Het werkt rijstkoker staat aan en kip op de vlammenquote:Op woensdag 14 maart 2018 18:28 schreef Graf..Coudenhove..Kalergi het volgende:
Glaasje wodka misschien dat ik zo zin in koken krijg
Ik zag ze vandaag in de winkel. Zijn niet lekker?quote:Op woensdag 14 maart 2018 21:31 schreef realAIVD het volgende:
Mora kipfingers uit de oven.....
dat is meteen de laatste keer
Dat is tenminste een kop soep. Niet zo karig.quote:Op woensdag 14 maart 2018 22:57 schreef Iwanius het volgende:
Avond
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Aardappel-brocoli soepje & b½uf bourguignon combo en een frisje erbij. *burb* Heerlijk!
Opvolgend
[ afbeelding ]
Acclimatiseren met wat whisky's,cognacjes en champagne-cocktails en sigaartje. Tis tenslotte woensdagavond.
Welke en waar?quote:Op donderdag 15 maart 2018 13:01 schreef FutureFairytale het volgende:
Vnv uit eten bij een (echte) Italiaan
Cucina Casalinga in Amsterdam.quote:
Lachen!quote:Op donderdag 15 maart 2018 13:01 schreef FutureFairytale het volgende:
Vanmorgen heerlijk zoete aardbeien.
Leuk, kleinschalig.quote:
Oehhhh dat klinkt wel heel erg lekker allemaalquote:Op vrijdag 16 maart 2018 09:19 schreef FutureFairytale het volgende:
Wat heb ik fantastisch gegeten gisteren!![]()
Antipasti (gegrilde aubergine/paprika/courgette/artisjokken, soort frittata met courgette, chorizo, vitello tonnato, pain d'ardenne), courgettesoep met coquille, ravioli met truffel, kabeljauw met spinazie en pastinaakpuree, biefstuk en zelfgemaakte worst met paddenstoelen, bord vol kleine toetjes (tiramisu, worteltjestaart, cannoli, aardbeien en room).
Wat en waar moet dat lelijke gebouw voorstellen?quote:Op vrijdag 16 maart 2018 10:08 schreef Iwanius het volgende:
Opvolgend
[ afbeelding ]
De komende weken-maanden "rondkijken"...
Erasmus. Gastcolleges acclimatiseren en even aan de feuten uitleggen hoe 't heurtquote:Op vrijdag 16 maart 2018 11:55 schreef golfer het volgende:
[..]
Wat en waar moet dat lelijke gebouw voorstellen?
quote:Op vrijdag 16 maart 2018 18:40 schreef realAIVD het volgende:
Het weekend zo meteen beginnen met een grote pan chili (op Hollandse wijze, dus met bonen), met allerlei bakjes op tafel, zodat iedereen z'n eigen kom verder zelf aan kan kleden:
pico de gallo,
tortillachips,
jalapeno peper,
zure room,
geraspte kaas,
lente-ui.
En natuurlijk Corona's met limoen.
Succes! Hoop dat ie goed wordtquote:Op zaterdag 17 maart 2018 15:05 schreef Hexxenbiest het volgende:
Ik ben bezig met roti maken van Zainab rotimix (nog aan het rijzen), eigen aardappelvulling. Ik ben benieuwd.
Als het goed lukt eten we vandaag roti met kip/aardappel/haricots verts (omdat dat het meeste smaakt naar kouseband).
Waanzinnige combi!!quote:Op zaterdag 17 maart 2018 17:34 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Succes! Hoop dat ie goed wordt![]()
Ik eet vanavond kaasfondue!![]()
Van Appenzeller, Gruyère en Emmentaler. Met brood, groenten en vlees. Zin in!
quote:Op zaterdag 17 maart 2018 17:34 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Succes! Hoop dat ie goed wordt![]()
Ik eet vanavond kaasfondue!![]()
Van Appenzeller, Gruyère en Emmentaler. Met brood, groenten en vlees. Zin in!
Volgende keer pics graagquote:Op zaterdag 17 maart 2018 21:00 schreef flipsen het volgende:
Beste vriendin van vrouwlief op bezoek want die is morgen jarig, dus sate gemaakt, met rijst en een flinke salade.
* flipsen werd weer op handen gedragen
Het had gekke vormen, maar de smaak was wel goed. Lekkere zachte rotiplaatquote:Op zaterdag 17 maart 2018 17:34 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Succes! Hoop dat ie goed wordt![]()
Ik eet vanavond kaasfondue!![]()
Van Appenzeller, Gruyère en Emmentaler. Met brood, groenten en vlees. Zin in!
Leuk! En erg lekker!quote:
Tja, triest, maar ik heb even geen kookinspiratie.quote:
het is een hoisin sausje geworden, best goed te doen ;-)quote:Op zondag 18 maart 2018 15:40 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Hier vanavond simpel:
rijst (uit de rijstkoker, yay)
en roerbakgroenten met een zelfgebrouwen sausje....ws op hoisinbasis, maar misschien kies ik er tegen kooktijd toch voor om m'n nieuwe potje taotjo open te maken, en dan wordt het een ander mengseltje.
Maar nu eerst even een roseetje...proost!
Wat is dat voor saus?quote:Op zondag 18 maart 2018 19:11 schreef Lucky_Strike het volgende:
Label rouge kip met Alabama white sauce, frietjes en salade.
Foto´s van sateh zien er over het algemeen niet bijzonder appetijtelijk uit, zeker niet als ze met mobiel zijn genomenquote:
Daar heb je wel een punt jaquote:Op zondag 18 maart 2018 19:59 schreef flipsen het volgende:
[..]
Foto´s van sateh zien er over het algemeen niet bijzonder appetijtelijk uit, zeker niet als ze met mobiel zijn genomen
Van de barbecuesausafdeling op Wikipedia:quote:
Ah ok!quote:Op zondag 18 maart 2018 20:18 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Van de barbecuesausafdeling op Wikipedia:
Alabama White Sauce – North Alabama is known for its distinctive white sauce, a mayonnaise-based sauce, which is used predominantly on chicken and pork. It is composed of eggs and oil (or mayonnaise), apple cider vinegar, sugar, salt, and black pepper.
Ik koop deze bij de Makro:
https://www.vuurenrook.nl(...)-sauce-50486240.html
Het heeft een bijzondere smaak die lang niet overal goed bij past. Vandaag was hij wat minder bij de kip met standaard kipkruiden. Maar bij een provencaals kipje is hij verrukkelijk
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |