mag ik weten hoeveel gram rijst je er in kookt?quote:Op woensdag 14 maart 2018 09:19 schreef realAIVD het volgende:
Ondanks dat ik prima in staat ben rijst te koken op het gasstel, toch overstag gegaan en een rijstkoker aangeschaft.
Nu één keer gebruikt,
voordeel: makkelijk en de rijst was erg lekker.
nadeel: staat wel in de weg op het aanrecht.
Al met al behoorlijk positief, de smaak is toch het belangrijkst!
En dan zou je er ook nog gewoon voedsel in kunnen stomen...grappig.
quote:Op woensdag 14 maart 2018 16:50 schreef mascara-klodder het volgende:
Deze staat nu op mijn aarecht
[ afbeelding ]
A dream came true. Deze 6-pitter van SMEG
[ afbeelding ]
Deze mega-ruime koelvriescombinatie van Bosch wordt samen met het fornuis maandag geleverd. Eindelijk na 7 weken weer een koelkast
[ afbeelding ]
Het schip met geld is eindelijk binnen gevaren?quote:Op woensdag 14 maart 2018 16:50 schreef mascara-klodder het volgende:
Deze staat nu op mijn aarecht
[ afbeelding ]
A dream came true. Deze 6-pitter van SMEG
[ afbeelding ]
Deze mega-ruime koelvriescombinatie van Bosch wordt samen met het fornuis maandag geleverd. Eindelijk na 7 weken weer een koelkast
[ afbeelding ]
Als ik dan toch helemaal opnieuw begin dan gelijk goed ookquote:Op woensdag 14 maart 2018 17:39 schreef golfer het volgende:
[..]
Het schip met geld is eindelijk binnen gevaren?
Mooie spulletjes hoor!
Die Smeg is erg fijn, ik heb er een 4 pitter van (iets ander modelletje ook, analoog klokje bijv)quote:Op woensdag 14 maart 2018 16:50 schreef mascara-klodder het volgende:
Deze staat nu op mijn aarecht
[ afbeelding ]
A dream came true. Deze 6-pitter van SMEG
[ afbeelding ]
Deze mega-ruime koelvriescombinatie van Bosch wordt samen met het fornuis maandag geleverd. Eindelijk na 7 weken weer een koelkast
[ afbeelding ]
Tnx, wist het al. Heb me zeer goed laten informeren ook. Peetouders hebben nagenoeg dezelfde alleen 5-pits.quote:Op woensdag 14 maart 2018 18:05 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Die Smeg is erg fijn, ik heb er een 4 pitter van (iets ander modelletje ook, analoog klokje bijv)
Ik zou wel aanraden om er een oventhermometer in te doen want hier wordt de oven warmer dan ie aangeeft.
En er staat bijv. wel op dat ie max 250 graden kan maar als ik dat dan hier met de thermometer meet slaat ie uit naa 280 graden, behoorlijk verschil dus.
Maar goed, extra temperatuur is voor sommige gerechten wel fijn en je kan 'm altijd wat minder warm instellen.
Heb hier overigens nu ook de Jamie Oliver Pizzasteen van de Action gekocht, is eigenlijk voor op de BBQ zie ik mar in de oven zal ie het ook vast prima doen.
Binnenkort even een bolletje deeg scoren bij de pizzeria hier, lekker makkelijk en 't is een echte Italiaanse pizzeria dus ik ga thuis echt geen beter deeg maken dan die gasten.
Zeker, ik heb er nu 200 gram rijst in gekookt (er kan 800 gram tegelijk in volgens het boekje).quote:Op woensdag 14 maart 2018 12:52 schreef THEFXR het volgende:
[..]
mag ik weten hoeveel gram rijst je er in kookt?
Wauw, jij gaat maandag vast op een stoel in de keuken zitten en alleen maar kijken en genietenquote:Op woensdag 14 maart 2018 16:50 schreef mascara-klodder het volgende:
Deze staat nu op mijn aarecht
[ afbeelding ]
A dream came true. Deze 6-pitter van SMEG
[ afbeelding ]
Deze mega-ruime koelvriescombinatie van Bosch wordt samen met het fornuis maandag geleverd. Eindelijk na 7 weken weer een koelkast
[ afbeelding ]
dat gasfornuis is echt een kunstwerkquote:Op woensdag 14 maart 2018 16:50 schreef mascara-klodder het volgende:
Deze staat nu op mijn aarecht
[ afbeelding ]
A dream came true. Deze 6-pitter van SMEG
[ afbeelding ]
Deze mega-ruime koelvriescombinatie van Bosch wordt samen met het fornuis maandag geleverd. Eindelijk na 7 weken weer een koelkast
[ afbeelding ]
Mooi! Ik moet nog een nieuwe, maar ik twijfel..quote:Op woensdag 14 maart 2018 21:25 schreef realAIVD het volgende:
[..]
Zeker, ik heb er nu 200 gram rijst in gekookt (er kan 800 gram tegelijk in volgens het boekje).
Het is trouwens deze:
[ afbeelding ]
Inventum rijstkoker RK140ZW
ongeveer 35 euro.
Heb ik!quote:Op donderdag 15 maart 2018 17:05 schreef maily het volgende:
[ afbeelding ]
5 cm doorsnee, om kruiden mee te laten trekken in de soep.
Wij nog nietquote:
Eh ......quote:Op donderdag 15 maart 2018 18:20 schreef SiGNe het volgende:
Ik gebruik er vaak de netjes van de knoflook en ui (AH verpakt ze per 2) voor.
Moet je alleen wel opletten dat ze met een nietje zijn dicht gemaakt en niet zijn dicht gesmolten want anders smelt 't gewoon weer open en drijven je kruiden door je soep/saus.
Ik prop er meestal italiaanse kruiden in, even dichtknopen en dan in de bolognese saus meegaren.
En plastic wat niet geschikt is voor zulke hoge temperaturen ....quote:Op donderdag 15 maart 2018 18:39 schreef RobinOok het volgende:
Ja, gadver, tweedehands uiennetjes die er niet voor bedoeld zijn.
Lekker plastic nassen.quote:Op donderdag 15 maart 2018 18:48 schreef SiGNe het volgende:
Hmmm.. nooit zo bij stil gestaan eigenlijk, vond 't wel handig
Dat snap ik wel, maar om ze bij het koken te gebruiken .... ik zou het niet doenquote:Op donderdag 15 maart 2018 18:48 schreef SiGNe het volgende:
Hmmm.. nooit zo bij stil gestaan eigenlijk, vond 't wel handig
Ik ga opzoek naar een betere oplossing.quote:Op donderdag 15 maart 2018 18:50 schreef maily het volgende:
[..]
Dat snap ik wel, maar om ze bij het koken te gebruiken .... ik zou het niet doen
Thee-ei dat ik gekocht heb was nog geen 10 euro ....quote:Op donderdag 15 maart 2018 18:56 schreef SiGNe het volgende:
[..]
Ik ga opzoek naar een betere oplossing.
Gelukkig kook ik die bolognese niet zo heel veel en ben ik ook de enige waarvoor ik meestal kook dus anderen hebben er niets van gemerkt gelukkig
Een theeëi is veel kleiner.quote:Op donderdag 15 maart 2018 18:57 schreef maily het volgende:
[..]
Thee-ei dat ik gekocht heb was nog geen 10 euro ....
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |