quote:Op woensdag 31 januari 2018 18:09 schreef Zo-is-dat het volgende:
[ afbeelding ]
Voor de oven
Recept:
[ afbeelding ]
Met ernaast:
[ afbeelding ]
Jup t hele bakje en het is heerlijk helemaal niet teveel saliequote:Op woensdag 31 januari 2018 18:35 schreef golfer het volgende:
[..]
Iets meer dan de 16 blaadjes vanuit het recept, zo te zien.
Zeg jijquote:Op woensdag 31 januari 2018 18:34 schreef MCH het volgende:
[..]
Je kan ook eens een keer wat positiefs zeggen.
Vind dat altijd zo heftig qua smaak, in het recept al, en dan in de uitwerking nog twee keer zoveel ofzo, ik zou niks anders meer proeven denk ikquote:Op woensdag 31 januari 2018 18:35 schreef golfer het volgende:
[..]
Iets meer dan de 16 blaadjes vanuit het recept, zo te zien.
Zie ik nou een rups kruipen?quote:Op woensdag 31 januari 2018 18:09 schreef Zo-is-dat het volgende:
[ afbeelding ]
Voor de oven
Recept:
[ afbeelding ]
Met ernaast:
[ afbeelding ]
Waarquote:
Heb ik ook laatst gekocht, nog niet gebruikt. Wat heb jij ermee gemaakt?quote:Op woensdag 31 januari 2018 19:52 schreef Perrin het volgende:
Vandaag grote zwarte kardemom voor het eerst zelf gebruikt, wat een heerlijke specerij is dat! Rokerig en aromatisch.
https://www.pit-pit.com/zwarte-kardemom.html
Ik heb het door zelfgemaakte rode pastasaus gegooid, samen met laurier en za'atar (soort pizzakruiden uit Midden-Oosten). Eindresultaat werd goedgekeurd door mevrouw Perrin.quote:Op woensdag 31 januari 2018 20:08 schreef Molo het volgende:
[..]
Heb ik ook laatst gekocht, nog niet gebruikt. Wat heb jij ermee gemaakt?
Geen pizzakruiden joh datquote:Op woensdag 31 januari 2018 20:14 schreef Perrin het volgende:
[..]
Ik heb het door zelfgemaakte rode pastasaus gegooid, samen met laurier en za'atar (soort pizzakruiden uit Midden-Oosten). Eindresultaat werd goedgekeurd door mevrouw Perrin.
Nouja met majoraan, tijm, oregano, basilicum vind ik het wel beetje in de tomatensaus-hoek vallen..quote:Op woensdag 31 januari 2018 20:17 schreef Molo het volgende:
[..]
Geen pizzakruiden joh dat
Maar interessante combinatie. Ik zat meer aan zoet te denken maar kan natuurlijk ook dit
Zo los erop en mee geroosterd niet hoor, vind het ook wel eens te overheersend maar zo niet gelukkigquote:Op woensdag 31 januari 2018 19:29 schreef Molo het volgende:
[..]
Vind dat altijd zo heftig qua smaak, in het recept al, en dan in de uitwerking nog twee keer zoveel ofzo, ik zou niks anders meer proeven denk ik
Ik had opwarmcurry (van de week gemaakt) en stuk komkommer
Same here, maar met doppinda´squote:
Te zoet/zacht of te zuur/hard?quote:Op donderdag 1 februari 2018 10:46 schreef FutureFairytale het volgende:
Zure room crackers en een kutkiwi
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |