abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_170065900
registreer om deze reclame te verbergen
Dat is het punt met Dylan ook een beetje, het feit dat het op tape staat betekent niet dat het voor uitgave was bestemd, zeker niet in de 60’s. Nu is hij er zelf nog bij, dus is die gewetenskwestie niet aan de orde. Van bijvoorbeeld The Kinks zijn alle sessies en multi-tracks tot aan 1967 zo'n beetje vernietigd, dus dan is het weer heel bijzonder als er een krakende acetate met een alternatieve take wordt teruggevonden.

The Beatles zijn qua studiomateriaal goed bewaard gebleven, een beetje met geluk van het label en de studio en een beetje door een vooruitziende blik. Maar neem als voorbeeld ‘Paperback Writer’, take 1 bevat voorbereidingen en werd afgebroken in het eerste couplet, take 2 was perfect en werd gebruikt om de vocalen en bas op te overdubben. Dat zegt niet dat ze het in 5 minuten geklaard hadden en dat we het hele proces kunnen horen. De tape liep simpelweg nog niet in die tijd als ze nog aan het repeteren en arrangeren waren. Leuke sessie om te horen, maar geen revelatie en zegt heel weinig over de totstandkoming van het liedje in de studio.

Precies het tegenovergestelde: dat er voor The White Album 99 takes van ‘Not Guilty’ in het archief zitten betekent ook weer niet dat ze aan het klooien waren en dat alle 99 takes iets totaal anders bevatten. Dat is duidelijk ‘work in progress’ opgebouwd vanaf de start, waar ze er misschien bijvoorbeeld 5 takes over deden om een bepaalde break goed te krijgen en waar het dus 4 keer mislukt klinkt, en ik zie geen enkele noodzaak om dat officieel uit te brengen.

Je moet er dus goed mee uitkijken, gelukkig gaat het bij The Beatles langs het eerder genoemde strenge comit. Er zijn daarom interessante projecten en opnames die nooit zullen uitkomen omdat bijvoorbeeld de weduwe van George Harrison de wensen van haar man honoreert, zelfs als het Beatles-opnames van McCartney betreft.

Neem ’Carnival Of Light’, ontbrekend op deze ‘Sgt. Pepper’ deluxe-editie. Een lang avant garde-stuk met mythische status, nmaal te horen geweest in Londen in 1967 en daarna geen seconde meer door iemand anders buiten de inner circle gehoord. Waarschijnlijk totale nonsens en niet om aan te horen. Historisch gezien onbetaalbaar. Zou een groot item zijn in een boxset of als losse release. Midden jaren 90 voorbereid om uit te komen op het Anthology-project. Dit was McCartney’s project, maar George Harrison vond het niets (zei in de pers “avant garde a clue”), en er is geen enkele kans dat de weduwe van Harrison tegen die wens in zal gaan. Het is tot op de dag van vandaag nog niet uitgekomen, en zal nu ook weer niet gebeuren. (En McCartney weet stiekem dat de huidige status veel beter is.)

Opvallend hier bijvoorbeeld is dat Harrison’s initile Pepper-liedje ‘Only A Northern Song’ volledig ontbreekt, zelfs de uiteindelijke versie komt niet aan bod. Dat zou goed door zijn familie kunnen zijn bepaald, het is een van de slechtste liedjes die hij ooit schreef, en dat nou net voor ‘Sgt. Pepper’, waarna George Martin hem terecht vroeg om een tweede poging te wagen en daarna met sleutelstuk ‘Within You Without You’ aankwam.

Of live (in het algemeen), zo veel bijzondere en goede opnames, maar de enige live-versies van The Beatles die ooit volledig zullen uitkomen zijn de 3-track recordings van Hollywood Bowl ’64 en ’65, toevallig vorig jaar eindelijk uitgebracht, 40 jaar (!) na de LP-uitgave voor het allereerst op CD. De andere opnames voldoen in hun ogen niet aan de kwaliteitsstandaard. Zelfs voor die halfbakken live-docu van vorig jaar hebben ze overal studio-elementen ingevlogen om het publiek maar niet het idee te geven dat The Beatles live niet zo goed waren, omdat de opnames door techniek ter plaatse niet voldeed aan de standaarden van nu.

Op deze nieuwe boxset gaat het puur om studio-sessies, geen thuisdemo's, 1-2 takes van liedjes inclusief commentaar vanuit de studio ter plekke, waarvan er van een stuk of 5 nog geen seconde van beschikbaar is buiten de uiteindelijke versie. Ook nog eens allemaal McCartney-nummers, dus dat zit wel goed.

Ze waken er echt voor, daardoor stonden de alternatieve versies van Anthology pas een paar maanden na de catalogus op de streaming-outlets, om het nieuwe publiek niet te verwarren. Dingen zoals hier, zie geen enkele reden om hele goed uitgevoerde demo’s en takes niet te willen horen, vooral als het om je favoriete liedjes gaat:

https://open.spotify.com/track/7fqkliaTEAp3nHD2Eti4Oz
https://open.spotify.com/track/2EtQTbZYuYRp8yOiYVylNb
https://open.spotify.com/track/3WVPIqZQWmKOvHsTSBw8RA
https://open.spotify.com/track/1pDSTmPY3bqTW16NBkdvjv
pi_170067387
Ik heb 3 originele mono LP's uit de VS, NL en meen ik UK.
Het remixen met een pc doet alle voordelen van vinyl verdwijnen.
Ze zouden analoog moeten worden gemixt.
pi_170088201
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 april 2017 16:06 schreef Aisumasen het volgende:
Opvallend hier bijvoorbeeld is dat Harrison’s initile Pepper-liedje ‘Only A Northern Song’ volledig ontbreekt, zelfs de uiteindelijke versie komt niet aan bod. Dat zou goed door zijn familie kunnen zijn bepaald, het is een van de slechtste liedjes die hij ooit schreef, en dat nou net voor ‘Sgt. Pepper’, waarna George Martin hem terecht vroeg om een tweede poging te wagen en daarna met sleutelstuk ‘Within You Without You’ aankwam.
Lijkt mij sterk, er staat wel een stereo-versie op Anthology 2. Die hadden ze makkelijk kunnen pakken. Denk eerder dat het een keuze is om alleen nummers te nemen die ook op de plaat zijn beland.
Nintendo 3DS Vriendcode: 0259-0280-4485
pi_170088613
registreer om deze reclame te verbergen
zoals Penny Lane en Strawberry Fields bv ? :)
pi_170088797
Ik ben blij dat ze Penny Lane en SFF er op hebben gezet, maar vind het ook wel jammer dat ze niet een mooie box hebben gemaakt met al het materiaal uit de SP/MMT periode. Hopelijk blijft het niet bij deze ene box!
Bleuh.
pi_170148633
"Carnival of Light" en "Only A Northern Song" waren volgens Giles Martin bijna op de box beland, maar vielen af omdat ze niet echt onderdeel zijn van Sgt Pepper:

quote:
At a Q&A session, Martin was asked by Paul Sinclair whether "Carnival of Light was considered for bonus material in the boxed set, to which Martin replied: "Yes, it was. As was 'It’s Only A Northern Song', as well, actually. But it wasn’t really part of Pepper. It wasn’t part of the Sgt. Pepper recording. It’s a very different thing. I hope we can do something interesting with that at some point…but it wasn’t really part of the Sgt. Pepper album."
Nintendo 3DS Vriendcode: 0259-0280-4485
pi_170148800
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 april 2017 16:15 schreef nomar83 het volgende:
"Carnival of Light" en "Only A Northern Song" waren volgens Giles Martin bijna op de box beland, maar vielen af omdat ze niet echt onderdeel zijn van Sgt Pepper:

[..]

Hier meer: http://www.superdeluxeedi(...)-abbey-road-studios/

"I hope we can do something interesting with that at some point…"

'Yellow Submarine' boxset bevestigd ;).
pi_170160178
quote:
17s.gif Op vrijdag 7 april 2017 17:03 schreef Groot-Nederlander het volgende:
Ik heb 3 originele mono LP's uit de VS, NL en meen ik UK.
Het remixen met een pc doet alle voordelen van vinyl verdwijnen.
Ze zouden analoog moeten worden gemixt.
Dit bedoel ik niet snarky, maar dat zou alle voordelen van een moderne remix doen verdwijnen. Een analoge stereo-mix hebben we al, de 1967-mix. Totaal zinloos om dat op dezelfde manier te doen en anno 2017 tegen dezelfde beperkingen aan te lopen. Analoog naar digitaal is simpelweg 0-en en 1-en, het ligt er aan wat er daarn gedaan mee wordt of het nog beter gaat klinken of dat er juist afbraak gaat plaatsvinden.
pi_170277760
Beatles 1+ Blu-Ray deluxe-editie voor een dumpprijs: https://www.amazon.co.uk/1-Beatles-Limited/dp/B01576X9J0/ Komt inclusief belasting en verzendkosten uit op 23,50. Je moet denk ik wel snel zijn, want op de andere internationale sites zijn ze alweer richting de 50 euro.
pi_170470111
Ondertussen is Paul in Japan aanwezig, alwaar later deze middag (NL tijd) het eerste concert van het jaar zal worden gehouden in de historische Budokan. Daarna nog 3 dagen Tokyo Dome voor de boeg. Wat zullen de vernieuwingen zijn? Welke troeven worden er speciaal voor Budokan uit de kast getrokken? Soms wordt er na een langere rustperiode een groter verrassing toegevoegd aan de setlist, maar soms wordt juist terug gegrepen op de setlist van het laatste concert. En aangezien de tour nog steeds hetzelfde heet zou dat best kunnen. Eind van de middag zullen we het weten als het concert klaar is.

Tegelijkertijd loopt Noord Amerika warm, omdat vandaag de eerste USA dates bekend worden gemaakt. Dat zal waarschijnlijk wel de zomer worden.

Er zijn ook mensen van Paul in Zuid Amerika gezien die voorbereidingen treffen voor concerten in de herfst.

Het wordt mogelijk weer een druk schema, dat we nu alleen maar mogen hopen dat Paul in de buurt van Europa komt. Heel misschien het jaar afsluiten vlak bij (zijn) huis in de UK en in het koude december nog even een handvol concerten in de buurt????? Laten we het hopen.
pi_170471560
De besloten repetitie in de Budokan had enkel de 'Sgt. Pepper' reprise met volledig eind als nieuwigheidje. De vorige keer dat hij aldaar repeteerde deed hij alles wat hij later die leg van een tournee nodig zou hebben, dus ik zie het niet rooskleurig in. Tour is ook met handjevol gigs pas jaar onderweg, de vorige wist hij met eenzelfde set over bijna 3 jaar uit te smeren. De aan te kondigen shows in Noord Amerika in juli zijn ook specifiek in territoria waar het de pers en lokale fans niet zal opvallen.

edit: Oh, en MSG... nou ja, ook alweer 6 jaar geen reguliere tour-gig in NYC gehad.

We weten het bij de aftrap over anderhalf uur. Vroege gigs aldaar.

[ Bericht 4% gewijzigd door Aisumasen op 25-04-2017 11:40:00 ]
pi_170474174
Hahaha, AHDN, 'Jet', 'Drive My Car', ennnnn we zijn weer terug in 2011.
pi_170474762
.... juniors farm, let me roll it, I've got a feeling, my Valentine, 1985, maybe I'm amazed, we can work it out.....

ik volg het op
http://www.setlist.fm/set(...)-japan-3be6183c.html
Later meer, en de complete & definitieve lijst
pi_170475017
Zal de quote aanpassen als ik niet op mobiel zit, maar check vorige topic, zondag 9 oktober 2016 @ 01:54 • 224, ik zeg:

"'Junior's Farm' dan wel weer terug van de week ipv 'Letting Go'. Dat is een solo-hit op de gecementeerde plek 3 die plaats moest maken voor een solo-hit die na 5 jaar werd teruggebracht nadat het werd vervangen door de tweede genoemde track die al eerder was toegevoegd in de plaats va... ik kan het zelf niet meer volgen, maar we gaan al jaren in cirkels:

2010: 'Letting Go' gedebuteerd (sinds 1976), slechts een jaar later in 2011 vervangen door 'Junior's Farm' als debuut (sinds 1975). 2 jaar later in 2013 'Junior's Farm' gedropt voor 'Listen To What The Man Said', 2 jaar later 'Listen To What The Man Said' gedropt en in 2016 vervangen voor ... 'Letting Go' (2010-2011), die half jaar later weer werd vervangen door 'Junior's Farm' (2011-2013)."


:D. Ennnn daar is 'Junior's Farm' weer in 2017. McCartney moet wel de ultieme troll zijn. 'Let Me Roll It', 'I've Got A Feeling', gewoon weer terug bij af. Straks weer 'Dance Tonight'?

[ Bericht 0% gewijzigd door Aisumasen op 25-04-2017 15:35:09 ]
pi_170475733
En zoals verwacht de Pepper reprise. Tweede keer ooit (1964-2014 eenmalig) dat hij een anniversary honoreert. Nou, dat was het dan.
pi_170476644
Ik zie "I wanna be your man" in de setlist. Klopt dat echt? Dat zou wel iets "nieuws"/"unieks" zijn in de setlist. Die is slechts incidenteel in de avondsessie voorbij gekomen. Komt meestal alleen als soundcheck nummer voorbij.

Magical mystery tour ook terug van weg geweest.

Sgt Pepper terug, zoals voorspeld door Aisu. Anniversary nummertje. Maar uiteraard niks van Flowers in the dirt, ondanks dat we daar de laatste maanden mee gebombardeerd zijn.

Verder dezelfde nummers als in de afgelopen 30 jaar, en vooral ook de laatste 15 jaar, de nummers die deze band tot in den treuren kent. Hoeveel kan er nog gecombineerd worden met die nummers tot nieuwe setlists? Waarbij bepaalde nummers standaard in de setlist vast zitten. Hey Jude als laatste nummer van de basis set, inclusief meezing activiteit.
pi_170491291
Dus:

July 5: Miami (FL) - AmericanAirlines Arena
July 10: Tampa (FL) - Amalie Arena
July 13: Duluth (MN) - Infinite Energy Arena
July 15: Bossier City (LA) - CenturyLink Center
July 19: Wichita (KS) - INTRUST Bank Arena
July 21: Des Moines (IA) - Wells Fargo Arena
July 23: Omaha (NE) - CenturyLink Center
July 25: Tinley Park (IL) - Hollywood Casino Amphitheatre

September 11: Newark (NJ) - Prudential Center
September 15: New York (NY) - Madison Square Garden
September 19: Brooklyn (NY) - Barclays Center
September 23: Syracuse (NY) - Carrier Dome
September 26: Uniondale (NY) - Nassau Coliseum
October 1: Detroit (MI) - Little Caesars Arena

En aan te kondigen:

October 13: Porto Alegre - Estdio Beira Rio
October 15, So Paulo - Allianz Parque
October 17, Belo Horizonte - Estdio Mineiro
October 20, Salvador - Arena Fonte Nova

3 dingen vallen op:

1) eindelijk gehele legs in n keer aangekondigd om de fans een keer niet te naaien
2) eindelijk eens data ver van tevoren zodat fans plannen kunnen maken
3) secundaire markten en/of bijzondere locaties, zodat hij dezelfde set kan doen zonder dat het de pers en reguliere bezoekers opvalt dat hij in cirkels gaat en een groot gedeelte van de set al 15 jaar doet

Punt 1 en 2 een grote verbetering, punt 3 is om cynisch van te worden. Budokan is geen reguliere gig, nog eens 4 keer zo duur, dus 1/3 zo kort gek genoeg, net zoals de vorige keer. En ook net zoals toen een afwijkende setlist, bijvoorbeeld 'Drive My Car' is al jaren geen onderdeel meer van de tour, 'Every Night' speelt hij alleen tijdens soundchecks. Maar niets waar ze uberhaupt nog voor hoeven te repeteren. De drie keer in de Tokyo Dome deze week zal dezelfde set hebben als de laatste volledige tour-show in oktober, met de Wings-track in het begin afgewisseld, en 'I Saw Her Standing There' en 'Get Back' enzo roterend in de toegift. Nieuwe solo-toevoegingen tijdens de bijna 200 shows in de afgelopen volle 5 jaar: 'Hi Hi Hi', 'Another Day' en 'Listen To What The Man Said' in 2013, die tweede alweer gedropt, die derde al tijdens de tour af en aan gedropt en nu voorgoed, en in 2015 'Temporary Secretary', ook alweer af en toe gedropt.

Vandaar 'I Wanna Be Your Man' dus, gerepeteerd in 2014 voor een kort moment met Ringo, voor Desert Trip vorig jaar solo opgewarmd. Een van die songs die nu in de soundcheck zal blijven hangen en voor een gig als Budokan openbaar wordt gedaan. Het is van de gekken dat ik hem 11 keer heb gezien over 7 jaar in 8 verschillende landen in 2 werelddelen met een tour of 5, en ik nog steeds nooit een nummer als 'Good Day Sunshine' of 'One After 909' of 'I'll Follow The Sun' of 'Things We Said Today' heb gehoord. Nummers die hij er altijd ingooit op speciale momenten of juist zeer sporadisch in het rotatie-slot, maar die je gewoon mist als je niet bij lke gig bent. En dan een benefiet-concertje voor bobo's of zaal-gig voor insiders en al die tracks komen weer langs. Geen enkele reden om dat niet aan de fans te geven.
pi_170497856
Nog even samengevat welke nummers in de setlist anders waren:

Extra/anders:
Drive My Car (ipv got to get you into my life/can't buy me love)
Junior's Farm (ipv letting go en/of temporary secretary)
Every Night
I Wanna Be Your Man
Magical Mystery Tour (ipv eleanor rigby? hoewel niet te vergelijken met elkaar)
Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band (Reprise)(ipv band on the run)

Verdwenen tov vorig jaar (standaard setlist)
Save us
here there & everywhere
you won't see me
and I love her
new
fool on the hill
four,five seconds
something
encore:
birthday/helter skelter/I saw her standing there(/get back)

Welke nummers kunnen we morgen weer terug verwachten? Er zijn toch wel een aantal nummers waarvan ik het zonde vind dat ze uit de setlist zijn verdwenen. Welke van de nieuwe nummers zijn blijvers?
pi_170499806
quote:
0s.gif Op woensdag 26 april 2017 13:12 schreef awijmans het volgende:
Nog even samengevat welke nummers in de setlist anders waren:

Extra/anders:
Drive My Car (ipv got to get you into my life/can't buy me love)
Junior's Farm (ipv letting go en/of temporary secretary)
Every Night
I Wanna Be Your Man
Magical Mystery Tour (ipv eleanor rigby? hoewel niet te vergelijken met elkaar)
Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band (Reprise)(ipv band on the run)

Verdwenen tov vorig jaar (standaard setlist)
Save us
here there & everywhere
you won't see me
and I love her
new
fool on the hill
four,five seconds
something
encore:
birthday/helter skelter/I saw her standing there(/get back)

Welke nummers kunnen we morgen weer terug verwachten? Er zijn toch wel een aantal nummers waarvan ik het zonde vind dat ze uit de setlist zijn verdwenen. Welke van de nieuwe nummers zijn blijvers?
Niet eens cynisch bedoeld, maar zoals ik hierboven opmerk zal het exact dezelfde set zijn als een half jaar geleden. Met alleen de Sgt. Pepper reprise ertussen gepropt, misschien in de plaats van 'FourFiveSeconds'. Budokan was een speciale gig met een festival-set benadering. Net zoals dat 'I'll Follow The Sun', 'Every Night' en 'Calico Skies' altijd terugkomen als hij een exclusieve set doet in een zaal ergens.

Hetzelfde gebeurde met Desert Trip: paar nieuwe verrassingen en oude vaste liedjes die terugkwamen ('Day Tripper' en 'A Day In The Life' toen bijvoorbeeld) en toen ook 1 op 1 de set van een half jaar eerder in de arena's de week daarvoor.

Met als enige verschil dat hij nu weer 3 keer op dezelfde plek staat, en hij sowieso in Tokyo Dome altijd iets meer afwisselt, maar echt alleen op 'Jet'/'Junior's Farm' en 'Get Back'/'I Saw Her Standing There' niveau.
pi_170562832
quote:
0s.gif Op woensdag 26 april 2017 14:39 schreef Aisumasen het volgende:

[..]

Niet eens cynisch bedoeld, maar zoals ik hierboven opmerk zal het exact dezelfde set zijn als een half jaar geleden. Met alleen de Sgt. Pepper reprise ertussen gepropt, misschien in de plaats van 'FourFiveSeconds'. Budokan was een speciale gig met een festival-set benadering. Net zoals dat 'I'll Follow The Sun', 'Every Night' en 'Calico Skies' altijd terugkomen als hij een exclusieve set doet in een zaal ergens.

Hetzelfde gebeurde met Desert Trip: paar nieuwe verrassingen en oude vaste liedjes die terugkwamen ('Day Tripper' en 'A Day In The Life' toen bijvoorbeeld) en toen ook 1 op 1 de set van een half jaar eerder in de arena's de week daarvoor.

Met als enige verschil dat hij nu weer 3 keer op dezelfde plek staat, en hij sowieso in Tokyo Dome altijd iets meer afwisselt, maar echt alleen op 'Jet'/'Junior's Farm' en 'Get Back'/'I Saw Her Standing There' niveau.
En het is inderdaad 1 op 1 de set uit 2016 zoals verwacht. Nog steeds de 'One On One'-tournee.

En verschil, wat avond 1 gelijk een van de sterkste openingen ooit maakt, hij deed 'Save Us' niet en deed n 'Junior's Farm' n 'Letting Go. De Pepper-reprise zit in de toegift, goede plek. Dat n hij kondigt 'Mr. Kite' specifiek aan met de 50-jarige verjaardag, hij heeft nooit eerder songs toegevoegd of "gevierd" op die manier. Nog steeds n toegift met 5 (eerst 4) songs ipv twee met elk 3.

'I Wanna Be Your Man' is nu vast onderdeel van de set richting het einde, dit is onder de streep ten koste gegaan van 'Here, There & Everywhere' in de piano-set. Het is wederom een klucht, hoe kan dit.

Avond 2 weer 'Save Us' op de oude plek ipv 'Junior's Farm' en 'Jet' ipv 'Letting Go', plus in de akoestische set helemaal wild: 'I've Just Seen a Face' ipv 'We Can Work It Out'. Toegift van de tweede show is nu bezig, vul het straks wel aan.

Paar leuke vragen in deze Q&A, antwoorden afwijkend als vaak: https://live.line.me/channels/73/broadcast/2714854

Vraag over 'Flowers In The Dirt'-liedjes live: "wel over nagedacht, niet gerepeteerd". Sja.

[ Bericht 4% gewijzigd door Aisumasen op 29-04-2017 14:30:45 ]
pi_170599428
quote:
0s.gif Op zaterdag 29 april 2017 14:09 schreef Aisumasen het volgende:

[..]

En het is inderdaad 1 op 1 de set uit 2016 zoals verwacht. Nog steeds de 'One On One'-tournee.

En verschil, wat avond 1 gelijk een van de sterkste openingen ooit maakt, hij deed 'Save Us' niet en deed n 'Junior's Farm' n 'Letting Go. De Pepper-reprise zit in de toegift, goede plek. Dat n hij kondigt 'Mr. Kite' specifiek aan met de 50-jarige verjaardag, hij heeft nooit eerder songs toegevoegd of "gevierd" op die manier. Nog steeds n toegift met 5 (eerst 4) songs ipv twee met elk 3.

'I Wanna Be Your Man' is nu vast onderdeel van de set richting het einde, dit is onder de streep ten koste gegaan van 'Here, There & Everywhere' in de piano-set. Het is wederom een klucht, hoe kan dit.

Avond 2 weer 'Save Us' op de oude plek ipv 'Junior's Farm' en 'Jet' ipv 'Letting Go', plus in de akoestische set helemaal wild: 'I've Just Seen a Face' ipv 'We Can Work It Out'. Toegift van de tweede show is nu bezig, vul het straks wel aan. [..]
En de toegift werd dus *tromgeroffel* 'I Saw Her Standing There' ipv 'Birthday'. En avond 3 was weer identiek aan avond 1 maar dan met 'Jet' ipv 'Letting Go' en als toegift ipv n van de eerder genoemden ... 'Get Back'.


quote:
0s.gif Op woensdag 26 april 2017 00:53 schreef Aisumasen het volgende:
[..] De drie keer in de Tokyo Dome deze week zal dezelfde set hebben als de laatste volledige tour-show in oktober, met de Wings-track in het begin afgewisseld, en 'I Saw Her Standing There' en 'Get Back' enzo roterend in de toegift. [..]
:%

De band zat niet helemaal op n lijn, want na de Pepper-reprise in de toegift gaan ze altijd snel in 'Hi Hi Hi', maar nu deden ze "de rotatie song" eerst, en Rusty kreeg die memo niet:

pi_170698144
22 minuten Japans interview met Paul met random vragen van fans uit een 'golden box'.


Vragen van fans, dus "anders". Simpeler, alledaagse vragen.

Random vragen, dus soms reageert Paul wat ongemakkelijk. De namen zijn vreemd voor hem. En de kaartjes 'tikken' wel lekker, waarschijnlijk, denk ik.
pi_170714704
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 mei 2017 08:33 schreef awijmans het volgende:
22 minuten Japans interview met Paul met random vragen van fans uit een 'golden box'.


Vragen van fans, dus "anders". Simpeler, alledaagse vragen.

Random vragen, dus soms reageert Paul wat ongemakkelijk. De namen zijn vreemd voor hem. En de kaartjes 'tikken' wel lekker, waarschijnlijk, denk ik.
Hierboven gelinkt ;). Boh, werd helemaal gek van die kaartjes. 't is dat het McCartney is... ;) Rare act voert hij hier weer op, ja. En zo jammer dat er een paar best interessantere vragen gesteld worden maar hij gewoon nergens op antwoordt, alles afwijkend, je schreeuwt om een follow-up vraag die nooit komt.

In september een interessante test: 2 gigs in Madison Square Garden, 2 gigs in Newark (New Jersey, maar aan de andere kant van de Hudson), 2 gigs in Brooklyn (ook aan de andere kant van de rivier) plus 2 gigs in Syracuse (5 uur van Manhattan) en Uniondale (2 uur van Manhattan). 10 shows in de NY area in 2 weken dus, waarvan 6 wel heel erg dichtbij elkaar. NY heeft hem al 6 jaar niet op tournee gezien, nou ja, Brooklyn slechts 4 jaar niet, dus sowieso wel 15 andere toevoegingen sinds de laatste keer (slechts stuk of 5 nog nooit in NY): wat zal de lokale pers schrijven als hij 6-10 keer een vrijwel identieke set met toch al flinke overlap met de vorige keer neerzet?

[ Bericht 0% gewijzigd door Aisumasen op 06-05-2017 14:36:36 ]
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')