abonnement Unibet Coolblue
pi_175512196
Na het unaniem belachelijk grote succes van de SPT / FOK! Premier Cycling League is het tijd om VBL op te leuken met iets vergelijkbaars waarbij het, verrassend genoeg, om voetballen gaat in plaats van wielrennen. Zo kunnen ook mensen die niets met die b-sport hebben aan dit fantastische genot deelnemen.

De opzet van het spel is vergelijkbaar aan de opzet zoals in SPT gepresenteerd en heb ik dan ook schaamteloos gekopieërd van wimderon (waarvoor uiteraard dank :) ), met uiteraard een aantal aanpassingen want voetbal schijnt een ander spelletje te zijn dan wielrennen.

Er zijn twee fasen in het spel, de draft en de wedstrijdronden. In tegenstelling tot de wielermanager is het bij dit spel wel de bedoeling dat je het seizoen lang actief bent, al blijft de draft het belangrijkste onderdeel. Bij de draft is het de bedoeling dat jij de beste voetballers van deze wereld voor een prikkie aan je weet te binden alsof je Marc Netto bent en tijdens de wedstrijdronden moet je uit jouw gekochte spelers de winnende opstelling kiezen en dat proberen beter te doen dan Philip Cocu.

De draft:
- Ieder team bestaat uit maximaal 17 spelers: 2 keepers, 6 verdedigers, 5 middenvelders, 4 aanvallers. Het welbekende transfermarkt.de geeft uitsluitsel over de positie van een speler.
- Iedereen start met een budget van 100 miljoen euro
- Elke biedronde mag je op een maximum van 12 spelers bieden, waarbij je minimaal 0.1 miljoen moet bieden een speler waarop je biedt. Bieden mag tot 2 cijfers achter de komma. Je mag niet meer dan je totaal beschikbare budget bieden.
- Degene die het hoogste bod plaatst krijgt de speler, iedereen die niet het hoogste bod plaatst heeft pech en krijgt zijn geld terug. Bij gelijkspel wordt er een muntje opgegooid en heeft iemand geluk en iemand (of meerdere mensen) pech.
- Mocht je geen ruimte meer hebben in je team voor een bepaalde speler vervalt je bod. Je lijst van biedingen wordt altijd van boven naar beneden afgewerkt. Mocht je het hoogste bod hebben geplaatst, maar vervalt je bod, dan krijgt diegene die het op een na hoogste bod heeft geplaatst de speler.
- Zo gaan we door totdat iedereen een mooi vol team heeft of door zijn budget heen is.

En daarna?
Daarna wordt er gevoetbald. In principe starten we op 4 augustus met het spel. Hierbij doen de volgende competities mee:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Met spelers uit deze competities kun je dan punten verdienen:
Spanje, Engeland, CL, WK x2
Duitsland, Italië, EL x1.5
League Cup, Nederland, Frankrijk, WK Kwalificatie x1

Spelers kunnen op de volgende manieren punten verdienen:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Het kan zijn dat ik punten verkeerd ga tellen, dus controleer altijd je eigen scores. Het tellen gaat een behoorlijke tijd kosten verwacht ik namelijk, dus ik verwacht ook niet elke speelronde meteen een telling klaar te hebben.

Wat moet je zelf doen?
Er zijn twee dingen mogelijk. Iedere speelronde moet je zelf de 11 spelers kiezen die je op wilt stellen. Hierbij moet je 1 keeper, 3-5 verdedigers en middenvelders en 2-3 aanvallers opstellen in iedere speelronde uit je selectie. Je kunt ervoor kiezen om geen opstelling door te geven, dan wordt je meest recente opstelling gebruikt.

Transferperioden
Er zijn een aantal tussentijdse transferperioden. Wanneer precies deze vallen is niet bekend, maar er zullen er ongeveer 2 per maand zijn. Let op: Tijdens het WK en in augustus zijn er geen tussentijdse transferperiode. Ook in de wintermaand zal er 1 tussentijdse transferperiode geschrapt worden.

Hoe gaat zo'n periode in zijn werk?
- Je mag 1 speler per periode wisselen en alleen wisselen met spelers die niet door iemand gekozen zijn.
- Je mag alleen wisselen tussen spelers van gelijke positie. Zo kan Zoet met Onana gewisseld worden, maar Zoet niet met Dybala gewisseld worden. Er mag dus niet afgeweken van posities.
- Je geeft één speler aan die je uit je team wilt halen. Je geeft een lijstje van maximaal vijf spelers waarmee je deze speler zou willen ruilen. Vervolgens wordt er opnieuw gekeken 'wie het meeste geld heeft ingezet'. In dit geval is het geld wat je inzet niet je vrije kapitaal, maar de waarde van de speler die je ervoor wil ruilen.

Voorbeeld: Ajacied422 en Tagliano bezitten respectievelijk Ziyech en Klaassen. Ajacied422 betaalde 40 miljoen voor Ziyech, Tagliano 45 miljoen voor Klaassen. Ze willen beiden deze spelers inruilen en hebben bovenaan hun lijstje Van Ginkel gezet. Tagliano krijgt uiteindelijk van Ginkel, want Klaassen had de hogere waarde van 45 miljoen en is dus de duurdere speler die is ingezet om van Ginkel te krijgen.
Je vrije kapitaal wordt niet meer gebruikt voor deze tussentijdse transfers.

Het bieden
Dan kan bij dezen het bieden beginnen. Nog even een paar huisregels en tips:
- Je biedt per ronde op 12 spelers
- Let op de posities van spelers. Je moet 2 keepers, 6 verdedigers, 5 middenvelders en 4 aanvallers hebben. Een andere verdeling is niet toegestaan.
- Ga niet te zuinig om met je budget. Als je pas in speelronde 3 een keer een sloot aan spelers binnenhaalt zit je vermoedelijk met voornamelijk middelmaat. Probeer wel voldoende spelers te hebben - met 12 spelers wordt het spelletje ook wel een stukje lastiger. Er zijn dan ook geen mogelijkheden meer om extra spelers te krijgen.

Format:
Ik zou de biedingen graag in het volgende format zien
Speler Club Positie Geld (als ik moet gaan bijhouden wie bij welke club speelt wordt het wel lastig, daar volg ik het voetbal niet genoeg op de voet voor)

Bijv:
Yacine Brahimi FC Porto A(anvaller) 12.25M/12.25 miljoen/12.25
Quincy Promes Spartak Moskou A 8.42
Birger Meling Rosenborg BK V 0.61
etc.

Voor een lijst van deelnemende spelers verwijs ik naar www.transfermarkt.nl
Hier is makkelijk per club te zien welke spelers er deelnemen.
Tevens zal ik een lijst publiceren van gekozen spelers na iedere biedronde.

Voor een voorbeeld van het bieden en wie welke spelers kan krijgen verwijs ik naar het voorbeeld van wimderon bij de PCL:
SPT / FOK! Premier Cycling League

Regels als een speler naar een competitie vertrekt buiten de genoemde zes
Als een speler naar bijvoorbeeld Turkije, Polen of FC Vaduz vertrekt TIJDENS de draft, dan mag je in dit topic aangeven dat je je optie op die speler wil opheffen. Deze speler komt weer op de markt en is te kopen als hij in de CL/EL kan uirkomen. Dit is niet verplicht, maar het nadeel is dat je gewoon een lege plek hebt die je laat in de draft nog moet opvullen. Het voordeel is dat je een speler die geen punten scoort of weinig scoort kunt wegdoen.

Na de draft, maar voor de start van de eerste speelronde kun je zodra een speler naar zo'n competitie vertrekt deze speler direct wisselen voor een andere speler. Deze speler mag je alleen in de eerste twee speelronden niet inzetten. (als straf voor de 'volledig vrije keuze')

Als het na het begin van de eerste speelronde gebeurt heb je pech en zul je moeten wachten tot de eerste transfermogelijkheid om van de speler af te komen.

Kalender
De kalender is nog niet bekend omdat sommige landen pas eind juli hun rommel op orde hebben.

SPOILER: Spelerslijst
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: Lijst van teams
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
De speelrondes
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Over de transferperiodes
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
____
Vragen, opmerkingen, kritiekpunten en verbeterpunten worden gewaardeerd.
pi_175538273
Goffetomme. Weer vergeten aan te passen.
pi_175539118
Stijn zal niet blij zijn met Feyenoord.
pi_175539249
quote:
0s.gif Op woensdag 6 december 2017 22:39 schreef opperkleurder het volgende:
Stijn zal niet blij zijn met Feyenoord.
In de verdediging heb ik momenteel geen Napolitanen.
  Moderator donderdag 7 december 2017 @ 20:35:36 #5
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_175559686
Berisha
Hysaj, Garay, Luis
Coutinho, Oyrazabal, Soler, Kimmich
Belotti, Zaza, Aubameyang
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_175576572
Rulli
Montoya, Vertonghen, Kolarov
Trigueros, Garcia, Isco, Casemiro
Jose, Rodrigo, Suarez
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_175576774
Ederson
Paulista - Marquinhos - Marcelo
Milinkovic-Savic - Hamsik - Eriksen - De Bruyne
Callejon - Mertens - Cavani
  vrijdag 8 december 2017 @ 16:18:43 #8
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_175577062
Oblak
Semedo - Meunier - Cahill
Pjanic - Tolisso - Zielinski - Luis Alberto
Sterling - G. Jesus - Insigne
pi_175579310
2 Danijel Subasic Monaco K 0,2
3 Lucas Hernandez Atletico V 0,2
5 Nacho Monreal Arsenal V 0,3
6 Stefan Savic Atletico V 10,2
7 Djibril Sidibé Monaco V 10,2
9 Cesc Fabregas Chelsea M 0,2
11 Sergio Busquets Barcelona M 10,1
12 Franck Kessie Milan M 5,11
14 Timo Werner RB Leipzig A 0,2
15 Mohamed Salah Liverpool A 0,2
16 Cristiano Ronaldo Real Madrid A 41,1
pi_175580457
Bürki
Gueirerro-Godin-Matip-Zappacosta
Mkhitaryan-Alli-Saul
Lukaku-Lacazette-Kane
  Redactie Sport maandag 11 december 2017 @ 22:12:45 #11
274204 crew  Mexicanobakker
pi_175659162
Morgen weer MIDWEEKSE SPEELRONDE GENOT.

Alvast voor de volgende transferronde de teams:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En de spelerslijst
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_175659270
Ederson
Rugani - Marquinhos - Oczipka
Eriksen - Hamsik - De Bruyne - Milinkovic-Savic
Cavani - Mertens - Callejon
  maandag 11 december 2017 @ 22:37:19 #13
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_175660026
quote:
0s.gif Op maandag 11 december 2017 22:12 schreef Mexicanobakker het volgende:
Morgen weer MIDWEEKSE SPEELRONDE GENOT.

Alvast voor de volgende transferronde de teams:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
En de spelerslijst
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat doe je met de Coupe de la Ligue?
  maandag 11 december 2017 @ 22:44:12 #14
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_175660199
Baumann
Aurier - Cahill - Meunier
Luis Alberto - Zielinski - Tolisso - Pjanic
Thauvin - G. Jesus - Sterling
pi_175660388
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 december 2017 18:59 schreef Lange_Lans het volgende:
Bürki
Gueirerro-Matip-Zappacosta
Mkhitaryan-Goretzka-Alli-Grifo
Lukaku-Lacazette-Kane
  Redactie Sport dinsdag 12 december 2017 @ 08:37:05 #16
274204 crew  Mexicanobakker
pi_175663932
quote:
0s.gif Op maandag 11 december 2017 22:37 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Wat doe je met de Coupe de la Ligue?
Die wordt ook 'gewoon' gebruikt en x1
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_175672060
Mignolet
Otamendi, Walker, Vertonghen, Koscielny

en de rest speelt toch niet. Dat blijft hetzelfde als mijn vorige opstelling zonder Suarez
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  Moderator dinsdag 12 december 2017 @ 17:08:08 #18
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_175673665
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 08:37 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Die wordt ook 'gewoon' gebruikt en x1
Atalanta speelt vanavond, maar in de ronde die "hoort" bij afgelopen weekend. Waar tellen we die bij? :P

Laat maar. Maakt toch niet uit :')
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator dinsdag 12 december 2017 @ 17:16:39 #19
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_175673873
Berisha
Hysaj, Rüdiger, Luis
Coutinho, Oyrazabal, Sigurdsson, Kimmich
Belotti, Zaza, Aubameyang
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Redactie Sport dinsdag 12 december 2017 @ 17:29:11 #20
274204 crew  Mexicanobakker
pi_175674177
quote:
0s.gif Op dinsdag 12 december 2017 17:08 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Atalanta speelt vanavond, maar in de ronde die "hoort" bij afgelopen weekend. Waar tellen we die bij? :P

Laat maar. Maakt toch niet uit :')
Die hoort dan bij afgelopen weekend lijkt me, niet dat t uitmaakt verder dus
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator vrijdag 15 december 2017 @ 00:22:16 #21
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_175733416
Asenjo
Luis, Skriniar, Rüdiger, Hysaj
Soler, Sigurdsson, Kimmich, Coutinho
Costa, Aubameyang
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Redactie Sport vrijdag 15 december 2017 @ 07:10:36 #22
274204 crew  Mexicanobakker
pi_175734368
Vanavond is er weer een transferdeadline

Ik probeer dan ook de scores tot afgelopen weekend hier te plaatsen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_175739908
Alisson
Monreal
Savic
Hernandez
Sidibe
Vecino
Kessie
Busquets
Salah
Werner
Ronaldo
pi_175743180
Mignolet
Walker, Otamendi, Koscielny, Montoya
Isco, Casemiro, Vazquez
Ben-Yeddar, Suarez, Rodrigo
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  vrijdag 15 december 2017 @ 16:09:49 #25
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_175743452
Oblak
Semedo - Cahill - V. Ruiz
Pjanic - Tolisso - Sarabia - Luis Alberto
Insigne - G. Jesus - Sterling
pi_175743686
Ederson
Paulista, Marquinhos, Oczipka
Milinkovic-Savic, Eriksen, De Bruyne, Hamsik
Callejon, Cavani, Mertens
  Redactie Sport vrijdag 15 december 2017 @ 20:55:17 #27
274204 crew  Mexicanobakker
pi_175749585
Ik bedenk me dat ik dit eerder had moeten zeggen, maar Leganes - Real telt bij deze speelronde mee.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_175750351
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 december 2017 20:55 schreef Mexicanobakker het volgende:
Ik bedenk me dat ik dit eerder had moeten zeggen, maar Leganes - Real telt bij deze speelronde mee.
En Real Gremio telt ook mee?
  Redactie Sport vrijdag 15 december 2017 @ 21:18:14 #29
274204 crew  Mexicanobakker
pi_175750403
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 december 2017 21:16 schreef opperkleurder het volgende:

[..]

En Real Gremio telt ook mee?
Dat heb ik er toch maar uit gesloopt, gaf Real alleen teveel voordeel :@
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_175750493
Weer vergeten. ;(
  Redactie Sport vrijdag 15 december 2017 @ 21:27:48 #31
274204 crew  Mexicanobakker
pi_175750733
Speelronde 30:
Ajacied422 1344
Lange_Lans 1328
DaveDave09 1220
PSVCL 1010
Deshain 914
hhh38 905
voetbalmanager2 844
Typisch 784
Opperkleurder 780
Tagliano 643
Max23 524
JR-Style-93 350
Onlogisch 292
Shadowkid053 264
Lenny_Leonard 240
Brammess 160
Ender_xenocide 145
hafcfan 2

Speelronde 31:
Tagliano 1505
Deshain 1397,5
voetbalmanager2 1207,5
Shadowkid053 1024
Onlogisch 871,5
hhh38 813
hafcfan 807,5
Ajacied422 774,5
DaveDave09 712
PSVCL 709
Lange_Lans 700,5
Typisch 605
Max23 577
JR-Style-93 506,5
Ender_xenocide 395
Brammess 357
Lenny_Leonard 265
Opperkleurder 177,5

Speelronde 32
Tagliano 1110
JR-Style-93 910
Deshain 770
Max23 768
hafcfan 659
DaveDave09 644
voetbalmanager2 610
Opperkleurder 600
hhh38 564
Ender_xenocide 524
PSVCL 454
Lange_Lans 440
Onlogisch 424
Shadowkid053 389
Typisch 220
Lenny_Leonard 114
Brammess 88
Ajacied422 -10

(STIJN IN DE MIN!1!!!1!!1)

Speelronde 33:
Opperkleurder 1406,5
Lenny_Leonard 1207
Tagliano 1066,5
Ajacied422 1062,5
hafcfan 1030,5
Lange_Lans 1030
voetbalmanager2 876,5
Deshain 803
Typisch 765
hhh38 650,5
Onlogisch 541,5
Ender_xenocide 522,5
DaveDave09 482
Brammess 457,5
PSVCL 440
Shadowkid053 395
JR-Style-93 349
Max23 51

[ Bericht 3% gewijzigd door Mexicanobakker op 15-12-2017 21:39:04 ]
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport vrijdag 15 december 2017 @ 21:29:15 #32
274204 crew  Mexicanobakker
pi_175750785
Ajacied422 LFC Napoli 34286,5
voetbalmanager2 De Subtoppers 29746
hhh38 De Zwarte Paarden 29177,5
Lange_Lans FC Negersex 28849,5
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 27859
Tagliano Klapharken FC 26935,5
Deshain Tripping major ballsack 26244,5
DaveDave09 Alleswinnen FC 24717
Lenny_Leonard FUBAR 22568,5
Typisch Hup 21301
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 20256,5
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 19473
Max23 Belonna 19467,5
hafcfan King in the South 19445
PSVCL Unreal Madrid 18807
Shadowkid053 Asskickers United 18172,5
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 18111
Brammess Murder on Zidane's floor 14660,5


Ajacied422 LFC Napoli 153
Lange_Lans FC Negersex 108
voetbalmanager2 De Subtoppers 105
Tagliano Klapharken FC 103
hhh38 De Zwarte Paarden 97
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 93
DaveDave09 Alleswinnen FC 83
Deshain Tripping major ballsack 69
hafcfan King in the South 61
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 56
Typisch Hup 55
Lenny_Leonard FUBAR 51
Max23 Belonna 30
PSVCL Unreal Madrid 24
Shadowkid053 Asskickers United 22
Brammess Murder on Zidane's floor 22
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 19
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 16

De standen, waarbij nog wat incomplete speelronden in het puntenklassement missen

[ Bericht 1% gewijzigd door Mexicanobakker op 15-12-2017 21:39:40 ]
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport vrijdag 15 december 2017 @ 21:33:42 #33
274204 crew  Mexicanobakker
pi_175750969
Individuele scores:

SPOILER: SP31 (die midweekse speelronde)
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: speelronde 32 (1-3 december)
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: Europees ronde 6
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: speelronde 34
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport vrijdag 15 december 2017 @ 21:40:34 #34
274204 crew  Mexicanobakker
pi_175751235
Ik heb volgems mij overal de opstellingen goed gezet, maar als je het daarmee oneens bent mag je bij mij klagen :D Omdat ik de scores al had staan weet ik niet meer precies waar ik de opstelling goed had staan en waar niet
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport vrijdag 15 december 2017 @ 22:31:25 #35
274204 crew  Mexicanobakker
pi_175752752
Scores in ronde 33 CL klopten niet. Dit zijn ze (al klopt er wellicht nog steeds iets niet)

hhh38 De Zwarte Paarden 1334
Tagliano Klapharken FC 1225
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 924
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 910
Deshain Tripping major ballsack 770
Max23 Belonna 768
hafcfan King in the South 659
DaveDave09 Alleswinnen FC 644
voetbalmanager2 De Subtoppers 610
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 524
PSVCL Unreal Madrid 454
Lange_Lans FC Negersex 440
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 424
Shadowkid053 Asskickers United 389
Typisch Hup 220
Ajacied422 LFC Napoli 194
Lenny_Leonard FUBAR 114
Brammess Murder on Zidane's floor 88
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_175757357
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 december 2017 21:18 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Dat heb ik er toch maar uit gesloopt, gaf Real alleen teveel voordeel :@
Is toch een officiël toernooi,niet vriendschappelijk. Super cups tellen toch ook mee?
  zaterdag 16 december 2017 @ 11:41:02 #37
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_175758827
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 december 2017 22:31 schreef Mexicanobakker het volgende:
Scores in ronde 33 CL klopten niet. Dit zijn ze (al klopt er wellicht nog steeds iets niet)

hhh38 De Zwarte Paarden 1334
Tagliano Klapharken FC 1225
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 924
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 910
Deshain Tripping major ballsack 770
Max23 Belonna 768
hafcfan King in the South 659
DaveDave09 Alleswinnen FC 644
voetbalmanager2 De Subtoppers 610
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 524
PSVCL Unreal Madrid 454
Lange_Lans FC Negersex 440
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 424
Shadowkid053 Asskickers United 389
Typisch Hup 220
Ajacied422 LFC Napoli 194
Lenny_Leonard FUBAR 114
Brammess Murder on Zidane's floor 88
Ik dacht al dat ik ergens een hele goede ronde had :P
  Redactie Sport zondag 17 december 2017 @ 23:06:12 #38
274204 crew  Mexicanobakker
pi_175799745
Er was 1 transfer en die is geslaagd (uiteraard), ik post m morgen even
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport maandag 18 december 2017 @ 17:19:52 #39
274204 crew  Mexicanobakker
pi_175814625
voetbalmanager2: Raul Garcia -> Portu (Girona)
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_175814772
Hoe zit dat trouwens met de La Liga-ronde, Mex?
pi_175814785
Ederson
Paulista - J. Costa - Rugani - Marcelo
De Bruyne - Hamsik - Wass
Callejon - Mertens - Bakambu
pi_175817192
Wanneer moeten we de opstelling indienen voor de komende ronde?
  Moderator dinsdag 19 december 2017 @ 15:15:31 #43
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_175839158
In Spanje is de ronde verspreid over midweek en weekend, hoe doen we dat? :P

Berisha
Hysaj, Skriniar, Rüdiger, Luis
Soler, Oyrazabal, Kimmich
Zaza, Costa, Aubameyang

[ Bericht 1% gewijzigd door Tagliano op 19-12-2017 16:45:16 ]
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  dinsdag 19 december 2017 @ 16:16:33 #44
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_175840641
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 december 2017 15:15 schreef Tagliano het volgende:
In Spanje is de ronde verspreid over midweek en weekend, hoe doen we dat? :P

Scherp.
  dinsdag 19 december 2017 @ 16:28:11 #45
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_175840876
Oblak
Semedo - Cahill - Meunier
Pjanic - Zielinski - Tolisso - Sarabia
Thauvin - G. Jesus - Insigne
  Redactie Sport dinsdag 19 december 2017 @ 16:38:48 #46
274204 crew  Mexicanobakker
pi_175841088
quote:
0s.gif Op maandag 18 december 2017 17:26 schreef Ajacied422 het volgende:
Hoe zit dat trouwens met de La Liga-ronde, Mex?
Dit had ik gemist. Ik zal eens even kijken
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport dinsdag 19 december 2017 @ 16:39:38 #47
274204 crew  Mexicanobakker
pi_175841111
Hij telt volledig mee bij deze speelronde. Zie het schema
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator woensdag 20 december 2017 @ 22:11:49 #48
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_175878953
Alvast voor de volgende ronde

Berisha
Hysaj, Skriniar, Rüdiger, Luis
Sigurdsson, Coutinho, Kimmich
Belotti, Costa, Aubameyang
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  vrijdag 22 december 2017 @ 20:39:56 #49
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_175930719
Ik ben eigenlijk te laat, maar:

Oblak
Aurier - Cahill - Bailly
Pjanic - Zielinski - Luis Alberto - Sarabia
Insigne - G. Jesus - Sterling

Toch maar 2 spelers die niet in actie komen (+1 geblesseerde)

Geen enkele speler van mij is al aan z'n wedstrijd begonnen
pi_176069197
Komend weekend

Ederson
Rugani, Paulista, Marcelo,
De Bruyne, Eriksen, Hamsik, Milinkovic-Savic
Callejon, Mertens, Cavani
  Moderator zaterdag 30 december 2017 @ 15:17:26 #51
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_176148987
Voor ronde 41 (vanaf 1 januari)

Asenjo
Hysaj, Garay, Rüdiger, Luis, Gaspar
Coutinho, Soler, Sigurdsson
Costa, Zaza

[ Bericht 2% gewijzigd door Tagliano op 30-12-2017 16:12:24 ]
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_176149065
Ederson;
Paulista, Rugani, Marcelo
Milinkovic-Savic, De Bruyne, Eriksen, Hamsik
Callejon, Bakambu, Mertens
  zondag 31 december 2017 @ 13:30:16 #53
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_176189089
Wanneer is er weer een transferdeadline?
  zondag 31 december 2017 @ 13:32:25 #54
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_176189187
Oblak
Semedo - Cahill - Aurier - V. Ruiz
Pjanic - Zielinski - Sarabia
Insigne - Jesus - Sterling
  Redactie Sport dinsdag 2 januari 2018 @ 23:39:36 #55
274204 crew  Mexicanobakker
pi_176250235
Tagliano: D. Costa -> Quagliarella

Deze week komt ergens een grote update
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport woensdag 3 januari 2018 @ 14:34:26 #56
274204 crew  Mexicanobakker
pi_176258928
quote:
0s.gif Op zondag 31 december 2017 13:30 schreef hhh38 het volgende:
Wanneer is er weer een transferdeadline?
Die was met nieuwjaarsdag, helaas. :{ Zie de OP voor het schema.

Update komt, verwacht ik, op zaterdagavond. En misschien nog een deel op zondag.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 3 januari 2018 @ 14:49:13 #57
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_176259414
quote:
0s.gif Op woensdag 3 januari 2018 14:34 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Die was met nieuwjaarsdag, helaas. :{ Zie de OP voor het schema.

Update komt, verwacht ik, op zaterdagavond. En misschien nog een deel op zondag.
Ik had het op tijd gevonden, was alleen iets te gaar om te gaan zoeken naar een nieuwe spits :')
  Moderator woensdag 3 januari 2018 @ 21:29:11 #58
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_176268946
Ronde 41:

Asenjo
Hysaj, Garay, Skriniar, Luis, Gaspar
Coutinho, Oyrazabal, Sigurdsson
Quagliarella, Belotti
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_176290126
Komend weekend:

Ederson; Jaume Costa, Rugani, Paulista, Marcelo; Hamsik, De Bruyne, Milinkovic-Savic, Eriksen; Callejón, Mertens
  vrijdag 5 januari 2018 @ 15:55:19 #60
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_176303968
Mexigod
  Redactie Sport zaterdag 6 januari 2018 @ 22:09:34 #61
274204 crew  Mexicanobakker
pi_176333178
Ik ben bijna bij *O* Alles uit 2017 is ingevoerd. Alleen de scoresheet zelf moet ik nog bijwerken en de afgelopen speelronde moet ik nog invoeren
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_176333304
Thibaut courtois

4 Virgil van Dijk Southampton V 10 (Liverpool nu)
5 Hector Bellerin Arsenal V 2,77
6 David luiz Chelsea V 2,1

9 Georginio Wijnaldum Liverpool M 5
11 Marco Veratti Paris SG M 8,33
12 N'golo kante Chelsea M 7,5
13 Paulinho Barcelona M 0,77

15 Robert lewandowski Bayern A 7,5
16 Ousmane Dembele Barcelona A 2,5
17 Vitolo Las Palmas A 11,05 (Atletico nu)
hhhhh
  Redactie Sport zaterdag 6 januari 2018 @ 22:20:21 #63
274204 crew  Mexicanobakker
pi_176333553
Ik zie nog een wedstrijd op 4 januari tussen Tottenham en West Ham. Iemand enig idee bij welke speelronde die hoort? :@

Mist Tottenham soms een wedstrijd in de ronde 29/12-31/12?

EDIT: Zo te zien wel. Tottenham - West Ham hoort, als je het mij vraagt, bij die speelronde en wordt daarom ook daaraan toegevoegd :)
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport zaterdag 6 januari 2018 @ 22:37:57 #64
274204 crew  Mexicanobakker
pi_176334130
Spelerscores:

Speelronde 35:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Speelronde 36:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Speelronde 37:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Speelronde 38:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Speelronde 39:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Speelronde 40:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Speelronde 41:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport zaterdag 6 januari 2018 @ 22:50:30 #65
274204 crew  Mexicanobakker
pi_176334484
Scores:

Speelronde 35

Typisch 1692,5 10
hhh38 1125 8
Max23 1035 6
Ajacied422 985 5
Lange_Lans 828 4
hafcfan 812,5 3
DaveDave09 812,5 3
PSVCL 769 1
Ender_xenocide 743
JR-Style-93 650
voetbalmanager2 590
Tagliano 560,5
Onlogisch 552
Deshain 540
Shadowkid053 484
Brammess 446
Lenny_Leonard 362,5
Opperkleurder 360

Speelronde 36 (punten komen nog ivm uitgestelde wedstrijd)
hhh38 1789,5
DaveDave09 1495
Ajacied422 1385
Tagliano 1355
Onlogisch 1312,5
voetbalmanager2 1214
Opperkleurder 1090
Max23 1059,5
Lenny_Leonard 994
Ender_xenocide 980,5
JR-Style-93 810
Lange_Lans 807
PSVCL 679
Brammess 632
Typisch 567,5
Deshain 562
Shadowkid053 550
hafcfan 495

Speelronde 37:
Lenny_Leonard 979 10
hhh38 785 8
Ender_xenocide 645 6
Tagliano 589 5
Deshain 586 4
Ajacied422 580,5 3
Shadowkid053 515 2
DaveDave09 492,5 1
Onlogisch 433
Brammess 360
PSVCL 338
Typisch 332
hafcfan 323
voetbalmanager2 238
Opperkleurder 225
Max23 160
JR-Style-93 129
Lange_Lans 116

Speelronde 38:
Lange_Lans 938 10
Max23 873 8
Ajacied422 857,5 6
hhh38 743 5
Tagliano 677,5 4
JR-Style-93 610 3
PSVCL 574 2
Typisch 455 1
voetbalmanager2 420
Brammess 416
DaveDave09 404
Onlogisch 385
hafcfan 288
Deshain 220
Opperkleurder 125
Ender_xenocide 60
Lenny_Leonard 50
Shadowkid053 35

Speelronde 39:
Lange_Lans 1384 10
voetbalmanager2 800 8
Typisch 785 6
hhh38 702 5
DaveDave09 680 4
JR-Style-93 624 3
Tagliano 610 2
Ajacied422 500 1
Brammess 490
Onlogisch 474
hafcfan 420
PSVCL 340
Opperkleurder 335
Deshain 220
Max23 218
Shadowkid053 10
Ender_xenocide 0
Lenny_Leonard 0

Speelronde 40:
Tagliano 837,5 10
Onlogisch 767,5 8
Lange_Lans 754 6
Ajacied422 730 5
DaveDave09 714 4
hhh38 539,5 3
JR-Style-93 454 2
Deshain 450 1
hafcfan 423
Opperkleurder 387,5
Typisch 382,5
Lenny_Leonard 367,5
voetbalmanager2 330
Brammess 269
Max23 213
PSVCL 172,5
Shadowkid053 150
Ender_xenocide 0

Speelronde 41:
voetbalmanager2 926 10
JR-Style-93 744 8
Ajacied422 683 6
Lange_Lans 652 5
Typisch 620 4
Max23 590 3
DaveDave09 570 2
Shadowkid053 530 1
hhh38 524,5
Deshain 380,5
PSVCL 290
Lenny_Leonard 271
Ender_xenocide 204
Tagliano 190
hafcfan 165
Onlogisch 134
Brammess 75
Opperkleurder 50
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport zaterdag 6 januari 2018 @ 22:53:43 #66
274204 crew  Mexicanobakker
pi_176334591
Ajacied422 LFC Napoli 40211,5
hhh38 De Zwarte Paarden 36156
Lange_Lans FC Negersex 34328,5
voetbalmanager2 De Subtoppers 34264
Tagliano Klapharken FC 31870
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 30755,5
DaveDave09 Alleswinnen FC 29885
Deshain Tripping major ballsack 29203
Typisch Hup 26135,5
Lenny_Leonard FUBAR 25592,5
Max23 Belonna 23616
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 23531
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 22889
hafcfan King in the South 22371,5
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 22132
PSVCL Unreal Madrid 21969,5
Shadowkid053 Asskickers United 20446,5
Brammess Murder on Zidane's floor 17348,5

Ajacied422 LFC Napoli 179
Lange_Lans FC Negersex 143
hhh38 De Zwarte Paarden 136
Tagliano Klapharken FC 122
voetbalmanager2 De Subtoppers 121
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 98
DaveDave09 Alleswinnen FC 95
Typisch Hup 76
Deshain Tripping major ballsack 72
hafcfan King in the South 62
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 62
Lenny_Leonard FUBAR 61
Max23 Belonna 45
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 32
PSVCL Unreal Madrid 27
Shadowkid053 Asskickers United 25
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 24
Brammess Murder on Zidane's floor 22

En dan nu de totaalscores. Een paar weken met vooral Engels voetballen laten Ajacied422 in ieder geval niet verder uitlopen, maar hij houdt toch de schade beperkt. Bij het vijftal daarachter krijgt vooral opperkleurder de zware klappen te verwerken, hij lijkt voorlopig een beetje af te haken. Onderin doet JR-Style goede zaken en is het inmiddels Brammess die de rode lantaarn in handen heeft.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_176342664
Ederson;
Marcelo, Marquinhos, Paulista, J. Costa
Wass, Eriksen, De Bruyne
Cavani, Mertens, Callejon
  Moderator zondag 7 januari 2018 @ 21:47:01 #68
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_176354844
Asenjo
Hysaj, Garay, Rüdiger, Luis, Gaspar
Coutinho, Soler, Sigurdsson
Zaza, Belotti

Met een clubwijziging bij Coutinho uiteraard :Y)
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_176363541
quote:
0s.gif Op zondag 7 januari 2018 21:47 schreef Tagliano het volgende:
Asenjo
Hysaj, Garay, Rüdiger, Luis, Gaspar
Coutinho, Soler, Sigurdsson
Zaza, Belotti

Met een clubwijziging bij Coutinho uiteraard :Y)
https://www.vi.nl/nieuws/(...)coutinho-geblesseerd
hhhhh
  Moderator maandag 8 januari 2018 @ 13:06:30 #70
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_176363699
quote:
Het zit ook niet mee :')
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Redactie Sport maandag 8 januari 2018 @ 23:43:04 #71
274204 crew  Mexicanobakker
pi_176379115
Van de Franse Cupwedstrijden heb ik geen assists :{ Als iemand die kan opsnorren zou dat heel fijn zijn.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  dinsdag 9 januari 2018 @ 00:12:01 #72
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_176379685
Oblak
Semedo - Meunier - Cahill - V. Ruiz
Sarabia - Pjanic - Luis Alberto
Sterling - Insigne - Thauvin
  dinsdag 9 januari 2018 @ 00:35:40 #73
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_176380089
quote:
0s.gif Op maandag 8 januari 2018 23:43 schreef Mexicanobakker het volgende:
Van de Franse Cupwedstrijden heb ik geen assists :{ Als iemand die kan opsnorren zou dat heel fijn zijn.
L'Équipe heeft in haar resultatenpagina beschrijvingen van de goals, iets beters weet ik ook niet..
  Redactie Sport dinsdag 9 januari 2018 @ 14:06:42 #74
274204 crew  Mexicanobakker
pi_176387261
heb maar even wat vrije tijd gespendeerd om Franse bekerkools te kijken :') Alleen de 2-3 bij AS Monaco kon ik echt niet zien, als iemand wil beweren dat dat toch écht zijn speler was mag dat.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Punten ronde 42
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Stand
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator woensdag 10 januari 2018 @ 16:03:10 #75
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_176413261
Voor komend weekend.

Berisha
Hysaj, Garay, Rüdiger, Luis
Soler, Oyrazabal, Kimmich, Sigurdsson
Zaza, Aubameyang
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  woensdag 10 januari 2018 @ 16:18:12 #76
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_176413513
quote:
0s.gif Op dinsdag 9 januari 2018 14:06 schreef Mexicanobakker het volgende:
heb maar even wat vrije tijd gespendeerd om Franse bekerkools te kijken :') Alleen de 2-3 bij AS Monaco kon ik echt niet zien, als iemand wil beweren dat dat toch écht zijn speler was mag dat.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Punten ronde 42
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Stand
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Respect voor je dedication _O_
pi_176414134
Komende week

Ederson;
Paulista, Marquinhos, Marcelo;
Eriksen, Milinkovic-Savic, De Bruyne, Hamsik
Calléjon, Cavani, Mertens
pi_176440550
Thibaut courtois

4 Virgil van Dijk Southampton V 10 (Liverpool nu)
5 Hector Bellerin Arsenal V 2,77
6 David luiz Chelsea V 2,1

9 Georginio Wijnaldum Liverpool M 5
11 Marco Veratti Paris SG M 8,33
12 N'golo kante Chelsea M 7,5
13 Paulinho Barcelona M 0,77

15 Forsberg
16 Ousmane Dembele Barcelona A 2,5
17 Vitolo Las Palmas A 11,05 (Atletico nu)
hhhhh
  donderdag 11 januari 2018 @ 21:43:03 #79
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_176441068
Oblak
Cahill - Aurier - Meunier - V. Ruiz
Tolisso - Sarabia - Pjanic
Thauvin - Sterling - Insigne
pi_176458484
Mignolet
Vertonghen, Koscielny, Montoya
Garcia, Vazquez, Isco, Casemiro
Suarez, Ben-Yeddar, Rodriguez
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  Moderator zondag 14 januari 2018 @ 12:43:25 #81
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_176496631
Berisha
Hysaj, Garay, Rüdiger, Luis
Soler, Oyrazabal, Coutinho, Sigurdsson
Zaza, Aubameyang
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Redactie Sport maandag 15 januari 2018 @ 14:29:43 #82
274204 crew  Mexicanobakker
pi_176519134
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 18:59 schreef voetbalmanager2 het volgende:
Mignolet
Vertonghen, Koscielny, Montoya
Garcia, Vazquez, Isco, Casemiro
Suarez, Ben-Yeddar, Rodriguez
Garcia -> Portu is doorgevoerd, dus ik heb Portu er voor je ingezet ipv Garcia. Zal zo ook weer even een teampost doen naast de scores.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_176519149
quote:
0s.gif Op maandag 15 januari 2018 14:29 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Garcia -> Portu is doorgevoerd, dus ik heb Portu er voor je ingezet ipv Garcia. Zal zo ook weer even een teampost doen naast de scores.
Transferdeadline is toch vanavond? Ik neem aan dat je mijn transfer per dm hebt gezien :+
  Redactie Sport maandag 15 januari 2018 @ 14:39:12 #84
274204 crew  Mexicanobakker
pi_176519291
quote:
0s.gif Op maandag 15 januari 2018 14:30 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Transferdeadline is toch vanavond? Ik neem aan dat je mijn transfer per dm hebt gezien :+
Ja

Dit was nog van de vorige periode
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport maandag 15 januari 2018 @ 14:57:39 #85
274204 crew  Mexicanobakker
pi_176519632
Even wat deadlines:

Transferdeadline: Vanavond 20.00 (transfers mogen pas na de midweekse speelronde worden ingezet)
speelronde 45: 16 januari 19.00 (DI)
speelronde 46: 19 januari 20.00 (VR)
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport maandag 15 januari 2018 @ 14:59:27 #86
274204 crew  Mexicanobakker
pi_176519666
Spelersscores:

Ronde 44:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ronde 43
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 33% gewijzigd door Mexicanobakker op 15-01-2018 15:18:13 ]
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport maandag 15 januari 2018 @ 15:21:42 #87
274204 crew  Mexicanobakker
pi_176520048
Score ronde 43:
Lenny_Leonard FUBAR 1194
voetbalmanager2 De Subtoppers 938
Shadowkid053 Asskickers United 840
hhh38 De Zwarte Paarden 745
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 610
Ajacied422 LFC Napoli 435
PSVCL Unreal Madrid 320
DaveDave09 Alleswinnen FC 305
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 272
Deshain Tripping major ballsack 245
hafcfan King in the South 232
Tagliano Klapharken FC 195
Brammess Murder on Zidane's floor 180
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 160
Max23 Belonna 110
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 77
Lange_Lans FC Negersex 25
Typisch Hup 0

Score ronde 44:
voetbalmanager2 De Subtoppers 1314
hhh38 De Zwarte Paarden 1109
DaveDave09 Alleswinnen FC 934
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 897,5
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 855,5
Typisch Hup 692,5
Lange_Lans FC Negersex 672,5
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 652,5
Shadowkid053 Asskickers United 552,5
Lenny_Leonard FUBAR 509
PSVCL Unreal Madrid 450
Ajacied422 LFC Napoli 435
Brammess Murder on Zidane's floor 395,5
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 364
Tagliano Klapharken FC 338
Max23 Belonna 270
hafcfan King in the South 205
Deshain Tripping major ballsack 144

Totaalstand
Ajacied422 LFC Napoli 41805,5
hhh38 De Zwarte Paarden 38748,5
voetbalmanager2 De Subtoppers 37440
Lange_Lans FC Negersex 36094
Tagliano Klapharken FC 32915,5
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 32653,5
DaveDave09 Alleswinnen FC 31993
Deshain Tripping major ballsack 30276
Lenny_Leonard FUBAR 28642,5
Typisch Hup 26992
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 24759
Max23 Belonna 24739
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 24081,5
hafcfan King in the South 23845,5
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 23686,5
PSVCL Unreal Madrid 22964,5
Shadowkid053 Asskickers United 22504
Brammess Murder on Zidane's floor 18531

Ajacied422 LFC Napoli 184
Lange_Lans FC Negersex 153
hhh38 De Zwarte Paarden 149
voetbalmanager2 De Subtoppers 144
Tagliano Klapharken FC 122
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 106
DaveDave09 Alleswinnen FC 106
Lenny_Leonard FUBAR 81
Typisch Hup 79
Deshain Tripping major ballsack 73
hafcfan King in the South 68
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 63
Max23 Belonna 48
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 37
Shadowkid053 Asskickers United 31
PSVCL Unreal Madrid 29
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 24
Brammess Murder on Zidane's floor 22

Wordt het dan toch nog spannend bovenin? :o
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport maandag 15 januari 2018 @ 15:23:14 #88
274204 crew  Mexicanobakker
pi_176520076
En als laatste nog even de teams en de spelerslijst:

Teams:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Lijst van spelers:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_176520153
Bürki,
Zappacosta, Godin, Guerreiro, Matip
Saul, Alli, Mkhitaryan
Lukaku, Lacazette, Kane
pi_176521105
Cillissen
D. Luiz - Bellerin - Van dijk
Fabinho - Veratti - Kante - Paulinho
Dembele - Vitolo - Forsberg
hhhhh
  dinsdag 16 januari 2018 @ 01:33:17 #91
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_176534124
Oblak
Semedo - Cahill - Meunier
Sarabia - Pjanic - Tolisso - Zielinski
Thauvin - Sterling - Insigne
  Redactie Sport dinsdag 16 januari 2018 @ 18:44:24 #92
274204 crew  Mexicanobakker
pi_176548032
2 transfers:

DaveDave09: Laporte -> Thomas Vermaelen (Barca)
Ajacied422: Bakambu -> Maxi Gomez (Celta)
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_176569112
Weekend:

Courtois
Bellerin - Vermaelen - Van dijk - Lindelof
Paulinho - Kante - Wijnaldum - Veratti
Vitollo - Lewandowski
hhhhh
pi_176588764
Ederson
Paulista - Marquinhos - Marcelo - Oczipka
De Bruyne - Wass - Eriksen
Maxi Gomez - Cavani - Mertens
  Moderator donderdag 18 januari 2018 @ 21:32:24 #95
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_176597829
Asenjo
Gaspar, Hysaj, Garay, Rüdiger, Skriniar
Sigurdsson, Oyrazabal, Kimmich
Zaza, Quagliarella
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_176597963
quote:
0s.gif Op maandag 15 januari 2018 15:26 schreef Lange_Lans het volgende:
Bürki,
Zappacosta, Godin, Guerreiro, Matip
Saul, Alli, Goretzka
Lukaku, Lacazette, Kane
pi_176614509
Rulli
Otamendi, Walker, Koscielny, Montoya
Casemiro, Trigueros, Isco
Rodrigo, Suarez, Jose
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
pi_176672876
Cillissen
Bellerin - Vermaelen - Kolasinac - Lindelof
Paulinho - Kante - Wijnaldum - Veratti
Vitollo - Lewandowski
hhhhh
pi_176675005
Cavani - Gomez - Mertens
De Bruyne - Milinkovic-Savic - Hamsik - Eriksen
Marcelo - Marquinhos - Paulista
Ederson
  Moderator maandag 22 januari 2018 @ 21:44:44 #100
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_176683370
Asenjo
Gaspar, Luis, Garay, Rüdiger, Skriniar
Coutinho, Oyrazabal, Soler
Zaza, Quagliarella
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  maandag 22 januari 2018 @ 21:51:31 #101
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_176683582
Oblak
Meunier - Cahill - Semedo
Luis Alberto - Sarabia - Pjanic - Zielinski
Thauvin - Sterling - Insigne
pi_176687080
Rulli
Otamendi, Walker, Montoya, Koscielny
Casemiro, Isco, Vazquez
Ben-Yeddar, Rodrigo, Suarez
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  Redactie Sport dinsdag 23 januari 2018 @ 17:22:05 #103
274204 crew  Mexicanobakker
pi_176697474
Ronde 45 spelerscores:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ronde 46
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport dinsdag 23 januari 2018 @ 17:27:32 #104
274204 crew  Mexicanobakker
pi_176697572
Scores:

Ronde 45
voetbalmanager2 De Subtoppers 666
Shadowkid053 Asskickers United 535
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 315
hhh38 De Zwarte Paarden 290
Deshain Tripping major ballsack 278
Typisch Hup 220
Tagliano Klapharken FC 220
Ajacied422 LFC Napoli 210
Max23 Belonna 210
Brammess Murder on Zidane's floor 200
DaveDave09 Alleswinnen FC 164
PSVCL Unreal Madrid 164
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 142
Lenny_Leonard FUBAR 54
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 50
hafcfan King in the South 40
Lange_Lans FC Negersex 30
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga -15

Ronde 46
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 1917,5
voetbalmanager2 De Subtoppers 1410
Deshain Tripping major ballsack 1270
Ajacied422 LFC Napoli 1247,5
Tagliano Klapharken FC 1030,5
Lenny_Leonard FUBAR 1026
Shadowkid053 Asskickers United 939
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 897,5
Lange_Lans FC Negersex 884
Typisch Hup 865
PSVCL Unreal Madrid 833
DaveDave09 Alleswinnen FC 828
hhh38 De Zwarte Paarden 822
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 644
hafcfan King in the South 610,5
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 557,5
Max23 Belonna 545,5
Brammess Murder on Zidane's floor 425

De randen en standen:

Ajacied422 LFC Napoli 43263
hhh38 De Zwarte Paarden 39860,5
voetbalmanager2 De Subtoppers 39516
Lange_Lans FC Negersex 37008
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 34556
Tagliano Klapharken FC 34166
DaveDave09 Alleswinnen FC 32985
Deshain Tripping major ballsack 31824
Lenny_Leonard FUBAR 29722,5
Typisch Hup 28077
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 25545
Max23 Belonna 25494,5
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 25294
hafcfan King in the South 24496
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 24294
Shadowkid053 Asskickers United 23978
PSVCL Unreal Madrid 23961
Brammess Murder on Zidane's floor 19156

Ajacied422 LFC Napoli 190
voetbalmanager2 De Subtoppers 162
hhh38 De Zwarte Paarden 154
Lange_Lans FC Negersex 153
Tagliano Klapharken FC 129
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 116
DaveDave09 Alleswinnen FC 106
Lenny_Leonard FUBAR 84
Deshain Tripping major ballsack 83
Typisch Hup 82
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 70
hafcfan King in the South 68
Max23 Belonna 49
Shadowkid053 Asskickers United 41
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 37
PSVCL Unreal Madrid 29
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 24
Brammess Murder on Zidane's floor 22
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_176701206
Ronde 45
voetbalmanager2 De Subtoppers 666 })

*O*
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  dinsdag 23 januari 2018 @ 23:14:45 #106
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_176707249
Die tweede ronde, matig, slecht.

Lekker avondje wel vanavond met een goal van Sarabia en een assist van Thauvin (bij de 0-2 Mex ;) )
pi_176719572
Weekend:

Courtois
Lindelof - Van dijk - Vermaelen
Veratti - Wijnaldum - Paulinho - Kante - Fabinho
Lewandowski - Vitollo

Al sinds het begin heb ik maar 1 á 2 aanvallers lol, laatst speelden ze alle 4 niet :(
hhhhh
pi_176722550
quote:
0s.gif Op woensdag 24 januari 2018 17:11 schreef DaveDave09 het volgende:

Al sinds het begin heb ik maar 1 á 2 aanvallers lol, laatst speelden ze alle 4 niet :(
Volgende week is er weer een transferronde ;)
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  Moderator woensdag 24 januari 2018 @ 23:10:17 #109
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_176727895
Jammer dat het uitmaakt in welk doel een verdediger schiet ;(
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator donderdag 25 januari 2018 @ 22:47:49 #110
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_176748423
Berisha
Gaspar, Hysaj, Skriniar, Rüdiger
Sigurdsson, Coutinho, Oyrazabal, Kimmich
Zaza, Quagliarella
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_176753996
Ederson
Oczipka - Marcelo - Marquinhos
Milinkovic-Savic - De Bruyne - Wass - Hamsik
Callejon - Mertens - Gomez
pi_176759425
Rulli
Walker, Otamendi, Vertonghen
Vazquez, Isco, Trigueros, Portu
Ben-Yeddar, Suarez, Rodrigo
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  vrijdag 26 januari 2018 @ 20:26:40 #113
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_176765634
Oblak
Meunier - V. Ruiz - Aurier - Semedo
Pjanic - Sarabia - Zielinski - Luis Alberto
Insigne - Sterling
pi_176768372
quote:
0s.gif Op maandag 15 januari 2018 15:26 schreef Lange_Lans het volgende:
Sergio Rico
Zappacosta, Godin, Guerreiro, Matip
Saul, Alli, Mkhitaryan
Lukaku, Icardi, Kane
  zondag 28 januari 2018 @ 18:09:06 #115
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_176802149
Mexi, kan je ergens zien hoeveel punten Oblak al heeft gescoord dit seizoen? Atleti clean sheet goden _O_
pi_176804902
Ederson
Rugani, Paulista, Marquinhos
Eriksen, De Bruyne, Milinkovic-Savic, Hamsik
Cavani, Gomez, Mertens
  Redactie Sport maandag 29 januari 2018 @ 16:48:31 #117
274204 crew  Mexicanobakker
pi_176821425
quote:
0s.gif Op woensdag 24 januari 2018 17:11 schreef DaveDave09 het volgende:
Weekend:

Courtois
Lindelof - Van dijk - Vermaelen
Veratti - Wijnaldum - Paulinho - Kante - Fabinho
Lewandowski - Vitollo

Al sinds het begin heb ik maar 1 á 2 aanvallers lol, laatst speelden ze alle 4 niet :(
Forsberg speelt opvallend vaak niet inderdaad, tegenvallend.
quote:
0s.gif Op zondag 28 januari 2018 18:09 schreef hhh38 het volgende:
Mexi, kan je ergens zien hoeveel punten Oblak al heeft gescoord dit seizoen? Atleti clean sheet goden _O_
Ongeveer 4300, waarmee hij overigens lang niet de beste keeper is die is gekozen.

Scores van de inhaalpotjes:

Samp - Roma (Ronde 10)

Alisson Roma K 22,5
Edin Dzeko Roma A 82,5
Radja Nainggolan Roma M 37,5
Lorenzo Pellegrini Roma M 37,5
Konstantinos Manolas Roma V 22,5
Hector Moreno Roma V 0
Aleksander Kolarov Roma V 22,5
Federico Fazio Roma V 0
Rick Karsdorp Roma V 0

Lazio - Udinese (R25)
Ciro Immobile Lazio 0
Felipe Anderson Lazio 277,5
Sergej Milinkovic-Savic Lazio 90
Stefan de Vrij Lazio 165
Dusan Basta Lazio 165

Utrecht - Feyenoord (R34)
Nicolai Jörgensen Feyenoord 0
Brad Jones Feyenoord 15
Karim El Ahmadi Feyenoord 25
Tonny Vilhena Feyenoord 25
Bart Nieuwkoop Feyenoord 0
Eric Botteghin Feyenoord 0
Yassin Ayoub Utrecht 25
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport maandag 29 januari 2018 @ 16:57:17 #118
274204 crew  Mexicanobakker
pi_176821579
Scores ronde 47:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ronde 48:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport maandag 29 januari 2018 @ 17:08:57 #119
274204 crew  Mexicanobakker
pi_176821728
Punten van ronden met inhaalwedstrijden:
Ronde 10:
Ajacied422 10
Lenny_Leonard 8
Max23 6
Deshain 5
hhh38 4
voetbalmanager2 3
opperkleurder 2
JR-Style 1

Ronde 25:
voetbalmanger2 10
onlogisch 8
Deshain 6
Ajacied422 5
hhh38 4
JR-Style 3
DaveDave09 2
hafcfan 1

Ronde 34
opperkleurder 10
Lenny_Leonard 8
Tagliano 6
Ajacied422 5
hafcfan 4
Lange_Lans 3
voetbalmanager2 2
Deshain 1

Scores van ronde 47:
hhh38 De Zwarte Paarden 1540,5 10
Ajacied422 LFC Napoli 1242 8
Shadowkid053 Asskickers United 997,5 6
voetbalmanager2 De Subtoppers 980 5
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 905 4
Lange_Lans FC Negersex 895,5 3
Lenny_Leonard FUBAR 824,5 2
DaveDave09 Alleswinnen FC 801,5 1
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 713
hafcfan King in the South 648
Brammess Murder on Zidane's floor 522
Deshain Tripping major ballsack 515
Max23 Belonna 454
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 435
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 425
Typisch Hup 424
Tagliano Klapharken FC 421,5
PSVCL Unreal Madrid 40

Totaalscores en eindscores van ronde 48 komen vanavond bij het sluiten van de markt
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport maandag 29 januari 2018 @ 17:10:27 #120
274204 crew  Mexicanobakker
pi_176821741
Tot slot, als voorbereiding op de transferperiode:

Spelers:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Teams:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_176824016
Courtois
Van dijk - Bellerin - Kolasinac - David luiz
Kante - Wijnaldum - Paulinho - Veratti
Dembele - Lewandowski
hhhhh
  maandag 29 januari 2018 @ 20:06:28 #122
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_176825345
Oblak
Meunier - Cahill - Aurier - Semedo
Sarabia - Luis Alberto - Pjanic
Sterling - Jesus - Insigne
  Redactie Sport maandag 29 januari 2018 @ 23:00:08 #123
274204 crew  Mexicanobakker
pi_176830088
De genoteerde scores waren van ronde 48, waar Stijn nog 300 punten ofzo krijgt van zijn Celta-spelertjes (hij wint dan ook ronde 48)

ronde 47 is als volgt:

voetbalmanager2 De Subtoppers 598
hhh38 De Zwarte Paarden 497
DaveDave09 Alleswinnen FC 446
Lenny_Leonard FUBAR 427
Shadowkid053 Asskickers United 374
Ajacied422 LFC Napoli 365
Deshain Tripping major ballsack 316
Max23 Belonna 300
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 155
Brammess Murder on Zidane's floor 132
PSVCL Unreal Madrid 120
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 90
hafcfan King in the South 45
Tagliano Klapharken FC 44
Lange_Lans FC Negersex 22
Typisch Hup 0
Ender_xenocide F.C. Gokwerk -20
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD -60
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport maandag 29 januari 2018 @ 23:01:49 #124
274204 crew  Mexicanobakker
pi_176830124
En de totaalscores:

Ajacied422 LFC Napoli 45300
hhh38 De Zwarte Paarden 41898
voetbalmanager2 De Subtoppers 41116,5
Lange_Lans FC Negersex 37925,5
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 35573,5
Tagliano Klapharken FC 34631,5
DaveDave09 Alleswinnen FC 34232,5
Deshain Tripping major ballsack 32655
Lenny_Leonard FUBAR 30974
Typisch Hup 28666
Max23 Belonna 26526
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 25987
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 25950
Shadowkid053 Asskickers United 25349,5
hafcfan King in the South 25226,5
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 24884
PSVCL Unreal Madrid 24143,5
Brammess Murder on Zidane's floor 19810

Ajacied422 LFC Napoli 223
voetbalmanager2 De Subtoppers 192
hhh38 De Zwarte Paarden 178
Lange_Lans FC Negersex 159
Tagliano Klapharken FC 135
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 132
DaveDave09 Alleswinnen FC 115
Lenny_Leonard FUBAR 107
Deshain Tripping major ballsack 97
Typisch Hup 82
hafcfan King in the South 73
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 70
Max23 Belonna 56
Shadowkid053 Asskickers United 51
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 41
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 32
PSVCL Unreal Madrid 29
Brammess Murder on Zidane's floor 22
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator dinsdag 30 januari 2018 @ 13:38:37 #125
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_176837656
Berisha
Gaspar, Hysaj, Garay, Rüdiger
Sigurdsson, Coutinho, Oyrazabal, Soler
Zaza, Quagliarella
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator dinsdag 30 januari 2018 @ 13:38:44 #126
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_176837659
Goed bezig Mex ^O^
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_176839467
Mignolet
Walker, Otamendi, Koscielny, Vertonghen
Vazquez, Portu, Trigueros
Suarez, Ben-Yeddar, Rodrigo
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  Moderator donderdag 1 februari 2018 @ 23:08:36 #128
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_176895256
Asenjo
Skriniar, Hysaj, Garay, Rüdiger
Sigurdsson, Coutinho, Oyrazabal, Kimmich
Zaza, Quagliarella
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_176895478
Ederson
Rugani, Marquinhos, Marcelo
De Bruyne, Hamsik, Eriksen, Milinkovic-Savic
Mertens, Cavani, Gomez
  vrijdag 2 februari 2018 @ 00:12:39 #130
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_176896411
quote:
0s.gif Op maandag 29 januari 2018 23:01 schreef Mexicanobakker het volgende:
En de totaalscores:

Ajacied422 LFC Napoli 45300
hhh38 De Zwarte Paarden 41898
voetbalmanager2 De Subtoppers 41116,5
Lange_Lans FC Negersex 37925,5
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 35573,5
Tagliano Klapharken FC 34631,5
DaveDave09 Alleswinnen FC 34232,5
Deshain Tripping major ballsack 32655
Lenny_Leonard FUBAR 30974
Typisch Hup 28666
Max23 Belonna 26526
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 25987
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 25950
Shadowkid053 Asskickers United 25349,5
hafcfan King in the South 25226,5
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 24884
PSVCL Unreal Madrid 24143,5
Brammess Murder on Zidane's floor 19810

Ajacied422 LFC Napoli 223
voetbalmanager2 De Subtoppers 192
hhh38 De Zwarte Paarden 178
Lange_Lans FC Negersex 159
Tagliano Klapharken FC 135
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 132
DaveDave09 Alleswinnen FC 115
Lenny_Leonard FUBAR 107
Deshain Tripping major ballsack 97
Typisch Hup 82
hafcfan King in the South 73
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 70
Max23 Belonna 56
Shadowkid053 Asskickers United 51
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 41
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 32
PSVCL Unreal Madrid 29
Brammess Murder on Zidane's floor 22
Was mijn transferlijstje nog doorgekomen?
  Redactie Sport vrijdag 2 februari 2018 @ 00:37:54 #131
274204 crew  Mexicanobakker
pi_176896785
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 00:12 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Was mijn transferlijstje nog doorgekomen?
Die is gespot ja
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_176906800
Rulli
Walker, Otamendi, Koscielny, Kolarov
Casemiro, Isco, Vazquez, Trigueros
Suarez, Jose,
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  vrijdag 2 februari 2018 @ 16:20:24 #133
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_176906987
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 00:37 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Die is gespot ja
Betekent dat dat ik voor komende ronde m'n nieuwe speler mag gebruiken?
pi_176907416
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 16:20 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Betekent dat dat ik voor komende ronde m'n nieuwe speler mag gebruiken?
Je mag een nieuwe speler de 1e ronde niet inzetten. Ik heb trouwens ook een wissel doorgegeven, maar ik vraag me af of die voor het begin van komende ronde al ingaat.

En je weet trouwens niet of die wissel wel gaat lukken. Misschien azen er meer op die speler.
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  vrijdag 2 februari 2018 @ 16:56:18 #135
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_176907600
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 16:43 schreef voetbalmanager2 het volgende:

[..]

Je mag een nieuwe speler de 1e ronde niet inzetten. Ik heb trouwens ook een wissel doorgegeven, maar ik vraag me af of die voor het begin van komende ronde al ingaat.

En je weet trouwens niet of die wissel wel gaat lukken. Misschien azen er meer op die speler.
Het was afgelopen maandag al toch?

quote:
0s.gif Op maandag 29 januari 2018 17:10 schreef Mexicanobakker het volgende:
Tot slot, als voorbereiding op de transferperiode:

Spelers:

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Teams:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Daar zit dus de midweekse speelronde nog tussen.
pi_176907769
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 16:56 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Het was afgelopen maandag al toch?

[..]

Daar zit dus de midweekse speelronde nog tussen.
Het lijkt me stug dat er 2 rondes zitten tussen de deadline van een transferronde en het bekend maken van de wissels.
Ik heb mijn beoogde wissel dinsdag doorgegeven, maar ik heb geen idee wanneer de deadline precies was.

Hoe dan ook, als je niet weet of een wissel geldig is kan je hem moeilijk opstellen.
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  Redactie Sport vrijdag 2 februari 2018 @ 17:04:33 #137
274204 crew  Mexicanobakker
pi_176907775
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 16:56 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Het was afgelopen maandag al toch?

[..]

Daar zit dus de midweekse speelronde nog tussen.
Nee, de deadline is vanavond. Ik plaatste een lijst zodat iedereen kon zien welke spelers er niet meer beschikbaar zijn.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 2 februari 2018 @ 17:30:53 #138
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_176908374
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 17:04 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Nee, de deadline is vanavond. Ik plaatste een lijst zodat iedereen kon zien welke spelers er niet meer beschikbaar zijn.
Ah oke :)

Ik dacht dat het iedere 14 dagen was, dus maandag leek me logisch, maar m'n lijstje blijft hetzelfde.
pi_176910611
Rico
Zappacosta, Godin, s. Roberto, Gueirerro
Saul, Alli, Mhkitaryan
Icardi, Lukaku, Kane
  vrijdag 2 februari 2018 @ 20:11:59 #140
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_176911735
Oblak
Semedo - Cahill - V. Ruiz
Pjanic - Tolisso - Luis Alberto - Sarabia
Sterling - Insigne - Thauvin
  Redactie Sport zaterdag 3 februari 2018 @ 00:00:23 #141
274204 crew  Mexicanobakker
pi_176917757
5 transfers:

voetbalmanager2 Mignolet -> Kasper Schmeichel (Leicester)
Lange_Lans Matip -> Aymeric Laporte (City)
hhh38 Meunier -> Nacho (Real)
DaveDave09 Forsberg -> Malcom (Bordeaux)
Ajacied422 Trapp -> Areola (PSG)
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator maandag 5 februari 2018 @ 11:42:05 #142
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_176967805
Asenjo
Skriniar, Hysaj, Gaspar, Rüdiger
Soler, Coutinho, Oyrazabal, Kimmich
Zaza, Quagliarella
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Redactie Sport dinsdag 6 februari 2018 @ 10:24:02 #143
274204 crew  Mexicanobakker
pi_176987638
Voor updates zullen jullie geduld moeten hebben, ik krijg ontzettende traanogen van drie minuten naar een schermpje kijken

Hopelijk is het komend weekend beter, dan verwacht ik pas weer echt tijd te hebben.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  dinsdag 6 februari 2018 @ 10:31:52 #144
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_176987758
Oblak
Semedo - Aurier - Nacho
Tolisso - Sarabia - Zielinski - Luis Alberto
Thauvin - Sterling - Insigne
pi_176993261
Rulli
Kolarov, Montoya, Vertonghen
Portu, Trigueros, Isco, Vazquez
Ben-Yeddar, Suarez, Rodrigo
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  dinsdag 6 februari 2018 @ 15:51:13 #146
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_176993407
Een beetje karige ronde dit, had ik Meunier nou maar iets later weggedaan ;(
  Moderator woensdag 7 februari 2018 @ 14:24:19 #147
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_177013286
Alvast voor dit weekend:
Asenjo
Garay, Hysaj, Skriniar,Gaspar
Soler, Coutinho, Sigurdsson, Kimmich
Aubameyang, Quagliarella
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_177015091
wat dit helemaal vergeten :') , je kan mij trouwens gewoon weghalen kost je alleen maar extra tijd voor niks.

komend seizoen ga ik winnen
pi_177048688
Chelski en Arsenal leveren mij nog niet echt veel punten op :')

Kan helaas niet elke speelronde updaten dus dan maar:

Cillissen
Van dijk - Lindelof - Bellerin
Veratti - Paulinho - Wijnaldum - Kante
Malcom - Lewandowski - Dembele
hhhhh
  vrijdag 9 februari 2018 @ 12:56:05 #150
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_177054793
Oblak
Nacho - V. Ruiz - Cahill
Tolisso - Zielinski - Sarabia - Pjanic
Insigne - Sterling - Thauvin
  dinsdag 13 februari 2018 @ 00:29:40 #151
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_177142676
Oblak
Nacho - Aurier - V. Ruiz
Pjanic - Zielinski - Luis Alberto - Sarabia
Thauvin - Sterling - Insigne
  Moderator dinsdag 13 februari 2018 @ 18:40:39 #152
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_177158356
Asenjo
Garay, Hysaj, Luis, Gaspar
Oyrazabal, Coutinho, Sigurdsson, Kimmich
Aubameyang, Quagliarella
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_177160860
Ederson
J. Costa, Marquinhos, Rugani, Marcelo
Milinkovic-Savic - Eriksen - De Bruyne
Callejon - Cavani - Mertens
  Redactie Sport dinsdag 13 februari 2018 @ 20:09:16 #154
274204 crew  Mexicanobakker
pi_177160931
Hopelijk kan ik donderdagmiddag wat rekenen. Dan zal ik ook even proberen een lijstje te posten voor de duidelijk bij de transfers vrijdag
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport donderdag 15 februari 2018 @ 16:55:36 #155
274204 crew  Mexicanobakker
pi_177208533
scores zijn berekend maar ik ben effe te moe om nog aan een fatsoenlijke scorepost toe te komen. Hier wel de spelerslijsten:

Teams:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Spelers:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator donderdag 15 februari 2018 @ 22:10:26 #156
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_177216693
Voor komend weekend:

Asenjo
Hysaj, Rüdiger, Garay
Soler, Oyrazabal, Coutinho, Sigurdsson, Kimmich
Zaza, Quagliarella
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_177217747
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 februari 2018 19:20 schreef Lange_Lans het volgende:
Rico
Caldara, Laporte, s. Roberto, Gueirerro
Saul, Alli, Mhkitaryan
Icardi, Lukaku, Kane
pi_177218406
Areola
Paulista, Marquinhos, Marcelo
Eriksen, Hamsik, De Bruyne, Milinkovic-Savic
Gomez, Cavani, Mertens
pi_177236723
Rulli
Kolarov, Montoya, Vertonghen
Portu, Casemiro, Isco, Vazquez
Ben-Yeddar, Suarez, Rodrigo
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  vrijdag 16 februari 2018 @ 18:41:56 #160
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_177236836
Oblak
Cahill - Semedo - Nacho
Sarabia - Pjanic - Luis Alberto - Zielinski
Thauvin - Sterling - Insigne
  Redactie Sport zondag 18 februari 2018 @ 06:16:44 #161
274204 crew  Mexicanobakker
pi_177269602
2 transfers:
Lange_Lans: Aubameyang -> Batsuhayi (Dortmund)
Ajacied422: Wass -> Fornals (Villarreal)
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator maandag 19 februari 2018 @ 11:30:29 #162
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_177294562
Berisha
Rüdiger, Hysaj ,Luis ,Gaspar
Oyrazabal, Coutinho ,Sigurdsson, Kimmich
Aubameyang, Quagliarella
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator maandag 19 februari 2018 @ 11:30:43 #163
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_177294567
quote:
0s.gif Op zondag 18 februari 2018 06:16 schreef Mexicanobakker het volgende:
2 transfers:
Lange_Lans: Aubameyang -> Batsuhayi (Dortmund)
Ajacied422: Wass -> Fornals (Villarreal)
Eh, Aubameyang? :P
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_177295093
Ederson
Jaume Costa
Marcelo
Marquinhos
Oczipka
Hamsik
Milinkovic-Savic
Fornals
Eriksen
Callejon
Mertens
  Redactie Sport maandag 19 februari 2018 @ 11:53:45 #165
274204 crew  Mexicanobakker
pi_177295105
quote:
0s.gif Op maandag 19 februari 2018 11:30 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Eh, Aubameyang? :P
Oeps :')

Doe maar Lacazette. Stop de tijd.

Al die spitsenwissels bij Arsenal, Chelsea en Dortmund ook :')
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator maandag 19 februari 2018 @ 11:54:17 #166
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_177295120
quote:
0s.gif Op maandag 19 februari 2018 11:53 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Oeps :')

Doe maar Lacazette. Stop de tijd.

Al die spitsenwissels bij Arsenal, Chelsea en Dortmund ook :')
Nog jokers?
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Redactie Sport maandag 19 februari 2018 @ 19:31:10 #167
274204 crew  Mexicanobakker
pi_177306029
Let op: de 'midweekse' speelronde van volgende week (Ronde 57) begint al met de League Cup finale op ZONDAG

dus mocht je wissels willen doorvoeren moet het voor dan. De BPL inhaalwedstrijden worden meegenomen in speelronde 56.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_177311406
Rico
Guereiro, S. Roberto, Caldara, Laporte
Saul, Alli, Mhkitaryan
Kane, Lukaku, Batshuayi
  maandag 19 februari 2018 @ 23:29:43 #169
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_177311748
Oblak
Semedo - Cahill - V. Ruiz - Bailly
Tolisso - Sarabia - L. Alberto - Zielinski
Thauvin - Insigne
  Moderator donderdag 22 februari 2018 @ 19:50:09 #170
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_177375320
Ronde 56:
Asenjo
Gaspar, Hysaj, Skriniar
Soler, Oyrazabal, Coutinho, Kimmich, Sigurdsson
Aubameyang, Belotti

Ronde 57:
Asenjo
Gaspar, Luis, Garay, Rudiger
Oyrazabal, Soler, Coutinho, Kimmich
Aubameyang, Zaza
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_177375597
Ederson
Marquinhos, Paulista, Oczipka
Hamsik, Milinkovic-Savic, Eriksen, De Bruyne
Gomez, Mertens, Cavani
pi_177395908
quote:
0s.gif Op maandag 19 februari 2018 23:12 schreef Lange_Lans het volgende:
Rico
Guereiro, S. Roberto, Zappacosta, Laporte
Saul, Alli, Mhkitaryan, Goretzka
Kane, Batshuayi
  Redactie Sport maandag 26 februari 2018 @ 21:01:35 #173
274204 crew  Mexicanobakker
pi_177470142
Een grootschalige scoreupdate is in the works, maar daarvoor zullen jullie nog even geduld moeten hebben. Ik hoop vrijdag alles bij te hebben gewerkt.

Voor nu rest mij.. de huidige teams en spelers, zodat men kan zien hoe de zaken er voor staan voor de komende transferperiodes

Teams:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Spelers:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator donderdag 1 maart 2018 @ 20:44:41 #174
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_177536105
Asenjo
Hysaj, Gaspar, Luis
Coutinho, Sigurdsson, Soler, Oyarzabal
Quagliarella, Aubameyang, Belotti
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_177550914
Ederson
Paulista, Marquinhos, Oczipka
Milinkovic-Savic, Hamsik - Eriksen - De Bruyne
M. Gomez, Cavani, Mertens
pi_177557670
quote:
0s.gif Op maandag 19 februari 2018 23:12 schreef Lange_Lans het volgende:
Rico
Godin, S. Roberto, Laporte
Saul, Alli, Mhkitaryan, Goretzka
Kane, Batshuayi, Lukaku
  vrijdag 2 maart 2018 @ 20:42:28 #177
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_177559478
Als het nog mag:

Oblak
Semedo - Aurier - Bailly - Nacho
Sarabia - Panic - Zielinski
Thauvin - Jesus - Insigne
  Redactie Sport vrijdag 2 maart 2018 @ 21:40:32 #178
274204 crew  Mexicanobakker
pi_177561280
Tijd voor een scoreupdate. Ronde 48 tot en met 55 komt er aan, maar eerst even de scores van de Madrilenen in ronde 36:

Gareth Bale 104
Cristiano Ronaldo
Karim Benzema 120
Keylor Navas
Isco 120
Luca Modric
Toni Kroos
Casemiro 370
Daniel Carvaja 100l
Marcelo
Raphael Varane 100
Sergio Ramos 260

Zometeen zal ik de spelerscores van ronde 49-56 plaatsen.

Verder zijn er geen transfers geweest, dus alles blijft wat dat betreft lekker hetzelfde
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport vrijdag 2 maart 2018 @ 21:55:30 #179
274204 crew  Mexicanobakker
pi_177561776
Speelronde 49:

Ajacied422 LFC Napoli 1097,5
voetbalmanager2 De Subtoppers 870
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 770
hafcfan King in the South 737,5
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 722,5
hhh38 De Zwarte Paarden 585,5
Deshain Tripping major ballsack 465
Lange_Lans FC Negersex 454
Lenny_Leonard FUBAR 432
PSVCL Unreal Madrid 410
Brammess Murder on Zidane's floor 394
Shadowkid053 Asskickers United 349
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 335
Typisch Hup 295
Max23 Belonna 283
Tagliano Klapharken FC 248
DaveDave09 Alleswinnen FC 168
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 150

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Speelronde 50:
hhh38 De Zwarte Paarden 1722,5
Lange_Lans FC Negersex 1542
DaveDave09 Alleswinnen FC 1456
Deshain Tripping major ballsack 1365
voetbalmanager2 De Subtoppers 1359
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 1300
hafcfan King in the South 1140
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 1107,5
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 974
Ajacied422 LFC Napoli 862,5
PSVCL Unreal Madrid 715
Tagliano Klapharken FC 645
Typisch Hup 625
Max23 Belonna 584,5
Brammess Murder on Zidane's floor 531,5
Lenny_Leonard FUBAR 389
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 300
Shadowkid053 Asskickers United 231,5

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Speelronde 51:
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 742,5
Typisch Hup 740,5
hhh38 De Zwarte Paarden 530,5
Lenny_Leonard FUBAR 470
Lange_Lans FC Negersex 444
Tagliano Klapharken FC 440,5
Shadowkid053 Asskickers United 440
Max23 Belonna 410
DaveDave09 Alleswinnen FC 359
Brammess Murder on Zidane's floor 340
voetbalmanager2 De Subtoppers 300
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 287
Deshain Tripping major ballsack 220
PSVCL Unreal Madrid 220
Ajacied422 LFC Napoli 214
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 120
hafcfan King in the South 102
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 40

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Speelronde 52:
Lenny_Leonard FUBAR 1464
Ajacied422 LFC Napoli 1430
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 1420
hhh38 De Zwarte Paarden 1362
hafcfan King in the South 1260,5
Lange_Lans FC Negersex 1110
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 1027,5
Max23 Belonna 1016
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 990
DaveDave09 Alleswinnen FC 840
voetbalmanager2 De Subtoppers 830,5
PSVCL Unreal Madrid 780
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 769
Deshain Tripping major ballsack 679
Shadowkid053 Asskickers United 624
Brammess Murder on Zidane's floor 615
Tagliano Klapharken FC 510
Typisch Hup 495

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Speelronde 53
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 1447,5
Ajacied422 LFC Napoli 935
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 814
Lange_Lans FC Negersex 742,5
Deshain Tripping major ballsack 634
hafcfan King in the South 626
DaveDave09 Alleswinnen FC 625
Max23 Belonna 514
hhh38 De Zwarte Paarden 441
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 288
PSVCL Unreal Madrid 263
Typisch Hup 236,5
Lenny_Leonard FUBAR 195
Brammess Murder on Zidane's floor 160
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 145
voetbalmanager2 De Subtoppers 82,5
Tagliano Klapharken FC 60
Shadowkid053 Asskickers United 0

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Speelronde 54
nnb

Speelronde 55
Lenny_Leonard FUBAR 1656
voetbalmanager2 De Subtoppers 1598
hhh38 De Zwarte Paarden 1567
hafcfan King in the South 1355,5
Typisch Hup 995
Tagliano Klapharken FC 938
Max23 Belonna 934
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 866
Lange_Lans FC Negersex 850,5
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 838
Deshain Tripping major ballsack 792
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 648,5
Shadowkid053 Asskickers United 630
Ajacied422 LFC Napoli 624
DaveDave09 Alleswinnen FC 503
PSVCL Unreal Madrid 455
Brammess Murder on Zidane's floor 405
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 230

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Speelronde 56
Max23 Belonna 909
hhh38 De Zwarte Paarden 868,5
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 856,5
DaveDave09 Alleswinnen FC 747,5
Lange_Lans FC Negersex 555,5
hafcfan King in the South 518
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 360
Shadowkid053 Asskickers United 350
Tagliano Klapharken FC 348
PSVCL Unreal Madrid 280
Ajacied422 LFC Napoli 220,5
Deshain Tripping major ballsack 180
Lenny_Leonard FUBAR 140
Typisch Hup 140
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 95
voetbalmanager2 De Subtoppers 25
Brammess Murder on Zidane's floor 10
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 0

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
ovb van fouten
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport vrijdag 2 maart 2018 @ 21:58:22 #180
274204 crew  Mexicanobakker
pi_177561873
Volgens mij is wat ik net speelronde 55 noemde speelronde 54 en wat ik speelronde 56 noemde 55 (en is er ergens iets mis gegaan met mijn excelletjes, hopelijk kan iemand dit bevestigen :+ )
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator donderdag 8 maart 2018 @ 21:32:53 #181
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_177694099
Zal dit weekend eens wat checken :P

Asenjo
Hysaj, Rudiger, Luis
Coutinho, Sigurdsson, Kimmich, Oyarzabal
Quagliarella, Aubameyang, Zaza
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_177694148
Ederson
Marquinhos, Oczipka, Marcelo
Milinkovic-Savic, Hamsik, Eriksen, De Bruyne
Gomez, Mertens, Cavani
  vrijdag 9 maart 2018 @ 18:50:43 #183
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_177710949
Baumann
Aurier - Semedo - Bailly - V. Ruiz
Pjanic - Sarabia - Luis Alberto
Sterling - Jesus - Zielinski
  Moderator woensdag 14 maart 2018 @ 14:08:07 #184
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_177816374
Berisha
Hysaj, Rudiger, Garay
Coutinho, Sigurdsson, Kimmich, Oyarzabal
Belotti, Aubameyang, Zaza
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  vrijdag 16 maart 2018 @ 11:25:50 #185
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_177859640
Oblak
Semedo - Bailly - Aurier - Nacho
Sarabia - Zielinski - Pjanic - Luis Alberto
Thauvin - Insigne
pi_177859956
Areola
Marcelo, Oczipka, Marquinhos, Rugani
Hamsik, Fornals, Eriksen
Gomez, Cavani, Mertens
pi_177993182
Bürki
Godin, S. Roberto, Guereiro,
Saul, Alli, Mhkitaryan, Goretzka
Icardi, Lukaku, Batsuhayi
  Redactie Sport maandag 26 maart 2018 @ 12:44:56 #188
274204 crew  Mexicanobakker
pi_178096291
Ik zal er vanavond weer een grote update doorheen gooien, dan lopen we bij (alleen met de Astori-speelronde wacht ik even totdat de inhaalwedstrijden geweest zijn in de eerstvolgende Europese midweek)

PSG - Angers in de komende speelronde zal overigens, tot mijn spijt, geschrapt moeten worden. Die wedstrijd is (blijkbaar) naar voren gehaald. :{

[ Bericht 38% gewijzigd door Mexicanobakker op 26-03-2018 14:14:38 ]
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport maandag 26 maart 2018 @ 14:30:07 #189
274204 crew  Mexicanobakker
pi_178098912
Spelersscores t/m ronde 61 alvast, minus ronde 58

56
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
57
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
59
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
60
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
61
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport woensdag 28 maart 2018 @ 22:47:07 #190
274204 crew  Mexicanobakker
pi_178160331
Weinig tijd voor een nette scorepost, dus we doen even een matrix met daarin de scores van ronde 56, 57, 59, 60 en 61

DaveDave09 Alleswinnen FC 471,5 104 -60 1014 539
Deshain Tripping major ballsack 1277,5 203 882,5 1976,5 369
Lenny_Leonard FUBAR 829 399 279 1282,5 486,5
Max23 Belonna 616,5 173 887,5 550,5 339
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 968 41,5 721,5 1022,5 580
hhh38 De Zwarte Paarden 919,5 407,5 222,5 1223 325
Ajacied422 LFC Napoli 1906,5 227,5 402,5 840,5 0
PSVCL Unreal Madrid 706,5 10 200 1017 620
hafcfan King in the South 1108,5 742,5 428 1215,5 310,5
Shadowkid053 Asskickers United 881,5 422 273 1297,5 510
voetbalmanager2 De Subtoppers 1219 598 314 1149 864
Lange_Lans FC Negersex 831,5 390 370 1856 805
Typisch Hup 459 257,5 112,5 1531 530
Brammess Murder on Zidane's floor 732,5 140 0 482,5 120
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 200,5 0 153 952,5 376,5
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 1355 200 85 916 0
Tagliano Klapharken FC 1212,5 468 165 1227,5 147,5
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 899,5 675 422,5 958 195

De weekpunten voor deze speelronden:

Ajacied422 LFC Napoli 10 0 3 0 0
Brammess Murder on Zidane's floor 0 0 0 0 0
DaveDave09 Alleswinnen FC 0 0 0 0 4
Deshain Tripping major ballsack 6 0 8 10 0
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 0 0 0 0 0
hafcfan King in the South 3 10 5 1 0
hhh38 De Zwarte Paarden 2 3 0 2 0
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 8 0 0 0 0
Lange_Lans FC Negersex 0 1 2 8 8
Lenny_Leonard FUBAR 0 2 0 4 1
Max23 Belonna 0 0 10 0 0
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 1 8 4 0 0
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 0 0 6 0 5
PSVCL Unreal Madrid 0 0 0 0 6
Shadowkid053 Asskickers United 0 4 0 5 2
Tagliano Klapharken FC 4 5 0 3 0
Typisch Hup 0 0 0 6 3
voetbalmanager2 De Subtoppers 5 6 1 0 10

En de standen:
Ajacied422 LFC Napoli 54060,5
hhh38 De Zwarte Paarden 52072,5
voetbalmanager2 De Subtoppers 50815,5
Lange_Lans FC Negersex 47876,5
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 44850
Deshain Tripping major ballsack 41798,5
Tagliano Klapharken FC 41041,5
DaveDave09 Alleswinnen FC 40999,5
Lenny_Leonard FUBAR 39116
Typisch Hup 35083
hafcfan King in the South 34771
Max23 Belonna 33743
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 33239
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 32347
Shadowkid053 Asskickers United 31458
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 30584
PSVCL Unreal Madrid 29819,5
Brammess Murder on Zidane's floor 23740,5

Ajacied422 LFC Napoli 266
voetbalmanager2 De Subtoppers 242
hhh38 De Zwarte Paarden 233
Lange_Lans FC Negersex 203
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 167
Tagliano Klapharken FC 156
Lenny_Leonard FUBAR 141
DaveDave09 Alleswinnen FC 137
Deshain Tripping major ballsack 132
hafcfan King in the South 114
Typisch Hup 103
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 89
Max23 Belonna 81
Shadowkid053 Asskickers United 65
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 61
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 54
PSVCL Unreal Madrid 35
Brammess Murder on Zidane's floor 22

Wordt het dan toch nog spannend?!?!!1!!1
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 28 maart 2018 @ 22:53:48 #191
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_178160580
Ik heb veel suboptimale scores gehaald de laatste weken. Veel te weinig gewisseld
  donderdag 29 maart 2018 @ 15:06:39 #192
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_178170680
Oblak
Nacho - Bailly - V. Ruiz
Pjanic - Zielinski - Tolisso - Luis Alberto
Sterling - Jesus - Insigne
  Moderator donderdag 29 maart 2018 @ 21:31:47 #193
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_178179488
Mex _O_

Asenjo
Hysaj, Luis, Garay
Coutinho, Soler,Kimmich, Oyarzabal
Belotti, Aubameyang, Quagliarella
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  dinsdag 3 april 2018 @ 11:33:35 #194
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_178274357
Oblak
Semedo - Nacho - V. Ruiz
Luis Alberto - Sarabia - Tolisso - Pjanic
Thauvin - Jesus - Sterling
  vrijdag 6 april 2018 @ 12:17:05 #195
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_178343805
Na deze Europese ronde liggen er een hoop spelers uit voor mij vrees ik, maar dat zal voor de meesten gelden.

Oblak
Aurier - Bailly - V. Ruiz
Pjanic - Luis Alberto - Sarabia - Zielinski
Sterling - Jesus - Insigne
  vrijdag 6 april 2018 @ 21:12:49 #196
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_178354869
Hoeven mensen hier nooit meer hun team aan te passen ofzo? :P
  Redactie Sport maandag 9 april 2018 @ 20:22:35 #197
274204 crew  Mexicanobakker
pi_178413885
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 april 2018 21:12 schreef hhh38 het volgende:
Hoeven mensen hier nooit meer hun team aan te passen ofzo? :P
Ik denk dat het seizoen toch wat te lang duurt.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  maandag 9 april 2018 @ 20:36:36 #198
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_178414190
quote:
10s.gif Op maandag 9 april 2018 20:22 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ik denk dat het seizoen toch wat te lang duurt.
Zonde, het is een leuk spel.

Maar ik moet toegeven dat je het makkelijk vergeet. 2x per week je team aanpassen is moeilijk
  Redactie Sport maandag 9 april 2018 @ 20:50:09 #199
274204 crew  Mexicanobakker
pi_178414479
Speelronden 58, 63, 64 en 65 zijn verrekend. 62 komt zodra de laatste PL-wedstrijden zijn gespeeld. Dan lopen we weer redelijk bij, 66 komt ook nog.

Score ronde 58
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
63
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
64
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
65
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport maandag 9 april 2018 @ 20:53:07 #200
274204 crew  Mexicanobakker
pi_178414546
58:

voetbalmanager2 De Subtoppers 1842,5 (10)
Lenny_Leonard FUBAR 1169,5 (8)
Lange_Lans FC Negersex 1167,5 (6)
hafcfan King in the South 1079,5 (5)
Shadowkid053 Asskickers United 987,5 (4)
Ajacied422 LFC Napoli 983 (3)
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 920 (2)
PSVCL Unreal Madrid 915 (1)
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 907,5
Max23 Belonna 862
Typisch Hup 815,5
hhh38 De Zwarte Paarden 722,5
Tagliano Klapharken FC 720
Deshain Tripping major ballsack 709
Brammess Murder on Zidane's floor 702,5
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 470,5
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 332
DaveDave09 Alleswinnen FC 288

63:
Ajacied422 LFC Napoli 580 (10)
Typisch Hup 510 (8)
Deshain Tripping major ballsack 440 (6)
hhh38 De Zwarte Paarden 424 (5)
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 420 (4)
PSVCL Unreal Madrid 360 (3)
Lange_Lans FC Negersex 324 (2)
DaveDave09 Alleswinnen FC 280 (1)
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 260
Max23 Belonna 230
voetbalmanager2 De Subtoppers 220
Lenny_Leonard FUBAR 214
Shadowkid053 Asskickers United 110
hafcfan King in the South 110
Tagliano Klapharken FC 100
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 10
Brammess Murder on Zidane's floor 0
Ender_xenocide F.C. Gokwerk -40

64:
Deshain Tripping major ballsack 1777,5 (10)
hhh38 De Zwarte Paarden 1345 (8)
Lange_Lans FC Negersex 1243 (6)
Tagliano Klapharken FC 1205,5 (5)
DaveDave09 Alleswinnen FC 1155 (4)
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 1127,5 (3)
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 1005 (2)
Max23 Belonna 935,5 (1)
PSVCL Unreal Madrid 891
Shadowkid053 Asskickers United 838
voetbalmanager2 De Subtoppers 832,5
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 823
Lenny_Leonard FUBAR 789
Typisch Hup 718
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 585
Ajacied422 LFC Napoli 518
Brammess Murder on Zidane's floor 426,5
hafcfan King in the South 277,5

65:
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 1280 (10)
Deshain Tripping major ballsack 1055 (8)
Max23 Belonna 795,5 (6)
DaveDave09 Alleswinnen FC 705,5 (5)
Shadowkid053 Asskickers United 610 (4)
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 598 (3)
hhh38 De Zwarte Paarden 589 (2)
voetbalmanager2 De Subtoppers 500 (1)
PSVCL Unreal Madrid 450
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 446,5
Lenny_Leonard FUBAR 440
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 430
Ajacied422 LFC Napoli 420
Lange_Lans FC Negersex 375
Brammess Murder on Zidane's floor 250
Typisch Hup 135
Tagliano Klapharken FC 120
hafcfan King in the South 0
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport maandag 9 april 2018 @ 20:57:20 #201
274204 crew  Mexicanobakker
pi_178414644
Ajacied422 LFC Napoli 56561,5
hhh38 De Zwarte Paarden 55153
voetbalmanager2 De Subtoppers 54210,5
Lange_Lans FC Negersex 50986
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 48187,5
Deshain Tripping major ballsack 45780
DaveDave09 Alleswinnen FC 43428
Tagliano Klapharken FC 43187
Lenny_Leonard FUBAR 41728,5
Typisch Hup 37261,5
Max23 Belonna 36566
hafcfan King in the South 36238
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 35022,5
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 34380,5
Shadowkid053 Asskickers United 34003,5
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 33004,5
PSVCL Unreal Madrid 32435
Brammess Murder on Zidane's floor 25119,5

Ajacied422 LFC Napoli 279
voetbalmanager2 De Subtoppers 253
hhh38 De Zwarte Paarden 248
Lange_Lans FC Negersex 217
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 182
Tagliano Klapharken FC 161
Deshain Tripping major ballsack 156
Lenny_Leonard FUBAR 149
DaveDave09 Alleswinnen FC 147
hafcfan King in the South 119
Typisch Hup 111
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 94
Max23 Belonna 88
Shadowkid053 Asskickers United 73
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 61
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 58
PSVCL Unreal Madrid 39
Brammess Murder on Zidane's floor 22

De nieuwe stand
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport maandag 9 april 2018 @ 20:58:47 #202
274204 crew  Mexicanobakker
pi_178414665
quote:
0s.gif Op maandag 9 april 2018 20:36 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Zonde, het is een leuk spel.

Maar ik moet toegeven dat je het makkelijk vergeet. 2x per week je team aanpassen is moeilijk
De spelopzet moet wat rustiger en ook wat 'spannender' denk ik (minder keuze aan het begin van het spel). Mijn eerste overweging is om alleen de BPL te doen voor volgend jaar (want meest populaire competitie naast NL en NL heeft al een spel op de FP), maar dan is er wel maar ruimte voor 10 spelers. Anderzijds is dat ook ongeveer het animo op dit moment.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  maandag 9 april 2018 @ 21:16:28 #203
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_178415117
quote:
0s.gif Op maandag 9 april 2018 20:58 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

De spelopzet moet wat rustiger en ook wat 'spannender' denk ik (minder keuze aan het begin van het spel). Mijn eerste overweging is om alleen de BPL te doen voor volgend jaar (want meest populaire competitie naast NL en NL heeft al een spel op de FP), maar dan is er wel maar ruimte voor 10 spelers. Anderzijds is dat ook ongeveer het animo op dit moment.
Het combineren van verschillende competities maakt het juist zo leuk vind ik. Bovendien bestaat er al een Fantasy Premier League

Ik zou maximaal 1x per week mensen hun team laten veranderen en het houden bij de beste 4 of 5 competities + CL/EL. Ook een stuk minder transferwindows. Misschien ook lagere puntenaantallen zodat de scores makkelijker te volgen zijn en het spannender lijkt.
  Moderator donderdag 12 april 2018 @ 22:07:42 #204
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_178478814
Asenjo
Hysaj, Luis, Rüdiger, Skriniar
Coutinho, Sigurdsson, Kimmich, Oyarzabal
Belotti, Aubameyang

Het concept van het spel is inderdaad prima, maar wel wat veel werk :) En je merkt het ook gelijk als je een week mist
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator vrijdag 13 april 2018 @ 18:34:57 #205
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_178494399
quote:
10s.gif Op maandag 9 april 2018 20:22 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ik denk dat het seizoen toch wat te lang duurt.
Misschien moet je het seizoen opdelen in 2 fase of zo.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  vrijdag 13 april 2018 @ 20:30:04 #206
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_178496615
Oblak
Semedo - Aurier - Bailly
Pjanic - Zielinski - Tolisso - Sarabia
Sterling - Jesus - Insigne
  Moderator maandag 16 april 2018 @ 22:43:11 #207
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_178566490
Asenjo
Hysaj, Luis, Rüdiger, Garay
Coutinho, Soler, Oyarzabal
Zaza, Belotti, Aubameyang
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  maandag 16 april 2018 @ 23:27:55 #208
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_178567379
Oblak
Aurier - Bailly - Semedo - Victor Ruiz
Tolisso - Sarabia - Luis Alberto - Zielinski - Pjanic
Insigne
  Moderator donderdag 19 april 2018 @ 23:08:02 #209
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_178631963
Berisha
Skriniar, Luis, Rüdiger, Garay
Coutinho, Kimmich, Oyarzabal, Sigurdsson
Zaza, Aubameyang
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator zondag 22 april 2018 @ 21:13:02 #210
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_178682277
Voor komende midweek stel ik Kimmich en Luis op, de rest mag je zelf invullen :')
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  zondag 22 april 2018 @ 22:11:09 #211
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_178683254
quote:
0s.gif Op maandag 16 april 2018 23:27 schreef hhh38 het volgende:
Oblak
Aurier - Bailly - Semedo - Victor Ruiz
Tolisso - Sarabia - Luis Alberto - Zielinski - Pjanic
Insigne
Thauvin 2 goals, Sterling en Jesus allebei 1 goal. Dat zijn aardig wat puntjes die ik misloop door niet te wisselen ;(
  Moderator vrijdag 27 april 2018 @ 21:23:09 #212
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_178781808
Asenjo
Hysaj, Luis, Rüdiger, Garay
Coutinho, Kimmich, Oyarzabal, Sigurdsson
Zaza, Quagliarella
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator maandag 30 april 2018 @ 23:24:29 #213
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_178851580
En ook voor komende week :P
quote:
0s.gif Op zondag 22 april 2018 21:13 schreef Tagliano het volgende:
Voor komende midweek stel ik Kimmich en Luis op, de rest mag je zelf invullen :')
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  maandag 30 april 2018 @ 23:33:14 #214
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_178851816
Oblak
Nacho - Semedo - Aurier
Tolisso - Pjanic - Luis Alberto - Sarabia
Thauvin - G. Jesus - Sterling
  Moderator vrijdag 4 mei 2018 @ 14:17:44 #215
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_178934545
Berisha
Hysaj, Skriniar, Rüdiger
Soler, Coutinho, Kimmich, Oyarzabal, Sigurdsson
Aubameyang, Quagliarella
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Redactie Sport vrijdag 11 mei 2018 @ 16:42:11 #216
274204 crew  Mexicanobakker
pi_179090516
oh ik loop wat achter met scores plaatsen zie ik, ik zal maar eens komen met scores van ronden 66-74, al zullen nog ergens een paar potjes missen :')
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport vrijdag 11 mei 2018 @ 16:54:37 #217
274204 crew  Mexicanobakker
pi_179090750
Spelerscores

SPOILER: Ronde 66
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: Ronde 67
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: Ronde 68
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: Ronde 69
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: Ronde 72
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: Ronde 73
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER: Ronde 74
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Bij ronde 70/71 is iets misgegaan dus daar moet ik nog heel even naar kijken. (Of beter gezegd, ik denk dat ik vergeten ben ronde 71 in te voeren :@ )
Bij ronde 70 missen bovendien nog de inhaalwedstrijden van de Spaanse bekerfinalisten
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport vrijdag 11 mei 2018 @ 17:20:29 #218
274204 crew  Mexicanobakker
pi_179091188
Ronde 66
Tagliano 1337,5 (10)
Typisch 1320 (8)
Deshain 1209,5 (6)
Shadowkid053 1179 (5)
Ender_xenocide 863 (4)
Lange_Lans 840 (3)
JR-Style-93 784 (2)
hhh38 727 (1)
Onlogisch 712
voetbalmanager2 711
Ajacied422 707
DaveDave09 604
Lenny_Leonard 553
Max23 545
Brammess 491,5
PSVCL 305
Opperkleurder 242,5
hafcfan 153

Ronde 67
Opperkleurder 607,5 (10)
PSVCL 571,5 (8)
hhh38 570 (6)
JR-Style-93 464 (5)
Max23 373 (4)
hafcfan 320 (3)
Onlogisch 300 (2)
voetbalmanager2 280 (1)
Deshain 250
DaveDave09 241,5
Ender_xenocide 240
Lenny_Leonard 134
Brammess 100
Lange_Lans 55
Tagliano 50
Typisch -37,5
Ajacied422 -80
Shadowkid053 -80

Ronde 68
hhh38 1092 (10)
Tagliano 1012,5 (8)
voetbalmanager2 936,5 (6)
Opperkleurder 892,5 (5)
Max23 885,5 (4)
Onlogisch 866,5 (3)
DaveDave09 857 (2)
Brammess 764,5 (1)
hafcfan 713
Lange_Lans 705
JR-Style-93 660
Ajacied422 659
Shadowkid053 642,5
Lenny_Leonard 592,5
PSVCL 435
Deshain 420
Ender_xenocide 320,5
Typisch 246,5

Ronde 69
hhh38 994 (10)
voetbalmanager2 839,5 (8)
Ender_xenocide 765 (6)
PSVCL 577,5 (5)
hafcfan 480 (4)
Ajacied422 450,5 (3)
DaveDave09 440 (2)
Onlogisch 436,5 (1)
Tagliano 371,5
Max23 330,5
Deshain 285
JR-Style-93 250
Opperkleurder 222,5
Typisch 190
Shadowkid053 134
Lenny_Leonard 92,5
Brammess 0
Lange_Lans -111

Ronde 72
JR-Style-93 680 (10)
Opperkleurder 533 (8)
Deshain 335 (6)
Ajacied422 300 (5)
Shadowkid053 250 (4)
DaveDave09 204 (3)
Tagliano 170 (2)
Onlogisch 163 (1)
Ender_xenocide 140
Brammess 120
hafcfan 120
voetbalmanager2 120
Lenny_Leonard 104
Lange_Lans 75
Max23 40
hhh38 26,5
Typisch 0
PSVCL -101

Ronde 73
Tagliano 1126,5 (10)
Lange_Lans 1121,5 (8)
voetbalmanager2 1097,5 (6)
Deshain 949,5 (5)
Shadowkid053 946 (4)
JR-Style-93 821,5 (3)
PSVCL 756 (2)
Onlogisch 724 (1)
DaveDave09 714
Opperkleurder 694
Ajacied422 664
hafcfan 657,5
Typisch 597,5
hhh38 483
Lenny_Leonard 374
Max23 372,5
Brammess 357
Ender_xenocide 192,5

Ronde 74
Opperkleurder 438 (10)
hafcfan 420 (8)
hhh38 375 (6)
Ender_xenocide 250 (5)
Lenny_Leonard 250 (4)
Lange_Lans 228 (3)
voetbalmanager2 224 (2)
Tagliano 200 (1)
Ajacied422 160
DaveDave09 160
Onlogisch 160
JR-Style-93 134
PSVCL 105
Deshain 5
Brammess 0
Shadowkid053 0
Typisch 0
Max23 -100

Ik doe straks nog een poging om 62, 70, 71 en 75 er ook bij te krijgen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator vrijdag 11 mei 2018 @ 18:13:57 #219
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_179092000
Puik werk ^O^

Asenjo
Hysaj Garay Rüdiger
Soler Coutinho Kimmich Oyarzabal Sigurdsson
Aubameyang Belotti
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Redactie Sport vrijdag 11 mei 2018 @ 20:55:05 #220
274204 crew  Mexicanobakker
pi_179094424
Spelerscores van:

Ronda 62
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ronde 70
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ronde 71
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ronde 75
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport vrijdag 11 mei 2018 @ 21:00:12 #221
274204 crew  Mexicanobakker
pi_179094507
Ronde 62
Opperkleurder 1681 (10)
JR-Style-93 1452 (8)
Lange_Lans 1255 (6)
Lenny_Leonard 1190 (5)
hafcfan 1173 (4)
voetbalmanager2 1051,5 (3)
Tagliano 1020 (2)
Deshain 939 (1)
Ajacied422 877,5
DaveDave09 833
Max23 816,5
Typisch 807,5
Shadowkid053 691,5
Brammess 684
PSVCL 654
Ender_xenocide 545
Onlogisch 416,5
hhh38 402

Ronde 70
Deshain 1390 (10)
Typisch 1346,5 (8)
DaveDave09 1233 (6)
Opperkleurder 1158 (5)
Brammess 1019 (4)
Shadowkid053 942,5 (3)
Max23 917,5 (2)
Ender_xenocide 839,5 (1)
Ajacied422 750
Lange_Lans 639
Tagliano 583
voetbalmanager2 544
hhh38 508
Onlogisch 431
PSVCL 409
JR-Style-93 384
hafcfan 342,5
Lenny_Leonard 282

Ronde 71
Shadowkid053 920 (10)
Onlogisch 690 (8)
DaveDave09 608 (6)
Lenny_Leonard 594 (5)
Tagliano 590 (4)
Deshain 524 (3)
Lange_Lans 520 (2)
voetbalmanager2 320 (1)
Typisch 130
Ajacied422 120
Max23 100
JR-Style-93 84
Opperkleurder 80
Brammess 20
hhh38 20
Ender_xenocide 0
hafcfan 0
PSVCL -40

Ronde 75
DaveDave09 969 (10)
Tagliano 807,5 (8)
Ender_xenocide 722,5 (6)
Ajacied422 717,5 (5)
Opperkleurder 657,5 (4)
hafcfan 630 (3)
Max23 605,5 (2)
Onlogisch 563 (1)
Typisch 522,5
voetbalmanager2 499
Deshain 479
hhh38 474,5
Shadowkid053 442
Lenny_Leonard 357
Brammess 305
PSVCL 278
Lange_Lans 224
JR-Style-93 129
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  vrijdag 11 mei 2018 @ 21:00:57 #222
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_179094524
Mexi _O_

Oblak
Bailly - Semedo - Aurier
Tolisso - Pjanic - Luis Alberto - Sarabia
Thauvin - G. Jesus - Sterling
  Redactie Sport vrijdag 11 mei 2018 @ 21:09:33 #223
274204 crew  Mexicanobakker
pi_179094652
Het begint zowaar weer spannend te worden bovenin. Het verschil tussen Ajacied422 (wie?) en hhh38 is slechts 800 punten. Alles kan nog in de laatste weken, vooral met dank aan het WK waar teams ineens totaal anders kunnen presteren. En ik vermoed dat er nog een hoop leuke spelers beschikbaar zijn met het oog op dat WK, er zijn nog 2 transferperiodes te gaan.

Ajacied422 LFC Napoli 60904
hhh38 De Zwarte Paarden 60102,5
voetbalmanager2 De Subtoppers 58991
Lange_Lans FC Negersex 55370
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 54474
Deshain Tripping major ballsack 51857
DaveDave09 Alleswinnen FC 50003,5
Tagliano Klapharken FC 49735,5
Lenny_Leonard FUBAR 45082
Typisch Hup 41569
Max23 Belonna 40590
hafcfan King in the South 40167,5
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 40153
Shadowkid053 Asskickers United 39083,5
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 38788
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 37939,5
PSVCL Unreal Madrid 35470
Brammess Murder on Zidane's floor 28278

Ajacied422 LFC Napoli 292
hhh38 De Zwarte Paarden 281
voetbalmanager2 De Subtoppers 280
Lange_Lans FC Negersex 239
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 221
Tagliano Klapharken FC 206
Deshain Tripping major ballsack 187
DaveDave09 Alleswinnen FC 176
Lenny_Leonard FUBAR 163
hafcfan King in the South 141
Typisch Hup 127
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 117
Max23 Belonna 101
Shadowkid053 Asskickers United 99
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 89
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 85
PSVCL Unreal Madrid 55
Brammess Murder on Zidane's floor 27
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport woensdag 16 mei 2018 @ 21:22:08 #224
274204 crew  Mexicanobakker
pi_179206494
We hebben 1 transfer:

Tagliano: Oyrazabal -> Payet
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 16 mei 2018 @ 22:50:55 #225
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_179208945
quote:
0s.gif Op woensdag 16 mei 2018 21:22 schreef Mexicanobakker het volgende:
We hebben 1 transfer:

Tagliano: Oyrazabal -> Payet
Komt er hierna nog één transferperiode?
  woensdag 16 mei 2018 @ 22:58:28 #226
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_179209167
Ik had misschien toch iets eerder moeten beginnen met wisselen.

Van de 18 spelers zullen er waarschijnlijk minstens 13 geen basisspeler zijn op het WK :')
  Redactie Sport vrijdag 18 mei 2018 @ 09:54:10 #227
274204 crew  Mexicanobakker
pi_179235941
quote:
1s.gif Op woensdag 16 mei 2018 22:50 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Komt er hierna nog één transferperiode?
:Y

En Tagliano heeft ook weinig geluk met z'n wissel :')
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator vrijdag 18 mei 2018 @ 22:50:26 #228
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_179251008
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 mei 2018 09:54 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

:Y

En Tagliano heeft ook weinig geluk met z'n wissel :')
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Moderator vrijdag 18 mei 2018 @ 22:53:32 #229
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_179251070
Berisha
Hysaj, Garay, Luis, Skriniar
Soler, Coutinho, Oyarzabal
Zaza, Belotti, Quagliarella
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_179539300
Volgend jaar (als er een nieuwe komt) ga ik weer meedoen, door privé omstandigheden helaas hieraan dit jaar geen tijd kunnen besteden.

Top zoals je het allemaal regelt en bijhoudt.

Wel blij dat ik ondanks mijn inactiviteit geen laatste sta *O*
Kleine geheimen dienen beschermd te worden.
Grote geheimen worden beschermd door publiek ongeloof.
  Redactie Sport zaterdag 2 juni 2018 @ 20:40:23 #231
274204 crew  Mexicanobakker
pi_179566212
Ik heb nog een set scores:

Speelronde 76:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Speelronde 77
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Speelronde 79
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Speelronde 80
Iedereen heeft nul

Speelronde 81
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport zaterdag 2 juni 2018 @ 20:46:27 #232
274204 crew  Mexicanobakker
pi_179566316
En de prestaties van de teams zijn dan:

76:
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 260 (10)
hafcfan King in the South 245 (8)
Ajacied422 LFC Napoli 220 (6)
Deshain Tripping major ballsack 168 (5)
hhh38 De Zwarte Paarden 165 (4)
Max23 Belonna 110 (3)
Shadowkid053 Asskickers United 60 (2)
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 15 (1)
DaveDave09 Alleswinnen FC 0
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 0
voetbalmanager2 De Subtoppers 0
PSVCL Unreal Madrid 0
Lenny_Leonard FUBAR 0
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 0
Lange_Lans FC Negersex 0
Brammess Murder on Zidane's floor 0
Typisch Hup 0
Tagliano Klapharken FC 0

77:
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 1576 (10)
Tagliano Klapharken FC 1517,5 (8)
voetbalmanager2 De Subtoppers 1454,5 (6)
Lange_Lans FC Negersex 1154 (5)
hhh38 De Zwarte Paarden 1119 (4)
Ajacied422 LFC Napoli 1085,5 (3)
Deshain Tripping major ballsack 983 (2)
DaveDave09 Alleswinnen FC 777,5 (1)
Max23 Belonna 757,5
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 593
Shadowkid053 Asskickers United 518
Typisch Hup 510
Brammess Murder on Zidane's floor 500
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 435
Lenny_Leonard FUBAR 418
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 411,5
PSVCL Unreal Madrid 285
hafcfan King in the South 142,5

78:
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 517,5 (10)
Lange_Lans FC Negersex 255 (8)
hhh38 De Zwarte Paarden 225 (6)
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 135 (5)
Deshain Tripping major ballsack 0
Max23 Belonna 0
DaveDave09 Alleswinnen FC 0
Shadowkid053 Asskickers United 0
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 0
voetbalmanager2 De Subtoppers 0
PSVCL Unreal Madrid 0
Lenny_Leonard FUBAR 0
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 0
Ajacied422 LFC Napoli 0
Brammess Murder on Zidane's floor 0
Typisch Hup 0
Tagliano Klapharken FC 0
hafcfan King in the South 0

79:
Ajacied422 LFC Napoli 1211 (10)
voetbalmanager2 De Subtoppers 1155 (8)
Lenny_Leonard FUBAR 1109 (6)
Tagliano Klapharken FC 1070,5 (5)
hafcfan King in the South 727,5 (4)
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 587,5 (3)
hhh38 De Zwarte Paarden 575,5 (2)
Deshain Tripping major ballsack 512 (1)
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 459
DaveDave09 Alleswinnen FC 445
Shadowkid053 Asskickers United 434
Brammess Murder on Zidane's floor 342
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 300
Max23 Belonna 262,5
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 140
PSVCL Unreal Madrid 140
Lange_Lans FC Negersex 54
Typisch Hup -30

81
Ajacied422 LFC Napoli 400 (10)
Deshain Tripping major ballsack 320 (8)
voetbalmanager2 De Subtoppers 240 (6)
Lenny_Leonard FUBAR 220 (5)
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 140 (4)
Max23 Belonna 110 (3)
Shadowkid053 Asskickers United 100 (2)
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 100 (2)
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 100 (2)
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 0
hhh38 De Zwarte Paarden 0
PSVCL Unreal Madrid 0
Lange_Lans FC Negersex 0
Brammess Murder on Zidane's floor 0
Typisch Hup 0
Tagliano Klapharken FC 0
hafcfan King in the South 0
DaveDave09 Alleswinnen FC -20
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport zaterdag 2 juni 2018 @ 20:51:45 #233
274204 crew  Mexicanobakker
pi_179566407
Hiermee komen we nu op de volgende scores *O*

Ajacied422 LFC Napoli 63820,5
hhh38 De Zwarte Paarden 62187
voetbalmanager2 De Subtoppers 61840,5
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 56927,5
Lange_Lans FC Negersex 56833
Deshain Tripping major ballsack 53840
Tagliano Klapharken FC 52323,5
DaveDave09 Alleswinnen FC 51206
Lenny_Leonard FUBAR 46829
Typisch Hup 42049
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 41901
Max23 Belonna 41830
hafcfan King in the South 41282,5
Shadowkid053 Asskickers United 40195,5
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 39363
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 38932,5
PSVCL Unreal Madrid 35895
Brammess Murder on Zidane's floor 29120

Ajacied422 LFC Napoli 321
voetbalmanager2 De Subtoppers 300
hhh38 De Zwarte Paarden 297
Lange_Lans FC Negersex 252
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 244
Tagliano Klapharken FC 219
Deshain Tripping major ballsack 203
DaveDave09 Alleswinnen FC 177
Lenny_Leonard FUBAR 174
hafcfan King in the South 153
Typisch Hup 127
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 117
Max23 Belonna 107
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 107
Shadowkid053 Asskickers United 103
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 91
PSVCL Unreal Madrid 55
Brammess Murder on Zidane's floor 27

Daarnaast is er 1 transfer: Tagliano wil Berisha inruilen voor Ospina (die bij Colombia gaat keepen, dames en heren)
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport zaterdag 2 juni 2018 @ 20:52:45 #234
274204 crew  Mexicanobakker
pi_179566428
quote:
14s.gif Op vrijdag 1 juni 2018 15:43 schreef ender_xenocide het volgende:
Volgend jaar
Hier ga ik ook nog even over nadenken. Kom er maandag op terug.

Algemene vraag is natuurlijk wel: Wie heeft er interesse in nog een editie? (met wel een flink aantal aanpassingen om het wellicht ook wat meer behapbaar te houden)
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator zondag 3 juni 2018 @ 12:13:51 #235
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_179578027
Nog één opstelling dan :P

Ospina
Luis, Rüdiger
Kimmich, Sigurdsson, Coutinho

De rest mag je naar believen invullen want die doen toch niet mee
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  Redactie Sport maandag 4 juni 2018 @ 17:38:35 #236
274204 crew  Mexicanobakker
pi_179604283
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 17:17 schreef hhh38 het volgende:
Oke ik ben hier verschrikkelijk laat mee, maar als het nog kan wil ik best meedoen
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 14:09 schreef Typisch het volgende:
Ik wil ook wel een poging wagen.
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:49 schreef ender_xenocide het volgende:
Leuk initiatief.Lijkt me leuk om mee te doen.
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:57 schreef JR-Style-93 het volgende:
Ik doe mee
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 16:25 schreef DaveDave09 het volgende:
Ik doe mee.
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 01:55 schreef hafcfan het volgende:
Als psvcl mee doet kan ik niet achter blijven
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 19:09 schreef Ajacied422 het volgende:
Ik doe mee.
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 19:37 schreef PSVCL het volgende:
Ik doe mee
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juni 2017 23:34 schreef Tagliano het volgende:
Dit wil ik best proberen :Y
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 01:38 schreef voetbalmanager2 het volgende:
:W Meld zich
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 07:42 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Spreek voor jezelf. Ik fok altijd vanuit de subfora.

OT : Leuk idee Mexicanobakker! Ik doe mee :s)
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 10:49 schreef opperkleurder het volgende:
1. Ajacied422
2. PSVCL
3. Dakterras
4. Tagliano
5. voetbalmanager2
6. onlogisch
7. opperkleurder
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 11:35 schreef Max23 het volgende:
Wel ontiegelijk veel competities :o
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juni 2017 15:42 schreef Brammess het volgende:
Ik wil ook meedoen.
quote:
0s.gif Op zondag 18 juni 2017 14:11 schreef Lange_Lans het volgende:
Is het wel handig als ik mee doe? Ik win dit soort spelletjes meestal met gemak waardoor het voor de anderen misschien wel niet meer leuk is.
quote:
14s.gif Op zondag 18 juni 2017 21:42 schreef Class het volgende:
Doe ook mee
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 16:31 schreef Shadowkid053 het volgende:
Im in.
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juni 2017 17:06 schreef Lenny_Leonard het volgende:
In
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juni 2017 14:23 schreef Deshain het volgende:
Ik doe ook mee na overleg met Mex
lokquote om iedereens mening te kunnen horen.. hopelijk
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport maandag 4 juni 2018 @ 17:40:33 #237
274204 crew  Mexicanobakker
pi_179604318
Goed, ik zal even de plusjes en minnetjes zelf opsommen voordat ik met een voorstel kom.

+ verschillende competities
+ opzet met bieden zorgt voor vermakelijke confrontaties in het begin
+ balans tussen verschillende soorten spelers lijkt me ook prima

- puntentelling heeft een te nare schaal, ik denk sowieso dat het systeem met de weekpunten beter werkt (minder kans op een 'runaway leader' denk ik)
- teveel wedstrijden, waardoor men vergeet te wisselen en er niet meer naar omkijkt. Ik denk dat we het moeten houden bij alleen competities, of heel misschien competities + europees voetbal. Maar dat laatste lijkt me, hoe jammer ook, al te veel
- Teveel ruimte bij het bieden. Je kon makkelijk wegkomen met de tactiek van opperkleurder
- Scoreupdates waren er simpelweg niet vaak genoeg (af en toe grote updates ipv wekelijkse updates), omdat het voor mij ook moeilijk was om er even een uurtje voor vrij te maken op maandag deed ik het liever als ik echt een keer langer de tijd had.
- Transfersysteem werkte niet echt

Mijn voorstel:
1. Minder competities. Het aantal competities hangt af van het aantal deelnemers. Ik stel voor om 1 competitie per 6 a 8 deelnemers te doen (bijvoorbeeld 1 bij 6-8 deelnemers, 2 bij 9-14 deelnemers, 3 bij 15-20 deelnemers, 4 bij meer deelnemers als absoluut maximum). Daarbij stel ik de volgorde Premier League - LaLiga - Bundesliga - Serie A voor. Ligue 1 en Eredivisie vervallen helemaal.
Daarnaast geen bekerpotjes meer en geen CL/EL, tenzij iedereen vindt dat CL/EL heel veel toevoegt. Een alternatief is alleen de CL/EL, maar dat lijkt mij minder interessant. Met dit systeem komt de ongelijke verdeling van punten per competitie te vervallen (alle competities krijgen de score x1)
2. Transfers zijn vrij - je mag ze insturen wanner je wilt. Dit mag dan gewoon in het topic. Je krijgt de speler dan direct. Een speler die van de hand is gedaan mag ook meteen weer binnengehaald worden door iemand anders. Om echter een constante stroom aan transfers te voorkomen stel ik wel voor om het aantal transfers te beperken tot 1 per maand. (Ofwel, nadat je er 1 hebt gedaan mag je een maand geen transfer insturen)
3. Aangezien de competitie wat kleiner is zal ik ook hopelijk iets makkelijker elke week kunnen updaten. Ik denk echter dat wat hulp hierbij (iemand die 1 competitie voor zijn rekening neemt) wel kan helpen.
4. Puntentelling gaat via het weekpuntensysteem, of als we een ideaal aantal deelnemers hebben is een systeem zoals bij de FPCL waarbij twee deelnemers steeds tegen elkaar strijden mogelijk. Dit laatste systeem heeft echter veel praktische bezwaren, dus ik stel het weekpuntensysteem voor. (Mogelijk met een alternatieve score, zeker als we minder deelnemers hebben dan dit jaar)

Ik hoor graag wie er interesse heeft (ook qua niet-deelnemers aan deze editie) om deel te nemen. Het bieden zal vermoedelijk ergens in het begin van juli van start gaan. Als er wat mensen geinteresseerd zijn zal ik alvast een nieuw topic openen waarin men zich kan aanmelden
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  maandag 4 juni 2018 @ 17:42:45 #238
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_179604364
quote:
10s.gif Op maandag 4 juni 2018 17:38 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

lokquote om iedereens mening te kunnen horen.. hopelijk
Ohja hier deed ik ook ooit aan mee, jammer genoeg verloor ik snel de interesse en hield het niet meer zo bij :P
Oh.
pi_179604785
Ik was wel steeds geïnteresseerd maar heb helaas een aantal bans te verwerken gekregen.
  maandag 4 juni 2018 @ 18:06:05 #240
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_179604921
Ik reageer later even Mex. Heb wel een paar eigen aanmerkingen maar zit nu mobiel.
  Moderator maandag 4 juni 2018 @ 20:34:46 #241
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_179607837
quote:
0s.gif Op maandag 4 juni 2018 17:59 schreef Lange_Lans het volgende:
Ik was wel steeds geïnteresseerd maar heb helaas een aantal bans te verwerken gekregen.
Dit probleem onderschrijf ik.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_179750873
tvp
You're Fucking Out, I'm Fucking In
  Redactie Sport woensdag 13 juni 2018 @ 15:28:29 #243
274204 crew  Mexicanobakker
pi_179764756
quote:
0s.gif Op maandag 4 juni 2018 18:06 schreef hhh38 het volgende:
Ik reageer later even Mex. Heb wel een paar eigen aanmerkingen maar zit nu mobiel.
Heb je hier nog over nagedacht? Ik open morgen het nieuwe topic.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_179768408
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juni 2018 15:28 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Heb je hier nog over nagedacht? Ik open morgen het nieuwe topic.
Ik zou de top 5 competities pakken en de puntentelling gelijktrekken. Internationale potjes zou ik eruit halen. CL en EL wel. Nationale beker er uit.

Alleen spelers uit de comp die mee doen.
Transfers alleen bij langdurige blessures of transfers naar een competitie die niet meedoet.
  woensdag 13 juni 2018 @ 19:55:19 #245
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_179768993
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juni 2018 19:21 schreef Lange_Lans het volgende:

[..]

Ik zou de top 5 competities pakken en de puntentelling gelijktrekken. Internationale potjes zou ik eruit halen. CL en EL wel. Nationale beker er uit.

Alleen spelers uit de comp die mee doen.
Transfers alleen bij langdurige blessures of transfers naar een competitie die niet meedoet.
Hier ben ik het wel grotendeels mee eens.

Behalve wel 1 keer per maand transfers en m'n belangrijkste verandering: maar 11 spelers selecteren. Dat aanpassen van het team was verreweg het grootste obstakel voor mensen om dit te blijven volgen denk ik.
  Redactie Sport woensdag 13 juni 2018 @ 21:41:34 #246
274204 crew  Mexicanobakker
pi_179771599
quote:
1s.gif Op woensdag 13 juni 2018 19:55 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Hier ben ik het wel grotendeels mee eens.

Behalve wel 1 keer per maand transfers en m'n belangrijkste verandering: maar 11 spelers selecteren. Dat aanpassen van het team was verreweg het grootste obstakel voor mensen om dit te blijven volgen denk ik.
Dan zijn vijf competities wel erg veel (om het bieden spannend te houden) ;)
Maar heb daar wel over na zitten denken
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  woensdag 13 juni 2018 @ 22:43:57 #247
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_179773788
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juni 2018 21:41 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Dan zijn vijf competities wel erg veel (om het bieden spannend te houden) ;)
Maar heb daar wel over na zitten denken
Ligt aan het aantal deelnemers ;)

Als je meer spelers wil kan je ook doen dat je geen opstelling hoeft te maken, al is dat wel leuk natuurlijk. Je kan ook maar 1 deadline per week doen voor het maken van een opstelling, alleen op vrijdag of dinsdag 18:00 uur bijvoorbeeld.
  Redactie Sport donderdag 14 juni 2018 @ 21:08:50 #248
274204 crew  Mexicanobakker
pi_179791779
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport maandag 16 juli 2018 @ 14:18:02 #249
274204 crew  Mexicanobakker
pi_180513804
Ik kom overmorgen met de laatste uitslagen.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport woensdag 18 juli 2018 @ 13:58:31 #250
274204 crew  Mexicanobakker
pi_180557620
De laatste 7 scores:

Speelronde 82
Lange_Lans 980 10
voetbalmanager2 780 8
Opperkleurder 750 6
Ajacied422 590 5
Brammess 510 4
Deshain 444 3
Typisch 370 2
Max23 354 1
Onlogisch 314
DaveDave09 310
PSVCL 288
hhh38 250
Tagliano 250
JR-Style-93 134
Shadowkid053 120
Lenny_Leonard 60
hafcfan 30
Ender_xenocide 14

Speelronde 83

Opperkleurder 1200 10
Lange_Lans 1164 8
Brammess 888 6
Deshain 838 5
Lenny_Leonard 794 4
Tagliano 750 3
Onlogisch 744 2
Ajacied422 730 1
Ender_xenocide 660
voetbalmanager2 624
Max23 560
JR-Style-93 474
PSVCL 454
hhh38 380
Shadowkid053 360
DaveDave09 344
Typisch 210
hafcfan 100

Speelronde 84

Opperkleurder 900 10
Tagliano 894 8
DaveDave09 710 6
Shadowkid053 610 5
Ajacied422 594 4
Brammess 562 3
voetbalmanager2 554 2
Max23 554 2
PSVCL 520
Deshain 450
Typisch 420
Ender_xenocide 364
Lange_Lans 360
Lenny_Leonard 264
JR-Style-93 240
Onlogisch 164
hhh38 120
hafcfan 80

Speelronde 85

Onlogisch 670 10
Opperkleurder 640 8
voetbalmanager2 634 6
Ajacied422 490 5
DaveDave09 460 4
Lange_Lans 420 3
Max23 400 2
Tagliano 370 1
hhh38 274
JR-Style-93 254
Shadowkid053 228
Ender_xenocide 220
Brammess 204
Deshain 170
Typisch 120
PSVCL 100
Lenny_Leonard 70
hafcfan 0

Speelronde 86

Deshain 570 10
Brammess 414 8
Lange_Lans 360 6
PSVCL 280 5
hhh38 260 4
DaveDave09 224 3
Opperkleurder 180 2
Lenny_Leonard 154 1
voetbalmanager2 120
Tagliano 120
Onlogisch 100
Max23 70
Ender_xenocide 20
JR-Style-93 4
Shadowkid053 0
Typisch 0
hafcfan 0
Ajacied422 -20

Speelronde 87

Deshain 340 10
PSVCL 304 8
Opperkleurder 220 6
Max23 220 6
Onlogisch 200 4
Brammess 168 3
hhh38 124 2
Lenny_Leonard 120 1
DaveDave09 80
Lange_Lans 60
Ajacied422 4
Tagliano 0
Ender_xenocide 0
JR-Style-93 0
Shadowkid053 0
Typisch 0
hafcfan 0
voetbalmanager2 -40

Speelronde 88

Brammess 548 10
Onlogisch 340 8
voetbalmanager2 220 6
Opperkleurder 190 5
Lange_Lans 144 4
Lenny_Leonard 140 3
hhh38 124 2
Ajacied422 104 1
Deshain 100
PSVCL 80
DaveDave09 80
Max23 60
Tagliano 0
Ender_xenocide 0
JR-Style-93 0
Typisch 0
hafcfan 0
Shadowkid053 -20

En de eindstand is dan:
Ajacied422 LFC Napoli 66312,5
voetbalmanager2 De Subtoppers 64732,5
hhh38 De Zwarte Paarden 63719
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 61007,5
Lange_Lans FC Negersex 60321
Deshain Tripping major ballsack 56752
Tagliano Klapharken FC 54707,5
DaveDave09 Alleswinnen FC 53414
Lenny_Leonard FUBAR 48431
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 44433
Max23 Belonna 44048
Typisch Hup 43169
Shadowkid053 Asskickers United 41493,5
hafcfan King in the South 41492,5
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 40641
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 40038,5
PSVCL Unreal Madrid 37921
Brammess Murder on Zidane's floor 32414

Ajacied422 LFC Napoli 337
voetbalmanager2 De Subtoppers 322
hhh38 De Zwarte Paarden 305
Opperkleurder Fk Spartak Gaaga 291
Lange_Lans FC Negersex 283
Tagliano Klapharken FC 231
Deshain Tripping major ballsack 231
DaveDave09 Alleswinnen FC 190
Lenny_Leonard FUBAR 183
hafcfan King in the South 153
Onlogisch #IKWILSTIJNTERUGALSMOD 131
Typisch Hup 129
Max23 Belonna 118
Ender_xenocide F.C. Gokwerk 117
Shadowkid053 Asskickers United 108
JR-Style-93 FC Bedankt Hans 91
PSVCL Unreal Madrid 68
Brammess Murder on Zidane's floor 61

Zoals al na 3 weken verwacht wint Ajacied422 (wie? die kennen wij niet meer) beide klassementen. Daaronder bleef het lang spannend, maar door een sterk WK wordt voetbalmanager2 tweede en hhh38 derde. Ook opperkleurder vecht zich terug naar een vierde plaats door een ijzersterk WK
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator woensdag 18 juli 2018 @ 14:00:41 #251
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_180557656
Bedankt voor de organisatie Mexicanobakker. Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ik er niet zo heel actief meer mee bezig was na een maand of 3 maar zie dat ik prima in de middenmoot ben geëindigd :)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_180560093
*O* Whohoo geen laatste geworden *O*
Ondanks dat ik net als (velen?) niet al te actief was.

Mijn voornemen voorkomend seizoen is wat actiever te zijn. 1e biedronde was al goed :Y

Bedankt voor de goede organisatie.
Kleine geheimen dienen beschermd te worden.
Grote geheimen worden beschermd door publiek ongeloof.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')