FOK!forum / The China Shop / [Chinese Webshops] Topic #391 Chinashop!
#ANONIEMdonderdag 26 januari 2017 @ 04:00
kV80FVR.png
MJelMSj.png

Zoals je ziet is deze reeks al vele topics lang. Om ieders topic-ervaring zo prettig mogelijk te laten verlopen, verzoeken we je dringend voor het posten in dit topic eerst de gehele OP (OpeningsPost) door te nemen en vooral ook de geldende huisregels onderaan deze post in acht te nemen. Now let's get started!

upQSkrq.png
BPDbZVA.pngp9xFAfQ.pngETZ7fuw.pngU3UxJ35.png
f58r06j.pngk5K7Fdx.pngxft1qdo.pngAfgebSr.png
GNqjkuo.pngWdoSCac.png57IhnQt.png9PdMYaW.png
FjdTNyA.pngxwrkKxy.pngqi0qhNV.pngBeKSNvF.png
SPOILER: Meer webshops...
Regular Shops
FlosmallMiniInTheBoxMcBubDinoDirectIBuyGouDealsMachineSuntekStoreSunskyWSdealBestOfferBuyChinaBuyeMadeInChinaNewFrogPriceAngelsBuySkuChinavasioneForChinaCNinstockSourcingMapEspow

Shops specialized in..

› Smartphones/tablets
AntelifeMerimobilesOwntaSpeMallChinagrabberFastCardTech

› Flashlights/batteries
Kaidomain

› Art/prints
ArtsCowLightInTheBox

› R/C
HobbyKingRCTimerRCMartGoodLuckBuy

› Clothing
VANCL (Let op: Chinees)VesstWholesale7

› 18+ shops
IntimateGadgetsSweety 16

Tip! Veel producten die je in de webshops kunt kopen, zijn ook te vinden op eBay. Sterker nog, vele webshops (zoals BuyInCoins) hebben ook op eBay webstore(s) waar soms de producten zelfs nog goedkoper zijn! Dat komt omdat binnen eBay veel concurrentie heerst. Wie goedkoper is, komt eerder aan bod in de zoekresultaten.
kjy4G1g.png
WAsQdlA.pngi9p8KYh.pngI18Kqx7.png4zC5QxY.png
TfqecLB.pnggvA295I.pngrDFUP1M.pngPSmXIgy.png
eB4MrVE.png
SPOILER: Discount
Naam website | Hoeveelheid korting | Kortingsvorm | Wat in te voeren | Geldig tot | Specials
Banggood | 5% | Coupon | 'FOKNLBG' (sitewide, behalve flash deals) |
Geekbuying | 5% | Coupon | 'FOKNLGKB' (sitewide tot $250, bovenop al geldende kortingen behalve de saleitems, 1 per account) | Eerst even inloggen, geldig tot 30-06-2015
Pandawill | 6% | Coupon | 'FOKNL' | vanaf $150 na inloggen
Tinydeal | 5% | Coupon | 'FOKNLTD' | In deze categorie, 1 keer per account
Tomtop | 5% | Coupon | 'VE5OFF' | (geldig op elke order (ook aanbiedingen))
MP4Nation | 5 % | Coupon | ' fb2012fiver ' | Onbekend
Buyincoins | 5 % | Recommender | Nicknames/codes uit signatures en ondertitels FOK!users | N.v.t.

Couponverzamelsites:
ChinapricesChinakortingPandaCheckTjoosRetailMeNotSavingStoryKnojigSconto

Let op! Korting werkt vaak niet op producten die al afgeprijsd zijn of wanneer het om een pre-order gaat.
SPOILER: Cashback XL - Wel goed? Geld terug!
Niet het hele bedrag natuurlijk, maar als je je aanmeldt bij Cashback XL kun je van je online aankopen een klein percentage terugverdienen.
0Mv2oHQ.png
Meer hierover vind je hier: https://cashbackxl.nl/hoe-werkt-het . Bespaar-ze! ;)
kg7eMr9.png
gjNWY5i.png5LMnk4s.pngf50hyiK.pngXUMTYRf.png
SPOILER: Trading markets
Waarom?
Trading markets hebben een gigantisch aanbod. Er zijn individuele shops te vinden die zich gespecialiseerd hebben in bepaalde productgroepen waar de normale Chinese webshops liever een algemeen assortiment aanbieden. Als je dus iets specifieks niet kunt vinden is er een goede kans dat het wel op een trading market terug te vinden is. Verder is vooral AliExpress een groot en succesvol platform dat sterk concurreert met de normale webshops, ook op het gebied van algemene productgroepen. Het loont dus zeker om voor het kopen van een product ook daar een kijkje te nemen of het daar misschien niet goedkoper weggaat... 't zou zo maar eens kunnen namelijk. Het enige wat eigenlijk ontbreekt is PayPal-integratie. Maar je kunt altijd vragen of een individuele handelaar het misschien toch kan accepteren.

AliExpress
AliExpress ( www.aliexpress.com ) is een soort internationale eBay voor bedrijven en handelaars die handel bedrijven met particulieren en kleine bedrijven. Net als eBay heeft AliExpress een feedbacksysteem en kopersbescherming. Voor deze kopersbescherming maakt men gebruik van Escrow. Dit houdt kort gezegd in dat de verkoper het geld niet krijgt totdat jij met tevredenheid het ontvangst ervan bevestigd hebt. Er zijn op AliExpress een aantal shops die opvallen door hun grote assortiment en goede service. Voorbeelden daarvan zijn: Elijah StoreUGoodBuyEternal TeamGrace TeamGrace Top Trade en Grace Intl . Natuurlijk zijn er op AliExpress wel meer betrouwbare handelaren te vinden, het helpt dan ook om naar de feedback die zo'n store heeft gekregen te kijken: hoeveel mensen voor jou daar succesvol hebben ingekocht en wat hun waardering was.

Contact zoeken met de verkopende partij is op AliExpress vrij simpel. Zodra je een account hebt aangemaakt kun je een chat aangaan met de verkopers. Let wel dat af en toe met de status 'online' de verkoper echter niet aanwezig is en je je met een 'bot' (automatisch antwoordapparaat) moet onderhouden. In dat geval kun je ook gewoon een normale 'message' sturen. Contact opnemen met je handelaar is vrijwel altijd raadzaam om even te doen. Zo kun je makkelijk dingen afspreken over rekeningen, verpakking et cetera. Daarnaast valt er vaak wel iets te scoren bij je bestelling. Dat kan zijn in de vorm van een paar dollar korting of wat gratis freebies (screenprotector, stylus, hoesje etc.).

Naast de korting van de seller zijn er voor (nieuwe) klanten vaak ook acties vanuit AliExpress zelf. Het is daarom raadzaam om even te kijken op de hoofdpagina van AliExpress (staat het vaak aangegeven) of wellicht vind je nog wat op www.retailmenot.com / www.tjoos.com , mochten er geen acties op de hoofdpagina aangekondigd staan. Het kan ook lonen om via een 'mobile device' aankopen te doen. De AliExpress app vind je hier. Op sommige artikelen zit 'mobile only'-korting.

Zoals gezegd wordt er op AliExpress gebruikgemaakt van een Escrow-service. Betaling volgt per creditcard-afschrijving.
Meer info over Escrow vind je hier .

Alibaba
Alibaba ( www.alibaba.com ) is geaffilieerd met AliExpress; het is de grote wholesale-moeder ervan. Op deze site doe je eerder direct handel met de fabriek/leverancier dan met een of andere reseller/handelaar. Let goed op de minimum order quantity (MOQ) die besteld moet worden. Je kunt hier vaak niet voor een enkel item terecht, daarvoor is AliExpress er dus.

DHgate & Tradetang
Naast bovengenoemde AliExpress heb je ook nog www.dhgate.com en www.tradetang.com . Dit zijn wat minder populaire platformen maar bieden een vergelijkbaar aanbod en werkwijze.
du6RJif.pngGowXotr.pngkwOAzuL.png
SPOILER: Taobao/Tmall
Taobao en Tmall zijn twee gigantische Chinese marktplaatsen met een enorm aanbod waar wij als Nederlanders zonder hulp helaas weinig kunnen gaan beginnen: de sites zijn enkel in het Chinees, het contact met verkopers gaat in het Chinees en niet alle voor ons toegankelijke betaalmethoden worden geaccepteerd.

We hebben dus iemand nodig die bemiddelt tussen ons en de verkopende partij op Taobao of Tmall. We hebben een betrouwbare agent nodig... een 'representative' in China, die het ons mogelijk maakt toch producten van Taobao en Tmall in huis te halen. Wij geven hen de opdracht iets te bestellen en zodra zij het ontvangen sturen ze het dan weer door naar ons.

Een paar voorbeelden van zulke populaire agents waar goede ervaringen mee zijn, zijn: www.cssbuy.com (>) , www.mistertao.com (zijtak van BuyInCoins) en www.zarmark.com (zijtak van LighTake (Jack)). Natuurlijk zijn er veel meer agents, via Google krijg je er vast een paar gevonden. Let wel even op de ervaringen van anderen met deze agents, zodat je niet een koude douche te wachten staat. In de spoiler hieronder wordt uitgelegd hoe het aanschaffen van een item op Taobao of Tmall via zo'n agent, met als voorbeeld MisterTao, te werk gaat.

Prijzen op Taobao en Tmall zijn in Chinese Yuan (¥), als valuta-code ook wel aangeduid als CNY of RMB. Een makkelijke benadering van de prijs in EUR kun je maken door de prijs met behulp van Google om te rekenen.

Tip! Om je kans op geschikte zoekresultaten te vergroten kan het zich lonen je zoekterm naar het Chinees te vertalen en daarop te zoeken.

Let op! Items die op Taobao of Tmall afgeprijsd zijn worden mogelijk niet als afgeprijsd herkend bij je agent. Gebruikelijk is het dan de volle mep te betalen bij het bestellen en een note te plaatsen dat je iets voor de aanbiedingsprijs wilt. Als ze dat is gelukt en het product bij hen binnen is kun je vragen voor een teruggave van het verschil.
SPOILER: Bestellen d.m.v. een agent (MisterTao-voorbeeld)
1. Vind een product via de search op MisterTao of op www.tmall.com / www.taobao.com zelf. Het helpt om op de feedback te letten. Heeft een verkoper 'hartjes', dan kun je besluiten deze uit tactische overwegingen te vermijden. Vanaf ongeveer drie diamantjes (en hoger, kroontjes bijvoorbeeld), vele klanten en goede feedback kun je de betrouwbaarheid van de verkoper beter inschatten

2. Maak vervolgens een account aan op MisterTao (je kunt hierbij een recommender opgeven, hetgeen je korting oplevert, deze kun je ook bij de 'Second pay' nog opgeven (voorbeeld: 'MisterShiz')) en log jezelf in

3. Leg het product van de MisterTao-resultaten, of door direct de productlink van het Tmall-/Taobao-product in het zoekveld in te geven, in je mandje en schat het gewicht en de verzendkosten (geef het gewicht in gram op. Als iets 1 kg weegt, vul je er dus '1000' in en niet '1')

4. Stort geld op je account. Bij storten betaal je transactiekosten wat afhankelijk van de methode zo'n 3% bedraagt. Storten kan op het moment helaas niet met PayPal.

5. Betaal je 'First pay', dat houdt in... je wijst ze op een product en je laat ze dat van Taobao/Tmall kopen. Je betaalt in dit stadium dus wat het product daar kost, plus de verzendkosten binnen China om het van de Taobao-/Tmall-seller naar MisterTao te krijgen

6. Geduld. MisterTao gaat z'n ding doen, neemt contact op met de verkoper, koopt het product in en zodra het binnen is (duurt een paar werkdagen), kijken ze of ze hebben gekregen wat er besteld is en naar de hoedanigheid daarvan. Ze maken tot slot een foto en die sturen ze naar je op. Op dit moment kun je altijd nog zeggen: 'joh, stuur 'em maar terug naar die verkoper, ik hoef het toch niet', of je gaat door met 'Second Pay'

7. Betaal je 'Second pay'. Dat houdt in: MisterTao heeft het pakketje nu binnen, gechecked, verpakt en gewogen. Daarmee berekend wat het kost om het pakje naar jou te sturen. Gewicht en volume beïnvloeden de prijs nogal, dus hoe groter/zwaarder, hoe duurder het wordt. Tevens betaal je een percentage (8%) van het totaalbedrag aan MisterTao om de service die ze leveren te dekken. In deze fase heb je ook nog de mogelijkheid om je recommender op te geven! Dat zorgt weer voor korting over de handlingfee

8. Wederom geduld! Wachten op je pakketje. Ze hebben bij het bepalen van het gewicht en de prijs van verzenden het pakketje al aangemeld bij de postdienst. Je krijgt dan een trackingnummer dat je kunt gebruiken op een site als www.17track.net

9. Nog meer wachten. Verzenden met HK/CN-post hoeft niet per se lang te duren, 't kan er in principe best na 5 dagen zijn. Maar ga eerder uit van zo'n 2 á 3 weken of mogelijk zelfs langer. Je kunt er eventueel ook voor kiezen om je telefoon met per EMS te versturen, dit is marginaal sneller maar onevenredig veel duurder

10. YAY! Je product komt aan en je bent er (hopelijk) helemaal blij mee
fupVWbn.png
SPOILER: Free shipping
De meeste webshops hanteren een 'free worldwide shipping'-policy. Dit houdt in dat bij de prijzen van alle producten op de site al 'gratis' verzenden is geïncludeerd. De meest voorkomende postdiensten, carriers, zijn Hong Kong Post, China Post en Singapore Post. Een enkele keer zal het met een andere dienst verzonden worden.

De webshops bieden deze service ook op erg goedkope producten van bijvoorbeeld 1 USD. Free shipping betaalt zich echter voor de webshops uit omdat het de drempel om te bestellen bij klanten verlaagt. Door de massa's aan post die webshops versturen hebben ze goede deals met de postdiensten en de Chinese overheid stimuleert zelf ook de export. Chinese arbeid is verder ook stukken goedkoper en uiteindelijk kan iets dus goedkoop onze kant opgestuurd worden. Dat is een schril contrast met wanneer je zelf een pakket (terug)sturen moet naar China.

Tip! Omdat free shipping gratis is voor elk product, kun je prima je orders splitten. Het voordeel hiervan is dat elk item dat op voorraad is, meteen wordt opgestuurd. Bij een 'bulk'-order, een order bestaande uit meerdere producten, wachten ze vaak eerst tot alles op voorraad is, voordat ze je order versturen. Een ander bijkomend voordeel van het afzonderlijk bestellen van producten is dat de douane naar de totale waarde van je pakketje kijkt en deze dus dramatisch te verlagen is door artikelen apart te bestellen.

Extra kosten service: geen
Kwaliteit service: voldoende
Tracking mogelijkheden: geen
Tekenen voor ontvangst: nee
Doorsnee duur: 7 - 21 dagen, vrij onwaarschijnlijk dat het sneller gaat, goed mogelijk dat het zelfs langer dan een maand duurt
Kans op importtoeslagen: nogal klein, maar aanwezig
SPOILER: Free registered shipping
Free registered shipping verschilt niet veel met normale 'Free shipping'. Vaak bieden webshops voor orders van ongeveer meer dan 15 USD de mogelijkheid gratis je zending te kunnen tracken. Dit zijn vaak dezelfde postdiensten, carriers, als bij free shipping: o.a. Hong Kong Post, China Post en Singapore Post. Is je orderwaarde te laag om in aanmerking te komen voor free registered shipping, dan kun je toch kiezen voor de optie en dient dan een paar dollar bij te betalen.

Extra kosten service: geen, tenzij totale waarde order te laag is om in aanmerking te komen
Kwaliteit service: voldoende, maar tracking is wat onnauwkeurig en snelheid geen pijl op te trekken
Tracking mogelijkheden: ja, zie spoiler 'Tracking'
Tekenen voor ontvangst: ja
Doorsnee duur: 7 - 21 dagen, vrij onwaarschijnlijk dat het sneller gaat, goed mogelijk dat het zelfs langer dan een maand duurt
Kans op importtoeslagen: klein, maar aanwezig
SPOILER: Express shipping
Express shipping is een premium dienst die aardig wat geld kost. China's grote express service is EMS. Deze postdienst is echter af te raden vanwege de hoge kosten VS niet zo heel snelle levertijd. Je kunt beter een express service kiezen die eigen vrachtvliegtuigen tussen China en Europa hebben vliegen zoals DHL, UPS en FedEx; die zijn ongeveer even duur als EMS, maar wel aardig wat betrouwbaarder en sneller. Wil je een nauwkeurig inzicht in het verzenden van je pakketje en deze snel ontvangen, ongeacht de kosten, zoek dan niet verder.

Let op! Je betaalt bij express shipping wat meer zodat je pakketje alle aandacht krijgt die het verdient. Dat betekent helaas ook dat alles vaak nogal precies volgens het boekje gaat en de kans dat de douane over de waarde van het pakketje valt en je de gepaarde kosten wilt laten betalen is een stuk groter dan bij free (registered) shipping, waar veel minder aandacht naar uit gaat.

Extra kosten service: afhankelijk van gewicht/volume. Vaak zo'n 20 ~ 40 USD
Kwaliteit service: zeer goed en nauwkeurig
Tracking mogelijkheden: ja, op de site van de express service zelf en zie spoiler 'Tracking'
Tekenen voor ontvangst: ja
Doorsnee duur: 24hr - 5 werkdagen
Kans op importtoeslagen: vrij groot
SPOILER: Tracking
Valid trackformat
Is je bestelling opgestuurd door middel van (free) registered shipping, dan kun je deze met behulp van de sites in de alinea hieronder traceren. Let wel op dat je een geldige trackcode gebruikt. Deze herken je aan de eerste twee letters die staan voor de vorm van shipping (voorbeelden: RA, RB, RF, RR, RX), gevolgd door de unieke identificatiecode van je zending die uit cijfers bestaat. De code wordt afgesloten met twee letters die verraden met welke postdienst de zending verstuurd is. Is je zending opgestuurd met registered airmail van China Post verwacht je een trackcode als RA123456789CN. Mocht je pakketje met een Hong Kong Post of bijvoorbeeld Singapore Post verzonden zijn verwacht je op de plek van de postdienst identifier respectievelijk HK of SG. Heb je een code gekregen die niet aan dit format voldoet is het naar alle waarschijnlijkheid ook niet te tracken en heb je een ordernummer of behandelings-ID van een intermediate postdienst gekregen, waar je niks mee kunt. In zulke gevallen neem je contact op met de verkopende partij en vraagt om een trackcode die wél geldig is.

Trackmethoden
http://www.17track.net/IndexEn.html (17Track | Onsite multitrack)
http://www.17track.net/SingleEn.html (17Track | Single official)
http://intmail.183.com.cn/icc-itemtraceen.jsp (China Post | CN)
http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jsp (Hong Kong Post | HK)
http://www.packagetrackr.com (Packagetrackr)
http://www.faranow.com (Faranow)
http://www.sao.cn/en/index/home.jsp (Sao)

Probeer ook eens deze Android-apps:
TrackPackTrackCheckerPackage Buddy

[1] Het duurt een paar werkdagen voordat je trackingcode werkt (of alles ligt plat en doet het sowieso niet)
[2] Tracking is vrij onnauwkeurig/-berekenbaar; ga ervan uit dat je er weinig aan hebt
SPOILER: Trackstatus legenda
› Posting = zending is aangemeld
› Arrival outward office of exchange = in het postsysteem
› Departure outward office of exchange = vertrek vanaf luchthaven
› Arrival inward office of exchange = aankomst bij douane
› Held by costums (optie) = apart gelegd door de douane
› Depature inward office of exchange (niet zeker of deze er is) = weg bij douane
› Failed delivery (optie) = PostNL kon het pakketje (nog) niet in ontvangst nemen
› Arrival at delivery office = geaccepteerd door PostNL; wordt de eerstvolgende bezorgdag aangeboden (niet maandag)
› Out for delivery = onderweg
› Failed delivery = briefje in de brievenbus achtergelaten; af te halen bij het postkantoor
› Delivered = enjoy!

Het is goed mogelijk dat je zending een andere status heeft dan de voorbeelden hierboven. Probeer door middel van vertalen en logica hier zelf conclusies uit te trekken.
SPOILER: Tracking van 'free registered shipping' binnen Nederland
Zodra je zending in Nederland is kun je je pakketje uit China ook tracken binnen Nederland; daar moet je echter eerst iets voor doen. Het pakketje wordt in Nederland overgenomen door PostNL. Op hun site kun je echter niet terecht voor tracking tenzij je een 3S-code hebt.

Tegenwoordig kun je de omzetting naar 3S-code zelf doorvoeren via o.a. http://internationalparceltracking.com , http://postnlparcels.com/en en http://parcels-uk.tntpost.com . Hier geef je het land van bestemming, postcode en volgnummer in. Het kan zijn dat het pakketje al in het land is, maar nog geen 3S-code heeft gekregen. Dit kan even duren, dus blijf het dagelijks proberen tot er wel iets gebeurt. Om dit wat makkelijker te maken voor je kun je uit de url: jouw.postnl.nl/#!/track-en-trace/AB123456789YZ/NL/1234AB de postcode en trackcode aanpassen en die link dan in je favorieten gooien.

Je kunt verder altijd nog contact opnemen met de PostNL op Twitter en een aanvraag doen of ze je pakketje al in het systeem hebben staan en er misschien een 3S-code aan kunnen koppelen zodat je de zending ook binnen Nederland kunt volgen (dan weet je wanneer iemand thuis moet zijn om te tekenen voor ontvangst)

Ook telefonisch kun je de PostNL klantenservice bereiken. Het officiële nummer luidt: 0900-0570 en kost maar liefst 0,45 EUR p/m tot een maximum van 22,50 EUR. Dat willen we je niet aandoen. Vaak zijn er alternatieven voor 0900-nummers te vinden. Een lokaal telefoonnummer scheelt natuurlijk al aanzienlijk. Probeer het dus eens op: 058-2333333 .

Let op! De douane en PostNL hebben geen communicatie met elkaar. Het kan dus zijn dat je internationale tracking zegt dat je pakketje al in Nederland aangekomen is, maar dat PostNL nog geen enkele informatie heeft en je dus ook (nog) niet verder helpen kan met een 3S-code.
SPOILER: Verzendduur gedurende (Chinese) feestdagen
Gedurende (Chinese) feestdagen leggen de webshops, maar vooral ook de postdiensten waar zij en wij afhankelijk van zijn, hun werk neer. Dit houdt in dat er vertragingen optreden in het bestel- en verzendproces. Ook nadat de feestdagen af zijn gelopen ebt dit nog een beetje na omdat al het achterstallig werk (bestellingen, stapels post) ingehaald moet worden. Houd hier dus rekening mee!

Hier een overzicht overgenomen uit de 'Circular on the Arrangement of Certain Holidays in 2015':

• JAN 1 | New Year
• FEB 19 - FEB 26 | Spring Festival (Chinese New Year - Horse (2014-01-31 2015-02-17))
• APR 5 - 7 | Tomb Sweeping Day (Qingming Festival)
• MAY 1 - 3 | Labor Day (May Day)
• MAY 31 - JUN 2 | Dragon Boat Festival
• SEP 6 - 8 | Mid-Autumn Festival
• OCT 1 - 7 | National Holiday
~ http://www.china-briefing(...)ina+holiday+schedule

In de aanloop naar populaire westerse feestdagen wil er ook nog weleens verhoogde drukte optreden door mensen die allen bijvoorbeeld hun kerstinkopen in China doen. Wie op 1 december een bestelling doet heeft dus goede kans door die verhoogde drukte zijn of haar bestelling(en) voor kerst niet op tijd binnen te hebben. De tip luidt dan ook: wees er vroeg bij wanneer je cadeaushoppen gaat voor de decembermaand.

Behalve opgelopen vertraging kun je rond de (Chinese) feestdagen ook speciale coupons verwachten. Of het nu draait om het Chinese nieuwjaar of het internationale Valentijnsdag, Pasen of Kerst, vaak worden er leuke deals en aantrekkelijke kortingen geboden.
SPOILER: Verpakking en transporthandling
Webshops die met free (registered) shipping versturen hebben vaak nog nooit van karton gehoord. Alles wordt, wanneer mogelijk, het liefste in de beroemde gele of bruin-gelige enveloppen gestopt. Deze zijn van binnen gevoerd met bubblewrap (je weet wel). Past iets niet in zo'n envelop dan willen ze ook nog weleens iets inpakken in bubblewrapfolie en deze vervolgens in een plastic zak stoppen; die op zijn beurt weer dichttapen. Het personeel dat deze pakketjes door hun handen laat gaan kan het niet echt interesseren wat erin zit en gaan er niet bepaald voorzichtig mee om. Nu kunnen deze bubblewrap-pakjes normaal gesproken ook wel wat hebben, maar het kan ook zijn dat een pakketje onderop een grote stapel van andere pakjes terechtkomt en platgewalst wordt. Het wil dus nog weleens voorkomen dat hetgeen je besteld hebt niet heelhuids aankomt.

Bij express shipping komt alles vaak netjes in een kartonnen doos, het product erin wordt vaak op z'n plek gehouden door luchtkussentjes of iets dergelijks. Er wordt vrij zorgvuldig en professioneel omgegaan met deze pakketjes, dat mag je dan eigenlijk ook verwachten, je betaalt er immers goed voor.
SPOILER: Douane
Het importeren van een producten uit China brengt mogelijk 'verborgen' kosten met zich mee; kosten waar je in eerste instantie geen rekening mee had gehouden. Deze kosten zijn verbonden aan het importeren van goederen uit het buitenland waar een waardebeperking op berust voor het belastingvrij importeren. Zodra je deze waardebeperking overschrijdt dien je dan importbelasting af te dragen over de zending.

fOu45A6.png

De Chinese verkopende partij is verplicht een douaneverklaring (custom declaration) bij je zending te doen. Vaak is dit in de vorm van een simpele groene sticker met wat vakjes voor onder andere 'omschrijving', 'type zending' en de 'waarde'. Zorg dat de verkoper deze juist en volledig invult, zodat de douane weet wat ze ermee aanmoeten. Ontbreekt de douaneverklaring of is deze niet (correct/volledig) ingevuld, dan kan de douane mogelijk je zending openen ter controle en zelf de waarde schatten of ze sturen je een brief of je alsnog details (uitdraai van een bestelling/rekening/afschrijving) kunt doorgeven. Hierdoor kan de levering van je zending nogal vertraagd worden, ga uit van ongeveer een week.

http://www.belastingdiens(...)n_bij_invoer_betalen | Site Douane
Met onder meer de regeling voor importeren uit het buitenland en rekenvoorbeelden
http://gebruikstarief.douane.nl | Douanerechten
Vind je goederencode. Het tarief staat vermeld bij 'Douanerecht derde landen' onder 'Invoer / doorvoer'
Voorbeeld:
95pgF50.png
http://www.invoercalculator.nl | Invoercalculator
Hiermee kun je de totaalkosten uitrekenen die je in totaal kwijt bent voor het importeren van je zending.
Let op! De postservice brengt zelf ook kosten in rekening zodra je pakket belastbaar is.
Bij PostNL gaat dat om zo'n 13 EUR.
slI9eTq.png

du6RJif.pngDollarkoers - (Waarde 1 EUR -> USD)
1y?eurusd=x&lang=en-GB&region=GB

aywre.gif
PayPal-koers
PayPal verandert dagelijks de wisselkoers. Deze wisselkoers bevat ook een klein percentage, ongeveer 3,4%, dat naar PayPal gaat als onkostenvergoeding. Dit zorgt voor 3 á 4 eurocent verschil met de huidige koers. Houd er dus rekening mee dat bovenstaande grafiek niet één-op-één is met de PayPal-wisselkoers.

q7EfbLb.png

du6RJif.pngBetaalwijzen
SPOILER: PayPal en aankoopbescherming. Hoe gaat dat te werk?
Om een PayPal-rekening te openen ga je naar www.paypal.com . Je PayPal-gebruikersnaam zal je e-mailadres waarmee je je registreert zijn. Aan je PayPal-rekening kun je vervolgens een bestaande bankrekening of creditcard als betaalmethode koppelen. Lees je op PayPal in over het verificatieproces dat daarbij gepaard gaat.

Het voordeel van PayPal is dat de financiële en persoonlijke gegevens die een verkopende partij van je heeft tot een minimum beperkt worden. Zo krijgen ze geen bankrekening- of creditcardnummer van je te zien. Bijkomend voordeel is de PayPal-aankoopbescherming. Bij elke aankoop waarvoor deze geldt heb je 45 dagen klaagrecht. Komt een product niet aan, is het significant anders dan beschreven of functioneert het niet naar behoren, dan kun je je geld terugvragen; een refund eisen. Dit doe je niet zonder (ruim) van te voren eerst de kwestie direct op proberen te lossen met de verkopende partij. Mocht je daar samen echter niet uitkomen, dan kun je een geschil aanmaken en leg je jouw kant van het verhaal zo informatief mogelijk voor aan PayPal. Die vragen de verkopende partij om hun verhaal. PayPal kijkt of jullie er samen uit weten te komen. Is dat altijd niet het geval dan kun je een geschil laten escaleren tot een claim en komt PayPal zelf met een bepaalde conclusie/oplossing.

In de regel kun je de volgende timeline hanteren:
PayPal-afschrijving -> bestelling verzonden -> 2 weken -> 3 weken: lief navragen bij webshop -> 4 weken: dringend navragen -> 5 weken: oplossing aanvragen/ultimatum stellen -> dag 44: geschil aanmaken bij PayPal.

Belangrijk: geef een verkoper de kans om het goed te maken en ga niet als een gek alles meteen claimen. Laat je echter ook niet voor het lapje houden door een onbetrouwbare partij en maak een geschil aan op dag 44; ook als ze je sprookjeskastelen beloven en binnen een week een resend de deur uit gaan doen. Je kunt een geschil altijd nog sluiten, je bij PayPal beroepen op bescherming na 45 dagen echter niet.

Let op! Sommige webshops koppelen bestellingen aan je PayPal-adres (indien je met PayPal betaalt). Als je bij de webshop geregistreerd staat met een ander e-mailadres dan je PayPal-adres kan het dus zijn dat je bestellingen niet bij je ordergeschiedenis opduiken.
SPOILER: Ik kan ergens alleen met creditcard betalen, deze heb ik echter niet. Hellup!?
Geen paniek! Als je geen creditcard bezit is de makkelijkste oplossing iemand in je familie of vriendenkring te vragen of je die van hun mag gebruiken om een bestelling door te voeren. Wil je dit liever niet aan anderen vragen of wil niemand je helpen kun je kijken naar een zogenaamde prepaid creditcard. Je hebt verschillende mogelijkheden:

MasterCard Prepaid creditcards
NETELLERSkrillDB Card

VISA Prepaid creditcards
3V CardCash PassportMats
SPOILER: Een verkoper wil dat ik geld stort via Western Union. Goed idee?
Nee.
du6RJif.pngWebshops/producten
SPOILER: Wat is dat 'dropshipping'?
Dropshipping had oorspronkelijk één insteek: mensen die zelf een webshop hadden en producten uit China verkochten, bestelden ze voor die mensen bij een Chinese webshop en lieten ze direct doorsturen naar klanten. Ze wilden dan niet dat het merkbaar was dat het product uit een Chinese webshop kwam en logo's op pakjes of bijgevoegd reclame-materiaal bleven hierdoor bij dropship-zendingen weg.

Een bijkomend voordeel hiervan was dat een pakketje een minder commercieel karakter had. Daardoor werd dan weer het risico op douaneheffing verminderd.

Inmiddels is het hele dropshipping eigenlijk niet meer van toepassing, daar pakketjes standaard al niet meer gebrand zijn. Alleen een enkele webshop, zoals DinoDirect, plakt nog weleens een logo op het pakketje en stuurt wat promotiemateriaal bij de zending mee. Dit is echter eerder de uitzondering.
SPOILER: 1 cent-deals. Hoe, wie, wat, waar?
1ct-deals zijn tijdelijke acties voor promotionele doeleinden. Je betaalt daadwerkelijk niet meer dan 1 cent en krijgt daar dan een kleine gadget, vaak iets zoals een creditcard sized LED-lampje, een fluitje of oordopjes, voor. Je kunt ernaar zoeken via de chinaprices.us zoekmachine door daar een onzinterm weg te filteren:
[ klik ]
SPOILER: Ik heb zin om iets te kopen, maar ik weet niet wat?
Ja, dat heb je weleens. :P Een goed idee is om eens een kijkje te nemen in het review-topic, misschien kom je nog leuke dingen tegen daar.
Tevens bestaat er nog een site van onze Duitse china-addicts die allemaal gekke/handige/slimme artikelen plaatsen op hun blog en die vind je hier (klikkerdeklik)
Hier heb je nog een lijstje met mogelijke items die je nog niet hebt:

Oordopjes, koptelefoons, headsets, microfoontjes, (mobiele) speakers, fm-transmitters, (auto)radio's, autoladers, usb-laders, converters, adapters, kabeltjes, lampen, (spaar)lampen, LED-peertjes, LED-strips, LED-pig, glowsticks, zaklampen, lasers, accu's, laders, gereedschap, messen (dan al niet keramisch of vermeend illegaal), keukengerei, (projectie)klokken, horloges, wekkers, afstandsbediening, airmouse, Android TV-stick, mediacenter, fotocamera's, videocamera's, beveiligingscamera's, spycams, camera-accessoires, flash geheugen, kaartlezers, chiplezers, HDD behuizing, netbooks, tablets, smartphones, mp3-spelers, mp4-spelers, muizen, usb-hubs, usb gadgets, sleutelhangers, speelgoed, afstandsbestuurbaar tuig (ter land, ter zee en in de lucht), onderdeeltjes, kleding, schoenen, zonnebrillen, sieraden, hobbyspul en aanstekers.

Nog altijd geen ideeën? Zo goed als alle webshops hebben een 'New arrival'-sectie. Daar kun je eens de meest recente assortimentstoevoegingen bekijken.
SPOILER: JA HALLO! WAAR ZIJN WE NOU HELEMAAL MEE BEZIG?!!1!? -> Koop lokaal!
Soms slaat de China-gekte wel een beetje heel ver door. Je kijkt nog net niet of je ook uit China pakken melk en hagelslag kunt laten bezorgen, maar bij simpele goedkope prulletjes, of zaken die eigenlijk bekendstaan om gefaked te worden, haal je die het liefst ook nog uit de Aziatische contreien. Echter zijn veel van deze producten gewoon in je onmiddellijke nabijheid te verkrijgen en dat tegen erg vergelijkbare prijzen. Goedkope prulletjes kun je doorgaans ook voor weinig halen bij de Action, ALDI, Lidl, 1 Euro shop, Blokker, Marskramer, Kruidvat, Trekpleister, Xenos, HEMA, Wibra, Zeeman, Gamma, Bart Smit, Intertoys e.a. namelijk. Helpen door aanbiedingen te spitten doet misschien een voordeelmuis.nl .

Vooral bij zaken die twijfelachtig zijn luidt het aanraden om geen risico te lopen. Dat geldt voornamelijk voor flashgeheugen en batterijen. Zoek je een 32GB USB-stick of een 64GB geheugenkaartje, mijd dan het risico een fake kaartje in huis te halen en kijk op tweakers.net/pricewatch, Google Shopping e.a. en haal dan gewoon een kaartje bij een DataIO.nl vandaan bijvoorbeeld. Zelfde voor accu's. Zoek je een viertal AA batterijen? Haal dan merkspul (Sanyo Eneloop bijvoorbeeld) uit Nederland (vb. nkon.nl )/de EU (vb. gogreenbatteries.co.uk ) bij toko's met een goede reputatie. Een uitzondering voor accu's is eventueel te maken voor het soort 18650's... mits dus bij een webshop met een goede reputatie, merkaccu's en alleen als het aannemelijk gemaakt is dat ze echt zijn. Af te raden zijn accu's met 'Fire' in de naam. Deze staan berucht om hun onbetrouwbaarheid. Beter kijk je dan naar Samsung/Panasonic/LG en SoShine bijvoorbeeld. Voor camera- en telefoonaccu's is het ook aan te raden om een (B-)merk accu in huis te halen. Voor camera's is er bijvoorbeeld Patona dat wel goede kwaliteit levert voor een faire prijs (te koop bij portaal M&L Mobiles op o.a. eBay & Amazon).

Dus... om te voorkomen dat je 128GB USB-stick een gehackte 2GB stick blijkt en je leven te sparen door accu's te halen die niet ontploffen, of in ieder geval niet maar de helft van de geclaimde accucapaciteit leveren... ga gewoon voor zeker(der). En soms kun je je een paar weken wachten besparen als je gewoon iets bij je in de buurt koopt voor vergelijkbare prijzen.
du6RJif.pngDON'Ts
SPOILER: Zijn BBGuns, messen en krachtige lasers legaal in Nederland?
Vuurwapens of wapens die hier op lijken
Er geldt in Nederland een duidelijk beleid van wat wel en niet mag. De regelgeving omtrent wapens kun je hier teruglezen. Een hoop mag dus niet, wapens die vet nep zijn ook niet!

Softguns
Er zijn recentelijk nieuwe ontwikkelingen geweest rondom het beleid voor softguns.
Lees je in op de site van de NABV.

Messen
Qua messen mag je best een mes voor gebruik in huis, tuin en keuken hebben, mits deze aan bepaalde criteria voldoet. De artikelen in het wetboek met volledige regelgeving hierover vind je hier terug.

Lasers
Of het aanschaffen van een laser toegestaan is, is afhankelijk van het product. Er wordt onderscheid gemaakt tussen laserpointers en lasergadgets. De definities(.PDF) luiden als volgt:

Laserpointer: moderne versie van een aanwijsstok, veelal diodelasers die een rood licht uitzenden
Lasergadget: laserpointer in combinatie met een sleutelhanger, pen, mesje, of ander soortig hebbedingetje, een attribuut dat in handen van kinderen kan vallen.

Voor een laserpointer geldt een verbod op: klasse 3R, 3B en 4 lasers.
Klasse 1, 2 en 2M laserpointers als 'aanwijsstok' gebruiken bij presentaties is toegestaan.

Voor een lasergadget geldt een verbod op: klasse 2, 2M, 3R, 3B en 4 lasers.
Klasse 1 en 1M lasergadgets zijn toegestaan.

Kijk hier voor de classificatie lasers die veelal wel toegestaan zijn. Dit betekent niet dat je ermee in de ogen van mensen/dieren mag schijnen of ermee op (lucht)verkeer mag richten.

Lasers uit klasse 3 heb je al vanaf 5mW. Deze lasers zijn sowieso niet toegestaan. Als je een laser wilt kopen zorg er dus voor dat de output maximaal 5mW is.
In dit topic niet gaan vragen om 100mW lasers dus. }:|
SPOILER: Hoe weet ik of iets echt of 'fake' is?
Laten we het zo zeggen 'if it's too good to be true, it usually is', ofwel: als iets te mooi is om waar te zijn, dan is dit vaak ook zo.

Het komt maar zelden voor dat een verkoper daadwerkelijk een origineel merkproduct verkoopt. Wanneer dit echter wel zo is, zullen ze hier vooral de nadruk op proberen te leggen door 'genuine' of '100% original' erbij neer te zetten en zal de prijs er ook naar zijn.

Hanteer de prijs als echtheidsindicatie. Vele merkproducten zijn in Azië goedkoper omdat de belasting daar lager is. Ook missen de lokale distributeurs de logistieke kosten en is een overzeese franchise en zijn de arbeidskrachten overzees vaak duurder dan in Azië. Verder heb je natuurlijk ook het verschil in waarde van de valuta. Door al deze factoren kan het daadwerkelijk zo zijn dat een merkproduct goedkoper is dan in Nederland/Europa. Maar tel je daarbij de verzendkosten en mogelijke toeslagen op en bedenk je dat je de garantie mogelijk niet wereldwijd geldt, dan moet je je afvragen of het nog altijd een goed idee is. Zoveel goedkoper zal het dan allemaal niet zijn. Mocht het prijsverschil haast onmogelijk groot zijn, dan moet je er gewoon vanuit gaan dat het draait om een product dat nep is.

Nepproducten zijn vaak van slechte kwaliteit en dienen vaak alleen om er heel wat uit te zien. Of het nu flash geheugenkaartjes, horloges of koptelefoons zijn, het advies luidt: niet doen. Je haalt niet alleen slechte kwaliteit spul in huis, maar je kunt er ook nog mee in de problemen komen met Justitie. Het bespreken van producten waarvan het erg aannemelijk is dat ze nep zijn is in dit topic tevens niet toegestaan. Advies/hulp wanneer je in aanraking bent gekomen met Justitie vanwege het importeren van illegale waren hoef je ook niet te verwachten.

Maar, maar... een kleine hoeveelheid namaakgoederen het land inbrengen mag toch?
Ja en nee. Voor postorders is dit in zijn geheel niet toegestaan. Voor reizigers die zelf in persoon met hun reisbagage vanuit het buitenland Nederland weer betreden geldt dat een kleine hoeveelheid aan nagemaakte producten zonder handelskarakter wordt geduld voor persoonlijk gebruik. Voor meer details daarover kijk je hier .
fmX0WI1.png

FOK!Frontpage > Review > Gadgets uit China
De FP heeft een reviewsectie met een gadgetsubcategorie. Hier vind je uitgebreide impressies van gadgets die een hoop mensen waarschijnlijk wel zullen aanspreken. Ook userreviews van het forum kunnen er in de spotlights worden gezet.

Topicreeks: [gadgets] Chinese webshops reviewtopic
Het reviewtopic biedt veel inspiratie en informatie. Tevens zetten sommige users adviezen uiteen over wat je bijvoorbeeld het beste kunt kopen op het gebied van oordopjes.

Sommige product(groep)en zijn zo populair dat ze een eigen plekje op FOK! hebben verdiend. De topics bestaan voor een reden en daar concentreert zich alle informatie rondom het onderwerp dat ze behandelen. Heb je een vraag over een van deze producten ben je waarschijnlijk beter af ze daar te stellen.

Topicreeks: Chinese Smartphones #1 - Real smart
Topicreeks: Android tablet discussie topic
DIG / [Het Chinese Windows tablet topic] #1 Windows tablets vanaf ¤80!
Topicreeks: Android Sticks en Mediacenters #1 - Making ordinary tv's smart
DIG / [Het Grote Audio Gear Topic #1] Het begin!

User stats: http://thuisserver.net/fokdagcijfers (Top 100 (reeks) > Chinese Webshops)

apFpqZE.gif

Huisregels (ons anti-Sjonnie-beleid) - Respecteer ze, dan is deze topicreeks nog een lang leven beschoren

First google, then ask. We zijn hier in dit topic geen customer service die op jouw commando alles voor je doen. We gaan geen moeite voor je doen als je die moeite zelf al niet eens op kunt brengen. Wil je ergens ondanks je eigen pogingen toch niet uitkomen, dan kun je, onder vermelding van wat je zelf allemaal al geprobeerd hebt om aan het antwoord te geraken, het natuurlijk altijd vriendelijk vragen
Tip: vele zaken zijn al besproken; duik de archieven in! Voeg je zoekterm(en) toe aan deze search

• Lui die spullen willen importeren voor doorverkoop zijn hier niet welkom

• Het volgende dient niet te worden besproken: namaak ( van merkkleding, schoenen, zonnebrillen, horloges, audio-producten (headphones/oordopjes), etc.), wapens en andere verboden producten zoals >5mW lasers
Ook niet gaan bedelen om berichtjes van users om je buiten het topic (via DM/PM) hiermee te helpen
• Niet bitchen naar elkaar; houd het constructief

Heb je aanvullingen/aparte vragen?
PM (Personal message) of DM (Direct message) dan even de vaste gebruikers in dit topic:
shiznuts, Tokko1, RobertNL, Downstar e.a.

Veel plezier met bestellen!

OP Redesign V3.0 by shiznuts
dodge_911donderdag 26 januari 2017 @ 23:26
Ik heb weer 's 'n grijze zak opengemaakt en wat gekloot met metertjes :
BadderHaringdonderdag 26 januari 2017 @ 23:39
Voor alle mensen die muziek een warm hart toedragen en nog geen VE Monks hebben....

Die dingen zijn fucking geniaal. Ze zien er niet uit, het plastic is inferieur en de verpakking is waardeloos.

Maar dat geluid. Dat geluid.Voor 7 euro incluis verzending is er niets beters. Wat zeg ik, als je 5X zo veel wil betalen is er nog niets beters.
Nicap_tmvrijdag 27 januari 2017 @ 08:56
Iemand die kan vertellen hoe ik kan achterhalen waarom mijn pakketje zo lang blijft staan op 9-1-2017?

your package Arrived At Destination Country Aliexpress Shipping
Netherlands
Destination Country
2017-01-09 22:27:00 Arrival at Destination (Exchange Office)
2017-01-03 11:06:55 【8】Despatched to overseas (Country code: NL)
2017-01-03 11:06:00 【NLAMS】Transit to Air Transit Centre
2016-12-31 19:00:00 【HONGKONG】Hand over to airline
2016-12-31 17:52:56 Received by line-haul
2016-12-31 12:50:00 Notification of shipment confirmation
China
Original Country
2016-12-31 12:52:56 Outbound in sorting center
2016-12-31 12:22:56 Inbound in sorting center
2016-12-31 12:12:15 Accepted by carrier
2016-12-31 07:19:18 Waiting for pick up

Ik had gelezen over internationaparceltracking.com maar ik zie geen resultaat daar en zou ook niet weten hoe je een code om kan laten zetten. Iemand die dat wel weet? Staat ook niet in de OP.
mscholvrijdag 27 januari 2017 @ 09:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 januari 2017 08:56 schreef Nicap_tm het volgende:
Iemand die kan vertellen hoe ik kan achterhalen waarom mijn pakketje zo lang blijft staan op 9-1-2017?

your package Arrived At Destination Country Aliexpress Shipping
Netherlands
Destination Country
2017-01-09 22:27:00 Arrival at Destination (Exchange Office)
2017-01-03 11:06:55 【8】Despatched to overseas (Country code: NL)
2017-01-03 11:06:00 【NLAMS】Transit to Air Transit Centre
2016-12-31 19:00:00 【HONGKONG】Hand over to airline
2016-12-31 17:52:56 Received by line-haul
2016-12-31 12:50:00 Notification of shipment confirmation
China
Original Country
2016-12-31 12:52:56 Outbound in sorting center
2016-12-31 12:22:56 Inbound in sorting center
2016-12-31 12:12:15 Accepted by carrier
2016-12-31 07:19:18 Waiting for pick up

Ik had gelezen over internationaparceltracking.com maar ik zie geen resultaat daar en zou ook niet weten hoe je een code om kan laten zetten. Iemand die dat wel weet? Staat ook niet in de OP.
https://www.internationalparceltracking.com/#/search

daar invoeren, als hij dan door postnl ontvangen is zou je een 3s code moeten krijgen
Catch22-vrijdag 27 januari 2017 @ 09:11
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 januari 2017 09:04 schreef mschol het volgende:

[..]

https://www.internationalparceltracking.com/#/search

daar invoeren, als hij dan door postnl ontvangen is zou je een 3s code moeten krijgen
tegenwoordig kan je ook de buitenlandse tracking ook in de PostNL app invoeren. Dan krijg je wel bericht als hij bij ze is.
tharonnyvrijdag 27 januari 2017 @ 09:37
quote:
0s.gif Op donderdag 26 januari 2017 23:39 schreef BadderHaring het volgende:
Voor alle mensen die muziek een warm hart toedragen en nog geen VE Monks hebben....

Die dingen zijn fucking geniaal. Ze zien er niet uit, het plastic is inferieur en de verpakking is waardeloos.

Maar dat geluid. Dat geluid.Voor 7 euro incluis verzending is er niets beters. Wat zeg ik, als je 5X zo veel wil betalen is er nog niets beters.
Zit er net het een en ander over op te zoeken, maar ze worden inderdaad erg goed beoordeeld. Ja bedankt voor de tip!
mscholvrijdag 27 januari 2017 @ 09:41
quote:
11s.gif Op vrijdag 27 januari 2017 09:11 schreef Catch22- het volgende:

[..]

tegenwoordig kan je ook de buitenlandse tracking ook in de PostNL app invoeren. Dan krijg je wel bericht als hij bij ze is.
ah, das handig ^O^
Nicap_tmvrijdag 27 januari 2017 @ 10:34
quote:
11s.gif Op vrijdag 27 januari 2017 09:11 schreef Catch22- het volgende:

[..]

tegenwoordig kan je ook de buitenlandse tracking ook in de PostNL app invoeren. Dan krijg je wel bericht als hij bij ze is.
De tracking code van Aliexpress kent de app iig niet.
Catch22-vrijdag 27 januari 2017 @ 10:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 januari 2017 10:34 schreef Nicap_tm het volgende:

[..]

De tracking code van Aliexpress kent de app iig niet.
Als er geen tracking is (of zo'n getal) dan niet, maar veel codes kan je wel toevoegen
dimmakvrijdag 27 januari 2017 @ 10:46
quote:
0s.gif Op donderdag 26 januari 2017 23:39 schreef BadderHaring het volgende:
Voor alle mensen die muziek een warm hart toedragen en nog geen VE Monks hebben....

Die dingen zijn fucking geniaal. Ze zien er niet uit, het plastic is inferieur en de verpakking is waardeloos.

Maar dat geluid. Dat geluid.Voor 7 euro incluis verzending is er niets beters. Wat zeg ik, als je 5X zo veel wil betalen is er nog niets beters.
Ik heb er zojuist ook 2 besteld.
THEFXRvrijdag 27 januari 2017 @ 11:35
kan je
quote:
0s.gif Op donderdag 26 januari 2017 23:39 schreef BadderHaring het volgende:
VE Monks
kan je die overal bestellen, zijn er fakes in omloop?
THEFXRvrijdag 27 januari 2017 @ 11:37
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 januari 2017 09:04 schreef mschol het volgende:

[..]

https://www.internationalparceltracking.com/#/search

daar invoeren, als hij dan door postnl ontvangen is zou je een 3s code moeten krijgen
denk dat het bij de douane ligt
BadderHaringvrijdag 27 januari 2017 @ 13:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 januari 2017 11:35 schreef THEFXR het volgende:
kan je

[..]

kan je die overal bestellen, zijn er fakes in omloop?
Alleen in de eigen webshop op AliExpress.
THEFXRvrijdag 27 januari 2017 @ 16:46
man, man, wij hebben 2 dagen oud en nieuw, die gasten daar 2 weken, luie chinezen.
Miniemvrijdag 27 januari 2017 @ 17:40
Vraagje aan de led experts hier :P

Om deze 2 ledjes aan te sluiten op het stopcontact, klik

Wat heb je daarvoor nodig? Voeding van hoeveel watt?
dodge_911vrijdag 27 januari 2017 @ 18:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 januari 2017 17:40 schreef Miniem het volgende:
Vraagje aan de led experts hier :P

Om deze 2 ledjes aan te sluiten op het stopcontact, klik

Wat heb je daarvoor nodig? Voeding van hoeveel watt?
Watt'je of twee, want ze verbruiken volgens de page minder dan 1 Watt
Miniemvrijdag 27 januari 2017 @ 18:26
quote:
12s.gif Op vrijdag 27 januari 2017 18:12 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

Watt'je of twee, want ze verbruiken volgens de page minder dan 1 Watt
Oh dus de kleinst mogelijke voedijg eigenlijk :+
mscholvrijdag 27 januari 2017 @ 18:58
ik weet trouwens niet wie hier ooit met de tip van foam inears kwam, maar dat is echt super ^O^

oordopjes vallen niet meer uit en ze zitten perfect
defokkingfokerzaterdag 28 januari 2017 @ 02:16
Oh kut. Bestel ik net wat.. zie ik net pas dat het Chinees nieuwjaar van start gaat :')

Lekker wachten dus ;(

Armband bedoelt voor valentijnsdag... toch maar wat in Nederland halen :P
shizzaterdag 28 januari 2017 @ 03:33
Zo'n hekel aan hè. Typ je een heel bericht op je laptop, kijk je ff in een andere tab, of komt je hand per ongeluk over het touchpad en is je tekstveld niet meer geselecteerd, wil je de tekst bewerken, druk je backspace en gaat 'ie een pagina terug. :') Op andere fora heb je dan tenminste een 'cached' feature, maar hier is het gewoon weg. :W ;( D'OH.

Neways. Dat ik jaren geleden eigenlijk een slechte ervaring met IEMs had vanwege de EP630 van Creative. Zaten oncomfortabel, snel stuk e.d. en toen was ik eigenlijk team normale oordopjes. Maar toen had Brainwavz een deal voor de Alpha's die toen 5 USD/stuk waren en met meervoudkorting -1 USD/stuk dus op 4 USD uitkwamen! :D En dat was echt een vooruitgang qua sound. IEMs zitten dichter op je trommelvlies en zijn dus makkelijker aan te drijven, geluid is wat voller en bass sterker. Toen vrijwel IEM fan geworden. Maar door de jaren heb ik o.a. ook de AWEI ES10 gehad en de Edifier H180, helemaal niet zo slecht. Meest recent dan de MusicMaker TP16 (wooeasy). Echt goed ding.

Maar ik ben eigenlijk nu van de over-ears in-ears. Die weten gewoon van wanten. Zitten bekwaam en sound is superb. Geef mij maar een Vsonic VSD3 of Alpha & Delta D2. En denk dat het alleen veel beter wordt als je richting de dure en custom multi balanced armatures gaat en die dan combineert met bepaalde bestandsformaten en natuurlijk een DAC & AMP. Vind die hypeshit wel lief, maar ik verwacht er niet veel van. Ik dacht ook dat die Rock Zircon helemaal lijp zou zijn. Of die Zero Audio ZH-DX200-CT Carbo Tenore... 'Woah! Dit is echt optima forma! No wai! Kan tig keer zo duur zijn en dan zouden ze het nog waard zijn'. Mweh. Not really, though. Ik weet niet wie die dingen probeert, maar dan hebben ze ervoor nog niet veel de revue laten passeren denk ik dan. Maar goed, 200 setjes ofzo (4 years ago like this), dus die ene kunnen dan ook nog wel proberen, maar ik denk dat dit weer hypeshit is. Maar hey, vroeger (een goede 5 jaar geleden) raakte ik ook al enthusiast over de XKDUN CK-700. Kennen we die $5,- aanschaf nog? :D Was nog voor de go-to AWEI ES800M.

pPMrmj8.jpg Nmkp7Y0.jpg

[ Bericht 1% gewijzigd door shiz op 28-01-2017 03:38:16 ]
Erasmozaterdag 28 januari 2017 @ 17:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2017 03:33 schreef shiznuts het volgende:
Zo'n hekel aan hè. Typ je een heel bericht op je laptop, kijk je ff in een andere tab, of komt je hand per ongeluk over het touchpad en is je tekstveld niet meer geselecteerd, wil je de tekst bewerken, druk je backspace en gaat 'ie een pagina terug. :') Op andere fora heb je dan tenminste een 'cached' feature, maar hier is het gewoon weg. :W ;( D'OH.
Firefox cached het gewoon voor je :P
BadderHaringzaterdag 28 januari 2017 @ 18:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2017 03:33 schreef shiznuts het volgende:


Neways. Dat ik jaren geleden eigenlijk een slechte ervaring met IEMs had vanwege de EP630 van Creative. Zaten oncomfortabel, snel stuk e.d. en toen was ik eigenlijk team normale oordopjes. Maar toen had Brainwavz een deal voor de Alpha's die toen 5 USD/stuk waren en met meervoudkorting -1 USD/stuk dus op 4 USD uitkwamen! :D En dat was echt een vooruitgang qua sound. IEMs zitten dichter op je trommelvlies en zijn dus makkelijker aan te drijven, geluid is wat voller en bass sterker. Toen vrijwel IEM fan geworden. Maar door de jaren heb ik o.a. ook de AWEI ES10 gehad en de Edifier H180, helemaal niet zo slecht. Meest recent dan de MusicMaker TP16 (wooeasy). Echt goed ding.

Maar ik ben eigenlijk nu van de over-ears in-ears. Die weten gewoon van wanten. Zitten bekwaam en sound is superb. Geef mij maar een Vsonic VSD3 of Alpha & Delta D2. En denk dat het alleen veel beter wordt als je richting de dure en custom multi balanced armatures gaat en die dan combineert met bepaalde bestandsformaten en natuurlijk een DAC & AMP. Vind die hypeshit wel lief, maar ik verwacht er niet veel van. Ik dacht ook dat die Rock Zircon helemaal lijp zou zijn. Of die Zero Audio ZH-DX200-CT Carbo Tenore... 'Woah! Dit is echt optima forma! No wai! Kan tig keer zo duur zijn en dan zouden ze het nog waard zijn'. Mweh. Not really, though. Ik weet niet wie die dingen probeert, maar dan hebben ze ervoor nog niet veel de revue laten passeren denk ik dan. Maar goed, 200 setjes ofzo (4 years ago like this), dus die ene kunnen dan ook nog wel proberen, maar ik denk dat dit weer hypeshit is. Maar hey, vroeger (een goede 5 jaar geleden) raakte ik ook al enthusiast over de XKDUN CK-700. Kennen we die $5,- aanschaf nog? :D Was nog voor de go-to AWEI ES800M.

[ afbeelding ] [ afbeelding ]
Als iemand die het vaak eens is met je verhalen over oordopjes, moet je jezelf nu ook weer niet als enige autoriteit op dit gebied gaan profileren.... ;)

Er zijn diverse hifi-recensenten die de Monks als zeer goed bestempelen. Dan kun je het wel bij voorbaat afdoen als hypeshit, maar dat is een beetje te makkelijk.

Nee, ze zijn niet perfect. En of ze lekker in je oren zitten is persoonlijk, zeker bij dit type inears. Maar het geluid is gewoon erg goed. Al is dat ook deels persoonlijk en afhankelijk van de soort muziek die je luistert. Wat ze vooral voor hebben op de verschillende Xiaomi's en Brainwavz die ik heb, is dat ze ook op laag volume gewoon erg goed klinken.

Een minpuntje heb ik wel al, ze filteren het geluid van buiten niet zo best. Al is dat op de racefiets wel veiliger natuurlijk, dus ik denk dat ik ze daar voor ga gebruiken.
Nicap_tmzaterdag 28 januari 2017 @ 22:30
quote:
11s.gif Op vrijdag 27 januari 2017 10:43 schreef Catch22- het volgende:

[..]

Als er geen tracking is (of zo'n getal) dan niet, maar veel codes kan je wel toevoegen
Heb een bericht van postnl teruggekregen. Blijkt dat het pakketje sinds 12-1 bij het afhaalpunt bij de supermarkt ligt. Heb gister bericht gekregen en las het net pas. Ga er morgen langs, maar de kans is groot dat hij weer retour is. Lekker dat je dan geen briefje in de bus krijgt.
Wat zijn de criteria eigenlijk van aan de deur komen met een pakketje of direct doorsturen naar een afhaalpunt?

Mooi balen als ie weer retour is.
#ANONIEMzondag 29 januari 2017 @ 03:42
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 januari 2017 22:30 schreef Nicap_tm het volgende:

[..]

Heb een bericht van postnl teruggekregen. Blijkt dat het pakketje sinds 12-1 bij het afhaalpunt bij de supermarkt ligt. Heb gister bericht gekregen en las het net pas. Ga er morgen langs, maar de kans is groot dat hij weer retour is. Lekker dat je dan geen briefje in de bus krijgt.
Wat zijn de criteria eigenlijk van aan de deur komen met een pakketje of direct doorsturen naar een afhaalpunt?

Mooi balen als ie weer retour is.
Door geen briefje in de bus te doen, blijft het pakketje achter en wordt dan vaak gestolen.
Bekende truck, krijg wel vaker geen papiertje. Werken allemaal boeven bij de post :(
Goddelijkerzondag 29 januari 2017 @ 14:55
Als echte China-shopper toch ook maar een set VE Monk besteld. O-)
Nicap_tmzondag 29 januari 2017 @ 15:36
quote:
0s.gif Op zondag 29 januari 2017 03:42 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Door geen briefje in de bus te doen, blijft het pakketje achter en wordt dan vaak gestolen.
Bekende truck, krijg wel vaker geen papiertje. Werken allemaal boeven bij de post :(
In dit geval waarschijnlijk gewoon een foutje geweest, want hij lag gelukkig nog bij de Jumbo.
Ben er wel blij om. Nu kijken of de MiBox3 handig is :)
RobertNLzondag 29 januari 2017 @ 15:38
quote:
0s.gif Op zondag 29 januari 2017 03:42 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Door geen briefje in de bus te doen, blijft het pakketje achter en wordt dan vaak gestolen.
Bekende truck, krijg wel vaker geen papiertje. Werken allemaal boeven bij de post :(
Zeker, ik heb hier een hele pallet met pakketjes staan :')
Die briefjes worden automatisch centraal verzonden, onzin dus.
Erasmozondag 29 januari 2017 @ 15:40
quote:
0s.gif Op zondag 29 januari 2017 03:42 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Door geen briefje in de bus te doen, blijft het pakketje achter en wordt dan vaak gestolen.
Bekende truck, krijg wel vaker geen papiertje. Werken allemaal boeven bij de post :(
Als je geen papiertjes krijgt moet je klagen, zonder signalering weet PostNL ook niet waar ze aan toe zijn.
Dromerzondag 29 januari 2017 @ 15:46
quote:
1s.gif Op zondag 29 januari 2017 15:38 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Zeker, ik heb hier een hele pallet met pakketjes staan :')
Die briefjes worden automatisch centraal verzonden, onzin dus.
De briefjes die mijn postbode in de bus doet wanneer bezorging niet is gelukt, zijn handgeschreven. Na 1 of 2 keer ligt het dan op het afhaalpunt. Als hij die briefjes niet zou schrijven, zal ik geen centraal verstuurd briefje krijgen.
Ik ga er overigens niet vanuit dat men zoiets bewust nalaat.
RobertNLzondag 29 januari 2017 @ 16:04
Je hebt tegenwoordig ook spul dat direct naar het afhaalpunt gaat, die worden direct centraal verzonden.
Nicap_tmzondag 29 januari 2017 @ 20:02
quote:
0s.gif Op zondag 29 januari 2017 16:04 schreef RobertNL het volgende:
Je hebt tegenwoordig ook spul dat direct naar het afhaalpunt gaat, die worden direct centraal verzonden.
Dat was in dit geval ook zo. Heb het wel vaker, maar dan wel een briefje dat het daar ligt.
Overigens weet ik niet wat nou de criteria zijn van het direct naar een afhaalpunt sturen. Er valt weinig te kiezen bij de chinezen wat dat betreft :D
THEFXRzondag 29 januari 2017 @ 21:26
quote:
0s.gif Op zondag 29 januari 2017 20:02 schreef Nicap_tm het volgende:

[..]

Dat was in dit geval ook zo. Heb het wel vaker, maar dan wel een briefje dat het daar ligt.
Overigens weet ik niet wat nou de criteria zijn van het direct naar een afhaalpunt sturen. Er valt weinig te kiezen bij de chinezen wat dat betreft :D
dit, ik ga dat van de week eens vragen, als ik een pakket ga ophalen.
RobertNLzondag 29 januari 2017 @ 21:54
quote:
0s.gif Op zondag 29 januari 2017 20:02 schreef Nicap_tm het volgende:

[..]

Dat was in dit geval ook zo. Heb het wel vaker, maar dan wel een briefje dat het daar ligt.
Overigens weet ik niet wat nou de criteria zijn van het direct naar een afhaalpunt sturen. Er valt weinig te kiezen bij de chinezen wat dat betreft :D
Chinapost, Singapore post met normale tracking gaan hier in 9 van de 10 gevallen naar het afhaalpunt.

Laatst 1 keertje niet bij een singapore post pakket, maar dat was een foutje want de sticker van direct sturen naar het afhaalpunt zat er wel degelijk op.
shizzondag 29 januari 2017 @ 23:18
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 januari 2017 18:06 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Als iemand die het vaak eens is met je verhalen over oordopjes, moet je jezelf nu ook weer niet als enige autoriteit op dit gebied gaan profileren.... ;)

Er zijn diverse hifi-recensenten die de Monks als zeer goed bestempelen. Dan kun je het wel bij voorbaat afdoen als hypeshit, maar dat is een beetje te makkelijk.

Nee, ze zijn niet perfect. En of ze lekker in je oren zitten is persoonlijk, zeker bij dit type inears. Maar het geluid is gewoon erg goed. Al is dat ook deels persoonlijk en afhankelijk van de soort muziek die je luistert. Wat ze vooral voor hebben op de verschillende Xiaomi's en Brainwavz die ik heb, is dat ze ook op laag volume gewoon erg goed klinken.

Een minpuntje heb ik wel al, ze filteren het geluid van buiten niet zo best. Al is dat op de racefiets wel veiliger natuurlijk, dus ik denk dat ik ze daar voor ga gebruiken.
Nou ja, drie keer is scheepsrecht, zoals ik al zei waren de twee vorige top aanbevelingen imho redelijk overhyped. De enige aanbeveling die echt wist te verrassen waren die Sony Ericsson MH1C oortjes een long long time ago. :Y Maar idd, stay open-minded and find out! Heb m'n vader eens of de AWEI ES10 of die Edifier H180 gegeven, die vindt IEMs niks, superblij mee en zoveel beter dan de kartonnen oordoopjes waarmee 'ie eerder luisterde. :P Vroeger had je ook bij veel shops 1ct-deals. Kreeg je ook vaak van die kudtdingen.
larry_flyntmaandag 30 januari 2017 @ 10:03
Ik kan niet betalen op AliExpress metm ijn credit card... Wat is deze? Meer mensen last van?
THEFXRmaandag 30 januari 2017 @ 12:15
quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2017 10:03 schreef larry_flynt het volgende:
Ik kan niet betalen op AliExpress metm ijn credit card... Wat is deze? Meer mensen last van?
dus je cc data is gejat, bel gelijk cc om je kaart te laten blokkeren
Deamendmaandag 30 januari 2017 @ 13:39
quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2017 10:03 schreef larry_flynt het volgende:
Ik kan niet betalen op AliExpress metm ijn credit card... Wat is deze? Meer mensen last van?
Ik heb mijn cc gelinkt aan mijn PayPal, net zo makkelijk.
ThePlaneteermaandag 30 januari 2017 @ 14:09
Douane heeft mn pakketje onderschept helaas, hoeveel kosten gaan er bijkomen voor een pakketje van 38 euro?
RobertNLmaandag 30 januari 2017 @ 14:12
quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2017 14:09 schreef ThePlaneteer het volgende:
Douane heeft mn pakketje onderschept helaas, hoeveel kosten gaan er bijkomen voor een pakketje van 38 euro?
Zuur, 21% + 13 euro
ThePlaneteermaandag 30 januari 2017 @ 14:30
Maken zijn ook pakketjes open? Of is het voor die 21 euro niet aan te raden het bonnetje ff te Photoshoppen :p
RobertNLmaandag 30 januari 2017 @ 14:37
Dat is valsheid in geschrifte, dat mag niet, en daar hebben we het hier dus niet over :)

Is het dus handig: nee
dodge_911maandag 30 januari 2017 @ 14:46
quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2017 13:39 schreef Deamend het volgende:

[..]

Ik heb mijn cc gelinkt aan mijn PayPal, net zo makkelijk.
If only PayPal was a payment option on AliExpress...
#ANONIEMmaandag 30 januari 2017 @ 15:37
quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2017 14:09 schreef ThePlaneteer het volgende:
Douane heeft mn pakketje onderschept helaas, hoeveel kosten gaan er bijkomen voor een pakketje van 38 euro?
Let op dat die *edit* mensen van de belastingdienst alles goed berekenen. Ik heb al een paar keer gehad dat ze *Edit* van een factuur van bijvoorbeeld 100 dollar je aan slaan voor 100 euro.

Het beste kan je zelf de correcte bon opsturen waar bij je rekening houd met deze.

[ Bericht 1% gewijzigd door RobertNL op 30-01-2017 20:21:23 (Beschuldigingen verwijderd. ) ]
eddepetfoktmaandag 30 januari 2017 @ 16:22
Niet meer nodig
ThePlaneteermaandag 30 januari 2017 @ 16:24
quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2017 15:37 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Let op dat die alles goed berekenen. Ik heb al een paar keer gehad dat die van een factuur van bijvoorbeeld 100 dollar je aan slaan voor 100 euro.

Het beste kan je zelf de correcte bon opsturen waar bij je rekening houd met deze.
Ja ik moet gewoon een bonnetje opsturen.
Ik ga er wel duidelijk bijzetten dat het gratis verzenden was.

[ Bericht 1% gewijzigd door RobertNL op 30-01-2017 20:22:02 ]
CommissarisMissionarismaandag 30 januari 2017 @ 17:59
Waarom zijn Chinaphones met NFC zo schaars? :{ Iemand een tip? Ik zoek een telefoon zoals de Xiaomi Redmi 4 qua specs zoals een vingerafdrukscanner maar mét NFC.
Dromermaandag 30 januari 2017 @ 19:54
quote:
1s.gif Op maandag 30 januari 2017 15:37 schreef ZetaOS het volgende:

[..]

Let op dat die *edit* mensen van de belastingdienst */*alles goed berekenen. Ik heb al een paar keer gehad dat ze *Edit* van een factuur van bijvoorbeeld 100 dollar je aan slaan voor 100 euro.

Het beste kan je zelf de correcte bon opsturen waar bij je rekening houd met deze.

Is niet de belastingdienst of douane. Is PostNL.
Onnomanmaandag 30 januari 2017 @ 20:09
weet iemand wat dit is?

https://de.aliexpress.com(...)l?isOrig=true#extend
Lucomaandag 30 januari 2017 @ 20:22
quote:
Een Ocarina
RobertNLmaandag 30 januari 2017 @ 20:24
quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2017 19:54 schreef Dromer het volgende:

[..]

Is niet de belastingdienst of douane. Is PostNL.
True, mijn fout ;).

quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2017 20:22 schreef Luco het volgende:

[..]

Een Ocarina
Wat mij betreft mag je dat soort linkjes achterwege laten.
quote:
Wat verwacht je van ons? Behalve reacties zoals die van hierboven; beetje inzet graag.
marco_siremaandag 30 januari 2017 @ 23:40
quote:
1s.gif Op maandag 30 januari 2017 17:59 schreef CommissarisMissionaris het volgende:
Waarom zijn Chinaphones met NFC zo schaars? :{ Iemand een tip? Ik zoek een telefoon zoals de Xiaomi Redmi 4 qua specs zoals een vingerafdrukscanner maar mét NFC.
Elephone P9000
#ANONIEMdinsdag 31 januari 2017 @ 00:08
quote:
0s.gif Op maandag 30 januari 2017 19:54 schreef Dromer het volgende:

[..]

Is niet de belastingdienst of douane. Is PostNL.
Klopt. het zijn PostNL mensen.
Broempotdinsdag 31 januari 2017 @ 00:24
quote:
1s.gif Op maandag 30 januari 2017 23:40 schreef marco_sire het volgende:

[..]

Elephone P9000
Ik heb net een Elephone gekocht en ik zou hem niet aanraden. NFC werkt maar heel matig, met CM of RR ietsje beter, maar o.a. een probleem waar heel veel P9000's aan lijden is dat ze na een tijdje een dode 'regel' op de digitizer krijgen. Bij de mijne zit die recht boven de middenste regel van het keyboard dus daarmee is het toestel feitelijk waardeloos geworden.
RobertNLdinsdag 31 januari 2017 @ 08:14
Hmz, hier tijden als dagelijkse telefoon gebruikt maar (gelukkig) geen last van touch probleem.
Draaide wel cm 13, al was de een na laatste rom ook wel aardig.
Problemen met nfc herken ik mij niet echt in, Android pay zou niet werken, maar dat is er in Nederland toch niet.

ING werkt bijvoorbeeld wel, rabobank zit met geen ondersteuning voor dual sim en werkt dus op bijna geen enkele chinese telefoon.

De tags die ik hier heb hangen las hij altijd wel prima :Y
marco_sirewoensdag 1 februari 2017 @ 20:47
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 januari 2017 00:24 schreef Broempot het volgende:

[..]

Ik heb net een Elephone gekocht en ik zou hem niet aanraden. NFC werkt maar heel matig, met CM of RR ietsje beter, maar o.a. een probleem waar heel veel P9000's aan lijden is dat ze na een tijdje een dode 'regel' op de digitizer krijgen. Bij de mijne zit die recht boven de middenste regel van het keyboard dus daarmee is het toestel feitelijk waardeloos geworden.
Komt mij niet bekend voor: NFC werkt als een malle, geen gekke lijnen op mijn scherm.

Alleen camera is ruk (net als bij de meeste China-phones).
THEFXRwoensdag 1 februari 2017 @ 22:29
hel, ben ik ff mad, heeft er zo'n verkoper mijn volledige email en telefoonnummer op het pakketje gezet :(
Captain_koekwoensdag 1 februari 2017 @ 23:08
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2017 22:29 schreef THEFXR het volgende:
hel, ben ik ff mad, heeft er zo'n verkoper mijn volledige email en telefoonnummer op het pakketje gezet :(
gebeurt toch regelmatig?
Poepoogdonderdag 2 februari 2017 @ 00:29
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2017 22:29 schreef THEFXR het volgende:
hel, ben ik ff mad, heeft er zo'n verkoper mijn volledige email en telefoonnummer op het pakketje gezet :(
Inderdaad mad dat je je echte nummer geeft.
THEFXRdonderdag 2 februari 2017 @ 00:36
quote:
1s.gif Op donderdag 2 februari 2017 00:29 schreef Poepoog het volgende:

[..]

Inderdaad mad dat je je echte nummer geeft.
heb niks gegeven
Poepoogdonderdag 2 februari 2017 @ 07:00
quote:
0s.gif Op donderdag 2 februari 2017 00:36 schreef THEFXR het volgende:

heb niks gegeven
Ik zou zsm dan de HT/FT scores van de PL opvragen bij hem, als hij zelfs je nummer kan gokken...
mscholdonderdag 2 februari 2017 @ 10:53
quote:
0s.gif Op donderdag 2 februari 2017 00:36 schreef THEFXR het volgende:

[..]

heb niks gegeven
krijgen ze die niet gewoon automatisch door van paypal?
of was het aliexpress order?
THEFXRdonderdag 2 februari 2017 @ 12:41
quote:
0s.gif Op donderdag 2 februari 2017 10:53 schreef mschol het volgende:

[..]

krijgen ze die niet gewoon automatisch door van paypal?
of was het aliexpress order?
was een ebay order
RobertNLdonderdag 2 februari 2017 @ 13:08
quote:
0s.gif Op donderdag 2 februari 2017 12:41 schreef THEFXR het volgende:

[..]

was een ebay order
Opgelost, heb je gewoon zelf toestemming gegeven om ze door te geven aan de seller. Via paypal.

quote:
1s.gif Op donderdag 2 februari 2017 00:29 schreef Poepoog het volgende:

[..]

Inderdaad mad dat je je echte nummer geeft.
Tja, mijn nummer staat er ook genoeg op, en een spam die ik krijg. Win wel 4 loterijen per week.
CommissarisMissionarisdonderdag 2 februari 2017 @ 14:36
Mijn Elephone zit wel erg lang in de order processing op AE. Paar dagen geleden besteld, nog niet geshipped. :{
RobertNLdonderdag 2 februari 2017 @ 14:56
quote:
14s.gif Op donderdag 2 februari 2017 14:36 schreef CommissarisMissionaris het volgende:
Mijn Elephone zit wel erg lang in de order processing op AE. Paar dagen geleden besteld, nog niet geshipped. :{
Reken er maar op dat het nog een paar dagen duurt. Alles draait nog op halve kracht tot na het weekend ivm het spring festival :)
CommissarisMissionarisdonderdag 2 februari 2017 @ 15:04
quote:
7s.gif Op donderdag 2 februari 2017 14:56 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Reken er maar op dat het nog een paar dagen duurt. Alles draait nog op halve kracht tot na het weekend ivm het spring festival :)
Hey, ik heb jouw DM ontvangen, maar blijkbaar kan ik niet messagen (zie FB). :') Maar handig om dit te weten! En zodra ik kan DM'en, krijg je antwoord. :+
THEFXRdonderdag 2 februari 2017 @ 19:18
quote:
0s.gif Op donderdag 2 februari 2017 13:08 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Opgelost, heb je gewoon zelf toestemming gegeven om ze door te geven aan de seller. Via paypal.

is wel een verschil, doorgeven of bloot op pakjes printen/schrijven
ManageTheAngerdonderdag 2 februari 2017 @ 20:51
quote:
0s.gif Op donderdag 2 februari 2017 19:18 schreef THEFXR het volgende:

[..]

is wel een verschil, doorgeven of bloot op pakjes printen/schrijven
Joh maak je niet zo druk man...
Goddelijkerdonderdag 2 februari 2017 @ 21:05
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2017 22:29 schreef THEFXR het volgende:
hel, ben ik ff mad, heeft er zo'n verkoper mijn volledige email en telefoonnummer op het pakketje gezet :(
Pff, en ook nog je hele adres en naam zeker?!
Catch22-donderdag 2 februari 2017 @ 21:37
quote:
10s.gif Op donderdag 2 februari 2017 21:05 schreef Goddelijker het volgende:

[..]

Pff, en ook nog je hele adres en naam zeker?!
Vast. Weet je postbode ook gelijk waar je woont. Dag privacy
BadderHaringdonderdag 2 februari 2017 @ 22:12
quote:
0s.gif Op woensdag 1 februari 2017 22:29 schreef THEFXR het volgende:
hel, ben ik ff mad, heeft er zo'n verkoper mijn volledige email en telefoonnummer op het pakketje gezet :(
Geen postbusnummer hebben :')
THEFXRdonderdag 2 februari 2017 @ 23:15
quote:
1s.gif Op donderdag 2 februari 2017 20:51 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

Joh maak je niet zo druk man...
ik maak mij er wel druk om, omdat het geen publieke gegevens zijn
THEFXRdonderdag 2 februari 2017 @ 23:15
quote:
10s.gif Op donderdag 2 februari 2017 21:05 schreef Goddelijker het volgende:

[..]

Pff, en ook nog je hele adres en naam zeker?!
tiyf op, met je getrol
THEFXRdonderdag 2 februari 2017 @ 23:16
quote:
1s.gif Op donderdag 2 februari 2017 22:12 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Geen postbusnummer hebben :')
nee, das alleen voor de verslaafden
Goddelijkervrijdag 3 februari 2017 @ 08:09
quote:
0s.gif Op donderdag 2 februari 2017 23:15 schreef THEFXR het volgende:

[..]

tiyf op, met je getrol
Volgende keer dan maar bestellen met een 10MinuteMail en een Lebara-SIM!
dodge_911vrijdag 3 februari 2017 @ 12:08
quote:
0s.gif Op donderdag 2 februari 2017 23:15 schreef THEFXR het volgende:

[..]

tiyf op, met je getrol
Doe's rustig, man..
Wij kunnen er toch niets aan doen dat die seller jouw gegevens op je pakketje heeft gezet?
En we zijn hier geen geitewollensokken-praatgroep, dus je kon wel verwachten dat er zulke reacties op zouden komen.
Dromervrijdag 3 februari 2017 @ 12:15
quote:
12s.gif Op vrijdag 3 februari 2017 12:08 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

Doe's rustig, man..
Wij kunnen er toch niets aan doen dat die seller jouw gegevens op je pakketje heeft gezet?
En we zijn hier geen geitewollensokken-praatgroep, dus je kon wel verwachten dat er zulke reacties op zouden komen.
Misschien hadden wij het ook erg gevonden als wij ook dildo's en fleshlights zouden bestellen. :D
RobertNLvrijdag 3 februari 2017 @ 13:52
Dus Prijsvraagje maar weer :D?
thecuriousonevrijdag 3 februari 2017 @ 14:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 februari 2017 13:52 schreef RobertNL het volgende:
Dus Prijsvraagje maar weer :D?
Graag!
RobertNLvrijdag 3 februari 2017 @ 14:56
Win een Oukitel C5 pro
RDZb52Wm.png
ManageTheAngervrijdag 3 februari 2017 @ 16:39
quote:
0s.gif Op donderdag 2 februari 2017 23:15 schreef THEFXR het volgende:

[..]

ik maak mij er wel druk om, omdat het geen publieke gegevens zijn
quote:
0s.gif Op donderdag 2 februari 2017 23:15 schreef THEFXR het volgende:

[..]

tiyf op, met je getrol
quote:
0s.gif Op donderdag 2 februari 2017 23:16 schreef THEFXR het volgende:

[..]

nee, das alleen voor de verslaafden
Je kan ook gewoon multi quoten hier, dat houdt het netjes.

Verder zou ik mij er niet zo druk om maken, als mensen gegevens van je willen hebben dan krijgen zij die toch wel. Het is écht niet zo dat de postbode jou midden in de nacht gaat lopen stalken.
Eric_Cantonavrijdag 3 februari 2017 @ 16:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 februari 2017 14:56 schreef RobertNL het volgende:
Win een Oukitel C5 pro
[ link | afbeelding ]
Weer eens niet te doen hè! Wanneer krijgen we eens makkelijke prijsvragen, of willen jullie de prijzen niet weggeven?
RobertNLvrijdag 3 februari 2017 @ 16:42
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 februari 2017 16:39 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

[..]

[..]

Je kan ook gewoon multi quoten hier, dat houdt het netjes.

Verder zou ik mij er niet zo druk om maken, als mensen gegevens van je willen hebben dan krijgen zij die toch wel. Het is écht niet zo dat de postbode jou midden in de nacht gaat lopen stalken.
Hiermee is die non-discussie ook afgelopen :)

quote:
9s.gif Op vrijdag 3 februari 2017 16:40 schreef Eric_Cantona het volgende:

[..]

Weer eens niet te doen hè! Wanneer krijgen we eens makkelijke prijsvragen, of willen jullie de prijzen niet weggeven?
Geen idee, wellicht wanneer Android 8 uitkomt.
RobertNLvrijdag 3 februari 2017 @ 17:56
Wat betreft mail, telefoonnummer, op pakketjes:
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 februari 2017 16:42 schreef RobertNL het volgende:
Hiermee is die discussie ook afgelopen

Nu weer over Chinese spullen.
AlwaysConnectedvrijdag 3 februari 2017 @ 20:28
Chinese oukitel te winnen
http://frontpage.fok.nl/prijsvraag/1424/meedoen
dodge_911vrijdag 3 februari 2017 @ 22:57
quote:
Serieus joh?

quote:
0s.gif Op vrijdag 3 februari 2017 14:56 schreef RobertNL het volgende:
Win een Oukitel C5 pro
[ link | afbeelding ]
5 posts geleden :)
Koelkastjezaterdag 4 februari 2017 @ 13:20
Net de "BlitzWolf® Graphene Earphone BW-ES1" binnengekregen.

Lichte en comfortabele oordopjes die vooral goed overweg kunnen met elektronische muziek :Y!
THEFXRzondag 5 februari 2017 @ 11:49
mogen er geen messen meer uit china verscheept worden? 99% wat ik zie staan is vanuit Frankrijk?
RobertNLzondag 5 februari 2017 @ 13:46
quote:
0s.gif Op zondag 5 februari 2017 11:49 schreef THEFXR het volgende:
mogen er geen messen meer uit china verscheept worden? 99% wat ik zie staan is vanuit Frankrijk?
Beperkt, fasttech doet het ook altijd via andere post maatschappijen.
VdBorghtzondag 5 februari 2017 @ 20:51
quote:
0s.gif Op zondag 5 februari 2017 11:49 schreef THEFXR het volgende:
mogen er geen messen meer uit china verscheept worden? 99% wat ik zie staan is vanuit Frankrijk?
Over wat soort messen heb je het dan? Ik heb een paar vouwmessen op men verlanglijst staan bij verschillende webshops en de meesten ervan komen gwn uit china?
Catch22-zondag 5 februari 2017 @ 21:21
Is dat qcy iets? Ben op zoek naar bt oordopjes voor sporten.

http://m.banggood.com/LF-(...)phone-p-1005464.html

Is ook wel een gave techniek. Geen reviews, dus dat is wat risicovol

[ Bericht 71% gewijzigd door Catch22- op 05-02-2017 21:45:09 ]
RobertNLzondag 5 februari 2017 @ 22:28
quote:
1s.gif Op zondag 5 februari 2017 21:21 schreef Catch22- het volgende:
Is dat qcy iets? Ben op zoek naar bt oordopjes voor sporten.

http://m.banggood.com/LF-(...)phone-p-1005464.html

Is ook wel een gave techniek. Geen reviews, dus dat is wat risicovol
Ik dacht dat het niet geweldig was, stem werkte maar verder valt de kwaliteit van dat soort geluid wat tegen meende ik.
Catch22-zondag 5 februari 2017 @ 22:36
quote:
0s.gif Op zondag 5 februari 2017 22:28 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Ik dacht dat het niet geweldig was, stem werkte maar verder valt de kwaliteit van dat soort geluid wat tegen meende ik.
Was ik ook al bang voor. De qc29 lijken me ook tof, maar weet niet of die sportbestendig zijn.
THEFXRmaandag 6 februari 2017 @ 00:22
quote:
1s.gif Op zondag 5 februari 2017 20:51 schreef VdBorght het volgende:

[..]

Over wat soort messen heb je het dan? Ik heb een paar vouwmessen op men verlanglijst staan bij verschillende webshops en de meesten ervan komen gwn uit china?
ik was op zoek naar legale zakmessen, maar echt niks te vinden. alles kwam uit France op ebay.
shizmaandag 6 februari 2017 @ 05:57
Kijk je alleen op eBay? Ff kijken bij Gearbest/Fasttech ofzo. :Y
Al heb ik niet gekeken of die dingen nu anders doen.
Was eigenlijk tot op heden eerder voor accus en aanstekers weleens.
Catch22-maandag 6 februari 2017 @ 09:01
http://www.banggood.com/A(...)h-NFC-p-1076318.html

deze maar besteld, leek me wel oke
freshfiretoysmaandag 6 februari 2017 @ 12:08
heeft iemand ervaring met kopen op 1688.com of taobao via zgn. shopping agents. https://www.chinaebuys.com/order is dit daadwerkelijk goedkoper, producten op 1688 lijken wel goedkoper dan op aliexpress, dhgate etc.
tokko1maandag 6 februari 2017 @ 13:51
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2017 12:08 schreef freshfiretoys het volgende:
heeft iemand ervaring met kopen op 1688.com of taobao via zgn. shopping agents. https://www.chinaebuys.com/order is dit daadwerkelijk goedkoper, producten op 1688 lijken wel goedkoper dan op aliexpress, dhgate etc.
Ja, was een tijdje ook hier op 't forum populair. Maar lijkt steeds minder populair te zijn geworden door relatief hoge bijkomende kosten en brede beschikbaarheid van artikelen (oa via Aliexpress).

Dus mocht je dit graag willen doen check, en dubbelcheck de bijkomende kosten (shipping, fee's etc). Het totaalplaatje zal vaak hoger uitkomen dan de hier bekende chinese webshops omdat je via de agen't een one-of service besteld en via de webshops alles een stuk geautomatiseerder en via voorraden gaat.

Check ook even de spoiler uit de OP:
SPOILER: Bestellen d.m.v. een agent (MisterTao-voorbeeld)
1. Vind een product via de search op MisterTao of op www.tmall.com / www.taobao.com zelf. Het helpt om op de feedback te letten. Heeft een verkoper 'hartjes', dan kun je besluiten deze uit tactische overwegingen te vermijden. Vanaf ongeveer drie diamantjes (en hoger, kroontjes bijvoorbeeld), vele klanten en goede feedback kun je de betrouwbaarheid van de verkoper beter inschatten

2. Maak vervolgens een account aan op MisterTao (je kunt hierbij een recommender opgeven, hetgeen je korting oplevert, deze kun je ook bij de 'Second pay' nog opgeven (voorbeeld: 'MisterShiz')) en log jezelf in

3. Leg het product van de MisterTao-resultaten, of door direct de productlink van het Tmall-/Taobao-product in het zoekveld in te geven, in je mandje en schat het gewicht en de verzendkosten (geef het gewicht in gram op. Als iets 1 kg weegt, vul je er dus '1000' in en niet '1')

4. Stort geld op je account. Bij storten betaal je transactiekosten wat afhankelijk van de methode zo'n 3% bedraagt. Storten kan op het moment helaas niet met PayPal.

5. Betaal je 'First pay', dat houdt in... je wijst ze op een product en je laat ze dat van Taobao/Tmall kopen. Je betaalt in dit stadium dus wat het product daar kost, plus de verzendkosten binnen China om het van de Taobao-/Tmall-seller naar MisterTao te krijgen

6. Geduld. MisterTao gaat z'n ding doen, neemt contact op met de verkoper, koopt het product in en zodra het binnen is (duurt een paar werkdagen), kijken ze of ze hebben gekregen wat er besteld is en naar de hoedanigheid daarvan. Ze maken tot slot een foto en die sturen ze naar je op. Op dit moment kun je altijd nog zeggen: 'joh, stuur 'em maar terug naar die verkoper, ik hoef het toch niet', of je gaat door met 'Second Pay'

7. Betaal je 'Second pay'. Dat houdt in: MisterTao heeft het pakketje nu binnen, gechecked, verpakt en gewogen. Daarmee berekend wat het kost om het pakje naar jou te sturen. Gewicht en volume beïnvloeden de prijs nogal, dus hoe groter/zwaarder, hoe duurder het wordt. Tevens betaal je een percentage (8%) van het totaalbedrag aan MisterTao om de service die ze leveren te dekken. In deze fase heb je ook nog de mogelijkheid om je recommender op te geven! Dat zorgt weer voor korting over de handlingfee

8. Wederom geduld! Wachten op je pakketje. Ze hebben bij het bepalen van het gewicht en de prijs van verzenden het pakketje al aangemeld bij de postdienst. Je krijgt dan een trackingnummer dat je kunt gebruiken op een site als www.17track.net

9. Nog meer wachten. Verzenden met HK/CN-post hoeft niet per se lang te duren, 't kan er in principe best na 5 dagen zijn. Maar ga eerder uit van zo'n 2 á 3 weken of mogelijk zelfs langer. Je kunt er eventueel ook voor kiezen om je telefoon met per EMS te versturen, dit is marginaal sneller maar onevenredig veel duurder

10. YAY! Je product komt aan en je bent er (hopelijk) helemaal blij mee
BerryBoterhammaandag 6 februari 2017 @ 17:13
Zag dat de Yeelight RGBW bulb nu voor nog geen 17 eu op Gearbest staat, wilde hem toch wel bestellen.
Even voor mijn beeldvorming; daar is verder geen hub voor nodig zoals bij de Philips Hue toch? Als ik de beschrijvingen lees zou ik hem zo moeten kunnen koppelen aan een app.
groggymaandag 6 februari 2017 @ 18:02
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2017 17:13 schreef BerryBoterham het volgende:
Zag dat de Yeelight RGBW bulb nu voor nog geen 17 eu op Gearbest staat, wilde hem toch wel bestellen.
Even voor mijn beeldvorming; daar is verder geen hub voor nodig zoals bij de Philips Hue toch? Als ik de beschrijvingen lees zou ik hem zo moeten kunnen koppelen aan een app.
Jup, ik heb er een en de lamp is voldoende.
shizmaandag 6 februari 2017 @ 23:41
Dang, I kinda want one of those. :P
UIXkSE0.jpg
dodge_911maandag 6 februari 2017 @ 23:47
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2017 23:41 schreef shiznuts het volgende:
Dang, I kinda want one of those. :P
[ afbeelding ]
Chinaclone van deze?
i681173.jpg
shizdinsdag 7 februari 2017 @ 00:13
Suppose so. :+
N22dinsdag 7 februari 2017 @ 02:12
quote:
11s.gif Op maandag 6 februari 2017 09:01 schreef Catch22- het volgende:
http://www.banggood.com/A(...)h-NFC-p-1076318.html

deze maar besteld, leek me wel oke
Ook maar de proef op de som genomen, zien er iets meer durable uit dan die 880 versie :P
RonaldCIdinsdag 7 februari 2017 @ 12:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 februari 2017 02:12 schreef N22 het volgende:

[..]

Ook maar de proef op de som genomen, zien er iets meer durable uit dan die 880 versie :P
Als ze binnen zijn ben ik ook wel benieuwd hoe ze presteren. Goede dopjes voor tijdens het hardlopen zijn altijd handig.
dodge_911dinsdag 7 februari 2017 @ 14:08
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 februari 2017 12:09 schreef RonaldCI het volgende:

[..]

Als ze binnen zijn ben ik ook wel benieuwd hoe ze presteren. Goede dopjes voor tijdens het hardlopen zijn altijd handig.
Ik heb er de voorloper van, Awei A840. Al loop ik niet meer hard, ben er nog steeds erg tevreden over.
badschaapdinsdag 7 februari 2017 @ 19:39
http://www.geekbuying.com(...)-Goggles-375943.html
xiaomi heeft ook echt alles in hun assortiment _O-

Trouwens, iemand hier ervaring met chinese headphones?
Ik ben bang dat de reparatie van mijn ath-m50x nogal hoog gaan uitvallen
Downstardinsdag 7 februari 2017 @ 22:05
quote:
0s.gif Op maandag 6 februari 2017 17:13 schreef BerryBoterham het volgende:
Zag dat de Yeelight RGBW bulb nu voor nog geen 17 eu op Gearbest staat, wilde hem toch wel bestellen.
Even voor mijn beeldvorming; daar is verder geen hub voor nodig zoals bij de Philips Hue toch? Als ik de beschrijvingen lees zou ik hem zo moeten kunnen koppelen aan een app.
Waarom dan niet gewoon http://www.gearbest.com/smart-light-bulb/pp_230349.html nemen?
de helft goedkoper een veel goede feedback. Ook met Warm white en goed werkende app zover ik youtube mag geloven.

Zelf wel eens over deze na gedacht, meen zelfs dan verschillende users ze hier in huis al hebben hangen.

Of is er wat specialers aan de xiaomi versie?

Edit: zie nu dat Xiaomi een WIFI variant is, maar dan nog..
BillsGatewoensdag 8 februari 2017 @ 14:34
Ik vind wifi-connected devices vaak eerder een nadeel dan een voordeel. Met de meesten moet je connecten alsof het een access point is, waarmee je je huidige wifi-verbinding verliest :{
ErkendFokkerwoensdag 8 februari 2017 @ 15:11
quote:
0s.gif Op woensdag 8 februari 2017 14:34 schreef BillsGate het volgende:
Ik vind wifi-connected devices vaak eerder een nadeel dan een voordeel. Met de meesten moet je connecten alsof het een access point is, waarmee je je huidige wifi-verbinding verliest :{
Ik heb andere ervaringen, bij mij komen ze uiteindelijk gewoon in mijn bestaande wifi netwerk terecht.
mtchel112woensdag 8 februari 2017 @ 17:10
Wat is een beetje een leuke bluetooth speaker in China, van een dollar of 20-35?
Er zijn veel merken, earson xiaomi bluedio etc. alleen ik hoor zoveel verhalen dat ik het even maar hier post. bvb
igi0nwoensdag 8 februari 2017 @ 17:21
quote:
0s.gif Op woensdag 8 februari 2017 17:10 schreef mtchel112 het volgende:
Wat is een beetje een leuke bluetooth speaker in China, van een dollar of 20-35?
Er zijn veel merken, earson xiaomi bluedio etc. alleen ik hoor zoveel verhalen dat ik het even maar hier post. bvb
De Earson ER151 blijft toch wel één van de betere. Kost amper wat en zeer goed geluid!
RonaldCIwoensdag 8 februari 2017 @ 17:30
quote:
0s.gif Op woensdag 8 februari 2017 17:21 schreef igi0n het volgende:

[..]

De Earson ER151 blijft toch wel één van de betere. Kost amper wat en zeer goed geluid!
Inderdaad! Momenteel in de aanbieding bij DX, als ik zo snel even kijk krijg je hem nergens goedkoper.. $26 dollar.
igi0nwoensdag 8 februari 2017 @ 18:11
quote:
0s.gif Op woensdag 8 februari 2017 17:30 schreef RonaldCI het volgende:

[..]

Inderdaad! Momenteel in de aanbieding bij DX, als ik zo snel even kijk krijg je hem nergens goedkoper.. $26 dollar.
Op aliexpress is die nog iets goedkoper. $21 incl shipping.
https://nl.aliexpress.com(...)ion/32555249033.html
Catch22-woensdag 8 februari 2017 @ 18:41
quote:
0s.gif Op woensdag 8 februari 2017 17:30 schreef RonaldCI het volgende:

[..]

Inderdaad! Momenteel in de aanbieding bij DX, als ik zo snel even kijk krijg je hem nergens goedkoper.. $26 dollar.
Ik heb een enusic 003 en dat geluid is een stuk beter dan van de earson. Heb ze beiden
WammesWaggelwoensdag 8 februari 2017 @ 19:26
quote:
0s.gif Op woensdag 8 februari 2017 17:10 schreef mtchel112 het volgende:
Wat is een beetje een leuke bluetooth speaker in China, van een dollar of 20-35?
Er zijn veel merken, earson xiaomi bluedio etc. alleen ik hoor zoveel verhalen dat ik het even maar hier post. bvb
Ik heb een Xiaomi gewonnen via Fok vorig jaar.
Gebruik hem dagelijks en kan iedereen het merk aanbevelen.
mtchel112woensdag 8 februari 2017 @ 21:14
Thanks voor de help heren! Zal deze nog eens met elkaar vergelijken. Denk dat ze allemaal vrij goed zijn voor de prijs en dat ik maar gewoon een moet kiezen :P
Catch22-woensdag 8 februari 2017 @ 21:57
quote:
0s.gif Op woensdag 8 februari 2017 21:14 schreef mtchel112 het volgende:
Thanks voor de help heren! Zal deze nog eens met elkaar vergelijken. Denk dat ze allemaal vrij goed zijn voor de prijs en dat ik maar gewoon een moet kiezen :P
de earson is waterdicht, kan een voordeel zijn. Ik zou de enusic any day verkiezen boven de er151
Catch22-woensdag 8 februari 2017 @ 22:56
Heeft iemand hier een mi band 2? Kan je die instellen dat hij constant je hartslag meet voor tijdens het sporten?
rene90woensdag 8 februari 2017 @ 23:28
quote:
0s.gif Op woensdag 8 februari 2017 22:56 schreef Catch22- het volgende:
Heeft iemand hier een mi band 2? Kan je die instellen dat hij constant je hartslag meet voor tijdens het sporten?
Was daar niet zo'n alternatieve app voor vanuit het Rusland forum ofzo?
Catch22-woensdag 8 februari 2017 @ 23:30
quote:
0s.gif Op woensdag 8 februari 2017 23:28 schreef rene90 het volgende:

[..]

Was daar niet zo'n alternatieve app voor vanuit het Rusland forum ofzo?
ik lees verschillende verhalen...
Kanibananiwoensdag 8 februari 2017 @ 23:33
quote:
0s.gif Op woensdag 8 februari 2017 23:28 schreef rene90 het volgende:

[..]

Was daar niet zo'n alternatieve app voor vanuit het Rusland forum ofzo?
Volgens mij kan het met deze app. Heb deze functionaliteit zelf niet uitvoerig getest in de gratis versie voordat ik de app weer heb verwijderd.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mc.miband1

[ Bericht 12% gewijzigd door Kanibanani op 08-02-2017 23:33:49 (Link toegevoegd) ]
Eric_Cantonadonderdag 9 februari 2017 @ 00:16
quote:
0s.gif Op woensdag 8 februari 2017 22:56 schreef Catch22- het volgende:
Heeft iemand hier een mi band 2? Kan je die instellen dat hij constant je hartslag meet voor tijdens het sporten?
Nooit getest, maar in de mifit app zit die optie ja.
Doevdonderdag 9 februari 2017 @ 08:33
quote:
0s.gif Op woensdag 8 februari 2017 22:56 schreef Catch22- het volgende:
Heeft iemand hier een mi band 2? Kan je die instellen dat hij constant je hartslag meet voor tijdens het sporten?
Die heb ik, en dat kan. Ik gebruik hiervoor de app Mi Band Tools (2 dollar in de Playstore). Hier kun je zelf de interval voor hartslagmeting instellen, en weer laten zien in grafieken etc.

https://play.google.com/s(...)ak.mibandtools&hl=nl

Belangrijk is wel dat je je telefoon wel bij je houdt tijdens het sporten, aangezien hij wel direct de gegevens naar je telefoon moet sturen. Werkt prima!
Catch22-donderdag 9 februari 2017 @ 08:36
quote:
0s.gif Op donderdag 9 februari 2017 08:33 schreef Doev het volgende:

[..]

Die heb ik, en dat kan. Ik gebruik hiervoor de app Mi Band Tools (2 dollar in de Playstore). Hier kun je zelf de interval voor hartslagmeting instellen, en weer laten zien in grafieken etc.

https://play.google.com/s(...)ak.mibandtools&hl=nl

Belangrijk is wel dat je je telefoon wel bij je houdt tijdens het sporten, aangezien hij wel direct de gegevens naar je telefoon moet sturen. Werkt prima!
Telefoon is sowieso mee voor muziek. Thanks :) even wachten of er nog een coupon komt voor de mi band 2
Doevdonderdag 9 februari 2017 @ 09:51
Daar wacht ik ook nog even op inderdaad ;) Bestel ik ook eentje voor mijn broertje, ook voor tijdens het sporten.
Captain_koekzaterdag 11 februari 2017 @ 13:14
in de categorie leuk voor weinig:

https://www.aliexpress.co(...).13010608.0.0.Qao54U

Klein, goedkoop zaklampje dat werkt op AA batterij. Heb ze overal liggen en doen het uitstekend! handig voor in de auto, schuur, keuken la etc!
THEFXRzaterdag 11 februari 2017 @ 14:25
waar kan je goedkoop deze 18650 Battery bestellen voor zaklampen?
THEFXRzaterdag 11 februari 2017 @ 14:25
quote:
14s.gif Op zaterdag 11 februari 2017 13:14 schreef Captain_koek het volgende:
in de categorie leuk voor weinig:

https://www.aliexpress.co(...).13010608.0.0.Qao54U

Klein, goedkoop zaklampje dat werkt op AA batterij. Heb ze overal liggen en doen het uitstekend! handig voor in de auto, schuur, keuken la etc!
Het spijt ons, dit artikel is niet meer beschikbaar!
dodge_911zaterdag 11 februari 2017 @ 16:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 februari 2017 14:25 schreef THEFXR het volgende:
waar kan je goedkoop deze 18650 Battery bestellen voor zaklampen?
nkon.nl zou ik ten stelligste aanraden voor 18650 en dergelijk Li-Ion spul. Niet uit China halen imho.
Indien mogelijk in je zaklamp, kiezen voor een protected 18650 (eigenlijk een 18670).
Je wil niet die 1 op 1.000.000 zijn waar het misgaat bij dergelijk spul door enkele knaken te besparen.
Topicspacezaterdag 11 februari 2017 @ 16:19
Ik ga binnenkort op (strand)vakantie en luister dan graag muziek. Nu heb ik een iPhone 7 Plus en ben altijd een beetje huiverig om die naar het strand/zwembad mee te nemen. Zand, zon, diefstal dat soort dingen. Nu is mijn MP3-speler een tijdje geleden gesneuveld en bedacht ik mij waarom geen goedkoop Chinees Android toestel. Dan kan ik daarmee op het strand, zwembad muziek luisteren maar ook een ebook lezen, internetten en foto's maken. En doordat steeds meer toestellen waterdicht zijn kan ik ook nog leuk foto's in het zwembad / de zee maken. Dus een "dure" GoPro is dan ook niet meer nodig. Maar damn...hoeveel Android toestellen bestaan er en waar moet ik dan rekening mee houden? En zijn er meerdere mensen die dit doen of neem je altijd je (dure) eigen toestel mee (met een goede reisverzekering)?
BadderHaringzaterdag 11 februari 2017 @ 16:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 februari 2017 16:19 schreef Topicspace het volgende:
Ik ga binnenkort op (strand)vakantie en luister dan graag muziek. Nu heb ik een iPhone 7 Plus en ben altijd een beetje huiverig om die naar het strand/zwembad mee te nemen. Zand, zon, diefstal dat soort dingen. Nu is mijn MP3-speler een tijdje geleden gesneuveld en bedacht ik mij waarom geen goedkoop Chinees Android toestel. Dan kan ik daarmee op het strand, zwembad muziek luisteren maar ook een ebook lezen, internetten en foto's maken. En doordat steeds meer toestellen waterdicht zijn kan ik ook nog leuk foto's in het zwembad / de zee maken. Dus een "dure" GoPro is dan ook niet meer nodig. Maar damn...hoeveel Android toestellen bestaan er en waar moet ik dan rekening mee houden? En zijn er meerdere mensen die dit doen of neem je altijd je (dure) eigen toestel mee (met een goede reisverzekering)?
Chinese waterdichte Androidtoestellen. Ik denk dat je daar in een risicoterrein komt. Maar er is sowieso een apart topic voor Chinese telefoons, daar maak je meer kans.

CHI / [Chinese Smartphones] #64 Xiaomi in the Mix
Riot-zaterdag 11 februari 2017 @ 17:20
quote:
1s.gif Op woensdag 8 februari 2017 18:41 schreef Catch22- het volgende:

[..]

Ik heb een enusic 003 en dat geluid is een stuk beter dan van de earson. Heb ze beiden
Mijn Earson heeft het lang volgehouden. Is de Enusic 003 de Earson ER151 van dit moment?
THEFXRzaterdag 11 februari 2017 @ 20:42
quote:
12s.gif Op zaterdag 11 februari 2017 16:06 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

nkon.nl zou ik ten stelligste aanraden voor 18650 en dergelijk Li-Ion spul. Niet uit China halen imho.
Indien mogelijk in je zaklamp, kiezen voor een protected 18650 (eigenlijk een 18670).
Je wil niet die 1 op 1.000.000 zijn waar het misgaat bij dergelijk spul door enkele knaken te besparen.
en die adapters waar 3x AAA in kan?
shizzaterdag 11 februari 2017 @ 21:03
Yo, ik heb niezo problemen met 18650s uit China, maar je moet geen blabla-Fire merk accus halen, of anderlei louche batterijen. Zelf vind ik de SoShine accus top. Maar Panasonic/LG/e.d. is natuurlijk ook prima, maar die willen met koppen (flat head) nog weleens een beetje anders zijn. Belangrijk i.i.g.: protected en geen onzin rating. 5000mAh ofzo. Juistem. :') Doe maar gewoon rond de 3000mAh, 2800-3600mAh. SoShine heeft bijvoorbeeld 2800, 3400 en 3600 setjes. Koop ze bij een gerenommeerde seller op AliExpress, eBay of https://www.fasttech.com bijvoorbeeld. Koop een toegewijde merk 'intellicharger'. Vb. Nitecore, Sysmax, Jetbeam. XTAR maakt ook leuk spul. Gelijk een mooie oplossing voor al je batterijen. :Y

Check voor meer info ook eens:
http://budgetlightforum.com/forum/batteries/rechargeablehttp://www.candlepowerfor(...)s-Batteries-Includedhttp://www.lygte-info.dk/info/indexBatteriesAndChargers%20UK.html

Voor BIN info: http://flashlightwiki.com/Cree , check ook de LED Flashlight Clearance met coupons op: http://www.banggood.com/collection-2072.html
RobertNLzaterdag 11 februari 2017 @ 21:41
Wel uitkijken dat je geen nepperts koopt is daarbij nog een tip. Dus of de officiële shop (van de site van de fabrikant), of Fasttech :D.

Beste koop was voormij wel de Sanyo 3000mah cellen van Fasttech :Y, de XTar die ik heb waren niet veel goedkoper en hebben een lagere capaciteit :P.

[ Bericht 21% gewijzigd door RobertNL op 11-02-2017 21:48:14 ]
shizzaterdag 11 februari 2017 @ 22:13
Yup, vandaar 'blabla-Fire merk accus halen, of anderlei louche batterijen' ook. :P Je hebt op zich wel bijvoorbeeld originele UltraFire accus, maar daar ook veel nep tussen. Sowieso maar de vraag ook of accus echt protected zijn en echt de capaciteit waar kunnen maken. Fasttech doet ze meestal onderwerpen aan een rating test en dat bij de product listing vermelden. SoShine is mijn go-to merk. Nitecore is ook wel ok, maar wel wat prijzig. Verder dus ook: merken á la Panasonic/LG, e.d. en voor meer de genoemde linkjes. :Y 3xAAA heeft weinig zin als je een (18650) danoontje powerrrr flashlight wilt.
dodge_911zaterdag 11 februari 2017 @ 23:13
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 februari 2017 22:13 schreef shiznuts het volgende:
3xAAA heeft weinig zin als je een (18650) danoontje powerrrr flashlight wilt.
Wat hij zegt; hoogste capaciteit beschikbaar in NiMH AAA is atm een 1000mAh, 3 in serie in zo 'n adaptertje geeft je dus hoop en al 1000mAh op +/-4,5V. Niet erg veel power voor je stoere lampje, dus...
Jimbozondag 12 februari 2017 @ 00:12
quote:
link kan je dat vast vertellen :7
marco_sirezondag 12 februari 2017 @ 10:35
quote:
12s.gif Op zaterdag 11 februari 2017 16:06 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

nkon.nl zou ik ten stelligste aanraden voor 18650 en dergelijk Li-Ion spul. Niet uit China halen imho.
Indien mogelijk in je zaklamp, kiezen voor een protected 18650 (eigenlijk een 18670).
Je wil niet die 1 op 1.000.000 zijn waar het misgaat bij dergelijk spul door enkele knaken te besparen.
Ik weet of jij ook van de 18650 batterijen 'bent' maar Sanyo's protected via Fasttech: aanrader toch? En een tikkie goedkoper dan Nkon ;)

EDIT: ik zie dat er al een hele discussie is gevoerd in de tijd dat ik het berichtje had geschreven en toegevoegd :)
dodge_911zondag 12 februari 2017 @ 16:17
quote:
1s.gif Op zondag 12 februari 2017 10:35 schreef marco_sire het volgende:

[..]

Ik weet of jij ook van de 18650 batterijen 'bent' maar Sanyo's protected via Fasttech: aanrader toch? En een tikkie goedkoper dan Nkon ;)

EDIT: ik zie dat er al een hele discussie is gevoerd in de tijd dat ik het berichtje had geschreven en toegevoegd :)
Ik ben geen 'kenner' van dat spul. Ik gebruik er wel voor mijn vapeshizzle, en in een hoop powerbanks hier zitten er ook 'n hoop, maar ik heb me er nog niet echt in verdiept que verschillende chemistries en dergelijke. Wat FastTech betreft, dat zal wel okay spul zijn.
summer2birdzondag 12 februari 2017 @ 21:59
Ik heb deze besteld op Volumerate:
http://www.volumerate.com(...)s-w-mic-black-451519

Heeft goeie reviews. Ik ben benieuwd! :D
Ik heb nog nooit besteld eerder bij Volumerate, iemand anders hier wel?
shizzondag 12 februari 2017 @ 22:08
Misschien 100 jaar gelee eens toen je via Jack bestelde en Banggood niet meer dan een grappig/dubieus klinkende term was. Dem were da dayz. Toen kregen we er ook nog weleens een topic in een dag doorheen. c_/
summer2birdzondag 12 februari 2017 @ 22:28
quote:
10s.gif Op zondag 12 februari 2017 22:08 schreef shiznuts het volgende:
Misschien 100 jaar gelee eens toen je via Jack bestelde en Banggood niet meer dan een grappig/dubieus klinkende term was. Dem were da dayz. Toen kregen we er ook nog weleens een topic in een dag doorheen. c_/
Het was de goedkoopste aanbieder die ik kon vinden :) das niet altijd meer zo daar.
kloinkzondag 12 februari 2017 @ 22:55
ik ben hem even kwijt.. mag je nou wel of niet een keukenmes bestellen zonder dat er alarmen afgaan op de scanners van Postnl/Douane?
igi0nzondag 12 februari 2017 @ 22:58
quote:
0s.gif Op zondag 12 februari 2017 22:55 schreef kloink het volgende:
ik ben hem even kwijt.. mag je nou wel of niet een keukenmes bestellen zonder dat er alarmen afgaan op de scanners van Postnl/Douane?
Hangt van de lengte van het lemmet af. :)
Voor al de info: https://www.knivesandtools.nl/nl/ct/messen-wetgeving.htm
ohengmaandag 13 februari 2017 @ 20:46
Soms kom je spul tegen dat zo goedkoop is...

10 guitar picks/plectrums voor 35 cent. Ook zeer geschikt voor het openhalen van electronica natuurlijk. Je moet zelf de dikte en afbeelding aangeven.

https://nl.aliexpress.com(...)tml?isOrigTitle=true
shizmaandag 13 februari 2017 @ 21:16
Ja, Chinese Dunlop wannabes. Maar prima idd wel. Had je vroegah al op Buyincoins e.d. :Y

Op eBay.co.uk laatst nog een setje Fins op de kop getikt, ook niet voor al teveel.
dunlop-nylon-fins-0-42mm-72stueck.jpg
~ http://stores.ebay.nl/dirtyriffsguitarshop/
Catch22-dinsdag 14 februari 2017 @ 17:06
4 februari besteld
6 februari geshipped
14 februari binnen

Fasttech fast as shit
Iemand91dinsdag 14 februari 2017 @ 21:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 februari 2017 19:39 schreef badschaap het volgende:
http://www.geekbuying.com(...)-Goggles-375943.html
xiaomi heeft ook echt alles in hun assortiment _O-
De Xiaomi ukelele:

Populele.jpg?resize=640%2C753
Meet Xiaomi Populele, the smart Ukulele you’ve always wanted!

Straks even 10 meter HDMI-kabel zien te scoren en ik denk dat ik deze ga kopen.
(Wel even de diverse Amazon sites en Chinese webshops bij langs voor de laagste/beste prijs)
Afhankelijk van prijs ook nog beslissen of ik voor de T3 of T3+ ga...

-font-b-Bluedio-b-font-font-b-T3-b-font-Plus-Wireless-font-b-Bluetooth.jpg


[ Bericht 3% gewijzigd door Iemand91 op 14-02-2017 21:50:56 ]
mabo11dinsdag 14 februari 2017 @ 21:47
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 21:39 schreef Iemand91 het volgende:

[..]

De Xiaomi ukelele:

[ afbeelding ]
Meet Xiaomi Populele, the smart Ukulele you’ve always wanted!

Straks even 10 meter HDMI-kabel zien te scoren en ik denk dat ik deze ga kopen.
(Wel even de diverse Amazon sites en Chinese webshops bij langs voor de laagste/beste prijs)
Afhankelijk van prijs ook nog beslissen of ik voor de T3 of T3+ ga...

[ afbeelding ]
Die ukulele lijkt me best leuk voor $58.
dodge_911dinsdag 14 februari 2017 @ 23:57
BlitzWolf heeft nu ook een Type-C powerbank, zie ik net op Twitter :
1485165935_7.jpg
1485165933_7.jpg
Toch maar 's werk maken van dat Type-C testmateriaal ;)
AldFernwoensdag 15 februari 2017 @ 00:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 21:39 schreef Iemand91 het volgende:

[..]

De Xiaomi ukelele:

[ afbeelding ]
Meet Xiaomi Populele, the smart Ukulele you’ve always wanted!

Straks even 10 meter HDMI-kabel zien te scoren en ik denk dat ik deze ga kopen.
(Wel even de diverse Amazon sites en Chinese webshops bij langs voor de laagste/beste prijs)
Afhankelijk van prijs ook nog beslissen of ik voor de T3 of T3+ ga...

[ afbeelding ]
Volgens mij is het enige verschil tussen de T3 en T3+ dat de plus versie een mini sd ingang heeft, dus het maakt niet uit welke je koopt. Ik heb zelf sinds een week geleden de plus versie.
Iemand91woensdag 15 februari 2017 @ 14:49
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 00:40 schreef AldFern het volgende:
Volgens mij is het enige verschil tussen de T3 en T3+ dat de plus versie een mini sd ingang heeft, dus het maakt niet uit welke je koopt. Ik heb zelf sinds een week geleden de plus versie.
En bevalt die?
En inderdaad, enig verschil is SD-slot. Zit voor mezelf te bedenken of ik dat de meerprijs waard vind; hoewel de T3+ bij Gearbest in de aanbieding is voor een nette prijs.
davedavywoensdag 15 februari 2017 @ 17:59
Even een praktisch vraagje. Ik ben gaan experimenteren met smart lampjes. Zojuist dus 6 Yeelight's gekocht (de kleur variant) voor in de nachtlampjes op de nachtkastjes. Dit leek me nog wel enigszins praktisch omdat je dat simpelweg de schakelaar op die lampjes gewoon aanlaat.

Nu zat ik er ook nog over na te denken enkele lampen in het plafond te vervangen door White Yeelight's. Enig puntje: het is niet praktisch deze alleen maar met je telefoon te kunnen bedienen. Heb je je telefoon niet bij de hand dan kun je niet je lamp aanzetten. Heeft Yeelight (net zoals Philips) hier een schakelaar oid voor of hoe lossen jullie dit op?

[ Bericht 0% gewijzigd door davedavy op 15-02-2017 18:06:58 ]
dodge_911woensdag 15 februari 2017 @ 18:24

Ik heb 3 (ver)nieuw(d)e BlitzWolf micro-usb kabels op de rooster gelegd. Wat is er (ver)nieuw(d)? Een betere behuizing van de micro-usb connector, die liet bij sommige exemplaren van de vorige kabels wel eens wat te wensen qua duurzaamheid.
Dromerwoensdag 15 februari 2017 @ 18:27
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 februari 2017 21:47 schreef mabo11 het volgende:

[..]

Die ukulele lijkt me best leuk voor $58.
Ik ook wel als het zou lukken hem voor die prijs te krijgen.
AldFernwoensdag 15 februari 2017 @ 19:00
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 14:49 schreef Iemand91 het volgende:

[..]

En bevalt die?
En inderdaad, enig verschil is SD-slot. Zit voor mezelf te bedenken of ik dat de meerprijs waard vind; hoewel de T3+ bij Gearbest in de aanbieding is voor een nette prijs.
Als je van veel bass houdt is het de perfecte koptelefoon, wel overstemd dat de midden range een beetje wat het wat ongeschikter maakt voor tv series of films. Verder prima voor elektronische muziek.

En in het begin klemt het nogal op je hoofd tot het punt dat je kaakpijn krijgt, maar dat is op te lossen door het over de bijgeleverde doos te doen om het wat uit te rekken.

Ook is het misschien handig te kijken of je het niet via Aliexpress kan kopen, Bluedio heeft een aantal stores met de optie om het vanuit Europa te laten verzenden zodat je eventuele importkosten kan vermijden + 5% cashback. Dat kwam bij mij op ¤38,35 euro (~$40,5) uit.
Iemand91woensdag 15 februari 2017 @ 19:51
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 19:00 schreef AldFern het volgende:
Als je van veel bass houdt is het de perfecte koptelefoon, wel overstemd dat de midden range een beetje wat het wat ongeschikter maakt voor tv series of films. Verder prima voor elektronische muziek.

En in het begin klemt het nogal op je hoofd tot het punt dat je kaakpijn krijgt, maar dat is op te lossen door het over de bijgeleverde doos te doen om het wat uit te rekken.
Ah. Komt dus overeen met wat ik overal anders lees.
quote:
Ook is het misschien handig te kijken of je het niet via Aliexpress kan kopen, Bluedio heeft een aantal stores met de optie om het vanuit Europa te laten verzenden zodat je eventuele importkosten kan vermijden + 5% cashback. Dat kwam bij mij op ¤38,35 euro (~$40,5) uit.
Heb inderdaad op Aliexpress rondgekeken maar kon zo snel geen seller vinden die vanuit EU kon verzenden. Ook de diverse Amazon sites bij langs geweest maar die waren qua prijs ook niet aantrekkelijk.
Heb uiteindelijk het Plus model maar bij Gearbest gekocht. Uitzonderlijk goedkoop (de normale T3 heb je niet/nauwelijks voor die prijs) en ik hoop maar dat het er door glipt. :+
Goddelijkerwoensdag 15 februari 2017 @ 20:03
Die VE Monk klinken inderdaad bizar goed voor die paar euro. Echt debiel. :')
Joosie200woensdag 15 februari 2017 @ 20:17
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 20:03 schreef Goddelijker het volgende:
Die VE Monk klinken inderdaad bizar goed voor die paar euro. Echt debiel. :')
De mijne zijn vandaag verzonden. Ben benieuwd naar de kwaliteit. Voor 7,50 euro uiteindelijk toch een mooie vervanger van mijn Xioami Pistons v2 die ik 2,5 jaar geleden ooit kocht en inmiddels verloren zijn geraakt -O-
BadderHaringwoensdag 15 februari 2017 @ 22:18
quote:
0s.gif Op woensdag 15 februari 2017 20:03 schreef Goddelijker het volgende:
Die VE Monk klinken inderdaad bizar goed voor die paar euro. Echt debiel. :')
Echt hè. Ik ben er ook zeer blij mee.
summer2birddonderdag 16 februari 2017 @ 05:02
Que?
Volumerate heeft de order gecancalled. Terwijl hij hem gisteren verzonden heeft.
Straks maar even uitzoeken hoe en wat.
summer2birddonderdag 16 februari 2017 @ 05:34
Ah uitgefiegeliert. Blijkbaar had ik twee dezelfde orders geplaatst waarvan een verschepen is en afbetaald en de andere niet.
Weer een misverstand de wereld uit :)
Catch22-donderdag 16 februari 2017 @ 12:41
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 februari 2017 02:12 schreef N22 het volgende:

[..]

Ook maar de proef op de som genomen, zien er iets meer durable uit dan die 880 versie :P
die van mij zou er vandaag moeten zijn :)
kikoooooodonderdag 16 februari 2017 @ 22:00
Lepin
http://s.aliexpress.com/aAnueI7v


_O_

Nu deze in elkaar aan t zetten. _O_
Iemand91donderdag 16 februari 2017 @ 22:15
De Xiaomi 4K actioncamera is nu maar ¤183.13 bij Gearbest, verzonden vanuit EU-warehouse.

1487088453786437062.jpg
mscholdonderdag 16 februari 2017 @ 23:55
quote:
1s.gif Op donderdag 16 februari 2017 22:00 schreef kikoooooo het volgende:
Lepin
http://s.aliexpress.com/aAnueI7v

_O_

Nu deze in elkaar aan t zetten. _O_
namaak rommel :{w
Dromervrijdag 17 februari 2017 @ 11:00
Een kinderhand is gauw gevuld. ;)
RobertNLvrijdag 17 februari 2017 @ 11:02
Review: Telefoon: AGM X1 | Indrukwekkend debuut?
BillsGatevrijdag 17 februari 2017 @ 13:28
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 februari 2017 11:00 schreef Dromer het volgende:
Een kinderhand is gauw gevuld. ;)
Dat zeggen priesters met kleine piemels ook altijd.

Maar, on a serious note, van alle alternatieve blokjesfabrikanten komt Lepin meestal het beste bij echte Lego in de buurt. Met Lepin via Ali heb je wel altijd een groot risico op dat je blokjes mist of dat kleuren onderling afwijken.
CommissarisMissionarisvrijdag 17 februari 2017 @ 13:58
Iemand die hier een 4G pocket MiFi-router gebruikt en een zou kunnen adviseren?
Shefkeevrijdag 17 februari 2017 @ 15:40
Doet PostNL de inklaring tegenwoordig zelf (de waardebepaling bedoel ik dan)? Heb lange tijd niets meer hoeven betalen, maar nu lijkt het erop dat ik 21 euro af mag tikken bij het postkantoor.
RobertNLvrijdag 17 februari 2017 @ 15:42
quote:
14s.gif Op vrijdag 17 februari 2017 13:58 schreef CommissarisMissionaris het volgende:
Iemand die hier een 4G pocket MiFi-router gebruikt en een zou kunnen adviseren?
Nee, maar wel benieuwd :).
Heb wel een 3G MIFI-router gehad, maar dat was qua interface een kleine ramp _O-
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 februari 2017 15:40 schreef Shefkee het volgende:
Doet PostNL de inklaring tegenwoordig zelf? Heb lange tijd niets meer hoeven betalen, maar nu lijkt het erop dat ik 21 euro af mag tikken bij het postkantoor.
Ja, het lijkt erop. Vooral dingen van rond de 30 dollar zie ik de laatste tijd regelmatig met kosten voorbij komen. Komen dan op 20 euro inklaring.

Een heel aantal van de toestellen waarvan de prijsvragen online stonden de afgelopen tijd hadden hier last van.
Shefkeevrijdag 17 februari 2017 @ 15:49
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 februari 2017 15:42 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Nee, maar wel benieuwd :).
Heb wel een 3G MIFI-router gehad, maar dat was qua interface een kleine ramp _O-

[..]

Ja, het lijkt erop. Vooral dingen van rond de 30 dollar zie ik de laatste tijd regelmatig met kosten voorbij komen. Komen dan op 20 euro inklaring.

Een heel aantal van de toestellen waarvan de prijsvragen online stonden de afgelopen tijd hadden hier last van.
Het is de Mi Box, dus in principe kom ik er nog goed mee weg. Hopelijk geen DHL-taferelen vanaf nu (standaard teveel betalen), vond het systeem van PostNL wel fijn namelijk.
RobertNLvrijdag 17 februari 2017 @ 20:42
Prijsvraagje?

CHI / [Win] Win een UMI Plus E smartphone
VdBorghtvrijdag 17 februari 2017 @ 20:50
Kan iemand met goede draadloze earphones aanbevelen? Ik heb momenteel de Q29 van QCY op men verlanglijst staan maar de zwarte versie is al enige tijd uitverkocht (of ik ben altyd net te laat?).
Joosie200zondag 19 februari 2017 @ 12:52
Ik heb al bijna twee jaar nu de Xiaomi Mi Band 1 multicolour led en zat te overwegen om de Mi Band 2 te halen. Tot ik bij Banggood ook de Zeblaze Zeband 2 zag voor min of meer dezelfde prijs, soortgelijke functionaliteit alleen in een andere formfactor: gewoon rond ipv rechthoekig.

16809bdf-b876-471c-8a5e-0d20c27057dd.jpg

Hij gaat geen 40 dagen mee op de accu zoals Xiaomi claimt bij de Mi Band 2, maar 20 dagen. Ik ben benieuwd of je in stand-by het icoontje voor accu/bt kan doen verdwijnen zodat je een echt een fitnesstracker hebt die dienst kan doen als verkapt horloge. Mocht het niet werken of tegen vallen dan kan ik nog altijd de Mi Band 2 halen.
ManageTheAngerzondag 19 februari 2017 @ 17:00
quote:
0s.gif Op zondag 19 februari 2017 12:52 schreef Joosie200 het volgende:
Ik heb al bijna twee jaar nu de Xiaomi Mi Band 1 multicolour led en zat te overwegen om de Mi Band 2 te halen. Tot ik bij Banggood ook de Zeblaze Zeband 2 zag voor min of meer dezelfde prijs, soortgelijke functionaliteit alleen in een andere formfactor: gewoon rond ipv rechthoekig.

[ afbeelding ]

Hij gaat geen 40 dagen mee op de accu zoals Xiaomi claimt bij de Mi Band 2, maar 20 dagen. Ik ben benieuwd of je in stand-by het icoontje voor accu/bt kan doen verdwijnen zodat je een echt een fitnesstracker hebt die dienst kan doen als verkapt horloge. Mocht het niet werken of tegen vallen dan kan ik nog altijd de Mi Band 2 halen.
Over mi band 2 gesproken.... er is een update uitgebracht.
Je kan nu datum en tijd op het scherm zien :D!
Het enige wat je er niet mee kan t.o.v. een smartwatch is berichten lezen/sturen.
Verder laat hij je namelijk ook weten als je gebeld wordt (d.m.v. tril functie).
Ook perfect als wekker trouwens met diezelfde trilfunctie.
Joosie200zondag 19 februari 2017 @ 17:07
quote:
0s.gif Op zondag 19 februari 2017 17:00 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

Over mi band 2 gesproken.... er is een update uitgebracht.
Je kan nu datum en tijd op het scherm zien :D!
Het enige wat je er niet mee kan t.o.v. een smartwatch is berichten lezen/sturen.
Verder laat hij je namelijk ook weten als je gebeld wordt (d.m.v. tril functie).
Ook perfect als wekker trouwens met diezelfde trilfunctie.
Ah, moet ik net horen na een shipment notificatie gekregen te hebben vanuit Banggood :P Een smartwatch heb ik niet nodig, weten dat er een berichtje/belletje binnen komt van persoon X is genoeg informatie. Antwoorden doe je toch sneller en met meer gemak op je eigen smartphone.

Voor de rest heb je met de Mi Band of ZeBand 2 toch wel de meeste functies te pakken voor weinig geld. Een echte smartwatch kost zoveel als je kwijt bent voor een nette Chinaphone. Nog een reden om zo'n goedkope fitnesstracker wel te benutten. Dat is nog een keertje leuk uitproberen ^O^
eddepetfoktmaandag 20 februari 2017 @ 10:49
quote:
0s.gif Op zondag 19 februari 2017 12:52 schreef Joosie200 het volgende:
Ik heb al bijna twee jaar nu de Xiaomi Mi Band 1 multicolour led en zat te overwegen om de Mi Band 2 te halen. Tot ik bij Banggood ook de Zeblaze Zeband 2 zag voor min of meer dezelfde prijs, soortgelijke functionaliteit alleen in een andere formfactor: gewoon rond ipv rechthoekig.

[ afbeelding ]

Hij gaat geen 40 dagen mee op de accu zoals Xiaomi claimt bij de Mi Band 2, maar 20 dagen. Ik ben benieuwd of je in stand-by het icoontje voor accu/bt kan doen verdwijnen zodat je een echt een fitnesstracker hebt die dienst kan doen als verkapt horloge. Mocht het niet werken of tegen vallen dan kan ik nog altijd de Mi Band 2 halen.
Die Zeband ziet er best goed uit zeg. Maar zo'n band valt of staat bij de software. Wil je een kleine review maken als je 'm hebt ontvangen?
Ik heb nu de miband 2 en ben zeer tevreden met de third party mi notifify & fitness software. Die wordt nog steeds tweewekelijks ge-update met nieuwe functies en verbeteringen.
Joosie200maandag 20 februari 2017 @ 10:59
quote:
0s.gif Op maandag 20 februari 2017 10:49 schreef eddepetfokt het volgende:

[..]

Die Zeband ziet er best goed uit zeg. Maar zo'n band valt of staat bij de software. Wil je een kleine review maken als je 'm hebt ontvangen?
Ik heb nu de miband 2 en ben zeer tevreden met de third party mi notifify & fitness software. Die wordt nog steeds tweewekelijks ge-update met nieuwe functies en verbeteringen.
Klopt, daar ben ik het meest benieuwd naar. Van een beetje googlen word ik niet veel wijzer. De meeste vergelijkingen gaan tussen de Zeband 1 VS MiBand2. Na een beetje zoeken op AliExpress lees ik bij user feedback: werkt niet met EenplusDrie terwijl het wel compatible zou moeten zijn. Laat ik nu net een Oneplus 3 hebben :{
RonaldCIdinsdag 21 februari 2017 @ 08:45
Zelfs onze Consumentenbond bestelt Chinese goederen. :)
Dit soort berichten zijn denk ik voor ons allemaal positief. Al staan er nog genoeg mankementen en gebreken in over shoppen in China. Zoals we hier allemaal wel herkennen ;)

"Het gaat vaak mis, maar we houden van de Chinese webwinkel"
http://nos.nl/l/2159204

'Webshoppen in China valt niet tegen'
http://www.telegraaf.nl/w/27651850

'AliExpress en andere Chinese webshops 'hebben prima service'
http://www.rtlnieuws.nl/g(...)hebben-prima-service

[ Bericht 2% gewijzigd door RonaldCI op 21-02-2017 15:32:28 ]
Catch22-dinsdag 21 februari 2017 @ 09:45
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 februari 2017 08:45 schreef RonaldCI het volgende:
Zelfs onze Consumentenbond besteld Chinese goederen. :)
Dit soort berichten zijn denk ik voor ons allemaal positief.
uh nee. Dit gaat alleen maar meer kosten en regels met zich meebrengen
dumbledinsdag 21 februari 2017 @ 10:28
Iemand toevallig die weet of de redmi4 pro international edition band 20 ondersteunt. Of is dat gewoon eentje met een preinstalled global ROM (vol met crap van de webshop?)
N22dinsdag 21 februari 2017 @ 10:55
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 februari 2017 08:45 schreef RonaldCI het volgende:
"Het gaat vaak mis, maar we houden van de Chinese webwinkel"
http://nos.nl/l/2159204
"Naast speelgoed zijn het vooral opladers, telefoonhouders en kleding die ze in China kopen. Vaak goedkopere producten dus met weinig risico's. Bij de aanschaf van duurdere spullen adviseert de Consumentenbond om voorzichtig te zijn."

Nou als er ergens risico's aan kleven dan zijn het (goedkope) opladers uit China :{
RonaldCIdinsdag 21 februari 2017 @ 11:06
quote:
1s.gif Op dinsdag 21 februari 2017 10:55 schreef N22 het volgende:

[..]

"Naast speelgoed zijn het vooral opladers, telefoonhouders en kleding die ze in China kopen. Vaak goedkopere producten dus met weinig risico's. Bij de aanschaf van duurdere spullen adviseert de Consumentenbond om voorzichtig te zijn."

Nou als er ergens risico's aan kleven dan zijn het (goedkope) opladers uit China :{
Ja wel grappig wat de ervaringen van de consumentenbond zijn.. soms vraag ik mij ook wel af of ze niet beter eens rond kunnen vragen op een forum als dit.
RobertNLdinsdag 21 februari 2017 @ 11:14
Het valt mij wat tegen dat ik niet geïnterviewd ben :'(
Downstardinsdag 21 februari 2017 @ 11:34
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 februari 2017 11:14 schreef RobertNL het volgende:
Het valt mij wat tegen dat ik niet geïnterviewd ben :'(
Een huisvrouw met klachten doet het beter in de media ;)..
Vooral om de andere Nederlanders af te schrikken omdat men de Nederlandse economie anders schade aan doet.. :')
Catch22-dinsdag 21 februari 2017 @ 11:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 februari 2017 11:06 schreef RonaldCI het volgende:

[..]

Ja wel grappig wat de ervaringen van de consumentenbond zijn.. soms vraag ik mij ook wel af of ze niet beter eens rond kunnen vragen op een forum als dit.
De consumentenbond is een stel seniele bejaarden dat lekker windjacks en wasmachines moet testen en weg moet blijven bij andere elektronica.
RobertNLdinsdag 21 februari 2017 @ 11:55
quote:
11s.gif Op dinsdag 21 februari 2017 11:36 schreef Catch22- het volgende:

[..]

De consumentenbond is een stel seniele bejaarden dat lekker windjacks en wasmachines moet testen en weg moet blijven bij andere elektronica.
Nee, liever niet :'(.
Dan kan ik nooit meer lachen om de oppervlakkige video reviews :D

Ze kunnen mij natuurlijk ook gewoon voor een riant salaris aannemen O-)
N22dinsdag 21 februari 2017 @ 14:53
quote:
0s.gif Op dinsdag 21 februari 2017 11:55 schreef RobertNL het volgende:
Dan kan ik nooit meer lachen om de oppervlakkige video reviews :D
De videoreeks op hun YT-channel waar ze homeshopping-troep van Tellsell en consorten testen is ook een aanrader _O_
Zspiritwoensdag 22 februari 2017 @ 17:26
Na een beetje afgekickt te zijn van het china shoppen (niet in de topic komen scheelt een hoop).
Heb ik een tijdje terug een onsie bij aliexpress besteld.
Kreeg maandag een briefje in de bus dat ik hem bij de Primera kan komen ophalen.
20-2 op het briefje, het is vandaag 22-2 en ze hebben m al retour gestuurd!
Blijkbaar gaf de scanner dat aan, postnl gebeld die hebben een ticket aangemaakt ofzo maarja ik geloof niet dat dit iets op gaat leveren.

Iemand vergelijkbare ervaringen gehad en zo ja hoe heb je dit opgelost?

Ik ga er van uit dat ik mijn geld kwijt ben, of ik moet de seller op aliexpress naaien.
mcwopswoensdag 22 februari 2017 @ 20:16
geld kwijt?? je hebt m nooit ontvangen. dus ook geen ' confirm goods received' . geen foutje van jou. geen foutje van de seller. dus als t pakketje weer 'thuis' is in China. dan zal de seller weer een nieuwe opsturen. of...seller naait jou en zegt dat reourpakketje hem nooit heeft bereikt.......

dat eerste wel is gehad...dat laatste nooit. je wacht er alleen 3 maanden langer op. ;)

quote:
0s.gif Op woensdag 22 februari 2017 17:26 schreef Zspirit het volgende:
Na een beetje afgekickt te zijn van het china shoppen (niet in de topic komen scheelt een hoop).
Heb ik een tijdje terug een onsie bij aliexpress besteld.
Kreeg maandag een briefje in de bus dat ik hem bij de Primera kan komen ophalen.
20-2 op het briefje, het is vandaag 22-2 en ze hebben m al retour gestuurd!
Blijkbaar gaf de scanner dat aan, postnl gebeld die hebben een ticket aangemaakt ofzo maarja ik geloof niet dat dit iets op gaat leveren.

Iemand vergelijkbare ervaringen gehad en zo ja hoe heb je dit opgelost?

Ik ga er van uit dat ik mijn geld kwijt ben, of ik moet de seller op aliexpress naaien.
eddepetfoktwoensdag 22 februari 2017 @ 21:00
Heeft iemand hier deze ipcam al? https://nl.pepper.com/aan(...)-code-banggood-38345
Zo ja, wat is je ervaring? Voor deze prijs lijkt het me wel een leuke gadget, maar ik ben bang dat de app weer grotendeel chinees/chinlish is daardoor miet goed bruikbaar. Reviews spreken elkaar soms tegen wat de taal betreft.

[ Bericht 18% gewijzigd door eddepetfokt op 22-02-2017 21:09:18 ]
davedavywoensdag 22 februari 2017 @ 21:44
Voor mij geen Xiaomi Cam meer. Vorige keer ook al twee keer Yi Cam's kunnen wegflikkeren omdat de app opeens niet meer werkte op iOS.

Overigens zeer tevreden over de KZ ATE oordopjes ^O^ Klinkt beter dan de Pistons naar mijn ervaring.
dodge_911woensdag 22 februari 2017 @ 21:59
quote:
0s.gif Op woensdag 22 februari 2017 21:44 schreef davedavy het volgende:
Voor mij geen Xiaomi Cam meer. Vorige keer ook al twee keer Yi Cam's kunnen wegflikkeren omdat de app opeens niet meer werkte op iOS.

Overigens zeer tevreden over de KZ ATE oordopjes ^O^ Klinkt beter dan de Pistons naar mijn ervaring.
Huh? Hoe bedoel je dat de app niet meer werkte?
Ik heb 4 van die Xiaoyi's lopen hier, en ook iOS. Ik heb eigenlijk net het omgekeerde aan de hand, de app's die ik werkende had op Android doen het niet meer :Y)
BillsGatedonderdag 23 februari 2017 @ 09:47
Hoe kan ik dit het beste aanpakken?

Ik heb een Aliexpress-bestelling waarvan een onderdeel mist.
Ik heb een bericht gestuurd naar de verkoper, die zegt dat ik maar iets uit zijn shop moet kopen zodat hij het onderdeel met mijn nieuwe bestelling mee kan sturen. Maar daar zit ik niet op te wachten.

Ik heb voor de zekerheid de ontvangst nog niet bevestigd. Wat kan ik het beste terugschrijven?
davedavydonderdag 23 februari 2017 @ 09:51
quote:
12s.gif Op woensdag 22 februari 2017 21:59 schreef dodge_911 het volgende:

Ik heb 4 van die Xiaoyi's lopen hier, en ook iOS. Ik heb eigenlijk net het omgekeerde aan de hand, de app's die ik werkende had op Android doen het niet meer :Y)
Maar jij hebt denk ik de EU versie gekocht, of niet :P ? Toen ik die dingen bestelde was er geen EU versie :')
RonaldCIdonderdag 23 februari 2017 @ 10:11
quote:
1s.gif Op woensdag 22 februari 2017 21:00 schreef eddepetfokt het volgende:
Heeft iemand hier deze ipcam al? https://nl.pepper.com/aan(...)-code-banggood-38345
Zo ja, wat is je ervaring? Voor deze prijs lijkt het me wel een leuke gadget, maar ik ben bang dat de app weer grotendeel chinees/chinlish is daardoor miet goed bruikbaar. Reviews spreken elkaar soms tegen wat de taal betreft.
Toevallig hebben wij een paar weken geleden deze cam uitgebreider bekeken. Misschien leuk om te lezen; de cam is eigenlijk de SPOT ISC5 en er is een github project waarbij ze uitleggen hoe je hem kan flashen naar de engelse software/taal :)

https://www.compareimport(...)iaofang-cube-camera/
dodge_911donderdag 23 februari 2017 @ 15:02
quote:
0s.gif Op donderdag 23 februari 2017 09:51 schreef davedavy het volgende:

[..]

Maar jij hebt denk ik de EU versie gekocht, of niet :P ? Toen ik die dingen bestelde was er geen EU versie :')
Die van mijn zijn allemaal CN versies hoor...
dude75donderdag 23 februari 2017 @ 23:44
Helaas zijn ze alweer ¤28,-
Alleen de eerste 500 waren voor ¤20,- te krijgen.
dodge_911vrijdag 24 februari 2017 @ 00:41
quote:
0s.gif Op donderdag 23 februari 2017 23:44 schreef dude75 het volgende:
Helaas zijn ze alweer ¤28,-
Alleen de eerste 500 waren voor ¤20,- te krijgen.
Kan het niet nog ietsje vager?
shizvrijdag 24 februari 2017 @ 00:54
Genoeg van zulk soort deals, zie e.g. https://www.gizmochina.co(...)t-24-59-coupon-code/
RobertNLvrijdag 24 februari 2017 @ 09:12
quote:
12s.gif Op vrijdag 24 februari 2017 00:41 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

Kan het niet nog ietsje vager?
Gok dat het nog over die xiaoyi camera ging.
summer2birdvrijdag 24 februari 2017 @ 10:08
Mijn bestelling is binnen!
http://www.volumerate.com(...)s-w-mic-black-451519

Wat een fijn ding zeg! Echt enorme goeie muziekkwaliteit en het zit ook nog goed in het oor.
Ik ben blij :D *O*
davedavyvrijdag 24 februari 2017 @ 10:19
quote:
12s.gif Op donderdag 23 februari 2017 15:02 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

Die van mijn zijn allemaal CN versies hoor...
Welke app gebruik jij dan? En zijn het ook de eerste generaties? Die zonder IR dus?
dodge_911vrijdag 24 februari 2017 @ 12:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 februari 2017 10:19 schreef davedavy het volgende:

[..]

Welke app gebruik jij dan? En zijn het ook de eerste generaties? Die zonder IR dus?
Deze app :
WnNOGnf.jpg
Maar het gekke is dat ik als ik daarop tap, niet verder kom dan een spinner die maar blijft laden, dus ik kan je d'r geen link van bezorgen. Het zijn allemaal V1 versies, zonder IR. Allemaal besteld in januari en februari 2015.
DX11vrijdag 24 februari 2017 @ 12:33
Ik koop altijd via ebay, en dat duurt altijd max een maand. Paar dagen geleden voor de eerste keer iets via aliexpress gekocht. Daar staat bij dat het max 2 maanden kan duren. Is dat vaak echt zo lang? Is wel echt belachelijk lang imo.
Amavrijdag 24 februari 2017 @ 12:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 februari 2017 12:33 schreef delano.888 het volgende:
Ik koop altijd via ebay, en dat duurt altijd max een maand. Paar dagen geleden voor de eerste keer iets via aliexpress gekocht. Daar staat bij dat het max 2 maanden kan duren. Is dat vaak echt zo lang? Is wel echt belachelijk lang imo.
Oh ik bestel wel vaker via Ali. Nog nooit 2 maanden hoeven wachten. :) Meestal 2 a 4 weken.
RobertNLvrijdag 24 februari 2017 @ 13:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 februari 2017 12:33 schreef delano.888 het volgende:
Ik koop altijd via ebay, en dat duurt altijd max een maand. Paar dagen geleden voor de eerste keer iets via aliexpress gekocht. Daar staat bij dat het max 2 maanden kan duren. Is dat vaak echt zo lang? Is wel echt belachelijk lang imo.
Ze gebruiken de zelfde verzendmethode. Maar Aliexpress geld-terug garantie is (aan te passen door verkoper) veelal 39 of 60 dagen, is het binnen die termijn niet binnen dan krijg je je geld terug dmv een claim.
quote:
12s.gif Op vrijdag 24 februari 2017 12:19 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

Deze app :
[ afbeelding ]
Maar het gekke is dat ik als ik daarop tap, niet verder kom dan een spinner die maar blijft laden, dus ik kan je d'r geen link van bezorgen. Het zijn allemaal V1 versies, zonder IR. Allemaal besteld in januari en februari 2015.
Wellicht zit het hem in IOS vs Android; ik krijg steeds/vaak een promt in het Chinees en dan connect hij niet. Schijnt te zitten in die update die ze buiten China waardeloos maakt.
dodge_911vrijdag 24 februari 2017 @ 16:42
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 februari 2017 13:27 schreef RobertNL het volgende:
Wellicht zit het hem in IOS vs Android; ik krijg steeds/vaak een promt in het Chinees en dan connect hij niet. Schijnt te zitten in die update die ze buiten China waardeloos maakt.
Dat zou best wel 's kunnen, want ik heb de firmwares van die dingen al tijden niet meer geupdate, waarschijnlijk net om die reden.
Posergoth6667vrijdag 24 februari 2017 @ 22:31
iemand een idee. ik wil een klein usb powered bluetooth ding dat ik achter mijn dashboard kan verstoppen welke aan gaat als ik de motor start. vanaf dat ding audio naar mijn radio. ik heb zo'n ding van blitzwolf maar die moet ik met de hand aan en uit zetten wat ik niet wil.
Eric_Cantonavrijdag 24 februari 2017 @ 22:51
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 februari 2017 22:31 schreef Posergoth6667 het volgende:
iemand een idee. ik wil een klein usb powered bluetooth ding dat ik achter mijn dashboard kan verstoppen welke aan gaat als ik de motor start. vanaf dat ding audio naar mijn radio. ik heb zo'n ding van blitzwolf maar die moet ik met de hand aan en uit zetten wat ik niet wil.
Usb aansluiting op een geschakelde plus aansluiten, dan krijg je automatisch voeding zodra je 't contact inschakelt.

Achter 't dashboard is genoeg te vinden, even testen of er prik op de lijn staat op 't juiste moment, easy does it!
Posergoth6667vrijdag 24 februari 2017 @ 22:52
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 februari 2017 22:51 schreef Eric_Cantona het volgende:

[..]

Usb aansluiting op een geschakelde plus aansluiten, dan krijg je automatisch voeding zodra je 't contact inschakelt.

Achter 't dashboard is genoeg te vinden, even testen of er prik op de lijn staat op 't juiste moment, easy does it!
heh wat

nee

ik zoek het apparaat. al die dingen hebben een accu en moet je handmatig aanzetten. die gaan dus niet aan als er spanning op komt.
dodge_911zaterdag 25 februari 2017 @ 00:15
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 februari 2017 22:52 schreef Posergoth6667 het volgende:
ik zoek het apparaat. al die dingen hebben een accu en moet je handmatig aanzetten. die gaan dus niet aan als er spanning op komt.
MPOW Streambot One. Zoiets?
Heb 'm zelf ook in gebruik, werkt als 'n tiet, met CSR chipset (dezelfde als in de Xiaomi square speaker)
Posergoth6667zaterdag 25 februari 2017 @ 00:52
quote:
12s.gif Op zaterdag 25 februari 2017 00:15 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

MPOW Streambot One. Zoiets?
Heb 'm zelf ook in gebruik, werkt als 'n tiet, met CSR chipset (dezelfde als in de Xiaomi square speaker)
ik zoek iets veeeeeeeeel simpelers.

stroom in, audio uit, bluetooth aan wanneer stroom in actief is. ik stap in mijn auto, zet motor aan, ding is actief. zet motor uit, ding is inactief. alles wat het doet is bluetooth ontvangen en audio zenden naar mijn autoradio. ik wil het verstoppen achter mijn dashboard. stroom en audio aansluiten en vergeten. sochtends instappen, telefoon in houder en rijden. moet zichzelf verbindingen met dat ding. ik wil niks meer doen om verbinding te maken, geen knoppen indrukken niks..
dodge_911zaterdag 25 februari 2017 @ 01:13
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 februari 2017 00:52 schreef Posergoth6667 het volgende:

[..]

ik zoek iets veeeeeeeeel simpelers.

stroom in, audio uit, bluetooth aan wanneer stroom in actief is. ik stap in mijn auto, zet motor aan, ding is actief. zet motor uit, ding is inactief. alles wat het doet is bluetooth ontvangen en audio zenden naar mijn autoradio. ik wil het verstoppen achter mijn dashboard. stroom en audio aansluiten en vergeten. sochtends instappen, telefoon in houder en rijden. moet zichzelf verbindingen met dat ding. ik wil niks meer doen om verbinding te maken, geen knoppen indrukken niks..
Dat doet dit ding dus :)
Ik stap in, start m'n auto, hoor 'n riedeltje, telefoon in de houder en druk op play op m'n telefoon.
En waarschijnlijk kan je dat, mits een Android-foon met NFC, zelfs dat ook nog automatiseren, zodat'ie vanzelf begint te spelen als'ie in de houder geplaatst wordt.
Die wired control hoef je niet te gebruiken als je niet wil, maar is imho wel verrekte handig om een nummer te skippen of even te pauzeren (want in mijn auto hangt die dichter bij m'n hand dan m'n telefoon).
dude75zaterdag 25 februari 2017 @ 08:36
quote:
12s.gif Op vrijdag 24 februari 2017 00:41 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

Kan het niet nog ietsje vager?
Vager kan het zeker😊
Excuus, het ging inderdaad om die cam.
G-NiLESzaterdag 25 februari 2017 @ 09:31
heeft iemand wel eens gekeken naar (slimme) thermostaten uit china?
Ik zoek een mooie inbouwkamerthermostaat, gaat zoiets dan werken?

Wij werken hier met modulatie aan/uit of opentherm, maar ik kan er slecht uithalen of dit dan ook werkt...
http://www.ebay.de/itm/Ra(...)f:g:GyIAAOSwHjNWAJ5X

edit; met 'hier' bedoel ik 90%van de Nederlandse huishoudens
THEFXRzaterdag 25 februari 2017 @ 13:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 februari 2017 09:31 schreef G-NiLES het volgende:
heeft iemand wel eens gekeken naar (slimme) thermostaten uit china?
Ik zoek een mooie inbouwkamerthermostaat, gaat zoiets dan werken?

Wij werken hier met modulatie aan/uit of opentherm, maar ik kan er slecht uithalen of dit dan ook werkt...
http://www.ebay.de/itm/Ra(...)f:g:GyIAAOSwHjNWAJ5X

edit; met 'hier' bedoel ik 90%van de Nederlandse huishoudens
zelf heb ik een eenvoudige die maar 2 draden uit de muur geeft. deze is voor 6 draden.
Posergoth6667zaterdag 25 februari 2017 @ 23:19
quote:
12s.gif Op zaterdag 25 februari 2017 01:13 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

Dat doet dit ding dus :)
Ik stap in, start m'n auto, hoor 'n riedeltje, telefoon in de houder en druk op play op m'n telefoon.
En waarschijnlijk kan je dat, mits een Android-foon met NFC, zelfs dat ook nog automatiseren, zodat'ie vanzelf begint te spelen als'ie in de houder geplaatst wordt.
Die wired control hoef je niet te gebruiken als je niet wil, maar is imho wel verrekte handig om een nummer te skippen of even te pauzeren (want in mijn auto hangt die dichter bij m'n hand dan m'n telefoon).
lastig te krijgen helaas. lijkt niet meer gemaakt te worden. vond het wel op vage sites, ga nog verder zoeken naar een goede plek om het te kopen. Dank je voor de hulp.
Erasmozaterdag 25 februari 2017 @ 23:25
Autohouders met NFC zijn toch vrij algemeen verkrijgbaar tegenwoordig?
psycoxlzondag 26 februari 2017 @ 00:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 februari 2017 23:19 schreef Posergoth6667 het volgende:

[..]

lastig te krijgen helaas. lijkt niet meer gemaakt te worden. vond het wel op vage sites, ga nog verder zoeken naar een goede plek om het te kopen. Dank je voor de hulp.
https://www.amazon.de/gp/(...)h492G-YFL&ref=plSrch

Hier is ie nog.

Edit: dit schijnt de nieuwe versie te zijn. Heeft in iedergeval volgens de reviews auto on en auto connect. En hij is super cheap. https://www.amazon.co.uk/(...)yNfdz4lTL&ref=plSrch

[ Bericht 19% gewijzigd door psycoxl op 26-02-2017 00:31:16 ]
Posergoth6667zondag 26 februari 2017 @ 00:49
quote:
1s.gif Op zondag 26 februari 2017 00:24 schreef psycoxl het volgende:

[..]

https://www.amazon.de/gp/(...)h492G-YFL&ref=plSrch

Hier is ie nog.

Edit: dit schijnt de nieuwe versie te zijn. Heeft in iedergeval volgens de reviews auto on en auto connect. En hij is super cheap. https://www.amazon.co.uk/(...)yNfdz4lTL&ref=plSrch

Nieuwe versie is een stuk kleiner. Die kon ik ook makkelijk via aliexpress vinden. Wel ietsjes duurder dan bij Amazon, maar daar kan ik in ieder geval wel betalen.
Morri2zondag 26 februari 2017 @ 11:34
Je kon erop wachten. Heeft iemand ze al gesignaleerd, de Chinese VR brillen? Ben ik de eerste of heb ik al wat eerste tests gemist ergens?

De DeePoon E2 Virtual Reality Glasses 3D VR
dodge_911zondag 26 februari 2017 @ 14:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 februari 2017 23:19 schreef Posergoth6667 het volgende:

[..]

lastig te krijgen helaas. lijkt niet meer gemaakt te worden. vond het wel op vage sites, ga nog verder zoeken naar een goede plek om het te kopen. Dank je voor de hulp.
Er zijn ook een hoop clones van, ik heb er op een aantal webshops al 1 besteld, maar geen enkele komt in de buurt van m'n eerste. Altijd is er wel ergens een (digitale) ruis te horen.

quote:
0s.gif Op vrijdag 24 februari 2017 10:19 schreef davedavy het volgende:

[..]

Welke app gebruik jij dan? En zijn het ook de eerste generaties? Die zonder IR dus?
Ik heb de link nog terug kunnen vinden : https://itunes.apple.com/(...)ang/id931168730?mt=8
Je moet er wel even van store voor veranderen.

Maar misschien heb je ook nog wel wat aan dit topic bij de buren : https://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1656809/0

[ Bericht 20% gewijzigd door dodge_911 op 26-02-2017 15:38:06 ]
Posergoth6667zondag 26 februari 2017 @ 16:22
quote:
12s.gif Op zondag 26 februari 2017 14:37 schreef dodge_911 het volgende:
oop clones van, ik heb er op een aantal webshops al 1 besteld, maar geen enkele komt in de buurt van m'n eerste. Altijd is er wel ergens een (digitale) ruis te horen.
Ah ok. Ik heb er eentje via AliExpress gekocht. De nieuwe versie ofzo. Hoop dat die het goed gaat doen, ben erg benieuwd.
Iemand91zondag 26 februari 2017 @ 17:31
Vorige week woensdag besteld bij Gearbest, gisteren al bezorgd. Heel netjes.

32973550452_c80a7b30a4.jpg
Bluedio T3 Plus Bluetooth Headphones by Iemand91, on Flickr
1wiebe1zondag 26 februari 2017 @ 18:31
Iemand tips/aanraders/advies voor Chinese budget smartwatches? $ 30 - $ 100 dollar, waarvan het design er ook redelijk uit ziet?
marco_sirezondag 26 februari 2017 @ 22:32
quote:
0s.gif Op zondag 26 februari 2017 17:31 schreef Iemand91 het volgende:
Vorige week woensdag besteld bij Gearbest, gisteren al bezorgd. Heel netjes.

[ link | afbeelding ]
Bluedio T3 Plus Bluetooth Headphones by Iemand91, on Flickr
En? Al kunnen proberen?
Iemand91maandag 27 februari 2017 @ 00:12
quote:
1s.gif Op zondag 26 februari 2017 22:32 schreef marco_sire het volgende:
En? Al kunnen proberen?
Deze week uitproberen. Op Tweakers was ook wat interesse dus zal daar wel een kleine review o.i.d. plaatsen.
shizmaandag 27 februari 2017 @ 00:19
Ik heb ze al eens vaker voorbij zien komen, ook weleens tempted met een AliExpress sale ofzo... maar ja, ik verwacht dan toch wel iets vrij plastics en mweh sounding. Hoewel ik die speaker heb die met 3D mode enabled echt vrij okay is dan weer.
julius123maandag 27 februari 2017 @ 11:00
Heb de bluedio t3 plus ook besteld gisteren op de officiële shop op AliExpress. 41 euro en bezorging vanuit de oosterburen met dhl.
dodge_911maandag 27 februari 2017 @ 12:50
Voor wie nog op zoek is naar een goeie vervanger voor de Bluedio i6 heeft BlitzWolf toch de BW-BR1?

Kwam 'm net tegen op hun YouTube kanaal... Is misschien wel wat :)
shizmaandag 27 februari 2017 @ 14:31
;) https://www.kickstarter.c(...)ss-jack-by-podo-labshttps://www.indiegogo.com(...)luetooth-headphones/
RobertNLmaandag 27 februari 2017 @ 16:14
Nice, leuk voor naast de i6 :7
Lamabalmaandag 27 februari 2017 @ 16:28
quote:
0s.gif Op zondag 26 februari 2017 17:31 schreef Iemand91 het volgende:
Vorige week woensdag besteld bij Gearbest, gisteren al bezorgd. Heel netjes.

[ link | afbeelding ]
Bluedio T3 Plus Bluetooth Headphones by Iemand91, on Flickr
Let me know hoe het klinkt! Ben zeer benieuwd

Edit: Intens hoge clamping force op die dingen ja :O

[ Bericht 7% gewijzigd door Lamabal op 27-02-2017 19:42:11 ]
Joosie200maandag 27 februari 2017 @ 17:42
quote:
1s.gif Op woensdag 15 februari 2017 20:17 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

De mijne zijn vandaag verzonden. Ben benieuwd naar de kwaliteit.
Vandaag in huis. Qua geluidskwaliteit heb ik weinig kennis, of ik nu rock, pop, metal luister het klinkt allemaal goed. Maar de pasvorm vind ik drie keer niks. De oordopjes blijven niet goed zitten in mijn oren en vallen er zo uit. Had ik kunnen weten op voorhand maar ik was benieuwd of het wel wat is. Qua geluid ja, qua vorm nee dus.
dodge_911maandag 27 februari 2017 @ 19:26
quote:
1s.gif Op maandag 27 februari 2017 17:42 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

Vandaag in huis. Qua geluidskwaliteit heb ik weinig kennis, of ik nu rock, pop, metal luister het klinkt allemaal goed. Maar de pasvorm vind ik drie keer niks. De oordopjes blijven niet goed zitten in mijn oren en vallen er zo uit. Had ik kunnen weten op voorhand maar ik was benieuwd of het wel wat is. Qua geluid ja, qua vorm nee dus.
Die dopjes kan je eventueel wel nog oplossen met ze te vervangen door van die custom foam dopjes. Wellicht komt dat de pasvorm wel ten goede.
DatIsJammurZegdinsdag 28 februari 2017 @ 22:19
Ik zie op Ali veel posters met een formaat van 51x36cm of 30x42cm. Die specifieke maten zijn zeer lastig (en prijzig) aan te komen. Kan ik dan gewoon een 50x40 lijst en 30x40 lijst kopen? :)
THEFXRdinsdag 28 februari 2017 @ 22:45
mijn galaxy trend phone is toe aan een nieuwe batterij, zoeken in china of een paar euro erbij en in NL bestellen en de volgende dag binnen?, ben iig niet van plan 7 euro pakketkosten te betalen
shizdinsdag 28 februari 2017 @ 22:55
Zou ik toch gewoon maar doen.
Heeft Patona ofzo er niet eentje voor je model?

Ik heb een keer bijna m'n camera opgeblazen door er de goedkoopste Chinese import accu die ik kon vinden in te gooien, met zulk soort zaken (en Note 7 toestanden) zou ik dus oppassen. Liever kopen van een Europese zaak/merk.

[ Bericht 2% gewijzigd door shiz op 28-02-2017 23:00:33 ]
OxygeneFRLwoensdag 1 maart 2017 @ 14:15
Onlangs deze gekocht
https://www.aliexpress.co(...)-H9/32756919654.html

fucking sweet :)
Joosie200woensdag 1 maart 2017 @ 14:31
quote:
12s.gif Op maandag 27 februari 2017 19:26 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

Die dopjes kan je eventueel wel nog oplossen met ze te vervangen door van die custom foam dopjes. Wellicht komt dat de pasvorm wel ten goede.
Hmm, er zaten wel van die stoffen kussentjes bij. Maar die zag ik eerst over het hoofd dus de eerste test was zonder de meegeleverde accessoires. Met die stoffen dingen eromheen gaf het al meer grip. Toch blijf ik in-ear fijner vinden. :Y

Echte goede custom foam dopjes kosten een veelvoud van deze headphones :P
BadderHaringwoensdag 1 maart 2017 @ 16:18
quote:
1s.gif Op woensdag 1 maart 2017 14:31 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

Hmm, er zaten wel van die stoffen kussentjes bij. Maar die zag ik eerst over het hoofd dus de eerste test was zonder de meegeleverde accessoires. Met die stoffen dingen eromheen gaf het al meer grip. Toch blijf ik in-ear fijner vinden. :Y

Echte goede custom foam dopjes kosten een veelvoud van deze headphones :P
Gaat over de Monks?

Bij mij zitten ze juist meer dan prima. Zeker hele grote oren? ;)

Ik draag ze wel met foamdopjes, niet die er bij zaten want die gaan nogal snel stuk. Had nog een set dikkere liggen.

Het grote voordeel van de Monks vind ik dat ze niet al het geluid van buiten wegfilteren als je ze in het verkeer in hebt. Ik besef me dat dat voor velen juist een nadeel is, maar wel veiliger op de racefiets. Met mijn Xiaomi's hoorde ik echt nog geen ambulance als die achter me reed.
Joosie200woensdag 1 maart 2017 @ 17:18
quote:
1s.gif Op woensdag 1 maart 2017 16:18 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Gaat over de Monks?

Bij mij zitten ze juist meer dan prima. Zeker hele grote oren? ;)

Ik draag ze wel met foamdopjes, niet die er bij zaten want die gaan nogal snel stuk. Had nog een set dikkere liggen.

Het grote voordeel van de Monks vind ik dat ze niet al het geluid van buiten wegfilteren als je ze in het verkeer in hebt. Ik besef me dat dat voor velen juist een nadeel is, maar wel veiliger op de racefiets. Met mijn Xiaomi's hoorde ik echt nog geen ambulance als die achter me reed.
Ja, het gaat om de VE Monks. Neuh, verre van :P Oh dat wel of niet geluid compleet wegfilteren, met de Pistons v2 en CX-300 II die ik had was dat ook niet het geval. Daarbij doe ik geen dopjes in, ik luister geen muziek als ik op de fiets zit. Overigens heb ik nu ook via mobiel.nl de JBL T450 gratisch thuis gezonden gekregen. Vast niet het beste van het beste qua over-ear headphones maar ach ik zie wel of die VE Monks mij nog qua comfort gaan bevallen. Qua geluid kan ik ze goed aanraden, bass, melodie zijn goed te onderscheiden van elkaar en het klinkt goed vol van geluid. Al zal een equalizer ook wel genoeg uit kunnen halen.
julius123woensdag 1 maart 2017 @ 21:28
Vanmiddag de Bluedio T3 plus ontvangen. Had iets minder bass in gemogen van me. En je hoort wat ruis in stille stukjes.
Verder voelt ie aardig plastic, maar daar merk je weinig van als ie op je hoofd zit. Voor casual luisteren is ie prima. Ik denk dat m'n vriendin em in beslag neemt haha
ManageTheAngerdonderdag 2 maart 2017 @ 06:11
quote:
0s.gif Op woensdag 1 maart 2017 14:15 schreef OxygeneFRL het volgende:
Onlangs deze gekocht
https://www.aliexpress.co(...)-H9/32756919654.html

fucking sweet :)
Heb je foto's na montage?
shizdonderdag 2 maart 2017 @ 08:03
JFYI, JAAP launched en voor de eerste 150 gegadigden:
s7rSok8.jpg
~ https://www.kickstarter.c(...)uly-wireless-earphon ( http://www.alphandelta.com < http://www.lendmeurears.com < Vsonic )
BadderHaringdonderdag 2 maart 2017 @ 08:44
quote:
2s.gif Op donderdag 2 maart 2017 08:03 schreef shiznuts het volgende:
JFYI, JAAP launched en voor de eerste 150 gegadigden:
[ afbeelding ]
~ https://www.kickstarter.c(...)uly-wireless-earphon ( http://www.alphandelta.com < http://www.lendmeurears.com < Vsonic )
Ziet er niet slecht uit. Wel prijzig. Vraag me af of die na de campagne (of al tijdens :') ) niet gewoon al voor minder op GearBest of AliExpress te vinden zullen zijn. Zoals met vrijwel elke electronica Kickstarter uit Azië.
OxygeneFRLdonderdag 2 maart 2017 @ 09:03
quote:
1s.gif Op donderdag 2 maart 2017 06:11 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

Heb je foto's na montage?
Ja maar wat hoop je daar op te zien ? Of bedoel je van het lichtopbrengst?
16832264_1394541253952506_8922613124216141462_n.jpg?oh=6635f73ac860f15b191c5961794031be&oe=592A4018
shizdonderdag 2 maart 2017 @ 09:09
quote:
1s.gif Op donderdag 2 maart 2017 08:44 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Ziet er niet slecht uit. Wel prijzig. Vraag me af of die na de campagne (of al tijdens :') ) niet gewoon al voor minder op GearBest of AliExpress te vinden zullen zijn. Zoals met vrijwel elke electronica Kickstarter uit Azië.
Volgens mij wordt Alpha & Delta exclusief verkocht door Lendmeurears (het is immers hun eigen opgezette huismerk, maar goed dat is Brainwavz ook t.o.v. MP4Nation). De store heeft backing van Vsonic. De D2, die je er bovenop de korting bijkrijgt zijn i.i.g. een goede voorbode. Ik heb ze zelf al langer en ben er zo tevreden mee dat ik ze on-the-go altijd mee heb. Mja, sommige merken hebben het ook niet nodig. Maar het is tegenwoordig toch een soort van hele makkelijke en goedkope promotionele tool om een beetje hype te genereren, dus denken zelfs de wat grotere merken 'ach, waarom ook niet?'. Maar je moet dan idd oppassen dat dingen daar überhaupt een goeie deal zijn. Ook zo'n Elephone Whisper, misschien niet crowdfunding, maar die wilde ze op hun eigen site voor 99 verkopen. :')

Buuf kwam net de Monks brengen (en een Airwolf E-Sky RC heli :P (toch een soort van childhood dream)) die gister waren bezorgd. Zal die ook eens testen, kijken of de hype terecht was of dat ik terecht een beetje sceptisch ben geweest. De verpakking begint al interessant, soort van Japanse advertentie-taferelen. :P
BadderHaringdonderdag 2 maart 2017 @ 09:47
quote:
0s.gif Op donderdag 2 maart 2017 09:09 schreef shiznuts het volgende:

[..]

Volgens mij wordt Alpha & Delta exclusief verkocht door Lendmeurears (het is immers hun eigen opgezette huismerk, maar goed dat is Brainwavz ook t.o.v. MP4Nation). De store heeft backing van Vsonic. De D2, die je er bovenop de korting bijkrijgt zijn i.i.g. een goede voorbode. Ik heb ze zelf al langer en ben er zo tevreden mee dat ik ze on-the-go altijd mee heb. Mja, sommige merken hebben het ook niet nodig. Maar het is tegenwoordig toch een soort van hele makkelijke en goedkope promotionele tool om een beetje hype te genereren, dus denken zelfs de wat grotere merken 'ach, waarom ook niet?'. Maar je moet dan idd oppassen dat dingen daar überhaupt een goeie deal zijn. Ook zo'n Elephone Whisper, misschien niet crowdfunding, maar die wilde ze op hun eigen site voor 99 verkopen. :')

Buuf kwam net de Monks brengen (en een Airwolf E-Sky RC heli :P (toch een soort van childhood dream)) die gister waren bezorgd. Zal die ook eens testen, kijken of de hype terecht was of dat ik terecht een beetje sceptisch ben geweest. De verpakking begint al interessant, soort van Japanse advertentie-taferelen. :P
De verpakking is wel cool inderdaad. Verder is het natuurlijk hype, dat is altijd als je voor dat geld iets koopt dat enorm verrast.

Zoals gezegd, er is beter te krijgen, zeker als je naar een bepaalde sound zoekt. Maar voor dit geld is het wat mij betreft één van de beste deals die je kunt krijgen en je moet echt een veelvoud betalen voor iets wat aanzienlijk beter is.

Qua pasvorm is het met dit soort doppen altijd persoonlijk, maar ze zijn voor mij nu mijn eerste keuze in het verkeer of in echt rustige ruimtes. Als ik me op mijn werk even wil afzonderen, dan pak ik iets anders.
BillsGatedonderdag 2 maart 2017 @ 11:04
quote:
0s.gif Op donderdag 2 maart 2017 09:03 schreef OxygeneFRL het volgende:

[..]

Ja maar wat hoop je daar op te zien ? Of bedoel je van het lichtopbrengst?
[ afbeelding ]
Bedankt voor de foto, was ik ook wel benieuwd naar (lichtkleur, opbrengst, spreiding)

Had je hiervoor halogeen of xeon? Wat vind je van de lichtopbrengst voor/na?
OxygeneFRLdonderdag 2 maart 2017 @ 11:07
quote:
0s.gif Op donderdag 2 maart 2017 11:04 schreef BillsGate het volgende:

[..]

Bedankt voor de foto, was ik ook wel benieuwd naar (lichtkleur, opbrengst, spreiding)

Had je hiervoor halogeen of xeon? Wat vind je van de lichtopbrengst voor/na?
Ik had hiervoor 8000K Xenon. Dit is 6400K Led. Dit is meer lichtopbrengst. Spreiding is iets slechter, waarschijnlijk door andere afmeting van de pit. Maar heb nog geen klachten gehad.
dodge_911donderdag 2 maart 2017 @ 12:57
Crap. Na de uitverkochte XTAR VC4 bij BangGood (en die zou ook niet meer terugkomen), even op eBay rondgesnoten en 'm daar besteld. Ik kreeg zo 'n mail van eBay of ik er tevreden over ben, maar ik heb dat ding dus nog niet. Mailtje naar de verkoper gestuurd, die reageert niet.
Dan maar Paypal inschakelen. Wat blijkt nu, je hebt wel Paypal bescherming tot 180 dagen maar eBay buyer's protection is nog steeds 45 dagen. Daar zit ik dus al mooi over, want besteld op 7 jan.
Dus nu nog steeds geen XTAR VC4 en naar m'n centen kan ik wellicht fluiten, want te laat met een klacht :/
THEFXRdonderdag 2 maart 2017 @ 13:27
quote:
12s.gif Op donderdag 2 maart 2017 12:57 schreef dodge_911 het volgende:
Crap. Na de uitverkochte XTAR VC4 bij BangGood (en die zou ook niet meer terugkomen), even op eBay rondgesnoten en 'm daar besteld. Ik kreeg zo 'n mail van eBay of ik er tevreden over ben, maar ik heb dat ding dus nog niet. Mailtje naar de verkoper gestuurd, die reageert niet.
Dan maar Paypal inschakelen. Wat blijkt nu, je hebt wel Paypal bescherming tot 180 dagen maar eBay buyer's protection is nog steeds 45 dagen. Daar zit ik dus al mooi over, want besteld op 7 jan.
Dus nu nog steeds geen XTAR VC4 en naar m'n centen kan ik wellicht fluiten, want te laat met een klacht :/
nee, want paypal boekt je geld terug. eerst geschil en als de verkoper niet reageert, gewoon een claim. meestal worden ze wel wakker als je en geschil start
dodge_911donderdag 2 maart 2017 @ 13:34
quote:
0s.gif Op donderdag 2 maart 2017 13:27 schreef THEFXR het volgende:

[..]

nee, want paypal boekt je geld terug. eerst geschil en als de verkoper niet reageert, gewoon een claim. meestal worden ze wel wakker als je en geschil start
Nope, ik kan geen paypal geschil starten, dat is 't 'm net.
Moet via eBay, en daar ben ik de 45 dagen buyer's protection voorbij.
VdBorghtdonderdag 2 maart 2017 @ 15:07
quote:
2s.gif Op donderdag 2 maart 2017 08:03 schreef shiznuts het volgende:
JFYI, JAAP launched en voor de eerste 150 gegadigden:
[ afbeelding ]
~ https://www.kickstarter.c(...)uly-wireless-earphon ( http://www.alphandelta.com < http://www.lendmeurears.com < Vsonic )
Ik zie 93 pledgers, maar prijs is $70 ipv $50, heb ik iets gemist?
EDIT: NVM, signapore dollars ipv usd
THEFXRdonderdag 2 maart 2017 @ 22:35
quote:
12s.gif Op donderdag 2 maart 2017 13:34 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

Nope, ik kan geen paypal geschil starten, dat is 't 'm net.
Moet via eBay, en daar ben ik de 45 dagen buyer's protection voorbij.
ik snap het niet, ik heb verschillende succesvolle claims gehad over de 45 dagen heen. waar gaat het mis?
Posergoth6667donderdag 2 maart 2017 @ 22:58
quote:
12s.gif Op maandag 27 februari 2017 12:50 schreef dodge_911 het volgende:
Voor wie nog op zoek is naar een goeie vervanger voor de Bluedio i6 heeft BlitzWolf toch de BW-BR1?

Kwam 'm net tegen op hun YouTube kanaal... Is misschien wel wat :)
Vind het maar niks. Ik heb deze nu een paar maanden, maar om nou te zeggen dat het echt geweldig is, nee. Ding gaat niet aan als er stroom op komt, je moet em handmatig aanzetten. Als je dan geen verbinding maakt gaat hij weer uit. Laatste tijd valt hij vaak uit, ondanks dat hij aan de stroom hangt. Ligt nu ergens in het handschoenen vakje, moet em nog in de kliko gooien.
psycoxldonderdag 2 maart 2017 @ 23:00
quote:
12s.gif Op donderdag 2 maart 2017 12:57 schreef dodge_911 het volgende:
Crap. Na de uitverkochte XTAR VC4 bij BangGood (en die zou ook niet meer terugkomen), even op eBay rondgesnoten en 'm daar besteld. Ik kreeg zo 'n mail van eBay of ik er tevreden over ben, maar ik heb dat ding dus nog niet. Mailtje naar de verkoper gestuurd, die reageert niet.
Dan maar Paypal inschakelen. Wat blijkt nu, je hebt wel Paypal bescherming tot 180 dagen maar eBay buyer's protection is nog steeds 45 dagen. Daar zit ik dus al mooi over, want besteld op 7 jan.
Dus nu nog steeds geen XTAR VC4 en naar m'n centen kan ik wellicht fluiten, want te laat met een klacht :/
Bij banggood staat hij nu trouwens op expected restock 5 maart. Ik heb hem zelf trouwens en bevalt erg goed. Heb hem voor 20 euro gehaald tijdens 11-11😀
DX11donderdag 2 maart 2017 @ 23:02
Nog meer mensen die verslaafd zijn aan spinners kopen? Damn ze zijn zo goedkoop nu, voor <10 heb je via aliexpress al echt goede van metaal tegenwoordig. Verslavend. Veel te veel besteld. Zelfs 1 cadeau gekocht voor mn pa die nog niet eens weet dat het bestaat.
Catch22-donderdag 2 maart 2017 @ 23:07
Een tol bedoel je?
shizvrijdag 3 maart 2017 @ 00:03

Zijn ook tig van die dingen op Kickstarter e.d. . Vind er zelf nie veel aan, maar give it a spin, zou ik zeggen. :P

Ik heb wel een balancerend ei btw :') :D
4456f0b1c7717bc1ea1c083063c8b30c_original.gif?w=680&fit=max&v=1417548070&auto=format&gif-q=50&q=92&s=303c3614d733ee2f95fb63006d576f1b
DX11vrijdag 3 maart 2017 @ 00:14
quote:
0s.gif Op donderdag 2 maart 2017 23:07 schreef Catch22- het volgende:
Een tol bedoel je?
Ken je spinners niet? FUCKING verslavend. Ik ben gek op de torqbars:


Op ali staan veel van die maar dan nep (de echte kost ¤100+). En om een of andere reden wil ik er steeds meer hebben.

Voor meer info en andere versies zoek op "fidget spinner", niet schrikken, het is heel normaal dat de dure merken vaak rond de ¤100-200 zitten.
dodge_911vrijdag 3 maart 2017 @ 09:57
quote:
0s.gif Op donderdag 2 maart 2017 22:35 schreef THEFXR het volgende:

[..]

ik snap het niet, ik heb verschillende succesvolle claims gehad over de 45 dagen heen. waar gaat het mis?
Ik ook, bij webshops, maar bij eBay aankopen staat dat je 't via eBay moet regelen...
En daar is de tijd verstreken. Maar er is nog een kans dat ik wat kan doen via eBays klantendienst rechtstreeks, zag ik vannacht.

[ Bericht 3% gewijzigd door dodge_911 op 03-03-2017 10:03:07 ]
ManageTheAngervrijdag 3 maart 2017 @ 11:04
quote:
0s.gif Op donderdag 2 maart 2017 09:03 schreef OxygeneFRL het volgende:

[..]

Ja maar wat hoop je daar op te zien ? Of bedoel je van het lichtopbrengst?
[ afbeelding ]
Dit inderdaad, dankjewel.
Dromervrijdag 3 maart 2017 @ 11:37
quote:
0s.gif Op donderdag 2 maart 2017 23:02 schreef delano.888 het volgende:
Nog meer mensen die verslaafd zijn aan spinners kopen? Damn ze zijn zo goedkoop nu, voor <10 heb je via aliexpress al echt goede van metaal tegenwoordig. Verslavend. Veel te veel besteld. Zelfs 1 cadeau gekocht voor mn pa die nog niet eens weet dat het bestaat.
Ik heb al een kat. Die spint ook.
THEFXRvrijdag 3 maart 2017 @ 12:25
quote:
12s.gif Op vrijdag 3 maart 2017 09:57 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

Ik ook, bij webshops, maar bij eBay aankopen staat dat je 't via eBay moet regelen...
En daar is de tijd verstreken. Maar er is nog een kans dat ik wat kan doen via eBays klantendienst rechtstreeks, zag ik vannacht.
nee, je gaat naar paypal toe, je zoekt je aankoop, noteert het nummer, dan transactie betwisten en geschil opstarten, bericht naar de verkoper sturen, dan afwachten.

is de tijd bijna verstreken opwaarderen tot een claim voor niet ontvangen goederen.
dodge_911vrijdag 3 maart 2017 @ 12:38
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 maart 2017 12:25 schreef THEFXR het volgende:

[..]

nee, je gaat naar paypal toe, je zoekt je aankoop, noteert het nummer, dan transactie betwisten en geschil opstarten, bericht naar de verkoper sturen, dan afwachten.

is de tijd bijna verstreken opwaarderen tot een claim voor niet ontvangen goederen.
Gaat niet, krijg deze error :
cbLq65S.png
Maar ik heb via de klantenservice van eBay nog wat hulp gekregen :)
MineraalWatervrijdag 3 maart 2017 @ 13:23
quote:
0s.gif Op donderdag 2 maart 2017 23:02 schreef delano.888 het volgende:
Nog meer mensen die verslaafd zijn aan spinners kopen? Damn ze zijn zo goedkoop nu, voor <10 heb je via aliexpress al echt goede van metaal tegenwoordig. Verslavend. Veel te veel besteld. Zelfs 1 cadeau gekocht voor mn pa die nog niet eens weet dat het bestaat.
Toevallig gister 1 gekocht, Een vriend van mij had er ook eentje van aliexpress en ik heb er 2 uur mee zitten spelen tijdens het film kijken. zeker die <10 euro waard!
shizvrijdag 3 maart 2017 @ 13:44
Ach so, zo'n ding, ja, die zag ik een tijd geleden ook op Kickstarter: https://www.kickstarter.c(...)ollar-fidget-spinner
7BikpKn.gif
Fidgets zijn voor rusteloze mensen. :P Helemaal hip nu idd. 8)7
DX11vrijdag 3 maart 2017 @ 13:49
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 maart 2017 13:44 schreef shiznuts het volgende:
Ach so, zo'n ding, ja, die zag ik een tijd geleden ook op Kickstarter: https://www.kickstarter.c(...)ollar-fidget-spinner
Fidgets zijn voor rusteloze mensen. :P Helemaal hip nu idd. 8)7
Iedereen die ik mijne laat proberen (ook rustige mensen) willen er 1 :P
shizvrijdag 3 maart 2017 @ 13:49
Ja had toch ook zo'n kubusje met draaiwieljes en knopjes enzo? :') _O- :D
Vroeger hadden we knikkers en jo-jo's die telkens weer terugkwamen. Tegenwoordig is het elke keer iig wat anders.
DX11vrijdag 3 maart 2017 @ 13:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 maart 2017 13:49 schreef shiznuts het volgende:
Ja had toch ook zo'n kubusje met draaiwieljes en knopjes enzo? :') _O- :D
Vroeger hadden we knikkers en jo-jo's die telkens weer terugkwamen. Tegenwoordig is het elke keer iig wat anders.
Ook die lopen weer prima op ali, maar vind de spinners persoonlijk echt een stuk toffer

https://www.aliexpress.co(...)archText=fidget+cube
THEFXRvrijdag 3 maart 2017 @ 16:11
quote:
12s.gif Op vrijdag 3 maart 2017 12:38 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

Gaat niet, krijg deze error :
[ afbeelding ]
Maar ik heb via de klantenservice van eBay nog wat hulp gekregen :)
aah de beta zooi, denk dat het 2 weken gelden was toen ik de claim aanmaakte, deze week was hij toegekend. hopen voor jou dat het toch nog lukt. ;)
Dromervrijdag 3 maart 2017 @ 17:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 maart 2017 13:44 schreef shiznuts het volgende:
Ach so, zo'n ding, ja, die zag ik een tijd geleden ook op Kickstarter: https://www.kickstarter.c(...)ollar-fidget-spinner
[ afbeelding ]
Fidgets zijn voor rusteloze mensen. :P Helemaal hip nu idd. 8)7
Ik zie er het nut niet zo van in. Maar misschien is het wel heel lekker of zo. :P
dodge_911vrijdag 3 maart 2017 @ 19:09
quote:
10s.gif Op vrijdag 3 maart 2017 17:41 schreef Dromer het volgende:

[..]

Ik zie er het nut niet zo van in. Maar misschien is het wel heel lekker of zo. :P
Iig heel handig om een gevalletje RSI op te bouwen in je vingers ;)
Dromervrijdag 3 maart 2017 @ 19:42
quote:
12s.gif Op vrijdag 3 maart 2017 19:09 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

Iig heel handig om een gevalletje RSI op te bouwen in je vingers ;)
Hm. Zoals ik het nu zie is het meer een kwestie van balanceren omdat die dingen uit zichzelf lang in beweging blijven. Dan is een munt over je knokkels laten rollen meer inspanning. :)
dude75zaterdag 4 maart 2017 @ 21:22
What is de verslavingsfactor van die spinners?
En ... Wat is dan het verslavende?
shizzondag 5 maart 2017 @ 00:12
De nicotine...
dude75zondag 5 maart 2017 @ 08:48
quote:
0s.gif Op zondag 5 maart 2017 00:12 schreef shiznuts het volgende:
De nicotine...
Donders, ze weten dat echt overal in te proppen.
Iemand91maandag 6 maart 2017 @ 16:53
Heb even kort wat ervaringen van de Bluedio T3+ opgeschreven:

productreview: Bluedio T3 Plus (Zwart) review door Piet91

32442911874_c2320d694d_c.jpgBluedio T3 Plus Bluetooth Headphone by Iemand91, on Flickr

[ Bericht 54% gewijzigd door Iemand91 op 07-03-2017 00:54:08 ]
Posergoth6667maandag 6 maart 2017 @ 21:44
quote:
0s.gif Op maandag 6 maart 2017 16:53 schreef Iemand91 het volgende:
Heb even kort wat ervaringen van de Bluedio T3+ opgeschreven:

productreview: Bluedio T3 Plus (Zwart) review door Piet91
Oh is er een nieuwe? Ik loop al een jaar rond met de HT H Turbine (dat type geloof ik) van ze. Echt een super ding, ik ben er echt heel tevreden over. Werkt echt perfect, best aardig geluid (hey, het is BT en goedkoop) en gaat lang mee met de batterij.
Posergoth6667maandag 6 maart 2017 @ 21:57
lijstje gekochte spullen.

usb oplaadbaar fiets achterlicht met afstandsbediening en alarm (werkt echt veel beter dan ik dacht)
http://www.banggood.com/A(...)1.html?rmmds=myorder

verbandschaar (werkt goed, meerdere gekocht)
http://www.banggood.com/S(...)8.html?rmmds=myorder

Echt een hele berg connectoren. Heb ze op meerdere bromfietsen zitten. draad is wel slechte kwaliteit, maar het werkt en het is zeker waterdicht. Helaas moet je ze per stuk kopen en zijn ze best prijzig, maar ze werken goed.
http://www.banggood.com/1(...)3.html?rmmds=myorder

Kam zit nu al twee maanden in mijn zak, kam er meerdere malen per dag mijn baard mee
http://www.banggood.com/F(...)8.html?rmmds=myorder

Zit aan de voorkant van mijn brommer. Auto's hadden niet echt door dat ik breder ben dan een gemiddelde auto
http://www.banggood.com/5(...)9.html?rmmds=myorder

submariner achtig horloge. werkt echt goed. het is echt heel mooi gemaakt
http://www.banggood.com/M(...)9.html?rmmds=myorder

type c kabels
http://www.banggood.com/B(...)2.html?rmmds=myorder

type c voor in de auto
http://www.banggood.com/B(...)0.html?rmmds=myorder

arilux ding voor buiten. zonnepaneel en bewegingssensor. geeft meer licht dan ik verwacht had.
http://www.banggood.com/A(...)8.html?rmmds=myorder

Spotlampjes LED. Moet ze nog monteren. Meerdere sets van gekocht.
http://www.banggood.com/1(...)7.html?rmmds=myorder

Super simpel klokje. Doet het goed
http://www.banggood.com/B(...)5.html?rmmds=myorder

Zaklamp. Werkt goed, alleen lag het hele ding uit elkaar in de verpakking. Duurde even voor ik door had hoe het in elkaar hoort te zitten. Werkt goed. Gekocht voor in de auto (zit een autolader bij).
http://www.banggood.com/M(...)7.html?rmmds=myorder

hot air engine. Tja. erg grappig. Eerst incompleet gekregen, toen het compleet was deed het het 2 keer. Beetje jammer, zeker gezien de prijs.
http://www.banggood.com/D(...)3.html?rmmds=myorder

Autohouder. Zuignap is echt TE sterk. Volgens mij trek je zo je raam er uit. Systeem werkt prettig.
http://www.banggood.com/B(...)3.html?rmmds=myorder

Koptelefoonhouder voor onder bureau
http://www.banggood.com/S(...)9.html?rmmds=myorder

micro naar usb c converter
http://www.banggood.com/B(...)7.html?rmmds=myorder

led TL balkjes. geven aardig licht
http://www.banggood.com/Z(...)9.html?rmmds=myorder

usb c sleutelhanger
http://www.banggood.com/T(...)6.html?rmmds=myorder

blitzwolf lader
http://www.banggood.com/Q(...)8.html?rmmds=myorder

blitzwolf accu
http://www.banggood.com/B(...)6.html?rmmds=myorder

autohouder met magneet. echt brilliant
http://www.banggood.com/B(...)8.html?rmmds=myorder

Deze is nog onderweg. bluetooth afstandsbediening
http://www.banggood.com/I(...)9.html?rmmds=myorder

ook onderweg, organizer voor spullen.
http://www.banggood.com/B(...)3.html?rmmds=myorder
Dromerdinsdag 7 maart 2017 @ 10:51
quote:
0s.gif Op maandag 6 maart 2017 21:57 schreef Posergoth6667 het volgende:
Zit aan de voorkant van mijn brommer. Auto's hadden niet echt door dat ik breder ben dan een gemiddelde auto
:o Heb je een zijspanbrommer of bakbrommer of zo?
RobertNLdinsdag 7 maart 2017 @ 11:14
quote:
0s.gif Op maandag 6 maart 2017 16:53 schreef Iemand91 het volgende:
Heb even kort wat ervaringen van de Bluedio T3+ opgeschreven:

productreview: Bluedio T3 Plus (Zwart) review door Piet91

[ link | afbeelding ]Bluedio T3 Plus Bluetooth Headphone by Iemand91, on Flickr
Jammer, kussentjes zijn ook niet makkelijk te vervangen zeker?
Iemand91dinsdag 7 maart 2017 @ 14:07
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 maart 2017 11:14 schreef RobertNL het volgende:
Jammer, kussentjes zijn ook niet makkelijk te vervangen zeker?
Ik zie zo helaas geen manier ze lost te halen. (althans; op de nette manier :+ )

Dat idee speelt ook nog bij mij; want met een set goede kussens is dit wat mij betreft een prima bluetooth hoofdtelefoon.
Posergoth6667dinsdag 7 maart 2017 @ 21:05
quote:
0s.gif Op dinsdag 7 maart 2017 10:51 schreef Dromer het volgende:

[..]

:o Heb je een zijspanbrommer of bakbrommer of zo?
Tweede optie :)

[ Bericht 0% gewijzigd door Posergoth6667 op 07-03-2017 21:20:00 ]
julius123dinsdag 7 maart 2017 @ 21:27
quote:
0s.gif Op maandag 6 maart 2017 16:53 schreef Iemand91 het volgende:
Heb even kort wat ervaringen van de Bluedio T3+ opgeschreven:

productreview: Bluedio T3 Plus (Zwart) review door Piet91

[ link | afbeelding ]Bluedio T3 Plus Bluetooth Headphone by Iemand91, on Flickr
Ik heb geen problemen met het draagcomfort. Ik heb er zondag nog een uur of 4 mee op mn hoofd gelopen zonder problemen. Die van mij kwam bij bluedio zelf vandaan dus misschien een verbeterde versie?
dodge_911woensdag 8 maart 2017 @ 12:04
Ik heb ook (eindelijk) nog eens wat onderweg : YZXStudio's spulletjes :D

YZ1271 :
1485275937-1526661126.jpg?v=1485275966

ZL1100 :
TB2OscnaCFmpuFjSZFrXXayOXXa_!!31299410.jpg

Kan ik eindelijk eens wat USB-C spul gaan testen :)
RobertNLwoensdag 8 maart 2017 @ 20:55
quote:
Dear valued customers:

We regret to announce that, due to new Chinese government policies on international trade, MisterTao will cease to operate on March 31st.

New orders are not accepted. Already placed orders are processing and shipping as per usual.

Any remaining deposit in user accounts will be 100% refunded.We are processing with the refund transaction now. Please get in touch with our Customer Service to have your refund issued.

We thank you for your companionship and trust in us over all these years. Truthfully, we are incredibly sorry for any inconvenience caused.

Don't hesitate to contact us if any question please. Our Customer Service Email box: services@mistertao.com
Einde van een tijdperk :'(
Iemand91woensdag 8 maart 2017 @ 21:39
quote:
1s.gif Op dinsdag 7 maart 2017 21:27 schreef julius123 het volgende:
Ik heb geen problemen met het draagcomfort. Ik heb er zondag nog een uur of 4 mee op mn hoofd gelopen zonder problemen. Die van mij kwam bij bluedio zelf vandaan dus misschien een verbeterde versie?
Hoe voelen bij jouw de kussens aan? Die van mij geven totaal geen supports. Als die steviger waren was er geen probleem. Jammer, want als dat probleem niet speelde zou ik 'm zeker aanraden.
Nu echter niet..
Goddelijkerwoensdag 8 maart 2017 @ 21:54
quote:
0s.gif Op woensdag 8 maart 2017 20:55 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Einde van een tijdperk :'(
En wat is die nieuwe policy?
RobertNLwoensdag 8 maart 2017 @ 22:09
Geen flauw idee, maar ben benieuwd of andere agents ook stoppen.
marco_sirewoensdag 8 maart 2017 @ 22:28
quote:
0s.gif Op woensdag 8 maart 2017 20:55 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Einde van een tijdperk :'(
Heb al zitten zoeken maar er zijn wel wat andere doorstuurservices. Heb wat mailtjes uitgestuurd en zal van het weekend een samenvatting geven welke mij goed lijken.

Spreenow
Yoybuy
shizwoensdag 8 maart 2017 @ 22:30
Zarmark is blijkbaar ook een tijd al niks meer: http://zarmark.com/Englis(...)down-zarmark-88.html .

http://www.cssbuy.com :)
RobertNLwoensdag 8 maart 2017 @ 22:34
Vol