Die worden bij mij sowieso nooit 'slof'quote:Op zondag 9 oktober 2016 18:34 schreef FANN het volgende:
Ik gebruik ze voor álles trouwens...
[ afbeelding ]
Als ik genoeg heb pomp ik de boel weer dicht
Dus je kookt een ei, pelt hem direct, en drukt hem in een vorm, waarna het ei in die vorm blijft? Of begrijp ik het verkeerd?quote:Op woensdag 12 oktober 2016 19:29 schreef krakkemieke het volgende:
Ik heb iets leuks gekocht! Ik heb twee vormpjes gekocht in de vorm van een schelp en een hart. Je kookt een hard en je doet het meteen in de vorm. Je laat het afkoelen, klaar!
quote:Op woensdag 12 oktober 2016 19:29 schreef krakkemieke het volgende:
Ik heb iets leuks gekocht! Ik heb twee vormpjes gekocht in de vorm van een schelp en een hart. Je kookt een hard en je doet het meteen in de vorm. Je laat het afkoelen, klaar!
voor een romantisch ontbijtje op bed?quote:
er is een facebookgroep, youtube en twitter staan receptenquote:Op zondag 16 oktober 2016 20:49 schreef pmponer het volgende:
Een slowcooker gekregen bij mijn nieuwe pannenset.
Nu nog zoeken naar goede recepten.
https://www.bk.nl/koken/q-linair-master-glas.html
de pannen
Afgelopen zomer met zo'n setje van Dynamix gewerkt. Mooi spulquote:Op zondag 16 oktober 2016 20:14 schreef Pietverdriet het volgende:
ESGE/BAMIX staafmixer besteld
[ afbeelding ]
Die heb ik een paar jaar terug bij de Action gekocht en nog steeds nooit gebruikt.quote:Op woensdag 12 oktober 2016 19:29 schreef krakkemieke het volgende:
Ik heb iets leuks gekocht! Ik heb twee vormpjes gekocht in de vorm van een schelp en een hart. Je kookt een hard en je doet het meteen in de vorm. Je laat het afkoelen, klaar!
En er is ook een topic hier met sc recepten.quote:Op zondag 16 oktober 2016 20:49 schreef pmponer het volgende:
Een slowcooker gekregen bij mijn nieuwe pannenset.
Nu nog zoeken naar goede recepten.
https://www.bk.nl/koken/q-linair-master-glas.html
de pannen
ga je al die hulp dingen ook gebruiken denk je, allerlei raspen zag ik op de foto die je plaatste laatstquote:Op woensdag 19 oktober 2016 15:59 schreef Pietverdriet het volgende:
De Bamix is binnen, wat een heerlijk ding, fluisterstil.
Ja, noten en bv kaneel tot poeder malen, raspen van kleinere hoeveelheden.quote:Op woensdag 19 oktober 2016 16:18 schreef computergirl het volgende:
[..]
ga je al die hulp dingen ook gebruiken denk je, allerlei raspen zag ik op de foto die je plaatste laatst
ooh, jaloersquote:Op dinsdag 15 november 2016 17:51 schreef Mercure het volgende:
Na mijn koksmes... nu ook het officemes in bezit. Wat een gruwelijke, fijne en scherpe messen!
[ afbeelding ]
Is het heel raar dat ik nu ook het kleinere koksmes wil hebben???
Kost dat nou veel? Ik heb er ooit eentje bij een aardige kookwinkel (weet niet meer welke) op de kop getikt voor ergens tussen de 5 en 10 euro. Ook ongenadig scherp. Zo scherp dat ik er het stukje van de buitenkant van mijn duim tot aan mijn nagel zonder pijn (maar wel met bloedquote:Op dinsdag 15 november 2016 17:51 schreef Mercure het volgende:
Na mijn koksmes... nu ook het officemes in bezit. Wat een gruwelijke, fijne en scherpe messen!
[ afbeelding ]
Is het heel raar dat ik nu ook het kleinere koksmes wil hebben???
Ben toe aan een nieuwe staafmixer en eventuele toebehoren.quote:Op zondag 16 oktober 2016 20:14 schreef Pietverdriet het volgende:
ESGE/BAMIX staafmixer besteld
[ afbeelding ]
www.amazon.dequote:Op dinsdag 15 november 2016 22:36 schreef ASSpirine het volgende:
[..]
Ben toe aan een nieuwe staafmixer en eventuele toebehoren.
Kruiden mixen zou wel fijn zijn, hoef ik niet persé en koffiemaler te halen om zelf kruiden te verpulveren.
Wat heeft die gekost en waar heb je het gehaald?
Zou eventueel ook een staafmixer willen met rubberen voetjes zeg maar, zodat deze mijn pannenbodem niet beschadigd en meer grip heeft.
Zal eens bekijken.quote:Op dinsdag 15 november 2016 22:48 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
www.amazon.de
250 euro, met alle toebehoren en extras
denk rond de 100quote:Op dinsdag 15 november 2016 22:35 schreef vinnypassy het volgende:
[..]
Kost dat nou veel? Ik heb er ooit eentje bij een aardige kookwinkel (weet niet meer welke) op de kop getikt voor ergens tussen de 5 en 10 euro. Ook ongenadig scherp. Zo scherp dat ik er het stukje van de buitenkant van mijn duim tot aan mijn nagel zonder pijn (maar wel met bloed, zo'n 3 mm denk ik) heb ingesneden.
Mijn koksmes had ik in een aanbieding bij knivesandtools voor 130 euro en voor dat officemesje heb ik 85 euro betaald in een aanbieding. Dat officemes is normaal rond de 120 euro. Maar ik heb een nieuwe site ontdekt:quote:Op dinsdag 15 november 2016 22:35 schreef vinnypassy het volgende:
[..]
Kost dat nou veel? Ik heb er ooit eentje bij een aardige kookwinkel (weet niet meer welke) op de kop getikt voor ergens tussen de 5 en 10 euro. Ook ongenadig scherp. Zo scherp dat ik er het stukje van de buitenkant van mijn duim tot aan mijn nagel zonder pijn (maar wel met bloed, zo'n 3 mm denk ik) heb ingesneden.
is die laatste zin een bevel ofzo?quote:Op woensdag 16 november 2016 20:01 schreef Mercure het volgende:
[..]
Mijn koksmes had ik in een aanbieding bij knivesandtools voor 130 euro en voor dat officemesje heb ik 85 euro betaald in een aanbieding. Dat officemes is normaal rond de 120 euro. Maar ik heb een nieuwe site ontdekt:
http://www.messer-mit-tra(...)Brots%C3%A4ge&rub=32
En hier zijn de prijzen redelijk schappelijk. Kan je in ieder geval zeggen dat ik nooit meer in andere messen investeer. Mijn moeder heeft een broodmes van Herder dat uit 1880 komt en dat is nog steeds vlijmscherp en blijft mooi.
Laat weten als je ook een Herder aanschaft!
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |