Urban Dance Squad?quote:Op vrijdag 26 augustus 2016 17:53 schreef Catch22- het volgende:
Ik haal ze bij de slager rauw en bereid ze in mijn uds.
Het enige goede antwoord.quote:Op vrijdag 26 augustus 2016 21:24 schreef Pietverdriet het volgende:
Haal dozen bij Horeca slager, Hanos of Makro
Een beetje...quote:
Bij 112 spareribs/La Pomme gok ik?quote:Op vrijdag 26 augustus 2016 21:13 schreef PesteNoire het volgende:
[..]
Om specifieker te zijn: in de Appelstraat in Den Haag. Daar verkopen ze wereldse spare ribs.
De wildslager hier snijdt ze toch echt zelf van het karkas af.quote:Op zaterdag 27 augustus 2016 12:00 schreef Pietverdriet het volgende:
Slagers kopen ze ook gewoon in bij de vleesgroothandel, komt in dozen gevroren aan.
Jij weet best dat dit een zeldzame uitzondering is en dat verreweg de meeste slagers dat niet doen.quote:Op zondag 28 augustus 2016 19:27 schreef Sarasi het volgende:
[..]
De wildslager hier snijdt ze toch echt zelf van het karkas af.
Ik durf geen inschatting te doen, maar ik verwacht dat er ook bij hel veel slagers, ook goede slagers veel vlees uit de vriezer komt.quote:Op zondag 28 augustus 2016 20:04 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Jij weet best dat dit een zeldzame uitzondering is en dat verreweg de meeste slagers dat niet doen.
Ja, La Pomme heet het geloof ik. Ik vond ze daar wel heel goed. We kregen er een behoorlijke bak patat bij dus zat goed vol.quote:Op zaterdag 27 augustus 2016 16:27 schreef renwan het volgende:
[..]
Bij 112 spareribs/La Pomme gok ik?
Die dingen zijn wel oké maar echt niet werelds. Vlees is goed maar die dingen druipen in marinade waardoor je geen vlees meer proeft.
In het verleden goede ervaringen gehad met de Drie Konijntjes op de Laan van Meerdervoort maar de bezorging duurde telkens zo lang dat ik er eigenlijk niet meer bestel. Mr. Ribs op de Stationsweg was in het begin echt waanzinnig goed maar de laatste keer helaas meer vet dan vlees, wel verhalen gehoord dat het in het restaurant zelf nog steeds uitstekend is
Is dat echt zo? De keurslager hier heeft echt extreem lekkere en er ook al diverse prijzen mee gewonnen, dan zal dat toch niet?quote:Op zaterdag 27 augustus 2016 12:00 schreef Pietverdriet het volgende:
Slagers kopen ze ook gewoon in bij de vleesgroothandel, komt in dozen gevroren aan.
2x De Jack Daniels ribs daarvan gegeten. Erg lekker!!quote:Op woensdag 31 augustus 2016 07:04 schreef PesteNoire het volgende:
[..]
Ja, La Pomme heet het geloof ik. Ik vond ze daar wel heel goed. We kregen er een behoorlijke bak patat bij dus zat goed vol.
http://www.de-drie-konijntjes.nl/
Drie Konijntjes even opgezocht en ziet er goed uit. Kende deze tent helemaal niet maar zal er eens naartoe gaan.
Ik vind juist aan krabbetjes weinig vlees zitten.quote:Op zaterdag 3 september 2016 19:42 schreef krakkemieke het volgende:
Als je vindt dat er niet genoeg vlees aanzit, waarom bestel je dan geen krabbetjes? Die kan je zelf marineren. En ja, je kan ze in de oven voorgaren, dat doe ik ook met drumsticks.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |