abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_166644910
Bij de snackbar bestel ik altijd een kwekkerboom kroket. Heel lekker en lichter van kleur dan de normale kroket. Maar geen idee wat de vulling is. Als ik het google krijg ik alleen maar het merk kwekkeboom uit de supermarkt, maar dat bedoel ik dus niet. Iemand enig idee wat er in de vulling zit? 😅
pi_166644937
Kssstt niet zo kittig!
  maandag 14 november 2016 @ 10:44:19 #3
233495 LPFAN
<3 Linkin Park
pi_166645049
Schop CUL
Kom een kijkje nemen op onze facebookpagina van Stichting Queri.
https://www.facebook.com/thuiszorgvoordieren/
pi_166645405
quote:
1s.gif Op maandag 14 november 2016 10:34 schreef Guinevere1 het volgende:
Bij de snackbar bestel ik altijd een kwekkerboom kroket. Heel lekker en lichter van kleur dan de normale kroket. Maar geen idee wat de vulling is. Als ik het google krijg ik alleen maar het merk kwekkeboom uit de supermarkt, maar dat bedoel ik dus niet.
Hoezo bedoel je dat niet? Dat is hetzelfde merk. Of denk je dat Kwekkeboom aan de snackbar andere kroketten verkoopt dan aan de supermarkt?
pi_166645685
quote:
5s.gif Op maandag 14 november 2016 11:08 schreef k_man het volgende:

[..]

Hoezo bedoel je dat niet? Dat is hetzelfde merk. Of denk je dat Kwekkeboom aan de snackbar andere kroketten verkoopt dan aan de supermarkt?
Dit dus.
Bij de frituur warmen ze bij wijze van de kroketten welke jij in de winkel kan kopen alleen maar op.

Of dacht je dat ze die daar zelf maken :') ?
U MAD?
pi_166645940
Water, bloem en boter.

Maar als je kroketten nou zo lekker vindt, waarom probeer je dan niet eens een echte lekkere rundvleeskroket?
Niet uniek en zeker geen sneeuwvlok!
pi_166646297
Ik vind de FEBO-kroketten veel lekkerder, vooral kalfs.
Protège moi de mes désirs.
pi_166646401
Ik hou van Van Dobben maar elke snackbar hier heeft Kwekkeboom ;(
Bij een lunchtentje stond er Van Dobben op de menukaart. Bleken het ook Kwekkeboom te zijn :(
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_166646536
quote:
1s.gif Op maandag 14 november 2016 12:16 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik hou van Van Dobben maar elke snackbar hier heeft Kwekkeboom ;(
Bij een lunchtentje stond er Van Dobben op de menukaart. Bleken het ook Kwekkeboom te zijn :(
Is toch gewoon hetzelfde bedrijf waar ze vandaan komen?
  maandag 14 november 2016 @ 12:32:58 #10
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_166646702
quote:
0s.gif Op maandag 14 november 2016 12:24 schreef Coritchando het volgende:

Is toch gewoon hetzelfde bedrijf waar ze vandaan komen?
Zelfde eigenaar ja. (Van Geloven van Mora en die is dan weer eigendom van McCain).
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 14 november 2016 @ 12:39:10 #11
303802 nogeenoudebekende
The future is shit...
pi_166646814
In een kroket zit ragout.
And so is the past
  maandag 14 november 2016 @ 13:10:24 #12
166390 shifto
Kirby Shizzle
pi_166647380
Ja.

Bron: certified kroket expert.
Thinking about thinking of you.
pi_166647390
quote:
0s.gif Op maandag 14 november 2016 12:32 schreef golfer het volgende:

[..]

Zelfde eigenaar ja. (Van Geloven van Mora en die is dan weer eigendom van McCain).
Eh, nee?
Beiden eigendom van Royaan bv toch?

Royaan gaat wel een en ander aan Van Geloven verkopen staat me bij, maar dat loopt nog.

En McCain is geen eigenaar van Van Geloven, slechts de grootste aandeelhouder ;)

[ Bericht 13% gewijzigd door Coritchando op 14-11-2016 13:17:50 ]
  maandag 14 november 2016 @ 13:12:57 #14
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_166647424
Overnames :')
Als ik een goede kroket had konden ze het vergeten.
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_166647493
kwekkeboom heeft slagroom in hun 'Croquet'
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
pi_166647634
quote:
0s.gif Op maandag 14 november 2016 13:16 schreef Jordy-B het volgende:
kwekkeboom heeft slagroom in hun 'Croquet'
Dat klinkt nogal dubbelzinnig... :P
pi_166647734
quote:
11s.gif Op maandag 14 november 2016 13:23 schreef k_man het volgende:

[..]

Dat klinkt nogal dubbelzinnig... :P
Ze vullen kroketten, geen soezen. :{

Maar de slagroom verklaart wellicht het best wel grote smaakverschil.

Persoonlijk vind ik de kwekkeboom-kroket daardoor minder lekker dan de gewone kroket.
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
  maandag 14 november 2016 @ 13:33:39 #18
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_166647863
quote:
0s.gif Op maandag 14 november 2016 13:11 schreef Coritchando het volgende:

Eh, nee?
Beiden eigendom van Royaan bv toch?

Royaan gaat wel een en ander aan Van Geloven verkopen staat me bij, maar dat loopt nog.

En McCain is geen eigenaar van Van Geloven, slechts de grootste aandeelhouder ;)
https://www.businessinsid(...)se-frietreus-mccain/
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_166648478
quote:
0s.gif Op maandag 14 november 2016 12:24 schreef Coritchando het volgende:

[..]

Is toch gewoon hetzelfde bedrijf waar ze vandaan komen?
Betekent niet dat het product hetzelfde is.
Muntendrop en boerderijdrop is ook allebei van Venco maar is ook niet hetzelfde.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
pi_166648729
quote:
En hoe zit het met de Kwekkeboom bakkerijen dan?
  maandag 14 november 2016 @ 14:19:21 #21
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_166648795
quote:
1s.gif Op maandag 14 november 2016 12:16 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik hou van Van Dobben maar elke snackbar hier heeft Kwekkeboom ;(
Bij een lunchtentje stond er Van Dobben op de menukaart. Bleken het ook Kwekkeboom te zijn :(
Zit nauwelijks verschil tussen.

Ingrediënten Van Dobben rundvleescroquetten:
Water, tarwebloem, 14% gekookt rundvlees, plantaardige oliën (palm, raap), 3% roomboter (bevatmelk), runderbouillon, groenten, in wisselende volgorde (ui, sojabonen, tomaten puree, wortel, prei, knoflook), zout, gelatine (rund), aroma (bevat soja), lupinemeel, gistextract, tarwezetmeel, gist, verdikkingsmiddelen (guarpitmeel, E466), emulgatoren (E450, E451), kruiden en specerijen, maltodextrine, gebrande suiker.

Ingrediënten Kwekkeboom rundvleeskroketten:
Ingrediënten: water, tarwebloem, 10% gekookt rundvlees, plantaardige oliën (palm, raapzaad), slagroom (melk), zout, zetmeel (tarwe, aardappel), gelatine (rund), kruiden en specerijen (bevat selderij), lupinemeel, sojasaus (water, sojabonen, zetmeel (tarwe), zout), ui, verdikkingsmiddelen (E466, guarpitmeel, E407), aroma (bevat: soja, tarwe, selderij), smaakversterkers (E621), gistextract, gist, glucose, gehydroliseerd plantaardig eiwit (tarwe), stabilisatoren (E451, E450), maltodextrine, ui (gedroogd), voedingszuren (melkzuur), plantaardig eiwit, gebrande suikerstroop, antioxidanten (E301), groente extract.

Verschil inderdaad die slagroom bij Kwekkeboom in de salpicon.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  maandag 14 november 2016 @ 14:21:37 #22
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_166648836
quote:
5s.gif Op maandag 14 november 2016 14:15 schreef k_man het volgende:

En hoe zit het met de Kwekkeboom bakkerijen dan?
Geen idee of die ook zijn overgenomen of dat het alleen de frituurdivisie betreft.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_166648969
quote:
0s.gif Op maandag 14 november 2016 14:19 schreef golfer het volgende:
Verschil inderdaad die slagroom bij Kwekkeboom in de salpicon.
En anderhalf keer zoveel vlees bij Van Dobben.
  maandag 14 november 2016 @ 18:47:41 #24
241690 kibo
Semper Fidelis
pi_166653875
Naar mijn mening zijn zowel de K als de vD kroket zwaar overhyped.
En van dat ambachtelijke imago blijft ook weinig over wanneer je die ingredientlijst ziet.
Doe mij maar een Febo kroket. *O*
  maandag 14 november 2016 @ 19:29:21 #25
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_166654812
Het blijven fabriekskroketten, de vulling is een pasta met teveel bloem, nodig voor de machinale verwerking. Een mooie handgemaakte kroket is een ragout met een korstje.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_166656220
quote:
0s.gif Op maandag 14 november 2016 18:47 schreef kibo het volgende:
Naar mijn mening zijn zowel de K als de vD kroket zwaar overhyped.
En van dat ambachtelijke imago blijft ook weinig over wanneer je die ingredientlijst ziet.
Doe mij maar een Febo kroket. *O*
Is die wel ambachtelijk dan?
pi_166656314
quote:
0s.gif Op maandag 14 november 2016 18:47 schreef kibo het volgende:
Naar mijn mening zijn zowel de K als de vD kroket zwaar overhyped.
En van dat ambachtelijke imago blijft ook weinig over wanneer je die ingredientlijst ziet.
Doe mij maar een Febo kroket. *O*
Febo kroket :')
Want die staan ze achter de klep wel vers te rollen :')
U MAD?
pi_166656591
quote:
1s.gif Op maandag 14 november 2016 20:24 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Febo kroket :')
Want die staan ze achter de klep wel vers te rollen :')
Zelfs Johannes van Dam was dol op de Febo-kroket.
  maandag 14 november 2016 @ 20:38:49 #29
256666 leeell
I know you're lonely
pi_166656705
quote:
1s.gif Op maandag 14 november 2016 20:24 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Febo kroket :')
Want die staan ze achter de klep wel vers te rollen :')
Niet weten :')
Op maandag 1 oktober 2012 18:45 schreef Chocolatebear het volgende:
Zei de man, terwijl hij een shaggie opstak en het gas open trok van zijn Tomos.
  maandag 14 november 2016 @ 20:40:09 #30
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_166656750
quote:
7s.gif Op maandag 14 november 2016 20:34 schreef k_man het volgende:


Zelfs Johannes van Dam was dol op de Febo-kroket.
Nee. Die gaf de voorkeur aan die van Holtkamp. :9
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_166656943
ik bestel altijd gewoon een kroket. krijg je hier een draadjesvlees kroket, prima.
welk merk? dat interesseert me dan niet.
pi_166656950
Toch blijft Dobben anders smaken. Een lekker kleine mollige kroket met een heerlijke ragout en bros korstje O+

Holtkamp nog steeds niet geproefd helaas. Het houdt me tegen dat het 2 tot 3x zo duur is.
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  maandag 14 november 2016 @ 20:48:56 #33
421090 Zelfscanner
BONUSKAART: 2916420051893
pi_166657059
Krokettendiscussie *O*

De AH kroket is ook erg lekker. En dan vooral de kipsate. Maar toen ontploften ze ofzo. Nu de lidl kroket in huis. Die zijn ook goddelijk. (Sla de zuurkoolkroket wel even over)
De kassamiep laten scannen is silver maar zelfscannen is goud!
pi_166657239
quote:
1s.gif Op maandag 14 november 2016 20:24 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

Febo kroket :')
Want die staan ze achter de klep wel vers te rollen :')
Worden dacht ik vers aangeleverd vanuit de fabriek, ipv diepgevroren.
.
pi_166657340
quote:
1s.gif Op maandag 14 november 2016 20:54 schreef Fer het volgende:

[..]

Worden dacht ik vers aangeleverd vanuit de fabriek, ipv diepgevroren.
Inderdaad, Febo-kroketten worden niet ingevroren. En zijn de lekkerste.
Protège moi de mes désirs.
pi_166666755
quote:
1s.gif Op maandag 14 november 2016 20:40 schreef golfer het volgende:

[..]

Nee. Die gaf de voorkeur aan die van Holtkamp. :9
Het één sluit het ander niet uit. Er zijn diverse artikelen en filmpjes waarin hij bij de Febo smikkelt. :)

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 15-11-2016 11:24:45 ]
  Moderator dinsdag 15 november 2016 @ 13:10:28 #37
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_166668984
quote:
1s.gif Op maandag 14 november 2016 19:29 schreef Pietverdriet het volgende:
Het blijven fabriekskroketten, de vulling is een pasta met teveel bloem, nodig voor de machinale verwerking. Een mooie handgemaakte kroket is een ragout met een korstje.
Precies, voor machinaal gemaakte kroketten moeten veel hulpstoffen worden toegevoegd om het rollen mogelijk te maken. Tenminste, dat is wat de lokale cafetaria-eigenaar hier zegt (die zelf zijn kroketten draait, zo'n 10 verschillende soorten)

Maar dat neemt niet weg dan een Van Dobben of Kwekkeboom kroket misschien al stukken beter smaakt dan de Euroshopper kroket :)
Kranplätze müssen verdichtet sein
pi_166670099
quote:
1s.gif Op maandag 14 november 2016 19:29 schreef Pietverdriet het volgende:
Het blijven fabriekskroketten, de vulling is een pasta met teveel bloem, nodig voor de machinale verwerking. Een mooie handgemaakte kroket is een ragout met een korstje.
Één van de moeilijkste dingen om te maken in de NL keuken.

Maar ik wil het wel een keertje proberen nog.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  Moderator dinsdag 15 november 2016 @ 14:15:36 #39
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_166670257
Die van Holtkamp vind ik de lekkerste.

Er zit hier achter ons kantoor een horeca-school, waar ze zelf kroketten maken die dan tijdens de lunch verkocht worden aan mensen die in het bijbehorende eetcafé komen lunchen. Die kroketten zijn vaak ook lekker van smaak, maar de uniformiteit van smaak, vorm en omvang wil nog wel eens afwezig zijn. :').
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  dinsdag 15 november 2016 @ 14:57:22 #40
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_166670944
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 november 2016 14:04 schreef sirdanilot het volgende:


Één van de moeilijkste dingen om te maken in de NL keuken.

Maar ik wil het wel een keertje proberen nog.
Valt op zich wel mee als je je netjes aan het recept van Holtkamp houdt.
Hier is zijn recept voor overheerlijke garnalen-croquetten:

Maar natuurlijk kan je de garnalen vervangen door sudderrundvlees, draadjesvlees of kalfsvlees.
De basis van de salpicon en de omhulling blijft hetzelfde.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  dinsdag 15 november 2016 @ 15:03:48 #41
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_166671050
quote:
1s.gif Op maandag 14 november 2016 12:07 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
Ik vind de FEBO-kroketten veel lekkerder, vooral kalfs.
De kalfsvleeskroket van de FEBO :9~ :9~

denk alleen niet dat ik er ooit één nuchter heb gegeten, dus helemaal objectief ben ik niet
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_166674914
quote:
10s.gif Op dinsdag 15 november 2016 15:03 schreef fathank het volgende:

[..]

De kalfsvleeskroket van de FEBO :9~ :9~

denk alleen niet dat ik er ooit één nuchter heb gegeten, dus helemaal objectief ben ik niet
Doen! ;)
(Wel vers laten bakken.)
Protège moi de mes désirs.
pi_166684787
De lekkerste Croquetten haal ik altijd bij Holtkamp:

http://www.patisserieholtkamp.nl/nl/croquetten

Heerlijk :)
pi_166685008
quote:
14s.gif Op dinsdag 15 november 2016 14:57 schreef golfer het volgende:

[..]

Valt op zich wel mee als je je netjes aan het recept van Holtkamp houdt.
Hier is zijn recept voor overheerlijke garnalen-croquetten:

Maar natuurlijk kan je de garnalen vervangen door sudderrundvlees, draadjesvlees of kalfsvlees.
De basis van de salpicon en de omhulling blijft hetzelfde.
Ik vind dit niet meevallen, eerlijk gezegd. Wat een werk zeg ! :o

Maar misschien ga ik het wel een keer proberen. Maar daar trek ik dan een hele middag voor uit, minstens.

Eerst al die garnalen pellen, dan de ragout maken volgens exact recept, dan nog al die dingen lopen rollen, pff....

Denk dat ik het met stoofvlees maak ipv met garnalen want ik ben maar een student en hollandse garnalen zijn nogal prijzig. Volgens mij waren ze dit jaar zelfs nog duurder dan normaal.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_166686390
De beste kroket blijft toch wel de Valuas kroket.

Www.valuaskroket.nl

Enkele PLUS winkels in de buurt van Venlo kun je ze op de vriesafdeling krijgen. Ritje wel waard.

Verder nog wat adresjes in den lande waar je ze kan krijgen, meestal restaurants of lunchrooms.

Van gewoon normale fabriekskroketten heb ik t liefste Ad van Geloven 20%.
pi_166686435
quote:
0s.gif Op maandag 14 november 2016 18:47 schreef kibo het volgende:
Naar mijn mening zijn zowel de K als de vD kroket zwaar overhyped.
En van dat ambachtelijke imago blijft ook weinig over wanneer je die ingredientlijst ziet.
Doe mij maar een Febo kroket. *O*
V&D is dicht.
pi_166711164
Kwekkeboom kaaskroket :9

De enige lekkere vegetarische kroket.. Vind ik :)
Leftist Vegan Long Haired Witch
Revolutionary Anarchist
No material girl, No extremist, Critical Thinker.
XXX Straight Edge XXX
  donderdag 17 november 2016 @ 12:18:21 #48
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_166711241
quote:
14s.gif Op dinsdag 15 november 2016 14:57 schreef golfer het volgende:

[..]

Valt op zich wel mee als je je netjes aan het recept van Holtkamp houdt.
Hier is zijn recept voor overheerlijke garnalen-croquetten:

Maar natuurlijk kan je de garnalen vervangen door sudderrundvlees, draadjesvlees of kalfsvlees.
De basis van de salpicon en de omhulling blijft hetzelfde.
Zou toch echt een bouillon trekken van garnalenschalen voor de salpicon van garnalenkroketten en een rundvleesbouillon voor je draadjesvlees kroket.
Maar voor de rest is het hetzelfde.
Kroketten kan je idd verder overal van maken, of het nu een kaasragout of kippenragout is. Mossels of garnalen. Ooit eens zuurkoolstampot kroket gegeten, heerlijke variatie.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  donderdag 17 november 2016 @ 12:19:31 #49
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_166711262
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 november 2016 14:04 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Één van de moeilijkste dingen om te maken in de NL keuken.

Maar ik wil het wel een keertje proberen nog.
Is niet moeilijk, wel wat werk en precies het recept volgen, zoals trouwens bij alle banketbakkersrecepten,
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Moderator donderdag 17 november 2016 @ 12:21:00 #50
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_166711288
quote:
1s.gif Op donderdag 17 november 2016 12:18 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Zou toch echt een bouillon trekken van garnalenschalen voor de salpicon van garnalenkroketten en een rundvleesbouillon voor je draadjesvlees kroket.
Maar voor de rest is het hetzelfde.
Kroketten kan je idd verder overal van maken, of het nu een kaasragout of kippenragout is. Mossels of garnalen. Ooit eens zuurkoolstampot kroket gegeten, heerlijke variatie.
De snackbar hier maakt ze zelfs van bloedworst
Kranplätze müssen verdichtet sein
  donderdag 17 november 2016 @ 12:24:47 #51
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_166711352
quote:
0s.gif Op donderdag 17 november 2016 12:21 schreef derLudolf het volgende:

[..]

De snackbar hier maakt ze zelfs van bloedworst
Volgende keer dat je zuurkoolstamppot overhoud, of een andere stamppot, paar blaadjes gelatine smelten en deze door de nog warme stampot roeren. Verder Af laten koelen en er worstjes van rollen, paneren en 24 uur op laten stijven in de koelkast, frituren, zuurkoolstamp restjes smaakten nog nooit zo lekker.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_166711460
Je kunt inderdaad vrijwel van alles kroketten maken, zelfs zoete exemplaren.
Ik heb hier daarvoor het Krokettenboek van Johannes van Dam, boordevol tips en recepten:



There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  donderdag 17 november 2016 @ 12:32:53 #53
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_166711482
quote:
3s.gif Op donderdag 17 november 2016 12:31 schreef golfer het volgende:
Je kunt inderdaad vrijwel van alles kroketten maken, zelfs zoete exemplaren.
Ik heb hier daarvoor het Krokettenboek van Johannes van Dam, boordevol tips en recepten:

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Wat een hoer was van Dam toch eigenlijk.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_166711564
De speculaaskroket was super vies. :+
Protège moi de mes désirs.
  vrijdag 18 november 2016 @ 07:39:09 #55
366512 BakkieDoen
Lekker tjoffie drinken....
pi_166729073
Ik vind het meelballen, van Dobben én Kwekkeboom. En ik kom ook altijd zo'n vies stuk vet tegen als ik er in bijt, bah....
Zelfgemaakt is natuurlijk helemaal geweldig, maar die vind je meestal niet bij de doorsnee friettent.
Kern van de Sligro vind ik best lekker.
pi_166737102
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 november 2016 07:39 schreef BakkieDoen het volgende:
Ik vind het meelballen, van Dobben én Kwekkeboom. En ik kom ook altijd zo'n vies stuk vet tegen als ik er in bijt, bah....
Zelfgemaakt is natuurlijk helemaal geweldig, maar die vind je meestal niet bij de doorsnee friettent.
Kern van de Sligro vind ik best lekker.
In Amersfoort bij Van Gogh :Y
Somebody that I used to know
  vrijdag 18 november 2016 @ 16:15:01 #57
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_166737126
quote:
2s.gif Op vrijdag 18 november 2016 16:13 schreef Postbus100 het volgende:

[..]

In Amersfoort bij Van Gogh :Y
De friet is daar goed, heel goed zelfs, wist niet dat ze ook de snacks zelf maken,
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_166737149
quote:
1s.gif Op vrijdag 18 november 2016 16:15 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

De friet is daar goed, heel goed zelfs, wist niet dat ze ook de snacks zelf maken,
http://vangoghfrites.nl/amersfoortse-kroket/
Alsjeblieft, alle info.
Somebody that I used to know
  vrijdag 18 november 2016 @ 16:19:48 #59
366512 BakkieDoen
Lekker tjoffie drinken....
pi_166737221
quote:
Krijg meteen zin in kroketten :9
  Moderator vrijdag 18 november 2016 @ 17:04:38 #60
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_166737992
quote:
0s.gif Op vrijdag 18 november 2016 16:19 schreef BakkieDoen het volgende:

[..]

Krijg meteen zin in kroketten :9
Maakt zelf zijn kroketten, gehaktballen, eierballen, hamburgers en bamischijven :Y

http://www.cafetariaprinsen.nl/
Kranplätze müssen verdichtet sein
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')