FOK!forum / Relaties & Psychologie / Op de rand van de afgrond na 14 jaar #11
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:02
Beste mensen,

Ik heb even een kloon account aangemaakt, omdat ik vrij bekend ben op dit forum en ik sta op de rand van de afgrond na 14 jaar samen te zijn met mijn meissie. Ik zal alles proberen zo goed mogelijk te omschrijven, zodat het helder is. Mochten er vragen zijn dan ben ik uiteraard bereid deze te beantwoorden. Hopelijk zijn er wat mensen die mij kunnen adviseren ofzo.

Zoals gezegd ben ik al 14 jaar samen met de liefde van mijn leven. We zijn vanaf dat we 17 jaar zijn bijelkaar en wonen sinds een kleine 10 jaar samen. Eerst 6 jaar in een heel klein dorp en nu sinds 4 jaar in een groter dorp met ongeveer 10.000 inwoners.

Wij hebben in ons leven heel veel dingen meegemaakt en dit begon al op de allereerste dag dat ik haar voor de eerste keer zag. Haar ouders lagen namelijk in scheiding en er werd net niet gevochten in huis. Uiteindelijk is dat overigens goed gekomen, nadat haar moeder 6 weken uit huis is geweest.

Enkele jaren geleden kreeg mijn vriendin een ongeluk en werd aangereden. Hierdoor kwam ze 6 maanden in het ziekenhuis te liggen en hield daar beenletsel aan over, mede door toedoen van het ziekenhuis (wonden niet goed schoongemaakt). Ze moest opnieuw leren lopen, staan etc en is inmiddels al 8 jaar werkzaam in een Horeca bedrijf waar ze het reuze naar haar zin heeft, maar daar kom ik later nog op terug.

In de tussentijd heb ik gewoon gewerkt, maar op en af. Aantal keer goed pech gehad dat de bedrijven waar ik werkzaam voor was failliet gingen of ik kon het gewoon niet vinden met collega's etc. Ik ben daar zeer gevoelig voor vanwege een psychische stoornis die ik heb en die sinds vorig jaar pas erkend is (eindelijk). Ik ben dus niet iemand die langer dan 2-3 jaar bij een baas blijft hangen, ook al wil ik dat wel, het lukt telkens niet.

Sinds wij wonen waar wij nu wonen is er veel gebeurd. In de afgelopen 4 jaar hebben wij ieder jaar iemand verloren waar wij veel om geven. Zo overleed mijn oom plotseling aan een hartaanval 4 jaar geleden (waar mijn vriendin ook een goede band mee had), 3 jaar geleden mijn nicht van 32 aan een meervoudige hersentumor, 2 jaar geleden haar beste collega en vriendin aan kanker (ook net 38 ofzo) en nu staan wij op het punt om opnieuw iemand te verliezen, namelijk een vriendin van 26 ook aan kanker. Die zal op korte termijn overlijden en is niet meer te redden.

Toen wij hier kwamen wonen vertelde mijn vriendin mij; Ey ga nou eens wat doen, zoek eens wat contact etc. Uiteindelijk kwam ik bij de vereniging terecht waar ik nu bij zit en waar ik het ontzettend naar mijn zin heb. Het zijn echt vrienden geworden en ook mijn vriendin voelt zich daar welkom. Jaarlijks hebben we uitjes of komt ze kijken etc etc. En een tijdje geleden zijn we nog samen naar een bruiloft geweest van iemand uit mijn team.

Nu is het zo dat ik de afgelopen 2 jaar een ziektewetuitkering heb gehad en uiteindelijk ben ik goedgekeurd (niet geheel terecht maar goed). Ik was sinds Augustus dit jaar bezig om te solliciteren. Letterlijk honderden sollicitaties en gesprekken reeds gevoerd. Ik kon niet eerder dan Augustus solliciteren, omdat ik een ziektewetuitkering had en ik moest wachten op het eindoordeel van de arts. Mijn vriendin vertelde mij dat ze erg trots was dat ik het eindelijk inzag en dat ik zo snel reageerde. Ze maakte zich logischerwijs druk om de financiën.

Tevens zijn we al 3 jaar bezig om vader en moeder te worden. Na uitgebreid onderzoek bleek dat wij niet natuurlijk zwanger kunnen worden. De ''fout'' ligt bij mij. Hiervoor zijn we dit jaar een traject ingegaan bij het Erasmus in Rotterdam. Door middel van een ICSI-behandeling kunnen wij alsnog vader en moeder worden.Wel moest mijn vriendin 5 kilo afvallen oftewel erbij sporten. En ze werkt nog eens 40-45 uur per week en ik deed op dat moment niets.

In November zouden wij terug moeten komen bij het ziekenhuis, maar je raad het al. Enkele dagen voor we zouden gaan kwam ze met het nieuws dat ze twijfelt aan onze relatie. Ze zag op tegen de datum van het ziekenhuis en of we het wel allemaal konden rondbreien. Aan de ene kant heeft ze gelijk, omdat ik al een aantal keer een kans heb gehad wat betreft werk etc, maar aan de andere kant denk ik; Een baby dat gaat 9 maanden duren. Geef mij dan ook die tijd, je zag dat ik goed bezig was.

Op haar werk is ze heel goed met haar collega's, zelfs te goed misschien. Ze gaat graag op stap, feestjes en dat soort dingen. Dat is na de dood van haar beste collega meer geworden (die hield daar ook van, maar stierf alleen en was vaak eenzaam, eeuwige vrijgezel en kwam vaak de verkeerde mannen tegen zeg maar). Ik heb haar die vrijheid NOOIT ontnomen, omdat ik wist dat ze dat gemist heeft in haar jeugd, mede door toedoen van haar ouders. Ze zorgde immers altijd voor alles en iedereen.

Nu is de situatie zo dat ik door de bomen het bos niet meer zie. Ze loopt bij een psycholoog voor haarzelf, maar niet voor onze relatie. Ik heb haar verteld dat die psycholoog het waarschijnlijk erger maakt. Waarom? Als jij met een vraag komt; Ik heb altijd voor anderen gezorgd, wat moet ik doen? Dan zegt die psycholoog uiteraard dat je voor jezelf moet kiezen.

Onze relatie is ALTIJD goed geweest. Samen op vakantie, samen lachen en huilen, respect, waardering, goede sex (nog steeds) en zelden tot nooit ruzie. Weleens discussies maar geen ruzie. Tevens drink ik niet, drugs gebruik ik niet en geweld gebruik ik al helemaal niet. Ik ben eigenlijk een lief persoon die ook liefde nodig heeft en zij idem.

Nu is het zo dat ik bij mijn ouders verblijf voor inmiddels 10+ dagen en ik het zelf misschien erger heb gemaakt door haar te appen, vanwege onzekerheid en het ongewisse. Dit heb ik niet gewild, maar als ze in mijn schoenen had gestaan had ze hetzelfde gedaan denk ik. Wel hebben we enkele malen per email contact gehad.

In deze emails geeft ze de volgende punten aan;

Financiën (daar was ik mee bezig en ik heb vrijdag bijvoorbeeld weer een gesprek staan)
Vrijheid (die ze altijd van mij gekregen heeft maar toch heeft ze het gevoel een bepaalde verantwoordelijk richting mij te hebben)
Genegenheid (die gaf ik haar erg veel, zeker toen ik net wegging en dat vond ze ook heel fijn.)
Huishouden (oftewel of ik vaker dingen zelf wil zien, maar het probleem is ik zie het niet en dat stinkt haar terecht. Ook dit is op te lossen lijkt mij bijv met een memo bord ofzo)

Ik denk dat ze zich teveel spiegelt aan haar collega's die vaak jonger zijn en lekker alles los en vast neuken wat er is en lekker zuipen. Ik merk dat ze dat ook wil, maar dat heeft ze altijd tot op zekere hoogte gemogen. Het is voor mij dus een raadsel en het kwam als koude kak op mijn dak waar dit ineens vandaan komt.

1 week voordat ze met dit verhaal kwam hadden we nog wereldse sex en was het hou van je, wil je niet kwijt en we gaan ervoor he in 2018 en ineens PATS BOEM.

Ik ben nu 31 en mijn leven is helemaal vernield. Ik verlies haar, mijn 2 honden en 3 katten en mijn vrienden die ik net had opgebouwd daarzo. Nu ik 100 kilometer verder zit denk ik; Wat nu? Ik heb hier bij mijn ouders helemaal niets en ik wil dat het goed komt, maar wat te doen?

Ik weet dat mijn tante haar vanavond belt en ik spreek haar donderdagavond even. Zaterdag ga ik denk ik wel met de vereniging het uitje doen en een vriend raadde mij aan om haar zondag even lekker mee te nemen naar de schaatsbaan, maar aan de andere kant komt dat misschien opdringerig over, omdat ze aangaf rust te willen. Ik kan niet begrijpen dat je iemand waar je zoveel van houd en dat doet ze, zo ineens kan behandelen.

Ze is van een lieve, open, eerlijke, charmante en zorgzame vrouw INEENS omgeslagen naar iemand die alleen wil zijn, koud is en weinig empathie heeft. Ik begrijp er werkelijk niets van aan een kant.

Nu zul je denken; Ze wil ermee stoppen. Maar er zijn een aantal dingen waaraan ik denk waarvan ik zeg; Ze wil niet stoppen. Ze heeft namelijk de afspraak bij het ziekenhuis VERZET en niet geannuleerd. Verzet naar volgende week al zelfs. Tevens draagt ze onze verlovingsring nog.

Ik weet het niet meer en sorry voor het warrige verhaal.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:01 schreef mrspoeZ het volgende:

[..]

Als jij helder bent in je keuzes dan krijg je geen shit en gedoe; dan is de situatie helder en weet iedereen waar hij aan toe is, jij, zij en iedereen om jullie heen.
Jij bent dusdanig dominant in je communicatie dat ze jou de definitieve keuze gunt, neem die kans. Word gelukkig!
Dat begrijp ik maar ik ben gelukkig hoe vreemd dat ook klinkt nu. Als jij iets wilt dan maak jij die beslissing, niemand anders. Ze gunt mij die keuze helemaal niet, ze durft hem zelf niet te nemen en dat is jammer voor haar dan.
mrspoeZvrijdag 22 december 2017 @ 00:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:02 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Dat begrijp ik maar ik ben gelukkig hoe vreemd dat ook klinkt nu. Als jij iets wilt dan maak jij die beslissing, niemand anders. Ze gunt mij die keuze helemaal niet, ze durft hem zelf niet te nemen en dat is jammer voor haar dan.
Je doet het weer; je eist dat zij de keuze maakt terwijl ze die uit liefde, dan wel uit angst voor jouw verbale dominantie bij jou legt.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:08
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:06 schreef mrspoeZ het volgende:

[..]

Je doet het weer; je eist dat zij de keuze maakt terwijl ze die uit liefde, dan wel uit angst voor jouw verbale dominantie bij jou legt.
Je ziet dat toch echt verkeerd lieverd. Als ik ergens niet mee eens ben, moet ik dat oplossen. Als ik een auto van 50.000 wil kopen maak ik die beslissing. Als ik jou nooit meer wil zien, maak ik die beslissing. Angst dit dat, leuk en aardig allemaal, maar zij komt hiermee niet ik. Wie zijn kont brand, nogmaals. Het is wel errrrruuuug makkelijk om alles bij mij neer te leggen. A: Ik verlies mijn vrienden, dieren, huis alles (zij alleen mij in principe) B Ik moet OOK nog de keuze voor haar maken. No thanks.
Kentekenplaatvrijdag 22 december 2017 @ 00:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:06 schreef mrspoeZ het volgende:

[..]

Je doet het weer; je eist dat zij de keuze maakt terwijl ze die uit liefde, dan wel uit angst voor jouw verbale dominantie bij jou legt.
En dat blijft hij doen, want zolang zij het niet uit maakt is er een minimale kans dat het goed komt. Die illusie heeft hij tenminste.

En helaas is zij de enige die daaraan wat kan doen. Want hij gaat het niet doen, hij leeft liever in die droomwereld.
mrspoeZvrijdag 22 december 2017 @ 00:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:08 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Je ziet dat toch echt verkeerd lieverd. Als ik ergens niet mee eens ben, moet ik dat oplossen. Als ik een auto van 50.000 wil kopen maak ik die beslissing. Als ik jou nooit meer wil zien, maak ik die beslissing. Angst dit dat, leuk en aardig allemaal, maar zij komt hiermee niet ik. Wie zijn kont brand, nogmaals. Het is wel errrrruuuug makkelijk om alles bij mij neer te leggen. A: Ik verlies mijn vrienden, dieren, huis alles (zij alleen mij in principe) B Ik moet OOK nog de keuze voor haar maken. No thanks.
Grinnik. Je doet het nu bij mij ook.
Scary_Maryvrijdag 22 december 2017 @ 00:10
quote:
0s.gif Op donderdag 21 december 2017 23:59 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Eens maar dan nog ga ik die keuze niet maken. Dan krijg je achteraf verwijten en shit van je omgeving. No fucking way. Dan maar nog maanden kapot gaan. Ik maak die keuze niet. Zij moet ook inzien wat ze mij aandoet en ik vraag mij af of ze dat echt beseft.
Je omgeving is veel belangrijker ja en dat zal d'r vast wel doen inzien dat ze een kutwijf is om je niet a la minute terug te nemen ja. Heb je gelijk een mooi excuus voor de komende maanden ook dat een en ander (nog) niet lukt of gelukt is, want dan kan het ook lekker haar schuld blijven.

Nog maar een keer: Hoe zit het met huishoudelijke taken doen nu je bij paps en mams logeert?
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:10
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:09 schreef mrspoeZ het volgende:

[..]

Grinnik. Je doet het nu bij mij ook.
Even zonder gekheid. Als jij als mens wat wil dan ga je dat toch zelf regelen? Waarom moet een ander dat doen? Is ze dan ineens mongolisch ofzo? Wel de mond opentrekken maar niet durven. Erg makkelijk.
Kentekenplaatvrijdag 22 december 2017 @ 00:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:08 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Je ziet dat toch echt verkeerd lieverd. Als ik ergens niet mee eens ben, moet ik dat oplossen. Als ik een auto van 50.000 wil kopen maak ik die beslissing. Als ik jou nooit meer wil zien, maak ik die beslissing. Angst dit dat, leuk en aardig allemaal, maar zij komt hiermee niet ik. Wie zijn kont brand, nogmaals. Het is wel errrrruuuug makkelijk om alles bij mij neer te leggen. A: Ik verlies mijn vrienden, dieren, huis alles (zij alleen mij in principe) B Ik moet OOK nog de keuze voor haar maken. No thanks.
Jij bent het toch niet eens met de wijze waarop het nu gaat? Los het dan op. Je profileert jezelf wel als een ongelofelijk slappe zak momenteel.
Cause_Mayhemvrijdag 22 december 2017 @ 00:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:02 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Dat begrijp ik maar ik ben gelukkig hoe vreemd dat ook klinkt nu. Als jij iets wilt dan maak jij die beslissing, niemand anders. Ze gunt mij die keuze helemaal niet, ze durft hem zelf niet te nemen en dat is jammer voor haar dan.
Maar ipv dit kinderachtige ik wacht lekker tot jij er zelf mee komt moet je gewoon om een keuze vragen. Zo ver is het namelijk allang gekomen.

Jouw keuze is we vechten ervoor, als zij dat niet wil moet ze dat idd uitspreken. Dat gaat ze zo te merken niet in de aankomende dagen uit zichzelf doen, dus jij zal moeten zeggen dat je duidelijkheid nodig hebt. Dat je echt hoopt op ervoor willen knokken en best wil praten over rustig aan weer bij elkaar komen, maar dat je nu wel wil weten welke kant het op gaat.

Je bent nu zelfs al boos ook, dit gaat alleen maar erger worden... Liefdevol uit elkaar gaan is al pijnlijk genoeg. Hou hiermee op, vraag om duidelijkheid.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:10 schreef Scary_Mary het volgende:

[..]

Je omgeving is veel belangrijker ja en dat zal d'r vast wel doen inzien dat ze een kutwijf is om je niet a la minute terug te nemen ja. Heb je gelijk een mooi excuus voor de komende maanden ook dat een en ander (nog) niet lukt of gelukt is, want dan kan het ook lekker haar schuld blijven.

Nog maar een keer: Hoe zit het met huishoudelijke taken doen nu je bij paps en mams logeert?
Ik had die vraag niet gezien mijn excuses. Mijn ouders doen dat zelf en willen niet dat ik mij ergens mee bemoei. Ze zien hoe zwaar ik het ermee heb en zijn een luisterend oor en begrijpen haar deels wel en deels niet.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:12
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:11 schreef Cause_Mayhem het volgende:

[..]

Maar ipv dit kinderachtige ik wacht lekker tot jij er zelf mee komt moet je gewoon om een keuze vragen. Zo ver is het namelijk allang gekomen.

Jouw keuze is we vechten ervoor, als zij dat niet wil moet ze dat idd uitspreken. Dat gaat ze zo te merken niet in de aankomende dagen uit zichzelf doen, dus jij zal moeten zeggen dat je duidelijkheid nodig hebt. Dat je echt hoopt op ervoor willen knokken en best wil praten over rustig aan weer bij elkaar komen, maar dat je nu wel wil weten welke kant het op gaat.

Je bent nu zelfs al boos ook, dit gaat alleen maar erger worden... Liefdevol uit elkaar gaan is al pijnlijk genoeg. Hou hiermee op, vraag om duidelijkheid.
Dankjewel. Hoe pak ik dit het beste aan nu? Ik heb haar net geappt dat ik graag tegemoetkoming vanuit haar wil en of ze een datum kan prikken.
Kentekenplaatvrijdag 22 december 2017 @ 00:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:10 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Even zonder gekheid. Als jij als mens wat wil dan ga je dat toch zelf regelen? Waarom moet een ander dat doen? Is ze dan ineens mongolisch ofzo? Wel de mond opentrekken maar niet durven. Erg makkelijk.
Hoe graag ze ook van je af wil, het is wel een relatie van 14 jaar. Dus is het, hoe gek het ook klinkt, ook lastig voor haar. Maar niet voor haar gevoel, meer voor jouw reactie.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:12 schreef Kentekenplaat het volgende:

[..]

Hoe graag ze ook van je af wil, het is wel een relatie van 14 jaar. Dus is het, hoe gek het ook klinkt, ook lastig voor haar. Maar niet voor haar gevoel, meer voor jouw reactie.
Dat snap ik ook wel hoor, maar dan nog moet ze toch die keuze maken. Overigens denk ik en mijn omgeving wel dat haar klap nog komt als het echt definitief is zeg maar dat idee.
Scary_Maryvrijdag 22 december 2017 @ 00:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:11 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik had die vraag niet gezien mijn excuses. Mijn ouders doen dat zelf en willen niet dat ik mij ergens mee bemoei. Ze zien hoe zwaar ik het ermee heb en zijn een luisterend oor en begrijpen haar deels wel en deels niet.
Hebben ze je vroeger wel mee laten meehelpen in het huishouden?
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:14
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:13 schreef Scary_Mary het volgende:

[..]

Hebben ze je vroeger wel mee laten meehelpen in het huishouden?
Jawel hoor. Niet altijd. Mijn ouders hadden een eigen zaak hier om de hoek dus ik was vaak daar te vinden of ik was aan het sporten (4-5x per week).
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:17
Overigens viel mij 1 appje van haar op en dat is de volgende. Toen ik aangaf graag binnenkort iets leuks met haar te willen doen appte ze direct terug: Geen Geld!!!!!!!! DAAR zit de grootste frustratie aan de app te zien. Ik moet het er echt uit vissen, want van haar krijg ik geen duidelijkheid zover, maar dat is wat ik eruit kan halen.
Boca_Ratonvrijdag 22 december 2017 @ 00:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:13 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Dat snap ik ook wel hoor, maar dan nog moet ze toch die keuze maken. Overigens denk ik en mijn omgeving wel dat haar klap nog komt als het echt definitief is zeg maar dat idee.
Na zo’n langdurig proces denk ik dat het een immense opluchting voor haar zal zijn.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:18
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:17 schreef Boca_Raton het volgende:

[..]

Na zo’n langdurig proces denk ik dat het een immense opluchting voor haar zal zijn.
Ik denk ook een enorme klap. Het is niet zo dat zij mij altijd bij de hand heeft genomen. Ze heeft ook veel aan mij te danken. Haar baan, verlegenheid waar ik meteen op ingesprongen ben omdat ze dat wilde veranderen, scheiding ouders en ga zo maar verder. Het is niet zo dat alles van haar kant af kwam ofzo.
mrspoeZvrijdag 22 december 2017 @ 00:21
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:17 schreef Boca_Raton het volgende:

[..]

Na zo’n langdurig proces denk ik dat het een immense opluchting voor haar zal zijn.
+1
Isabeauvrijdag 22 december 2017 @ 00:21
Mijn ex dacht ook dat het een enorme klap voor mij zou zijn toen ik vertrok. Eerste avond alleen op de bank van mijn eigen nieuwe huisje heb ik zitten janken. Van opluchting. Ook daarna is er nooit enige vorm van 'een klap' gekomen. Alleen maar vrijheid en geluk.
Steef121vrijdag 22 december 2017 @ 00:21
Heb je al overwogen een liedje voor haar te spelen op de akoestische gitaar begeleid met vocale kunsten?
Poepz0rvrijdag 22 december 2017 @ 00:21
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:21 schreef mrspoeZ het volgende:

[..]

+1
Eens maar ook eens met ts. Als ze alles opkropt etc komt haar klap nog natuurlijk
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:21 schreef Isabeau het volgende:
Mijn ex dacht ook dat het een enorme klap voor mij zou zijn toen ik vertrok. Eerste avond alleen op de bank van mijn eigen nieuwe huisje heb ik zitten janken. Van opluchting. Ook daarna is er nooit enige vorm van 'een klap' gekomen. Alleen maar vrijheid en geluk.
Dat is per relatie verschillend natuurlijk. Dat is maar net wat er zich heeft afgespeeld etc. De een gaat daar ook makkelijker mee om etc.
Scary_Maryvrijdag 22 december 2017 @ 00:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:14 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Jawel hoor. Niet altijd. Mijn ouders hadden een eigen zaak hier om de hoek dus ik was vaak daar te vinden of ik was aan het sporten (4-5x per week).
Niet altijd, dus geen structuur. Iets wat nu nog een probleem is, in de relatie die je zo graag zou willen. Als je ouders je zo goed begrijpen en willen helpen, dan vind ik het eerlijk gezegd een beetje jammer dat ze je dan niet mee laten helpen maar weer stimuleren om het lekker zo te laten gaan. Ze gaan er ook niet eeuwig zijn om je daarmee te helpen en zeker als jij straks alleen of met huisdieren of met een betere balans in een volgende relatie wil functioneren, is dit wel een beetje een gemiste kans. Daarnaast kan het naast leerzaam en een stukje routine opbouwen, ook gewoon lekker afleidend zijn. Even hersenloos fysiek bezig zijn en je kan iets nuttigs terug doen voor je ouders.
Isabeauvrijdag 22 december 2017 @ 00:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:22 schreef AnoniemH het volgende:

Dat is per relatie verschillend natuurlijk. Dat is maar net wat er zich heeft afgespeeld etc. De een gaat daar ook makkelijker mee om etc.
Ik vond het vreselijk voor hem! Deed me wel verdriet om te zien hoeveel verdriet hij had. Ik heb er ook lang over gedaan voor ik de knoop heb doorgehakt. Maar toen had ik al heel lang in mijn hart afscheid genomen. Ik moest alleen het juiste moment nog vinden. Maar goed, toen niet aan het lijntje gehouden maar direct gezegd dat het over was en andere woonruimte gezocht. Binnen een maand was ik weg. Hij hield de huisdieren en het huis. (en het merendeel van de spullen)
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:22 schreef Scary_Mary het volgende:

[..]

Niet altijd, dus geen structuur. Iets wat nu nog een probleem is, in de relatie die je zo graag zou willen. Als je ouders je zo goed begrijpen en willen helpen, dan vind ik het eerlijk gezegd een beetje jammer dat ze je dan niet mee laten helpen maar weer stimuleren om het lekker zo te laten gaan. Ze gaan er ook niet eeuwig zijn om je daarmee te helpen en zeker als jij straks alleen of met huisdieren of met een betere balans in een volgende relatie wil functioneren, is dit wel een beetje een gemiste kans. Daarnaast kan het naast leerzaam en een stukje routine opbouwen, ook gewoon lekker afleidend zijn. Even hersenloos fysiek bezig zijn en je kan iets nuttigs terug doen voor je ouders.
Ik snap wat je zegt alleen de laatste maand van toen het nog goed was zeg maar waren er al dingen aan het veranderen. Ik had wekelijks paar dingen en deed dagelijks mijn sollicitaties enzovoorts. Tussendoor nog even op gesprek of boodschappen halen of wat dan ook. Ik kijk net in mijn FB Messenger rond Oktober en ze stuurt mij dit;

Lief van je dat je de vaatwasser hebt ingeruimd mop. Goed bezig! Welke vacature? Hopelijk is het wat (L)(L)

Tja wat moet ik hiermee dan?
Boca_Ratonvrijdag 22 december 2017 @ 00:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:18 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik denk ook een enorme klap. Het is niet zo dat zij mij altijd bij de hand heeft genomen. Ze heeft ook veel aan mij te danken. Haar baan, verlegenheid waar ik meteen op ingesprongen ben omdat ze dat wilde veranderen, scheiding ouders en ga zo maar verder. Het is niet zo dat alles van haar kant af kwam ofzo.
Nee, ik denk geen klap. Die krijg jij. Zij is van kwetsbaar in sterk veranderd, mede dankzij jou. Maar jij bent in je ontwikkeling niet meegegroeid en nu past het niet meer.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:24 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Ik vond het vreselijk voor hem! Deed me wel verdriet om te zien hoeveel verdriet hij had. Ik heb er ook lang over gedaan voor ik de knoop heb doorgehakt. Maar toen had ik al heel lang in mijn hart afscheid genomen. Ik moest alleen het juiste moment nog vinden. Maar goed, toen niet aan het lijntje gehouden maar direct gezegd dat het over was en andere woonruimte gezocht. Binnen een maand was ik weg. Hij hield de huisdieren en het huis. (en het merendeel van de spullen)
Dat je zo afstand kunt doen van huisdieren wow respect. Dat zijn onze kinderen zo wat. Ook veel mee meegemaakt. Onze oudste hond lag op sterven toen we haar kregen als puppy enz.
Kentekenplaatvrijdag 22 december 2017 @ 00:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:13 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Dat snap ik ook wel hoor, maar dan nog moet ze toch die keuze maken. Overigens denk ik en mijn omgeving wel dat haar klap nog komt als het echt definitief is zeg maar dat idee.
Als het voor haar al langer speelt denk ik van niet
missgeluktvrijdag 22 december 2017 @ 00:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:11 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik had die vraag niet gezien mijn excuses. Mijn ouders doen dat zelf en willen niet dat ik mij ergens mee bemoei. Ze zien hoe zwaar ik het ermee heb en zijn een luisterend oor en begrijpen haar deels wel en deels niet.
over 14 jaar ( als je nog steeds bij ze woont) zullen je ouders haar nog beter begrijpen maar goed het is allemaal haar schuld
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:26
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:25 schreef Boca_Raton het volgende:

[..]

Nee, ik denk geen klap. Die krijg jij. Zij is van kwetsbaar in sterk veranderd, mede dankzij jou. Maar jij bent in je ontwikkeling niet meegegroeid en nu past het niet meer.
Eens maar ook daar waren we dus samen mee bezig. Dat was in Juni/Juli nog. Op gesprekken GGZ etc je kent het wel.
Isabeauvrijdag 22 december 2017 @ 00:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:25 schreef AnoniemH het volgende:

Dat je zo afstand kunt doen van huisdieren wow respect. Dat zijn onze kinderen zo wat. Ook veel mee meegemaakt. Onze oudste hond lag op sterven toen we haar kregen als puppy enz.
Je kan ze niet door midden zagen hè en ik zag dat hij het gezelschap heel goed kon gebruiken.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:26 schreef missgelukt het volgende:

[..]

over 14 jaar ( als je nog steeds bij ze woont) zullen je ouders haar nog beter begrijpen maar goed het is allemaal haar schuld
Als je het topic had gelezen zegt niemand dat. En dan bedoel ik 12 topics.
Cause_Mayhemvrijdag 22 december 2017 @ 00:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:12 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Dankjewel. Hoe pak ik dit het beste aan nu? Ik heb haar net geappt dat ik graag tegemoetkoming vanuit haar wil en of ze een datum kan prikken.
Het is over twaalven, beetje laat om te appen...

Wees vriendelijk, geef ruimte om uit te spreken. Vertel wat dit met jou doet zonder te verwijten (moeilijk, dus denk erover na, maak het niet te beladen en langdradig). Maar vooral, kom tot een keuze. Het is niet leuk, maar moet. Probeer het zo netjes mogelijk te doen.
Scary_Maryvrijdag 22 december 2017 @ 00:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:24 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik snap wat je zegt alleen de laatste maand van toen het nog goed was zeg maar waren er al dingen aan het veranderen. Ik had wekelijks paar dingen en deed dagelijks mijn sollicitaties enzovoorts. Tussendoor nog even op gesprek of boodschappen halen of wat dan ook. Ik kijk net in mijn FB Messenger rond Oktober en ze stuurt mij dit;

Lief van je dat je de vaatwasser hebt ingeruimd mop. Goed bezig! Welke vacature? Hopelijk is het wat (L)(L)

Tja wat moet ik hiermee dan?
Kennelijk geen kut, want zodra je de kans krijgt laat je alles dus weer uit je handjes vallen
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:26 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Je kan ze niet door midden zagen hè en ik zag dat hij het gezelschap heel goed kon gebruiken.
Nee maar wij hebben 3 katten en 2 honden he.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:26 schreef Scary_Mary het volgende:

[..]

Kennelijk geen kut, want zodra je de kans krijgt laat je alles dus weer uit je handjes vallen
Wat bedoel je hiermee? Die vacature daar ben ik overigens op gesprek geweest maar kozen ze voor iemand anders.
Isabeauvrijdag 22 december 2017 @ 00:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:27 schreef AnoniemH het volgende:

Nee maar wij hebben 3 katten en 2 honden he.
ok, wij twee katten.

Maar op zich valt daar vast wel over te praten mocht de relatie stranden. Dat ze niet alle huisdieren houdt.
Kentekenplaatvrijdag 22 december 2017 @ 00:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:26 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Eens maar ook daar waren we dus samen mee bezig. Dat was in Juni/Juli nog. Op gesprekken GGZ etc je kent het wel.
En gezien je houding hier heeft zij daar van geleerd en jij niet.
Moiravrijdag 22 december 2017 @ 00:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:02 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Dat begrijp ik maar ik ben gelukkig hoe vreemd dat ook klinkt nu. Als jij iets wilt dan maak jij die beslissing, niemand anders. Ze gunt mij die keuze helemaal niet, ze durft hem zelf niet te nemen en dat is jammer voor haar dan.
Het is meer jammer voor jou, want zij vermaakt zich wel maar jij laat je dan lekker als een mak lammetje aan het lijntje houden net zo lang tot je er zelf zat van bent. Zo gelukkig ben je op deze manier heus niet, anders had je er niet al 11 topics over door gezanikt.

Je kunt hier wel stoere praat houden, maar hou die ook eens richting haar, dan. Laat haar duidelijk weten dat je je niet aan het lijntje laat houden en gewoon wil weten waar het op staat, dat ze een beslissing moet maken en je anders gewoon weer je eigen huis in trekt ofzo.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:29
Ze appt momentje
Boca_Ratonvrijdag 22 december 2017 @ 00:30
Ze heeft veel aan je te danken in positieve zin maar ze is je ontgroeid. Om dan afscheid te nemen voelt als intens wreed. Zeker naar iemand toe die bijna geen signaal uit zichzelf oppikt.

Dat is het hele eieren eten. Ze is er allang uit.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:30
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:29 schreef Moira. het volgende:

[..]

Het is meer jammer voor jou, want zij vermaakt zich wel maar jij laat je dan lekker als een mak lammetje aan het lijntje houden net zo lang tot je er zelf zat van bent.

Je kunt hier wel stoere praat houden, maar hou die ook eens richting haar, dan. Laat haar duidelijk weten dat je je niet aan het lijntje laat houden en gewoon wil weten waar het op staat, dat ze een beslissing moet maken en je anders gewoon weer je eigen huis in trekt ofzo.
Eens wel maar ik ga daar niet zat van worden want ik ga gewoon naar mijn vrienden etc als ik daar ben. Geloof mij dat ik dat heel lang volhoud.
Moiravrijdag 22 december 2017 @ 00:31
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:30 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Eens wel maar ik ga daar niet zat van worden want ik ga gewoon naar mijn vrienden etc als ik daar ben. Geloof mij dat ik dat heel lang volhoud.
Als dat een leven is dat je wil leiden ook dikke prima toch? Waarom dan al 11 topics gezanik?
Scary_Maryvrijdag 22 december 2017 @ 00:31
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:27 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Wat bedoel je hiermee? Die vacature daar ben ik overigens op gesprek geweest maar kozen ze voor iemand anders.
Dat je die veranderingen met betrekking tot meer actie in het huishouden aanleren niet doorzet. Als jouw ouders morgen kapot worden gereden op de weg en je relatie blijft uit, hoe ga je dan een huishouden runnen? Hebben zij daar weleens over nagedacht? Of dat zij ook meer tijd voor jou over hebben als je meehelpt in het huishouden? Of nog gezelliger, ga lekker samen de afwas doen of de was ophangen. Probeer een overzicht in taken te krijgen en bouw zo een ritme op. Daar heb je straks met een baan ook weer profijt van
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:34
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:31 schreef Scary_Mary het volgende:

[..]

Dat je die veranderingen met betrekking tot meer actie in het huishouden aanleren niet doorzet. Als jouw ouders morgen kapot worden gereden op de weg en je relatie blijft uit, hoe ga je dan een huishouden runnen? Hebben zij daar weleens over nagedacht? Of dat zij ook meer tijd voor jou over hebben als je meehelpt in het huishouden? Of nog gezelliger, ga lekker samen de afwas doen of de was ophangen. Probeer een overzicht in taken te krijgen en bouw zo een ritme op. Daar heb je straks met een baan ook weer profijt van
Nee ik zeg dat ik dat dus aan het doen was de laatste maand zeg maar. Daarvoor heb ik gewoon gewerkt etc en was ik vaak niet thuis en deed zij het. Nu had ze gelijk op zeker.

Vriendin appt de 30ste. Ze zit op de kerstborrel en is aangeschoten :D
Moiravrijdag 22 december 2017 @ 00:34
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:13 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Dat snap ik ook wel hoor, maar dan nog moet ze toch die keuze maken. Overigens denk ik en mijn omgeving wel dat haar klap nog komt als het echt definitief is zeg maar dat idee.
Tuurlijk, maar daar kiest ze zelf bewust voor. Die klap en het bijbehorende negatieve gevoel is dan afgewogen en minder zwaar bevonden dan de optie om bij je te blijven.
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 00:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:34 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee ik zeg dat ik dat dus aan het doen was de laatste maand zeg maar. Daarvoor heb ik gewoon gewerkt etc en was ik vaak niet thuis en deed zij het. Nu had ze gelijk op zeker.

Vriendin appt de 30ste. Ze zit op de kerstborrel en is aangeschoten :D
De laatste maand? Daarvoor gewoon gewerkt? Je hebt 2 jaar en 3 maanden niet gewerkt.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:35 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

De laatste maand? Daarvoor gewoon gewerkt? Je hebt 2 jaar en 3 maanden niet gewerkt.
Nee ik ben ziek geweest, heel ziek. Medicatie en al gehad. Dat was echt klote tot en met.
Sarabivrijdag 22 december 2017 @ 00:36
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:17 schreef Boca_Raton het volgende:

[..]

Na zo’n langdurig proces denk ik dat het een immense opluchting voor haar zal zijn.
Jazeker
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 00:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:35 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee ik ben ziek geweest, heel ziek. Medicatie en al gehad. Dat was echt klote tot en met.
Ben je nu genezen?
Boca_Ratonvrijdag 22 december 2017 @ 00:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:35 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

De laatste maand? Daarvoor gewoon gewerkt? Je hebt 2 jaar en 3 maanden niet gewerkt.
:D Ik begrijp ‘t ook alweer niet.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:36 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Ben je nu genezen?
Het gaat beter. Acceptatie en shit vanuit mijzelf. Ik ging niet voor Jan Lul naar de GGZ natuurlijk. Zoals ik zei natuurlijk heb ik fouten op zeker maar ik was weldegelijk ALLES op orde aan het brengen.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:37
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:36 schreef Boca_Raton het volgende:

[..]

:D Ik begrijp ‘t ook alweer niet.
Voordat ik ziek werd bedoelde ik
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 00:37
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:36 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Het gaat beter. Acceptatie en shit vanuit mijzelf. Ik ging niet voor Jan Lul naar de GGZ natuurlijk. Zoals ik zei natuurlijk heb ik fouten op zeker maar ik was weldegelijk ALLES op orde aan het brengen.
Oh psychisch ziek. Mjah, daar kan ik wel over meepraten. Vaak wel goed om dan te gaan werken, desnoods vrijwilligerswerk.
Scary_Maryvrijdag 22 december 2017 @ 00:37
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:34 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee ik zeg dat ik dat dus aan het doen was de laatste maand zeg maar. Daarvoor heb ik gewoon gewerkt etc en was ik vaak niet thuis en deed zij het. Nu had ze gelijk op zeker.

Vriendin appt de 30ste. Ze zit op de kerstborrel en is aangeschoten :D
Ben jij ook aangeschoten? Ik bedoel wat je in het hier en nu kan doen. Omdat je nu niet werkt, afleiding kan gebruiken en je ouders vast ook graag willen dat jij een huishouden enigszins draaiende kan houden
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:38
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:37 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Oh psychisch ziek. Mjah, daar kan ik wel over meepraten. Vaak wel goed om dan te gaan werken, desnoods vrijwilligerswerk.
Vrijwillig kan maar brengt niks op he.
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 00:38
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:38 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Vrijwillig kan maar brengt niks op he.
Jawel hoor, daar kan je in een sollicitatiegesprek meer mee dan een leeg CV.
Scary_Maryvrijdag 22 december 2017 @ 00:38
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:36 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Het gaat beter. Acceptatie en shit vanuit mijzelf. Ik ging niet voor Jan Lul naar de GGZ natuurlijk. Zoals ik zei natuurlijk heb ik fouten op zeker maar ik was weldegelijk ALLES op orde aan het brengen.
Was is verleden tijd..
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:38
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:37 schreef Scary_Mary het volgende:

[..]

Ben jij ook aangeschoten? Ik bedoel wat je in het hier en nu kan doen. Omdat je nu niet werkt, afleiding kan gebruiken en je ouders vast ook graag willen dat jij een huishouden enigszins draaiende kan houden
Ik heb binnenkort 2de gesprek daar. Alleen het rare is dan weer ze zetten een vacature, ik kom op gesprek en nu zeggen ze; Ja ivm kerst kan later worden. Dan denk ik je zoekt toch iemand? :')
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:38 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Jawel hoor, daar kan je in een sollicitatiegesprek meer mee dan een leeg CV.
Creatief CV vullen
mrspoeZvrijdag 22 december 2017 @ 00:39
Ik neem ook wel eens paracetamol.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:39 schreef mrspoeZ het volgende:
Ik neem ook wel eens paracetamol.
Die medicatie die ik nam zou ik als gezond mens niet nemen in ieder geval ;)
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 00:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:39 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Creatief CV vullen
Zeggen dat je iets gedaan hebt terwijl je niks deed?
Scary_Maryvrijdag 22 december 2017 @ 00:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:38 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik heb binnenkort 2de gesprek daar. Alleen het rare is dan weer ze zetten een vacature, ik kom op gesprek en nu zeggen ze; Ja ivm kerst kan later worden. Dan denk ik je zoekt toch iemand? :')
Ja dat sluit echt ook helemaal aan op dingen in het huishouden doen, top.
Sarabivrijdag 22 december 2017 @ 00:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:24 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik snap wat je zegt alleen de laatste maand van toen het nog goed was zeg maar waren er al dingen aan het veranderen. Ik had wekelijks paar dingen en deed dagelijks mijn sollicitaties enzovoorts. Tussendoor nog even op gesprek of boodschappen halen of wat dan ook. Ik kijk net in mijn FB Messenger rond Oktober en ze stuurt mij dit;

Lief van je dat je de vaatwasser hebt ingeruimd mop. Goed bezig! Welke vacature? Hopelijk is het wat (L)(L)

Tja wat moet ik hiermee dan?
Vaatwasser opruimen zou niet zo speciaal moeten zijn van iemand die 24/7 thuis zit
En zeker als je daar elke keer dan ook nog een schouderklopje voor moet krijgen
Snap wel dat ze daar heel moe van wordt op een gegeven moment
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:39 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Zeggen dat je iets gedaan hebt terwijl je niks deed?
Ja? Of je bent zelfstandige geweest etc. Nooit problemen mee gehad hoor. Zo heeft een neef van mij (geen diploma) gewoon HBO op zijn CV gezet en werkt nu in de IT. Had er gelukkig wel verstand van maar wees creatief ;)
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 00:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:39 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Die medicatie die ik nam zou ik als gezond mens niet nemen in ieder geval ;)
Er zijn heel veel mensen die met antidepressiva, antipsychotica, stemmingsstabilisatoren, pammetjes of een combinatie ervan prima kunnen werken.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:41
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:40 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Vaatwasser opruimen zou niet zo speciaal moeten zijn van iemand die 24/7 thuis zit
En zeker als je daar elke keer dan ook nog een schouderklopje voor moet krijgen
Snap wel dat ze daar heel moe van wordt op een gegeven moment
Dat bedoelde ze niet. Ging haar erom dat ik dat uit mijzelf deed. Ging niet om die vaatwasser lol.
Moiravrijdag 22 december 2017 @ 00:41
Van die mensen die het normaal vinden om te liegen op je CV ;(
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 00:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:40 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ja? Of je bent zelfstandige geweest etc. Nooit problemen mee gehad hoor. Zo heeft een neef van mij (geen diploma) gewoon HBO op zijn CV gezet en werkt nu in de IT. Had er gelukkig wel verstand van maar wees creatief ;)
Dat zegt wel weer wat over hoe je in elkaar steekt.
mrspoeZvrijdag 22 december 2017 @ 00:42
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:39 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Die medicatie die ik nam zou ik als gezond mens niet nemen in ieder geval ;)
Lieve TS je maakt het echt heel onduidelijk. Eerder geef je aan dat je al maaaanden, zo niet jaren niet aan het werk bent (al twee jaar een ZWuitkering en sinds augustus aan het solliciteren), nu was je tot een maand terug nog aan het werk.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:42
quote:
9s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:41 schreef Moira. het volgende:
Van die mensen die het normaal vinden om te liegen op je CV ;(
Brutale mensen hebben de halve wereld. Wat is daar mis mee? Stel jij weet ALLES over auto's maar je hebt om wat voor reden dan ook je school niet afgemaakt, alsof iemand dat controleert.
Scary_Maryvrijdag 22 december 2017 @ 00:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:41 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Dat bedoelde ze niet. Ging haar erom dat ik dat uit mijzelf deed. Ging niet om die vaatwasser lol.
Dingdingding
Boca_Ratonvrijdag 22 december 2017 @ 00:43
Dat je nou niet door hebt hoe intens dom het overkomt dat je zó allergisch voor enige vorm van werken bent...
niepleujevrijdag 22 december 2017 @ 00:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:40 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ja? Of je bent zelfstandige geweest etc. Nooit problemen mee gehad hoor. Zo heeft een neef van mij (geen diploma) gewoon HBO op zijn CV gezet en werkt nu in de IT. Had er gelukkig wel verstand van maar wees creatief ;)
:')_!

Ben je ook aangeschoten?
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 00:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:42 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Brutale mensen hebben de halve wereld. Wat is daar mis mee? Stel jij weet ALLES over auto's maar je hebt om wat voor reden dan ook je school niet afgemaakt, alsof iemand dat controleert.
Alleen heb je de halve wereld niet TS.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:42 schreef mrspoeZ het volgende:

[..]

Lieve TS je maakt het echt heel onduidelijk. Eerder geef je aan dat je al maaaanden, zo niet jaren niet aan het werk bent (al twee jaar een ZWuitkering en sinds augustus aan het solliciteren), nu was je tot een maand terug nog aan het werk.
Nee ik had een uitkering ziektewet. Daarna meteen op sollicitatie gegaan MAAR ik had nog een klein beetje WW staan (dat had ik niet vermeld denk ik dan?) dus vandaar Oktober.
Sarabivrijdag 22 december 2017 @ 00:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:41 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Dat bedoelde ze niet. Ging haar erom dat ik dat uit mijzelf deed. Ging niet om die vaatwasser lol.
Maar dat moet dus niet bijzonder zijn dat je dat uit jezelf doet

Maar dat je nu als volwassen man weer niets (hoeft te) doet in hotel mama en papa zegt natuurlijk genoeg
mrspoeZvrijdag 22 december 2017 @ 00:44
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:43 schreef Boca_Raton het volgende:
Dat je nou niet door hebt hoe intens dom het overkomt dat je zó allergisch voor enige vorm van werken bent...
Dat was nog okay geweest als ie dan maar een heleboel kinderen had verwekt en daar heel goed voor zorgde, maar verdorie, ook dat lukt niet.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:44
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:43 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Maar dat moet dus niet bijzonder zijn dat je dat uit jezelf doet

Maar dat je nu als volwassen man weer niets (hoeft te) doet in hotel mama en papa zegt natuurlijk genoeg
Doet moet niet bijzonder zijn, maar als ik daar moeite mee heb kan toch? Als jij als vrouw moeite hebt om iemand aan te spreken dan oordeel ik daar toch ook niet over of wat dan ook? Iedereen heeft zijn gebreken hoor.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:45
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:44 schreef mrspoeZ het volgende:

[..]

Dat was nog okay geweest als ie dan maar een heleboel kinderen had verwekt en daar heel goed voor zorgde, maar verdorie, ook dat lukt niet.
Vind het erg disrespectvol naar mij dat je dat erbij haalt. Je moest eens weten hoeveel verdriet mij dat doet.
Moiravrijdag 22 december 2017 @ 00:45
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:42 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Brutale mensen hebben de halve wereld. Wat is daar mis mee? Stel jij weet ALLES over auto's maar je hebt om wat voor reden dan ook je school niet afgemaakt, alsof iemand dat controleert.
Man man man.

En je kunt je écht niet voorstellen dat je soon-to-be-ex misschien wel eens klaar met je is?
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 00:45
TS wat deed je dan naast het solliciteren om je dag te vullen? Gamen? TV kijken? Iets anders?
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:46
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:45 schreef Moira. het volgende:

[..]

Man man man.

En je kunt je écht niet voorstellen dat je soon-to-be-ex misschien wel eens klaar met je is?
Ik zal je sterker vertellen dat zij nu daar werkt omdat ze op haar CV had gezet dat ze horeca ervaring had. Had ze 0,0 maar je moet wat toch? En nu werkt ze er al 9 jaar ofzo.
Kentekenplaatvrijdag 22 december 2017 @ 00:46
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:34 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Vriendin appt de 30ste. Ze zit op de kerstborrel en is aangeschoten :D
Nou, heb jij geluk. Weer een dikke week uitstel van executie.
Scary_Maryvrijdag 22 december 2017 @ 00:46
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:44 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Doet moet niet bijzonder zijn, maar als ik daar moeite mee heb kan toch? Als jij als vrouw moeite hebt om iemand aan te spreken dan oordeel ik daar toch ook niet over of wat dan ook? Iedereen heeft zijn gebreken hoor.
Het oordeel gaat meer over hoe je met zo een gebrek om gaat. Of om wil gaan. En hoe een en ander over kan komen op anderen, maar dat is op zichzelf ook al een redelijk gebrek
mrspoeZvrijdag 22 december 2017 @ 00:46
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:45 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Vind het erg disrespectvol naar mij dat je dat erbij haalt. Je moest eens weten hoeveel verdriet mij dat doet.
Heeft niets met respectloosheid te maken, is puur wat het is. Als jij niet wil werken omdat dat niet in je leven past, en hey, dat kán, dan moet je jezelf op een andere manier nuttig maken; dan zorg je voor de kinderen en staat het eten klaar voor de kostwinmevrouw als ze thuis komt. Maar wees eens eerlijk; was dat zo?
Boca_Ratonvrijdag 22 december 2017 @ 00:46
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:44 schreef mrspoeZ het volgende:

[..]

Dat was nog okay geweest als ie dan maar een heleboel kinderen had verwekt en daar heel goed voor zorgde, maar verdorie, ook dat lukt niet.
Kun je hier ff gummen? Kun je niet maken.
Moiravrijdag 22 december 2017 @ 00:46
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:46 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik zal je sterker vertellen dat zij nu daar werkt omdat ze op haar CV had gezet dat ze horeca ervaring had. Had ze 0,0 maar je moet wat toch? En nu werkt ze er al 9 jaar ofzo.
Echt iets om trots op te zijn, ja.
Sarabivrijdag 22 december 2017 @ 00:46
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:44 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Doet moet niet bijzonder zijn, maar als ik daar moeite mee heb kan toch? Als jij als vrouw moeite hebt om iemand aan te spreken dan oordeel ik daar toch ook niet over of wat dan ook? Iedereen heeft zijn gebreken hoor.
Zeker
Maar niet vreemd dat iemand daar op een gegeven moment helemaal klaar mee is
Polenbatservrijdag 22 december 2017 @ 00:47
Dus je wilt niet wachten tot de 31e en laat je vriendin dat ook weten. Dan appt ze dat ze de 30e wil praten, komt op mij meer over van, ik stel dit het liefst zo lang mogelijk uit. Jij gaat er nog in mee ook...
mrspoeZvrijdag 22 december 2017 @ 00:47
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:46 schreef Boca_Raton het volgende:

[..]

Kun je hier ff gummen? Kun je niet maken.
Zie mijn uitleg.
Steef121vrijdag 22 december 2017 @ 00:47
Vriendin heeft ts gewoon in de tang. Jij danst naar haar pijpen. Je bent eigenlijk haar bitch, maar een verschrikkelijke luie bitch.

Ze snapt het maar niet en baalt als een stekker: waarom is ze verliefd geworden op deze loser en eigenlijk is ze nooit echt trots geweest. Want ts is een slappe vaatdoek. Ipv als een beheerder de leiding op zich te nemen en het huishouden te regelen, moet alles hem voorgekauwd worden. Want hij ziet het niet. Hij doet het niet, en hij wil het niet. Alles wat ts uitvoert komt neer op een halfvolle glas melk waarvan hij zegt dat het vol is. Ts probeert alles in zijn straatje schoon te vegen.

Vriendin zal nog een keiharde klap te verwerken krijgen van het beëindigen van de relatie. Vertelt ts zichzelf. Voor het slapen gaan. Op die manier houdt hij nog een beetje van zijn weinige ego intact.

Werkelijkheid is dat het een hele opluchting voor haar zal zijn om alleen te zijn, zonder kleuter, en uiteindelijk een man te vinden die ze verdient.

Want besef je, je hebt vreselijk gefaald en gun haar nu dan ook iets beter dan jezelf als je zo ontzettend van haar houdt. Jij kan gewoon niet geven wat zij nodig heeft. En die realisatie, daar heeft ze het moeilijk mee.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:45 schreef Raskolnikow het volgende:
TS wat deed je dan naast het solliciteren om je dag te vullen? Gamen? TV kijken? Iets anders?
Honden uitlaten. (1 a 2 x, soms samen)
Gesprekken voor werk
Bellen voor werk
Was ophangen
Met de dieren spelen (zeker de honden hebben aandacht nodig)
Soms tv kijken maar daar houd ik niet van
Gamen zelden
Serie kijk ik soms
Was uit de droger halen of erin doen
Keer swifferen indien nodig (niet dagelijks)
Soms appen met de vriendin omdat ze mij dan appt weet je wel
Keer boodschappen halen (ook niet dagelijks)
Keer de kliko naar voren zetten (ook niet dagelijks)

Eigenlijk van alles wel, maar het is niet dat ik 10 uur aan een stuk taken aan het doen was nee dat niet.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:49
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:46 schreef mrspoeZ het volgende:

[..]

Heeft niets met respectloosheid te maken, is puur wat het is. Als jij niet wil werken omdat dat niet in je leven past, en hey, dat kán, dan moet je jezelf op een andere manier nuttig maken; dan zorg je voor de kinderen en staat het eten klaar voor de kostwinmevrouw als ze thuis komt. Maar wees eens eerlijk; was dat zo?
Wie zegt dat ik niet wil werken? Wat kom je in dit topic doen als je nog niet de helft hebt gelezen? Lees eerst eens over werk en reageer dan nog een keer.
Moiravrijdag 22 december 2017 @ 00:49
Als je overigens een aantal jaar ‘zwaar (psychisch) ziek’ bent en GGZ-molen en medicatie en alles, snap ik ook wel hoe draining dat kan zijn voor je partner.

Kun je nog zo hard je best doen om de boel goed op te pikken, soms is het voor de ander dan al ‘op’/broken-beyond-repair, en moet je verder de boel puur voor jezelf fixen ipv voor een ander/relatie.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:49
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:47 schreef Polenbatser het volgende:
Dus je wilt niet wachten tot de 31e en laat je vriendin dat ook weten. Dan appt ze dat ze de 30e wil praten, komt op mij meer over van, ik stel dit het liefst zo lang mogelijk uit. Jij gaat er nog in mee ook...
Ze is niet vrij met kerst of daarna. Dat klopt ook ze stuurt net foto van dr uren.
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 00:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:48 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Honden uitlaten. (1 a 2 x, soms samen)
Gesprekken voor werk
Bellen voor werk
Was ophangen
Met de dieren spelen (zeker de honden hebben aandacht nodig)
Soms tv kijken maar daar houd ik niet van
Gamen zelden
Serie kijk ik soms
Was uit de droger halen of erin doen
Keer swifferen indien nodig (niet dagelijks)
Soms appen met de vriendin omdat ze mij dan appt weet je wel
Keer boodschappen halen (ook niet dagelijks)
Keer de kliko naar voren zetten (ook niet dagelijks)

Eigenlijk van alles wel, maar het is niet dat ik 10 uur aan een stuk taken aan het doen was nee dat niet.
Maar wat dan naast het solliciteren, honden uitlaten en een paar taken in het huishouden? Daar krijg je een dag toch niet mee vol? Sliep je veel? Of zat je veel op de bank?
Moiravrijdag 22 december 2017 @ 00:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:47 schreef Polenbatser het volgende:
Dus je wilt niet wachten tot de 31e en laat je vriendin dat ook weten. Dan appt ze dat ze de 30e wil praten, komt op mij meer over van, ik stel dit het liefst zo lang mogelijk uit. Jij gaat er nog in mee ook...
Dit verbaasde me ook wel enigszins _O- Lekker makkelijk over je heen laten lopen.

Mja hij zei zelf de 31e. En of je nou 3 of 4 weken als een mak schaapje zit te wachten.. :')
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:50
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:49 schreef Moira. het volgende:
Als je overigens een aantal jaar ‘zwaar (psychisch) ziek’ bent en GGZ-molen en medicatie en alles, snap ik ook wel hoe draining dat kan zijn voor je partner.

Kun je nog zo hard je best doen om de boel goed op te pikken, soms is het voor de ander dan al ‘op’/broken-beyond-repair, en moet je verder de boel puur voor jezelf fixen ipv voor een ander/relatie.
Zeker maar waarom zegt ze dan niet; Joh kan ik daar hulp voor krijgen of iets? Of hoe werkt dit of dat? En dat heeft ze nooit gedaan en dat meen ik serieus.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:51
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:50 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Maar wat dan naast het solliciteren, honden uitlaten en een paar taken in het huishouden? Daar krijg je een dag toch niet mee vol? Sliep je veel? Of zat je veel op de bank?
Nee hoor. Maar solliciteren en dan bedoel ik ALLE sites af struinen daar was ik zeker wel 2-3 uur minstens mee bezig, ELKE dag. Dan heb ik het nog niet over die ponzi uitzendbureau's die je dan belt, van die schimmige want ja ook die hebben soms wat.

Meestal kwam ze tussen 4 en half 6 al thuis en dan gingen we de dag doornemen enz of koken of whatever noodzakelijk was op dat moment.
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 00:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:50 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Zeker maar waarom zegt ze dan niet; Joh kan ik daar hulp voor krijgen of iets? Of hoe werkt dit of dat? En dat heeft ze nooit gedaan en dat meen ik serieus.
Goed om dat dan duidelijk te zeggen. Zo van, je moet je wel verdiepen in mijn problematiek want anders wil ik je niet meer terug.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:52 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Goed om dat dan duidelijk te zeggen. Zo van, je moet je wel verdiepen in mijn problematiek want anders wil ik je niet meer terug.
Dat ga ik ook zeker doen. De grap is wel (dat had ik in een eerder deel al aangegeven) dat ze NU ineens wel een boek over mijn problematiek wil kopen etc etc. Dan denk ik waarom nu wel?
Boca_Ratonvrijdag 22 december 2017 @ 00:53
Dit is een soap.
Moiravrijdag 22 december 2017 @ 00:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:50 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Zeker maar waarom zegt ze dan niet; Joh kan ik daar hulp voor krijgen of iets? Of hoe werkt dit of dat? En dat heeft ze nooit gedaan en dat meen ik serieus.
Weet ik veel, ik kan niet in haar brein kijken en jij ook niet. Dat ligt bij haar.

Resultaat blijft hetzelfde; een mentally draining proces van jaren en bij haar is ‘t al te ver ‘weg’.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:53
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:53 schreef Moira. het volgende:

[..]

Weet ik veel, ik kan niet in haar brein kijken en jij ook niet. Dat ligt bij haar.

Resultaat blijft hetzelfde; een mentally draining proces van jaren en bij haar is ‘t al te ver ‘weg’.
Lekker makkelijk dat weten we niet jongens! We communiceren niet maar hey geen idee hoor!
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 00:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:51 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee hoor. Maar solliciteren en dan bedoel ik ALLE sites af struinen daar was ik zeker wel 2-3 uur minstens mee bezig, ELKE dag. Dan heb ik het nog niet over die ponzi uitzendbureau's die je dan belt, van die schimmige want ja ook die hebben soms wat.

Meestal kwam ze tussen 4 en half 6 al thuis en dan gingen we de dag doornemen enz of koken of whatever noodzakelijk was op dat moment.
Er zijn mensen die meer dan 8 uur per dag werken en dan ook nog het hele huishouden doen en voor huisdieren zorgen. Ik vraag me dan af wat je in de rest van de tijd deed. Hoe hou je het vol om zonder wiet zo weinig te doen?
Sarabivrijdag 22 december 2017 @ 00:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:48 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Honden uitlaten. (1 a 2 x, soms samen)
Gesprekken voor werk
Bellen voor werk
Was ophangen
Met de dieren spelen (zeker de honden hebben aandacht nodig)
Soms tv kijken maar daar houd ik niet van
Gamen zelden
Serie kijk ik soms
Was uit de droger halen of erin doen
Keer swifferen indien nodig (niet dagelijks)
Soms appen met de vriendin omdat ze mij dan appt weet je wel
Keer boodschappen halen (ook niet dagelijks)
Keer de kliko naar voren zetten (ook niet dagelijks)

Eigenlijk van alles wel, maar het is niet dat ik 10 uur aan een stuk taken aan het doen was nee dat niet.
Hoevaak moest je bellen of gesprekken voor je werk hebben per dag?
Gok minder dan 1 uur per week?

Geef gewoon toe dat je te weinig deed en leer hier van voor de volgende relatie
Moiravrijdag 22 december 2017 @ 00:54
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:53 schreef Boca_Raton het volgende:
Dit is een soap.
De ontknoping duurt nog tot 30 december
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 00:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:53 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Dat ga ik ook zeker doen. De grap is wel (dat had ik in een eerder deel al aangegeven) dat ze NU ineens wel een boek over mijn problematiek wil kopen etc etc. Dan denk ik waarom nu wel?
Ze wil je niet kwijt! :')
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:54
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:54 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Hoevaak moest je bellen of gesprekken voor je werk hebben per dag?
Gok minder dan 1 uut per week?

Geef gewoon toe dat je te weinig deed en leer hier van voor de volgende relatie
2-3 uur per dag minimaal. Ik ging ook weleens de deur uit voor werk , maar dan kom je daar en verwijzen ze je naar het internet yo :')
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:54 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Ze wil je niet kwijt! :')
Ik snap niet waarom je een boek van 25 euro wil kopen dan :S Dat slaat toch als kut op Dirk?
#ANONIEMvrijdag 22 december 2017 @ 00:55
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:50 schreef Moira. het volgende:

[..]

Dit verbaasde me ook wel enigszins _O- Lekker makkelijk over je heen laten lopen.

Mja hij zei zelf de 31e. En of je nou 3 of 4 weken als een mak schaapje zit te wachten.. :')
Schaapje wacht de slachtbank geduldig af
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:55 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik snap niet waarom je een boek van 25 euro wil kopen dan :S Dat slaat toch als kut op Dirk?
Terwijl je het geld eigenlijk niet kunt missen ook nog eens
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 00:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:55 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik snap niet waarom je een boek van 25 euro wil kopen dan :S Dat slaat toch als kut op Dirk?
Ja, vergeet de rest van wat ze allemaal zegt en focus je helemaal hier op! ^O^
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:55
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:55 schreef Chai het volgende:

[..]

Schaapje wacht de slachtbank geduldig af
Rooster gezien. Ze is niet eerder vrij. Zelfs met kerst moet ze werken chef.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:56
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:55 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Ja, vergeet de rest van wat ze allemaal zegt en focus je helemaal hier op! ^O^
Dat zeg ik niet maar dat is vrij bizar toch als je eigenlijk net geld hebt om te eten?
Sarabivrijdag 22 december 2017 @ 00:56
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:54 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

2-3 uur per dag minimaal. Ik ging ook weleens de deur uit voor werk , maar dan kom je daar en verwijzen ze je naar het internet yo :')
Waarom ben je nu dan niet meer aan het solliciteren?
Als jij werkelijk zoveel er mee bezig was dan stop je nu niet opeens omdat je een 1e gesprek hebt
Volgens mij ben je nu gewoon glashard aan het liegen
Kentekenplaatvrijdag 22 december 2017 @ 00:56
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:51 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee hoor. Maar solliciteren en dan bedoel ik ALLE sites af struinen daar was ik zeker wel 2-3 uur minstens mee bezig, ELKE dag. Dan heb ik het nog niet over die ponzi uitzendbureau's die je dan belt, van die schimmige want ja ook die hebben soms wat.

Meestal kwam ze tussen 4 en half 6 al thuis en dan gingen we de dag doornemen enz of koken of whatever noodzakelijk was op dat moment.
2-3 uur per dag? Al die sites hebben zo'n beetje dezelfde vacatures en je hoeft alleen maar te filteren op nieuwste en dan ben je binnen een half uur klaar.
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 00:56
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:56 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Dat zeg ik niet maar dat is vrij bizar toch als je eigenlijk net geld hebt om te eten?
Over geld gesproken, heb je al een bijstandsuitkering aangevraagd?
Scary_Maryvrijdag 22 december 2017 @ 00:56
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:48 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Honden uitlaten. (1 a 2 x, soms samen)
Gesprekken voor werk
Bellen voor werk
Was ophangen
Met de dieren spelen (zeker de honden hebben aandacht nodig)
Soms tv kijken maar daar houd ik niet van
Gamen zelden
Serie kijk ik soms
Was uit de droger halen of erin doen
Keer swifferen indien nodig (niet dagelijks)
Soms appen met de vriendin omdat ze mij dan appt weet je wel
Keer boodschappen halen (ook niet dagelijks)
Keer de kliko naar voren zetten (ook niet dagelijks)

Eigenlijk van alles wel, maar het is niet dat ik 10 uur aan een stuk taken aan het doen was nee dat niet.
Kun je al haar taken ook eens opnoemen?
Boca_Ratonvrijdag 22 december 2017 @ 00:56
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:55 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Terwijl je het geld eigenlijk niet kunt missen ook nog eens
Ze wil je terug. Toch nog.


Denk jij nog steeds.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:57
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:56 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Waarom ben je nu dan niet meer aan het solliciteren?
Als jij werkelijk zoveel er mee bezig was dan stop je nu niet opeens omdat je een 1e gesprek hebt
Volgens mij ben je nu gewoon glashard aan het liegen
Omdat ik nu 110KM verder weg ben? Ik heb een tweede gesprek wat eraan komt. Kijk als ik volgende week daar weer woon DAN kan ik wel daar solliciteren, alleen dat gaat NU niet.
mrspoeZvrijdag 22 december 2017 @ 00:57
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:57 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Omdat ik nu 110KM verder weg ben? Ik heb een tweede gesprek wat eraan komt. Kijk als ik volgende week daar weer woon DAN kan ik wel daar solliciteren, alleen dat gaat NU niet.
Je woont daar volgende week niet.
Kentekenplaatvrijdag 22 december 2017 @ 00:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:55 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik snap niet waarom je een boek van 25 euro wil kopen dan :S Dat slaat toch als kut op Dirk?
Ik wil ook een huis kopen. Maar dat zegt nog niet dat ik het dan ook doe.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:56 schreef Scary_Mary het volgende:

[..]

Kun je al haar taken ook eens opnoemen?
Soms koken
Stofzuigen
Dweilen
Vaat aanzetten (soms)
Wasmachine (doet ze liever zelf)
Dieren eten en drinken geven (vaker ik)

Wat nog meer?

Oja 1 x per maand of 2 maanden 1 grote schoonmaakbeurt van douche maar ook dat wil ze liever zelf doen.
Sarabivrijdag 22 december 2017 @ 00:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:57 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Omdat ik nu 110KM verder weg ben? Ik heb een tweede gesprek wat eraan komt. Kijk als ik volgende week daar weer woon DAN kan ik wel daar solliciteren, alleen dat gaat NU niet.
110km merk je niet als je online solliciteert hoor
Blijft er gewoon bij dat het ongeloofwaardig is dat jij meer dan een paar uur per WEEK bezig was met solliciteren
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:57 schreef mrspoeZ het volgende:

[..]

Je woont daar volgende week niet.
Jawel want ik sta ook op het contract. Dus whatever happens ik woon daar. Het is namelijk ook gewoon mijn huis. Heb de sleutel ook gewoon hoor.
Polenbatservrijdag 22 december 2017 @ 00:59
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:55 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Rooster gezien. Ze is niet eerder vrij. Zelfs met kerst moet ze werken chef.
Ze ging toch nadenken met kerst? Maar serieus, denk je dat die 9 dagen gaan uitmaken? En wat ga je doen als ze de 30e nog steeds niet weet wat ze wil? Je zei dat je het voor de 31e wil weten, ga je dan wel zelf de beslissing maken? Kun je dat dan niet net zo goed nu doen?
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 00:59
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:58 schreef Sarabi het volgende:

[..]

110km merk je niet als je online solliciteert hoor
Blijft er gewoon bij dat het ongeloofwaardig is dat jij meer dan een paar uur per WEEK bezig was met solliciteren
En als ik nu 3 gesprekken krijg? Wie gaat die 660KM betalen? Of 90 euro aan trein totaal? Sinterklaas?
Kentekenplaatvrijdag 22 december 2017 @ 00:59
Oh lord, dit wordt een rasechte vechtscheiding.
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 01:00
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:59 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

En als ik nu 3 gesprekken krijg? Wie gaat die 660KM betalen? Of 90 euro aan trein totaal? Sinterklaas?
Wie betaalt er nu voor je eten en leefgeld?
Kentekenplaatvrijdag 22 december 2017 @ 01:00
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:59 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

En als ik nu 3 gesprekken krijg? Wie gaat die 660KM betalen? Of 90 euro aan trein totaal? Sinterklaas?
Jij, dat heet investeren in jezelf.
Kentekenplaatvrijdag 22 december 2017 @ 01:00
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:00 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Wie betaalt er nu voor je eten en leefgeld?
Papa en mama
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:00
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:59 schreef Polenbatser het volgende:

[..]

Ze ging toch nadenken met kerst? Maar serieus, denk je dat die 9 dagen gaan uitmaken? En wat ga je doen als ze de 30e nog steeds niet weet wat ze wil? Je zei dat je het voor de 31e wil weten, ga je dan wel zelf de beslissing maken? Kun je dat dan niet net zo goed nu doen?
Ik heb altijd tegen haar gezegd; Je hoeft geen definitieve beslissing te maken. Als jij twijfelt wat ik respecteer dan wil ik alleen weten welke richting. Is er nog een kans? Dan gaan we met kleine stapjes samen ervoor. Is er helemaal 0,0 kans dan gaan we ieders ons eigen weg alleen zal ik daar zeker 6-12 maanden nog wonen aangezien ik geen recht heb op urgentie en noem het maar.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:00
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:00 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Wie betaalt er nu voor je eten en leefgeld?
Mijn ouders? Ik eet alleen verder 0 kosten.
Sarabivrijdag 22 december 2017 @ 01:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:59 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

En als ik nu 3 gesprekken krijg? Wie gaat die 660KM betalen? Of 90 euro aan trein totaal? Sinterklaas?
Hoe vaak heb je die gekregen?

Hoeveel gesprekken heeft die ruim 2 jaar 3 uur per dag solliciteren opgeleverd?
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:00 schreef Kentekenplaat het volgende:

[..]

Jij, dat heet investeren in jezelf.
Kein Geld. Ik heb mijn laatste geld besteed aan haar eten en haar rekeningen o.a.
Moiravrijdag 22 december 2017 @ 01:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:53 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Lekker makkelijk dat weten we niet jongens! We communiceren niet maar hey geen idee hoor!
Ja dat ligt toch bij haar? Hoe zij met haar interne belevingswereld om gaat is haar ding en kan alleen zij wat mee.
Ik vind ook wel eens dat mensen wat sneller om hulp zouden moeten vragen of zich beter zouden moeten uiten, maar sommige mensen beleven zich dat niet zo bewust en daar heb ik verder geen invloed op, da’s hun ding.

Ben jij je gedurende die tijd bewust geweest van wat voor impact dat op haar had in de relatie? Daar gericht naar vragen/geïnteresseerd/begaan in zijn is het enige dat je zelf kan doen.

Ook al zou ze hulp krijgen met ‘dealen met een partner met stoornis X’, hoeft dat alsnog niet te zeggen dat het haar niet zodanig mentally drained dat ze er na 14 jaar niet meer mee verder kan.
Uitkomst was dan mogelijk nog steeds hetzelfde.

Wel een kutsituatie, maar niet onbegrijpelijk.
Sarabivrijdag 22 december 2017 @ 01:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:00 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Wie betaalt er nu voor je eten en leefgeld?
Mama en papa O+
Kentekenplaatvrijdag 22 december 2017 @ 01:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:00 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Mijn ouders? Ik eet alleen verder 0 kosten.
Je doucht niet, gaat niet naar de wc, doet geen was etc?
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 01:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:00 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik heb altijd tegen haar gezegd; Je hoeft geen definitieve beslissing te maken. Als jij twijfelt wat ik respecteer dan wil ik alleen weten welke richting. Is er nog een kans? Dan gaan we met kleine stapjes samen ervoor. Is er helemaal 0,0 kans dan gaan we ieders ons eigen weg alleen zal ik daar zeker 6-12 maanden nog wonen aangezien ik geen recht heb op urgentie en noem het maar.
Eerder wilde je duidelijkheid, nu zeg je weer dat ze geen definitieve beslissing hoeft te maken. Je kan haar wel verwijten dat ze vaag blijft in wat ze wil, maar je doet dat zelf ook.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:01
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:01 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Hoe vaak heb je die gekregen?

Hoeveel gesprekken heeft die ruim 2 jaar 3 uur per dag solliciteren opgeleverd?
Ik heb pas kunnen solliciteren vanaf Augustus maar ik ga niet alles herhalen, lees maar terug waarom. Ik heb ongeveer 100-120 sollicitaties gedaan vanaf Augustus tot begin November. Gesprekken 1 op de 10 x zo ongeveer gok ik.
Boca_Ratonvrijdag 22 december 2017 @ 01:02
Krijgen we dat straks weer: wie er mag blijven wonen.
Sarabivrijdag 22 december 2017 @ 01:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:00 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Mijn ouders? Ik eet alleen verder 0 kosten.
Je ouders wonen gratis?
Jij snapt echt niet hoe het volwassenleven werkt he
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 01:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:01 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Kein Geld. Ik heb mijn laatste geld besteed aan haar eten en haar rekeningen o.a.
Tijd om een bijstandsuitkering aan te vragen.
Kentekenplaatvrijdag 22 december 2017 @ 01:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:01 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Kein Geld. Ik heb mijn laatste geld besteed aan haar eten en haar rekeningen o.a.
Oh natuurlijk, het ligt weer aan de ander.
Boca_Ratonvrijdag 22 december 2017 @ 01:03
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:01 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Mama en papa O+
Zeg maar gerust mammie en pappie.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:03
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:01 schreef Moira. het volgende:

[..]

Ja dat ligt toch bij haar? Hoe zij met haar interne belevingswereld om gaat is haar ding en kan alleen zij wat mee.
Ik vind ook wel eens dat mensen wat sneller om hulp zouden moeten vragen, maar sommige mensen beleven zich dat niet zo bewust en daar heb ik verder geen invloed op, da’s hun ding.

Ben jij je gedurende die tijd bewust geweest van wat voor impact dat op haar had in de relatie? Daar gericht naar vragen/geïnteresseerd/begaan in zijn is het enige dat je zelf kan doen.

Ook al zou ze hulp krijgen met ‘dealen met een partner met stoornis X’, hoeft dat alsnog niet te zeggen dat het haar niet zodanig mentally drained dat ze er na 14 jaar niet meer mee verder kan.
Uitkomst was dan mogelijk nog steeds hetzelfde.

Wel een kutsituatie, maar niet onbegrijpelijk.
Ik vind dat zij altijd fantastisch is omgegaan met mij. Ik heb dit vanaf geboorte maar het is pas veel later ontdekt. Ik heb wel altijd gezegd; Als jij hulp nodig hebt ofzo trek aan de bel, ik ken immers de ingangen nu. Altijd was het dat zij psychen etc niet nodig had. Tot afgelopen Juni/Juli en haar oom bij ons kwam om te melden dat hij ging scheiden van zijn vrouw die bi-polair is. Misschien heeft dat haar getriggerd ofzo? Geen idee.
Kentekenplaatvrijdag 22 december 2017 @ 01:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:01 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Eerder wilde je duidelijkheid, nu zeg je weer dat ze geen definitieve beslissing hoeft te maken. Je kan haar wel verwijten dat ze vaag blijft in wat ze wil, maar je doet dat zelf ook.
Nee hoor, hij is duidelijk. Hij wil het alleenrecht op haar.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:01 schreef Kentekenplaat het volgende:

[..]

Je doucht niet, gaat niet naar de wc, doet geen was etc?
Ja dat wel maar wat kost een douche nu. Ik hoef daar niet voor te betalen ofzo :D
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 01:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:01 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik heb pas kunnen solliciteren vanaf Augustus maar ik ga niet alles herhalen, lees maar terug waarom. Ik heb ongeveer 100-120 sollicitaties gedaan vanaf Augustus tot begin November. Gesprekken 1 op de 10 x zo ongeveer gok ik.
Je had ook eerder kunnen solliciteren dan augustus. Ik zat twee jaar in de ziektewet vanwege een psychische aandoening en was zelfs verplicht om te solliciteren.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:01 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Eerder wilde je duidelijkheid, nu zeg je weer dat ze geen definitieve beslissing hoeft te maken. Je kan haar wel verwijten dat ze vaag blijft in wat ze wil, maar je doet dat zelf ook.
Dat is toch ook duidelijkheid de richting?
Moiravrijdag 22 december 2017 @ 01:04
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:55 schreef Chai het volgende:

[..]

Schaapje wacht de slachtbank geduldig af
Maar hij is prima gelukkig zo, hoor O+ daarom zaniken we er al 11 topics over door O+
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:02 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Tijd om een bijstandsuitkering aan te vragen.
Gaat niet. Ik woon daar.
Scary_Maryvrijdag 22 december 2017 @ 01:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:50 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Zeker maar waarom zegt ze dan niet; Joh kan ik daar hulp voor krijgen of iets? Of hoe werkt dit of dat? En dat heeft ze nooit gedaan en dat meen ik serieus.
Hoe het had kunnen werken? Als jij naar je psych was gegaan met hoi, ik moet meer praktische taken leren inpassen. Dat was namelijk wel iets concreets waar ze om hulp vroeg en ze zich meer gehoord en begrepen had kunnen voelen.
Inb4 de ene maand die klaarblijkelijk zoveel verandering heeft gebracht dat er niks meer aangedaan kan worden want ja maar zij
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:05
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:04 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Je had ook eerder kunnen solliciteren dan augustus. Ik zat twee jaar in de ziektewet vanwege een psychische aandoening en was zelfs verplicht om te solliciteren.
Dan heb jij een retarded UWV-arts gehad. Ik namelijk niet. Ligt ook aan wat je hebt overigens.
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 01:05
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:04 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Dat is toch ook duidelijkheid de richting?
Zeggen dat iemand geen definitieve beslissing hoeft te nemen is geen duidelijkheid vragen.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:05
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:04 schreef Scary_Mary het volgende:

[..]

Hoe het had kunnen werken? Als jij naar je psych was gegaan met hoi, ik moet meer praktische taken leren inpassen. Dat was namelijk wel iets concreets waar ze om hulp vroeg en ze zich meer gehoord en begrepen had kunnen voelen.
Inb4 de ene maand die klaarblijkelijk zoveel verandering heeft gebracht dat er niks meer aangedaan kan worden want ja maar zij
Dat deed ik al. Ik liep bij de GGZ nogmaals....
Kentekenplaatvrijdag 22 december 2017 @ 01:05
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:03 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ja dat wel maar wat kost een douche nu. Ik hoef daar niet voor te betalen ofzo :D
Water, stroom en gas. Dus ze hebben wel degelijk meer kosten. Niet direct, maar dat gaan ze vast zien op de jaarafrekening.

Dat ik je dat uit moet leggen ook. :{
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 01:05
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:04 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Gaat niet. Ik woon daar.
Ow, maar dan moet zij alles betalen?
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:05
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:05 schreef Raskolnikow het volgende:
Zeggen
Ik wil de richting weten meer niet. Ik snap heus wel dat het voor haar HEEL lastig is.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:05 schreef Kentekenplaat het volgende:

[..]

Water, stroom en gas. Dus ze hebben wel degelijk meer kosten. Niet direct, maar dat gaan ze vast zien op de jaarafrekening.

Dat ik je dat uit moet leggen ook. :{
Ik hoef niets te betalen. Vroeger niet en nu ook niet.
Kentekenplaatvrijdag 22 december 2017 @ 01:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:04 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Gaat niet. Ik woon daar.
Huh?
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:05 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Ow, maar dan moet zij alles betalen?
Nee? Ik heb tot December gewoon meebetaald ouwe reus? Ik zeg toch dat ik na Oktober nog geld had? Wel lezen he.
missgeluktvrijdag 22 december 2017 @ 01:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:58 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Soms koken
Stofzuigen
Dweilen
Vaat aanzetten (soms)
Wasmachine (doet ze liever zelf)
Dieren eten en drinken geven (vaker ik)

Wat nog meer?

Oja 1 x per maand of 2 maanden 1 grote schoonmaakbeurt van douche maar ook dat wil ze liever zelf doen.
En ze had een baan.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:06 schreef Kentekenplaat het volgende:

[..]

Huh?
Huurhuis. Samen getekend he. Je kan niet zomaar ergens yolo bijstand aanvragen. Ik woon in een andere stad op papier he.
Scary_Maryvrijdag 22 december 2017 @ 01:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:53 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Dat ga ik ook zeker doen. De grap is wel (dat had ik in een eerder deel al aangegeven) dat ze NU ineens wel een boek over mijn problematiek wil kopen etc etc. Dan denk ik waarom nu wel?
Om beter tot je door te kunnen dringen en om nu eens op te zoeken of een en ander echt vanuit je problematiek een blijvende issue blijft.
Heb je haar weleens meegenomen naar jouw psych? Samen een website doorgelezen van goh, wat vindt je er van of herken je dit?
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 01:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:05 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Dan heb jij een retarded UWV-arts gehad. Ik namelijk niet. Ligt ook aan wat je hebt overigens.
Maar dan vraag ik me af wat er dan in augustus veranderd is waardoor je toen kon gaan werken. Waren je psychische problemen toen minder?
Kentekenplaatvrijdag 22 december 2017 @ 01:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:06 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik hoef niets te betalen. Vroeger niet en nu ook niet.
Nee, dat je gepamperd wordt was me al duidelijk. Maar jij zei dat je alleen eet en dat klopt dus niet.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:06 schreef missgelukt het volgende:

[..]

En ze had een baan.
Jup ik ook tot 2 jaar terug helaas.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:08
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:07 schreef Scary_Mary het volgende:

[..]

Om beter tot je door te kunnen dringen en om nu eens op te zoeken of een en ander echt vanuit je problematiek een blijvende issue blijft.
Heb je haar weleens meegenomen naar jouw psych? Samen een website doorgelezen van goh, wat vindt je er van of herken je dit?
Nee toen ik bij de psych liep ging het vooral over hoe IK naar mijzelf keek en dat soort dingen. Wat jij bedoelt is niet ter sprake gekomen. GGZ is ook kut hoor. Ik ken inmiddels van haar oom een betere instantie die wat dieper erop ingaan zeg maar.
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 01:08
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:06 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee? Ik heb tot December gewoon meebetaald ouwe reus? Ik zeg toch dat ik na Oktober nog geld had? Wel lezen he.
Je hebt nu geen geld meer zeg je net. Als je dan volgende week weer daar gaat wonen, maken je ouders dan geld voor je eten over of zo?
Scary_Maryvrijdag 22 december 2017 @ 01:08
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 00:55 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik snap niet waarom je een boek van 25 euro wil kopen dan :S Dat slaat toch als kut op Dirk?
Kost geld duh en als het zo belangrijk voor je was dan had je haar dat boek zelf ook wel kado kunnen doen natuurlijk..
Boca_Ratonvrijdag 22 december 2017 @ 01:08
Ik denk dat je vriendin lekker teut aan het worden is op die borrel en gelijk heeft ze. Even zonder haar baby van 31, top 👍🏻
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:08
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:07 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Maar dan vraag ik me af wat er dan in augustus veranderd is waardoor je toen kon gaan werken. Waren je psychische problemen toen minder?
Nee die waren niet minder. Ik had ze beter onder controle door die bezoeken bij de GGZ en doordat ik dacht dat onze relatie super ging. Zo kwam ze over althans, waardoor ik echt super in mijn vel zat enz. Je herkent dat vast misschien wel.
Kentekenplaatvrijdag 22 december 2017 @ 01:08
Ik ga maar eens slapen, ik lees het morgenavond wel weer, maar ik geloof niet dat er dan ook maar een spat veranderd is in de situatie en dan met name de denkwijze van TS.
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 01:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:07 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Jup ik ook tot 2 jaar terug helaas.
2 jaar en 3 maanden.
Moiravrijdag 22 december 2017 @ 01:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:03 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik vind dat zij altijd fantastisch is omgegaan met mij. Ik heb dit vanaf geboorte maar het is pas veel later ontdekt. Ik heb wel altijd gezegd; Als jij hulp nodig hebt ofzo trek aan de bel, ik ken immers de ingangen nu. Altijd was het dat zij psychen etc niet nodig had. Tot afgelopen Juni/Juli en haar oom bij ons kwam om te melden dat hij ging scheiden van zijn vrouw die bi-polair is. Misschien heeft dat haar getriggerd ofzo? Geen idee.
Hoe jij vindt dat ze ermee om is gegaan zegt natuurlijk alsnog niks over haar interne belevingswereld en of ze zich daar gehoord in heeft gevoeld.
Misschien heeft ze zelf ook wel helemaal niet bewust doorgehad (tot recent dus) dat het voor haar toch de relatie heeft gekost.
You just don’t know.

Daarom is het zo vreemd dat je hier maar 11 topics vol blijft lullen met aannames en giswerk terwijl je fucking 4 weken zit te wachten op een normaal gesprek waarin je haar daar zelf om kan vragen.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:07 schreef Kentekenplaat het volgende:

[..]

Nee, dat je gepamperd wordt was me al duidelijk. Maar jij zei dat je alleen eet en dat klopt dus niet.
Nouja mijn ouders zijn mensen die vinden dat je gewoon voor je kids moet betalen. Het is overigens niet zo dat ik niks zou betalen maar kan het nu gewoon niet. Heb vaak zat wat betaald ofzo hoor daar niet van.
Boca_Ratonvrijdag 22 december 2017 @ 01:10
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:09 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

2 jaar en 3 maanden.
_O-
Kentekenplaatvrijdag 22 december 2017 @ 01:10
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:08 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Je hebt nu geen geld meer zeg je net. Als je dan volgende week weer daar gaat wonen, maken je ouders dan geld voor je eten over of zo?
+1 scherp
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:10
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:08 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Je hebt nu geen geld meer zeg je net. Als je dan volgende week weer daar gaat wonen, maken je ouders dan geld voor je eten over of zo?
NU ja. Maar tot 2-3 weken terug wel. Nee ik heb nog wat spullen die ik niet meer gebruik die ik nu verkoop om eventueel wat op te vangen (stel ik heb eind Januari nog niks) maar daar ga ik niet vanuit. Ik heb nog voor enkele honderden euro's aan spullen waar best wel vraag naar is. Toevallig vandaag nog 100 gevangen voor wat spullen waar ik toch niks mee deed.
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 01:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:08 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee die waren niet minder. Ik had ze beter onder controle door die bezoeken bij de GGZ en doordat ik dacht dat onze relatie super ging. Zo kwam ze over althans, waardoor ik echt super in mijn vel zat enz. Je herkent dat vast misschien wel.
Oh, da's mooi. Ik dacht ergens in deel 7 gelezen te hebben dat je niet zoveel aan de GGZ hebt gehad, maar wellicht vergis ik me. Hopelijk heb je nu dan geen terugval omdat de relatie niet meer goed gaat waardoor je je weer ziek moet melden bij het UWV.
Sarabivrijdag 22 december 2017 @ 01:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:03 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ja dat wel maar wat kost een douche nu. Ik hoef daar niet voor te betalen ofzo :D
Zeg je dat ook tegen je vriendin?
Je snapt het echt echt echt niet
Scary_Maryvrijdag 22 december 2017 @ 01:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:08 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee toen ik bij de psych liep ging het vooral over hoe IK naar mijzelf keek en dat soort dingen. Wat jij bedoelt is niet ter sprake gekomen. GGZ is ook kut hoor. Ik ken inmiddels van haar oom een betere instantie die wat dieper erop ingaan zeg maar.
Wat bedoel ik dan denk je?
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 01:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:10 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

NU ja. Maar tot 2-3 weken terug wel. Nee ik heb nog wat spullen die ik niet meer gebruik die ik nu verkoop om eventueel wat op te vangen (stel ik heb eind Januari nog niks) maar daar ga ik niet vanuit. Ik heb nog voor enkele honderden euro's aan spullen waar best wel vraag naar is. Toevallig vandaag nog 100 gevangen voor wat spullen waar ik toch niks mee deed.
Misschien kan je dan wat spullen verkopen zodat je een treinkaartje kan kopen om te solliciteren. Des te sneller heb je weer inkomsten.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:15
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:13 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Misschien kan je dan wat spullen verkopen zodat je een treinkaartje kan kopen om te solliciteren. Des te sneller heb je weer inkomsten.
Dat heb ik vorige week ook gedaan uiteindelijk. Nu moest ik van die werkgever even wachten of anders morgen even bellen voor een tweede gesprek die er sowieso komt volgens hun. Als ik eenmaal daar ben, 30ste dus of eerder (als ze mij aannemen en eerder willen laten beginnen) dan kan ik verder. Vanuit hier kan ik niet zonder geld naar 5 tot 10 gesprekken ofzo.
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 01:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:15 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Dat heb ik vorige week ook gedaan uiteindelijk. Nu moest ik van die werkgever even wachten of anders morgen even bellen voor een tweede gesprek die er sowieso komt volgens hun. Als ik eenmaal daar ben, 30ste dus of eerder (als ze mij aannemen en eerder willen laten beginnen) dan kan ik verder. Vanuit hier kan ik niet zonder geld naar 5 tot 10 gesprekken ofzo.
Twee of drie andere gesprekken gaat toch wel? Is ook beter onderhandelen in het arbeidsvoorwaardengesprek als je ook andere sollicitaties hebt lopen.
Sarabivrijdag 22 december 2017 @ 01:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:09 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nouja mijn ouders zijn mensen die vinden dat je gewoon voor je kids moet betalen.
Ook voor kinderen van jouw leeftijd?
En ze vinden wel dat jouw vriendin alles fout doet...snap dat je daar lekker zit
Scary_Maryvrijdag 22 december 2017 @ 01:16
Ook nog niet genoemd, kun je niet bij een van je verenigingsvrienden logeren?
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:16 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Twee of drie andere gesprekken gaat toch wel? Is ook beter onderhandelen in het arbeidsvoorwaardengesprek als je ook andere sollicitaties hebt lopen.
2 a 3 op een dag zou kunnen, maar dat is lastig plannen vooraf natuurlijk. Maar stel je hebt 3 gesprekken dat is 90 euro (3x retour) dat heb ik nu niet. Maar whatever happens het is ook mijn huis en vanuit daar kan ik veel makkelijker aan werk komen dan vanuit hier (alhoewel ik nu al paar maanden aan het zoeken ben lol). Maar bus kost 1,50 of fiets etc.
Sarabivrijdag 22 december 2017 @ 01:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:16 schreef Scary_Mary het volgende:
Ook nog niet genoemd, kun je niet bij een van je verenigingsvrienden logeren?
Nee die vrienden raakt ie ook kwijt als zijn vriendin het uitmaakt
Net zoals alle dieren

(Waarom snapt niemand)
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:18
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:16 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Ook voor kinderen van jouw leeftijd?
En ze vinden wel dat jouw vriendin alles fout doet...snap dat je daar lekker zit
Ja het blijven je kinderen. Hoe kom je daarbij? Mijn ouders vinden juist dat ze in heel veel dingen gelijk heeft! Ze vinden alleen de manier waarop ze dit aanpakt niet goed.
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 01:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:18 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

2 a 3 op een dag zou kunnen, maar dat is lastig plannen vooraf natuurlijk. Maar stel je hebt 3 gesprekken dat is 90 euro (3x retour) dat heb ik nu niet. Maar whatever happens het is ook mijn huis en vanuit daar kan ik veel makkelijker aan werk komen dan vanuit hier (alhoewel ik nu al paar maanden aan het zoeken ben lol). Maar bus kost 1,50 of fiets etc.
Je had toch 100 euro verdiend door spullen te verkopen?
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:16 schreef Scary_Mary het volgende:
Ook nog niet genoemd, kun je niet bij een van je verenigingsvrienden logeren?
Ja hoor dat kan, alleen wil ik niemand tot last zijn, maar ik kan prima weekje ergens logeren, maar ik kan ook niet vragen om 3 maanden te blijven ofzo.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:18 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Je had toch 100 euro verdiend door spullen te verkopen?
Ja trein vorige week 30, rest gestort (just to make sure mochten ze wat afschrijven, denk aan een verzekering dat soort dingen).
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 01:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:19 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ja trein vorige week 30, rest gestort (just to make sure mochten ze wat afschrijven, denk aan een verzekering dat soort dingen).
Tjah, ziektekostenverzekering is duur inderdaad. Gaat je vriendin die straks betalen als je weer terug bent?
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:21
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:20 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Tjah, ziektekostenverzekering is duur inderdaad. Gaat je vriendin die straks betalen als je weer terug bent?
Nope die heb ik altijd zelf betaald. Ook dingen als Ziggo, gemeentebelasting enz betaal ik allemaal. Ze verdient weinig he. Huur is al 730 euro. Dan 2-3x tanken erbij.
Scary_Maryvrijdag 22 december 2017 @ 01:22
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:18 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Nee die vrienden raakt ie ook kwijt als zijn vriendin het uitmaakt
Net zoals alle dieren

(Waarom snapt niemand)
Omdat ik ook geen boek heb gekregen of mee ging naar de psych ;(
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 01:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:21 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nope die heb ik altijd zelf betaald. Ook dingen als Ziggo, gemeentebelasting enz betaal ik allemaal. Ze verdient weinig he. Huur is al 730 euro. Dan 2-3x tanken erbij.
Ja, snap ik, maar aangezien je geen inkomsten hebt en er van overtuigd bent dat je geen bijstandsuitkering aan kan vragen dan vraag ik me af hoe je dat wil doen als je dan nog geen werk hebt gevonden.
Scary_Maryvrijdag 22 december 2017 @ 01:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:18 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ja het blijven je kinderen. Hoe kom je daarbij? Mijn ouders vinden juist dat ze in heel veel dingen gelijk heeft! Ze vinden alleen de manier waarop ze dit aanpakt niet goed.
Wat zouden zij anders doen dan, bijvoorbeeld qua huishoudelijke taken?
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:22 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Ja, snap ik, maar aangezien je geen inkomsten hebt en er van overtuigd bent dat je geen bijstandsuitkering aan kan vragen dan vraag ik me af hoe je dat wil doen als je dan nog geen werk hebt gevonden.
Dan kun je bijzondere bijstand krijgen maar ik ben ervan overtuigd dat ik wel werk heb en snel ook. En als ik 1 maandje achterstand zou hebben bij een zorgverzekeraar (is mij nog nooit overkomen) maar stel dan is dat altijd wel te fixen. Ik kan mij NIET voorstellen dat ik over 3 maanden NOG niks heb. Ik heb inmiddels al wat meer hengels uitliggen overigens. Mijn buurman is tomatenplukker, dan ga ik dat doen ofzo, kan mij het schelen.
Scary_Maryvrijdag 22 december 2017 @ 01:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:19 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ja hoor dat kan, alleen wil ik niemand tot last zijn, maar ik kan prima weekje ergens logeren, maar ik kan ook niet vragen om 3 maanden te blijven ofzo.
In een weekje 2-3 sollicitatiegesprekken is een stuk beter te behapstukken dan één dag. En weer gezellig eens bijkletsen en hangen met je matties is ook +1
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:24 schreef Scary_Mary het volgende:

[..]

In een weekje 2-3 sollicitatiegesprekken is een stuk beter te behapstukken dan één dag. En weer gezellig eens bijkletsen en hangen met je matties is ook +1
Zeker gaat ik ook doen, zeer zeker. Die appen mij suf dat ze mij missen en ik hun. Maar ik ga niet met kerst bij mensen hangen dat snap je zelf ook wel denk ik :D
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:23 schreef Scary_Mary het volgende:

[..]

Wat zouden zij anders doen dan, bijvoorbeeld qua huishoudelijke taken?
Nouja mijn moeder zegt; Ik snap haar frustratie helemaal maar jullie waren toch bezig met instanties enz? Ik zeg: Ja dat klopt. Mijn ma zegt ook misschien is het haar teveel zeker maar aan de andere kant is haar communicatie dan niet eerlijk geweest richting jou. Beide fout en niet de een meer als de ander ofzo.
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 01:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:23 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Dan kun je bijzondere bijstand krijgen maar ik ben ervan overtuigd dat ik wel werk heb en snel ook. En als ik 1 maandje achterstand zou hebben bij een zorgverzekeraar (is mij nog nooit overkomen) maar stel dan is dat altijd wel te fixen. Ik kan mij NIET voorstellen dat ik over 3 maanden NOG niks heb. Ik heb inmiddels al wat meer hengels uitliggen overigens. Mijn buurman is tomatenplukker, dan ga ik dat doen ofzo, kan mij het schelen.
Nee, bijzondere bijstand is voor mensen in de bijstand die extra kosten hebben, zoals voor een kunstgebit of zo. Achterstand bij de zorgverzekeraar zorgt ervoor dat je alleen maar meer moet betalen. Als je het over een periode van drie maanden hebt dan moet iemand dat toch voor je gaan betalen?

Enne, waarom ga je nu geen tomaten plukken en daarnaast verder zoeken naar werk?

Niet om je af te branden, maar jij wil je vriendin terug, en dat gaat wellicht makkelijker als ze niet drie maanden voor je levensonderhoud hoeft te betalen.
Scary_Maryvrijdag 22 december 2017 @ 01:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:25 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Zeker gaat ik ook doen, zeer zeker. Die appen mij suf dat ze mij missen en ik hun. Maar ik ga niet met kerst bij mensen hangen dat snap je zelf ook wel denk ik :D
Nee, maar ik snap wel meer niet :+
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 01:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:27 schreef Scary_Mary het volgende:

[..]

Nee, maar ik snap wel meer niet :+
:D
Sarabivrijdag 22 december 2017 @ 01:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:23 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik kan mij NIET voorstellen dat ik over 3 maanden NOG niks heb. Ik heb inmiddels al wat meer hengels uitliggen overigens. Mijn buurman is tomatenplukker, dan ga ik dat doen ofzo, kan mij het schelen.
Zou je nu ook al kunne doen he? En vanuit daar verder solliciteren
Als je echt wil
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:26 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Nee, bijzondere bijstand is voor mensen in de bijstand die extra kosten hebben, zoals voor een kunstgebit of zo. Achterstand bij de zorgverzekeraar zorgt ervoor dat je alleen maar meer moet betalen. Als je het over een periode van drie maanden hebt dan moet iemand dat toch voor je gaan betalen?

Enne, waarom ga je nu geen tomaten plukken en daarnaast verder zoeken naar werk?

Niet om je af te branden, maar jij wil je vriendin terug, en dat gaat wellicht makkelijker als ze niet drie maanden voor je levensonderhoud hoeft te betalen.
Omdat ik nu hier ben lieve gozert. Ze betaald eigenlijk niks voor mij. Hetgeen ik moet betalen dus zorgverzekering enz halen ze bij mij. Ik wil ook niet dat ze dat voor mij uberhaupt betaald. Boodschappen betaal ik overigens al 14 jaar, maar dat boeit verder ook niet. Is maar net wie er geld heeft weet je wel.

Volgende week zie ik haar, dan ga ik sowieso mee terug (logisch) en dan ga ik gewoon werken en dan zien we wel denk ik.
Scary_Maryvrijdag 22 december 2017 @ 01:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:26 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nouja mijn moeder zegt; Ik snap haar frustratie helemaal maar jullie waren toch bezig met instanties enz? Ik zeg: Ja dat klopt. Mijn ma zegt ook misschien is het haar teveel zeker maar aan de andere kant is haar communicatie dan niet eerlijk geweest richting jou. Beide fout en niet de een meer als de ander ofzo.
En qua huishoudelijke taken?
Sarabivrijdag 22 december 2017 @ 01:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:27 schreef Scary_Mary het volgende:

[..]

Nee, maar ik snap wel meer niet :+
Wij allemaal :D
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:29
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:28 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Zou je nu ook al kunne doen he? En vanuit daar verder solliciteren
Als je echt wil
Ik wacht eerst op dat gesprek met haar. Ik ga niet in een huis wonen als ze mij niet kan luchten of zien. Nu zal dat wel meevallen maar ik kan daar niet plotsklaps opduiken ofzo.
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 01:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:28 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Omdat ik nu hier ben lieve gozert. Ze betaald eigenlijk niks voor mij. Hetgeen ik moet betalen dus zorgverzekering enz halen ze bij mij. Ik wil ook niet dat ze dat voor mij uberhaupt betaald. Boodschappen betaal ik overigens al 14 jaar, maar dat boeit verder ook niet. Is maar net wie er geld heeft weet je wel.

Volgende week zie ik haar, dan ga ik sowieso mee terug (logisch) en dan ga ik gewoon werken en dan zien we wel denk ik.
Dan ga je gewoon werken? Hoe dan? Je zoekt al maanden naar werk toch?
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:30
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:28 schreef Scary_Mary het volgende:

[..]

En qua huishoudelijke taken?
Dat zeg ik toch. Mijn moeder zegt dat ik bepaalde dingen niet handig heb aangepakt (om even door te gaan op je vraag) maar ze snapt ook dat ik daar moeite mee heb. Mijn vader snapt dat weer minder enzovoorts. Mijn ma is vrij neutraal met dat soort dingen. Iedereen heeft gebreken zegt ze en niemand is perfect. Wil niet zeggen dat je er niet aan moet werken maarja dat dus.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:31
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:29 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Dan ga je gewoon werken? Hoe dan? Je zoekt al maanden naar werk toch?
Ergens werken voor 1 week? Ik woon daar toch volgende week pik? Ik sta ook op dat contract he.
Scary_Maryvrijdag 22 december 2017 @ 01:31
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:29 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik wacht eerst op dat gesprek met haar. Ik ga niet in een huis wonen als ze mij niet kan luchten of zien. Nu zal dat wel meevallen maar ik kan daar niet plotsklaps opduiken ofzo.
Je eigen huis is dan wel weer een stuk verder weg, omdat je inteert op reserves die je niet hebt en dan moet je eerst weer in gaan lopen, zoals je zorgverzekering etc. Pas dan kun je gaan sparen voor een borg etc. Ergo, nog meer vertraging en een groter financieel gat..
Sarabivrijdag 22 december 2017 @ 01:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:29 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik wacht eerst op dat gesprek met haar. Ik ga niet in een huis wonen als ze mij niet kan luchten of zien. Nu zal dat wel meevallen maar ik kan daar niet plotsklaps opduiken ofzo.
Ja nu maar waarom niet al eerder gedaan voordat zij dit probleem aan gaf
Nu kan je mooie excuses verzinnen
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:31 schreef Scary_Mary het volgende:

[..]

Je eigen huis is dan wel weer een stuk verder weg, omdat je inteert op reserves die je niet hebt en dan moet je eerst weer in gaan lopen, zoals je zorgverzekering etc. Pas dan kun je gaan sparen voor een borg etc. Ergo, nog meer vertraging en een groter financieel gat..
Eens maar er is nu geen gat. Ik kan toch niet ergens gaan werken waar ik helemaal niet woon voor 5 dagen ofzo? Plus dat het belachelijk op je CV staat ook nog eens.
Boca_Ratonvrijdag 22 december 2017 @ 01:32
Je kunt toch niet maanden bij je vriendin blijven wonen als zij de relatie verbroken heeft?
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:33
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:32 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Ja nu maar waarom niet al eerder gedaan voordat zij dit probleem aan gaf
Nu kan je mooie excuses verzinnen
Waarom niet eerder werk gezocht bedoel je dat? In het dorp en omgeving waar wij wonen daar heb ik gewoon werk gezocht, vanaf Augustus. Ik had zelfs een hele planning gemaakt op papier hoe ik 2018 wilde invullen. Rijbewijs halen zodat ik niet afhankelijk ben van OV, dat soort dingen.
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 01:34
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:31 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ergens werken voor 1 week? Ik woon daar toch volgende week pik? Ik sta ook op dat contract he.
Dat snap ik, maar als je nergens werk hebt kunnen vinden in de afgelopen drie maanden, waarom zou dat volgende week ineens wel lukken?
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:34
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:32 schreef Boca_Raton het volgende:
Je kunt toch niet maanden bij je vriendin blijven wonen als zij de relatie verbroken heeft?
Waarom zou dat niet kunnen? Er was hier een user die 12 maanden bij ex heeft ingewoond. Je kan iemand niet zomaar buiten keilen. Waar moet ik heen met al mijn spullen? Mijn ouders hebben die ruimte niet hoor. Zo zit ze ook niet in elkaar trouwens. Daarbij sta ik op het contract. Ze kan mij alleen buiten zetten d.m.v. een rechter. Punt is wel ze heeft geen rechtsbijstand en een rechter kan ze niet betalen maar zover komt het niet, wees gerust. Ze zet nog geen wildvreemde op straat.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:34 schreef Raskolnikow het volgende:
Op
Omdat ik een zeer goed gevoel heb overgehouden aan dat eerste gesprek? Omdat ze een tweede gesprek willen? Omdat ik tussendoor verder ben gaan zoeken en extra lijnen heb gevonden?
Boca_Ratonvrijdag 22 december 2017 @ 01:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:33 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Rijbewijs halen zodat ik niet afhankelijk ben van OV, dat soort dingen.
Je vriendin zou zeggen: geen GELD!!!!!’
Sarabivrijdag 22 december 2017 @ 01:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:33 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Waarom niet eerder werk gezocht bedoel je dat? In het dorp en omgeving waar wij wonen daar heb ik gewoon werk gezocht, vanaf Augustus. Ik had zelfs een hele planning gemaakt op papier hoe ik 2018 wilde invullen. Rijbewijs halen zodat ik niet afhankelijk ben van OV, dat soort dingen.
Nee waarom niet eerder tomaten gaan plukken? Dat kan je zo gaan doen zij je net
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:35
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:35 schreef Boca_Raton het volgende:

[..]

Je vriendin zou zeggen: geen GELD!!!!!’
True that :D Maar bedoel dus baan in de buurt (zoals bijv waar ik vandeweek ben geweest, zou ideaal zijn) en dan rijbewijs.
Scary_Maryvrijdag 22 december 2017 @ 01:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:30 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Dat zeg ik toch. Mijn moeder zegt dat ik bepaalde dingen niet handig heb aangepakt (om even door te gaan op je vraag) maar ze snapt ook dat ik daar moeite mee heb. Mijn vader snapt dat weer minder enzovoorts. Mijn ma is vrij neutraal met dat soort dingen. Iedereen heeft gebreken zegt ze en niemand is perfect. Wil niet zeggen dat je er niet aan moet werken maarja dat dus.
Nee, zo duidelijk komt het niet over. Ik snap dan ook niet waarom je ma je niet helpt met die dingen waar je moeite mee hebt, terwijl je gewilde relatie er mede op springen door staat en jij bij hen in huis zit. Een prima kans om jou te empoweren, maar kennelijk voelt bevestiging cq goedkeuring van haar krijgen al genoeg als eraan werken. Dan keurt ze het handelen van je vriendin af en laat jou vervolgens zwelgen in de ruimte die nou juist problemen mee veroorzaakt. Enabler much..
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 01:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:35 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Omdat ik een zeer goed gevoel heb overgehouden aan dat eerste gesprek? Omdat ze een tweede gesprek willen? Omdat ik tussendoor verder ben gaan zoeken en extra lijnen heb gevonden?
Zoeken deed je toch al 2-3 uur per dag? Ben je in de afgelopen drie maanden dan nooit eerder tot een tweede gesprek gekomen?
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:35 schreef Scary_Mary het volgende:

[..]

Nee, zo duidelijk komt het niet over. Ik snap dan ook niet waarom je ma je niet helpt met die dingen waar je moeite mee hebt, terwijl je gewilde relatie er mede op springen door staat en jij bij hen in huis zit. Een prima kans om jou te empoweren, maar kennelijk voelt bevestiging cq goedkeuring van haar krijgen al genoeg als eraan werken. Dan keurt ze het handelen van je vriendin af en laat jou vervolgens zwelgen in de ruimte die nou juist problemen mee veroorzaakt. Enabler much..
Oh nee dat doen ze ook wel. Ik heb de afgelopen weken UREN met ze gesproken dat ik bepaalde dingen anders moet doen of anders moet bekijken. Nee daar kan ik niks over zeggen dat doen ze wel.
Boca_Ratonvrijdag 22 december 2017 @ 01:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:34 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Waarom zou dat niet kunnen? Er was hier een user die 12 maanden bij ex heeft ingewoond. Je kan iemand niet zomaar buiten keilen. Waar moet ik heen met al mijn spullen? Mijn ouders hebben die ruimte niet hoor. Zo zit ze ook niet in elkaar trouwens. Daarbij sta ik op het contract. Ze kan mij alleen buiten zetten d.m.v. een rechter. Punt is wel ze heeft geen rechtsbijstand en een rechter kan ze niet betalen maar zover komt het niet, wees gerust. Ze zet nog geen wildvreemde op straat.
Dat werkt niet. Dat wordt een enkele reis naar je ouders.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:36
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:35 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Nee waarom niet eerder tomaten gaan plukken? Dat kan je zo gaan doen zij je net
Omdat ik dat helemaal niet wist. Ik ving wat op van een gesprek van de buurman en zodoende gaan vragen.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:37
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:36 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Zoeken deed je toch al 2-3 uur per dag? Ben je in de afgelopen drie maanden dan nooit eerder tot een tweede gesprek gekomen?
Ik bedoel zoeken als in de buurman bijvoorbeeld. Dat komt dan toevallig op je pad, omdat je een gesprek opvangt dat idee. Ik ben zelfs tot een derde gesprek gekomen uit 400 kandidaten. Daarom probeer ik ook te denken; Je hebt de baan nog niet, chill. Maar ik probeer wel zo enthousiast mogelijk te zijn uiteraard en te laten zien dat ze aan mij de goede hebben.
Sarabivrijdag 22 december 2017 @ 01:37
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:35 schreef Boca_Raton het volgende:

[..]

Je vriendin zou zeggen: geen GELD!!!!!’
En waarom een planning maken voor 2018. Ga gewoon aan de slag na 2,5 jaar.
Arme vriendin
Boca_Ratonvrijdag 22 december 2017 @ 01:38
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:36 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Oh nee dat doen ze ook wel. Ik heb de afgelopen weken UREN met ze gesproken dat ik bepaalde dingen anders moet doen of anders moet bekijken. Nee daar kan ik niks over zeggen dat doen ze wel.
Ik kan ook uuuuuuren praten. Wordt mijn huis alleen niet schoon van.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:38
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:36 schreef Boca_Raton het volgende:

[..]

Dat werkt niet. Dat wordt een enkele reis naar je ouders.
Ze kan mij volgens de wet niet buiten zetten dus succes daarmee. Ik heb gewoon de sleutel en slot vervangen kan niet, want het is zo'n speciaal slot die je met je mobiel enz open kan maken en toestanden (nieuwbouwhuis).
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:39
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:37 schreef Sarabi het volgende:

[..]

En waarom een planning maken voor 2018. Ga gewoon aan de slag na 2,5 jaar.
Arme vriendin
Je lijkt een familielid van mij wel. ER IS WERK ZAT! Jazeker koekoek.
Sarabivrijdag 22 december 2017 @ 01:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:36 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Omdat ik dat helemaal niet wist. Ik ving wat op van een gesprek van de buurman en zodoende gaan vragen.
Nou dan nu meteen achteraan niet het andere gesprek afwachten
Dat probleem los je dan op als het er is
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:40
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:39 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Nou dan nu meteen achteraan niet het andere gesprek afwachten
Dat probleem los je dan op als het er is
Dat ga ik ook doen als ik terug ben. Dat besef ik mij echt wel.
Scary_Maryvrijdag 22 december 2017 @ 01:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:32 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Eens maar er is nu geen gat. Ik kan toch niet ergens gaan werken waar ik helemaal niet woon voor 5 dagen ofzo? Plus dat het belachelijk op je CV staat ook nog eens.
Ja, wacht daar maar lekker op. Dat werkte in je relatie ook zo fantastisch. En verder is het natuurlijk enorme kul om nu ineens wel holy te gaan doen, want dat soort korte klusjes doe je voor de centjes en niet voor je cv ter versterking van het beeld dat je geen werk wil of kan houden natuurlijk
Sarabivrijdag 22 december 2017 @ 01:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:39 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Je lijkt een familielid van mij wel. ER IS WERK ZAT! Jazeker koekoek.
Jij zegt net zelf dat je dat werk van je buurman zo zou kunnen doen
Boca_Ratonvrijdag 22 december 2017 @ 01:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:38 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ze kan mij volgens de wet niet buiten zetten dus succes daarmee. Ik heb gewoon de sleutel en slot vervangen kan niet, want het is zo'n speciaal slot die je met je mobiel enz open kan maken en toestanden (nieuwbouwhuis).
Nogmaals: jij kunt die huur nooooooit in je eentje ophoesten dus jij gaat retour naar je ouders. Geloof me.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:40
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:40 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Jij zegt net zelf dat je dat werk van je buurman zo zou kunnen doen
Dat wil nog niet zeggen dat er werk zat is.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:41
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:40 schreef Boca_Raton het volgende:

[..]

Nogmaals: jij kunt die huur nooooooit in je eentje ophoesten dus jij gaat retour naar je ouders. Geloof me.
Kan alleen als je de rechter inschakelt. Google het maar hoor. Probleem is daar heeft ze geen geld voor dus succes.
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 01:42
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:39 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Je lijkt een familielid van mij wel. ER IS WERK ZAT! Jazeker koekoek.
Huh? Je zei net zelf toch dat je 'gewoon gaat werken'?
Polenbatservrijdag 22 december 2017 @ 01:42
Maar zij kan wel besluiten iets anders te zoeken qua woonruimte en jou dan daar achter laten met een hoge huur. Dan ga je het niet redden zonder baan. Ik hoop dat je wordt aangenomen bij die baan waar je op gesolliciteerd hebt.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:42 schreef Polenbatser het volgende:
Maar zij kan wel besluiten iets anders te zoeken qua woonruimte en jou dan daar achter laten met een hoge huur. Dan ga je het niet redden zonder baan. Ik hoop dat je wordt aangenomen bij die baan waar je op gesolliciteerd hebt.
Dat kan ze zeker alleen zou ze dat nooit doen. Dan zou ze nog liever als vrienden bijelkaar wonen. Dat hoop ik ook thanks!
Boca_Ratonvrijdag 22 december 2017 @ 01:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:41 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Kan alleen als je de rechter inschakelt. Google het maar hoor. Probleem is daar heeft ze geen geld voor dus succes.
Jij hebt geen geld. Kunt geen huishouden runnen en werken dat komt er niet van. Conclusie: retour afzender.
Polenbatservrijdag 22 december 2017 @ 01:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:43 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Dat kan ze zeker alleen zou ze dat nooit doen. Dan zou ze nog liever als vrienden bijelkaar wonen. Dat hoop ik ook thanks!
Weet je dat zeker? Ik zou daar nooit vanuit gaan.
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 01:44
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:40 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Dat wil nog niet zeggen dat er werk zat is.
Maar dan kan je er toch ook niet vanuit gaan dat je vanaf volgende week gewoon gaat werken. En dus moet je toch een plan maken voor als je geen werk hebt, want je ziektekostenverzekering en dergelijke moeten toch betaald worden?
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:44
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:43 schreef Boca_Raton het volgende:

[..]

Jij hebt geen geld. Kunt geen huishouden runnen en werken dat komt er niet van. Conclusie: retour afzender.
Nope zo werkt het niet. Als ik tegen die tijd werk heb kan ze mij niets maken. Dan moet ze naar de rechter en dat gaat niet want dat zul je zelf voor moeten schieten. Geen geld = geen rechter.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:44
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:43 schreef Polenbatser het volgende:

[..]

Weet je dat zeker? Ik zou daar nooit vanuit gaan.
Jawel het is een lieverd. Dit alles is allemaal kut natuurlijk maar ze is een goed mens.
Sarabivrijdag 22 december 2017 @ 01:45
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:40 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Dat wil nog niet zeggen dat er werk zat is.
Je spreekt jezelf nu wel heel erg tegen
Communiceer je zo ook offline?
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:45
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:44 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Maar dan kan je er toch ook niet vanuit gaan dat je vanaf volgende week gewoon gaat werken. En dus moet je toch een plan maken voor als je geen werk hebt, want je ziektekostenverzekering en dergelijke moeten toch betaald worden?
Dan betaal ik die 2x als ik na 2 maanden werk heb? Dat zijn dingen dat is kut maar op te lossen. Positief blijven! Ik ga ervan uit ik heb volgende week werk (bij wijze van).
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:45
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:45 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Je spreekt jezelf nu wel heel erg tegen
Communiceer je zo ook offline?
Nee ik bedoel het anders, sorry voor de misvatting. Er is niet veel werk, nee maar ik solliciteer op alles wat er WEL is. Laat ik het zo zeggen.
Boca_Ratonvrijdag 22 december 2017 @ 01:45
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:44 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nope zo werkt het niet. Als ik tegen die tijd werk heb kan ze mij niets maken. Dan moet ze naar de rechter en dat gaat niet want dat zul je zelf voor moeten schieten. Geen geld = geen rechter.
Tegen die tijd heb jij geen werk. Geen werk = geen huis.
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 01:46
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:45 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Dan betaal ik die 2x als ik na 2 maanden werk heb? Dat zijn dingen dat is kut maar op te lossen. Positief blijven! Ik ga ervan uit ik heb volgende week werk (bij wijze van).
Je doet net alsof de banen voor het oprapen liggen...
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:46
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:45 schreef Boca_Raton het volgende:

[..]

Tegen die tijd heb jij geen werk. Geen werk = geen huis.
Nogmaals zonder rechter kan ze mij niet buiten zetten. Is dat Arabisch? Of ik moet huiselijk geweld toepassen dan wel maar zo zit ik niet in elkaar.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:46 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Je doet net alsof de banen voor het oprapen liggen...
Nee zeer zeker niet maar ik moet positief blijven toch? Anders komt er helemaal niks van mij terecht vrees ik.
Sarabivrijdag 22 december 2017 @ 01:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:45 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Dan betaal ik die 2x als ik na 2 maanden werk heb? Dat zijn dingen dat is kut maar op te lossen. Positief blijven! Ik ga ervan uit ik heb volgende week werk (bij wijze van).
Nu doe jezelf alsof de banen voor het oprapen liggen.....wat wil je nu zeggen
Scary_Maryvrijdag 22 december 2017 @ 01:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:36 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Oh nee dat doen ze ook wel. Ik heb de afgelopen weken UREN met ze gesproken dat ik bepaalde dingen anders moet doen of anders moet bekijken. Nee daar kan ik niks over zeggen dat doen ze wel.
Ik zal het nog een keertje duidelijker typen dan. Het gaat niet om het lullen, want na al deze topics weten wij ook wel dat je heel veel kan lullen ja. Het gaat om wat je er uiteindelijk MEE GAAT DOEN. Je ouders doen iets voor je, niet met je. Behalve zitten en lekker begripvol zijn, maar concreet DOE je er verder weinig mee. En dat vind ik zeker gezien je ma dus wel enigszins een beeld heeft van hoe het anders zou kunnen best kwalijk. Want het wordt jouw vriendin wel verweten, maar zelf heeft ze makkelijk luisteren aangezien je er vooralsnog niet woont. Ze heeft niet actief taken met je op proberen te pakken. Niet voor je uit huis ging en niet nu je bijna op het punt staat terug te komen. Niet om het jou sowieso alsnog beter proberen te leren doen en dus ook niet voor jouw zo gewilde relatie die hier enorme hinder van ondervindt.

Je mist een stimulans zo, intern was al duidelijk, maar ook extern en daarmee houden je ouders je kennelijk liever een kind. Lekker sussen ipv klussen..
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 01:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:46 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nogmaals zonder rechter kan ze mij niet buiten zetten. Is dat Arabisch? Of ik moet huiselijk geweld toepassen dan wel maar zo zit ik niet in elkaar.
Ze kan wel andere woonruimte zoeken. Dat kan binnen een week geregeld zijn.
Sarabivrijdag 22 december 2017 @ 01:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:46 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nogmaals zonder rechter kan ze mij niet buiten zetten. Is dat Arabisch? Of ik moet huiselijk geweld toepassen dan wel maar zo zit ik niet in elkaar.
En wat als zij op zoek gaat naar een eigen huurhuis?
Kan je zeggen dat ze dat niet doet maar tot vorige maand dacht je ook de perfecte relatie te hebben en nu zit je hier.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:47 schreef Scary_Mary het volgende:

[..]

Ik zal het nog een keertje duidelijker typen dan. Het gaat niet om het lullen, want na al deze topics weten wij ook wel dat je heel veel kan lullen ja. Het gaat om wat je er uiteindelijk MEE GAAT DOEN. Je ouders doen iets voor je, niet met je. Behalve zitten en lekker begripvol zijn, maar concreet DOE je er verder weinig mee. En dat vind ik zeker gezien je ma dus wel enigszins een beeld heeft van hoe het anders zou kunnen best kwalijk. Want het wordt jouw vriendin wel verweten, maar zelf heeft ze makkelijk luisteren aangezien je er vooralsnog niet woont. Ze heeft niet actief taken met je op proberen te pakken. Niet voor je uit huis ging en niet nu je bijna op het punt staat terug te komen. Niet om het jou sowieso alsnog beter proberen te leren doen en dus ook niet voor jouw zo gewilde relatie die hier enorme hinder van ondervindt.

Je mist een stimulans zo, intern was al duidelijk, maar ook extern en daarmee houden je ouders je kennelijk liever een kind. Lekker sussen ipv klussen..
Mijn ouders komen vaak op visite en zien ons dagelijks ritueel ook. Ze geven haar daar gewoon gelijk in he. Alleen kan ik vanaf hier dat niet oplossen. Ik moet die TIPS meenemen en uitvoeren op zeker.
Scary_Maryvrijdag 22 december 2017 @ 01:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:41 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Kan alleen als je de rechter inschakelt. Google het maar hoor. Probleem is daar heeft ze geen geld voor dus succes.
Toevoeging van het juridisch loket op basis van je inkomen al gegoogled?
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:47 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Ze kan wel andere woonruimte zoeken. Dat kan binnen een week geregeld zijn.
Dat gaat ze niet doen, want ze vind het huis en omgeving geweldig. Dat is het hem juist.
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 01:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:47 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee zeer zeker niet maar ik moet positief blijven toch? Anders komt er helemaal niks van mij terecht vrees ik.
Nou, ik zou vooral eens gaan kijken wat er steeds gebeurt als je in contact met anderen bent. Misschien is er een patroon wat zich steeds herhaald en wat je zelf liever niet wil zien. Je moet je dan echter wel openstellen voor kritiek, ook al is dat moeilijk en denk je in eerste instantie alleen 'Ja, maar...'.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:49
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:48 schreef Scary_Mary het volgende:

[..]

Toevoeging van het juridisch loket op basis van je inkomen al gegoogled?
Jup helpen tot x-bedrag en daarna toedels. Heb het zelf meegemaakt met een schade afwikkeling. Hielpen ze mij en daarna was het wij kunnen u niet meer helpen, budget op.
Boca_Ratonvrijdag 22 december 2017 @ 01:49
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:48 schreef Sarabi het volgende:

[..]

En wat als zij op zoek gaat naar een eigen huurhuis?
Kan je zeggen dat ze dat niet doet maar tot vorige maand dacht je ook de perfecte relatie te hebben en nu zit je hier.
De huur is 730 euro. In geen 100 jaar kan ie dat ophoesten.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:49
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:49 schreef Boca_Raton het volgende:

[..]

De huur is 730 euro. In geen 100 jaar kan ie dat ophoesten.
Wel met een baan en hopelijk de crypto muntjes die wat leuks gaan doen, die ik gelukkig al had :D
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 01:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:48 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Dat gaat ze niet doen, want ze vind het huis en omgeving geweldig. Dat is het hem juist.
Nou ja, misschien vind ze het alleen zijn op een nieuwe plek wel geweldiger als jij niet kan laten zien dat je werkt aan de problemen die zij ervaart in jullie relatie.
Sarabivrijdag 22 december 2017 @ 01:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:48 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Mijn ouders komen vaak op visite en zien ons dagelijks ritueel ook. Ze geven haar daar gewoon gelijk in he. Alleen kan ik vanaf hier dat niet oplossen. Ik moet die TIPS meenemen en uitvoeren op zeker.
Maar even oprecht een andere vraag.
Je geloofd toch niet dat mensen (bv je ouders) alles van een relatie weten alleen maar omdat ze af en toe op bezoek komen en jij hun veel/alles verteld?
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:50 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Nou ja, misschien vind ze het alleen zijn op een nieuwe plek wel geweldiger als jij niet kan laten zien dat je werkt aan de problemen die zij ervaart in jullie relatie.
Zeker zo, maar dat ga ik ook gewoon doen. Al is de kans 1% dat het goed komt dan nog ga ik gewoon de dingen doen die moeten. Ook dankzij jullie hoor thanks daarvoor.
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 01:51
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:49 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Wel met een baan en hopelijk de crypto muntjes die wat leuks gaan doen, die ik gelukkig al had :D
Je hebt geen geld, eet van je ouders, maar ondertussen ben je met hoog risico aan het beleggen?
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:51
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:50 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Maar even oprecht een andere vraag.
Je geloofd toch niet dat mensen (bv je ouders) alles van een relatie weten alleen maar omdat ze af en toe op bezoek komen en jij hun veel/alles verteld?
Ze weten alles. Waarom? Omdat hetgeen ik mankeer om het zomaar te noemen wel een ding is voor de omgeving. Sex enz weten ze niet natuurlijk, maar in principe weten ze alles ja.
Sarabivrijdag 22 december 2017 @ 01:51
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:49 schreef Boca_Raton het volgende:

[..]

De huur is 730 euro. In geen 100 jaar kan ie dat ophoesten.
Als ie een goede baan krijgt wel. Hij heeft al een 2e gesprek.

Zijn vriendin heeft maar een slechte horeca baan.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:51 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Je hebt geen geld, eet van je ouders, maar ondertussen ben je met hoog risico aan het beleggen?
Nee die munten had ik al. Ik beleg niks, die staan in de koelkast en doen niks. Kijken over 2 jaar wel wat ze doen.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:52
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:51 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Als ie een goede baan krijgt wel. Hij heeft al een 2e gesprek.

Zijn vriendin heeft maar een slechte horeca baan.
Klopt. Op basis van een parttime contract zit ik dalijk al aan de 1200 netto (24 uur) oplopend naar 1400.
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 01:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:52 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee die munten had ik al. Ik beleg niks, die staan in de koelkast en doen niks. Kijken over 2 jaar wel wat ze doen.
Misschien kan je er nu wat van verkopen zodat je nu geld hebt voor de trein?
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:52 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Misschien kan je er nu wat van verkopen zodat je nu geld hebt voor de trein?
Nee die waarde hebben ze nog niet. Centenwerk vooral en lange termijn.
Sarabivrijdag 22 december 2017 @ 01:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:51 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ze weten alles. Waarom? Omdat hetgeen ik mankeer om het zomaar te noemen wel een ding is voor de omgeving. Sex enz weten ze niet natuurlijk, maar in principe weten ze alles ja.
Ben benieuwd hoe jij een relatie ziet.
Zelfs huisgenoten die 24/7 bij ons zouden wonen zouden nog niet alles van mijn relatie weten.
Sommige dingen spelen alleen tussen 2 mensen af.
Als je dat niet voelt ben ik echt benieuwd hoe jij een relatie ziet.
Scary_Maryvrijdag 22 december 2017 @ 01:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:48 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Mijn ouders komen vaak op visite en zien ons dagelijks ritueel ook. Ze geven haar daar gewoon gelijk in he. Alleen kan ik vanaf hier dat niet oplossen. Ik moet die TIPS meenemen en uitvoeren op zeker.
Oh ze heeft toch wel gelijk nu? Blij dat het toch duidelijk is overgekomen nu, want het werd toch wel verwarrend zoals je hier communiceert.
Alleen heb je die tips al bij je. En een huishouden ook. Waarom zouden je ouders je niet willen helpen bij zoiets waar jij zo een moeite mee hebt? Het is me duidelijk waarom jij het bij je ouders geen probleem vindt, maar waarom vinden je ouders het dan wel beter om de door jou geprobeerd te implementeren extra huishoudelijke taken bij hen maar weer los te moeten laten? Wat leer en train jij daarmee denken ze?
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:54
Ze appte net dat ze in bed lag, klonk heel redelijk ook. Als ze beetje lam is is ze altijd op het leukst ofzo, geen idee maar heb wel gezegd dat ik het super tof vind dat ze gewoon dr ding aan het doen is en dat ik hoop dat ze het naar dr zin heeft gehad.
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 01:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:53 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee die waarde hebben ze nog niet. Centenwerk vooral en lange termijn.
Je hebt 0,00000000001 bitcoin?
Scary_Maryvrijdag 22 december 2017 @ 01:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:49 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Jup helpen tot x-bedrag en daarna toedels. Heb het zelf meegemaakt met een schade afwikkeling. Hielpen ze mij en daarna was het wij kunnen u niet meer helpen, budget op.
Nieuw jaar=nieuw budget
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:55
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:53 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Ben benieuwd hoe jij een relatie ziet.
Zelfs huisgenoten die 24/7 bij ons zouden wonen zouden nog niet alles van mijn relatie weten.
Sommige dingen spelen alleen tussen 2 mensen af.
Als je dat niet voelt ben ik echt benieuwd hoe jij een relatie ziet.
Zeker zo. Maar mijn omgeving en dan met name ouders weten gewoon dingen, ja geen idee. Wij hebben dat allebei altijd zo gehad met onze ouders. Gewoon heel hecht.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:56
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:54 schreef Scary_Mary het volgende:

[..]

Oh ze heeft toch wel gelijk nu? Blij dat het toch duidelijk is overgekomen nu, want het werd toch wel verwarrend zoals je hier communiceert.
Alleen heb je die tips al bij je. En een huishouden ook. Waarom zouden je ouders je niet willen helpen bij zoiets waar jij zo een moeite mee hebt? Het is me duidelijk waarom jij het bij je ouders geen probleem vindt, maar waarom vinden je ouders het dan wel beter om de door jou geprobeerd te implementeren extra huishoudelijke taken bij hen maar weer los te moeten laten? Wat leer en train jij daarmee denken ze?
Ik heb nooit gezegd dat ze geen gelijk had lieverd. Lees maar terug ik ben zeker schuldig hieraan. Mijn ouders willen wel helpen. Mijn ma gaf al wat dingen aan. Bijvoorbeeld een memo bord voor mijzelf en dat ik dat niet voor haar moet doen, maar echt zelf, dat soort dingen.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:56
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:54 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Je hebt 0,00000000001 bitcoin?
Ik heb geen bitcoins.
Sarabivrijdag 22 december 2017 @ 01:56
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:52 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Klopt. Op basis van een parttime contract zit ik dalijk al aan de 1200 netto (24 uur) oplopend naar 1400.
Dit is allemaal als....
Waarom daar zo trots op zijn? Iets dat je niet hebt.

Maar het salaris van je vriendin onderuit aan het halen.
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:57
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:56 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Dit is allemaal als....
Waarom daar zo trots op zijn? Iets dat je niet hebt.

Maar het salaris van je vriendin onderuit aan het halen.
Ik ben daar niet trots op. Ik trek slechts een vergelijking en ja haar salaris is schandelijk. Daar kan zij niets aan doen, helemaal niet. Maar als je ziet wat ze ervoor doet fucking hell.
Sarabivrijdag 22 december 2017 @ 01:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:55 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Zeker zo. Maar mijn omgeving en dan met name ouders weten gewoon dingen, ja geen idee. Wij hebben dat allebei altijd zo gehad met onze ouders. Gewoon heel hecht.
Ik ben ook hecht met mijn ouders. Wonen 2 huizen verder maar dan nog hebben ze geen idee hoor.

Ieder huisje heeft zijn kruisje en dat weten de ouders niet.
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 01:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:56 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik heb geen bitcoins.
Mijn punt is, het ene moment zeg je dat je met werk en met crypto muntjes de hoge huur straks kunt gaan betalen. Nu echter blijkt dat het centenwerk is en dat het pas op lange termijn iets kan worden. Toch noem je dit als oplossing voor financiële problemen die er op korte termijn al aan kunnen komen. Vind je dat zelf geen vreemde gedachtengang?
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:58
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:58 schreef Sarabi het volgende:

[..]

Ik ben ook hecht met mijn ouders. Wonen 2 huizen verder maar dan nog hebben ze geen idee hoor.

Ieder huisje heeft zijn kruisje en dat weten de ouders niet.
Iedere ouderrelatie is anders he. Ik ken mensen die nog vertellen aan hun moeder als ze net hebben gescheten tja....
Scary_Maryvrijdag 22 december 2017 @ 01:59
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:51 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ze weten alles. Waarom? Omdat hetgeen ik mankeer om het zomaar te noemen wel een ding is voor de omgeving. Sex enz weten ze niet natuurlijk, maar in principe weten ze alles ja.
Vindt je het dan niet zelfs demotiverend als je ouders dan maar gewoon lijnrecht ingaan tegen hetgeen waar jij zo je best voor doet? Doe jij je best om bepaalde verbeteringen door te voeren en dan kom je terug in het ouderlijk huis van waar uit je die structuur al niet mee hebt gekregen, dat suddert veertien jaar door en dan kom je weer terug en dan is het weer van nee jongen laat maar lekker zitten. Wij doen het wel, dat vinden wij ook wel zo makkelijk :')
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 01:59
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:58 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Mijn punt is, het ene moment zeg je dat je met werk en met crypto muntjes de hoge huur straks kunt gaan betalen. Nu echter blijkt dat het centenwerk is en dat het pas op lange termijn iets kan worden. Toch noem je dit als oplossing voor financiële problemen die er op korte termijn al aan kunnen komen. Vind je dat zelf geen vreemde gedachtengang?
Nee ik zeg dat hoop ik die muntjes. Dat weet natuurlijk niemand en was maar een gekkigheid. Natuurlijk kan dat een oplossing zijn, wie zal het zeggen?
Sarabivrijdag 22 december 2017 @ 01:59
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:58 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Iedere ouderrelatie is anders he. Ik ken mensen die nog vertellen aan hun moeder als ze net hebben gescheten tja....
Snap de vergelijking niet
Dus dat vertel je aan je ouders?

Want jouw ouders weten net zoveel als jij van jouw relatie?
AnoniemHvrijdag 22 december 2017 @ 02:00
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:59 schreef Scary_Mary het volgende:

[..]

Vindt je het dan niet zelfs demotiverend als je ouders dan maar gewoon lijnrecht ingaan tegen hetgeen waar jij zo je best voor doet? Doe jij je best om bepaalde verbeteringen door te voeren en dan kom je terug in het ouderlijk huis van waar uit je die structuur al niet mee hebt gekregen, dat suddert veertien jaar door en dan kom je weer terug en dan is het weer van nee jongen laat maar lekker zitten. Wij doen het wel, dat vinden wij ook wel zo makkelijk :')
Nouja het is meer dat ze mij willen ontlasten. Ze weten dat ik amper slaap hierdoor (nu 2-3 uur per nacht) en ze zien mij met mijn ziel onder mn arm lopen. Dat is het meer.
Raskolnikowvrijdag 22 december 2017 @ 02:00
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 december 2017 01:59 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee ik zeg dat hoop ik die muntjes. Dat weet natuurlijk niemand en was maar een gekkigheid. Natuurlijk kan dat een oplossing zijn, wie zal het zeggen?
Nou als ik jou was zou ik me voor alle zekerheid toch maar gaan inschrijven voor een goedkopere woning.