulet. Met daarbij courgettecake met pijnboompitten Voorbereiding: Pruttelen maar: Resultaat op het bord: | |
emmyemmy2 | zondag 1 april 2018 @ 20:40 |
Gehaktbal, knoflookaardappelpuree met een restje zelfgemaakte mexicaanse jus/stoof/saus en geroosterde broccoli. | |
#ANONIEM | zondag 1 april 2018 @ 21:56 |
Kop Thee | |
RobinOok | zondag 1 april 2018 @ 22:05 |
Die courgette cake ziet er smerig uit! Was die wel een beetje te eten? Ga je die vaker maken? Vaag recept ook, 1 courgette. Alsof die altijd hetzelfde wegen! | |
AMAR420 | zondag 1 april 2018 @ 22:24 |
Broodje smeerworst.. | |
FutureFairytale | zondag 1 april 2018 @ 22:30 |
niet genoeg avondeten gekregen met Pasen? Ik net thee en nu limo. Plus nog een schaaltje pombär. | |
Blues | zondag 1 april 2018 @ 22:40 |
Die had ik gemaakt en nee geen succes | |
RobinOok | zondag 1 april 2018 @ 22:45 |
Haha, okay. Gelukkig! Hoef ik mijn wereldbeeld niet bij te stellen. | |
Blues | zondag 1 april 2018 @ 22:47 |
Ik snap het niet zo goed, stel dat ik meer courgette had gebruikt geloof ik ook niet dat de smaak er op vooruit zou zijn gegaan. Ook proefden we de mosterd niet en de pijnboompitsmaak verloor het ook van het overheersende van de eieren. Nee, mss ooit nog een keer tweaken maar dan met andere verhoudingen. | |
Baconator | zondag 1 april 2018 @ 22:58 |
Vriendin had bibimbap gemaakt. Met huisgemaakte kimchi, gochujang, shiitake, courgette, spinazie en taugé Dat mag ze vaker doen | |
RobinOok | zondag 1 april 2018 @ 23:19 |
En de hamvraag: met een Koreaans rauw dooiertje of een Amerikaans spiegelei? | |
RobinOok | zondag 1 april 2018 @ 23:22 |
Ik heb jaaaaaren terug eens een chocoladecake met courgette gemaakt. Omdat ik nieuwsgierig was naar dat recept. Het was niet vies, gewoon omdat je de courgette niet proefde. Maar toch zou ik het niet nog eens maken. Die courgettecake van van Boven snap ik ook niet. Maar zie ook echt niet hoe dat iets moet worden wat ik zou willen eten. Ik doe liever gewoon courgette met een koekje erbij of zo. | |
Baconator | zondag 1 april 2018 @ 23:35 |
Spiegeleitje, we moeten nog investeren in stenen bowls die goed heet blijven en dan uiteraard met rauw ei | |
AMAR420 | zondag 1 april 2018 @ 23:44 |
Erm. Ik kan hetzelfde zeggen.. | |
Blues | maandag 2 april 2018 @ 00:02 |
Ik denk dat ze die courgette er alleen maar in deed voor de goeie stofjes die erin zitten. | |
FutureFairytale | maandag 2 april 2018 @ 00:02 |
Ik vroeg het aan jou Die pombär was voor mij gewoon omdat ik er zin in had maar m'n buik is heel goed gevuld met het uitgebreide diner vnv | |
Maikuuul | maandag 2 april 2018 @ 05:44 |
Gisteren voor het avondeten met een local Balot gegeten. Dit is een ei waarvan het kuiken zich al in de eierschaal bevind, deze was 16 dagen (je kan ook voor 17 of 18 kiezen). Opzich niet vies, maar ook niet mijn favoriet. Daarna lekker sashimi tonijn met rijst | |
AMAR420 | maandag 2 april 2018 @ 06:14 |
Me too. Ik heb bolognesechips. | |
#ANONIEM | maandag 2 april 2018 @ 07:19 |
Koffie | |
Questular | maandag 2 april 2018 @ 08:12 |
Banaan. | |
realAIVD | maandag 2 april 2018 @ 08:15 |
Stoer. Ik zou het je niet nadoen, maar ik ben sowieso niet van de gekookte eieren ;-) Vraagje: een balut is dacht ik een eendenei, was dat hier ook het geval? En strooi je daar dan nog zout over voor de smaak, of gaat het puur om de krakende jonge botjes? | |
Haags | maandag 2 april 2018 @ 08:18 |
Koffie | |
#ANONIEM | maandag 2 april 2018 @ 09:53 |
| |
Molo | maandag 2 april 2018 @ 10:06 |
Baas! | |
kipje1234 | maandag 2 april 2018 @ 10:13 |
thee met paaseitjes | |
FutureFairytale | maandag 2 april 2018 @ 10:49 |
Stoer! Nooit van m'n leven bij mij in ieder geval En flinke portie sashimi en rijst! | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | maandag 2 april 2018 @ 11:38 |
Avocado | |
FranticDJ | maandag 2 april 2018 @ 11:39 |
Blauwe hap | |
#ANONIEM | maandag 2 april 2018 @ 11:39 |
Broodje kaas | |
Bienelientjee | maandag 2 april 2018 @ 11:40 |
Afbak croissantjes, 1 met chocola gesmolten, 1 normaal, 1 met ham en kaas Met sinaasappel sap en koffie | |
Molo | maandag 2 april 2018 @ 12:25 |
Kaiserbroodjes, witte bonen in tomatensaus, roerei, geitenkaas, perensap en koffie | |
Maikuuul | maandag 2 april 2018 @ 13:18 |
Ik strooide er inderdaad zout en ook wat azijn+chili (zit in een fles) over. Tevens moet je het water/sap uit het ei zuigen. Dit heeft gewoon de smaak van ei. Ik proefde de botjes eigenlijk niet. Wellicht omdat dit de 16dagen versie was? Al was het wel vrij stevig van structuur Mijn Filipijnse favoriet; Chicken Adobo gemaakt met kippendijen (veel lekkerder dan filet want er valt wat te peuzelen ) | |
Woelwater | maandag 2 april 2018 @ 13:36 |
Bordje Molenaars Kindermeel. [ Bericht 85% gewijzigd door Woelwater op 02-04-2018 15:04:00 ] | |
Karzai | maandag 2 april 2018 @ 16:54 |
Die ga ik ook een keer maken vandaag simpel brood en kippensoep als diner | |
Cat-astrophe | maandag 2 april 2018 @ 17:48 |
Zalm uit de oven, krielaardappeltjes en diepvrieserwtjes. | |
4EverBlackEyed | maandag 2 april 2018 @ 17:57 |
Verse worst, gebakken aardappeltjes en witlof | |
RobinOok | maandag 2 april 2018 @ 18:28 |
Indische rijsttafel. Met eieren in rendang, sambal goreng snijboon, sajoer loddeh, empal pedis, ajam pedis, tahoe boemboe Bali. En kippenlevertjes die na afloop nog in de magnetron bleken te staan. Alles was lekker. Die empal pedis was soort van nieuw voor me. Was goed gelukt. Drooggebakken rundvlees. Ga ik vaker maken. Moet ook wel, want ik heb nog 3 porties in de vriezer. (gemaakt van de rundernek van laatst) | |
Maikuuul | maandag 2 april 2018 @ 19:13 |
Totale kosten 1.35 euro | |
#ANONIEM | maandag 2 april 2018 @ 19:36 |
Bijna gratis? | |
Maikuuul | maandag 2 april 2018 @ 19:43 |
Nee ¤1,35 ofwel 86 Filipijnse Pesos | |
flipsen | maandag 2 april 2018 @ 19:45 |
Maar wel karig hoor, dat stopt Iwanius nog in zijn holle kies | |
FutureFairytale | maandag 2 april 2018 @ 19:46 |
Heerlijk he, die prijzen! Ben je in de Filipijnen? Al Filipijnse spaghetti geprobeerd? Kun je goed bij Jollibee (spicy fried chicken schijnt daar ook erg lekker en goed pittig te zijn) | |
FutureFairytale | maandag 2 april 2018 @ 19:47 |
Had vanmiddag een Italiaanse bol met warme brie, walnoten en honing En net pittige roergebakken noedels. Straks als toetje beetje chocoladevla. | |
#ANONIEM | maandag 2 april 2018 @ 19:48 |
Ah! De Filipijnen! [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 02-04-2018 19:49:30 ] | |
Bienelientjee | maandag 2 april 2018 @ 20:05 |
Lasagne | |
Maikuuul | maandag 2 april 2018 @ 20:09 |
Die zoete spaghettie die ze hier maken inderdaad apart maar niet vies. Je hebt hier ook bij Mcdonalds de McSpaghetti. Heb er 2 weken geleden die kip gegeten bij jollybee. Was wel okay niet echt wow. Ben nu in Cebu city en vlieg morgennacht naar Hongkong. 3 weken erna weer terug naar de Filipijnen | |
foodlover | maandag 2 april 2018 @ 20:18 |
Varkensschnitzel met Zigeunersaus, komkommersalade en aardappelkroketjes. Glaasje Vinho Verde erbij. Ik ga zo nog een schaaltje Pickles chips nemen. Die zie ik niet zo vaak maar ze hadden die chips nu gewoon liggen bij de NL Lidl. | |
borisz | maandag 2 april 2018 @ 20:25 |
minuutsteak met rostirondjes en wortel en iets wat bleek selderij. | |
Molo | maandag 2 april 2018 @ 20:34 |
Minuutsteak? | |
FutureFairytale | maandag 2 april 2018 @ 20:36 |
Dunne steak die snel goed is. | |
FutureFairytale | maandag 2 april 2018 @ 20:38 |
Die saus ligt bij de toko. Wil t toch eens proberen. Met de originele stukjes hotdog of knakworst. Saus schijnt van bananen ketchup gemaakt te zijn. Maar ben denk geen fan van zoete saus. Ah jammer dat die kip mwoah was. Als ik filmpjes zie zijn mensen helemaal weg van die kip Oh Hong Kong.. food courts | |
Woelwater | maandag 2 april 2018 @ 21:28 |
Prak sperziebonen en een sudderlap. | |
Sigaartje | maandag 2 april 2018 @ 21:30 |
Varkensrollade met knoflookaardappeltjes en ui. | |
#ANONIEM | maandag 2 april 2018 @ 21:31 |
Twee grote friet en een kroket | |
golfer | maandag 2 april 2018 @ 21:51 |
Als snack nu sashimi zalm en tonijn met soja en wasabi. | |
Woelwater | maandag 2 april 2018 @ 22:09 |
Leffe Bruin. | |
cofi | maandag 2 april 2018 @ 23:09 |
Wijntje | |
FutureFairytale | maandag 2 april 2018 @ 23:19 |
Thee en 5 zure colamatjes | |
maily | maandag 2 april 2018 @ 23:22 |
#MeToo. | |
flipsen | dinsdag 3 april 2018 @ 00:42 |
Tonic en een flink stuk worst (Fuet de Tandil). Als ik geluk heb en de zaak is open dan neemt vrouwlief sushi mee. Anders zal ik iets moeten koken vrees ik | |
#ANONIEM | dinsdag 3 april 2018 @ 03:08 |
Broodje Pindakaas | |
Haags | dinsdag 3 april 2018 @ 04:09 |
... | |
#ANONIEM | dinsdag 3 april 2018 @ 06:04 |
Gisteravond kipsaté met pindasaus (had mijn moeder zelf gemaakt). Had nog een Kompaan biertje maar die heb ik bewaard voor straks. Is een Haagse bierbrouwer. Eigenlijk veel te duur bier maar wel lekker. Nu een bak koffie. | |
Maikuuul | dinsdag 3 april 2018 @ 09:43 |
Met of zonder rapper Sjors? | |
FutureFairytale | dinsdag 3 april 2018 @ 10:20 |
Maïswafels, kwark en thee. Vanmiddag speltcrackers met steak tartare en een appel. | |
Woelwater | dinsdag 3 april 2018 @ 13:23 |
Paar sneetjes Kerst Paas Feest-stol met roomboter | |
FutureFairytale | dinsdag 3 april 2018 @ 14:46 |
Nak'd reep (baked tart) en thee | |
Baconator | dinsdag 3 april 2018 @ 15:49 |
Gebakken ei met geitenkaas en spek (en koffie). | |
#ANONIEM | dinsdag 3 april 2018 @ 16:38 |
Wortel | |
realAIVD | dinsdag 3 april 2018 @ 17:25 |
Hete kip met rijst en courgette uit het zuur | |
#ANONIEM | dinsdag 3 april 2018 @ 17:44 |
Cornetto! | |
golfer | dinsdag 3 april 2018 @ 18:27 |
Krokant uitgebakken speklapjes met buffalo wings van bloemkoolroosjes. | |
Baconator | dinsdag 3 april 2018 @ 18:40 |
Vanavond maak ik een Mexicaanse stoofschotel met schouderkarbonade, chorizo, kidneybonen en zwarte oogbonen. Daarbij rijst, guacamole en zure room. | |
FutureFairytale | dinsdag 3 april 2018 @ 19:10 |
Domino's pizza | |
FutureFairytale | dinsdag 3 april 2018 @ 19:34 |
Snicker ijsje (wit) toe. Lekker gezond | |
Ama | dinsdag 3 april 2018 @ 19:37 |
Cookies - Bueno - Karamel | |
#ANONIEM | dinsdag 3 april 2018 @ 20:41 |
Avondeten Maar weer eens deze aloude spicy beef/ eendensoep HK style combo. Opvolgend Lekker biertje maar weer ter afblussing i.c.m.wat rookwaar en vrinden. | |
Bienelientjee | dinsdag 3 april 2018 @ 20:43 |
Wraps met kip, sla, komkommer, tomaat en een paar aardappel wedges | |
flipsen | dinsdag 3 april 2018 @ 20:46 |
Empanadas | |
Woelwater | dinsdag 3 april 2018 @ 20:56 |
Glaasje vers geperst sinaasappelsap | |
manny | dinsdag 3 april 2018 @ 21:05 |
Spinazie-stampot gemaakt. Onderschat vind ik persoonlijk t.o.v. bijvoorbeeld boerenkool. Beiden erg lekker. | |
AMAR420 | dinsdag 3 april 2018 @ 21:25 |
Saucijzenbroodjes | |
littledrummergirl | dinsdag 3 april 2018 @ 21:39 |
dat klinkt epic, waar scoor je dat? | |
H0D3NPYL | dinsdag 3 april 2018 @ 22:13 |
Chili con carne. | |
FutureFairytale | dinsdag 3 april 2018 @ 22:53 |
Gewoon bij Hoogvliet Net 2 koppen thee | |
maily | dinsdag 3 april 2018 @ 23:02 |
#MeToo ... met veel gerapste kaas eroverheen en dan nog ff onder de grill .... mmmmm | |
#ANONIEM | woensdag 4 april 2018 @ 07:16 |
#mekoffie | |
realAIVD | woensdag 4 april 2018 @ 08:04 |
nu koffie, daarna "overnight oats" (oftewel havermout met amandelen, blauwe bessen en frambozen die een nacht lang in de koelkast in een bak amandelmelk hebben gestaan) en daarna weer koffie, en nog een koffie en nog één en nog één, etcetera...tot een uurtje of 11. | |
Woelwater | woensdag 4 april 2018 @ 08:45 |
Een appel. | |
Baconator | woensdag 4 april 2018 @ 08:55 |
Koffie. Peruaanse boon deze keer uit de Cajamarca-regio, valt niet tegen. | |
minilot | woensdag 4 april 2018 @ 09:01 |
Ontbijt: geitencamembert uit de oven met crackers. Ook koffie en sinaasappelsap en een paar chocolade paaseitjes | |
FutureFairytale | woensdag 4 april 2018 @ 09:29 |
Had net Kvarg perzik, nu thee. | |
#ANONIEM | woensdag 4 april 2018 @ 10:10 |
Koffie | |
Woelwater | woensdag 4 april 2018 @ 10:10 |
Dit. | |
Zo-is-dat | woensdag 4 april 2018 @ 10:51 |
Deze serveer ik zo aan visite, kokos chocolade cake, met een pot thee erbij | |
Karzai | woensdag 4 april 2018 @ 11:23 |
banaantje en een mandarijn boterham met een rundvlees kroketje vanavond wraps met kipfilet, ui paprika rode peper tomaat en geraspte kaas | |
FutureFairytale | woensdag 4 april 2018 @ 12:14 |
Tteokbokki | |
minilot | woensdag 4 april 2018 @ 12:17 |
Oooh! | |
golfer | woensdag 4 april 2018 @ 14:52 |
Proef-pannenkoekje met rozijnen en stroop. Vanavond volgt de rest. | |
golfer | woensdag 4 april 2018 @ 14:53 |
Die moest ik opzoeken. | |
Baconator | woensdag 4 april 2018 @ 15:11 |
Heb het restje Mexicaanse schotel van gisteren verwerkt tot omelet. Met avocado op stevig brood. | |
realAIVD | woensdag 4 april 2018 @ 16:49 |
Lekker!!! Indien je het zelf gemaakt hebt en nog wat rice sticks over hebt, kan ik tteokkochi ook aanbevelen Zelf eet ik straks net als gisteren weer hete kip met rijst en courgette uit het zuur. De hete kip was trouwens prima te doen voor de minimale inspanning die dat gisteren kostte, ook wel eens prettig. | |
LPFAN | woensdag 4 april 2018 @ 17:32 |
Maar weer eens plaattaart met bietjes, brie en pinda's | |
Baconator | woensdag 4 april 2018 @ 17:49 |
Kimchi fried rice. Met huisgemaakte kimchi, paksoi, paprika, tauge en een spiegeleitje. | |
golfer | woensdag 4 april 2018 @ 18:40 |
*burb* Dat waren stel pannenkoeken met appel, spek, rozijnen en stroop. |