abonnement Unibet Coolblue
pi_175908880
quote:
2s.gif Op maandag 18 december 2017 23:26 schreef Z het volgende:
Toestanden broer.

Wij hebben net een nieuwe katje.
Foto!
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
  Moderator vrijdag 22 december 2017 @ 09:30:11 #102
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_175915081
Ik weet niet hoe oud ik was toen ik onze hond samen met pa naar de kadaverbak bracht, maar dat was vrij werktuigelijk. Herinner me vooral hoe de dierenarts ons stopte toen we met de vuilniszak (met de hond erin) via de wachtkamer terug wilden lopen.

Sowieso is er nooit heel moeilijk over de dood gedaan bij ons thuis, mijn vader werkte bij de gemeente dus hij keek in de krant bij de overlijdensberichten of wij nieuw zandbakzand konden krijgen (bij het graven van een nieuw graf werd wit zand geleverd blijkbaar). We hadden ook een grote natuursteen in de tuin staan en die had mijn vader een speciaal plekje gegeven en erbij vermeld dat dat maar zijn grafsteen moest worden, inmiddels staat die steen met wat lettertjes erop op een begraafplaats. Maar daarvoor heeft hij zeker een jaar of 10 in de tuin gestaan. :P
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_175925804
Bij ons zijn vorig jaar binnen een jaar tijd twee katten overleden. Mijn zoon (4 / 5 jaar) had er niet zo veel moeite mee, dochter (6 / 7) wel. Bij de eerste was ze er, op eigen verzoek, ook bij toen de kat een spuitje kreeg, tweede kat was aangereden, maar nog wel toonbaar, hebben ze ook gezien. Vooral bij de eerste had mijn dochter een paar weken lang op onvoorspelbare momenten opeens een huilbui omdat ze de kat zo miste.

Wij doen er ook niet zo moeilijk, en ergens ben ik ook wel blij dat de eerste keer dat de dood voor hen een beetje dichtbij kwam met een huisdier was, en niet meteen een opa of oma of zo.
pi_175935420
Toen ik The world according to Garp las, wist ik dat ik later in de opvoeding van mijn kinderen zoals Jenny Fields met de dood om zou gaan: You know, everybody dies. My parents died. Your father died. Everybody dies. I'm going to die too. So will you. The thing is, to have a life before we die.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
  vrijdag 22 december 2017 @ 23:29:43 #105
37950 JAM
Sic transit gloria mundi.
pi_175936456
De superingewikkelde pseudo-intellectuele kutpubquiz is er weer! Morgenavond, live in Den Haag met mijzelve als quizmaster. Alhier de vragen, want jullie komen toch niet.

RONDE EEN.

1. Wie gaat er winnen? Voor één punt.

2. TAAL. U! Is het nu u (kleine letter) of U (hoofdletter)? Nou, erg moeilijk is dat niet. Het is u (kleine letter) als men een ander, of anderen, aanspreekt en U (hoofdletter) voor God en de koning. Verder is het U (hoofdletter) in woorden waar het over de vorm van de letter gaat, zoals een U-bocht, U-benen, etc. en u (kleine letter) wanneer die u een afkorting van het een of ander is, zoals de Duitse u-boot, de u-bahn en het u-haft. Wat betekenen die u’tjes daar nu eigenlijk? Voor 1, 1 en 2 punten.

3. GESCHIEDENIS. De Cubacrisis (die ze in Cuba dan weer de oktobercrisis noemen) staat ons allen natuurlijk nog vers in het geheugen, zelfs hen die toen nog niet geboren waren. Wie geen idee heeft waar dat ook alweer over ging, die heeft een beetje pech. In ieder geval, na enkele dagen heftige spanning besloot Chroetsjov de sovjet-raketbases op Cuba te ontmantelen, onder voorwaarde dat Kennedy zelf ook twee raketbases aan de andere kant van de Atlantische oceaan zou ontmantelen! In welke landen bevonden die zich? Sowieso twee punten voor één land, een extra punt voor het andere – want of dat nu ook gebeurd is, is niet duidelijk -.

4. MUZIEK! Zelfs de grootste der aarden, in dit geval, Miles Davis, laten zich verstikken door jaloezie. Miles Davis was er van overtuigd dat zijn toenmalige vrouw, Betty Davis (née Mabry), hem niet trouw was, wat niet alleen bij heeft gedragen aan het tot stand komen van hun scheiding, maar (waarschijnlijk) ook tot het prachtalbum Bitches Brew. Hoewel ze het altijd ontkend heeft, was de man waar ze dan klaarblijkelijk vreemd mee ging, zelf ook een wereldberoemde muzikant. Wie was dit? Voor een enkel punt.

5. KLEUREN. Ik was laatst wat M&M’s aan het eten. Welke kleuren M&M’s zijn er eigenlijk? Een half punt per goede kleur. Een half strafpunt voor een foute.

6. LITERATUUR. Dat niet allen poëzie van even hoog niveau is, blijkt uit het volgende vers: Zwart/ pikzwart/ retezwart / zwart als roet / schijt maar in een pannetje / schijt maar in mijn hoed. Dit is natuurlijk een persiflage. De vraag luidt; wie werd hier door wie gepersifleerd? Een punt voor elk.

7. EVEN IETS OVER DRIEHOEKEN. Ik noem straks viermaal drie getallen die u zich voor moet stellen als de zijden van een driehoek. U moet mij dan zeggen of ik uit mijn nek aan het kletsen ben, of niet. D.w.z.; kunnen die driehoeken bestaan? Voor elk een half punt. 1,1,1. 1,2,3. 3,5,7. Een half, een derde en een kwart.

8. BRUNA. Ook dit jaar, 2017, zijn ons weer enkele grootheden ontvallen, waaronder Dick Bruna. Nu wil het geval alleen dat Dick Bruna helemaal geen Dick heette. Het scheen dat het nogal een mollig jongetje was, vandaar dat zijn moeder hem ‘Dikkie’ noemde en dat is blijven hangen. De vraag luidt natuurlijk, hoe heette Dick Bruna dan wel? Een punt.


RONDE TWEE.

9. WAAR ENGELAND GROOT MEE IS GEWORDEN. Hoewel we in Nederland vooral de culturele druk uit Los Angeles moeten weerstaan, is ook de invloed van het Verenigd Koninkrijk groot. Ik noem straks vijf bekende Britten, die iets met elkaar in het gemeen hebben. De vraag is natuurlijk, wat? Een punt voor het juist antwoord, bonuspunten voor details. Emma Watson (de actrice), Prins Philip (de prins-gemaal), Freddy Mercury (de voorman van Queen), Bradley Wiggins (de winnaar van de Tour de France in 2012) en Boris Johnson (de politicus).

10. NOG MEER MUZIEK. Drugs is voor vele muzikanten niet alleen een inspiratiebron geweest, ook is er de schijnbare noodzaak de stoffen zelf, of de omgang ermee, te bezingen. Zo is er bijvoorbeeld het nummer van Grandmaster Flash and the Furious Five met de titel ‘White Lines’, dat overduidelijk over cocaïne gaat. In andere gevallen is dit minder duidelijk. Wat dachten jullie van de Rolling Stones ‘Mother’s Little Helper’, of ‘Under the Bridge’, van de Red Hot Chili Peppers?, of ‘Sweat leaf’ van Black Sabbath? Een punt voor elk nummer.

11. VOOR DE KENNERS: Wie was Ulrike Westkamp ook alweer?! Een punt.

12. BOOTJES: Elk jaar wordt er rond de laatste week van oktober de ‘Strontrace’ gehouden. Hierbij vaart men een boot, een tjalk of klipper, vol stront uit Workum naar Warmond. In Warmond wordt de stront gelost en, na een verplicht rustuur, bloembollen ingeladen. Nu is er op veel van de waterwegen een ongunstige wind, zeilen is er dan niet bij. Men kan dan roeien, aan wal gaan en de boot met een lang touw vooruit trekken, of lange staken tegen de bodem steken en zo het schip vooruitduwen. Daar zijn ook fatsoenlijke woorden voor; hoe heet dat dus, het trekken met een touw, of vooruitduwen met een staak? Een punt elk.

13. DE LIEFDE. Er zijn vele woorden voor liefde in vele talen, die zich niet al te gemakkelijk laten vertalen naar het Nederlands. Toch zullen jelui een poging moeten wagen! Ik noem hier enkele, zo ook uit welke taal het komt en dan wil ik graag weten wat voor een soort liefde er mee bedoelt wordt en hoeveel punten ermee te verdienen valt. Caritas, Latijn, één. Agape, Grieks, één. Eros, Grieks, één, Jingoism, Engels, twéé, Metta, Pali, twéé.

14. HET KORTSE KORTVERHAAL. Vaak wordt als het kortste kortverhaal aangehaald: ‘For sale: baby shoes, never worn.’ Of dit ook geschreven is door de schrijver aan wie het vaak toegeschreven wordt is nog maar de vraag. In ieder geval, aan welke schrijver wordt dit verhaal doorgaans toegeschreven, voor één punt.


15. ORDE VAN GROOTTE. Iets dat tien keer groter of meer is dan iets anders, is een orde van grootte hoger. Wat doet dat er toe? Nou, het volgende. Ik stel zo wat vragen en dan wil ik antwoorden in de vorm van een orde van grootte. Als voorbeeld: hoe groot is de (inhoud van de ) Indische oceaan in termen van basketballen? Daar heb ik ongeveer 3 met 19 nullen basketballen voor nodig, dus dan is het antwoord: 19. Daar komen ze, elk voor één punt. Wat weegt een lege cementwagen in termen van dobbelstenen? Hoeveel seconden heeft een slak nodig om een zeemijl te kruipen? Hoeveel waterdruppels hebben hetzelfde gewicht als een
muffin? Elk voor één punt.

16. 2018. 2018 staat bijna voor de deur. Zoals jullie wel weten hoort daar een dier uit de Chinese dierenriem bij. Welk dier is dat, en wat jaar was 2017 ook alweer? Elk een punt.

RONDE DRIE.

17. FOUTE ANTWOORDEN. Op veel triviavragen geeft men doorgaans het verkeerde antwoord. Zo was de eerste schipper die de hele aardbol rondvoer niet Fernão de Magalhães - ook bekend als Ferdinand Magellaan - , maar zijn nummer twee, Juan Sebástian Elcano. Magellaan was reeds op de Filipijnen aan zijn einde gekomen. Zo zijn er nog meer van dat soort misvattingen, we doen er drie, elk voor een punt. Bij welke temperatuur bevriest water? Wie ontwikkelde als eerste een relativiteitstheorie? Waar worden plastic tassen van gemaakt?

18. DRIE KEER DRIE. Wederom een paar lijstjes. Ik noem steeds drie dingen en die hebben iets met elkaar van doen. Elk voor één punt. Een zeer kleine hoeveelheid van een bepaalde stof, een generaal in het KNIL en een onderdeel van een dakconstructie? Een eiland, een programmeertaal en een Franse dans? De architect van het IJspaleis, 100 gulden en een mengbeker?

19. CHINA. In 1958, als onderdeel van de Grote Sprong Voorwaarts, begon China met een grootscheepse campagne tegen ongedierte om zo de verspreiding van ziekten en de aantasting van oogsten tegen te gaan. Saillant detail is dat dit precies het tegenovergestelde effect had van wat men wilde bereiken; het ecosysteem werd hierdoor dusdanig aangetast, dat de oogsten flink terugliepen en in de jaren daarop, ‘de drie moeilijke jaren’, er tientallen miljoenen Chinezen verhongerden. Vier beesten waren aanvankelijk de pineut. Welke waren dit? Een punt per dier en een bonuspunt voor allen.

20. DISNEY. Sinds de oprichting van The Walt Disney Company in 1923, heeft het bedrijf 56 langspeelfilms uitgebracht die allen in de bioscoop vertoond zijn. Het duurde even voordat de eerste film van feature length uitkwam, dit was in 1937. Welke film was dit? Dan ook, wat was de laatste film van Disney die nog in de bioscoop was te zien? Een punt voor de eerste, twee voor de laatste.


21. WOORD VAN HET JAAR. Ook dit jaar liet Van Dale het volk weer stemmen wat ‘woord van het jaar’ moest worden. Met 20% van de stemmen was __________ de winnaar (10 letters). Nummer twee werd een ander woord van ook tien letters, de nummer drie bestond uit 13 letters. Welke woorden waren dit? Een punt per woord, een bonuspunt voor alle drie. Nog een hintje, het zijn allemaal samenstellingen.

22. CRUIJF. Johan Cruijf kwam dit jaar niet te overlijden (het is alweer twee jaar terug) maar omdat ik vorig jaar geen vraag over hem had, nu dan toch wel. Cruijf speelde met het rugnummer 14, vandaar dat het de usance is in Amsterdam dat geen andere speler dat rugnummer nog zal dragen. Ik noem nog drie nummers, met club, en dan aan jullie te zeggen waarom dat dan zo is. Een punt voor de juiste connectie. 12 bij Feyenoord, voor een punt, 4 bij FC Utrecht (alsook 29 bij SD Sedan), voor nog een punt, en nummer 10 bij Napoli, voor twee punten.

23. WIE… heeft het bekoorlijkste karakter? Wie begint nooit een woordenwisseling? Wie toont nooit enig temperament? Wie heeft nooit ongelijk, maar juist altijd gelijk? Wie droomt er niet eens over om het gevecht aan te vangen? Wie zit er met al het ongeluk opgescheept? Niemand behalve… voor een enkel punt.

24. GESCHIEDENIS VAN DE PORNOGRAFIE. Ik noem vijf gebeurtenissen die jullie in volgorde van de tijd moeten zetten. Gemakshalve met een lettertje erbij a) De eerste uitgave van Penthouse Magazine b) Het filmdebuut van Ron Jeremy c) Uitspraak van het Amerikaanse hooggerechtshof in de zaak Roth tegen de Verenigde Staten, waarin besloten wordt dat ‘obsceniteiten’ niet beschermd zijn door het recht op vrijheid van meningsuiting d) de poging tot moord op Larry Flynt en e) De film Deep Throat. Een punt voor elke gebeurtenis op het juiste plekjes, dus maximaal vijf punten.
"The world will note that the first atomic bomb was dropped on Hiroshima, a military base."
pi_175940051
Goeie vragen JAM. Veel leuker dan die standaard pubquizen.
Aldus.
  Moderator zaterdag 23 december 2017 @ 08:46:26 #107
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_175940289
Zeker leuke vragen. Kan er een paar direct beantwoorden, maar bij veel moet ik toch even wat langer nadenken.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  zaterdag 23 december 2017 @ 13:57:17 #108
37950 JAM
Sic transit gloria mundi.
pi_175944782
Dank jullie wel! Vanavond eens zien hoe het hier in aarde valt.
"The world will note that the first atomic bomb was dropped on Hiroshima, a military base."
pi_175962424
Ik hoor ze al mopperen ''wat een kutvragen''. En terecht.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 23-12-2017 23:56:01 ]
  zondag 24 december 2017 @ 02:26:22 #110
37950 JAM
Sic transit gloria mundi.
pi_175964747
Ja, die kwam zeker een keertje langs, LK. :D.
"The world will note that the first atomic bomb was dropped on Hiroshima, a military base."
pi_175964830
Ik had m'n pen naar je hoofd geslingerd. Wat was de hoogste score?
pi_175985419
Ik hoorde net voor het eerst over 'Pikpraat'.

[ Bericht 43% gewijzigd door #ANONIEM op 25-12-2017 02:59:59 ]
  maandag 25 december 2017 @ 03:20:30 #113
37950 JAM
Sic transit gloria mundi.
pi_175985552
quote:
10s.gif Op zondag 24 december 2017 02:41 schreef LelijKnap het volgende:
Ik had m'n pen naar je hoofd geslingerd. Wat was de hoogste score?
27 geloof ik.
"The world will note that the first atomic bomb was dropped on Hiroshima, a military base."
pi_175993314
Van de?
  maandag 1 januari 2018 @ 04:39:37 #115
15967 Frollo
You know I am a righteous man
pi_176210246
'n Fijn 2018, lieverds!
pi_176210593
Veul hail en seeg'n veur 't naie joar!
ik moet verrassend weinig
Es ist heute schlecht und wird nun täglich schlechter werden, – bis das Schlimmste kommt
  maandag 1 januari 2018 @ 12:44:46 #117
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_176212610
De beste wensen ook vanuit Liempde.

Laten we ons voornemen in 2018 minstens één post per week in dit topic!
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_176212633
Gelukkig 2018!
pi_176212841
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 12:44 schreef LXIV het volgende:
De beste wensen ook vanuit Liempde.

Laten we ons voornemen in 2018 minstens één post per week in dit topic!
Per persoon of in totaal? :o

De beste wensen. En dergelijke.
  maandag 1 januari 2018 @ 13:12:41 #120
6845 Ringo
als een rollende steen
pi_176212961
Ja zeg, iedereen een vreugdevol tweeduizendenachttien. :)
He's simple, he's dumb, he's the pilot.
  maandag 1 januari 2018 @ 14:05:20 #121
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_176214070
Beste wensen.
The love you take is equal to the love you make.
  maandag 1 januari 2018 @ 22:33:19 #122
10526 broer
Nutteloze van de nacht.
  Moderator dinsdag 2 januari 2018 @ 09:19:28 #123
42184 crew  DaMart
pi_176231254
De beste wensen voor 2018.
Winterwonderland (een kerstverhaal) | Gevangen in sepia (kort verhaal)
Forumsmileys | Het is patat!
  Moderator dinsdag 2 januari 2018 @ 10:55:15 #124
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_176232473
Fijne dinsdag allemaal :)
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  donderdag 4 januari 2018 @ 14:02:58 #125
460440 Viltje
Het antwoord op alles is 42.
pi_176280191
quote:
1s.gif Op dinsdag 2 januari 2018 10:55 schreef Bosbeetle het volgende:
Fijne dinsdag allemaal :)
Jij ook een fijne donderdag gewenst!
pi_176286071
Vraagje: weet iemand een redelijk toegankelijke intro in filosofie? Iets waarin de ideeën van de belangrijkste filosofen worden uitgelegd?
  Moderator donderdag 4 januari 2018 @ 18:44:58 #127
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_176286474
quote:
0s.gif Op donderdag 4 januari 2018 18:25 schreef Bleie het volgende:
Vraagje: weet iemand een redelijk toegankelijke intro in filosofie? Iets waarin de ideeën van de belangrijkste filosofen worden uitgelegd?
De wereld van Sofie...
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
pi_176316740
JAM, heb jij toevallig (ervaring met symptomen van) ADD?
  zaterdag 6 januari 2018 @ 04:12:20 #129
37950 JAM
Sic transit gloria mundi.
pi_176317344
quote:
1s.gif Op zaterdag 6 januari 2018 01:51 schreef LelijKnap het volgende:
JAM, heb jij toevallig (ervaring met symptomen van) ADD?
Meh. Wie heeft dat niet hè?
"The world will note that the first atomic bomb was dropped on Hiroshima, a military base."
pi_176320852
quote:
2s.gif Op donderdag 4 januari 2018 18:44 schreef Bosbeetle het volgende:

[..]

De wereld van Sofie...
Oh ja, heb ik ooit gelezen. Eens kijken of ik het nog ergens heb.
pi_176324444
quote:
5s.gif Op zaterdag 6 januari 2018 04:12 schreef JAM het volgende:

[..]

Meh. Wie heeft dat niet hè?
Ongeveer 96% van de mensen.
pi_176324561
Maar waarom ik het vroeg... kortgeleden was ik het welgemeende advies van alweer vijf jaar terug tegengekomen om eens een ADD-test te doen.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 06-01-2018 16:19:50 ]
  zaterdag 6 januari 2018 @ 16:28:06 #133
37950 JAM
Sic transit gloria mundi.
pi_176324822
quote:
14s.gif Op zaterdag 6 januari 2018 16:15 schreef LelijKnap het volgende:
Maar waarom ik het vroeg... kortgeleden was ik het welgemeende advies van alweer vijf jaar terug tegengekomen om eens een ADD-test te doen.
Lijkt me niet onverstandig. Ik zei alleen 'wie heeft dat niet?' omdat iedereen wel enkele verschijnselen heeft hè. Het is nogal een verzameling. Zo is iedereen ook wel een beetje autistisch en een beetje zelfdestructief en weet ik veel wat allemaal wel weer niet. Je vroeg namelijk naar symptonen, zie je, en die heeft iedereen wel in meer of mindere mate.
"The world will note that the first atomic bomb was dropped on Hiroshima, a military base."
  zaterdag 6 januari 2018 @ 16:29:28 #134
37950 JAM
Sic transit gloria mundi.
pi_176324853
...maar je lijkt me zeker kandidaat voor meerdere mate, dus doe dat vooral. :).
"The world will note that the first atomic bomb was dropped on Hiroshima, a military base."
pi_176324883
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 januari 2018 16:28 schreef JAM het volgende:

[..]

Lijkt me niet onverstandig. Ik zei alleen 'wie heeft dat niet?' omdat iedereen wel enkele verschijnselen heeft hè. Het is nogal een verzameling. Zo is iedereen ook wel een beetje autistisch en een beetje zelfdestructief en weet ik veel wat allemaal wel weer niet. Je vroeg namelijk naar symptonen, zie je, en die heeft iedereen wel in meer of mindere mate.
Ah natuurlijk, ja, excuus, ik vroeg door de haakjes eigenlijk twee dingen maar of je het hebt is nog wel niet beantwoord.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 06-01-2018 17:35:59 ]
pi_176325012
quote:
14s.gif Op zaterdag 6 januari 2018 16:29 schreef JAM het volgende:
...maar je lijkt me zeker kandidaat voor meerdere mate, dus doe dat vooral. :).
Ik pak 'm er even bij.
  zaterdag 6 januari 2018 @ 16:38:41 #137
37950 JAM
Sic transit gloria mundi.
pi_176325047
Doe even een greepje:

Chaotisch zijn;
Vergeetachtigheid;
Makkelijk afgeleid zijn;
Creatief zijn;
Perfectionistisch zijn;
Hyperfocus hebben bij interesse (ergens helemaal in opgaan);
Uitstelgedrag vertonen;
Vaak te laat komen;
Snel verveeld zijn;
Depressief zijn;
Stemmingswisselingen hebben;
Angsten hebben;
Negatief zelfbeeld hebben;
Verslavingsgevoelig zijn;
Relatieproblemen hebben;
Problemen met het vinden van een baan.
"The world will note that the first atomic bomb was dropped on Hiroshima, a military base."
pi_176325241
Herkenbaar (zeer hoge mate):

Vergeetachtigheid;
Makkelijk afgeleid zijn;
Hyperfocus hebben bij interesse;
Uitstelgedrag vertonen;
Snel verveeld zijn;
Angsten hebben;
Verslavingsgevoelig zijn;
Problemen met het vinden van een baan.

Herkenbaar (hoge mate):

Negatief zelfbeeld hebben;
Chaotisch zijn;
Perfectionistisch zijn;
Creatief zijn;

Herkenbaar (gem mate/algemeen):

Relatieproblemen hebben;
Angsten hebben;
Depressief zijn;
Stemmingswisselingen hebben;
Vaak te laat komen;

Niet herkenbaar:

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 06-01-2018 16:52:27 ]
pi_176325323
Met andere symptomenlijstjes kwam ik eerder, al niet uitgetypt opgesomd, tot hetzelfde resultaat. De link naar de test quiz doet het trouwens gewoon nog.

Klaar:

Results of Your Adult
Attention Deficit Disorder
You scored a total of 51

If you scored... - You may have symptoms of...

34 & up - Adult ADHD
26 - 33 - Moderate ADHD
18 - ADHD Possible
12 - 18 - ADHD Symptoms
0 - 11 - No ADHD symptoms

[ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 06-01-2018 16:58:18 ]
  zaterdag 6 januari 2018 @ 17:00:03 #140
37950 JAM
Sic transit gloria mundi.
pi_176325505
Welk testje was dat ook alweer?
"The world will note that the first atomic bomb was dropped on Hiroshima, a military base."
pi_176330895
quote:
14s.gif Op zaterdag 6 januari 2018 16:37 schreef LelijKnap het volgende:

[..]

Ik pak 'm er even bij.
Het kan geen kwaad dit ook even te lezen: Psycho-pillen doen meer kwaad dan goed
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
  zaterdag 6 januari 2018 @ 21:03:17 #143
474802 Mixedgirlx
Just a teen ^*^
pi_176330925
Vlaamse dikke frieten met mayonaise!!!Daar kan je mij wel voor wakker maken :)
pi_176333859
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 januari 2018 21:01 schreef Claudia_x het volgende:

[..]

Het kan geen kwaad dit ook even te lezen: Psycho-pillen doen meer kwaad dan goed
Ga ik doen, al is het toch al jaren een tweestrijd wdb. Veel tegenstrijdige claims mbt en bij gebruik/interpretatie vd data. Ook uit eigen ervaring sta ik er dubbel in.
  maandag 8 januari 2018 @ 20:04:39 #145
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_176373440
Dit weekeinde was ik samen met mijn vriendin in de kledingwinkel. Dan komt het er uiteindelijk vaak op neer dat ik daar als een soort levende paspop sta, terwijl mijn vriendin met de verkoopster bespreekt of het goed staat. Bij een broek waren ze dus tot die conclusie gekomen, waarop ik zei "Ja, maar hij zit echt niet lekker". Mijn vriendin keek mij en vervolgens de verkoopster verbaast aan, waarop de verkoopster zei: "Ja, dat is een typisch mannendingetje, dat hoor ik wel vaker"

(dit verteld met het risico dat jullie mij nu als een sukkel gaan zien, maar het was toch te grappig)
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_176374174
Ben je gescheiden Louis?

Hoewel, ik noem mijn pitspoes meestal mijn vrouw. Vanaf een bepaalde leeftijd is het niet meer gepast om vriendin te zeggen, ze is inmiddels 22.
  maandag 8 januari 2018 @ 20:35:39 #147
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_176374216
quote:
0s.gif Op maandag 8 januari 2018 20:34 schreef Mainport het volgende:
Ben je gescheiden Louis?

Hoewel, ik noem mijn pitspoes meestal mijn vrouw. Vanaf een bepaalde leeftijd is het niet meer gepast om vriendin te zeggen, ze is inmiddels 22.
Nee. Feitelijk heb ik nooit een vrouw gehad. Alhoewel ik het gewoon ben om haar gewoon mijn vrouw te noemen.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  maandag 8 januari 2018 @ 20:36:12 #148
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_176374231
Maw, mijn babies-mamma
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  Moderator maandag 8 januari 2018 @ 22:03:55 #149
27682 crew  Bosbeetle
terminaal verdwaald
pi_176376592
quote:
0s.gif Op maandag 8 januari 2018 20:35 schreef LXIV het volgende:

[..]

Nee. Feitelijk heb ik nooit een vrouw gehad. Alhoewel ik het gewoon ben om haar gewoon mijn vrouw te noemen.
hehe mijn vriendin heeft ooit gezegd dat als ze veertig is ofzo ze misschien wel met me wil trouwen omdat het dan raar gaat klinken om "mijn vriend" te zeggen. Ik ben dan vijfenveertig, en dan lijkt trouwen me misschien ook wel ok, al is het maar omdat er dan bij mijn overlijden er dan nog pensioen naar iemand gaat in plaats van dat het gewoon verdwijnt in het niets.
En mochten we vallen dan is het omhoog. - Krang (uit: Pantani)
My favourite music is the music I haven't yet heard - John Cage
Water: ijskoud de hardste - Gehenna
  maandag 8 januari 2018 @ 22:05:15 #150
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_176376623
quote:
2s.gif Op maandag 8 januari 2018 22:03 schreef Bosbeetle het volgende:

[..]

hehe mijn vriendin heeft ooit gezegd dat als ze veertig is ofzo ze misschien wel met me wil trouwen omdat het dan raar gaat klinken om "mijn vriend" te zeggen. Ik ben dan vijfenveertig, en dan lijkt trouwen me misschien ook wel ok, al is het maar omdat er dan bij mijn overlijden er dan nog pensioen naar iemand gaat in plaats van dat het gewoon verdwijnt in het niets.
Als je officieel samenwoont is je partner ook je pensioenpartner (als je dat opgeeft)
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')