Kip wordt gemarineerd met ketjapmarinade of teriyaki saus of combi van sausjes.quote:Op zondag 29 oktober 2017 08:03 schreef McNulty het volgende:
Trouwens, welke producten gebruiken jullie om vlees op smaak te brengen?
baharat of die ras el hanout vriendquote:Op zondag 29 oktober 2017 08:03 schreef McNulty het volgende:
Trouwens, welke producten gebruiken jullie om vlees op smaak te brengen?
teriyaki is wel lkkr iddquote:Op zondag 29 oktober 2017 08:07 schreef Cue_ het volgende:
[..]
Kip wordt gemarineerd met ketjapmarinade of teriyaki saus of combi van sausjes.
Voor de rest niet echt iets.
ik ga ze uitproberenquote:Op zondag 29 oktober 2017 08:52 schreef kaasplankje het volgende:
[..]
baharat of die ras el hanout vriend
Niks van gemerkt. Geen vlees eten scheelt.quote:Op zondag 29 oktober 2017 08:02 schreef McNulty het volgende:
Gym kost geen drol, maar je boodschappen worden wel duurder.
Valt wel mee, toch?quote:Op zondag 29 oktober 2017 08:02 schreef McNulty het volgende:
Gym kost geen drol, maar je boodschappen worden wel duurder.
Kip:quote:Op zondag 29 oktober 2017 08:03 schreef McNulty het volgende:
Trouwens, welke producten gebruiken jullie om vlees op smaak te brengen?
kruidenquote:Op zondag 29 oktober 2017 08:03 schreef McNulty het volgende:
Trouwens, welke producten gebruiken jullie om vlees op smaak te brengen?
Niks, voegt alleen maar overbodige kcal of sodium toe.quote:Op zondag 29 oktober 2017 08:03 schreef McNulty het volgende:
Trouwens, welke producten gebruiken jullie om vlees op smaak te brengen?
25 min?quote:Op zondag 29 oktober 2017 15:21 schreef agter het volgende:
[..]
Kip:
Ik vul de kipfilet meestal met wat ik nog heb: pesto, zongedroogde tomaatjes, basilicum, olijfjes dat soort dingen. Peper en zout erover. Dan oprollen, bijv rauwe ham er omheen en 25 min in de oven.
Maak het in grotere porties omdat het koud (brood, salade) ook erg lekker is.
Blikjes tonijn maak ik salade van (uitje, augurk, lichte Mayo, peper erdoor).
Dat soort dingen.
Veel minder droog ook. Ik wissel veel af.quote:Op zondag 29 oktober 2017 19:57 schreef Cue_ het volgende:
Ow en altijd kippendij en geen kipfilet. Kippendij is veel lekkerder
Gewoon die potjes kruiden van stegeman. Dus voornamelijk zoutquote:Op zondag 29 oktober 2017 08:03 schreef McNulty het volgende:
Trouwens, welke producten gebruiken jullie om vlees op smaak te brengen?
Gewoon zo’n kipfilet. Voorzichtig overdwars opensnijden, vullen en oprollen. Plakje rauwe ham er omheen (of ontbijtspek). Vastzetten met prikkertjes.quote:Op maandag 30 oktober 2017 09:40 schreef Rauw. het volgende:
[..]
25 min?
Dat zijn flinke filets dan? Die van mij worden droog als grootmoeders kont als ze er langer dan 20min in zitten (met spek omwikkeld zelfs)
Of doe je op 180 graden?
Uiteraard,quote:Op maandag 30 oktober 2017 09:48 schreef agter het volgende:
[..]
Gewoon zo’n kipfilet. Voorzichtig overdwars opensnijden, vullen en oprollen. Plakje rauwe ham er omheen (of ontbijtspek). Vastzetten met prikkertjes.
180 tot 200 graden. 25 min.
Maar als ie van jou met 20 min goed gaar is, is het prima toch?
Oh! Die ga ik eens proberen.quote:Op maandag 30 oktober 2017 09:53 schreef Rauw. het volgende:
[..]
Uiteraard,
Spinazie met ricotta erin is trouwens echt een tip
Dbol helpt altijd welquote:Op zondag 29 oktober 2017 15:10 schreef Quotidien het volgende:
Ben ik de enige die bijna geen hap meer door mijn keel krijgt?
Kip, gewoon altijd yoghurt en citroen om te zuren. En dan wat je lekker vindt. Doe hier vaak tandoori, advieh of gewoon mix van basisdingen, ken NL namen alleen niet precies wat ik gebruik.quote:Op zondag 29 oktober 2017 08:03 schreef McNulty het volgende:
Trouwens, welke producten gebruiken jullie om vlees op smaak te brengen?
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Zout doe ik nauwelijks.
[ Bericht 28% gewijzigd door Faeroer op 30-10-2017 10:24:42 ]
Ik vraag me altijd af als je die 1e tl koriander ofzo niet doet, of je het dan uberhaupt mist qua smaak. Tenminste, mijn smaak is niet optimaal, dus zou het niet missen, dus meer dan 2/3 ingredienten gooi ik er vaak niet doorheen.quote:Op maandag 30 oktober 2017 10:16 schreef Faeroer het volgende:
2 EL kurkuma/geelwortel
3 TL komijn
1 TL zwarte peper
1 TL chili
1 TL koriander
1 TL of teentjes knoflook
1 TL gember
1 TL paprika
Dan gewoon gebruiken wanneer je zin hebt.
Als je echte spices gebruikt mis je dat wel. Niet die Jumbo flesjes. Ik houd van eten, alles moet lekker zijn.quote:Op maandag 30 oktober 2017 10:29 schreef Cue_ het volgende:
[..]
Ik vraag me altijd af als je die 1e tl koriander ofzo niet doet, of je het dan uberhaupt mist qua smaak. Tenminste, mijn smaak is niet optimaal, dus zou het niet missen, dus meer dan 2/3 ingredienten gooi ik er vaak niet doorheen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |