in een keer een grote batch maken en invriezen... snackbar moet je ook heen en wachten op je bestelling...uiteindelijk duurt dat langer dusquote:Op maandag 18 september 2017 16:22 schreef Fogel het volgende:
[..]
Thuis een kroket maken ben ik toch echt wel langer mee bezig dan er ergens een bestellen
quote:Op maandag 18 september 2017 16:28 schreef Jagärtrut het volgende:
[..]
ze verkopen ze hier tegenwoordig bij 1 supermarkt. Kroketten, bitterballen en frikandellen!
Fogel woont wat ver van een AH af....quote:Op maandag 18 september 2017 16:30 schreef liedetector het volgende:
[..]
in een keer een grote batch maken en invriezen... snackbar moet je ook heen en wachten op je bestelling...uiteindelijk duurt dat langer dus
maar wat JT ookal zegt, je kan ze ook kant en klaar in je vriezer stoppen
sja dan is zelf maken de enige optie, die heeft dan ook geen keuze uit een snackbar met kroketten, dus dat duurt dan nog veel langerquote:Op maandag 18 september 2017 16:32 schreef Jagärtrut het volgende:
[..]
Fogel woont wat ver van een AH af....
hoe paneer je? en hoe koud verwerk je je salpicon?quote:Op maandag 18 september 2017 16:34 schreef fietsie het volgende:
Als ik ze zelf maak raken ze altijd "lek" bij het afbakken...
Ik maak ze gewoon van ragout, niet van moeilijkewoordenspul. En die ragoutis meestal 6gr.quote:Op maandag 18 september 2017 16:35 schreef liedetector het volgende:
[..]
hoe paneer je? en hoe koud verwerk je je salpicon?
*serieus me nog nooit overkomen
tering hoe frituur je dan?? echt ik heb denk ik een keer of 4 in mn leven gehad dat zo'n ding lek ging.... En het is niet gewone ragout toch? ik maak die toch echt wat natter etc.... en ik zorg dat het bijna bevroren is en daarna zo snel mogelijk de vriezer in gewoon... (oww ik neem trouwens liever panko dan paneermeel, als is het maar om de smaak)quote:Op maandag 18 september 2017 16:39 schreef fietsie het volgende:
[..]
Ik maak ze gewoon van ragout, niet van moeilijkewoordenspul. En die ragoutis meestal 6gr.
En paneren? Door de paneer, dan ei, dan nog een keer paneer.
Overigens raken kant-en-klaar kroketten bij mij ook vaker wel dan niet lek.
dat dus en vooral heel koud verwerken anders weet je zeker dat je "ragout" door je "paneermeel" naarbuiten piept en voor problemen zorgtquote:Op maandag 18 september 2017 16:43 schreef Molo het volgende:
Dikkere ragout maken, dat heet salpicon.
En ander temperatuur frituren
zou ik zeker eens doen...en idd eerst bloemen voor panerenquote:Op maandag 18 september 2017 17:02 schreef fietsie het volgende:
Wat dus als eerste inhoud dat ik eens met een tweede thermometer moet kijken hoeveel mijn display-temperatuur op de friteuse afwijkt van de olietemperatuur...
Gelukkig kun je in Belgie weer gewoon naar de frituur!!!quote:Op maandag 18 september 2017 16:28 schreef Jagärtrut het volgende:
[..]
ze verkopen ze hier tegenwoordig bij 1 supermarkt. Kroketten, bitterballen en frikandellen!
Kun je panko kopen in de super?quote:Op maandag 18 september 2017 17:00 schreef Myraela het volgende:
Ik paneer de mijne vaak door ze eerst door de bloem, dan ei en dan panko te halen. Misschien is direct paneren met paneer wel te grof? Al denk ik dat als je het met kant en klare ook hebt, dat je ze gewoon te lang frituurt.
fiets komt in het hele land toch? dat spul is prima maanden houdbaar...lijkt me geen probleem, zelf niet in apekutterveenquote:
Ik vraag me af hoe de vrouw van fiets eruit zietquote:Op maandag 18 september 2017 17:25 schreef liedetector het volgende:
[..]
fiets komt in het hele land toch? dat spul is prima maanden houdbaar...lijkt me geen probleem, zelf niet in apekutterveen
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |