Pics van je Ribsquote:Op vrijdag 26 augustus 2016 18:51 schreef Jaimy_Luca het volgende:
Mijn vriend maakt heerlijke spare-ribs op de BBQ.
Slager? Of www.aalvink.nl of www.beefensteak.nlquote:Op vrijdag 26 augustus 2016 18:55 schreef Fer het volgende:
[..]
Pics van je Ribs![]()
Nee serieus, ik vind ze ook lekker, goed en langzaam gegaard op de weber. Maar waar kun je ze betaalbaar kopen (rauw dus)
Wij hier op de markt bij "Harry".quote:Op vrijdag 26 augustus 2016 18:55 schreef Fer het volgende:
[..]
Pics van je Ribs![]()
Nee serieus, ik vind ze ook lekker, goed en langzaam gegaard op de weber. Maar waar kun je ze betaalbaar kopen (rauw dus)
Dan woon je dus in de verkeerde buurtquote:Op vrijdag 26 augustus 2016 17:52 schreef RedFever007 het volgende:
Goed topic.... "hier in de buurt'" Die bij mij "uit de buurt" zijn niet hachelen. En nu?
En zit daar dan meer vlees aan dan die bij de Jumbo?quote:Op vrijdag 26 augustus 2016 17:40 schreef PesteNoire het volgende:
Verder haal ik ze heel af en toe bij een spare ribs tent hier in de buurt. Die dingen zijn echt werelds.
Ja, dat denk ik wel en ik haal ze bij de slager.quote:Op vrijdag 26 augustus 2016 17:40 schreef PesteNoire het volgende:
Zijn er hier meer mensen die van spare ribs houden? Zo ja, waar haal jij ze?
Koop een bbq. Echt.quote:Op vrijdag 26 augustus 2016 20:00 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
[..]
Ja, dat denk ik wel en ik haal ze bij de slager.
Naturel, dan marineer ik ze een nachtje en dan stop ik ze in de oven
Om specifieker te zijn: in de Appelstraat in Den Haag. Daar verkopen ze wereldse spare ribs.quote:Op vrijdag 26 augustus 2016 17:52 schreef RedFever007 het volgende:
Goed topic.... "hier in de buurt'" Die bij mij "uit de buurt" zijn niet hachelen. En nu?
Ja. dat is is het probleem met die dingen van de Jumbo, weinig vlees.quote:Op vrijdag 26 augustus 2016 19:17 schreef RobinOok het volgende:
[..]
En zit daar dan meer vlees aan dan die bij de Jumbo?
Dit.quote:Op vrijdag 26 augustus 2016 20:30 schreef Catch22- het volgende:
[..]
Koop een bbq. Echt.
Zoveel lekkerder
Hier in het winkelcetrum zit ook een Lidl, zal er eens langsgaan.quote:Op vrijdag 26 augustus 2016 21:17 schreef H0D3NPYL het volgende:
Trouwens die van de Lidl zijn ook prima te vreten.
Snob...quote:Op vrijdag 26 augustus 2016 22:38 schreef Deisyy het volgende:
Ik eet alleen spareribs van De Resident in Den Haag
Urban Dance Squad?quote:Op vrijdag 26 augustus 2016 17:53 schreef Catch22- het volgende:
Ik haal ze bij de slager rauw en bereid ze in mijn uds.
Het enige goede antwoord.quote:Op vrijdag 26 augustus 2016 21:24 schreef Pietverdriet het volgende:
Haal dozen bij Horeca slager, Hanos of Makro
Een beetje...quote:
Bij 112 spareribs/La Pomme gok ik?quote:Op vrijdag 26 augustus 2016 21:13 schreef PesteNoire het volgende:
[..]
Om specifieker te zijn: in de Appelstraat in Den Haag. Daar verkopen ze wereldse spare ribs.
De wildslager hier snijdt ze toch echt zelf van het karkas af.quote:Op zaterdag 27 augustus 2016 12:00 schreef Pietverdriet het volgende:
Slagers kopen ze ook gewoon in bij de vleesgroothandel, komt in dozen gevroren aan.
Jij weet best dat dit een zeldzame uitzondering is en dat verreweg de meeste slagers dat niet doen.quote:Op zondag 28 augustus 2016 19:27 schreef Sarasi het volgende:
[..]
De wildslager hier snijdt ze toch echt zelf van het karkas af.
Ik durf geen inschatting te doen, maar ik verwacht dat er ook bij hel veel slagers, ook goede slagers veel vlees uit de vriezer komt.quote:Op zondag 28 augustus 2016 20:04 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Jij weet best dat dit een zeldzame uitzondering is en dat verreweg de meeste slagers dat niet doen.
Ja, La Pomme heet het geloof ik. Ik vond ze daar wel heel goed. We kregen er een behoorlijke bak patat bij dus zat goed vol.quote:Op zaterdag 27 augustus 2016 16:27 schreef renwan het volgende:
[..]
Bij 112 spareribs/La Pomme gok ik?
Die dingen zijn wel oké maar echt niet werelds. Vlees is goed maar die dingen druipen in marinade waardoor je geen vlees meer proeft.
In het verleden goede ervaringen gehad met de Drie Konijntjes op de Laan van Meerdervoort maar de bezorging duurde telkens zo lang dat ik er eigenlijk niet meer bestel. Mr. Ribs op de Stationsweg was in het begin echt waanzinnig goed maar de laatste keer helaas meer vet dan vlees, wel verhalen gehoord dat het in het restaurant zelf nog steeds uitstekend is
Is dat echt zo? De keurslager hier heeft echt extreem lekkere en er ook al diverse prijzen mee gewonnen, dan zal dat toch niet?quote:Op zaterdag 27 augustus 2016 12:00 schreef Pietverdriet het volgende:
Slagers kopen ze ook gewoon in bij de vleesgroothandel, komt in dozen gevroren aan.
2x De Jack Daniels ribs daarvan gegeten. Erg lekker!!quote:Op woensdag 31 augustus 2016 07:04 schreef PesteNoire het volgende:
[..]
Ja, La Pomme heet het geloof ik. Ik vond ze daar wel heel goed. We kregen er een behoorlijke bak patat bij dus zat goed vol.
http://www.de-drie-konijntjes.nl/
Drie Konijntjes even opgezocht en ziet er goed uit. Kende deze tent helemaal niet maar zal er eens naartoe gaan.
Ik vind juist aan krabbetjes weinig vlees zitten.quote:Op zaterdag 3 september 2016 19:42 schreef krakkemieke het volgende:
Als je vindt dat er niet genoeg vlees aanzit, waarom bestel je dan geen krabbetjes? Die kan je zelf marineren. En ja, je kan ze in de oven voorgaren, dat doe ik ook met drumsticks.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |