uit de hapjesafdeling van de AH. Is zure room met gerookte paprikapoeder en nog meer. Smaakt best lekker bij chips (of stokbrood)quote:Op donderdag 21 september 2017 16:52 schreef ChilllayD het volgende:
[..]
Explain de gerookte paprikadip 😀
Ziet er goed uitquote:Op woensdag 20 september 2017 23:00 schreef MCH het volgende:
Dikke vagina op het etiket, goddelijk bier.
[ afbeelding ]
Ontbijt of tijdsverschil?quote:Op vrijdag 22 september 2017 08:05 schreef Argo het volgende:
Diepvrieshamburger met zachte broodjes, kaas en bbq saus.
Ontbijt jaquote:Op vrijdag 22 september 2017 10:52 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ontbijt of tijdsverschil?
OMG... nóg meer trek nu.quote:Op donderdag 21 september 2017 23:48 schreef FutureFairytale het volgende:
Alleen maar trek gehad deze avond.
Kaasblokjes, bugles met danish chef, roggebrood met smeerkaas..
Klinkt lekker! Maar is dat niet een beeeeetje téveel ricola?quote:Op vrijdag 22 september 2017 12:48 schreef Atak het volgende:
Italiaanse omelet (met groene en rode pepers, tomaat, rundergehakt, ui, ei en rucola) als smaakmaker een beetje olijfolie en limoen erover heen gedruppeld.
[ afbeelding ]
Ik vind dat zo lekker, en het is zo gezond want ik eet al niet veel groente.quote:Op vrijdag 22 september 2017 13:02 schreef Hexx. het volgende:
[..]
Klinkt lekker! Maar is dat niet een beeeeetje téveel ricola?
Dat ziet er lekker uit! Dat ga ik ook eens maken. Alles wat er in zit staat hier?quote:Op vrijdag 22 september 2017 12:48 schreef Atak het volgende:
Italiaanse omelet (met groene en rode pepers, tomaat, rundergehakt, ui, ei en rucola) als smaakmaker een beetje olijfolie en limoen erover heen gedruppeld.
[ afbeelding ]
Dit is niet het origineel Italiaans recept. Turken maken dit ook. Ik heb de recepten gecombineerd.quote:Op vrijdag 22 september 2017 15:25 schreef bloodymary1 het volgende:
[..]
Dat ziet er lekker uit! Dat ga ik ook eens maken. Alles wat er in zit staat hier?
Dank je! Ik ga kijken of ik de kunst kan gaan beheersen.quote:Op vrijdag 22 september 2017 15:51 schreef Atak het volgende:
[..]
Dit is niet het origineel Italiaans recept. Turken maken dit ook. Ik heb de recepten gecombineerd.
Hoe je het doet is belangrijk want dat kan een groot verschil uitmaken.
1. Eerst de pepers (naar keuze) en ui licht aanbakken in olijfolie
2. Dan kan je er vlees bij doen, hoef niet. Ik gebruik meestal Turkse worst of gedroogd vlees. Maar een beetje gehakt kan ook. Ongeveer 70% garen.
3. Dan kan je er dun gesneden tomaten bij doen. Roeren totdat het tomaat zacht en smeuïg is. Tomatensaus of pastasaus bij doen (dat moet je niet laten borrelen). Eventueel ook een beetje roomboter.
4. Als laatst kan eieren er in doen. Dat je de proporties goed heb is belangrijk, want te veel ei of te veel van dat ander kan de balans verpesten.
5. Rucola erop doen. Olijfolie en limoen overheen druppelen
Het zal je niet in een keer lukken. Het is best wel een kunst om dit te maken maar als weet hoe je het moet maken dan zul je echt een orgasme in je mond hebben. Tenminste de beste smaken die ik geproefd heb.
Ja,smaakte wel. Drank gelag was leuker.quote:Op vrijdag 22 september 2017 14:59 schreef Lilith_Immaculate het volgende:
Zozo Iwa die lunch van jou lust ik ook wel
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |