abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_176452140
registreer om deze reclame te verbergen
image?span=6m&size=medium&currency=EUR&exchange=coinbase image?span=24h&size=medium&currency=EUR&exchange=coinbase

Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Lees hier een uitleg, handleidingen, crypto-woordenboek etc,
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin
/r/btc

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.

[ afbeelding ]
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
pi_176452162
Iemand kocht een shitload aan Viacoin.

Barbatos__ twitterde op vrijdag 12-01-2018 om 13:13:42 Someone bought at least 627,000 $VIA (worth $4,200,000) on Bittrex/Poloniex two weeks ago:https://t.co/tVTdNjZlBI… https://t.co/acfZSe6jhG reageer retweet
De geruchten zijn dat het Binance is.

qma6kNx.jpg

Dit is een signal bot. Deed eerder hetzelfde met iExec (RLC).

IPlr4EZ.jpg

https://support.binance.c(...)50932-iExec-RLC-RLC-

Als dit waar is, kan dit nog wel eens leuk gaan worden.

2CLGWfz.jpg
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
pi_176452164
Klein gedeelte van mijn xrb verkocht. Nu even kijken waar het ingestoken gaat worden.
Koning.
pi_176452174
registreer om deze reclame te verbergen
Kom op VEN, nu niet achterblijven.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176452199
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 13:49 schreef tha_dark het volgende:
Klein gedeelte van mijn xrb verkocht. Nu even kijken waar het ingestoken gaat worden.
Hier hetzelfde gedaan en in Enjin gestopt :)
pi_176452200
Enj, sub of lsk? :+
Koning.
pi_176452209
registreer om deze reclame te verbergen
Vanwaar het gebrek aan vertrouwen in Raiblocks vlak voor ie op Binance komt?
pi_176452213
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 13:51 schreef ColeJ het volgende:

[..]

Hier hetzelfde gedaan en in Enjin gestopt :)
Ja maar die is helaas net wel al flink gestegen.
Koning.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 12 januari 2018 @ 13:52:24 #9
416575 crew  Kyran
pi_176452216
Gisteren laat nog laatste beetje fiat wat ik in portfolio wilde steken gebruikt om ENJ en FUN te verdubbelen. Mooie zet geweest achteraf.

Straks wat winst van ENJ afpakken en in VEN pompen, want ENJ als 3e grootste in wallet was niet mijn bedoeling.
pi_176452226
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 13:51 schreef WanyeKest het volgende:
Vanwaar het gebrek aan vertrouwen in Raiblocks vlak voor ie op Binance komt?
Hier geen gebrek aan vertrouwen hoor. Heb er nog steeds genoeg.
Koning.
  vrijdag 12 januari 2018 @ 13:53:08 #11
371833 BlauweTijger
Doet tegen iedereen stoer
pi_176452231
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 13:09 schreef Kyran het volgende:
ENJ gaat lekker. Als een listing op KuCoin dit kan doen met een relatief kleine coin dan ben ik wel erg benieuwd naar wat XRB gaat doen als die op Binance komt.
Viel mij ook op. En wat dacht je van INS. in 24 uur x8.5
En altijd het laatste woord.
pi_176452239
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 13:49 schreef dimmak het volgende:
Iemand kocht een shitload aan Viacoin.

Barbatos__ twitterde op vrijdag 12-01-2018 om 13:13:42 Someone bought at least 627,000 $VIA (worth $4,200,000) on Bittrex/Poloniex two weeks ago:https://t.co/tVTdNjZlBI…; https://t.co/acfZSe6jhG reageer retweet
De geruchten zijn dat het Binance is.

[ afbeelding ]

Dit is een signal bot. Deed eerder hetzelfde met iExec (RLC).

[ afbeelding ]

https://support.binance.c(...)50932-iExec-RLC-RLC-

Als dit waar is, kan dit nog wel eens leuk gaan worden.

[ afbeelding ]
Linkje naar die bot?
pi_176452249
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 13:52 schreef tha_dark het volgende:

[..]

Hier geen gebrek aan vertrouwen hoor. Heb er nog steeds genoeg.
Ah ok, viel me op dat een aantal mensen toch (een deel) dumpen. Groei gaat niet hard genoeg?
pi_176452250
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 13:49 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Kom op VEN, nu niet achterblijven.
Blijft denk ik rustig tot rebranding. Dan MOON
Late night swimming and alcohol: it's a winning combination!
pi_176452254
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 13:53 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Linkje naar die bot?
Geen idee, dit zijn screens van iemand anders.
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
pi_176452263
Pas wel op met ENJ, om 15:00 op Kucoin en zou me weinig verbazen als ie dan even dipt :+
pi_176452274
Ik heb wat bitcoin over, FUN bijkopen of investeren in SUB?
pi_176452280
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 13:53 schreef WanyeKest het volgende:

[..]

Ah ok, viel me op dat een aantal mensen toch (een deel) dumpen. Groei gaat niet hard genoeg?
Van 20 cent naar bijna 30 dollar in notime. Ik verwacht eigenlijk dat ie dipt als ie op binance komt.
pi_176452288
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 13:55 schreef ColeJ het volgende:

[..]

Van 20 cent naar bijna 30 dollar in notime. Ik verwacht eigenlijk dat ie dipt als ie op binance komt.
Korte dip daarna zie ik nog genoeg groei.
Koning.
pi_176452297
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 13:54 schreef DazlerNL het volgende:
Ik heb wat bitcoin over, FUN bijkopen of investeren in SUB?
Meedoen met de Cole ICO. Kan je het ICO-adres sturen dan krijg je 10% tokenbonus, Meedoen kan in ethers en bitcoins. Mocht je interesse hebben, laat het me weten
pi_176452298
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 13:33 schreef TripleZ het volgende:

[..]

Nee joh, VEN bounced wel weer terug. Eind q1 100 USD! :D :o :o
Staat genoteerd
pi_176452299
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 13:54 schreef dimmak het volgende:

[..]

Geen idee, dit zijn screens van iemand anders.
Linkje naar de screens?
pi_176452330
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 13:56 schreef ColeJ het volgende:

[..]

Meedoen met de Cole ICO. Kan je het ICO-adres sturen dan krijg je 10% tokenbonus, Meedoen kan in ethers en bitcoins. Mocht je interesse hebben, laat het me weten
Naah, ik heb copy/paste whitepaper nog niet gezien. Plus ik ga graag mee met de hypecoins hier, kop niet te veel boven het maaiveld uitsteken. Maar ik gooi wel een muntje op. zoals iedere EKTE investeerder
pi_176452343
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 13:56 schreef kthxbye het volgende:

[..]

Linkje naar de screens?
Viacoin telegram.
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
pi_176452376
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 13:58 schreef DazlerNL het volgende:

[..]

Naah, ik heb copy/paste whitepaper nog niet gezien. Plus ik ga graag mee met de hypecoins hier, kop niet te veel boven het maaiveld uitsteken. Maar ik gooi wel een muntje op. zoals iedere EKTE investeerder
a9ed842f739e930dc8e9340bafbbaeaf77994c50c74fc6a86b046b54cb9b2c59.jpg
pi_176452500
Is er nou al een XXX coin? Of wordt die ontwikkeld? Duurt me allemaal maar lang hoor
Late night swimming and alcohol: it's a winning combination!
pi_176452503
Portfolio update:
VEN 40%
Lisk 23%
Fun 7,5%
Icon 7,5%
Req 7%
Sub 5%
Mod 5%
VIB 3%
ARK 2,5%

Ik mis een beetje de coins die vandaag moon gaan, maar geen FOMO voor mij meer. :Y)
Nog suggesties?
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_176452520
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 14:00 schreef ColeJ het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Het is SUB geworden ^O^
  vrijdag 12 januari 2018 @ 14:11:13 #29
62913 Blik
The one and Only!
pi_176452544
quote:
7s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 14:08 schreef Skv het volgende:
Portfolio update:
VEN 40%
Lisk 23%
Fun 7,5%
Icon 7,5%
Req 7%
Sub 5%
Mod 5%
VIB 3%
ARK 2,5%

Ik mis een beetje de coins die vandaag moon gaan, maar geen FOMO voor mij meer. :Y)
Nog suggesties?
MIsschien wat minder coins? de kleintjes elimineren en investeren in bijvoorbeeld REQ, ICON of FUN
  vrijdag 12 januari 2018 @ 14:12:10 #30
188813 de_boswachter
Viesdik varken (ja jij ja!)
pi_176452560
GO GO GO
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_176452571
Goed wakker worden zo, met die groei van ENJ. :P

inb4: 'jij wordt laat wakker, zeg'
pi_176452574
Positie sub en fun versterkt. Lisk komt later nog wel.
Koning.
pi_176452611
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 14:11 schreef Blik het volgende:

[..]

MIsschien wat minder coins? de kleintjes elimineren en investeren in bijvoorbeeld REQ, ICON of FUN
Mja, ook aan gedacht. Maar ik spreid mijn kansen op een plotseling opstijgende munt graag een beetje. Hoewel ik me besef dat het ook fijn is zwaar in een munt te zitten die ineens opstijgt.

Graag gooi ik VIB er uit. Maar daar sta ik in totaal in de min tov investering (in Euro, in BTC wel weer in de plus). Verkopen op verlies doe ik niet.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_176452621
SUB is ook een goede aankoop, zit ik ook diep in vanaf 44 cent.. heb er toen dr tijd iets teveel (3500+) gekocht maar uiteindelijk laten staan wat goed is uitgepakt.

Samen met VEN/VET mijn hodl coins voor 2018 :)
pi_176452647
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 14:16 schreef sandertjuh het volgende:
SUB is ook een goede aankoop, zit ik ook diep in vanaf 44 cent.. heb er toen dr tijd iets teveel (3500+) gekocht maar uiteindelijk laten staan wat goed is uitgepakt.

Samen met VEN/VET mijn hodl coins voor 2018 :)
SUB is substratum?
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176452658
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 14:17 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

SUB is substratum?
Klopt helemaal :)
pi_176452683
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 14:13 schreef einschtein het volgende:
Goed wakker worden zo, met die groei van ENJ. :P

inb4: 'jij wordt laat wakker, zeg'
jij wordt vroeg wakker, zeg
pi_176452702
VEN :(
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176452714
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 14:18 schreef Toto69 het volgende:

[..]

jij wordt vroeg wakker, zeg
such wow, much not expected, very doge(coin)
pi_176452729
quote:
8s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 14:19 schreef JeSuisDroppie het volgende:
VEN :(
Ga je nou klagen net terwijl die weer omhoog gaat?
  vrijdag 12 januari 2018 @ 14:21:14 #42
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_176452730
quote:
8s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 14:19 schreef JeSuisDroppie het volgende:
VEN :(
hodl
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_176452760
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 14:21 schreef hmmmz het volgende:

[..]

hodl
Natuurlijk HODL, maar alles up en dan hij als enige niet :P
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176452780
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 14:22 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Natuurlijk HODL, maar alles up en dan hij als enige niet :P
Hij was een uur geleden rond de 6 en nu al 6,22.
De Tour is net als de gevangenis van Dendermonde, er zijn er 20 ontsnapt en weeral is er geen enkele Belg bij.
pi_176452813
Ada knalt ook omhoog
pi_176452817
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 14:22 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Natuurlijk HODL, maar alles up en dan hij als enige niet :P
Alles up?
Doe me jouw portfolio.. :{ Hier staat de helft nog te kwakkelen.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
  vrijdag 12 januari 2018 @ 14:27:28 #47
419161 Chaes
Badr, BADR!
pi_176452833
Rustig 800$ met ENJ verdiend vandaag.
pi_176452835
quote:
7s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 14:26 schreef Skv het volgende:

[..]

Alles up?
Doe me jouw portfolio.. :{ Hier staat de helft nog te kwakkelen.
Hier gaat het wel aardig, maar echt nog niet terug op niveau van dinsdag.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_176452865
quote:
7s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 14:26 schreef Skv het volgende:

[..]

Alles up?
Doe me jouw portfolio.. :{ Hier staat de helft nog te kwakkelen.
Alles in SNOVIO.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176452869
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 14:27 schreef Chaes het volgende:
Rustig 800$ met ENJ verdiend vandaag.
Netjes.
Koning.
pi_176452892
11f9cb0c0c45a153f08cacb83fb473ff.png

:')
pi_176452905
quote:
Ik moest een beetje overgeven.
pi_176452930
Ach, wij hebben Frans Bauer met: "Heb je 1 VEN voor mij". :')[ Bericht 0% gewijzigd door BadVlad op 12-01-2018 14:41:30 ]
  vrijdag 12 januari 2018 @ 14:35:43 #54
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_176452961
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 14:33 schreef BadVlad het volgende:
Ach, wij hebben Frans Bauer met: "Heb je eVen voor mij". :')

Heb je 1 ven voor mij toch?
Please sir. When moon? When Mustang?
  vrijdag 12 januari 2018 @ 14:36:24 #55
62913 Blik
The one and Only!
pi_176452972
Sta nog in de min vandaag, maar enkel en alleen door VEN. Fijn dat de rest weer eens stijgt na 7 dagen daling
  vrijdag 12 januari 2018 @ 14:38:56 #56
419161 Chaes
Badr, BADR!
pi_176453037
Als REQ nou ff mee gaat in de stijging... _O-
  vrijdag 12 januari 2018 @ 14:39:09 #57
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_176453041
Ik heb echt alleen FUN in de plus, maargoed die is ook maar een heel klein beetje zijn verlies van de afgelopen dagen aan het goedmaken :')
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_176453062
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 14:38 schreef Chaes het volgende:
Als REQ nou ff mee gaat in de stijging... _O-
Komt vandaag toch een dev update? Of volgende week weer?
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
  vrijdag 12 januari 2018 @ 14:41:14 #59
419161 Chaes
Badr, BADR!
pi_176453083
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 14:40 schreef dimmak het volgende:

[..]

Komt vandaag toch een dev update? Of volgende week weer?
Geen flauw idee, ik volg het al een tijdje niet meer.
pi_176453084
quote:
3s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 14:35 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Heb je 1 ven voor mij toch?
Stuk beter inderdaad. Aangepast. ;)
  vrijdag 12 januari 2018 @ 14:47:53 #61
25967 solidslayer
to much is never enough
pi_176453235
Niemand met Chainlink hier?
PSN-ID: SoliD_S
pi_176453300
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 14:47 schreef solidslayer het volgende:
Niemand met Chainlink hier?
Leuke oracle solution en vereist voor massa adoptie. Heb ze dus :)
  vrijdag 12 januari 2018 @ 14:51:51 #63
138120 Yozzz
Éireann go Brach
pi_176453326
Even wat winst gepakt op Stellar en ingeruild voor de matig stijgende Fun. Slimme zet anyone?
pi_176453333
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 14:40 schreef dimmak het volgende:

[..]

Komt vandaag toch een dev update? Of volgende week weer?
19e, om de week op vrijdag.
pi_176453341
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 14:51 schreef Yozzz het volgende:
Even wat winst gepakt op Stellar en ingeruild voor de matig stijgende Fun. Slimme zet anyone?
FUN is altijd FUN
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176453375
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 14:33 schreef BadVlad het volgende:
Ach, wij hebben Frans Bauer met: "Heb je 1 VEN voor mij". :')

_O-
pi_176453588
quote:
6s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 14:29 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Alles in SNOVIO.
Heb ik niet. ENJ ook niet. En alle andere harde stijgers zoals Naga, Via, Stellar en Oyster Pearl ook niet. ;(
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_176453601
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 14:51 schreef Yozzz het volgende:
Even wat winst gepakt op Stellar en ingeruild voor de matig stijgende Fun. Slimme zet anyone?
Ja, slim.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_176453603
quote:
7s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:03 schreef Skv het volgende:

[..]

Heb ik niet. ENJ ook niet. En alle andere harde stijgers zoals Naga, Via, Stellar en Oyster Pearl ook niet. ;(
Je zit zeker in Ripple :')
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176453613
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:03 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Je zit zeker in Ripple :')
:').

VEN 40%
Lisk 23%
Fun 7,5%
Icon 7,5%
Req 7%
Sub 5%
Mod 5%
VIB 3%
ARK 2,5%
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_176453625
quote:
7s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:04 schreef Skv het volgende:

[..]

:').

VEN 40%
Lisk 23%
Fun 7,5%
Icon 7,5%
Req 7%
Sub 5%
Mod 5%
VIB 3%
ARK 2,5%
Prima lijstje. niks mis mee
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  vrijdag 12 januari 2018 @ 15:04:49 #72
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_176453631
quote:
7s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:03 schreef Skv het volgende:

[..]

Heb ik niet. ENJ ook niet. En alle andere harde stijgers zoals Naga, Via, Stellar en Oyster Pearl ook niet. ;(
Paar dagen terug twijfelde ik tussen Ambrosus en Oyster Pearl. Helaas lijk ik op dit moment de verkeerde keuze gemaakt te hebben :(
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_176453669
Gelukkig, Coinbase heeft na 34 foto's en selfies mijn 2FA gereset. Kan er weer volledig in, code opgeschreven en Authy gepakt.
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
pi_176453679
quote:
7s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:04 schreef Skv het volgende:

[..]

:').

VEN 40%
Lisk 23%
Fun 7,5%
Icon 7,5%
Req 7%
Sub 5%
Mod 5%
VIB 3%
ARK 2,5%
Wordt een topmaand.
Koning.
  vrijdag 12 januari 2018 @ 15:07:14 #75
371833 BlauweTijger
Doet tegen iedereen stoer
pi_176453684
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:06 schreef Black-Death het volgende:
Gelukkig, Coinbase heeft na 34 foto's en selfies mijn 2FA gereset. Kan er weer volledig in, code opgeschreven en Authy gepakt.
_O-
En altijd het laatste woord.
pi_176453689
Net 400 extra ENJ extra bij elkaar geharkt door een daytrade.. Wel leuk maar ook veel te veel stress haha

Ik had continu dat plaatje van 'don't be like bill' in mijn hoofd

DSbwQIEW0AExsG1.jpg
/a>
pi_176453697
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:07 schreef tha_dark het volgende:

[..]

Wordt een topmaand.
Ik hoop het. Een deel moet eind januari de deur uit om in te stappen in de Bee Token ICO.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_176453706
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:07 schreef BlauweTijger het volgende:

[..]

_O-
Kon er altijd nog wel in btw. Maar nieuwe telefoon --> Google Authenticator alles weg. :')
Edgar Davids over Danny Buijs na Ajax-Feyenoord (4-1, 4/2/07): Luister eens, het is niet de eerste keer dat jongetjes zich willen bewijzen en zeker ook niet de laatste keer.
pi_176453733
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 14:51 schreef Yozzz het volgende:
Even wat winst gepakt op Stellar en ingeruild voor de matig stijgende Fun. Slimme zet anyone?
Ik ga met je mee. :)
pi_176453758
quote:
7s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:07 schreef Skv het volgende:

[..]

Ik hoop het. Een deel moet eind januari de deur uit om in te stappen in de Bee Token ICO.
Bee Token _O_
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176453772
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:10 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Bee Token _O_
Ben benieuwd wat de whitelist limit per persoon wordt.
Ik heb me voor 3ETH ingeschreven (maar dan moet ik wel moeilijk veel van mijn huidige coins verkopen).
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_176453812
quote:
7s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:11 schreef Skv het volgende:

[..]

Ben benieuwd wat de whitelist limit per persoon wordt.
Ik heb me voor 3ETH ingeschreven (maar dan moet ik wel moeilijk veel van mijn huidige coins verkopen).
Ik voor 1.5
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176453849
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:12 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Ik voor 1.5
Ik denk dat dat ook mijn max wordt hoor. Maar als ik er 3 kan krijgen dan kan ik iemand die nog bij wil stappen mee laten liften :-)
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_176453851
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:07 schreef TripleZ het volgende:
Net 400 extra ENJ extra bij elkaar geharkt door een daytrade.. Wel leuk maar ook veel te veel stress haha

Ik had continu dat plaatje van 'don't be like bill' in mijn hoofd

[ afbeelding ]
_O-
pi_176453870
ICX/FUN/VEN crew _O_

we gaan goede tijden tegemoet
pi_176453903
OysterProtocol twitterde op vrijdag 12-01-2018 om 15:14:46 As promised, our new website will be unveiled today at 12PM EST (approximately 3 hours from now). Excited to show off our new look! reageer retweet
pi_176453922
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:15 schreef 16meter het volgende:
ICX/FUN/VEN crew _O_

we gaan goede tijden tegemoet
Ik heb alleen geen ICX. ;(
pi_176453940
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:15 schreef 16meter het volgende:
ICX/FUN/VEN crew _O_

we gaan goede tijden tegemoet
Ik heb die ook alle drie, +ENJ, RPX, DENT, UTK, QLC en QASH
/a>
pi_176453944
Fork coins claimen:

https://medium.com/@Achai(...)ng-abtc-906afab7b20f


Blijkbaar heeft de fork al plaatsgevonden op 27-12.
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
  vrijdag 12 januari 2018 @ 15:18:02 #90
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_176453953
quote:
7s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:04 schreef Skv het volgende:

[..]

:').

VEN 40%
Lisk 23%
Fun 7,5%
Icon 7,5%
Req 7%
Sub 5%
Mod 5%
VIB 3%
ARK 2,5%
Zulke lijstjes met percentages, is dat de hoeveelheid die je er initieel in hebt gestoken, of de aantallen van de coin?
Ja inderdaad, V. ja.
pi_176454012
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:18 schreef V. het volgende:

[..]

Zulke lijstjes met percentages, is dat de hoeveelheid die je er initieel in hebt gestoken, of de aantallen van de coin?
Percentages van je huidige portfolio.
Koning.
pi_176454016
Goed, ik twijfel om de $$ van XLM te steken in óf extra FUN óf eerste aankoop van ICX.
pi_176454039
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:20 schreef einschtein het volgende:
Goed, ik twijfel om de $$ van XLM te steken in óf extra FUN óf eerste aankoop van ICX.
Voor mijn gevoel staat ICX nu veel te laag, aangezien 24-januari mainnet wordt gelaunced.
/a>
  vrijdag 12 januari 2018 @ 15:21:27 #94
136 V.
Fuck you and your eyebrows
pi_176454042
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:20 schreef tha_dark het volgende:

[..]

Percentages van je huidige portfolio.
Op basis van huidige waarde, of instap?
Ja inderdaad, V. ja.
pi_176454057
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:21 schreef TripleZ het volgende:

[..]

Voor mijn gevoel staat ICX nu veel te laag, aangezien 24-januari mainnet wordt gelaunced.
Dus van ICX zou nu een dipje zijn?
pi_176454060
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:20 schreef einschtein het volgende:
Goed, ik twijfel om de $$ van XLM te steken in óf extra FUN óf eerste aankoop van ICX.
Zie meet potentie in FUN dan in XLM. Er zijn echt nog een berg bagholders van XLM. Ik zie XLM voorlopig ook niet heel veel verder dan 1$ waard worden persoonlijk. Zeker na die groei van vandaag bij XML zou ik het er niet op wagen. Buy low...
pi_176454071
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:22 schreef ArnoldG0342 het volgende:

[..]

Zie meet potentie in FUN dan in XLM. Er zijn echt nog een berg bagholders van XLM. Ik zie XLM voorlopig ook niet heel veel verder dan 1$ waard worden persoonlijk. Zeker na die groei van vandaag bij XML zou ik het er niet op wagen. Buy low...
Je leest het verkeerd. ;) Ik heb de XLM weggedaan en ik twijfel om dat te steken in óf ICX óf FUN.
  vrijdag 12 januari 2018 @ 15:23:40 #98
25967 solidslayer
to much is never enough
pi_176454092
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:17 schreef TripleZ het volgende:

[..]

Ik heb die ook alle drie, +ENJ, RPX, DENT, UTK, QLC en QASH
Zit je ook huobi? heb daar zelf wat Qash en RPX staan
PSN-ID: SoliD_S
pi_176454099
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:22 schreef einschtein het volgende:

[..]

Je leest het verkeerd. ;) Ik heb de XLM weggedaan en ik twijfel om dat te steken in óf ICX óf FUN.
Excuses. Te weinig kennis over ICX om daar iets nuttigs over te kunnen zeggen.
pi_176454139
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:23 schreef solidslayer het volgende:

[..]

Zit je ook huobi? heb daar zelf wat Qash en RPX staan
Nee, ik heb RPX QLC, DENT en UTK via Kucoin. Qash via Bitfinex
/a>
pi_176454160
Ik zit sinds eergisteren voor shits and giggles in Peercoin, doet het lekker vandaag, dus dat is mooi.

Ik begreep dat normaal gesproken arbitrage de prijzen redelijk gelijk houdt over alle markten heen, maar hoe kan het dan dat PPC op dit moment voor 60k op Bittrex staat, maar voor 78k op HitBTC? Bots? Louche sell deals?

Enlighten me
pi_176454169
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:17 schreef dimmak het volgende:
Fork coins claimen:

https://medium.com/@Achai(...)ng-abtc-906afab7b20f

Blijkbaar heeft de fork al plaatsgevonden op 27-12.
Hoe kom je erbij dat die fork al heeft plaatsgevonden?
  vrijdag 12 januari 2018 @ 15:30:30 #103
419161 Chaes
Badr, BADR!
  vrijdag 12 januari 2018 @ 15:31:40 #104
62913 Blik
The one and Only!
pi_176454292
quote:
Ok, hodl :D
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 12 januari 2018 @ 15:32:11 #105
416575 crew  Kyran
pi_176454306
Hmm ENJ hodlen of daytraden, question questions :P
pi_176454322
Zojuist naar tevredenheid ingestapt in FUN. Er hing nog een been buitenboord.

We kunnen vertrekken. :7
Charity is injurious unless it helps the recipient to become independent of it.
Socialisten vechten allang niet meer tegen het kapitalisme maar tegen de realiteit.
  vrijdag 12 januari 2018 @ 15:32:55 #108
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_176454329
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:26 schreef DazlerNL het volgende:
Ik zit sinds eergisteren voor shits and giggles in Peercoin, doet het lekker vandaag, dus dat is mooi.

Ik begreep dat normaal gesproken arbitrage de prijzen redelijk gelijk houdt over alle markten heen, maar hoe kan het dan dat PPC op dit moment voor 60k op Bittrex staat, maar voor 78k op HitBTC? Bots? Louche sell deals?

Enlighten me
HitBTC wallets zullen wel weer kapot zijn waardoor er geen coins naartoe gesluist kunnen worden
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_176454341
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:18 schreef V. het volgende:

[..]

Zulke lijstjes met percentages, is dat de hoeveelheid die je er initieel in hebt gestoken, of de aantallen van de coin?
Nee, de verdeling van mijn portfolio op basis van actuele waarde.

Qua initiële investering zat ik in Tron, BitcoinCash, Lisk, Ripple en Waves.
Alleen Lisk heb ik daarvan nog over, de rest verwacht ik niet zoveel meer van.
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_176454351
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:26 schreef BakkenKappen het volgende:

[..]

Hoe kom je erbij dat die fork al heeft plaatsgevonden?
Volgens mij zag ik dat op hun site.
De biersmiley.
Nuchter zijn is een ongemakkelijke situatie.
  vrijdag 12 januari 2018 @ 15:37:46 #111
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_176454437
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:32 schreef Kyran het volgende:
Hmm ENJ hodlen of daytraden, question questions :P
Was ik al mee bezig maar te laat gestart :')
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 12 januari 2018 @ 15:39:20 #112
416575 crew  Kyran
pi_176454475
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:37 schreef IrishBastard het volgende:

[..]

Was ik al mee bezig maar te laat gestart :')
Blijft nu hangen rond 3000, durf niet meer :P

Denk dat die uiteindelijk wel zakt tot rond 2800, voor nu hodl ik even door :D Uiteindelijk had ik toch $1 in mijn hoofd als uitstap moment, dus verwacht nog steeds een stijging totdat minecraft plugin komt.
  vrijdag 12 januari 2018 @ 15:40:31 #113
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_176454506
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:39 schreef Kyran het volgende:

[..]

Blijft nu hangen rond 3000, durf niet meer :P

Denk dat die uiteindelijk wel zakt tot rond 2800, voor nu hodl ik even door :D Uiteindelijk had ik toch $1 in mijn hoofd als uitstap moment, dus verwacht nog steeds een stijging totdat minecraft plugin komt.
Als hij de 2850 nog aan tikt heb ik 5% winst :')

Faal :')
pi_176454750
Hier nog mensen in POWR?
Koning.
pi_176454757
Wanneer start de Nucleus Vision ICO, bekend bij iemand?
  vrijdag 12 januari 2018 @ 15:53:56 #116
334810 Knal_Erwt
Doet pang op de grond
pi_176454790
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:52 schreef xaban06 het volgende:
Wanneer start de Nucleus Vision ICO, bekend bij iemand?
Sale expected in Q1, 2018. Final dates yet to be announced.
pi_176454795
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:52 schreef xaban06 het volgende:
Wanneer start de Nucleus Vision ICO, bekend bij iemand?
Die zit potdicht he.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 12 januari 2018 @ 15:54:41 #118
416575 crew  Kyran
pi_176454814
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:52 schreef xaban06 het volgende:
Wanneer start de Nucleus Vision ICO, bekend bij iemand?
Baal best dat ik daar te laat voor ben. Lijkt mij echt een hele mooie, dus als iemand een kleine hoeveelheid voor mij wil aanschaffen tegen die tijd hou ik me aanbevolen :P _O-
pi_176454837
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:53 schreef Knal_Erwt het volgende:

[..]

Sale expected in Q1, 2018. Final dates yet to be announced.
Ja, had ik gelezen maar misschien was het via een ander kanaal bekend gemaakt :)
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:54 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Die zit potdicht he.
Wat bedoel je daarmee? :)
  vrijdag 12 januari 2018 @ 15:58:59 #120
25967 solidslayer
to much is never enough
pi_176454892
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:52 schreef tha_dark het volgende:
Hier nog mensen in POWR?
Yes, was eerst een bagholder tijdens de flinke dip, maar blij dat ik ze gehodled heb.
PSN-ID: SoliD_S
pi_176454969
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:56 schreef xaban06 het volgende:

[..]

Ja, had ik gelezen maar misschien was het via een ander kanaal bekend gemaakt :)

[..]

Wat bedoel je daarmee? :)
Whitelist geweest, iedereen valt buiten de boot, telegram ontploft met mensen die niks kunnen krijgen omdat de sale al dicht zit. Je moet wachten tot hij op een exchange gaat komen.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176455110
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 15:52 schreef tha_dark het volgende:
Hier nog mensen in POWR?
Ja gekocht op 6787 sat en nu is die 11210 op binance.
Het is een poosje geen vetpot geweest met Powr
pi_176455117
Op hoeveel staat ENJ nu? (binance werkt hier somehow niet op 't werk)
pi_176455143
Klopt het dat jullie vrijwel allemaal in regelijk nieuwe coins zitten? Geen dinosaurussen hier met old school coins?
pi_176455193
Ik heb wel BTC, ETH, LTC, LSK, Waves, Ark...
pi_176455218
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 16:09 schreef Toto69 het volgende:
Op hoeveel staat ENJ nu? (binance werkt hier somehow niet op 't werk)
FUN/BTC: Last Price:$0.15

Op Binance.
  vrijdag 12 januari 2018 @ 16:14:35 #127
141665 IrishBastard
Is that right, Rambo?
pi_176455259
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 16:09 schreef Toto69 het volgende:
Op hoeveel staat ENJ nu? (binance werkt hier somehow niet op 't werk)
0.00003008 BTC
pi_176455274
Wtf Smartcash?

Zag daar gisteren iemand op Linkedin over, maar die gewoon een bitcoin clone toch? Gaat nu wel lekker.
De Tour is net als de gevangenis van Dendermonde, er zijn er 20 ontsnapt en weeral is er geen enkele Belg bij.
  vrijdag 12 januari 2018 @ 16:17:35 #129
381065 vigen98
Cryptokoning 2018
pi_176455336
:O
Elke pen is machtiger dan een zwaard of een blaffer.
pi_176455347
Mijn POLL buy-order maar voor 90% uitgevoerd vanmiddag. Inmiddels stijgt die natuurlijk wel lekker... Zonde van die 10% :P
pi_176455434
REQ, FUN en ADA trekken aardig bij in mijn portfolio (sta ermee nog steeds op verlies). Door de daling van VEN ga ik er netto niet op vooruit of achteruit..

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176455463
Wel kut aan al die verschillende coins is dat withdrawen vrij duur is op Binance. Maar het voelt ook niet prettig dat ik alles daar laat staan. Hmm. Wat te doen
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_176455534
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 16:21 schreef Skv het volgende:
Wel kut aan al die verschillende coins is dat withdrawen vrij duur is op Binance. Maar het voelt ook niet prettig dat ik alles daar laat staan. Hmm. Wat te doen
Je verlies nemen en gewoon weghalen.

Twee keer meegemaakt, eerst MtGox en daarna BTC-E. Kan je vertellen, daar ga je spontaan van huilen. Dus wees nou niet eigenwijs en haal je coins welke je wil HODLEN eraf :)
pi_176455553
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 16:21 schreef Skv het volgende:
Wel kut aan al die verschillende coins is dat withdrawen vrij duur is op Binance. Maar het voelt ook niet prettig dat ik alles daar laat staan. Hmm. Wat te doen
Het is al behoorlijk afgenomen in ieder geval. VEN bijvoorbeeld al van 5 naar inmiddels 1.8 afgelopen dagen.
pi_176455581
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 16:20 schreef Patroon het volgende:
REQ, FUN en ADA trekken aardig bij in mijn portfolio (sta ermee nog steeds op verlies). Door de daling van VEN ga ik er netto niet op vooruit of achteruit..

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Baas, weet jij hoelaat Utrust wordt gelist op HitBTC?
pi_176455582
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 16:24 schreef ColeJ het volgende:

[..]

Je verlies nemen en gewoon weghalen.

Twee keer meegemaakt, eerst MtGox en daarna BTC-E. Kan je vertellen, daar ga je spontaan van huilen. Dus wees nou niet eigenwijs en haal je coins welke je wil HODLEN eraf :)
Idem. Je hebt gelijk spijt als je dit niet hebt gedaan, geloof me.
Kleine moeite, groot plezier. :Y
pi_176455583
https://twitter.com/Bitcoin wat een ontzettend kinderachtige mongols :')
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
  Moderator vrijdag 12 januari 2018 @ 16:26:03 #138
179075 crew  hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_176455585
NEBL is ineens hard aan het stijgen
pi_176455594
Waar kan ik ADA, FUN en REQ stallen?

Volgens mij is myetherwallet ook niet heilig en is die ook even makkelijk te kraken als een exchange. De exchange heeft iig nog 2FA verificatie.
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176455607
Lsk en xrb staan al in hun eigen wallet. Nu alllen fun, req en ven ergens stallen. Even kijken of dat die op de ledger kunnen?
Koning.
  vrijdag 12 januari 2018 @ 16:27:43 #141
222292 MacorgaZ
Computer says no.
pi_176455615
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 16:24 schreef Jurian95 het volgende:

[..]

Het is al behoorlijk afgenomen in ieder geval. VEN bijvoorbeeld al van 5 naar inmiddels 1.8 afgelopen dagen.
Dat is omdat er nu een dynamic pricing is voor withdrawals, ipv vast 5 is het nu wisselend op basis van de prijs van VEN/etc. Is al wat beter dan eerst maar alsnog veel teveel :')
Op zondag 2 augustus 2015 22:19 schreef Qwea het volgende:
Mijn kut smaakt minder zuur dan dit bier.
pi_176455620
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 16:27 schreef tha_dark het volgende:
Lsk en xrb staan al in hun eigen wallet. Nu alllen fun, req en ven ergens stallen. Even kijken of dat die op de ledger kunnen?
Volgens mij zijn dat alle 3 ETH tokens of niet?
pi_176455621
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 16:25 schreef Majkool het volgende:
https://twitter.com/Bitcoin wat een ontzettend kinderachtige mongols :')
Eigenlijk is dit wel slecht he manmanman
pi_176455663
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 16:25 schreef ColeJ het volgende:

[..]

Baas, weet jij hoelaat Utrust wordt gelist op HitBTC?
Weet ik niet, maar het zal weinig effect hebben ben ik bang, HitBTC is een shitexchange. We hebben Binance nodig.
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176455674
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 16:29 schreef Patroon het volgende:

[..]

Weet ik niet, maar het zal weinig effect hebben ben ik bang, HitBTC is een shitexchange. We hebben Binance nodig.
Zeker waar. Maar als ik op het Twitteraccount van HitBTC kijk hebben ze vanmiddag nog gezegd dat ze volgende week gelist worden. Beetje jammer
pi_176455717
Uit VEN gestapt, de dumpwalls blijven maar komen.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
  vrijdag 12 januari 2018 @ 16:34:58 #147
25967 solidslayer
to much is never enough
pi_176455747
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 16:26 schreef Patroon het volgende:
Waar kan ik ADA, FUN en REQ stallen?

Volgens mij is myetherwallet ook niet heilig en is die ook even makkelijk te kraken als een exchange. De exchange heeft iig nog 2FA verificatie.
Hoe werkt dat eigenlijk met MEW, kun je daar al die coins die ondersteund worden naar dat ene adres sturen?
PSN-ID: SoliD_S
pi_176455748
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 16:33 schreef ITrade het volgende:
Uit VEN gestapt, de dumpwalls blijven maar komen.
Oei oei oei oei. Over een paar maanden zie ik dit voorbij komen:

ITrade:
Godverdomme, half januari heb ik mijn VEN's verkocht. Had ik maar....
pi_176455749
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 16:30 schreef ColeJ het volgende:

[..]

Zeker waar. Maar als ik op het Twitteraccount van HitBTC kijk hebben ze vanmiddag nog gezegd dat ze volgende week gelist worden. Beetje jammer
Even opname gemaakt in de cockpit:

dont-worry-she-will-hold-together.gif
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176455754
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 16:33 schreef ITrade het volgende:
Uit VEN gestapt, de dumpwalls blijven maar komen.
Weak hands
Koning.
  vrijdag 12 januari 2018 @ 16:36:39 #151
391391 Basxt
~~WhatsApp Groepsbeheerder~~
pi_176455771
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 16:33 schreef ITrade het volgende:
Uit VEN gestapt, de dumpwalls blijven maar komen.
goeie set. Zo'n stijging zakt toch wel weer in naar 5/6.
SOMEWHERE THERE IS A TREE, TIRELESSLY PRODUCING OXYGEN SO THAT YOU CAN STAY ALIVE. FIND IT AND APOLOGIZE.
pi_176455775
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 16:27 schreef tha_dark het volgende:
Lsk en xrb staan al in hun eigen wallet. Nu alllen fun, req en ven ergens stallen. Even kijken of dat die op de ledger kunnen?
Ja dat kan, zijn alle drie ERC20 tokens, stuur je naar je ETH adres en dan ben je klaar.
pi_176455784
Juist een moment om bij te kopen.
De Tour is net als de gevangenis van Dendermonde, er zijn er 20 ontsnapt en weeral is er geen enkele Belg bij.
pi_176455793
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 16:34 schreef solidslayer het volgende:

[..]

Hoe werkt dat eigenlijk met MEW, kun je daar al die coins die ondersteund worden naar dat ene adres sturen?
Ja, naar dat ene ETH adres sturen.
  vrijdag 12 januari 2018 @ 16:37:33 #155
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_176455795
Sellwall op VEN werd net weggehaald juist :P
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_176455810
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 16:36 schreef Ralphmeister het volgende:

[..]

Ja dat kan, zijn alle drie ERC20 tokens, stuur je naar je ETH adres en dan ben je klaar.
*O*
Koning.
pi_176455840
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 16:33 schreef ITrade het volgende:
Uit VEN gestapt, de dumpwalls blijven maar komen.
Terecht. Shitcoin.
Late night swimming and alcohol: it's a winning combination!
pi_176455901
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 16:35 schreef ColeJ het volgende:

[..]

Oei oei oei oei. Over een paar maanden zie ik dit voorbij komen:

ITrade:
Godverdomme, half januari heb ik mijn VEN's verkocht. Had ik maar....
Nee hoor, dan komt iedereen er achter dat het een fugazi is en heeft iemand een shitload VEN kunnen dumpen.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_176455910
Mensen die VEN een shitcoin noemen, pls lees je beter in
hoi
pi_176455939
VEN is een shitcoin.


BRACES FOR IMPACT.
pi_176455966
Nu VEN lekker aan het zakken is, de tijd om te kopen?
pi_176455971
Zullen we sowieso kappen met alles wat je zelf niet hebt een shitcoin te noemen?

Vanaf nu zijn er nog maar 3 officiele shitcoins: xvg, trx en xrp. :+
Koning.
pi_176455981
yessss, ik ga mijn VEN uitbreiden vandaag naar 500 stukjes *O*
pi_176455988
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 16:44 schreef tha_dark het volgende:
Zullen we sowieso kappen met alles wat je zelf niet hebt een shitcoin te noemen?

Vanaf nu zijn er nog maar 3 officiele shitcoins: xvg, trx en xrp. :+
Sowieso, alles wat zakt is een shitcoin.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_176455995
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 16:44 schreef tha_dark het volgende:
Zullen we sowieso kappen met alles wat je zelf niet hebt een shitcoin te noemen?

Vanaf nu zijn er nog maar 3 officiele shitcoins: xvg, trx en xrp. :+
Zet Pacman daar ook maar bij :P
pi_176455997
Mooi bijkoopmoment voor VEN inderdaad
pi_176456011
Alles wat niet dagelijks +100% gaat is een shitcoin imo.
  vrijdag 12 januari 2018 @ 16:45:54 #168
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_176456014
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 16:42 schreef ITrade het volgende:

[..]

Nee hoor, dan komt iedereen er achter dat het een fugazi is en heeft iemand een shitload VEN kunnen dumpen.
kijk deze man even dikke slang spitten dan

fugazi :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_176456040
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 16:44 schreef chuleton het volgende:
Nu VEN lekker aan het zakken is, de tijd om te kopen?
Ik heb een buy order klaar staan op 0.0045 ETH ($5.50).. hopen dat ie zover zakt haha..
pi_176456117
Oeh, ik wil ook VEN bijkopen maar heb op het moment niks vrij..
Koning.
pi_176456147
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 16:27 schreef tha_dark het volgende:
Lsk en xrb staan al in hun eigen wallet. Nu alllen fun, req en ven ergens stallen. Even kijken of dat die op de ledger kunnen?
Ik heb de boel op MEW staan. Klein deel nog op Binance
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_176456161
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 16:46 schreef TwztId het volgende:

[..]

Ik heb een buy order klaar staan op 0.0045 ETH ($5.50).. hopen dat ie zover zakt haha..
Met deze snelheid hoef je niet lang te wachten
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 12 januari 2018 @ 16:52:21 #173
416575 crew  Kyran
pi_176456164
20% van mijn ENJ verkocht met mooie winst, rest hodl ik tot $1. Winst in VEN gestopt.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  Moderator vrijdag 12 januari 2018 @ 16:53:47 #174
20004 crew  EggsTC
GOA
pi_176456193
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 16:52 schreef Kyran het volgende:
20% van mijn ENJ verkocht met mooie winst, rest hodl ik tot $1. Winst in VEN gestopt.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ja, die boot heb ik gemist en ik zat eind december nog te twijfelen :r
Lambo of Rekt
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 12 januari 2018 @ 16:56:10 #175
416575 crew  Kyran
pi_176456254
Weak hands zitten VEN te dumpen zie ik? Over twee dagen weer 10% hoger inkopen voor ze :)
  vrijdag 12 januari 2018 @ 16:56:54 #176
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_176456273
Ik snap ook werkelijk niet waarom je VEN zou dumpen nu
pi_176456286
Als ven nog iets verder zakt wissel ik wat req om.
Koning.
pi_176456301
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 16:56 schreef SugeLucky het volgende:
Ik snap ook werkelijk niet waarom je VEN zou dumpen nu
Enige reden waarom ik VEN zou verkopen is omdat het een te groot deel van mijn portfolio aan het worden is. :P
pi_176456307
ETH nog niet binnen helaas maar net 113 stukjes VEN tegen 0.00460000 erbij gekocht .... *O*
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 12 januari 2018 @ 16:58:53 #180
416575 crew  Kyran
pi_176456309
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 16:56 schreef SugeLucky het volgende:
Ik snap ook werkelijk niet waarom je VEN zou dumpen nu
Als er één coin zelfs op korte termijn veel potentie heeft is het VEN wel imo. Heb ik het nog niet eens over een langer termijn vasthouden.
pi_176456310
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 16:24 schreef ColeJ het volgende:

[..]

Je verlies nemen en gewoon weghalen.

Twee keer meegemaakt, eerst MtGox en daarna BTC-E. Kan je vertellen, daar ga je spontaan van huilen. Dus wees nou niet eigenwijs en haal je coins welke je wil HODLEN eraf :)
Wat adviseer je om ze (offline) te storen? MEW?
pi_176456330
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 16:58 schreef einschtein het volgende:

[..]

Wat adviseer je om ze (offline) te storen? MEW?
Ledger Nano S in combinatie met MEW.
  vrijdag 12 januari 2018 @ 17:00:40 #183
119165 satecl
Dorpsidioot.
pi_176456335
35 VEN coins bijgekocht.
Dit is mijn uitspraak en daarmee zult u het moeten doen.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 12 januari 2018 @ 17:02:54 #184
416575 crew  Kyran
pi_176456363
Is iedereen die net VEN verkocht heeft al weer aan het FOMO kopen? :P
pi_176456376
Haha, alle panic sellers weer flauw. :P
pi_176456389
ah fuck .....mijn extra ETH komt net binnen .....te laat :(
pi_176456408
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:00 schreef Ralphmeister het volgende:

[..]

Ledger Nano S in combinatie met MEW.
Ik heb nu alleen mew. Ik had het idee dat je daarmee ook offline op kon slaan. Onvoldoende?
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_176456415
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:02 schreef Kyran het volgende:
Is iedereen die net VEN verkocht heeft al weer aan het FOMO kopen? :P
Probeer nooit een vallend mes op te vangen.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_176456417
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:05 schreef Skv het volgende:

[..]

Ik heb nu alleen mew. Ik had het idee dat je daarmee ook offline op kon slaan. Onvoldoende?
paper wallet kan ja
  vrijdag 12 januari 2018 @ 17:09:13 #190
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176456479
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 14:38 schreef Chaes het volgende:
Als REQ nou ff mee gaat in de stijging... _O-
Shitcoin, zelden zo'n overgewaardeerd kutproject gezien.
  vrijdag 12 januari 2018 @ 17:09:52 #191
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_176456490
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:09 schreef betyar het volgende:

[..]

Shitcoin, zelden zo'n overgewaardeerd kutproject gezien.
:')
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 12 januari 2018 @ 17:10:00 #192
416575 crew  Kyran
pi_176456492
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:09 schreef betyar het volgende:

[..]

Shitcoin, zelden zo'n overgewaardeerd kutproject gezien.
Je noemt alles een shitcoin volgens mij. Waar zit jij in? XRP?
  vrijdag 12 januari 2018 @ 17:10:30 #193
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_176456501
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:10 schreef Kyran het volgende:

[..]

Je noemt alles een shitcoin volgens mij. Waar zit jij in? XRP?
Hij heeft er geen verstand van. Hij koopt zomaar wat coins zonder te weten wat ze inhouden.
  vrijdag 12 januari 2018 @ 17:11:35 #194
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_176456520
WTC gaat zo de $20 dollar aantikken *O* *O*
pi_176456533
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:11 schreef SugeLucky het volgende:
WTC gaat zo de $20 dollar aantikken *O* *O*
Beter gaan we Braddie overhalen om iedere maand zijn wajong in VEN te stoppen :7
pi_176456565
Toch even 40 ven bijgehaald. O+
Koning.
pi_176456566
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:05 schreef Skv het volgende:

[..]

Ik heb nu alleen mew. Ik had het idee dat je daarmee ook offline op kon slaan. Onvoldoende?
Misschien heb ik het mis, maar wanneer jij gebruik maakt van MEW komt je private key op je computer terecht en daarmee de mogelijkheid dat die ontfutseld wordt.

Paper wallet zou kunnen, download de webpagina, zet deze op een offline pc en print hem uit.

Het voordeel van een Ledger Nano S of vergelijkbaar is dat er wordt gecommuniceerd met de Ledger, deze Ledger ontvangt een bericht en met jouw bevestiging signeert hij dit bericht met de private key. Deze private key blijft echter op de Ledger. Een Ledger is op deze manier nog veilig te gebruiken zelfs wanneer je weet dat die geïnfecteerd is met malware.
pi_176456595
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:14 schreef Ralphmeister het volgende:

[..]

Misschien heb ik het mis, maar wanneer jij gebruik maakt van MEW komt je private key op je computer terecht en daarmee de mogelijkheid dat die ontfutseld wordt.

Paper wallet zou kunnen, download de webpagina, zet deze op een offline pc en print hem uit.

Het voordeel van een Ledger Nano S of vergelijkbaar is dat er wordt gecommuniceerd met de Ledger, deze Ledger ontvangt een bericht en met jouw bevestiging signeert hij dit bericht met de private key. Deze private key blijft echter op de Ledger. Een Ledger is op deze manier nog veilig te gebruiken zelfs wanneer je weet dat die geïnfecteerd is met malware.
Ik heb de private key geprint. Stel dat mijn pc ontploft. Kan ik dan met die private key op een andere pc bij mijn funds? Mae zijn mijn funds in de chain aan mijn adres gekoppeld?

Ik heb een MEW offline Chrome plugin. Daarbij hoef ik alleen een wachtwoord in te vullen om bij de wallet te komen. Geen woordenreeks of Keys..
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
  vrijdag 12 januari 2018 @ 17:21:36 #199
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_176456664
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:12 schreef Toto69 het volgende:

[..]

Beter gaan we Braddie overhalen om iedere maand zijn wajong in VEN te stoppen :7
Oh ik vind het juist wel prima de WTC goed gaat :)
pi_176456668
denk dat ik maar wat SUB erbij ga kopen ...mooi instapmoment ?
  vrijdag 12 januari 2018 @ 17:22:00 #201
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_176456671
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:14 schreef tha_dark het volgende:
Toch even 40 ven bijgehaald. O+
Ik heb ook wat VEN bijgekocht inderdaad. Nu heb ik ook bij VEN een mooi rond aantal. O+

Alleen BNB en bitcoin zijn nu kleine rommelhoeveelheden :X
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_176456695
cG3oeQU.gif
pi_176456748
Hoe kijken jullie tegen zogeheten pumps aan? Ik word door collega's op dit kanaal gewezen:
https://t.me/nlcryptopumps

Een Nederlands initiatief, maar vraag me af of dit überhaupt wel mag?
pi_176456773
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:27 schreef dirk1991 het volgende:
Hoe kijken jullie tegen zogeheten pumps aan? Ik word door collega's op dit kanaal gewezen:
https://t.me/nlcryptopumps

Een Nederlands initiatief, maar vraag me af of dit überhaupt wel mag?
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:27 schreef dirk1991 het volgende:
Hoe kijken jullie tegen zogeheten pumps aan? Ik word door collega's op dit kanaal gewezen:
https://t.me/nlcryptopumps

Een Nederlands initiatief, maar vraag me af of dit überhaupt wel mag?
Het mag, maar 99% kans dat het een scam is.
pi_176456780
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:28 schreef Jurian95 het volgende:

[..]

[..]

Het mag, maar 99% kans dat het een scam is.
Of dat het alleen een dump groep is. Zeker als het gratis is. ;)
  vrijdag 12 januari 2018 @ 17:29:18 #206
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176456783
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:10 schreef Kyran het volgende:

[..]

Je noemt alles een shitcoin volgens mij. Waar zit jij in? XRP?
Nope.
ETH
VEN
WABI
ADA
FUN
STRAT
XVG
pi_176456797
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:27 schreef dirk1991 het volgende:
Hoe kijken jullie tegen zogeheten pumps aan? Ik word door collega's op dit kanaal gewezen:
https://t.me/nlcryptopumps

Een Nederlands initiatief, maar vraag me af of dit überhaupt wel mag?
Het is lastig om hier aan te verdienen gezien iedereen tegelijk instapt en je daardoor voor een hoge prijs koopt. Je mag dan maar hopen dat je het ook weer voor een nog hogere prijs kan verkopen. Uiteindelijk maak je vooral de pumper er blij mee want die heeft zijn verkooporders al klaar staan.
pi_176456806
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:16 schreef Skv het volgende:

[..]

Ik heb de private key geprint. Stel dat mijn pc ontploft. Kan ik dan met die private key op een andere pc bij mijn funds? Mae zijn mijn funds in de chain aan mijn adres gekoppeld?

Ik heb een MEW offline Chrome plugin. Daarbij hoef ik alleen een wachtwoord in te vullen om bij de wallet te komen. Geen woordenreeks of Keys..
Combinatie van private en public key ja.

Maar verhaal blijft dat die private key waarschijnlijk wel ergens op jouw PC staat. Om een transactie te doen heb je nu eenmaal die private key nodig. Je kan het risico wel minimaliseren, als je gewoon je adres hebt hoef je om te storten je private key niet te gebruiken, alleen wanneer je er iets af wilt halen.
pi_176456842
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:27 schreef dirk1991 het volgende:
Hoe kijken jullie tegen zogeheten pumps aan? Ik word door collega's op dit kanaal gewezen:
https://t.me/nlcryptopumps

Een Nederlands initiatief, maar vraag me af of dit überhaupt wel mag?
Bittrex kan je account bannen als ze erachter komen. Maar ja, hoe komen ze erachter?
  vrijdag 12 januari 2018 @ 17:34:12 #210
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176456860
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:10 schreef SugeLucky het volgende:

[..]

Hij heeft er geen verstand van. Hij koopt zomaar wat coins zonder te weten wat ze inhouden.
Hoho, ik lees hier wat rond, en twitter. :7
pi_176456879
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:27 schreef dirk1991 het volgende:
Hoe kijken jullie tegen zogeheten pumps aan? Ik word door collega's op dit kanaal gewezen:
https://t.me/nlcryptopumps

Een Nederlands initiatief, maar vraag me af of dit überhaupt wel mag?
Als je stalen ballen hebt, lekker doen. Maar de meeste meelopers zullen er geen enorme winsten behalen, de mods wel.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 12 januari 2018 @ 17:37:01 #212
416575 crew  Kyran
pi_176456904
Heb echt neiging om nog meer ENJ om te zetten in VEN met de huidige prijzen.
pi_176456922
Mensen die uit VEN stappen :D al die whales lachen zich kapot
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  vrijdag 12 januari 2018 @ 17:38:56 #214
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176456930
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:37 schreef Kyran het volgende:
Heb echt neiging om nog meer ENJ om te zetten in VEN met de huidige prijzen.
Lekker doen dan, of zit je hier te wachten op een bevestiging van de "experts"?
pi_176456936
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:38 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Mensen die uit VEN stappen :D al die whales lachen zich kapot
Vanaf hoeveel miljoen mag je je een whale noemen? :P

Edit: En antwoord niet met 150kg O-)
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 12 januari 2018 @ 17:40:07 #216
416575 crew  Kyran
pi_176456945
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:38 schreef betyar het volgende:

[..]

Lekker doen dan, of zit je hier te wachten op een bevestiging van de "experts"?
Kap eens met dat gezeik man.
  vrijdag 12 januari 2018 @ 17:40:21 #217
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_176456949
quote:
10s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:34 schreef betyar het volgende:

[..]

Hoho, ik lees hier wat rond, en twitter. :7
Ja dat snap ik. Je zei echter zelf vorige week ergens dat je zomaar wat geld in willekeurige muntjes stopten zonder er verder iets over te weten.
  vrijdag 12 januari 2018 @ 17:41:17 #218
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176456964
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:40 schreef SugeLucky het volgende:

[..]

Ja dat snap ik. Je zei echter zelf vorige week ergens dat je zomaar wat geld in willekeurige muntjes stopten zonder er verder iets over te weten.
Dat is een feit. Kijk gewoon naar iets wat zakt en ga er dan vanuit dat ie stijgt.
pi_176456971
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:39 schreef Jurian95 het volgende:

[..]

Vanaf hoeveel miljoen mag je je een whale noemen? :P

Edit: En antwoord niet met 150kg O-)
Op het moment dat je dusdanig veel bezit dat je de market maker wordt.

Een BTC whale zal veel meer moeten bezitten dan iemand bij een kleine shitcoin. Percentages zijn wat dat betreft misschien beter, 1% van de beschikbare munten?
pi_176456978
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:41 schreef betyar het volgende:

[..]

Dat is een feit. Kijk gewoon naar iets wat zakt en ga er dan vanuit dat ie stijgt.
Dat is zeg maar de noob-Ripple-methode
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  vrijdag 12 januari 2018 @ 17:42:20 #221
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176456979
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:40 schreef Kyran het volgende:

[..]

Kap eens met dat gezeik man.
Welk gezeik?
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:10 schreef Kyran het volgende:

[..]

Je noemt alles een shitcoin volgens mij. Waar zit jij in? XRP?
Dit is gezeik.
pi_176456986
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:38 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Mensen die uit VEN stappen :D al die whales lachen zich kapot
Vandaag wel meer verloren dan ik in een week met werken verdien. En ik heb best een goede baan. :')

Maar hodl uiteraard. Zou eerder bijkopen dan verkopen. :9
Late night swimming and alcohol: it's a winning combination!
pi_176456999
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:41 schreef betyar het volgende:

[..]

Dat is een feit. Kijk gewoon naar iets wat zakt en ga er dan vanuit dat ie stijgt.
En dan doen alsof je er verstand van hebt en hier en daar maar wat shitcoin gaan roepen. :')
pi_176457026
Kraken gaat lekker. Al 40 uur down terwijl het 2 uur zou duren. :')
  vrijdag 12 januari 2018 @ 17:45:45 #225
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_176457036
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:41 schreef betyar het volgende:

[..]

Dat is een feit. Kijk gewoon naar iets wat zakt en ga er dan vanuit dat ie stijgt.
Het is in deze markt momenteel allemaal vrij makkelijk.
Als we weer een keer in een bear market komen, moet je niet raar op kijken als je zo goed als alles kwijt raakt.
pi_176457065
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:45 schreef Thieske het volgende:
Kraken gaat lekker. Al 40 uur down terwijl het 2 uur zou duren. :')
Drama inderdaad. :D
pi_176457074
Vandaag ging opzich redelijk maar het laatste uur is het wel weet huilen :+
pi_176457090
Zit weer te twijfelen om er fiat tegen aan te gooien. Nog even wachten denk, de bodem is nog niet bereikt
pi_176457101
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 16:35 schreef tha_dark het volgende:

[..]

Weak hands
Dit. Hopelijk komen ze ook niet meer terug.
pi_176457106
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:49 schreef 16meter het volgende:

[..]

Dit. Hopelijk komen ze ook niet meer terug.
Juist wel, hoe meer vraag hoe hoger de prijs :)
pi_176457145
er komen nog genoeg weak hands .....binance geregistreerd 120.000 man per dag toch
  vrijdag 12 januari 2018 @ 17:54:03 #232
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176457157
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:42 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Dat is zeg maar de noob-Ripple-methode
Tot nu toe effectief.
pi_176457158
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:45 schreef SugeLucky het volgende:

[..]

Het is in deze markt momenteel allemaal vrij makkelijk.
Als we weer een keer in een bear market komen, moet je niet raar op kijken als je zo goed als alles kwijt raakt.
Ik snap ook echt niet al die portfolio's hier zonder ook maar 1% BTC/ETH of een andere topcrypto's die zich al redelijk 'bewezen' en een usecase hebben... Allemaal leuk, dat zoeken naar nieuwe Ethereums, Ripples en Bitcoins voor 40x je geld, maar mensen vergeten het risico als de market dominance van BTC weer flink omhoog schiet of een markt die instort, kan dat echt een enorm bloedbad worden voor de meeste alts. Meeste alts hebben geen bekende naam, nog geen draaiend product, een twijfelachtige usecase, geen goede basis en veel prijzen zijn puur gebaseerd op speculatie en het 'nieuwe geld', die zeer waarschijnlijk toch weak hands blijken te zijn als er een storm komt.
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
  vrijdag 12 januari 2018 @ 17:55:03 #234
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176457175
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:43 schreef Idenue het volgende:

[..]

En dan doen alsof je er verstand van hebt en hier en daar maar wat shitcoin gaan roepen. :')
Reclamefolders genaamd whitepapers doen me niks. Allemaal gebakken lucht, het draait puur om traden.
  vrijdag 12 januari 2018 @ 17:55:41 #235
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176457187
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:45 schreef SugeLucky het volgende:

[..]

Het is in deze markt momenteel allemaal vrij makkelijk.
Als we weer een keer in een bear market komen, moet je niet raar op kijken als je zo goed als alles kwijt raakt.
Zolang ik lekker kan afromen zul je mijn niet horen klagen.
pi_176457188
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:54 schreef Majkool het volgende:

[..]

Ik snap ook echt niet al die portfolio's hier zonder ook maar 1% BTC/ETH of een andere topcrypto's die zich al redelijk 'bewezen' en een usecase hebben... Allemaal leuk, dat zoeken naar nieuwe Ethereums, Ripples en Bitcoins voor 40x je geld, maar mensen vergeten het risico als de market dominance van BTC weer flink omhoog schiet of een markt die instort, kan dat echt een enorm bloedbad worden voor de meeste alts. Meeste alts hebben geen bekende naam, nog geen draaiend product of, een twijfelachtige usecase, geen goede basis en veel prijzen zijn puur gebaseerd op speculatie en het 'nieuwe geld', die zeer waarschijnlijk toch weak hands blijken te zijn als er een storm komt.
15% ETH, 10% BTC, voldoende volgens jou?
pi_176457195
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:55 schreef betyar het volgende:

[..]

Reclamefolders genaamd whitepapers doen me niks. Allemaal gebakken lucht, het draait puur om traden.
Als dat je allemaal niks zegt waar baseer je dan je mening "shitcoin" op? De windrichting?
pi_176457204
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:55 schreef Thieske het volgende:

[..]

Als dat je allemaal niks zegt waar baseer je dan je mening "shitcoin" op?
ach beetje trollen.....alle coins die hij zelf niet heeft zijn shitcoins :B
  vrijdag 12 januari 2018 @ 17:57:12 #239
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176457212
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:55 schreef Thieske het volgende:

[..]

Als dat je allemaal niks zegt waar baseer je dan je mening "shitcoin" op? De windrichting?
Zoals zovelen hier shitcoins roeptoeteren dacht ik, ik doe efkes mee.
  vrijdag 12 januari 2018 @ 17:57:38 #240
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176457219
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:56 schreef Predator38 het volgende:

[..]

ach beetje trollen.....alle coins die hij zelf niet heeft zijn shitcoins :B
:o :o :o
pi_176457220
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:55 schreef betyar het volgende:

[..]

Reclamefolders genaamd whitepapers doen me niks. Allemaal gebakken lucht, het draait puur om traden.
Vertel ons dan eens waarom het een shitcoin is zodat wij hem niet hoeven te kopen.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 12 januari 2018 @ 17:58:51 #242
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176457242
Ik begin een verband te zien tussen kennis en het percentage dat iemand in Ripple heeft zitten. Een omgekeerd evenredig verband welteverstaan.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 12 januari 2018 @ 17:59:51 #243
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176457266
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:57 schreef Idenue het volgende:

[..]

Vertel ons dan eens waarom het een shitcoin is zodat wij hem niet hoeven te kopen.
Zolang er geen product is is alles een shitcoin en koop men gebakken lucht. Zo simpel is het. Lijkt wel of het gros hier handelt met emoties.
  vrijdag 12 januari 2018 @ 18:01:00 #244
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_176457281
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:54 schreef Majkool het volgende:

[..]

Ik snap ook echt niet al die portfolio's hier zonder ook maar 1% BTC/ETH of een andere topcrypto's die zich al redelijk 'bewezen' en een usecase hebben... Allemaal leuk, dat zoeken naar nieuwe Ethereums, Ripples en Bitcoins voor 40x je geld, maar mensen vergeten het risico als de market dominance van BTC weer flink omhoog schiet of een markt die instort, kan dat echt een enorm bloedbad worden voor de meeste alts. Meeste alts hebben geen bekende naam, nog geen draaiend product, een twijfelachtige usecase, geen goede basis en veel prijzen zijn puur gebaseerd op speculatie en het 'nieuwe geld', die zeer waarschijnlijk toch weak hands blijken te zijn als er een storm komt.
Klopt helemaal, ik heb nu vrijwel alles in alts zitten en dat jeukt wel een beetje. Het is omdat ik van al deze alts op korte termijn nog winsten verwacht en die wil ik afromen door die winsten om te zetten in BTC.

Een portfolio met minimaal 40-50% BTC is toch een stuk beter bestand tegen de grillige markt
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_176457297
nou......er ging ook even een grote hap uit BTC met die FUD van gister
pi_176457319
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:54 schreef Majkool het volgende:

[..]

Ik snap ook echt niet al die portfolio's hier zonder ook maar 1% BTC/ETH of een andere topcrypto's die zich al redelijk 'bewezen' en een usecase hebben... Allemaal leuk, dat zoeken naar nieuwe Ethereums, Ripples en Bitcoins voor 40x je geld, maar mensen vergeten het risico als de market dominance van BTC weer flink omhoog schiet of een markt die instort, kan dat echt een enorm bloedbad worden voor de meeste alts. Meeste alts hebben geen bekende naam, nog geen draaiend product, een twijfelachtige usecase, geen goede basis en veel prijzen zijn puur gebaseerd op speculatie en het 'nieuwe geld', die zeer waarschijnlijk toch weak hands blijken te zijn als er een storm komt.
Ik probeer eerst mijn portfolio te vergroten om dan vervolgens steeds kleine winsten in ETH te stoppen.
Koning.
  vrijdag 12 januari 2018 @ 18:04:05 #247
30302 Roellie80
No fear, I is here
pi_176457331
quote:
3s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:01 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Klopt helemaal, ik heb nu vrijwel alles in alts zitten en dat jeukt wel een beetje. Het is omdat ik van al deze alts op korte termijn nog winsten verwacht en die wil ik afromen door die winsten om te zetten in BTC.

Een portfolio met minimaal 40-50% BTC is toch een stuk beter bestand tegen de grillige markt
Eens, en helaas heb ik net zo'n portfolio momenteel :') minimaal 25% BTC is wel aan te raden maar dat is hier geen populaire boodschap
Op zaterdag 30 december 2017 14:19 schreef -jos- het volgende:
Deze man heeft wel een goede glazen bol. Alweer goed gegokt. _O_
pi_176457353
Ik prefereer wel ETH boven BTC. Is dat erg? :)
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 12 januari 2018 @ 18:05:34 #249
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176457362
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:05 schreef BakkenKappen het volgende:
Ik prefereer wel ETH boven BTC. Is dat erg? :)
In tegendeel.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 12 januari 2018 @ 18:06:29 #250
416575 crew  Kyran
pi_176457389
quote:
3s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:01 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Klopt helemaal, ik heb nu vrijwel alles in alts zitten en dat jeukt wel een beetje. Het is omdat ik van al deze alts op korte termijn nog winsten verwacht en die wil ik afromen door die winsten om te zetten in BTC.

Een portfolio met minimaal 40-50% BTC is toch een stuk beter bestand tegen de grillige markt
Op dit moment is BTC ook niet stabiel. Paar dagen geleden tikte het nog 17k aan, gisteren zat die tijdje onder 13k.Dat is bijna 25% minder. Persoonlijk zou ik het zonde vinden om nu niet gebruik te maken van de belachelijke ROI die je kan halen met alts.

Als het minder gaat is het misschien weer verstandig om een deel in BTC te hebben zitten, maar nu is het logisch dat de meeste mensen voor alts gaan, want daar is winst te halen.

Waar ik het wel me eens ben is dat de meeste weak hands in alts zitten en dat maakt de markt echt enorm labiel. Iedere poep of scheet zorgt voor een crash, dus gevaarlijk is het wel. Hopen dat er genoeg winst te pakken is om straks te schuilen in BTC/ETH etc. tijdens een bear market periode.

Edit: Vertrouwen in ETH is ook groot moet ik zeggen, dus dat kan ook :P
pi_176457483
Kutcoin VEN is momenteel niet meer dan 20000 sat waard.
Op vrijdag 5 januari 2018 08:29 schreef xminator het volgende:
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple.
pi_176457609
quote:
14s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:10 schreef alilami het volgende:
Kutcoin VEN is momenteel niet meer dan 20000 sat waard.
Ripple ook niet
pi_176457660
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:06 schreef Kyran het volgende:

[..]

Op dit moment is BTC ook niet stabiel. Paar dagen geleden tikte het nog 17k aan, gisteren zat die tijdje onder 13k.Dat is bijna 25% minder. Persoonlijk zou ik het zonde vinden om nu niet gebruik te maken van de belachelijke ROI die je kan halen met alts.

Als het minder gaat is het misschien weer verstandig om een deel in BTC te hebben zitten, maar nu is het logisch dat de meeste mensen voor alts gaan, want daar is winst te halen.

Waar ik het wel me eens ben is dat de meeste weak hands in alts zitten en dat maakt de markt echt enorm labiel. Iedere poep of scheet zorgt voor een crash, dus gevaarlijk is het wel. Hopen dat er genoeg winst te pakken is om straks te schuilen in BTC/ETH etc. tijdens een bear market periode.

Edit: Vertrouwen in ETH is ook groot moet ik zeggen, dus dat kan ook :P
Eens. Moet ook mijn positie in BTC en ETH vergroten.
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  vrijdag 12 januari 2018 @ 18:19:27 #254
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_176457682
quote:
14s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:10 schreef alilami het volgende:
Kutcoin VEN is momenteel niet meer dan 20000 sat waard.
Goed verhaal, lekker kort.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_176457748
quote:
14s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:10 schreef alilami het volgende:
Kutcoin VEN is momenteel niet meer dan 20000 sat waard.
In dit tempo koop ik het daar morgen weer terug >:)

Zie dat er meer mensen uit de VEN trein stappen.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_176457834
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:58 schreef Nattekat het volgende:
Ik begin een verband te zien tussen kennis en het percentage dat iemand in Ripple heeft zitten. Een omgekeerd evenredig verband welteverstaan.
0 kennis meldt zich.
Alles op inzicht.
pi_176457840
95_E63_D85_6492_47_B5_99_C1_330_C33_C92_C15.png

Mijn portfolio. Gulden al vanaf 2016 in bezit, rest sinds begin van deze maand.

Zit op +100% totaal
Iemand een reactie?
everybody's got something to hide, except me and my monkey
pi_176457875
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:27 schreef DeLoet het volgende:
[ afbeelding ]

Mijn portfolio. Gulden al vanaf 2016 in bezit, rest sinds begin van deze maand.

Zit op +100% totaal
Iemand een reactie?
Wat een bende

Grgr
pi_176457877
Gaat trx momenteel niet door het putje?
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_176457888
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:28 schreef Ticootje het volgende:
Gaat trx momenteel niet door het putje?
Jep shitcoin
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
pi_176457889
Net nog 15 VEN bijgekocht op 0.004655 eth zie ik net. De andere helft van de order (had 30 willen kopen) is niet uitgevoerd, toen vloog hij weer omhoog.
Maar ik kan 't mis hebben...
pi_176457894
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:28 schreef Ticootje het volgende:
Gaat trx momenteel niet door het putje?
Zit op -40%, maar heb er niet veel
everybody's got something to hide, except me and my monkey
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 12 januari 2018 @ 18:29:53 #263
416575 crew  Kyran
pi_176457902
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:27 schreef DeLoet het volgende:
[ afbeelding ]

Mijn portfolio. Gulden al vanaf 2016 in bezit, rest sinds begin van deze maand.

Zit op +100% totaal
Iemand een reactie?
Ziet er goed uit.

VEN _O_
ETH _O_
FUN _O_
LSK _O_
BTC _O_
NLG :?
XLM :?
TRX :R

NLG en XLM nooit in verdiept, dus geen mening :P TRX is weinig, dus je zou het kunnen houden (just in case), maar ik geloof er zelf niet in op dit moment.
pi_176457909
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:29 schreef DeLoet het volgende:

[..]

Zit op -40%, maar heb er niet veel
Stop limit? Nee?
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 12 januari 2018 @ 18:30:23 #265
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_176457912
Godverdomme, is die videokaart weer vertraagd :r
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_176457917
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:27 schreef DeLoet het volgende:
[ afbeelding ]

Mijn portfolio. Gulden al vanaf 2016 in bezit, rest sinds begin van deze maand.

Zit op +100% totaal
Iemand een reactie?
gulden, winst pakken en dumpen
VEN, winst afromen, tenzij je veels te hoog bent ingestapt
XLM = XRP-wannabe, dan kun je beter voor de real deal gaan
TRX = afval
FUN = heeft moeite met stijgen
Op vrijdag 5 januari 2018 08:29 schreef xminator het volgende:
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple.
pi_176457930
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:29 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ziet er goed uit.

VEN _O_
ETH _O_
FUN _O_
LSK _O_
BTC _O_
NLG :?
XLM :?
TRX :R

NLG en XLM nooit in verdiept, dus geen mening :P TRX is weinig, dus je zou het kunnen houden (just in case), maar ik geloof er zelf niet in op dit moment.
Thx. NLG gaat heel steady en rustig omhoog iig! Mijn trx was 100 euro, nu 60. Dus ga Ff hodlen denk ik, als er niet veel mee gebeurd haal ik er iets anders van
everybody's got something to hide, except me and my monkey
pi_176457935
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:30 schreef alilami het volgende:

[..]

gulden, winst pakken en dumpen
VEN, winst afromen, tenzij je veels te hoog bent ingestapt
XLM = XRP-wannabe, dan kun je beter voor de real deal gaan
TRX = afval
FUN = heeft moeite met stijgen
Waarom gaat stellar dan niet door het putje en ripple wel?
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_176457937
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:29 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ziet er goed uit.

VEN _O_
ETH _O_
FUN _O_
LSK _O_
BTC _O_
NLG :?
XLM :?
TRX :R

NLG en XLM nooit in verdiept, dus geen mening :P TRX is weinig, dus je zou het kunnen houden (just in case), maar ik geloof er zelf niet in op dit moment.
30%+ in een NL bantercoin maakt natuurlijk nooit een goed portfolio, ongeacht of jullie wat overlap hebben op de restjes
pi_176457946
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:29 schreef Patroon het volgende:
Net nog 15 VEN bijgekocht op 0.004655 eth zie ik net. De andere helft van de order (had 30 willen kopen) is niet uitgevoerd, toen vloog hij weer omhoog.
Hier zakt ie vannacht nog wel door.
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_176457999
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:31 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Waarom gaat stellar dan niet door het putje en ripple wel?
Ik weet niet waar jij het over hebt. 38000% winst Ripple in 2017.

[ Bericht 0% gewijzigd door alilami op 12-01-2018 18:44:17 ]
Op vrijdag 5 januari 2018 08:29 schreef xminator het volgende:
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple.
pi_176458025
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:34 schreef alilami het volgende:

[..]

Ik weet niet waar jij hebt over hebt. 38000% winst Ripple in 2017.
Ja en nu door het putje.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_176458030
De afgelopen 3 dagen zijn wel een beetje kut. De hele bende staat nu alweer in het rood. Ondanks dat ik 40 procent Ven heb sta ik in totaal op -20/25 procent tov 3 dagen geleden. ;(
Ons soort mensen, trapt reeds jaren blij van zin, het vuile plebs de modder in.
Ons soort mensen, steunpilaar van vaderland en koningin.
pi_176458053
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:30 schreef alilami het volgende:

[..]

gulden, winst pakken en dumpen
VEN, winst afromen, tenzij je veels te hoog bent ingestapt
XLM = XRP-wannabe, dan kun je beter voor de real deal gaan
TRX = afval
FUN = heeft moeite met stijgen
Maar Tron heeft ook een lage prijs!1!!1, een mooie naam en een X in het symbool, zou jou toch moeten liggen
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
pi_176458063
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:36 schreef Skv het volgende:
De afgelopen 3 dagen zijn wel een beetje kut. De hele bende staat nu alweer in het rood. Ondanks dat ik 40 procent Ven heb sta ik in totaal op -20/25 procent tov 3 dagen geleden. ;(
Het is wat lately ;(
pi_176458068
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:37 schreef Majkool het volgende:

[..]

Maar Tron heeft ook een lage prijs!1!!1, een mooie naam en een X in het symbool, zou jou toch moeten liggen
Nee, je verwart mij met iemand anders.
Op vrijdag 5 januari 2018 08:29 schreef xminator het volgende:
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 12 januari 2018 @ 18:39:07 #277
416575 crew  Kyran
pi_176458077
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:31 schreef 7Eleven het volgende:

[..]

30%+ in een NL bantercoin maakt natuurlijk nooit een goed portfolio, ongeacht of jullie wat overlap hebben op de restjes
Ik zeg dus ook dat ik echt geen enkel idee heb over NLG. Kan ik wel mooi negatief over doen zonder kennis van zaken, maar schiet hij toch ook niks mee op? Vandaar de :? .

Heb eigenlijk alleen overlap op VEN en LSK. Heb de rest niet eens :P
  vrijdag 12 januari 2018 @ 18:39:11 #278
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176458078
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:37 schreef Majkool het volgende:

[..]

Maar Tron heeft ook een lage prijs!1!!1, een mooie naam en een X in het symbool, zou jou toch moeten liggen
X =/= winst.
pi_176458081
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:36 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Ja en nu door het putje.
Nonsens. Gisteren nog een samenwerking met MoneyGram aangekondigd. Binnenkort worden nog zeker twee andere samenwerkingen aangekondigd. Komt helemaal goed.
Op vrijdag 5 januari 2018 08:29 schreef xminator het volgende:
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple.
pi_176458107
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 14:28 schreef Ticootje het volgende:
de rippletrain vertrok zonder mij...
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 15:09 schreef Ticootje het volgende:
Ripple :'(

Kom terug :'(

Op vrijdag 5 januari 2018 08:29 schreef xminator het volgende:
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple.
pi_176458112
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:31 schreef 7Eleven het volgende:

[..]

30%+ in een NL bantercoin maakt natuurlijk nooit een goed portfolio, ongeacht of jullie wat overlap hebben op de restjes
Word... Marketcap van 170 miljoen voor een coin die niks bijzonders doet en enkel op Nederland is gericht als USP is al megaveel
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
  vrijdag 12 januari 2018 @ 18:41:15 #282
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_176458115
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:34 schreef alilami het volgende:

[..]

Ik weet niet waar jij hebt over hebt. 38000% winst Ripple in 2017.
EN DE BANKEN GAAN HET GEBRUIKEN!!! 1000 EURO PER STUK MINIMAAL!!! LAMBOS KOPEN!!!
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_176458119
quote:
9s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:40 schreef alilami het volgende:

[..]


[..]

Jup. En nu blij dat ik ze niet meer heb. Zo gaat dat.

Ook gewoon een maand terug zoeken. :D Fok never forgets.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_176458124
Eerste data recovery bedrijf dat ik heb geprobeerd kon mijn ssd niet recoveren. Ze kunnen 'm wel doorsturen naar een ander bedrijf maar dan kost het ¤ 950,- ;(

Best wel een lastige keuze want het duurt ook nog eens 4-8 weken, tegen de tijd is mijn XVG die erop staan misschien helemaal niets meer waard. :')
pi_176458125
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:39 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ik zeg dus ook dat ik echt geen enkel idee heb over NLG. Kan ik wel mooi negatief over doen zonder kennis van zaken, maar schiet hij toch ook niks mee op? Vandaar de :? .

Heb eigenlijk alleen overlap op VEN en LSK. Heb de rest niet eens :P
Het is een alt en 2x 30%+ in een alt en maar eth en btc rond de 10% is nooit een goed portfolio lijkt mij, ongeacht wat je weet over NLG
pi_176458135
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:41 schreef fathank het volgende:

[..]

EN DE BANKEN GAAN HET GEBRUIKEN!!! 1000 EURO PER STUK MINIMAAL!!! LAMBOS KOPEN!!!
KAN NET ZO GROOT WORDEN ALS BITCORN DUS x6000 ZIT ER BEST IN VOOR 2 EURO IS DAT ECHT KOOPJE
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
pi_176458175
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:41 schreef Majkool het volgende:

[..]

Word... Marketcap van 170 miljoen voor een coin die niks bijzonders doet en enkel op Nederland is gericht als USP is al megaveel
Yup.

En al die XRP posts, dacht dat het crypto SC was. Is er in WGR geen rippel sc?
pi_176458189
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:43 schreef 7Eleven het volgende:

[..]

Yup.

En al die XRP posts, dacht dat het crypto SC was. Is er in WGR geen rippel sc?
Siacoin?
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_176458205
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:42 schreef Majkool het volgende:

[..]

KAN NET ZO GROOT WORDEN ALS BITCORN DUS x6000 ZIT ER BEST IN VOOR 2 EURO IS DAT ECHT KOOPJE
En 20 xrp in de wallet moeten aanhouden lolo halve portfolio locked up. Een token met nagenoeg geen functie
pi_176458220
quote:
Dat lijkt me toch goed nieuws, waarom reageert de markt daar niet op?
pi_176458234
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:45 schreef Jurian95 het volgende:

[..]

Dat lijkt me toch goed nieuws, waarom reageert de markt daar niet op?
Rumors zijn beter dan nieuws.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_176458242
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:45 schreef 7Eleven het volgende:
En 20 xrp in de wallet moeten aanhouden lolo halve portfolio locked up. Een token met nagenoeg geen functie
Een portfolio hebben van ¤70,- :')
“Arguing that you don't care about the right to privacy because you have nothing to hide is no different than saying you don't care about free speech because you have nothing to say.”
― Edward Snowden
pi_176458258
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:46 schreef ITrade het volgende:

[..]

Een portfolio hebben van ¤70,- :')
Boeie! Eind van het jaar een ton waard. Iedereen een lambo!
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_176458260
Zouden jullie nu BTC of ETH aanschaffen voor de hodl ? ETH gaat wel lekker laatstse tijd. BTC weer stuk omlaag afgelopen week..

Ik neig naar BTC omdat die in een dip zit
everybody's got something to hide, except me and my monkey
pi_176458285
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:47 schreef DeLoet het volgende:
Zouden jullie nu BTC of ETH aanschaffen voor de hodl ? ETH gaat wel lekker laatstse tijd. BTC weer stuk omlaag afgelopen week..

Ik neig naar BTC omdat die in een dip zit
50/50?
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 12 januari 2018 @ 18:48:53 #297
416575 crew  Kyran
pi_176458290
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:41 schreef 7Eleven het volgende:

[..]

Het is een alt en 2x 30%+ in een alt en maar eth en btc rond de 10% is nooit een goed portfolio lijkt mij, ongeacht wat je weet over NLG
Heb net boven al uitgelegd dat het op dit moment naar mijn mening begrijpelijk is dat mensen niet 40-50% aan ETH of BTC in hun wallet hebben. BTC verliest 25% van de waarde in 2 dagen. Tuurlijk long term zal ETH en BTC stabieler zijn, maar op dit moment is er zoveel te halen in alt market dat ik dat niet zie zitten. Ik ben wel van plan om af te romen richting BTC (of waarschijnlijk eerder ETH), maar daar is bij mij nu nog geen sprake van.

Prima dat je er een andere mening over hebt.
pi_176458291
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:47 schreef DeLoet het volgende:
Zouden jullie nu BTC of ETH aanschaffen voor de hodl ? ETH gaat wel lekker laatstse tijd. BTC weer stuk omlaag afgelopen week..

Ik neig naar BTC omdat die in een dip zit
Eth.

Percentueel zie ik eth meer groeien dan btc.

Maar he, dat zegt mij glazenbol.
I am unconditionally and irrevocably in love with him.
I'm 97% sure you don't like me, I'm 100% sure I don't care.
pi_176458320
quote:
1s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:43 schreef 7Eleven het volgende:

[..]

Is er in WGR geen rippel sc?
Onoriginele kutgrap, heb je geplagieerd van wetpussy.
Op vrijdag 5 januari 2018 08:29 schreef xminator het volgende:
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple.
  vrijdag 12 januari 2018 @ 18:51:33 #300
205222 betyar
Egyedül vagyunk
pi_176458344
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:50 schreef alilami het volgende:

[..]

Onoriginele kutgrap, heb je geplagieerd van wetpussy.
En jij wetpussy van mij...... :( :( :( :(
  vrijdag 12 januari 2018 @ 18:52:24 #301
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_176458352
Ik sta gewoon stabiel. Wel btc ath :D
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')