Ik in Spanje ook in de erste 6 maanden. Dat kwam met name door de alcohol en de vette happen. Het was er in 3 maanden daarna weer af.quote:Op donderdag 20 juli 2017 14:03 schreef mjan het volgende:
In het half jaar dat ik in Italië heb gewoond, kwam ik tien kilo aan
Er hangt nu een grote spandoek voor De IJsfabriek dat ze een prijs hebben gewonnen. Klinkt aardig objectief toch?quote:Op donderdag 20 juli 2017 14:05 schreef mjan het volgende:
[..]
De IJsfabriek?
Als ik straks het hele land bent afgereisd, geloven jullie dan wel mijn geheel objectieve beoordeling van de verschillende ijzen?
Garderen heeft ook een ijszaak waar ze heerlijk ijs maken. Je kan nog omrijdenquote:Op donderdag 20 juli 2017 14:06 schreef mjan het volgende:
Ik moet trouwens alleen nog de precieze ijszaak van Z80, dan ben ik compleet.
De familie die de accommodatie uitbaatte kookte voor onsquote:Op donderdag 20 juli 2017 13:59 schreef Bramito het volgende:
[..]
Jij was dan ook op studentenreis. Ga eens een maandje bij een familie inwonen.
Die van mij hoef je niet. Was heel goed, nieuwe eigenaar, nog net zo populair, maar ijs is toch beduidend minder lekker.quote:Op donderdag 20 juli 2017 14:06 schreef mjan het volgende:
Ik moet trouwens alleen nog de precieze ijszaak van Z80, dan ben ik compleet.
Volgens mij heb ik nauwelijks gedronken in die periode, kun je nagaan. Het duurde volgens mij tien jaar voordat het er weer af wasquote:Op donderdag 20 juli 2017 14:07 schreef Bramito het volgende:
[..]
Ik in Spanje ook in de erste 6 maanden. Dat kwam met name door de alcohol en de vette happen. Het was er in 3 maanden daarna weer af.
Maar dat hebben (bijna?) alle zaken op mijn lijstjequote:Op donderdag 20 juli 2017 14:07 schreef fietsie het volgende:
[..]
Er hangt nu een grote spandoek voor De IJsfabriek dat ze een prijs hebben gewonnen. Klinkt aardig objectief toch?
Naam en rugnummer!quote:Op donderdag 20 juli 2017 14:07 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Garderen heeft ook een ijszaak waar ze heerlijk ijs maken. Je kan nog omrijden
Tejay van Garderen.quote:
Dat is inmiddels wel relatief bij mij in de buurt .quote:Op donderdag 20 juli 2017 14:07 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Garderen heeft ook een ijszaak waar ze heerlijk ijs maken. Je kan nog omrijden
Kutdag?quote:
Ook eens gaan eten bij Fat Alice in Putten (de hele dag niet eten en je krijgt doggybag mee)quote:Op donderdag 20 juli 2017 14:16 schreef Anthraxx het volgende:
[..]
Dat is inmiddels wel relatief bij mij in de buurt .
Ik had die van jou gemist, geloof ik? Nou ja, niet erg dus. Als je nog een zaak weet die je wel briljant vindt, dan hoor ik het graag.quote:Op donderdag 20 juli 2017 14:09 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Die van mij hoef je niet. Was heel goed, nieuwe eigenaar, nog net zo populair, maar ijs is toch beduidend minder lekker.
Nope, dat is valsspelen. Is het 65km rijden waard, die Toscane?quote:Op donderdag 20 juli 2017 14:12 schreef derLudolf het volgende:
In Emmen heb je Toscane, drie vestigingen. Dat is wel goed voor het gemiddelde denk ik om ze alle drie te bezoeken.
Via de pm geantwoord.quote:Op donderdag 20 juli 2017 14:06 schreef mjan het volgende:
Ik moet trouwens alleen nog de precieze ijszaak van Z80, dan ben ik compleet.
Die had ik ook gevonden! Fijn dat jij hem aandraagt, want ik mocht van mezelf alleen maar op bezoek bij aangeraden ijssalonsquote:Op donderdag 20 juli 2017 14:18 schreef Anthraxx het volgende:
Shu Ta Chou, ambachtelijk ijsbereider bij IJssalon Roberto uit Epe, heeft gisteren tijdens de IJsvak 2011 in Wageningen de ‘De Gouden IJsspatel 2011’ gewonnen. Zijn pistache-ijs kreeg na een aantal spannende juryrondes de meeste punten.
http://www.ijssalonroberto.nl
Die zit in het dorp .
Limp Bizkit to the rescuequote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |