abonnement Unibet Coolblue
pi_169569328
quote:
0s.gif Op donderdag 16 maart 2017 14:08 schreef L-E het volgende:

[..]

Laat dmv een echo controleren of hij goed zit, zou ik adviseren. Dat is bij mij eens niet gebeurd (foutje in de communicatie oid), met vervelende gevolgen.
Dit moest ik inderdaad ook laten doen van de huisarts. Heb ik braaf gedaan want ik wilde tenslotte niet voor niets een spiraal. ;)
pi_169575821
quote:
0s.gif Op donderdag 16 maart 2017 09:56 schreef exode het volgende:
Nog even over een slaaptrainer :D heeft iemand deze toevallig?
[ afbeelding ]

Ik vind het zo handig dat het ook meteen een wekker is voor als B wat ouder is.
Ik heb de zazu schaap die bevalt erg goed en werkt voor Jan ook goed. Ik weet niet of deze het zelfde werkt.
Als hij gaat slapen doe ik de schaap in slaap, ogen dicht scheepje is even donkerblauw (duur is instelbaar), daarna gaat het scherm op donker. Als hij bijna wakker moet worden gaat hij even op donkerblauw, half uurtje op groen dus dat betekend bijna tijd (duur instelbaar) en dan op lichtblauw en ogen open. Dit geeft wel een klik zal bij de aap denk ik ook zo zijn. Ik heb het geluid uit gezet dus hij geeft geen geluid maar geluid is instelbaar qua hoe hard en welk geluid oa blaten van een schaap

Wij vragen smorgens dus is schaap wakker? Anders terug naar bed. Hij komt tegenwoordig niet eerder van zijn kamer af dan als schaap wakker is of bijv even naar de wc en terug naar zijn kamer. Nu nog leren dat hij gaat aankleden als schaap wakker is.
https://www.fonq.nl/product/zazu-sam-schaap-slaaptrainer/125305/
  donderdag 16 maart 2017 @ 21:47:47 #253
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_169578800
Die hebben wij ook Goitske, bevalt ook hier heel goed :)
KuikenGuppy
pi_169579312
Het poepen op de wc gaat hier ook nog niet altijd goed Burdie :r F slaapt wel nog met een luier en poept dan vaak in de luier. Vandaag lukte het weer wel op de wc en de 'beloning' van 2 dino stickers moest meteen geïncasseerd worden :')
pi_169584984
Oei dat lijkt me ook zo vies. We zitten nog niet in dat stadium. Hij heeft op het potje willen zitten voor twee keer en heel lang en toen kwam er na een hele tijd na het badderen en plas uit. Dat was een week geleden haha. Ach het was een begin.

Ik zie bij de lidl een uitbedval hekje (waar we het hier laatst over hadden) van safety first. Merk staat volgens mij goed bekend en ziet er comfortabel uit met zo'n zachte rand en niet zo'n keiharde stang. Wou het hier toch even delen, ik denk erover om het te bestellen (toch voor op vakantie/logeren enz tzt)
pi_169585673
Nikki nog gefeliciteerd.

Burdie geen tips. Ik had bij ean heel veel goedkope onderbroekjes gekocht, met het idee van dan gooi ik ze bij poep weg. Was niet nodig maar ik zag het mezelf ook niet uitwassen.

Sac vond mijn slaapshirt mooi. Van haar moest ik die maar de hele dag aan.
  vrijdag 17 maart 2017 @ 09:12:14 #257
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_169585934
quote:
1s.gif Op woensdag 15 maart 2017 15:28 schreef Crumpette het volgende:
Gefeliciteerd nikki! *O*

Hoi :W het gaat hier goed, maar het blijft druk :'). Maar wel leuk. T is inmiddels een beetje aan de schuif over de vloer, en het is lente O+ dus we zijn vaak buiten.

Kunnen de koperspiralers me nog een beetje geruststellen? Ik heb begin april die afspraak, maar ik heb nu af en aan sinds augustus gebloed en ik zie wel op tegen weer een half jaar vloeien }:| iig is de mirena eruit. Pfff, stomme hormonen. (Wat dat betreft ging het wat minder, namelijk).

Verder blijft het hier spannend aan het huizenfront. :o :s)
Fijn dat hij eruit is! Hier zit hij nu 1,5 week en ik merk echt verschil. Mijn libido was na een week ineens weer aanwezig :o We hebben gewoon al twee keer seks gehad in 1 week, dat is een verdubbeling van het aantal keren sinds mei vorig jaar :@ :') Kijken of het misschien ook nog effecten op andere dingen gaat hebben zoals die enorme lusteloosheid of dat dat toch komt door gewoon moeeeeee.

In ieder geval heb ik maar 5 dagen bloedverlies gehad waarvan ik 1 dag meerdere maandverbandjes nodig had. Kan nu gewoon rondlopen zonder zelfs een inlegkruisje :) Hopelijk merk je snel verbetering!

quote:
0s.gif Op donderdag 16 maart 2017 09:56 schreef exode het volgende:
Nog even over een slaaptrainer :D heeft iemand deze toevallig?
[ afbeelding ]

Ik vind het zo handig dat het ook meteen een wekker is voor als B wat ouder is.
Ja wij hebben die! Hij is wel prima op zich maar we leggen hem altijd neer omdat hij echt enorm ratelt als hij staat. Lucas wordt niet wakker als de ogen open gaan, echt alleen van het wekkergeluid. Verder snapt hij het principe nog niet helemaal dus zogezien nog niet effectief :P
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_169586031
Hihi Chanty, ik ben benieuwd, hij komt vandaag binnen, Gaat volgende week meteen in zijn nieuwe slaapkamer.

Vandaag laatste dag masseren in mijn huidige praktijk in ons huis. Vreemd....toch 3,5 jaar mijn plekkie geweest.
  vrijdag 17 maart 2017 @ 09:36:56 #259
73386 Fazz
onderweg
pi_169586276
Wanneer gaan jullie definitief over Exode, dit weekend? Heeft B z'n speelgoed al ingepakt? ;)
pi_169586988
Volgende week vrijdag Fazz, nog wat laatste dingen komend weekend en maandag de hele dag. En donderdag zijn we samen vrij om alle laatste spullen in te pakken. We twijfelen nog wanneer we B laten inpakken, dat kan eigenlijk alleen woensdag aangezien hij donderdag naar KDV gaat.

Die laatste loodjes zijn best pittig.....en uiteraard komen we er nu ook achter dat bepaalde dingen niet kunnen. _O- Zoals de kast die nu in de woonkamer staat en we in de schuur hebben gepland, die is 10cm te hoog. Maar we hebben een oplossing bedacht. (het is een soort stellingkast van de Ikea. We halen de zijkanten eraf en gaan die als we er een keer tijd voor hebben 10 cm korter maken) :D
pi_169590366
Mijn nieuwbakken peuter doet even een dutje dus ik kom hier alvast even binnen :) Hoi!
Ik lees hier natuurlijk al een tijdje mee en al jullie kindjes lijken zo groot, maar gister kreeg Sjaak de USB met peuter-upgrade al dus hij past hier prima!
pi_169601104
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 maart 2017 13:35 schreef MevrouwCactus het volgende:
Mijn nieuwbakken peuter doet even een dutje dus ik kom hier alvast even binnen :) Hoi!
Ik lees hier natuurlijk al een tijdje mee en al jullie kindjes lijken zo groot, maar gister kreeg Sjaak de USB met peuter-upgrade al dus hij past hier prima!
Gefeliciteerd! en welkom.
S. 2014
J. 2016
  zaterdag 18 maart 2017 @ 06:34:54 #263
360012 Shopaholic1984
Girls just wanna have fun!
pi_169603829
Ook hier sinds gisteren 2 peuters.
Niet dat ik gisteren het gevoel had dat ze jarig waren. Vorige week is mijn opa overleden, donderdag gecremeerd. N nam het memorylanen erg serieus en is van de week met een longontsteking opgenomen in het ziekenhuis waarbij ze extra zuurstof nodig had. L hebben ze nagekeken in het ziekenhuis, maar die had gelukkig alleen keelontsteking. Toen kregen we te horen dat de oma van J is overleden, dus komende week weer een uitvaart.
N mocht gisteren gelukkig wel naar huis, maar het voelde niet als een feestdag.
We zouden vandaag hun verjaardag vieren, maar dat hebben we nu uitgesteld naar volgende week zondag.
Plaatje van mijn dametjes;

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Ze hebben zich afgelopen jaar hard ontwikkeld. Ze krijgen een eigen mening. Ze kunnen klimmen en klauteren als de beste. Ze zijn enorme kletskousen, maar veel in hun eigen taal. Al komen de nieuwe woorden en zinnen erg rap de laatste tijd. Ze kunnen puzzelen als de beste en een vormenstoof is een eitje. Ze kunnen ontzettend veel lol met elkaar maken, maar elkaar ook het leven zuur maken.
pi_169606660
Gefeliciteerd en welkom mevrouw cactus! *O*

Shop wat een heftige week zo! Gelukkig is je meisje weer thuis nu. :* En natuurlijk ook gefeliciteerd met je duo! *O* *O*

Exode succes met de laatste verhuisperikelen. Over precies week zitten jullie op zaterdagavond met jullie voetjes omhoog en een biertje in de hand op de bank in jullie nieuwe huis. O+

Ik heb net de taarten van T en S opgehaald. Ik vind ze supertof. Benieuwd wat de mannen er morgen van vinden.

Over een uurtje ga ik samen met T en S als cadeau voor hun verjaardag naar de theatervoorstelling van Brandweerman Sam. :)
pi_169607163
Van harte mw Cactus! Hoe gaat het met jullie allemaal nu? Is de rust een beetje wedergekeerd? En met de gezondheid van je vrouw?

Wat een heftige week shop. En wat zijn je meiden groot geworden zeg!

O wilde vandaag graag buiten slapen, met als op het kdv. "Ik wil buiten slapen en naar de vogeltjes luisteren". 💛
pi_169607260
Oh wat heerlijk Room O+ dat ze dat zo fijn vindt!

Welkom alle nieuwe peuters *O* ! Shop wat een zware tijd zeg. Veel sterkte voor jullie en fijn dat de meiden thuis zijn. Wat zijn ze groooot ineens ja :o ! En Cactus, die hoe merkte je de upgrade :+ ? Nieuwe driftbui-tactieken?

Wat een leuk cadeau NIKKI. Annie vindt naar het theater gaan geweldig. Ze heeft het nu nog over "Ik was met papa bij Koning Koos op schoot geweest!" :') :D .

Exode de laatste verhuisloodjes.. zet 'm op!

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 18-03-2017 13:44:59 ]
pi_169608261
Nog van harte gefeliciteerd met jullie verse peuters, Shop en MevrouwC!
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_169610096
Bedankt allemaal :)

Room, lief dat je het vraagt. Met vrouw gaat het lichamelijk goed maar ze moet emotioneel een hoop verwerken en dat kost haar veel kracht en tijd. Ze is heel rustig aan het re-integreren op het werk, maar ook dat kost haar heel veel kracht en dat gaat nog wel een lange tijd duren denk ik.
Ze vindt het ook lastig om geduld op te brengen met Sjaak, dus daarin doe ik nog heel veel. Ze is eigenlijk nooit alleen met hem thuis, want dat kan ze nog niet.

Razz, Sjaak kreeg de upgrade van 'meer ouwehoeren', hij vertelde me donderdag even: "mama auto rood, nana (mommy) auto vit". Zo uit de losse pols. Heel bizar hoe dat ineens gaat!
pi_169610395
Verse peuters! *O* .
Shop, wat een verhaal, en wat hebben jullie in één keer veel over je heen gekregen. Heftig en hopelijk hebben jullie alsnog een leuk feestje met elkaar straks.

Exode, veel succes met de verhuizing.

Wij waren vannacht ook in het ziekenhuis. I heeft al een paar dagen een beetje uitslag en verder had ze een wat droge hoest. Gisteravond werd ze ineens in bed zo erg benauwd. Ze zei: "Ik kan niet ademhalen". En zakte een beetje weg. Tjonge, dat vond ik echt een beetje eng zeg. :{ . Maar het bleek dus pseudo kroep te zijn. Eenmaal in het ziekenhuis ging het al snel veel beter, ze kreeg weer veel praatjes en het onderzoek van de dokter vond ze heel interessant. :D . Goed, nu zijn we al de hele dag aan de c_/ . :') .

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_169610877
He gets Fran, pseudokroep is heel naar. Gelukkig knapte ze snel op.

Cactus, fijn dat het lichamelijk goed gaat. Kan me best voorstellen dat er nu juist een grote klap komt, juist als er niet meer gevochten hoeft te worden. Moet voor jou toch wel zwaar zijn, om het meeste voor Sjaak op je te nemen?

Weet iemand een leuke theatervoorstelling waar ik met O naar toe kan gaan als we rond pasen in NL zijn? Ze is 2,5 maar zou best 3+ kunnen zien. Ik weet even niet waar ik zoeken moet :D
pi_169611786
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 maart 2017 17:21 schreef Roomsnoes het volgende:
He gets Fran, pseudokroep is heel naar. Gelukkig knapte ze snel op.

Cactus, fijn dat het lichamelijk goed gaat. Kan me best voorstellen dat er nu juist een grote klap komt, juist als er niet meer gevochten hoeft te worden. Moet voor jou toch wel zwaar zijn, om het meeste voor Sjaak op je te nemen?

Weet iemand een leuke theatervoorstelling waar ik met O naar toe kan gaan als we rond pasen in NL zijn? Ze is 2,5 maar zou best 3+ kunnen zien. Ik weet even niet waar ik zoeken moet :D
Ja, het valt niet mee. Merk dat mijn lichaam wel op begint te raken. 3x griep in 2 maanden tijd is een teken denk ik. Maar ja, wat doe je eraan he?

Theatervoorstellingen lijken nog zo ver weg, maar het lijkt me zo leuk om ooit met Sjaak te gaan doen O+
pi_169611869
Sterkte roomsoes

Het op raken van je lichaam herken ik ook wel. Heb een paar weken gewoon de kinderen op bed gedaan, snel doekje door de keuken, bakjes klaar zetten voor de volgende dag en ik tussen 20.00/20.30 mijn bed in. Ik kon niet meer
pi_169612196
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 maart 2017 17:21 schreef Roomsnoes het volgende:

Weet iemand een leuke theatervoorstelling waar ik met O naar toe kan gaan als we rond pasen in NL zijn? Ze is 2,5 maar zou best 3+ kunnen zien. Ik weet even niet waar ik zoeken moet :D
Wij gaan morgen naar een voorleesvoorstelling in het Hofpleintheater in Rotterdam. Wilde morgen eigenlijk naar Poep! (Die van de mol :) ) gaan maar die is helaas uitverkocht.
Ik zou gewoon even de agenda's van de theaters (en evt bibliotheken want die hebben ook weleens iets) bekijken, er zijn zoveel kleinere dingen. Ik vind Ageeth de Haan leuk trouwens. Ben bij een Sinterklaasconcert geweest en was echt heel leuk (en goed te doen voor de kleine peutertjes)
Ik vind de kleine voorstellingen vaak het leukst, maar doe het echt veel minder dan ik zou willen.

Arme I, beterschap Franny!

Hallo nieuwe peuters! :W
pi_169612382
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 maart 2017 17:21 schreef Roomsnoes het volgende:
He gets Fran, pseudokroep is heel naar. Gelukkig knapte ze snel op.

Cactus, fijn dat het lichamelijk goed gaat. Kan me best voorstellen dat er nu juist een grote klap komt, juist als er niet meer gevochten hoeft te worden. Moet voor jou toch wel zwaar zijn, om het meeste voor Sjaak op je te nemen?

Weet iemand een leuke theatervoorstelling waar ik met O naar toe kan gaan als we rond pasen in NL zijn? Ze is 2,5 maar zou best 3+ kunnen zien. Ik weet even niet waar ik zoeken moet :D
In Dordrecht heb je kindertheater Marjolein. Die hebben vaak leuke voorstellingen voor normale prijzen.
pi_169612556
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 maart 2017 18:17 schreef Goitske het volgende:
Sterkte roomsoes


Waarmee? Voorstellingen zoeken? :D
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')