abonnement Unibet Coolblue
pi_167812177
Ik was natuurlijk ook net begonnen met het idealiseren van uitgerekend zijn in de zomer, toen ik daar abrupt weer mee moest stoppen. Elke andere UD is nu hoe dan ook kut, in mijn ogen.

En met bijna vijftig procent van alle verjaardagen die we hebben in de laatste drie maanden van het jaar, vind ik er nog eentje bij wel best een overwhelming idee.
Maar goed, als ik binnenkort zwanger blijk, boeit die hele UD me natuurlijk voor geen meter meer. :+.
Still a little bit of your face I haven't kissed.
  zondag 1 januari 2017 @ 18:52:51 #202
268038 kwakz0r
kwakveense
pi_167812315
quote:
1s.gif Op zondag 1 januari 2017 17:59 schreef twist02 het volgende:
Ja ik had ooit bedacht dat ik sowieso de maanden nov, dec en jan over zou willen slaan. Daarom (en om tig andere redenen) was ik ook zo ontzettend blij met onze timing. Maarja...

En zoiets plaatst dan alles wel meteen in perspectief, want na zo'n ervaring voelt het ergens zo stom om bezig te zijn met een eventuele UD :@

Ach, we hebben hopelijk nog 1-2 kansen daarvoor en we zien wel hoe we er tegen die tijd over denken.

Edit: zie nu de andere reacties pas. Ja dat is ook wel zo, maar leuk/fijn/handig/praktisch is anders. Het voelt vooral nogal dubbel op het moment, omdat ik eerder dus wel de 'luxe' had om er zo onbezorgd in te staan en nu niet meer ofzo...
Ik vond het als kind totaal niet vervelend om op 5 januari jarig te zijn, de maand december was een magische feestmaand.

Ik vind het nu ik zelf een kind heb pas vervelend, maar ik heb het idee dat dat er ook een beetje bij hoort als je eenmaal een kind hebt - geen zin meer om je eigen verjaardag te vieren, feestdagen die meer als gedoe dan leuk voelen.

Ik zou het er in elk geval nooit om laten.
Kwak
pi_167812465
quote:
1s.gif Op zondag 1 januari 2017 18:47 schreef DevilsAndDust het volgende:
Ik was natuurlijk ook net begonnen met het idealiseren van uitgerekend zijn in de zomer, toen ik daar abrupt weer mee moest stoppen. Elke andere UD is nu hoe dan ook kut, in mijn ogen.
Ja, dit dus, jij legt het een stuk duidelijker uit dan ik ;)

Natuurlijk kun je voor elke maand wel wat verzinnen waarom het niet 'uitkomt', maar de decembermaand is wat mij betreft wel het toppunt. En dat blijft zo, of je nu kind bent of niet, nog op school zit of niet, etc.
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_167812553
Ik wilde in 1e instantie niet in december uitgerekend zijn, maar nu ruim 2 jaar verder boeit me dat een stuk minder. Als er ooit maar een kind mag komen O+ Het blijft niet mn voorkeursdatum, maar ik ga het niet ontwijken. 2 jaar geleden deed ik die bewuste 2 maanden wel iets minder mn best, om niet in nov/dec uit te komen. Het werd toen januari :+
Je hebt toch ook kans dat als je in januari/februari uitgerekend bent, dat het kind eerder komt.
Ik zou de afgelopen keer in juli uitgerekend zijn en dat vond ik zelf wel leuk, ondanks dat we beide al in juli jarig zijn. Ik heb dat zelf wel als leuk & fijn ervaren, ondanks dat veel mensen op vakantie zijn op je verjaardag. Qua verlof leek het mij wel een fijne periode en qua avond/nacht voedingen ook. Ik heb het echt heel snel koud, dus de hele periode van oktober-maart lijkt me knudde in die zin :')
pi_167812640
Ik heb er bij nr 2 wel bewust over nagedacht dat ik nov-dec niet zo handig vond en eigenlijk oktober ook niet. En wanneer was ik uitgerekend juist ja oktober. (werd nog september) een kind laat zich nu eenmaal niet plannen want ze kunnen ook (veel) eerder of later komen dan de uitgerekende datum.
pi_167812720
Ik had het al vaker genoemd als het hierover ging, maar ik vond het juist zo fijn bij kind 1 om in de wintermaanden echt zo ondergedoken te zitten in babybubbel zonder dat ik me door mooi weer 'verplicht' voelde veel op pad te gaan. :+ en voordeel van decemberbaby is dat al kerstliedjes over kindeke geboren op aard opeens over jouw baby gaan. *)
  zondag 1 januari 2017 @ 19:10:42 #207
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_167812744
DaD en Twist, ik snap heel goed dat jullie zeggen 'het had de zomer moeten zijn'. Het is gewoon klote dat dat niet zo is :* In die zin is mijn verhaal heel stom en een beetje ontactisch. Sorry.

En december blijft ook gewoon het onhandigste. Nou ja. Conclusie: hopelijk is het gewoon heel snel weer raak.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_167815022
Lemijn, ik vond je bericht niet stom of ontactisch hoor ;) ieder z'n eigen overwegingen, toch?

Mja, ik merk dus dat ik het echt vooral met die decembermaand heb. Alles wat zwangerschapsgerelateerd is, maakt me sowieso niet uit, want dat is alleen dat ene jaar. En qua verjaardagen weet je het inderdaad nooit, omdat je vrijwel nooit op de UD bevalt.
En veel eerder bevallen kan uiteraard, maar om daar nu vanuit te gaan, gaat me dan weer te ver. Plus ik gok eerder op 42 weken gezien eerdere ervaringen :+
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_167815264
Wat fijn MLB!! Opluchting!

Wat grappig, ik ben dol op kerst en een kerstkindje lijkt me heerlijk en zo knus en gezellig. O+ Het lijkt mij juist heel bijzonder om bijv met kerst jarig te zijn, al die lampjes en je familie bij elkaar. Ik heb zelfs overwogen om rond kerst te trouwen want gezellig O+

Ik ken iemand die Tweede Kerstdag jarig is en kerst werd steevast daar gevierd en iedereen vond dat super en iemand die op oudjaarsdag jarig is en hen thuis is het op die dag een zoete inval.
En nee, ik zou die maanden zeker niet vermijden omdat ik zo dankbaar zou zijn als ik überhaupt zwanger raak. :@ Maar ik kan me wel voorstellen dat er mensen zijn/wanneer je al een kindje hebt, je die maanden wat minder hard je best doet. ;)
Dit, dat, alles.
pi_167815444
MLB, ik wals zo over je spoiler heen, die had ik even gemist, sorry! :o
Wat een fijn nieuws! Kan me voorstellen dat er een enorme last van je schouders valt dan! :* ^O^
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_167816710
MLB! Wat een fijn nieuws. Nu hoef je je niet meer druk te maken of je zwanger mag raken of niet. Houden ze de onrustige cellen wel de komende tijd extra in de gaten?

Ik ben zelf een decemberkind (30-12) en nooit problemen mee gehad. Altijd in de vakantie jarig en met hapjes hou ik rekening met de 'ik-heb-al-zo-veel-gegeten' mensen. Dwz minder taart inslaan en meer gezondere dingen maken/aanbieden.
Net wat Philo zegt: ik zou zooo dankbaar zijn als ik überhaupt zwanger raak dat een UD er helemaal niet meer toe doet. Al beval ik op een datum van een familielid kan me niks schelen. Er valt altijd een mouw aan te passen! Kan me wel voorstellen dat anderen daar anders over denken en dat mag ook zeker. Ik ben dan wat minder praktisch ingesteld of zo? Het lost zich vanzelf wel op.
pi_167819035
MLB, wat fijn van de goede uitslag!

Hier ook liever niet in december uitgerekend, maar ga er niet minder mijn best voor doen. Heb al uitgesproken dat we dus vast een sinterklaas of kerstkindje krijgen :P voor nu wil ik inderdaad gewoon graag zwanger zijn, dat heb je nu eenmaal niet voor het kiezen.
pi_167820933
De beste wensen voor 2017!

Hier wordt het spannend. Morgen of dinsdag testen en woensdag echo. Kijken hoe het ervoor staat. Als blijkt dat ik geen eisprong gehad heb dan gaan we over op 100 clomid. Of eerst een menstruatie opwekken

Want ik heb de 19e een positieve ovu test gehad maar bleek later dat er niks was geweest. En geen ei. Heb alleen de 28e ook een knal positieve ovu gehad en nu weet ik niet meer waar ik aan toe ben. Want dat was cyclusdag 21. Want ik neem aan dat morgen testen dan veel te vroeg is? De kliniek is woensdag pas weer bereikbaar of ik moet de gyn morgen bellen. Pff fijn die feestdagen tussendoor.
pi_167823164
Het allerbeste voor 2017 gewenst! Moge het maar veel (plakkende) tweede streepjes opleveren. :)

Hier door de drukke decembermaand even op een laag pitje. Ik zit zit eenxaantaldpo. Geen idee precies. Of we hebben het toevallig net op het juiste moment leuk gehad, of niet. We zien het wel.
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_167823952
voor iedereen de beste wensen en dat er maar veel dubbele streepjes komen!

ik werd afgelopen vrijdag ineens weer ongesteld. wat dus blijkbaar mijn 'reguliere' ongesteldheid is qua timing, behalve dan dat ik een extra ongesteldheid tussendoor had.

weird!

van de week maar weer wat nieuwe ovu testen inslaan en aankijken hoe de komende maand verloopt.
pi_167825075
De beste wensen voor 2017 iedereen :)

MLB wat fijn!

Twist en Dad helaas welkom terug, ik hoop dat jullie gauw met een plakker doorstromen naar Z&G!

Op naar veel tweede streepjes!
[i]And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.[/i]
I loved to discover how unique and strange humanity is. How we are all, deep down, nerdy weirdos.
pi_167827828
De beste wensen allemaal voor 2017 !

Ik ga MissladyBug achterna ik had gister ook een positieve ovulatie test en vandaag er gebruik van gemaakt. Ik zit nu officieel op het wachtbankje :@

Testen zijn van de action en vorige maand zaten ze ook precies goed O+



31-12 ochtend
1-1 ochtend
1-1 middag positief
2-1 middag

[ Bericht 11% gewijzigd door Aloria op 02-01-2017 13:49:11 ]
pi_167837357
http://www.cosmopolitan.n(...)ste-koppels-zwanger/

T is vast niet een heel geloofwaardig artikel, maar toch leuk!

Vanavond nog even gezellig maken voor de zekerheid Aloria? ;)
  Moderator maandag 2 januari 2017 @ 20:59:30 #219
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_167839226
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 december 2016 14:01 schreef Philomijn het volgende:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
goed, ik probeer dus een foto van mijn ovulatietesten te uploaden maar volgens mij gaat het niet helemaal goed... Nu voel ik me een nerd. Edit: inmiddels gefikst.

En ik had mobiel een hele post getypt maar toen ik eenmaal mijn foto wilde posten ging het mis. :')
Ik heb dus volgens mij mijn eisprong gespot. Vind het streepje van dag 12 wat dikker dan dag 13, wat vinden jullie? Ik blijf doortesten iig om eens te kijken hoe dit verloopt. Ben vandaag ook begonnen met tarwekiemolie slikken om eventuele innesteling te bevorderen.

Aloria weer terug... Heb je nog wel wat kunnen doen voor dag 15? :) Ik hoop dat het snel weer raak is voor jullie!

Nolita, die gedachten had ik ook toen ik bij de Rammelaars zat... En volgens mij reageerde Franny toen zelfs met de wijze woorden dat ze die gedachten zelfs had toen ze al een kind had. Ogen en neus dicht en springen denk ik maar!
Beetje late reactie maar dacht ik wil toch even je erop wijzen dat het met PCOS ook kan dat je positieve ovulatietesten hebt zonder dat je een eisprong hebt. Zo'n hele korte cyclus lijkt me namelijk erg onwaarschijnlijk na de lange cyclus die je hebt gehad, of slik je nu Clomid? Ook dan is de de eisprong eerder rond dag 22. Ik heb een keer een cyclus gehad van 100 dagen waarbij ik 3x een knal positieve ovulatietest had maar waarbij mijn lichaam niet tot een eisprong kwam. Je lichaam maakt dan namelijk wel meer LH aan maar het eitje springt dan toch niet. Ik hoop dat het bij jou niet zo is maar wel reëel om rekening mee te houden :)

Wat de verjaardagsdiscussie betreft: even los van het feit dat het mij echt niks kan schelen op welke datum ik een kindje zou krijgen (1 januari? Kom maar op!) is het totaal niet te plannen. Een vriendin was met de kerst uitgerekend, kindje kwam eind november. Als zij op eind januari had gemikt had het dus met de kerst kunnen komen. Mijn man zou in augustus geboren worden, kwam in juni. Ik heb het gevoel als ik om me heen kijk dat veel kinderen niet eens in de buurt van de UD geboren worden. Daar ga je dan met je planning :D
3 - 26 maart Thailand | 5 - 8 juli Dublin
pi_167841028
Vage cyclus evilaurian!

En Aloria wat een mooie testen!

Dank voor de info MaJo. Ik weet dat je geen eisprong kunt hebben maar wat kun je dan eigenlijk gefoold worden door die testen als ie zo positief is. Ik wacht het maar af... :@ Nog drie weken tot de volgende afspraak. Nog geen clomid.

Whiteflower heeft dus hetzelfde als jij MaJo. Positieve test maar geen ei. Heb je een echo gehad vandaag WF?

[ Bericht 7% gewijzigd door Philomijn op 02-01-2017 21:59:54 ]
Dit, dat, alles.
pi_167842219
Nee ik heb woensdagochtend de echo. Ik had deze maand 2 positieve ovulatietesten, ik wacht het gewoon af. We hebben het gezellig gemaakt rond die dagen en nu wachten.
  Moderator dinsdag 3 januari 2017 @ 09:24:23 #222
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_167849744
quote:
1s.gif Op maandag 2 januari 2017 21:37 schreef Philomijn het volgende:
Vage cyclus evilaurian!

En Aloria wat een mooie testen!

Dank voor de info MaJo. Ik weet dat je geen eisprong kunt hebben maar wat kun je dan eigenlijk gefoold worden door die testen als ie zo positief is. Ik wacht het maar af... :@ Nog drie weken tot de volgende afspraak. Nog geen clomid.

Whiteflower heeft dus hetzelfde als jij MaJo. Positieve test maar geen ei. Heb je een echo gehad vandaag WF?
Je wordt eigenlijk niet gefoold door die testen want je lichaam maakt zich daadwerkelijk klaar voor een eisprong, alleen vervolgens gebeurt dit niet en kan het een week later weer gebeuren. Frustrerend is het zeker!
3 - 26 maart Thailand | 5 - 8 juli Dublin
pi_167850581
Ik ben ongesteld geworden :), dus een cyclus van 42 dagen gehad. Op zich wel blij mee, er lijkt in ieder geval iets te herstellen nu eindelijk :). Hopelijk is de volgende cyclus weer wat korter en normaliseert het nu (of liever nog twee streepjes tuurlijk :P).

Heel eerlijk gezegd zou ik liever ook niet in december uitgerekend zijn, maar ik ga er niet omheen mikken verder. Uiteindelijk zou ik dolblij zijn met het verwachten van een kindje, in december uitgerekend of niet. En wat Majo ook al zegt, helemaal plannen lukt toch niet (gelukkig maar).
[i]And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.[/i]
I loved to discover how unique and strange humanity is. How we are all, deep down, nerdy weirdos.
pi_167851277
Fijn dat je cyclus zich lijkt te herstellen kirb, op naar 2 streepjes!

Gister was nod en ben nog niet ongesteld. Van de afgelopen 11 cyclussen is het maar 1 keer voorgekomen dat ik later dan nod ongesteld werd en dat was de vorige maand (toen was ik even heel beroerd). Nu voel ik me verder prima dus ben heel benieuwd of mijn lichaam mijn cyclus aan het verlengen is of dat ik aan het einde van de week mss wel kan gaan testen.
pi_167851453
Kirb, fijn dat er schot in lijkt te zitten! :Y

Nolita, spannend!

Hier vanmorgen een -zo goed als- negatieve zwangerschapstest; nooit gedacht dat ik daar nog eens blij mee zou zijn :')
Nu even afwachten hoe m'n lijf het verder oppikt, hopelijk snel weer m'n vertrouwde cyclus terug! :)
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_167851512
Kirb, dat klinkt wel goed. Zal je lichaam dan nu eindelijk richting een normale cyclus gaan? Ik ben het even vergeten, maar ben je ook al met ovulatietesten bezig? Of doen jullie het op de gok?

Nolita, spannend hoor! Ik duim voor twee streepjes voor jou.

Philo, ik hoop echt dat er een eitje gesprongen is! Maar wat Majo zegt: blijkbaar kan je lichaam je verschrikkelijk voor de gek houden.

Bekende testen Aloria! Die heb ik ook altijd. De streepjes zien er goed uit hoor. Succes met afwachten.

Gisteren contact gehad met Zwolle. We mogen 20 januari voor het eerste oriënterende gesprek komen. Dat is al heel snel! Super fijn :) ben benieuwd.
De ovulatietesten laten we nu maar los. Ik herken mijn eisprong sowieso wel, dus we proberen er toch elke keer nog maar gebruik van te maken.
pi_167851727
Fijn dat jullie zo gauw terecht kunnen Peacefull.

Wij gebruiken geen ovulatietesten, dit is zo'n beetje de eerste "cyclus" geweest sinds de prikpil is uitgewerkt eind februari :). Ik kijk het even aan nog, wie weet volgende maand een keertje met ovulatietesten aan de slag. Waar bestellen/kopen jullie deze?
[i]And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.[/i]
I loved to discover how unique and strange humanity is. How we are all, deep down, nerdy weirdos.
pi_167851842
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 januari 2017 11:27 schreef Kirb het volgende:
Fijn dat jullie zo gauw terecht kunnen Peacefull.

Wij gebruiken geen ovulatietesten, dit is zo'n beetje de eerste "cyclus" geweest sinds de prikpil is uitgewerkt eind februari :). Ik kijk het even aan nog, wie weet volgende maand een keertje met ovulatietesten aan de slag. Waar bestellen/kopen jullie deze?
zwangerenkids.nl :)
De dipstickvariant.
Ik vind ze heel fijn en duidelijk. En niet duur.
pi_167851996
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 januari 2017 11:32 schreef Missladybug het volgende:

[..]

zwangerenkids.nl :)
De dipstickvariant.
Ik vind ze heel fijn en duidelijk. En niet duur.
Ah thanks, zal daar eens kijken dan. Misschien een heel domme vraag hoor, maar wanneer begin je eigenlijk met die ovulatietesten... rond dag 10 van je cyclus ofzo? Of eerder richting 14?
[i]And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.[/i]
I loved to discover how unique and strange humanity is. How we are all, deep down, nerdy weirdos.
  dinsdag 3 januari 2017 @ 11:46:02 #230
149959 SQ
snelle trees
pi_167852156
http://www.ebay.co.uk/itm(...)&hash=item870fcd19a7

De meesten beginnen idd zo rond dag 10-11 als je geen regelmatige cyclus hebt :)
disclaimer
pi_167852408
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 januari 2017 11:46 schreef Stormqueen het volgende:
http://www.ebay.co.uk/itm(...)&hash=item870fcd19a7

De meesten beginnen idd zo rond dag 10-11 als je geen regelmatige cyclus hebt :)
Oh wauw da's een stuk goedkoper! Misschien dat ik die dan maar bestel, hoewel ik het ook nog niet zo serieus wil nemen ben ik toch nieuwsgierig :s).
[i]And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.[/i]
I loved to discover how unique and strange humanity is. How we are all, deep down, nerdy weirdos.
pi_167861242
Twist ik duim dat je snel je cyclus terug hebt!

Peacefull fijn dat jullie niet al te lang hoeven wachten op het oriënterende gesprek.
pi_167864827
Hoi iedereen!

Pasgeleden had ik hier een berichtje gepost, omdat mijn man en ik overwegen om aan kinderen te beginnen. We waren er alleen nog wat onzeker over. Tussen de feestdagen door hebben we het er heel veel over gehad en zijn eigenlijk tot de conclusie gekomen dat we het toch wel heel graag willen!
Ik heb hele berekeningen gemaakt i.v.m. werken en kinderopvang. Of we dat toch wel zouden kunnen dragen allemaal bij 1 kindje. En volgens mij zag het er aardig positief uit!

Ik ben 10 jaar aan de pil en we hebben besloten om hier nu alvast mee te stoppen. Zo kan ik 'ontpillen' en dan willen we rond april/mei stoppen met condooms. De voornaamste reden om tot dan te wachten is zodat ons kindje straks niet opeens in november/december geboren gaat worden. Is qua o.a. werk niet erg handig hihi.

Nu maar hopen dat het niet al te lang duurt om te ontpillen!
  Moderator dinsdag 3 januari 2017 @ 21:40:12 #234
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_167866352
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 januari 2017 20:50 schreef Dromertje23 het volgende:
Hoi iedereen!

Pasgeleden had ik hier een berichtje gepost, omdat mijn man en ik overwegen om aan kinderen te beginnen. We waren er alleen nog wat onzeker over. Tussen de feestdagen door hebben we het er heel veel over gehad en zijn eigenlijk tot de conclusie gekomen dat we het toch wel heel graag willen!
Ik heb hele berekeningen gemaakt i.v.m. werken en kinderopvang. Of we dat toch wel zouden kunnen dragen allemaal bij 1 kindje. En volgens mij zag het er aardig positief uit!

Ik ben 10 jaar aan de pil en we hebben besloten om hier nu alvast mee te stoppen. Zo kan ik 'ontpillen' en dan willen we rond april/mei stoppen met condooms. De voornaamste reden om tot dan te wachten is zodat ons kindje straks niet opeens in november/december geboren gaat worden. Is qua o.a. werk niet erg handig hihi.

Nu maar hopen dat het niet al te lang duurt om te ontpillen!
Succes met ontpillen en tof dat jullie ervoor gaan *O* Je weet wel dat de kans ontzettend klein is dat het in 1 ronde lukt? ;) Maar wie weet ben jij inderdaad een van de gelukkigen :)
3 - 26 maart Thailand | 5 - 8 juli Dublin
pi_167866957
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 januari 2017 21:40 schreef MaJo het volgende:

[..]

Succes met ontpillen en tof dat jullie ervoor gaan *O* Je weet wel dat de kans ontzettend klein is dat het in 1 ronde lukt? ;) Maar wie weet ben jij inderdaad een van de gelukkigen :)
Desalniettemin moet je er nooit voor gaan als het nog niet in je leven zou passen, met het idee dat het toch wel even duurt.
pi_167867412
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 januari 2017 21:40 schreef MaJo het volgende:

[..]

Succes met ontpillen en tof dat jullie ervoor gaan *O* Je weet wel dat de kans ontzettend klein is dat het in 1 ronde lukt? ;) Maar wie weet ben jij inderdaad een van de gelukkigen :)
Nee dat weten we hihi, maar we willen niet het 'risico' nemen dat het toch misschien wel in een keer zou lukken (want het zou wel kunnen). Vandaar dat we nog even condooms gebruiken.
pi_167868906
Welkom dromertje!
  Moderator dinsdag 3 januari 2017 @ 23:24:12 #238
7566 crew  MaJo
Mama van aapie
pi_167869340
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 januari 2017 22:01 schreef IsabellaMariaAnna het volgende:

[..]

Desalniettemin moet je er nooit voor gaan als het nog niet in je leven zou passen, met het idee dat het toch wel even duurt.
Dat is ook zo :Y zul je zien dat het juist dan wel snel raak is :D
3 - 26 maart Thailand | 5 - 8 juli Dublin
pi_167869431
Welkom dromertje, ( ik kreeg hetzelfde te horen, hier was de eerste echte ronde ook gelijk raak. is helaas niet goed afgelopen dat dan weer wel )

Hier de hele dag klodders servix slijm, ben vol goede moed dus,

Zondag positieve ovulatie, maandag er van genoten en vandaag is het eitje dan ook gesprongen vanwege al dat servix slijm ^O^

Als ik nu zwanger raak en het gaat goed is de uitgerekende datum de zelfde week als mijn miskraam, dat zou ik erg mooi en bijzonder vinden O+
pi_167873864
Dat klinkt goed Aloria! Duimen!

Dromertje hopelijk verloopt het ontpillen voorspoedig :)

Wij hebben besloten nog even te wachten met ovulatietesten en de boel nog even de boel te laten. Eerst maar eens zien hoe het vanzelf gaat :)
[i]And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.[/i]
I loved to discover how unique and strange humanity is. How we are all, deep down, nerdy weirdos.
  Moderator woensdag 4 januari 2017 @ 10:54:11 #241
382129 crew  Donna
pi_167873927
Haha zat vanochtend om 6 uur dat verhaal over cervix slijm te lezen. Jippie :P

Anyway. Ik neem vanaf nu ongeveer weer plaats op het wachtbankje. :)
pi_167874239
Welkom Dromertje!

Zou heel mooi zijn Aloria, als het gewoon raak is!
pi_167883325
Dat zou inderdaad bijzonder zijn aloria!

Donna succes op het wachtbankje!

Hier attendeerde mijn app mij vandaag erop dat ik mijn start van menstruatie nog moest invoeren, maar die is er dus nog niet! Verder geen duidelijk signalen, spannend vind ik het wel.
pi_167889018
Vanmorgen de echo gehad.
Slijm was Nu 8mm dik. . Waren kleine eitjes te zien. De grootste was 14 mm. Nu een bloeding opwekken. Want lijkt dat deze clomid ronde niks heeft opgeleverd. Mocht er na 10 dagen geen bloeding komen dan bellen. En dan weer met clomid 100 starten. Anders 13 jan test doen.

Ze zei wel omdat 1 eitje dan 14 mm was dat er zeker eeen kans was dat ik wel een eisprong gehad heb.. maar hier kon ze helaas niet meer duidelijk over geven.
pi_167892905
Spannend, zo'n volle wachtbank!
Ik zit er ook op, maar denk meer te wachten op mijn ongesteldheid ;)

Dat plannen, ik kan dat dus allemaal helemaal niet :') het komt als het komt... en ja, op mijn werk zou de zomer heel vervelend zijn bijvoorbeeld, en nee, dat is dus lekker niet mijn probleem :) wat dat betreft is loondienst wel fijn, alles is goed geregeld!
Qua verjaardagen is januari en juni heel druk hier, en ik heb er gewoon 1 bijgepropt in januari :D echt, dat is zo'n bijzaak uiteindelijk.
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_167899274
Zonet met de eerste van de 10 tabletten Provera begonnen. Hopelijk werk het snel op, dan kan ik weer beginnen met clomid.
  donderdag 5 januari 2017 @ 15:05:33 #247
112156 Debsterr
Dino inventor
pi_167902547
quote:
0s.gif Op woensdag 4 januari 2017 18:17 schreef Nolita het volgende:
Dat zou inderdaad bijzonder zijn aloria!

Donna succes op het wachtbankje!

Hier attendeerde mijn app mij vandaag erop dat ik mijn start van menstruatie nog moest invoeren, maar die is er dus nog niet! Verder geen duidelijk signalen, spannend vind ik het wel.
En nog steeds niets? Spannennnnd!

Ik snap weer niks van mijn lijf deze ronde. Ongesteld geweest, dag of 3/4 niks en toen weer bloedingen. Misschien toch maar eens een doorverwijzing vragen voor een grondige check-up. Blijf af en toe bloedingen tussen menstruaties in houden en ook snel na de seks dat ik bloedingen heb.
Once in a while, I just wanna dance and feel good
pi_167904484
quote:
17s.gif Op donderdag 5 januari 2017 15:05 schreef Debsterr het volgende:

[..]

En nog steeds niets? Spannennnnd!

Ik snap weer niks van mijn lijf deze ronde. Ongesteld geweest, dag of 3/4 niks en toen weer bloedingen. Misschien toch maar eens een doorverwijzing vragen voor een grondige check-up. Blijf af en toe bloedingen tussen menstruaties in houden en ook snel na de seks dat ik bloedingen heb.
Hoe lang geleden heb jij een uitstrijkje gehad ( of niet ) ? Dit waren de vragen die ik kreeg bij mijn uitstrijkje namelijk ! Bloeden na de sex tussen door bloeden. Niet om rauw op je dak te vallen maar hier gaan alarm belletjes rinkelen bij mij als ik dit nu zo lees.
pi_167904585
quote:
17s.gif Op donderdag 5 januari 2017 15:05 schreef Debsterr het volgende:

[..]

En nog steeds niets? Spannennnnd!

Ik snap weer niks van mijn lijf deze ronde. Ongesteld geweest, dag of 3/4 niks en toen weer bloedingen. Misschien toch maar eens een doorverwijzing vragen voor een grondige check-up. Blijf af en toe bloedingen tussen menstruaties in houden en ook snel na de seks dat ik bloedingen heb.
Het klinkt niet heel erg normaal Debsterr. Een keertje kan natuurlijk voor komen, maar met regelmaat? Toch even laten checken denk ik!
pi_167904658
Oei, ik wil je ook niet onnodig druk laten maken maar ik zou zsm een afspraak maken. :@ :*
Dit, dat, alles.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')