abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_171070733
registreer om deze reclame te verbergen
RunescapeBanner.jpg
Waar kan ik Runescape spelen?
Hier

Over Runescape
RuneScape wordt door miljoenen mensen uit een groot aantal verschillende landen gespeeld, die een verschillende culturele achtergrond hebben. De gemeenschap van de RuneScape-spelers lijkt op de grotere, echte samenleving: de meeste mensen zijn eerlijk, beleefd en repectvol tegenover anderen, maar er zijn ook een aantal personen wiens gedrag alleen bedoeld is om te beledigen. Daarom hebben wij een overtredingensysteem, dat ontworpen is om onze spelers tegen deze storende minderheid te beschermen

Gameplay
Het spel draait om een middeleeuws fantasiethema, dat lijkt op spellen zoals Warcraft, EverQuest of Guild Wars. RuneScape onderscheidt zich van bovengenoemde spellen in diversiteit, in RuneScape zijn meer dingen te doen zoals bijvoorbeeld bereiden van pizza's of het omhakken van bomen.

Basis van het spelen is de mogelijkheid om via allerlei activiteiten experience points (XP = ervaringspunten) te verzamelen, die leiden tot het verkrijgen van levels in een skill. De kracht van een speler in een gevecht wordt uitgedrukt door middel van combat level; een samenstelling van skills die te maken hebben met aspecten van vechten (Attack, Strength, Defence, Ranged, Prayer, Magic, Hitpoints en voor members ook Summoning).

Op 15 augustus 2008 kondigde Jagex aan dat ze in 2008/2009 speciale werelden gaan uitbrengen waar spelers bijna overal tegen elkaar kunnen vechten. Wanneer een speler verslagen wordt zal hij of zij voorwerpen laten vallen die automatisch worden gekozen door Jagex. Dit werd 15 oktober 2008 ook daadwerkelijk uitgevoerd doorgevoerd. Met het terugkeren van 'free trade' (vrij handelen) en de oude vorm van de wilderness op 1 februari 2011 werden de PvP Worlds omgevormd tot andere werelden.

Wise_Old_Man_Poster.gif

Naast de reguliere werelden zijn er twee oudere versies van het spel beschikbaar. De ene versie komt uit het jaar 2001 en de andere versie uit het jaar 2007. De versie uit 2007 wordt geupdate. Voor beide versies moet een speler member zijn om deze versies te mogen spelen. De versie uit 2001 laat geen nieuwe spelers meer toe.
(bron: Wikipedia)

Skills
Er zijn 26 skills (vaardigheden). De verschillende skills zijn de combat skills: Attack, Strength, Defence en Constitution; Ranging, Magic, Prayer, Runecrafting, Agility, Construction, Herblore, Thieving, Crafting, Fletching, Slayer, Hunter, Mining, Smithing, Fishing, Cooking, Firemaking, Woodcutting, Farming, Summoning, Dungeoneering en Divination.

Skill_screen.png

Als een karakter level 99 is in een skill, kan een skillcape gekocht worden en daar zit altijd ook een emote (speciale beweging van je avatar) aan vast. Als je 2 skillcapes hebt kan je skillcapes trimmed (dit houdt in dat de cape naast zijn basiskleur nog een extra kleur krijgt en wel langs de randen van de cape) krijgen en dan kun je tijdelijk level 100 worden in die skill. Een uitzondering hiervan is de Dungeoneering skill. In deze skill kun je maximaal level 120 behalen. Je kunt voor Dungeoneering een skillcape kopen voor level 99 en 120. Een tijdje terug zijn er ook mastercapes uitgekomen voor mensen die ~104M xp in een skill hebben gehaald.

In 2011 werden deze capes uitgebreid met de max en completionist cape. De max cape houdt in dat je in alle skills een minimum van 99 hebt gehaald. De completionist cape krijg je wanneer je naast in alle skills het maximum ook in alle game gerelateerde activiteiten, zoals castle wars en chompy bird hunting, een minimum hebt verwezenlijkt. Als je de normale completionist cape hebt gehaald, kan je hem, nadat je aan verschillende andere eisen hebt voldaan, ook trimmen tot een trimmed completionist cape.
(bron: Wikipedia)

Maxcape.png

Bosses
Voor mensen die zich minder kunnen vinden in het tot 99 trainen van alle skills is er altijd de mogelijkheid om jezelf te kronen tot koning van de PvM (player vs. monster). Als je sterk genoeg bent kan je altijd een poging wagen om een van de vele monsters die RS rijk is een kopje kleiner te maken. Beginners kiezen veilig voor de King Black Dragon of de Kalphite Queen, ben je iets zelfverzekerder kan je altijd de Queen Black Dragon een bezoekje brengen of de God Wars Dungeon onveilig maken waar de bekendste goden van RS een afgezant hebben die het spelers lastig kan maken. Behoor je echt bij de top dan zijn er de laatste tijd nog pittigere monsters bij gekomen. De Kalphite King dropt als monsters de beste melee wapens (lvl 90) en Nex heeft een heel arsenaal aan verschillende armours in haar pocket die erg gewild zijn bij spelers en de prijs is er dan ook naar. Snel rijk worden behoort zeker tot de mogelijkheiden voor de ervaren bosshunters.

QBD.jpg

Clans
Een andere recentere toevoeging zijn de clans. Het is voor spelers mogelijk om samen een clan te vormen, die kunnen zo klein zijn als 10 spelers of zo groot als 200 spelers. Als clan heb je een citadel (luchtkasteel) die onderhouden kan worden en hoe beter de citadel hoe beter de clan profiteert. Het handigste voordeel is ongetwijfeld dat er extra bonus xp te verdienen is als men op dezelfde world speelt als de rest van de clan, maar ook het sociale komt bij (de juiste) clans tot uiting.

citadel-island.jpg

De Evolution of combat
De Evolution of Combat, ook bekend als EOC, is een complete herwerking van het combatsysteem in Runescape. Deze herwerking is eerst enkele maanden getest in beta-vorm, begonnen in Juni 2012. De eigenlijke update is gebeurd op 20 november 2012.

Een van de grootste veranderingen bij deze update waren het toevoegen van abilities in het spel. hiernaast zijn ook alle special attacks verwijderd waarvoor , en hiermee zijn ook alle special attacks van wapens die je handmatig moest activeren verwijderd. sommige wapens en ammunitie hebben echter nog een interne special, zoals enchanted bolts en de Saradomin/Zamorak/Guthix bow. Om elke godsword ook nog uniek te maken, heeft Jagex later ook een interne special aan toegevoegd.

X6ts2kA.png

De Evolution Of Combat heeft daarnaast ook de combat-driehoek versterkt, zodat melee nu niet meer merkbaar de beste stijl om te gebruiken is. Voor mages zijn de aanvalsspells veel goedkoper geworden, en zijn veel nieuwe armours uitgekomen. Rangers hebben ook nieuwe wapens gekregen, onder andere nieuwe kruisbogen. Longbows zijn nu veranderd naar Shieldbows, die sterker zijn en waarmee je ook abilties kunt gebruiken waarvoor je een shield nodig hebt. Ook zijn voor vele uitrustingen de vereiste levels veranderd, waardoor je voor veel meer armour nu ook een defence level nodig hebt, of de eisen zijn ervoor verhoogd. Zo heb je voor rune nu level 50 nodig, en valt |blue dragonhide nu in de free-to-play-categorie.

Samen met de EOC is ook dual-wielding uitgekomen. Van meeste melee-wapens en kruisbogen is nu een offhand-versie beschikbaar, enkel voor members. Deze heeft 50% van de kracht van het gewone wapen, en kan samen met de gewone versie gebruikt worden. Zo kun je je attack speed verdubbellen en meer damage doen, ten koste van bescherming. Voor mages zijn alle staves nu tweehandig geworden. Enkelhandige alternatieven zijn wands, en de offhand versies hiervan zijn books en orbs. Daarnaast kan je nu ook verschillende wapens combineren, waardoor je bijvoorbeeld een scimitar en een crossbow tegelijk kan dragen.
(bron: Runescape Wikia)

Runescape 3
Jawel, Runescape 3 komt eraan! Voor meer info verwijs ik je door naar de FOK!-special.

Runescape 3 is de 6e eeuw. Dit betekent dat de goden terugkomen om te knokken, veel quests met deze storyline aan de gang gaan, er worldevents komen waarbij je de favoriete god kan steunen en je als speler helemaal opgezogen kan worden in deze gebeurtenissen. Dit wil niet zeggen dat de oude quests niet meer tellen, alleen krijg je aan het begin een melding dat de quest zich 'afspeelt' in de vorige eeuw.

Daarnaast heeft RS3 ook nog wat andere dingen zoals elke maand wel een thema event, Runelabs waar mensen hun eigen suggesties kunnen doen en die met behulp van een stemsysteem op de agenda van JaGeX kunnen zetten en is het steeds populairder om zowel van de JaGeX kant als van de spelerskant te streamen op Twitch. Dus als je benieuwd bent naar de nieuwste bosses en gameplay kan je daar met de populairdere spelers meekijken.

bird_and_the_beast_banner-11115800-800px.jpg

Ironman
Dit is een spelmodus die oktober 2014 is gerealiseerd. Spelers zijn hierin compleet afhankelijk van hun eigen skills en kunnen dus niet traden met anderen. Voor de echte survivalist is dit de kans bij uitstek om te kijken hoe ver ze kunnen komen zonder gek te worden van het eindeloos verzamelen van eigen hout, vis, ertsen en kruiden. Dit is beschikbaar voor zowel RS3 als OSRS.

FOK!ers die Runescape spelen

Actief:
• Scuidward - Scuidward
• Azorius - Azorius
• rubensanti - rubensanti
• GhpH - IkeaScape
• Enix - Iron Suppose (OSRS)
• Bitterlemon - Camiel
• J03llV - StrYk3rr
• Mr_Brownz - Specialflame
• WIJZIJNAJAX - Paus
• Thrilled - Frostarc


Non-actief:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_171072694
quote:
0s.gif Op zaterdag 20 mei 2017 12:25 schreef Enix het volgende:

[..]

Heb wel een maand op m'n Ironman gespeeld, maar kreeg weer motivatie om te maxen op m'n main :7

Probeer nu ook een beetje te profiteren van double XP weekend op RS3. Enig idee wat ik kan doen met deze stats?

[ afbeelding ]
Je zou 90 runecrafting kunnen halen. Dan kan je ports beginnen. En scheelt dat het geen geld kost.

Denk namelijk dat je met double xp sneller profijt ziet bij je semi-hoge skills.
Hipsters love independent movies
Shit, I love independent movies
Actually, I just like independent movies
So I think I'm cool there.
pi_171366483
Ik heb summoning enorm onderschat :D
pi_171377265
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op donderdag 1 juni 2017 02:14 schreef OmgevallenFlat2 het volgende:
Ik heb summoning enorm onderschat :D
Kan bits zijn. Wat is je level nu?
Hipsters love independent movies
Shit, I love independent movies
Actually, I just like independent movies
So I think I'm cool there.
pi_171383967
quote:
1s.gif Op donderdag 1 juni 2017 16:29 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Kan bits zijn. Wat is je level nu?
37 nu :') Maar ben met slayer bezig om charms te fixen
pi_171384057
quote:
0s.gif Op donderdag 1 juni 2017 21:39 schreef OmgevallenFlat2 het volgende:

[..]

37 nu :') Maar ben met slayer bezig om charms te fixen
Ah zo ja. Voelt soms redelijk zinloos. Zoals alles eigenlijk :+ maar zitten leuke voordelen aan.
Hipsters love independent movies
Shit, I love independent movies
Actually, I just like independent movies
So I think I'm cool there.
pi_171384084
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op donderdag 1 juni 2017 21:42 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Ah zo ja. Voelt soms redelijk zinloos. Zoals alles eigenlijk :+ maar zitten leuke voordelen aan.
Naja nodig voor priff he. Maar dacht doe ik wel even, maar viel tegen :')
pi_171385142
quote:
0s.gif Op donderdag 1 juni 2017 21:42 schreef OmgevallenFlat2 het volgende:

[..]

Naja nodig voor priff he. Maar dacht doe ik wel even, maar viel tegen :')
Ja kutte is dat het pas goed snel gaat als je beetje kan teleporten.

Spirit Kyatt oid en dan heen en weer naar die Piscatoris obelisk. Volgens mij is dat wel het beste, of met fairy rings. Dat, en dat het duur is en tijd kost om die charms te verzamelen. Neem aan dat je geen charming imp hebt dan ... ? Die is 100k tokens, je moet ook 75 dung hebben voor Priff, maar goed, die tokens kan je ook weer aan 100 andere dingen uitgeven.

75 summ laatste req?
Hipsters love independent movies
Shit, I love independent movies
Actually, I just like independent movies
So I think I'm cool there.
pi_171385766
In ander nieuws: We krijgen een nieuwe 'Priff'. Sophanem. En best rap ook.
Hipsters love independent movies
Shit, I love independent movies
Actually, I just like independent movies
So I think I'm cool there.
pi_171385961
quote:
0s.gif Op donderdag 1 juni 2017 22:17 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Ja kutte is dat het pas goed snel gaat als je beetje kan teleporten.

Spirit Kyatt oid en dan heen en weer naar die Piscatoris obelisk. Volgens mij is dat wel het beste, of met fairy rings. Dat, en dat het duur is en tijd kost om die charms te verzamelen. Neem aan dat je geen charming imp hebt dan ... ? Die is 100k tokens, je moet ook 75 dung hebben voor Priff, maar goed, die tokens kan je ook weer aan 100 andere dingen uitgeven.

75 summ laatste req?
Bloedhekel aan dung. Alle tokens gaan naar xp :D En nee heb nog een hoop te doen, maar goed, summ moet er ook komen. Zal effe snel zo zetten:

Construction- 54
Dungeoneering- 60
Agility- 64
Crafting- 56
Herblore- 55
Mining-67
Prayer-61
Summoning-37
Ranged- 69
Woodcutting-99

Nog een hoop te doen dus :D
pi_172121278
Heb je even gequote in het centrale topic ;)
quote:
99s.gif Op zondag 2 juli 2017 12:27 schreef AskAround het volgende:
Laatst toch maar eens weer geprobeerd in te loggen op mijn oude Runescape account, wat tot mijn schrik niet meer kon. Het was enkel nog mogelijk om verder te gaan op RS3 met dezelfde account.

Wat een verschrikkelijke stap is dat geweest. Het spel waar je jaren in hebt gestoken is nu veel en veel makkelijker gemaakt om te halen en de 'old school' feel is er helemaal vanaf.

Ah fijn, ik heb de komende tijd wat meer tijd over en twijfel eraan om wellicht een ironman account aan te maken op OSRS.
Is iemand hier al aan begonnen of gaat iemand eraan beginnen? Hoeft niet perse een ironman te zijn, kan ook een freeacount zijn waar traden is toegestaan.

Ook wel benieuwd naar de mensen die al gestopt zijn. Weet je je stats nog, of heb je er screens van? Mijn Total was ergens rond de 2050 als ik me niet vergis
Ik heb zowel een ironman op OSRS als een maxed main op RS3.

Ironman is wel leuk. Zijn zoveel kanten die je op kan gaan, en je wordt redelijk uitgedaagd. Omdat ik Runescape al heel wat jaren speel is een ironman leuk omdat je dan niet snel denkt "ik moet geld hebben voor een godsword want ik ben combat lvl 90" maar dat je denkt "ik moet 50 herblore voor deze quest dus ik ga chaos druids doden en seconds verzamelen en dan heb ik die quest en kan ik ook gelijk mijn hard clue afmaken".

Speel nu wel op een laag pitje. Paar weken / maanden even andere games doen.
Hipsters love independent movies
Shit, I love independent movies
Actually, I just like independent movies
So I think I'm cool there.
pi_172124931
Zelf heb ik een hele tijd Ironman mode gespeeld. Het is belangrijk dat je veel van het spel af weet (inclusief nieuwe content), zodat je geen tijd en moeite verspild met inefficiënte methodes. Vooral quests zijn in het begin belangrijk. Met veel quests skip je de eerste levels van een aantal skills wat je dus veel tijd scheelt. Verder is Wintertodt handig zolang je 10 hp hebt en het geeft je behoorlijk wat starter cash.
pi_172126289
In de spoiler mijn stats. Items die ik heb en wel de moeite van het vermelden waard zijn:

- Glory (t)
- Dragon defender.
- Dragon scimitar.
- Full bronze (t)
- Brine sabre.
- Obby shield.
- Black d hide legs / body.
- Full sara book.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Hipsters love independent movies
Shit, I love independent movies
Actually, I just like independent movies
So I think I'm cool there.
pi_172373890
Bijna maxed :')
pi_172375454
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 21:34 schreef Enix het volgende:
Bijna maxed :')
Vertel :o
Hipsters love independent movies
Shit, I love independent movies
Actually, I just like independent movies
So I think I'm cool there.
pi_172384614
quote:
0s.gif Op woensdag 12 juli 2017 22:24 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Vertel :o
Stats op m'n main:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Heb alleen geen geld voor buyables. Construction/crafting/herblore/smithing/prayer gaat zeker nog 150M+ kosten. Skills die geld opleveren (slayer/runecrafting/mining/hunter) compenseren dat wss niet, dus zal wel een paar uur Zulrah moeten grinden. ;(
pi_172387710
Zo, ik wist niet dat je zo hard ging. Petje af.
Hipsters love independent movies
Shit, I love independent movies
Actually, I just like independent movies
So I think I'm cool there.
  donderdag 20 juli 2017 @ 08:36:34 #18
279571 JanCees
VBLSC Member
pi_172543412
Ben afgelopen vrijdag begonnen met een hardcore ironman op OSRS. Begint toch wel weer verslavend te raken. :')
People tell me I'm crazy. "You take that 'Jesus-thing' too seriously."
Well, Christ took me really seriously, when he died for me on that cross.

JanCees FOR ADMIN 2019
pi_172543518
Kut, kan mijn account niet recoveren :(

Moet opnieuw beginnen als ik weer wil spelen.. Geen idee of ik daar zin in heb :(
pi_172605372
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 08:36 schreef JanCees het volgende:
Ben afgelopen vrijdag begonnen met een hardcore ironman op OSRS. Begint toch wel weer verslavend te raken. :')
Het is altijd al verslavend geweest. Plannen op de korte/lange termijn?
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 08:47 schreef Gutanoth het volgende:
Kut, kan mijn account niet recoveren :(

Moet opnieuw beginnen als ik weer wil spelen.. Geen idee of ik daar zin in heb :(
Hmm ... ik zou daar dan geen zin in hebben. Ik heb er dan weliswaar 2, dus ik zou dan op de ander gaan.
Hipsters love independent movies
Shit, I love independent movies
Actually, I just like independent movies
So I think I'm cool there.
pi_173445058
Suggesties wat ik als non member kan gaan merchen om geld te verdienen?

Kan als non member in de game toch niet zoveel doen dus dan resteert er niets anders op dan maar gewoon beetje te gaan zitten kloten op de GE.
Irene is bae <3
  maandag 28 augustus 2017 @ 17:26:29 #22
279571 JanCees
VBLSC Member
pi_173445141
quote:
5s.gif Op maandag 28 augustus 2017 17:21 schreef Jiang153 het volgende:
Suggesties wat ik als non member kan gaan merchen om geld te verdienen?

Kan als non member in de game toch niet zoveel doen dus dan resteert er niets anders op dan maar gewoon beetje te gaan zitten kloten op de GE.
RS3 of OSRS?

Voor RS3 kan je deze link gebruiken voor wat inspiratie:
http://runescape.wikia.co(...)Market_Watch/Alchemy

Voor OSRS raad ik je aan member te worden :D
People tell me I'm crazy. "You take that 'Jesus-thing' too seriously."
Well, Christ took me really seriously, when he died for me on that cross.

JanCees FOR ADMIN 2019
pi_173445957
quote:
0s.gif Op maandag 28 augustus 2017 17:26 schreef JanCees het volgende:

[..]

RS3 of OSRS?

Voor RS3 kan je deze link gebruiken voor wat inspiratie:
http://runescape.wikia.co(...)Market_Watch/Alchemy

Voor OSRS raad ik je aan member te worden :D
OSRS

Ga natuurlijk geen member worden als ik nu toch al niks kan. Enige wat ik doe is inloggen, kijken of er op de GE iets is gebeurt, weer uitloggen.
Irene is bae <3
pi_173448261
quote:
5s.gif Op maandag 28 augustus 2017 17:21 schreef Jiang153 het volgende:
Suggesties wat ik als non member kan gaan merchen om geld te verdienen?

Kan als non member in de game toch niet zoveel doen dus dan resteert er niets anders op dan maar gewoon beetje te gaan zitten kloten op de GE.
Nature runes o.i.d.?
Hipsters love independent movies
Shit, I love independent movies
Actually, I just like independent movies
So I think I'm cool there.
pi_173472491
quote:
0s.gif Op maandag 28 augustus 2017 17:26 schreef JanCees het volgende:

[..]

RS3 of OSRS?

Voor RS3 kan je deze link gebruiken voor wat inspiratie:
http://runescape.wikia.co(...)Market_Watch/Alchemy

Voor OSRS raad ik je aan member te worden :D
Oh wacht speel blijkbaar RS3.
Irene is bae <3
pi_173675766
quote:
0s.gif Op dinsdag 29 augustus 2017 23:17 schreef Jiang153 het volgende:

[..]

Oh wacht speel blijkbaar RS3.
Daarmee kan je ook redelijk simpel geld verdienen. Dubbel xp weekend komt er ook aan, prijzen zullen wel wat scheef zijn?

Ik heb gisteren op mijn ironman (07) een robin hood hat gekregen :7
Hipsters love independent movies
Shit, I love independent movies
Actually, I just like independent movies
So I think I'm cool there.
pi_173675785
quote:
0s.gif Op donderdag 13 juli 2017 12:10 schreef Enix het volgende:

[..]

Stats op m'n main:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Zag dat je 'nog' 2228 bent. Moed opgegeven?
Hipsters love independent movies
Shit, I love independent movies
Actually, I just like independent movies
So I think I'm cool there.
pi_173675954
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 september 2017 14:53 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Daarmee kan je ook redelijk simpel geld verdienen. Dubbel xp weekend komt er ook aan, prijzen zullen wel wat scheef zijn?

Ik heb gisteren op mijn ironman (07) een robin hood hat gekregen :7
Hm ja geen idee.

Zo'n kerel gaf me wel alvast 100k om me op weg te helpen dus dat scheelt.
Irene is bae <3
pi_173677748
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 september 2017 14:55 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Zag dat je 'nog' 2228 bent. Moed opgegeven?
Ja, ik ben er achter gekomen dat end-game content vrij saai en grindy is. :{

Ik heb weer een tijdje Ironman gespeeld en nu speel ik weer RS3 Ironman aan de hand van deze guide: https://docs.google.com/d(...)FSB8TdP7vcTzO0Y/edit

Ik vind het zelf wel prettig om een soort handleiding te hebben zodat ik voor mezelf een planning heb wat ik kan doen en minder snel verveeld raak. Op OSRS bestaat er een soortgelijke guide, maar ik heb het gevoel dat RS3 iets minder grindy is dan OSRS.

En gz met je robin hood hat :D
pi_173678383
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 september 2017 16:56 schreef Enix het volgende:
Op OSRS bestaat er een soortgelijke guide,
Die van Osiris oid? Die is extreem grindy.
Hipsters love independent movies
Shit, I love independent movies
Actually, I just like independent movies
So I think I'm cool there.
pi_173680258
Hebben jullie gasten eigenlijk geen spul om me op weg te helpen?

Food oid.
Irene is bae <3
pi_173680412
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 september 2017 17:25 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Die van Osiris oid? Die is extreem grindy.
Klopt, ik volgde die guide ook niet strict, maar in de hoofdlijnen is het een erg goede guide. Met name het beginstuk is erg handig, zodat je niet al teveel hoeft te lopen.
pi_173681531
quote:
9s.gif Op zaterdag 9 september 2017 18:43 schreef Jiang153 het volgende:
Hebben jullie gasten eigenlijk geen spul om me op weg te helpen?

Food oid.
Wat zoek je?
Hipsters love independent movies
Shit, I love independent movies
Actually, I just like independent movies
So I think I'm cool there.
pi_173682359
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 september 2017 19:39 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Wat zoek je?
Uhm eigenlijk gewoon van alles.

Enige wat ik in mn bank zie is 30k, een air staff, anti dragon shield en silverlight sword. :')

Oh en een paar verdwaalde tuna's + iron ores. Zie wel dat ik genoeg def had gehaald om rune te dragen dus kan denk ik meteen daarvoor gaan. Snap alleen die G.E. niet zo want zie bijvoorbeeld ook gekleurde rune armour met dezelfde def als normale alleen ze zijn veel duurder. Die met die blauwe randen waar t5 bij staat is wel vet of die met rode, maar oh zo prijzig. :'(

[ Bericht 6% gewijzigd door Jiang153 op 09-09-2017 20:27:12 ]
Irene is bae <3
pi_173682617
quote:
9s.gif Op zaterdag 9 september 2017 20:22 schreef Jiang153 het volgende:

[..]

Uhm eigenlijk gewoon van alles.

Enige wat ik in mn bank zie is 30k, een air staff, anti dragon shield en silverlight sword. :')

Oh en een paar verdwaalde tuna's + iron ores. Zie wel dat ik genoeg def had gehaald om rune te dragen dus kan denk ik meteen daarvoor gaan. Snap alleen die G.E. niet zo want zie bijvoorbeeld ook gekleurde rune armour met dezelfde def als normale alleen ze zijn veel duurder. Die met die blauwe randen waar t5 bij staat is wel vet of die met rode, maar oh zo prijzig. :'(
Wat is je username? Heb wel een account waar ik niks mee doe. Trade ik je die complete bank wel :+
Hipsters love independent movies
Shit, I love independent movies
Actually, I just like independent movies
So I think I'm cool there.
pi_173683182
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 september 2017 20:35 schreef Scuidward het volgende:

[..]

Wat is je username? Heb wel een account waar ik niks mee doe. Trade ik je die complete bank wel :+
Nice~!

Username is HeroMarco :@ :')
Irene is bae <3
pi_177258972
Word hier nog gespeeld? :+
pi_177285835
Ja.
pi_179211780
Nog mensen die bossen hier? :+
pi_183021021
OSRS Mobile heeft voor een lekkere boost gezorgd van de player count _O_

Ben nog steeds HCIM (zelfde naam als hier) en na 99 wintertodt eindelijk combat aan het trainen
People tell me I'm crazy. "You take that 'Jesus-thing' too seriously."
Well, Christ took me really seriously, when he died for me on that cross.

JanCees FOR ADMIN 2019
  donderdag 8 november 2018 @ 14:17:32 #41
309126 Doublepain
Burn A Nearby New Yard
pi_183021266
MrDPGod

add me jongens
Op dinsdag 30 mei 2017 22:07 schreef Ajacied422 het volgende:
Als Real Madrid de finale wint, is het niet dankzij Ronaldo in deze wedstrijd. Thank me later.
Ronaldo 20', 64'
FOLLOW: https://www.twitch.tv/knutdeijsbeer86 EN KRIJG EEN GRATIS PAK MELK!!!
  donderdag 8 november 2018 @ 14:18:37 #42
309126 Doublepain
Burn A Nearby New Yard
pi_183021292
Zijn cowhides nog steeds 100c waard?
Op dinsdag 30 mei 2017 22:07 schreef Ajacied422 het volgende:
Als Real Madrid de finale wint, is het niet dankzij Ronaldo in deze wedstrijd. Thank me later.
Ronaldo 20', 64'
FOLLOW: https://www.twitch.tv/knutdeijsbeer86 EN KRIJG EEN GRATIS PAK MELK!!!
pi_183021308
quote:
0s.gif Op donderdag 8 november 2018 14:18 schreef Doublepain het volgende:
Zijn cowhides nog steeds 100c waard?
Ben ironman dus geen idee
People tell me I'm crazy. "You take that 'Jesus-thing' too seriously."
Well, Christ took me really seriously, when he died for me on that cross.

JanCees FOR ADMIN 2019
  donderdag 8 november 2018 @ 14:29:37 #44
309126 Doublepain
Burn A Nearby New Yard
pi_183021548
quote:
0s.gif Op donderdag 8 november 2018 14:19 schreef JanCees het volgende:

[..]

Ben ironman dus geen idee
105 zie ik, binnenkort maar ff geld maken dan
Op dinsdag 30 mei 2017 22:07 schreef Ajacied422 het volgende:
Als Real Madrid de finale wint, is het niet dankzij Ronaldo in deze wedstrijd. Thank me later.
Ronaldo 20', 64'
FOLLOW: https://www.twitch.tv/knutdeijsbeer86 EN KRIJG EEN GRATIS PAK MELK!!!
pi_183021823
quote:
0s.gif Op donderdag 8 november 2018 14:29 schreef Doublepain het volgende:

[..]

105 zie ik, binnenkort maar ff geld maken dan
je kan ook zoiets proberen

https://oldschool.runesca(...)nding_chocolate_bars

Weet alleen niet of er een buy limit zit op chocolate bars
People tell me I'm crazy. "You take that 'Jesus-thing' too seriously."
Well, Christ took me really seriously, when he died for me on that cross.

JanCees FOR ADMIN 2019
pi_183021830
Oh nee is members only denk ik ?

Oh nee met knife waarschijnlijk wel F2P
People tell me I'm crazy. "You take that 'Jesus-thing' too seriously."
Well, Christ took me really seriously, when he died for me on that cross.

JanCees FOR ADMIN 2019
  donderdag 8 november 2018 @ 14:46:51 #47
309126 Doublepain
Burn A Nearby New Yard
pi_183021862
quote:
0s.gif Op donderdag 8 november 2018 14:44 schreef JanCees het volgende:
Oh nee is members only denk ik ?

Oh nee met knife waarschijnlijk wel F2P
Moet sowieso dit eerst fixen zie ik

quote:
New players should be aware that tanned leather cannot be traded at the Grand Exchange until the player has either 7 Quest Points or 24 hours of playtime.
Op dinsdag 30 mei 2017 22:07 schreef Ajacied422 het volgende:
Als Real Madrid de finale wint, is het niet dankzij Ronaldo in deze wedstrijd. Thank me later.
Ronaldo 20', 64'
FOLLOW: https://www.twitch.tv/knutdeijsbeer86 EN KRIJG EEN GRATIS PAK MELK!!!
pi_183021924
quote:
0s.gif Op donderdag 8 november 2018 14:46 schreef Doublepain het volgende:

[..]

Moet sowieso dit eerst fixen zie ik

[..]

Doe Romeo & Juliet en nog een quest van 2 qp

denk halfuurtje max om die 7 qp te halen
People tell me I'm crazy. "You take that 'Jesus-thing' too seriously."
Well, Christ took me really seriously, when he died for me on that cross.

JanCees FOR ADMIN 2019
  donderdag 8 november 2018 @ 14:57:14 #49
309126 Doublepain
Burn A Nearby New Yard
pi_183021996
quote:
0s.gif Op donderdag 8 november 2018 14:51 schreef JanCees het volgende:

[..]

Doe Romeo & Juliet en nog een quest van 2 qp

denk halfuurtje max om die 7 qp te halen
Straks in ov ff doen dan _O_

Op mijn oude acc had ik al die F2P quests gedaan, maar ben die kwijt ;(
Op dinsdag 30 mei 2017 22:07 schreef Ajacied422 het volgende:
Als Real Madrid de finale wint, is het niet dankzij Ronaldo in deze wedstrijd. Thank me later.
Ronaldo 20', 64'
FOLLOW: https://www.twitch.tv/knutdeijsbeer86 EN KRIJG EEN GRATIS PAK MELK!!!
  zaterdag 17 november 2018 @ 01:44:58 #50
415725 PartyHard
Haat harde feestjes
pi_183198839
Iemand die oldschool speelt? :+
Op donderdag 27 december 2018 23:47 schreef DerRabbit het volgende:
Kijk, aan deze man zie je dat hij verstand van zaken heeft!
pi_183347355
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 november 2018 01:44 schreef PartyHard het volgende:
Iemand die oldschool speelt? :+
Ik
People tell me I'm crazy. "You take that 'Jesus-thing' too seriously."
Well, Christ took me really seriously, when he died for me on that cross.

JanCees FOR ADMIN 2019
pi_183370044
Ik speel sinds kort weer, maar alleen bosses met vrienden eigenlijk. Speel al sinds release dus als mensen nog vragen hebben over hoe ze bepaalde dingen het best kunnen aanpakken kan ik misschien helpen :)
pi_185241395
Mensen hier nog DXP dingen gedaan? Al tijdje dood zie ik, maar wie weet.

Ik heb iig 99 Summoning, Herblore en construction :r gedaan.
  zaterdag 16 maart 2019 @ 08:03:12 #54
287417 Driepink
Heeft echt 3 pinken.
pi_185645036
Gaat dit topic over RS3 of OSRS?
Graag verwijderen
pi_185680190
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 maart 2019 08:03 schreef Driepink het volgende:
Gaat dit topic over RS3 of OSRS?
Beiden.
pi_186346594
Uhm... kick? :+
Niemand speelt meer? of te warm?
pi_187493923
Kick van mijn kant. Van de week maar weer begonnen met spelen uit verveling. Nog andere mensen die nog spelen? Veel nieuwe content bijgekomen sinds ik de laatste keer ben ingelogd.

Gister begonnen met Sliske's endgame en vandaag afgemaakt. Dat doolhof..... De tering, wie heeft dat ooit verzonnen
Neem het leven niet te serieus, je overleeft het toch niet.
pi_187812403
Ja, nog altijd. (Osrs)

Ben al lang met mijn Ironman bezig. De afgelopen tijd heb ik veel games op de PS4 gedaan waarbij mijn laptop naast mij staat en ik aan het fishen, woodcutten, cooken, minen en smithen ben haha.
Dus ben al aardig richting max aan het gaan.

Maar de 99 RC en 99 Agil grind staat nog open dus dat wordt wel echt maximaal vervelend. Maarja zie wel of het er ooit van komt.
An Amateur trains untill he does it right!
A Professional trains untill he can't do it wrong!
pi_187907051
quote:
0s.gif Op maandag 8 juli 2019 14:06 schreef Pro_Shifty het volgende:
Ja, nog altijd. (Osrs)

Ben al lang met mijn Ironman bezig. De afgelopen tijd heb ik veel games op de PS4 gedaan waarbij mijn laptop naast mij staat en ik aan het fishen, woodcutten, cooken, minen en smithen ben haha.
Dus ben al aardig richting max aan het gaan.

Maar de 99 RC en 99 Agil grind staat nog open dus dat wordt wel echt maximaal vervelend. Maarja zie wel of het er ooit van komt.
Indien RS3: Soul altar en silverhawk feathers :P
pi_187935555
quote:
0s.gif Op zaterdag 13 juli 2019 22:38 schreef OmgevallenFlat2 het volgende:

[..]

Indien RS3: Soul altar en silverhawk feathers :P
Nee, OSRS. Ik ben al tijden niet op mijn rs3 acc geweest. Maar die is al maxed dus daar is niets te zien. ;)
An Amateur trains untill he does it right!
A Professional trains untill he can't do it wrong!
pi_187940079
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2019 15:20 schreef Pro_Shifty het volgende:

[..]

Nee, OSRS. Ik ben al tijden niet op mijn rs3 acc geweest. Maar die is al maxed dus daar is niets te zien. ;)
Maxed als in alles 99, 120 of 200m? :D
pi_187977439
quote:
0s.gif Op maandag 15 juli 2019 19:50 schreef OmgevallenFlat2 het volgende:

[..]

Maxed als in alles 99, 120 of 200m? :D
99
An Amateur trains untill he does it right!
A Professional trains untill he can't do it wrong!
pi_187977462
quote:
0s.gif Op woensdag 17 juli 2019 22:29 schreef Pro_Shifty het volgende:

[..]

99
Noob :+
Geen zin om te bossen enzo dan?
pi_187977550
quote:
0s.gif Op woensdag 17 juli 2019 22:30 schreef OmgevallenFlat2 het volgende:

[..]

Noob :+
Geen zin om te bossen enzo dan?
Nee. ik ben toen EOC kwam gestopt omdat ik dat echt super kut vond. Dus bijna al mijn skill waren 99 voordat EOC kwam. Enkele jaren later ben ik toch weer begonnen omdat ik alles 99 wilde. Toen met heel veel moeite alles 99 gehaald maar vind rs3 dus echt helemaal niks haha

toen osrs uitkwam ben ik daar mee begonnen en nog altijd mee bezig. Maar niet super actief zoals vroeger. Maar lekker relax wat skillen is mijn ding.
An Amateur trains untill he does it right!
A Professional trains untill he can't do it wrong!
pi_187977626
quote:
0s.gif Op woensdag 17 juli 2019 22:33 schreef Pro_Shifty het volgende:

[..]

Nee. ik ben toen EOC kwam gestopt omdat ik dat echt super kut vond. Dus bijna al mijn skill waren 99 voordat EOC kwam. Enkele jaren later ben ik toch weer begonnen omdat ik alles 99 wilde. Toen met heel veel moeite alles 99 gehaald maar vind rs3 dus echt helemaal niks haha

toen osrs uitkwam ben ik daar mee begonnen en nog altijd mee bezig. Maar niet super actief zoals vroeger. Maar lekker relax wat skillen is mijn ding.
Ja ik vind het ook minder. Allemaal mechanics die er bij komen kijken, DPS onzin, heel gedoe met abilities. Ik ben er wel aan gewend onderhand maar fijn vinden doe ik het niet. Al wil ik wel voor 120's gaan, maar net als nu, ik gooi runescape aan, zet soulsplit aan bij dark beasts en XP komt vanzelf. Ga er ook niet actief moeite meer voor doen :P Al moet ik runecrafting en agility nog :%
pi_187977701
quote:
0s.gif Op woensdag 17 juli 2019 22:36 schreef OmgevallenFlat2 het volgende:

[..]

Ja ik vind het ook minder. Allemaal mechanics die er bij komen kijken, DPS onzin, heel gedoe met abilities. Ik ben er wel aan gewend onderhand maar fijn vinden doe ik het niet. Al wil ik wel voor 120's gaan, maar net als nu, ik gooi runescape aan, zet soulsplit aan bij dark beasts en XP komt vanzelf. Ga er ook niet actief moeite meer voor doen :P Al moet ik runecrafting en agility nog :%
Ik herken het. Ik heb de afgelopen weken vooral op de PS4 gespeeld (the division 2) en dat heeft ervoor gezorgd dat ik veel afk kon vissen, afk mining en afk smithing. Dus allemaal 99 skills waar ik eigenlijk geen moeite voor heb hoeven doen.

Nu ben ik de avond etappe aan het kijken voor de tour en dan ben in agility aan het doen. Maar agility en rc vind ik kut dus dat worden wel vervelende uren helaas.
An Amateur trains untill he does it right!
A Professional trains untill he can't do it wrong!
pi_187977743
quote:
0s.gif Op woensdag 17 juli 2019 22:39 schreef Pro_Shifty het volgende:

[..]

Ik herken het. Ik heb de afgelopen weken vooral op de PS4 gespeeld (the division 2) en dat heeft ervoor gezorgd dat ik veel afk kon vissen, afk mining en afk smithing. Dus allemaal 99 skills waar ik eigenlijk geen moeite voor heb hoeven doen.

Nu ben ik de avond etappe aan het kijken voor de tour en dan ben in agility aan het doen. Maar agility en rc vind ik kut dus dat worden wel vervelende uren helaas.
Vooral in OSRS is het erg lang. Daarom heb ik denk ook meer met RS3, het is iets makkelijker uit te spelen. Agility in osrs lijkt me echt foktopt, het is 55k max XP per uur ofzo toch? En runecrafting ong hetzelfde?
pi_187977771
quote:
0s.gif Op woensdag 17 juli 2019 22:41 schreef OmgevallenFlat2 het volgende:

[..]

Vooral in OSRS is het erg lang. Daarom heb ik denk ook meer met RS3, het is iets makkelijker uit te spelen. Agility in osrs lijkt me echt foktopt, het is 55k max XP per uur ofzo toch? En runecrafting ong hetzelfde?
Ja, klopt. Ik kies overigens de meest AFK manier en die zijn natuurlijk nog wel langzamer. Maar ik haal iets van 50k met agil en 25-30k met rc. Dus dat is wel super sloom ja,
An Amateur trains untill he does it right!
A Professional trains untill he can't do it wrong!
pi_187977833
quote:
0s.gif Op woensdag 17 juli 2019 22:42 schreef Pro_Shifty het volgende:

[..]

Ja, klopt. Ik kies overigens de meest AFK manier en die zijn natuurlijk nog wel langzamer. Maar ik haal iets van 50k met agil en 25-30k met rc. Dus dat is wel super sloom ja,
Ja wel sloom maar tenminste AFK :D Als je die 50k per uur actief doet en dan 260 uur word je ook gestoord _O-
pi_187977890
quote:
0s.gif Op woensdag 17 juli 2019 22:45 schreef OmgevallenFlat2 het volgende:

[..]

Ja wel sloom maar tenminste AFK :D Als je die 50k per uur actief doet en dan 260 uur word je ook gestoord _O-
ja idd. Maar ik smeer dat sws uit over weet ikhoe lang. Ik ben snel afgeleid naar leukere dingen dus stel dat veel uit
An Amateur trains untill he does it right!
A Professional trains untill he can't do it wrong!
pi_187977959
quote:
0s.gif Op woensdag 17 juli 2019 22:47 schreef Pro_Shifty het volgende:

[..]

ja idd. Maar ik smeer dat sws uit over weet ikhoe lang. Ik ben snel afgeleid naar leukere dingen dus stel dat veel uit
Ja dat is ook idd wel beter. Met RS3 probeer ik ook elke boss log compleet te hebben, en alle achievements. Dat is ook echt super frustrerend. Maar weet niet, ik ervaar dat uitdagende wel als positief, geeft toch nog een beetje vorm aan een grind spel.
pi_187978043
quote:
0s.gif Op woensdag 17 juli 2019 22:50 schreef OmgevallenFlat2 het volgende:

[..]

Ja dat is ook idd wel beter. Met RS3 probeer ik ook elke boss log compleet te hebben, en alle achievements. Dat is ook echt super frustrerend. Maar weet niet, ik ervaar dat uitdagende wel als positief, geeft toch nog een beetje vorm aan een grind spel.
Ja dat klopt idd. Ik wil ook alles completen enzo. Om één of andere reden geeft dat toch voldoening,
An Amateur trains untill he does it right!
A Professional trains untill he can't do it wrong!
pi_187978088
quote:
0s.gif Op woensdag 17 juli 2019 22:53 schreef Pro_Shifty het volgende:

[..]

Ja dat klopt idd. Ik wil ook alles completen enzo. Om één of andere reden geeft dat toch voldoening,
Toch het uitspelen he. Al is dat bijna onmogelijk. Rs3 krijgt ook een nieuwe skill binnenkort begreep ik, al is het nog geheim. Maar enige wat ik denk: nog meer grinden :') En toch blijven spelen omdat je het wilt bereiken :D
  dinsdag 23 juli 2019 @ 13:10:29 #74
287417 Driepink
Heeft echt 3 pinken.
pi_188072072
Ben zelf ook weer sinds een klein maandje osrs aan het spelen.
Meer gains gehad in de laatste 3 weken dan in alle tijd die ik in mn osrs account heb zitten.
Graag verwijderen
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')