abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_174728637
Gym kost geen drol, maar je boodschappen worden wel duurder.
we don't let bygones be bygones we buy guns and squeeze like a python until the night come typical flow to keep you n*ggas on the tip of your toes lo and behold make your temple explode
pi_174728641
Trouwens, welke producten gebruiken jullie om vlees op smaak te brengen?
we don't let bygones be bygones we buy guns and squeeze like a python until the night come typical flow to keep you n*ggas on the tip of your toes lo and behold make your temple explode
  zondag 29 oktober 2017 @ 08:07:46 #53
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_174728658
quote:
0s.gif Op zondag 29 oktober 2017 08:03 schreef McNulty het volgende:
Trouwens, welke producten gebruiken jullie om vlees op smaak te brengen?
Kip wordt gemarineerd met ketjapmarinade of teriyaki saus of combi van sausjes.
Voor de rest niet echt iets.
  zondag 29 oktober 2017 @ 08:52:25 #54
195834 kaasplankje
Nu met maar 8% vet!
pi_174728998
quote:
0s.gif Op zondag 29 oktober 2017 08:03 schreef McNulty het volgende:
Trouwens, welke producten gebruiken jullie om vlees op smaak te brengen?
baharat of die ras el hanout vriend
pi_174729259
quote:
1s.gif Op zondag 29 oktober 2017 08:07 schreef Cue_ het volgende:

[..]

Kip wordt gemarineerd met ketjapmarinade of teriyaki saus of combi van sausjes.
Voor de rest niet echt iets.
teriyaki is wel lkkr idd

quote:
0s.gif Op zondag 29 oktober 2017 08:52 schreef kaasplankje het volgende:

[..]

baharat of die ras el hanout vriend
ik ga ze uitproberen
we don't let bygones be bygones we buy guns and squeeze like a python until the night come typical flow to keep you n*ggas on the tip of your toes lo and behold make your temple explode
pi_174730105
Kipfilet in plakken, peper zout en Italiaanse kruiden. Dan in de hete grillpan zonder olie
everybody's got something to hide, except me and my monkey
pi_174730218
quote:
0s.gif Op zondag 29 oktober 2017 08:02 schreef McNulty het volgende:
Gym kost geen drol, maar je boodschappen worden wel duurder.
Niks van gemerkt. Geen vlees eten scheelt.
But while the earth sinks to its grave
You sail to the sky on the crest of a wave
  zondag 29 oktober 2017 @ 15:10:09 #59
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_174735463
Ben ik de enige die bijna geen hap meer door mijn keel krijgt?
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_174735579
quote:
0s.gif Op zondag 29 oktober 2017 08:02 schreef McNulty het volgende:
Gym kost geen drol, maar je boodschappen worden wel duurder.
Valt wel mee, toch?
Make my day!
pi_174735671
quote:
0s.gif Op zondag 29 oktober 2017 08:03 schreef McNulty het volgende:
Trouwens, welke producten gebruiken jullie om vlees op smaak te brengen?
Kip:
Ik vul de kipfilet meestal met wat ik nog heb: pesto, zongedroogde tomaatjes, basilicum, olijfjes dat soort dingen. Peper en zout erover. Dan oprollen, bijv rauwe ham er omheen en 25 min in de oven.

Maak het in grotere porties omdat het koud (brood, salade) ook erg lekker is.

Blikjes tonijn maak ik salade van (uitje, augurk, lichte Mayo, peper erdoor).

Dat soort dingen.
Make my day!
  zondag 29 oktober 2017 @ 19:54:59 #62
253447 Ethanolic
TOUCH UR FUKIN CHEST BRAH
pi_174741665
quote:
0s.gif Op zondag 29 oktober 2017 08:03 schreef McNulty het volgende:
Trouwens, welke producten gebruiken jullie om vlees op smaak te brengen?
kruiden
Deathlift or Die.
  zondag 29 oktober 2017 @ 19:57:39 #63
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_174741767
Ow en altijd kippendij en geen kipfilet. Kippendij is veel lekkerder :)
  Moderator / Redactie Sport maandag 30 oktober 2017 @ 08:08:55 #64
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_174750794
Zo kan die wel weer.
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_174750859
quote:
0s.gif Op zondag 29 oktober 2017 08:03 schreef McNulty het volgende:
Trouwens, welke producten gebruiken jullie om vlees op smaak te brengen?
Niks, voegt alleen maar overbodige kcal of sodium toe.

Als je vlees goed bakt hoef je helemaal niks toe te voegen wil het goed smaken
  maandag 30 oktober 2017 @ 09:40:42 #66
248821 Rauw.
op je bord.
pi_174751850
quote:
1s.gif Op zondag 29 oktober 2017 15:21 schreef agter het volgende:

[..]

Kip:
Ik vul de kipfilet meestal met wat ik nog heb: pesto, zongedroogde tomaatjes, basilicum, olijfjes dat soort dingen. Peper en zout erover. Dan oprollen, bijv rauwe ham er omheen en 25 min in de oven.

Maak het in grotere porties omdat het koud (brood, salade) ook erg lekker is.

Blikjes tonijn maak ik salade van (uitje, augurk, lichte Mayo, peper erdoor).

Dat soort dingen.
25 min?

Dat zijn flinke filets dan? Die van mij worden droog als grootmoeders kont als ze er langer dan 20min in zitten (met spek omwikkeld zelfs)

Of doe je op 180 graden?
"Wie niet voelen wil, moet maar luisteren"
  maandag 30 oktober 2017 @ 09:41:05 #67
248821 Rauw.
op je bord.
pi_174751860
quote:
0s.gif Op zondag 29 oktober 2017 19:57 schreef Cue_ het volgende:
Ow en altijd kippendij en geen kipfilet. Kippendij is veel lekkerder :)
Veel minder droog ook. Ik wissel veel af.
"Wie niet voelen wil, moet maar luisteren"
  maandag 30 oktober 2017 @ 09:42:15 #68
248821 Rauw.
op je bord.
pi_174751879
quote:
0s.gif Op zondag 29 oktober 2017 08:03 schreef McNulty het volgende:
Trouwens, welke producten gebruiken jullie om vlees op smaak te brengen?
Gewoon die potjes kruiden van stegeman. Dus voornamelijk zout :7
"Wie niet voelen wil, moet maar luisteren"
  maandag 30 oktober 2017 @ 09:43:37 #69
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_174751900
Laatst een hele kip uit de oven, was ook goed te eten :9
Beetje olijfolie en kipkruiden en klaar O+
pi_174752006
quote:
7s.gif Op maandag 30 oktober 2017 09:40 schreef Rauw. het volgende:

[..]

25 min?

Dat zijn flinke filets dan? Die van mij worden droog als grootmoeders kont als ze er langer dan 20min in zitten (met spek omwikkeld zelfs)

Of doe je op 180 graden?
Gewoon zo’n kipfilet. Voorzichtig overdwars opensnijden, vullen en oprollen. Plakje rauwe ham er omheen (of ontbijtspek). Vastzetten met prikkertjes.

180 tot 200 graden. 25 min.

Maar als ie van jou met 20 min goed gaar is, is het prima toch?
Make my day!
  maandag 30 oktober 2017 @ 09:53:15 #71
248821 Rauw.
op je bord.
pi_174752068
quote:
1s.gif Op maandag 30 oktober 2017 09:48 schreef agter het volgende:

[..]

Gewoon zo’n kipfilet. Voorzichtig overdwars opensnijden, vullen en oprollen. Plakje rauwe ham er omheen (of ontbijtspek). Vastzetten met prikkertjes.

180 tot 200 graden. 25 min.

Maar als ie van jou met 20 min goed gaar is, is het prima toch?
Uiteraard,

Spinazie met ricotta erin is trouwens echt een tip _O_
"Wie niet voelen wil, moet maar luisteren"
pi_174752086
quote:
10s.gif Op maandag 30 oktober 2017 09:53 schreef Rauw. het volgende:

[..]

Uiteraard,

Spinazie met ricotta erin is trouwens echt een tip _O_
Oh! Die ga ik eens proberen. :D
Make my day!
pi_174752399
quote:
0s.gif Op zondag 29 oktober 2017 15:10 schreef Quotidien het volgende:
Ben ik de enige die bijna geen hap meer door mijn keel krijgt?
Dbol helpt altijd wel

quote:
0s.gif Op zondag 29 oktober 2017 08:03 schreef McNulty het volgende:
Trouwens, welke producten gebruiken jullie om vlees op smaak te brengen?
Kip, gewoon altijd yoghurt en citroen om te zuren. En dan wat je lekker vindt. Doe hier vaak tandoori, advieh of gewoon mix van basisdingen, ken NL namen alleen niet precies wat ik gebruik. ;(

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Zout doe ik nauwelijks.

[ Bericht 28% gewijzigd door Faeroer op 30-10-2017 10:24:42 ]
  maandag 30 oktober 2017 @ 10:29:31 #74
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_174752632
quote:
10s.gif Op maandag 30 oktober 2017 10:16 schreef Faeroer het volgende:
2 EL kurkuma/geelwortel
3 TL komijn
1 TL zwarte peper
1 TL chili
1 TL koriander
1 TL of teentjes knoflook
1 TL gember
1 TL paprika

Dan gewoon gebruiken wanneer je zin hebt.
Ik vraag me altijd af als je die 1e tl koriander ofzo niet doet, of je het dan uberhaupt mist qua smaak. Tenminste, mijn smaak is niet optimaal, dus zou het niet missen, dus meer dan 2/3 ingredienten gooi ik er vaak niet doorheen.
pi_174752692
quote:
6s.gif Op maandag 30 oktober 2017 10:29 schreef Cue_ het volgende:

[..]

Ik vraag me altijd af als je die 1e tl koriander ofzo niet doet, of je het dan uberhaupt mist qua smaak. Tenminste, mijn smaak is niet optimaal, dus zou het niet missen, dus meer dan 2/3 ingredienten gooi ik er vaak niet doorheen.
Als je echte spices gebruikt mis je dat wel. ;) Niet die Jumbo flesjes. Ik houd van eten, alles moet lekker zijn. :D
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')