Een keer geprobeerd... Ik haal wel kippendijfilet. Vond dat ik iets teveel verlies hadquote:Op zondag 5 februari 2017 16:36 schreef fietsie het volgende:
[..]
Nou dat is nog niet eens zo gek.
Uitbenen en garen.
En dan sate saus erbij, en wat rijst voor de dames.
Mijn enige angst qua verlies is (delen van) vingers. Mijn schoonpa heeft mijn messen geslepenquote:Op zondag 5 februari 2017 16:40 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Een keer geprobeerd... Ik haal wel kippendijfilet. Vond dat ik iets teveel verlies had
Nah, vervelend soundjequote:
zonde om voor zoiets uit eten te gaan danquote:Op zondag 5 februari 2017 17:20 schreef z80 het volgende:
Bij "El Poncho" in Kleve gegeten. Maar dit was het dus niet. Krabben-Cocktail die verzoop in de Cocktailsaus en geen smaak aan zat. De Argentinisches Hüftsteak had wat roder gemogen, de smaak was wel goed. En de gebakken aardappel in alufolie was droog en niet roodgloeiend heet.
Klopt. Volgende keer rij ik wel naar Kranenburg "el toro"quote:Op zondag 5 februari 2017 17:24 schreef liedetector het volgende:
[..]
zonde om voor zoiets uit eten te gaan dan
sja entourage leuk, maar het moet ook lekker zijnquote:Op zondag 5 februari 2017 17:28 schreef z80 het volgende:
[..]
Klopt. Volgende keer rij ik wel naar Kranenburg "el toro"
Een tent met een inrichting uit het jaar 0, maar ze weten wel hoe een lekker maaltijd op tafel te krijgen.
que? ik ken rinus van heel slechte filmpjes, maar heeft die pasta?quote:Op zondag 5 februari 2017 17:41 schreef FranticDJ het volgende:
Ik eet vanavond Zanger Rinus pasta van Bertolli.
Heerlijk inspiratieloos vandaag
Dank! Het was lekkah.quote:Op zondag 5 februari 2017 16:35 schreef liedetector het volgende:
[..]
sja..... waar heb je zin in? je kan er altijd nog sate van maken hahahah
Ook wel eens geweest, is het allemaal net niet, dan ga ik liever naar Korfu aan de dijk tegenover Emmerich. Is geen culi restaurant, maar hebben uitstekend lamsvlees.quote:Op zondag 5 februari 2017 17:20 schreef z80 het volgende:
Bij "El Poncho" in Kleve gegeten. Maar dit was het dus niet. Krabben-Cocktail die verzoop in de Cocktailsaus en geen smaak aan zat. De Argentinisches Hüftsteak had wat roder gemogen, de smaak was wel goed. En de gebakken aardappel in alufolie was droog en niet roodgloeiend heet.
Wat ik zo aan recensies lees is het eten daar goed, maar de zaak totaal overlopen, zo druk dat ze het niet aankunnen met de drukte om te gaan.quote:Op zondag 5 februari 2017 17:28 schreef z80 het volgende:
[..]
Klopt. Volgende keer rij ik wel naar Kranenburg "el toro"
Een tent met een inrichting uit het jaar 0, maar ze weten wel hoe een lekker maaltijd op tafel te krijgen.
He gadver, wat ergquote:Op zondag 5 februari 2017 17:49 schreef Kaatje1 het volgende:
Jongens ik lees net op NOS nieuws dat de neef van Lot is overleden.
Lieve Lot, heel veel sterkte voor jou en je familie.
lees het net ookquote:Op zondag 5 februari 2017 17:49 schreef Kaatje1 het volgende:
Jongens ik lees net op NOS nieuws dat de neef van Lot is overleden.
Lieve Lot, heel veel sterkte voor jou en je familie.
Ik heb sowieso niet zulke grote bakjes (die Chinese bakjes bewaar ik ook altijd inderdaad). De koek heeft namelijk een diameter van 24cm .quote:Op zondag 5 februari 2017 01:04 schreef AnneX het volgende:
[..]
Geen ( koek) trommel
In een luchtdichte doos ? of een plastic bakje van de chinees met passend deksel.
Daarvan heb ik er altijd wel een paar van in de kast staan.
En jij?
Of indien afgekoeld, dan maar in alu folie...?
Wel stoer om zelf gevulde speculaas te maken zeg
Zo'n inrichting hebben elke tentjes in Kleve, Goch, Kranenburg en omstreken, toch ?quote:Op zondag 5 februari 2017 17:28 schreef z80 het volgende:
[..]
Klopt. Volgende keer rij ik wel naar Kranenburg "el toro"
Een tent met een inrichting uit het jaar 0, maar ze weten wel hoe een lekker maaltijd op tafel te krijgen.
Rook jij hem eerst en doe je hem daarna pas in de sous vide? Ik heb ook nog varkenshaas liggen, ga ik ook een proberen binnenkort.quote:Op zondag 5 februari 2017 16:56 schreef golfer het volgende:
Keukenrommelmiddagje hier.
Maisbrood gebakken, venkel-sinaasappel salade gemaakt, varkenshaas gerookt, gevacumeerd en in de sous vide.
Overal in Duitsland. Het eten maakt het vaak goed. En de prijs.quote:Op zondag 5 februari 2017 17:57 schreef Anne het volgende:
[..]
Zo'n inrichting hebben elke tentjes in Kleve, Goch, Kranenburg en omstreken, toch ?
Nee joh! In bijvoorbeeld een Berlijn heb je genoeg hipster-zaakjes, zonder dat zo'n beetje alles hout (grenen?) is, met groene kleedjes en gordijntjes en nepbloemen op tafel.quote:Op zondag 5 februari 2017 17:59 schreef Maarten het volgende:
[..]
Overal in Duitsland. Het eten maakt het vaak goed. En de prijs.
Lekker generaliserend of baseer je dit op de skivakanties met je ouders 25 jaar terug in Sauerland?quote:Op zondag 5 februari 2017 17:59 schreef Maarten het volgende:
[..]
Overal in Duitsland. Het eten maakt het vaak goed. En de prijs.
Ik had zin in een steak van rundvlees. En deze tent zit op fiets afstand.quote:Op zondag 5 februari 2017 17:47 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ook wel eens geweest, is het allemaal net niet, dan ga ik liever naar Korfu aan de dijk tegenover Emmerich. Is geen culi restaurant, maar hebben uitstekend lamsvlees.
Je moet er niet komen als de plaatselijke brandweer "even" langs komt. Het is echt een dorps tent waar de fanfare, sportclub en brandweer op het terras gaan zitten.quote:Op zondag 5 februari 2017 17:50 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Wat ik zo aan recensies lees is het eten daar goed, maar de zaak totaal overlopen, zo druk dat ze het niet aankunnen met de drukte om te gaan.
Na, laten we eerlijk zijn, de wat niet zo modern ingerichte restaurants waar je een portie krijgt voor een hongerige man zijn hier in D een flink percentage van de horeca.quote:Op zondag 5 februari 2017 18:04 schreef MCH het volgende:
[..]
Lekker generaliserend of baseer je dit op basis van je skivakanties met je ouders 25 jaar terug in Sauerland?
Mja, dat was rond de kerst extreem, dat klopt. Komen er ook nooit in het Weekeinde.quote:Op zondag 5 februari 2017 18:06 schreef z80 het volgende:
[..]
Ik had zin in een steak van rundvlees. En deze tent zit op fiets afstand.
[..]
Je moet er niet komen als de plaatselijke brandweer "even" langs komt. Het is echt een dorps tent waar de fanfare, sportclub en brandweer op het terras gaan zitten.
Ga je buiten de spits tijden dan is het er goed vertoeven.
De Korfu kan de drukte eigenlijk ook niet goed aan. Rennen alle kanten op en tijd voor de gasten is er niet.
Ik woon 3km van de Duitse grens. Dus ik kom er nogal eens.quote:Op zondag 5 februari 2017 18:04 schreef MCH het volgende:
[..]
Lekker generaliserend of baseer je dit op de skivakanties met je ouders 25 jaar terug in Sauerland?
Kip a la Romanaquote:Op zondag 5 februari 2017 17:42 schreef liedetector het volgende:
[..]
que? ik ken rinus van heel slechte filmpjes, maar heeft die pasta?
hahah *got it!quote:
Ftfyquote:Op zondag 5 februari 2017 18:03 schreef MCH het volgende:
Bah, zelfs binnen een kliniek kunnen die losers [b]zieken [/b]nog mensenlevens verwoesten.
hoe jong was hij eigenlijk?quote:Op zondag 5 februari 2017 18:05 schreef Anne het volgende:
Oef.. superjong ook nog.
Gecondoleerd en sterkte Lot.
quote:
25 nog maar en hij werkte daar nog maar kortquote:Op zondag 5 februari 2017 18:19 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
hoe jong was hij eigenlijk?
zeef?quote:Op zondag 5 februari 2017 18:18 schreef FutureFairytale het volgende:
Wat knap Piet dat je drop maakt.
Wat is Rinus pasta Frantic de grote neger?
Ik heb eindelijk Holtkamp bitterballen geproefd (oude kaas en kalfs). Vulling niet lekkerder/even lekker als Van Dobben, maar de korst is speciaal. Heel dun en mooi.
In de auto op weg naar m'n ouders hoorde ik t nieuws over zeefje's neefje. Fuck!
Ook al sprak je hem niet veel, gecondoleerd en sterkte zeef!
Diep inscoren, extra knoflook, beetje selderiezout, flink laos. Vers gekneusde peper.quote:Op zondag 5 februari 2017 18:17 schreef liedetector het volgende:
Fiets fijn dat ie lekker was, snap alleen niet hoe je dat zo snel fixed, bij mij moet het altijd minimaal (en das echt omdat laatste gedachte en geen tijd) marineren
Na, ik probeer het, gelukt is het nog niet.quote:Op zondag 5 februari 2017 18:18 schreef FutureFairytale het volgende:
Wat knap Piet dat je drop maakt.
geeft niks, ik begon gewoon bijna aan mezelf te twijfelen dat was het meerquote:Op zondag 5 februari 2017 18:22 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
stom.
Hoe kwam ik daarbij...
ahh zo, ja zou ik nooooit voor kiezen, sate in een pan is not donequote:Op zondag 5 februari 2017 18:22 schreef fietsie het volgende:
[..]
Diep inscoren, extra knoflook, beetje selderiezout, flink laos. Vers gekneusde peper.
Kip in zak in emmer kokend water om snel op te warmen, daarna de pan in
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |