abonnement Unibet Coolblue
pi_164880841
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 17:53 schreef Catch22- het volgende:
Ik haal ze bij de slager rauw en bereid ze in mijn uds.
Urban Dance Squad?
  vrijdag 26 augustus 2016 @ 23:40:23 #27
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_164881137
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 21:24 schreef Pietverdriet het volgende:
Haal dozen bij Horeca slager, Hanos of Makro
Het enige goede antwoord.
Heb je nog een lekker recept, Piet?
KuikenGuppy
pi_164882759
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 23:31 schreef MCH het volgende:

[..]

Urban Dance Squad?
Ugly drum smoker.
pi_164884063
Voor supermarkt ribs zit er aan die van de Aldi het meeste vlees. Natuurlijk kun je het niet vergelijken met zelf gemarineerde ribs van Amerikaans vlees op een Weber, maar niet iedereen heeft de behoefte,tijd of zin om de ultieme bbqheld uit te hangen en dan is dat prima te eten.
  Moderator zaterdag 27 augustus 2016 @ 08:12:19 #30
184769 crew  Deisyy
pi_164884315
quote:
12s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 23:28 schreef MadMaster het volgende:

[..]

Snob...
Je kent me toch? ;)
Ik ga gaten graven! Want waar gaten zijn is hoop!
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 08:19:17 #31
81329 MadMaster
Schots en scheef...
pi_164884344
quote:
11s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 08:12 schreef Deisyy het volgende:

[..]

Je kent me toch? ;)
Een beetje... :D

On topic: Binnenkort zelf weer eens spare ribs bereiden en een uurtje of 6 op de barbecue gooien.
pi_164885170
Groothandel, markt of online. Ik vind de ribs uit de supermarkt vaak niet lekker.
pi_164886081
Ga naar een goede slager en vraag er daar om. Klein vetje op de bovenkant laten zitten en vragen of ze het membraan voor je willen verwijderen. Laat hem ook wat breder afsnijden zodat je niet van die smalle hebt zoals je hier in NL vaak krijgt in de horeca.

Daarna dry rubje naar smaak, roken op je bbq voor een uur of 4 en om het half uur nat spuiten met calvados, cider of appelsap als je voorgaande niet kunt vinden.

Dat van die slager, dat is noodzakelijk. Dat laatste moet je zelf maar uitzoeken.
'Je gaat het pas zien als je het doorhebt'
'Ieder nadeel heb zijn voordeel'
We zullen je nooit, nooit vergeten
1947-2016
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 12:00:21 #34
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_164887104
Slagers kopen ze ook gewoon in bij de vleesgroothandel, komt in dozen gevroren aan.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_164892490
quote:
0s.gif Op vrijdag 26 augustus 2016 21:13 schreef PesteNoire het volgende:

[..]

Om specifieker te zijn: in de Appelstraat in Den Haag. Daar verkopen ze wereldse spare ribs.
Bij 112 spareribs/La Pomme gok ik?

Die dingen zijn wel oké maar echt niet werelds. Vlees is goed maar die dingen druipen in marinade waardoor je geen vlees meer proeft.

In het verleden goede ervaringen gehad met de Drie Konijntjes op de Laan van Meerdervoort maar de bezorging duurde telkens zo lang dat ik er eigenlijk niet meer bestel. Mr. Ribs op de Stationsweg was in het begin echt waanzinnig goed maar de laatste keer helaas meer vet dan vlees, wel verhalen gehoord dat het in het restaurant zelf nog steeds uitstekend is :)
Op donderdag 12 maart 2009 22:55 schreef Adelante het volgende:
Welkom vader renwan ^O^
Uw zoon is een modeluser in KLB, waar velen een voorbeeld aan zouden moeten nemen.
  zaterdag 27 augustus 2016 @ 17:02:18 #36
363995 Reemi
Zeg maar Remi.
pi_164893078
Goede spareribs vind ik heerlijk, maar als ik ze bestel zijn het altijd botten met alleen smerig vet eraan ;(
Smile like you mean it
www.wefut.com
  zondag 28 augustus 2016 @ 19:20:33 #37
94080 VeX-
HAHA..JIJ hebt HEUL veel POSTS
pi_164919616
Spare rib express. Toevallig vandaag ook.
Life is just a series of peaks and troughs, yeah. And you don't know whether you're in a trough until you're climbing out, or on a peak, 'till you're coming down. And that's it. - David Brent
pi_164919782
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 12:00 schreef Pietverdriet het volgende:
Slagers kopen ze ook gewoon in bij de vleesgroothandel, komt in dozen gevroren aan.
De wildslager hier snijdt ze toch echt zelf van het karkas af.
Your opinion of me is none of my business.
  zondag 28 augustus 2016 @ 20:04:08 #39
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_164920782
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 19:27 schreef Sarasi het volgende:

[..]

De wildslager hier snijdt ze toch echt zelf van het karkas af.
Jij weet best dat dit een zeldzame uitzondering is en dat verreweg de meeste slagers dat niet doen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_164973188
Bij vleeshal eersel, zo gesneden als je zelf wilt. Verser kan niet want wordt terplekke uit het karkas gesneden :9~
Als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan
pi_164975355
quote:
1s.gif Op zondag 28 augustus 2016 20:04 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Jij weet best dat dit een zeldzame uitzondering is en dat verreweg de meeste slagers dat niet doen.
Ik durf geen inschatting te doen, maar ik verwacht dat er ook bij hel veel slagers, ook goede slagers veel vlees uit de vriezer komt.

En in veel gevallen (mits goed behandeld) proeft de overgrote meerderheid er niets van. Zeker langzaam gegaard, of gestoofd vlees; geen probleem.
Whatever...
pi_164980270
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 16:27 schreef renwan het volgende:

[..]

Bij 112 spareribs/La Pomme gok ik?

Die dingen zijn wel oké maar echt niet werelds. Vlees is goed maar die dingen druipen in marinade waardoor je geen vlees meer proeft.

In het verleden goede ervaringen gehad met de Drie Konijntjes op de Laan van Meerdervoort maar de bezorging duurde telkens zo lang dat ik er eigenlijk niet meer bestel. Mr. Ribs op de Stationsweg was in het begin echt waanzinnig goed maar de laatste keer helaas meer vet dan vlees, wel verhalen gehoord dat het in het restaurant zelf nog steeds uitstekend is :)
Ja, La Pomme heet het geloof ik. Ik vond ze daar wel heel goed. We kregen er een behoorlijke bak patat bij dus zat goed vol.

http://www.de-drie-konijntjes.nl/

Drie Konijntjes even opgezocht en ziet er goed uit. Kende deze tent helemaal niet maar zal er eens naartoe gaan.
pi_165058631
quote:
0s.gif Op zaterdag 27 augustus 2016 12:00 schreef Pietverdriet het volgende:
Slagers kopen ze ook gewoon in bij de vleesgroothandel, komt in dozen gevroren aan.
Is dat echt zo? De keurslager hier heeft echt extreem lekkere en er ook al diverse prijzen mee gewonnen, dan zal dat toch niet?
pi_165063059
Als je vindt dat er niet genoeg vlees aanzit, waarom bestel je dan geen krabbetjes? Die kan je zelf marineren. En ja, je kan ze in de oven voorgaren, dat doe ik ook met drumsticks.
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
pi_165063660
quote:
0s.gif Op woensdag 31 augustus 2016 07:04 schreef PesteNoire het volgende:

[..]

Ja, La Pomme heet het geloof ik. Ik vond ze daar wel heel goed. We kregen er een behoorlijke bak patat bij dus zat goed vol.

http://www.de-drie-konijntjes.nl/

Drie Konijntjes even opgezocht en ziet er goed uit. Kende deze tent helemaal niet maar zal er eens naartoe gaan.
2x De Jack Daniels ribs daarvan gegeten. Erg lekker!!
Wat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
  zaterdag 3 september 2016 @ 22:37:19 #46
233495 LPFAN
<3 Linkin Park
pi_165067731
quote:
0s.gif Op zaterdag 3 september 2016 19:42 schreef krakkemieke het volgende:
Als je vindt dat er niet genoeg vlees aanzit, waarom bestel je dan geen krabbetjes? Die kan je zelf marineren. En ja, je kan ze in de oven voorgaren, dat doe ik ook met drumsticks.
Ik vind juist aan krabbetjes weinig vlees zitten.
Kom een kijkje nemen op onze facebookpagina van Stichting Queri.
https://www.facebook.com/thuiszorgvoordieren/
  zaterdag 3 september 2016 @ 22:38:13 #47
233495 LPFAN
<3 Linkin Park
pi_165067774
Er zit hier in het dorp een pizza en shoarma zaakje die erg lekkere spare ribs heeft :9 Maar wil het ook nog een keer zelf gaan maken.
Kom een kijkje nemen op onze facebookpagina van Stichting Queri.
https://www.facebook.com/thuiszorgvoordieren/
pi_165083480
A man is not old until regrets take the place of dreams.
pi_165119423
De Aldi heeft goeie spare-ribs, ook verse vorige week. Beetje extra marineren, veel vlees op bot, goed te doen. :)

Die kok bij dat BinnensteBuiten programma :') had vd week ook lekkere ribbetjes. :Y
pi_165120494
Ti's al gezegd, gewoon lekker zelf halen bij de slager, en bbqen, zondagmiddag uurtje of 12 beginnen en dan in t zonnetje roken voor n uur of 4.

Vorige week deze gemaakt: http://www.thebbqbastard.com/buccaneer-ribs-steven-raichlen/
Erg lekker! al vond ik de saus te zoet... heb ze als finish even lekker krokant op direct heat gelegd.

ribs gehaald bij Slagerij Schell in Rotterdam, 2 ribs (1800gr) voor 12eu, niet goedkoopste, wel lekker en vol vlees!
Keep on Tripp'n
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')