quote:
PMen is voor homo's.
Wat je nodig hebt.
Het vlees.
Parmaham
kastanjechamps
Ui
knoflook
Bladerdeeg. Zo'n groot vel, hier hebben ze het gewoon bij de jumbo
ei
Zout en peper op het vleesje.
Pan gloeiend heet laten worden
Beetje olie in de bak. Aan alle kanten bruin bakken en goed dichtschroeien. Zo snel mogelijk allemaal. Ook de buitenkanten.
Beetje met mosterd insmeren
Laten rusten.
Duxelle maken. Half uitje snipperen, 2 bakken champs met de ui in de keukenmachine met 3 of 4 tenen knoflook. Lekker laten draaien en daarna in een pan goed droog bakken.
Dan moet je dat ding inrollen. Lagen parmaham op folie leggen, zodat ze elkaar overlappen. Daar gooi je de afgekoelde duxelle op, een centimeter of 2 van de rand. Uitsmeren tot een centimeter ofzo. Daar het vlees op, het geheel in de folie rollen dat het gewoon een mooie koker is. Uiteindes dan kruislinks vastdraaien en dan zit ie goed vast. Uurtje in de koelkast, zit ie goed vast.
Dan haal je em weer uit de verpakking en doe je hetzelfde met die folie alleen dan met bladerdeeg. Dan laat je hem weer lekker lang in de koelkast leggen zodat ie goed in zijn vorm blijft. Daarna eigeel eroverheen en bakken maar.
Dan zo'n 200 graden, 30 minuten. Daarna zeker 10 minuten laten rusten en dan kan je em snijden.