abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_170648921
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 april 2017 18:29 schreef twiFight het volgende:
Okee, volgens mij controleert een Type 1 idealiter 7 keer per dag (nuchter, na ontbijt, voor lunch, na lunch, voor diner, na diner, voor slapen).

wtf :P Dan heb ik wel geluk met type 1 en 0-1x per dag controleren..

quote:
Gebruikt iedereen hier trouwens dextro bij hypos?
nee meestal voel ik het wel als ik rond de 4 of lager kom en dan eet ik meestal gewoon wat randoms. en mocht ik me echt 'zwak' voelen drink ik wat met suiker erin en eet ik nog wat. Dextro echt zo goed als nooit, maar wel goed om altijd bij je te hebben natuurlijk. Gewoon zo'n dextropakje in een boterham zakje oid in je broekzak hebben.

[ Bericht 13% gewijzigd door poker4lifee op 03-05-2017 08:27:27 ]
'If you really think that the environment is less important than the economy try holding your breath while you count your money'
pi_170650720
quote:
0s.gif Op woensdag 3 mei 2017 03:53 schreef twiFight het volgende:
Gebruikt iedereen hier trouwens dextro bij hypos? Ik had er niet altijd zin in en tevens werden bij mij de rolletjes erg goor als ik ze een tijdje in mijn tas of jas bewaarde. Ik heb nu altijd AA drink. Dat vind ik fijner en beter te bewaren. Nadeel is wel dat het zwaarder en groter is.
Ik gebruik dextro's. Het voordeel is dat het heel snel werkt, wel zo fijn. Het nadeel is inderdaad wel dat je ze niet superlang kunt bewaren of zo, als de verpakking eenmaal open is. De smaak verandert toch en de tabletten worden op den duur echt keihard (tandenbrekers). Ik heb altijd een balk van dat spul ergens op mijn lijf (meestal borstzakje van mijn overhemd - iets waar ik mijn vrienden, familie en collega's ook op gewezen heb, mocht het nodig zijn) alsmede twee extra balken in mijn rugtas. Misschien overdreven, maar better safe than sorry - en eerlijk is eerlijk, ik ben ook een keer een diabeet tegengekomen die stuiterde van een hypo maar die geen suiker bij zich had. Dankzij mijn voorraad heb ik hem toen een balk kunnen geven.

Wel vind ik het aantal van 14 tabletten een beetje raar gekozen; komt omdat ik bij de meeste hypo's 4 of 6 tabletten neem, dan kom je hoe dan ook altijd raar uit. Ook vind ik het aanbod qua smaak in de supermarkt erg tegenvallen, alleen maar naturel of citroen. Die laatste vind ik net dreft, nee dank je. Op de site van dextro zijn wel andere smaken te zien (en ik meen me te herinneren dat ze die vroeger ook gewoon verkochten hier in Nederland), maar die worden gewoon niet standaard verkocht. Dextro zelf levert niet aan particulieren, heb het nagevraagd.

Ik heb wel een flesje AA drink klaarstaan, maar die gebruik ik eigenlijk alleen als ik naar de tandarts ga voor een lange(re) behandeling. Ik vind het echt gewoon kut dat je tussen tandenpoetsen en einde behandeling in principe niks mag eten, omdat je gebit tussentijds schoon moet blijven. Met AA drink voorkom je dat grotendeels. Nadeel is dat je het om de zoveel tijd moet vervangen (drab bezinkt en plastic zooi van het flesje zelf die er langzaam in oplost), zeker als je 'm eenmaal geopend hebt.
True strength is not a measure of the body,
It's a measure of the soul.
  Moderator / Miss SHO woensdag 3 mei 2017 @ 17:33:46 #53
22592 crew  Ole
pi_170660013
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 mei 2017 21:06 schreef Vonkenboer het volgende:

[..]

Nou, dat ging best goed eigenlijk, stond na een klein kwartiertje alweer buiten

Mijn hb1ac waarde is heel iets gestegen, dat is nu 37 *O* die was 35
De nuchtere bloedsuiker is iets verbeterd naar een 6,2 de laatste meting bij haar liet een 6,8 zien. Schildklierfunctie en nierfunctie waren prima, gewicht was stabiel, voetencontrole was goed.

Alleen mijn cholesterol blijkt nog wat aan de hoge kant; op de vraag hoe hoog hij dan was kreeg ik van haar het nietszeggende antwoord.

"Gewoon, te hoog :+"

:|W

Ik blijf wat dat betreft maar een slechte relatie met haar hebben, kan niet echt met haar praten of echt uit te voeten. Kunnen julllie allemaal wel goed praten met jullie dvk ? Die van mij zit niet echt op dezelfde golflengte als mij 8)7

Na wat doorvragen van mijn kant kwam er dan uit dat mijn cholesterol 3,2 was, en dat dit ongeveer rond de 2,5 moet zijn. Toen ik om advies vroeg wat ik er aan kan doen zei ze het volgende.

"U kunt u levensstijl aanpassen :+ "
"En natuurlijk meer gaan bewegen/sporten"

:|W

Werkelijk waar, hoe vaak ik dat wel niet gehoord heb bij haar vanaf dag 1.
Er is al een hoop veranderd qua leefpatroon, voeding, regelmaat.
En ik heb gelukkig een fysiek beroep wat ik 40 uur in de week uitoefen dus ben dagelijks echt wel meer dan genoeg in beweging dacht ik zo. Als ik mijn stappenteller moet geloven op mijn telefoon.

Ja, dan moest ik maar Lipitor er bij gaan slikken; nou laten we dat nog maar even niet doen.
Wil eerst eens kijken of er redelijke alternatieven zijn, die misschien net zo of nog beter werken.
Slikt er hier iemand iets om zijn cholesterol te verlagen en wat zijn je ervaringen daar mee ?

Mag over drie maand weer komen, dan bij mijn eigen huisarts.
En dan drie maand later nog eens bij de dvk.
Even over die cholesterol. Als je diabetes hebt 'moet' die ineens 2,5 zijn. Terwijl het bij mensen zonder diabetes veel hoger mag zijn.

Mijn ervaring is dat assistenten/ diabetesverpleegkundigen dan alleen maar kijken naar de waarde, en die staat dan in het rood.
Heb mijn eigen arts en arts in het ziekenhuis de waarde laten zien (bij mij 3,7 geloof ik) en die vonden het prima. Artsen kijken naar het geheel van waarden, en zijn niet zo snel in paniek. Ik zou toch zo lang mogelijk wachten met cholesterolpillen, en dat zeker eerst met je arts bespreken!
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  was: computergirl woensdag 3 mei 2017 @ 17:50:41 #54
17493 HaverMoutKoekje
pi_170660314
registreer om deze reclame te verbergen
Die lage cholesterol is niet om te zeiken toch? Diabetici hebben toch sterk verhoogde kans op vaat en hart ellende
  Moderator / Miss SHO woensdag 3 mei 2017 @ 17:53:12 #55
22592 crew  Ole
pi_170660351
quote:
1s.gif Op woensdag 3 mei 2017 17:50 schreef HaverMoutKoekje het volgende:
Die lage cholesterol is niet om te zeiken toch? Diabetici hebben toch sterk verhoogde kans op vaat en hart ellende
ja. Maar in hoeverre cholesterol hier invloed op heeft is onduidelijk. Daarbij is 3.2 niet extreem. Maar overleggen met arts! Ik heb er 3 gesproken en die vonden medicijnen nog niet ndig
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  Moderator / Miss SHO woensdag 3 mei 2017 @ 17:54:23 #56
22592 crew  Ole
pi_170660377
Die pillen zijn ook verschrikkelijk qua bijwerkingen
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  woensdag 3 mei 2017 @ 21:44:19 #57
203250 Diconnected
Zeg maar Dico.
pi_170667860
registreer om deze reclame te verbergen
Ik gebruik toevallig voor hypo's nu ook Dextro, omdat het laatst in de aanbieding was bij het Kruidvat, 6 rollen voor 2,50, dus gelijk 3 dozen gehaald. Kunnen we weer ff vooruit :') Maar nadeel ervan is dat die dingen enorm hard worden als je een open rolletje hebt. Nu ben ik er dus laatst achter gekomen dat er dus serieus dextro-bakjes zijn, waar je ze dus in kunt bewaren :D. Dus die wil ik binnenkort wel kopen eigenlijk.

Maar ik heb liever Glucotabs O+. Lekkere smaakjes, en werken sneller dan Dextro. En hebben meer kh. Van Dextro heb ik gauw 6 tabs nodig, bij Glucotabs maar 4. Scheelt toch weer kauwen :P. Maar in huis heb ik voor 's nachts bijvoorbeeld pakjes sap, dat werkt wat sneller dan als een zombie Dextro kauwen :P
it's the map in my mind that sends me on my way.
  Moderator / Miss SHO woensdag 3 mei 2017 @ 22:33:31 #58
22592 crew  Ole
pi_170669488
Ik dacht dat ik geen hypo meer kon krijgen. Blijkt dus niet waar te zijn. Juist door operatie kun je lage suikers krijgen ook al gebruik je geen meds. -O- Goed blijven eten dus ook al heb ik geen trek.
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_170678653
quote:
0s.gif Op dinsdag 2 mei 2017 21:02 schreef Maurice76 het volgende:

[..]

Je weet wel dat (melk)eiwitten de opname van koolhydraten vertragen?

[..]

Dat is wel heel netjes _O_ .

Heb zelf afgelopen zondag een blunder gemaakt. Vlak voor het eten te druk met van alles en nog wat, maar helder genoeg om te beseffen dat ik mijn suiker moest gaan meten en insuline moest gaan gebruiken. Netjes gemeten, insuline in de FSL meter ingegeven bij die meting, eten gaan maken, gegeten, rustig de avond in gegleden ... en de oplettende lezer mist in dat rijtje het daadwerkelijk gebruiken van de insuline :X . Toen ik daar achter kwam en me besefte dat ik het had vergeten, was mijn suiker al omhoog geschoten naar 17,8. Ik heb direct insuline gebruikt, maar dat duurde natuurlijk even voordat dat ging werken, dus uiteindelijk nog verder doorgeschoten. De piek lag op 22,2, daarna is 'ie weer gaan zakken. Pas na middernacht wist ik 'm weer onder de 10 te krijgen - het was vooral zaak om niet teveel insuline te gebruiken.

Maar aan het einde van de ochtend werd ik wakker met een hypo, 2,3 :@ . Hij was in de nacht dus nog flink verder gezakt. Weggeprobeerd te werken met wat dextro's en nog even geprobeerd te slapen. Twee uur later, vlak voor de wekker ging, opnieuw een hypo, 3,6 (aan de sensor kon ik wel zien dat 'ie tussentijds wel richting de 6 is gegaan). Al met al een klote nacht gehad, slecht in slaap gekomen vanwege die hyper en vervelend wakker geworden met een dubbele hypo - en dat alles omdat ik vergeten had insuline te gebruiken bij het avond eten. Ik heb het nu 24 jaar en vergeten insuline te gebruiken |:( (terwijl ik het nota bene wel in mijn meter had genoteerd) komt me echt hoogst zelden voor. Kan me de vorige keer niet eens herinneren.
Ja dat weet ik, vandaar ook eerst die dextro ;)
En oeps dat is idd niet echt handig nee! Rot dat je dan meteen zo ver doorschiet en later toch weer in een hypo terecht kwam. Maar kan iedereen gebeuren, hoe lang je het ook hebt ;)
Ik had gisteren ook nog zoiets. Vanwege de vele hypo's had ik mn pomp tijdelijk uitgezet, omdat ik ook nog een paar keer de trap op en af moest naar beneden om spullen op te halen ( woon nu 4 hoog). Alleen daarna voetbal gaan kijken, en vergeten om hem weer aan te zetten :@ Totdat de voetbal afgelopen was en ik opeens het piepje hoorde. Maar toen zat ik inmiddels op 10.4 en kon ik toch weer extra bolussen :') Maar nadat ik dat gedaan had zat ik weer netjes op 5.5 gelukkig ^O^

quote:
0s.gif Op dinsdag 2 mei 2017 21:06 schreef Vonkenboer het volgende:

[..]

Nou, dat ging best goed eigenlijk, stond na een klein kwartiertje alweer buiten

Mijn hb1ac waarde is heel iets gestegen, dat is nu 37 *O* die was 35
De nuchtere bloedsuiker is iets verbeterd naar een 6,2 de laatste meting bij haar liet een 6,8 zien. Schildklierfunctie en nierfunctie waren prima, gewicht was stabiel, voetencontrole was goed.

Alleen mijn cholesterol blijkt nog wat aan de hoge kant; op de vraag hoe hoog hij dan was kreeg ik van haar het nietszeggende antwoord.

"Gewoon, te hoog :+"

:|W

Ik blijf wat dat betreft maar een slechte relatie met haar hebben, kan niet echt met haar praten of echt uit te voeten. Kunnen julllie allemaal wel goed praten met jullie dvk ? Die van mij zit niet echt op dezelfde golflengte als mij 8)7

-knip-
Wat fijn dat het zo goed ging en nette waardes allemaal hoor ^O^
Maar hoe jouw dvk zich gedraagt is idd huilen met de pet op zeg. Wel fijn dat er nu een andere is waar je bij terecht kunt. Ik hoop ook voor je dat je daar een betere band mee krijgt.
Met mijn oude dvk was de band prima. Niet heel goed ofzo, maar gewoon goed. Nu met overstappen naar Diabeter moet ik het nog ontdekken. Ze zijn deze week van de planning met vakantie, dus volgende week afspraak maken voor eerste echte afspraak.

Mijn cholesterol is ook iets te hoog en ik heb wel een tijdjes statines geslikt ervoor. Maar ik had echt zoveel last van de bijwerkingen dat ik in overleg toch maar weer gestopt ben. Dus dan zal het vast ook niet heel nodig geweest zijn, maar meer uit voorzorg denk ik. Geloof dat wat ik had Simvastatine ofzo heet?
pi_170678853
Oh er was al een nieuwe pagina :')

quote:
0s.gif Op woensdag 3 mei 2017 21:44 schreef Diconnected het volgende:
Ik gebruik toevallig voor hypo's nu ook Dextro, omdat het laatst in de aanbieding was bij het Kruidvat, 6 rollen voor 2,50, dus gelijk 3 dozen gehaald. Kunnen we weer ff vooruit :') Maar nadeel ervan is dat die dingen enorm hard worden als je een open rolletje hebt. Nu ben ik er dus laatst achter gekomen dat er dus serieus dextro-bakjes zijn, waar je ze dus in kunt bewaren :D. Dus die wil ik binnenkort wel kopen eigenlijk.

Maar ik heb liever Glucotabs O+. Lekkere smaakjes, en werken sneller dan Dextro. En hebben meer kh. Van Dextro heb ik gauw 6 tabs nodig, bij Glucotabs maar 4. Scheelt toch weer kauwen :P. Maar in huis heb ik voor 's nachts bijvoorbeeld pakjes sap, dat werkt wat sneller dan als een zombie Dextro kauwen :P
Haha ik heb dus pas ook 3 van die dozen bij de Kruidvat gehaald. Ik was al helemaal in paniek, omdat in de gewone supermarkten overal alleen nog maar citrus verkrijgbaar was, en die mag ik niet vanwege allergie. Dus ik moet echt de normale hebben. Eerst waren ze bij Kruidvat ook uitverkocht, maar later die week kregen ze gelukkig weer een nieuwe lading binnen en heb ik ook 3 van die pakken met 6 bars gekocht. Dus voorlopig kon ik weer ff vooruit. Alhoewel het nu met verhuizen toch wel hard gaat met die hypo's.Ik ben gewoon te druk bezig en dan denk ik te laat aan eten :') Ik neem trouwens standaard 4/5 dextro's ( dus met 1 pakje kan ik dan 3 hypo's oplossen)

Glucotabs heb ik nog nooit geprobeerd en ook nog nooit ergens gezien? Moet je die speciaal bij apotheek kopen ofzo?

Dat van die bakjes wist ik wel, maar ik heb ze ook nog niet gekocht. Zag op FB pas wel een oproepje van iemand die ze uitdeelde, maar was te laat helaas. Bij een bepaalde leverancier krijg je ze bij je bestelling geloof ik, maar niet bij Mediq waar ik zit.

quote:
0s.gif Op woensdag 3 mei 2017 22:33 schreef Ole het volgende:
Ik dacht dat ik geen hypo meer kon krijgen. Blijkt dus niet waar te zijn. Juist door operatie kun je lage suikers krijgen ook al gebruik je geen meds. -O- Goed blijven eten dus ook al heb ik geen trek.
Hmm oke, dan idd toch maar goed blijven eten ook al heb je er geen zin in. Hoe gaat het nu met je na de operatie en hoeveel kg ben je al kwijt? :)
  Moderator / Miss SHO donderdag 4 mei 2017 @ 12:56:40 #61
22592 crew  Ole
pi_170679712
Het gaat nu prima. Eerste 3 maanden waren pittig. Kan nu bijna alles eten alleen niet zoveel. Laatst bij dvk nuchter 5.7 en dat zonder medicijnen *O*En zoals gezegd wel regelmatig eten.

25 kg kwijt. Dat is gemiddeld 5 kg per maand. (Vanaf mijn zwaarste ooit 40 kg )
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_170680015
quote:
1s.gif Op donderdag 4 mei 2017 12:56 schreef Ole het volgende:
Het gaat nu prima. Eerste 3 maanden waren pittig. Kan nu bijna alles eten alleen niet zoveel. Laatst bij dvk nuchter 5.7 en dat zonder medicijnen *O*En zoals gezegd wel regelmatig eten.

25 kg kwijt. Dat is gemiddeld 5 kg per maand. (Vanaf mijn zwaarste ooit 40 kg )
Ja dat lijkt me wel wennen idd dat je alleen kleine porties kunt eten en dan echt regelmatig. Maar fijn dat het nu beter gaat en dat je zo'n mooie nuchtere waarde had zonder meds ^O^

En dat is al een mooi gewicht wat je kwijt bent ^O^ En ook wel mooi dat het niet heel erg veel in 1 keer is, anders moet je nog een keer geopereerd worden om je huid strak te laten trekken.
  donderdag 4 mei 2017 @ 13:35:27 #63
129011 -Bubseltje-
absofuckinglutely!!
pi_170680851
quote:
0s.gif Op woensdag 3 mei 2017 22:33 schreef Ole het volgende:
Ik dacht dat ik geen hypo meer kon krijgen. Blijkt dus niet waar te zijn. Juist door operatie kun je lage suikers krijgen ook al gebruik je geen meds. -O- Goed blijven eten dus ook al heb ik geen trek.
Klopt inderdaad. Ik heb geen diabetes maar hypo's wel vrij snel.
  Moderator zaterdag 6 mei 2017 @ 19:24:12 #64
92034 crew  Vonkenboer
Geen woorden, maar draden !
pi_170730609
quote:
0s.gif Op woensdag 3 mei 2017 03:53 schreef twiFight het volgende:
Ik heb ook genoeg stroeve contacten gehad. Mijn eerste internist wilde niet meedenken en schoof het af op psycho-somatisch. Mijn tweede internist hetzelfde en hij was erg 'streng', maar wilde niet helpen. Zo'n 'dit staat in mijn boek en als dat niet werkt dan doet de patient het fout' type.
De dvk die ik nu heb is ook van het laatst beschreven type; zo'n soort van het probleem zit tegenover mij tussen tafel en stoel. :{

Toen ze aan mij vroeg of ik niet bij haar collega op controle wou komen te staan en ik daar volkomen enthousiast "ja" op zei.
Ik mompelde daarna iets van misschien heeft die andere dvk nog andere ideen en/of behandelplannen.

Toen was ze volgens mij nog wat beledigd ook _O-

quote:
0s.gif Op woensdag 3 mei 2017 03:53 schreef twiFight het volgende:
Ik slik wel wat voor de cholesterol. Of het werkt? Ik weet mijn huidige waarden niet, maar bij de controles wordt er niets over gezegd in ieder geval. Simvastatine heet het.
Ik hoor er vooral heel veel negatieve verhalen over eigenlijk, maar misschien is dat wel onterecht.
Feit is wel dat er wel degelijk hart en vaatziekten bij mij in de familie zitten.
Aan de andere kant denk ik; ik ben pas 32 ...

quote:
0s.gif Op woensdag 3 mei 2017 03:53 schreef twiFight het volgende:

Gebruikt iedereen hier trouwens dextro bij hypos?
Ik heb ze wel in huis en bij mij in de auto en in de werk tas en dergelijke.
Maar kan mij niet herinneren dat ik ze in 1.5 jaar tijd nodig gehad heb. :+

quote:
0s.gif Op woensdag 3 mei 2017 17:33 schreef Ole het volgende:
Even over die cholesterol. Als je diabetes hebt 'moet' die ineens 2,5 zijn. Terwijl het bij mensen zonder diabetes veel hoger mag zijn.

Mijn ervaring is dat assistenten/ diabetesverpleegkundigen dan alleen maar kijken naar de waarde, en die staat dan in het rood.
Heb mijn eigen arts en arts in het ziekenhuis de waarde laten zien (bij mij 3,7 geloof ik) en die vonden het prima. Artsen kijken naar het geheel van waarden, en zijn niet zo snel in paniek. Ik zou toch zo lang mogelijk wachten met cholesterolpillen, en dat zeker eerst met je arts bespreken!
^O^, iets dus met waarden moeten volgens het boekje zijn ;)
Ik ga het ook met mijn huisarts aan kaarten wanneer ik daar moet komen, ook daar moet ik komen voor een check up; dus daar kijken we vast wel weer naar de cholesterol.

En met mijn eigen huisarts kan ik gelukkig wel goed praten *O*

quote:
0s.gif Op donderdag 4 mei 2017 12:21 schreef _Hestia_ het volgende:
Wat fijn dat het zo goed ging en nette waardes allemaal hoor ^O^
Maar hoe jouw dvk zich gedraagt is idd huilen met de pet op zeg. Wel fijn dat er nu een andere is waar je bij terecht kunt. Ik hoop ook voor je dat je daar een betere band mee krijgt.
Met mijn oude dvk was de band prima. Niet heel goed ofzo, maar gewoon goed. Nu met overstappen naar Diabeter moet ik het nog ontdekken. Ze zijn deze week van de planning met vakantie, dus volgende week afspraak maken voor eerste echte afspraak.

Mijn cholesterol is ook iets te hoog en ik heb wel een tijdjes statines geslikt ervoor. Maar ik had echt zoveel last van de bijwerkingen dat ik in overleg toch maar weer gestopt ben. Dus dan zal het vast ook niet heel nodig geweest zijn, maar meer uit voorzorg denk ik. Geloof dat wat ik had Simvastatine ofzo heet?
Ja, verder was ze wel tevreden.
Maar echt enthousiast heb ik haar nooit meegemaakt of gezien _O-

Hoop dat ik met de volgende dvk in ieder geval een goede band krijg, n lichtpuntje dieper dan dit kunnen we niet zinken denk ik.

Als alternatief voor Simvastine kwam ze met rode rijst gist pillen :?
Ze had mensen waarbij dat ook hielp, maar het was niet een medisch gekeurd iets en het werkte ook niet bij iedereen zei ze. Iemand daar ervaring mee ? Google brengt louter negatieve trosradar achtige meningen naar voren :+
pi_170730741
hmm vannacht op vakantie, dacht dat glucagen nog bij m'n moeder lag..niet dus :P En heb er geen recept van dus kan ook niet langs avondapotheek ;(

dan maar hopen dat ik het echt niet nodig ga hebben :D
'If you really think that the environment is less important than the economy try holding your breath while you count your money'
pi_170736312
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 mei 2017 19:29 schreef poker4lifee het volgende:
hmm vannacht op vakantie, dacht dat glucagen nog bij m'n moeder lag..niet dus :P En heb er geen recept van dus kan ook niet langs avondapotheek ;(

dan maar hopen dat ik het echt niet nodig ga hebben :D
Heb je het ooit een keer nodig gehad? En heb je vaker echt diepe hypo's?

Heb zelf inmiddels 24 jaar suiker en dat ding nog nooit nodig gehad ;). Even afkloppen, ik ben ook nog nooit knock-out gegaan door een hypo.
True strength is not a measure of the body,
It's a measure of the soul.
  woensdag 10 mei 2017 @ 13:45:21 #67
421960 Sotchi2014
Is echt een vrouw
pi_170826752
Is 2-2.5 uur na de maaltijd al nuchter? Moest vorige week 's ochtends nuchter laten prikken en toen was het 2.4, nu net nog een keer geprikt (iets meer dan 2 uur na het eten) en nu was het 3.7. Is dat goed of nog steeds te laag?

En hoe nauw komt het met de houdbaarheidsdatum van teststrips? De eerste keer (2.4) was bij de huisarts dus dat zal wel goed zijn, maar die ik net zelf gebruikte (3.7), had een THT van 01-2012 :')

(ik heb geen diabetes)

[ Bericht 3% gewijzigd door Sotchi2014 op 10-05-2017 13:50:57 ]
Op maandag 17 oktober 2016 17:20 schreef Danny het volgende:
Sotchi2014 is echt onmisbaar voor FOK!
  woensdag 10 mei 2017 @ 14:43:12 #68
28225 twiFight
Pain cleanses the body
pi_170828018
Euh wat bedoel je hier met nuchter? Normaal gesproken is nuchter na de nachtrust. Dan heb je doorgaans minimaal 8 uur niet gegeten of gedronken.

2 uur na een maaltijd ben je niet nuchter, maar ik weet in deze context ook niet waarom je dat zou willen zijn. Wil je niet gewoon je suikerwaarden na de maaltijd weten?

En die teststrips zijn niet betrouwbaar meer, nee. Valt weinig uit af te leiden.
He created a new world of rave in which he gave rebirth to elements of melody and positivity.
He named this world: Forbidden Paradise
  Moderator woensdag 10 mei 2017 @ 18:30:51 #69
92034 crew  Vonkenboer
Geen woorden, maar draden !
pi_170832744
quote:
0s.gif Op woensdag 10 mei 2017 13:45 schreef Sotchi2014 het volgende:
Is 2-2.5 uur na de maaltijd al nuchter?
Nuchter is volgens mij pas als je vanaf de avond ervoor vanaf 22:00 uur niks meer nuttigt.
En bijvoorbeeld dan om 8.00 uur de volgende ochtend je suiker prikt.

quote:
0s.gif Op woensdag 10 mei 2017 13:45 schreef Sotchi2014 het volgende:

En hoe nauw komt het met de houdbaarheidsdatum van teststrips?
Best wel nauw geloof ik, die van mij zijn na opening nog 3 maanden houdbaar.
Kleine kans dat een strip uit 2012 nog een goede uitslag geeft ;)
pi_170832916
Vandaag afspraak gehad met mijn nieuwe DVK. Best wel een aardige vrouw, kon het goed met haar vinden :). Ze zit al 30 jaar in het vak, waarvan de eerste 27 jaar in Hilversum.

We hebben onder andere gesproken over mijn Lantus; die verdeel ik altijd tussen voor slapen gaan en opstaan, omdat de Lantus bij mij gewoon niet 24 uur werkt (eerder 18-20 uur, tops) en ik toch dekking moet hebben over de hele dag heen. Toen ik dat haar vertelde, zei ze dat er een nieuwe insuline op de markt was, die veel beter geschikt was voor dat doel, en die bovendien een stabieler patroon laat zien.

Ze heeft me er een folder van meegegeven, het spul heet Tresiba. Iemand ermee bekend? Ben benieuwd naar ervaringen, ook omdat ze zei dat de opname tot wel 72 uur na injectie kan plaatsvinden. Ik ga me er nog wel op inlezen, maar nog niet meteen mee aan de slag; zal pas na de zomervakantie worden, op z'n vroegst.

Ben vandaag ook bij de oogarts geweest, die was tevreden met wat ze zag :). Ben in de afgelopen jaren al 2x gelaserd aan beide ogen, netvlies correcties, maar nu zag het er gelukkig stabiel uit; geen nieuwe of veranderde lekplekjes die ze niet vertrouwde.
True strength is not a measure of the body,
It's a measure of the soul.
pi_170835957
quote:
0s.gif Op woensdag 10 mei 2017 13:45 schreef Sotchi2014 het volgende:
Is 2-2.5 uur na de maaltijd al nuchter? Moest vorige week 's ochtends nuchter laten prikken en toen was het 2.4, nu net nog een keer geprikt (iets meer dan 2 uur na het eten) en nu was het 3.7. Is dat goed of nog steeds te laag?

En hoe nauw komt het met de houdbaarheidsdatum van teststrips? De eerste keer (2.4) was bij de huisarts dus dat zal wel goed zijn, maar die ik net zelf gebruikte (3.7), had een THT van 01-2012 :')

(ik heb geen diabetes)
Nuchter is alleen 's ochtends vroeg als je nog niks gegeten hebt die dag. Anders is het gewoon "na de maaltijd", maar ben je niet nuchter.
En nee met zulke oude teststrips is de kans ook groot dat ze niet accuraat meer zijn.

quote:
0s.gif Op woensdag 10 mei 2017 18:38 schreef Maurice76 het volgende:
Vandaag afspraak gehad met mijn nieuwe DVK. Best wel een aardige vrouw, kon het goed met haar vinden :). Ze zit al 30 jaar in het vak, waarvan de eerste 27 jaar in Hilversum.

We hebben onder andere gesproken over mijn Lantus; die verdeel ik altijd tussen voor slapen gaan en opstaan, omdat de Lantus bij mij gewoon niet 24 uur werkt (eerder 18-20 uur, tops) en ik toch dekking moet hebben over de hele dag heen. Toen ik dat haar vertelde, zei ze dat er een nieuwe insuline op de markt was, die veel beter geschikt was voor dat doel, en die bovendien een stabieler patroon laat zien.

Ze heeft me er een folder van meegegeven, het spul heet Tresiba. Iemand ermee bekend? Ben benieuwd naar ervaringen, ook omdat ze zei dat de opname tot wel 72 uur na injectie kan plaatsvinden. Ik ga me er nog wel op inlezen, maar nog niet meteen mee aan de slag; zal pas na de zomervakantie worden, op z'n vroegst.

Ben vandaag ook bij de oogarts geweest, die was tevreden met wat ze zag :). Ben in de afgelopen jaren al 2x gelaserd aan beide ogen, netvlies correcties, maar nu zag het er gelukkig stabiel uit; geen nieuwe of veranderde lekplekjes die ze niet vertrouwde.
Fijn dat je het met je nieuwe DVK zo goed kan vinden :)Ik ken Tresia alleen van naam, heb er zelf verder geen ervaring mee. Maar is idd wel een goede optie als Lantus te kort voor je werkt. Mooi dat de oogarts ook tevreden was en dat het er stabiel uit zag ^O^

Ik heb de afgelopen weken echt bijna elke dag wel een hypo nu ik zo druk bezig ben en ook gezonder ben gaan eten. Gisteren ging ik voor het eerst weer zwemmen, dus ik was al bedacht op een hypo daarna. Dus was een logboek begonnen met wat voor waardes ik had, wat ik gegeten en gebolust had, hoe lang mn pomp stop had gestaan met zwemmen, hoeveel ik had gezwommen etc. Zodat ik dat allemaal kan bijhouden en dan dingen kan veranderen als ik een hypo heb daarna. Kreeg ik gisteren dus geen hypo :')
Zat de hele dag stabiel tussen de 5 en 6.1. En dan vanmiddag wel gewoon weer een hypo van 3.4 gehad :')
Maar goed, ik hou het toch maar bij voorlopig als ik ga zwemmen, misschien had ik gewoon een keer geluk nu ;)
  donderdag 11 mei 2017 @ 03:47:46 #72
421960 Sotchi2014
Is echt een vrouw
pi_170843242
quote:
0s.gif Op woensdag 10 mei 2017 18:30 schreef Vonkenboer het volgende:

[..]

Nuchter is volgens mij pas als je vanaf de avond ervoor vanaf 22:00 uur niks meer nuttigt.
En bijvoorbeeld dan om 8.00 uur de volgende ochtend je suiker prikt.

[..]

Best wel nauw geloof ik, die van mij zijn na opening nog 3 maanden houdbaar.
Kleine kans dat een strip uit 2012 nog een goede uitslag geeft ;)
quote:
0s.gif Op woensdag 10 mei 2017 20:37 schreef _Hestia_ het volgende:

[..]

Nuchter is alleen 's ochtends vroeg als je nog niks gegeten hebt die dag. Anders is het gewoon "na de maaltijd", maar ben je niet nuchter.
En nee met zulke oude teststrips is de kans ook groot dat ze niet accuraat meer zijn.

[..]

Bedankt :) Verkopen ze teststrips bij de apotheek, of moet ik die echt online bestellen?
Op maandag 17 oktober 2016 17:20 schreef Danny het volgende:
Sotchi2014 is echt onmisbaar voor FOK!
pi_170844788
quote:
0s.gif Op donderdag 11 mei 2017 03:47 schreef Sotchi2014 het volgende:

[..]


[..]

Bedankt :) Verkopen ze teststrips bij de apotheek, of moet ik die echt online bestellen?
Dat ligt eraan welke meter je hebt. Bij mijn apotheek verkopen ze niet alles en ik moest toen online gaan bestellen. Zou dus eerst ff bellen of ze ze hebben.
  Moderator donderdag 11 mei 2017 @ 20:26:01 #74
92034 crew  Vonkenboer
Geen woorden, maar draden !
pi_170860615
quote:
0s.gif Op donderdag 11 mei 2017 03:47 schreef Sotchi2014 het volgende:

[..]

[..]

Bedankt :) Verkopen ze teststrips bij de apotheek, of moet ik die echt online bestellen?
Bij mijn apotheek betaal ik zonder meer de hoofdprijs voor teststrips.

Ik weiger hem een nog dikkere auto te laten rijden op mijn kosten :+
Ik bestel ze altijd online; www.dia-centrum.nl
  zaterdag 13 mei 2017 @ 11:18:16 #75
28225 twiFight
Pain cleanses the body
pi_170900073
quote:
0s.gif Op woensdag 10 mei 2017 18:38 schreef Maurice76 het volgende:
Ze heeft me er een folder van meegegeven, het spul heet Tresiba. Iemand ermee bekend? Ben benieuwd naar ervaringen, ook omdat ze zei dat de opname tot wel 72 uur na injectie kan plaatsvinden. Ik ga me er nog wel op inlezen, maar nog niet meteen mee aan de slag; zal pas na de zomervakantie worden, op z'n vroegst.
Ja, ervaring mee en ook omdat ik een deel van de dag een insulinetekort had. De overstap op Tresiba ging prima*. Wel moet je even opnieuw instellen omdat de hoeveelheden Tresiba niet overeenkomen met je oude hoeveelheden Lantus. Maar daar heb ik geen grote problemen mee gehad. Tresiba bevalt prima.

* omdat Tresiba zo lang werkt, maar het dat de eerste dag nog niet doet (de dag ervoor gebruikte je immers nog Lantus, wat uitgewerkt is) zul je de eerste dag waarschijnlijk hoog zitten. Op dag 2 merk je de Tresiba van die dag (de uren 0-24) plus de doorwerking van de Tresiba van de dag ervoor (de uren 24-48), maar dat laatste heb je dus op de eerste dag nog niet. Je hoeft niet meteen in de paniek te schieten als dat dus het geval is. Wellicht heeft je dvk daar een methode voor. Ik ben vrij cold turkey overgegaan.
He created a new world of rave in which he gave rebirth to elements of melody and positivity.
He named this world: Forbidden Paradise
pi_170900209
Ik heb pas de 30e mn eerste echte afspraak bij Diabeter, en wilde eigenlijk tot die tijd wachten met dingen aanpassen. Maar na 19 hypo's in 2 weken nu toch mn basaal over de hele dag maar lager gezet gisteren. Mn daggemiddelde van de afgelopen 2 weken was 4.7, dus dat mag wel iets omhoog ;) Dan kom ik hopelijk ook wat minder vaak onder de grens. Niet dat ik veel last heb als ik een hypo heb, maar gezond is het natuurlijk ook niet.

Verder nu 2 weken gezonder aan het eten en heb al een stuk minder insulineverbruik ook ^O^
Eerst zat ik meestal tussen de 90 en 110EH per dag en nu tussen de 70 en 80 (inclusief basaal) ^O^

Helemaal apart als ik bedenk dat ik 1.5 jaar geleden met spuiten 24-24-30 kortwerkende en 40 langwerkende spoot :o

Edit: Vanmiddag ondanks mn lagere basaal toch weer 2 hypo's gehad van 2.4 en 2.6 -O- Terwijl ik na die eerste hypo gegeten heb, mn pomp een uur uit heb gehad en alleen gebankhangen heb. En toch 2.5 uur later alweer 1 dus :(

[ Bericht 7% gewijzigd door _Hestia_ op 13-05-2017 19:49:40 ]
pi_173328437
Leven jullie nog? :P

Hier gaat het echt geweldig _O_
Ik sport 4 keer in de week, eet gezond, ben 6 kg afgevallen inmiddels en mijn basaal is inmiddels ruim gehalveerd, mn koolhydratratio en insulinegevoeligheid zijn ook veranderd
En ik heb afgelopen week een hele week geen 1 hypo of hyper gehad _O_

tOQxrBL.jpg

_O_ _O_ _O_

Bij Diabeter sloegen ze ook steil achterover en vinden ze dat ik hem moet inlijsten haha :D

Dus nouja, hier valt verder weinig te bespreken, want beter dan hoe het gaat, kan het niet :P
  woensdag 23 augustus 2017 @ 16:33:13 #78
246109 JochemP
Bakt de lekkerste koekjes
pi_173345062
Volgensmij speel jij vals en heb je helemaal geen diabetes :P
  Moderator woensdag 23 augustus 2017 @ 17:23:10 #79
92034 crew  Vonkenboer
Geen woorden, maar draden !
pi_173345821
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 19:57 schreef _Hestia_ het volgende:
Leven jullie nog? :P

Hier gaat het echt geweldig _O_
Ik sport 4 keer in de week, eet gezond, ben 6 kg afgevallen inmiddels en mijn basaal is inmiddels ruim gehalveerd, mn koolhydratratio en insulinegevoeligheid zijn ook veranderd
En ik heb afgelopen week een hele week geen 1 hypo of hyper gehad _O_

[ afbeelding ]

_O_ _O_ _O_

Bij Diabeter sloegen ze ook steil achterover en vinden ze dat ik hem moet inlijsten haha :D

Dus nouja, hier valt verder weinig te bespreken, want beter dan hoe het gaat, kan het niet :P
Dat ziet er toch ook gewoon prachtig uit ? *O*
pi_173348292
quote:
0s.gif Op woensdag 23 augustus 2017 16:33 schreef JochemP het volgende:
Volgensmij speel jij vals en heb je helemaal geen diabetes :P
Haha nouja ik heb toch echt insuline nodig hoor :+
Als ik niet bolus dan gaat het echt wel fout ;)

Thnx Vonkenboer!
  woensdag 23 augustus 2017 @ 23:22:43 #81
246109 JochemP
Bakt de lekkerste koekjes
pi_173353213
quote:
1s.gif Op woensdag 23 augustus 2017 19:42 schreef _Hestia_ het volgende:

[..]

Haha nouja ik heb toch echt insuline nodig hoor :+
Als ik niet bolus dan gaat het echt wel fout ;)

Thnx Vonkenboer!
Nou, ik mag alleen maar dromen van zo'n lijst. Knap hoor 8-)
pi_173353452
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 augustus 2017 19:57 schreef _Hestia_ het volgende:
Leven jullie nog? :P

Hier gaat het echt geweldig _O_
Ik sport 4 keer in de week, eet gezond, ben 6 kg afgevallen inmiddels en mijn basaal is inmiddels ruim gehalveerd, mn koolhydratratio en insulinegevoeligheid zijn ook veranderd
En ik heb afgelopen week een hele week geen 1 hypo of hyper gehad _O_

[ afbeelding ]

_O_ _O_ _O_

Bij Diabeter sloegen ze ook steil achterover en vinden ze dat ik hem moet inlijsten haha :D

Dus nouja, hier valt verder weinig te bespreken, want beter dan hoe het gaat, kan het niet :P
nice! _O_
'If you really think that the environment is less important than the economy try holding your breath while you count your money'
  Moderator / Miss SHO donderdag 26 oktober 2017 @ 20:06:47 #83
22592 crew  Ole
pi_174677302
Kun je ook diabetes af zijn? Type 2 snap ik. Heb nu nuchter 5.8 en Hba1c van 35. Zonder meds al een jaar *O*
Dvk ging het ook uitzoeken. Moet sowieso prikken elk half jaar
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  donderdag 26 oktober 2017 @ 20:09:10 #84
104871 remlof
Europees federalist
pi_174677366
quote:
0s.gif Op donderdag 26 oktober 2017 20:06 schreef Ole het volgende:
Kun je ook diabetes af zijn? Type 2 snap ik. Heb nu nuchter 5.8 en Hba1c van 35. Zonder meds al een jaar *O*
Dvk ging het ook uitzoeken. Moet sowieso prikken elk half jaar
Was je diagnose type 1? Dan zou ik de paus even mailen.
United we stand, divided we fall - www.voltnederland.org
pi_174678173
quote:
0s.gif Op donderdag 26 oktober 2017 20:06 schreef Ole het volgende:
Kun je ook diabetes af zijn? Type 2 snap ik. Heb nu nuchter 5.8 en Hba1c van 35. Zonder meds al een jaar *O*
Dvk ging het ook uitzoeken. Moet sowieso prikken elk half jaar
Netjes ^O^ *O*
"It's good to be open-minded, but not so open that your brains fall out."
pi_174678944
quote:
11s.gif Op donderdag 26 oktober 2017 20:09 schreef remlof het volgende:

[..]

Was je diagnose type 1? Dan zou ik de paus even mailen.
kon dat maar met medicijnen..
'If you really think that the environment is less important than the economy try holding your breath while you count your money'
  Moderator / Miss SHO vrijdag 27 oktober 2017 @ 17:21:38 #87
22592 crew  Ole
pi_174694673
quote:
11s.gif Op donderdag 26 oktober 2017 20:09 schreef remlof het volgende:

[..]

Was je diagnose type 1? Dan zou ik de paus even mailen.
2
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  was: computergirl vrijdag 27 oktober 2017 @ 17:51:11 #88
17493 HaverMoutKoekje
pi_174695189
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 oktober 2017 17:21 schreef Ole het volgende:

[..]

2
dat is toch bijna altijd corrigeerbaar dmv aanpassen van je levensgewoontes?
  Moderator / Miss SHO zondag 29 oktober 2017 @ 02:29:44 #89
22592 crew  Ole
pi_174727776
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 oktober 2017 17:51 schreef HaverMoutKoekje het volgende:

[..]

dat is toch bijna altijd corrigeerbaar dmv aanpassen van je levensgewoontes?
dan moet je er wel op tijd bij zijn.
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  Moderator zondag 5 november 2017 @ 10:49:00 #90
92034 crew  Vonkenboer
Geen woorden, maar draden !
pi_174879143
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 oktober 2017 17:21 schreef Ole het volgende:

[..]

2
Dan vind het knap dat het echt helemaal weg is ^O^

Ik mag moet morgen weer op 3 maandelijkse controle. }:|
  Moderator maandag 6 november 2017 @ 12:11:27 #91
92034 crew  Vonkenboer
Geen woorden, maar draden !
pi_174901252
Nou, vandaag dan op controle geweest bij een plaatsvervangend dvk, mijn nuchtere suiker is 7,2.

Mijn hb1ac is 46. Dat was de vorige keer 40, opzich was zij best tevreden. Lager is natuurlijk altijd beter.

En heel veel hoger moet het natuurlijk niet worden. Denk dat ik gaandeweg wat (te) flexibel geworden ben in het opgelegde dieet.

Daar zit wel ruimte voor verbetering. Dat weet ik ;)

Begin februari 2018 mogen we weer.
  Moderator / Miss SHO maandag 6 november 2017 @ 13:16:25 #92
22592 crew  Ole
pi_174902136
quote:
1s.gif Op maandag 6 november 2017 12:11 schreef Vonkenboer het volgende:
Nou, vandaag dan op controle geweest bij een plaatsvervangend dvk, mijn nuchtere suiker is 7,2.

Mijn hb1ac is 46. Dat was de vorige keer 40, opzich was zij best tevreden. Lager is natuurlijk altijd beter.

En heel veel hoger moet het natuurlijk niet worden. Denk dat ik gaandeweg wat (te) flexibel geworden ben in het opgelegde dieet.

Daar zit wel ruimte voor verbetering. Dat weet ik ;)

Begin februari 2018 mogen we weer.
is niet heel slecht toch? En ja op lange termijn laat je de teugels weleens wat vieren. Je blijft mens hoor!
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  Moderator maandag 6 november 2017 @ 14:38:59 #93
92034 crew  Vonkenboer
Geen woorden, maar draden !
pi_174903594
quote:
1s.gif Op maandag 6 november 2017 13:16 schreef Ole het volgende:

[..]

is niet heel slecht toch? En ja op lange termijn laat je de teugels weleens wat vieren. Je blijft mens hoor!
Het is niet bijzonder beroerd :)
Of iets waar wat aan moet gebeuren. Ht kan altijd beter ;)

Ook wel een aardige vrouw vandaag die ook meedacht enzo.. zou haar wel willen houden als dvk.

Helaas was dit een tijdelijke plaatsvervanger.
pi_175310530
quote:
1s.gif Op maandag 6 november 2017 12:11 schreef Vonkenboer het volgende:
Nou, vandaag dan op controle geweest bij een plaatsvervangend dvk, mijn nuchtere suiker is 7,2.

Mijn hb1ac is 46. Dat was de vorige keer 40, opzich was zij best tevreden. Lager is natuurlijk altijd beter.

En heel veel hoger moet het natuurlijk niet worden. Denk dat ik gaandeweg wat (te) flexibel geworden ben in het opgelegde dieet.

Daar zit wel ruimte voor verbetering. Dat weet ik ;)

Begin februari 2018 mogen we weer.
46 is toch hardstikke prima? 40 is wel erg laag. Maar alles onder de 53 is prima toch, zou niet zo streng zijn voor jezelf hoor ;)
Wel fijn dat het met die tijdelijke vervanger zo goed klikte!

Ik moet 8 december weer naar Diabeter toe, maar het gaat hier gewoon net als anders, af en toe een hypo en verder gewoon prima. Dus maak me nergens druk om. HbA1C was de vorige keer 41, zal nu ook wel weer ergens tussen de 40-45 liggen :7
  Moderator zondag 26 november 2017 @ 14:02:45 #95
92034 crew  Vonkenboer
Geen woorden, maar draden !
pi_175317350
quote:
0s.gif Op zondag 26 november 2017 00:47 schreef _Hestia_ het volgende:
46 is toch hardstikke prima? 40 is wel erg laag. Maar alles onder de 53 is prima toch, zou niet zo streng zijn voor jezelf hoor ;)
Wel fijn dat het met die tijdelijke vervanger zo goed klikte!
Aan de ene kant was het jammer dat ze maar een tijdelijke invaller was; ze gaf ook direct inzage in alle andere gegevens en haalde er oude meetgegevens bij om gewoon eens duidelijk te laten zien wat nu de ontwikkelingen zijn.

Ook kreeg ik van haar zo maar duidelijk antwoord over mijn cholesterol gehalte; die eigenlijk niet eens zo heel beroerd is.

Kreeg zelfs een duidelijk overzichtje mee met alle gemeten waarden tot nu toe ^O^

Over drie maand mogen we weer ! *O*
pi_175317520
quote:
0s.gif Op zondag 26 november 2017 14:02 schreef Vonkenboer het volgende:

[..]

Aan de ene kant was het jammer dat ze maar een tijdelijke invaller was; ze gaf ook direct inzage in alle andere gegevens en haalde er oude meetgegevens bij om gewoon eens duidelijk te laten zien wat nu de ontwikkelingen zijn.

Ook kreeg ik van haar zo maar duidelijk antwoord over mijn cholesterol gehalte; die eigenlijk niet eens zo heel beroerd is.

Kreeg zelfs een duidelijk overzichtje mee met alle gemeten waarden tot nu toe ^O^

Over drie maand mogen we weer ! *O*
Dat klinkt idd als een goed gesprek ja! Fijn ook dat ze al die andere gegevens liet zien.
Ik houd dat allemaal ook gewoon zelf bij in een Word-bestandje :@
  Moderator / Miss SHO zondag 26 november 2017 @ 14:17:41 #97
22592 crew  Ole
pi_175317742
Klinkt Goed! Jammer dat het bij die andere niet zo gaat. Ik krijg ook altijd alles te zien.
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
  Moderator zondag 26 november 2017 @ 17:22:13 #98
92034 crew  Vonkenboer
Geen woorden, maar draden !
pi_175321836
quote:
0s.gif Op zondag 26 november 2017 14:17 schreef Ole het volgende:
Klinkt Goed! Jammer dat het bij die andere niet zo gaat. Ik krijg ook altijd alles te zien.
Nee, dat mispunt draait de monitor gewoon ijskoud altijd naar zich toe, en laat je vooral niet meekijken ! Stel je voor dat je zelf een beeld kunt vormen bij het verloop van je ziekte :X :')

quote:
1s.gif Op zondag 26 november 2017 14:09 schreef _Hestia_ het volgende:
Dat klinkt idd als een goed gesprek ja! Fijn ook dat ze al die andere gegevens liet zien.
Ik houd dat allemaal ook gewoon zelf bij in een Word-bestandje :@
Het was ook een erg fijn gesprek, en heb nu ook een mooi uitgangspunt om het zelf bij te gaan houden :)
  Moderator / Miss SHO zondag 26 november 2017 @ 18:00:04 #99
22592 crew  Ole
pi_175322703
Je weet nu dat het ook anders kan. En hoort
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_175572417
Ik ben weer bij Diabeter geweest. Niet zo spannend. HbA1c was net als de vorige keer 41 (5.9) ^O^
En dat terwijl ik minder hypo's heb. Dus effectief gezien is het nog stabieler. Hoef ook niks te veranderen aan mn instellingen.
Ergste stress die ik heb van mn diabetes is mn waardes uploaden naar Carelink o|O

AsrHOcj.jpg

Na afloop ga ik altijd een crpe eten in de stad. Daar kijk ik altijd meer naar uit dan de afspraak zelf :')
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')