Ja. Door dat afkoelen kan het zetmeel retrograderen en krijg je een meer gelijkmatige textuur aaannde binnenkant. Werkt bij airfryer hetzelfde als bij frituren.quote:Op zondag 5 november 2017 17:11 schreef Fer het volgende:
[..]
Afkoelen zoals bij normaal in vet bakken. Kan maar het gaat heel goed zonder, vind ik wel een voordeel van het apparaat.
Die eieren snap ik eigenlijk niet zo goed. In de pan is toch net zo weinig werk en gaat nog sneller ook.quote:Op woensdag 7 maart 2018 14:12 schreef JaafkeJunior het volgende:
Hard of zacht gekookte eieren uit de airfryer
Lekker lui, zoveel eieren als ik wil, 120 graden en dan 12 min (zacht) of 15 min (hard)
En zalm ook lekker!
en hele kip!
het is gewoon een mini lucht oven, die 10x makkelijker schoonmaken is en sneller opgestartquote:Op woensdag 7 maart 2018 18:13 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
Die eieren snap ik eigenlijk niet zo goed. In de pan is toch net zo weinig werk en gaat nog sneller ook.
? Een pan waar je eieren in kookt wordt toch niet vies. De aifryer zet ik ook gewoon in de vaatwasser. En een pan ook. Ik begrijp zijn voordeel niet van het koken van eieren.quote:Op woensdag 7 maart 2018 19:42 schreef THEFXR het volgende:
[..]
het is gewoon een mini lucht oven, die 10x makkelijker schoonmaken is en sneller opgestart
`dan een normale oven, maar eieren in je oven is een beetje vreemdquote:Op woensdag 7 maart 2018 20:17 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
? Een pan waar je eieren in kookt wordt toch niet vies. De aifryer zet ik ook gewoon in de vaatwasser. En een pan ook. Ik begrijp zijn voordeel niet van het koken van eieren.
Hoef ik niet op het water te lettenquote:Op woensdag 7 maart 2018 18:13 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
Die eieren snap ik eigenlijk niet zo goed. In de pan is toch net zo weinig werk en gaat nog sneller ook.
das wel een goede truc, danquote:Op donderdag 8 maart 2018 08:42 schreef JaafkeJunior het volgende:
[..]
Hoef ik niet op het water te lettenen maak er regelmatig 8/10 tegelijk klaar
Vangen dan!quote:Op donderdag 8 maart 2018 17:16 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
Die heb ik hier nog wel een paar in de tuin. Lekkere dikke.
Wat een moeite voor smerige patat. 6 minuten in vet van 150°C en dan 3 minuten bij 180°C is veel lekkerder.quote:Op zondag 5 november 2017 11:28 schreef Fer het volgende:
Grote aardappels schillen en in dikke frieten snijden. Een uurtje in koud water weken. Afgieten en een paar lepels olie erop, beetje omscheppen. Airfryer in, 20m op 160 graden en daarna gelijk 10-15m op 180 graden tot ze mooi bruin zijn. Tussendoor om de paar minuten omschudden en halverwege zout erop doen. Heerlijk.
Deze man weet.quote:Op zondag 18 maart 2018 21:40 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Wat een moeite voor smerige patat. 6 minuten in vet van 150°C en dan 3 minuten bij 180°C is veel lekkerder.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |