abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_172572029
registreer om deze reclame te verbergen
De Moord op Van Gogh was vooral een werkgelegenheids-project, voor PvdAngehauchte 'jongerenwerkers', Elatikjes en andere handophouders danwel infiltranten uit het Marokkanennetwerk. Gisteren werd bekend dat op de Stopera eindelijk is doorgedrongen wat de GeenStijl al in 2013 wist te melden: deradicaliserings-ambtenaar Saadia Ait-Taleb bleek te veel dubbele petten (en dito declaraties) op haar naam te hebben en is aan het OM overgedragen. Teruglezend in het bewuste waarschuwings-topic uit 2013 zagen we oude namen opnieuw opduiken, zoals die van Yassin Elforkani en de Moslimbroeders van de Blauwe Moskee. Het deed ook weer terugdenken aan recente stijlloze onthullingen op basis van tapverslagen van de Amsterdamse politie, waaruit blijkt dat het 'Marokkanennetwerk' elkaars rug dekt: politiemensen bellen met van radicalisering verdachte moskeebestuurders, die op hun beurt weer een verdachte van terreurplannen waarschuwen. Allemaal op tap, maar iedereen (inclusief alle media) haalt de schouders op: deugen in diversiteit is belangrijker dan veiligheid. Al die (meestal Marokkaanse) lijntjes komen ook in dit verhaal weer samen. Sinds de moord op Theo van Gogh zijn de 'deradicaliseringsprojecten' als paddestoelen uit de grond geschoten. Eerst via Cohen, later voortgezet door Van der Laan die, hoe graag we hem ook mogen, echt de plank finaal mis slaat in het radicaliserings- en jihaddossier: Ait-Taleb was de 'rechterhand' in het integratiedossier, van een burgemeester die een zucht naar "avontuur" als belangrijkste drijfveer aan jihadisten toedicht.

Elseviers Syp Wynia bericht uitgebreid over de schimmige PvdA-praktijken rond deradicalisering, want bijna alle betrokkenen zijn behalve moslim en Marokkaan ook steevast PvdA'er, hoewel D66 en de vvd (uiteraard) ook niet vrijuit gaan. Maar, zoals Nikki Sterkenburg in wederom Elsevier terecht betoogt: radicalisering stop je niet met tunnelvisie en vriendjespolitiek.
Alle bekende namen zitten er in en echt aan *alles* kleeft de PvdA. Ahmed Marcouch en zijn broer (ooit penningmeester bij de Moslimbroeders), Achmed Badoud, Mohammed Cheppi, Mohammed 'Hoera Theo is dood' Azahaf en natuurlijk Fatima Elatik. Weet u trouwens wie de rechterhand van de rechterhand van de burgemeester was? Juist:
DFMoE2VWAAAfGhO.jpg
SterkNikki twitterde op donderdag 20-07-2017 om 20:05:50 Weten jullie wie trouwens de directe collega was van Saadia a. T.? Mounir Dadi, de echtgenoot van Fatima Elatik… https://t.co/DDhEvToG2n reageer retweet
Heel Amsterdam zit vol met 'deradicaliseringsexperts' die hun kans op duurbetaald brood zagen na de moord op Theo van Gogh. De combinatie van moslim, PvdA partijkaart en een goed (Marokkaans) netwerk in de stad is genoeg om torenhoge declaraties in te kunnen dienen bij de belastingbetaler, terwijl de (persoonlijke) banden die ze onderhouden in de eigen kring, k met dubieuze krachten, belangenbehartigers n radicaalpredikers, niets doen dan wantrouwen voeden (maar geen radicalisering tegengaan). En elke keer als het mis gaat en er iemand door de declaratiemand van het deradicaliseringskliekje valt, duiken alle zelfde PvdA-namen weer op - en worden ze gedekt door Van der Laan, die van openheid en open debat niets wil weten in dit gevoelige dossier, geen inzicht geeft in subsidies en er alleen besloten over wil vergaderen. Maar we weten na jarenlang opborrelende issues al lang genoeg: het is te duur, het zijn te veel dubbele petten en het beschermt de radicale geloofsgemeenschap eerder dan dat die er door ontmanteld wordt, in een systeem dat parallel bestuur in de Arabische kweekt binnen de grenzen van de stad. Er zit maar n ding op. Om met Marbe te spreken: Breek het moslimkartel van de Partij van de Arbeid.

Pritt twitterde op vrijdag 21-07-2017 om 09:21:25 Maar hebben die Amsterdamse PvdA-hoofddoeken iets te maken met het weghalen van bewakingsposten bij joodse instellingen? #dtv reageer retweet
Bron: Geenstijl

Artikel op Elsevier:

Schimmige (PvdA-)praktijken rond deradicalisering Amsterdam

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 0% gewijzigd door J.A.R.V.I.S. op 21-07-2017 13:13:16 ]
pi_172572233
Nu sta ik niet te kijken van corrupte politici, en vooral niet in Amsterdam. Wat mij wel weer verbaast is dat ze de strijd tegen radicalisering laten voeren door moslims, moslims die zelf een dubbele agenda erop na kunnen houden. Alsof je in WW2 je tactiek of communicatie liet uitvoeren door Duitsers. En nu blijkt dus wederom dat het al jaren graaien is in de belastingpot, en we dus op basis van geluk nog geen aanslag gehad hebben. Waren deze koppen gaan rollen als een "Amsterdammer" was geradicaliseerd en een aanslag had gepleegd?

Ook "opvallend" dat de grote media zich wederom doodstil houd.
pi_172572347
Ok.
Militant men in peaceful times attack themselves
  vrijdag 21 juli 2017 @ 13:23:27 #4
182233 thedeedster
IWAB: Ik Weet Alles Beter...
pi_172572621
registreer om deze reclame te verbergen
Belangenclubjes...
Het voornaamste belang dat ze dienen is hun eigenbelang.
Als ze cht succesvol zouden zijn, dan worden ze uiteindelijk overbodig.
herr doctor
pi_172575468
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 12:58 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

Zie hier de rede waarom Geenstijl kapot moet.
De waarheid in iemands hoofd is vaak onbuigzamer dan het sterkste staal.
  vrijdag 21 juli 2017 @ 15:27:19 #6
172669 Papierversnipperaar
Cafene is ook maar een drug.
pi_172575641
Maar dit valt in het niet bij de corruptie van de VVD.
Free Assange! Hack the Planet
Op dinsdag 6 januari 2009 19:59 schreef Papierversnipperaar het volgende:
De gevolgen van de argumenten van de anti-rook maffia
pi_172576066
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
7s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 15:17 schreef bedachtzaam het volgende:

[..]

Zie hier de rede waarom Geenstijl kapot moet.
Elsevier dan ook, en de Telegraaf?

Geenstijl heeft al eerder de "vriendjespolitiek" aangekaart in Amsterdam en de dubbele agenda van enkele Marokkanen. Dit werd toen ook afgedaan als onzin, en wederom blijkt dat Geenstijl wel degelijk een punt had. Zonder partijen zoals Geenstijl zou hier geen aandacht aan besteed worden, ik zie de NOS hier geen item over maken, en ik vraag mij nog niet eens af of ze dat zouden doen als de betrokkenen PVV'ers waren, want daar weten we het antwoord allemaal wel op.
pi_172576094
Las het idd ook op fenixx. Weinig verassend helaas.
Leven is het verliezen van illusies. - LK | In Antwerpen in de categorie 0-9 jaar is 75% van allochtone origine.
  vrijdag 21 juli 2017 @ 15:54:39 #9
188813 de_boswachter
Viesdik varken (ja jij ja!)
pi_172576126
LIENKS LOELEN RECHS VOELEN

RACIESMOES !11111
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_172576158
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 15:51 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]

Elsevier dan ook, en de Telegraaf?

Geenstijl heeft al eerder de "vriendjespolitiek" aangekaart in Amsterdam en de dubbele agenda van enkele Marokkanen. Dit werd toen ook afgedaan als onzin, en wederom blijkt dat Geenstijl wel degelijk een punt had.
Die zijn iets moeilijker te pakken h, bij Geenstijl dachten ze een handvat gevonden te hebben door de damesbillen in dumpertreeten 100.
De waarheid in iemands hoofd is vaak onbuigzamer dan het sterkste staal.
pi_172578759
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 12:58 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:
Heel Amsterdam zit vol met 'deradicaliseringsexperts' die hun kans op duurbetaald brood zagen na de moord op Theo van Gogh. De combinatie van moslim, PvdA partijkaart en een goed (Marokkaans) netwerk in de stad is genoeg om torenhoge declaraties in te kunnen dienen bij de belastingbetaler, terwijl de (persoonlijke) banden die ze onderhouden in de eigen kring, k met dubieuze krachten, belangenbehartigers n radicaalpredikers, niets doen dan wantrouwen voeden (maar geen radicalisering tegengaan).
Wacht even, dus het is bezwaarlijk dat mensen die moeten zorgen voor deradicalisering contact hebben met mensen die (dreigen te) radicaliseren? Is dat niet een beetje alsof je van mensen die moeten zorgen voor drugspreventie verwacht dat ze geen contacten hebben met junks?
pi_172578995
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 17:59 schreef k_man het volgende:

[..]

Wacht even, dus het is bezwaarlijk dat mensen die moeten zorgen voor deradicalisering contact hebben met mensen die (dreigen te) radicaliseren? Is dat niet een beetje alsof je van mensen die moeten zorgen voor drugspreventie verwacht dat ze geen contacten hebben met junks?
Iemand die bij de drugspreventie werkt is misschien een oud junk, of iemand die geleerd heeft om met junks te werken. Die persoon zal geen achterliggende agenda hebben om iemand aan de drugs te helpen. In het geval van, in dit geval, moslims is de kans wel degelijk aanwezig dat iemand een dubbele agenda heeft omdat ze hetzelfde gedachtegoed aanhangen als een radicaal. Ze delen hetzelfde geloof, de deradicalisering experts die zijn aangesteld in Amsterdam zijn niet aangesteld omdat ze al jaren ervaring hadden of ervoor geleerd hadden, nee ze zijn aangesteld omdat ze moslim zijn met een grote kennissen kring van Marokkanen in Amsterdam.

Gewoon de 5e colonne.
pi_172579094
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 18:10 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]

Iemand die bij de drugspreventie werkt is misschien een oud junk, of iemand die geleerd heeft om met junks te werken. Die persoon zal geen achterliggende agenda hebben om iemand aan de drugs te helpen. In het geval van, in dit geval, moslims is de kans wel degelijk aanwezig dat iemand een dubbele agenda heeft omdat ze hetzelfde gedachtegoed aanhangen als een radicaal. Ze delen hetzelfde geloof, de deradicalisering experts die zijn aangesteld in Amsterdam zijn niet aangesteld omdat ze al jaren ervaring hadden of ervoor geleerd hadden, nee ze zijn aangesteld omdat ze moslim zijn met een grote kennissen kring van Marokkanen in Amsterdam.

Gewoon de 5e colonne.
Goh, poe, jeetje zeg.

Als je je post nou nog eens terugleest, komt het dan op jouzelf over als een logisch verhaal?
  vrijdag 21 juli 2017 @ 18:19:45 #14
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_172579212
We zijn als een van de weinige landen in West-Europa nog vrij van noemenswaardige islamitische aanslagen (kom niet aan met van Gogh, dat was afschuwelijk maar niet te vergelijken met een Parijs, Manchester of Zaventem). Dus we doen iets goed. Derhalve ga ik niet te snel oordelen over deze subsidieslurpers.
pi_172579416
quote:
14s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 18:19 schreef Twiitch het volgende:
We zijn als een van de weinige landen in West-Europa nog vrij van noemenswaardige islamitische aanslagen (kom niet aan met van Gogh, dat was afschuwelijk maar niet te vergelijken met een Parijs, Manchester of Zaventem). Dus we doen iets goed. Derhalve ga ik niet te snel oordelen over deze subsidieslurpers.
Het lijkt me sterk dat dat hier door komt.
  vrijdag 21 juli 2017 @ 18:29:52 #16
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_172579447
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 18:28 schreef Murdera het volgende:

[..]

Het lijkt me sterk dat dat hier door komt.
Het zal een combinatie van factoren zijn uiteraard. Maar zolang we in Nederland nog geen ledematen aan het rapen zijn na een concert zal het waarom me aan m'n reet roesten.
pi_172579563
quote:
14s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 18:19 schreef Twiitch het volgende:
We zijn als een van de weinige landen in West-Europa nog vrij van noemenswaardige islamitische aanslagen (kom niet aan met van Gogh, dat was afschuwelijk maar niet te vergelijken met een Parijs, Manchester of Zaventem). Dus we doen iets goed. Derhalve ga ik niet te snel oordelen over deze subsidieslurpers.
Thee drinken werkt.
Vroeger was niet alles beter maar de toekomst wel.
  vrijdag 21 juli 2017 @ 18:39:03 #18
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_172579586
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 18:37 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]

Thee drinken werkt.
In Engeland drinken ze veel meer thee dan hier.
pi_172580149
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 18:28 schreef Murdera het volgende:

[..]

Het lijkt me sterk dat dat hier door komt.
Welke verklaring heb jij? :)
pi_172580204
quote:
7s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 19:03 schreef k_man het volgende:

[..]

Welke verklaring heb jij? :)
Er zijn tal van zaken die spelen, maar dat we simpelweg nog geen wijken als molenbeek en de buitenwijken rond parijs hebben lijkt mij wel aardig meespelen.
Ook gaan er veel resources bij de politie en aivd naartoe, die al aardig wat mensen hebben opgepakt en wapens en grondstoffen hebben meegenomen.
pi_172580524
Ze pakken zo miljoenen van de belastingbetaler, het is net als de asielindustrie big business, er gaat heel veel geld in om, zij lachen die domme ongelovige Nederlanders achter de rug uit, ze zijn in ieder geval niet dom dat tuig.
pi_172581717
Dubbel pleonasme in de TT _O_
Op vrijdag 15 januari 2016 23:58 schreef Ajacied422 het volgende:
Feitelijk heeft Shreyas gewoon gelijk.
  vrijdag 21 juli 2017 @ 20:26:57 #23
308438 Ser_Ciappelletto
Semi-professionele SJW
pi_172582042
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 13:07 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:
Ook "opvallend" dat de grote media zich wederom doodstil houd.
Die hebben geen tijd voor suggestieve opruiing.
  vrijdag 21 juli 2017 @ 20:33:04 #24
308438 Ser_Ciappelletto
Semi-professionele SJW
pi_172582210
quote:
14s.gif Op vrijdag 21 juli 2017 18:19 schreef Twiitch het volgende:
We zijn als een van de weinige landen in West-Europa nog vrij van noemenswaardige islamitische aanslagen (kom niet aan met van Gogh, dat was afschuwelijk maar niet te vergelijken met een Parijs, Manchester of Zaventem). Dus we doen iets goed. Derhalve ga ik niet te snel oordelen over deze subsidieslurpers.
Het blijkt zo te zijn dat als je iets wilt van mensen, dat ze dan een stuk beter reageren als je ze niet voor rotte vis uitmaakt en behandelt als een stuk stront.

Hadden die PVV'ers ook kunnen bedenken, maar ja, iemand voor rotte vis uitmaken is natuurlijk zo veel makkelijker. Dan kun je lekker alle moeite op een ander afschuiven.
  vrijdag 21 juli 2017 @ 20:35:41 #25
168739 Red_85
'echt wel'
pi_172582286
En maar muiten op Geenstijl, maar ondertussen zo corrupt tot op het bot en houden handen boven hoofden van wtaatsgevaarlijke personen.

Rot. Tot op de pit.
'Je gaat het pas zien als je het begrijpt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')