abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  donderdag 7 juni 2018 @ 20:13:14 #76
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_179660862
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
3s.gif Op donderdag 7 juni 2018 18:44 schreef vosss het volgende:
Een simpele google zoekopdracht leert me dat er meer dan genoeg topics over lekke fietsbanden geplaatst zijn in PTA.
Dank voor je research.
Zou je iets mee moeten doen!
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_179683425
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juni 2018 12:53 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]

Thanks Dude.

Dat is inderdaad precies wat ik wil.
Er is een tijd geweest in CUL dat het hier alleen over haute cuisine mocht gaan. Of in ieder geval was die perceptie er bij veel users. Mijn insteek is dat iedereen eet en bijna iedereen van eten houdt, daarom is CUL juist voor iedereen.
Het is wel een kleine CULtuuromslag (har har) geweest, met name voor de oud gedienden. Het is tegenwoordig niet meer de bedoeling om E-stofjes, kant en klaarmaaltijden en simpel eten als 'minder' te kwalificeren. Althans, discussie is natuurlijk prima mogelijk maar wel op een fatsoenlijke manier.
Iedereen kookt op zijn eigen manier en dat is hartstikke ok. In mijn ogen beginnen we dat steeds meer uit te stralen. Aan de posts in Wat eten we vandaag? en bijvoorbeeld de Sigaartje-topics is dat al goed te merken. En ondertussen is er natuurlijk ruimte genoeg voor de meer culinaire uitspattingen.

En topics moeten juist wel zo veel mogelijk on topic blijven. Ten eerste omdat het topiconderwerp nou eenmaal de reden is waarom mensen dat specifieke topic volgen. En anderzijds omdat het wel zo handig is wanneer iemand via Google in een topic terecht komt, het topic ook echt over het onderwerp gaat. Dat is wat FOK aantrekkelijk maakt en wat ook nieuwe users aan kan trekken.
Het gebeurt ook regelmatig dat een off topic onderwerp zo interessant is dat er een apart topic over wordt gemaakt.

Over nieuwe users gesproken, helemaal nieuw of alleen nieuw binnen CUL. Ik ben extra scherp op lullige opmerkingen tegen hen. Als iemand een topic opent, hoeft er niet gelijk iemand bovenop te springen door te zeggen dat iets een stom onderwerp is, zijn eten vies, er al andere topics van 10 jaar oud zijn over dat onderwerp. Meer users en topics, meer CUL, meer FOK! :)

En ik ben inderdaad een actievere mod dan Isabeau, dat is helemaal waar. Zij had een drukke baan en was minder vaak online. Ik ben vaak online en kan dus vaak inspringen direct nadat er iets is gebeurd wat eigenlijk niet helemaal hoort. Als je een post die niet kan pas een halve dag later ziet, heeft het vaak geen zin meer om te modden. Of valt het niet meer op als je dat doet.
En ik ben nog redelijk nieuw en vol goede voornemens zoals jullie boven hebben kunnen lezen. Als ik het niet goed doe, spreek me vooral hier aan. En weet dat ik achter de schermen ook aangesproken word als dingen niet goed gaan.
Overigens wordt er binnen CUL nauwelijks gemod omdat dat gewoon bijna niet nodig is. Op 'he who shall not be named' na, zijn de mod-acties binnen CUL in een week op een hand te tellen, zo af en toe eens twee.

Vooralsnog zie ik geen reden om dingen te veranderen. CUL verandert. Dat dat niet heel leuk is voor sommige users, is jammer voor hen. Zo lang het voor de overgrote meerderheid maar ok is.
Mooie uiteenzetting en altijd goed als iemand doelen heeft.

Echter:
"Extra scherp zijn op.. naar nieuwelingen" neigt naar 2 maten.
Verder: noem je eerst iets creatieve omschrijving van rassen, en later noem je hetzelfde rasistisch.

Beide niet echt consequent.

Verder wordt ook nog even een ban/notes verleden aangehaald. In het AVG topic in FB wordt besproken dat notes van lang geleden niet meetellen. Bans worden sowieso niet besproken over het algemeen?

Waar het om draait zijn associaties die gemaakt worden bij die omschrijvingen. Dat is persoonlijk. Er volgt daarna nog een uitleg van Iwanus waaruit blijkt dat er geen kwade bedoelingen achter zitten.

Ik denk dat daarna een de-escalerende aanpak op zijn plek was. Met de eerder genoemde inconsequente handelingen lijkt me dat niet echt gelukt. Zelfs in R&P krijgt men de ruimte om ongezouten meningen te geven. Het is geen Knuffel-Forum.

Dat is de cultuur waardoor veel Fok!ers hier loyaal aan Fok! werden en blijven. Mensen zijn loyaal aan een cultuur, niet aan een tijdelijke strategie (hoe goed bedoeld ook).

Als je wil dat iedereen zich welkom voelt, en mee doet, dan denk ik dat er wel een beetje gewezen mag worden op het belang van de vrijheid hoe een ieder zich uitdrukt (en niet hoe men zelf wel of niet iets zou uitdrukken)!

Mocht het onverhoopt in CUL toch te politiek gevoelig liggen dan kan er altijd nog geknipt worden en/of een schopje naar bv POL gedaan worden?

Ik wens je veel succes verder met de lastige taak je beoogde cultuuromslag te bewerkstelligen. ^O^
pi_179687164
Laat ik nog aan mijn betoog toevoegen dat ik niks minder dan respect heb voor alle moderators.
Wellicht kwam het over als haat, maar het was 'slechts' ongezouten kritiek.

Uiteraard snap ik ook wel dat als iets off-topic gaat er verwijderd/verplaatst moet worden (gaf ik ook al aan). Ik vind het alleen soms jammer dat ik nog restanten van een discussie zie waar ik meer over zou willen weten en/of aan mee willen doen en dat deze dan verwijderd is, maar er vervolgens geen nieuw topic(verwijzing) is. Ik snap dat bijvoorbeeld in "wat eten/drinken we vandaag" er weinig ruimte is voor discussie, maar in plaats van te verwijderen, kan dat toch ook verplaatst worden? (alleen maar beter voor zoekresultaten ;) )

Bij een culinair forum zie ik graag zoveel mogelijk grafische pracht. Sigaartje en Iwanius vaak het goede voorbeeld voor mij daarin. Dat is uiteraard een subjectief iets, maar geeft het forum volgens mij wel meer (letterlijk) 'kleur'.

Het is dus niet zo dat ik het allemaal 100% afkeur. Ik vraag alleen om wat meer ruimte voor discussie (of af en toe wat water bij de wijn te doen).

Als laatste

quote:
0s.gif Op donderdag 7 juni 2018 12:26 schreef Duderinnetje het volgende:
- je vindt dat de mods niet fair zijn tegenover Iwanus
Naja, over die 'ene' post dus niet. Daarna werd er verwezen naar dit topic. Zo doende. Verder kan ik het niet beoordelen.

quote:
- en je vindt dat er in CUL snobistisch wordt gemod.
Nee, dat zeg ik -volgens mij- ook niet. Zoals je zelf al zei heb ik 2 klachten in 1 post staan. Het tweede ging meer over het, jouw woord, snobisme in het algemeen. Het heeft overigens wel met het eerste wat te maken; namelijk een off-topic discussie een plek geven.

Als iemand een pizza met bladerdeeg maakt of een Vietnamese Pho met macaroni, is dat toch interessant om te lezen?
Maar ik zie te vaak (overigens wel steeds minder ^O^ ) dat dat niet kan/mag/etc. Dat bedoel ik dus (voor de duidelijkheid) niet persé voor de mods, maar voor alle leden.

En nogmaals; ik vind dat dat de mods hun werk veelal zeer goed doen, maar soms juist iets meer/minder actie moeten ondernemen dan nodig is.

Als ik mijn woorden zo lees, is het wat lastig uit te leggen wat ik bedoel, zonder daar een half boek voor nodig te hebben. Ik hoop dat ik er niemand mee heb beledigd en bedoel het slechts als opbouwende kritiek.

Off-topic: *; Mods :*
pi_179688584
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
6s.gif Op woensdag 6 juni 2018 15:56 schreef Iwanius het volgende:
Zo Klaar!

Dit was mijn laaste bijdrage in CUL zoals toegezegd.

Succes verder met je moderatorschap LS.

_O-
[quote][img]http://i.fokzine.net/p/10s.gif[/img] Op vrijdag 28 augustus 2015 22:42 schreef Californium het volgende:
Ik ben de grootste fok!slet :)
[/quote]
pi_179689958
Je weet het weer allemaal mooi te brengen Lucky_Strike, maar de waarheid ligt toch een tikkeltje anders dan jij hier zo mooi weet te vertellen.

Kijk, Ik ben ook nooit echt fan van Iwanius geweest (noem hem gewoon bij zijn naam ipv dat kinderachtige ‘he who shall not be named’) maar ik heb zijn bijdrages wel leren waarderen de afgelopen jaren en gezien dat met name zijn eigen topicreeks CUL een gigantische boost gaf qua views die ik nergens anders heb gezien. En dan kan je wel aankomen zetten dat jouw manier van beleid voeren er een is van evenwichtigheid en het eigenlijk in de basis allemaal aan Iwanius zelf ligt, maar ik heb zelden tot nooit Iwanius in CUL binnen zo een korte tijd aanvaringen met mods zien hebben zoals hij die met jou had. En dat heeft volgens helemaal niets te maken dat je vaker op het forum bent dan je voorganger Isabeau, maar meer hoe jij je profileert binnen CUL in de korte tijd dat jij nu hier mod bent.

Jouw beleid is, zoals Golfer terecht opmerkte en waar je opvallend helemaal niets meedoet en negeert (want ook hij is markant) ,er een van je stempel willen drukken in CUL en het ‘haantje’ wil zijn onder de noemer “dat je het iedereen naar de zin wil maken met een evenwichtig beleid”. Markante figuren wegjagen, noem jij dat het iedereen naar de zin willen maken? Ga jij diezelfde riedel ook herhalen als straks in navolging van Iwanius, Pietverdriet, RobinOok of Golfer, je weet wel die andere markante figuren,misschien ook hun biezen pakken en uit CUL vertrekken? Ik zou er niet van opkijken.

Wat ook raar is dat je bijval voor jouw optreden keurig en uitgebreid laat staan (zie post van Duderinnetje) maar als Iwanius reageert tegen 1 van zijn haters?, dan haal je zijn reactie weg en geef je hem nog een trap na met de opmerking “smerige reactie”. Als iemand dat tegen jou zou zeggen dan zou jij dat gelijk aanduiden als een haat reactie, een note geven en de post weghalen. Is dat ook evenwichtige beleidsvoering of gewoon snel licht geraak zijn en niet tegen kritiek kunnen en dus misbruik maken van het feit dat je moderator bent op een forum, want dat beeld dringt steeds meer op bij mij.

Het beeld wat jij nu voor mij geschapen hebt (en volgens mij voor wel meer mensen) is dat jij maar wat blij bent dat Iwanius hier weg is , (en hij blijft, van wat ik hoor, weg totdat jij bent opgestapt als mod in CUL) en als het aan jou ligt vertrekken er nog meer markante figuren in CUL zodat jij het rijk alleen hebt en CUL helemaal het Lucky_Strike subforum kan worden. Maar dat zal jij wel weer gaan verdedigen met het excuus dat jij je best doet het iedereen naar de zin te maken, het beleidsvoering is, en het nu eenmaal is, zoals het is. Toch?
pi_179690068
Hoezo moeten zogenaamde ‘markante’ gebruikers hier dan de dienst uit gaan maken? Je vergeet even hoeveel users er vertrekken juist vanwege bepaalde users, maar die maken er meestal geen opzichtig drama van

[ Bericht 1% gewijzigd door HaverMoutKoekje op 09-06-2018 15:26:15 ]
  zaterdag 9 juni 2018 @ 12:56:32 #82
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_179690362
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 juni 2018 12:26 schreef rmrt2010 het volgende:
Je weet het weer allemaal mooi te brengen Lucky_Strike, maar de waarheid ligt toch een tikkeltje anders dan jij hier zo mooi weet te vertellen.

Kijk, Ik ben ook nooit echt fan van Iwanius geweest (noem hem gewoon bij zijn naam ipv dat kinderachtige ‘he who shall not be named’) maar ik heb zijn bijdrages wel leren waarderen de afgelopen jaren en gezien dat met name zijn eigen topicreeks CUL een gigantische boost gaf qua views die ik nergens anders heb gezien. En dan kan je wel aankomen zetten dat jouw manier van beleid voeren er een is van evenwichtigheid en het eigenlijk in de basis allemaal aan Iwanius zelf ligt, maar ik heb zelden tot nooit Iwanius in CUL binnen zo een korte tijd aanvaringen met mods zien hebben zoals hij die met jou had. En dat heeft volgens helemaal niets te maken dat je vaker op het forum bent dan je voorganger Isabeau, maar meer hoe jij je profileert binnen CUL in de korte tijd dat jij nu hier mod bent.

Jouw beleid is, zoals Golfer terecht opmerkte en waar je opvallend helemaal niets meedoet en negeert (want ook hij is markant) ,er een van je stempel willen drukken in CUL en het ‘haantje’ wil zijn onder de noemer “dat je het iedereen naar de zin wil maken met een evenwichtig beleid”. Markante figuren wegjagen, noem jij dat het iedereen naar de zin willen maken? Ga jij diezelfde riedel ook herhalen als straks in navolging van Iwanius, Pietverdriet, RobinOok of Golfer, je weet wel die andere markante figuren,misschien ook hun biezen pakken en uit CUL vertrekken? Ik zou er niet van opkijken.

Wat ook raar is dat je bijval voor jouw optreden keurig en uitgebreid laat staan (zie post van Duderinnetje) maar als Iwanius reageert tegen 1 van zijn haters?, dan haal je zijn reactie weg en geef je hem nog een trap na met de opmerking “smerige reactie”. Als iemand dat tegen jou zou zeggen dan zou jij dat gelijk aanduiden als een haat reactie, een note geven en de post weghalen. Is dat ook evenwichtige beleidsvoering of gewoon snel licht geraak zijn en niet tegen kritiek kunnen en dus misbruik maken van het feit dat je moderator bent op een forum, want dat beeld dringt steeds meer op bij mij.

Het beeld wat jij nu voor mij geschapen hebt (en volgens mij voor wel meer mensen) is dat jij maar wat blij bent dat Iwanius hier weg is , (en hij blijft, van wat ik hoor, weg totdat jij bent opgestapt als mod in CUL) en als het aan jou ligt vertrekken er nog meer markante figuren in CUL zodat jij het rijk alleen hebt en CUL helemaal het Lucky_Strike subforum kan worden. Maar dat zal jij wel weer gaan verdedigen met het excuus dat jij je best doet het iedereen naar de zin te maken, het beleidsvoering is, en het nu eenmaal is, zoals het is. Toch?
Ik herken hier L_S totaal niet in, eerlijk gezegd. Rellerig gedrag van iemand die zich verveelt?
The love you take is equal to the love you make.
pi_179690461
Toch bijzonder dat iemand die nooit in CUL post even voor het hele subforum wil spreken.

Ik herken Lucky hier ook totaal niet in.
  zaterdag 9 juni 2018 @ 13:16:59 #84
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_179690586
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 juni 2018 12:56 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Ik herken hier L_S totaal niet in, eerlijk gezegd. Rellerig gedrag van iemand die zich verveelt?
Iwanius. Gok ik zo.
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_179690599
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 juni 2018 13:16 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Iwanius. Gok ik zo.
heeft ander taalgebruik. Een van zijn fans denk ik
pi_179690706
Waarom wordt het binnenhalen van views zo geroemd eigenlijk?
Toen prins Harry trouwde werd SHO opeens enorm populair bij users die normaliter in KLB en VBL en zo komen. Topics vol gebagger en gerel, maar verder heeft sho daar niks aan
pi_179690859
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 juni 2018 13:16 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Iwanius. Gok ik zo.
Geen sigaren, wel grammaticaal correct Nederlands en geen linkjes in linkjes. Moet iemand anders zijn.
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_179690874
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 juni 2018 13:25 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Waarom wordt het binnenhalen van views zo geroemd eigenlijk?
Toen prins Harry trouwde werd SHO opeens enorm populair bij users die normaliter in KLB en VBL en zo komen. Topics vol gebagger en gerel, maar verder heeft sho daar niks aan
Volgens mij vindt de baas dat meer views scoren topprioriteit heeft. Zelfs boven een prettige sfeer en posts die op het randje zijn moeten ook maar kunnen.
Dus ik ben blij dat sommige mods hierin tegengeluid geven. ^O^
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
  PR en moderator zaterdag 9 juni 2018 @ 14:12:51 #89
69724 crew  Lucky_Strike
Hello Sweetie
pi_179691357
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 juni 2018 13:40 schreef Cat-astrophe het volgende:

[..]

Volgens mij vindt de baas dat meer views scoren topprioriteit heeft. Zelfs boven een prettige sfeer en posts die op het randje zijn moeten ook maar kunnen.
Dus ik ben blij dat sommige mods hierin tegengeluid geven. ^O^
Als hij dat zou vinden, zou ik wel op mijn vingers getikt zijn ;)

Even een snelle reactie over Iwanius. En tevens de laatste over hem aangezien het niet heel tof is om over mensen te praten die geen weerwoord kunnen geven. Eigenlijk kan wat ik nu ga zeggen al niet maar ik snap wel dat dit nu een onderwerp is wat veel mensen bezighoudt.

Ik voel me er niet verantwoordelijk voor dat hij weg is gegaan. Er is jarenlange intensieve moderatie bij hem nodig geweest, nog geen 10% door mij. Er is vaak met hem overlegd. Hij weet wat de regels zijn, die regels zijn ook nooit veranderd en ze gelden voor iedereen.
Hij wilde dat de regels speciaal voor hem aangepast werden omdat hij zo bijzonder is. Deden we dat niet, ging hij dreigen met weggaan. Na tientallen van zulke dreigementen heeft hij afgelopen week waarschijnlijk daad bij het woordgevoegd.

Ik vind het jammer dat hij weg is. Hij droeg veel goeds bij in CUL. Het had voor hem heel simpel kunnen zijn om zich, net als bijna iedereen op FOK!, aan de huisregels te houden. Het is zijn eigen keuze geweest.
I happen to think that mine is the level head and yours is the one things would roll off of.
We zijn bezig: K&W / Begonnen: Verhuizen van A tot Z #2
  zaterdag 9 juni 2018 @ 14:17:23 #90
179075 hugecooll
Deelt corrigerende tikken uit
pi_179691434
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 juni 2018 13:40 schreef Cat-astrophe het volgende:

[..]

Volgens mij vindt de baas dat meer views scoren topprioriteit heeft. Zelfs boven een prettige sfeer en posts die op het randje zijn moeten ook maar kunnen.
Dus ik ben blij dat sommige mods hierin tegengeluid geven. ^O^
is niet hoe ik Danny ken
Het 'inclusieve' van L_S klinkt meer als Danny, die wil dat zo'n beetje iedereen op FOK! terechtkan
pi_179692153
Ik heb geen zin in racistisch of politiek gekleurd geblaat in CUL. We moeten het hier gewoon over lekker eten hebben.
pi_179692223
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 juni 2018 14:58 schreef Black_Baron het volgende:
Ik heb geen zin in racistisch of politiek gekleurd geblaat in CUL. We moeten het hier gewoon over lekker eten hebben.
eens. ^O^
pi_179692506
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 juni 2018 12:26 schreef rmrt2010 het volgende:
Je weet het weer allemaal mooi te brengen Lucky_Strike, maar de waarheid ligt toch een tikkeltje anders dan jij hier zo mooi weet te vertellen.

Kijk, Ik ben ook nooit echt fan van Iwanius geweest (noem hem gewoon bij zijn naam ipv dat kinderachtige ‘he who shall not be named’) maar ik heb zijn bijdrages wel leren waarderen de afgelopen jaren en gezien dat met name zijn eigen topicreeks CUL een gigantische boost gaf qua views die ik nergens anders heb gezien. En dan kan je wel aankomen zetten dat jouw manier van beleid voeren er een is van evenwichtigheid en het eigenlijk in de basis allemaal aan Iwanius zelf ligt, maar ik heb zelden tot nooit Iwanius in CUL binnen zo een korte tijd aanvaringen met mods zien hebben zoals hij die met jou had. En dat heeft volgens helemaal niets te maken dat je vaker op het forum bent dan je voorganger Isabeau, maar meer hoe jij je profileert binnen CUL in de korte tijd dat jij nu hier mod bent.

Jouw beleid is, zoals Golfer terecht opmerkte en waar je opvallend helemaal niets meedoet en negeert (want ook hij is markant) ,er een van je stempel willen drukken in CUL en het ‘haantje’ wil zijn onder de noemer “dat je het iedereen naar de zin wil maken met een evenwichtig beleid”. Markante figuren wegjagen, noem jij dat het iedereen naar de zin willen maken? Ga jij diezelfde riedel ook herhalen als straks in navolging van Iwanius, Pietverdriet, RobinOok of Golfer, je weet wel die andere markante figuren,misschien ook hun biezen pakken en uit CUL vertrekken? Ik zou er niet van opkijken.

Wat ook raar is dat je bijval voor jouw optreden keurig en uitgebreid laat staan (zie post van Duderinnetje) maar als Iwanius reageert tegen 1 van zijn haters?, dan haal je zijn reactie weg en geef je hem nog een trap na met de opmerking “smerige reactie”. Als iemand dat tegen jou zou zeggen dan zou jij dat gelijk aanduiden als een haat reactie, een note geven en de post weghalen. Is dat ook evenwichtige beleidsvoering of gewoon snel licht geraak zijn en niet tegen kritiek kunnen en dus misbruik maken van het feit dat je moderator bent op een forum, want dat beeld dringt steeds meer op bij mij.

Het beeld wat jij nu voor mij geschapen hebt (en volgens mij voor wel meer mensen) is dat jij maar wat blij bent dat Iwanius hier weg is , (en hij blijft, van wat ik hoor, weg totdat jij bent opgestapt als mod in CUL) en als het aan jou ligt vertrekken er nog meer markante figuren in CUL zodat jij het rijk alleen hebt en CUL helemaal het Lucky_Strike subforum kan worden. Maar dat zal jij wel weer gaan verdedigen met het excuus dat jij je best doet het iedereen naar de zin te maken, het beleidsvoering is, en het nu eenmaal is, zoals het is. Toch?
Die markante users zijn juist arrogante betweterige users waardoor veel andere user wegblijven in CUL.
pi_179692659
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 juni 2018 15:22 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Die markante users zijn juist arrogante betweterige users waardoor veel andere user wegblijven in CUL.
Dit vind ik ook weer veel te kort door de bocht. Het is hier geen kindercrèche en als je niet tegen wat opmerkingen kunt, kan je beter wegblijven. Andere gebruikers uitmaken voor arrogant en betweterig is overigens ook niet zo fraai, in mijn ogen.

En ik deel heel erg het beleid zoals Lucky dit beschrijft. Iedereen heeft zich aan de regels te houden en niemand is zo bijzonder dat voor hem of haar andere regels gelden.
Is dat zo?
pi_179693420
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 juni 2018 15:22 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Die markante users zijn juist arrogante betweterige users waardoor veel andere user wegblijven in CUL.
Zeker Robin en Piet weten wel waar ze het over hebben en beschikken over veel kennis.

Maar kan me voorstellen dat zeker eentje behoorlijk betweterig/drammend kan over komen. Sorry Robin ;) :P :*

Ik zelf vind beide fijne users, kan er nl veel van leren, maar ja we zitten ookal jaren in dezelfde SC, misschien dat het dan wat anders overkomt?

Vind ze beiden ook gewoon vermakelijk in hun reacties O+

Verder: L_S en minilot, beiden prima mods O+
kloddert maar een eind weg....
EEN KAMEEL KIJKT NOOIT ACHTEROM.
pi_179693523
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 juni 2018 15:22 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Die markante users zijn juist arrogante betweterige users waardoor veel andere user wegblijven in CUL.
Amen. Ik ben de slowchat in gelokt en dat vind ik wel lollig op momenten. Maar voor vragen of brainstormen over eten bel ik mijn vader. Ik open er geen topic over. Daar ben ik jaren geleden al op afgeknapt.
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
pi_179693529
Verder herken ik LS ook totaal niet in het geschetste beeld :N
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
  zaterdag 9 juni 2018 @ 17:00:36 #98
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_179693878
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 juni 2018 15:33 schreef Smallish het volgende:

[..]
Andere gebruikers uitmaken voor arrogant en betweterig is overigens ook niet zo fraai, in mijn ogen.
Mwah, als het gewoon zo is. De waarheid mag gezegd worden.
  zaterdag 9 juni 2018 @ 17:10:12 #99
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_179694059
Verder hou ik niet van modacties. Van mij hoeft dat gemodereer niet. En ik vind LS ook wel eens wat overijverig in het schoonvegen, maar kan er verder totaal niet mee zitten. Kan me dus ook niet voorstellen dat ik weg zou lopen om een modactie. We mogen allang blij zijn dat iemand het wil doen, want in al die jaren op internet heb Ik wel geleerd, een moderator kan het nooit (bij iedereen) goed doen. Ondankbaar kutwerk. Beetje als de politie.

Dus bedankt LS en Mini! ^O^
En sorry dat ik het jullie regelmatig zo moeilijk maak! :P
pi_179694584
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 juni 2018 12:56 schreef Lienekien het volgende:

[..]

Ik herken hier L_S totaal niet in, eerlijk gezegd. Rellerig gedrag van iemand die zich verveelt?
En nog een voor wie dit geldt.

Niet dat ik niet denk dat L_S meer modt dan zou doen in haar plaats, maar voor het gemak ga ik er maar vanuit dat daarom zij hier mod is en ik niet.
Op dinsdag 28 februari 2012 19:20 schreef lezzer en op zaterdag 31 augustus 2013 21:27 schreef DancingPhoebe het volgende:
Jezus, Vanyel, wat een fantastische tips geef jij toch altijd!
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')