abonnement Unibet Coolblue
pi_175697632
IMA *O* O+
  woensdag 13 december 2017 @ 17:11:20 #152
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_175697842
quote:
0s.gif Op woensdag 13 december 2017 15:32 schreef elliebell het volgende:
IMA, jee!

Aventura, fijn dat het zo stabiel blijft! We duimen gewoon voor uiteindelijk weer een baby van 4300 gram! :Y

Verder hier meld zonder baby. Bij vk geweest, en alles weer helemaal prima. Volgende week met 41 weken weer controle, dan strippen als hij er nog niet is (en het kan). Geen enkele voortekens nog, dus we wachten maar weer rustig af.
dat wordt het niet, maar met de helft zou ik al zo blij zijn :)

Sterkte met de laatste loodjes!!
pi_175697908
quote:
1s.gif Op woensdag 13 december 2017 17:11 schreef Aventura het volgende:

[..]

dat wordt het niet, maar met de helft zou ik al zo blij zijn :)

Sterkte met de laatste loodjes!!
Ja snap ik! Elke dag is er weer 1 voor jou! :*
pi_175697970
Noa, vervelend misselijkheid! Vaak kleine beetjes eten hielp hier wel, en zo snel mogelijk na wakker worden. Blijft het heel erg dan heb je ook medicatie, zijn hier wel wat ervaringsdeskundigen volgens mij. Ik ben niet super misselijk meer geweest na de eerste 3 maanden, maar hang nog steeds 1 keer in de zoveel weken boven de WC, vanochtend was het ook weer raak }:|
pi_175698100
Dankjullie O+

Het blijft spannend, maar het goede begin geeft moed, zeker omdat ze al verder kwamen met de metingen :)

Vette O+ voor onze praktijk en deze VK trouwens. Die hebben ons natuurlijk al vaak gezien in mindere omstandigheden. Dus bij binnenkomst was het echo-apparaat al aan, niks geen overbodige vragen, ‘ga maar snel liggen, dan gaan we kijken’.

Overigens zag ze iets bij m’n eileider wat ze niet helemaal zeker wist. Kon een tweede (gestopte) zwangerschap zijn buiten de baarmoeder. Dat wilde ze toch even laten checken door de echoscopist in het ziekenhuis. Die heeft ze meteen gebeld en we konden meteen doorrijden en tussendoor even komen. Die heeft ook uitgebreid nog weer naar het vruchtje gekeken (met weer een beter apparaat, dus hartje was nog wat beter te zien daar O+ En hij vond het helemaal mooi, lekker hoog, goed in het midden ;) ) en naar de andere vlek. Waarschijnlijk een of andere cyste met een ingewikkelde naam die daar wel hoort of in elk geval vaker voor komt. Checkt ze volgende week nog weer even.

Dus even een vette +1 voor de zorgverleners van vandaag :)

Fijn dat de berichten zo goed zijn Aventura, hopelijk zet de lijn nog een tijdje door :)

En verder weet ik t zo niet. Als het goed blijft gaan ga ik weer wat meer meelezen denk ik :)
pi_175698202
quote:
1s.gif Op woensdag 13 december 2017 13:44 schreef IsabellaMariaAnna het volgende:

[..]

Dat was ik denk ik! Dankjewel!

Het was goed O+ Ik dacht 7, maar metingen waren 7,5/8 weken. Volgende week mogen we al weer komen :)
Ah yes! Ik dacht al dat jij het was maar wilde niet weer de verkeerde naam zeggen haha. :@

Maar supergoed nieuws wat fijn! en volgende week weer, ook heel fijn O+
  woensdag 13 december 2017 @ 18:14:16 #157
286844 Kimpossible
Van lurker tot poster.
pi_175699303
IMA, wat een mooi nieuws!

Aventura, wat goed dat jullie zo gemonitord worden en de uitslagen so far so good zijn.

Bella, hoe is het nu?

Duman, heb je de vk nog gesproken of heb ik er overheen gelezen?

Songeur, knuffels! Heel herkenbaar hoor in deze fase. Mijn lijf is er van de een op de andere dag ook een beetje klaar mee. Heel gek want het ging zo goed en nu is het plots een beetje op. Hou vol, bijna kerst(vakantie) :*

Hier bijna 29 weken nu en alles wel in orde! Niks wat er niet bij hoort, zeg maar, maar dat begint wel een beetje zwaar te worden nu icm een heel drukke baan en volle agenda. Ik kijk zelf dus ook hard uit naar kerst! Kreeg ik vandaag echte bonbons van een van mijn managers als blijk van waardering voor mijn inzet op een project, onder het mom van, chocolade is altijd goed. Is de eerste bonbon er 1 met likeur(aroma). Meh! Die had ik natuurlijk volledig in m’n bakkes gepropt dus het leed was al geschied voor ik er erg in had en nu durf ik niet meer }:|

Waarom hebben alcoholbonbons niet gewoon een soort markerinkje? Er zijn toch veel meer mensen die geen alcohol kunnen/willen/mogen? :|W
Één keer in de zoveel tijd komen dromen uit!
pi_175703398
IMA, gefeliciteerd! En wat een kordate aanpak, fijn!

En Aventura, so far so good... Gelukkig maar!

Noa, hier hetzelfde. Ik ben ook heel slap, de hele dag door een beetje misselijk en echt zo moe
:z. Volgens mij is m'n bloeddruk nu ook al laag, als ik opsta of als ik te lang sta dan zie ik sterretjes en krijg ik een beetje het gevoel alsof er een band om mijn hoofd zit. Maar goed, hopelijk zijn dat in elk geval gunstige tekenen v.w.b. de zwangerschap ;).
pi_175704057
Kim: nee, niet gesproken. Ik wacht de volgende controle af. :)

Eén chocolaatje is niet zo erg, toch? :) Of hou je er sowieso niet van? :P
We zijn ongeveer net zo ver en ik denk dat het idd aan het termijn ligt. Dat zwaar worden. :P Fijn dat je verder geen klachten hebt!

IMA: gefeliciteerd, wat fijn!

Noa: vervelend de misselijkheid! Helaas heb ik er geen tips voor.. sterkte!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Protège moi de mes désirs.
  Moderator woensdag 13 december 2017 @ 20:57:53 #160
382129 crew  Donna
pi_175705001
Goedgekeurd bij de VK.

Mag de suikertest proberen in het ziekenhuis omdat die toch het meest betrouwbaar is. Lukt het niet dan kan ik gewoon een lunchcurve komen prikken bij de VK. Helemaal prima. Zit er iig geen druk op, dat scheelt al.
pi_175705003
Ergens vind ik t fijn dat het even zwaarder worden herkenbaar is voor jullie Duman en Kim. Klinkt niet heel lief dat weet ik, maar dan voel ik me niet zo’n zeur :p

Helpt eten tegen de misselijkheid noa? Of juist niet?

Noix irritant zo’n lage bloeddruk mijne is ook vaak laag. Langzamer opstaan, veeeeeel water drinken helpt hier wel redelijk.
  Moderator woensdag 13 december 2017 @ 21:02:14 #162
382129 crew  Donna
pi_175705155
Stom van die bonbons Kimpossible, maar wel herkenbaar dat het zwaarder wordt. Ik kijk ook echt enorm uit naar m'n vrije week rond kerst. Heerlijk.
pi_175705730
Oh er was nog een bericht van Donna haha. Mobiel mis ik soms wel eens wat. Fijn dat je bent goedgekeurd. Waarom moet je de suikertest eigenlijk?
  woensdag 13 december 2017 @ 22:30:15 #164
286844 Kimpossible
Van lurker tot poster.
pi_175708243
Nah, dat ene chocolaatje zal vast niet zoveel gevolgen hebben, maar ik ben wel van het type ‘ook geen rode wijn saus of stoofschotel of toetjes met een vleugje alcohol’ dus ik baal er wel van. En ik weet niet eens zeker of het alcohol of aroma was :P

Spannend dat interview!

Donna, das fijn! Ik ben benieuwd. Hopelijk komt er niets uit :)

Lage bloeddruk check, 90/50 hier. Forceer niets en probeer geregeld iets kleins te eten en goed te drinken. Lang staan is funest vind ik, lopen gaat wel, dus blijf in beweging.

Songeur dat mag natuurlijk he :p ik heb dat ook: ‘oh het ligt niet aan mij’. Ik heb veeeel last van mijn maag(zuur) en slokdarm, m’n bekken piept en kraakt en ik slaap onwijs slecht, maaaar het ligt niet aan mij - wel aan de termijn. Hahaha. Gaat wel weer over. Zo met de dertig weken voor de deur gaat ook zo onwijs rap ineens, man man man!
Één keer in de zoveel tijd komen dromen uit!
  Moderator woensdag 13 december 2017 @ 22:30:16 #165
382129 crew  Donna
pi_175708245
quote:
0s.gif Op woensdag 13 december 2017 21:18 schreef Songeur het volgende:
Oh er was nog een bericht van Donna haha. Mobiel mis ik soms wel eens wat. Fijn dat je bent goedgekeurd. Waarom moet je de suikertest eigenlijk?
Mijn vader had (is overleden) diabetes dus dan val ik automatisch in de risicogroep.
pi_175712770
Fijn nieuws zeg IMA! *O* En Jagar, Elleska een goede 20 weken echo!

Aventura, óók goed nieuws. Hopelijk zet dit zich nog een hele tijd voort zo. O+

Sethiwe, wat een rotnieuws zeg, ik kan me goed indenken dat je je veel zorgen maakt. Die onzekerheid moet slopend zijn.

Songeur, Duman en Kim, ik herken het zwaarder worden ook hoor. Ik had vorige week ook even een instortmomentje, moest mezelf echt weer even bijeen rapen. Opeens voelen de weken tot aan verlof nog heel lang.

Bella, hoe is het met de jeuk?

Verder las ik nog over indalende baby's van o.a. Cass. Schrikken van je krimpende buik trouwens, gelukkig was alles goed. Doe rustig aan. :*

Ik dacht echt van 'huh, indalen, nu al?' Die van mij gaat dus nog nergens heen. :') Mijn eerste is dus nooit ingedaald, ook tijdens de bevalling niet dus geen ervaring mee. Ik hoop wel heel erg dat deze het wel gaat doen, dat zou voor mijn gevoel de kans op een geslaagde vaginale baring groter maken.

Ik heb een groeiecho gehad van de week, mijn baby die 2 weken geleden nog P20 was, is nu opeens P40. Groeispurtje. :o Wel geruststellend dus. :Y Dit lijkt ook erg op hoe het bij mijn eerste ging, die schoot ook omhoog in gewicht het laatste trimester. Hopelijk wordt deze wel iets minder groot. Mijn ouders waren mee maar ik had iemand in opleiding die niet wist hoe de 3d werkte. Jammer. :P
  donderdag 14 december 2017 @ 08:54:57 #167
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_175712888
Wat geruststellend, LuDann!

Suikertest boks met Donna! Ik zit nu aan het drankje. En waarom, omdat mijn eersteling 4300 gram woog bij de geboorte. Ik vind het bijna een belediging dat dit nu moet want het is wel overduidelijk dat deze dat gewicht bij lange na niet haalt. Ik ga zo nog eens even vragen waarom dit ook alweer moet.
pi_175712928
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 08:54 schreef Aventura het volgende:
Wat geruststellend, LuDann!

Suikertest boks met Donna! Ik zit nu aan het drankje. En waarom, omdat mijn eersteling 4300 gram woog bij de geboorte. Ik vind het bijna een belediging dat dit nu moet want het is wel overduidelijk dat deze dat gewicht bij lange na niet haalt. Ik ga zo nog eens even vragen waarom dit ook alweer moet.
Klinkt als een gevalletje protocol. Hoe vind je grote het dat mama in het zkh is trouwens?
  Moderator donderdag 14 december 2017 @ 09:06:15 #169
382129 crew  Donna
pi_175712995
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 08:54 schreef Aventura het volgende:
Wat geruststellend, LuDann!

Suikertest boks met Donna! Ik zit nu aan het drankje. En waarom, omdat mijn eersteling 4300 gram woog bij de geboorte. Ik vind het bijna een belediging dat dit nu moet want het is wel overduidelijk dat deze dat gewicht bij lange na niet haalt. Ik ga zo nog eens even vragen waarom dit ook alweer moet.
Veel succes! Ik mag maandagochtend.
Het zal ook wel protocol zijn bij jou, maar het is wel stom. Al kan je geloof ik ook weer zwangerschapsdiabetes hebben zonder een grote baby of andere opvallende symptomen. Mijn baby is ook niet groot, kleiner dan gemiddeld. Het is voor mij ook puur protocol. :{w
pi_175713007
Kim, ik had dat laatst ook met bonbons. Echt heel stom! Er zaten wel plaatjes met beschrijvingen bij, maar bij eentje waren ze vergeten er bij te zetten dat er ook alcohol in zat :{ ik probeer het liever ook te vermijden
:P

Als er hier nog iemand is met een goed recept voor alcoholvrije kaasfondue dan hoor ik het graag :D

Ludann, fijn dat baby een groeispurt heeft gehad!

Ik voel mezelf nog zo in niemandsland. Met 10 weken laatste echo gehad. Volgende week pas weer controle (dan ben ik 15w) en dat is meteen in het ziekenhuis vanwege mijn te hoge bloeddruk, maar ik heb dus al die tijd geeeen idee gehad hoe het met de baby is :') ook omdat je nog niks zelf voelt. Soms maak ik mezelf echt helemaal gek daardoor :')
  donderdag 14 december 2017 @ 09:07:50 #171
286844 Kimpossible
Van lurker tot poster.
pi_175713013
Wat veel suikertests! Ik heb hem afgewimpeld want das protokol is niet zo m’n ding, maar de weegschaal stijgt de laatste week zo rap dat ik misschien toch maar overstag moet :{ echt heel stom.

Ik word chagrijnig van die kilo’s. Maar echt.
Één keer in de zoveel tijd komen dromen uit!
  donderdag 14 december 2017 @ 09:09:56 #172
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_175713026
Ja, puur protocol zal het zijn.
Zoon gaat lekker, hij vindt het natuurlijk wel gek en raar dat mama niet thuis is, maar ik geloof wel dat we het goed konden uitleggen. Hij komt twee keer per week op bezoek,en elke woensdag volgt dan aansluitend een bezoek aan de Mac. :) En we appen en facetimen veel.
pi_175713073
Aventura, volgens mij kunnen ook kleine babietjes verborgen suiker hebben als de moeder dat heeft. Ze hebben dan als ze geboren zijn meer moeite om hun suiker op peil te houden en moeten keihard knokken, ondanks dat het geen overduidelijke suikerbaby is. Zo is het mij uitgelegd iig. Sterkte met de test. :*
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_175713082
Bij mij is zo'n suikertest nog nooit ter sprake gebracht, prima. Kim, ik merk ook dat ik nu echt zwaarder aan het worden ben (en ik begon al niet superfit aan deze zwangerschap...) Ik vind het best lastig!
  Moderator donderdag 14 december 2017 @ 09:26:25 #175
382129 crew  Donna
pi_175713232
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 09:07 schreef Aure het volgende:

Ik voel mezelf nog zo in niemandsland. Met 10 weken laatste echo gehad. Volgende week pas weer controle (dan ben ik 15w) en dat is meteen in het ziekenhuis vanwege mijn te hoge bloeddruk, maar ik heb dus al die tijd geeeen idee gehad hoe het met de baby is :') ook omdat je nog niks zelf voelt. Soms maak ik mezelf echt helemaal gek daardoor :')
Herkenbaar gevoel, daarom had ik in die periode om de week controle om even het hartje te luisteren. En ik mocht ook altijd bellen om even te komen luisteren.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')