Die zijn al dood nadat het gepekeld is. Dus nog voordat het gerookt wordt.quote:Op zondag 2 juli 2017 18:18 schreef Stimorol- het volgende:
[..]
Uhm je weet dat varkensvlees weleens parasieten kan veroorzaken he.
Ken jij mensen die parasieten in hun lichaam hebben gehad?quote:Op zondag 2 juli 2017 18:51 schreef Stimorol- het volgende:
[..]
Je wil toch geen parasieten in je lichaam?
Laatst bij een 3 sterren restaurant als vooraf salade met rauwe tartaar. Zo dat was echt gruwelijk lekkerquote:Op zondag 2 juli 2017 19:01 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ken jij mensen die parasieten in hun lichaam hebben gehad?
Ik niet.
Heb mijn hele jeugd rauw gehakt gesnoept als mijn moeder gehaktballen draaide.
Ontbijtspek zonder te bakken, geen probleem.
Zeer "rood" gebakken tartaartjes.
Rauwe eierdooiers.
Rauw eiwit.
Rose gebakken varkenshaas.
Kip met misschien nog een tikkeltje rood aan de botten.
En nog nooit, echt nooit iets aan overgehouden.
En als ik dat wel had, dan was ik naar een dokter gegaan en was het alsnog opgelost.
40 jaar geleden had vlees een andere bereiding dan na. Nu worden ze volgepropt met van alles en nog wat en kun je ziek worden van vlees.quote:Op zondag 2 juli 2017 19:01 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ken jij mensen die parasieten in hun lichaam hebben gehad?
Ik niet.
Heb mijn hele jeugd rauw gehakt gesnoept als mijn moeder gehaktballen draaide.
Ontbijtspek zonder te bakken, geen probleem.
Zeer "rood" gebakken tartaartjes.
Rauwe eierdooiers.
Rauw eiwit.
Rose gebakken varkenshaas.
Kip met misschien nog een tikkeltje rood aan de botten.
En nog nooit, echt nooit iets aan overgehouden.
En als ik dat wel had, dan was ik naar een dokter gegaan en was het alsnog opgelost.
als je niet volledige rauwe gehaktballen naar binnen gaat stampen en met kip een beetje uitkijkt valt het allemaal wel mee.quote:Op zondag 2 juli 2017 19:52 schreef Stimorol- het volgende:
[..]
40 jaar geleden had vlees een andere bereiding dan na. Nu worden ze volgepropt met van alles en nog wat en kun je ziek worden van vlees.
Het is precies andersom. Tegenwoordig weten we precies was de dieren eten, vroeger werden ze volgepropt met god weer wat.quote:Op zondag 2 juli 2017 19:52 schreef Stimorol- het volgende:
[..]
40 jaar geleden had vlees een andere bereiding dan na. Nu worden ze volgepropt met van alles en nog wat en kun je ziek worden van vlees.
Ja, inderdaad. Vroeger at je ook rundvlees uit Afrika zeker, zoals je nu doet.quote:Op zondag 2 juli 2017 20:48 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Het is precies andersom. Tegenwoordig weten we precies was de dieren eten, vroeger werden ze volgepropt met god weer wat.
En je denkt dat ze daar de koeien volproppen met troep die hier verboden is?quote:Op zondag 2 juli 2017 20:51 schreef Stimorol- het volgende:
[..]
Ja, inderdaad. Vroeger at je ook rundvlees uit Afrika zeker, zoals je nu doet.
Kom je toch niet achter.quote:Op zondag 2 juli 2017 20:53 schreef RobinOok het volgende:
[..]
En je denkt dat ze daar de koeien volproppen met troep die hier verboden is?
Ja, ikzelf. Daarom eet ik geen rauw spul meer.quote:Op zondag 2 juli 2017 19:01 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ken jij mensen die parasieten in hun lichaam hebben gehad?
quote:Op zondag 2 juli 2017 22:32 schreef Thezappa het volgende:
Kant en klare kartoffel salade👍Grote emmer vol
Die van een dokter, medicatie voor gehad ook. Was ook vrij snel weer weg, maar ik voelde me zo ranzigquote:Op maandag 3 juli 2017 12:57 schreef RobinOok het volgende:
[..]
En was dat je eigen diagnose of die van een dokter?
van varkensvlees?quote:Op maandag 3 juli 2017 13:01 schreef lemmethinkaboutit het volgende:
[..]
Die van een dokter, medicatie voor gehad ook. Was ook vrij snel weer weg, maar ik voelde me zo ranzig
Wat was het dan?quote:Op maandag 3 juli 2017 13:39 schreef lemmethinkaboutit het volgende:
[..]
Ik dacht rundvlees maar 't is al lang geleden, dus ik weet het niet meer zo goed.
Ja, daar zou ik me ook kapot voor schamen.quote:Op zaterdag 8 juli 2017 12:00 schreef maily het volgende:
Zachtgekookt eitje ... (4 minuten)
Boerenkoolstamppot met piccalilly.
Lamskarbonaadjes met knoflook/peterselie-boter.
?quote:Op zaterdag 8 juli 2017 12:03 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ja, daar zou ik me ook kapot voor schamen.
Ik zou dat in gezelschap maar beter voor me houden.
Da's niet zachtgekookt.quote:
Spiegelei op brood en eerst het wit opeten ... laatste hap de dooier ... mmmmmquote:Op zaterdag 8 juli 2017 12:05 schreef Arcee het volgende:
[..]
Da's niet zachtgekookt.
3 minuten en 15 seconden en dan direct opeten.![]()
Nee, op brood en dan dooier kapotprikken en uitsmeren over de rest van je sunny side up.quote:Op zaterdag 8 juli 2017 12:07 schreef maily het volgende:
[..]
Spiegelei op brood en eerst het wit opeten ... laatste hap de dooier ... mmmmm
quote:
quote:Guilty pleasures, de exacte betekenis is : “iets waaraan men stiekem genoegen beleeft hoewel men weet dat het eigenlijk niet hoort; stiekeme geneugte; heimelijk pleziertje.“
wauwquote:Op zondag 9 juli 2017 18:37 schreef Nielojram75 het volgende:
Pot pindakaas (calvé) uitlepelen, en wegspoelen met volle melk van Arla![]()
En maggiblokjes, en een fles spa blauw....
62 cent voor een pizza, kan niet goed zijnquote:Op zondag 14 april 2019 13:09 schreef mascara-klodder het volgende:
Kickerdekick
Deze als snack¤0,62 bij de Dirk
[ afbeelding ]
Daarom in het “guilty pleasure-topic”quote:Op zondag 14 april 2019 13:11 schreef sinterklaaskapoentje het volgende:
[..]
62 cent voor een pizza, kan niet goed zijnwat kost de productie dan wel
Die kocht ik altijd voor dochterlief...quote:Op zondag 14 april 2019 13:09 schreef mascara-klodder het volgende:
Kickerdekick
Deze als snack¤0,62 bij de Dirk
[ afbeelding ]
Ja! Zo ben ik er ook aan begonnen icm met weinig te besteden destijds.quote:Op zaterdag 11 mei 2019 12:40 schreef Uhmmpie het volgende:
[..]
Die kocht ik altijd voor dochterlief...
beetje extra kaas er op... <3
Ze smaken ook verrassend goed voor die paar cent vond ik altijd.quote:Op zaterdag 11 mei 2019 14:06 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Ja! Zo ben ik er ook aan begonnen icm met weinig te besteden destijds.
Dat was dan een echte traktatie als zaterdagmiddagsnack ofzo en dan samen K3 kijkend
Als dat een guilty pleasure is... ben ik er roodgloeiend bijquote:Op zondag 12 mei 2019 10:46 schreef kipje1234 het volgende:
van die goedkope afbakstokbroodjes met knoflookboter ertussen
Dit doe ik ook, standaardquote:Op maandag 26 juni 2017 18:29 schreef Sunshine1982 het volgende:
TO trapt af: spekreepjes die je eigenlijk moet bakken zo uit de doosjes opeten. Héérlijk
Wat is het?quote:Op vrijdag 16 juni 2023 15:06 schreef Ikbenookeenklant het volgende:
kappaknoffo
[ afbeelding ]
Als het goed bereid is: kun je mij daar 24/7/365 voor wakker maken
O jaquote:Op vrijdag 16 juni 2023 15:17 schreef golfer het volgende:
Overigens niet het eerste topic hierover:
CUL / Guilty pleasures
CUL / Onculinaire guilty pleasure?
CUL / Wat is jouw guilty pleasure?
Ben jij ook viesdik?quote:Op vrijdag 16 juni 2023 17:04 schreef miss_sly het volgende:
Kom ik toch weer uit op de salmiak hartjes![]()
[ afbeelding ]
Daarvan eet ik een zakje in no time leeg
Ik word er ook niet misselijk van, dus die kan ik blijven eten.
over goed bereiden gesproken... Waterdunne knoflooksaus, geen kaas, geen sla en shoarma ipv doner?quote:Op vrijdag 16 juni 2023 15:06 schreef Ikbenookeenklant het volgende:
kappaknoffo
[ afbeelding ]
Als het goed bereid is: kun je mij daar 24/7/365 voor wakker maken
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |