abonnement Unibet Coolblue
pi_173916781
quote:
1s.gif Op donderdag 21 september 2017 16:52 schreef ChilllayD het volgende:

[..]

Explain de gerookte paprikadip 😀
uit de hapjesafdeling van de AH. Is zure room met gerookte paprikapoeder en nog meer. Smaakt best lekker bij chips (of stokbrood) :)

Toetje was dubbelvla.

Nu op de bank met thee en bokkepootjes.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_173916842
quote:
0s.gif Op woensdag 20 september 2017 23:00 schreef MCH het volgende:
:9 :9 :9

Dikke vagina op het etiket, goddelijk bier.

[ afbeelding ]
Ziet er goed uit :9
pi_173917154
Avondeten


:Y weer bij mijn favoriete Sichuan keuken in Rotterdam. Toen lekker,nu weer heerlijk spicy!


[ Bericht 35% gewijzigd door #ANONIEM op 21-09-2017 20:21:41 ]
  donderdag 21 september 2017 @ 21:24:38 #29
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_173918730
Broccoli, prei, gehaktbal met jus, gekookte aardappelen,.
Tussen de middag snert uit de kantine die lekker was.

Morgen hutspot, drukke dag dus lekker makkelijk
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
pi_173922295
Alleen maar trek gehad deze avond.
Kaasblokjes, bugles met danish chef, roggebrood met smeerkaas..
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  vrijdag 22 september 2017 @ 00:09:52 #31
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_173922612
Gegrilde calimari met zachtgegaarde uien, sweet chiildressing, basilicum en knoflook. :9
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_173924362
Diepvrieshamburger met zachte broodjes, kaas en bbq saus.
pi_173926714
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 september 2017 08:05 schreef Argo het volgende:
Diepvrieshamburger met zachte broodjes, kaas en bbq saus.
Ontbijt of tijdsverschil?
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_173927219
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 september 2017 10:52 schreef FutureFairytale het volgende:

[..]

Ontbijt of tijdsverschil?
Ontbijt ja
pi_173927552
quote:
1s.gif Op donderdag 21 september 2017 23:48 schreef FutureFairytale het volgende:
Alleen maar trek gehad deze avond.
Kaasblokjes, bugles met danish chef, roggebrood met smeerkaas..
OMG... nóg meer trek nu.
BUGLES met vulling O+ .

Zo een pizzabroodje opeten, thee erbij.
pi_173928325
Italiaanse omelet (met groene en rode pepers, tomaat, rundergehakt, ui, ei en rucola) als smaakmaker een beetje olijfolie en limoen erover heen gedruppeld.

pi_173928547
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 september 2017 12:48 schreef Atak het volgende:
Italiaanse omelet (met groene en rode pepers, tomaat, rundergehakt, ui, ei en rucola) als smaakmaker een beetje olijfolie en limoen erover heen gedruppeld.

[ afbeelding ]
Klinkt lekker! Maar is dat niet een beeeeetje téveel ricola? :D
pi_173928956
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 september 2017 13:02 schreef Hexx. het volgende:

[..]

Klinkt lekker! Maar is dat niet een beeeeetje téveel ricola? :D
Ik vind dat zo lekker, en het is zo gezond want ik eet al niet veel groente.
pi_173929231
Roggebrood met smeerkaas.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_173929996
Middag:



Gin tonic i.c.m.wat Tapas Pinchos, gewoon om alvast wat te knabbelen.


opvolgend



Hoppa, volle tafels. Gelijk 2 plateaus aan hapjes laten aanrukken i.c.m.limochello's
want tis vrijdag, dus vroege borreltijd en dus genieten met champie, shotjes
en pafferts voor iedereen.
pi_173930686
Zozo Iwa die lunch van jou lust ik ook wel :9

Ik had een panini caprese voor lunch.

En vrijdag frietdag dus vanavond frites, een hooglander burger en gebakken champignons en ui :)

Koffie-ijs toe.
pi_173931008
Vandaag eet ik weer eens voeding die niet goed is voor de hersens. Waardoor ik met denkspelletjes ook eens verliezen zal van minder begaafden. Zodat die mindere goden zich ook eens denksportkampioen kunnen voelen. Wat een ellende toch.
pi_173931086
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 september 2017 12:48 schreef Atak het volgende:
Italiaanse omelet (met groene en rode pepers, tomaat, rundergehakt, ui, ei en rucola) als smaakmaker een beetje olijfolie en limoen erover heen gedruppeld.

[ afbeelding ]
Dat ziet er lekker uit! Dat ga ik ook eens maken. Alles wat er in zit staat hier?
pi_173931551
quote:
0s.gif Op vrijdag 22 september 2017 15:25 schreef bloodymary1 het volgende:

[..]

Dat ziet er lekker uit! Dat ga ik ook eens maken. Alles wat er in zit staat hier?
Dit is niet het origineel Italiaans recept. Turken maken dit ook. Ik heb de recepten gecombineerd.

Hoe je het doet is belangrijk want dat kan een groot verschil uitmaken.

1. Eerst de pepers (naar keuze) en ui licht aanbakken in olijfolie

2. Dan kan je er vlees bij doen, hoef niet. Ik gebruik meestal Turkse worst of gedroogd vlees. Maar een beetje gehakt kan ook. Ongeveer 70% garen.

3. Dan kan je er dun gesneden tomaten bij doen. Roeren totdat het tomaat zacht en smeuïg is. Tomatensaus of pastasaus bij doen (dat moet je niet laten borrelen). Eventueel ook een beetje roomboter.

4. Als laatst kan eieren er in doen. Dat je de proporties goed heb is belangrijk, want te veel ei of te veel van dat ander kan de balans verpesten.

5. Rucola erop doen. Olijfolie en limoen overheen druppelen

Het zal je niet in een keer lukken. Het is best wel een kunst om dit te maken maar als weet hoe je het moet maken dan zul je echt een orgasme in je mond hebben. Tenminste de beste smaken die ik geproefd heb.

[ Bericht 1% gewijzigd door Atak op 22-09-2017 15:57:47 ]
pi_173931731
quote:
1s.gif Op vrijdag 22 september 2017 15:51 schreef Atak het volgende:

[..]

Dit is niet het origineel Italiaans recept. Turken maken dit ook. Ik heb de recepten gecombineerd.

Hoe je het doet is belangrijk want dat kan een groot verschil uitmaken.

1. Eerst de pepers (naar keuze) en ui licht aanbakken in olijfolie

2. Dan kan je er vlees bij doen, hoef niet. Ik gebruik meestal Turkse worst of gedroogd vlees. Maar een beetje gehakt kan ook. Ongeveer 70% garen.

3. Dan kan je er dun gesneden tomaten bij doen. Roeren totdat het tomaat zacht en smeuïg is. Tomatensaus of pastasaus bij doen (dat moet je niet laten borrelen). Eventueel ook een beetje roomboter.

4. Als laatst kan eieren er in doen. Dat je de proporties goed heb is belangrijk, want te veel ei of te veel van dat ander kan de balans verpesten.

5. Rucola erop doen. Olijfolie en limoen overheen druppelen

Het zal je niet in een keer lukken. Het is best wel een kunst om dit te maken maar als weet hoe je het moet maken dan zul je echt een orgasme in je mond hebben. Tenminste de beste smaken die ik geproefd heb.
Dank je! Ik ga kijken of ik de kunst kan gaan beheersen. :Y)
pi_173931987
pepita mix en een biertje
vanavond tonijnsteak, gebakken aardappeltjes en doperwtjes
toe chocolade vla
pi_173932412
Popcorn en jus d'orange
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_173933810
Bami, ribs en kroepoek.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_173933960
quote:
14s.gif Op vrijdag 22 september 2017 14:59 schreef Lilith_Immaculate het volgende:
Zozo Iwa die lunch van jou lust ik ook wel :9

Ja,smaakte wel. Drank gelag was leuker.

Actueel


Alvast aan de champagne (Krug brut) voordat wij in de menukaart bekijken,
die hopelijk wat van onze gading heeft anders wordt het linea-recta richting
een andere eettoko.
pi_173935592
Petit four en thee
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')