aardappels? om "gebakken" aardappels te krijgen? gooi je daar dan olie bij en hoelang hoeveel graden airfry je dat?quote:Op vrijdag 3 november 2017 11:31 schreef DaggerOne het volgende:
Ik gooi er idd ook alleen maar patat en aardappels in.
Gepofte aardappelen. Ongeveer 25 minuten, hangt af van de grootte. Smeren met olie.quote:Op vrijdag 3 november 2017 11:42 schreef junkiesietze het volgende:
[..]
aardappels? om "gebakken" aardappels te krijgen? gooi je daar dan olie bij en hoelang hoeveel graden airfry je dat?
Die dingen uit het vriesvak van de diepvries. Schijfjes etc.quote:Op vrijdag 3 november 2017 11:42 schreef junkiesietze het volgende:
[..]
aardappels? om "gebakken" aardappels te krijgen? gooi je daar dan olie bij en hoelang hoeveel graden airfry je dat?
lekker sgatxxquote:Op vrijdag 3 november 2017 12:24 schreef RobjeGeus het volgende:
Rollade, beenham, cake, spareribs, kip, kipsate, Wauw wat een smaakexplosie .. zalm met pesto, geitenkaas en verse dille met gemalen zout en zwarte peper in een jasje van ontbijtspek, ik maak alles erin
Sla- en rundervinken kan je ook prima in de pan bakken, maar het is imo makkelijker en gezonder door ze in Airfryer te doen, geen druppeltje olie of boter.. Een van de beste dingen om in Airfryer te stoppen. En loempia's indd ookquote:Op zaterdag 4 november 2017 22:08 schreef lighted het volgende:
[..]
Hamburgers!?! want die kan je niet bakken?
Ik heb laatst die lipjes van het mandje omgebogen en zo dat rooster eruit gehaald en schoongemaakt.quote:Op zondag 5 november 2017 11:38 schreef Riann het volgende:
hoe maken jullie trouwens de airfryer schoon. ik doe regelmatig in de vaatwasser en zo af en toe in een sopje maar het mandje word nooit mooi helemaal zuiver.
Kolere die dingen zijn van zichzelf al zo vet. Brrrrr.quote:Op zaterdag 4 november 2017 22:12 schreef Meike26 het volgende:
[..]
Sla- en rundervinken kan je ook prima in de pan bakken, maar het is imo makkelijker en gezonder door ze in Airfryer te doen, geen druppeltje olie of boter.. Een van de beste dingen om in Airfryer te stoppen. En loempia's indd ook
Tot er een lipje afbreekt.quote:Op zondag 5 november 2017 12:00 schreef Fer het volgende:
[..]
Ik heb laatst die lipjes van het mandje omgebogen en zo dat rooster eruit gehaald en schoongemaakt.
Als je ze tussendoor helemaal terug laat koelen tot kamertemperatuur wordt het nog lekkerder!quote:Op zondag 5 november 2017 11:28 schreef Fer het volgende:
Grote aardappels schillen en in dikke frieten snijden. Een uurtje in koud water weken. Afgieten en een paar lepels olie erop, beetje omscheppen. Airfryer in, 20m op 160 graden en daarna gelijk 10-15m op 180 graden tot ze mooi bruin zijn. Tussendoor om de paar minuten omschudden en halverwege zout erop doen. Heerlijk.
Afkoelen zoals bij normaal in vet bakken. Kan maar het gaat heel goed zonder, vind ik wel een voordeel van het apparaat.quote:Op zondag 5 november 2017 17:09 schreef Spanky78 het volgende:
[..]
Als je ze tussendoor helemaal terug laat koelen tot kamertemperatuur wordt het nog lekkerder!
En ze worden krokanter als je ze afdroogt voor het voorbakken.
Ja. Door dat afkoelen kan het zetmeel retrograderen en krijg je een meer gelijkmatige textuur aaannde binnenkant. Werkt bij airfryer hetzelfde als bij frituren.quote:Op zondag 5 november 2017 17:11 schreef Fer het volgende:
[..]
Afkoelen zoals bij normaal in vet bakken. Kan maar het gaat heel goed zonder, vind ik wel een voordeel van het apparaat.
Die eieren snap ik eigenlijk niet zo goed. In de pan is toch net zo weinig werk en gaat nog sneller ook.quote:Op woensdag 7 maart 2018 14:12 schreef JaafkeJunior het volgende:
Hard of zacht gekookte eieren uit de airfryer
Lekker lui, zoveel eieren als ik wil, 120 graden en dan 12 min (zacht) of 15 min (hard)
En zalm ook lekker!
en hele kip!
het is gewoon een mini lucht oven, die 10x makkelijker schoonmaken is en sneller opgestartquote:Op woensdag 7 maart 2018 18:13 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
Die eieren snap ik eigenlijk niet zo goed. In de pan is toch net zo weinig werk en gaat nog sneller ook.
? Een pan waar je eieren in kookt wordt toch niet vies. De aifryer zet ik ook gewoon in de vaatwasser. En een pan ook. Ik begrijp zijn voordeel niet van het koken van eieren.quote:Op woensdag 7 maart 2018 19:42 schreef THEFXR het volgende:
[..]
het is gewoon een mini lucht oven, die 10x makkelijker schoonmaken is en sneller opgestart
`dan een normale oven, maar eieren in je oven is een beetje vreemdquote:Op woensdag 7 maart 2018 20:17 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
? Een pan waar je eieren in kookt wordt toch niet vies. De aifryer zet ik ook gewoon in de vaatwasser. En een pan ook. Ik begrijp zijn voordeel niet van het koken van eieren.
Hoef ik niet op het water te letten en maak er regelmatig 8/10 tegelijk klaarquote:Op woensdag 7 maart 2018 18:13 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
Die eieren snap ik eigenlijk niet zo goed. In de pan is toch net zo weinig werk en gaat nog sneller ook.
das wel een goede truc, danquote:Op donderdag 8 maart 2018 08:42 schreef JaafkeJunior het volgende:
[..]
Hoef ik niet op het water te letten en maak er regelmatig 8/10 tegelijk klaar
Vangen dan!quote:Op donderdag 8 maart 2018 17:16 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
Die heb ik hier nog wel een paar in de tuin. Lekkere dikke.
Wat een moeite voor smerige patat. 6 minuten in vet van 150°C en dan 3 minuten bij 180°C is veel lekkerder.quote:Op zondag 5 november 2017 11:28 schreef Fer het volgende:
Grote aardappels schillen en in dikke frieten snijden. Een uurtje in koud water weken. Afgieten en een paar lepels olie erop, beetje omscheppen. Airfryer in, 20m op 160 graden en daarna gelijk 10-15m op 180 graden tot ze mooi bruin zijn. Tussendoor om de paar minuten omschudden en halverwege zout erop doen. Heerlijk.
Deze man weet.quote:Op zondag 18 maart 2018 21:40 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Wat een moeite voor smerige patat. 6 minuten in vet van 150°C en dan 3 minuten bij 180°C is veel lekkerder.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |