abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  Spellchecker vrijdag 26 januari 2018 @ 12:40:23 #1
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_176757201
registreer om deze reclame te verbergen
Na het legendarische OH OH CHERSO was haar naam voorgoed gevestigd en maakte Haagse realityster BARBIE samen met haar MICHAEL een tv-carrire op eigen benen. Jarenlang volgden honderdduizenden RTL-kijkers hun bizarre leven, dat door hun scheiding nu compleet op zijn kop staat…

Samantha+Michael+uit+elkaar.JPG

’Tot de dood ons scheidt’ lijkt iets korter uit te pakken voor realitysterren SAMANTHA DE JONG (27) en MICHAEL VAN DER PLAS (35). Van hun prille geluk mocht in 2012 heel Nederland meegenieten, geluk dat nog oplaaide na de geboorte van hun twee kinderen ANGELINA (5) en de pas njarige MILANO.

Maar nu is alles over en uit, zo bevestigt manager JAKE HAMPEL gisteren een bericht daarover in Weekblad Priv .

,,De bom is gebarsten’’, zegt Jake en Barbie staat op het punt daar zelf haar verhaal over te gaan doen.

http://www.telegraaf.nl/p(...)hael_voorbij___.html

samantha_de_jong_.jpg

Laatste nieuws (09-11-17)
quote:
Barbie: ’RTL behandelde me als hoer’

Realityster Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, beweert dat ze acht jaar lang is vernederd en misbruikt door haar zogenaamde vrienden, manager Jake en de mensen van RTL en Warner Bros. Nu leeft ze van een bijstandsuitkering, heeft ze schulden en moet haar huis uit.

Na jarenlang naar de pijpen te hebben gedanst van de mensen om haar heen, zegt de Haagse blondine dat ze er helemaal klaar mee is. Ze stopt per direct met alles wat haar in de publiciteit brengt, ondanks de eerste aflevering van haar nieuwe televisieprogramma Samantha & Michael scheiden ermee uit deze week werd uitgezonden. „Ik hoop eerlijk gezegd dat er helemaal niemand naar gaat kijken. Wat je daar te zien krijgt, is verlakkerij. Allemaal in scne gezet.”

In het interview met Story zegt Samantha dat ze helemaal niets meer met „die nepwereld” te maken wil hebben. „Mijn leven is een ravage. Er was maar n ding belangrijk: de kijkcijfers. Ik heb nu voor mezelf gekozen. Het wordt hoog tijd dat de waarheid boven water komt. Ik voelde me net een pop. Ze hebben me jarenlang als een hoer behandeld. Ik zeg wat ik denk. Dat hebben RTL en productiemaatschappij Warner Bros aan zichzelf te danken.”

Vertrouwen

Jaren geleden had ze al willen stoppen, maar ze zat vast aan een contract en nam de mensen om haar heen keer op keer weer in vertrouwen. „Vooral van dit laatste seizoen heb ik spijt. Maar ze hadden me wijsgemaakt dat ik een winkeltje kreeg als ik deze serie tot een goed einde zou brengen. Die winkel heb ik dus mooi niet gekregen. Ik heb niets gekregen. Ja, schulden.”

Jake

Ook haar relatie met pornoster Rolf werd volgens Samantha moedwillig kapot gemaakt. „Mijn voormalig manager Jake regelt al jaren de boekingen van Michael en mij. Daar verdiende hij aan. Dus hij had er belang bij dat wij bij elkaar bleven. Toen ik met Rolf samen was, bazuinde hij overal rond dat het maar een kwestie van tijd zou zijn voordat Michael bij me terug zou komen, en ik Rolf alleen maar nodig had voor de seks. Hij maakte het heleml bont en beweerde dat Rolf ook de hele dag met andere wijven lag te naaien. Hij had zelfs gehoord Rolf zich via het internet zou verhuren! Ik dacht: zoiets verzin je toch niet? Ik had ook helemaal geen reden om Jake te wantrouwen. Toen ik toch bleef doorgaan met Rolf, heeft Jake me teruggepakt. Hij zette van de ene op de andere dag de boekingen stop. Die komt er bij mij nooit meer in.”

Bijstand

Inmiddels stelt Barbie dat „alle bloedhonden het zinkende schip hebben verlaten”. De realityster, die ooit bekendheid vergaarde met Oh Oh Cherso, zit nu met torenhoge vaste lasten en een lease-auto opgescheept die ze niet meer kan betalen. „Het is dat ik mijn familie en vrienden heb, die me helpen. Anders was ik er financieel allang onderdoor gegaan. Ik had kennelijk op mijn voorhoofd staan dat profiteurs bij mij aan het juiste adres zijn. Je zou eens moeten weten wat ik in de afgelopen jaren allemaal wel niet heb weggegeven aan die zogenaamde vrienden. Het was kennelijk doodnormaal dat iedereen me kaalplukte.”

Ze besluit het interview met dat ze „het wel gaat redden”, ondanks ze haar huis uit moet. „Al is het alleen maar omdat ik mijn twee schatten van kinderen niet wil opzadelen met een moeder die de weg kwijt is. Het klinkt misschien gek uit de mond van iemand die geen cent te makken heeft en beroofd is van het vertrouwen in alles en iedereen, maar ik voel me bevrijd. Ik heb mijn lesje geleerd. Geef mij maar een wereld zonder types die je elke dag geestelijk verkrachten.”
Bron: https://www.telegraaf.nl/(...)n-stopt-met-showbizz
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
pi_176757369
Mijn god, die kut is dus echt naar cosmetische kliniek gegaan. Logische keuze als je psychiatrische kliniek even mag verlaten. En gelijk weer bellen met de pers 8)7
pi_176757592
Kinderen een jeugdtrauma,ex halsoverkop naar Nederland af gereist,ouders in 1 ochtend 10 jaar ouder van de zorgen,vriendjes die zelf niet weten of ze nu wel of geen relatie met haar hebben...
En wat doet barbie..die laat nog even ter ontspanning haar lippen opspuiten!
Maar ze is niet egostisch hoor..😉
pi_176758062
registreer om deze reclame te verbergen
Ben benieuwd of ze de 29ste bij mormel Gabriels haar oogleden laat bewerken.

En wat een pauperkliniek dat ze dat wijf er niet uitflikkeren. Ze ziet het echt als een soort vakantie.
  vrijdag 26 januari 2018 @ 13:26:20 #5
438527 MissButterflyy
Fladderend vlindertje
pi_176758092
Vind dat zo lelijk he. Ze had al helemaal niet dunne lippen ofzo. Dat neppe is zo lelijk. :r

Laat dan wat rimpeltjes door het overmatige zonnen gladmaken ofzo. Nou ja, dat had ik dan gedaan :P als ik haar was
Wie dit leest is een lezer van dit
pi_176758136
quote:
1s.gif Op vrijdag 26 januari 2018 13:26 schreef MissButterflyy het volgende:
Vind dat zo lelijk he. Ze had al helemaal niet dunne lippen ofzo. Dat neppe is zo lelijk. :r

Laat dan wat rimpeltjes door het overmatige zonnen gladmaken ofzo. Nou ja, dat had ik dan gedaan :P als ik haar was
Ik had nog een poging gedaan, maar dan goed!
Wat een kansloos tyfuswijf ben je dan als je Samantha de Jong bent.
  Spellchecker vrijdag 26 januari 2018 @ 13:38:30 #7
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_176758329
registreer om deze reclame te verbergen
En vooral haar kinderen niet opzadelen met een moeder die de weg kwijt is _O-

:r :'(
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
pi_176760253
Ik snap wel dat Mike naar Oostenrijk is. Ze wilt niet geholpen worden. Ze luistert nog steeds naar niemand en het truukje om aandacht heeft gewerkt. Ze is weer volop in het nieuws, klaar om zometeen weer lekker hysterisch bij sbs een nieuwe soap te starten.

Hihaho.

Hopelijk zonder kinderen dan die dan wel veilig zijn ondergebracht.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  vrijdag 26 januari 2018 @ 19:27:18 #9
96090 Dementor
Sanctimonia Vincet Semper
pi_176764469
Niet nog een serie! 😪🤐
★★★★★
  vrijdag 26 januari 2018 @ 19:47:40 #10
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_176764877
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 januari 2018 15:15 schreef Ticootje het volgende:
Ik snap wel dat Mike naar Oostenrijk is. Ze wilt niet geholpen worden. Ze luistert nog steeds naar niemand en het truukje om aandacht heeft gewerkt. Ze is weer volop in het nieuws, klaar om zometeen weer lekker hysterisch bij sbs een nieuwe soap te starten.

Hihaho.

Hopelijk zonder kinderen dan die dan wel veilig zijn ondergebracht.
Ik heb niet alles gelezen, maar kan me hier wel volledig in vinden.

Eerst vond ik het sneu. Nu niet meer. Aandachtshoeren die klagen dat ze uitgebuit zijn maar ondertussen doet deze trien het 100% zelf.
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_176765690
Ja ik twijfel nog. Haar gedrag, zelf geen situaties kunnen inschatten, het verkeerde doen, met de verkeerde personen omgaan en alleen maar gewend zijn aan aandacht en zichzelf verbouwen, is nu juist haar probleem. Denk dat ik het nog eerder de mensen om haar heen, hulpverleners en ouders, aanreken dat ze haar blijkbaar niet beter in de gaten kunnen houden zodat ze cht kan herstellen.

Maar goed, ze is ook geen kind meer, dus hoever reikt die invloed.
Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.
pi_176771242
Samantha: “ van Tokkie naar Talkshow”
Hehehe zie je t voor je?
( Jerry Springer taferelen)
pi_176832754
quote:
Samantha ziet het leven weer zitten...

BARBIE: ’Alles komt goed!’

Het was een grote schok in Nederland toen bekend werd dat realityster BARBIE, in een ultieme wanhoopspoging, haar best had gedaan zichzelf van het leven te beroven. Nu is zij blij dat zij, in de donkerste uren van haar leven, ternauwernood kon worden gered. Dat vertelt zijzelf in haar eerste en enige interview…

Het is de tweede keer dat zij buiten de kliniek komt waar zij op die dramatische vrijdag, 12 januari, na een wanhoopsdaad werd opgenomen. Het gaat nu weer goed met BARBIE. En dat wil zij haar fans en iedereen die de laatste weken was geschrokken, en zo met haar meeleefde, even laten weten.

Ze heeft er weer zn in. En SAMANTHA DE JONG is blij dat zij op het nippertje kon worden gered toen zij door haar moeder, meer dood dan levend, in haar roze huis in Scheveningen was gevonden. In een laatste vlaag van bewustzijn sloeg Barbie toen toch nog zelf alarm, voordat de levensgevaarlijke combinatie van pillen en coke die zij had ingenomen een wisse, fatale uitwerking zou hebben.

Het is de tweede keer dat zij buiten de kliniek komt waar zij op die dramatische vrijdag, 12 januari, na een wanhoopsdaad werd opgenomen. Het gaat nu weer goed met BARBIE. En dat wil zij haar fans en iedereen die de laatste weken was geschrokken, en zo met haar meeleefde, even laten weten.

Ze heeft er weer zn in. En SAMANTHA DE JONG is blij dat zij op het nippertje kon worden gered toen zij door haar moeder, meer dood dan levend, in haar roze huis in Scheveningen was gevonden. In een laatste vlaag van bewustzijn sloeg Barbie toen toch nog zelf alarm, voordat de levensgevaarlijke combinatie van pillen en coke die zij had ingenomen een wisse, fatale uitwerking zou hebben.

Play Video
Haar verhaal over die dramatische dag, hoe het nu met haar gaat en over hoe zij met ex-man MICHAEL en haar twee jonge kinderen haar toekomst ziet, vertelt zij morgen in een exclusief, uitgebreid en alles onthullend interview met Weekblad Priv. ,,Juist om andere mensen te waarschuwen voor wat ik heb gedaan...’’

Alarm
Over Barbie’s zelfmoordpoging is al veel gezegd, beweerd en geschreven. Onder andere dat het haar vijfjarig dochtertje ANGELINA zou zijn, dat zij samen met ex-man Michael heeft, die haar buiten bewustzijn zou hebben gevonden en die alarm sloeg.

,,Maar dat is een regelrechte leugen’’, vertelt Barbie nu zelf. ,,ANGELINA en haar broertje MILANO waren niet eens thuis. Ik zat er wel helemaal doorheen, maar dat zou ik toch nooit…’’

,,De avond van tevoren was ik al met een rotgevoel naar bed gegaan. Vanbinnen was ik eigenlijk al dood, zo’n gevoel. Overal las ik dat ik een slechte moeder ben en de hoer speel. Ik kon daar niet meer mee omgaan en ik ben op een gegeven moment zlf gaan geloven dat mijn kinderen zonder mij misschien wel beter af zouden zijn. (…) Die ochtend moesten Angelina en Milano naar school. Om zeven uur ging de wekker. Er speelde op dat moment van alles door mijn hoofd. Ik voelde mij een hele slechte moeder, de kinderen verdienden beter. Door ooit mee te doen aan Oh Oh Cherso heb ik ze in de ellende gebracht.’’

,,En dan zijn hun ouders ook nog eens gescheiden. Ik geloofde dat ik een slechte moeder was, dat ze beter af waren bij hun vader. Ik zat te huilen op de bank en wist het die ochtend echt niet meer. Ik heb de kinderen wakker gemaakt met een kus, wat ik altijd doe, ik kleedde ze aan en bracht ze naar mijn moeder die aan de overkant woont, zodat ze daar een broodje konden eten. Dat deden we vaak zo, dan kon ik me even rustig verder aan kleden. Ik ben terug naar huis gelopen. Daar pakte ik al mijn medicatie en nam dat in. Daarbij snoof ik ook nog een hoeveelheid cocane en die combinatie is levensgevaarlijk. Ik pakte een mes en sneed in mijn linkerpols.’’

Hoewel hieruit valt op te maken dat Samantha cht dood wilde en er alles aan deed haar leven op deze donkerste momenten van haar bestaan te willen beindigen, was ets in haar daar kennelijk niet van overtuigd.

Ze vertelt Priv: ,,In mijn hand had ik nog mijn telefoon. Daarmee heb ik mijn tante gebeld en ik riep: ’Help mij, mijn polsen.’ Dat is het laatste wat ik deed, voordat ik helemaal van de wereld raakte. Zij had 112 en mijn moeder gewaarschuwd. Toen zij kwam binnenrennen en me vond, dacht ze eerst dat ik al dood was, ik was lijkbleek…’’

De paniek moet groot geweest zijn, eerst in het huisje en minuten later aan het plein waar Barbie een vertrouwde maar altijd nog opvallende verschijning is. Verhalen gaan dan hard. Voor Samantha, die haar fans, vrienden en familie bedankt in een video die vandaag op www.prive.nl te zien is, reden om haar eigen verhaal n keer te doen. Daarin ook alles over de abortus en de andere drama’s die haar ouders voor de kiezen kregen.

MORGEN in de nieuwste editie van WEEKBLAD PRIV: BARBIE- haar eigen verhaal: ’Ik ben zo blij dat ik nog lf!’

NU OP PRIV.NL: Barbie’s videobericht: ’Dank jullie wel, lieve mensen!’
bron
pi_176832793
Het is net het weer, zo wisselvallig :’) ... eerste en enige interview? Van deze maand, zullen ze bedoelen. Die kan de aandacht echt niet missen.
  Spellchecker dinsdag 30 januari 2018 @ 08:14:47 #15
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_176832842
quote:
ik was lijkbleek
Nou dan was het echt op het nippertje ...
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
  was: computergirl dinsdag 30 januari 2018 @ 08:17:23 #16
17493 HaverMoutKoekje
pi_176832858
Oh weer een interview 8)7
En ze wilde cht dood maar belde eerst even haar tante om hulp.
Dit is wel echt borderline gedrag
  was: computergirl dinsdag 30 januari 2018 @ 08:18:07 #17
17493 HaverMoutKoekje
pi_176832868
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 08:14 schreef maily het volgende:

[..]

Nou dan was het echt op het nippertje ...
ze zijn ook niet gewend aan haar natuurlijke huidskleur zonder plamuur.
pi_176832922
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 08:17 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Oh weer een interview 8)7
En ze wilde cht dood maar belde eerst even haar tante om hulp.
Dit is wel echt borderline gedrag
Dit.

En gelukkig heeft iedereen een paar gram coke in huis. Volkomen normaal.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_176833243
OOGLIDCORRECTIE BARBIE LIVE! ⚠️ 30 JANUARI TUSSEN 15:00 - 17:00 LIVESTREAM & De Telegraaf bij mormel Gabriels.
  dinsdag 30 januari 2018 @ 09:04:51 #20
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_176833304
quote:
Onder andere dat het haar vijfjarig dochtertje ANGELINA zou zijn, dat zij samen met ex-man Michael heeft, die haar buiten bewustzijn zou hebben gevonden en die alarm sloeg.

,,Maar dat is een regelrechte leugen’’, vertelt Barbie nu zelf. ,,ANGELINA en haar broertje MILANO waren niet eens thuis. Ik zat er wel helemaal doorheen, maar dat zou ik toch nooit…’’
Kortom 2% in de roddelbladen "interviews" klopt.

Maar wat zal het als warme broodjes over de toonbank zijn gegaan, die verhalen dat haar dochter haar bloedend heeft gevonden :')
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_176833400
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 09:04 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Kortom 2% in de roddelbladen "interviews" klopt.

Maar wat zal het als warme broodjes over de toonbank zijn gegaan, die verhalen dat haar dochter haar bloedend heeft gevonden :')
Nou ja, gelukkig vonden ze in elk geval ook geen pakje wit pret poeder.

Was het Barbie zelf niet die hoog en laag beweerde dat ze echt niet aan de coke zat na dat Bobbi zei dat ze hulp nodig had? En een paar weken later ligt het op een of wonderbaarlijke wijze in je keukenkastje.

ff een snuifje om de dag door te komen.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_176833450
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 09:04 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Kortom 2% in de roddelbladen "interviews" klopt.

Maar wat zal het als warme broodjes over de toonbank zijn gegaan, die verhalen dat haar dochter haar bloedend heeft gevonden :')
Deze gek liegt alles zelf bij elkaar, hoor.
  dinsdag 30 januari 2018 @ 09:19:55 #23
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_176833480
Coke, pillen, mes ...

Het is weer eens wat anders dan boter, kaas en eieren.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  dinsdag 30 januari 2018 @ 09:23:24 #24
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_176833550
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 09:14 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Nou ja, gelukkig vonden ze in elk geval ook geen pakje wit pret poeder.

Was het Barbie zelf niet die hoog en laag beweerde dat ze echt niet aan de coke zat na dat Bobbi zei dat ze hulp nodig had? En een paar weken later ligt het op een of wonderbaarlijke wijze in je keukenkastje.

ff een snuifje om de dag door te komen.
Misschien ging ze maar aan de coke nadat ze daar toch al van beschuldigd was....
Excuus #34
Wullie bin KOEL Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  dinsdag 30 januari 2018 @ 09:26:10 #25
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_176833604
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 09:23 schreef Leandra het volgende:

Misschien ging ze maar aan de coke nadat ze daar toch al van beschuldigd was....
Excuus #34
Dat denken de mensen toch al van me, kan ik het net zo goed doen. Ja toch, niet dan?!?
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  dinsdag 30 januari 2018 @ 09:30:43 #26
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_176833690
quote:
10s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 09:26 schreef Copycat het volgende:

[..]

Dat denken de mensen toch al van me, kan ik het net zo goed doen. Ja toch, niet dan?!?
Ja dat....

Begin de dag met een dansje,
begin de dag met een lach,
want wie vrolijk snuift in de morgen,
die lacht de hele dag.
Wullie bin KOEL Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  dinsdag 30 januari 2018 @ 09:31:28 #27
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_176833706
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 09:23 schreef Leandra het volgende:

[..]

Misschien ging ze maar aan de coke nadat ze daar toch al van beschuldigd was....
Excuus #34
Ze hebben me aan zitten moedigen voor de soap

Ze schaamt zich voor zichzelf, aldus het artikel, misschien moet ze dan eens uit het wereldje stappen, oh wacht...
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
  dinsdag 30 januari 2018 @ 09:33:46 #28
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_176833740
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 09:31 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Ze hebben me aan zitten moedigen voor de soap

Ze schaamt zich voor zichzelf, aldus het artikel, misschien moet ze dan eens uit het wereldje stappen, oh wacht...
Dan krijgt ze geen roze vuilniszak meer van Nickelson cadeau h....
Wullie bin KOEL Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  dinsdag 30 januari 2018 @ 09:35:48 #29
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_176833763
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 09:33 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dan krijgt ze geen roze vuilniszak meer van Nickelson cadeau h....
En de verslaving en kick van het herkend worden is gewoon te groot.
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
  dinsdag 30 januari 2018 @ 09:38:46 #30
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_176833805
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 09:35 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

En de verslaving en kick van het herkend worden is gewoon te groot.
Ja, ik denk dat ze dat heel lastig vindt, misschien is het idd een beetje borderline-achtig... het kicken op de aandacht.
Ik weet nog dat ze zich (terecht) beklaagde dat mensen gewoon de kinderwagen in doken om Milano te bekijken, maar op een of andere manier weet ze ze daar dan dus ook weer niet van te weerhouden, en dat lijkt me erg lastig, dat je door je hang naar aandacht dingen van mensen toestaat die je eigenlijk niet wilt.
Wullie bin KOEL Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  dinsdag 30 januari 2018 @ 09:44:52 #31
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_176833872
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 09:38 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ja, ik denk dat ze dat heel lastig vindt, misschien is het idd een beetje borderline-achtig... het kicken op de aandacht.
Ik weet nog dat ze zich (terecht) beklaagde dat mensen gewoon de kinderwagen in doken om Milano te bekijken, maar op een of andere manier weet ze ze daar dan dus ook weer niet van te weerhouden, en dat lijkt me erg lastig, dat je door je hang naar aandacht dingen van mensen toestaat die je eigenlijk niet wilt.
Ik denk dat ze die aandacht naar haar kinderen alleen maar prachtig vindt :D
Want ook dan voel je je "beroemd" als mensen het interesseert.
Alleen komt het soms even niet uit als ze misschien rustig of snel wilt winkelen.
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_176834259
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 januari 2018 13:04 schreef cindy11 het volgende:
Kinderen een jeugdtrauma,ex halsoverkop naar Nederland af gereist,ouders in 1 ochtend 10 jaar ouder van de zorgen,vriendjes die zelf niet weten of ze nu wel of geen relatie met haar hebben...
En wat doet barbie..die laat nog even ter ontspanning haar lippen opspuiten!
Maar ze is niet egostisch hoor..😉
Ouders zullen zich inderdaad zorgen maken maar mogen zichzelf ook een grote spiegel voorhouden.
pi_176834433
Lekker aan de coke tijdens de volgende zwangerschap.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  dinsdag 30 januari 2018 @ 10:53:41 #34
440936 Stompzinnig
Welkom op FOK!
pi_176834900
"Ik voelde mij een hele slechte moeder, de kinderen verdienden beter. Door ooit mee te doen aan Oh Oh Cherso heb ik ze in de ellende gebracht."

Uh, nee. Door al die ellende waar je ze daarna ingestort hebt. En daar ga je nu vrolijk mee verder...
pi_176836065
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 10:53 schreef Stompzinnig het volgende:
"Ik voelde mij een hele slechte moeder, de kinderen verdienden beter. Door ooit mee te doen aan Oh Oh Cherso heb ik ze in de ellende gebracht."

Uh, nee. Door al die ellende waar je ze daarna ingestort hebt. En daar ga je nu vrolijk mee verder...
Nou dit dus. Het leek erop dat er geen nieuw barbie nieuws meer zou komen, want we hadden alles wel gezien nu. Logisch dat je dan ff een halve zelfmoordpoging doet en je tante belt want "hallo aandacht".

Tegen elke prijs blijkbaar.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_176836952
https://www.bd.nl/show/ba(...)stuk-beter~a0d3df16/
Non-nieuws in Brabants Dagblad vandaag...

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Mon 'en!
  dinsdag 30 januari 2018 @ 13:04:36 #37
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_176837004
Als ze nou eens zou beginnen zichzelf niet langer Barbie maar gewoon Samantha te noemen, dan was er nog wat voor te zeggen dat ze beweert dat er een "heel nieuwe Barbie, een positieve Barbie" staat, maar ze blijft gewoon wie/wat ze niet is.
Wullie bin KOEL Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_176837383
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 13:01 schreef bloempjuh het volgende:
https://www.bd.nl/show/ba(...)stuk-beter~a0d3df16/
Non-nieuws in Brabants Dagblad vandaag...

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ik wil geen partycrasher zijn, mar als jij enkele weken geleden nog zo depri was dat je uit het leven wilde stappen, kan dat onmogelijk met een paar weken (deels) gefixt zijn.

Of het was allemaal een schreeuw om ng meer aandacht, of ze zit zwaar in de ontkenningsfase.
  Spellchecker dinsdag 30 januari 2018 @ 13:28:49 #39
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_176837472
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 13:24 schreef Colafles63 het volgende:

[..]

Ik wil geen partycrasher zijn, mar als jij enkele weken geleden nog zo depri was dat je uit het leven wilde stappen, kan dat onmogelijk met een paar weken (deels) gefixt zijn.

Of het was allemaal een schreeuw om ng meer aandacht, of ze zit zwaar in de ontkenningsfase.
Barbie goes Borderline.
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
pi_176837483
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 13:24 schreef Colafles63 het volgende:

[..]

Ik wil geen partycrasher zijn, mar als jij enkele weken geleden nog zo depri was dat je uit het leven wilde stappen, kan dat onmogelijk met een paar weken gefixt zijn.

Of het was allemaal een schreeuw om ng meer aandacht, of ze zit zwaar in de ontkenningsfase.
Nou, zeg dat!
  dinsdag 30 januari 2018 @ 13:35:28 #41
440936 Stompzinnig
Welkom op FOK!
pi_176837604
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 13:24 schreef Colafles63 het volgende:

[..]

Of het was allemaal een schreeuw om ng meer aandacht, of ze zit zwaar in de ontkenningsfase.
Waarschijnlijk beide.
Het erge is dat ze van deze ervaring heeft geleerd dat ze weer volop in de belangstelling staat als ze zoiets geks doet, dus ik acht het niet onwaarschijnlijk dat er meer 'pogingen' zullen volgen.
pi_176838019
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 13:04 schreef Leandra het volgende:
Als ze nou eens zou beginnen zichzelf niet langer Barbie maar gewoon Samantha te noemen, dan was er nog wat voor te zeggen dat ze beweert dat er een "heel nieuwe Barbie, een positieve Barbie" staat, maar ze blijft gewoon wie/wat ze niet is.
Tja, ergens snap ik wel dat ze gelooft dat alles nu beter is.
Als ik een avondje even er doorheen zit en goed gejankt heb dan lijkt het de volgende dag ook een stuk beter te gaan.
Alsof je even alles eruit gegooid hebt terwijl in de praktijk alles hetzelfde is maar dat besef je later pas weer.
pi_176838780
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 13:57 schreef vencodark het volgende:

[..]

Tja, ergens snap ik wel dat ze gelooft dat alles nu beter is.
Als ik een avondje even er doorheen zit en goed gejankt heb dan lijkt het de volgende dag ook een stuk beter te gaan.
Alsof je even alles eruit gegooid hebt terwijl in de praktijk alles hetzelfde is maar dat besef je later pas weer.
Dat is juist het gevaarlijke aan een depressie. Je hoeft met een depressie niet 24/7 je kut te voelen, je kunt ook oplevingen hebben. Als je na die opleving je weer depri voelt, voelt dat dubbel zo klote.
pi_176838819
Wat een treurige aandachtshoer is het ook. Helemaal niks geleerd van de afgelopen jaren.
٩๏̯͡๏)۶
  dinsdag 30 januari 2018 @ 15:20:42 #45
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_176840011
quote:
14s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 08:56 schreef Kim-Holland het volgende:
OOGLIDCORRECTIE BARBIE LIVE! ⚠️ 30 JANUARI TUSSEN 15:00 - 17:00 LIVESTREAM & De Telegraaf bij mormel Gabriels.
En? Wordt ze al gemarteld?
Wullie bin KOEL Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_176840384
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 14:27 schreef Colafles63 het volgende:

[..]

Dat is juist het gevaarlijke aan een depressie. Je hoeft met een depressie niet 24/7 je kut te voelen, je kunt ook oplevingen hebben. Als je na die opleving je weer depri voelt, voelt dat dubbel zo klote.
Als je depressief bent en dan toch van drugs houd kan ze beter een klein stukje lsd nemen ipv cocane snuiven
  dinsdag 30 januari 2018 @ 16:12:15 #47
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_176840955
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 15:41 schreef Suzaka het volgende:

[..]

Als je depressief bent en dan toch van drugs houd kan ze beter een klein stukje lsd nemen ipv cocane snuiven
Ja, met een labiel hoofd aan de LSD. Wanneer pakt dat precies goed uit? :D
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
  dinsdag 30 januari 2018 @ 16:28:50 #48
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_176841228
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 16:12 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Ja, met een labiel hoofd aan de LSD. Wanneer pakt dat precies goed uit? :D
Misschien dat ze zich dan Lucy gaat noemen?

Maar is die ooglidcorrectie (wat moet er in godsnaam gecorrigeerd worden als je 28 bent) nog doorgegaan?
Wullie bin KOEL Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_176841764
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 15:20 schreef Leandra het volgende:

[..]

En? Wordt ze al gemarteld?
Weet niet, ben ff een blokje om gegaan..even afkoelen :D
pi_176842651
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 16:28 schreef Leandra het volgende:

[..]

Misschien dat ze zich dan Lucy gaat noemen?

Maar is die ooglidcorrectie (wat moet er in godsnaam gecorrigeerd worden als je 28 bent) nog doorgegaan?
Ze kan beter dr neusschotje terug laten plaatsen. :’)
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_176843111
Ze was net ook bij shownieuws. Ze heeft toegegeven dat ze die abortus heeft gehad en vlak daarna naar Michael in Spanje is gegaan. Daar is haar telefoon gestolen met daarop de echo van de foetus en daar is ze nu ook heel verdrietig om.
Forever yours, forever mine, forever ours...
  was: computergirl dinsdag 30 januari 2018 @ 18:34:32 #52
17493 HaverMoutKoekje
pi_176843249
Attentiehoer :r
  Spellchecker dinsdag 30 januari 2018 @ 18:42:45 #53
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_176843387
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 18:26 schreef Lief17 het volgende:
Ze was net ook bij shownieuws. Ze heeft toegegeven dat ze die abortus heeft gehad en vlak daarna naar Michael in Spanje is gegaan. Daar is haar telefoon gestolen met daarop de echo van de foetus en daar is ze nu ook heel verdrietig om.
Degene die die telefoon heeft gestolen zal zich ook wel verrot zijn geschrokken :D
En nu die foto verkopen ...
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
pi_176843487
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 18:26 schreef Lief17 het volgende:
Ze was net ook bij shownieuws. Ze heeft toegegeven dat ze die abortus heeft gehad en vlak daarna naar Michael in Spanje is gegaan. Daar is haar telefoon gestolen met daarop de echo van de foetus en daar is ze nu ook heel verdrietig om.
Ze kan altijd nog een copietje vragen uit haar dikke dossier.

Maar waarom zou ze naar Michael gaan als het kind van Tangel was??? Tenzij...
pi_176843843
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 18:47 schreef Kim-Holland het volgende:

[..]

Ze kan altijd nog een copietje vragen uit haar dikke dossier.

Maar waarom zou ze naar Michael gaan als het kind van Tangel was??? Tenzij...
Lol, dat zou de abortus verklaren. :P

Maar in dat geval zou ze zelf ook niet weten wie de vader is, dus lijkt me niet.
pi_176843884
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 18:26 schreef Lief17 het volgende:
Ze was net ook bij shownieuws. Ze heeft toegegeven dat ze die abortus heeft gehad en vlak daarna naar Michael in Spanje is gegaan. Daar is haar telefoon gestolen met daarop de echo van de foetus en daar is ze nu ook heel verdrietig om.
Waarom wil je een foto van een foetus die je laat afzuigen?
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  dinsdag 30 januari 2018 @ 19:12:48 #57
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_176843981
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 19:08 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Waarom wil je een foto van een foetus die je laat afzuigen?
Als aandenken. Aan het kindje dat niet geboren mocht worden van RTL.
?
pi_176844135
Iemand haar al gespot op Facebook?
Ze had alles verwijderd..maar zal vast weer een nieuwe pagina hebben om haar sponsors te kunnen bedanken.😂
  Spellchecker dinsdag 30 januari 2018 @ 19:23:55 #59
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_176844236
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 19:08 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Waarom wil je een foto van een foetus die je laat afzuigen?
Dat wist ze misschien toen nog niet?
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
  dinsdag 30 januari 2018 @ 19:25:57 #60
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_176844285
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 18:26 schreef Lief17 het volgende:
Ze was net ook bij shownieuws. Ze heeft toegegeven dat ze die abortus heeft gehad en vlak daarna naar Michael in Spanje is gegaan. Daar is haar telefoon gestolen met daarop de echo van de foetus en daar is ze nu ook heel verdrietig om.
Och hemeltje liefje zeg.

Wat een gelul weer.

Alsof je elke scheet met de wereld moet delen. :{ En dan ook dit soort dingen. Je vraagt je af of ze een goeie schrijver heeft.
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_176844455
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 19:23 schreef maily het volgende:

[..]

Dat wist ze misschien toen nog niet?
Wat?
Je gaat niet voor een echo naar de abortuskliniek, je zou ook gewoon naar een verloskundige kunnen en daar je twijfels aangeven. Een kliniek instappen dan ben je wel zeker genoeg van je zaak.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_176844505
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 19:06 schreef Physsic het volgende:

[..]

Lol, dat zou de abortus verklaren. :P

Maar in dat geval zou ze zelf ook niet weten wie de vader is, dus lijkt me niet.
Ik vind het juist heel des Barbie's om niet te weten van wie ze zwanger is..
pi_176844555
Ik geef het een jaar, dan hebben we kind 3.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_176845810
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 16:28 schreef Leandra het volgende:

[..]

Misschien dat ze zich dan Lucy gaat noemen?

Maar is die ooglidcorrectie (wat moet er in godsnaam gecorrigeerd worden als je 28 bent) nog doorgegaan?
Ik heb dat gedaan toen ik 25 was om zowel medische als esthetische redenen. Zij heeft ook wel hangende oogleden. Wat niet wegneemt dat het absurd is dat ze hier nu zo mee bezig is.
  Spellchecker dinsdag 30 januari 2018 @ 20:19:15 #65
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_176845922
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 19:35 schreef Ticootje het volgende:
Ik geef het een jaar, dan hebben we kind 3.
Seizoen 2018 dus; Barbie's baby .....
Of baby nummer drie, maar van wie?
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
pi_176851111
Dat ze bij Michael in Spanje was en haar telefoon was gestolen was ook in de serie toch?
  dinsdag 30 januari 2018 @ 22:42:03 #67
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_176851193
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 19:35 schreef Ticootje het volgende:
Ik geef het een jaar, dan hebben we kind 3.
Barbie krijgt een baby, maar van wie?
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  Spellchecker dinsdag 30 januari 2018 @ 22:53:13 #68
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_176851467
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 22:42 schreef Maraca het volgende:

[..]

Barbie krijgt een baby, maar van wie?
Van Michael, Tangel of Jordi :+
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
pi_176853021
Maareh, Tangel zat er dus mooi naast met zijn; Sam gebruikt geen drugs.
  woensdag 31 januari 2018 @ 00:24:30 #70
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_176853040
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 22:53 schreef maily het volgende:

[..]

Van Michael, Tangel of Jordi :+
En dan blijkt het van Jake te zijn :+
Wullie bin KOEL Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_176853225
quote:
1s.gif Op woensdag 31 januari 2018 00:24 schreef Leandra het volgende:

[..]

En dan blijkt het van Jake te zijn :+

Zou best kunnen hoe hij haar toen op schoot pak te in die garage .... ik denk dat het team achter Barbie helemaal geen goeie nette mensen zijn. Ze is wel heel snel weer terug helemaal happy na zo ‘ zware ervaring
  Spellchecker woensdag 31 januari 2018 @ 09:19:23 #72
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_176855823
quote:
1s.gif Op woensdag 31 januari 2018 00:24 schreef Leandra het volgende:

[..]

En dan blijkt het van Jake te zijn :+
Echt de ideale manager dan ...
Met zulke managers heb je geen vrijers nodig.

[ Bericht 4% gewijzigd door maily op 31-01-2018 10:36:17 ]
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
pi_176857040
Aan de coke, zelfmoordpoging meerdere stoornissen en voor je 30ste er uitzien als The Mummy. Goed bezig. Ze kan beter een aflevering van down met Johnny mee doen
pi_176857479
quote:
1s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 19:08 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Waarom wil je een foto van een foetus die je laat afzuigen?
Dan kan ze die op haar kuit laten tatoeren. Forever in my heart. O+ Embryo O+
Go hard or go home
  woensdag 31 januari 2018 @ 11:19:47 #75
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_176857569
:D
Wullie bin KOEL Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Spellchecker woensdag 31 januari 2018 @ 11:34:51 #76
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_176857795
quote:
0s.gif Op woensdag 31 januari 2018 11:14 schreef Noek het volgende:

[..]

Dan kan ze die op haar kuit laten tatoeren. Forever in my heart. O+ Embryo O+
:D
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
  woensdag 31 januari 2018 @ 11:35:50 #77
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_176857811
Oh, ik zie nu pas dat er "kuit" staat :') :X :@
Wullie bin KOEL Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Spellchecker woensdag 31 januari 2018 @ 11:42:05 #78
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_176857939
quote:
0s.gif Op woensdag 31 januari 2018 11:35 schreef Leandra het volgende:
Oh, ik zie nu pas dat er "kuit" staat :') :X :@
:D
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
  Moderator woensdag 31 januari 2018 @ 11:57:42 #79
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_176858224
quote:
0s.gif Op woensdag 31 januari 2018 11:35 schreef Leandra het volgende:
Oh, ik zie nu pas dat er "kuit" staat :') :X :@
Godver _O-
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_176858306
Ach ach ach wat een soap weer dit!
pi_176858308
quote:
0s.gif Op woensdag 31 januari 2018 11:35 schreef Leandra het volgende:
Oh, ik zie nu pas dat er "kuit" staat :') :X :@
_O-
  woensdag 31 januari 2018 @ 13:28:00 #82
58921 Day
You can fly!
pi_176859937
quote:
0s.gif Op woensdag 31 januari 2018 11:14 schreef Noek het volgende:

[..]

Dan kan ze die op haar kuit laten tatoeren. Forever in my heart. O+ Embryo O+
_O-
I don’t know what’s gonna happen, that’s alright with me
I open up my arms and I embrace the mystery
I am gonna shine
pi_176860112
quote:
0s.gif Op woensdag 31 januari 2018 11:35 schreef Leandra het volgende:
Oh, ik zie nu pas dat er "kuit" staat :') :X :@
Beide kan.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_176868920
quote:
0s.gif Op dinsdag 30 januari 2018 22:39 schreef Allyo het volgende:
Dat ze bij Michael in Spanje was en haar telefoon was gestolen was ook in de serie toch?
Ja klopt idd
Forever yours, forever mine, forever ours...
pi_176871566
Het grote interview met Samantha de Jong waarmee weekblad Priv deze week uitpakt, is ook aangeboden aan de Story. Die weigerde echter omdat de realityster 5.000 euro wilde hebben. Dat vertelt baas Guido den Aantrekker op Twitter. Priv trekt nu veel bekijks met het interview waarin Barbie alle ins en outs over haar zelfmoordpoging onthult, maar de Story haalde zijn neus op voor een exclusief gesprek. “Story kreeg het Barbie-interview exclusief aangeboden voor 5000 euro.”
Als Den Aantrekker niet zou betalen, zou Barbie naar de concurrent gaan, kreeg hij te horen. “Binnen halfuur beslissen, anders ging het naar De Telegraaf/Priv.”

De bladenmaker heeft echter geen moment getwijfeld. “Niet gedaan. Story betaalt nooit voor interviews. Ik vermoed een PR-offensief om de kinderen niet kwijt te raken. Edoch: alle goeds voor Barbie 🍀.”

Jaloers op de Priv is hij niet. “PR = geen journalistiek.”

Barbie vertelt in het interview onder meer dat ze een overdosis pillen heeft genomen en daarna in haar pols sneed. Weekblad Story meldde dat vorige week al.
http://www.mediacourant.n(...)ver-zelfmoordpoging/

GdenAantrekker twitterde op dinsdag 30-01-2018 om 15:02:48 Story kreeg het Barbie-interview exclusief aangeboden voor 5000. Binnen halfuur beslissen, anders ging het naar De Telegraaf/Priv. Niet gedaan. Story betaalt nooit voor interviews. Ik vermoed een PR-offensief om de kinderen niet kwijt te raken. Edoch: alle goeds voor Barbie 🍀 reageer retweet
Was ook mijn gedachte, het verhaal verdraaien dat de kinderen er niet bij waren is alleen voor eigen gewin.
Maar ehh.. 5000 euri's, lachen man! Vind de sociale dienst vast ook geweldig. ^O^
  Spellchecker woensdag 31 januari 2018 @ 21:46:08 #86
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_176871680
quote:
0s.gif Op woensdag 31 januari 2018 21:41 schreef Kim-Holland het volgende:
Het grote interview met Samantha de Jong waarmee weekblad Priv deze week uitpakt, is ook aangeboden aan de Story. Die weigerde echter omdat de realityster 5.000 euro wilde hebben. Dat vertelt baas Guido den Aantrekker op Twitter. Priv trekt nu veel bekijks met het interview waarin Barbie alle ins en outs over haar zelfmoordpoging onthult, maar de Story haalde zijn neus op voor een exclusief gesprek. “Story kreeg het Barbie-interview exclusief aangeboden voor 5000 euro.”
Als Den Aantrekker niet zou betalen, zou Barbie naar de concurrent gaan, kreeg hij te horen. “Binnen halfuur beslissen, anders ging het naar De Telegraaf/Priv.”

De bladenmaker heeft echter geen moment getwijfeld. “Niet gedaan. Story betaalt nooit voor interviews. Ik vermoed een PR-offensief om de kinderen niet kwijt te raken. Edoch: alle goeds voor Barbie 🍀.”

Jaloers op de Priv is hij niet. “PR = geen journalistiek.”

Barbie vertelt in het interview onder meer dat ze een overdosis pillen heeft genomen en daarna in haar pols sneed. Weekblad Story meldde dat vorige week al.
http://www.mediacourant.n(...)ver-zelfmoordpoging/

GdenAantrekker twitterde op dinsdag 30-01-2018 om 15:02:48 Story kreeg het Barbie-interview exclusief aangeboden voor 5000. Binnen halfuur beslissen, anders ging het naar De Telegraaf/Priv. Niet gedaan. Story betaalt nooit voor interviews. Ik vermoed een PR-offensief om de kinderen niet kwijt te raken. Edoch: alle goeds voor Barbie 🍀 reageer retweet
Was ook mijn gedachte, het verhaal verdraaien dat de kinderen er niet bij waren is alleen voor eigen gewin.
Maar ehh.. 5000 euri's, lachen man! Vind de sociale dienst vast ook geweldig. ^O^
Ben je al afgekoeld? :o
Hoe was die ooglidcorrectie en wat schoof dat? :o
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
pi_176871867
quote:
0s.gif Op woensdag 31 januari 2018 21:46 schreef maily het volgende:

[..]

Ben je al afgekoeld? :o
Hoe was die ooglidcorrectie en wat schoof dat? :o
Ja, hoor, gisteren al. Ik reageer ook uitermate kalm. O-)
Die ooglidcorrectie, daar heb ik gisteren nog even naar gezocht op diverse platforms [lol] maar niks gevonden. De uitzending zal wel voor een andere keer op de agenda staan. Of niet..want je kunt dit toch echt niet verkopen aan je fans.. :') en ook niet aan de sociale dienst. >:)
pi_176874676
Heb haar Facebook pagina gevonden..staan foto's op vanuit de kliniek volgens mij.
Snap niet dat dat mag tijdens een behandeling daar.
  Spellchecker woensdag 31 januari 2018 @ 23:29:53 #89
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_176874716
quote:
0s.gif Op woensdag 31 januari 2018 23:28 schreef cindy11 het volgende:
Heb haar Facebook pagina gevonden..staan foto's op vanuit de kliniek volgens mij.
Snap niet dat dat mag tijdens een behandeling daar.
Eh post ze maar gewoon hier hoor ;)
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
pi_176874953
quote:
0s.gif Op woensdag 31 januari 2018 21:41 schreef Kim-Holland het volgende:
Het grote interview met Samantha de Jong waarmee weekblad Priv deze week uitpakt, is ook aangeboden aan de Story. Die weigerde echter omdat de realityster 5.000 euro wilde hebben. Dat vertelt baas Guido den Aantrekker op Twitter. Priv trekt nu veel bekijks met het interview waarin Barbie alle ins en outs over haar zelfmoordpoging onthult, maar de Story haalde zijn neus op voor een exclusief gesprek. “Story kreeg het Barbie-interview exclusief aangeboden voor 5000 euro.”
Als Den Aantrekker niet zou betalen, zou Barbie naar de concurrent gaan, kreeg hij te horen. “Binnen halfuur beslissen, anders ging het naar De Telegraaf/Priv.”

De bladenmaker heeft echter geen moment getwijfeld. “Niet gedaan. Story betaalt nooit voor interviews. Ik vermoed een PR-offensief om de kinderen niet kwijt te raken. Edoch: alle goeds voor Barbie 🍀.”

Jaloers op de Priv is hij niet. “PR = geen journalistiek.”

Barbie vertelt in het interview onder meer dat ze een overdosis pillen heeft genomen en daarna in haar pols sneed. Weekblad Story meldde dat vorige week al.
http://www.mediacourant.n(...)ver-zelfmoordpoging/

GdenAantrekker twitterde op dinsdag 30-01-2018 om 15:02:48 Story kreeg het Barbie-interview exclusief aangeboden voor 5000. Binnen halfuur beslissen, anders ging het naar De Telegraaf/Priv. Niet gedaan. Story betaalt nooit voor interviews. Ik vermoed een PR-offensief om de kinderen niet kwijt te raken. Edoch: alle goeds voor Barbie 🍀 reageer retweet
Was ook mijn gedachte, het verhaal verdraaien dat de kinderen er niet bij waren is alleen voor eigen gewin.
Maar ehh.. 5000 euri's, lachen man! Vind de sociale dienst vast ook geweldig. ^O^
Kent zij de regels van de bijstand niet?

[ Bericht 0% gewijzigd door Physsic op 31-01-2018 23:58:46 ]
pi_176875016
quote:
1s.gif Op woensdag 31 januari 2018 23:29 schreef maily het volgende:

[..]

Eh post ze maar gewoon hier hoor ;)
Geen idee hoe dat moet!
Maar ze is op Facebook als Sammie Pink
  Moderator woensdag 31 januari 2018 @ 23:46:58 #92
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_176875029
quote:
0s.gif Op woensdag 31 januari 2018 23:28 schreef cindy11 het volgende:
Heb haar Facebook pagina gevonden..staan foto's op vanuit de kliniek volgens mij.
Snap niet dat dat mag tijdens een behandeling daar.
Waarom niet? Zo lang er geen andere clinten op staan zie ik het probleem niet.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
  Moderator woensdag 31 januari 2018 @ 23:49:49 #93
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_176875073
Ik heb ze gezien. Er staat wel een ander op dus dat lijkt me niet ok. Ik zal eens checken in hoeverre er regels zijn voor dat soort dingen.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_176875227
Het ligt er helemaal niet dik bovenop, hoor. Die foto met Angelina.. :N Daar trapt toch niemand in, behalve haar fans.

Wat een waardeloze kliniek trouwens. :{w
pi_176875353
27072935_1215033971960869_3691210446815383668_n.jpg?oh=b88d74a89aa2384139324239cbf0996d&oe=5B1807D8

27073258_1214666871997579_5993145063108486894_n.jpg?oh=0671d7040a30c691e2e642bba4dc06ae&oe=5B239EDB
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_176875381
Filter much :o
pi_176875475
Er ligt een opgebaarde teddybeer in dat bed op die ene foto!😱
En verder ligt alles er dik bovenop inderdaad.
pi_176875496
De beer van Tangel _O-
pi_176875951
quote:
0s.gif Op woensdag 31 januari 2018 12:03 schreef soapie het volgende:
Ach ach ach wat een soap weer dit!
En alles weer voor geld. Gevaar bestaat dus dat nu haar vermeende zelfmoordpoging in twijfel wodt getrokken als ene zoveelste truc van Samantha voor aandacht en vooral geld. Alsof ze dat allemaal zo maar kan doen als bijstandsgerechtigde. Opvallend dat zij niet in zo een participatie traject zit en gewoon frank en vrij kan blijven doen wat ze doet.

[ Bericht 0% gewijzigd door anoniem_030720181651 op 01-02-2018 01:17:41 ]
pi_176876171
Eerst janken dat ze als hoer behandeld is maar vervolgens wel haar verhaal voor 5000 willen verkopen. :')
Die zal werkelijk niet verstandiger geworden zijn na dit gebeuren.
Nep, dom, onverantwoordelijk en nog schijnheilig ook. Geen goed woord voor over. :r
  donderdag 1 februari 2018 @ 06:33:39 #101
37478 Luchtbel
Memories in progress
pi_176877285
quote:
1s.gif Op woensdag 31 januari 2018 23:49 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik heb ze gezien. Er staat wel een ander op dus dat lijkt me niet ok. Ik zal eens checken in hoeverre er regels zijn voor dat soort dingen.
Daar zijn eigenlijk nauwelijks officile regels voor. Behalve als je er als kliniek/ instelling zelf regels over opstelt. Maar er zijn bijna geen regels voor.

Er is ook niemand die waarschuwt voor het gebruik van social media tijdens zo'n periode of de gevolgen daarvan voor omgeving. Of het openbaar maken van andere mensen...
pi_176877373
quote:
1s.gif Op woensdag 31 januari 2018 23:43 schreef Physsic het volgende:

[..]

Kent zij de regels van de bijstand niet?
Barbie snapt niet zoveel. :+
pi_176877598
quote:
15s.gif Op donderdag 1 februari 2018 01:17 schreef Iwanius het volgende:

[..]

En alles weer voor geld. Gevaar bestaat dus dat nu haar vermeende zelfmoordpoging in twijfel wodt getrokken als ene zoveelste truc van Samantha voor aandacht en vooral geld. Alsof ze dat allemaal zo maar kan doen als bijstandsgerechtigde. Opvallend dat zij niet in zo een participatie traject zit en gewoon frank en vrij kan blijven doen wat ze doet.
Geloof je echt dat ze in de bijstand zit? Tuurlijk niet! Doe zelfmoord poging geloof ik nu ook niet echt meer. Want vorige week wilde ze dood een week later wil ze fris en fruitig haar zelfmoord verhaal verkopen. Vind t maar een kutwijf met borderline gedrag. Barbie en team manipuleren de hele boel bah
pi_176877636
quote:
0s.gif Op donderdag 1 februari 2018 07:06 schreef Eightyone het volgende:

[..]

Barbie snapt niet zoveel. :+
Barbie snapt meer dan ze ons wilt laten geloven.
  Spellchecker donderdag 1 februari 2018 @ 08:52:47 #105
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_176878138
quote:
0s.gif Op donderdag 1 februari 2018 07:06 schreef Eightyone het volgende:

[..]

Barbie snapt niet zoveel. :+
Barbie snapt zoveel niet :+

O en die dochter met een tutje?! En van die smerige cola :r
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
  donderdag 1 februari 2018 @ 08:54:02 #106
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_176878152
Enige wat ik nog kan bedenken wbt de roddelbladen is dat ze heeft bedacht dat de bladen toch wel een verhaal gaan schrijven, nu trok ze zelf aan de bel en deed een poging iets te verdienen en had ze wellicht een kleine invloed op het verhaal en "feiten".

Maar man oh man. :{
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
  Moderator donderdag 1 februari 2018 @ 09:29:11 #107
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_176878604
quote:
1s.gif Op donderdag 1 februari 2018 06:33 schreef Luchtbel het volgende:

[..]

Daar zijn eigenlijk nauwelijks officile regels voor. Behalve als je er als kliniek/ instelling zelf regels over opstelt. Maar er zijn bijna geen regels voor.

Er is ook niemand die waarschuwt voor het gebruik van social media tijdens zo'n periode of de gevolgen daarvan voor omgeving. Of het openbaar maken van andere mensen...
Precies, van zulke regels heb ik ook nog nooit gehoord. Het is ook wel vrij uitzonderlijk dat mensen zo met hun uiterlijk en de buitenwereld bezig zijn in een kliniek. Ze vervelen zich daar helemaal kapot maar ik heb er nooit iemand gezien die er helemaal opgetut bij liep en zo content met zichzelf is dat ze foto's van zichzelf gaat maken.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_176878641
quote:
0s.gif Op donderdag 1 februari 2018 08:52 schreef maily het volgende:

[..]

Barbie snapt zoveel niet :+

O en die dochter met een tutje?! En van die smerige cola :r
Wat is er mis met cola zero? Dat blikje is het enige normale op de foto.
En waarom het kind nog steeds met dat tutje loopt is me ook een raadsel.
  Spellchecker donderdag 1 februari 2018 @ 09:49:15 #109
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_176878874
quote:
1s.gif Op donderdag 1 februari 2018 06:33 schreef Luchtbel het volgende:

[..]

Daar zijn eigenlijk nauwelijks officile regels voor. Behalve als je er als kliniek/ instelling zelf regels over opstelt. Maar er zijn bijna geen regels voor.

Er is ook niemand die waarschuwt voor het gebruik van social media tijdens zo'n periode of de gevolgen daarvan voor omgeving. Of het openbaar maken van andere mensen...
Als leidinggevenden uit die kliniek die foto's met anderen erop zien zullen ze daar toch wat van zeggen zou ik denken ....
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
pi_176878881
Zij kan helemaal niet zonder aandacht. Ze is zo ontzettend gefixeerd op haar uiterlijk. Toen ze ooit startte op tv was het gewoon een lelijke big natuurlijk en dat vond ook iedereen. Toen stopte ze met eten en ging ze naar wat klinieken. Daarmee heeft ze zichzelf overtuigd een lekker wijf te zijn en dat wil ze wanhopig zijn omdat ze nooit meer die lelijke big van Cherso wil zijn.
Nu is ze nog geen dertig en ziet ze er godverdomme al uit als een Marijke Helwegen.
Eigenlijk zou dit hartstikke triest moeten zijn maar omdat ze zo'n enorme grote muil heeft en geen fatsoen, kan ze zo de afgrond in. Nobody cares. *O*
Go hard or go home
pi_176879270
KUNNEN WE HET GEWOON EEN SPEEN NOEMEN?

Tutje :r
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  donderdag 1 februari 2018 @ 10:19:45 #112
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_176879291
quote:
0s.gif Op donderdag 1 februari 2018 10:18 schreef Ticootje het volgende:
KUNNEN WE HET GEWOON EEN SPEEN NOEMEN?

Tutje :r
+1
Wullie bin KOEL Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_176879762
quote:
0s.gif Op donderdag 1 februari 2018 10:18 schreef Ticootje het volgende:
KUNNEN WE HET GEWOON EEN SPEEN NOEMEN?

Tutje :r
Tut tut tut, niet zo boos. Het kan nog erger; een fiebje. >:)

Dit topic haalt het slechtste in een mens naarboven, incl bij mezelf. Hoe zou dat toch komen?
pi_176879820
triest mens. En tijdens die 'zelfmoordpoging' blijkbaar nog heel helder haar tante bellen...tuurlijk..wat een sneuheid allemaal. Verlaat die kliniek, zodat er een plekje vrijkomt voor iemand die het daadwerkelijk nodig heeft 'Barbie'...ze zal dit allemaal ook wel meelezen, want 'aandacht, AANDACHT!'
pi_176879928
quote:
0s.gif Op donderdag 1 februari 2018 10:55 schreef merel1111 het volgende:
triest mens. En tijdens die 'zelfmoordpoging' blijkbaar nog heel helder haar tante bellen...tuurlijk..wat een sneuheid allemaal. Verlaat die kliniek, zodat er een plekje vrijkomt voor iemand die het daadwerkelijk nodig heeft 'Barbie'...ze zal dit allemaal ook wel meelezen, want 'aandacht, AANDACHT!'
Juist er zijn mensen die hulp nodig hebben maar op een wachtlijst.....
  Moderator donderdag 1 februari 2018 @ 11:05:46 #116
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_176879980
Alsof je in een kliniek kunt verblijven als er niets aan de hand is. Dat gebeurt echt niet hoor.

Het is heel goed mogelijk dat je toch terugkrabbelt tijdens een zelfmoordpoging. Dat heb ik ook een aantal keer gezien. Het is niet voor niets dat de meeste pogingen mislukken. Het is echt veel moeilijker dan je denkt om jezelf te doden. Ook omdat mensen die dat proberen vaak totaal niet logisch denken en het dus fout doen.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
  Moderator donderdag 1 februari 2018 @ 11:15:06 #117
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_176880140
Ik vind het overigens wel opvallend dat ze al zo lang in die kliniek verblijft. Ik denk dat er afspraken zijn gemaakt over even weg zijn van de media. Maar ja, die zoekt ze nu zelf op. Of ze zit niet meer in de gesloten afdeling na de zelfmoordpoging maar is inmiddels naar een open afdeling waar ze behandeld wordt of op medicatie ingesteld wordt. Als daar net een plekje vrijkomt is dat wel mogelijk.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_176880299
quote:
0s.gif Op donderdag 1 februari 2018 11:15 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik vind het overigens wel opvallend dat ze al zo lang in die kliniek verblijft. Ik denk dat er afspraken zijn gemaakt over even weg zijn van de media. Maar ja, die zoekt ze nu zelf op. Of ze zit niet meer in de gesloten afdeling na de zelfmoordpoging maar is inmiddels naar een open afdeling waar ze behandeld wordt of op medicatie ingesteld wordt. Als daar net een plekje vrijkomt is dat wel mogelijk.
Hebben ze daar wel roze kamers?
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  donderdag 1 februari 2018 @ 11:37:17 #119
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_176880479
quote:
0s.gif Op donderdag 1 februari 2018 10:18 schreef Ticootje het volgende:
KUNNEN WE HET GEWOON EEN SPEEN NOEMEN?

Tutje :r
Haha, ja :D

Ik dacht dat het vooral aan de regio lag, dat men in het Zuiden het een fiep of tut noemt.
In Noord-Holland nooit iets anders dan speen gehoord.
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
  donderdag 1 februari 2018 @ 11:38:57 #120
37478 Luchtbel
Memories in progress
pi_176880504
quote:
1s.gif Op donderdag 1 februari 2018 09:29 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Precies, van zulke regels heb ik ook nog nooit gehoord. Het is ook wel vrij uitzonderlijk dat mensen zo met hun uiterlijk en de buitenwereld bezig zijn in een kliniek. Ze vervelen zich daar helemaal kapot maar ik heb er nooit iemand gezien die er helemaal opgetut bij liep en zo content met zichzelf is dat ze foto's van zichzelf gaat maken.
Euhm ik denk dat jij vanaf de andere kant kijkt als dat ik kijk? Want ik ken zelf (helaas) een flink aantal mensen dat zeker wel zulke foto's van zichzelf maakt en ook deelt.
Nou is Barbie opgetut wel een heel extreem geval natuurlijk maar ja ik heb geen idee hoe ze er zonder die filters uitziet.
  Moderator donderdag 1 februari 2018 @ 11:43:29 #121
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_176880597
quote:
1s.gif Op donderdag 1 februari 2018 11:38 schreef Luchtbel het volgende:

[..]

Euhm ik denk dat jij vanaf de andere kant kijkt als dat ik kijk? Want ik ken zelf (helaas) een flink aantal mensen dat zeker wel zulke foto's van zichzelf maakt en ook deelt.
Nou is Barbie opgetut wel een heel extreem geval natuurlijk maar ja ik heb geen idee hoe ze er zonder die filters uitziet.
In de klinieken waar ik regelmatig op bezoek ben heb ik dat nog nooit gezien. Maar het kan prima zo zijn dat ik de ijdeltuiten heb misgelopen hoor. Ik heb tot nu toe alleen maar vrij onverzorgde mensen gezien die de hele dag een beetje zitten te zitten. Vaak wel met de telefoon want dat is na de tv het enige vermaak. Sommigen zijn wel actief maar die lopen dan rondjes, stoffen de bladeren van planten of praten de hele dag over hun waanideen.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
pi_176880623
quote:
1s.gif Op donderdag 1 februari 2018 11:38 schreef Luchtbel het volgende:

[..]

Euhm ik denk dat jij vanaf de andere kant kijkt als dat ik kijk? Want ik ken zelf (helaas) een flink aantal mensen dat zeker wel zulke foto's van zichzelf maakt en ook deelt.
Nou is Barbie opgetut wel een heel extreem geval natuurlijk maar ja ik heb geen idee hoe ze er zonder die filters uitziet.
Ik ken niemand die zo extreem is
  donderdag 1 februari 2018 @ 11:49:05 #123
37478 Luchtbel
Memories in progress
pi_176880704
quote:
0s.gif Op donderdag 1 februari 2018 11:43 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

In de klinieken waar ik regelmatig op bezoek ben heb ik dat nog nooit gezien. Maar het kan prima zo zijn dat ik de ijdeltuiten heb misgelopen hoor. Ik heb tot nu toe alleen maar vrij onverzorgde mensen gezien die de hele dag een beetje zitten te zitten. Vaak wel met de telefoon want dat is na de tv het enige vermaak. Sommigen zijn wel actief maar die lopen dan rondjes, stoffen de bladeren van planten of praten de hele dag over hun waanideen.
Oh, je klonk een beetje vanaf de werkvloer. Maar bezoek dus?Ik ben bijna acht jaar opgenomen nu, waarvan een jaar of vijf afwisselend op gesloten/ besloten/ open afdelingen, dus ik heb wel het n en ander gezien zeg maar :')
  Moderator donderdag 1 februari 2018 @ 12:34:51 #124
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_176881405
quote:
1s.gif Op donderdag 1 februari 2018 11:49 schreef Luchtbel het volgende:

[..]

Oh, je klonk een beetje vanaf de werkvloer. Maar bezoek dus?Ik ben bijna acht jaar opgenomen nu, waarvan een jaar of vijf afwisselend op gesloten/ besloten/ open afdelingen, dus ik heb wel het n en ander gezien zeg maar :')
Mijn beste vriendin zit ook al een jaar of 8 afwisselend thuis, open en gesloten. Ze heeft alle klinieken in de regio gehad. We hebben alle mogelijke situaties al meegemaakt qua klinieken, medicatie, therapeuten, begeleiding. Maar dus geen selfiemakers ;)
Heftig voor je joh. Ik hoop dat het ooit weer goed genoeg met je gaat.

Tico, ik ben nog geen roze kamer tegengekomen helaas :'(
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
  donderdag 1 februari 2018 @ 14:14:09 #125
37478 Luchtbel
Memories in progress
pi_176882969
quote:
0s.gif Op donderdag 1 februari 2018 12:34 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Mijn beste vriendin zit ook al een jaar of 8 afwisselend thuis, open en gesloten. Ze heeft alle klinieken in de regio gehad. We hebben alle mogelijke situaties al meegemaakt qua klinieken, medicatie, therapeuten, begeleiding. Maar dus geen selfiemakers ;)
Heftig voor je joh. Ik hoop dat het ooit weer goed genoeg met je gaat.

Tico, ik ben nog geen roze kamer tegengekomen helaas :'(
Ja euh dank je.
Ik heb overigens zelf ook een paar foto's. Ook van visite van mijn dochter. Maar die zijn zonder filters, geen selfies, en dat is van acht jaar, niet van twee weken.
pi_176887071
Hoe dan ook: Dat hele gedoe met haar begint steeds meer als opzet te klinken van iemand die doelbewust dit heeft laten gebeuren in de hoop weer haar imago op te krikken (medelijden krijgen etc.)
  Eindredactie Games donderdag 1 februari 2018 @ 18:07:23 #127
19054 crew  Oscar.
ElitePauper
pi_176888285
quote:
0s.gif Op donderdag 1 februari 2018 10:18 schreef Ticootje het volgende:
KUNNEN WE HET GEWOON EEN SPEEN NOEMEN?

Tutje :r
mannenspeentje of vrouwenspeen?
boeie, als je Oscarpunt bent, dan verdien je het -- JaneDoe
Twitter: @BuikschuiverNL
Xbox Live: Buikschuiver
Oscar, jij mag mijn landgoed als ik kom te overlijden. - Monkyyy
pi_176888441
quote:
15s.gif Op donderdag 1 februari 2018 17:10 schreef Iwanius het volgende:
Hoe dan ook: Dat hele gedoe met haar begint steeds meer als opzet te klinken van iemand die doelbewust dit heeft laten gebeuren in de hoop weer haar imago op te krikken (medelijden krijgen etc.)
"Maar het is allemaal de schuld van RTL."
pi_176892940
quote:
1s.gif Op donderdag 1 februari 2018 18:15 schreef Physsic het volgende:

[..]

"Maar het is allemaal de schuld van RTL."
Straks is het allemaal de schuld van Nederland!
Of de schuld van het boze wereld wijde web!

Hebben die klinieken geen regels omtrent het gebruik van social media?
pi_176893055
quote:
1s.gif Op donderdag 1 februari 2018 21:39 schreef quirina het volgende:

[..]

Straks is het allemaal de schuld van Nederland!
Of de schuld van het boze wereld wijde web!

Hebben die klinieken geen regels omtrent het gebruik van social media?
Los van of er regels over zijn, het is gewoon ontzettend asociaal om zulke foto's met andere mensen erop openbaar te maken. En dan durft ze te klagen over hoe anderen haar privacy schenden.

Inmiddels ben ik van mening dat ze niet enkel enorm dom is, maar dat ze daadwerkelijk schijt heeft aan andere mensen.

[ Bericht 0% gewijzigd door Stompzinnig op 01-02-2018 21:57:42 ]
  Moderator donderdag 1 februari 2018 @ 21:44:18 #131
4036 crew  Cynix
The Original
pi_176893081
quote:
1s.gif Op donderdag 1 februari 2018 01:55 schreef vencodark het volgende:
Eerst janken dat ze als hoer behandeld is maar vervolgens wel haar verhaal voor 5000 willen verkopen. :')
Dat vooral. Samenvatting van haar leven.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  Moderator donderdag 1 februari 2018 @ 21:51:10 #132
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_176893268
Ik heb het nog even uitgezocht en in de klinieken waar mijn vriendin de laatste jaren heeft gezeten, staan er dingen in de huisregels over het fotograferen van medepatienten.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
  Spellchecker donderdag 1 februari 2018 @ 22:12:16 #133
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_176893937
quote:
1s.gif Op donderdag 1 februari 2018 21:51 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik heb het nog even uitgezocht en in de klinieken waar mijn vriendin de laatste jaren heeft gezeten, staan er dingen in de huisregels over het fotograferen van medepatienten.
Dat dacht ik al ... bloggen en namen noemen of personen herkenbaar beschrijven mag ook niet.
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
pi_176894471
Het wordt steeds triester met Barb.
Life can be a bitch, so like it..
pi_176894508
quote:
1s.gif Op donderdag 1 februari 2018 22:31 schreef ato het volgende:
Het wordt steeds triester met Barb.
De volgende zelfmoordpoging is jouw schuld.
pi_176894852
quote:
1s.gif Op donderdag 1 februari 2018 21:39 schreef quirina het volgende:

[..]

Straks is het allemaal de schuld van Nederland!
Of de schuld van het boze wereld wijde web!

Hebben die klinieken geen regels omtrent het gebruik van social media?
Dat ligt er denk ik maar net aan om watvoor kliniek het gaat en waarom je daar zit. Zelfs dat eerste is mij nog steeds niet duidelijk.
pi_176894955
quote:
1s.gif Op donderdag 1 februari 2018 22:48 schreef Physsic het volgende:

[..]

Dat ligt er denk ik maar net aan om watvoor kliniek het gaat en waarom je daar zit. Zelfs dat eerste is mij nog steeds niet duidelijk.
Is heel standaard dat je absoluut de privacy van andere patinten mag schenden. In welke kliniek dan ook.
pi_176895033
quote:
1s.gif Op donderdag 1 februari 2018 22:32 schreef Stompzinnig het volgende:

[..]

De volgende zelfmoordpoging is jouw schuld.
Ik weet het :P
Life can be a bitch, so like it..
  Spellchecker donderdag 1 februari 2018 @ 23:14:23 #139
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_176895339
quote:
1s.gif Op donderdag 1 februari 2018 22:53 schreef Stompzinnig het volgende:

[..]

Is heel standaard dat je absoluut de privacy van andere patinten niet mag schenden. In welke kliniek dan ook.
Kuch ...
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
pi_176895779
quote:
1s.gif Op donderdag 1 februari 2018 22:53 schreef Stompzinnig het volgende:

[..]

Is heel standaard dat je absoluut de privacy van andere patinten mag schenden. In welke kliniek dan ook.
Ja, dat lijkt me duidelijk.

Ik zat niet goed op te letten, ik dacht dat het ging over dat Sam zelf toegang heeft tot Social Media.
pi_176898108
quote:
1s.gif Op donderdag 1 februari 2018 07:45 schreef Suzaka het volgende:

[..]

Geloof je echt dat ze in de bijstand zit? Tuurlijk niet! Doe zelfmoord poging geloof ik nu ook niet echt meer. Want vorige week wilde ze dood een week later wil ze fris en fruitig haar zelfmoord verhaal verkopen. Vind t maar een kutwijf met borderline gedrag. Barbie en team manipuleren de hele boel bah
Als ze echt borderline heeft, dan zie ik het gedrag ook niet veranderen in de toekomst.
Het is pas echt crisis als het bier op is.
pi_176898274
quote:
1s.gif Op donderdag 1 februari 2018 18:15 schreef Physsic het volgende:

[..]

"Maar het is allemaal de schuld van RTL."
Natuurlijk is het allemaal een schreeuw om aandacht anders was het wel gelukt.
  vrijdag 2 februari 2018 @ 12:45:38 #143
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_176902441
Heeft iemand onderstaand artikel?

https://www.telegraaf.nl/(...)aks-de-nieuwe-barbie
With love :*
  vrijdag 2 februari 2018 @ 12:47:29 #144
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_176902471
quote:
Het is van de televaag. Wss veel woorden en weinig inhoud
pi_176902500
quote:
Nu SAMANTHA DE JONG heeft aangegeven voor altijd te willen stoppen met het maken van televisie, is haar ex MICHAEL VAN DER PLAS daar nog lang niet klaar mee. Sterker nog, hij lijkt totaal niet geremd door wat Barbie is overkomen. Die stortte uiteindelijk, na acht jaar bijna non-stop een camera in de nek te hebben gehad, compleet in en probeerde zichzelf half januari van het leven te beroven. De poging mislukte, vooral tot grote blijdschap van de realityster zelf, zo vertelt ze deze week uitgebreid in Weekblad Priv.

Barbie is - voorlopig, want je weet het bij haar immers nooit op zeker - wel even klaar met televisie maken. Hoe anders is dat voor Michael, de vader van haar kinderen. Die is de status van ’realityster’ verre van zat.

Tierelier
De succesvolle horecaondernemer verblijft ook deze winter weer in Oostenrijk, waar hij met zijn compagnon BIANCA MEIVOGEL aprs-skibar Schatzi’s van publiek voorziet. In de zomermaanden wonen ze in Torremolinos en runnen ze discotheek Voom Voom. Beide etablissementen draaien als een tierelier.

Aanvankelijk was het de bedoeling dat ook Samantha zich zou onderdompelen in dat horeca-avontuur. De Haagse herfst voelde voor haar echter toch plezanter dan de Spaanse zon, hoe hard die ook scheen. Gedreven door enorm heimwee keerde zij huiswaarts, haar - toen nog - man aan de Costa del Sol achterlatend. Het verhaal is inmiddels bekend, het stel groeide steeds meer uit elkaar, met een scheiding tot gevolg.

Michael leek van de twee het meest gewend aan zijn nieuwe leven. Zijn zaken werden volop bezocht en hij had aan zijn compagnon Bianca een anker waar hij op kon drijven. En laat die Bianca, streekgenoot van Haagse Barbie, nu degene zijn die bij Michael bovenaan zijn lijst staat als het gaat om ’tegenspeelsters’ in een eventueel nieuwe soap. Er zijn inmiddels producenten, die interesse hebben in het duo. ,,Het zou geweldig zijn. Bianca en ik maken zoveel mee. Het klinkt wel leuk, Michael en Bianca gaan door’’, vertelt de ex van Barbie aan Priv.

,,Een programma met Sam zit er niet meer in, maar ik heb wel andere ideen die erg leuk zijn. Het zou zomaar kunnen gebeuren dat ik met Bianca verder ga.’’

,,Samantha heeft zelf de keus gemaakt om uit dit wereldje te stappen. Dat kan ik ook goed begrijpen, na wat ze allemaal heeft meegemaakt. Bianca staat echter totaal anders in het leven. Ze heeft geen relatie, geen kinderen, ze kan dus doen wat ze wil. Hier in Oostenrijk zijn we ingehuurd door de eigenaar van bar Schatzi’s. We moeten de vakantiegangers zijn aprs-skitent inpraten. Ja, ik ben een propper geworden, haha.’’

,,Daarnaast zingen we in de zaak wat liedjes. De reacties zijn erg enthousiast, de mensen vinden het leuk om met mij op de foto te gaan. Dat gaat de hele dag door.’’

,,Ik zie het wel zitten, weer een soap. ’De avonturen van Michael en Bianca’. We werken nu een jaar samen en financieel gaat het goed. In de jaren ervoor bleef er nooit een euro over, dan moest er weer een auto gekocht worden of gingen we naar een duur huis verhuizen.’’

,,Het avontuur blijft mij trekken. We maken zulke leuke dingen mee in Spanje en nu ook in Oostenrijk. Er komen veel BN’ers in de zaak, het is altijd een dolle boel. Momenteel zijn we aan het kijken welke producent met ons in zee wil gaan. Er is al interesse, dus ik hoop dat we binnenkort weer kunnen draaien.’’

Bron
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:00:25 #146
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_176902677
Thanks Taiga!
With love :*
pi_176902716
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:00 schreef girlnextdoor. het volgende:
Thanks Taiga!
;)
  vrijdag 2 februari 2018 @ 13:13:28 #148
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_176902920
Zonder Samantha erin ga ik niet kijken.
Bianca kijkt gewoon niet aangenaam.

Wel leuk daarentegen als Priscilla en man Patrick weer in beeld komen.
  vrijdag 2 februari 2018 @ 14:57:34 #149
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_176905419
quote:
Nu SAMANTHA DE JONG heeft aangegeven voor altijd te willen stoppen met het maken van televisie
Als ik nu zie hoe ze snel bij de bladen haar verhaal wil doen, denk ik maar 1 ding; gaat zij werkelijk stoppen met het maken van een soap? :?
Volgens mij zit ze met smart te wachten op weer een vervolg, maar gooit olie op het vuur en doet alsof ze niet wil, zodat een zender wellicht weer hoger gaat bieden :')
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
  vrijdag 2 februari 2018 @ 15:13:39 #150
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_176905735
Michael vindt het dus niet van dat slechtbetaalde hoerenwerk.
Wullie bin KOEL Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  vrijdag 2 februari 2018 @ 15:18:19 #151
462263 Elpis
Goddess of hope
pi_176905797
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 13:13 schreef amaranta het volgende:
Bianca kijkt gewoon niet aangenaam.

En Barbie wel? :o
I 'm not sure about an inner child, but I do have an inner idiot who surfaces every now and then.
pi_176905848
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 15:13 schreef Leandra het volgende:
Michael vindt het dus niet van dat slechtbetaalde hoerenwerk.
Als je een eigen bedrijf hebt en je kan hier weken lang, 1 uur lang reclame voor maken en er ook nog eens 25 duizend euro voor krijgen is het natuurlijk een top deal.

Alleen van die 25k en snabbels proberen te leven en zoals Michael zelf al zegt constant verhuizen en nieuwe onnodige dingen moeten kopen is natuurlijk oerdom.

Het is net hoe je het zelf invult.
  vrijdag 2 februari 2018 @ 15:51:09 #153
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_176906440
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 15:18 schreef Elpis het volgende:

[..]

En Barbie wel? :o
Beter dan Bianca.
pi_176906441
Heeft iemand het interview met Samantha al gelezen?

Had hem eigenlijk wel al verwacht hier 😁
pi_176915055
En dr Facebook is weer foetsie..😕
Zeker een wegtrekker gekregen van nijd,door Mike zijn nieuwe plannen.😂
pi_176918791
Michael en Bianca vloggen al op youtube
https://m.youtube.com/channel/UC_WfHd0hwWNk_Pfv_9aYGFQ

[ Bericht 67% gewijzigd door quirina op 03-02-2018 08:15:58 ]
pi_176945466
Michael van der Plas, de bekende ex-vriend van realityster Samantha ‘Barbie’ de Jong, kan zijn realitydroom niet voortzetten bij RTL 5. De tv-zender heeft geen interesse in een soapserie over zijn nieuwe leven. Dat heeft ze laten weten aan RTL Boulevard. [Mediacourant]
:W
  zondag 4 februari 2018 @ 12:28:42 #158
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_176945483
Dat zal dan wel SBSex worden.
Wullie bin KOEL Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Spellchecker zondag 4 februari 2018 @ 12:51:11 #159
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_176945848
quote:
0s.gif Op zondag 4 februari 2018 12:28 schreef Leandra het volgende:
Dat zal dan wel SBSex worden.
Dat denk ik ook.
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
pi_176946390
quote:
14s.gif Op zondag 4 februari 2018 12:26 schreef Kim-Holland het volgende:
Michael van der Plas, de bekende ex-vriend van realityster Samantha ‘Barbie’ de Jong, kan zijn realitydroom niet voortzetten bij RTL 5. De tv-zender heeft geen interesse in een soapserie over zijn nieuwe leven. Dat heeft ze laten weten aan RTL Boulevard. [Mediacourant]
:W
Volgens mij is hij haar ex man...😕
  zondag 4 februari 2018 @ 14:48:41 #161
440936 Stompzinnig
Welkom op FOK!
pi_176947958
quote:
1s.gif Op zondag 4 februari 2018 13:19 schreef cindy11 het volgende:

[..]

Volgens mij is hij haar ex man...😕
En daarmee dus ook haar exvriend...
pi_176961307
quote:
14s.gif Op zondag 4 februari 2018 12:26 schreef Kim-Holland het volgende:
Michael van der Plas, de bekende ex-vriend van realityster Samantha ‘Barbie’ de Jong, kan zijn realitydroom niet voortzetten bij RTL 5. De tv-zender heeft geen interesse in een soapserie over zijn nieuwe leven. Dat heeft ze laten weten aan RTL Boulevard. [Mediacourant]
:W
Gelukkig loopt zijn caf in Spanje heel goed.
Het is pas echt crisis als het bier op is.
  maandag 5 februari 2018 @ 11:41:52 #163
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_176967798
Zou RTL eindelijk begrijpen dat we niet meer op deze troep zitten te wachten?
With love :*
pi_176970300
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 11:41 schreef girlnextdoor. het volgende:
Zou RTL eindelijk begrijpen dat we niet meer op deze troep zitten te wachten?
We. Ondertussen lees je hier mee en reageer je. Welk intellectueel en pretentieus programma meen je wel te moeten kijken dan?

SHO is showieso troep. Heurlijk! O+
Go hard or go home
pi_176970528
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 13:59 schreef Noek het volgende:

[..]

We. Ondertussen lees je hier mee en reageer je. Welk intellectueel en pretentieus programma meen je wel te moeten kijken dan?

SHO is showieso troep. Heurlijk! O+
Ik zit daar dus ook heel niet op te wachten hoor. Ik heb dat kind nog nooit horen praten (sweet sound of silence) en dat is maar goed ook want ik heb gelezen dat dan je IQ spontaan twintig punten zakt! Echt waar!
:{w

Alles wat ik ‘weet’, ‘weet’ ik van SHO en me dunkt dat dat genoeg is. Ik moet er persoonlijk niet aan denken er nog eens naar te moeten kijken ook.
  Moderator maandag 5 februari 2018 @ 21:04:36 #166
4036 crew  Cynix
The Original
pi_176979811
Ik lees hier ook meer mee dan dat ik daadwerkelijk naar die bagger kijk. :)

Ik heb nauwelijks ethische grenzen; ik ben gk op mislukkelingenprogramma's als 'Dubbeltje op zijn kant' of de klassieker 'Ik heb het nog nooit gedaan' (vervolgserie graag!) of Peter Jan Rens c.s..

Maar Barbie, Britt of die kneuzen van Van der Meijde kan ik maar moeilijk handelen. Zal wel afgunst zijn of zo, denk ik. Niks kunnen en toch binnenlopen, daar houd ik niet van. Nou ja, vooral omdat dat mj natuurlijk niet overkomt. Al een hele troost dus dat Barbie eigenlijk helemaal niet binnenloopt. Maar niet genoeg troost om toch te gaan kijken.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
pi_176989572
Hoera! Bianca 50 jaar. *O* *O* B:)B w/
Je raekt an de dinge geweun.
pi_176992730
quote:
1s.gif Op maandag 5 februari 2018 11:41 schreef girlnextdoor. het volgende:
Zou RTL eindelijk begrijpen dat we niet meer op deze troep zitten te wachten?
Niet?
We slikken ook nog steeds the voice, temptatiom island, zon zee ziekenhuis...

Alles op de nederlandse tv is hersenloze poep, met de nieuwe hit luizenmoeder op 1.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_177013664
quote:
0s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 12:17 schreef Messina het volgende:
Hoera! Bianca 50 jaar. *O* *O* B:)B w/

Dat zag je zeker op Michael zijn facebook ;) Dat was een Grapje ze is 43.
pi_177013704
Hallo Allemaal,

Ik ben nieuw hier in dit topic! ik vind hem wel leuk wat is de echte reden eigenlijk dan Michael en Samantha uit elkaar zijn? want echt de specifieke reden heb ik nooit gezien gelezen of gehoord...
pi_177013735
quote:
1s.gif Op dinsdag 6 februari 2018 15:14 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Niet?
We slikken ook nog steeds the voice, temptatiom island, zon zee ziekenhuis...

Alles op de nederlandse tv is hersenloze poep, met de nieuwe hit luizenmoeder op 1.
Met uitzondering de docu's van Louis Theroux.
  Spellchecker woensdag 7 februari 2018 @ 14:44:52 #172
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_177013748
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:43 schreef kookprinses het volgende:
Hallo Allemaal,

Ik ben nieuw hier in dit topic! ik vind hem wel leuk wat is de echte reden eigenlijk dan Michael en Samantha uit elkaar zijn? want echt de specifieke reden heb ik nooit gezien gelezen of gehoord...
Samant wou toch niet in Spanje blijven?
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
pi_177014999
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:44 schreef maily het volgende:

[..]

Samant wou toch niet in Spanje blijven?
En hij ging vreemd met allemaal wijfh
pi_177015026
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:44 schreef maily het volgende:

[..]

Samant wou toch niet in Spanje blijven?
Ja dat klopt is ook niet vreemd met 2 kids een feest caf runnen lijkt me ook niet alles, Maar waarom verkoos die zijn caf boven zijn gezin dan?
pi_177015037
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 15:49 schreef quirina het volgende:

[..]

En hij ging vreemd met allemaal wijfh
Is dat echt waar? was toch alleen een dansje met ene Kimberley in Amsterdam...
pi_177015405
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 15:50 schreef kookprinses het volgende:

[..]

Ja dat klopt is ook niet vreemd met 2 kids een feest caf runnen lijkt me ook niet alles, Maar waarom verkoos die zijn caf boven zijn gezin dan?
Misschien vond hij ons Sam niet zo leuk meer.
  woensdag 7 februari 2018 @ 16:41:37 #177
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_177015903
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 14:41 schreef kookprinses het volgende:

[..]

Dat zag je zeker op Michael zijn facebook ;) Dat was een Grapje ze is 43.
Je ziet het verschil amper.
Wullie bin KOEL Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_177016237
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 16:41 schreef Leandra het volgende:

[..]

Je ziet het verschil amper.
Ik wilde lachen, maar het is trieste waarheid. :@
Je raekt an de dinge geweun.
  woensdag 7 februari 2018 @ 17:37:19 #179
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_177016847
quote:
0s.gif Op woensdag 7 februari 2018 15:50 schreef kookprinses het volgende:

[..]

Ja dat klopt is ook niet vreemd met 2 kids een feest caf runnen lijkt me ook niet alles, Maar waarom verkoos die zijn caf boven zijn gezin dan?
Tja, we zullen het nooit weten.
pi_177018260
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 17:37 schreef amaranta het volgende:

[..]

Tja, we zullen het nooit weten.
Nou..
Ze zat wel iedere keer ruzie met mk te maken en hem van alles te beschuldigen.
Het lijkt me wel logisch dat een vent daar op een gegeven moment gek van gaat worden.
pi_177018799
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 18:57 schreef quirina het volgende:

[..]

Nou..
Ze zat wel iedere keer ruzie met mk te maken en hem van alles te beschuldigen.
Het lijkt me wel logisch dat een vent daar op een gegeven moment gek van gaat worden.
Iedere keer verhuizen en opknappen en ook nog eens elke maand een andere inrichting,is ook niet bevorderlijk voor een gezellige relatie lijkt me.😉
pi_177019961
Bianca zegt in vlogs altijd dat ze 30 is...😂😂
pi_177031450
quote:
1s.gif Op woensdag 7 februari 2018 16:41 schreef Leandra het volgende:

[..]

Je ziet het verschil amper.
Dat klopt! Wou alleen maar haar echte leeftijd doorgeven ;)
pi_177031778
Hahaha 30 dat zou ze willen!! die zon is ook niet erg goed voor haar huid.

Over iedere keer verhuizen etc deed ze dat niet puur voor serie op te vullen en de kijkcijfers..
Ze was heel bang dat ze saai werd.
Dat zie je ook in sommige fragmentjes op Youtube.
En net zoals die Meubels dat was allemaal gratis.
misschien zouden wij dan ook wel vaker van interieur veranderen..
Ze is een verwend nest laten we dat even voor opstellen.
Ze had terug gefloten moeten worden! of goed op haar plaats gezet moeten worden ...
Maar soms vraag ik me af hebben wij niet helemaal een andere Samantha gezien? heeft ze die overdosis etc. uiteindelijk niet gepakt omdat ze het zo allemaal niet gewild heeft?
en dat ze Rtl de schuld geeft omdat ze zelf niet kan beredeneren dat enkeltje Torremolinos een heel dom plan was... Wat ze denk ik ook weer deels deed om weer nieuw film materiaal te hebben. voor Michael werd het steeds makkelijker kiezen want ja is heel ander leven.. Als hij overdag sliep kan ik me best voorstellen dat het best zwaar is met 2 kinderen en je zit heel de dag in dat huis en je hebt daar niks of niemand ik zou ook doodongelukkig worden. En ja ze had dat van tevoren kunnen bedenken. Maar dat is weer dat onnozele dat ze niet serieus en logische kan beredeneren over hoe het werkelijk in de praktijk er aan toe gaat. Een fatsoenlijke au pair vinden valt niet mee, Bovendien is zei daar ook helemaal geen type voor ze wil zelf voor de kinderen zorgen..
pi_177039946
In Torremolinos zelf zijn er ook kinderdagverblijven/peuterspeelzalen.
Ook dit hadden Barbie en Michael van te voren kunnen uitdenken.
Als ze echt zich definitief hadden willen vestigen.
Kinderen pakken een nieuwe taal sneller op dan volwassenen.
In die tijd dat de kinderen dan op het Spaanse kinderdagverblijf zouden zijn had Barbie zelf een cursus Spaans kunnen volgen.
En qua school later ik geloof dat er in Malaga een International school zit. Ze gaan daar ook gewoon met een schoolbus heen.
Ze maakten het zichzelf vaak onnodig moeilijk, maar goed das mijn mening.
pi_177040426
quote:
Wie ben jij?
Heb je je echt speciaal hiervoor geregistreerd?
Het lijkt je allemaal nogal hoog te zitten
pi_177040768
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 19:49 schreef amaranta het volgende:

[..]

Wie ben jij?
Heb je je echt speciaal hiervoor geregistreerd?
Het lijkt je allemaal nogal hoog te zitten
Ik ben Kim,
ik ben nieuw en dit artikel sprak me aan daarom reageer ik er op... Het zit me niet hoog!
vraag me gewoon af waar het fout is gegaan dat mag toch daar is dit forum voor....
pi_177040927
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 20:06 schreef kookprinses het volgende:

[..]

Ik ben Kim,
ik ben nieuw en dit artikel sprak me aan daarom reageer ik er op... Het zit me niet hoog!
vraag me gewoon af waar het fout is gegaan dat mag toch daar is dit forum voor....
Soms zijn ze een beetje bang voor nieuwe leden. Ze vertrouwen het blijkbaar niet zo snel. Ik heb me een tijdje geleden geregistreerd maar lees al een paar jaar van alles mee hier. De meeste die hier reageren zitten hier al jaren! Blijft het een beetje hetzelfde 😜misschien blijft Barbie daarom wel zo meedraaien ik denk dat ze op fok beter scoort dan op tv hihihi
pi_177040949
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 19:28 schreef quirina het volgende:
In Torremolinos zelf zijn er ook kinderdagverblijven/peuterspeelzalen.
Ook dit hadden Barbie en Michael van te voren kunnen uitdenken.
Als ze echt zich definitief hadden willen vestigen.
Kinderen pakken een nieuwe taal sneller op dan volwassenen.
In die tijd dat de kinderen dan op het Spaanse kinderdagverblijf zouden zijn had Barbie zelf een cursus Spaans kunnen volgen.
En qua school later ik geloof dat er in Malaga een International school zit. Ze gaan daar ook gewoon met een schoolbus heen.
Ze maakten het zichzelf vaak onnodig moeilijk, maar goed das mijn mening.
Ja dat hadden ze kunnen doen inderdaad...
maar zoals ik al zei ik denk dat ze er echt niet goed bij nadacht,
daar is ze nogal goed in volgens mij!
Ik denk dat hun heel anders in het leven staan dan wij..
het was gewoon een domme naeve beslissing dat hele emigreren.
Ze kan sowieso ook niet zonder haar familie en haar vertrouwde omgeving ..
Cursus ABN lijkt al moeilijk laat staan Spaans :Y
pi_177041073
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 19:28 schreef quirina het volgende:
In Torremolinos zelf zijn er ook kinderdagverblijven/peuterspeelzalen.
Ook dit hadden Barbie en Michael van te voren kunnen uitdenken.
Als ze echt zich definitief hadden willen vestigen.
Kinderen pakken een nieuwe taal sneller op dan volwassenen.
In die tijd dat de kinderen dan op het Spaanse kinderdagverblijf zouden zijn had Barbie zelf een cursus Spaans kunnen volgen.
En qua school later ik geloof dat er in Malaga een International school zit. Ze gaan daar ook gewoon met een schoolbus heen.
Ze maakten het zichzelf vaak onnodig moeilijk, maar goed das mijn mening.
Wat bedoel je te zeggen? :)
pi_177041312
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 20:13 schreef Suzaka het volgende:

[..]

Soms zijn ze een beetje bang voor nieuwe leden. Ze vertrouwen het blijkbaar niet zo snel. Ik heb me een tijdje geleden geregistreerd maar lees al een paar jaar van alles mee hier. De meeste die hier reageren zitten hier al jaren! Blijft het een beetje hetzelfde 😜misschien blijft Barbie daarom wel zo meedraaien ik denk dat ze op fok beter scoort dan op tv hihihi
Hee Suzaka,

Ja kreeg er een beetje een naar gevoel bij.. (of dat ik me niet in het gesprek mag mengen ofz)
Maar waarom zouden ze het niet vertrouwen het is toch allemaal anoniem hier..
Ja dat idee heb ik ook haha zag best veel forums .. Al is ze zelf nu weer een weekje van de radar, Ben toch benieuw hoe het nu met haar gaat en die Jordy... })
pi_177041375
Las ook dat haar nieuwe vriend schijnbaar losse handjes zou hebben.
Chiel Harten had het 1ste verhaal onthuld dat Angelina Samantha gevonden had.
Zei beweerd dat dat niet waar is.
Maar hij beweerd ook dat die Jordi haar claimde,
en haar contact met familie en vrienden liet verbreken.
Dat het een engerd was en dat de artsen het contact met hem Samantha afraden.
En zoals ik het hier las op het forum was er ook familie die daar zo op reageerden,
Dus wat ik me afvraag was Chiel zijn verhaal dan toch niet misschien waar??
pi_177041589
Chiel zijn verhaal kan wel waar zijn.
Want ineens verkocht barbie haar verhaal aan een roddelblad en was het verhaal anders.
Ik vraag me af of iemand een melding heeft gedaan bij de raad voor de kinderbescherming.
  Moderator donderdag 8 februari 2018 @ 22:07:35 #194
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_177044153
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 21:45 schreef maaike2017 het volgende:

[..]

Volgens mij ene lieslies29 die ook op viva zit.Die had zich ook speciaal geregistreerd en daar zat het ook nogal hoog bij.
En dat is belangrijk vanwege?
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
  Moderator / Miss SHO donderdag 8 februari 2018 @ 23:19:08 #195
22592 crew  Ole
pi_177046256
Zullen we maar gewoon on topic blijven?
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_177046458
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 20:37 schreef quirina het volgende:
Chiel zijn verhaal kan wel waar zijn.
Want ineens verkocht barbie haar verhaal aan een roddelblad en was het verhaal anders.
Ik vraag me af of iemand een melding heeft gedaan bij de raad voor de kinderbescherming.
Als Angelina har moeder echt zo had gevonden, dan hadden ze op school of zo toch ook wel iets geweten? Dat is traumatisch voor een kind. Voor een volwassen ook, denk ik.

Mijn zoontje vertelde al aan iedereen op school dat onze kat was overleden.
Het is pas echt crisis als het bier op is.
pi_177047800
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 23:26 schreef tesssssssss het volgende:

[..]

Als Angelina har moeder echt zo had gevonden, dan hadden ze op school of zo toch ook wel iets geweten? Dat is traumatisch voor een kind. Voor een volwassen ook, denk ik.

Mijn zoontje vertelde al aan iedereen op school dat onze kat was overleden.
Kan toch ook dat school dat weet? Dat komt alleen niet in de media en dat is maar goed ook.
Dat hoort weer bij hun privleven waar verder niemand wat mee te maken heeft.
pi_177048792
Of dat Chiel zijn verhaal waar is weten alleen de ouders Michael Rolf de instelling en misschien nog wat familie (de buren) en Angelina, Zij is wel altijd heel stil en verlegen niet echt een pratertje het zou kunnen.
Ik hoop het natuurlijk niet!
Als ze dan haar kinderen kwijt zou raken zou het wel verklaren dat ze een ander verhaal heeft verteld,
en die 5000 waren natuurlijk ook mooi meegenomen!
blijf het gewoon frappant vinden dat de rest van zijn verhaal (grotendeels) wel klopt op dat ene stukje na niet..
Michael zegt ook in zijn artikel ik had ook van alles kunnen zeggen over de laatste 3 weken maar dat doe ik ook niet... Wat zou die moeten zeggen dan?
pi_177049021
Niet zo gek natuurlijk dat Samantha een andere versie vertelt over de rol van haar dochter.
Dan sta je wel erg te kijk.
Laat mensen dan maar twijfelen aan de werkelijke gebeurtenis maar als moeder ga je natuurlijk zoiets niet bevestigen.
pi_177049077
Ja daar heb je helemaal gelijk in hoor, de hele gebeurtenis is al erg genoeg. Zou die Chiel zonder overleg gewoon naar het blad gestapt zijn. Wat een etter zou het dan zijn!
pi_177049355
quote:
0s.gif Op donderdag 8 februari 2018 12:07 schreef kookprinses het volgende:
Hahaha 30 dat zou ze willen!! die zon is ook niet erg goed voor haar huid.

Over iedere keer verhuizen etc deed ze dat niet puur voor serie op te vullen en de kijkcijfers..
Ze was heel bang dat ze saai werd.
Dat zie je ook in sommige fragmentjes op Youtube.
En net zoals die Meubels dat was allemaal gratis.
misschien zouden wij dan ook wel vaker van interieur veranderen..
Ze is een verwend nest laten we dat even voor opstellen.
Ze had terug gefloten moeten worden! of goed op haar plaats gezet moeten worden ...
Maar soms vraag ik me af hebben wij niet helemaal een andere Samantha gezien? heeft ze die overdosis etc. uiteindelijk niet gepakt omdat ze het zo allemaal niet gewild heeft?
en dat ze Rtl de schuld geeft omdat ze zelf niet kan beredeneren dat enkeltje Torremolinos een heel dom plan was... Wat ze denk ik ook weer deels deed om weer nieuw film materiaal te hebben. voor Michael werd het steeds makkelijker kiezen want ja is heel ander leven.. Als hij overdag sliep kan ik me best voorstellen dat het best zwaar is met 2 kinderen en je zit heel de dag in dat huis en je hebt daar niks of niemand ik zou ook doodongelukkig worden. En ja ze had dat van tevoren kunnen bedenken. Maar dat is weer dat onnozele dat ze niet serieus en logische kan beredeneren over hoe het werkelijk in de praktijk er aan toe gaat. Een fatsoenlijke au pair vinden valt niet mee, Bovendien is zei daar ook helemaal geen type voor ze wil zelf voor de kinderen zorgen..
Perfect verwoord en uiteengezet!
  vrijdag 9 februari 2018 @ 09:16:58 #202
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_177049686
quote:
1s.gif Op donderdag 8 februari 2018 19:49 schreef amaranta het volgende:

[..]

Wie ben jij?
Heb je je echt speciaal hiervoor geregistreerd?
Het lijkt je allemaal nogal hoog te zitten
Mensen die hl toevallig precies in dit topic terecht komen, alleen hier posten en niet familie/vrienden/buren zijn. Het zou zo maar kunnen. Kuch.

Maar, ontopic, ik ben benieuwd of Michael straks weer onder de pannen zit met een soap.
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_177049860
quote:
10s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 09:16 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Maar, ontopic, ik ben benieuwd of Michael straks weer onder de pannen zit met een soap.
Waarom zouden mensen naar hem willen kijken?
It ain't over t-t-till it's over
pi_177049885
quote:
10s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 09:16 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Mensen die hl toevallig precies in dit topic terecht komen, alleen hier posten en niet familie/vrienden/buren zijn. Het zou zo maar kunnen. Kuch.

Maar, ontopic, ik ben benieuwd of Michael straks weer onder de pannen zit met een soap.
RTL wilde hem niet, toch?
  vrijdag 9 februari 2018 @ 09:37:56 #205
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_177049943
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 09:31 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Waarom zouden mensen naar hem willen kijken?
Naar de vorige delen keken ook mensen.
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
  vrijdag 9 februari 2018 @ 09:38:39 #206
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_177049954
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 09:33 schreef Physsic het volgende:

[..]

RTL wilde hem niet, toch?
Ik ben benieuwd of SBS plek maakt of ook klaar is met dit soort programma's (geen idee of ze nu nog dit soort soaps uitzenden).
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
  vrijdag 9 februari 2018 @ 09:43:40 #207
96090 Dementor
Sanctimonia Vincet Semper
pi_177050012
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 09:31 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Waarom zouden mensen naar hem willen kijken?
Niet, al proberen ze met YouTube views nu aan te tonen dat een pilot maken zin heeft.
★★★★★
pi_177050088
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 09:37 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Naar de vorige delen keken ook mensen.
Zou dat niet meer vanwege Barbie zijn?
It ain't over t-t-till it's over
  vrijdag 9 februari 2018 @ 09:54:01 #209
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_177050193
quote:
10s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 09:16 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Mensen die hl toevallig precies in dit topic terecht komen, alleen hier posten en niet familie/vrienden/buren zijn. Het zou zo maar kunnen. Kuch.

Maar, ontopic, ik ben benieuwd of Michael straks weer onder de pannen zit met een soap.
Het viel me gewoon op
😊😉

Ik zou niet naar Michael kijken.
  vrijdag 9 februari 2018 @ 09:55:56 #210
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_177050216
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 09:47 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Zou dat niet meer vanwege Barbie zijn?
Ik heb geen idee. Ik heb de afleveringen zelden gezien, volgens mij ging het om ze samen, maar nu trekt ze de aandacht wel naar zich toe met alle drama's die er spelen.
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_177050526
quote:
10s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 09:16 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Mensen die hl toevallig precies in dit topic terecht komen, alleen hier posten en niet familie/vrienden/buren zijn. Het zou zo maar kunnen. Kuch.

Maar, ontopic, ik ben benieuwd of Michael straks weer onder de pannen zit met een soap.
Als je kijkt op google en barbie kom je hier al snel bij uit ;) Ik zit momenteel thuis vanwege een operatie en heb lekker veel tijd. kan toch dat deze Topic mij boeit en graag mee klets of moet ik ook perse met andere meelezen en kletsen :* ik ben echt geen familie of bevriend hoor haha :+
pi_177050556
Ik denk dat Michael en Bianca nog wel eens kans maken bij Sbs6 Zei was 2 jaar geleden al bezig met vloggen die Bianca, ze schijnt echt populair te zijn in Torremolinos
pi_177050758
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:13 schreef kookprinses het volgende:

[..]

Als je kijkt op google en barbie kom je hier al snel bij uit ;) Ik zit momenteel thuis vanwege een operatie en heb lekker veel tijd. kan toch dat deze Topic mij boeit en graag mee klets of moet ik ook perse met andere meelezen en kletsen :* ik ben echt geen familie of bevriend hoor haha :+
Welkom
Je hoeft je niet te verontschuldigen hoor ;)
pi_177050819
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:27 schreef vronie het volgende:

[..]

Welkom
Je hoeft je niet te verontschuldigen hoor ;)
Dankjewel, :W Dat is waar maar sommige leden reageren apart vandaar dat ik me verantwoord moet ik ook niet doen wordt het topic onnodig lang van ;)
pi_177055031
Eerlijk? Ik zou geloof ik wel naar Michael kijken als er een nieuwe serie zou komen. De Barbie reeks ben ik mee gestopt na het seizoen dat ze Angelina kreeg.
  vrijdag 9 februari 2018 @ 13:39:45 #216
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_177055878
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:13 schreef kookprinses het volgende:

[..]

Als je kijkt op google en barbie kom je hier al snel bij uit
;) Ik zit momenteel thuis vanwege een operatie en heb lekker veel tijd. kan toch dat deze Topic mij boeit en graag mee klets of moet ik ook perse met andere meelezen en kletsen :* ik ben echt geen familie of bevriend hoor haha :+
Ah kijk daar had ik geen idee van. En er zijn best nog wel eens "bekenden van" die op Fok! gaan schrijven, dus vandaar die gedachte. Niet omdat er geen nieuwe mensen welkom zijn, want dat is juist leuk!
Misschien zie je nog meer leuke topics in SHO :P

quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:05 schreef Hilzillah het volgende:
Eerlijk? Ik zou geloof ik wel naar Michael kijken als er een nieuwe serie zou komen. De Barbie reeks ben ik mee gestopt na het seizoen dat ze Angelina kreeg.
Ik keek niks, maar zou eerder naar horeca praktijken kijken dan naar Samantha die een roze bed gaat kopen.
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_177057265
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 10:13 schreef kookprinses het volgende:

[..]

Als je kijkt op google en barbie kom je hier al snel bij uit ;) Ik zit momenteel thuis vanwege een operatie en heb lekker veel tijd. kan toch dat deze Topic mij boeit en graag mee klets of moet ik ook perse met andere meelezen en kletsen :* ik ben echt geen familie of bevriend hoor haha :+
Maar hoe weet jij dan dat Angelina een stil en verlegen kind is?
pi_177057544
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 14:38 schreef praadje het volgende:

[..]

Maar hoe weet jij dan dat Angelina een stil en verlegen kind is?
^O^
Mon 'en!
pi_177057602
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:39 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Ah kijk daar had ik geen idee van. En er zijn best nog wel eens "bekenden van" die op Fok! gaan schrijven, dus vandaar die gedachte. Niet omdat er geen nieuwe mensen welkom zijn, want dat is juist leuk!
Misschien zie je nog meer leuke topics in SHO :P

[..]

Ik keek niks, maar zou eerder naar horeca praktijken kijken dan naar Samantha die een roze bed gaat kopen.
Ja precies. Lijkt mij interessanter. En ondanks dat Michael nogal een tjappie is vind ik hem wel gewoon leuk. Vrolijk vriendelijk en vol tenenkrommende grapjes 😂
  vrijdag 9 februari 2018 @ 15:10:59 #220
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_177058007
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 14:38 schreef praadje het volgende:

[..]

Maar hoe weet jij dan dat Angelina een stil en verlegen kind is?
Dat vond ik ook apart, maar gaf ik de voordeel van de twijfel omdat het misschien in afleveringen te zien was.
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_177058092
Dat meisje zag je zelden en je hoorde haar ook zelden wat zeggen. Maar dat komt vooral omdat Barbie steeds in de rondte liep te schreeuwen. En de kinderen veel buiten de camera's zijn gehouden.
  vrijdag 9 februari 2018 @ 15:24:53 #222
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_177058327
Nou, als je enkel barbie intikt in google dat kom je niet op het fokforum uit.
En als je barbie samantha intikt dan ook pas op pagina 3 of .4.

En neen, je hoeft je zeer zeker niet te verantwoorden., maar het is niet de eerste keer dat een bekende van een 'bn-er' (bijvoorbeeld in het 'een huis vol' topic) zich hier registreert en mee gaat praten.
En de inhoud van je posts deden mij vermoeden dat je misschien iets dichterbij het gebeuren staat dan dat je wil toegeven.
Maargoed.... klets lekker mee zou ik zeggen.
pi_177058626
Wat Amaranta zegt. Je bent gewoon welkom hoor. Of je nu een vriendin/kennis van Barbie bent of een ex van die pornoster of die andere mafklaper.
Ben je een insider dan horen we graag de smeuige details ;) Anders gewoon meeschrijven.
  Moderator / Miss SHO vrijdag 9 februari 2018 @ 17:10:28 #224
22592 crew  Ole
pi_177060519
Welkom hoor!
En wat betreft Angelina: in Nederland mogen kinderen nauwelijks in beeld. Anders wordt het als kinderarbeid gezien. Gelukkig willen we dat niet in Nederland
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_177064754
quote:
1s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 09:54 schreef amaranta het volgende:

[..]

Het viel me gewoon op
😊😉

Ik zou niet naar Michael kijken.
Michael is saai.
Het is pas echt crisis als het bier op is.
pi_177064826
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 14:38 schreef praadje het volgende:

[..]

Maar hoe weet jij dan dat Angelina een stil en verlegen kind is?
Als je haar op de reality series ziet is ze altijd wat terug getrokken en hangt ze nogal veel bij Samantha, Michael en Samantha hadden ook eigen youtube kanaal daar zag je ook dat ze heel bang was van sinterklaas en wat terug getrokken was op verjaardagen....
pi_177064912
Sinterklaas is ook eng en met verjaardagen, yuk bah, al die tantes en ooms die een kusje willen onderwijl knijpend in je bolle wangetjes. :r
pi_177065096
[quote]0s.gif Op vrijdag 9 februari 2018 13:39 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Ah kijk daar had ik geen idee van. En er zijn best nog wel eens "bekenden van" die op Fok! gaan schrijven, dus vandaar die gedachte. Niet omdat er geen nieuwe mensen welkom zijn, want dat is juist leuk!
Misschien zie je nog meer leuke topics in SHO :P

Ja ik kwam bij wat googelen hier bij uit en vond het wel grappig en ook leuk om wat nieuwtjes te lezen :@
ik durf te zweren dat ik geen bekende ben haha !! Vind het eigenlijk best grappig dat iedereen zo wantrouwend naar me doet is zeker een vrouwen topic hihi :P
Heb het altijd leuk gevonden de series te kijken,
en schrok nogal na het hele gebeuren, vandaar dat ik me er meer voor ging interesseren! heb de tijd dat scheelt nu :D
  zondag 11 februari 2018 @ 01:16:47 #229
430139 Valerie.
C'est magnifique.
pi_177098082
Ugh, die Bianca hoef ik niet te zien
I liked it. I was good at it. It made me feel alive.
  maandag 12 februari 2018 @ 18:16:20 #230
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_177135160
Wisten we al dat Jordi alles met Samantha van zijn FB heeft verwijderd? :9
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  maandag 12 februari 2018 @ 18:26:33 #231
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_177135354
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 18:16 schreef Maraca het volgende:
Wisten we al dat Jordi alles met Samantha van zijn FB heeft verwijderd? :9
Is die pagina van haar ook ontJordiet?
Wullie bin KOEL Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  maandag 12 februari 2018 @ 18:29:41 #232
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_177135408
quote:
1s.gif Op maandag 12 februari 2018 18:26 schreef Leandra het volgende:

[..]

Is die pagina van haar ook ontJordiet?
Ik kan haar nieuwste FB pagina niet vinden ;( Sammy Pink is in ieder geval offline
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  maandag 12 februari 2018 @ 18:31:04 #233
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_177135425
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 18:29 schreef Maraca het volgende:

[..]

Ik kan haar nieuwste FB pagina niet vinden ;( Sammy Pink is in ieder geval offline
Zou verstandig zijn als ze dat voorlopig zo zou houden.
Wullie bin KOEL Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_177136303
Lekker rstgh.
pi_177212551
https://www.nu.nl/achterk(...)iendin-naomi-22.html

Michael van der Plas, ex-man van Barbie, heeft weer het geluk in de liefde gevonden. Zijn oog is gevallen op de 22-jarige Naomi uit Haarlem.
De twee vertellen over hun relatie in een vlog van Diana Gabriels op YouTube.

Dat Van der Plas (37) al twee kinderen heeft uit zijn relatie met Samantha de Jong - beter bekend als Barbie - en n zoon uit een eerdere relatie, vindt zijn kersverse vriendin enkel positief. "Ik heb altijd een groot gezin gewild, met wel vijf kinderen. Dat hij er altwee heeft, betekent dat ik er nog maar drie in elkaar hoef te zetten", grapt ze.

Van der Plas heeft naar eigen zeggen weinig contact met zijn ex-vrouw. "Zij doet haar ding en wij doen ons ding. Het enige waarvoor we contact hebben, is de kinderen. Ik heb nu mijn leven met Naomi."
Forever yours, forever mine, forever ours...
pi_177212767
quote:
0s.gif Op maandag 12 februari 2018 18:16 schreef Maraca het volgende:
Wisten we al dat Jordi alles met Samantha van zijn FB heeft verwijderd? :9
Ja, maar in de reacties laat hij toch haar naam vallen.. :+

quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 20:00 schreef Lief17 het volgende:
https://www.nu.nl/achterk(...)iendin-naomi-22.html

Michael van der Plas, ex-man van Barbie, heeft weer het geluk in de liefde gevonden. Zijn oog is gevallen op de 22-jarige Naomi uit Haarlem.
De twee vertellen over hun relatie in een vlog van Diana Gabriels op YouTube.

Dat Van der Plas (37) al twee kinderen heeft uit zijn relatie met Samantha de Jong - beter bekend als Barbie - en n zoon uit een eerdere relatie, vindt zijn kersverse vriendin enkel positief. "Ik heb altijd een groot gezin gewild, met wel vijf kinderen. Dat hij er altwee heeft, betekent dat ik er nog maar drie in elkaar hoef te zetten", grapt ze.

Van der Plas heeft naar eigen zeggen weinig contact met zijn ex-vrouw. "Zij doet haar ding en wij doen ons ding. Het enige waarvoor we contact hebben, is de kinderen. Ik heb nu mijn leven met Naomi."
:')
  donderdag 15 februari 2018 @ 20:09:45 #237
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_177212842
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 20:00 schreef Lief17 het volgende:
https://www.nu.nl/achterk(...)iendin-naomi-22.html

Michael van der Plas, ex-man van Barbie, heeft weer het geluk in de liefde gevonden. Zijn oog is gevallen op de 22-jarige Naomi uit Haarlem.
De twee vertellen over hun relatie in een vlog van Diana Gabriels op YouTube.

Dat Van der Plas (37) al twee kinderen heeft uit zijn relatie met Samantha de Jong - beter bekend als Barbie - en n zoon uit een eerdere relatie, vindt zijn kersverse vriendin enkel positief. "Ik heb altijd een groot gezin gewild, met wel vijf kinderen. Dat hij er altwee heeft, betekent dat ik er nog maar drie in elkaar hoef te zetten", grapt ze.

Van der Plas heeft naar eigen zeggen weinig contact met zijn ex-vrouw. "Zij doet haar ding en wij doen ons ding. Het enige waarvoor we contact hebben, is de kinderen. Ik heb nu mijn leven met Naomi."
Au :')
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  donderdag 15 februari 2018 @ 20:13:36 #238
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_177212951
Ah, was Samantha ook niet ongeveer die leeftijd toen ze een relatie kregen?
En zijn eerste zoon wordt kennelijk helemaal genegeerd.... charming.

En WTF? Weer die Diana Gabriels?? Wat is dat toch?
Wullie bin KOEL Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 15 februari 2018 @ 20:15:49 #239
100126 Maraca
#cijferfetisjist
pi_177213031
Ik kijk nu die vlog ( :@) en daarin zegt ze "hij heeft er al 3 dus hoef er nog maar 2 in elkaar te zetten" Fakenews Nu.nl :P :+
Verily i say unto you; dost thou even hoist, brethren? - Jesus (Psalm 22)
  Spellchecker donderdag 15 februari 2018 @ 20:17:37 #240
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_177213092
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 20:13 schreef Leandra het volgende:
Ah, was Samantha ook niet ongeveer die leeftijd toen ze een relatie kregen?
En zijn eerste zoon wordt kennelijk helemaal genegeerd.... charming.

En WTF? Weer die Diana Gabriels?? Wat is dat toch?
Diana is de nieuwe Jake Hampel?

Verder .... :r .... 22 jaar en dan altijd een groot gezin willen hebben ... en dan nu in zee gaan met een 39-jarige die er al 3 heeft .... zucht ...
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
  donderdag 15 februari 2018 @ 20:17:49 #241
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_177213097
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 20:15 schreef Maraca het volgende:
Ik kijk nu die vlog ( :@) en daarin zegt ze "hij heeft er al 3 dus hoef er nog maar 2 in elkaar te zetten" Fakenews Nu.nl :P :+
Oh gelukkig, het zou immers wel heel gnant zijn als ze werkelijk een van zijn kinderen genegeerd had.
Wullie bin KOEL Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  donderdag 15 februari 2018 @ 20:18:36 #242
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_177213120
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 20:17 schreef maily het volgende:

[..]

Diana is de nieuwe Jake Hampel?

Verder .... :r .... 22 jaar en dan altijd een groot gezin willen hebben ... en dan nu in zee gaan met een 39-jarige die er al 3 heeft .... zucht ...
Nou ja, als je toch een groot gezin wilt bespaar je jezelf (en je lijf) wel 3 bevallingen op deze manier :+
Wullie bin KOEL Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_177213404
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 20:13 schreef Leandra het volgende:
Ah, was Samantha ook niet ongeveer die leeftijd toen ze een relatie kregen?
En zijn eerste zoon wordt kennelijk helemaal genegeerd.... charming.

En WTF? Weer die Diana Gabriels?? Wat is dat toch?
Mormel Gabriels is echt nog erger dan RTL! Wat een vals loeder is dat, zeg :r

Vrijwel alle ''BN's'' :') liggen daar -letterlijk- open en bloot hun sores uit de doeken te doen, en Mormel Gabriels verkoopt het aan de bladen.. :Y)
  Spellchecker donderdag 15 februari 2018 @ 20:33:44 #244
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_177213570
quote:
0s.gif Op donderdag 15 februari 2018 20:18 schreef Leandra het volgende:

[..]

Nou ja, als je toch een groot gezin wilt bespaar je jezelf (en je lijf) wel 3 bevallingen op deze manier :+
:D
Maar of Michael dat wil ... 5 kids bij 3 vrouwen ....
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
  donderdag 15 februari 2018 @ 21:39:10 #245
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_177215788
Is dit niet een naaistreek naar Samantha toe? Dacht dat zij en Diana zo dik waren.
With love :*
pi_177222879
Denkt echt niemand daar aan die kinderen :')

Die hebben inmiddels binnen een jaar al een nieuwe stiefmoeder en twee stiefvaders gezien. Sneu hoor. Snap sowieso niet wat je als 22-jarige met zo'n vent moet die al drie kinderen met twee vrouwen heeft.
pi_177223917
Bij Diana je verhaal doen... Hoe hersenloos kun je zijn.
  vrijdag 16 februari 2018 @ 09:16:32 #248
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_177223940
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 20:33 schreef maily het volgende:

[..]

:D
Maar of Michael dat wil ... 5 kids bij 3 vrouwen ....
Heeft hij er geen knoop in laten leggen?
  vrijdag 16 februari 2018 @ 09:34:36 #249
429367 DKUp
The one and only
pi_177224465
quote:
Naomi gaat daar ook gelijk onder het mes? Gefinancierd dmv dit diepte interview? :')
pi_177224662
quote:
1s.gif Op donderdag 15 februari 2018 21:39 schreef girlnextdoor. het volgende:
Is dit niet een naaistreek naar Samantha toe? Dacht dat zij en Diana zo dik waren.
Nee..denk een poging om alsnog een nieuwe reallifesoap van de grond te krijgen met een fris jong mokkeltje.
It ain't over t-t-till it's over
  vrijdag 16 februari 2018 @ 11:49:15 #252
204320 Montelly
-|||-------|||-
pi_177227190
Never mind :)
Mon 'en!
  vrijdag 16 februari 2018 @ 11:51:39 #254
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_177227237
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 09:16 schreef amaranta het volgende:

[..]

Heeft hij er geen knoop in laten leggen?
Ik gok dat hij daar te schijterig voor is.
Wullie bin KOEL Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_177227476
Is die Diana Gabriels nou echt chirurg trouwens, ik kan me zo moeilijk voorstellen dat zij daadwerkelijk geneeskunde heeft gestudeerd :')
  vrijdag 16 februari 2018 @ 12:06:31 #256
204320 Montelly
-|||-------|||-
pi_177227691
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 12:00 schreef xSparks het volgende:
Is die Diana Gabriels nou echt chirurg trouwens, ik kan me zo moeilijk voorstellen dat zij daadwerkelijk geneeskunde heeft gestudeerd :')
Alternatieve geneeswijze wellicht?
Vergeet niet te liken en te abonneren op mijn vlog:
https://youtu.be/oavMtUWDBTM?t=25s
  vrijdag 16 februari 2018 @ 13:18:06 #257
429367 DKUp
The one and only
pi_177229985
?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9

Ach dit zal ook niet voor eeuwig duren.....
BATMAN BATMAN BATMAN
  vrijdag 16 februari 2018 @ 13:35:20 #258
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_177230498
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 11:51 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ik gok dat hij daar te schijterig voor is.
“Ik laat me nie in mn zaakkkie snijden”
  Spellchecker vrijdag 16 februari 2018 @ 13:35:57 #259
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_177230519
quote:
10s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 13:18 schreef DKUp het volgende:
[ afbeelding ]

Ach dit zal ook niet voor eeuwig duren.....
Hij ziet eruit als een ouwe vent.
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
  vrijdag 16 februari 2018 @ 13:37:27 #260
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_177230569
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 13:35 schreef amaranta het volgende:

[..]

“Ik laat me nie in mn zaakkkie snijden”
Dat ja, je hoort het hem gewoon zeggen :D
Wullie bin KOEL Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  vrijdag 16 februari 2018 @ 13:38:57 #261
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_177230617
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 13:35 schreef maily het volgende:

[..]

Hij ziet eruit als een ouwe vent.
Hij is dan ook bijna 2x zo oud
  vrijdag 16 februari 2018 @ 13:39:32 #262
12734 amaranta
Alles Dasty!
pi_177230632
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 13:37 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dat ja, je hoort het hem gewoon zeggen :D
Wel he
pi_177232210
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 12:00 schreef xSparks het volgende:
Is die Diana Gabriels nou echt chirurg trouwens, ik kan me zo moeilijk voorstellen dat zij daadwerkelijk geneeskunde heeft gestudeerd :')
Heeft ze ook niet.
Ze is geen chirurg maar “ondernemer”. Ze zal dus niet zelf opereren.
pi_177232452
Als ik die video bekijk lijkt Michael wel wat volwassener geworden wat betreft kleding. Ik vind hem er eigenlijk wel opgeknapt. Geen datingmateriaal, maar gewoon opgeknapt.
  vrijdag 16 februari 2018 @ 14:54:38 #265
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_177232540
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 februari 2018 14:50 schreef Colafles63 het volgende:
Als ik die video bekijk lijkt Michael wel wat volwassener geworden wat betreft kleding. Ik vind hem er eigenlijk wel opgeknapt. Geen datingmateriaal, maar gewoon opgeknapt.
Hij loopt er niet meer bij als de mannelijke variant van Samantha idd, maar de vraag is of dat zo blijft als het weer zomer is.
Wullie bin KOEL Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  vrijdag 16 februari 2018 @ 14:57:37 #266
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_177232610
Ze heeft net zo een uitspraak als Nicolette van Dam wbt de 'r'.

Ik heb niet het hele filmpje gekeken, maar hij had het slechter kunnen treffen. :Y
En idd jonge meid, waarom dan met hem. Maar vast wel gewoon blinde verliefdheid.

Hij ziet er idd wel wat beter uit qua kleding.
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_177249995
Michael heeft een leuke vriendin gescoord. Ziet er tenminste fris uit.
Tenminste nog wel. Zo te zien heeft ze al een keer een lipfiller gedaan in het verleden. Misschien liet ze dat bij Diana bijwerken.
Neuzen rechtzetten is voor t ziekenhuis...
Leuke reclame voor Diana en fijn voor hun die gesponsorde behandelingen.
Staat dat erbij trouwens dat het om spon gaat? Want tegenwoordig is het verplicht te melden in de youtube videos 🧐


Behandeling kost 450 neus rechtzetten met filler..
Zouden ze dat betalen?????
pi_177251356
Misschien zie ik het niet goed, maar ze ogen niet echt super verliefd
pi_177262787
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 februari 2018 11:54 schreef amaranta het volgende:
Misschien zie ik het niet goed, maar ze ogen niet echt super verliefd
Ik vind ze juist wel super verliefd overkomen.
Kan me ook niet herinneren dat ik Michael zo heb zien stralen toen hij met Samantha was.

[ Bericht 0% gewijzigd door maaike2017 op 17-02-2018 22:57:20 ]
  zaterdag 17 februari 2018 @ 21:55:09 #270
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_177264705
Ik ben echt een noob, maar een filler, gaat dat er straks dan niet weer uit? Dat houdt de neus blijvend recht? :@
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
  zaterdag 17 februari 2018 @ 21:57:58 #271
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_177264761
Ik vind ze ook wel blij met elkaar overkomen, maar de camera draait en als je daar bewust van bent kun je jezelf ook wel redelijk happy neerzetten...

Fijn dat hij niet meer scheldt met 'cholera'. :') goeie invloed zo een meisje die dat dus helemaal niet doet.


En wat een dom wijf dat ze denkt dat Haarlem dan nagenoeg Amsterdam is. Maar laten we dat maar op de onwetendheid van de gemiddelde Rotterdammer houden, die elke plaats in Noord-Holland als n pot nat ziet. :+
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_177266104
.

[ Bericht 99% gewijzigd door maaike2017 op 17-02-2018 22:58:06 (Foutje ) ]
pi_177292577
Volgens mij zijn de "voor" foto's gemaakt bij Barbie thuis...of heeft zijn nieuwe vriendin ook een voorkeur voor alles roze in huis..
pi_177337621
Er is nieuws op de Telegraaf extra site... wie kan het wel lezen? Het lijkt erop of de kinderen naar Spanje gaan...
  woensdag 21 februari 2018 @ 08:33:31 #275
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_177337662
Een account is snel gemaakt:

quote:
Barbie ziet kindjes naar Spanje vertrekken

De wanhoopsdaad van BARBIE, op de ochtend van 12 januari, krijgt voor de veelbesproken RTL-ster grote gevolgen. Die ochtend werd zij wakker, bracht haar jonge kinderen naar haar moeder - die ook haar overbuurvrouw is - en nam vervolgens een handvol pillen en drugs in een poging zichzelf van het leven te beroven.

Dat liep gelukkig goed af en Barbie zegt weer volop zin in het leven te hebben. Maar aan de andere kant blijkt de realityster ’realistisch’ genoeg om in te zien dat, hoeveel zij ook van ANGELINA (6) en MILANO (2) houdt, zijzelf momenteel niet voor ze kan zorgen. Afgelopen zaterdag deed zij met bloedend hart, maar in de overtuiging in hun belang te handelen, tijdelijk afstand van haar kinderen. Barbie tekende een document waarin zij ermee akkoord gaat dat ex-man MICHAEL de twee kindjes meeneemt naar zijn huis in Spanje en de zorg overneemt.

In Weekblad Priv, dat vandaag verschijnt, doet Michael uit de doeken welke gesprekken en overwegingen aan deze voor Barbie, alias SAMANTHA DE JONG, dramatische beslissing vooraf zijn gegaan. Met instemming van Jeugdzorg is voor deze oplossing gekozen. Ook zijn voorzieningen getroffen dat de oudste in Spanje gewoon onderwijs kan gaan genieten. Michael: ,,Het is allemaal in goed overleg met de betrokken instanties gegaan, die ook heel blij zijn dat Sam het hier zelf helemaal mee eens is. Het was misschien wel de moeilijkste beslissing van haar leven, maar ik denk tegelijk de verstandigste.’’ Overigens gaat het weer een stuk beter met Barbie. Samantha heeft de kliniek, waar zij werd opgenomen, verlaten en woont bij haar nieuwe vriend JORDI.

Ook Michael heeft een nieuwe liefde, NAOMI. ,,We moeten het de kids er in Spanje nu zo snel mogelijk naar de zin gaan maken.’’
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
  Spellchecker woensdag 21 februari 2018 @ 08:38:23 #277
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_177337690
Ook hier: Kinderen van Barbie verhuizen naar hun vader in Spanje

Niet klikken als je niet de foto van Jordi wil zien .....
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
pi_177338271
Hoe zou hij dat gaan combineren met z'n caf dan?!
Had gedacht dat de kinderen zeker bij haar ouders zouden blijven/naar hun toe gaan.
Of zij moeten dat zelf niet hebben zien zitten
Metalhead
pi_177338284
Oh ik dacht dat het over de voorjaarsvakantie zou gaan, maar ze gaan echt een poosje weg :o Beter voor de kinderen, in elk geval.
  woensdag 21 februari 2018 @ 09:22:28 #280
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_177338347
quote:
0s.gif Op woensdag 21 februari 2018 09:19 schreef Poppejans het volgende:
Hoe zou hij dat gaan combineren met z'n caf dan?!
Had gedacht dat de kinderen zeker bij haar ouders zouden blijven/naar hun toe gaan.
Of zij moeten dat zelf niet hebben zien zitten
Zijn vriendin is er dan als hij werkt.

Wel een flinke overstap voor de kinderen, met name de oudste die hier al op school zat.
Wel fijn dat ze bij papa kunnen blijven.
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_177338364
quote:
0s.gif Op woensdag 21 februari 2018 09:19 schreef Poppejans het volgende:
Hoe zou hij dat gaan combineren met z'n caf dan?!
Had gedacht dat de kinderen zeker bij haar ouders zouden blijven/naar hun toe gaan.
Of zij moeten dat zelf niet hebben zien zitten
Zoveel mensen werken toch? En zijn vriendin kan niet wachten om te moederen. Misschien niet ideaal, maar beter dan die koekoeksklok. Haar ouders waren in de buurt toen het zo mis ging en zijn niet in staat geweest dat te voorkomen, dus ik kan me voorstellen dat je als vader je kinderen liever meeneemt. Zelfde geldt misschien ook wel voor jeugdzorg...
pi_177338536
Ja natuurlijk, die kinderen hebben geen schijn van kans hier in NL. Ieder ander kind wordt voor minder bij zo'n labiel wijf weggehaald.
En ze woont alweer samen? Haha!! Uit haar drugshol gezet, zeker En terecht.
Succes ermee Samant..faalhaas!
pi_177338573
Ze woont toch tegenover haar ouders? Dan staat hun bedje vijf meter verderop, maar verandert er verder niks.
NARF
  woensdag 21 februari 2018 @ 09:36:16 #284
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_177338673
En misschien hebben de ouders ook aangegeven niet fulltime voor de kinderen te willen of kunnen zorgen. En misschien willen ze meer op Samantha focussen. Al woont die al samen :+
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_177338898
quote:
0s.gif Op woensdag 21 februari 2018 09:31 schreef CherryLips het volgende:
Ze woont toch tegenover haar ouders? Dan staat hun bedje vijf meter verderop, maar verandert er verder niks.
Ja en dat lijkt me dus juist niet de bedoeling. Deze omgeving is toxisch voor kinderen. Laat ze maar fijn een nieuw leven opbouwen. Als Samantha het hare op orde heeft, kan ze in de buurt gaan wonen. Ze woont bij haar nieuwe vriendje, dus de heimwee zal wel meevallen.
  was: computergirl woensdag 21 februari 2018 @ 09:54:10 #286
17493 HaverMoutKoekje
pi_177339115
quote:
1s.gif Op woensdag 21 februari 2018 09:22 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Zijn vriendin is er dan als hij werkt.


Wel fijn dat ze bij papa kunnen blijven.
die hebben pas net een relatie
Net zo’n 8)7 actie als Samantha die samenwoont net knakker die ze pas paar weken kende voor haar opname
  woensdag 21 februari 2018 @ 10:15:49 #287
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_177339662
quote:
1s.gif Op woensdag 21 februari 2018 09:54 schreef HaverMoutKoekje het volgende:

[..]

die hebben pas net een relatie
Net zo’n 8)7 actie als Samantha die samenwoont net knakker die ze pas paar weken kende voor haar opname
Ja. Maar een andere optie is er toch ook niet. En voor hetzelfde had hij alleen gewoond, komen de kinderen daar wonen en krijgt hij een vriendin die ook snel intrekt.
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_177339898
quote:
1s.gif Op woensdag 21 februari 2018 10:15 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Ja. Maar een andere optie is er toch ook niet. En voor hetzelfde had hij alleen gewoond, komen de kinderen daar wonen en krijgt hij een vriendin die ook snel intrekt.
en we hebben natuurlijk biejank, die zal daar in spanje vast ook wel bijspringen waar nodig
pi_177340319
quote:
1s.gif Op woensdag 21 februari 2018 09:23 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Zoveel mensen werken toch? En zijn vriendin kan niet wachten om te moederen. Misschien niet ideaal, maar beter dan die koekoeksklok. Haar ouders waren in de buurt toen het zo mis ging en zijn niet in staat geweest dat te voorkomen, dus ik kan me voorstellen dat je als vader je kinderen liever meeneemt. Zelfde geldt misschien ook wel voor jeugdzorg...
Ik zou denken dat het meest ideaal is bij hun (volgens mij superlieve) opa en oma en gewoon op school en de peuterspeelzaal te kunnen blijven,ipv bij hun vader die amper thuis is,en zn nieuwste scharrel,naar een ander land gaan waar ze de taal niet spreken,geen vriendjes en vriendinnetjes en familie hebben.
Metalhead
pi_177340399
quote:
1s.gif Op woensdag 21 februari 2018 10:42 schreef Poppejans het volgende:

[..]

Ik zou denken dat het meest ideaal is bij hun (volgens mij superlieve) opa en oma en gewoon op school en de peuterspeelzaal te kunnen blijven,ipv bij hun vader die amper thuis is,en zn nieuwste scharrel,naar een ander land gaan waar ze de taal niet spreken,geen vriendjes en vriendinnetjes en familie hebben.
moeten opa en oma dat wel willen en aankunnen
pi_177340727
Beste oplossing, kids moeten weg bij hun moeder. Door die moeder zouden ze alleen maar opgroeien in zeer slecht milieu drugs drank en een moeder die uiterlijke vertoning belangrijker vind dan kinderen. psychische wrakken zouden het worden, dat gun je geen kind.
  woensdag 21 februari 2018 @ 11:06:45 #292
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_177340783
quote:
0s.gif Op woensdag 21 februari 2018 11:03 schreef rinardo het volgende:
Beste oplossing, kids moeten weg bij hun moeder. Door die moeder zouden ze alleen maar opgroeien in zeer slecht milieu drugs drank en een moeder die uiterlijke vertoning belangrijker vind dan kinderen. psychische wrakken zouden het worden, dat gun je geen kind.
Ware het niet dat het bijna nooit beter is voor het kind als het bij een van de ouders weggehaald wordt.
Wullie bin KOEL Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_177340788
quote:
1s.gif Op woensdag 21 februari 2018 10:42 schreef Poppejans het volgende:

[..]

Ik zou denken dat het meest ideaal is bij hun (volgens mij superlieve) opa en oma en gewoon op school en de peuterspeelzaal te kunnen blijven,ipv bij hun vader die amper thuis is,en zn nieuwste scharrel,naar een ander land gaan waar ze de taal niet spreken,geen vriendjes en vriendinnetjes en familie hebben.
Het lijkt mij het meest ideaal voor een kind om bij een ouder op te groeien, als dat mogelijk is en dat is het in dit geval. Of papa amper thuis is weet ik niet, dat is een aanname. Als gezicht van een kroeg moet je er zelf vooral zijn tijdens openingsuren en idealiter slapen kinderen dan, dus misschien is hij er wel meer voor ze dan een gemiddelde 9-5 werkende ouder. Hoe het ook zij, een vader die zelf voor zijn kinderen wil zorgen mag dat gewoon en gelukkig maar. Even los van of opa en oma dat willen, twee van die ukjes, want aan ‘Samant’ heb je je handen wel vol.
  woensdag 21 februari 2018 @ 11:59:37 #294
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_177341952
Ik denk alleen maar: ik ben blij dat een (.....) actie van Samantha nu eens grote gevolgen voor haar heeft.
With love :*
pi_177342446
quote:
1s.gif Op woensdag 21 februari 2018 09:45 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Ja en dat lijkt me dus juist niet de bedoeling. Deze omgeving is toxisch voor kinderen. Laat ze maar fijn een nieuw leven opbouwen. Als Samantha het hare op orde heeft, kan ze in de buurt gaan wonen. Ze woont bij haar nieuwe vriendje, dus de heimwee zal wel meevallen.
Is ze bij Jordi ingetrokken?
  Spellchecker woensdag 21 februari 2018 @ 12:21:02 #296
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_177342515
quote:
1s.gif Op woensdag 21 februari 2018 12:18 schreef Colafles63 het volgende:

[..]

Is ze bij Jordi ingetrokken?
Yep. Het is wachten op babynieuws :D
O nee, eerst grote tatoeage-opschoning.
**hare scherpigheid*binge-checker** you are someone else, I am still right here. K-k-kinderachtig
pi_177342541
quote:
0s.gif Op woensdag 21 februari 2018 12:21 schreef maily het volgende:

[..]

Yep. Het is wachten op babynieuws :D
O nee, eerst grote tatoeage-opschoning.
Mijn hemel.
  woensdag 21 februari 2018 @ 12:22:22 #298
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_177342552
quote:
1s.gif Op woensdag 21 februari 2018 11:07 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Het lijkt mij het meest ideaal voor een kind om bij een ouder op te groeien, als dat mogelijk is en dat is het in dit geval. Of papa amper thuis is weet ik niet, dat is een aanname. Als gezicht van een kroeg moet je er zelf vooral zijn tijdens openingsuren en idealiter slapen kinderen dan, dus misschien is hij er wel meer voor ze dan een gemiddelde 9-5 werkende ouder. Hoe het ook zij, een vader die zelf voor zijn kinderen wil zorgen mag dat gewoon en gelukkig maar. Even los van of opa en oma dat willen, twee van die ukjes, want aan ‘Samant’ heb je je handen wel vol.
Helemaal mee eens, vooral met opgroeien bij een ouder en hoe vaak hij thuis is.
Wie weet hoeveel uur hij thuis is. Meer dan met gewone kantoorbaan.
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
  woensdag 21 februari 2018 @ 12:25:01 #299
257772 Pisces29
Mijn kleine kuikentje <3
pi_177342629
quote:
0s.gif Op woensdag 21 februari 2018 12:21 schreef maily het volgende:

[..]

Yep. Het is wachten op babynieuws :D
O nee, eerst grote tatoeage-opschoning.
Wat is dat toch. Depressief zijn en toch weer mr kinderen willen.

Oh wacht, het nest is leeg door de breuk, en nu ook fulltime als ze verhuizen. En dus komen er nieuwe kinderen bij de nieuwe partner.

Over honderd jaar heeft 60% van de ouders kinderen bij 2 partners.
Life only gives you what you decided you can have!
Op maandag 9 september 2013 21:44 schreef Kapt-Ruigbaard het volgende: Abs are made in the kitchen.
pi_177342810
Volgens Mike zijn fb zijn de kinderen al in Spanje.
pi_177348470
Nou, zal ik dan maar een nieuwe openen.
Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')