abonnement Unibet Coolblue
pi_167950933
Syrië

Syrië is een seculiere republiek met 22,5 miljoen inwoners en heeft sinds 2000 als president Bashar al-Assad. In de presidentsverkiezingen van 2014 won hij met 88,7% van twee tegenkandidaten. Voor 2000 was vanaf 1971 zijn vader Hafiz al-Assad aan de macht die in 1981 een gewelddadige opstand van het Moslimbroederschap neersloeg. Nadat eind 2010 in Tunesië demonstraties begonnen en daarbij Ben Ali werd verjaagd verspreiden de demonstraties zich door de hele regio waaronder in Syrië. Volgens delen van de oppositie werd er door de overheid op vreedzame demonstranten geschoten.

In reactie op de demonstraties kondigde Assad hervormingen aan, er werd een nieuwe grondwet aangenomen waarin niet langer stond dat de Ba'ath-partij, een Arabisch nationalistische en socialistische partij, de staat en de samenleving leid en er ook andere politieke partijen mochten gevormd worden die niet lid zijn van het National Progressive Front, wel mochten partijen niet gebaseerd zijn op religie of etnische basis. Vervolgens werden er in 2012 parlementsverkiezingen gehouden waarbij ook partijen die niet lid zijn van het NPF zetels wonen, door de rebellen werden deze verkiezingen als ondemocratisch en oneerlijk beschouwd. In juni 2014 werden er presidentsverkiezingen gehouden waarbij ook andere kandidaten dan Assad mochten meedoen, dit werd door de rebellen ook als een farce gezien.

Tot nu toe zijn er in de oorlog meer dan 220.000 doden gevallen. Etnische groepen spelen een belangrijke rol in de oorlog, Syrië bestaat voor 74% uit soennieten (van wie 10% Koerden), 13% sjiieten (met de alawieten als belangrijkste subgroep), 10% christenen en 3% druzen.

Een factor in de oorlog zijn de Koerden, een volk van 35 miljoen mensen met een eigen taal en cultuur, maar geen eigen land. Ze zijn verspreid over onder meer Turkije, Syrië, Irak (Iraaks-Koerdistan), Iran en de vroegere Sovjet-Unie. De Syrische Koerden proberen neutraal te blijven in de oorlog tussen de regering en de rebellen, er zijn echter wel verschillende gevechten geweest tussen rebellen waaronder FSA + Al Nusra (Al Qaida) en de Koerden. Ook hebben er tussen het NDF/SAA en de Koerden zich wat incidenten voor gedaan. Ze hebben in de door hun bestuurden gebieden autonomie uitgeroepen. Net als de regering zijn ze seculier. Turkije is tegen de Koerdische autonomie en steunt daarom ISIS en Al Qaida tegen ze.

Vechtende groeperingen
List of armed groups in the Syrian Civil War
Syrische regering onder leiding van Bashar al-Assad
Syrisch Arabisch Leger (SAA) - leger van Syrië
National Defence Force (NDF) - civiele ondersteuning van het Syrische leger
Hezbollah - islamitische militie en politieke partij in Libanon

Landen die de Syrische regering steunen: Rusland (sinds de Koude Oorlog een bondgenoot en Syrië heeft de laatst overgebleven marinebasis van Rusland in de regio), China, Iran, Algerije, Soedan, Wit-Rusland, Venezuela, Irak en Noord-Korea.

Rebellen
Vrij Syrisch Leger (FSA) - verschillende milities die zich zo noemen
Islamitisch Front - wahabitische islamistische organisatie, verwerpt representatieve democratie en secularisme
Al-Nusra Front (JAN) - wahabitische terreurorganisatie, onderdeel van Al Qaida

IS(IS) - wahabitische terreurorganisatie dat zowel in Irak als in Syrië opereert. Iedereen die niet soennitisch wordt onthoofd door deze groepering. In februari 2014 verbrak Al-Qaeda de banden met IS. IS heeft aan zowel de regering, de Koerden als de andere rebellen groepen de oorlog verklaart.

Landen die de rebellen steunen: NAVO-landen, Jordanië, Libië, VAE, Saudi-Arabië en Qatar. De voornaamste reden van die landen om de rebellen te steunen is het bondgenootschap van Syrië met Iran en Rusland, en de steun aan Hezbollah.

Koerden
Volksbeschermingeenheden (YPG) - Koerdisch leger, gesteund door de VS en de PKK

Kaart van de huidige militaire situatie
Rood = Syrische regering
Geel = Koerden (YPG)
Grijs = IS(IS)
Groen = andere rebellen (oa Islamitisch Front, Al Nusra (Al Qaida) en het Vrije Syrische Leger)

Zie ook
Syrische burgeroorlog - Wikipedia
BBC documentaire: A History of Syria with Dan Snow
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syrië
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Syrië

Updates
Syria's Civil War - Reddit
Al-Monitor

Twitteraars
Neutraal
https://twitter.com/ivansidorenko1
https://twitter.com/ejmalrai
https://twitter.com/edwardedark
https://twitter.com/joshua_landis

Pro-Koerden
https://twitter.com/ArjDnn
https://twitter.com/r3sho

Pro-regering
https://twitter.com/leithfadel
https://twitter.com/petolucem
https://twitter.com/Zinvor
https://twitter.com/ahmadalissa
https://twitter.com/Isham_AlAssad
https://twitter.com/FGunay1
https://twitter.com/resistanceer
https://twitter.com/sayed_ridha
https://twitter.com/moscow_ghost

Pro-rebellen
https://twitter.com/archicivilians
https://twitter.com/arabthomness
https://twitter.com/EliotHiggins

Irak
President Obama heeft toestemming gegeven voor luchtaanvallen op IS (Islamitische Staat)-strijders in het noorden van Irak. Ook zijn er voedselpakketten gedropt in de bergen van Sinjar waar tienduizenden vluchtelingen zich schuilhouden. Volgens Obama zijn de luchtaanvallen op beperkte schaal nodig, omdat de levens van Amerikanen op het spel staan, net als die van veel onschuldige burgers. In de stad Arbil werken een hoop Amerikanen. IS-strijders zijn die stad de afgelopen dagen steeds meer genaderd. Obama benadrukt dat er geen militairen naar Irak worden gestuurd. Eind 2011 kwam er officieel een einde aan de Amerikaanse militaire missie in Irak. De afgelopen dagen zijn tienduizenden Koerdische jezidi's en christenen gevlucht voor de soennitische IS-strijders.

Volgens de VN en vluchtelingen/ooggetuigen is er sprake van grootschalig seksueel misbruik door IS-strijders tegen vrouwen, tienermeisjes en jongens die tot de minderheden in Irak behoren. 1.500 yezidi's en christenen zouden mogelijk gedwongen worden om als seksslaaf te dienen. Ook zouden er 500 jezidi's levend begraven zijn door IS en gevonden zijn in een massagraf.

Vanuit hun bolwerk Falluja, dat IS in januari van dit jaar in handen kreeg, probeert de beweging steeds meer regio's in Irak te veroveren. Met de bezetting van Mosul heeft IS strategisch een gevoelige klap uitgedeeld aan de Iraakse strijdkrachten, die na vier dagen van gevechten de moed hebben opgegeven en de stad zijn ontvlucht. Net als 500.000 burgers overigens. Sinds 29 juni 2014 gaat "ISIS" (Islamitische Staat in Irak en de Levant) als "IS" (Islamitische Staat) door het leven: ze hebben een kalifaat opgericht dat uit delen van Irak en Syrië bestaat.

Kaart van de uiteindelijke staat die IS wil vestigen in het Midden-Oosten

Kaart van de huidige militaire situatie
Paars = Iraakse regering
Grijs = IS
Groen = Koerdistan (Peshmerga)

Gedetailleerde map van Mosul


Zie ook:
Kaart van de huidige militaire situatie in Irak en Syrië
Uitgebreide kaart van de militaire situatie in Irak

Het NPU (Oftwel Nineveh Plain Protection Units) is een Assyrisch militie die december 2014 is ontstaan, hun doel is om de oorspronkelijke bewoners van Irak te beschermen dat zijn Assyriërs. Officieel zijn er 5500 leden aangesloten maar sinds de meest recente schatting zijn er nu al bijna 10.000 leden aansloten en ze groeien nog dagelijks. Het NPU word al gesteund door ''American Mesopotamian Organization '' en ze zoeken ook steun bij de Verenigde Staten en de EU. Het NPU zit nu in de provincie Nineveh (Ninawa) Ook een van de meest belangrijke doelen van het NPU is het creëren van een Assyrisch land. Dit gaat het dan waarschijnlijk worden.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Updates:
The Levantine War - Reddit
https://twitter.com/IraqiSecurity

.

[ Bericht 1% gewijzigd door SecretPret op 07-01-2017 15:02:35 ]
Schrijf wat leuks in m'n gastenboek :) : http://secretpret.mygb.nl/
BTC : 3L9zW8LhLF4FpTjM8ojQUxeeEBjnJeE6z3
pi_167950977
Doe dat nieuwe kaartje ff in de OP als je wil.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_167951048
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 januari 2017 14:56 schreef marsan het volgende:
Doe dat nieuwe kaartje ff in de OP als je wil.
Done.
Schrijf wat leuks in m'n gastenboek :) : http://secretpret.mygb.nl/
BTC : 3L9zW8LhLF4FpTjM8ojQUxeeEBjnJeE6z3
pi_167951064
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 januari 2017 14:58 schreef SecretPret het volgende:

[..]

Done.
Thnx, werd eens tijd voor een kaart die meer up to date is.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_167951185
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 januari 2017 14:58 schreef marsan het volgende:

[..]

Thnx, werd eens tijd voor een kaart die meer up to date is.
Ik heb ook een kaartje van Mosul toegevoegd.
Schrijf wat leuks in m'n gastenboek :) : http://secretpret.mygb.nl/
BTC : 3L9zW8LhLF4FpTjM8ojQUxeeEBjnJeE6z3
pi_167951389
quote:
1s.gif Op zaterdag 7 januari 2017 15:03 schreef SecretPret het volgende:

[..]

Ik heb ook een kaartje van Mosul toegevoegd.
Helemaal mooi. Is nu sowieso een van de belangrijkste steden. En dat zal nog wel even zo blijven ook.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
pi_167951842
kwam deze zojuist tegen stuk van een interview met een oud cia officier. wat de bron is kan ik niet achterhalen, maar ik kan me best voorstellen dat er in bepaalde krijgen dit standpunt breed wordt gedragen. voor israel is wat in irak en syrie gaande is sowieso een fappening.

"Amerika is overal ter wereld aan het verliezen. Onze beste hoop is dat de Soennieten en Sjiieten elkaar bevechten en elkaar laten doodbloeden."

https://www.facebook.com/dutchturksNL/videos/1832708833611931/
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167952340
begint nusra nu ook bij te draaien mbt de gesprekken?

hxhassan twitterde op donderdag 05-01-2017 om 19:19:34 JFS's spokesman: We aren't against a political solution; the jihad we're waging is to get us to a political solutio… https://t.co/Tokl7sIAQu reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 7 januari 2017 @ 18:09:26 #9
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_167955950
ShehabiFares twitterde op zaterdag 07-01-2017 om 17:55:05 Whenever I hear Erdogan fighting ISIS, I immediately imagine a father slapping his naughty kids on the butt! reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zaterdag 7 januari 2017 @ 18:40:59 #10
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167956785
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_167963547
vage tweet over harakat hazm, die opgedoekt werd door nusra een tijdje terug, omdat het een VS proxy zou zijn. misschien werd daarom vandaag azaz getroffen door die aanslag?

BosnjoBoy twitterde op vrijdag 06-01-2017 om 18:04:03 @BosnjoBoy (52) We're expecting the re-entrance of Harakt Hazm unit (disolved in 2015) to #Aleppo #حلب in coming day. As soon as they enter reageer retweet
BosnjoBoy twitterde op vrijdag 06-01-2017 om 18:06:51 @BosnjoBoy (53) the new offensive on Al Bab will start from all sides. This time much larger than before. #Aleppo #حلب #الباب reageer retweet


[ Bericht 1% gewijzigd door Slayage op 07-01-2017 22:38:17 ]
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167964474
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_167964671
quote:
die chick op 15: :9~ :9~ :9~
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167965704
Ff wat Turan plaatjes om Erdo's plannetjes beter te begrijpen.

Blauw is waar veel Turkmenen wonen.



"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
pi_167966074
57 Years Ago: U.S. and Britain Approved Use of Islamic Extremists to Topple Syrian Government
http://www.globalresearch(...)n-government/5390279

http://alexanderhiggins.c(...)years-in-the-making/

8-)

Macmillan backed Syria assassination plot
https://www.theguardian.c(...)olitics&type=article


pi_167972797
quote:
0s.gif Op zaterdag 7 januari 2017 23:42 schreef IPA35 het volgende:
Ff wat Turan plaatjes om Erdo's plannetjes beter te begrijpen.

Blauw is waar veel Turkmenen wonen.
im not buying
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
pi_167978758
Gaat hard in Mosul. Enig idee of het ook beter gaat dan eerst? In de zin van, minder slachtoffers?
  zondag 8 januari 2017 @ 20:36:25 #19
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_167986501
ISIS released een video uit Hasakah governorate waarin gebrainwashte kleuters slachtingen aanrichten
Say what?
  zondag 8 januari 2017 @ 20:37:38 #20
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_167986550
Raqqa_SL twitterde op zondag 08-01-2017 om 18:57:30 new #ISIS propaganda video make small children Slaughtering And executed people #Syria #ISIL https://t.co/nWsrQQXQFZ reageer retweet
Raqqa_SL twitterde op zondag 08-01-2017 om 18:59:48 new #ISIS propaganda video make small children Slaughtering And executed people #Syria #ISIL (2) https://t.co/kNKkq57XtT reageer retweet
kovandire twitterde op zondag 08-01-2017 om 20:12:19 Disgusting #ISIS release a video from #Hasakah in it children kill people "traitors" and shouting Allah u Akbar https://t.co/2WsoytbKXb reageer retweet
Say what?
pi_167986648
quote:
0s.gif Op zondag 8 januari 2017 20:37 schreef UpsideDown het volgende:
Raqqa_SL twitterde op zondag 08-01-2017 om 18:57:30 new #ISIS propaganda video make small children Slaughtering And executed people #Syria #ISIL https://t.co/nWsrQQXQFZ reageer retweet
Raqqa_SL twitterde op zondag 08-01-2017 om 18:59:48 new #ISIS propaganda video make small children Slaughtering And executed people #Syria #ISIL (2) https://t.co/kNKkq57XtT reageer retweet
kovandire twitterde op zondag 08-01-2017 om 20:12:19 Disgusting #ISIS release a video from #Hasakah in it children kill people "traitors" and shouting Allah u Akbar https://t.co/2WsoytbKXb reageer retweet
Zelfs de ergste mensen in de wereld deden dit soort dingen niet...
  zondag 8 januari 2017 @ 22:10:33 #22
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_167990340
Resultaat van ISIS dat controle heeft over energiebronnen:

https://mobile.almasdarne(...)y-factory-east-homs/
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_167993090
Zit Damascus nu zonder gas en water?
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  maandag 9 januari 2017 @ 01:31:04 #24
450453 Charleville
Wat 'n wereld.
pi_167995360
Assad pakt maar weinig land, na Aleppo is er volgens mij niets meer veroverd.
pi_167995444
quote:
0s.gif Op zondag 8 januari 2017 20:39 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Zelfs de ergste mensen in de wereld deden dit soort dingen niet...
Je onderschat de mongolen.
pi_167995813
quote:
0s.gif Op zondag 8 januari 2017 20:37 schreef UpsideDown het volgende:
Raqqa_SL twitterde op zondag 08-01-2017 om 18:57:30 new #ISIS propaganda video make small children Slaughtering And executed people #Syria #ISIL https://t.co/nWsrQQXQFZ reageer retweet
Raqqa_SL twitterde op zondag 08-01-2017 om 18:59:48 new #ISIS propaganda video make small children Slaughtering And executed people #Syria #ISIL (2) https://t.co/kNKkq57XtT reageer retweet
kovandire twitterde op zondag 08-01-2017 om 20:12:19 Disgusting #ISIS release a video from #Hasakah in it children kill people "traitors" and shouting Allah u Akbar https://t.co/2WsoytbKXb reageer retweet
Ik zie kinderen met wapens, is dit in de VS?
Radio Espantoso
pi_167996270
quote:
0s.gif Op maandag 9 januari 2017 03:15 schreef Peligrosso het volgende:

[..]

Ik zie kinderen met wapens, is dit in de VS?
Matige troll, 3/10.
pi_167996408
quote:
0s.gif Op maandag 9 januari 2017 03:15 schreef Peligrosso het volgende:

[..]

Ik zie kinderen met wapens, is dit in de VS?
Nee dat is jouw familie.
Ô mon citoyens vous serez unis.
pi_167996775
quote:
0s.gif Op maandag 9 januari 2017 03:15 schreef Peligrosso het volgende:

[..]

Ik zie kinderen met wapens, is dit in de VS?
Nee dit is een ander 3de wereld land.
pi_168000303
quote:
0s.gif Op maandag 9 januari 2017 01:31 schreef Charleville het volgende:
Assad pakt maar weinig land, na Aleppo is er volgens mij niets meer veroverd.
hoeft ook niet, assad zit veilig ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 9 januari 2017 @ 12:46:41 #32
450453 Charleville
Wat 'n wereld.
pi_168000889
Het IS gebied is kleiner als wat lijkt op de kaart denk ik, als je ziet hoe snel die Koerdische milities grond veroveren daar in de woestijn.. Ik denk dat als ik een jeep koop, 6 Fok!ers met automatische wapens achter in de truck heb, dat ik ook veel grijs gebied kan veroveren zonder enig verzet.

Wat dat betreft zegt zo'n kaartje niet veel, IS zit vooral in de steden naar mijn idee. :P
  maandag 9 januari 2017 @ 12:51:30 #33
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_168001064
quote:
0s.gif Op maandag 9 januari 2017 12:46 schreef Charleville het volgende:
Het IS gebied is kleiner als wat lijkt op de kaart denk ik, als je ziet hoe snel die Koerdische milities grond veroveren daar in de woestijn.. Ik denk dat als ik een jeep koop, 6 Fok!ers met automatische wapens achter in de truck heb, dat ik ook veel grijs gebied kan veroveren zonder enig verzet.

Wat dat betreft zegt zo'n kaartje niet veel, IS zit vooral in de steden naar mijn idee. :P
Met 6 fokkers in een jeep verover je Raqqa zelfs, natuurlijk.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
pi_168005410
U.S.-led coalition carries out ground raid against ISIS in Syria

quote:
BEIRUT — The U.S.-led coalition has carried out a ground operation in eastern Syria aimed at capturing leaders of the Islamic State, U.S. officials and Syrian activist networks said Monday.

The raid took place on Sunday near a small town along the Euphrates River valley to the north of the city of Deir al-Zour, deep in the heart of Islamic State territory, according to the activists.

Troops who landed on helicopters spent around 90 minutes in the area, then left carrying Islamic State captives and bodies, according to witnesses quoted by the website Deir al-Zour 24, which monitors Islamic State activity in the province.
https://www.washingtonpos(...)m_term=.42193f5be596

Bazenactie.
  maandag 9 januari 2017 @ 17:24:40 #35
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168007076
quote:
1s.gif Op maandag 9 januari 2017 16:01 schreef Stabiel het volgende:
U.S.-led coalition carries out ground raid against ISIS in Syria

[..]

https://www.washingtonpos(...)m_term=.42193f5be596

Bazenactie.
Dat zijn echt helden, als je zoiets kunt uitvoeren zonder schade in eigen gelederen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_168007777
U.S. Pilots See Close Calls With Russian Jets Over Syria

quote:
Nor do the Russians usually answer “guard calls,” urgent summons on a common emergency radio frequency. In one eight-hour shift on Dec. 11, for instance, the crew of a U.S. radar plane, called an AWACS, made 22 such calls to some 10 Russian planes and received not a single response. A few of the Russians approached within five miles of allied aircraft.

The controller aboard the AWACS scattered U.S. planes to keep them clear of the Russians. “We’ve had several co-altitude incidents,” the officer said, referring to planes flying too close together.

Russian pilots have sometimes broken their silence when contacted by a female air-traffic controller.

In early September, a female U.S. air-surveillance officer spotted an unidentified plane approaching allied aircraft over Syria. “You’re operating in the vicinity of coalition aircraft,” she warned the pilot.

A heavy Russian accent emerged through the static: “You have a nice voice, lady. Good evening.”
http://www.wsj.com/articl(...)ver-syria-1483978574

:D
pi_168008600
quote:
0s.gif Op maandag 9 januari 2017 17:52 schreef Stabiel het volgende:
U.S. Pilots See Close Calls With Russian Jets Over Syria

[..]

http://www.wsj.com/articl(...)ver-syria-1483978574

:D
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
pi_168008626
pi_168008871
Secretary of Defense geeft kritiek op Rusland's bijdrage in de strijd tegen IS
quote:
Pentagon chief: Russian efforts in fight against ISIS 'virtually zero'

Secretary of Defense Ash Carter said Sunday that Russia has done nothing in the fight against the Islamic State of Iraq and Syria (ISIS).

“They haven’t done anything,” Carter told NBC’s “Meet the Press.”

Carter said Russia’s efforts in the war against ISIS are “virtually zero.”
http://thehill.com/policy(...)-isis-virtually-zero

In other news....
quote:
Airstrikes by Russia Buttress Turkey in Battle vs. ISIS

Russian warplanes have carried out airstrikes to support Turkey’s offensive in northern Syria against the Islamic State, an important evolution in a budding Russian-Turkish partnership. The deepening ties threaten to marginalize the United States in the struggle to shape Syria’s ultimate fate.

The air missions, which took place for about a week near the strategically important town of Al Bab, represent the Kremlin’s first use of its military might to help the Turks in their fight against the militant group. The Russians seized an opening to try to build a military relationship with Turkey, a NATO member, as the United States has sought to keep the emphasis on taking Raqqa, the Islamic State’s self-declared capital.
http://www.nytimes.com/20(...)airstrikes-isis.html
Ich glaube, dass es manchmal nicht genügend Steine gibt und
Ich bin mir sicher, dass auch schöne Augen weinen
pi_168008988
quote:
Zie hier het verschil in reactie op "dreiging" tussen Merkel en Putin.
Radio Espantoso
  maandag 9 januari 2017 @ 19:08:22 #41
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_168009804
DeirEzzor24 twitterde op zondag 08-01-2017 om 21:47:30 IMPORTANT 📣: Military airdrop and secret operation today 2:45pm by anti-#Daesh coalition near of Jazra town W #DeirEzzor. #D24 https://t.co/Hj9HwrE30y reageer retweet
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
DeirEzzor24 twitterde op zondag 08-01-2017 om 21:48:52 Operation duration was from 2:45 till 4:00 Damascus time. Military group took the corpses and members of #Daesh with them.#D24 reageer retweet
DeirEzzor24 twitterde op zondag 08-01-2017 om 22:06:42 There were arabic speakers from the military group. And they contacted civilians drove accidentally and asked them to left quickly.#D24 reageer retweet
DeirEzzor24 twitterde op zondag 08-01-2017 om 22:13:20 Airdrop implemented by 4 helicopters backed by 2 fight jets.#D24 reageer retweet
DeirEzzor24 twitterde op zondag 08-01-2017 om 22:33:16 Helicopters pulled off direction of #SDF held areas. It is also possible they came from #SDF areas too.#D24 reageer retweet
Say what?
  maandag 9 januari 2017 @ 21:05:38 #42
335449 BEFEM
pi_168014327
Ff 25 lijken in je helikopters leggen?
  maandag 9 januari 2017 @ 22:41:03 #43
128271 Slayage
INFP
pi_168018131
quote:
10s.gif Op maandag 9 januari 2017 18:40 schreef Peligrosso het volgende:

[..]

Zie hier het verschil in reactie op "dreiging" tussen Merkel en Putin.
Eerder het verschil tussen een man en een vrouw op een paar tieten, die op je af komt rennen ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 9 januari 2017 @ 22:59:12 #44
433625 Peace99
pi_168018685
quote:
Putin stak zijn duimen omhoog en Merkel liep bang weg _O-
  dinsdag 10 januari 2017 @ 12:21:50 #45
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_168026228
MIG29_ twitterde op dinsdag 10-01-2017 om 02:16:20 The full Burn Party Will Start in Day , Days - SAA -Tiger Forces- Allies - RUAF reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  woensdag 11 januari 2017 @ 00:17:07 #46
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168044998
SAA noordwaarts richting Al-Bab
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 11 januari 2017 @ 00:28:13 #47
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168045140
Dat er in Mosul nu vaart in is gekomen, zou te maken hebben met het aantal VBIED dat is afgenomen. Zouden veel van die fabrieken zijn vernietigd, nu ook:

@IraqiSecurity
#Iraq's Air Force carried out dozens of airstrikes today across western #Mosul and Tal 'Afar. Several VBIED factories and arms depots hit

@IraqiSecurity
#Iraq's Air Force is wiping out Da'ish's VBIED/IED capabilities before ground forces storm western #Mosul and Tal 'Afar. Lessons learnt.

@IraqiSecurity
Large collapse among Da'ish ranks in eastern and central #Mosul over the last 24hrs, especially on the bank of the Tigris river

@IraqiSecurity
Dramatic decrease in (S)VBIED attacks being reported in #Mosul too. #Iraq's forces have captured &/or destroyed several big VBIED factories.

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 11 januari 2017 @ 00:51:56 #48
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168045393
ABC over die Amerikaanse operatie bij Deir ez-Zor:

quote:
US Commandos Take Out ISIS Leader in Hunt for Top Terrorists as Obama Prepares to Leave Office
By JAMES GORDON MEEK LUIS MARTINEZ
Jan 10, 2017, 4:05 PM ET
Email
Getty Images
An elite team of American commandos killed a senior leader of ISIS this week, giving President Obama another name to scratch off his list of top terrorists in the final days of his presidency.

Abu Anas al-Iraqi, said to be the finance chief of ISIS, was killed Sunday in an operation in Syria by an intelligence-driven U.S. special operations unit known as the Expeditionary Targeting Force, a counterterrorism official told ABC News.

"He was a top ISIS emir," the counterterrorism official said, using the Arabic term for "prince" or "leader" that is commonly adopted by jihadis.

The U.S. hopes to also kill top ISIS leader Abu Bakr al-Baghdadi, the self-proclaimed caliph, or leader, of all Muslims, who is believed to be hunkered down in Iraq's second-largest city, Mosul. Iraqi government forces and a U.S.-led coalition mounted a stalled offensive to retake the city in recent months.

The official said that one other ISIS fighter was killed and that the U.S. team — under orders of the Joint Special Operations Command — conducted "sensitive site exploitation." Which means it looked for documents and electronic devices with intelligence value. No American operators were wounded.

The U.S. government has not publicly confirmed the terrorists' deaths.

At the Pentagon, spokesman Capt. Jeff Davis confirmed on Monday only that there was a "routine" U.S. special operations raid by the ETF in Dayr az Zawr, Syria, the day before and that it was "successful."

He said the operation was not intended to rescue hostages and no one was captured or detained, as has been reported on social media.

Al-Iraqi is not a well-known figure.

His name occasionally surfaced in social media as well as in captured ISIS documents referring to him as a leader, and intelligence indicated he was a member of ISIS' ruling shura council.

As chief accountant, he oversaw the group's war chest, derived from extortion, kidnapping and ransom, taxation in occupied territories, oil and gas sales and illicit trafficking, officials said.

The death of an ISIS operative of the same name was reported two years ago, but, like many other ISIS figures falsely reported killed, al-Iraqi — a nom de guerre — apparently remained alive and in the fight until this week.

The CIA declined comment today on his killing.

Al-Iraqi was killed shortly after U.S. special operations helicopters began trailing a single vehicle outside Dayr az Zawr and were fired on by the occupants of the vehicle, a third official told ABC News.

The helicopters fired back, disabling the vehicle and killing all the occupants.

The Obama administration has racked up a number of kills as he makes way for President-elect Trump to assume the responsibility of keeping Americans safe from terrorist attacks.

The dead include Hajji Mutazz, a deputy to al-Baghdadi; Abu Mohammad al-Adnani, ISIS' spokesman and external operations chief; and Abu Mohammed Furqan, an Iraqi member of the shura council who with al-Adnani oversaw the group's sophisticated, narrative-driven propaganda, which has shocked the world and drawn in tens of thousands of foreign volunteers since 2014.

The top Qaeda operative in Afghanistan, Nayef Salam Muhammad Ujaym al-Hababi, was killed in a U.S. airstrike last fall, and the top Taliban emir, Mullah Akhtar Mansoor, was killed in Pakistan by an American drone in May.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 11 januari 2017 @ 02:04:30 #49
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_168045752
quote:
10s.gif Op maandag 9 januari 2017 22:59 schreef Peace99 het volgende:

[..]

Putin stak zijn duimen omhoog en Merkel liep bang weg _O-
Ik weet het niet meer zeker, maar was dit niet een of andere KGB move met die duimen? Of was dat een onzin verhaal? :P
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
  woensdag 11 januari 2017 @ 02:10:46 #50
433625 Peace99
pi_168045773
quote:
2s.gif Op woensdag 11 januari 2017 02:04 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]

Ik weet het niet meer zeker, maar was dit niet een of andere KGB move met die duimen? Of was dat een onzin verhaal? :P
Kwam op mij over als .. 'dank je, super 'uitzicht' :D
Merkel's reactie .... voor mij ... onverklaarbaar :|W
  woensdag 11 januari 2017 @ 10:05:11 #51
350180 ThePlaneteer
pi_168047792
Arme Koerden worden weer overgeslagen in de negotiations?
"Ik heb nog met hem gekoerst"
  woensdag 11 januari 2017 @ 10:31:46 #52
128271 Slayage
INFP
pi_168048272
quote:
0s.gif Op woensdag 11 januari 2017 10:05 schreef ThePlaneteer het volgende:
Arme Koerden worden weer overgeslagen in de negotiations?
amerikanen zijn boos :(
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 11 januari 2017 @ 10:33:34 #53
128271 Slayage
INFP
pi_168048298
quote:
0s.gif Op woensdag 11 januari 2017 00:17 schreef Szura het volgende:
SAA noordwaarts richting Al-Bab
*O*
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 11 januari 2017 @ 13:38:30 #54
450453 Charleville
Wat 'n wereld.
pi_168051619
https://syria.liveuamap.c(...)-gifts-and-backpacks

Russen delen allemaal cadeau's uit aan Syrische kinderen,
Komt dat bij ons op het NOS journaal? Nee.

De Russen zijn de helden in dit verhaal, en wij leven in een schurkenstaat (Europa met Amerika) Wij bombarderen zonder toestemming duizenden moslims.

[ Bericht 15% gewijzigd door Charleville op 11-01-2017 13:49:07 ]
  woensdag 11 januari 2017 @ 14:41:24 #55
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_168052664
quote:
Saudi Arabia’s Dream of Domination Goes Up in Flames

Nothing has gone well for the Saudis in Yemen and Syria. The Saudis apparently expected the Houthis to be defeated swiftly by pro-Saudi forces, but after fifteen months of bombing they and their ally, former President Saleh, still hold the capital Sanaa and northern Yemen. The prolonged bombardment of the Arab world’s poorest country by the richest has produced a humanitarian catastrophe in which at least 60 per cent of the 25 million Yemeni population do not get enough to eat or drink.

The enhanced Saudi involvement in Syria in 2015 on the side of the insurgents had similarly damaging and unexpected consequences. The Saudis had succeeded Qatar as the main Arab supporter of the Syrian insurgency in 2013 in the belief that their Syrian allies could defeat President Bashar al-Assad or lure the US into doing so for them. In the event, greater military pressure on Assad served only to make him seek more help from Russia and Iran and precipitated Russian military intervention in September 2015 which the US was not prepared to oppose.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  woensdag 11 januari 2017 @ 15:00:35 #56
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168053023
Saudi's kunnen er niks van :'). Afgelopen week alweer twee zware nederlagen geleden qua manschappen en materieel en snel uit de regio gekickt die ze wilden veroveren. Scholen daarentegen raken ze wel...
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 11 januari 2017 @ 15:14:40 #57
340272 Frikandelbroodje
pi_168053291
quote:
0s.gif Op woensdag 11 januari 2017 14:41 schreef Perrin het volgende:

[..]

Counterpunch schrijft meestal zooi, maar dit is wel spot on. Ik mag hopen dat Saoedie-Arabië die puinzooi die ze hebben gemaakt in ook weer opbouwen. Kutland.
Incelfrikandel
  woensdag 11 januari 2017 @ 15:35:50 #58
220444 HSG
pi_168053706
quote:
0s.gif Op woensdag 11 januari 2017 15:00 schreef Szura het volgende:
Saudi's kunnen er niks van :'). Afgelopen week alweer twee zware nederlagen geleden qua manschappen en materieel en snel uit de regio gekickt die ze wilden veroveren. Scholen daarentegen raken ze wel...
Absoluut. Burgerdoelen raken zijn ze kampioen in maar daar hoor je hier niemand over.

Maar zoals een Amerikaanse woordvoerder zei... "it's different".
Ô mon citoyens vous serez unis.
  woensdag 11 januari 2017 @ 19:22:23 #59
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168058503
@tobiasschneider
In hearing, Tillerson calls "Syrian Kurds" the US' best allies in fight vs ISIL, wants to provide "sufficient capabilities to take Raqqa."

@p_zalewski
Tillerson, take 1: "We have to reengage with President Erdogan"
Tillerson, take 2: We should "recommit to the Syrian Kurds"

@MargaretWrite
Tillerson re Syria: "Russia, Syria, Turkey & Iran are dictating terms" in region "absent our participation." We must "re-engage" Erdogan.

@EHSANI22
Rex Tillerson: "Defeating Islamic State priority over #Assad". In dealing with Assad, must answer "what comes next".

@rebeccagberg
In hearing, Rex Tillerson describes ousting President Bashar al-Assad in Syria and defeating ISIS as "competing priorities"

@jonward11
Tillerson admits to Menendez that he and Trump have not discussed Russia's actions in Syria, at least, and perhaps not hacking.

@kasie
RUBIO: Is Putin a war criminal?
TILLERSON: I would not use that term
RUBIO now walking through atrocities in Syria

@CaitrionaPerry
Asked if he'd describe targetting civilians and humanitarian workers in Syria with bombs as war crimes, Tillerson says he'd need more info

[ Bericht 15% gewijzigd door Szura op 11-01-2017 19:29:09 ]
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 11 januari 2017 @ 19:51:10 #60
128271 Slayage
INFP
pi_168059297
De Russen lachen zich helemaal suf om de nieuwe min. BuZa....
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 11 januari 2017 @ 19:51:51 #61
128271 Slayage
INFP
pi_168059317
Zijn die tweets echt overigens ?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 11 januari 2017 @ 19:56:48 #62
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168059437
quote:
10s.gif Op woensdag 11 januari 2017 19:51 schreef Slayage het volgende:
Zijn die tweets echt overigens ?
Natuurlijk, ik zit hier niks te verzinnen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 woensdag 11 januari 2017 @ 19:58:02 #63
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_168059462
quote:
10s.gif Op woensdag 11 januari 2017 19:51 schreef Slayage het volgende:
De Russen lachen zich helemaal suf om de nieuwe min. BuZa....
Als er een lachende partij is de afgelopen tijd is het Rusland wel, zelfs met hun haperende economie.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  woensdag 11 januari 2017 @ 20:03:18 #64
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168059608
ISIS zou weer belegerd zijn in West-Raqqa door de SDF

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 11 januari 2017 @ 20:26:04 #65
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_168060223
Klopt
CivilWarMap twitterde op woensdag 11-01-2017 om 18:50:16 #SDF captured Ayuj, Aleumr Ali Atshanat, Kurmanjo and Wajuma. Large #ISIS area is besieged now. Map: http://syriancivilwarmap.com/ https://t.co/Aarl5oBWN3 reageer retweet

Say what?
  woensdag 11 januari 2017 @ 20:47:54 #66
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_168060908
Hebben de Turken Al-Bab nu al ingenomen?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  woensdag 11 januari 2017 @ 20:52:38 #67
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168061078
quote:
0s.gif Op woensdag 11 januari 2017 20:47 schreef Zahreddine het volgende:
Hebben de Turken Al-Bab nu al ingenomen?
:D
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  woensdag 11 januari 2017 @ 20:56:57 #68
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_168061218
quote:
1s.gif Op woensdag 11 januari 2017 20:52 schreef Szura het volgende:

[..]

:D
Tot nu toe stellen de Turken mij serieus teleur hoor, mini dorpjes, dat kunnen ze wel pakken maar eens de dorpen wat groter worden kunnen ze het al niet meer aan _O- _O-
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  woensdag 11 januari 2017 @ 21:54:35 #69
357322 ElDinosaur
pi_168063086
quote:
0s.gif Op woensdag 11 januari 2017 20:56 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Tot nu toe stellen de Turken mij serieus teleur hoor, mini dorpjes, dat kunnen ze wel pakken maar eens de dorpen wat groter worden kunnen ze het al niet meer aan _O- _O-
Het is ook verdacht stil in de Turkse hoek van Fok. Ik kan me van een jaar geleden nog herinneren dat Turkije en SA wel even de baas zou gaan spelen over Rusland en Iran. No flyzone, ditdatalles.
  woensdag 11 januari 2017 @ 21:58:08 #70
437010 W.H.I.S.T.L.E
ILLUMINATI
pi_168063217
Heeft Damascus weer water en gas? Ede ondertussen wel weer hoor.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  woensdag 11 januari 2017 @ 22:20:20 #71
361671 Djibril
pi_168063901
quote:
0s.gif Op woensdag 11 januari 2017 20:56 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Tot nu toe stellen de Turken mij serieus teleur hoor, mini dorpjes, dat kunnen ze wel pakken maar eens de dorpen wat groter worden kunnen ze het al niet meer aan _O- _O-
Wellicht dat de YPG wat commandanten als adviseurs naar hun toe kan sturen.
Want blijkbaar hebben ze het nog steeds niet door dat het slimmer is om een stad te omsingelen en dan aan te vallen dan alleen maar van een kant aan te vallen. Maarja, ze hebben meerdere dingen niet door.
  woensdag 11 januari 2017 @ 22:22:33 #72
128271 Slayage
INFP
pi_168063991
quote:
0s.gif Op woensdag 11 januari 2017 21:58 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Heeft Damascus weer water en gas? Ede ondertussen wel weer hoor.
:D !
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 11 januari 2017 @ 22:25:07 #73
128271 Slayage
INFP
pi_168064077
quote:
7s.gif Op woensdag 11 januari 2017 19:58 schreef Straatcommando. het volgende:

[..]

Als er een lachende partij is de afgelopen tijd is het Rusland wel, zelfs met hun haperende economie.
de grap is dat de russen het regime stevig in het zadel hebben geplakt en de amerikanen tegenwoordig zelfs in idlib de rebellen aan het bombarderen is, dus als het ware het regime nog steviger in het zadel aan het trekken is. terwijl de russen zelf het wat rustig aan doen atm.

well played putin _O_
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  woensdag 11 januari 2017 @ 22:44:14 #74
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_168064747
MIG29_ twitterde op woensdag 11-01-2017 om 21:14:40 Syrian Army Operation in Bassema Axes in wadi Barrada taken today 11/1/2017 https://t.co/4CGaQBRXbM reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  woensdag 11 januari 2017 @ 23:43:14 #75
461196 Stabiel
pi_168066884
Situatie in Raqqa:


  woensdag 11 januari 2017 @ 23:46:27 #76
461196 Stabiel
pi_168066975
quote:
Breaking, report. Agreement in Wadi Barada to exit foreign militants to Idlib ,maintenance shops to Fijeh Spring ,Other militants stay as NDF
https://twitter.com/MIG29_/status/819313677916602368
  donderdag 12 januari 2017 @ 02:01:30 #77
450453 Charleville
Wat 'n wereld.
pi_168068619
Wat een hoop autobommen de laatste twee weken in Bagdad, zou wel eens te maken kunnen hebben dat IS bijna verslagen is in Irak.. Wanhoopsdaden..
  donderdag 12 januari 2017 @ 10:53:00 #78
128271 Slayage
INFP
pi_168071584
quote:
0s.gif Op donderdag 12 januari 2017 02:01 schreef Charleville het volgende:
Wat een hoop autobommen de laatste twee weken in Bagdad, zou wel eens te maken kunnen hebben dat IS bijna verslagen is in Irak.. Wanhoopsdaden..
dat was ook de verwachting, ze worden uit hun gebieden verdrongen en kunnen alleen maar dit soort prikacties doen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 12 januari 2017 @ 11:16:06 #79
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168072012
Lafaards zijn het
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 12 januari 2017 @ 11:56:21 #80
437010 W.H.I.S.T.L.E
ILLUMINATI
pi_168072840
Mosul, Raqqa en Al-Bab zijn niet ingenomen. De dorpjes eromheen wel, logisch, want isis heeft zich allang teruggetrokken naar deze 3 steden.
De strijd begint pas in deze steden, zonder luchtsteun.
isis strijders denken en geloven dat ze in de zevende hemel komen nadat ze als martelaar gestorven zijn en geëxecuteerd zullen worden bij in gevangenneming.
Wil Turkije Al-Bab innemen zonder slachtoffers, dan moeten ze het met liefde en de dialoog proberen.
In Mosul zal deze strategie niet werken, hoe dan ook gaan er veel Iraakse strijdkrachten sneuvelen.
In Raqqa helemaal.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  donderdag 12 januari 2017 @ 11:58:43 #81
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_168072876
quote:
0s.gif Op donderdag 12 januari 2017 11:56 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Mosul, Raqqa en Al-Bab zijn niet ingenomen. De dorpjes eromheen wel, logisch, want isis heeft zich allang teruggetrokken naar deze 3 steden.
De strijd begint pas in deze steden, zonder luchtsteun.
isis strijders denken en geloven dat ze in de zevende hemel komen nadat ze als martelaar gestorven zijn en geëxecuteerd zullen worden bij in gevangenneming.
Wil Turkije Al-Bab innemen zonder slachtoffers, dan moeten ze het met liefde en de dialoog proberen.
In Mosul zal deze strategie niet werken, hoe dan ook gaan er veel Iraakse strijdkrachten sneuvelen.
In Raqqa helemaal.
Liefde en dialoog? Laat ze zich maar lekker doodvechten.. win-win. Zij in hun hemel, wij van ze verlost.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  donderdag 12 januari 2017 @ 12:02:16 #82
357322 ElDinosaur
pi_168072921
quote:
0s.gif Op donderdag 12 januari 2017 11:56 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Mosul, Raqqa en Al-Bab zijn niet ingenomen. De dorpjes eromheen wel, logisch, want isis heeft zich allang teruggetrokken naar deze 3 steden.
De strijd begint pas in deze steden, zonder luchtsteun.
isis strijders denken en geloven dat ze in de zevende hemel komen nadat ze als martelaar gestorven zijn en geëxecuteerd zullen worden bij in gevangenneming.
Wil Turkije Al-Bab innemen zonder slachtoffers, dan moeten ze het met liefde en de dialoog proberen.
In Mosul zal deze strategie niet werken, hoe dan ook gaan er veel Iraakse strijdkrachten sneuvelen.
In Raqqa helemaal.
Al Bab vergelijken met Raqqa en Mosul. _O-
  donderdag 12 januari 2017 @ 12:06:33 #83
437010 W.H.I.S.T.L.E
ILLUMINATI
pi_168072983
quote:
0s.gif Op donderdag 12 januari 2017 12:02 schreef ElDinosaur het volgende:

[..]

Al Bab vergelijken met Raqqa en Mosul. _O-
Al-Bab is strategisch van belang omdat het op de route Qatar-Turkije ligt.
Zolang deze route in de handen is van FSA doet de rest er niet toe.
Of dacht je dat de oorlog om wat anders ging?
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  donderdag 12 januari 2017 @ 12:44:08 #84
220444 HSG
pi_168073682
quote:
0s.gif Op donderdag 12 januari 2017 12:06 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Al-Bab is strategisch van belang omdat het op de route Qatar-Turkije ligt.
Zolang deze route in de handen is van FSA doet de rest er niet toe.
Of dacht je dat de oorlog om wat anders ging?
Ja en dat is religie. Lekker elkaar afslachten om verschillen in denkwijzen.
Ô mon citoyens vous serez unis.
  donderdag 12 januari 2017 @ 12:45:12 #85
450453 Charleville
Wat 'n wereld.
pi_168073701
quote:
0s.gif Op donderdag 12 januari 2017 11:56 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Mosul, Raqqa en Al-Bab zijn niet ingenomen. De dorpjes eromheen wel, logisch, want isis heeft zich allang teruggetrokken naar deze 3 steden.
De strijd begint pas in deze steden, zonder luchtsteun.
isis strijders denken en geloven dat ze in de zevende hemel komen nadat ze als martelaar gestorven zijn en geëxecuteerd zullen worden bij in gevangenneming.
Wil Turkije Al-Bab innemen zonder slachtoffers, dan moeten ze het met liefde en de dialoog proberen.
In Mosul zal deze strategie niet werken, hoe dan ook gaan er veel Iraakse strijdkrachten sneuvelen.
In Raqqa helemaal.
Mosul is al grotendeels veroverd.
  donderdag 12 januari 2017 @ 12:47:05 #86
437010 W.H.I.S.T.L.E
ILLUMINATI
pi_168073745
quote:
0s.gif Op donderdag 12 januari 2017 12:44 schreef HSG het volgende:

[..]

Ja en dat is religie. Lekker elkaar afslachten om verschillen in denkwijzen.
Je vecht voor geld en mocht je komen te overlijden tijdens het gevecht, dan heb je het gedaan voor het geloof.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  donderdag 12 januari 2017 @ 12:48:08 #87
437010 W.H.I.S.T.L.E
ILLUMINATI
pi_168073770
quote:
0s.gif Op donderdag 12 januari 2017 12:45 schreef Charleville het volgende:

[..]

Mosul is al grotendeels veroverd.
de buitenwijken ja
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  donderdag 12 januari 2017 @ 12:57:58 #88
128271 Slayage
INFP
pi_168074007
quote:
0s.gif Op donderdag 12 januari 2017 12:44 schreef HSG het volgende:

[..]

Ja en dat is religie. Lekker elkaar afslachten om verschillen in denkwijzen.
religie dient alleen maar als glijmiddel om de massas op de been te krijgen. de kern motivatie voor oorlogsvoering zijn altijd geopolitieke en economische belangen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 12 januari 2017 @ 12:59:47 #89
450453 Charleville
Wat 'n wereld.
pi_168074060
Ben blij dat de FSA en Koerden tegen de Turkse grens aanzitten, anders zou Turkije ook wel onveilig worden met IS aanslagen. FSA pakt gelukkig ook terroristen op, en laat ze heropvoeden.
  donderdag 12 januari 2017 @ 13:01:52 #90
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_168074121
quote:
10s.gif Op donderdag 12 januari 2017 12:57 schreef Slayage het volgende:

[..]

religie dient alleen maar als glijmiddel om de massas op de been te krijgen. de kern motivatie voor oorlogsvoering zijn altijd geopolitieke en economische belangen.
Je moet je kanonnenvoer trots laten zijn op het feit dat ze kanonnenvoer zijn natuurlijk :P
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  donderdag 12 januari 2017 @ 13:03:10 #91
-1 #ANONIEM
pi_168074145
quote:
0s.gif Op donderdag 12 januari 2017 13:01 schreef Perrin het volgende:

[..]

Je moet je kanonnenvoer trots laten zijn op het feit dat ze kanonnenvoer zijn natuurlijk :P
Een vetleren medaille omhangen bedoel jij?
  donderdag 12 januari 2017 @ 13:04:15 #92
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_168074181
quote:
0s.gif Op donderdag 12 januari 2017 13:03 schreef john2406 het volgende:

[..]

Een vetleren medaille omhangen bedoel jij?
Dat, en ze een verhaaltje vertellen waardoor ze graag hun leven voor jouw zaak geven.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  donderdag 12 januari 2017 @ 13:05:22 #93
-1 #ANONIEM
pi_168074210
quote:
0s.gif Op donderdag 12 januari 2017 13:04 schreef Perrin het volgende:

[..]

Dat, en ze een verhaaltje vertellen waardoor ze graag hun leven voor jouw zaak geven.
Yep dan is men toch wel een neanderthaler toch, als men zich zo nog eentje laat opbinden toch?
  donderdag 12 januari 2017 @ 13:06:41 #94
128271 Slayage
INFP
pi_168074255
quote:
0s.gif Op donderdag 12 januari 2017 13:01 schreef Perrin het volgende:

[..]

Je moet je kanonnenvoer trots laten zijn op het feit dat ze kanonnenvoer zijn natuurlijk :P
dat is eigenlijk de kunst inderdaad :P

of de tool "religie", "volk en vaderland" of "het kwaad bestrijden" is maakt weinig uit. het gaat erom dat je de mensen mobiliseert, die met volle overtuiging de kogels vangt })
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 12 januari 2017 @ 13:13:51 #95
128271 Slayage
INFP
pi_168074422
quote:
0s.gif Op donderdag 12 januari 2017 13:05 schreef john2406 het volgende:

[..]

Yep dan is men toch wel een neanderthaler toch, als men zich zo nog eentje laat opbinden toch?
de mens is in de kern ook een tribale neanderthaler, denk je oprecht dat jij anders bent? in crisis situaties gaat het om het overleven van je "stam" aangezien je zonder stam nooit veilig kan zijn en dan is dat het enige wat telt. je eigen hachje wordt secundair. "het land dreigen we kwijt te raken, onze manier van leven staat op het spel, het is vijf voor twaalf".

herken je deze kreten ergens van? ook hier in nederland heb je mensen en ook hier in nederland kan je mensen heel makkelijk bespelen en een bepaalde kant op krijgen. aangezien nederland een post religieuze samenleving is, is het bijna niet te doen om mensen te bespelen met religie. angst is echter iets wat van alle tijden is en daar kan je altijd mee scoren, waar ook ter wereld. en daar maken sommigen gretig gebruik van ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 12 januari 2017 @ 13:15:16 #96
38496 Perrin
Toekomst. Made in Europe.
pi_168074455
Wijze woorden.
Vóór het internet dacht men dat de oorzaak van domheid een gebrek aan toegang tot informatie was. Inmiddels weten we beter.
  donderdag 12 januari 2017 @ 13:15:19 #97
-1 #ANONIEM
pi_168074457
quote:
10s.gif Op donderdag 12 januari 2017 13:13 schreef Slayage het volgende:

[..]

de mens is in de kern ook een tribale neanderthaler, denk je oprecht dat jij anders bent? in crisis situaties gaat het om het overleven van je "stam" aangezien je zonder stam nooit veilig kan zijn en dan is dat het enige wat telt. je eigen hachje wordt secundair. "het land dreigen we kwijt te raken, onze manier van leven staat op het spel, het is vijf voor twaalf".

herken je deze kreten ergens van? ook hier in nederland heb je mensen en ook hier in nederland kan je mensen heel makkelijk bespelen en een bepaalde kant op krijgen. aangezien nederland een post religieuze samenleving is, is het bijna niet te doen om mensen te bespelen met religie. angst is echter iets wat van alle tijden is en daar kan je altijd mee scoren, waar ook ter wereld. en daar maken sommigen gretig gebruik van ;)
Probeer mij maar eens aan het rennen te krijgen dan!
Zal hoogstens anderen proberen van het rennen af te krijgen, alles wat men roept positief of negatief vindt ik wel iets op om tegen in te gaan!
  donderdag 12 januari 2017 @ 13:21:17 #98
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168074603
quote:
0s.gif Op donderdag 12 januari 2017 12:48 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

de buitenwijken ja
Lees jij het nieuws niet? Ze staan in het zuidoosten aan de Tigris.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 12 januari 2017 @ 13:42:30 #99
128271 Slayage
INFP
pi_168075099
de amerikanen en de turkse reactie _O- _O- _O-

gevalletje "gulermisin, aglarmisin?" "moet ik lachen of huilen?" :') :') :')

CENTCOM twitterde op woensdag 11-01-2017 om 21:58:54 SDF confirms that it has no affiliation or ties to PKK https://t.co/mvENTcBpoQ reageer retweet
ikalin1 twitterde op donderdag 12-01-2017 om 05:43:54 Is this a joke or @CENTCOM has lost its senses? Do you believe anyone will buy this? The US must stop trying to legitimize a terrorist group reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 12 januari 2017 @ 15:08:09 #100
461196 Stabiel
pi_168077497
quote:
BREAKING
PMU have liberated Al-Hayanyia, Al-Jahaf & Tal Al-Janoubi South Tal Atbah west Mosul, Sevreal VBIED destroyed & weapons seized.
https://twitter.com/iraqi_day/status/819530035572994049

quote:
PMU is expected to move forward and attack TalAfar soon
https://twitter.com/EjmAlrai/status/819530557549846529
  donderdag 12 januari 2017 @ 16:01:29 #101
461196 Stabiel
pi_168078814
quote:
0s.gif Op donderdag 12 januari 2017 12:06 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Al-Bab is strategisch van belang omdat het op de route Qatar-Turkije ligt.
Zolang deze route in de handen is van FSA doet de rest er niet toe.
Of dacht je dat de oorlog om wat anders ging?
Route Qatar-Turkije. In welk parallele wereld leef je? :')
  donderdag 12 januari 2017 @ 16:11:50 #102
461196 Stabiel
pi_168079065
quote:
0s.gif Op donderdag 12 januari 2017 12:48 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
de buitenwijken ja
Deze wijken maken gewoon onderdeel uit van de stad hoor.

  donderdag 12 januari 2017 @ 17:20:21 #103
357322 ElDinosaur
pi_168080750
maytham956 twitterde op donderdag 12-01-2017 om 16:55:40 #SAA have liberated the village of Basimeh in #WadiBarada, rural #Damascus #Syria#SAA_Salute reageer retweet
Die pocket staat ook op instorten, SAA heeft bijna alle heuvels in het gebied al ingenomen.
  donderdag 12 januari 2017 @ 17:58:42 #104
335449 BEFEM
pi_168081717
quote:
Aid workers returning to the neighbourhoods of eastern Mosul describe the damage as remarkably light compared to the Iraqi army’s bombardment of previous cities recaptured from IS. The army has refrained from using heavy artillery and the American-led coalition has restricted aerial bombardment. Residents, who had feared revenge attacks, speak with surprise at the Iraqi army’s discipline. Hardened human-rights observers say soldiers have not only developed a manual for protecting civilians but also applied it. Civilian casualties are low, given that the bulk of the population has stayed put. Most of those, say international officials, were inflicted by IS fighters, who fired mortar barrages at market places and shot residents trying to flee.
  donderdag 12 januari 2017 @ 18:53:40 #105
340272 Frikandelbroodje
pi_168083333
quote:
99s.gif Op donderdag 12 januari 2017 17:58 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Zo kan het dus ook.
Incelfrikandel
  donderdag 12 januari 2017 @ 19:05:19 #106
128271 Slayage
INFP
pi_168083777
quote:
14s.gif Op donderdag 12 januari 2017 17:20 schreef ElDinosaur het volgende:
maytham956 twitterde op donderdag 12-01-2017 om 16:55:40 #SAA have liberated the village of Basimeh in #WadiBarada, rural #Damascus #Syria#SAA_Salute reageer retweet
Die pocket staat ook op instorten, SAA heeft bijna alle heuvels in het gebied al ingenomen.
ik dacht dat het hezz was die al die heuvels heeft ingenomen, maar ik kan me vergissen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 12 januari 2017 @ 19:10:47 #107
357322 ElDinosaur
pi_168083953
quote:
10s.gif Op donderdag 12 januari 2017 19:05 schreef Slayage het volgende:

[..]

ik dacht dat het hezz was die al die heuvels heeft ingenomen, maar ik kan me vergissen.
Potato potato. Komt op hetzelfde neer. :)
  donderdag 12 januari 2017 @ 19:16:15 #108
461196 Stabiel
pi_168084112
Russia is Learning About Hezbollah

quote:
In late December, a YouTube video showed an alleged Russian special operations soldier wearing Hezbollah insignia. The footage, taken in Aleppo, shows two special operations members inspecting a body alongside pro-regime fighters. A Hezbollah commander stationed in Aleppo confirmed that his organization has been working closely with the Russians in Syria’s former industrial hub. “Our relationship with the Russians is better than excellent,” he said*—so close that Russian officers accompany Hezbollah fighters to watch them in active combat. “In some parts of Aleppo, Russian officers are present. They go to strategic areas overlooking the battlefield and watch Hezbollah engage with rebel forces and carry out reconnaissance missions. Sometimes they film these operations.” The video seems to confirm this close military relationship, of which Hezbollah fighters are undoubtedly proud. “The Russians come to see us—our maneuvers, our tactics—other Arab armies go to see the Americans,” a slight against the Gulf states, which have backed rebel groups in Syria. When asked what he believes the Russians are taking away from their observation of Hezbollah activities, the commander responded, “The Russians are impressed with the way we fight; how we handle our weapons; our tactics and our esprit de corps.”

The Russian military’s admiration is based in part on Hezbollah’s performance during the Battle of Martyr Abu Omar Saraqib, a failed rebel offensive in late October to break the siege of east Aleppo. Hezbollah and regime forces recaptured areas lost during the initial attack, as well as adjacent rebel positions. Somewhere between 28 and 35 Hezbollah fighters died at the battle, out of a total 143 pro-regime fighters killed. This high number underscores the significant role that Hezbollah played in defending that front. During the initial onslaught, Hezbollah fighters reportedly stood their ground against suicide car and truck bombs, ensuring that the regime line remained intact. “When the Russians see Hezbollah on the battlefield, they stop, talk to us, and show respect for our work. They do not have the same opinion of the Syrian army units,” said the Hezbollah commander.

On November 24 this cooperation was made public. Al-Akhbar, a Lebanese newspaper close to Hezbollah, reported that the organization held its first official and direct meeting with Russian senior military officers to discuss the final battle for Aleppo. According to the article, the Russian officers, who had called the meeting, praised Hezbollah’s performance during the Battle of Martyr Abu Omar Saraqib. Both sides agreed to maintain constant communication “across joint channels in Syria.” Such cooperation led to the swift fall of Aleppo over the following month, with precise Russian airstrikes providing cover for Hezbollah and other Iranian proxies to capture rebel-held areas. “The Russians bring precision to the battlefield. Syrian airstrikes have terrible aim and go off target; the Russians are reliable,” the Hezbollah commander said. As the regime moves its focus to consolidating its gains in Aleppo and expanding its territory, this relationship is likely to continue unfettered, for now.
http://carnegieendowment.org/sada/?fa=67651
  donderdag 12 januari 2017 @ 19:20:27 #109
128271 Slayage
INFP
pi_168084222
quote:
0s.gif Op donderdag 12 januari 2017 19:10 schreef ElDinosaur het volgende:

[..]

Potato potato. Komt op hetzelfde neer. :)
wezenlijk verschil.

de ene is een nationale leger (dat eigenlijk niet/nauwelijks meer bestaat) de andere is een zuiver iraanse proxy, dat iraanse belangen dient.

ik moet altijd gniffelen om posts over de zogenaamde triomfen van het SAA.

dit conflict is al jaren niet meer dan een proxy oorlog en syrie zoals we die ooit hebben gekend is niet meer, het ziet er simpelweg naar uit dat het land Syrie in naam wel zal voortbestaan, maar dat het opgevreten zal worden door externe mogendheden die alleen maar geinteresseerd zijn in het behartigen van hun eigen belangen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  donderdag 12 januari 2017 @ 19:50:03 #110
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_168085030
quote:
14s.gif Op donderdag 12 januari 2017 17:20 schreef ElDinosaur het volgende:
maytham956 twitterde op donderdag 12-01-2017 om 16:55:40 #SAA have liberated the village of Basimeh in #WadiBarada, rural #Damascus #Syria#SAA_Salute reageer retweet
Die pocket staat ook op instorten, SAA heeft bijna alle heuvels in het gebied al ingenomen.
Tekbir
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  donderdag 12 januari 2017 @ 19:55:17 #111
10745 drexciya
pi_168085176
quote:
0s.gif Op woensdag 11 januari 2017 15:35 schreef HSG het volgende:

[..]

Absoluut. Burgerdoelen raken zijn ze kampioen in maar daar hoor je hier niemand over.

Maar zoals een Amerikaanse woordvoerder zei... "it's different".
Dat is opzet; de manier om te winnen als je op reguliere wijze faalt, is door mensen uit te hongeren of anderszins op die manier te zieken. En dat lukt ze heel erg goed. Maar ja daar hoor je hier nauwelijks iets over. De WarNerd gaf dit aan als strategie die ook in Afrika veelvuldig wordt toegepast; op de vlucht jagen of rechtstreeks laten verhongeren (Biafra is het voorbeeld).
  donderdag 12 januari 2017 @ 20:44:36 #112
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_168086497
TheArabSource twitterde op donderdag 12-01-2017 om 20:27:30 Huge reinforcements pour into Kuweirus Airbase ahead of a massive offensive https://t.co/dcvX7PfQCh reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  donderdag 12 januari 2017 @ 20:46:39 #113
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168086567
quote:
0s.gif Op donderdag 12 januari 2017 20:44 schreef Zahreddine het volgende:
TheArabSource twitterde op donderdag 12-01-2017 om 20:27:30 Huge reinforcements pour into Kuweirus Airbase ahead of a massive offensive https://t.co/dcvX7PfQCh reageer retweet
Lezen we ook al maanden, kutberichten steeds.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 12 januari 2017 @ 21:00:49 #114
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_168087103
quote:
1s.gif Op donderdag 12 januari 2017 20:46 schreef Szura het volgende:

[..]

Lezen we ook al maanden, kutberichten steeds.
Soon
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  donderdag 12 januari 2017 @ 21:41:52 #115
365082 IPA35
Patriarch
pi_168088735
IraqiSecurity twitterde op donderdag 12-01-2017 om 20:14:18 Amazing moment:Maslawi man: "Where are the Arab nations?!"Commander of #Iraq's SOF: "Why do you need them? We'r… https://t.co/77thlGC6Z8 reageer retweet
Kan iemand vollediger vertalen?
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  donderdag 12 januari 2017 @ 22:14:14 #116
335449 BEFEM
pi_168090027
quote:
1s.gif Op donderdag 12 januari 2017 20:46 schreef Szura het volgende:

[..]

Lezen we ook al maanden, kutberichten steeds.
Ze zouden ook al 3x in Zuid-Aleppo gaan ja :Z

Maar dit klinkt wel logischer nu met de 'wapenstilstand'.
  donderdag 12 januari 2017 @ 22:20:02 #117
335449 BEFEM
pi_168090271
Iemand die dit kan vertalen?





  donderdag 12 januari 2017 @ 23:26:58 #118
437010 W.H.I.S.T.L.E
ILLUMINATI
pi_168092890
Het is Russisch volgens mij. Ik dacht dat deze topic vol met Russen zat, gekeken naar de reacties dan.

[ Bericht 1% gewijzigd door W.H.I.S.T.L.E op 12-01-2017 23:32:43 ]
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  vrijdag 13 januari 2017 @ 00:33:59 #119
461196 Stabiel
pi_168094548
Israel heeft weer eens een aantal doelen in Damascus aangevallen.
  vrijdag 13 januari 2017 @ 00:37:20 #120
-1 #ANONIEM
pi_168094593
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2017 00:33 schreef Stabiel het volgende:
Israel heeft weer eens een aantal doelen in Damascus aangevallen.
Is het bevestigd?
  vrijdag 13 januari 2017 @ 00:43:04 #121
461196 Stabiel
pi_168094691
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2017 00:37 schreef Triggershot het volgende:
Is het bevestigd?
Nog niet, maar het heeft alles weg van een Israëlisch aanval: plek, berichten van een raketaanval, etc.

Niet de eerste keer.
  vrijdag 13 januari 2017 @ 00:54:19 #122
-1 #ANONIEM
pi_168094838
IraqiSecurity twitterde op vrijdag 13-01-2017 om 00:01:34 Israel has bombed Mezzeh airport in Damascus hours after a suicide bombing killed 7+. The politics of terrorism. https://t.co/NvlGrSIyEH reageer retweet


[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 13-01-2017 00:54:32 ]
  vrijdag 13 januari 2017 @ 00:56:30 #123
-1 #ANONIEM
pi_168094861
quote:
0s.gif Op donderdag 12 januari 2017 21:41 schreef IPA35 het volgende:
IraqiSecurity twitterde op donderdag 12-01-2017 om 20:14:18 Amazing moment:Maslawi man: "Where are the Arab nations?!"Commander of #Iraq's SOF: "Why do you need them? We'r… https://t.co/77thlGC6Z8 reageer retweet
Kan iemand vollediger vertalen?
IraqiSecurity twitterde op donderdag 12-01-2017 om 20:51:22 This man's wife and kids were executed by Da'ish. His 2 boys were killed for armed resistance vs. Da'ish militants. https://t.co/RJEQWe3jAP reageer retweet
  vrijdag 13 januari 2017 @ 02:29:59 #124
454104 Zalmplaat010
pi_168095475
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2017 00:54 schreef vigen98 het volgende:
IraqiSecurity twitterde op vrijdag 13-01-2017 om 00:01:34 Israel has bombed Mezzeh airport in Damascus hours after a suicide bombing killed 7+. The politics of terrorism. https://t.co/NvlGrSIyEH reageer retweet
[ afbeelding ]
:r
Verder zeg ik niets, anders krijg je een ban, want kritiek op het Zionistische systeem is verboden in dit land
  vrijdag 13 januari 2017 @ 03:38:07 #125
277765 chroestjov
Nee.
pi_168095591
quote:
5s.gif Op donderdag 12 januari 2017 22:20 schreef BEFEM het volgende:
Iemand die dit kan vertalen?

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Het is gewoon een soort van handleiding om communicatie tussen Russisch en Arabisch sprekenden wat simpeler te maken.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  vrijdag 13 januari 2017 @ 06:59:33 #126
433395 Toga
pi_168096302
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2017 02:29 schreef Zalmplaat010 het volgende:

[..]

:r
Verder zeg ik niets, anders krijg je een ban, want kritiek op het Zionistische systeem is verboden in dit land
Iemand informatie over die zeldmoordaanslag? Zou dan wel Hezbollah geweest zijn..
Racist
  vrijdag 13 januari 2017 @ 07:36:55 #127
263038 Peunage
pi_168096399
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 januari 2017 06:59 schreef Toga het volgende:

[..]

Iemand informatie over die zeldmoordaanslag? Zou dan wel Hezbollah geweest zijn..
Hezbollah doet niet aan zelfmoordaanslagen.
  vrijdag 13 januari 2017 @ 09:16:50 #128
335449 BEFEM
pi_168097408
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2017 03:38 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Het is gewoon een soort van handleiding om communicatie tussen Russisch en Arabisch sprekenden wat simpeler te maken.
Dat er vertalingen in staan begrijp ik.... Gaat erom waar het over gaat. Met al die plaatjes van militaire voertuigen etc.
  vrijdag 13 januari 2017 @ 09:53:16 #129
263038 Peunage
pi_168098014
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2017 09:16 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Dat er vertalingen in staan begrijp ik.... Gaat erom waar het over gaat. Met al die plaatjes van militaire voertuigen etc.
Denk dat het voornamelijk bedoeld is voor Russen, om met Syrische troepen te communiceren. Links staat de Russiche vertaling, in het midden staat hoe je het uitspreekt, en rechts staat het Arabische woord. Dit soort dingen staan er in;
- Welk dorp?
- Wat is de afstand
- dorp
- stad
- brug
- kruising
- rivier
- heuvel
- berg
- water
- doctor
- help mij!
- doctor nodig
- vertaler
  vrijdag 13 januari 2017 @ 12:39:47 #130
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168100997
Universiteit in Mosul heroverd. Gaat snel in het oosten nu.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 13 januari 2017 @ 14:05:56 #131
277765 chroestjov
Nee.
pi_168102799
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2017 09:16 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Dat er vertalingen in staan begrijp ik.... Gaat erom waar het over gaat. Met al die plaatjes van militaire voertuigen etc.
quote:
8s.gif Op vrijdag 13 januari 2017 09:53 schreef Peunage het volgende:

[..]

Denk dat het voornamelijk bedoeld is voor Russen, om met Syrische troepen te communiceren. Links staat de Russiche vertaling, in het midden staat hoe je het uitspreekt, en rechts staat het Arabische woord. Dit soort dingen staan er in;
- Welk dorp?
- Wat is de afstand
- dorp
- stad
- brug
- kruising
- rivier
- heuvel
- berg
- water
- doctor
- help mij!
- doctor nodig
- vertaler
Ja, en die plaatjes zijn ''visuele vertalingen''.
Doe afstand van je account en kom nooit meer terug.
  vrijdag 13 januari 2017 @ 14:50:15 #132
340272 Frikandelbroodje
pi_168103901
IraqiSecurity twitterde op vrijdag 13-01-2017 om 14:41:33 BREAKING: #Iraq's forces have retaken the Nasr and Faisaliyah areas. Da'ish defences collapsed in central #Mosul. https://t.co/tIb1DZdj4j reageer retweet
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 januari 2017 07:36 schreef Peunage het volgende:

[..]

Hezbollah doet niet aan zelfmoordaanslagen.
Nouja in vergelijking met andere Islamistische terreurgroepen een heel stuk minder.
Incelfrikandel
  vrijdag 13 januari 2017 @ 15:11:23 #133
461196 Stabiel
pi_168104336
quote:
Breaking: Iraq security forces control the metal bridge between East and west Mosul
https://twitter.com/EjmAlrai/status/819901988959817728

Map:


  vrijdag 13 januari 2017 @ 15:14:34 #134
340272 Frikandelbroodje
pi_168104403
Zijn ze een van de bruggen al overgestoken?
Incelfrikandel
  vrijdag 13 januari 2017 @ 15:21:06 #135
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168104557
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2017 15:14 schreef Frikandelbroodje het volgende:
Zijn ze een van de bruggen al overgestoken?
Las vanochtend dat die allemaal zijn vernield door ISIS. Twitteraar zal wel bedoelen dat ze hem aan de oostkant hebben bereikt.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 13 januari 2017 @ 15:21:46 #136
340272 Frikandelbroodje
pi_168104569
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 januari 2017 15:21 schreef Szura het volgende:

[..]

Las vanochtend dat die allemaal zijn vernield door ISIS
Jammer. Kost weer tijd.
Incelfrikandel
  vrijdag 13 januari 2017 @ 15:23:11 #137
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168104603
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2017 15:21 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Jammer. Kost weer tijd.
Zie hier:

https://twitter.com/iraqi_day/status/819878706042863616
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 13 januari 2017 @ 15:25:45 #138
461196 Stabiel
pi_168104653
Russia steps up military presence in Syria, despite Putin promise

quote:
Despite Russian President Vladimir Putin's recent order to reduce Moscow's military forces in Syria, two U.S. officials tell Fox News the opposite is taking place.

The officials said that Russia had deployed four additional attack aircraft to its coastal airbase in Syria earlier this week. One official said the jets had stopped in Iran to refuel before continuing on to Syria.

“[The Russians] say they are pulling out, but we have seen no evidence to support that. On the contrary, we have seen new things coming in,” said one official.

The four Russian Su-25 jets, known as Frogfoots by NATO -- arrived Monday, according to one official. The Su-25, similar to the U.S. Air Force’s A-10, is used for close air support. The Russian jet has reinforced armor siding to protect the pilots from ground fire.

One official also said the Russians have deployed additional Russian civilian contractors, as well as fighters from Chechnya, but would not provide any specific numbers.

The Russian military maintains roughly 36 fighter jets and helicopter gunships in Syria, a number unchanged in the last month, according to officials.
http://www.foxnews.com/wo(...)e-putin-promise.html
  vrijdag 13 januari 2017 @ 15:43:55 #139
461196 Stabiel
pi_168105075
Volgens rebellen en oppositie figuren is Iran bezig om de demografische samenstelling van Syrië te veranderen.

Iran's Syria project: pushing population shifts to increase influence

quote:
In the valleys between Damascus and Lebanon, where whole communities had abandoned their lives to war, a change is taking place. For the first time since the conflict broke out, people are starting to return.

But the people settling in are not the same as those who fled during the past six years.

The new arrivals have a different allegiance and faith to the predominantly Sunni Muslim families who once lived there. They are, according to those who have sent them, the vanguard of a move to repopulate the area with Shia Muslims not just from elsewhere in Syria, but also from Lebanon and Iraq.

The population swaps are central to a plan to make demographic changes to parts of Syria, realigning the country into zones of influence that backers of Bashar al-Assad, led by Iran, can directly control and use to advance broader interests. Iran is stepping up its efforts as the heat of the conflict starts to dissipate and is pursuing a very different vision to Russia, Assad’s other main backer.

Russia, in an alliance with Turkey, is using a nominal ceasefire to push for a political consensus between the Assad regime and the exiled opposition. Iran, meanwhile, has begun to move on a project that will fundamentally alter the social landscape of Syria, as well as reinforcing the Hezbollah stronghold of north-eastern Lebanon, and consolidating its influence from Tehran to Israel’s northern border.

“Iran and the regime don’t want any Sunnis between Damascus and Homs and the Lebanese border,” said one senior Lebanese leader. “This represents a historic shift in populations.”

Key for Iran are the rebel-held towns of Zabadani and Madaya, where Damascus residents took summer breaks before the war. Since mid-2015 their fate has been the subject of prolonged negotiations between senior Iranian officials and members of Ahrar al-Sham, the dominant anti-Assad opposition group in the area and one of the most powerful in Syria.

Talks in Istanbul have centred on a swap of residents from two Shia villages west of Aleppo, Fua and Kefraya, which have both been bitterly contested over the past three years. Opposition groups, among them jihadis, had besieged both villages throughout the siege of Aleppo, attempting to tie their fate to the formerly rebel-held eastern half of the city.

The swap, according to its architects, was to be a litmus test for more extensive population shifts, along the southern approaches to Damascus and in the Alawite heartland of Syria’s north-west, from where Assad draws much of his support.

Labib al-Nahas, the chief of foreign relations for Ahrar al-Sham, who led negotiations in Istanbul, said Tehran was seeking to create areas it could control. “Iran was very ready to make a full swap between the north and south. They wanted a geographical continuation into Lebanon. Full sectarian segregation is at the heart of the Iranian project in Syria. They are looking for geographical zones that they can fully dominate and influence. This will have repercussions on the entire region.

Iran has been especially active around all four towns through its Hezbollah proxies. Along the ridgelines between Lebanon’s Bekaa valley and into the outskirts of Damascus, Hezbollah has been a dominant presence, laying siege to Madaya and Zabadani and reinforcing the Syrian capital. Wadi Barada to the north-west, where ongoing fighting is in breach of the Russian-brokered ceasefire, is also part of the calculations, sources within the Lebanon-based movement have confirmed.

Elsewhere in Syria, demographic swaps are also reshaping the geopolitical fabric of communities that, before the war, had coexisted for centuries. In Darayya, south-west of Damascus, more than 300 Iraqi Shia families moved into neighbourhoods abandoned by rebels last August as part of a surrender deal. Up to 700 rebel fighters were relocated to Idlib province and state media announced within days that the Iraqis had arrived.

Shia shrines in Darayya and Damascus have been a raison d’etre for the presence of Hezbollah and other Iranian-backed Shia groups. The Sayeda Zainab mosque on the capital’s western approach has been heavily fortified by Hezbollah and populated by families of the militant group, who have moved in since late 2012. Tehran has also bought large numbers of homes near the Zainab mosque, and a tract of land, which it is using to create a security buffer – a microcosm of its grander project.

Abu Mazen Darkoush, a former FSA commander who fled Zabadani for Wadi Barada said Damascus’s largest Islamic shrine, the Umayyad mosque, was now also a security zone controlled by Iranian proxies. “There are many Shia who were brought into the area around the mosque. It is a Sunni area but they plan for it to be secured by Shias, then surrounded by them.”

Senior officials in neighbouring Lebanon have been monitoring what they believe has been a systematic torching of Land Registry offices in areas of Syria recaptured on behalf of the regime. A lack of records make it difficult for residents to prove home ownership. Offices are confirmed to have been burned in Zabadani, Darayya, Syria’s fourth city, Homs, and Qusayr on the Lebanese border, which was seized by Hezbollah in early 2013.

Darkoush said whole neighbourhoods had been cleansed of their original inhabitants in Homs, and that many residents had been denied permission to return to their homes, with officials citing lack of proof that they had indeed lived there.

“The first step in the plan has been achieved,” he said. “It involved expelling the inhabitants of these areas and burning up anything which connects them to their land and homes. The second step will be replacing the original inhabitants with newcomers from Iraq and Lebanon.”

In Zabadani, Amir Berhan, director of the town’s hospital, said: “The displacement from here started in 2012 but increased dramatically in 2015. Now most of our people have already been taken to Idlib. There is a clear and obvious plan to move Sunnis from between Damascus and Homs. They have burned their homes and fields. They are telling people ‘this place is not for you anymore’.

“This is leading to the fragmentation of families. The concept of family life and ties to the land is being dissolved by all this deportation and exile. It is shredding Syrian society.”

At stake in postwar Syria, with the war beginning to ebb, is more than who lives where when the fighting finally stops. A sense of identity is also up for grabs, as is the bigger question of who gets to define the national character.

“This is not just altering the demographic balance,” said Labib al-Nahas. “This is altering the balance of influence in all of these areas and across Syria itself. Whole communities will be vulnerable. War with Iran is becoming an identity war. They want a country in their likeness, serving their interests. The region can’t tolerate that.”
https://www.theguardian.c(...)o-increase-influence
  vrijdag 13 januari 2017 @ 16:29:16 #140
340272 Frikandelbroodje
pi_168106149
Schiet lekker op nu.
IraqiSecurity twitterde op vrijdag 13-01-2017 om 15:21:52 The Iraqi army and special forces have liberated 4 districts in #Mosul within the last hour. I'm speechless. reageer retweet
IraqiSecurity twitterde op vrijdag 13-01-2017 om 15:28:17 Saddam's presidential palaces to be stormed soon by #Iraq's forces in N. #Mosul. Major Da'ish HQs. Then the 2nd Kafa'at,Arabi + Kindi areas. reageer retweet
quote:
Als ik het zo zie zijn de bruggen grotendeels intact. Zal vast wel snel een oplossing voor zijn.
Incelfrikandel
  vrijdag 13 januari 2017 @ 17:12:05 #141
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168106981
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2017 16:29 schreef Frikandelbroodje het volgende:
Schiet lekker op nu.
IraqiSecurity twitterde op vrijdag 13-01-2017 om 15:21:52 The Iraqi army and special forces have liberated 4 districts in #Mosul within the last hour. I'm speechless. reageer retweet
IraqiSecurity twitterde op vrijdag 13-01-2017 om 15:28:17 Saddam's presidential palaces to be stormed soon by #Iraq's forces in N. #Mosul. Major Da'ish HQs. Then the 2nd Kafa'at,Arabi + Kindi areas. reageer retweet
[..]

Als ik het zo zie zijn de bruggen grotendeels intact. Zal vast wel snel een oplossing voor zijn.
Denkt het ook. En bij Tishreen zijn ze vorig jaar zelfs met een soort pontons de rivier overgestoken, is ook nog een optie. En anders vanuit Tal Afar afknijpen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 13 januari 2017 @ 18:07:41 #142
361671 Djibril
pi_168108035
Turken hadden blijkbaar Qasabin omsingeld vandaag( eindelijk!), maar hun omsingeling is alweer doorbroken door IS.
  vrijdag 13 januari 2017 @ 18:08:24 #143
359404 Odaiba
pi_168108050
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2017 18:07 schreef Djibril het volgende:
Turken hadden blijkbaar Qasabin omsingeld vandaag( eindelijk!), maar hun omsingeling is alweer doorbroken door IS.
Ik dacht dat het Turkse leger onverslaanbaar was.
  vrijdag 13 januari 2017 @ 18:11:21 #144
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168108102
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 13 januari 2017 @ 18:15:35 #145
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_168108158
Mosul _O_ *O*
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 13 januari 2017 @ 18:16:19 #146
361671 Djibril
pi_168108170
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2017 18:08 schreef Odaiba het volgende:

[..]

Ik dacht dat het Turkse leger onverslaanbaar was.
Ik denk dat er een Alexander Suvorov bij IS zit.
  vrijdag 13 januari 2017 @ 18:18:57 #147
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168108217
Wtf die pocket zou alweer opgeruimd zijn door de SDF

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  vrijdag 13 januari 2017 @ 18:24:05 #148
454104 Zalmplaat010
pi_168108308
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2017 18:11 schreef Szura het volgende:
[ afbeelding ]
Iraakse leger veroverd Mosul.. En het machtige Turkije kan niet eens met zware bombardementen een groot dorp veroveren. _O- Wat moet dit een vernedering zijn voor al Turken hier op fok. :D
  vrijdag 13 januari 2017 @ 18:27:21 #149
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_168108387
MIG29_ twitterde op vrijdag 13-01-2017 om 13:41:46 Wadi Barada || first pic from Bassema Town after captured By Syrian army today 13/1/2017 https://t.co/N8Ff2yPRLu reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 13 januari 2017 @ 18:49:40 #150
128271 Slayage
INFP
pi_168108929
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2017 18:07 schreef Djibril het volgende:
Turken hadden blijkbaar Qasabin omsingeld vandaag( eindelijk!), maar hun omsingeling is alweer doorbroken door IS.
Waar heb je dat van? Ik volg die qalaat al mudiq, die heeft daar geen melding van gemaakt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 13 januari 2017 @ 18:58:40 #151
128271 Slayage
INFP
pi_168109150
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2017 15:43 schreef Stabiel het volgende:
Volgens rebellen en oppositie figuren is Iran bezig om de demografische samenstelling van Syrië te veranderen.

Iran's Syria project: pushing population shifts to increase influence

[..]

https://www.theguardian.c(...)o-increase-influence
Zo worden de zaadjes gelegd voor een toekomstige nog grotere sektarische oorlog. De Iraniërs zouden uiteraard zeggen, zo wordt de dreiging van nog een oorlog onderdrukt. Het is maar hoe je het bekijkt. In ieder geval is dit win voor de mollahs en een zenuwachtigere Israël, die veel kan verliezen als Irans aanwezigheid in Syrië nog groter wordt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 13 januari 2017 @ 19:29:45 #152
361671 Djibril
pi_168109768
quote:
10s.gif Op vrijdag 13 januari 2017 18:49 schreef Slayage het volgende:

[..]

Waar heb je dat van? Ik volg die qalaat al mudiq, die heeft daar geen melding van gemaakt.
Syrian civil war map
  vrijdag 13 januari 2017 @ 19:32:47 #153
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_168109820
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 januari 2017 18:18 schreef Szura het volgende:
Wtf die pocket zou alweer opgeruimd zijn door de SDF

[ afbeelding ]
CivilWarMap twitterde op vrijdag 13-01-2017 om 17:06:16 #SDF force fully cleared #ISIS pocket in Raqqa countryside Map: https://t.co/PWyi7lfYvv https://t.co/F35uRkf36Z reageer retweet
De vorige pocket was ook in een dag schoon, waarschijnlijk was ISIS hier al gevlucht maar is het gebied nu pas betreden door de SDF
Say what?
  vrijdag 13 januari 2017 @ 19:53:34 #154
128271 Slayage
INFP
pi_168110372
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 januari 2017 19:29 schreef Djibril het volgende:

[..]

Syrian civil war map
thanks. kennelijk heel even in het dorp geweest. https://twitter.com/search?q=Suflaniyah&src=typd

taylieli twitterde op vrijdag 13-01-2017 om 17:59:21 💥#Russia-n jets pounding the village of Al Suflaniyah and E of Al ##Bab where early heavy clashes btw #TAF and #isil occured. reageer retweet
overigens voor het eerst sinds tijden weer eens niet-turken in beeld bij deze operatie.

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 13 januari 2017 @ 20:08:12 #155
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_168110755
Say what?
  vrijdag 13 januari 2017 @ 21:08:44 #156
437635 Aloulu
pi_168112746
quote:
10s.gif Op vrijdag 13 januari 2017 18:58 schreef Slayage het volgende:
Zo worden de zaadjes gelegd voor een toekomstige nog grotere sektarische oorlog. De Iraniërs zouden uiteraard zeggen, zo wordt de dreiging van nog een oorlog onderdrukt. Het is maar hoe je het bekijkt. In ieder geval is dit win voor de mollahs en een zenuwachtigere Israël, die veel kan verliezen als Irans aanwezigheid in Syrië nog groter wordt.
Dit zei ik vorige keer maar ik werd weggelachen. Overduidelijk gewoon. Assad kan ook geen nee zeggen. Sjia-strijders gaan nationaliteit krijgen en families worden mee ingescheept. Bashar verzekerd van loyale burgers. En in het kielzog van "economische wederopbouw" spreidt Iran diens tentakels definitief over Syrië. O.a. door grond te kopen door natuurlijk niet het regime zelf maar rijke zakenmensen uit Iran maar ook (sjia) Irak.

Iran heeft een historie van ver voor de Arabische revoluties in ht exporteren van diens twaalver plus wilayat alfaqih ideologie.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
  vrijdag 13 januari 2017 @ 21:38:42 #157
128271 Slayage
INFP
pi_168113985
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 januari 2017 21:08 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Dit zei ik vorige keer maar ik werd weggelachen. Overduidelijk gewoon. Assad kan ook geen nee zeggen. Sjia-strijders gaan nationaliteit krijgen en families worden mee ingescheept. Bashar verzekerd van loyale burgers. En in het kielzog van "economische wederopbouw" spreidt Iran diens tentakels definitief over Syrië. O.a. door grond te kopen door natuurlijk niet het regime zelf maar rijke zakenmensen uit Iran maar ook (sjia) Irak.

Iran heeft een historie van ver voor de Arabische revoluties in ht exporteren van diens twaalver plus wilayat alfaqih ideologie.
Voor de meeste mensen hier in dit topic boeit het geen ene fuck welke islamitische stroming dominant is in Syrië, als ze er maar geen last van hebben ;)

Pas op met die tentakels metafoor, want dan komen ze straks met foto's van kerstvieringen, waar we de mollahs kennelijk dankbaar voor moeten zijn, aldus de logica van sommigen :p
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  vrijdag 13 januari 2017 @ 21:52:48 #158
461196 Stabiel
pi_168114670
quote:
10s.gif Op vrijdag 13 januari 2017 21:38 schreef Slayage het volgende:
Voor de meeste mensen hier in dit topic boeit het geen ene fuck welke islamitische stroming dominant is in Syrië, als ze er maar geen last van hebben ;)

Pas op met die tentakels metafoor, want dan komen ze straks met foto's van kerstvieringen, waar we de mollahs kennelijk dankbaar voor moeten zijn, aldus de logica van sommigen :p
De westerlingen zien simpelweg liever de sjiieten als dominante kracht in het Middenoosten dan soennieten. En geef ze eens ongelijk.
  vrijdag 13 januari 2017 @ 21:58:29 #159
432928 Montana_ir
Shabiha
pi_168114943
After falling out with Saudi Arabia last year Egypt has had to look elsewhere for its petroleum needs. Iraq and Kuwait appear to have answered the rescue call.

Iraq and Egypt have signed an agreement that will see Baghdad supply Cairo with one million barrels of oil per month, set to come into place in the next few days, Iraq’s ambassador to Egypt said on Wednesday.
  vrijdag 13 januari 2017 @ 22:00:44 #160
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_168115058
quote:
10s.gif Op vrijdag 13 januari 2017 21:38 schreef Slayage het volgende:

[..]

Voor de meeste mensen hier in dit topic boeit het geen ene fuck welke islamitische stroming dominant is in Syrië, als ze er maar geen last van hebben ;)

Pas op met die tentakels metafoor, want dan komen ze straks met foto's van kerstvieringen, waar we de mollahs kennelijk dankbaar voor moeten zijn, aldus de logica van sommigen :p
Duizend keer liever Iran aan de knoppen dan Saudi-Arabië en Turkije.
  vrijdag 13 januari 2017 @ 22:02:41 #161
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_168115152
quote:
14s.gif Op vrijdag 13 januari 2017 21:58 schreef Montana_ir het volgende:
After falling out with Saudi Arabia last year Egypt has had to look elsewhere for its petroleum needs. Iraq and Kuwait appear to have answered the rescue call.

Iraq and Egypt have signed an agreement that will see Baghdad supply Cairo with one million barrels of oil per month, set to come into place in the next few days, Iraq’s ambassador to Egypt said on Wednesday.
Top nieuws!
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  vrijdag 13 januari 2017 @ 22:24:16 #162
361671 Djibril
pi_168116405
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 januari 2017 21:08 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Dit zei ik vorige keer maar ik werd weggelachen. Overduidelijk gewoon. Assad kan ook geen nee zeggen. Sjia-strijders gaan nationaliteit krijgen en families worden mee ingescheept. Bashar verzekerd van loyale burgers. En in het kielzog van "economische wederopbouw" spreidt Iran diens tentakels definitief over Syrië. O.a. door grond te kopen door natuurlijk niet het regime zelf maar rijke zakenmensen uit Iran maar ook (sjia) Irak.

Iran heeft een historie van ver voor de Arabische revoluties in ht exporteren van diens twaalver plus wilayat alfaqih ideologie.
Maarja dit gebeurd altijd, overwinnaar kan veel veranderen.
Saddam veranderde ook de demografische landschap in het Noorden van Irak.
Turkije idem met Cyprus.
Duitsers zochten ook lebensraum.
Chinezen doen het nu met hun artficial islands.
Etc.
Etc.
  zaterdag 14 januari 2017 @ 10:40:22 #163
220444 HSG
pi_168124472
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 januari 2017 22:24 schreef Djibril het volgende:

[..]

Maarja dit gebeurd altijd, overwinnaar kan veel veranderen.
Saddam veranderde ook de demografische landschap in het Noorden van Irak.
Turkije idem met Cyprus.
Duitsers zochten ook lebensraum.
Chinezen doen het nu met hun artficial islands.
Etc.
Etc.
En allemaal de schuld van het westen.
Ô mon citoyens vous serez unis.
  zaterdag 14 januari 2017 @ 11:05:51 #164
128271 Slayage
INFP
pi_168124889
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 januari 2017 21:52 schreef Stabiel het volgende:

[..]

De westerlingen zien simpelweg liever de sjiieten als dominante kracht in het Middenoosten dan soennieten. En geef ze eens ongelijk.
de westerling weet het verschil tussen sjia en sunni islam niet eens. laat staan dat ze een voorkeur hebben. ze willen er gewoon geen last van hebben, dat is alles.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 14 januari 2017 @ 11:12:02 #165
335449 BEFEM
pi_168125005
quote:
10s.gif Op zaterdag 14 januari 2017 11:05 schreef Slayage het volgende:

[..]

de westerling weet het verschil tussen sjia en sunni islam niet eens. laat staan dat ze een voorkeur hebben. ze willen er gewoon geen last van hebben, dat is alles.
En terecht lijkt me. Is andersom ook zo toch?
  zaterdag 14 januari 2017 @ 11:12:36 #166
128271 Slayage
INFP
pi_168125015
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 januari 2017 22:24 schreef Djibril het volgende:

[..]

Maarja dit gebeurd altijd, overwinnaar kan veel veranderen.
Saddam veranderde ook de demografische landschap in het Noorden van Irak.
Turkije idem met Cyprus.
Duitsers zochten ook lebensraum.
Chinezen doen het nu met hun artficial islands.
Etc.
Etc.
true, maar dat maakt al deze moves niet okay. en je voorbeelden laten tevens zien wat voor ellende dit soort politiek heeft gebracht of nog kan brengen mbt china en de eilanden, laten we ook niet china en tibet en oost turkistan. tot op de dag van vandaag ellende voor de chinezen en de gekoloniseerde turken en tibetanen. mbt irak is de reden dat de sjias de sunnis niet vertrouwen het verwerpelijke beleid van saddam. enz. enz.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 14 januari 2017 @ 11:14:18 #167
128271 Slayage
INFP
pi_168125030
quote:
5s.gif Op zaterdag 14 januari 2017 11:12 schreef BEFEM het volgende:

[..]

En terecht lijkt me. Is andersom ook zo toch?
true. mijn reactie is ook mensen die beweren dat het westen een voorkeur heeft voor sjia islam. alsof het westen weet wat sjia islam is...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 14 januari 2017 @ 12:17:48 #168
437010 W.H.I.S.T.L.E
ILLUMINATI
pi_168125947
quote:
10s.gif Op zaterdag 14 januari 2017 11:14 schreef Slayage het volgende:

[..]

true. mijn reactie is ook mensen die beweren dat het westen een voorkeur heeft voor sjia islam. alsof het westen weet wat sjia islam is...
Het westen? Zelfs ik weet het verschil niet tussen SA(sunni) en Iran(sjia).
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  zaterdag 14 januari 2017 @ 12:35:42 #169
128271 Slayage
INFP
pi_168126270
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2017 12:17 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

Het westen? Zelfs ik weet het verschil niet tussen SA(sunni) en Iran(sjia).
true. laat staan het westen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 14 januari 2017 @ 12:51:10 #170
128271 Slayage
INFP
pi_168126578
isis creatief met wapens in mosul

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 14 januari 2017 @ 13:14:39 #171
361671 Djibril
pi_168127134
quote:
10s.gif Op zaterdag 14 januari 2017 11:12 schreef Slayage het volgende:

[..]

true, maar dat maakt al deze moves niet okay. en je voorbeelden laten tevens zien wat voor ellende dit soort politiek heeft gebracht of nog kan brengen mbt china en de eilanden, laten we ook niet china en tibet en oost turkistan. tot op de dag van vandaag ellende voor de chinezen en de gekoloniseerde turken en tibetanen. mbt irak is de reden dat de sjias de sunnis niet vertrouwen het verwerpelijke beleid van saddam. enz. enz.
Ik heb ook nergens gezegd dat dit okay is.
  zaterdag 14 januari 2017 @ 13:27:15 #172
128271 Slayage
INFP
pi_168127409
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 januari 2017 13:14 schreef Djibril het volgende:

[..]

Ik heb ook nergens gezegd dat dit okay is.
true. echter, als je je post begint met "Maarja" en vervolgens komt met voorbeelden uit de geschiedenis van vergelijkbaar beleid kom je op zijn minst vergoelijkend over, zonder erbij te zeggen dat het "okay" is.

gevalletje "ja maar hunnie doen het ook..."
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 14 januari 2017 @ 13:44:25 #173
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168127708
quote:
10s.gif Op zaterdag 14 januari 2017 12:51 schreef Slayage het volgende:
isis creatief met wapens in mosul

[ afbeelding ]
Wtf dit is toch niet meer hanteerbaar _O-
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 14 januari 2017 @ 15:27:19 #174
361671 Djibril
pi_168129881
quote:
10s.gif Op zaterdag 14 januari 2017 13:27 schreef Slayage het volgende:

[..]

true. echter, als je je post begint met "Maarja" en vervolgens komt met voorbeelden uit de geschiedenis van vergelijkbaar beleid kom je op zijn minst vergoelijkend over, zonder erbij te zeggen dat het "okay" is.

gevalletje "ja maar hunnie doen het ook..."
:')
  zaterdag 14 januari 2017 @ 15:38:15 #175
357322 ElDinosaur
pi_168130114
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 januari 2017 13:44 schreef Szura het volgende:

[..]

Wtf dit is toch niet meer hanteerbaar _O-
Het is ook niet om mee rond te rennen.
  zaterdag 14 januari 2017 @ 16:26:42 #176
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168131261
Ghouta-pocket gaat zo weer afgeknabbeld worden

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 14 januari 2017 @ 18:11:58 #177
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168134115
@EjmAlrai
A convoy of 15 #ISIS vehicles tried 2break their war through al-Hadar, 2escape from east #Mosul toward #Syria but were all destroyed by PMU.

@EjmAlrai
This is the 3d time #ISIS try 2break d siege 2flee2 #Syria. An #ISIS VIP willing to scape to #Raqqah? Not excluded.

@IraqiSecurity
IMPORTANT:

#Iraq's Hashd has received intelligence that Abu Bakr Al-Baghdadi is still in Ninawa province and hasn't been able to leave.

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 14 januari 2017 @ 18:30:17 #178
128271 Slayage
INFP
pi_168134639
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 januari 2017 18:11 schreef Szura het volgende:

#Iraq's Hashd has received intelligence that Abu Bakr Al-Baghdadi is still in Ninawa province and hasn't been able to leave.

[ afbeelding ]
graag casten in de hoofdrol van een snuff movie
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 14 januari 2017 @ 18:30:46 #179
128271 Slayage
INFP
pi_168134649
quote:
1s.gif Op zaterdag 14 januari 2017 15:27 schreef Djibril het volgende:

[..]

:')
tja
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 14 januari 2017 @ 19:04:35 #180
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168135562
@MIG29_
Breaking | Truce in Wadi Barada broken
Militants have Killed major-general Ahmed Ghadhban the responsible of reconciliation from Gov. side

@BBassem7
Rebels assassinated a retired Syrian army general tasked with reconciliation in WadiBarada, and now kicked out maintenance crew from Spring

Dat kan maar een ding betekenen: die 'rebellen' gaan helemaal kapot gemaakt worden nu.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 14 januari 2017 @ 19:07:53 #181
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_168135659
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2017 19:04 schreef Szura het volgende:
@MIG29_
Breaking | Truce in Wadi Barada broken
Militants have Killed major-general Ahmed Ghadhban the responsible of reconciliation from Gov. side

@BBassem7
Rebels assassinated a retired Syrian army general tasked with reconciliation in WadiBarada, and now kicked out maintenance crew from Spring

Dat kan maar een ding betekenen: die 'rebellen' gaan helemaal kapot gemaakt worden nu.
Beesten, ik denk dat ze nu veel bommen en kogels gaan slikken....
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zaterdag 14 januari 2017 @ 19:09:45 #182
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168135699
@MIG29_
Breaking || All maintenance workshops exit from Fijeh Spring

Ze willen zeker gauw naar hun 72 maagden, die 'rebellen'
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 14 januari 2017 @ 19:13:41 #183
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_168135812
Het blijven barbaren hé
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zaterdag 14 januari 2017 @ 19:30:10 #184
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168136278
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2017 19:13 schreef Zahreddine het volgende:
Het blijven barbaren hé
Barbaars tuig
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 14 januari 2017 @ 21:07:46 #185
128271 Slayage
INFP
pi_168139805
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2017 19:04 schreef Szura het volgende:
@MIG29_
Breaking | Truce in Wadi Barada broken
Militants have Killed major-general Ahmed Ghadhban the responsible of reconciliation from Gov. side

@BBassem7
Rebels assassinated a retired Syrian army general tasked with reconciliation in WadiBarada, and now kicked out maintenance crew from Spring

Dat kan maar een ding betekenen: die 'rebellen' gaan helemaal kapot gemaakt worden nu.
:N
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zaterdag 14 januari 2017 @ 22:08:08 #186
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_168141788
wtf zijn die turken aan het doen?

Say what?
  zaterdag 14 januari 2017 @ 22:09:26 #187
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_168141825
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zaterdag 14 januari 2017 @ 22:10:22 #188
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_168141856
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2017 22:08 schreef UpsideDown het volgende:
wtf zijn die turken aan het doen?

[ afbeelding ]
Echt triest, is dit nu een NAVO leger?
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zaterdag 14 januari 2017 @ 22:38:10 #189
361671 Djibril
pi_168142807
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2017 22:10 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Echt triest, is dit nu een NAVO leger?
Nee, het is de turkse leger. Ze kunnen ook niks goeds doen
  zaterdag 14 januari 2017 @ 23:26:22 #190
320368 Mathemaat
pi_168144260
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2017 22:08 schreef UpsideDown het volgende:
wtf zijn die turken aan het doen?

[ afbeelding ]
TFSA rond laten rijden in APC's...

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
  zondag 15 januari 2017 @ 00:04:37 #191
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_168145596
https://www.almasdarnews.(...)eir-ezzor-offensive/

mislukt ISIS offensief tot nu toe
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zondag 15 januari 2017 @ 00:08:03 #192
454104 Zalmplaat010
pi_168145670
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2017 22:08 schreef UpsideDown het volgende:
wtf zijn die turken aan het doen?

[ afbeelding ]
Geen woorden voor Turkije, het grootste kneuzen leger op de aardbol volgens mij _O-
  zondag 15 januari 2017 @ 00:12:56 #193
454104 Zalmplaat010
pi_168145783
Word er gewoon emotioneel van als ik dit portret zie, midden in Aleppo, ondanks dat ik gewoon een Nederlander ben doet het me veel dat Assad z'n land weer langzaam terug wint.


Ik ben niet gelovig, maar als er een god zou bestaan, zou het best Assad kunnen wezen _O_
  zondag 15 januari 2017 @ 00:14:27 #194
-1 #ANONIEM
pi_168145835
quote:
0s.gif Op zondag 15 januari 2017 00:12 schreef Zalmplaat010 het volgende:
Word er gewoon emotioneel van als ik dit portret zie, midden in Aleppo, ondanks dat ik gewoon een Nederlander ben doet het me veel dat Assad z'n land weer langzaam terug wint.

[ afbeelding ]
Ik ben niet gelovig, maar als er een god zou bestaan, zou het best Assad kunnen wezen _O_
Geloof je het zelf :') Met je Marokkanen nieuws _O- Je bent gewoon mocro.

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 15-01-2017 00:15:09 ]
  zondag 15 januari 2017 @ 00:16:08 #195
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_168145870
Offensief op hande *O* *O*

One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  zondag 15 januari 2017 @ 00:49:34 #196
94451 SillyWalks
Ministry of Silly Walks
pi_168146769
quote:
0s.gif Op zondag 15 januari 2017 00:16 schreef Zahreddine het volgende:
Offensief op hande *O* *O*

[ afbeelding ]
Waar?
Minister: lt's not particularly silly, is it? I mean, the right leg isn't silly at all and the left leg merely does a forward aerial half turn every alternate step.
Mr Pudey: Yes, but I think that with Government backing I could make it very silly.
  zondag 15 januari 2017 @ 01:03:30 #197
304713 Mytho
pi_168147133
quote:
0s.gif Op zondag 15 januari 2017 00:12 schreef Zalmplaat010 het volgende:
Word er gewoon emotioneel van als ik dit portret zie, midden in Aleppo, ondanks dat ik gewoon een Nederlander ben doet het me veel dat Assad z'n land weer langzaam terug wint.

[ afbeelding ]
Ik ben niet gelovig, maar als er een god zou bestaan, zou het best Assad kunnen wezen _O_
Pater Frans van der Lugt, 30 jaar in syrie onder Assad. tot gematigde terroristen hem doodschoten.


  zondag 15 januari 2017 @ 08:44:30 #198
335449 BEFEM
pi_168151828
quote:
0s.gif Op zondag 15 januari 2017 00:14 schreef vigen98 het volgende:

[..]

Geloof je het zelf :') Met je Marokkanen nieuws _O- Je bent gewoon mocro.
Volgens mij had die ooit gezegd dat die half Nederland, half Iraniër is.Verder post die altijd alleen maar nieuws over Marokko. Kwam ik toevallig ergens in een topic tegen waar die zei dat die nog nooit gezoend had ( :') ) maar schrijft in elk topic verhalen over dat die naar de hoeren gaat in Turkije en Marokko :D

En in dit topic is z'n standpunt volgens mij ook elke keer weer anders.
  zondag 15 januari 2017 @ 13:22:02 #199
128271 Slayage
INFP
pi_168157816
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 januari 2017 22:08 schreef UpsideDown het volgende:
wtf zijn die turken aan het doen?

[ afbeelding ]
tegen een ied of een mijn aanrijden, zo te zien

ze gaan het kennelijk weer proberen bij suflaniyh

sayed_ridha twitterde op zondag 15-01-2017 om 13:03:41 Pics of FSA with Turkish ACV-15 AAPCs while preparing attack on IS-held al-Seflaniyah https://t.co/1fDcnU4mJC reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 15 januari 2017 @ 14:27:56 #200
461196 Stabiel
pi_168159921
Iraqi army kills ISIS leader from Netherlands in Mosul

quote:
ERBIL, Kurdistan Region – A top Dutch ISIS leader running two important posts was gunned down in the neighborhood of Muhandiseen in eastern Mosul, a Kurdish official confirmed.

“On Friday, Taes Bill Monti known as Abu Omer Hollandi, head of ISIS Inghimasi force, meaning the fighters who fight until death, was killed in clashes with the Iraqi army," Saeed Mamuzini, a Kurdistan Democratic Party (KDP) official for Mosul affairs, told Rudaw.

Hollandi, 41, was head of the foreign fighters within ISIS, Mamuzini explained on Friday, noting he was a close associate with Abu Bakir al-Baghdadi, the group's leader.

According to Mamuzini, an estimated 100 to 130 Dutch militants are believed to be fighting for ISIS in Iraq and Syria.

Over the past three months, three other prominent ISIS leaders were killed including Abu Mohammed Adnani from Syria, Abu Bakir Hakim Tunsi from Tunisia and Zeyad Kharufa, he detailed.

A battle to evict ISIS from Mosul is in its 89th day with the Iraqi army, supported by Kurdish Peshmerga forces and Shiite Hashd al-Shaabi paramilitaries, have made giant advances.

On Friday, the army made significant advances in the eastern part of the city with the army officials saying the entire left side will be cleared of ISIS militants in the coming days.
http://rudaw.net/mobile/english/middleeast/iraq/14012017

Good riddance.
  zondag 15 januari 2017 @ 15:08:37 #201
458149 maastricht12345
pi_168161348
Euphrates Shield: Fiasco, resignation and trading the dead!

The Turkish state has been defeated in the Euphrates Shield Operation and they are hiding their losses. They are losing their weapons to ISIS gangs. 50 Turkish army officers, sergeants and specialist personnel resigned in the last 15 days.

http://anfenglish.com/new(...)and-trading-the-dead

Turken gaan kapot in Syrië.
  zondag 15 januari 2017 @ 15:58:40 #202
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_168162991
CivilWarMap twitterde op zondag 15-01-2017 om 13:52:03 #SDF forces captured Bir Huwaym / Widyan village from #ISIS Map: https://t.co/kw36j3DF11 https://t.co/Xr7BY4Lb3T reageer retweet
sayed_ridha twitterde op zondag 15-01-2017 om 14:35:16 Syrian flag raised over medical centre in Husseiniyah village in Wadi Barada https://t.co/Sc7dKUAJj6 reageer retweet
Say what?
  zondag 15 januari 2017 @ 16:00:11 #203
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_168163058
PetoLucem twitterde op zondag 15-01-2017 om 15:24:39 NEW MAP: #ISIS seeks to isolate #DeirEzzor military airport, but #SAA / Rep.Guard forces are counterattacking to secure supply road. #Syria https://t.co/ZbKmpfQ6YG reageer retweet
Say what?
  zondag 15 januari 2017 @ 18:34:54 #204
128271 Slayage
INFP
pi_168168603
quote:
0s.gif Op zondag 15 januari 2017 14:27 schreef Stabiel het volgende:
Iraqi army kills ISIS leader from Netherlands in Mosul

[..]

http://rudaw.net/mobile/english/middleeast/iraq/14012017

ALLAHU AKBAR
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 15 januari 2017 @ 19:53:32 #205
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_168171669
VivaRevolt twitterde op zondag 15-01-2017 om 17:27:26 SDF has captured Tarijiyah,Buyud and Al-Takmani from ISIS reageer retweet
raqqa1campaign twitterde op zondag 15-01-2017 om 18:32:18 #Raqqa#WrathofEuphrates operations room announces a press conference be held tomorrow about the outcome of the recent #military operations. https://t.co/drjr0k7qLw reageer retweet
Alleen Big Suwaydiya nog, dan is ISIS alles ten westen van het kanaal kwijt
Say what?
  zondag 15 januari 2017 @ 23:02:36 #206
128271 Slayage
INFP
pi_168179328
wat een geneuzel weer tussen de turken en de amerikanen. vraag me af of er weer een of andere deal is gesloten.

US aerial support to al-Bab operation begins as part of trust-building exercise
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  zondag 15 januari 2017 @ 23:22:04 #207
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_168179908
Het gaat hard nabij Deir Ez Zour
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  maandag 16 januari 2017 @ 05:47:34 #208
171727 StateOfMind
Ashen One
pi_168182875
quote:
0s.gif Op zondag 15 januari 2017 23:22 schreef Zahreddine het volgende:
Het gaat hard nabij Deir Ez Zour
In het voordeel van SAA of IS?
Perhaps you've seen it, maybe in a dream.
A murky, forgotten land.
  maandag 16 januari 2017 @ 10:42:43 #209
220444 HSG
pi_168185116
quote:
1s.gif Op maandag 16 januari 2017 05:47 schreef StateOfMind het volgende:

[..]

In het voordeel van SAA of IS?
Het front schuift steeds op en neer.

Erg bijzonder van IS omdat zij op andere fronten compleet afgeslacht worden.
Ô mon citoyens vous serez unis.
  maandag 16 januari 2017 @ 12:11:54 #210
128271 Slayage
INFP
pi_168186731
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2017 10:42 schreef HSG het volgende:

[..]

Het front schuift steeds op en neer.

Erg bijzonder van IS omdat zij op andere fronten compleet afgeslacht worden.
geen zorgen! het SDF komt de assadisten ontzetten in deir :D

sayed_ridha twitterde op maandag 16-01-2017 om 12:05:58 2nd Phase is ongoing until objectives met + says SDF may go for DeirEzzor https://t.co/KAjf9ip04L reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 16 januari 2017 @ 12:33:29 #211
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_168187153
SAA houdt stand tot nu toe.
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  maandag 16 januari 2017 @ 12:46:07 #212
450453 Charleville
Wat 'n wereld.
pi_168187382
To end factionalism among Syria rebels, a new group called "Syrian National Army" will be created with Turkey support
http://syria.liveuamap.co(...)a-rebels-a-new-group

Zou dit nieuwe leger een bedreiging vormen voor koning Assad?
  maandag 16 januari 2017 @ 12:46:51 #213
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_168187397
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2017 12:46 schreef Charleville het volgende:
To end factionalism among Syria rebels, a new group called "Syrian National Army" will be created with Turkey support
http://syria.liveuamap.co(...)a-rebels-a-new-group

Zou dit nieuwe leger een bedreiging vormen voor koning Assad?
Dit serieus nemen :') Weer een van de zoveel gefaalde pogingen
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  maandag 16 januari 2017 @ 12:49:01 #214
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_168187446
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2017 12:33 schreef Zahreddine het volgende:
SAA houdt stand tot nu toe.
Het voordeel dat de SAA heeft is dat ze met 4.000 man op een goed bewaakte locatie zitten, je hebt een zwaar numeriek overwicht nodig om dat in te nemen, zie Keweires. Bovendien kunnen ze niet terugtrekken. Ik vraag me af met hoeveel man IS daar vecht.
  maandag 16 januari 2017 @ 12:49:44 #215
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_168187465
quote:
10s.gif Op maandag 16 januari 2017 12:11 schreef Slayage het volgende:

[..]

geen zorgen! het SDF komt de assadisten ontzetten in deir :D

sayed_ridha twitterde op maandag 16-01-2017 om 12:05:58 2nd Phase is ongoing until objectives met + says SDF may go for DeirEzzor https://t.co/KAjf9ip04L reageer retweet
En daar is niets mis mee toch?
  maandag 16 januari 2017 @ 12:49:53 #216
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168187466
Laat het maar het zoveelste kerkhof worden daar voor ISIS
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 16 januari 2017 @ 12:57:09 #217
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168187647
@sayed_ridha
SDF lost 42 fighters + 3 foreigners and 3 Syriac fighters during Raqqa offensive

ISIS heeft er geen zak aan gedaan in die regio, als je het aantal slachtoffers van SDF afzet tegen het gebied dat ze hebben veroverd.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 16 januari 2017 @ 12:59:18 #218
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168187705
Overigens heeft Trump nu ineens de Russische interventie in Syrië ontzettend slecht genoemd, met als gevolg een humanitaire catastrofe, en gezegd dat hij ingezet zou hebben op veiligheidszones.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 16 januari 2017 @ 13:21:40 #219
-1 #ANONIEM
pi_168188315
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2017 12:59 schreef Szura het volgende:
Overigens heeft Trump nu ineens de Russische interventie in Syrië ontzettend slecht genoemd, met als gevolg een humanitaire catastrofe, en gezegd dat hij ingezet zou hebben op veiligheidszones.
Trump praat degene na met wij hij het laatst gesproken heeft.
  maandag 16 januari 2017 @ 13:51:56 #220
128271 Slayage
INFP
pi_168189191
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2017 12:59 schreef Szura het volgende:
Overigens heeft Trump nu ineens de Russische interventie in Syrië ontzettend slecht genoemd, met als gevolg een humanitaire catastrofe, en gezegd dat hij ingezet zou hebben op veiligheidszones.
Trump praat eerder als een Russische agent met zijn, NAVO is outdated, de brxit is een goed ding,vele Europese landen zullen volgen, we moeten Rusland vertrouwen en de sancties opheffen. Na die uitspraken vandaag gelezen te hebben heb ik het gevoel gekregen dat dat hele gouden regen verhaal niet eens zo heel ver gezocht is.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 16 januari 2017 @ 13:52:57 #221
128271 Slayage
INFP
pi_168189220
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2017 13:21 schreef JimmyDean het volgende:

[..]

Trump praat degene na met wij hij het laatst gesproken heeft.
Daar heb je wel een punt.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 16 januari 2017 @ 13:57:14 #222
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168189358
Hopelijk spreekt ie dan vaak met Mattis, die heeft in ieder geval verstand van zaken... In tegenstelling tot veel van de andere figuren in zijn rariteitenkabinet.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 16 januari 2017 @ 15:20:05 #223
128271 Slayage
INFP
pi_168192289
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2017 12:46 schreef Charleville het volgende:
To end factionalism among Syria rebels, a new group called "Syrian National Army" will be created with Turkey support
http://syria.liveuamap.co(...)a-rebels-a-new-group

Zou dit nieuwe leger een bedreiging vormen voor koning Assad?
die gaan ook assad steunen, brave new world en alles ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 16 januari 2017 @ 15:24:09 #224
455023 SecretPret
pi_168192366
Hoe gaat het met al bab?
Schrijf wat leuks in m'n gastenboek :) : http://secretpret.mygb.nl/
BTC : 3L9zW8LhLF4FpTjM8ojQUxeeEBjnJeE6z3
  maandag 16 januari 2017 @ 15:28:42 #225
220444 HSG
pi_168192464
quote:
10s.gif Op maandag 16 januari 2017 12:11 schreef Slayage het volgende:

[..]

geen zorgen! het SDF komt de assadisten ontzetten in deir :D

sayed_ridha twitterde op maandag 16-01-2017 om 12:05:58 2nd Phase is ongoing until objectives met + says SDF may go for DeirEzzor https://t.co/KAjf9ip04L reageer retweet
Dat zou wel een mooie zet zijn. :)
Ô mon citoyens vous serez unis.
  maandag 16 januari 2017 @ 16:57:48 #226
340272 Frikandelbroodje
pi_168195273
Dit gaat de verkeerde kant op.

KyleWOrton twitterde op maandag 16-01-2017 om 15:18:29 Acc @DeirEzzor24: #IS has cut #Assad-held pocket in Deir Ezzor City in half. In the last hour, IS claimed to besiege the airbase, too. reageer retweet
DeirEzzor24 twitterde op maandag 16-01-2017 om 16:18:54 Special source to #D24:Fighting groups of #Daesh are elite groups from #Iraq specifically from (Jazira & Ninawa). reageer retweet
hxhassan twitterde op maandag 16-01-2017 om 15:31:13 5+ years of trying by the rebels, Nusra & then ISIS, this is the biggest breakthrough against SAA in DeZ. Unclear how ISIS broke the impass. reageer retweet
Incelfrikandel
  maandag 16 januari 2017 @ 17:47:30 #227
365082 IPA35
Patriarch
pi_168196863
Unclear? Haha.
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  maandag 16 januari 2017 @ 18:25:52 #228
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168197756
Een hoofdoorzaak is makkelijk aan te wijzen: dat bombardement van de Amerikanen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 16 januari 2017 @ 18:31:57 #229
128271 Slayage
INFP
pi_168197947
quote:
13s.gif Op maandag 16 januari 2017 16:57 schreef Frikandelbroodje het volgende:
Dit gaat de verkeerde kant op.

KyleWOrton twitterde op maandag 16-01-2017 om 15:18:29 Acc @DeirEzzor24: #IS has cut #Assad-held pocket in Deir Ezzor City in half. In the last hour, IS claimed to besiege the airbase, too. reageer retweet
DeirEzzor24 twitterde op maandag 16-01-2017 om 16:18:54 Special source to #D24:Fighting groups of #Daesh are elite groups from #Iraq specifically from (Jazira & Ninawa). reageer retweet
hxhassan twitterde op maandag 16-01-2017 om 15:31:13 5+ years of trying by the rebels, Nusra & then ISIS, this is the biggest breakthrough against SAA in DeZ. Unclear how ISIS broke the impass. reageer retweet
de russische/amerikaanse luchtmacht moeten maar een tandje bij doen. kan me eig niet voorstellend dat de stad alsnog gaat vallen.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 16 januari 2017 @ 18:34:06 #230
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168198026
quote:
10s.gif Op maandag 16 januari 2017 18:31 schreef Slayage het volgende:

[..]

de russische/amerikaanse luchtmacht moeten maar een tandje bij doen. kan me eig niet voorstellend dat de stad alsnog gaat vallen.
Dat moet dan maar de eerste daad van Trump worden als ie woord wil houden dat hij samen met de Russen ISIS wil bombarderen.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 16 januari 2017 @ 18:34:37 #231
128271 Slayage
INFP
pi_168198044
sayed_ridha twitterde op maandag 16-01-2017 om 18:33:29 Ongoing clashes in the cemetery area in DeirEzzor where IS was able to assert fire control & cut road connecting to Airbase - Ninar FM reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 16 januari 2017 @ 18:35:21 #232
128271 Slayage
INFP
pi_168198073
quote:
1s.gif Op maandag 16 januari 2017 18:34 schreef Szura het volgende:

[..]

Dat moet dan maar de eerste daad van Trump worden als ie woord wil houden dat hij samen met de Russen ISIS wil bombarderen.
voor wat hoort wat uiteraard, we gaan het zien.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 16 januari 2017 @ 18:37:24 #233
128271 Slayage
INFP
pi_168198138
aardige prestatie van isis dan nu ze alsnog behoorlijk zijn doorgedrongen ondanks de bombardementen

sayed_ridha twitterde op maandag 16-01-2017 om 09:33:49 SyAAF and RuAF have been continuously striking IS positions mainly on Jabal Tharda and at Panorama region reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 16 januari 2017 @ 18:58:35 #234
340272 Frikandelbroodje
pi_168198979
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2017 18:25 schreef Szura het volgende:
Een hoofdoorzaak is makkelijk aan te wijzen: dat bombardement van de Amerikanen
Lijkt me een beetje makkelijk om één gebeurtenis van vier maanden geleden daarvoor aan te wijzen.
Incelfrikandel
  maandag 16 januari 2017 @ 19:03:20 #235
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168199222
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2017 18:58 schreef Frikandelbroodje het volgende:

[..]

Lijkt me een beetje makkelijk om één gebeurtenis van vier maanden geleden daarvoor aan te wijzen.
Er zijn er meer (ISIS dat strijders vanuit Irak heeft verplaatst) maar dat specifieke bombardement heeft SAA tientallen geharde en ervaren mannen gekost en een van de belangrijkste verdedigingslinies.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 16 januari 2017 @ 19:23:32 #236
128271 Slayage
INFP
pi_168199962
quote:
1s.gif Op maandag 16 januari 2017 19:03 schreef Szura het volgende:

[..]

Er zijn er meer (ISIS dat strijders vanuit Irak heeft verplaatst) maar dat specifieke bombardement heeft SAA tientallen geharde en ervaren mannen gekost en een van de belangrijkste verdedigingslinies.
hebben die linie niet meer terug kunnen veroveren?
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 16 januari 2017 @ 19:24:19 #237
128271 Slayage
INFP
pi_168199992
niks aan de hand mensen...

sayed_ridha twitterde op maandag 16-01-2017 om 18:38:42 DeirEzzor Governor says institutions in city are operating as normal and there are non stop airstrikes on IS positions reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 16 januari 2017 @ 19:27:24 #238
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168200122
quote:
10s.gif Op maandag 16 januari 2017 19:23 schreef Slayage het volgende:

[..]

hebben die linie niet meer terug kunnen veroveren?
Nee, Thardeh Mountain ging het om. Sindsdien is bevoorrading via het vliegveld ook zeer gevaarlijk. Laatst ook twee gevechtsvliegtuigen door ISIS beschadigd met ATGM's.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 16 januari 2017 @ 19:29:29 #239
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_168200229
PetoLucem twitterde op maandag 16-01-2017 om 19:13:52 NEW MAP update: #ISIS has captured Jiraiya from #SAA and separated the airbase from #DeirEzzor city and 137th Brigade Base area. #Syria https://t.co/pHScU6WyEn reageer retweet
Say what?
  maandag 16 januari 2017 @ 19:30:48 #240
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168200281
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2017 15:28 schreef HSG het volgende:

[..]

Dat zou wel een mooie zet zijn. :)
Voor de agenda van Obama ja
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 16 januari 2017 @ 19:39:18 #241
128271 Slayage
INFP
pi_168200628
quote:
1s.gif Op maandag 16 januari 2017 19:30 schreef Szura het volgende:

[..]

Voor de agenda van Obama ja
alles wat de vs tot nu toe hebben gedaan in syrie is halfhartig geweest. daarom hebben ze er geen ene fuck bereikt. alleen met hun sterke steun nu aan de pkk de laatste periode kan je zeggen dat ze het goed doen en prestaties aan het neerzetten zijn.

voor de rest is het uien tot en met...
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 16 januari 2017 @ 19:46:36 #242
128271 Slayage
INFP
pi_168200934
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2017 19:29 schreef UpsideDown het volgende:
PetoLucem twitterde op maandag 16-01-2017 om 19:13:52 NEW MAP update: #ISIS has captured Jiraiya from #SAA and separated the airbase from #DeirEzzor city and 137th Brigade Base area. #Syria https://t.co/pHScU6WyEn reageer retweet
[ afbeelding ]
ouch

jaren terug zei ik dat deir vroeg of laat zou vallen, zou wat wezen als dat alsnog zou gebeuren 8)7
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 16 januari 2017 @ 19:53:32 #243
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168201230
#SaveDeirezZor of #PrayforDeirezZor krijgen we vast niet te zien
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 16 januari 2017 @ 19:54:26 #244
458213 Roffa123
Feyenoord 4 ever!
pi_168201284
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2017 19:53 schreef Szura het volgende:
#SaveDeirezZor of #PrayforDeirezZor krijgen we vast niet te zien
Hun zeiden toch ook niet 70 jaar geleden #FreeMaastricht
  maandag 16 januari 2017 @ 20:03:14 #245
128271 Slayage
INFP
pi_168201691
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2017 19:53 schreef Szura het volgende:
#SaveDeirezZor of #PrayforDeirezZor krijgen we vast niet te zien
maak jij em. ik zal het retweeten :')
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 16 januari 2017 @ 20:15:43 #246
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168202197
quote:
10s.gif Op maandag 16 januari 2017 20:03 schreef Slayage het volgende:

[..]

maak jij em. ik zal het retweeten :')
Zal niet opgepikt worden, we heten geen Bana of Fatemah
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 16 januari 2017 @ 20:15:54 #247
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_168202207
Zitten nog tienduizenden mensen

Als de enclave valt zullen honderden Syrische militairen onthoofd worden zoals we zagen in Raqqa en Tabqa
Say what?
  maandag 16 januari 2017 @ 20:23:54 #248
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_168202605

Optie 3 zou een uitkomst kunnen bieden, maar komt wellicht te laat
Say what?
  maandag 16 januari 2017 @ 20:33:03 #249
128271 Slayage
INFP
pi_168203087
quote:
1s.gif Op maandag 16 januari 2017 20:15 schreef Szura het volgende:

[..]

Zal niet opgepikt worden, we heten geen Bana of Fatemah
;(
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 16 januari 2017 @ 20:33:48 #250
128271 Slayage
INFP
pi_168203120
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2017 20:15 schreef UpsideDown het volgende:
Zitten nog tienduizenden mensen

Als de enclave valt zullen honderden Syrische militairen onthoofd worden zoals we zagen in Raqqa en Tabqa
;(
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 16 januari 2017 @ 20:34:21 #251
128271 Slayage
INFP
pi_168203153
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2017 20:23 schreef UpsideDown het volgende:
[ afbeelding ]
Optie 3 zou een uitkomst kunnen bieden, maar komt wellicht te laat
dat is best dichtbij eig zo op de kaart
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 16 januari 2017 @ 20:39:20 #252
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_168203390
gadver, waar halen ze al die jihadisten vandaan?

volgens mij zijn al die cijfers van mankracht van ISIS zwaar onderschat
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  maandag 16 januari 2017 @ 20:45:11 #253
128271 Slayage
INFP
pi_168203665
isis neemt deir over en vervolgens komt sdf deir overnemen.

deal? :7
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 16 januari 2017 @ 20:46:38 #254
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168203724
quote:
10s.gif Op maandag 16 januari 2017 20:45 schreef Slayage het volgende:
isis neemt deir over en vervolgens komt sdf deir overnemen.

deal? :7
Obama zegt ja
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 16 januari 2017 @ 20:47:35 #255
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_168203768
quote:
1s.gif Op maandag 16 januari 2017 20:46 schreef Szura het volgende:

[..]

Obama zegt ja
Obama doet er niet meer toe
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  maandag 16 januari 2017 @ 20:47:45 #256
128271 Slayage
INFP
pi_168203780
quote:
1s.gif Op maandag 16 januari 2017 20:46 schreef Szura het volgende:

[..]

Obama zegt ja
en de fokkers? :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 16 januari 2017 @ 20:48:06 #257
128271 Slayage
INFP
pi_168203789
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2017 20:47 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

Obama doet er niet meer toe
president trump :7
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 16 januari 2017 @ 20:48:34 #258
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_168203805
quote:
10s.gif Op maandag 16 januari 2017 20:48 schreef Slayage het volgende:

[..]

president trump :7
The Orange Messiah
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  maandag 16 januari 2017 @ 20:50:20 #259
128271 Slayage
INFP
pi_168203883
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2017 20:48 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

The Orange Messiah
Golden :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 16 januari 2017 @ 20:52:30 #260
335449 BEFEM
pi_168203989
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2017 20:15 schreef UpsideDown het volgende:
Zitten nog tienduizenden mensen

Als de enclave valt zullen honderden Syrische militairen onthoofd worden zoals we zagen in Raqqa en Tabqa
Ik denk dat elke soldaat gaat proberen een kogel over te houden.
  maandag 16 januari 2017 @ 20:54:13 #261
128271 Slayage
INFP
pi_168204055
quote:
1s.gif Op maandag 16 januari 2017 20:52 schreef BEFEM het volgende:

[..]

Ik denk dat elke soldaat gaat proberen een kogel over te houden.
wat zijn jullie fatalistisch zeg. ik denk dat isis weer gaat falen :Y
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 16 januari 2017 @ 20:54:15 #262
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_168204056
Zahreddine is dood
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  maandag 16 januari 2017 @ 20:55:15 #263
128271 Slayage
INFP
pi_168204100
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2017 20:54 schreef Zahreddine het volgende:
Zahreddine is dood
;(
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 16 januari 2017 @ 20:56:18 #264
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_168204153
quote:
10s.gif Op maandag 16 januari 2017 20:55 schreef Slayage het volgende:

[..]

;(
wacht, het was een bericht van 2014 dat ik heb gelezen :')

Benieuwd wat die uit zijn mouw gaat toveren
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  maandag 16 januari 2017 @ 20:57:08 #265
128271 Slayage
INFP
pi_168204200
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2017 20:56 schreef Zahreddine het volgende:

[..]

wacht, het was een bericht van 2014 dat ik heb gelezen :')

Benieuwd wat die uit zijn mouw gaat toveren
:Y)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 16 januari 2017 @ 21:08:41 #266
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_168204709
Hij leeft nog

One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  maandag 16 januari 2017 @ 21:09:58 #267
128271 Slayage
INFP
pi_168204765
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2017 21:08 schreef Zahreddine het volgende:
Hij leeft nog

[ afbeelding ]
het is avond atm in deir, dus we weten het niet zeker :P
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 16 januari 2017 @ 21:10:41 #268
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_168204794
En winter
Say what?
  maandag 16 januari 2017 @ 21:12:16 #269
128271 Slayage
INFP
pi_168204853
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2017 21:10 schreef UpsideDown het volgende:
En winter
misschien was het een zonnige dag
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 16 januari 2017 @ 21:13:38 #270
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_168204920
watanisy twitterde op maandag 16-01-2017 om 19:51:48 Governor Deir ez-Zor : ISIS loses reached more than 120 and and tens of injuries reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  maandag 16 januari 2017 @ 21:14:02 #271
128271 Slayage
INFP
pi_168204934
_O-

Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 16 januari 2017 @ 21:15:58 #272
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168205030
quote:
10s.gif Op maandag 16 januari 2017 21:09 schreef Slayage het volgende:

[..]

het is avond atm in deir, dus we weten het niet zeker :P
Maytham:

Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 16 januari 2017 @ 21:17:42 #273
128271 Slayage
INFP
pi_168205097
quote:
1s.gif Op maandag 16 januari 2017 21:15 schreef Szura het volgende:

[..]

Maytham:

[ afbeelding ]
;(
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  maandag 16 januari 2017 @ 21:17:54 #274
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_168205104
quote:
1s.gif Op maandag 16 januari 2017 21:15 schreef Szura het volgende:

[..]

Maytham:

[ afbeelding ]
Levende legende
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  maandag 16 januari 2017 @ 21:29:48 #275
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168205675
Vliegtuigen hangen nu blijkbaar massaal in de lucht, hopelijk knallen ze al die terroristen de vernieling in.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  maandag 16 januari 2017 @ 21:30:12 #276
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_168205705
ShehabiFares twitterde op maandag 16-01-2017 om 20:24:03 SAA absorbed ISIS suicide waves and is now on the offensive in #DeirEzzor with Russian air support. reageer retweet
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  maandag 16 januari 2017 @ 21:32:00 #277
343860 UpsideDown
Baas Boven Baas
pi_168205829
roasted apes :9~
Say what?
  maandag 16 januari 2017 @ 23:00:57 #278
220444 HSG
pi_168209107
quote:
0s.gif Op maandag 16 januari 2017 20:39 schreef Zahreddine het volgende:
gadver, waar halen ze al die jihadisten vandaan?

volgens mij zijn al die cijfers van mankracht van ISIS zwaar onderschat
Genoeg kansenparels die dit graag willen doen.
Ô mon citoyens vous serez unis.
  maandag 16 januari 2017 @ 23:12:57 #279
119995 no1uknow
pi_168209540
waarom stopt ISIS zoveel resources in Deir EzZor? Lijkt zo onlogisch gezien de andere fronten

edit: dit bedoel ik dus

maytham956 twitterde op maandag 16-01-2017 om 15:23:58 More than 14,000 #ISIS terrorists are participating in the offensive on #DeirEzZor.Only Syrian airstrikes are targeting #ISIS's locations. reageer retweet


[ Bericht 86% gewijzigd door no1uknow op 16-01-2017 23:21:32 ]
  dinsdag 17 januari 2017 @ 07:02:40 #280
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_168212500
quote:
2s.gif Op maandag 16 januari 2017 23:12 schreef no1uknow het volgende:
waarom stopt ISIS zoveel resources in Deir EzZor? Lijkt zo onlogisch gezien de andere fronten

edit: dit bedoel ik dus

maytham956 twitterde op maandag 16-01-2017 om 15:23:58 More than 14,000 #ISIS terrorists are participating in the offensive on #DeirEzZor.Only Syrian airstrikes are targeting #ISIS's locations. reageer retweet
Deir Ezzor is op de lange termijn niet houdbaar: het veroveren kost ze veel manschappen en de Koerden komen vanuit het noorden en de PMU zou vanuit het oosten komen. IS in Deir Ezzor betekent nog steeds een groot gevaar voor Irak.

IS had beter al deze manschappen naar het Al-Bab, T4 en Raqqa front kunnen sturen. Turkije faalt nu al bij Al-Bab, kan je nagaan wat IS kan doen met 5k man extra. En T4 zou sowieso zijn gevallen met een paar duizend strijders extra op dat front.

Het laat in ieder geval zien dat IS enorm veel strijders heeft. Veeeeel meer dan de geschatte 29k van de Amerikanen. Ik denk dat de Koerden met hun totaal van 200k er niet ver naast zaten (politie, soldaten aan de frontlinie, checkpoint bewakers, administratie gasten etc.).
  dinsdag 17 januari 2017 @ 10:30:33 #281
128271 Slayage
INFP
pi_168214629
quote:
2s.gif Op maandag 16 januari 2017 23:12 schreef no1uknow het volgende:
waarom stopt ISIS zoveel resources in Deir EzZor? Lijkt zo onlogisch gezien de andere fronten

edit: dit bedoel ik dus

maytham956 twitterde op maandag 16-01-2017 om 15:23:58 More than 14,000 #ISIS terrorists are participating in the offensive on #DeirEzZor.Only Syrian airstrikes are targeting #ISIS's locations. reageer retweet
sayed_ridha twitterde op dinsdag 17-01-2017 om 09:02:14 IS is being pushed out from north Raqqa, Iraq + east Aleppp towards the Syrian desert where it shares a very long frontline with Syrian Army reageer retweet
tweet reeks gaat verder, ze worden als het ware gedwongen om bepaalde keuzes te maken, omdat ze elders worden afgeknepen
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 17 januari 2017 @ 10:31:35 #282
128271 Slayage
INFP
pi_168214646
spanneeeeend

sayed_ridha twitterde op dinsdag 17-01-2017 om 08:52:31 No reinforcements are able to land in DeirEzzor via helicopters as previously done due to IS control over strategic Tharda Mt & hills reageer retweet
sayed_ridha twitterde op dinsdag 17-01-2017 om 08:50:03 Police, Airforce Intel and military security forces also take part in clashes against IS mainly inside the city reageer retweet
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 17 januari 2017 @ 10:36:08 #283
415051 Patrice_Consigny
pi_168214708
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 januari 2017 07:02 schreef Richestorags het volgende:

[..]

Deir Ezzor is op de lange termijn niet houdbaar: het veroveren kost ze veel manschappen en de Koerden komen vanuit het noorden en de PMU zou vanuit het oosten komen. IS in Deir Ezzor betekent nog steeds een groot gevaar voor Irak.

IS had beter al deze manschappen naar het Al-Bab, T4 en Raqqa front kunnen sturen. Turkije faalt nu al bij Al-Bab, kan je nagaan wat IS kan doen met 5k man extra. En T4 zou sowieso zijn gevallen met een paar duizend strijders extra op dat front.

Het laat in ieder geval zien dat IS enorm veel strijders heeft. Veeeeel meer dan de geschatte 29k van de Amerikanen. Ik denk dat de Koerden met hun totaal van 200k er niet ver naast zaten (politie, soldaten aan de frontlinie, checkpoint bewakers, administratie gasten etc.).
Die basis in Deir Al-Zor moet nu toch ook onderhand wel een onneembaar fort zijn lijkt me.
Je komt wel tot de deur maar dan?
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
  dinsdag 17 januari 2017 @ 10:41:42 #284
119995 no1uknow
pi_168214796
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 januari 2017 10:30 schreef Slayage het volgende:

[..]

sayed_ridha twitterde op dinsdag 17-01-2017 om 09:02:14 IS is being pushed out from north Raqqa, Iraq + east Aleppp towards the Syrian desert where it shares a very long frontline with Syrian Army reageer retweet
tweet reeks gaat verder, ze worden als het ware gedwongen om bepaalde keuzes te maken, omdat ze elders worden afgeknepen
Thanks!
  dinsdag 17 januari 2017 @ 10:46:05 #285
128271 Slayage
INFP
pi_168214846
quote:
2s.gif Op dinsdag 17 januari 2017 10:41 schreef no1uknow het volgende:

[..]

Thanks!
deze twitteraar is 1 van de beste om te volgen ;)
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 17 januari 2017 @ 11:27:03 #286
119995 no1uknow
pi_168215610
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 januari 2017 10:46 schreef Slayage het volgende:

[..]

deze twitteraar is 1 van de beste om te volgen ;)
Zat al in m'n tijdlijn maar had deze serie tweets niet gezien.
  dinsdag 17 januari 2017 @ 11:29:17 #287
119995 no1uknow
pi_168215667
Ik moet altijd hard lachen om deze tweets:

FSAPlatform twitterde op maandag 16-01-2017 om 10:37:30 #MAP || #Aleppo ProvinceDistribution of control across entire Aleppo province:26.35% Opposition13.43% Regime3… https://t.co/NAh2x4YoBs reageer retweet
Met dit soort plaatjes, zo van 'muh SAA heeft maar heel weinig gebied' :D





Deze ook:

FSAPlatform twitterde op maandag 19-12-2016 om 13:12:27 #Syria || #Aleppo ProvinceDivision of control in Aleppo Province, despite regime propaganda they only control 13%... https://t.co/hIjFR6Lrn6 reageer retweet
  dinsdag 17 januari 2017 @ 11:36:21 #288
128271 Slayage
INFP
pi_168215853
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2017 10:36 schreef Patrice_Consigny het volgende:

[..]

Die basis in Deir Al-Zor moet nu toch ook onderhand wel een onneembaar fort zijn lijkt me.
isis heeft iig een aardige deuk geslagen in dat fort.
Ik heb Hem niet uit vrees voor de hel noch uit liefde voor het paradijs gediend, want dan zou ik als de slechte huurling zijn geweest; ik heb hem veeleer gediend in liefde tot Hem en in verlangen naar Hem.
-Rabia Al-Basri
  dinsdag 17 januari 2017 @ 11:40:02 #289
437010 W.H.I.S.T.L.E
ILLUMINATI
pi_168215942
isis blijft proberen, blijft proberen, op een gegeven moment gaat de SAA in Deir Al-Zor breken.
Te vergelijken met inname Istanbul door FSM in 1453.
Zelfs assad fanboys op fok hebben geen strategie m.b.t. Deir Al-Zor. Enige wat ze bleren is bommen droppen uit vliegtuigen.
Dit geldt natuurlijk voor isis zelf ook in Al-Bab. Nog ff en Al-Bab is omsingeld door FSA.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  dinsdag 17 januari 2017 @ 12:36:26 #290
320368 Mathemaat
pi_168217112
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 januari 2017 07:02 schreef Richestorags het volgende:

IS had beter al deze manschappen naar het Al-Bab, T4 en Raqqa front kunnen sturen. Turkije faalt nu al bij Al-Bab, kan je nagaan wat IS kan doen met 5k man extra. En T4 zou sowieso zijn gevallen met een paar duizend strijders extra op dat front.

Het laat in ieder geval zien dat IS enorm veel str
Ik gok om manschappen vrij te maken en gezichtsverlies te voorkomen. En bovendien heeft YPG in Raqqa en Turkije in Al-Bab te veel vuurkracht om er enorme manschappen op af te sturen.
Croce e delizia cor. Misterioso, Misterioso altero, croce e delizia al cor.
  dinsdag 17 januari 2017 @ 16:26:06 #291
119995 no1uknow
pi_168222363
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2017 11:40 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
Zelfs assad fanboys op fok hebben geen strategie m.b.t. Deir Al-Zor. Enige wat ze bleren is bommen droppen uit vliegtuigen.
Dit geldt natuurlijk voor isis zelf ook in Al-Bab. Nog ff en Al-Bab is omsingeld door FSA.
Ik doe m'n best maar deze redenatie is echt niet te volgen.
  dinsdag 17 januari 2017 @ 17:14:04 #292
437010 W.H.I.S.T.L.E
ILLUMINATI
pi_168223529
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 januari 2017 16:26 schreef no1uknow het volgende:

[..]

Ik doe m'n best maar deze redenatie is echt niet te volgen.
wat isis met saa in deir doet, doet fsa met isis in bab.
Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend.
Ik ben geen robot.
niet bang voor ban
I stand with (the) Netherlands. w/
  dinsdag 17 januari 2017 @ 17:35:09 #293
446103 Bieselke
pi_168224060
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2017 17:14 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

wat isis met saa in deir doet, doet fsa met isis in bab.
Met dat verschil dat in Deir de aanvaller bommen kopt, in Al-bab de belegerde
  dinsdag 17 januari 2017 @ 17:40:14 #294
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_168224182
https://www.almasdarnews.(...)-deir-ezzor-airport/

Non-stop Russische en Syrische luchtaanvallen lijken toch effect te hebben. Ik kan niet wachten tot de PMU vanuit het oosten IS komt oprollen (ik hoop dat dat gebeurt).
  dinsdag 17 januari 2017 @ 17:43:34 #295
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_168224253
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2017 17:14 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:

[..]

wat isis met saa in deir doet, doet fsa met isis in bab.
Turkse propaganda :')
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  dinsdag 17 januari 2017 @ 17:55:17 #296
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168224572
Weer een jihadi-commandant gedroned in Idlib
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 17 januari 2017 @ 18:21:06 #297
365082 IPA35
Patriarch
pi_168225255
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2017 11:40 schreef W.H.I.S.T.L.E het volgende:
isis blijft proberen, blijft proberen, op een gegeven moment gaat de SAA in Deir Al-Zor breken.
Te vergelijken met inname Istanbul door FSM in 1453.
Zelfs assad fanboys op fok hebben geen strategie m.b.t. Deir Al-Zor. Enige wat ze bleren is bommen droppen uit vliegtuigen.
Dit geldt natuurlijk voor isis zelf ook in Al-Bab. Nog ff en Al-Bab is omsingeld door FSA.
Gebrekkige kennis van de geschiedenis?
"But the age of chivalry is gone; that of sophisters, economists, and calculators has succeeded, and the glory of Europe is extinguished forever."- Edmund Burke
  dinsdag 17 januari 2017 @ 18:30:52 #298
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_168225484
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  dinsdag 17 januari 2017 @ 19:27:18 #299
442139 Zahreddine
Hertog Van Alva
pi_168227273
One who deceives will always find those who allow themselves to be deceived.
- Niccolo Machiavelli, Chapter XVIII, Il Principe.
  dinsdag 17 januari 2017 @ 19:52:19 #300
119995 no1uknow
pi_168228160
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 januari 2017 17:40 schreef Richestorags het volgende:
https://www.almasdarnews.(...)-deir-ezzor-airport/

Non-stop Russische en Syrische luchtaanvallen lijken toch effect te hebben. Ik kan niet wachten tot de PMU vanuit het oosten IS komt oprollen (ik hoop dat dat gebeurt).
dat zou wel mooi zijn ja, maar de opmars van de PMU bij Al-Haqlaniyah ligt enigszins stil toch? Hoor daar al een tijdje niks meer over
  dinsdag 17 januari 2017 @ 19:55:22 #301
361671 Djibril
pi_168228276
Tiger force militie boekt winst in het oosten van Aleppo. Nog even en ze hebben Al-Bab omsingeld voordat Turken dat hebben kunnen doen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')