Kun je niet een kleinere batch maken?quote:Op maandag 12 februari 2018 21:41 schreef devzero het volgende:
[..]
Niet durven is misschien wat raar uitgedrukt en ik denk niet dat ik iets zou produceren waar ik doodziek van zou worden. Maar de kans dat je bijna 20L bier krijgt wat niet te zuipen is is toch redelijk aanwezig
Eens met je plaatje.
Hmm, dat kan natuurlijk ookquote:Op maandag 12 februari 2018 21:43 schreef Sexy_Lexy_83 het volgende:
[..]
Kun je niet een kleinere batch maken?
quote:Op maandag 12 februari 2018 21:40 schreef devzero het volgende:
[..]
Dubbele punten tussen 19 en 0 uurnee tussen 5:00u en 14:00uSPOILER: happy hour tussen 19 en 0Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
klopt het dat pils een van de moeilijkere bieren is om te brouwen als hobbybrouwer?quote:Op maandag 12 februari 2018 21:41 schreef devzero het volgende:
[..]
Niet durven is misschien wat raar uitgedrukt en ik denk niet dat ik iets zou produceren waar ik doodziek van zou worden. Maar de kans dat je bijna 20L bier krijgt wat niet te zuipen is is toch redelijk aanwezig
Eens met je plaatje.
Kleine batch is zonde, heeft praktisch net zoveel ruimte nodig en qua grondstoffen valt t verschil ook wel meequote:
Ik zit op haags zn tijden helaasquote:Op maandag 12 februari 2018 21:45 schreef devzero het volgende:
[..]
Dan krijgt haags juist de meeste punten...
Moet fermenteren op een lagere temperatuur en dan zit je al snel vast aan een speciale koelkast/vriezer met een externe thermostaat.quote:Op maandag 12 februari 2018 21:44 schreef hemarookworst het volgende:
[..]
klopt het dat pils een van de moeilijkere bieren is om te brouwen als hobbybrouwer?
Ik heb gisteren een pils gebotteld, ik ben erg benieuwd, hij was redelijk helder geworden, maar lang niet zo helder als de fabriekspilsquote:Op maandag 12 februari 2018 21:44 schreef hemarookworst het volgende:
[..]
klopt het dat pils een van de moeilijkere bieren is om te brouwen als hobbybrouwer?
China regelkastje, een oude koelkast en een terrariumlamp en t is gefixtquote:Op maandag 12 februari 2018 21:45 schreef devzero het volgende:
[..]
Moet fermenteren op een lagere temperatuur en dan zit je al snel vast aan een speciale koelkast/vriezer met een externe thermostaat.
Nog nooit gedaan. En ik neem hierbij met pet voor je af...quote:Op maandag 12 februari 2018 21:45 schreef noodgang het volgende:
[..]
Ik heb gisteren een pils gebotteld, ik ben erg benieuwd, hij was redelijk helder geworden, maar lang niet zo helder als de fabriekspils
Ja ik heb nog nooit bier gemaakt lijkt me wel reuze interessant maar ik experimenteer meer met likeurtjes.quote:
Destilleer je zelf?quote:Op maandag 12 februari 2018 21:47 schreef Sexy_Lexy_83 het volgende:
Ik maak een soort basis en die verdeel ik in kleinere batches.
Het moet nog maar blijken of het smaaktquote:Op maandag 12 februari 2018 21:46 schreef devzero het volgende:
[..]
Nog nooit gedaan. En ik neem hierbij met pet voor je af...
quote:Op maandag 12 februari 2018 21:34 schreef hemarookworst het volgende:
[..]
jouw onkunde om punten te behalen gebruiken om dit spel te beļnvloeden
oh nice, wat voor smaak zal het hebben. net zo toegankelijk als fabriekspils of wordt ie vrij hoppig en vol van smaak?quote:Op maandag 12 februari 2018 21:45 schreef noodgang het volgende:
[..]
Ik heb gisteren een pils gebotteld, ik ben erg benieuwd, hij was redelijk helder geworden, maar lang niet zo helder als de fabriekspils
Nee dat word voor mij gedaan maar ik help wel bij het proces soms.quote:
Wel wat moutiger en hoppiger denk (hoop) ik. Ik ben wel een beetje voor het urtyp pils gegaanquote:Op maandag 12 februari 2018 21:50 schreef hemarookworst het volgende:
[..]
oh nice, wat voor smaak zal het hebben. net zo toegankelijk als fabriekspils of wordt ie vrij hoppig en vol van smaak?
Beetje als Brand Up of Pilsner Urquell dus?quote:Op maandag 12 februari 2018 21:51 schreef noodgang het volgende:
[..]
Wel wat moutiger en hoppiger denk (hoop) ik. Ik ben wel een beetje voor het urtyp pils gegaan
quote:Op maandag 12 februari 2018 21:53 schreef hemarookworst het volgende:
[..]
Beetje als Brand Up of Pilsner Urquell dus?
Holger nog nooit gedronkenquote:Op maandag 12 februari 2018 21:54 schreef noodgang het volgende:
[..]Dat is de bedoeling
Het zal me niet verbazen als het meer een type Holger wordt
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |