Ik geloof t wel.quote:Op dinsdag 14 februari 2017 10:59 schreef Oldground het volgende:
[..]
Oh ik begreep al niet wat dat was. Weet niet zeker of die er direct inzit trouwens, of dat die later nog wordt toegevoegd.
Ah oke.quote:Op dinsdag 14 februari 2017 11:24 schreef ThePlaneteer het volgende:
[..]
Ik geloof t wel.
Verder vooral wel veel updates handig voor Amerikanen, zoals:
[ afbeelding ]
Hier zijn vooralsnog weinig verified venues, maar ik snap dat ze dat zo willen pushen. Het kost alleen iets van ¤750,- per jaar heb ik begrepen :p
Dat wordt nachtwerk om ze er allemaal in te zetten. Onder het genot van een biertje misschien wel aardig om in te vullen. Dan zal er vast ook wel een ruil-optie komen neem ik aanquote:Op dinsdag 14 februari 2017 10:52 schreef ThePlaneteer het volgende:
Ja zit er ook op te wachten! Vooral voor mensen met veel flessen in opslag: er komt een cellar functie aan waar je al je bieren in je opslag kunt toevoegen inclusief botteldatum en THT datum. Best handig.
Inderdaad. Bezoekje aan Kees was wel leuk, Bubberman was veel aan het woord. Daarna was dat item over moutverwerking ook nog wel aardig (maar vrij basaal). Het einde was nogal slaapverwekkend; ze probeerden hun eerste bier te brouwen met zo'n starterspakket. Al met al eerste kwartier wel geinig, de rest kan je skippen.quote:Op dinsdag 14 februari 2017 15:56 schreef Saind het volgende:
Iemand gisteren Leven in de brouwerij gekeken? Heb hem gemist maar heb eigenlijk niet echt behoefte het terug te kijken als ik denk aan de vorige afleveringen. Bezoekje aan Kees las ik?
Vorige keer ook al de helft geskipt. Waarom ze nou op bezoek moesten bij die kutbier wijven snap ik echt niet.quote:Op dinsdag 14 februari 2017 16:03 schreef PrideoftheSouth het volgende:
[..]
Inderdaad. Bezoekje aan Kees was wel leuk, Bubberman was veel aan het woord. Daarna was dat item over moutverwerking ook nog wel aardig (maar vrij basaal). Het einde was nogal slaapverwekkend; ze probeerden hun eerste bier te brouwen met zo'n starterspakket. Al met al eerste kwartier wel geinig, de rest kan je skippen.
Dat was al opmerkelijk ja. Toen die mutsen ook nog beweerden dat ze een verhaal wilden vertellen met hun bieren (of zoiets, het kwam in ieder geval allemaal nogal gekunsteld diepzinnig over), vond ik het ook welletjes. Bezoek aan La Trappe vond ik dan wel weer aardig.quote:Op dinsdag 14 februari 2017 16:07 schreef Saind het volgende:
[..]
Vorige keer ook al de helft geskipt. Waarom ze nou op bezoek moesten bij die kutbier wijven snap ik echt niet.
quote:Op dinsdag 14 februari 2017 16:18 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Ik vond het echt zwaar tegenvallend. Kees is in principe een van de boeiendste figuren in het Nederlandse brouwerswereldje, maar die laat je dan vervolgens slechts een minuut of vijf aan het woord. En in die vijf minuten laat je hem uitleggen wat een session IPA is en dat biertje laat je dan proeven aan die twee trapleuningen, die dan helemaal verbaasd gaan doen dat het een beetje bitter is. Een fucking session IPA die bij iedere Albert Heijn te koop is. Vervolgens geef je ze de export porter en komen die twee Einsteins tot de conclusie dat het compleet andere koek is.
Zo oppervlakkig, zo weinig informatie. Echt zonde. Maar die twee karbonkels hebben wel weer hun zendtijd. Lachen man.
quote:Op dinsdag 14 februari 2017 16:18 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Ik vond het echt zwaar tegenvallend. Kees is in principe een van de boeiendste figuren in het Nederlandse brouwerswereldje, maar die laat je dan vervolgens slechts een minuut of vijf aan het woord. En in die vijf minuten laat je hem uitleggen wat een session IPA is en dat biertje laat je dan proeven aan die twee trapleuningen, die dan helemaal verbaasd gaan doen dat het een beetje bitter is. Een fucking session IPA die bij iedere Albert Heijn te koop is. Vervolgens geef je ze de export porter en komen die twee Einsteins tot de conclusie dat het compleet andere koek is.
Zo oppervlakkig, zo weinig informatie. Echt zonde. Maar die twee karbonkels hebben wel weer hun zendtijd. Lachen man.
Ja was best leuk!quote:Op dinsdag 14 februari 2017 15:56 schreef Saind het volgende:
Iemand gisteren Leven in de brouwerij gekeken? Heb hem gemist maar heb eigenlijk niet echt behoefte het terug te kijken als ik denk aan de vorige afleveringen. Bezoekje aan Kees las ik?
quote:Op dinsdag 14 februari 2017 16:18 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Ik vond het echt zwaar tegenvallend. Kees is in principe een van de boeiendste figuren in het Nederlandse brouwerswereldje, maar die laat je dan vervolgens slechts een minuut of vijf aan het woord. En in die vijf minuten laat je hem uitleggen wat een session IPA is en dat biertje laat je dan proeven aan die twee trapleuningen, die dan helemaal verbaasd gaan doen dat het een beetje bitter is. Een fucking session IPA die bij iedere Albert Heijn te koop is. Vervolgens geef je ze de export porter en komen die twee Einsteins tot de conclusie dat het compleet andere koek is.
Zo oppervlakkig, zo weinig informatie. Echt zonde. Maar die twee karbonkels hebben wel weer hun zendtijd. Lachen man.
Denk het ja. Vind dat homebrew gebeuren ook echt niet eens een beetje interessant, als ik wil weten hoe dat eruit ziet loop ik wel de keuken inquote:Op dinsdag 14 februari 2017 16:37 schreef PrideoftheSouth het volgende:
Het is inmiddels toch wel overduidelijk dat dit programma een andere doelgroep heeft? Ik betitel ons maar even als 'geeks', en voor die categorie is dit programma een aaneenschakeling van ontdekkingen die wij al lang ontdekt hebben, basisgeneuzel, en open deuren. De echte doelgroep is een andere (en ook een grotere, commercieel interessantere groep); de Nederlander die wel van bier houdt en dus af en toe een speciaalbiertje neemt...en niets meer dan dat. Als je het met die kanttekening bekijkt, is de teleurstelling ook minder groot.
Dat vind ik dus ook niet zo boeiend eigenlijk. Ik geniet graag van andermans bier, nooit de behoefte gehad zelf wat te gaan maken oid.quote:Op dinsdag 14 februari 2017 16:39 schreef Saind het volgende:
[..]
Denk het ja. Vind dat homebrew gebeuren ook echt niet eens een beetje interessant, als ik wil weten hoe dat eruit ziet loop ik wel de keuken in
Dit dus, gewoon lekker door mensen laten doen die er goed in zijn en van schoonmaken houden.quote:Op dinsdag 14 februari 2017 16:43 schreef PrideoftheSouth het volgende:
[..]
Dat vind ik dus ook niet zo boeiend eigenlijk. Ik geniet graag van andermans bier, nooit de behoefte gehad zelf wat te gaan maken oid.
Ik ben wel echt een brouwgod, dat maakt het leuker.quote:Op dinsdag 14 februari 2017 16:43 schreef PrideoftheSouth het volgende:
[..]
Dat vind ik dus ook niet zo boeiend eigenlijk. Ik geniet graag van andermans bier, nooit de behoefte gehad zelf wat te gaan maken oid.
quote:Op dinsdag 14 februari 2017 16:47 schreef pipster het volgende:
[..]
Dit dus, gewoon lekker door mensen laten doen die er goed in zijn en van schoonmaken houden.
Oh, dat neem ik direct van je aan! Ik vind het al moeilijk genoeg om een drinkgod te worden.quote:Op dinsdag 14 februari 2017 16:48 schreef Saind het volgende:
[..]
Ik ben wel echt een brouwgod, dat maakt het leuker.
Al die biertjes krijgen wel altijd 5/5, moet wel geweldig zijn inderdaad.quote:Op dinsdag 14 februari 2017 16:48 schreef Saind het volgende:
[..]
Ik ben wel echt een brouwgod, dat maakt het leuker.
Ik houd wel van een bepaald soort kneuterigheid (ben niet voor niets EurosportN1Fan), dus ik kan er wel de humor van inzien. Een redactie tikte elkaar aan en zei: kennen we nog twee C-BN'ers die niks van bier weten? En verrek, het is ze gelukt Ze zeggen ook altijd hetzelfde en wat ze dan zeggen slaat ook nog eens nergens op driekwart van de tijd, is toch heerlijk man. Stel je toch voor dat de presentatie in vakkundige handen had gelegen, dan haakte 99 procent van Nederland af (nog meer dan nu het geval is), want die snappen het niet meer.quote:Op dinsdag 14 februari 2017 16:18 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Ik vond het echt zwaar tegenvallend. Kees is in principe een van de boeiendste figuren in het Nederlandse brouwerswereldje, maar die laat je dan vervolgens slechts een minuut of vijf aan het woord. En in die vijf minuten laat je hem uitleggen wat een session IPA is en dat biertje laat je dan proeven aan die twee trapleuningen, die dan helemaal verbaasd gaan doen dat het een beetje bitter is. Een fucking session IPA die bij iedere Albert Heijn te koop is. Vervolgens geef je ze de export porter en komen die twee Einsteins tot de conclusie dat het compleet andere koek is.
Zo oppervlakkig, zo weinig informatie. Echt zonde. Maar die twee karbonkels hebben wel weer hun zendtijd. Lachen man.
Als bier cabaret wordt haak ik af.quote:Op dinsdag 14 februari 2017 17:06 schreef johannes_vermeer het volgende:
[..]
Al die biertjes krijgen wel altijd 5/5, moet wel geweldig zijn inderdaad.
[..]
Ik houd wel van een bepaald soort kneuterigheid (ben niet voor niets EurosportN1Fan), dus ik kan er wel de humor van inzien. Een redactie tikte elkaar aan en zei: kennen we nog twee C-BN'ers die niks van bier weten? En verrek, het is ze gelukt Ze zeggen ook altijd hetzelfde en wat ze dan zeggen slaat ook nog eens nergens op driekwart van de tijd, is toch heerlijk man. Stel je toch voor dat de presentatie in vakkundige handen had gelegen, dan haakte 99 procent van Nederland af (nog meer dan nu het geval is), want die snappen het niet meer.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |