junkiesietze | vrijdag 3 november 2017 @ 11:10 |
Ik doe eigenlijk veel te weinig met mn airfryer, ik maak er vaak patat in en ik gooi slavinken erin..maar meer eigenlijk niet. Ja soms van die veel te dure speciale airfryer snacks. Wat zijn jullie favoriete producten om te airfryen of welk stukje vlees of iets moet en zal in de airfryer gemaakt worden? | |
PJR | vrijdag 3 november 2017 @ 11:12 |
Noodles | |
DaggerOne | vrijdag 3 november 2017 @ 11:31 |
Ik gooi er idd ook alleen maar patat en aardappels in. | |
#ANONIEM | vrijdag 3 november 2017 @ 11:33 |
Ik van alles wat ook in de oven kan. Het vaakst wel afbakbroodjes. | |
marcel-o | vrijdag 3 november 2017 @ 11:37 |
Patat Zelfs de fryer krijgt friet niet lekker | |
junkiesietze | vrijdag 3 november 2017 @ 11:42 |
aardappels? om "gebakken" aardappels te krijgen? gooi je daar dan olie bij en hoelang hoeveel graden airfry je dat? | |
Puala | vrijdag 3 november 2017 @ 11:47 |
Hamburgers ![]() | |
RingBewoner | vrijdag 3 november 2017 @ 11:49 |
Friet. | |
PJR | vrijdag 3 november 2017 @ 11:51 |
Eieren koken gaat ook prima in de Airfryer. | |
#ANONIEM | vrijdag 3 november 2017 @ 11:59 |
Gepofte aardappelen. Ongeveer 25 minuten, hangt af van de grootte. Smeren met olie. | |
DaggerOne | vrijdag 3 november 2017 @ 12:19 |
Die dingen uit het vriesvak van de diepvries. Schijfjes etc. | |
RobjeGeus | vrijdag 3 november 2017 @ 12:24 |
Rollade, beenham, cake, spareribs, kip, kipsate, Wauw wat een smaakexplosie .. zalm met pesto, geitenkaas en verse dille met gemalen zout en zwarte peper in een jasje van ontbijtspek, ik maak alles erin | |
2682000 | vrijdag 3 november 2017 @ 12:24 |
lekker sgatxx | |
DaggerOne | vrijdag 3 november 2017 @ 12:26 |
Loempia's kun je er trouwens ook prima in gooien. | |
Riann | vrijdag 3 november 2017 @ 12:30 |
ik doe er snacks en friet in het is zo je kunt er van alles in klaar maken maar net als bij vlees dan mis ik de saus om over de gekookte aardappels te doen. | |
Kaatje1 | vrijdag 3 november 2017 @ 12:48 |
Kippedijfilet, maar ook groenten (combi van wortel/paprika/courgette/ui/prei). Krieltjes, lamsrack | |
lighted | zaterdag 4 november 2017 @ 22:08 |
Hamburgers!?! want die kan je niet bakken? | |
Meike26 | zaterdag 4 november 2017 @ 22:12 |
Sla- en rundervinken kan je ook prima in de pan bakken, maar het is imo makkelijker en gezonder door ze in Airfryer te doen, geen druppeltje olie of boter.. Een van de beste dingen om in Airfryer te stoppen. En loempia's indd ook ![]() | |
Fer | zondag 5 november 2017 @ 11:28 |
Grote aardappels schillen en in dikke frieten snijden. Een uurtje in koud water weken. Afgieten en een paar lepels olie erop, beetje omscheppen. Airfryer in, 20m op 160 graden en daarna gelijk 10-15m op 180 graden tot ze mooi bruin zijn. Tussendoor om de paar minuten omschudden en halverwege zout erop doen. Heerlijk. | |
Riann | zondag 5 november 2017 @ 11:38 |
hoe maken jullie trouwens de airfryer schoon. ik doe regelmatig in de vaatwasser en zo af en toe in een sopje maar het mandje word nooit mooi helemaal zuiver. | |
Fer | zondag 5 november 2017 @ 12:00 |
Ik heb laatst die lipjes van het mandje omgebogen en zo dat rooster eruit gehaald en schoongemaakt. | |
Spanky78 | zondag 5 november 2017 @ 17:07 |
Kolere die dingen zijn van zichzelf al zo vet. Brrrrr. Alles wat je zou frituren behalve met beslag kan erin. Net als alles wat je in de oven zou doen. | |
Spanky78 | zondag 5 november 2017 @ 17:08 |
Tot er een lipje afbreekt. Als je het rooster schoon wilt maken. Zet in een bak heeft water.met vaatwastablet erin. Laten weken tot eea schoon is. | |
Spanky78 | zondag 5 november 2017 @ 17:09 |
Als je ze tussendoor helemaal terug laat koelen tot kamertemperatuur wordt het nog lekkerder! En ze worden krokanter als je ze afdroogt voor het voorbakken. | |
Fer | zondag 5 november 2017 @ 17:11 |
Afkoelen zoals bij normaal in vet bakken. Kan maar het gaat heel goed zonder, vind ik wel een voordeel van het apparaat. | |
Spanky78 | zondag 5 november 2017 @ 18:37 |
Ja. Door dat afkoelen kan het zetmeel retrograderen en krijg je een meer gelijkmatige textuur aaannde binnenkant. Werkt bij airfryer hetzelfde als bij frituren. Dat goed drogen van de frites voordat je voorbakken helpt enorm. De olie verdeelt zich veel beter, je krijgt een krokantere friet . | |
THEFXR | woensdag 7 maart 2018 @ 13:43 |
vissticks en rostirondjes | |
JaafkeJunior | woensdag 7 maart 2018 @ 14:12 |
Hard of zacht gekookte eieren uit de airfryer Lekker lui, zoveel eieren als ik wil, 120 graden en dan 12 min (zacht) of 15 min (hard) En zalm ook lekker! en hele kip! | |
manny | woensdag 7 maart 2018 @ 14:17 |
het beste recept voor de airfryer: wegbrengen naar de kringloop. voor alles geldt: met een goed recept wordt het bijna net zo lekker als met een oven, frituurpan of de gewone pan. Gebruik die dan gewoon. Keep it simple | |
bloodymary1 | woensdag 7 maart 2018 @ 18:13 |
Die eieren snap ik eigenlijk niet zo goed. In de pan is toch net zo weinig werk en gaat nog sneller ook. | |
bloodymary1 | woensdag 7 maart 2018 @ 18:14 |
Ik vind gebakken aardappels of partjes uit de diepvries zo lekker uit de airfryer. Bijvoorbeeld gewoon van Aviko. Heerlijk krokant van buiten en zacht maar gaar van binnen. | |
THEFXR | woensdag 7 maart 2018 @ 19:42 |
het is gewoon een mini lucht oven, die 10x makkelijker schoonmaken is en sneller opgestart | |
bloodymary1 | woensdag 7 maart 2018 @ 20:17 |
? Een pan waar je eieren in kookt wordt toch niet vies. De aifryer zet ik ook gewoon in de vaatwasser. En een pan ook. Ik begrijp zijn voordeel niet van het koken van eieren. | |
THEFXR | woensdag 7 maart 2018 @ 20:35 |
`dan een normale oven, maar eieren in je oven is een beetje vreemd ![]() | |
JaafkeJunior | donderdag 8 maart 2018 @ 08:42 |
Hoef ik niet op het water te letten ![]() | |
THEFXR | donderdag 8 maart 2018 @ 16:27 |
das wel een goede truc, dan ![]() | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | donderdag 8 maart 2018 @ 16:53 |
Houtduif ![]() | |
bloodymary1 | donderdag 8 maart 2018 @ 17:16 |
Die heb ik hier nog wel een paar in de tuin. Lekkere dikke. | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | donderdag 8 maart 2018 @ 17:51 |
Vangen dan! ![]() ![]() ![]() | |
derLudolf | zondag 18 maart 2018 @ 21:40 |
Wat een moeite voor smerige patat. 6 minuten in vet van 150°C en dan 3 minuten bij 180°C is veel lekkerder. | |
gargamelnl | zondag 18 maart 2018 @ 21:57 |
Deze man weet. Wel minimaal half uur laten afkoelen voordat ze in de 180 graden gaan. |