Shit... Ik probeer dit es te checken volgende week vrijdag, dan passeer ik Geers opnieuw. 'k Hou je op de hoogtequote:Op maandag 7 november 2016 15:19 schreef mckroket het volgende:
Maar met een houdbaarheidsdatum tot in november... Heel raar. Andere soorten bier waren wel tot ergens in 2017 houdbaar. Lekker een oude batch gekregen dus.
De hopduvel heeft trillium staanquote:Op maandag 7 november 2016 18:53 schreef Seul het volgende:
[..]
Shit... Ik probeer dit es te checken volgende week vrijdag, dan passeer ik Geers opnieuw. 'k Hou je op de hoogte
Nice. Dat is de enige die ik gemist heb uit het rijtje, en dat schijnt nou juist degene te zijn die helemaal mijn smaak isquote:Op maandag 7 november 2016 15:27 schreef CaLeX het volgende:
Van het weekend HJA/2 opengetrokken.
Lekker biertje hoor
Klinkt best okéquote:Op zondag 6 november 2016 20:05 schreef MCH het volgende:
En gisteren had ik deze:
[ afbeelding ]
Bizar romig, had alleen wat meer kers verwacht.
Heel goed, Kees moet blijven verkopen! Heb in hem geïnvesteerd en wil wel m'n geld terugquote:Op maandag 7 november 2016 11:08 schreef Seul het volgende:
Weet hier iemand eventueel nog een online adresje voor (oudere) Kees bieren?.. Zoek vnl. oudere Barrel Projects, Caramel Fudge stout,... Thx.
Wel te absurd qua prijs natuurlijk (en de glazen sneuvelen ook vrij vlot hier), maar goed het staat weer leuk in Untappedquote:Op maandag 7 november 2016 21:40 schreef Piet__Piraat het volgende:
Nice. Dat is de enige die ik gemist heb uit het rijtje, en dat schijnt nou juist degene te zijn die helemaal mijn smaak is
Eergisteren nog zo'n glas aan diggelen laten vallen.quote:Op dinsdag 8 november 2016 09:47 schreef CaLeX het volgende:
[..]
Wel te absurd qua prijs natuurlijk (en de glazen sneuvelen ook vrij vlot hier), maar goed het staat weer leuk in Untapped
Nee, al mijn bestellingen waren goed verpakt..quote:Op dinsdag 8 november 2016 11:08 schreef kanovinnie het volgende:
Online bier bestellen... nooit last van flesjes die stuk gaan?
bij ipas check ik het tegenwoordig altijdquote:Op maandag 7 november 2016 18:53 schreef Seul het volgende:
[..]
Shit... Ik probeer dit es te checken volgende week vrijdag, dan passeer ik Geers opnieuw. 'k Hou je op de hoogte
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Nja valt goed mee... Bij Etre Gourmet zondag bestelling geplaatst, wordt morgen geleverd...quote:Op dinsdag 8 november 2016 13:08 schreef Tism het volgende:
Het nadeel wat mij betreft van online bestellen is het lange wachten op de bestelling..
www.speciale-bieren.comquote:Op dinsdag 8 november 2016 14:34 schreef Seul het volgende:
Haha - welke webshop was dat, Sheffield?.. Een bananendoos...
Neen, want zuur.quote:Op dinsdag 8 november 2016 15:08 schreef srapnel het volgende:
Kinky Berry?
Smaakt dat een beetje zoals een Belgische Kriek?
Belle Vue?
Kun je laten staan, niet lekkerquote:Op dinsdag 8 november 2016 15:08 schreef srapnel het volgende:
Kinky Berry?
Smaakt dat een beetje zoals een Belgische Kriek?
Belle Vue?
Die hadden wel een vrij idioot assortiment toen ze nieuw waren. Seizoenen enzoquote:Op dinsdag 8 november 2016 15:09 schreef Sheffield het volgende:
[..]
www.speciale-bieren.com
Opzich mooie prijzen en assortiment, maar onhandige website. Toen hebben ze de website aangepast, maar kort daarna is de website helemaal verdwenen.
En ze hadden redelijk slechte recensies qua service, verpakking etc.quote:Op dinsdag 8 november 2016 16:42 schreef Saind het volgende:
[..]
Die hadden wel een vrij idioot assortiment toen ze nieuw waren. Seizoenen enzo
Ik vond juist van wel trouwens.quote:
Enige wat ik op heb dat die suggestie wekt is van To Ol - You shall nut pass. Hazelnoot kwam er echter niet heel mooi uit, naar mijn mening. Eerder beroerd, zeg maar.quote:Op dinsdag 8 november 2016 16:56 schreef MCH het volgende:
Mijn vriendin houdt van hazelnoot en is binnenkort jarig, welk bier heeft echt een heel sterke hazelnootsmaak?
quote:Too much hazelnut here, in aroma and aftertaste, so much that even makes me want to puke. I like hazelnuts, but this is excessive
Die is lekker inderdaad, bij de Singelier hebben ze die ook vast in het assorti alleen mijn Mitra kan hem niet bestellen.quote:Op dinsdag 8 november 2016 18:15 schreef johannes_vermeer het volgende:
MCH, jij woonde toch bij de omgeving van Groningen?
Want bij café de koffer hebben ze die Rogue Hazelnut Brown Nectar waar Seul het over heeft in het assortiment. Ik heb m daar wel eens gehad, sterke hazelnoot smaak inderdaad. Alsof ik een glas nutella dronk.
Loverbeer Is dat betaalbaar daar? Zit hier al aan dik tien euro de flesquote:Op dinsdag 8 november 2016 23:44 schreef OMG het volgende:
Verkiezingsbier;
LoverBeer's BeerBera, Madamin, en D'uvaBeer (allemaal uit 2010), De Molen's Amarillo (bottle date 30/01/2012, dus ik verwacht er weinig van), Evil Twin's Joey Pepper, New Holland's Envious 2011, en 4x Central State's Garden;
[ afbeelding ]
Alle drie $11-$12, stonden een beetje stof te verzamelen op een onderste plank.quote:Op dinsdag 8 november 2016 23:45 schreef Saind het volgende:
[..]
Loverbeer Is dat betaalbaar daar? Zit hier al aan dik tien euro de fles
Is te doen. Goed bier man.quote:Op dinsdag 8 november 2016 23:47 schreef OMG het volgende:
[..]
Alle drie $11-$12, stonden een beetje stof te verzamelen op een onderste plank.
Daar ga ik dan maar eens achteraan, klinkt fijnquote:Op woensdag 9 november 2016 14:00 schreef PrideoftheSouth het volgende:
http://beertoday.co.uk/bourbon-county-stout-uk-release-1116/
Klinkt als goed nieuws.
Hier ookquote:Op woensdag 9 november 2016 18:03 schreef Seul het volgende:
Trouwens: Bourbon County zal ook te krijgen zijn in Belgïe... Meer kan (mag) ik niet zeggen.......
De termijn waarop dat gebeurt wordt toch steeds uitgesteld?quote:
Ik dacht dat dat uitstel al eerder bekend was dan de infectie.quote:Op woensdag 9 november 2016 19:33 schreef Seul het volgende:
Tsja zou dat niks te maken hebben met het feit dat verdelers hier niet opgezadeld wilden worden met ge-infecteerde batches van 2015?..
Mooi glas!quote:Op donderdag 10 november 2016 08:53 schreef Nighthawk88 het volgende:
Heerlijk. En helemaal content met mn Spiegelau glas. Volgens de verpakking is hij vaatwasser bestendig. Nu durf ik dat normaal niet echt aan met mijn glazen. Hoe maakt hier iedereen eigenlijk zijn bierglazen schoon?
[ afbeelding ]
Dit. Geen afwasmiddel.quote:Op donderdag 10 november 2016 11:55 schreef Seul het volgende:
Ik spoel ze af met warm waterf, ga er es over met 'n sponsje (zonder afwasmiddel), en laat ze dan ong 24u omgekeerd drogen... Daarna wrijf ik ze proper met een handdoek...
Vaatwas en zelfs afwasmiddel = niet goed voor je glazen (minder kraag)!.. Zoals de link van Saind aantoont...
Ik heb een klein flesje bierglasreiniger gekocht bij de lokale slijter. Staat naast het afwasmiddel voor de rest van de vaat.quote:Op donderdag 10 november 2016 13:27 schreef PrideoftheSouth het volgende:
Sopje is misschien ook wat overdreven: ik gebruik dan slechts een minuscuul druppeltje afwasmiddel. Maar goed: de boodschap is duidelijk. Ik gebruik vanaf nu 100% puur water.
Dat is pretty much verdund afwasmiddel. Iig de flessen die ik altijd heb welquote:Op donderdag 10 november 2016 14:17 schreef bassieVL het volgende:
[..]
Ik heb een klein flesje bierglasreiniger gekocht bij de lokale slijter. Staat naast het afwasmiddel voor de rest van de vaat.
Geen idee, het is geen zelf afgevuld flesje met Dreft door de slijter. Zal thuis eens kijken welk merk het is. Het werkt in ieder geval, bier heeft een mooie schuimkraag.quote:Op donderdag 10 november 2016 14:19 schreef Saind het volgende:
[..]
Dat is pretty much verdund afwasmiddel. Iig de flessen die ik altijd heb wel
Ja I know, gebruikt het in de kroeg ook, maar het is eigenlijk hetzelfde als afwasmiddel maar dan iets minder heftig zodat het wel ontvet maar niet zoveel resten achterlaat in het glas.quote:Op donderdag 10 november 2016 14:39 schreef bassieVL het volgende:
[..]
Geen idee, het is geen zelf afgevuld flesje met Dreft door de slijter. Zal thuis eens kijken welk merk het is. Het werkt in ieder geval, bier heeft een mooie schuimkraag.
Biertje, zegt ie.quote:Op donderdag 10 november 2016 17:58 schreef Seul het volgende:
Vrij-zat-zon werken. Ach ja. Biertje d'rbij.
[ afbeelding ]
Ik probeer me aan te passen, als Belg op een Nederlands forumquote:
Ik zie hele gekke dingen in de weerspiegeling van dit flesje, variërend van een kkk-pak tot een negerpiemelquote:Op donderdag 10 november 2016 17:58 schreef Seul het volgende:
Vrij-zat-zon werken. Ach ja. Biertje d'rbij.
[ afbeelding ]
Welke is dit dan? Mijn interesse is gewekt.quote:Op donderdag 10 november 2016 18:31 schreef Seul het volgende:
[..]
Ik probeer me aan te passen, als Belg op een Nederlands forum
Maar uh: ik vind 'm echt altijd heel lekker. En ja: nog beter dan de gewone, alhoewel die ook reeds fantastisch is... In 't begin twijfelde ik nog aan de hype, maar ik ben ondertussen wel goed mee...
Weerspiegeling, schaduw whatever.quote:Op donderdag 10 november 2016 19:17 schreef Seul het volgende:
Geen flash, is schaduw achterkant flesje... KKK-leden zouden de tijd niet krijgen om een foto te nemen in mijn flat
Omnipollo Noa Pecan Mud Cake. Die van Seul is de double barrel aged variant.quote:Op donderdag 10 november 2016 19:59 schreef MCH het volgende:
Hoe heet ie eigenlijk als ie daadwerkelijk zo goed is?
Dat glas gaat sowieso nog kapot dit jaar :p ze zeggen dat het heel stevig is maar dat heb ik niet gezien.. Ik stootte er een keer 1 om, gewoon op tafel, en hij was al kapot... Duur geintje ook nog eens. Wel lekker glas! Heb alleen nog 2 types voor stouts staan.quote:Op donderdag 10 november 2016 08:53 schreef Nighthawk88 het volgende:
Heerlijk. En helemaal content met mn Spiegelau glas. Volgens de verpakking is hij vaatwasser bestendig. Nu durf ik dat normaal niet echt aan met mijn glazen. Hoe maakt hier iedereen eigenlijk zijn bierglazen schoon?
[ afbeelding ]
Totaal niet waar.quote:Op donderdag 10 november 2016 14:19 schreef Saind het volgende:
[..]
Dat is pretty much verdund afwasmiddel. Iig de flessen die ik altijd heb wel
geen idee waar je het over hebt eerlijk gezegd.quote:Op donderdag 10 november 2016 17:16 schreef Saind het volgende:
[..]
Ja I know, gebruikt het in de kroeg ook, maar het is eigenlijk hetzelfde als afwasmiddel maar dan iets minder heftig zodat het wel ontvet maar niet zoveel resten achterlaat in het glas.
Ja, spoelen voor nieuw gebruik doe ik ook standaard. Maar dat doet toch iedereen?quote:Op zaterdag 12 november 2016 09:38 schreef Tism het volgende:
Ik was de glazen gewoon met Dreft, en spoel ze daarna af met schoon warm water, en ook nog een keer voor gebruik..
En als ik een paar (verschillende) bieren achter elkaar nuttig, spoel ik één en hetzelfde glas voor elk biertje nog even..
Ik wel, ik spreek niet voor anderen..quote:Op zaterdag 12 november 2016 12:47 schreef PrideoftheSouth het volgende:
[..]
Ja, spoelen voor nieuw gebruik doe ik ook standaard. Maar dat doet toch iedereen?
Zeker niet... Niks beters dan een kurkdroog glas...quote:Op zaterdag 12 november 2016 12:47 schreef PrideoftheSouth het volgende:
Ja, spoelen voor nieuw gebruik doe ik ook standaard. Maar dat doet toch iedereen?
Ditquote:Op zaterdag 12 november 2016 16:03 schreef Seul het volgende:
[..]
Zeker niet... Niks beters dan een kurkdroog glas...
Met dreft kan je natuurlijk wel een dreft smaakje achter houden...quote:Op zaterdag 12 november 2016 09:38 schreef Tism het volgende:
Ik was de glazen gewoon met Dreft, en spoel ze daarna af met schoon warm water, en ook nog een keer voor gebruik..
En als ik een paar (verschillende) bieren achter elkaar nuttig, spoel ik één en hetzelfde glas voor elk biertje nog even..
35quote:Op zaterdag 12 november 2016 22:27 schreef MCH het volgende:
Das Boot (Level 26)
Das sind mindestens 130 deutsche Biere! David Hasselhoff would be proud of you. Prost! That's 130 different German Beers! Try 5 more for Level 27.
Level 7quote:Op zaterdag 12 november 2016 22:27 schreef MCH het volgende:
Das Boot (Level 26)
Das sind mindestens 130 deutsche Biere! David Hasselhoff would be proud of you. Prost! That's 130 different German Beers! Try 5 more for Level 27.
Inderdaad, er zijn zoveel bieren in de V.S. dat je zonder al te veel moeite tot 1000 unieke bieren kunt gaan. Ook in Canada had ik waarschijnlijk al minstens op level 150-200 gezeten. Leuk hoor, dat er nu een badge voor bieren uit Hongarije is, maar ik zou er zo geen een kunnen noemen.quote:Op zondag 13 november 2016 04:17 schreef OMG het volgende:
Ik zou graag een nieuwe level caps (of helemaal geen) zien voor die badges. USA staat al zo enorm lang op 50.
Nog ff doordrinken en je hebt Untappd uitgespeeld dus!quote:Op zondag 13 november 2016 12:45 schreef Tism het volgende:
Ik heb geen bierpens..
Ik ben dan ook nog maar net begonnen, maar dit zijn toch wel mijn meest indrukwekkende statussen (vind ik zelf);
Bar Explorer (Level 15)
Pale as the Moon (Level 15)
Dubbel, Tripel and Quad Oh My! (Level 17)
I'll Be Bock (Level 17)
Sky's the Limit (Level 22)
I Believe in IPA! (Level 30)
Going Dutch (Level 50)
Photogenic Brew (Level 50)
Belgian Holiday (Level 50)
But yeasssss...I know....there are always bigger fishes..
For sure..
Nog niet op dat niveau, maar ik ga je toevoegen. Bij mij zijn de accountnamen ook gelijk trouwens.quote:Op zondag 13 november 2016 18:04 schreef larry_flynt het volgende:
858 verschillende bieren op in Untappdl en 489 badges. Vind de badges die je een keer in het jaar kan halen erg leuk en de schrikkeljaarbadge was ook bijzonder. Fok naam is ook untappd naam, vind het leuk om te kijken wat jullie drinken.
Oke..quote:Op zondag 13 november 2016 18:04 schreef larry_flynt het volgende:
858 verschillende bieren op in Untappdl en 489 badges. Vind de badges die je een keer in het jaar kan halen erg leuk en de schrikkeljaarbadge was ook bijzonder. Fok naam is ook untappd naam, vind het leuk om te kijken wat jullie drinken.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |