abonnement Unibet Coolblue
pi_171191850
Mooie vraag Away :)

Misschien is het raar om te zeggen maar ik vind dat mijn jongens elkaar nog mooier maken doordat ze zoveel van elkaar leren. Zeker nu Js langzaam begint met praten zijn ze ook echt onafscheidelijk. (Zo hebben we net Ow onder lichte druk met papa naar het zwembad gestuurd, hij wou graag maar Js moest ook mee).
En nu beginnen ze dus in karakter ook wel meer op elkaar te lijken.

En juist daarom heb ik soms kleine twijfel aan de derde. Valt hij er dan niet buiten?! Maar vriendje en ik hebben allebei toch nog niet het gevoel dat we zo compleet zijn en wij zijn heel erg van het volgen van ons gevoel..
Dus zoals het er nu uit ziet, einde van het jaar O+

Eenkenningheid is gewoon enorm stom. Gewoon volhouden in de afwisseling zou ik zeggen, dat doen wij ook. :*
  donderdag 25 mei 2017 @ 10:14:58 #102
349615 AwayTL
Guess whoohoo...
pi_171191883
quote:
0s.gif Op donderdag 25 mei 2017 10:12 schreef Loj het volgende:
Mooie vraag Away :)

Misschien is het raar om te zeggen maar ik vind dat mijn jongens elkaar nog mooier maken doordat ze zoveel van elkaar leren. Zeker nu Js langzaam begint met praten zijn ze ook echt onafscheidelijk.
Dit vind ik helemaal niet raar juist. Ik denk ook dat mijn mannen echt een aanvulling op elkaar zijn O+ .
Als je twijfelt aan bovenstaande tekst, neem dan contact op met je medisch specialist.
pi_171192079
Wat een doodeenvoudig maar geniaal idee van die neonshirts! Ziet er uit alsof ze een heerlijk dagje hebben gehad Nikki!

Fazz wat een heerlijke foto. Zomer 💛

Wat een diva GM. Maar ben het eens met Svane. Ik zou em voor de zekerheid weghalen.

Wij wilden vandaag ook wat leuks gaan doen, maar peuter is sneu en ziek. En man moet werken. Dus we leven op soepstengels en ijsjes en bananen.
pi_171192253
Mocht iemand zulke shirts zoeken. Deze gele heb ik van C&A voor een bedrag van welteverstaan ¤2,90 en ze hadden bij Primark oranje polo's ook heel goedkoop. Terwijl ik dit typ drink ik een cappuccino terwijl manlief bij de zee scharrelt met de kids. Hoe ver weg ze ook zijn, één blik die kant op en ik pik ze eruit. Echt superhandig! *O*

Fazz wat is je knappe knul groot geworden! O+
  donderdag 25 mei 2017 @ 11:52:28 #105
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_171193438
Heerlijk die zomerse foto's Nikki O+

Haha GM, leuk dat poseren :D

Wat een bink al, Fazz O+
En wat lekker dat O gewoon op een kussen slaapt. Ik heb letterlijk en figuurlijk een plakbaby in de draagzak :+

Wat jammer Roomsnoes, beterschap!

Hier is peuter flink aan het snotteren en ook wat hangerig. Toch even kijken of ik d'r kan bewegen richting strand. Het is zulk mooi weer 8-)
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_171193824
Heb m nu idd maar weggehaald ;)

Beterschap voor de zieke kindjes.

Sarah zit nu lekker met het buurmeisje in t bad in de tuin. Zo lekker dat ze zich nu redelijk zelf kan vermaken.
ondanks dat ik wel in de buurt moet blijven want mama weg is paniek.
S. 2014
J. 2016
pi_171193972
Wat een fijne foto's! En wat is F idd al groooot Fazz :o Als ik jullie zo hoor mis ik het strand wel echt (opgegroeid vlak bij zee, nu in het hoge noorden alleen hier en daar een propvol stadsstrandje :{ )
En Nikki _O_ voor het neonshirtidee!

Het meer-kids-of-niet-vraagstuk hebben wij ook een poos heel sterk gehad, maar vanwege mijn instabiele psychische toestand (plus moeilijk zwanger raken enzo) kiezen we nu voor het (zo) gelukkig (mogelijk) zijn (/worden) met z'n 3en in plaats van alles mogelijk weer op het spel zetten voor een groter gezin.

Na weken gedoe met mijn hand en vorige week ineens een paar dagen flinke koortspeuter (met bijbehorende feestnachten }:| ) voelen we ons de afgelopen dagen eindelijk weer wat beter en is het ook ineens weer een stuk gezelliger. Ik moet vaak zo lachen om onze wijsneus :) Hij weet echt veel van dieren, planten en de wereld om 'm heen, en verbijstert ons dagelijks met een olifantengeheugen voor plekken en gebeurtenissen O+
Everything will be fine in the end. If it's not fine, it's not the end
pi_171199868
quote:
1s.gif Op woensdag 24 mei 2017 22:14 schreef _NIKKI_ het volgende:
Twist dat klinkt als een superfijne dag. De dierentuin is zo leuk met een peuter. O+

Snoenk, wat superknap van je dame. Ze doet het gewoon even, zindelijk in een dag. ^O^

Goits er komt vast een dag dat hij het wel netjes op de wc doet, maar ik snap dat het op deze manier wel tot de nodige frustraties kan zorgen.

Wij zitten de laatste weken behoorlijk in genietmodus. De combinatie zon en strand doet ons allemaal goed. O+ En wat is het heerlijk dat er zo langzaamaan een beetje rust in die peuterkontjes komt. Niet meer in zeven sloten tegelijk lopen, maar heerlijk een uur op dezelfde plek spelen op het strand met emmertjes en schepjes. Het strand is echt het rustpunt voor ons hele gezin geworden. Waar we thuis continue moeten opletten en corrigeren omdat T oversteekt omdat hij naar het schoolplein aan de overkant van de straat wil, hoeven we hem op het strand vrijwel niet te corrigeren en dat is zo ontspannen. Ik grijp elk vrij moment aan om lekker naar het strand te gaan met de kinderen. O+

In de spoiler nog een paar actiefoto's. Let niet op het pijn aan je ogen shirt van T en S. Ik heb dat soort shirts met opzet gekocht voor strand/dagjes weg. Eén blik en ik weet waar ze zijn en dat is zeker als je een tweeling hebt best wat waard. ;)
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Oh wat een heerlijke foto's! En die shirts ken het. Mijn kinderen hebben met een dagje weg ook zeer herkenbare kleding vaak aan. Deze soort had ik nog niet dus maar even naar op zoek 😄
Heb nu voor beiden ook rubberen polsbandjes besteld met onze telefoonnummers er op. Voor de zekerheid gewoon, hopelijk nooit nodig. Ze mochten zelf de kleur uit kiezen gingen beide voor oranje en als backup een blauwe en groene besteld of als een vriendje mee is ofzo

En dat gedrag van Teun tja soms heel frustrerend. Tegenover poepen op de wc staat een autootje uit kiezen heb daarvoor een speciaal bakje. Hij loopt nu thuis steeds in de blote billen dan gaat het op zich goed.
pi_171202129
Hoe was het ookal weer? Zwijgen is zilver, stil zijn is FOUT

Teun stond net een fles Andrélon perfecte krul creme in zijn haar te kwakken.... :@
pi_171202180
Jufmariska, wat een dapper besluit hebben jullie genomen! :*
pi_171202260
Jufmariska moedig besluit maar kan mij voorstellen dat je hiervoor kiest al zal het grote gezin vast nog wel eens door je hoofd spoken.
pi_171203659
Fijn dat jullie een goed besluit hebben kunnen nemen JM. :*

Het strand lijkt me ook zo leuk met de twee mini's, maar het is zo ver weg dat ik dat denk ik volgend jaar pas wil doen als L. er ook iets van meekrijgt.

We waren vandaag wel de hele dag buiten. Vanochtend hebben we gepicknickt in het park met een vriendin en haar twee dochtertjes, N. kan zo leuk spelen met haar oudste. Wij zaten lekker op een kleedje naast de speeltuin terwijl de twee peuters aan het uitrazen waren en de twee baby's sliepen. Ik hou zo van dit weer. O+ Vanmiddag hebben we nog lekker in de tuin gespeeld met de zandbak en het water en nu ligt het hele zooitje hopelijk voor pampus op bed.
pi_171203686
JM :*

Toffe foto's NIKKI O+ !

Teun :D nouja, wel lekker zacht haar :7

Ik ben ziek, loop aan beide kanten leeg -O- . Heel jammer, had me verheugd op een dagje mooi weer met m'n gezin. Maar goed. Zie meer op tegen morgen, dan ben ik alleen met ze thuis.
pi_171203819
Sac had vandaag ook een erg fel shirt aan in wunderland. Viel ze tenminste op. Ze heeft er wel haar teen opengehaald en was heel zielig.

Hilmo knap van je vaststandigheid.
knappe dames shop
Leuke actie foto's goitske
  donderdag 25 mei 2017 @ 21:04:11 #115
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_171205707
Herkenbaar JufMaris! Hier blijft het, in elk geval de komende anderhalf jaar, bij 1. Misschien dat mijn hoofd en lijf dan aan een nummer twee toe zijn, maar nu is het gewoon niet goed om dat aan te gaan.

Het begint eindelijk een beetje 'gewoon' te worden met zijn drietjes. Ik vind het wel heel moeilijk, ik rammel namelijk soms wel, en ik gun Melle ook een broertje of zusje om samen mee te spelen. Hij heeft wel vriendjes op de opvang gelukkig.

Hij speelt wel ook echt heel lief alleen O+ hij was vandaag zo intens gelukkig met duizend bakjes en een emmer water buiten. En maar sjouwen met bakjes water O+

Dit weekend gaan we nog naar Plaswijck met een vriendin van me, en een dagje naar mijn tante in Anna Pauw-fokking-lona, ofwel het eind van de bewoonde en beschaafde wereld (aan de westkant dan). :P

En ik brei een trui voor Melle voor deze winter. Ik vind die donkere grotejongenskleren zo stom! Kleur staat hem zo mooi... dus nu brei ik maar zelf.
Kwak
  donderdag 25 mei 2017 @ 21:05:23 #116
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_171205755
Beterschap Razz!! :*
Kwak
pi_171206134
Dat moet ergens wel lucht geven denk ik kwak, dat jullie over 1,5 weer eens verder kijken?
En rammelen is ook niet gek denk ik :*

Welke kleur brei je? Ik vind al dat donkere zo stom. En al dat "stoere" gedoe. Stoere jongens hebben we we al genoeg van. Doe mij maar lieve :P
pi_171206189
Beterschap razz

Jm en kwak dapper besluit.
  Frontpage Koningin/Leukste user IRL donderdag 25 mei 2017 @ 21:20:09 #119
147316 crew  DJMO
#trut
pi_171206316
quote:
0s.gif Op donderdag 25 mei 2017 21:04 schreef kwakz0r het volgende:
Dit weekend gaan we nog naar Plaswijck met een vriendin van me, en een dagje naar mijn tante in Anna Pauw-fokking-lona, ofwel het eind van de bewoonde en beschaafde wereld (aan de westkant dan).
dan kom je langs alkmaar gok ik. Altijd welkom om een bakkie te komen doen :)
Ik heb er één en ik ben er trots op
"Tussen droom en daad staan wetten in de weg, en praktische bezwaren" "The needs of the many outweigh the needs of the crew"

Terugblik op tachtig kilometer lopen - Westerborkpad
- My 5 minutes of fame - Heldin
DTS - Foto's en verslagen
  donderdag 25 mei 2017 @ 21:23:44 #120
73386 Fazz
onderweg
pi_171206418
Beterschap Razz :*

JM en Kwak, lijkt me wel een moeilijk besluit om te nemen. ook al is het beter zo :*

quote:
0s.gif Op donderdag 25 mei 2017 10:06 schreef AwayTL het volgende:
Wat is hij groot geworden Fazz :o . Wat een lekker koppie O+
:D Ik vind dat dus ook van alle peuterfoto's die ik dan hier zie. We begonnen zo met al die mini babies en kijk eens hoe groot ze nu al zijn geworden O+

Nu met baby thuis valt me ook opeens op hoe groot hij is (relatief gezien dan, met zn 92/98 is hij nog best een mini voor zn leeftijd :+ ). Echt, die benen !!! wanneer zijn die zo lang geworden 8)7
  donderdag 25 mei 2017 @ 21:26:18 #121
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_171206491
quote:
0s.gif Op donderdag 25 mei 2017 21:15 schreef Roomsnoes het volgende:
Dat moet ergens wel lucht geven denk ik kwak, dat jullie over 1,5 weer eens verder kijken?
En rammelen is ook niet gek denk ik :*

Welke kleur brei je? Ik vind al dat donkere zo stom. En al dat "stoere" gedoe. Stoere jongens hebben we we al genoeg van. Doe mij maar lieve :P
Scheepjes stonewashed in green agate en amazonite (licht en donker turquoise) en drops big merino in bruin, taupe, lichtpaars en grijsblauw O+

Blauw en grijstinten staan melle heel mooi, rood en oranje niet zo, evenals geel en felgroen enzo. Maar ik vind deze tinten die ik nu gekozen heb al zoveel vrolijker en liever dan al dat stoere zwart enzo. Van die mini tienerkleding...
Kwak
  donderdag 25 mei 2017 @ 21:27:35 #122
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_171206541
quote:
0s.gif Op donderdag 25 mei 2017 21:20 schreef DJMO het volgende:

[..]

dan kom je langs alkmaar gok ik. Altijd welkom om een bakkie te komen doen :)
Lief, maar we gaan via Hoorn... (Ik heb zo'n hekel aan die route via Alkmaar :@)

:*
Kwak
  Frontpage Koningin/Leukste user IRL donderdag 25 mei 2017 @ 21:28:53 #123
147316 crew  DJMO
#trut
pi_171206586
quote:
1s.gif Op donderdag 25 mei 2017 21:27 schreef kwakz0r het volgende:

[..]

Lief, maar we gaan via Hoorn... (Ik heb zo'n hekel aan die route via Alkmaar :@)

:*
aanbod blijft staan :) altijd leuk om michael eens met leeftijdsgenootjes te laten kennismaken O+ 't joch hunkert naar school, maar mag pas in november naar de psz :'(
Ik heb er één en ik ben er trots op
"Tussen droom en daad staan wetten in de weg, en praktische bezwaren" "The needs of the many outweigh the needs of the crew"

Terugblik op tachtig kilometer lopen - Westerborkpad
- My 5 minutes of fame - Heldin
DTS - Foto's en verslagen
  donderdag 25 mei 2017 @ 21:34:12 #124
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_171206744
Achgos, is daar een wachtlijst voor? Wat sneu!
Kwak
  Frontpage Koningin/Leukste user IRL donderdag 25 mei 2017 @ 21:37:53 #125
147316 crew  DJMO
#trut
pi_171206839
quote:
0s.gif Op donderdag 25 mei 2017 21:34 schreef kwakz0r het volgende:
Achgos, is daar een wachtlijst voor? Wat sneu!
ze gaan hier met ca 2,5 jaar naar de psz. hij is net 2. en elke ochtend is het krijsen in de kleuterhoek dat hij wil bouwen en spelen. (mocht met de verjaardag van geert even snuiven aan het spelen op school, en sindsdien is het bijna elke ochtend drama :')
Ik heb er één en ik ben er trots op
"Tussen droom en daad staan wetten in de weg, en praktische bezwaren" "The needs of the many outweigh the needs of the crew"

Terugblik op tachtig kilometer lopen - Westerborkpad
- My 5 minutes of fame - Heldin
DTS - Foto's en verslagen
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')