abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  Moderator vrijdag 14 juli 2017 @ 22:18:24 #51
231857 crew  Housekeeper
Ik kies bewust
pi_172425051
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
99s.gif Op vrijdag 14 juli 2017 22:02 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Mwoa.

[..]

Mediamarkt heeft zich jarenlang gericht op expansie. Er is nu niet veel ruimte meer in Nederland. Dus nu gaat de stofkam er doorheen omdat ze aan het optimaliseren zijn. De club achter Mediamarkt heeft heel diepe zakken en is echt een hele grote jongen. En zo'n berichtje van de lokale krant waar "van horen zeggen via de bond" staat hecht ik niet zoveel waarde aan :P

En nee ik heb geen aandelen in die club. Wel veel ervaring in/kennis van de retail en ik heb ook betere bronnen dan die krant waar dat berichtje in staat B-)
Hier had jouw advertentie kunnen staan. Meer info via DM.
pi_172451346
http://www.gelderlander.n(...)na-opening~a79d48bf/

quote:
Topshelf sluit vestiging Nijmegen binnen jaar na opening

NIJMEGEN - De Nijmeegse vestiging van Topshelf sluit de deuren. Na mislukte onderhandelingen met de eigenaar van het pand over een huurverlaging heeft Topshelf besloten de winkel in Nijmegen op te heffen per 31 augustus 2017.

De vestiging in Nijmegen opende in november 2016. Topshelf wilde een huurverlaging omdat ze naar eigen zeggen achter een bouwput zitten én omdat de beloofde komst van La Place en Jumbo uitbleef.

Na de sluiting van het voormalige V&D pand splitste de eigenaar de winkelruimte indertijd op en werden de ingangen verplaatst van de Broerstraat naar de Grote Markt. Door het uitblijven van La Place en Jumbo op de hoek van de Broerstraat/Grote Markt kwam Topshelf naar eigen zeggen in een dode hoek, achter een bouwput te zitten. De winkel is daardoor voor klanten lastig te vinden.

Ondanks inspanning van de gemeente Nijmegen is er nog altijd geen zicht op de komst van La Place en Jumbo. Topshelf zegt zich daardoor geconfronteerd te zien met een uitzichtloze situatie. Een aantal medewerkers van Topshelf Nijmegen zal volgens de directie worden overgenomen door Sportsworld Beuningen.
Daar zit zo'n vrouw achter die veel geld heeft en daardoor maar van alles probeert. :{

Helaas ontbreekt het deze Van Kemenade wat aan inzicht.

Bij het (recent) betreden van het (nogal leeg ogende) Arnhemse filiaal was ik binnen hooguit 10 minuten weer buiten. Buiten was het druk, binnen was er bijna niemand - behalve wat verkoopsters die nog net niet uit hun neus stonden te vreten. Elke trigger tot een eventuele aankoop ontbrak bovendien.

Bij de Nijmeegse vestiging stond ik enige tijd terug voor een dichte deur wegens een grote verbouwing; binnen een jaar al. Heeft blijkbaar niet geholpen.

Zorg eerst eens dat je je concept goed hebt uitgedacht alvorens winkels te openen, dan hoef je niet zo snel weer te verbouwen. Er was ook al binnen een aantal maanden een verandering van logo (de uiteindelijke versie is een van de weinige aantrekkelijke aspecten aan die keten, dat dan weer wel). Plus wat gegoochel met winkels die van Sportsworld in Topshelf waren veranderd, en toen weer Sportsworld werden.

[ Bericht 6% gewijzigd door Eightyone op 16-07-2017 06:01:13 ]
pi_172451390
Kansloos die Topshelf in Nijmegen, alsof je in een balzaal aan het winkelen was, zo veel loze ruimte... had ook niks nieuws te bieden.
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
pi_172451462
registreer om deze reclame te verbergen
Goed omschreven, dat balzaal-gevoel. Ik heb het Nijmeegse filiaal in de huidige versie nog niet in geopende toestand gezien (vanwege die dichte deur in het vorige bericht), maar die in Arnhem was precies zo.
  woensdag 19 juli 2017 @ 06:08:23 #55
429573 KingRadler
Zionists Made Me a Freak
pi_172519277
eens kijken of Hudson Bay ook zo kansloos gaat worden.
pi_172520892
Lijkt erop dat Emte gaat verdwijnen

https://www.nrc.nl/nieuws(...)rt-12134554-a1567133

quote:
Het gaat vrijwel altijd over marktleider Albert Heijn, of over Jumbo, de nummer twee. Plus, Lidl en Dirk komen ook nog weleens voorbij. Nieuwkomer Picnic zoekt zélf geregeld de publiciteit.

Als de supermarktbranche in Nederland ter sprake komt, hoor je zelden iets over Coop. De opmars van deze keten de afgelopen jaren gebeurde heel stilletjes. Pas sinds dit jaar maakt Coop reclame op televisie. In de luwte wist het bedrijf uit te groeien tot een grotere kleine speler, met 274 winkels en een omzet van 1,1 miljard euro.

En het einde van de groei is nog niet in zicht, getuige het bod dat Coop eind vorige maand samen met Jumbo uitbracht op de 131 Emté-supermarkten. Voor een onbekend bedrag – er circuleren bedragen tussen de 250 en 300 miljoen euro – willen de twee hun concurrent inlijven. Moederbedrijf Sligro Food Group heeft het bod afgewezen en beraadt zich op de toekomst van de supermarkttak.

Emté zit vooral in het zuiden en oosten van Nederland en heeft met een omzet van 827 miljoen euro een marktaandeel van 2,6 procent. Mocht Sligro uiteindelijk toch op het bod van Jumbo en Coop ingaan, dan zou eerstgenoemde meer dan de helft van de winkels buitmaken en Coop de rest.

Of het zover komt, is nog hoogst onzeker. Jumbo en Coop kunnen rekenen op concurrentie: ook Plus zou belangstelling hebben voor Emté, en een consortium van kleinere supermarkten zou eveneens een bod overwegen.

Op dit moment is nog onduidelijk of Emté überhaupt te koop zal zijn. Hierover maakt Sligro deze donderdag tijdens de presentatie van de halfjaarcijfers meer bekend. Vaststaat dat de omzet terugloopt en dat de nieuwe formule, Emté 3.0, nog niet het gewenste resultaat oplevert.

Eerst 19, toen nog eens 54

Het is niet heel verrassend dat Coop en Jumbo samen optrekken in een poging Emté over te nemen: de afgelopen jaren werkten de twee al vaker samen. Toen Jumbo in 2009 Super de Boer overnam, een keten met bijna 300 winkels, verkocht het bedrijf er 19 door aan Coop. Twee jaar later, toen Jumbo branchegenoot C1000 kocht, met 430 vestigingen, gingen er nog eens 54 winkels naar Coop.

Zo vaak doet de gelegenheid zich niet voor om in één keer tientallen supermarkten tegelijk te kopen, dus dit was dé kans voor Coop om een flinke groeispurt te maken. Naar verluidt betaalde Coop eerder 1,5 à 2 miljoen per winkel. Het marktaandeel van Coop bedraagt intussen 3,1 procent.

De overname van C1000 stuitte destijds op behoorlijk wat weerstand onder de franchisers. C1000 was een sterke formule, die garant stond voor een hoge omzet. De vele prijsacties werden zeer gewaardeerd door de klanten. Nu kwam er in plaats van C1000 ineens Jumbo, Albert Heijn of Coop op de gevel te staan.

Voor sommige franchisers was dat even slikken, erkende Coop-topman Fred Bosch in 2013 in een interview in Het Financieele Dagblad. „Bij een ombouw van hun winkel naar Coop was duidelijk dat ze wat in omzet teruggaan. Dat vindt niemand prettig.”

Volgens een ingewijde ligt de omzet van een Coop-winkel weliswaar iets lager dan bij andere supermarkten, maar is het rendement gemiddeld hoger. Een opstand onder de franchisers die naar Coop overstapten, bleef uiteindelijk dan ook uit.

‘Coop in Concert’

Coop is in 1891 opgericht als coöperatie. Vorig jaar vierde het bedrijf uit Velp zijn 125-jarig bestaan met een „fantastisch jubileumfeest ‘Coop in Concert’” in het Gelredome in Arnhem, zo schrijft topman Bosch in het jaarverslag over 2016. Bosch (1965) is een voormalig accountant van Ernst & Young, nu EY. In 2003 trad hij aan als financieel directeur van Coop, vijf jaar later werd hij algemeen directeur.

Coop werkt met verschillende formules en is aangesloten bij Superunie, een inkooporganisatie van tal van kleinere supermarkten die zo een front vormen tegen de grootmachten Albert Heijn en Jumbo en de discounters Aldi en Lidl (die deel uitmaken van grote internationale concerns).

Topman Bosch heeft er nooit een geheim van gemaakt dat Coop verder wil groeien. Vier jaar terug zei hij in het FD dat de bankconvenanten „genoeg ruimte” gaven „om weer mee te doen als er weer winkels op de markt komen”.

Coop is er klaar voor, nu Sligro nog.

"Een menschenhater, menschenschuwend mensch, die niet gaarne andere menschen ziet; een wonderlijk, ongezellig mensch, vijand van alle vrolijkheid.'
"My voice is nothing, my thoughts are nothing, in many respects I'm like you; nothing"
pi_172682182
registreer om deze reclame te verbergen
http://nos.nl/artikel/218(...)een-is-failliet.html

Gaan we weer..
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
pi_172682334
quote:
Ik ken die hele zaak niet. Nog nooit een winkel van hun gezien.
pi_172682342
quote:
1s.gif Op woensdag 26 juli 2017 07:31 schreef F1gamer het volgende:

[..]

Ik ken die hele zaak niet. Nog nooit een winkel van hun gezien.
Een iets chiquere tegenhanger van Miss Etam, vergelijkbare leeftijdsdoelgroep.
pi_172682351
quote:
1s.gif Op woensdag 26 juli 2017 07:31 schreef F1gamer het volgende:

Ik ken die hele zaak niet. Nog nooit een winkel van hun gezien.
Ik had er wel van gehoord en moest even kijken of er hier ook één in het centrum zat en ja. Maar nog nooit binnen geweest.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  woensdag 26 juli 2017 @ 07:47:40 #61
23267 Roel_Jewel
Gobbledigook
pi_172682412
quote:
1s.gif Op woensdag 26 juli 2017 07:31 schreef F1gamer het volgende:

[..]

Ik ken die hele zaak niet. Nog nooit een winkel van hun gezien.
Hier in Eindhoven en omgeving zitten wat winkels van Witteveen. Zelf natuurlijk nog nooit binnengeweest.
pi_172683742
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juli 2017 07:35 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Ik had er wel van gehoord en moest even kijken of er hier ook één in het centrum zat en ja. Maar nog nooit binnen geweest.
quote:
1s.gif Op woensdag 26 juli 2017 07:47 schreef Roel_Jewel het volgende:

[..]

Hier in Eindhoven en omgeving zitten wat winkels van Witteveen. Zelf natuurlijk nog nooit binnengeweest.
Ik denk dat er meer mensen zo dachten :')
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
  woensdag 26 juli 2017 @ 09:37:50 #63
38496 Perrin
Sapere aude
pi_172683773
quote:
1s.gif Op woensdag 26 juli 2017 07:31 schreef F1gamer het volgende:

[..]

Ik ken die hele zaak niet. Nog nooit een winkel van hun gezien.
Is ook bejaardenmode.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
  Moderator woensdag 26 juli 2017 @ 10:10:48 #64
4036 crew  Cynix ®
The Original ®
pi_172684358
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juli 2017 07:35 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Ik had er wel van gehoord en moest even kijken of er hier ook één in het centrum zat en ja. Maar nog nooit binnen geweest.
Hier ook wel eens een winkel van gezien. Geen idee meer waar.
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  woensdag 26 juli 2017 @ 10:31:29 #65
23267 Roel_Jewel
Gobbledigook
pi_172684795
quote:
99s.gif Op woensdag 26 juli 2017 10:10 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Hier ook wel eens een winkel van gezien. Geen idee meer waar.
WC Woensel en in centrum.
  woensdag 26 juli 2017 @ 10:31:49 #66
23267 Roel_Jewel
Gobbledigook
pi_172684802
quote:
0s.gif Op woensdag 26 juli 2017 09:35 schreef Jor_Dii het volgende:

[..]


[..]

Ik denk dat er meer mensen zo dachten :')
pi_172684966
Vriendin van me werkte daar en is een tijd terug gestopt omdat ze de hele dag geen moer te doen had :')
  woensdag 26 juli 2017 @ 10:50:49 #68
463796 bijstandboy
jij al uitkering heb?
pi_172685187
quote:
Dat krijg je dan door al die webwinkels :')
pi_172686140
quote:
1s.gif Op woensdag 26 juli 2017 09:37 schreef Perrin het volgende:

[..]

Is ook bejaardenmode.
Daarom kende ik ze ook niet.
pi_172686296
quote:
1s.gif Op woensdag 26 juli 2017 07:47 schreef Roel_Jewel het volgende:

[..]

Hier in Eindhoven en omgeving zitten wat winkels van Witteveen. Zelf natuurlijk nog nooit binnengeweest.
Daar zou ik nog minstens 10 jaar mee hebben gewacht. :P
pi_172686884
quote:
10s.gif Op woensdag 26 juli 2017 10:41 schreef LurkJeRot het volgende:
Vriendin van me werkte daar en is een tijd terug gestopt omdat ze de hele dag geen moer te doen had :')
Makkelijk geld verdienen ;)
“Rather than love, than money, than fame, give me truth.”
  Moderator donderdag 27 juli 2017 @ 18:41:35 #72
4036 crew  Cynix ®
The Original ®
pi_172718558
quote:
10s.gif Op woensdag 26 juli 2017 10:41 schreef LurkJeRot het volgende:
Vriendin van me werkte daar en is een tijd terug gestopt omdat ze de hele dag geen moer te doen had :')
Maar er zijn wel veel bejaarden! :o
Zouden die ook al massaal online winkelen of deden ze toch (ook) iets anders fout? :?
Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.
De toekomst hangt af van wat je nu aan het doen bent.
  donderdag 27 juli 2017 @ 18:42:26 #73
38496 Perrin
Sapere aude
pi_172718574
quote:
99s.gif Op donderdag 27 juli 2017 18:41 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Maar er zijn wel veel bejaarden! :o
Zouden die ook al massaal online winkelen of deden ze toch (ook) iets anders fout? :?
Die hebben al 10 jaar dezelfde garderobe.
I didn't say it would be easy. I just said it would be the truth.
pi_172736312
quote:
99s.gif Op donderdag 27 juli 2017 18:41 schreef Cynix ® het volgende:

[..]

Maar er zijn wel veel bejaarden! :o
Zouden die ook al massaal online winkelen of deden ze toch (ook) iets anders fout? :?
Mijn oma besteld telefonisch bij van die (Duitse) kledingwinkels.
1/10 Van de rappers dankt zijn bestaan in Amerika aan de Nederlanders die zijn voorouders met een cruiseschip uit hun hongerige landen ophaalde om te werken op prachtige plantages.
"Oorlog is de overtreffende trap van concurrentie."
  vrijdag 28 juli 2017 @ 13:59:28 #75
405781 jajablahblah
bedoelt het goed
pi_172736724
quote:
0s.gif Op vrijdag 28 juli 2017 13:36 schreef icecreamfarmer_NL het volgende:

[..]

Mijn oma besteld telefonisch bij van die (Duitse) kledingwinkels.
Peter Hahn?
Die heeft volgens mij zelfs nog een catalogus.
Der Zauber halt nur eine Nacht lang. Wir tanzen in den Sonnenaufgang, und wir fliegen auf den Mond.
Heute scheint ein Vollmond. Für dich und mich, sicherlich für dich und mich
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')