abonnement Unibet Coolblue
pi_177023388
Syrië

Syrië is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Nadat eind 2010 in Tunesië demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syrië. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 220.000 doden gevallen. Etnische groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syrië bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syrië, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurden gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syrië
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syrië heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie dat zowel in Irak als in Syrië opereert. Iedereen die niet soennitisch wordt onthoofd door deze groepering. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordanië, Libië, VAE, Saudi-Arabië en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syrië met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
Rood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syrië
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syrië

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.

Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syrië bestaat.

Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten

Kaart van de huidige militaire situatie
Paars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Gedetailleerde map van Mosul


Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syrië
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyriërs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creëren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity

.
pi_177023395
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 21:27 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Een partij die trouw zweert aan Ocalan, Ocalan die op de terreur lijsten staat van de EU, Amerika en gehele islamitische wereld en jij zegt dat ze geen terroristen zijn? sick

[ afbeelding ]
Kijk de officiële terroristenlijst eens. Newsflash: Geen YPG
  woensdag 7 februari 2018 @ 21:30:14 #3
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177023418
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 21:29 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Kijk de officiële terroristenlijst eens. Newsflash: Geen YPG
Daar heeft hij het ook niet over. Begrijpen lukt niet echt. Ik verwachtte ook niet veel als ik eerlijk moet zijn.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_177023442
Laten we de kleuter negeren inderdaad.
  woensdag 7 februari 2018 @ 21:31:13 #5
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177023455
quote:
14s.gif Op woensdag 7 februari 2018 21:30 schreef Stabiel het volgende:
Laten we de kleuter negeren inderdaad.
Je zit in de herhaling.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  woensdag 7 februari 2018 @ 21:33:37 #6
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177023537
Wel grappig om te zien dat als ik wordt genegeerd er niets gezegd wordt in dit topic. Moet je nagaan hoe effectief ik bijdraag aan dit topic.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_177023570
SyriacMFS twitterde op woensdag 07-02-2018 om 20:52:36 #Breaking: As we have announced previously, fighters of #Syriac Military Council, #MFS reached their front and position in the ongoing #Afrin battle to the support of SDF forces against Turkish & allies attacks and protect population of the area. #Syria https://t.co/hawi3QD7j4 reageer retweet
pi_177023584
At US outpost in Syria, US general backs Kurdish fighters

quote:
MANBIJ, Syria — The top U.S. general in the coalition fighting the Islamic State group has pledged American troops would remain in the northern Syrian Kurdish town of Manbij despite Ankara’s demands for a U.S. pullout. Lt. Gen. Paul E. Funk’s remarks came during a visit Wednesday to U.S. forces in Manbij.

Funk says American forces are in Manbij to support their Syrian Kurdish allies and deescalate tensions after Turkey’s incursion in northern Syria.
https://www.militarytimes(...)ks-kurdish-fighters/
  woensdag 7 februari 2018 @ 21:35:53 #9
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177023620
Die tegenaanvallen van de terroristen bij Abu Dhuhur leveren ook niet bar veel op. Als de ISIS-pocket deze week is opgeruimd en er weer troepen vrijkomen, is het helemaal te laat voor de terroristen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 7 februari 2018 @ 21:36:19 #10
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177023633
quote:
14s.gif Op woensdag 7 februari 2018 21:34 schreef vigen98 het volgende:
SyriacMFS twitterde op woensdag 07-02-2018 om 20:52:36 #Breaking: As we have announced previously, fighters of #Syriac Military Council, #MFS reached their front and position in the ongoing #Afrin battle to the support of SDF forces against Turkish & allies attacks and protect population of the area. #Syria https://t.co/hawi3QD7j4 reageer retweet
Enclave aanvragen bij Assad voor de massagraven anders wordt heel Afrin een kerkhof vol met YPG terroristen.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_177023793
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 21:29 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Kijk de officiële terroristenlijst eens. Newsflash: Geen YPG
Hayat Tahrir Sham ook niet. Want al Qaida in Syrie bestaat niet meer gelukkig. Verdwenen.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  woensdag 7 februari 2018 @ 21:42:51 #12
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177023809
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 21:29 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Kijk de officiële terroristenlijst eens. Newsflash: Geen YPG
Officieel staat er pkk op de lijsten inderdaad met als baas Ocalan.

Stel ik steun Osama Bin Laden en heb posters van Osama Bin Laden in mijn wapenopslagplaats en ik noem mezelf Al-Popie Jopie in plaats van Al Qaeeda, dan zou het wel heel naïef zijn om te zeggen; 'kijk ze heten geen Al Qaeeda maar Al-Popie Jopie dus het zijn geen terroristen!' . Denk even na man. :')
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177023934
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 21:42 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Hayat Tahrir Sham ook niet. Want al Qaida in Syrie bestaat niet meer gelukkig. Verdwenen.
Al-Nusra = HTS
pi_177023956
OIRSpox twitterde op dinsdag 06-02-2018 om 07:03:23 Iraqi Border Guard Forces receive equipment from @Coalition to perform their duties in al-Anbar province. @CJTFOIR & #ISF have momentum and must set the conditions to prevent the resurgence of ISIS and its terrorist ideology; maintain pressure & exploit success. #defeatDaesh. https://t.co/2qA3GdHjd0 reageer retweet
pi_177024130
quote:
14s.gif Op woensdag 7 februari 2018 21:47 schreef vigen98 het volgende:
[ afbeelding ]
OIRSpox twitterde op dinsdag 06-02-2018 om 07:03:23 Iraqi Border Guard Forces receive equipment from @Coalition to perform their duties in al-Anbar province. @CJTFOIR & #ISF have momentum and must set the conditions to prevent the resurgence of ISIS and its terrorist ideology; maintain pressure & exploit success. #defeatDaesh. https://t.co/2qA3GdHjd0 reageer retweet
[ afbeelding ]
Daar zat de Nederlandse krijgsmacht ook, toch niet helemaal gelukt die missie.
pi_177024210
quote:
14s.gif Op woensdag 7 februari 2018 21:47 schreef vigen98 het volgende:
[ afbeelding ]
OIRSpox twitterde op dinsdag 06-02-2018 om 07:03:23 Iraqi Border Guard Forces receive equipment from @Coalition to perform their duties in al-Anbar province. @CJTFOIR & #ISF have momentum and must set the conditions to prevent the resurgence of ISIS and its terrorist ideology; maintain pressure & exploit success. #defeatDaesh. https://t.co/2qA3GdHjd0 reageer retweet
[ afbeelding ]
Niet eens America first Fords of iets van GM.

Waarom zijn het altijd Toyotas? Zijn die nou zoveel beter?
pi_177024270
Die YPG/PKK'ers zijn wel meesters van het liegen. Doden die elders in Syrie zijn gevallen laten ze zien als hun eigen doden. Triest.

https://twitter.com/JulianRoepcke/status/961330784052400128
pi_177024289
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 21:55 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Niet eens America first Fords of iets van GM.

Waarom zijn het altijd Toyotas? Zijn die nou zoveel beter?
Yup. Toyota _O_ Toyota's zijn gewoon echt zwaar betrouwbaar :P

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 07-02-2018 21:59:06 ]
  woensdag 7 februari 2018 @ 21:58:56 #19
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177024337
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 21:56 schreef polderturk het volgende:
Die YPG/PKK'ers zijn wel meesters van het liegen. Doden die elders in Syrie zijn gevallen laten ze zien als hun eigen doden. Triest.

https://twitter.com/JulianRoepcke/status/961330784052400128
Roepcke die anderen de maat gaat nemen om propaganda, veeg me op :').
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177024366
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 21:58 schreef Szura het volgende:

[..]

Roepcke die anderen de maat gaat nemen om propaganda, veeg me op :').
Roepcke _O- Leeft die gast nog? Ik dacht dat hij weg ging nadat het duidelijk was dat Assad had gewonnen.
  woensdag 7 februari 2018 @ 22:01:25 #21
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177024410
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 21:59 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Roepcke _O- Leeft die gast nog? Ik dacht dat hij weg ging nadat het duidelijk was dat Assad had gewonnen.
Stuurt nog steeds hysterische tweets rond, trapte gisteren natuurlijk ook meteen in die chemische hoax van de ‘rebellen’
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177024478
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 21:42 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Want al Qaida in Syrie bestaat niet meer gelukkig. Verdwenen.
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 21:42 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Stel ik steun Osama Bin Laden en heb posters van Osama Bin Laden in mijn wapenopslagplaats en ik noem mezelf Al-Popie Jopie in plaats van Al Qaeeda, dan zou het wel heel naïef zijn om te zeggen; 'kijk ze heten geen Al Qaeeda maar Al-Popie Jopie dus het zijn geen terroristen!' . Denk even na man. :')
Het pro-Erdogan-kamp spreekt zichzelf tegen.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  woensdag 7 februari 2018 @ 22:10:47 #23
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177024603
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 22:03 schreef alilami het volgende:

[..]

[..]

Het pro-Erdogan-kamp spreekt zichzelf tegen.
Het gaat om de stelling. Ik dacht wel dat je zo ver was. Dan kun je wel gelijk als een zombie 'Erdogan kamp' uitkramen, maar het heeft er geen reet mee te maken.

Noem elke andere terroristen groepering die op de internationale terreurlijsten staat en een leider heeft.

Stel de organistatie heet A en de leider B, maar ik steun B en beschouw hem als mijn leider maar noem mij zelf C, ben ik dan opeens geen terrorist meer?
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177024805
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 22:10 schreef TeenWolf het volgende:
Het gaat om de stelling. Ik dacht wel dat je zo ver was. Dan kun je wel gelijk als een zombie 'Erdogan kamp' uitkramen, maar het heeft er geen reet mee te maken.

Noem elke andere terroristen groepering die op de internationale terreurlijsten staat en een leider heeft.

Stel de organistatie heet A en de leider B, maar ik steun B en beschouw hem als mijn leider maar noem mij zelf C, ben ik dan opeens geen terrorist meer?
Het verschil tussen HTS en PKK is dat eerstgenoemde om haar ideologie als terroristisch wordt beschouwd. Het internationaal jihadisme is een bedreiging voor het Westen en dat is de reden waarom het op de terroristenlijst staat. De ideologie van de PKK, die uiteengezet is gezet door Ocalan, is intrinsiek niet terroristisch van aard. Dat het wel op de terroristenlijst staat is omdat het in het verleden terrorisme als politiek drukmiddel heeft gebruikt.

De YPG daarentegen is slechts ideologisch met de PKK verbonden en niet operationeel. Ze hebben nooit een terroristische actie uitgevoerd, en dat is dan ook de reden waarom niemand in het westen ze als terroristen ziet.
  woensdag 7 februari 2018 @ 22:22:14 #25
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177024872
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 22:18 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Het verschil tussen HTS en PKK is dat eerstgenoemde om haar ideologie als terroristisch wordt beschouwd. Het internationaal jihadisme is een bedreiging voor het Westen en dat is de reden waarom het op de terroristenlijst staat. De ideologie van de PKK, die uiteengezet is gezet door Ocalan, is intrinsiek niet terroristisch van aard. Dat het wel op de terroristenlijst staat is omdat het in het verleden terrorisme als politiek drukmiddel heeft gebruikt.

De YPG daarentegen is slechts ideologisch met de PKK verbonden en niet operationeel. Ze hebben nooit een terroristische actie uitgevoerd, en dat is dan ook de reden waarom niemand in het westen ze als terroristen ziet.
Daarom heeft zeker de ypg militant Salih een bomaanslag in Ankara gepleegd.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177024885
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 21:55 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Niet eens America first Fords of iets van GM.

Waarom zijn het altijd Toyotas? Zijn die nou zoveel beter?
Beter, iets, en de standaard dus gemakkelijk wbt onderdelen.
pi_177025010
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 22:22 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Daarom heefte zeker de ypg militant Salih een bomaanslag aanslag in Ankara gepleegd.
Dat weet ik niet, en ik kan me voorstellen dat de vroegere daden van één van haar leden niet genoeg is om de gehele organisatie als terroristisch te beschouwen.

Punt is dat de YPG geen terrorisme predikt en zich als organisatie daar nooit ingelaten mee heeft. De organisatie vormt bovendien geen bedreiging voor het Westen. Dan moet je ook niet huilen als het Westen niet meegaat met je argumentatie en zorgen.

Hamas is voor de VS een terroristische organisatie, terwijl Turkije haar leiders met alle egards ontvangt. Iedereen heeft zijn eigen beleid.
  woensdag 7 februari 2018 @ 22:28:22 #28
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177025069
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 22:26 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Dat weet ik niet, en ik kan me voorstellen dat de vroegere daden van één van haar leden niet genoeg is om de gehele organisatie als terroristisch te beschouwen.

Punt is dat de YPG geen terrorisme predikt en zich als organisatie daar nooit ingelaten mee heeft. De organisatie vormt bovendien geen bedreiging voor het Westen. Dan moet je ook niet huilen als het Westen niet meegaat met je argumentatie en zorgen.

Hamas is voor de VS een terroristische organisatie, terwijl Turkije haar leiders met alle egards ontvangt. Iedereen heeft zijn eigen beleid.
Ach ieder zijn eigen prioriteiten. De ypg mag van mijn part weg gevaagd worden daar.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177025120
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 22:28 schreef TeenWolf het volgende:
Ach ieder zijn eigen prioriteiten. De ypg mag van mijn part weg gevaagd worden daar.
Daar ziet het er op dit moment niet naar uit. De operatie loopt niet voorspoedig.
pi_177025167
HaraldDoornbos twitterde op woensdag 07-02-2018 om 22:15:03 Duidelijk signaal van Amerikanen aan Turkije: Probeer niks tegen Manbij.👇 https://t.co/2L6ERjgGwr reageer retweet
MilitaryTimes twitterde op woensdag 07-02-2018 om 19:30:32 At US outpost in Manbij, Syria, US general voices support for Kurdish fighters: https://t.co/1BXqUO1c06 https://t.co/E9cP1nSnyk reageer retweet
  woensdag 7 februari 2018 @ 22:31:39 #31
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177025180
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 22:29 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Daar ziet het er op dit moment niet naar uit. De operatie loopt niet voorspoedig.
Hardlopers zijn doodlopers.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177025354
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 22:31 schreef TeenWolf het volgende:
Hardlopers zijn doodlopers.
Wel leuk. Weet je waar die gezegde vandaan komt? Toen de Griekse koerier Phidippides zo blij was met de overwinning op de Perzen in de Slag bij Marathon, rende hij in één ruk naar Athene om het goede nieuws te vertellen. Toen hij uiteindelijk aankwam riep hij "Wij hebben gewonnen!", en viel dood neer. Sindsdien staan hardlopers bekend als doodlopers, en wordt in elke grote stad jaarlijks een Marathon gelopen.

Allemaal dankzij de Perzen. :7
pi_177025408
quote:
6s.gif Op woensdag 7 februari 2018 22:38 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Wel leuk. Weet je waar die gezegde vandaan komt? Toen de Griekse koerier Phidippides zo blij was met de overwinning op de Perzen in de Slag bij Marathon, rende hij in één ruk naar Athene om het goede nieuws te vertellen. Toen hij uiteindelijk aankwam riep hij "Wij hebben gewonnen!", en viel dood neer. Sindsdien staan hardlopers bekend als doodlopers, en wordt in elke grote stad jaarlijks een Marathon gelopen.

Allemaal dankzij de Perzen. :7
Die Perzen weer :(
pi_177025421
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 21:46 schreef vigen98 het volgende:
Al-Nusra = HTS
HTS is geen al Qaida.

Net zo min als dat YPG geen PKK is.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_177025581
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 22:40 schreef Aloulu het volgende:
HTS is geen al Qaida.
Daar is al-Zawahiri het niet mee eens. Sterker nog, recentelijk keurde hij HTS's masquaerade nog af, waarin de organisatie bewust een andere naam koos om het Westen te misleiden. Hij keurde die beslissing op religieuze gronden af.

HTS = Al Qaeda. In ideologie en organisatie.
pi_177025632
Fake news door westerse media. Is wel in het Turks.

Zo zou Turkije een oude ruine hebben gebombardeerd met een JDAM bom. De ruine is niet in het vechtgebied en de JDAM is zo krachtig dat de bom een grote krater achtergelaten zou hebben.

https://twitter.com/TRDiplomacy/status/961202332364046336
pi_177025679
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 21:42 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Hayat Tahrir Sham ook niet. Want al Qaida in Syrie bestaat niet meer gelukkig. Verdwenen.
HTS is officieel geen al Qaida meer, maar het gedraagt zich wel als al Qaida, dus ik weet niet of dat zo'n grote vooruitgang is. Daarnaast geeft charles Lister aan dat er enkele honderden hard core al Qaida leden aanwezig zijn in idlib, die los staan van HTS met hun eigen agenda.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177025768
Erdogan de dombo had nooit de gewappende oppositie tegen Assad moeten steunen. Wat een domme idioot. Hij heeft er een enorme puinhoop van gemaakt.
pi_177025865
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 22:54 schreef polderturk het volgende:
Erdogan de dombo had nooit de gewappende oppositie tegen Assad moeten steunen. Wat een domme idioot. Hij heeft er een enorme puinhoop van gemaakt.
Je valt in herhaling.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177026076
quote:
10s.gif Op woensdag 7 februari 2018 22:58 schreef Slayage het volgende:

[..]

Je valt in herhaling.
Ik kan het niet vaak genoeg zeggen.
pi_177026473
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 22:45 schreef Stabiel het volgende:
Daar is al-Zawahiri het niet mee eens. Sterker nog, recentelijk keurde hij HTS's masquaerade nog af, waarin de organisatie bewust een andere naam koos om het Westen te misleiden. Hij keurde die beslissing op religieuze gronden af.
HTS heeft een fase ondergaan van het vastzetten van eigen hardline buitenlandse jihadi-ideologen die de lijn afwijzen waarin men "versyrischt" en enkel voor de lokale jihad gaat.

Al Zawahiri heeft ook die lijn publiekelijk afgewezen van HTS: "waar hebben jullie het over met vechten voor (enkel) Syrie of Idlib. De jihad is voor heel shaam en de oemmah".

quote:
HTS = Al Qaeda. In ideologie en organisatie.
Onzin. YPG is meer PKK dan HTS al qaida is in ideologie en zeker organisatie. 100%.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_177026808
Amerika heeft zojuist luchtaanvallen op 'pro-regime forces' uitgevoerd omdat laatstgenoemde volgens de coalitie SDF-elementen had aangevallen.
pi_177026829
quote:
10s.gif Op woensdag 7 februari 2018 22:49 schreef Slayage het volgende:
HTS is officieel geen al Qaida meer, maar het gedraagt zich wel als al Qaida, dus ik weet niet of dat zo'n grote vooruitgang is. Daarnaast geeft charles Lister aan dat er enkele honderden hard core al Qaida leden aanwezig zijn in idlib, die los staan van HTS met hun eigen agenda.
HTS heeft recent een "derde evolutie" ondergaan. Bewijs is oppakken van eigen hardline ideologen (niet Syriers) en met name de voormalige al qaida "shariah rechter" in Nusrah. Die direct bij het begin erbij was en ook met Zawahiri in contact stond. En meer focus (hoewel die er van begin af aan al was) op de lokale strijd tegen Assad. Geen internationaal jihadisme.

De switch naar Fatah al Sham was marketing technisch. Naar HTS door een deel was geheel van Al Qaida en Zawahiri af en een eigen weg. De hardliners als voormalige Nusrah rechter was nu helemaal oneens en openlijk en beschuldigde Jowlani dat hij zelfde als Baghdadi deed ("breken met Qaida en azawahiri en eigen club oprichten). En toen werd die vastgezet.

HTS is overigens met andere niet Nusrah fracties gefuseerd waaronder afsplitsing van Ahrar Sham, Zinki etc etc.

De echte al Qaida diehards zijn boos. Zawahiri ook boos op HTS.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_177027464
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 23:55 schreef Stabiel het volgende:
Amerika heeft zojuist luchtaanvallen op 'pro-regime forces' uitgevoerd omdat laatstgenoemde volgens de coalitie SDF-elementen had aangevallen.
NUnl twitterde op donderdag 08-02-2018 om 00:48:08 Coalitie geleid door VS voert luchtaanval uit op Syrisch leger: https://t.co/8coJZj62VE reageer retweet
  donderdag 8 februari 2018 @ 01:39:12 #45
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177027772
Yankees go home, you have no business in Syria
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 8 februari 2018 @ 07:24:12 #46
343757 BorisDeLul
Komt hier niet meer
pi_177028530
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 01:39 schreef Szura het volgende:
Yankees go home, you have no business in Syria
Volgens mij kun je dat van iedere niet-Syrische presentie zeggen.
pi_177028624
quote:
11s.gif Op donderdag 8 februari 2018 07:24 schreef BorisDeLul het volgende:

[..]

Volgens mij kun je dat van iedere niet-Syrische presentie zeggen.
Natuurlijk maar dat past niet in het aniti-Amerikaanse kader van sommigen.
pi_177028961
Gisteren al dat Nusra account VivaSyria die beweerde dat SAA YPG wilde aanvallen. Fishy...
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_177028973
Vivarevolt dus
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  donderdag 8 februari 2018 @ 08:45:54 #50
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177029055
quote:
11s.gif Op donderdag 8 februari 2018 07:24 schreef BorisDeLul het volgende:

[..]

Volgens mij kun je dat van iedere niet-Syrische presentie zeggen.
Rusland en Iran zijn er om de overheid te ondersteunen en hun eigen belangen natuurlijk ;) Amerika en Turkije daarentegen hebben er echt niets te zoeken en moeten gewoon weg.

Helaas leven we nou eenmaal in een wereld waar Amerika ongestraft allerlei landen kan binnenvallen en in chaos kan storten, zolang het haar belangen dient.
pi_177029106
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 08:45 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Rusland en Iran zijn er om de overheid te ondersteunen en hun eigen belangen natuurlijk ;) Amerika en Turkije daarentegen hebben er echt niets te zoeken en moeten gewoon weg.

Helaas leven we nou eenmaal in een wereld waar Amerika ongestraft allerlei landen kan binnenvallen en in chaos kan storten, zolang het haar belangen dient.
Rest is bijvangst.
  donderdag 8 februari 2018 @ 08:52:32 #52
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177029123
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 08:50 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Rest is bijvangst.
Alsnog zit Rusland er op aanvraag van de Syrische overheid en vanuit een historisch lange samenwerking. Hun werk wordt ook gewaardeerd door in ieder geval een deel van de bevolking. Dat kan Amerika niet zeggen. Welke Syriër wil Amerika in zijn land hebben?
pi_177029158
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 08:52 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Alsnog zit Rusland er op aanvraag van de Syrische overheid en vanuit een historisch lange samenwerking. Hun werk wordt ook gewaardeerd door in ieder geval een deel van de bevolking. Dat kan Amerika niet zeggen. Welke Syriër wil Amerika in zijn land hebben?
Geen idee, ik geef alleen aan dat Rusland er zit vanwege eigen belangen. Of denk je dat Iran en Rusland zich niet zouden mengen indien Syrië daar niet om had gevraagd?

Het volk is verdeeld, niet iedereen staat te springen om Rusland/Iran.
  donderdag 8 februari 2018 @ 09:03:37 #54
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177029224
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 08:56 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Geen idee, ik geef alleen aan dat Rusland er zit vanwege eigen belangen. Of denk je dat Iran en Rusland zich niet zouden mengen indien Syrië daar niet om had gevraagd?

Het volk is verdeeld, niet iedereen staat te springen om Rusland/Iran.
Rusland is pas gekomen toen de nood echt hoog was. De trigger is de aanvraag geweest vanuit Damascus en haar eigen inzicht dat Syrië in gevaar kwam door het succesvolle Idlib offensief in 2015, gesteund door Turkije en Amerika. Daarna werd echt het hart van de Syrische staat bedreigd.

Klopt, niet iedereen staat om hen te springen, maar al helemaal niemand om Amerika.
pi_177029231
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 08:52 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Alsnog zit Rusland er op aanvraag van de Syrische overheid en vanuit een historisch lange samenwerking. Hun werk wordt ook gewaardeerd door in ieder geval een deel van de bevolking. Dat kan Amerika niet zeggen. Welke Syriër wil Amerika in zijn land hebben?
De Syrische Democratische Strijdkrachten? De Syriers die zijn gevlucht voor Assad en bijvoorbeeld nu hier zitten?
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
  donderdag 8 februari 2018 @ 09:08:45 #56
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177029272
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 09:04 schreef truthortruth het volgende:

[..]

De Syrische Democratische Strijdkrachten? De Syriers die zijn gevlucht voor Assad en bijvoorbeeld nu hier zitten?
De SDF wil alleen maar Amerika hebben voor de wapens en weet dat ze voor geen meter zijn te vertrouwen. Kijk naar hoe Amerika hun "bondgenoot" de YPG nu laat vallen.

De vluchtelingen hier zullen niet pro Amerika zijn. Ze hebben kunnen zien in Irak wat het voor Syrië betekent als Syrië "democratisch" wordt met hulp van Amerika.
pi_177029318
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 09:08 schreef Richestorags het volgende:
De SDF wil alleen maar Amerika hebben voor de wapens en weet dat ze voor geen meter zijn te vertrouwen. Kijk naar hoe Amerika hun "bondgenoot" de YPG nu laat vallen.

De vluchtelingen hier zullen niet pro Amerika zijn. Ze hebben kunnen zien in Irak wat het voor Syrië betekent als Syrië "democratisch" wordt met hulp van Amerika.
Ik denk dat het wel wat genuanceerder ligt, net zoals niet iedere Syriër blij is met de Russen.
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
  donderdag 8 februari 2018 @ 09:15:33 #58
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177029337
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 09:12 schreef truthortruth het volgende:

[..]

Ik denk dat het wel wat genuanceerder ligt, net zoals niet iedere Syriër blij is met de Russen.
Natuurlijk is niet iedere Syriër blij met de Russen. In "rebellen" gebied waar men anti overheid is en Russische bommen kopt zijn ze niet blij met de Russen.
pi_177029469
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 09:15 schreef Richestorags het volgende:
Natuurlijk is niet iedere Syriër blij met de Russen. In "rebellen" gebied waar men anti overheid is en Russische bommen kopt zijn ze niet blij met de Russen.
Net zoals niet iedere Syriër anti VS is.
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
  donderdag 8 februari 2018 @ 09:32:17 #60
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177029516
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 09:27 schreef truthortruth het volgende:

[..]

Net zoals niet iedere Syriër anti VS is.
Er zullen er maar weinig pro zijn. Als je in het Midden-Oosten opgroeit is het moeilijk om pro Israël en Amerika te zijn.
pi_177029545
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 00:50 schreef Houtenbeen het volgende:

[..]

NUnl twitterde op donderdag 08-02-2018 om 00:48:08 Coalitie geleid door VS voert luchtaanval uit op Syrisch leger: https://t.co/8coJZj62VE reageer retweet
100 slachtoffers? als het waar is trekken ze wel een duidelijk streep in het zand.
quote:
11s.gif Op donderdag 8 februari 2018 07:24 schreef BorisDeLul het volgende:

[..]

Volgens mij kun je dat van iedere niet-Syrische presentie zeggen.
de assadisten reageren hierop altijd met, ja maar de russen, iraniers, libanezen, irakezen, pakistanen zijn op uitnodiging van het regime.
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 08:37 schreef IPA35 het volgende:
Gisteren al dat Nusra account VivaSyria die beweerde dat SAA YPG wilde aanvallen. Fishy...
fishy how?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177029562
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 08:52 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Alsnog zit Rusland er op aanvraag van de Syrische overheid en vanuit een historisch lange samenwerking. Hun werk wordt ook gewaardeerd door in ieder geval een deel van de bevolking. Dat kan Amerika niet zeggen. Welke Syriër wil Amerika in zijn land hebben?
de koerden en iedereen die met het sdf samenwerkt iig
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 februari 2018 @ 09:38:18 #63
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177029599
quote:
10s.gif Op donderdag 8 februari 2018 09:35 schreef Slayage het volgende:

[..]

100 slachtoffers? als het waar is trekken ze wel een duidelijk streep in het zand.

[..]

de assadisten reageren hierop altijd met, ja maar de russen, iraniers, libanezen, irakezen, pakistanen zijn op uitnodiging van het regime.

[..]

fishy how?
Ze zijn er ook op uitnodiging van het regime ;)

Wat is overigens een Assadist? Je deelt mensen nogal graag in hokjes in: Gulenist, PKK'er, Assadist. De wereld heeft meer smaken dan die hokjes ;)
  donderdag 8 februari 2018 @ 09:40:13 #64
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177029628
quote:
10s.gif Op donderdag 8 februari 2018 09:36 schreef Slayage het volgende:

[..]

de koerden en iedereen die met het sdf samenwerkt iig
Oh ja want de Koerden hebben kunnen zien hoe betrouwbaar Amerika is als bondgenoot. In 1991 konden ze dat al zien :')

De Koerden hebben Amerika nodig in hun droom voor onafhankelijkheid, dat is iets anders dan dat ze ze echt in het land willen.
pi_177029761
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 09:38 schreef Richestorags het volgende:

Wat is overigens een Assadist?
die vraag heb je me eerder gesteld, iedereen dus die assad graag op zijn stoel ziet zitten, als front mannetje van baath.

en toen ik dit antwoord gaf, zei jij zoiets van,

"nee ik heb weinig liefde voor assad, nog voor baath, maar als ik kijk naar het land zijn baath en assad wel de spelers die ik steun, omdat de andere opties nog verwerpelijker zijn, uiteraard dienen ze op de lange termijn wel te hervormen bla..."
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177029783
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 09:40 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Oh ja want de Koerden hebben kunnen zien hoe betrouwbaar Amerika is als bondgenoot. In 1991 konden ze dat al zien :')

De Koerden hebben Amerika nodig in hun droom voor onafhankelijkheid, dat is iets anders dan dat ze ze echt in het land willen.
gelegenheidscoalitie zeker, neemt niet weg dat ze diep in de hol van de amerikanen zitten en niet zonder hen kunnen
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 februari 2018 @ 09:51:29 #67
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177029802
quote:
10s.gif Op donderdag 8 februari 2018 09:48 schreef Slayage het volgende:

[..]

die vraag heb je me eerder gesteld, iedereen dus die assad graag op zijn stoel ziet zitten, als front mannetje van baath.

en toen ik dit antwoord gaf, zei jij zoiets van,

"nee ik heb weinig liefde voor assad, nog voor baath, maar als ik kijk naar het land zijn baath en assad wel de spelers die ik steun, omdat de andere opties nog verwerpelijker zijn, uiteraard dienen ze op de lange termijn wel te hervormen bla..."
Een beetje dezelfde argumentatie als waarom jij Erdoganist bent dus ;)
pi_177029895
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 09:51 schreef Richestorags het volgende:

Een beetje dezelfde argumentatie als waarom jij Erdoganist bent dus ;)
deels zeker, maar ik geloof ook in erdogans "revolutie", denk niet dat jij gelooft in baath/assad ook al ben ik het niet altijd eens met de strategieen die hij toepast. zoals het oneindig blijven verlengen van het staat van beleg sinds de coup, maar zo zijn we weer beland bij turkije geneuzel en dat willen we niet ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 februari 2018 @ 10:02:52 #69
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177029962
quote:
10s.gif Op donderdag 8 februari 2018 09:58 schreef Slayage het volgende:

[..]

deels zeker, maar ik geloof ook in erdogans "revolutie", denk niet dat jij een gelooft in baath/assad ook al ben ik het niet altijd eens met de strategieen die hij toepast. zoals het oneindig blijven verlengen van het staat van beleg sinds de coup, maar zo zijn we weer beland bij turkije geneuzel en dat willen we niet ;)
Ik geloof dat Assad nu de beste is voor de job. Voor de lange termijn in Syrië weet ik het niet. Het is lastig te zeggen naar wat voor staat Syrië afglijdt met een andere regeringsvorm. Je wil niet dat Syrië een Saudi-Arabië 2 wordt, maar ook niet een Libanon 2 waar alles langs sektarische lijnen is verdeeld.
  donderdag 8 februari 2018 @ 10:20:02 #70
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177030210
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177030230
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 10:02 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ik geloof dat Assad nu de beste is voor de job. Voor de lange termijn in Syrië weet ik het niet. Het is lastig te zeggen naar wat voor staat Syrië afglijdt met een andere regeringsvorm. Je wil niet dat Syrië een Saudi-Arabië 2 wordt, maar ook niet een Libanon 2 waar alles langs sektarische lijnen is verdeeld.
als we kijken naar de casus zoals ie nu is, het regime stevig in het zadel met als belangrijkste backers iran en rusland. het land in puin.

stevig in het zadel zitten betekent, geen reden hebben om te hervormen. het regime staat immers nog steeds en is "succesvol" gebleken.
rusland en iran als backer hebben betekent, dat aan concepten als democratie, delen van de macht of mensenrechten weinig waarde wordt gehecht.
het land in puin betekent, dat iemand het moet betalen, het regime is bankroet en denk niet dat de russen en iraniers die last in hun eentje kunnen dragen.

rozengeur en maneschijn dus.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177030374
dit is best grappig, gisteren tijdens een panel gaf lister nog aan dat het regime het sdf zou aanvallen dat de amerikanen duidelijk stelling moesten nemen, 100 doden is best duidelijk :P

Charles_Lister twitterde op donderdag 08-02-2018 om 01:20:04 I testified to @HouseForeign yesterday & made clear that pro-#Assad attacks would inevitably seek to probe/test US/#SDF lines... I said strong but defensive airstrikes should follow.Good to see US standing it’s ground; this must continue next time, as there will be a next time. https://t.co/T8ngsbj7c7 reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 februari 2018 @ 10:37:19 #73
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177030444
quote:
10s.gif Op donderdag 8 februari 2018 10:21 schreef Slayage het volgende:

[..]

als we kijken naar de casus zoals ie nu is, het regime stevig in het zadel met als belangrijkste backers iran en rusland. het land in puin.

stevig in het zadel zitten betekent, geen reden hebben om te hervormen. het regime staat immers nog steeds en is "succesvol" gebleken.
rusland en iran als backer hebben betekent, dat aan concepten als democratie, delen van de macht of mensenrechten weinig waarde wordt gehecht.
het land in puin betekent, dat iemand het moet betalen, het regime is bankroet en denk niet dat de russen en iraniers die last in hun eentje kunnen dragen.

rozengeur en maneschijn dus.
Eerst moet de oorlog helemaal zijn afgelopen. Daarnaast moet vanuit Westers perspectief elke Midden-Oosten regering hervormen. Hervormen gaat niet zo snel gebeuren en niet op een wijze gebeuren die iedereen tevreden zal stemmen.
pi_177030592
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 23:56 schreef Aloulu het volgende:

[..]

HTS heeft recent een "derde evolutie" ondergaan. Bewijs is oppakken van eigen hardline ideologen (niet Syriers) en met name de voormalige al qaida "shariah rechter" in Nusrah. Die direct bij het begin erbij was en ook met Zawahiri in contact stond. En meer focus (hoewel die er van begin af aan al was) op de lokale strijd tegen Assad. Geen internationaal jihadisme.

De switch naar Fatah al Sham was marketing technisch. Naar HTS door een deel was geheel van Al Qaida en Zawahiri af en een eigen weg. De hardliners als voormalige Nusrah rechter was nu helemaal oneens en openlijk en beschuldigde Jowlani dat hij zelfde als Baghdadi deed ("breken met Qaida en azawahiri en eigen club oprichten). En toen werd die vastgezet.

HTS is overigens met andere niet Nusrah fracties gefuseerd waaronder afsplitsing van Ahrar Sham, Zinki etc etc.

De echte al Qaida diehards zijn boos. Zawahiri ook boos op HTS.
ze zijn altijd wel bezig geweest om zichzelf te "hervinden" wat op zich goed is, maar organisatorisch "niet al qaida" zijn betekent helemaal niks als je al qaida gedrag vertoont en dan heb ik het met name over het feit dat ze oa de overige rebellen groepen bestrijden die hen niet zinnen of bv dat ze de revolutie vlag als bedreiging zien terwijl het een symbool is van de revolutie, maar dat is dus het probleem geweest van nusra en later isis, ze hebben de opstand nooit een warm hart toegedragen, maar hebben ze opstand gebruikt om hun eigen agenda te vervullen.

al qaida central kan boos op hen zijn, dat neemt niet weg dat ze opeens ander gedrag gaan vertonen of dat ze succesvol zullen zijn in hun "hervormingen" en het hervormde beleid kunnen doorzetten.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177030920
Wow, lees nu pas die uitspraak van Erdo naar aanleiding van wat Turkish Medical Association te zeggen had over de inval:
quote:
After the Turkish Medical Association stated that "every clash, every war, causes physical, psychological, social and environmental health problems and causes human tragedy", they were issued arrest warrants against 11 board members of the Turkish Medical Association for spreading terrorist propaganda.
Erdogan besloot toen maar alle boardmembers als verraders te betitelen. Wow.
"Ik heb nog met hem gekoerst"
pi_177030947
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 10:37 schreef Richestorags het volgende:

Eerst moet de oorlog helemaal zijn afgelopen. Daarnaast moet vanuit Westers perspectief elke Midden-Oosten regering hervormen. Hervormen gaat niet zo snel gebeuren en niet op een wijze gebeuren die iedereen tevreden zal stemmen.
tja die oorlog duurt nog wel ff. we weten niet eens hoe de endgame er uit gaat zien. vooralsnog ziet het er naar uit dat een opgesplitst land in invloedssferen heel reeel is.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177031049
ouch

QalaatAlMudiq twitterde op donderdag 08-02-2018 om 10:35:31 E. #Syria: US officials say around 100 pro-Regime forces were killed last night by US Air Force & artillery when they launched an offensive to take strategic Oil Fields from #YPG & #SDF in E. #DeirEzzor. Tanks and vehicles wrecked. https://t.co/DW5x2QbO75 reageer retweet
QalaatAlMudiq twitterde op donderdag 08-02-2018 om 10:55:18 #Pt. Offensive kicked out last night involved around 500 pro-Regime fighters backed by tanks & was launched from villages under their control on W. #Euphrates bank. ~20% of attacking force apparently destroyed by US. reageer retweet
het kalifaat, wat doe je? ;(

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 februari 2018 @ 11:26:38 #78
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177031207
SAA die (kennelijk?) de YPG/SDF aanvalt wel bombarderen, Turkije en Al Qaeda die de YPG/SDF aanvallen niet bombarderen. Amerika :')
Je beroepen op zelfverdediging :') :') !!!!!!
Zeggen dat je ISIS bevecht maar ondertussen barbecuen bij Tanf en ISIS rustig bij de noordoostelijke grens laten zitten :') !!
Illegaal bases bouwen :')
Olie confisqueren :')

Iedereen zou erbij gebaat zijn als die stokende kolonisators oprotten uit Syrië
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 8 februari 2018 @ 11:28:26 #79
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_177031232
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 11:26 schreef Szura het volgende:
SAA die (kennelijk?) de YPG/SDF aanvalt wel bombarderen, Turkije en Al Qaeda die de YPG/SDF aanvallen niet bombarderen. Amerika :')
Je beroepen op zelfverdediging :') :') !!!!!!
Zeggen dat je ISIS bevecht maar ondertussen barbecuen bij Tanf en ISIS rustig bij de noordoostelijke grens laten zitten :') !!
Illegaal bases bouwen :')
Olie confisqueren :')

Iedereen zou erbij gebaat zijn als die stokende kolonisators oprotten uit Syrië
Er zitten geen Amerikaanse Operators in Afrin (althans niet officieel). Bij Deir Ezzor wel.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
  donderdag 8 februari 2018 @ 11:32:19 #80
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177031281
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 11:28 schreef DustPuppy het volgende:

[..]

Er zitten geen Amerikaanse Operators in Afrin (althans niet officieel). Bij Deir Ezzor wel.
Houdt de Amerikanen in pakweg Jemen ook niet tegen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177031301
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 11:26 schreef Szura het volgende:
Zeggen dat je ISIS bevecht maar ondertussen barbecuen bij Tanf en ISIS rustig bij de noordoostelijke grens laten zitten :') !!
De Amerikanen klagen daar juist over inmenging zodat ze nu ISIS niet verder kunnen opruimen.
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
pi_177031322
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 11:26 schreef Szura het volgende:
SAA die (kennelijk?) de YPG/SDF aanvalt wel bombarderen, Turkije en Al Qaeda die de YPG/SDF aanvallen niet bombarderen. Amerika :')
Je beroepen op zelfverdediging :') :') !!!!!!
Zeggen dat je ISIS bevecht maar ondertussen barbecuen bij Tanf en ISIS rustig bij de noordoostelijke grens laten zitten :') !!
Illegaal bases bouwen :')
Olie confisqueren :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 februari 2018 @ 11:36:03 #83
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177031327
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 11:33 schreef truthortruth het volgende:

[..]

De Amerikanen klagen daar juist over inmenging zodat ze nu ISIS niet verder kunnen opruimen.
Ligt al maanden stil daar, waar blijft hun haast? Oh nee wacht, ze willen geen definitieve overwinning want ze willen lekker illegaal in Syrië blijven rondhangen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 8 februari 2018 @ 11:52:14 #84
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177031551
ISIS pocket is al bijna gecleared.
  donderdag 8 februari 2018 @ 11:57:16 #85
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177031615
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 11:36 schreef Szura het volgende:

[..]

Ligt al maanden stil daar, waar blijft hun haast? Oh nee wacht, ze willen geen definitieve overwinning want ze willen lekker illegaal in Syrië blijven rondhangen.
Ze blijven daar echt niet vanwege de koerdjes hun bruine ogen en zware wenkbrauwen idd. Dus wat doe je? Eerst creëer je een vijand (IS) en dan ga je die 'bestrijden' met als doel daar 100 jaar te blijven.

Waarom richtten de Amerikanen de rebellen in West Colombia op en bewapenden ze hen? Omdat ze zo graag Panama wilden oprichten als onafhankelijke staat apart van Colombia en dan opdoeken daar? Nee er zat wat achter, oh ja iets van een kanaal ofzo. :')

Howe the US stole Panama

[ Bericht 1% gewijzigd door TeenWolf op 08-02-2018 12:03:59 ]
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177031807
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 11:06 schreef ThePlaneteer het volgende:
Wow, lees nu pas die uitspraak van Erdo naar aanleiding van wat Turkish Medical Association te zeggen had over de inval:

[..]

Erdogan besloot toen maar alle boardmembers als verraders te betitelen. Wow.
ik weet niet wat die board members exact hebben gezegd, maar die turkse anti terreur wetten zijn zijn zo algemeen verwoord waardoor je zon beetje alles wat ook maar kritisch klinkt kan scharen onder de wet, voor een simpele social media post kan je opgepakt en vervolgd worden als terreur overtreding, met deze wet liggen de turken al jaren in de clinch met europa. kennelijk hebben ze recentelijk een voorstel gedaan om de wet aan te passen. de aanpassing had een jaar eerder doorgevoerd moeten worden, maar werd uitgesteld na de aanslag bij de nachtclub Reina in istanbul


Turkey’s anti-terror law to be amended for EU visa deal: Officials
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 februari 2018 @ 12:11:57 #87
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177031829
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 11:57 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Ze blijven daar echt niet vanwege de koerdjes hun bruine ogen en zware wenkbrauwen idd. Dus wat doe je? Eerst creëer je een vijand (IS) en dan ga je die 'bestrijden' met als doel daar 100 jaar te blijven.

Waarom richtten de Amerikanen de rebellen in West Colombia op en bewapenden ze hen? Omdat ze zo graag Panama wilden oprichten als onafhankelijke staat apart van Colombia en dan opdoeken daar? Nee er zat wat achter, oh ja iets van een kanaal ofzo. :')

Howe the US stole Panama
Het zal ze een keer in de reet bijten, net als Afghanistan en 9/11
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 8 februari 2018 @ 12:12:36 #88
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177031837
Erdogan en Putin hebben per telefoon gesproken en zijn overeengekomen dat de volgende Iran-Rusland-Turkije meeting over Syrië in Istanbul gaat plaatsvinden.

https://derstandard.at/2000073863384/Syrien-Gipfel-mit-Erdogan-Putin-und-Rouhani-in-Istanbul-geplant

Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
  donderdag 8 februari 2018 @ 12:18:44 #89
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177031921
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 11:26 schreef Szura het volgende:
SAA die (kennelijk?) de YPG/SDF aanvalt wel bombarderen, Turkije en Al Qaeda die de YPG/SDF aanvallen niet bombarderen. Amerika :')
Je beroepen op zelfverdediging :') :') !!!!!!
Zeggen dat je ISIS bevecht maar ondertussen barbecuen bij Tanf en ISIS rustig bij de noordoostelijke grens laten zitten :') !!
Illegaal bases bouwen :')
Olie confisqueren :')

Iedereen zou erbij gebaat zijn als die stokende kolonisators oprotten uit Syrië
Ypg steunen is gelijk aan terroristen steunen. Maar goed dat ze het niet doen.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  donderdag 8 februari 2018 @ 12:25:52 #90
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177032029
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 12:18 schreef _--_ het volgende:

[..]

Ypg steunen is gelijk aan terroristen steunen. Maar goed dat ze het niet doen.
Vanuit de Turkse retoriek ja. De rest van de wereld denkt er anders over of interesseert het niet.
pi_177032493
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 12:25 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Vanuit de Turkse retoriek ja. De rest van de wereld denkt er anders over of interesseert het niet.
Je bedoelt met de uitzondering van Assad, Rusland en Iran. Iedereen in Syrië is op dit moment een slechterik.

Rusland en Turkije zijn er echt alleen daar om zichzelf op lange toekomstperspectief te verdedigen.
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_177032534
quote:
10s.gif Op donderdag 8 februari 2018 12:10 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik weet niet wat die board members exact hebben gezegd, maar die turkse anti terreur wetten zijn zijn zo algemeen verwoord waardoor je zon beetje alles wat ook maar kritisch klinkt kan scharen onder de wet, voor een simpele social media post kan je opgepakt en vervolgd worden als terreur overtreding, met deze wet liggen de turken al jaren in de clinch met europa. kennelijk hebben ze recentelijk een voorstel gedaan om de wet aan te passen. de aanpassing had een jaar eerder doorgevoerd moeten worden, maar werd uitgesteld na de aanslag bij de nachtclub Reina in istanbul


Turkey’s anti-terror law to be amended for EU visa deal: Officials

Het enige wat ze gezegd hebben is dat oorlog voor onnodige slachtoffers zorgt.
"Ik heb nog met hem gekoerst"
pi_177032591
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 12:57 schreef ThePlaneteer het volgende:

[..]

Het enige wat ze gezegd hebben is dat oorlog voor onnodige slachtoffers zorgt.
heb je een link naar de bron waar je naar refereert, turks als het kan, ik weet niet of je turks talig bent.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177032632
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 12:12 schreef TeenWolf het volgende:
Erdogan en Putin hebben per telefoon gesproken en zijn overeengekomen dat de volgende Iran-Rusland-Turkije meeting over Syrië in Istanbul gaat plaatsvinden.

https://derstandard.at/2000073863384/Syrien-Gipfel-mit-Erdogan-Putin-und-Rouhani-in-Istanbul-geplant

[ afbeelding ]

Het is natuurlijk ook een buitenkansje voor ze om zo de VS onder druk te zetten. Iran en Rusland vinden het fantastisch dat Erdo toenadering zoekt.
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
pi_177032690
quote:
10s.gif Op donderdag 8 februari 2018 13:00 schreef Slayage het volgende:

[..]

heb je een link naar de bron waar je naar refereert, turks als het kan, ik weet niet of je turks talig bent.
"Biz hekimler uyarıyoruz: Savaş, doğada ve insanda tahribat yapan, toplumsal yaşamı tehdit eden, insan eliyle yaratılan bir halk sağlığı sorunudur. Her çatışma, her savaş; fiziksel, ruhsal, sosyal ve çevresel sağlık açısından onarılmaz sorunlara yol açarak büyük bir insani dramı da beraberinde getirir.
Yaşatmaya ant içmiş bir mesleğin mensupları olarak, yaşamı savunmanın, barış iklimine sahip çıkmanın birincil görevimiz olduğunu aklımızdan çıkarmıyoruz. Savaşla baş etmenin yolu, adil, demokratik, eşitlikçi, özgür ve barışçıl bir yaşam kurmak ve bunu sürekli kılmaktır. Savaşa hayır, barış hemen şimdi!" ( Türk Tabipleri Birliği/ Merkez Konseyi)

Bron:
http://www.internethaber.(...)ldirisi-1842546h.htm
"Ik heb nog met hem gekoerst"
pi_177032771
Amerikanen sturen ook even een boodschap aan de Turken: niet focken met ons.

  donderdag 8 februari 2018 @ 13:15:47 #97
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177032889
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 12:54 schreef Mathemaat het volgende:

[..]

Je bedoelt met de uitzondering van Assad, Rusland en Iran. Iedereen in Syrië is op dit moment een slechterik.

Rusland en Turkije zijn er echt alleen daar om zichzelf op lange toekomstperspectief te verdedigen.
Als Turkije destijds geen IS terroristen in Koerden gebied had gelaten en het vredesproces met de Koerden had herpakt, denk je dan echt dat ze zoveel te vrezen hadden van de YPG? De YPG is ironisch genoeg zo sterk geworden dankzij Turkije dat IS geen strobreed in de weg legde. Toen IS bijna Kobane had ingenomen greep Amerika in.

Zelfde als met Idlib trouwens en Rusland. Erdogan heeft nu al twee keer gegokt en verloren. En dat is alleen nog maar in Syrië. Vervreemd van Europa, VS kwijt op de lange termijn als bondgenoot en binnenlandse spanningen veroorzaakt.

Lekkere leider, die Erdogan. Iets zegt me dat deze gok ook gaat backfiren voor Turkije.
pi_177032958
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 13:15 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Lekkere leider, die Erdogan. Iets zegt me dat deze gok ook gaat backfiren voor Turkije.
Gaat goed met Turkije's "Zero-Problems Foreign Policy".
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  donderdag 8 februari 2018 @ 13:23:11 #99
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177033027
quote:
99s.gif Op donderdag 8 februari 2018 13:19 schreef alilami het volgende:

[..]

Gaat goed met Turkije's "Zero-Problems Foreign Policy".
Sarcastisch neem ik aan ;)
pi_177033166
feitelijk kan dit uiteraard niet omdat het regime daar niet grenst aan isis, maar de frame is bekend

SputnikInt twitterde op donderdag 08-02-2018 om 13:19:22 BREAKING: Syrian militias were conducting anti-#Daesh op when #US jets attacked them – @mod_russia https://t.co/mIur0in5PD #Syria https://t.co/u9NcoYY8ch reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177033184
quote:
99s.gif Op donderdag 8 februari 2018 13:19 schreef alilami het volgende:

[..]

Gaat goed met Turkije's "Zero Foreign Policy".
eens
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 februari 2018 @ 13:34:10 #102
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177033221
quote:
10s.gif Op donderdag 8 februari 2018 13:31 schreef Slayage het volgende:
feitelijk kan dit uiteraard niet omdat het regime daar niet grenst aan isis, maar de frame is bekend

SputnikInt twitterde op donderdag 08-02-2018 om 13:19:22 BREAKING: Syrian militias were conducting anti-#Daesh op when #US jets attacked them – @mod_russia https://t.co/mIur0in5PD #Syria https://t.co/u9NcoYY8ch reageer retweet
YPG = ISIS.
Ziezo, klaar, geregeld ;). Zegt Turkije ook.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177033248
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 13:23 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Sarcastisch neem ik aan ;)
Yep.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  donderdag 8 februari 2018 @ 13:38:35 #104
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177033287
quote:
7s.gif Op donderdag 8 februari 2018 13:35 schreef alilami het volgende:

[..]

Yep.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ja, als een met pornosterren buikdanseressen omringde gast veel invloed heeft in het land, staat dat garant voor soap drama natuurlijk :P
  donderdag 8 februari 2018 @ 13:39:29 #105
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177033301
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 13:34 schreef Szura het volgende:

[..]

YPG = ISIS.
Ziezo, klaar, geregeld ;). Zegt Turkije ook.
Ze melden ook bij hun Afrin operatie hoeveel IS en YPG er omkwamen.

Zelfs de frame YPG = PKK klopt maar gedeeltelijk.
  donderdag 8 februari 2018 @ 13:49:02 #106
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177033493
Wtf. Op 12:20 heeft een IS'er in deze video een PTT Post jas aan :') :D

https://mobile.almasdarne(...)lar-mercenary-kurds/
pi_177033523
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 13:05 schreef ThePlaneteer het volgende:

[..]

"Biz hekimler uyarıyoruz: Savaş, doğada ve insanda tahribat yapan, toplumsal yaşamı tehdit eden, insan eliyle yaratılan bir halk sağlığı sorunudur. Her çatışma, her savaş; fiziksel, ruhsal, sosyal ve çevresel sağlık açısından onarılmaz sorunlara yol açarak büyük bir insani dramı da beraberinde getirir.
Yaşatmaya ant içmiş bir mesleğin mensupları olarak, yaşamı savunmanın, barış iklimine sahip çıkmanın birincil görevimiz olduğunu aklımızdan çıkarmıyoruz. Savaşla baş etmenin yolu, adil, demokratik, eşitlikçi, özgür ve barışçıl bir yaşam kurmak ve bunu sürekli kılmaktır. Savaşa hayır, barış hemen şimdi!" ( Türk Tabipleri Birliği/ Merkez Konseyi)

Bron:
http://www.internethaber.(...)ldirisi-1842546h.htm
ik ken die hele TTB niet en waar ze voor staan, maar hoe de organisatie in dit artikel wordt beschreven is helder, een organisatie dat niet in staat is om de PKK aanslagen te omschrijven als "terreur" laat staan te verwerpen en is nu dus tegen deze afrin op, om zogenaamd principiele redenen.

het komt bij mij iig niet over als "een gewone clubje artsen", maar als een van de vele clubjes in turkije die sympathiek staan tegenover de PKK. zoals ik zei, kan je momenteel voor een dom social media post al opgepakt worden, laat staan dit soort praktijken. verbaast me niks dus, ze hadden beter moeten weten.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177033532
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 13:34 schreef Szura het volgende:

[..]

YPG = ISIS.
Ziezo, klaar, geregeld ;). Zegt Turkije ook.
^O^
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177033607
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 13:49 schreef Richestorags het volgende:
Wtf. Op 12:20 heeft een IS'er in deze video een PTT Post jas aan :') :D

https://mobile.almasdarne(...)lar-mercenary-kurds/
geweldig! _O-

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177033647
quote:
10s.gif Op donderdag 8 februari 2018 13:50 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik ken die hele TTB niet en waar ze voor staan, maar hoe de organisatie in dit artikel wordt beschreven is helder, een organisatie dat niet in staat is om de PKK aanslagen te omschrijven als "terreur" laat staan te verwerpen en is nu dus tegen deze afrin op, om zogenaamd principiele redenen.

het komt bij mij iig niet over als "een gewone clubje artsen", maar als een van de vele clubjes in turkije die sympathiek staan tegenover de PKK. zoals ik zei, kan je momenteel voor een dom social media post al opgepakt worden, laat staan dit soort praktijken. verbaast me niks dus, ze hadden beter moeten weten.
Je kent de TTB niet maar heb wel direct een oordeel klaar staan.
Goed bezig wel!
"Ik heb nog met hem gekoerst"
pi_177033653
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 13:59 schreef ThePlaneteer het volgende:

[..]

Je kent de TTB niet maar heb wel direct een oordeel klaar staan.
Goed bezig wel!
lezen blijft een kunst voor velen...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177033684
Het zijn doktoren ffs die oproepen tot geen geweld.
In jouw ogen terroristen.

Leer zelf lezen, er staat toch helder dat ze enkel zo min mogelijk slachtoffers willen?
"Ik heb nog met hem gekoerst"
  donderdag 8 februari 2018 @ 14:30:31 #113
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177034220
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 13:10 schreef Stabiel het volgende:
Amerikanen sturen ook even een boodschap aan de Turken: niet focken met ons.

[ afbeelding ]
USA=PKK, dat zei de overleden Necmettin Erbakan al in de jaren begin '90.

Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
  donderdag 8 februari 2018 @ 14:35:26 #114
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177034293
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 14:30 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

USA=PKK, dat zei de overleden Necmettin Erbakan al in de jaren begin '90.

pi_177034309
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 14:01 schreef ThePlaneteer het volgende:
Het zijn doktoren ffs die oproepen tot geen geweld.
In jouw ogen terroristen.

Leer zelf lezen, er staat toch helder dat ze enkel zo min mogelijk slachtoffers willen?
ffs dude..

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177034365
quote:
deze foto vraagt om een fotoshop :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177034377
quote:
10s.gif Op donderdag 8 februari 2018 14:36 schreef Slayage het volgende:

[..]

ffs dude..

[ afbeelding ]
Nogmaals, de TTB is de grootste medische bond in Turkije met 83.000 leden.
Die hebben zich nooit gelieerd aan enige terroristische organisatie en hebben maar 1 doel: mensen beter maken.

Je hebt nogal oogkleppen op door te stellen dat het 'een van de vele clubjes in turkije die sympathiek staan tegenover de PKK' is.

Het doet mij iig twijfelen over je vermogen om dingen objectief te bekijken.
"Ik heb nog met hem gekoerst"
  donderdag 8 februari 2018 @ 14:41:27 #118
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177034390
quote:
Ik vind 99% van wat jij zegt ook niet boeiend dus elke keer maar een jpg'tje posten?

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177034401
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 14:40 schreef ThePlaneteer het volgende:

[..]

Nogmaals, de TTB is de grootste medische bond in Turkije met 83.000 leden.
Die hebben zich nooit gelieerd aan enige terroristische organisatie en hebben maar 1 doel: mensen beter maken.

Je hebt nogal oogkleppen op door te stellen dat het 'een van de vele clubjes in turkije die sympathiek staan tegenover de PKK' is.

Het doet mij iig twijfelen over je vermogen om dingen objectief te bekijken.
je leest simpelweg mijn posts niet. is lastijg communiceren dan.

daarnaast is het mij niet helder geworden of je nou wel of niet turkstalig bent?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177034452
quote:
10s.gif Op donderdag 8 februari 2018 14:42 schreef Slayage het volgende:

[..]

je leest simpelweg mijn posts niet. is lastijg communiceren dan.

daarnaast is het mij niet helder geworden of je nou wel of niet turkstalig bent?
Mwah je posts en punt zijn vrij duidelijk. Je vindt dat TTB zich niet van PKK distantieert en zodanig beschouw je ze als een apart groepje artsen.

Ik zie mijn vermogen om Turks te lezen nou niet van belang.
"Ik heb nog met hem gekoerst"
pi_177034493
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 14:45 schreef ThePlaneteer het volgende:

Ik zie mijn vermogen om Turks te lezen nou niet van belang.
ffs dude
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177034610
tja.

JulianRoepcke twitterde op donderdag 08-02-2018 om 14:31:08 Big "surprise".New #YPG 107 mm rockets in #Afrin are from #IRAN. https://t.co/AF1Kc5GZgu reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 februari 2018 @ 14:56:29 #123
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177034622
quote:
10s.gif Op donderdag 8 februari 2018 14:55 schreef Slayage het volgende:
tja.

JulianRoepcke twitterde op donderdag 08-02-2018 om 14:31:08 Big "surprise".New #YPG 107 mm rockets in #Afrin are from #IRAN. https://t.co/AF1Kc5GZgu reageer retweet
Een beetje competitie is wel zo eerlijk.
pi_177034629
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 14:56 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Een beetje competitie is wel zo eerlijk.
beetje fikkie stoken kan geen kwaad als het je uitkomt ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177034697
Iran. ^O^

Iran heeft gebloed in Syrië mede door toedoen van Turkije's steun aan de oppositie. Wordt nu met gelijke munt terugbetaald.
pi_177034857
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 15:01 schreef Stabiel het volgende:
Iran. ^O^

Iran heeft gebloed in Syrië mede door toedoen van Turkije's steun aan de oppositie. Wordt nu met gelijke munt terugbetaald.
de amerikanen hebben vannacht 100 aan iran gelieerde mensen opgeblazen, geen klaagzang vanuit jou, maar een klaagzang richting de turken laat je niet aan je voorbij gaan.
sterker nog is dit je twee turkije post, eerder op de dag vond je de "fuck you van de amerikanen aan de turken" vermakelijk.

hoe vind je deze fuck you van de amerikanen aan de iraniers? of ligt dat te gevoelig om te benoemen?

ik blijf je turkse obsessie merkwaardig vinden.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177034971
quote:
10s.gif Op donderdag 8 februari 2018 15:12 schreef Slayage het volgende:
de amerikanen hebben vannacht 100 aan iran gelieerde mensen opgeblazen, geen klaagzang vanuit jou, maar een klaagzang richting de turken laat je niet aan je voorbij gaan.
sterker nog is dit je twee turkije post, eerder op de dag vond je de "fuck you van de amerikanen aan de turken" vermakelijk.

hoe vind je deze fuck you van de amerikanen aan de iraniers? of ligt dat te gevoelig om te benoemen?

ik blijf je turkse obsessie merkwaardig vinden.
Ten eerste, ik geloof niet dat er 100 pro-regime strijdkrachten zijn gedood. Zal wel een cijfer zijn dat aan Amerikaanse inflatie onderhevig is geweest.

Ten tweede, Iran en de VS spelen al 40 jaar dit proxy-spel met elkaar uit. In Irak werden honderden Amerikaanse troepen gedood door Iraanse IEDs en EFPs. In Afghanistan wordt de Taliban in het geheim bewapend door de Iraniërs en Russen. Kortom, voor elk van dit soort aanvallen heeft Iran wel een theater waar het de Amerikanen met gelijke munt kan terugbetalen.

De Turken daarentegen hebben een agressieve campagne gevoerd om hun extremistische proxies te laten zegevieren in Syrië. Afrin is het perfecte theater voor Iran om de Turken te laten voelen hoe een proxy-spel uitgevoerd wordt, zodat ze in het vervolg wel twee keer nadenken wanneer ze weer een dergelijke avontuur willen starten.
pi_177035054
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 15:21 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Ten eerste, ik geloof niet dat er 100 pro-regime strijdkrachten zijn gedood. Zal wel een cijfer zijn dat aan Amerikaanse inflatie onderhevig is geweest.

Ten tweede, Iran en de VS spelen al 40 jaar dit proxy-spel met elkaar uit. In Irak werden honderden Amerikaanse troepen gedood door Iraanse IEDs en EFPs. In Afghanistan wordt de Taliban in het geheim bewapend door de Iraniërs en Russen. Kortom, voor elk van dit soort aanvallen heeft Iran wel een theater waar het de Amerikanen met gelijke munt kan terugbetalen.

De Turken daarentegen hebben een agressieve campagne gevoerd om hun extremistische proxies te laten zegevieren in Syrië. Afrin is het perfecte theater voor Iran om de Turken te laten voelen hoe een proxy-spel uitgevoerd wordt, zodat ze in het vervolg wel twee keer nadenken wanneer ze weer een dergelijke avontuur willen starten.
Afrin is een perfect gebied waar de Turken hun 1914-1918 kunnen laten herhalen. Lekker andere volken afslachten.

Turken zijn gewoon vieze nazi's. :r
Ô mon citoyens vous serez unis.
  donderdag 8 februari 2018 @ 15:29:32 #130
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177035077
quote:
10s.gif Op donderdag 8 februari 2018 15:12 schreef Slayage het volgende:

[..]

de amerikanen hebben vannacht 100 aan iran gelieerde mensen opgeblazen, geen klaagzang vanuit jou, maar een klaagzang richting de turken laat je niet aan je voorbij gaan.
sterker nog is dit je twee turkije post, eerder op de dag vond je de "fuck you van de amerikanen aan de turken" vermakelijk.

hoe vind je deze fuck you van de amerikanen aan de iraniers? of ligt dat te gevoelig om te benoemen?

ik blijf je turkse obsessie merkwaardig vinden.
Hij blijft 1 van de de Turkenhaters van fok! , niets aan te doen. Laatst liet iemand een scheet in zijn buurt, weer een klaagzang richting Turkije en Turken.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177035090
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 15:28 schreef HSG het volgende:

Turken zijn gewoon vieze nazi's. :r
EU nodigt Erdogan uit voor top



[ Bericht 8% gewijzigd door Slayage op 08-02-2018 15:35:50 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177035215
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 13:59 schreef ThePlaneteer het volgende:

[..]

Je kent de TTB niet maar heb wel direct een oordeel klaar staan.
Goed bezig wel!
http://www.ensonhaber.com(...)madi-2015-09-01.html
pi_177035220
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 15:28 schreef HSG het volgende:
Afrin is een perfect gebied waar de Turken hun 1914-1918 kunnen laten herhalen. Lekker andere volken afslachten.

Turken zijn gewoon vieze nazi's. :r
Geen nazi's. Wel fascistisch. Lekker iedereen arresteren die de militaire interventie in Afrin durft te bekritiseren.

Turkije is immers gedoopt in seculier militarisme.
  donderdag 8 februari 2018 @ 15:40:14 #134
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177035266
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 15:37 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Geen nazi's. Wel fascistisch. Lekker iedereen arresteren die de militaire interventie in Afrin durft te bekritiseren.
Turken zijn fascisten zegt onze NSB'er of beter gezegd nazi overblijfsel. :')
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177035279
quote:
Dat is een vrij neutraal en pacifistisch statement juist.
Nogmaals ze roepen op tot een geweldloze oplossing.

Maar ok, als dat men in Turkije als steun aan een terroristische organisatie ziet, be my guest.
"Ik heb nog met hem gekoerst"
pi_177035322
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 15:40 schreef ThePlaneteer het volgende:

[..]

Dat is een vrij neutraal en pacifistisch statement juist.
Nogmaals ze roepen op tot een geweldloze oplossing.

Maar ok, als dat men in Turkije als steun aan een terroristische organisatie ziet, be my guest.
Oh, dus IS pleegt aanslagen in Syrie en een groep artsen roept de regering op tot een geweldloze oplossing. Daarnaast zeggen ze en vinden ze niks van ISIS en beschuldigen ze de regering. Uhu.

https://odatv.com/bir-tab(...)erir-1309161200.html
pi_177035351
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 15:42 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Oh, dus IS pleegt aanslagen in Syrie en een groep artsen roept de regering op tot een geweldloze oplossing. Daarnaast zeggen ze en vinden ze niks van ISIS en beschuldigen ze de regering. Uhu.

https://odatv.com/bir-tab(...)erir-1309161200.html
Er staat dat ze geweld veroordelen en de Turkse regering oproepen om tot een geweldloze oplossing te komen ja.

Het zijn artsen hé, ik zie hier het Rode Kruis ook niet oproepen om IS kapot dood te bombarderen.
"Ik heb nog met hem gekoerst"
pi_177035376
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 15:44 schreef ThePlaneteer het volgende:

[..]

Er staat dat ze geweld veroordelen en de Turkse regering oproepen om tot een geweldloze oplossing te komen ja.

Het zijn artsen hé, ik zie hier het Rode Kruis ook niet oproepen om IS kapot dood te bombarderen.
Een hoop geblaat van je, jij zou het normaal vinden dat de Rode Kruis (of welke organisatie dan ook) de regering beschuldigd vanwege ISIS? Maar met geen enkele woord rept over de daden van ISIS, alleen maar vingertje wijzen naar de regering.

:W
pi_177035381
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 15:40 schreef ThePlaneteer het volgende:

[..]

Dat is een vrij neutraal en pacifistisch statement juist.
Nogmaals ze roepen op tot een geweldloze oplossing.

Maar ok, als dat men in Turkije als steun aan een terroristische organisatie ziet, be my guest.
ik vind het best knap van deze "gewone clubje artsen" dat wanneer de PKK een moord pleegt op een leraar, zijn de schuld kan leggen bij anderen dan de PKK.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177035383
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 15:28 schreef HSG het volgende:

[..]

Afrin is een perfect gebied waar de Turken hun 1914-1918 kunnen laten herhalen. Lekker andere volken afslachten.

Turken zijn gewoon vieze nazi's. :r
In Afrin vallen veel minder burgerslachtoffers dan in andere delen. Jij hebt helemaal geen kritiek op het bombarderen van burgers door Rusland en het gooien van barrelbommen door Assad. Assad heeft verreweg de meeste burgers gedood in Syrie. Hij is volgens jou geen Nazi.
pi_177035429
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 15:40 schreef ThePlaneteer het volgende:
Dat is een vrij neutraal en pacifistisch statement juist.
Nogmaals ze roepen op tot een geweldloze oplossing.

Maar ok, als dat men in Turkije als steun aan een terroristische organisatie ziet, be my guest.
Elk kritische noot wordt afgeschilderd als het steunen van terrorisme. Die mentaliteit zit zo diep ingebakken in het land met als gevolg dat het volk civiele submissie moet tonen voor elk militair avontuur dat door de staat geïnitieerd wordt. Een zieke vorm van fascisme dat tot op de dag van vandaag in heel het land heerst.

Turken zijn nationalistisch bekrompen en schaapachtige wezens. Zelfs in een geciviliseerd land als Nederland dragen ze deze mentaliteit nog met zich mee.
pi_177035464
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 15:45 schreef polderturk het volgende:

Hij is volgens jou geen Nazi.
als je uitgenodigd wordt door het regime, kan je nooit een nazi :p
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177035500
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 15:48 schreef Stabiel het volgende:

Zelfs in een geciviliseerd land als Tukije dragen ze deze mentaliteit nog met zich mee.
is dat soort van een compliment richting de turken? :+
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177035512
Even wat anders, iemand hier ervaring met de route Den Haag -> Utrecht tijdens de ochtendspits? :P
pi_177035527
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 15:45 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Een hoop geblaat van je, jij zou het normaal vinden dat de Rode Kruis (of welke organisatie dan ook) de regering beschuldigd vanwege ISIS? Maar met geen enkele woord rept over de daden van ISIS, alleen maar vingertje wijzen naar de regering.

:W
Dat doen ze helemaal niet lol, ze veroordelen de aanval scherp.
"Ik heb nog met hem gekoerst"
pi_177035531
quote:
10s.gif Op donderdag 8 februari 2018 15:51 schreef Slayage het volgende:

[..]

is dat soort van een compliment richting de turken? :+
Zie edit. ;)
  donderdag 8 februari 2018 @ 15:57:01 #147
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177035629
Vandaag een opmerkelijke uitspraak van Rusland.

Volgens de Russische woordvoerder Mariya Zakharova gebruikt Amerika het bezette Syrische hinterland, waar o.a. de Assad soldaten door Amerika zijn gedood, als schuilplaats voor IS leden.

Daarmee wordt ook de stelling bevestigd dat eerder deze dag door iemand op dit forum was geplaatst dat Amerika de IS toch bewust 'in leven' houdt.

https://sputniknews.com/middleeast/201802081061470988-us-safe-zone-syria-daesh/
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177035724
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 15:48 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Elk kritische noot wordt afgeschilderd als het steunen van terrorisme. Die mentaliteit zit zo diep ingebakken in het land met als gevolg dat het volk civiele submissie moet tonen voor elk militair avontuur dat door de staat geïnitieerd wordt. Een zieke vorm van fascisme dat tot op de dag van vandaag in heel het land heerst.

Turken zijn nationalistisch bekrompen en schaapachtige wezens. Zelfs in een geciviliseerd land als Nederland dragen ze deze mentaliteit nog met zich mee.
Het mooie is dat ze 180 graden draaien zodra er Koerdische burgers sterven door Turkse aanvallen. Dan is het opeens niet de schuld van de dader (Turkse leger) maar de schuld van de PKK die aanslagen pleegt in Turkije. Zo wordt geweld dan wel weer goed gepraat lol.

Totale randomness hier.
"Ik heb nog met hem gekoerst"
  donderdag 8 februari 2018 @ 16:00:45 #149
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177035735
quote:
10s.gif Op donderdag 8 februari 2018 15:51 schreef Slayage het volgende:

[..]

is dat soort van een compliment richting de turken? :+
Wat denk jij dan??? _O-

Zelfs als een Turk hem redt van een verdrinkingsdood zal hij hem nog in zijn gezicht spugen.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177035761
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 15:52 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Zie edit. ;)
zou wat wezen
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177035779
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 14:40 schreef ThePlaneteer het volgende:
Het doet mij iig twijfelen over je vermogen om dingen objectief te bekijken.
Slayage en objectiviteit hoef je niet over te twijfelen.
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
  donderdag 8 februari 2018 @ 16:04:30 #152
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177035846
quote:
10s.gif Op donderdag 8 februari 2018 16:01 schreef Slayage het volgende:

[..]

zou wat wezen
Inderdaad, zou in de boeken kunnen.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177035862
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 16:02 schreef truthortruth het volgende:

[..]

Slayage en objectiviteit hoef je niet over te twijfelen.
objectiviteit bestaat niet, net als mensen die niet hypocriet zouden zijn :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177035907
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
pi_177035936
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 16:00 schreef ThePlaneteer het volgende:

[..]

Het mooie is dat ze 180 graden draaien zodra er Koerdische burgers sterven door Turkse aanvallen. Dan is het opeens niet de schuld van de dader (Turkse leger) maar de schuld van de PKK die aanslagen pleegt in Turkije. Zo wordt geweld dan wel weer goed gepraat lol.

Totale randomness hier.
Inderdaad.

Je moet de moderne geschiedenis van Turkije erbij pakken om deze mentaliteit te kunnen begrijpen. Die agressieve vorm van nationalisme werd begin 20ste door de staat middels indoctrinatie in het land gepromoot omdat het rijk compleet dreigde uiteen te vallen. Turkije als land is gedoopt in (seculier) militarisme en autoritair nationalisme. Die mentaliteit wordt vandaag nog steeds in het educatieve sector en media verspreid Het zit inmiddels zo diep in het identiteitsbewustzijn van de Turken dat ze er nauwelijks meer los van kunnen komen.
pi_177036030
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 16:07 schreef Stabiel het volgende:
Inderdaad.

Je moet de moderne geschiedenis van Turkije erbij pakken om deze mentaliteit te kunnen begrijpen. Die agressieve vorm van nationalisme werd begin 20ste door de staat middels indoctrinatie in het land gepromoot omdat het rijk compleet dreigde uiteen te vallen. Turkije als land is gedoopt (seculier) militarisme en autoritair nationalisme. Die mentaliteit wordt vandaag nog steeds in het educatieve sector verspreid en media. Het zit inmiddels zo diep in het identiteitsbewustzijn van de Turken dat ze er nauwelijks meer los van kunnen komen.
Ik blijf het raar en eng vinden die extreem nationalistische trots. Je kan werkelijk spreken van een vijfde colonne in Nederland.
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
  donderdag 8 februari 2018 @ 16:13:36 #157
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177036099
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 16:11 schreef truthortruth het volgende:

[..]

Ik blijf het raar en eng vinden die extreem nationalistische trots. Je kan werkelijk spreken van een vijfde colonne in Nederland.
Waarom discussiëren jullie 2 samen niet verder op Stormfront?
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177036120
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 13:49 schreef Richestorags het volgende:
Wtf. Op 12:20 heeft een IS'er in deze video een PTT Post jas aan :') :D

https://mobile.almasdarne(...)lar-mercenary-kurds/
_O-
pi_177036159
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 15:45 schreef polderturk het volgende:

[..]

In Afrin vallen veel minder burgerslachtoffers dan in andere delen. Jij hebt helemaal geen kritiek op het bombarderen van burgers door Rusland en het gooien van barrelbommen door Assad. Assad heeft verreweg de meeste burgers gedood in Syrie. Hij is volgens jou geen Nazi.
dus omdat Assad het doet...
pi_177036197
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 16:11 schreef truthortruth het volgende:
Ik blijf het raar en eng vinden die extreem nationalistische trots. Je kan werkelijk spreken van een vijfde colonne in Nederland.
Dat laatste is helaas zonder min waar. Turken zijn in individuele gevallen gastvrije en aimabele mensen, maar in groepsverband zijn het kortzichtige dorpsidioten die geblind worden door een zieke vorm van nationalisme.

Ik heb me twijfels of ze ooit kunnen loskomen van deze mentaliteit. Tijd zal het leren.
  donderdag 8 februari 2018 @ 16:21:33 #161
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177036319
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 16:17 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Dat laatste is helaas zonder min waar. Turken zijn in individuele gevallen gastvrije en aimabele mensen, maar in groepsverband zijn het kortzichtige dorpsidioten die geblind worden door een zieke vorm van nationalisme.

Ik heb me twijfels of ze ooit kunnen loskomen van deze mentaliteit. Tijd zal het leren.
Het topic gaat over Syrië en de groepen die er vechten. Jouw dagboek ervaringen met je Turkse collega's op de sociale werkplaats zijn even niet van belang.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177036394
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 16:21 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Het topic gaat over Syrië en de groepen die er vechten. Jouw dagboek ervaringen met je Turkse collega's op de sociale werkplaats zijn even niet van belang.
Net zoals jouw verzinsels in BNW horen, maar ok.
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
pi_177036552
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 16:21 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Het topic gaat over Syrië en de groepen die er vechten. Jouw dagboek ervaringen met je Turkse collega's op de sociale werkplaats zijn even niet van belang.
Jij als Adnan Oktar groupie bent het levende voorbeeld van deze mentaliteit. Er is altijd wel een figuur die de Turk als een soort goddelijke wezen aanbidt, of dat nu Erdogan, Erbakan, Gülen, Öcalan, Ataturk, of wie dan ook is. Die slaafse volgmentaliteit en gebrek aan individualiteit zit diep ingebakken in de cultuur.

Dit is geen anti-Turkisme, maar de keiharde waarheid. En diep van binnen weet je dat.

De discussie is wat mij betreft nu wel voorbij.
  donderdag 8 februari 2018 @ 16:31:57 #164
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177036613
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 16:29 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Jij als Adnan Oktar groupie bent het levende voorbeeld van deze mentaliteit. Er is altijd wel een figuur die de Turk als een soort goddelijke wezen aanbidt, of dat nu Erdogan, Erbakan, Gülen, Öcalan, Ataturk, of wie dan ook is. Die slaafse volgmentaliteit en gebrek aan individualiteit zit diep ingebakken in de cultuur.

Dit is geen anti-Turkisme, maar de keiharde waarheid.
Ach meid toch.

Misschien is Messi is weer jouw idool of Wilders. Iedereen heeft wel iemand die hij bewondert.

Voor de rest leid je je eigen leven, boeie.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177036622
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 15:48 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Elk kritische noot wordt afgeschilderd als het steunen van terrorisme. Die mentaliteit zit zo diep ingebakken in het land met als gevolg dat het volk civiele submissie moet tonen voor elk militair avontuur dat door de staat geïnitieerd wordt. Een zieke vorm van fascisme dat tot op de dag van vandaag in heel het land heerst.

Turken zijn nationalistisch bekrompen en schaapachtige wezens. Zelfs in een geciviliseerd land als Nederland dragen ze deze mentaliteit nog met zich mee.
Hoe racistisch kan je zijn. Zou jij het goedvinden als iemand dit over Nederlanders zegt?
Turken zijn bekrompen en schaapachtige wezens? Walgelijke veralgemenisering. Wat een walgelijk superioriteitsgevoel heb jij.
pi_177036774
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 16:32 schreef polderturk het volgende:
Hoe racistisch kan je zijn. Zou jij het goedvinden als iemand dit over Nederlanders zegt?
Turken zijn bekrompen en schaapachtige wezens? Walgelijke veralgemenisering. Wat een walgelijk superioriteitsgevoel heb jij.
Het zijn ook mijn woorden niet. Maar hoe zou jij het vinden als zo'n een relatief grote groep zich in Turkije zou vestigen en zich vervolgens tegen alle waarden keert. Ik vind het allemaal behoorlijk extreem het nationalisme en blind Erdogan volgen.
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
pi_177036798
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 16:32 schreef polderturk het volgende:

[..]

Hoe racistisch kan je zijn. Zou jij het goedvinden als iemand dit over Nederlanders zegt?
Turken zijn bekrompen en schaapachtige wezens? Walgelijke veralgemenisering. Wat een walgelijk superioriteitsgevoel heb jij.
Ik wijt het niet aan ras. Ik wijt het aan cultuur.

Ik vind alles goed wat iemand zegt. Ik ben voorstander van een grenzenloze vrijheid van meningsuiting, en agressieve retoriek.
  donderdag 8 februari 2018 @ 16:46:22 #168
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177036901
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 16:32 schreef polderturk het volgende:

[..]

Hoe racistisch kan je zijn. Zou jij het goedvinden als iemand dit over Nederlanders zegt?
Turken zijn bekrompen en schaapachtige wezens? Walgelijke veralgemenisering. Wat een walgelijk superioriteitsgevoel heb jij.
:o :o :o Misschien is het wel een übermensch..!
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177036981
quote:
11s.gif Op donderdag 8 februari 2018 16:46 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

:o :o :o Misschien is het wel een übermensch..!
Sowieso een eckte Ariër.

Maar we kunnen weer on-topic.

Het lijkt erop dat de troepenmacht die de Amerikanen vannacht bombardeerden onderdeel waren van de pro-regerings tribalistische strijdkrachten in het oosten van Syrië.
  donderdag 8 februari 2018 @ 16:53:58 #170
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177037090
quote:
6s.gif Op donderdag 8 februari 2018 16:49 schreef Stabiel het volgende:

[..]

Sowieso een eckte Ariër.

Wow wat goed! :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177037432
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 16:32 schreef polderturk het volgende:

[..]

Hoe racistisch kan je zijn. Zou jij het goedvinden als iemand dit over Nederlanders zegt?
Turken zijn bekrompen en schaapachtige wezens? Walgelijke veralgemenisering. Wat een walgelijk superioriteitsgevoel heb jij.
Het klopt wat hij zegt hoor, Turken zijn over het algemeen heel bekrompen en schaapachtige wezens, net zoals dat Iraniërs een misplaatste superioriteitsgevoel hebben en niet kunnen accepteren dat ze zijn verkracht door zowel de Arabieren als de Turken voor eeuwen.
pi_177037764
quote:
11s.gif Op donderdag 8 februari 2018 16:46 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

:o :o :o Misschien is het wel een übermensch..!
Dat ben ik al. Ik heb het hoogste IQ ter wereld. Ik ben een geniale natuurkundige
  donderdag 8 februari 2018 @ 18:22:12 #174
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177038556
Andere invalshoek over wat de VS vannacht heeft uitgevreten

http://www.moonofalabama.(...)vernment-forces.html
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177039518
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 18:22 schreef Szura het volgende:
Andere invalshoek over wat de VS vannacht heeft uitgevreten

http://www.moonofalabama.(...)vernment-forces.html
Hoe het exact is gelopen zullen we waarschijnlijk nooit weten, maar de Amerikanen zijn er goed overheen gegaan met apaches, ac130, f 15s, f22s, artillerie. "Soevereiniteit" ten zuiden van de Eufraat dus.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 februari 2018 @ 19:09:19 #176
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177039534
quote:
Ik heb zo'n vermoeden dat ze met de staart tussen de benen zich gaan terugtrekken. Assad en Iran zullen de wapenleveranties alleen maar opschroeven.
pi_177039549
quote:
10s.gif Op donderdag 8 februari 2018 19:08 schreef Slayage het volgende:

[..]

Hoe het exact is gelopen zullen we waarschijnlijk nooit weten, maar de Amerikanen zijn er goed overheen gegaan met apaches, ac130, f 15s, f22s, artillerie. "Soevereiniteit" ten zuiden van de Eufraat dus.
Even oefenen, niks mis mee.
  donderdag 8 februari 2018 @ 19:10:42 #178
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177039565
quote:
10s.gif Op donderdag 8 februari 2018 19:08 schreef Slayage het volgende:

[..]

Hoe het exact is gelopen zullen we waarschijnlijk nooit weten, maar de Amerikanen zijn er goed overheen gegaan met apaches, ac130, f 15s, f22s, artillerie. "Soevereiniteit" ten zuiden van de Eufraat dus.
Wat ik zei, ze gaan hun arrogante koloniale houding een keer bekopen, dan bijt het ze in de kont.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177039618
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 17:35 schreef polderturk het volgende:

[..]

Dat ben ik al. Ik heb het hoogste IQ ter wereld. Ik ben een geniale natuurkundige
Ik ken 1 Turkse natuurkundige in NL. Als jij die gast bent :')
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_177039693
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 19:10 schreef Szura het volgende:

[..]

Wat ik zei, ze gaan hun arrogante koloniale houding een keer bekopen, dan bijt het ze in de kont.
#HoeDan?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 februari 2018 @ 19:17:59 #181
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177039709
quote:
10s.gif Op donderdag 8 februari 2018 19:17 schreef Slayage het volgende:

[..]

#HoeDan?
Als ik dat zou weten, was ik multimiljonair met beleggen geworden.

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177039730
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 19:17 schreef Szura het volgende:

[..]

Als ik dat zou weten, was ik multimiljonair met beleggen geworden.

[ afbeelding ]
Het kalifaat, wat doe je? :'(
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 februari 2018 @ 19:20:43 #183
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177039782

Respect. _O_

Begrafenis bij een overleden Turkse officier in Afrin.
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
  donderdag 8 februari 2018 @ 19:25:06 #184
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177039880
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 19:20 schreef _--_ het volgende:
[ afbeelding ]
Respect. _O_

Begrafenis bij een overleden Turkse officier in Afrin.
Is dit een foto uit Noord-Korea?
pi_177040042
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 19:20 schreef _--_ het volgende:
[ afbeelding ]
Respect. _O_

Begrafenis bij een overleden Turkse officier in Afrin.
Waarom niet gewoon het lichaam repatriëren naar Toerkai?
pi_177040060
Vandaag 15 YPG terroristen begraven in Afrin.

https://twitter.com/SonKaleTurkiye2/status/961591324507037696
  donderdag 8 februari 2018 @ 19:34:16 #187
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177040086
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 19:33 schreef polderturk het volgende:
Vandaag 15 YPG terroristen begraven in Afrin.

https://twitter.com/SonKaleTurkiye2/status/961591324507037696
Nice
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_177040245
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 19:20 schreef _--_ het volgende:
[ afbeelding ]
Respect. _O_

Begrafenis bij een overleden Turkse officier in Afrin.
Net of 1 miljoen mensen hen van het hellevuur kunnen redden.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_177040664
quote:
10s.gif Op donderdag 8 februari 2018 19:32 schreef WammesWaggel het volgende:

[..]

Waarom niet gewoon het lichaam repatriëren naar Toerkai?
Foto is in Karabük genomen meen ik.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177040679
quote:
11s.gif Op donderdag 8 februari 2018 19:41 schreef alilami het volgende:

[..]

Net of 1 miljoen mensen hen van het hellevuur kunnen redden.
:')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177041597
quote:
11s.gif Op donderdag 8 februari 2018 19:41 schreef alilami het volgende:
Net of 1 miljoen mensen hen van het hellevuur kunnen redden.
Boze da3ishi gespot.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_177041639
quote:
11s.gif Op donderdag 8 februari 2018 19:41 schreef alilami het volgende:

[..]

Net of 1 miljoen mensen hen van het hellevuur kunnen redden.
Alsof Erdogan niet almachtig is.
pi_177041751
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 20:37 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Boze da3ishi gespot.
Bestaan die nog dan? Overtuigd Isis gelovigen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 februari 2018 @ 22:01:11 #194
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177043995
Volgens de Russische vertegenwoordiger van de VN Vassily Nebenzya, zijn er 400 IS militanten door de YPG/PKK vrijgelaten waarvan er 120 zich hebben aangesloten bij de door de Amerikanen opgerichte SDG.

http://www.trthaber.com/haber/dunya/rusyanin-bm-daimi-temsilcisi-nebenzia-deas-militanlari-sdgye-katildi-349851.html

Volgens de Russische woordvoerder Mariya Zakharova gebruikt Amerika het bezette Syrische hinterland, waar o.a. de Assad soldaten door Amerika zijn gedood, als schuilplaats voor IS leden.

Daarmee wordt ook de stelling bevestigd dat eerder deze dag door iemand op dit forum was geplaatst dat Amerika de IS toch bewust 'in leven' houdt.

https://sputniknews.com/middleeast/201802081061470988-us-safe-zone-syria-daesh/

Adnan Oktar heeft weer gelijk met zijn uitspraken jaren geleden gemaakt over de IS/YPG/PKK/.AL-QAEEDA

Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177044203
Die Adnan Oktar heeft wel ballen

  donderdag 8 februari 2018 @ 22:15:08 #196
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177044361
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 22:09 schreef polderturk het volgende:
Die Adnan Oktar heeft wel ballen

[ afbeelding ]
Feto photoshops...


Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
  donderdag 8 februari 2018 @ 22:35:11 #197
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177044975
Weer Turkse luchtaanvallen op Afrin? Mogen zij de prijs betalen voor de rattenactie van de SDF/VS in het oosten.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177045044
ISIS is bijna helemaal dood. *O* Al die ISIS leden executeren aub :)
pi_177045712
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 22:35 schreef Szura het volgende:
Weer Turkse luchtaanvallen op Afrin? Mogen zij de prijs betalen voor de rattenactie van de SDF/VS in het oosten.
De Turken zullen wel iets hebben moeten betalen/toezeggen ervoor.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 8 februari 2018 @ 23:14:08 #200
468509 _--_
In varietate concordia
pi_177046091
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 22:37 schreef vigen98 het volgende:
ISIS is bijna helemaal dood. *O* Al die ISIS leden executeren aub :)
Gevolg door YPG terroristen. *O*
Crack the following and we will get back to you: !1!llssod000;;
pi_177046336
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 22:15 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Feto photoshops...

[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Zijn Erdogan en Oktar vrienden?
pi_177047017
quote:
10s.gif Op donderdag 8 februari 2018 23:01 schreef Slayage het volgende:

[..]

De Turken zullen wel iets hebben moeten betalen/toezeggen ervoor.
Wat dan?
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
  vrijdag 9 februari 2018 @ 00:19:07 #203
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177047505
@WithinSyriaBlog
ANHA didn't talk about the US strike against the SAA at all, did the US and Deir Ezzor Military Council foil a YPG-SAA agreement to hand over oil fields for support to Afrin ?

@WithinSyriaBlog
Now I got a source that's telling me that this is actually what happened, the US foiled a SAA-YPG deal to hand over CONICO to the government force, the Deir Ezzor military council played a key rule in foiling the deal

@WithinSyriaBlog
I think not releasing an official statement and not letting ANHA cover the US airstrikes against the SAA, was the SDF way of protesting what US did in Deir Ezzor yesterday

@WithinSyriaBlog
In an official statement released today by the SDF regarding Afrin, the SDF called on EU, UN and Russia to pressure Turkey, didn't mention US ... problem in paradise ?

@WaelAlHussaini
Yesterday the #SAA had an agreement with the #YPG to hand over the oil fields in the area Conico and Al Omar.
But the Deir Ezzor Military Council didn’t accept the deal and opened fire at the #SAA allies then called for #USAF air strikes
The clashes continued for 3 hours.

Ter info, doe ermee wat je wil. Sluit wel enigzins aan bij dat verhaal van Moon of Alabama, maar de volledige waarheid kunnen we toch niet van achter de computer bepalen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177047709
Dus de YPG wilde de olievelden overdragen aan Assad in ruil voor druk op Turkije mbt Afrin. Is dat de reden dat de Russen het verkeer boven Afrin gesloten hadden? Nu dat niet is doorgegaan hebben ze het luchtruim boven Afrin weer opengegooid?
pi_177047801
YPG/PKK heeft foto van PKK terrorist opgehangen die bij een zelfmoordaanslag in Ankara 37 mensen om het leven had gebracht.

https://twitter.com/Yaya__1/status/961729903984070656
pi_177047835
De 17 jarige Turkse meid die door de YPG in haar slaap gedood was door een raket. 7 Turkse burgers zijn omgekomen door besschietingen van YPG op bewoonde gebieden. Ook zijn er een aantal vluchtelingen gedood. Hoeveel burgers zijn er omgekomen in Afrin door toedoen van het Turkse leger?

  vrijdag 9 februari 2018 @ 01:24:13 #207
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177047991
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 00:48 schreef polderturk het volgende:
YPG/PKK heeft foto van PKK terrorist opgehangen die bij een zelfmoordaanslag in Ankara 37 mensen om het leven had gebracht.

https://twitter.com/Yaya__1/status/961729903984070656
5000 vrachtwapens vol wapens geleverd door Amerika aan deze terroristen. Net als je denkt dat het niet gekker kan worden.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
pi_177048032
YPG/PKK heeft opdracht gegeven aan hun volgers om morgen overal in Europa te protesteren omdat de YPG in Afrin vandaag hard is geraakt.
  vrijdag 9 februari 2018 @ 01:36:35 #209
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177048047
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 01:32 schreef polderturk het volgende:
YPG/PKK heeft opdracht gegeven aan hun volgers om morgen overal in Europa te protesteren omdat de YPG in Afrin vandaag hard is geraakt.
Koerden zijn in ieder geval goed in erg hard schreeuwen dus dat zal ze wel lukken. Ik ken geen ander volk met dat gezegend is met zulke sterke stembanden.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
  vrijdag 9 februari 2018 @ 01:45:31 #210
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177048068
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 00:34 schreef polderturk het volgende:
Dus de YPG wilde de olievelden overdragen aan Assad in ruil voor druk op Turkije mbt Afrin. Is dat de reden dat de Russen het verkeer boven Afrin gesloten hadden? Nu dat niet is doorgegaan hebben ze het luchtruim boven Afrin weer opengegooid?
Dat is het idee achter die theorie klaarblijkelijk ja

Nog wat tweets van die dude

Oppositions source reported that the SAA began massing its troops on the eastern bank of Euphrates on February 5, the same day SAA and Russia imposed a no-fly zone over Afrin and allow a huge YPG convoy to enter Afrin, another evince that support the theory about YPG-SAA deal

If a YPG-SAA deal is confirmed in CONICO and Afrin, we can say for sure that the US is in Syria as direct occupier to sabotage any Syrian-Syrian agreement, and that fits why the US don't want the SDF in Geneva talks

Keep in mind that the PYD understand for sure that Russia can give it de-centralized Kurdish area in northern Syria, Damascus even suggested this, so for US, taking the PYD to Geneva will only end its occupation of eastern Syria

Ik blijf erbij: #YankeesOUT

[ Bericht 37% gewijzigd door Szura op 09-02-2018 01:55:08 ]
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 9 februari 2018 @ 01:56:32 #211
165392 TeenWolf
You are an animal! Woo!
pi_177048082
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 01:45 schreef Szura het volgende:

[..]

Dat is het idee achter die theorie klaarblijkelijk ja
Rare theorie. Als je de olievelden wilt overdragen dan moet je in feite troepen en mensen van het regime toelaten in bezet ypg/pkk/usa gebied zodat ze daar alles kunnen regelen m.b.t. tot winning, beheer, vervoer etc
Ik had al van te voren kunnen vertellen dat dat hem nooit zou worden. Dat is namelijk 1 van de redenen waarom dat gebied bezet is.
Op dinsdag 7 juni 2016 23:04 Papierversnipperaar het volgende:
En waarom staat Groot Brittannië er niet tussen? Alleen al het drugs geld dat door HSBC is witgewassen levert dat land een ereplaats op.
Website ware Islam: http://harun-yahya.net/
  vrijdag 9 februari 2018 @ 01:59:33 #212
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177048090
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 01:56 schreef TeenWolf het volgende:

[..]

Rare theorie. Als je de olievelden wilt overdragen dan moet je in feite troepen en mensen van het regime toelaten in bezet ypg/pkk/usa gebied zodat ze daar alles kunnen regelen m.b.t. tot winning, beheer, vervoer etc
Ik had al van te voren kunnen vertellen dat dat hem nooit zou worden. Dat is namelijk 1 van de redenen waarom dat gebied bezet is.
Nou het gaat dus kennelijk alleen om Conico. De stand van zaken daaromtrent is na het verdrijven van ISIS altijd vaag geweest, waren eerst ook berichten dat de Russen er tijdelijk waren gestationeerd. Is me nooit helemaal duidelijk geworden hoe dat toen precies allemaal is verlopen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 9 februari 2018 @ 02:04:48 #213
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177048102
Hier nog een draadje hierover. Gaat dus blijkbaar ook niet om SAA die dan de zaak komt overnemen maar lokale Arabische milities.

https://twitter.com/allyoftruth/status/961740864308568064

Iets stinkt er in ieder geval aan dat Amerikaanse persbericht. Wat die gast ook zegt, waarom zou SAA/bondgenoten ineens zonder luchtsteun een gebied vol SDF’ers en Amerikanen aanvallen? En dat er dan ook volgens de Amerikanen 100 strijders/soldaten zijn gedood en bij de tegenpartij hebben ze eigenlijk geen schrammetje opgelopen. Blijft een vreemd verhaal, daarom wil ik die claims over een deal buiten de VS ook niet direct als complottheorie afdoen ofzo. Maar lastig om er de vinger achter te krijgen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177048145
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 01:45 schreef Szura het volgende:

[..]

Dat is het idee achter die theorie klaarblijkelijk ja

Nog wat tweets van die dude

Oppositions source reported that the SAA began massing its troops on the eastern bank of Euphrates on February 5, the same day SAA and Russia imposed a no-fly zone over Afrin and allow a huge YPG convoy to enter Afrin, another evince that support the theory about YPG-SAA deal

If a YPG-SAA deal is confirmed in CONICO and Afrin, we can say for sure that the US is in Syria as direct occupier to sabotage any Syrian-Syrian agreement, and that fits why the US don't want the SDF in Geneva talks

Keep in mind that the PYD understand for sure that Russia can give it de-centralized Kurdish area in northern Syria, Damascus even suggested this, so for US, taking the PYD to Geneva will only end its occupation of eastern Syria

Ik blijf erbij: #YankeesOUT
Ik denk dat dit voor Turkije ook acceptabel zou zijn. Een autonoom YPG gebied in het Noorden van Syrie zonder verdere steun van de VS. Zonder wapenleveranties door de VS. Dan ga je terug naar de situatie van voor de oorlog. Misschien is dit wel voor iedereen de beste oplossing.
pi_177049712
De 5e colonne doet zijn best in dit topic!
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
  vrijdag 9 februari 2018 @ 09:38:34 #217
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177049953
quote:
Turkije heeft toch ook dienstplicht?
  vrijdag 9 februari 2018 @ 09:41:07 #218
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177049985
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 09:18 schreef truthortruth het volgende:
De 5e colonne doet zijn best in dit topic!
Ik vind alle Erdogan stemmers die wij in ons midden hebben een reëel, samenleving ondermijnend gevaar. Je kan niet pro-Erdogan zijn en tegelijkertijd volledig je conformeren aan Nederlandse normen en waarden.
pi_177050029
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 09:41 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ik vind alle Erdogan stemmers die wij in ons midden hebben een reëel, samenleving ondermijnend gevaar. Je kan niet pro-Erdogan zijn en tegelijkertijd volledig je conformeren aan Nederlandse normen en waarden.
Ik ben geen Erdogan aanhanger.

En de Assad aanhangers dan? Die zijn voor iemand die 200.000 mensen heeft gedood in Syrie. Assad heeft van alle groepen de meeste slachtoffers gemaakt
En de Putin aanhangers dan? Putin onderdrukt de oppositie in Rusland. Er zijn al 100 Russische journalisten doodgeschoten in Rusland. De oppositie wordt monddood gemaakt en hij bombardeert burgers in Syrie.

Laten we gewoon on-topic blijven.
pi_177050044
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 09:18 schreef truthortruth het volgende:
De 5e colonne doet zijn best in dit topic!
Praat geen onzin.
Niet schelden.
Blijf on-topic.
pi_177050091
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 00:19 schreef Szura het volgende:

@WaelAlHussaini
Yesterday the #SAA had an agreement with the #YPG to hand over the oil fields in the area Conico and Al Omar.
But the Deir Ezzor Military Council didn’t accept the deal and opened fire at the #SAA allies then called for #USAF air strikes
The clashes continued for 3 hours.

Ter info, doe ermee wat je wil. Sluit wel enigzins aan bij dat verhaal van Moon of Alabama, maar de volledige waarheid kunnen we toch niet van achter de computer bepalen
het klinkt zeker plausibel. het regime heeft met de ypg altijd wel een goede relatie gehad, de ypg weet ook donders goed dat op het moment dat de amerikanen er niet meer zijn hun hele rojava gevaar loopt en dat het eigenlijk wel verstandig is om nu al wat zekerheden in te bouwen een post amerika tijdperk in syrie, die olievelden overdragen aan het regime is natuurlijk een goede move om bepaalde toezeggingen te krijgen met eventueel autonomie ofzo.

is die deir ezzor military council dan gedomineerd door arabische stammen (voormalige rebellen)? dat zou hun gedrag wel verklaren namelijk
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177050129
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 00:55 schreef polderturk het volgende:

Hoeveel burgers zijn er omgekomen in Afrin door toedoen van het Turkse leger?
wat maakt het aantal slachtoffers uit? elke slachtoffer is er een te veel
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 9 februari 2018 @ 09:49:21 #223
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177050136
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 09:44 schreef polderturk het volgende:

[..]

Ik ben geen Erdogan aanhanger.

En de Assad aanhangers dan? Die zijn voor iemand die 200.000 mensen heeft gedood in Syrie. Assad heeft van alle groepen de meeste slachtoffers gemaakt
En de Putin aanhangers dan? Putin onderdrukt de oppositie in Rusland. Er zijn al 100 Russische journalisten doodgeschoten in Rusland. De oppositie wordt monddood gemaakt en hij bombardeert burgers in Syrie.

Laten we gewoon on-topic blijven.
Ik weet dat jij geen Erdogan aanhanger bent. Over in ons midden bedoelde ik trouwens niet in dit topic he, maar in Nederland.

Ik weet niet of er Assad of Putin aanhangers in dit topic zijn. Het verschil met Erdogan aanhangers is namelijk dat:
-Erdogan aanhangers daadwerkelijk op deze dictator stemmen;
-Erdogan aanhangers rellen veroorzaken met anti-Nederlandse leuzen zodra één van zijn schoothondjes wordt weggestuurd uit Nederland;
-Erdogan aanhangers volledig met hun hoofd nog in hun "thuisland" leven;
-Erdogan aanhangers hier continu in de clinch liggen met Koerden tijdens demonstraties en dus hun conflicten meenemen;
-Erdogan aanhangers zijn zelfs tot in de Tweede Kamer aan toe gekomen;
-Erdogan aanhangers in Nederland zogenaamde Gülen aanhangers bedreigen.

Mensen die Putin of Assad in Nederland een warm hart toedragen heb ik dit niet zien doen. Ik ken wel Russen die pro-Putin zijn bijvoorbeeld maar dit vreemde gedrag heb ik niet gezien. Dit gedrag zie je overigens WEL bij de Russische colonne in de Baltische staten en vandaar zijn die ook een gevaar daar. Een zeer groot gevaar zou ik zeggen, aangezien de Russen daar tegen de 50% minderheid aan zitten.

[ Bericht 1% gewijzigd door Richestorags op 09-02-2018 10:03:01 ]
pi_177050150
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 01:32 schreef polderturk het volgende:
YPG/PKK heeft opdracht gegeven aan hun volgers om morgen overal in Europa te protesteren omdat de YPG in Afrin vandaag hard is geraakt.
weer ocalan tentjes op het spuiplein hier in den haag? w/
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177050192
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 09:44 schreef polderturk het volgende:
[..]
Praat geen onzin.
Dat doe ik niet.
quote:
Niet schelden.
Het is een constatering, als je je gedraagt als een 5e colonne van Turken in Nederland, dan moet je niet raar opkijken als je ook zo wordt benoemd.
quote:
Blijf on-topic.
Het is ontopic als extreem nationalistische Turken hier hun propaganda verspreiden. Een duiding en tegengeluid is dan noodzakelijk tegenover al die gehersenspoelde nationalistische Turken.
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
pi_177050348
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 02:36 schreef polderturk het volgende:

[..]

Ik denk dat dit voor Turkije ook acceptabel zou zijn. Een autonoom YPG gebied in het Noorden van Syrie zonder verdere steun van de VS. Zonder wapenleveranties door de VS. Dan ga je terug naar de situatie van voor de oorlog. Misschien is dit wel voor iedereen de beste oplossing.
een keuze tussen baath of een autonoom pkk aan de zuid grens is geen dilemma
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177050370
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 09:41 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Ik vind alle Erdogan stemmers die wij in ons midden hebben een reëel, samenleving ondermijnend gevaar. Je kan niet pro-Erdogan zijn en tegelijkertijd volledig je conformeren aan Nederlandse normen en waarden.
w/
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177050406
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 09:44 schreef polderturk het volgende:

[..]

Ik ben geen Erdogan aanhanger.

En de Assad aanhangers dan? Die zijn voor iemand die 200.000 mensen heeft gedood in Syrie. Assad heeft van alle groepen de meeste slachtoffers gemaakt
En de Putin aanhangers dan? Putin onderdrukt de oppositie in Rusland. Er zijn al 100 Russische journalisten doodgeschoten in Rusland. De oppositie wordt monddood gemaakt en hij bombardeert burgers in Syrie.

Laten we gewoon on-topic blijven.
hear, hear.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 9 februari 2018 @ 10:09:17 #229
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177050437
quote:
10s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:03 schreef Slayage het volgende:

[..]

een keuze tussen baath of een autonoom pkk aan de zuid grens is geen dilemma
Had geen dilemma hoeven zijn als Erdogan niet zo dom had gehandeld. Als Turkije destijds niet bewust IS jarenlang geen strobreed in de weg legde en zelfs een grensovergang open hield, hun strijders verzorgde en rustig met ze stond te chillen toen ze Kobane gingen afslachten had Amerika niet ingegrepen en de YPG sterker dan ooit gemaakt.

Dan had de YPG ook veel minder anti-Turkse sentimenten gehad, die nu meer dan ooit zijn aangewakkerd omdat Erdogan eenzijdig de aanval koos in plaats van het vredesproces te hervatten.

De YPG deugt natuurlijk ook voor geen kanten, want die jatten land wat niet van hen is onder Amerikaanse backing, waar het om gaat is dat het Erdogan is geweest die ervoor heeft gezorgd dat ze sterker dan ooit zijn teruggekomen.
pi_177050446
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 09:41 schreef Richestorags het volgende:
Ik vind alle Erdogan stemmers die wij in ons midden hebben een reëel, samenleving ondermijnend gevaar. Je kan niet pro-Erdogan zijn en tegelijkertijd volledig je conformeren aan Nederlandse normen en waarden.
Ik vind vooral dat het bekend moet worden. De extreem Nationalistische Turken zijn gewoon net als de PVV of misschien zelfs wel de NVU. Echter ik zie ook vaak dat ze dat niet eens in de gaten hebben. Veel Turken hebben helemaal geen idee dat ze een zelfde soort gedachtegoed als de PVV aanhangen, daarom is duiding belangrijk. Achter een 'grote' leider aanlopen, dat idee is toch bizar en onnozel.
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
  vrijdag 9 februari 2018 @ 10:10:00 #231
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177050457
quote:
10s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:07 schreef Slayage het volgende:

[..]

hear, hear.
Sinds wanneer heb jij Assad en/of Putin aanhangers zien rellen in Nederland? Overigens zie ik nergens de blinde adoratie voor een leider zoals dat bij Erdogan aanhangers is. Misschien dat Assad aanhangers in Syrië dat hebben of Russen in Rusland, in Nederland heb ik het alleen bij Erdogan aanhangers gezien.
  vrijdag 9 februari 2018 @ 10:11:46 #232
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177050483
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:09 schreef truthortruth het volgende:

[..]

Ik vind vooral dat het bekend moet worden. De extreem Nationalistische Turken zijn gewoon net als de PVV of misschien zelfs wel de NVU. Echter ik zie ook vaak dat ze dat niet eens in de gaten hebben. Veel Turken hebben helemaal geen idee dat ze een zelfde soort gedachtegoed als de PVV aanhangen, daarom is duiding belangrijk. Achter een 'grote' leider aanlopen, dat idee is toch bizar en onnozel.
Eens. En DENK is natuurlijk de PVV van de andere zijde. Heel terecht dat dat clubje uit alle meetings die met staatsveiligheid te maken hebben wordt gehouden.
pi_177050501
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 09:49 schreef Richestorags het volgende:

Over in ons midden bedoelde ik trouwens niet in dit topic he, maar in Nederland.
de "nee buurman, als ik zeg turken, (marokkanen / erdo aanhangers / moslims / vul de generalisatie in) dan heb ik het natuurlijk niet over jou maar die andere turken (marokkanen / erdo aanhangers / moslims / vul de generalisatie in) " cliché
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177050517
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:09 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Had geen dilemma hoeven zijn als Erdogan niet zo dom had gehandeld. Als Turkije destijds niet bewust IS jarenlang geen strobreed in de weg legde en zelfs een grensovergang open hield, hun strijders verzorgde en rustig met ze stond te chillen toen ze Kobane gingen afslachten had Amerika niet ingegrepen en de YPG sterker dan ooit gemaakt.

Dan had de YPG ook veel minder anti-Turkse sentimenten gehad, die nu meer dan ooit zijn aangewakkerd omdat Erdogan eenzijdig de aanval koos in plaats van het vredesproces te hervatten.

De YPG deugt natuurlijk ook voor geen kanten, want die jatten land wat niet van hen is onder Amerikaanse backing, waar het om gaat is dat het Erdogan is geweest die ervoor heeft gezorgd dat ze sterker dan ooit zijn teruggekomen.
no use crying over spilled milk
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 9 februari 2018 @ 10:15:00 #235
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177050548
quote:
10s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:12 schreef Slayage het volgende:

[..]

de "nee buurman, als ik zeg turken, (marokkanen / erdo aanhangers / moslims / vul de generalisatie in) dan heb ik het natuurlijk niet over jou maar die andere turken (marokkanen / erdo aanhangers / moslims / vul de generalisatie in) " cliché
Je mag wel stoppen met woorden in de mond te leggen. Overigens zitten er in dit topic ook genoeg extreme nationalisten, zoals TeenWolf, voorheen clapclapclapyourhands, Atak en ga zo maar door. Ook jij bent meer vatbaar voor propaganda dan je van jezelf denkt.
  vrijdag 9 februari 2018 @ 10:16:12 #236
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177050568
quote:
10s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:13 schreef Slayage het volgende:

[..]

no use crying over spilled milk
Het toont gewoon aan hoe dom Erdogan heeft gehandeld. En die puinzooi gaat hij nu proberen recht te trekken, maar het gaat alleen maar een jarenlange reeks ellende in Turkije opleveren. En hij heeft al zijn buitenlandse relaties grondig verneukt :')

Dat is geen spilled milk, dat is gewoon no more milk left.
pi_177050575
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:10 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Sinds wanneer heb jij Assad en/of Putin aanhangers zien rellen in Nederland?
rellen bedreigd de staatsveiligheid? je gebruikt wel grote woorden omdat een paar turken in rotterdam gingen rellen als reactie op de schandalige vertoning van rutte en abutaleb.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177050609
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:15 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Je mag wel stoppen met woorden in de mond te leggen.
ik leg je niks in de mond, ik maak een observatie. je mag ermee doen wat wilt. no hard feelings.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 9 februari 2018 @ 10:18:12 #239
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177050616
quote:
10s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:16 schreef Slayage het volgende:

[..]

rellen bedreigd de staatsveiligheid? je gebruikt wel grote woorden omdat een paar turken in rotterdam gingen rellen als reactie op de schandalige vertoning van rutte en abutaleb.
Een paar?

Schandalige vertoning?

Ha, nu laat jij je kennen zeg. Welke schandalige vertoning?
pi_177050620
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:16 schreef Richestorags het volgende:

Dat is geen spilled milk, dat is gewoon no more milk left.
badumtsss
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177050636
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:18 schreef Richestorags het volgende:

Welke schandalige vertoning?
:') :') :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 9 februari 2018 @ 10:21:38 #242
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177050656
quote:
10s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:20 schreef Slayage het volgende:

[..]

:') :') :')
Wacht even. Dus jij wil het verbieden van een buitenlandse entiteit die hier stemmen komt werven een schandalige vertoning noemen? Dezelfde buitenlandse entiteit die eerder klaagde dat andere Turkse partijen dit deden ;)

Hoe denk je dat Erdogan zou reageren als Rutte een paar mensen in zijn kabinet stemmen laat werven onder Nederlanders in Turkije?

De werkelijke schandalige vertoning is dat er "Turken" gingen rellen hierom en kanker Nederland gingen roepen, een land waar ze geen strobreed in de weg wordt gelegd.
  vrijdag 9 februari 2018 @ 10:28:04 #243
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177050769
3z0ooz twitterde op vrijdag 09-02-2018 om 10:21:36 The #Syrian regime opened a road to #ISIS in the eastern countryside of #Hama city to get to Khan Shaykhun in the southern countryside of #Idlib which is controlled by the opposition to have an excuse, continue the bombing and kill more innocent civilians #Syria . https://t.co/AotYO1BxR6 reageer retweet


Best slim natuurlijk vanuit militair oogpunt. Laat die gasten het elkaar maar bevechten. Hoop wel dat de burgers op tijd zijn gevlucht.
pi_177050871
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:28 schreef Richestorags het volgende:
3z0ooz twitterde op vrijdag 09-02-2018 om 10:21:36 The #Syrian regime opened a road to #ISIS in the eastern countryside of #Hama city to get to Khan Shaykhun in the southern countryside of #Idlib which is controlled by the opposition to have an excuse, continue the bombing and kill more innocent civilians #Syria . https://t.co/AotYO1BxR6 reageer retweet
[ afbeelding ]

Best slim natuurlijk vanuit militair oogpunt. Laat die gasten het elkaar maar bevechten. Hoop wel dat de burgers op tijd zijn gevlucht.
was jij niet een van die gasten die aan het huilen was omdat de amerikanen in raqqa isis leden liet ontkomen?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 9 februari 2018 @ 10:36:21 #245
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177050893
quote:
10s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:34 schreef Slayage het volgende:

[..]

was jij niet een van die gasten die aan het huilen was omdat de amerikanen in raqqa isis leden liet ontkomen?
Dat is anders. Amerika claimt alleen in Syrië te zitten om IS te bevechten en niet de Syrische overheid. Dat herhalen ze zelf heel vaak. Die actie om IS naar Syrische frontlinies te sturen maakt vanuit hun "officiële" standpunt bezien dan ook geen sense.

De SAA claimt zowel IS als de Idlib rebellen te bevechten. Die actie maakt dus meer sense.
pi_177050905
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:36 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Dat is anders.
:D
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 9 februari 2018 @ 10:39:16 #247
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177050941
quote:
10s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:36 schreef Slayage het volgende:

[..]

:D
Het is ook anders, om de reden die ik erna uiteenzette. Als je het daar niet mee eens bent, staat het je vrij om het te weerleggen natuurlijk :)

Los daarvan kan je je afvragen welk recht Amerika heeft om het leger van een soeverein land te verzwakken door bewust IS die kant op te sturen. De Syrische overheid speelt vieze spelletjes op haar eigen grondgebied, Amerika speelt vieze spelletjes op andermans grondgebied.
pi_177050991
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:39 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Het is ook anders, om de reden die ik erna uiteenzette. Als je het daar niet mee eens bent, staat het je vrij om het te weerleggen natuurlijk :)
het is niet anders, maar in militair opzicht handig, zoals je stelt en een van de tactieken die al millennia worden toegepast worden op het slagveld, de vijand daar waar het niet nodig is om ze te engageren laten varen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 9 februari 2018 @ 10:49:03 #249
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_177051095
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:28 schreef Richestorags het volgende:
3z0ooz twitterde op vrijdag 09-02-2018 om 10:21:36 The #Syrian regime opened a road to #ISIS in the eastern countryside of #Hama city to get to Khan Shaykhun in the southern countryside of #Idlib which is controlled by the opposition to have an excuse, continue the bombing and kill more innocent civilians #Syria . https://t.co/AotYO1BxR6 reageer retweet
[ afbeelding ]

Best slim natuurlijk vanuit militair oogpunt. Laat die gasten het elkaar maar bevechten. Hoop wel dat de burgers op tijd zijn gevlucht.
Nou, dat verklaart waarom het allemaal zo snel ging. Liever heb ik wel dat al dat ISIS-tuig gewoon wordt afgeknald in de strijd.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_177051339
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:21 schreef Richestorags het volgende:
Hoe denk je dat Erdogan zou reageren als Rutte een paar mensen in zijn kabinet stemmen laat werven onder Nederlanders in Turkije?

Ik denk niet dat hij de Ozel Harekat zou inzetten om een Nederlandse minister te weerhouden. :')
pi_177051993
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:09 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Als Turkije destijds niet bewust IS jarenlang geen strobreed in de weg legde en zelfs een grensovergang open hield,
Iedereen deed dat. Zelfs Nederland deed het. Maar toegeven dat jullie turkofoob zijn. Nee, dat kan natuurlijk niet :')
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
pi_177052382
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:26 schreef Mathemaat het volgende:

[..]

Iedereen deed dat. Zelfs Nederland deed het. Maar toegeven dat jullie turkofoob zijn. Nee, dat kan natuurlijk niet :')
Toegeven? Ik ben al dagen op zoek naar m'n kakkerlakkenverdelger.
pi_177052558
quote:
10s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:34 schreef Slayage het volgende:

[..]

was jij niet een van die gasten die aan het huilen was omdat de amerikanen in raqqa isis leden liet ontkomen?
Dit heeft al strategie dat jouw vijanden elkaar gaan afmaken en vervolgens kun jij met gemak de boel overnemen.

Zou ik ook doen namelijk.
Ô mon citoyens vous serez unis.
pi_177052671
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:26 schreef Mathemaat het volgende:

[..]

Iedereen deed dat. Zelfs Nederland deed het. Maar toegeven dat jullie turkofoob zijn. Nee, dat kan natuurlijk niet :')
De Turkse grens was zo poreus als wat. Zelfs de PKK ging de grens jarenlang zonder problemen over. Nu heeft Turkije eindelijk een grote muur gebouwd.

Aan de ene kant een muur en aan de andere kant een hek om het extra moeilijk te maken. En een gepantserde voertuig met een camera op het dak.

pi_177052807
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:48 schreef polderturk het volgende:

Aan de ene kant een muur en aan de andere kant een hek om het extra moeilijk te maken. En een gepantserde voertuig met een camera op het dak.

[ afbeelding ]
een foto zegt meer dan duizend woorden :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177052902
quote:
10s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:52 schreef Slayage het volgende:

[..]

een foto zegt meer dan duizend woorden :P
Apartheidsmuur! Racisten! Kutjoden! Duw Israel de zee in!
Oh wacht... dit is Turkije...
Racist
pi_177052947
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:55 schreef Toga het volgende:

[..]

Apartheidsmuur! Racisten! Kutjoden! Duw Israel de zee in!

goede analogie wel :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177053043
maakt maar weer duidelijk wat een verschil inzet van je luchtmacht maakt, tot gisteren tijdens de no fly zone boven afrin, stokte het turkse offensief. gisteren avond weer aanvang van de bombardementen en de ene na de andere dorp wordt ontruimd door de ypg.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177053069
quote:
10s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:56 schreef Slayage het volgende:

[..]

goede analogie wel :P
De muur is om geteisem buiten te houden, wat is er anders aan?
Racist
pi_177053159
Ik lees net dat het om de derde langste muur ter wereld gaat met 900 km. Klopt dit? Volgens mij hebben ze het in minder dan 2 jaar gebouwd.

[ Bericht 79% gewijzigd door polderturk op 09-02-2018 12:14:14 ]
pi_177053270
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:03 schreef polderturk het volgende:
Ik lees net dat het om de derde langste muur ter wereld gaat met 900 km. Klopt dit? Volgens mij hebben ze het in minder dan 2 jaar gebouwd.
Tots zijn op muren net als Trump _O-
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
pi_177053505
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:07 schreef truthortruth het volgende:

[..]

Tots zijn op muren net als Trump _O-
Ben jij al klaar met je nieuwe schuttinkje om je tuin?
Racist
pi_177053527
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:07 schreef truthortruth het volgende:

[..]

Tots zijn op muren net als Trump _O-
Misschien kunnen ze de muur voor Trump bouwen.
pi_177054179
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:14 schreef Toga het volgende:
Ben jij al klaar met je nieuwe schuttinkje om je tuin?
Ik heb hem niet nodig, ik ben heel goed met de buren :P
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
  vrijdag 9 februari 2018 @ 13:00:34 #266
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177054892
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:26 schreef Mathemaat het volgende:

[..]

Iedereen deed dat. Zelfs Nederland deed het. Maar toegeven dat jullie turkofoob zijn. Nee, dat kan natuurlijk niet :')
Wie is jullie?

Waarom ga je overigens gelijk in de slachtoferrol? Lekker makkelijk om alles Turkofoob te noemen, net als al je vijanden als PKK'er te betitelen of PKK sympathisant. Sterker nog, alle echte Turken (Turken uit Turkije, niet derde generatie personen met een identiteitscrisis) die ik heb ontmoet zijn prima lui.

Ik hekel de mentaliteit die ik veelal in Nederland zie. Als Chinezen die mentaliteit hadden had ik die mentaliteit ook gehekeld, het is volkonafhankelijk. Ik ga dat je één keer uitleggen en daarna niet meer. Ik hoef mezelf namelijk niet te verdedigen.

Overigens heeft Chili IS ook geen strobreed in de weg gelegd. Het gaat erom wie IS faciliteerde en wie de macht had om wat aan IS te doen. Turkije had dat, Nederland amper. Kan Nederland meer doen aan de strijders met een Nederlands paspoort? Jazeker, ervoor zorgen dat ze nooit meer terugkeren en paspoort intrekken bijvoorbeeld.
  vrijdag 9 februari 2018 @ 13:01:45 #267
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_177054924
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 12:14 schreef Toga het volgende:

[..]

Ben jij al klaar met je nieuwe schuttinkje om je tuin?
Schutting houdt schijtduiven ook niet buiten je tuin.
  vrijdag 9 februari 2018 @ 13:02:33 #268
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177054945
quote:
10s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 11:04 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Ik denk niet dat hij de Ozel Harekat zou inzetten om een Nederlandse minister te weerhouden. :')
Die zijn ingezet omdat de veiligheid in het geding was. Erdo laat liever zijn bodyguards Koerden in Amerika kopschoppen.
pi_177055006
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:02 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Die zijn ingezet omdat de veiligheid in het geding was. Erdo laat liever zijn bodyguards Koerden in Amerika kopschoppen.
En de ME / normale politie was daar te laf voor natuurlijk. :')
Erdogan zou iig niet toestemming geven om te schieten bij een konvooi van een minister van een ander land. Verschil moet er zijn.

[ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 09-02-2018 13:05:56 ]
pi_177055064
quote:
10s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:04 schreef Triggershot het volgende:
Erdogan zou iig niet toestemming geven om te schieten bij een konvooi van een minister van een ander land. Verschil moet er zijn.
Daar zou ik niet heel veel geld op inzetten.
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
  vrijdag 9 februari 2018 @ 13:07:11 #271
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177055069
quote:
10s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:04 schreef Triggershot het volgende:

[..]

En de ME / normale politie was daar te laf voor natuurlijk. :')
Erdogan zou iig niet toestemming geven om te schieten bij een konvooi van een minister van een ander land. Verschil moet er zijn.
Wie zegt dat Rutte daar toestemming voor gaf? Aboutaleb is als burgemeester verantwoordelijk voor de openbare veiligheid in Roffa.

Overigens vrij typisch dat hier in dit topic het optreden van Nederland in deze kwestie wordt bekritiseerd.

Erdo zou misschien henchman Yusuf Yerkel opdracht geven om wat vervelende demonstranten te schoppen:



[ Bericht 5% gewijzigd door Richestorags op 09-02-2018 13:12:23 ]
pi_177055112
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:07 schreef truthortruth het volgende:

[..]

Daar zou ik niet heel veel geld op inzetten.
Gokverslaafden moeten sowieso niet zoveel geld inzetten.
pi_177055146
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:08 schreef Triggershot het volgende:
Gokverslaafden moeten sowieso niet zoveel geld inzetten.
Oh sorry. Dat wist ik niet van je, ik dacht dat het niet mocht van je-weet-wel, ik spot niet graag met iemand zijn verslavingen.
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
pi_177055175
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:07 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Wie zegt dat Rutte daar toestemming voor gaf? Aboutaleb is als burgemeester verantwoordelijk voor de openbare veiligheid in Roffa.

Overigens vrij typisch dat hier in dit topic het optreden van Nederland in deze kwestie wordt bekritiseerd.
Heb je ook maar enige kritiek of onenigheid gehoord van Rutte over het optreden van Abou, ben reuze benieuwd.

Vrij typisch nog wel, ik ben enkel een Nederlandse staatsburger hoor poepie, vrij weinig typisch aan het bekritiseren in dit geval.
pi_177055210
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:10 schreef truthortruth het volgende:

[..]

Oh sorry. Dat wist ik niet van je, ik dacht dat het niet mocht van je-weet-wel, ik spot niet graag met iemand zijn verslavingen.
Ik ben blij dat je verslaving stabieler is geworden, je ontkenning daarentegen is wel weer jammer.
  vrijdag 9 februari 2018 @ 13:13:35 #276
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177055237
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:11 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Heb je ook maar enige kritiek of onenigheid gehoord van Rutte over het optreden van Abou, ben reuze benieuwd.

Vrij typisch nog wel, ik ben enkel een Nederlandse staatsburger hoor poepie, vrij weinig typisch aan het bekritiseren in dit geval.
Wat valt er te bekritiseren? Dat heb ik nog steeds niet gehoord namelijk.

Vrij typisch voor mensen met een pro-Erdogan houding. Dat maakt dan niet uit of ze Nederlands, Duits, Chinees of Turks staatsburger zijn natuurlijk.
  vrijdag 9 februari 2018 @ 13:14:49 #277
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177055266
Of Erdo zou natuurlijk zijn bodyguards opdracht geven om VN bodyguards in elkaar te slaan:

  vrijdag 9 februari 2018 @ 13:16:38 #278
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177055318
Mooi gespind dit artikel natuurlijk met zogenaamd tientallen doden van de SAA door een "exposed vulnerable western flank", maar het is een feit:

IS is terug in rebellengebied in Idlib.

https://www.almasdarnews.(...)rorist-pocket-limit/
  vrijdag 9 februari 2018 @ 13:21:32 #279
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177055441
Lekker dit zeg :')

FuryBlazing twitterde op donderdag 08-02-2018 om 07:56:11 Turkish soldier who wrote "choose any family in Afrin and kill them" on a tank shell killed after YPG thermal missile struck his tank #Afrin https://t.co/nHsSCviUfM reageer retweet
mutludc twitterde op donderdag 08-02-2018 om 03:00:09 Turkey accused of recruiting ex-Isis fighters in their thousands to attack Kurds in Syria @IndyWorld #Afrin https://t.co/uOKfadnRm3 https://t.co/wcYRmntz1t reageer retweet
pi_177055534
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:21 schreef Richestorags het volgende:
Lekker dit zeg :')

FuryBlazing twitterde op donderdag 08-02-2018 om 07:56:11 Turkish soldier who wrote "choose any family in Afrin and kill them" on a tank shell killed after YPG thermal missile struck his tank #Afrin https://t.co/nHsSCviUfM reageer retweet
mutludc twitterde op donderdag 08-02-2018 om 03:00:09 Turkey accused of recruiting ex-Isis fighters in their thousands to attack Kurds in Syria @IndyWorld #Afrin https://t.co/uOKfadnRm3 https://t.co/wcYRmntz1t reageer retweet
Als dit waar is :N
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
pi_177055586
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:13 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Wat valt er te bekritiseren? Dat heb ik nog steeds niet gehoord namelijk.
Oh mijn fout, ik dacht dat je probeerde een punt te maken van buitenproportioneel geweld / show of force, maar blijkbaar ben je eenzijdig selectief.

quote:
Vrij typisch voor mensen met een pro-Erdogan houding. Dat maakt dan niet uit of ze Nederlands, Duits, Chinees of Turks staatsburger zijn natuurlijk.
"Vrij typisch dat pro X kritiek heeft op Y" wanneer ze tegenover elkaar staan in een kwestie. Okeee. Bedankt voor de openbaring. Goed dan noem ik jouw kritiek dan op Erdogan ook vrij kritisch. Mij te bedanken voor de openbaring hoeft overigens niet.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 09-02-2018 13:28:30 ]
pi_177055614
Erdogan _O_
pi_177055649
Turken hatende Nederlanders die weer met hun inherente racisme en onderbuikgevoelens fake news gaan citeren om hun bekrompen beeld in stand te houden over Turken. Vrij typisch weer dit.
pi_177055751
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:30 schreef Triggershot het volgende:
Turken hatende Nederlanders die weer met hun inherente racisme en onderbuikgevoelens fake news gaan citeren om hun bekrompen beeld in stand te houden over Turken. Vrij typisch weer dit.
Wat een triestheid, extreem nationalistische Turken van het niveautje NVU/PVV die zich verdedigen met het racisme woord :') :') :')
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
pi_177055847
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:34 schreef truthortruth het volgende:

[..]

Wat een triestheid, extreem nationalistische Turken van het niveautje NVU/PVV die zich verdedigen met het racisme woord :') :') :')
Wat een triestheid, extreem nationalistische kaaskoppen van het niveautje grijze wolven die hun racisme proberen te ontkennen. :') :') :')
pi_177055968
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:38 schreef Triggershot het volgende:
Wat een triestheid, extreem nationalistische kaaskoppen van het niveautje grijze wolven die hun racisme proberen te ontkennen. :') :') :')
Pffff je slaat de plank wel erg veel mis de laatste tijd, scherpte is er een beetje van af. Komt van dat blind volgen of dat nu dat verzinsel is, of die megalomane leider. Ik heb helemaal niks met racisme, nationalisme of enig hokjes denken op basis van geboorte eigenschappen en autoriteiten heb ik ook al niets mee.

Dat allemaal in tegenstelling tot het dom nationalistisch trots zijn op Turkije of het volgen van dictators en andere autoriteiten zoals waar jij je wel aan onderwerpt.
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
pi_177056079
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:44 schreef truthortruth het volgende:

[..]

Pffff je slaat de plank wel erg veel mis de laatste tijd, scherpte is er een beetje van af. Komt van dat blind volgen of dat nu dat verzinsel is, of die megalomane leider. Ik heb helemaal niks met racisme, nationalisme of enig hokjes denken op basis van geboorte eigenschappen en autoriteiten heb ik ook al niets mee.

Dat allemaal in tegenstelling tot het dom nationalistisch trots zijn op Turkije of het volgen van dictators en andere autoriteiten zoals waar jij je wel aan onderwerpt.
Je moet toch wel compleet van de kaart zijn om mij überhaupt ooit in enige tijd of plek een zogenaamde scherpte toe te schrijven. Ben je nu helemaal los van de realiteit gerukt? Je komt een beetje verward over, zijn wel door de anti Turkse sentimenten komen zo vrees is.

Verder een klassiek gevalletje van "Zij zijn zus en zo en dus slecht, ik ben dat niet dus ik ben goed" ;(

[ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 09-02-2018 13:49:13 ]
pi_177056214
quote:
11s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:48 schreef Triggershot het volgende:
Je moet toch wel compleet van de kaart zijn om mij überhaupt ooit in enige tijd of plek een zogenaamde scherpte toe te schrijven. Ben je nu helemaal los van de realiteit gerukt? Je komt een beetje verward over, zijn wel door de anti Turkse sentimenten komen zo vrees is.

Verder een klassiek gevalletje van "Zij zijn zus en zo en dus slecht, ik ben dat niet dus ik ben goed" ;(
Het gaat echt niet helemaal lekker met je. Trek je toch los van al die autoriteiten die vertellen wat je moet denken en doen. Ik heb niets tegen Turken, wel tegen het extreem nationalistische denken en de dictator fanboys.
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
pi_177056309
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:53 schreef truthortruth het volgende:

[..]

Het gaat echt niet helemaal lekker met je. Trek je toch los van al die autoriteiten die vertellen wat je moet denken en doen. Ik heb niets tegen Turken, wel tegen het extreem nationalistische denken en de dictator fanboys.
Schattig zo iemand die denkt zichzelf vrij gevochten te hebben van wat de autoriteiten willen waaraan hij zich conformeert en beperkingen besluiten. Ben zo een naïeveling in tijden niet meer tegengekomen.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 09-02-2018 13:59:05 ]
  vrijdag 9 februari 2018 @ 14:06:30 #290
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177056537
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:30 schreef Triggershot het volgende:
Turken hatende Nederlanders die weer met hun inherente racisme en onderbuikgevoelens fake news gaan citeren om hun bekrompen beeld in stand te houden over Turken. Vrij typisch weer dit.
Whuuuuuut?

Waarom ga jij er vanuit dat wij Nederlanders zijn?

Daarnaast de Turkenhaat en racismekaart trekken werkt niet echt in je voordeel vriend en geeft aan op wat voor denkniveau je nog vast zit. Het is de laakbare bekrompen plattelands schapenherdermentaliteit die wordt gehaat, niet het volk of zelfs de persoon die die mentaliteit bezit.
pi_177056655
Maar goed, dit was weer genoeg afleiding van het gerucht dat Turkije dus nu actief ISIS strijders inzet.
Question authorities, fuck religion, educate yourself, Viva el individualismo!
There's only one way of life, and that's your own!
pi_177056704
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 14:06 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Whuuuuuut?

Waarom ga jij er vanuit dat wij Nederlanders zijn?

Daarnaast de Turkenhaat en racismekaart trekken werkt niet echt in je voordeel vriend en geeft aan op wat voor denkniveau je nog vast zit. Het is de laakbare bekrompen plattelands schapenherdermentaliteit die wordt gehaat, niet het volk of zelfs de persoon die die mentaliteit bezit.
1. Wie is "wij".
2. Voor mij is iedereen die een NLse nationaliteit heeft een Nederlander, je kleur zal mij een worst wezen.
3. Voordeel boeit mij alleen als ik grootschalige boodschappen doen, voor de rest maakt het mij weinig uit of iemand mij digitaal op mijn voordeel benaderd.
4. Het is de laakbare bekrompen plattelands schapenherdermentaliteit die wordt gehaat door de plattelandse boerenmentaliteit van de kaaskop.
5. Ik ben niet je vriend maat.
  vrijdag 9 februari 2018 @ 14:13:47 #293
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177056714
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 14:11 schreef truthortruth het volgende:
Maar goed, dit was weer genoeg afleiding van het gerucht dat Turkije dus nu actief ISIS strijders inzet.
IS werd ook al gebruikt om het Koerdische vraagstuk in Kobane op te lossen.
pi_177056758
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:21 schreef Richestorags het volgende:
Lekker dit zeg :')

FuryBlazing twitterde op donderdag 08-02-2018 om 07:56:11 Turkish soldier who wrote "choose any family in Afrin and kill them" on a tank shell killed after YPG thermal missile struck his tank #Afrin https://t.co/nHsSCviUfM reageer retweet
:') 1 genocidepleger minder
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  vrijdag 9 februari 2018 @ 14:20:30 #295
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177056893
quote:
17s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 14:13 schreef Triggershot het volgende:

[..]

1. Wie is "wij".
2. Voor mij is iedereen die een NLse nationaliteit heeft een Nederlander, je kleur zal mij een worst wezen.
3. Voordeel boeit mij alleen als ik grootschalige boodschappen doen, voor de rest maakt het mij weinig uit of iemand mij digitaal op mijn voordeel benaderd.
4. Het is de laakbare bekrompen plattelands schapenherdermentaliteit die wordt gehaat door de plattelandse boerenmentaliteit van de kaaskop.
5. Ik ben niet je vriend maat.
Je bedoelt de mensen die in dit topic tegen Turkije reageren. Als iedereen Nederlander is dan zou er ook geen Turkenhaat kunnen zijn hier, hoe kan je immers een volk haten wat ver woont, iedereen in Nederland is immers Nederlander toch? Dan is er Nederlanderhaat in dit topic :')

Jij denkt dat kaaskoppen de mentaliteit waar ik het over heb haten? Ga eens praten met Hindoestanen, Iraniërs, hell zelfs Turken uit Turkije hebben weinig op met het Erdogan voetvolk hier. En als je niet die mentaliteit bezit, hoef je je ook niet aangesproken te voelen. Alleen domme racisten kunnen een heel volk haten of karaktereigenschappen van rotte appels op een heel volk projecteren.
pi_177056994
en nu weer ontopic :{
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_177057053
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 14:20 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Je bedoelt de mensen die in dit topic tegen Turkije reageren. Als iedereen Nederlander is dan zou er ook geen Turkenhaat kunnen zijn hier, hoe kan je immers een volk haten wat ver woont, iedereen in Nederland is immers Nederlander toch? Dan is er Nederlanderhaat in dit topic :')

Jij denkt dat kaaskoppen de mentaliteit waar ik het over heb haten? Ga eens praten met Hindoestanen, Iraniërs, hell zelfs Turken uit Turkije hebben weinig op met het Erdogan voetvolk hier. En als je niet die mentaliteit bezit, hoef je je ook niet aangesproken te voelen. Alleen domme racisten kunnen een heel volk haten of karaktereigenschappen van rotte appels op een heel volk projecteren.
Nee niet iedereen in Nederland is Nederlander. Iedereen met een nationaliteit is een Nederlander. Nog genoeg asielzoekers, illegalen en (ramp)toeristen natuurlijk. Nooit geweten dat het haten van een volk is op basis van de afstand, top! Effe brieven aan Israël en aangeven dat de verste Arabische land ze het minst / niet haat. Typisch weer voor de Turk-hatende Nederlanders om zelf de slachtofferrol op te zoeken en zich de haat op zichzelf te betrekken. Ik begrijp dat jij je dus aangesproken voelt als Turken-hater terwijl je daar niet persoonlijk op aangesproken bent, misschien ligt te haat te diep en probeer je het maar op Erdogan en zo te schuiven weet ik het?

Heeft het nog verder nut om aan Hindoestanen, Surinamers, Marokkanen, hell zelfs linkse Nederlanders te vragen of zij iets hebben met de racistische Nederlanders? En dan heeft het over mijn denkvermogen. Bizar zeg :{
  vrijdag 9 februari 2018 @ 14:30:03 #298
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
  vrijdag 9 februari 2018 @ 14:33:17 #299
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_177057183
quote:
17s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 14:27 schreef Triggershot het volgende:

[..]

Nee niet iedereen in Nederland is Nederlander. Iedereen met een nationaliteit is een Nederlander. Nog genoeg asielzoekers, illegalen en (ramp)toeristen natuurlijk. Nooit geweten dat het haten van een volk is op basis van de afstand, top! Effe brieven aan Israël en aangeven dat de verste Arabische land ze het minst / niet haat. Typisch weer voor de Turk-hatende Nederlanders om zelf de slachtofferrol op te zoeken en zich de haat op zichzelf te betrekken. Ik begrijp dat jij je dus aangesproken voelt als Turken-hater terwijl je daar niet persoonlijk op aangesproken bent, misschien ligt te haat te diep en probeer je het maar op Erdogan en zo te schuiven weet ik het?

Heeft het nog verder nut om aan Hindoestanen, Surinamers, Marokkanen, hell zelfs linkse Nederlanders te vragen of zij iets hebben met de racistische Nederlanders? En dan heeft het over mijn denkvermogen. Bizar zeg :{
Nogmaals: waarom denk je dat ik een Nederlander ben? Ik ben deels Nederlands ja. Deels ook niet. Het zou overigens niets moeten uitmaken. Het zegt genoeg over jou dat je de frame Turkenhatende Nederlander er telkens in gooit.

En je weet dondersgoed dat je met die Turkenhater post mij, Stabiel en truthtruth bedoelt. Wij posten anti-Turkije nieuws. Wie anders kan je bedoelen? Je post het niet direct zodat je je handen in onschuld kan wassen als een Pontius Pilatus en nog een frame eroverheen kan gooien, namelijk dat ik me wel aangesproken moet voelen.
pi_177057281
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 14:33 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Nogmaals: waarom denk je dat ik een Nederlander ben? Ik ben deels Nederlands ja. Deels ook niet. Het zou overigens niets moeten uitmaken. Het zegt genoeg over jou dat je de frame Turkenhatende Nederlander er telkens in gooit.

En je weet dondersgoed dat je met die Turkenhater post mij, Stabiel en truthtruth bedoelt. Wij posten anti-Turkije nieuws. Wie anders kan je bedoelen? Je post het niet direct zodat je je handen in onschuld kan wassen als een Pontius Pilatus en nog een frame eroverheen kan gooien.
Je etnische afkomst boeit mij werkelijk waar geen reet, heeft voor mij ook geen toegevoegde of afgenomen waarde. Als jij verzet tegen Nederlander genoemd te worden of je liever deels Nederlands noemt ook goed hoor, lig ik niet minder wakker van. Stabiel is zeker geen Turkenhater, hij is in staat om meer positieve dingen te benomen over/van de Turkse cultuur en Turken dan dat hij kritiek zou hebben, ik kan mij verder niet herinneren dat ik jou een Turken-hater heb genoemd, maar kennelijk voel je je aangesproken, wat toch wel iets zegt :o
pi_177057293
Slot
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')