Gelukkig maar. Hoewel ik die restrictie niet op de fles heb zien staan. Dan mag ik dus nog jarenlang zo'n biertje drinken.quote:Op zondag 9 april 2017 15:46 schreef MCH het volgende:
Ach, voor heel soms een keertje met een citroentje of limoentje (welke hoort er nou in?) gaat het wel maar niet als je al de pensioengerechtigde leeftijd bereikt heb.
Heb nog geen bloesem maar wel al knopjes. Beide bomen zitten vol knopquote:Op zondag 9 april 2017 15:57 schreef z80 het volgende:
Als alle bloesem aan de appelboom ook fruit gaat opleveren kan ik een handeltje beginnen. de boom is compleet roze van de bloesem. De rest van de fruitboompjes zetten wel blad maar nog geen bloesem.
Heb dat hier ook, maar vraag me af of je niet de helft moet verwijderen zodat het fruit ook groot wordt.quote:Op zondag 9 april 2017 15:57 schreef z80 het volgende:
Als alle bloesem aan de appelboom ook fruit gaat opleveren kan ik een handeltje beginnen. de boom is compleet roze van de bloesem. De rest van de fruitboompjes zetten wel blad maar nog geen bloesem.
Dat kun je beter wel doen. Niet alleen om de reden die je noemt, ook omdat je anders mogelijk een beurtjaar hebt. Dan heb je een jaar helemaal geen of erg weinig vruchten.quote:Op zondag 9 april 2017 16:21 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Heb dat hier ook, maar vraag me af of je niet de helft moet verwijderen zodat het fruit ook groot wordt.
Klinkt goed!quote:Op zondag 9 april 2017 16:27 schreef Pietverdriet het volgende:
Zometeen porterhouse op de bbq, dikke frieten met zure mayo erbij, kwamkwammersloeg en koolsla
Ja, dat kan, veel slagers doen niet anders. droog rijpen is een vak trouwens.quote:Op zondag 9 april 2017 17:09 schreef derLudolf het volgende:
Over rundvlees gesproken Piet, de slager waar ik een koe wil laten slachten kan het maar een week laten afhangen. Kun je ook delen droog laten rijpen eigenlijk. Bijvoorbeeld de lende
Waar vind je die "veel slagers" dan? Want in NLwordt het vlees meestal nog bewegend in de vitrine gemikt onder de drogreden "vers"?quote:Op zondag 9 april 2017 17:23 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ja, dat kan, veel slagers doen niet anders. droog rijpen is een vak trouwens.
Goede vraag. Ik weet er een paar, oa de Hanos rijpt droog voor je op bestelling, de Edekaslager in Kleef.quote:Op zondag 9 april 2017 17:25 schreef fietsie het volgende:
[..]
Waar vind je die "veel slagers" dan? Want in NLwordt het vlees meestal nog bewegend in de vitrine gemikt onder de drogreden "vers"?
Hanos vereist een KvK inschrijving met een tot horeca te herleiden bedrijfsfunctie, dat wordt em nie.quote:Op zondag 9 april 2017 17:32 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Goede vraag. Ik weet er een paar, oa de Hanos rijpt droog voor je op bestelling, de Edekaslager in Kleef.
Tellen de workshops die je vrouw geeft niet? Zij moet toch koffie/thee etc geven ihk van d cursus? Kennis gaf yogacursussen en die kreeg ook een hanospasquote:Op zondag 9 april 2017 17:33 schreef fietsie het volgende:
[..]
Hanos vereist een KvK inschrijving met een tot horeca te herleiden bedrijfsfunctie, dat wordt em nie.
(En voor er mensen gaan brullen "Waar staat dat dan" of "Nee hoor". Met 2 verschillende bedrijfsvormen poging gedaan bij Hanos Heerenveen. 2x dit antwoord).
Bedrijf van mijn man is chemiegroothandel, en heeft een kantine was mijn verhaalquote:Op zondag 9 april 2017 17:39 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Tellen de workshops die je vrouw geeft niet? Zij moet toch koffie/thee etc geven ihk van d cursus? Kennis gaf yogacursussen en die kreeg ook een hanospas
Vorig jaar heb ik het niet gedaan. Gevolg een boom vol met kleine appels. Indien de boom dit jaar weer afgeladen vol zit ga ik dieven.quote:Op zondag 9 april 2017 16:21 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Heb dat hier ook, maar vraag me af of je niet de helft moet verwijderen zodat het fruit ook groot wordt.
Dat had ik dus met mijn perzikquote:Op zondag 9 april 2017 17:45 schreef z80 het volgende:
[..]
Vorig jaar heb ik het niet gedaan. Gevolg een boom vol met kleine appels. Indien de boom dit jaar weer afgeladen vol zit ga ik dieven.
Volgens mij is dat per vestiging verschillend en wie je aan de balie treft.quote:Op zondag 9 april 2017 17:51 schreef Myraela het volgende:
Hanos deed bij mij helemaal niet moeilijk eigenlijk.
Ik presenteer stukjes "kip", volledig doorgekookt en smakeloos. Hondenvoer. Saus: niet pittig, extreem zout en ketjap overheerst.quote:Op zondag 9 april 2017 17:07 schreef Maarten het volgende:
Ik ga het Indonesische wonder vd Appie maar eens opwarmen.
Dat doe je vast niet nog een keer?quote:Op zondag 9 april 2017 17:57 schreef Maarten het volgende:
[..]
Ik presenteer stukjes "kip", volledig doorgekookt en smakeloos. Hondenvoer. Saus: niet pittig, extreem zout en ketjap overheerst.
De rijst. Oh, de rijst. Ik wist niet dat witte rijst zo mishandeld kon worden. Kennelijk 89 minuten voorgekookt, smakeloze pap.
En dat voor ¤4,99.
[ afbeelding ]
Bonzo!quote:Op zondag 9 april 2017 17:57 schreef Maarten het volgende:
[..]
Ik presenteer stukjes "kip", volledig doorgekookt en smakeloos. Hondenvoer. Saus: niet pittig, extreem zout en ketjap overheerst.
De rijst. Oh, de rijst. Ik wist niet dat witte rijst zo mishandeld kon worden. Kennelijk 89 minuten voorgekookt, smakeloze pap.
En dat voor ¤4,99.
[ afbeelding ]
Wederom in Ierland, dit keer weer met veevoer. Dit keer komt het weg uit New Orleans.quote:
Aanmelding kon gewoon online?quote:Op zondag 9 april 2017 17:53 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Volgens mij is dat per vestiging verschillend en wie je aan de balie treft.
Volgens mij stond die ook in het 'smerigste dat je ooit hebt gegeten' topic of iets. In ieder geval al een keer iets over gelezen, maar wilde het niet van te voren al voor je verpesten.quote:Op zondag 9 april 2017 17:57 schreef Maarten het volgende:
[..]
Ik presenteer stukjes "kip", volledig doorgekookt en smakeloos. Hondenvoer. Saus: niet pittig, extreem zout en ketjap overheerst.
De rijst. Oh, de rijst. Ik wist niet dat witte rijst zo mishandeld kon worden. Kennelijk 89 minuten voorgekookt, smakeloze pap.
En dat voor ¤4,99.
[ afbeelding ]
Ah, ik wist niet dat ik voor je gekookt had... eetsmakelijkquote:Op zondag 9 april 2017 17:57 schreef Maarten het volgende:
[..]
Ik presenteer stukjes "kip", volledig doorgekookt en smakeloos. Hondenvoer. Saus: niet pittig, extreem zout en ketjap overheerst.
De rijst. Oh, de rijst. Ik wist niet dat witte rijst zo mishandeld kon worden. Kennelijk 89 minuten voorgekookt, smakeloze pap.
En dat voor ¤4,99.
[ afbeelding ]
Dat ziet er bijzonder onsmakelijk uitquote:Op zondag 9 april 2017 17:57 schreef Maarten het volgende:
[..]
Ik presenteer stukjes "kip", volledig doorgekookt en smakeloos. Hondenvoer. Saus: niet pittig, extreem zout en ketjap overheerst.
De rijst. Oh, de rijst. Ik wist niet dat witte rijst zo mishandeld kon worden. Kennelijk 89 minuten voorgekookt, smakeloze pap.
En dat voor ¤4,99.
[ afbeelding ]
Ik eet toch liever dit als dat verbrande vlees van fietsie.quote:Op zondag 9 april 2017 17:57 schreef Maarten het volgende:
[..]
Ik presenteer stukjes "kip", volledig doorgekookt en smakeloos. Hondenvoer. Saus: niet pittig, extreem zout en ketjap overheerst.
De rijst. Oh, de rijst. Ik wist niet dat witte rijst zo mishandeld kon worden. Kennelijk 89 minuten voorgekookt, smakeloze pap.
En dat voor ¤4,99.
[ afbeelding ]
*geeft aftersun*quote:
Die hadden oester-roomijs!quote:Op zondag 9 april 2017 14:00 schreef Memento-Mori het volgende:
..bij inteligentia ice op Strijp s, hier om de hoek dus.
Ja. Eens.quote:Op zondag 9 april 2017 18:46 schreef zeefje het volgende:
Ik had vanmiddag bloedsinasappel-ijs. Jemig da's goddelijk
drukte was al voorbij denk ik.. Ik had 'n bolletje citroen/Thaise basilicum. (mweh vind de citroen basilicum in Utrecht lekkerder), 'n bolletje limoen/koriander/roze peper: dat was apart cq wennen en 'n bolletje framboos/Rozemarijn die was erg smakelijk.quote:Op zondag 9 april 2017 18:40 schreef minilot het volgende:
[..]
Die hadden oester-roomijs!
Wel ziek druk daar op warme dagen..
Rozemarijn-framboos klinkt heerlijkquote:Op zondag 9 april 2017 18:48 schreef Memento-Mori het volgende:
[..]
drukte was al voorbij denk ik.. Ik had 'n bolletje citroen/Thaise basilicum. (mweh vind de citroen basilicum in Utrecht lekkerder), 'n bolletje limoen/koriander/roze peper: dat was apart cq wennen en 'n bolletje framboos/Rozemarijn die was erg smakelijk.
Ik had gisteren een hoorntje met passievrucht en kokos, dat was echt perfectie. Ik kies normaal altijd zware smaken zoals chocolade enzo, maar ik ga toch eindelijk over naar fruit.quote:Op zondag 9 april 2017 18:46 schreef zeefje het volgende:
Ik had vanmiddag bloedsinasappel-ijs. Jemig da's goddelijk
ik ben altijd al van de fruitig smaakjes geweest bij ijs, gister bij de awesomeste Milkshake ever was ik ook de enige die hoor de fruity variant ging, de rest had chocola en caramel, ik was wel ook de enige die 'm op kreegquote:Op zondag 9 april 2017 18:56 schreef Myraela het volgende:
[..]
Ik had gisteren een hoorntje met passievrucht en kokos, dat was echt perfectie. Ik kies normaal altijd zware smaken zoals chocolade enzo, maar ik ga toch eindelijk over naar fruit.
Hoe gaat het? Want deze tijd is natuurlijk een enorme aanslag op je gevoel, daar zal je wel doodmoe van worden.quote:Op zondag 9 april 2017 18:58 schreef liedetector het volgende:
hier zo een roti kip kerrie en een roti kip ketjap van aarti, te moe om nog te koken .....
Hij zag er errug goed uitquote:Op zondag 9 april 2017 19:01 schreef Memento-Mori het volgende:
[..]
ik ben altijd al van de fruitig smaakjes geweest bij ijs, gister bij de awesomeste Milkshake ever was ik ook de enige die hoor de fruity variant ging, de rest had chocola en caramel, ik was wel ook de enige die 'm op kreeg
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |