abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:20:53 #1
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163908227
Etappe 18: Sallanches - Megève, 17 km (MTT)

De eerste van vier zware ritten leverde voor het klassement weer niet veel op. Het werd weer een rit voor de vluchters. Zowaar gokte ik eens een keer naam goed, de fantastische Zakarin ging met de winst aan de haal. Toen hij 19 was al eens betrapt op het gebruik van anabole steroïden, wat je eigenlijk een levenslange schorsing zou moeten opleveren omdat je de rest van je loopbaan voordeel zult blijven hebben van het gebruikt van die spullen, maar dat geheel terzijde. Hij is nu het wonderkind van het Russische wielrennen, liet al fantastische dingen zien in de Giro bijvoorbeeld, zoals een rit winnen en en een jaar later bijna in een beek vallen. Hij is wonderbaarlijk snel hersteld van die val en klimt nu alweer op een hoog niveau. Een overwinning zat er al een paar dagen aan te komen. In de rit naar Culoz werkte zijn lens niet echt mee, maar nu kon niets hem stoppen. Na Westra de tweede winnaar bij het stuwmeer, een illuster rijtje begint zich te vorm. De klassementsrenners deden niet veel. Sky controleerde het rustig en de rest probeerde niets. Pas op de beklimmingen deed Astana iets, maar dat was meer om de jongens die in de buurt van Aru stonden te lossen. Aan het eind kregen we nog wel wat aanvalletjes, maar het was niet veel soeps. Sky is te sterk, of de rest te zwak. Poels haalt lachend iedereen terug. Alleen Porte kreeg het voor elkaar om weg te rijden van Wout. Zonder zijn lekke band was Porte de grote uitdager geweest van Froome en niet Mollema, dat had ons allemaal weer een hoop vervelende vragen van de NOS gescheeld. Zoals altijd had Mollema na de tweede rustdag weer een slechte dag en zakte hij lichtjes door het ijs. Hij heeft de tweede plaats nog, maar op deze manier gaat het lastig worden. Het gaat sowieso lastig worden om de laatste dagen van de Tour nog te overleven. Als ze in de op papier zwaarste rit al niets deden, wat krijgen we dan nog in de volgende ritten? Kan een flopshow worden. In ieder geval krijgen we nu een rit zonder de trein van Sky, dat scheelt al een hoop. We krijgen een tijdrit. Een klimtijdrit zelfs.




Sallanches is een stad in het departement Haute-Savoie, regio Rhône-Alpes, met 16.000 inwoners. Het ligt in de vallei van de rivier Arve, tussen de bergen in. De stad komt voor de derde keer voor in de Tour. In 2003 was het de vertrekplaats van een van de allerbeste ritten ooit. De achtste etappe in de Tour van 2003, van Sallanches naar Alpe d'Huez. De geniale rit met de sprint van US Postal aan de voet van de Alpe d'Huez en uiteindelijk de grandioze solo van Iban Mayo. Dat begon allemaal in dit stadje dus. In 1968 was er zelfs een aankomst en een vertrek in Sallanches. De Brit Barry Hoban won in Sallanches. Hoban was een goede vriend van Tom Simpson en schijnt twee jaar na het overlijden van Simpson met zijn weduwe te zijn getrouwd, mooie flapdrol ben je dan. De rit die daarna vertrok vanuit Sallanches werd gewonnen door de Belg Jos Huysmans. Toch allemaal wat minder impressionant dan Iban Mayo. Sallanches heeft wel ooit de eer gehad het wereldkampioenschap wielrennen te mogen organiseren. Dat was in het jaar 1980. Er werd een parcours uitgestippeld met dezelfde klim die de renners aan het begin van deze tijdrit krijgen. De Côte de Domancy kwam meerdere keren voorbij en dat zorgde ervoor dat het echt een kampioenschap voor de klimmers zou worden. In Frankrijk ging een Fransmans met de winst aan de haal, Bernard Hinault. Na enkele mislukte pogingen op verschillende wereldkampioenschappen lukte het hem dan eindelijk. Hinault is na zijn actieve carrière nog jarenlang betrokken geweest bij de Tour, tot de dag van vandaag. Na deze Tour neemt hij afscheid en gaat hij echt tijd maken voor z'n familie. Niet geheel toevallig dat we dit jaar nog even de plaats van een van zijn grootste triomfen bezoeken.




De renners starten in het centrumpje van Sallanches, naast de Place Charles Albert, een parkje met wat standbeeldjes. De tijdrit begint makkelijk. In Sallanches is het nog vlak en dit blijft ook een aantal kilometer zo. Na een paar hectometer is er een flauwe bocht naar links, maar daarna gaat het meer dan drie kilometer rechtdoor. Na vier kilometer bereiken de renners Domancy en hier begint de Côte de Domancy. Het ging lang rechtdoor, maar bij het binnenrijden van Domancy nemen ze bij een rotonde de eerste afslag, wat in dit geval neerkomt op een bijna terugdraaiende bocht. De renners hebben dan ook ineens weer uitzicht op wat fraaie bergen. Richting Domancy loopt de weg vals plat omhoog, maar de schok zal groot zijn als de klim echt begint. Meteen gaat het een halve kilometer omhoog aan 8%. Na die halve kilometer wordt het nog steiler, het gaat de volgende kilometer aan 11% omhoog. De laatste kilometer richting de top gaat het aan 10% omhoog, met uitschieters naar 17%. Een enorm steile klim. In totaal 2,5 kilometer lang en 9,4% gemiddeld. Degene die hier als eerste bovenkomt krijgt de Prix Bernard Hinault. Na ongeveer 6,5 kilometer komen de renners boven op de Côte de Domancy. Hier wordt ook de eerste tussentijd gemeten.



Op de top slaan de renners linksaf. Ineens wordt het bijna vlak, het stijgt aan minder dan 2%. Na dat steile gedoe van de voorgaande kilometers moeten de renners hier ineens weer naar het buitenblad gaan schakelen. Dit is toch vooral een tijdrit voor jongens die goed met de tempowisselingen om kunnen gaan. De renners rijden over een brede, maar niet al te beste weg, door een bos richting Combloux. Na de wat vlakkere kilometer gaat het weer twee kilometer lang omhoog aan 4,5%, voor de renners in het centrum van Combloux het tweede tussenpunt passeren na 10 kilometer. In Combloux zijn er nog een paar rotondes, maar omdat het ook redelijk klimt zal dat wel niet zo'n enorme uitdaging zijn. Buiten Combloux begint het iets steiler te worden, er volgt een kilometer aan 5,1%. Iets verderop ligt een grote rotonde, die de renners voor driekwart moeten nemen. Ze komen vervolgens op een smallere weg terecht, die even verderop nog smaller wordt. We fietsen richting een vakantiepark en daar is de weg echt steil. Het gaat een kilometer lang omhoog aan 8%. Na deze lastige strook slaan de renners rechtsaf en is het even een kilometer vlak. Richting het derde tussenpunt begint de weg weer stevig omhoog te lopen. Na 13,5 kilometer zijn de renners bij dit meetpunt en nemen ze een scherpe bocht naar links.



Het loopt nu een kilometer omhoog aan 8%. De renners rijden door een bos, waar het nogal donker is. Al snel rijden ze weer door een wat minder bosrijk terrein en zal de felle zon de oogjes verblinden. Na dit steile stuk loopt het nog even vals plat door aan 2,5%. Na 14,5 kilometer zijn de renners boven op de Côte des Chozeaux. In totaal drie kilometer aan 5,4%, maar dan toch vooral omdat er nog een vlakke kilometer tussendoor zat. Wel twee enorm vervelende kilometers aan 8%. Het is nog 2,5 kilometer tot de streep vanaf dit moment. Dit laatste deel van de rit zal in dalende lijn zijn. De renners fietsen over wat smallere wegen, door een klein dorpje, maar op twee kilometer van de streep komen ze weer op een brede weg terecht. In de eerste kilometer van de afdaling zit geen enkele bocht. Het loopt ook niet enorm steil naar beneden, geen gevaren tot nu toe. Pas op een meter of 500 van de streep komen de renners wat obstakels tegen. Ze zijn inmiddels Megève binnengereden en komen een rotonde tegen. Bij deze rotonde gaan ze rechts, wat prima te doen moet zijn, ondanks de hoge snelheid. Na de rotonde is er wel een vluchtheuvel, dus een verkenning kan geen kwaad. Daarna komen ze op een weg terecht met nog een aantal flauwe bochten, waarna ze weer op een rotonde stuiten. Dit is een ovaalvormige rotonde, die ze aan de linkerkant nemen. Bij het verlaten van de rotonde nog een best scherp bochtje naar links en dan gaat het rechtdoor richting de streep. In de laatste 100 meter loopt het nog een beetje viezig vals plat omhoog. Daarna bereikt men na 17 kilometer de streep in Megève.




De finish is voor de deuren van het Palais des Sports, het sportpaleis, in Megève. Dit is een multifunctioneel sportcentrum waar je zowat alles kan doen. Er is een zwembad, zowel binnen als buiten. Er zijn enkele indoor tennisbanen, je kan er tafeltennissen, er is een sportschool, je kan er yoga doen en ik zag zelfs een foto van een curlingbaan. Echt fantastisch dus. Na al die inspanning kun je vervolgens door naar de spa, voor een warm bad of een massage. Best een groot sportcentrum als je bedenkt hoe klein dit dorp is, er wonen maar 3500 inwoners. Wel een populair dorpje voor de wintersporters, aangezien er aan ieder kant van het dorp bergen zijn met de nodige pistes. Liefst 400 kilometer aan pistes in de omgeving, bovendien ook nog heel wat wandelroutes. Er zijn dan ook 40.000 bedden in Megève, waardoor het dorp soms iets meer inwoners heeft dan de normale 3500. Ooit had Megève een bekende inwoner. Dat was Émile Aillas, een skiër die als eerste Fransman ooit een medaille wist te pakken tijdens de Olympische Spelen in zijn discipline. Daarna werd hij nog liefst vier keer wereldkampioen. Hij werd liefst 100 jaar oud. In 1912 werd hij geboren in Megève en 100 jaar later overleed hij in Sallanches, de startplaats van deze rit. Megève is nog nooit eerder voorgekomen in de Tour, hoewel het dorpje eerder is voorgekomen in de Dauphiné. Al vier keer zelfs. Voor het laatst in 2014, toen er een rit zou starten in dit dorp, met einde in Courchevel. Mikel Nieve zou die rit winnen, maar het was vooral de rit van de coup van Talansky. Hij ging vroeg in de aanval, Contador en Froome lieten hem rijden maar kwamen er niet mee bij. Zo ging de Amerikaan, die daarna niets meer heeft laten zien, met de eindwinst in die Dauphiné aan de haal.



Ook in Sallanches en Megève gaat het weer warm worden. Voor de vroege starters zal het nog te doen zijn, in de ochtend en het begin van de middag is het een graadje of 26. Daarna wordt het steeds warmer, met een maximum van 31 graden. Vervelend warm dus. Zeker bij zo'n korte inspanning kan dat bij sommige renner wel voor problemen zorgen. Er zal niet veel wind zijn, hoewel het gedurende de dag waarschijnlijk wel wat harder gaat waaien. Maakt niet veel uit, om deze tijdrit te winnen moet je toch wel echt een uitstekende klimmer zijn. Weinig kans op regen. De eerste renner zal vertrekken om 10:45, dat is de rote lantaarn Sam Bennett. Om 16:59 vertrekt de laatste renner, gele trui Chris Froome. Zijn aankomst wordt verwacht om 17:31. Bij de vorige tijdrit hadden ze dat verdomd goed voorspeld, dus moeten we deze schatting ook vrij serieus nemen. 32 minuten doen over 17 kilometer, dat zegt wel wat. De uitzendingen van Sporza en de NOS beginnen uiteraard weer om 14:10.



Het is een lastige tijdrit, waar de klassementsmannen in het voordeel zijn ten opzichte van de pure tijdrijders. Ik ga er daarom ook maar vanuit dat de mannen die hoog in het klassement staan ook hoog gaan eindigen in deze tijdrit. Er zullen niet veel pure specialisten tussendoor gaan fietsen. Misschien dat een Coppel ons nog kan verrassen, maar verder zie ik hier niet teveel gekke namen bovenaan eindigen. De Tour is al beslist en alle spanning is al weg, maar ik heb zo'n vermoeden dat er na deze tijdrit nog minder spanning gaat zijn. De tijdrit is misschien niet alleen voor pure klimmers, je moet ook weer groter kunnen schakelen op de minder steile stukken en in de afdaling, maar de meeste jongens die nu hoog staan in het klassement kunnen dat wel. Met name de man in de gele trui.
1. Froome. Ideale tijdrit voor hem. Een paar steile kilometers, een paar minder steile kilometers, een paar vlakke kilometers en nog een risicoloze afdaling richting de finish. Hij gaat hier winnen en met een flinke voorsprong ook. Is simpelweg de sterkste en dan win je een tijdrit die op je lijf is geschreven.
2. Porte. De beste van de rest. Dat liet hij tijdens de vorige rit ook weer zien. De enige die Froome kan volgen. Daarnaast is het een goede tijdrijder, hoewel zijn vorige tijdrit dan weer niet echt indrukwekkend was. Deze tijdrit is in ieder geval wel geschikt voor hem, dus ik verwacht hem nu wel vooraan.
3. Yates. Weer zo'n vervelende lollerbrit. Reed al jaren best aardig, maar wat hij tijdens deze Tour laat zien is toch behoorlijk verrassend. Niemand had kunnen bedenken dat hij zou goed zou rijden, zeker niet na de schorsing van z'n tweelingbroer. Hij is echt hilarisch goed bezig en daarom denk ik dat hij het nu ook goed gaat doen. Heeft al een paar tijdritten gereden die helemaal niet slecht waren en dan is deze tijdrit nog eens extra geschikt voor hem. Hij gaat z'n podiumplaatsje hier wel veiligstellen.
4. Bardet. Kwam als vierde van de favorieten boven bij het stuwmeer, daarom noem ik hem nu ook als vierde. Lijken me wel briljante tactieken van mezelf. Niet de beste tijdrijder ooit, maar dit is geen normale tijdrit. In de wat lastigere tijdritten heeft hij wel eens goed gereden. Kan dus zo zijn dat hij het nu ook goed gaat doen. Kan ook niet.
5. Dumoulin. Dat hij een tijdrit met een steile beklimming kan overleven en zelf winnen bewees hij vorig jaar al in de Ronde van het Baskenland. In een tijdrit met de beestachtig steile muur van Aia was hij de sterkste. Dan moet je in deze tijdrit ook een eind kunnen komen. Hij zal zich hier ook wel op hebben gericht, neem ik aan. Toch verwacht ik er niet zo gek veel meer van. In de rit naar Culoz ging hij in de aanval, maar was hij verrassend kansloos. Het vet is waarschijnlijk al van de soep.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:21:05 #2
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163908230
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:18 schreef Columbiafan het volgende:
Buchmann matig aan het tussenpunt.
Die is nog steeds elke bergetappe naar een 25ste plek aan het harken. Wat een treurnis.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163908237
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:16 schreef Columbiafan het volgende:

[..]

Clement is dik inorde.
Was boos dat hij nog geen aanbieding heeft gehad. Waarom pas op het laatste moment weer presteren?
pi_163908239
Hoe kan De Gendt maar 4 seconden verliezen in de laatste 7km nadat hij in de eerste 10km 37 seconden verloor?
pi_163908244
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:19 schreef silverhill het volgende:
Dit is toch een miljoenmiljard keer leuker dan interviews met voetballers
:Y
dit is genot.
bij voetbal is het al zo lang aan het rotten
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:22:33 #6
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163908246
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:21 schreef Nober het volgende:
Hoe kan De Gendt maar 4 seconden verliezen in de laatste 7km nadat hij in de eerste 10km 37 seconden verloor?
Omdat Dumoulin stil viel. Hij liep ook nauwelijks meer uit op de rest.

Of omdat iedereen even snel is in die afdaling en je daar weinig tijd kan nemen. Kan ook nog.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:22:40 #7
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163908250
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:21 schreef Nober het volgende:
Hoe kan De Gendt maar 4 seconden verliezen in de laatste 7km nadat hij in de eerste 10km 37 seconden verloor?
goed te trappen.
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:23:52 #8
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163908266
Mag ik iets zeggen?

Ik vind de tijdritten eigenlijk de enige leuke etappes deze Tour. Kunnen we niet een Tour doen met meer tijdritten? Oké, Froome wint dan ook met overmacht, maar dat doet hij nu ook. En gewoon een beetje variatie, 1 volledig vlakke, 1 beetje heuvelachtige, 1 echte klimtijdrit en nog een proloogje ofzo.

Geen ploegentijdrit want die zijn kut.
pi_163908271
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:23 schreef DecoAoreste het volgende:
Mag ik iets zeggen?

Ik vind de tijdritten eigenlijk de enige leuke etappes deze Tour. Kunnen we niet een Tour doen met meer tijdritten? Oké, Froome wint dan ook met overmacht, maar dat doet hij nu ook. En gewoon een beetje variatie, 1 volledig vlakke, 1 beetje heuvelachtige, 1 echte klimtijdrit en nog een proloogje ofzo.
Ja dat mag jij zeggen.
pi_163908280
Clement heeft het niet echt door kunnen trekken. 7e voorlopig
pi_163908281
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:23 schreef DecoAoreste het volgende:
Mag ik iets zeggen?

Ik vind de tijdritten eigenlijk de enige leuke etappes deze Tour. Kunnen we niet een Tour doen met meer tijdritten? Oké, Froome wint dan ook met overmacht, maar dat doet hij nu ook. En gewoon een beetje variatie, 1 volledig vlakke, 1 beetje heuvelachtige, 1 echte klimtijdrit en nog een proloogje ofzo.

Geen ploegentijdrit want die zijn kut.
:') :')
"the greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." -Stephen W. Hawking
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:24:53 #12
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163908285
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:23 schreef DecoAoreste het volgende:
Mag ik iets zeggen?

Ik vind de tijdritten eigenlijk de enige leuke etappes deze Tour. Kunnen we niet een Tour doen met meer tijdritten? Oké, Froome wint dan ook met overmacht, maar dat doet hij nu ook. En gewoon een beetje variatie, 1 volledig vlakke, 1 beetje heuvelachtige, 1 echte klimtijdrit en nog een proloogje ofzo.

Geen ploegentijdrit want die zijn kut.
Dat mag jij zeggen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:24:56 #13
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163908289
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:24 schreef Drolflap het volgende:

[..]

:') :')
Jij vindt ploegentijdritten leuk?
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:25:20 #14
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163908295
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:24 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Ja dat mag jij zeggen.
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:24 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Dat mag jij zeggen.
*O*
pi_163908297
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:24 schreef DecoAoreste het volgende:

[..]

Jij vindt ploegentijdritten leuk?
Jazeker, pure techniek
"the greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." -Stephen W. Hawking
pi_163908298
Caruso rijdt ook wel een opmerkelijke tijdrit.

50e bij punt 1
21e bij punt 2
11e bij punt 3
pi_163908300
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:24 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Dat mag jij zeggen.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:25:41 #18
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163908302
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:25 schreef Drolflap het volgende:

[..]

Jazeker, pure techniek
Puur inkoopbeleid.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:25:49 #19
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163908303
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:23 schreef DecoAoreste het volgende:
Mag ik iets zeggen?

Ik vind de tijdritten eigenlijk de enige leuke etappes deze Tour. Kunnen we niet een Tour doen met meer tijdritten? Oké, Froome wint dan ook met overmacht, maar dat doet hij nu ook. En gewoon een beetje variatie, 1 volledig vlakke, 1 beetje heuvelachtige, 1 echte klimtijdrit en nog een proloogje ofzo.

Geen ploegentijdrit want die zijn kut.
goed idee
pi_163908309
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:25 schreef baggerbaas het volgende:
Caruso rijdt ook wel een opmerkelijke tijdrit.


50e bij punt 1
21e bij punt 2
11e bij punt 3
Uitstekend ingedeeld.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:26:18 #21
147172 THEFXR
Alpha Bear
pi_163908313
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:24 schreef Drolflap het volgende:

[..]

:') :')
ga weg, trol
pi_163908319
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:25 schreef baggerbaas het volgende:
Caruso rijdt ook wel een opmerkelijke tijdrit.

50e bij punt 1
21e bij punt 2
11e bij punt 3
en 68e na 4km.
pi_163908323
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:26 schreef THEFXR het volgende:

[..]

ga weg, trol
Trol, omdat ?
"the greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." -Stephen W. Hawking
pi_163908327
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:23 schreef DecoAoreste het volgende:
Mag ik iets zeggen?

Ik vind de tijdritten eigenlijk de enige leuke etappes deze Tour. Kunnen we niet een Tour doen met meer tijdritten? Oké, Froome wint dan ook met overmacht, maar dat doet hij nu ook. En gewoon een beetje variatie, 1 volledig vlakke, 1 beetje heuvelachtige, 1 echte klimtijdrit en nog een proloogje ofzo.

Geen ploegentijdrit want die zijn kut.
Lekker man, als zo'n halve ploeg ineens de sloot in duikt. _O_

Maar gewoon 10 tijdritten en 9 sprintetappes. Worden ze vanzelf beter in tijdrijden en heb je weinig aan teamgenoten.
pi_163908332
Broekje uit voor Sky Postal-oppergod.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:27:36 #26
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163908334
Wtf check dat achterwiel van Froome.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:27:44 #27
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163908337
Op die fiets wint Froome nooit
pi_163908350
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:27 schreef BeamofLight het volgende:
Op die fiets wint Froome nooit
Froome heeft geen achterwiel nodig.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:29:42 #29
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163908367
Marginal gains
pi_163908368
thomas geraint 11e na 4km.
pi_163908372
Fijn dat ze die Ducrout eruit hebben geflikkerd maar wel jammer dat Dijkstra er nog is.
pi_163908374
Waarom gaat Purito eigenlijk niet voor ritzeges. Niks voor hem om mee te rijden voor een twaalfde plek.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:30:17 #33
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163908378
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:29 schreef Dale__Cooper het volgende:
thomas geraint 11e na 4km.
Maar die mag ook niet voluit gaan, dat wist IEDEREEN.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:30:45 #34
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163908384
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:29 schreef Nober het volgende:
Fijn dat ze die Ducrout eruit hebben geflikkerd maar wel jammer dat Dijkstra er nog is.
Je hoeft alleen maar de familie van Herbert iets aan te doen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163908385
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:29 schreef Nober het volgende:
Fijn dat ze die Ducrout eruit hebben geflikkerd maar wel jammer dat Dijkstra er nog is.
wat heeft iedereen toch tegen Durcot, veruit de leukste,
aan Herbert kan ik me af en toe wel irriteren, maar Ducrot?
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:31:05 #36
260796 DecoAoreste
aka Aleimon Thimble
pi_163908391
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:30 schreef ZakaRosa het volgende:
Waarom gaat Purito eigenlijk niet voor ritzeges. Niks voor hem om mee te rijden voor een twaalfde plek.
Hij hoopte nog 1x een klassement te rijden denk ik.
pi_163908394
Van Garderen op het gemakje dus.
pi_163908400
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:30 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Je hoeft alleen maar de familie van Herbert iets aan te doen.
Herbert zelf iets aan doen heeft een nog beter effect.
pi_163908409
Purito was 5e na 4 vlakke kilometers, knap
pi_163908411
Wat is er met het achterwiel van Froome
Gino ♥
pi_163908426
Tartaar zal ook zo wel binnenkruipen.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:33:11 #42
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163908427
19.41 voor Staf _O_
pi_163908429
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:30 schreef Lucyintheafternoon het volgende:

[..]

wat heeft iedereen toch tegen Durcot, veruit de leukste,
aan Herbert kan ik me af en toe wel irriteren, maar Ducrot?
Telkens hetzelfde gelul, weg met die vent.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:33:19 #44
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163908430
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:32 schreef Tjacka het volgende:
Wat is er met het achterwiel van Froome
dat is er niet
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:33:22 #45
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163908432
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:31 schreef Columbiafan het volgende:
Van Garderen op het gemakje dus.
De VS stelt niet veel meer voor.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_163908436
De Mol _O_
pi_163908441
quote:
99s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:33 schreef SaintOfKillers het volgende:

[..]

De VS stelt niet veel meer voor.
Vervlogen tijden.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:33:55 #48
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163908442
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:33 schreef Van_Poppel het volgende:
19.41 voor Staf _O_
Dat was een mooi jaar.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:34:08 #49
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163908449
CHUTE
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:34:13 #50
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163908452
Jawel toch een fietswissel
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:34:21 #51
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163908457
quote:
99s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:33 schreef SaintOfKillers het volgende:

[..]

De VS stelt niet veel meer voor.
Dat is idd opvallend. USA & Canada lijken helemaal te zijn weggevallen.
pi_163908458
Tejay draait vierkant zeg :D. Dacht dat hij al afgestapt was trouwens :')
pi_163908464
Ben benieuwd hoe dit voor hem gaat uitwerken.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:34:43 #54
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163908465
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:34 schreef Mani89 het volgende:
CHUTE
:')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163908473
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:32 schreef Tjacka het volgende:
Wat is er met het achterwiel van Froome
Dat is zo'n systeem waar de ketting direct aan het apparaat gekoppeld ligt toch..
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_163908477
Wisselt ie wel 3 minuten te laat.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:35:22 #57
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163908481
Daniel Martin op een tijdritfiets, dat wil je niemand aandoen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:35:38 #58
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163908487
Foto's van Dan Martin niet meer in beeld aub
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163908489
Hoe goed zou kruijswijk zijn geweest met zijn giro vorm hier?
pi_163908498
pi_163908499
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:35 schreef skysherrif het volgende:
Hoe goed zou kruijswijk zijn geweest met zijn giro vorm hier?
Podiumklant waarschijnlijk.
pi_163908501
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:35 schreef skysherrif het volgende:
Hoe goed zou kruijswijk zijn geweest met zijn giro vorm hier?
Ik denk dat hij overleden zou zijn aan het Sky Tempo.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:36:20 #63
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163908502
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:35 schreef skysherrif het volgende:
Hoe goed zou kruijswijk zijn geweest met zijn giro vorm hier?
In rit 3 tegen de vlakte, 4 ribbreuken.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:36:55 #64
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163908514
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:35 schreef skysherrif het volgende:
Hoe goed zou kruijswijk zijn geweest met zijn giro vorm hier?
Zeker kunnen strijden voor plek 8 - 15
pi_163908520
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:35 schreef skysherrif het volgende:
Hoe goed zou kruijswijk zijn geweest met zijn giro vorm hier?
Rond plek 5 denk ik.
pi_163908521
Ingehaald worden door Rolland, dat is pijnlijk.
Citius, Altius, Fortius.
pi_163908522
Toch wel mooi dat Dumoulin de nieuwe Cancellara is qua tijdrijden.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:37:18 #68
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163908524
Zo'n Cannondale, wat zouden die bij het begin van het seizoen hopen om te bereiken met dit team?
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_163908526
Pics van Froome zn fiets?
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:37:39 #70
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163908531
DE BAUK
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:37:40 #71
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163908533
Geweldige tussentijd voor Rolland. Gelukkig traint hij eindelijk volgens de Vaughters methode.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163908534
Van Garderen. _O-

Zal wel voor ritzeges gaan.
pi_163908537
Clement doet goede zaken voor top 20 plek.
pi_163908538
Ik verwacht een goede tijdrit van de Tia
pi_163908541
TJ zal wel weer afstappen straks.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:38:10 #76
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163908542
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:37 schreef Nober het volgende:
Toch wel mooi dat Dumoulin de nieuwe Cancellara is qua tijdrijden.
Heb liever dat hij de nieuwe Indurain wordt.
pi_163908543
Tiagod Aru had schitterende tactieken.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:38:16 #78
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163908545
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:37 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Clement doet goede zaken voor top 20 plek.
Een Rob Ruijhgje.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Forum Admin / PR donderdag 21 juli 2016 @ 16:38:21 #79
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163908548
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:37 schreef ZakaRosa het volgende:
Van Garderen. _O-

Zal wel voor ritzeges gaan.
Ja, vast.

Hahaha.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:38:59 #80
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_163908563
Herbert die niet snapt dat Van Garderen nu gewoon gaat knechten voor Porte en het rustig aan doet :')
pi_163908567
Rodriguez 3e tijd met wissel :o

Op 15 seconden
pi_163908569
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:38 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Een Rob Ruijhgje.
Een Roewiegje? Wat?
pi_163908571
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:37 schreef Dale__Cooper het volgende:

[..]

Rond plek 5 denk ik.
nene joh, zou samen met froomey de beste zijn,
kruijswijk in de Giro was goddelijk en was eigenlijk net zo veel beter als de rest als froomey hier is.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:39:40 #84
242666 BeamofLight
Light in the darkness, Tafkap
pi_163908581
Dus Froome of Tom voor 3
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:39:46 #85
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163908582
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:39 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Een Roewiegje? Wat?
Die jongen die laatste bij Wilders was
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163908584
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:39 schreef BeamofLight het volgende:
Dus Froome of Tom voor 3
Ninja edit :P
pi_163908585
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:39 schreef Szura het volgende:

[..]

Die jongen die laatste bij Wilders was
2011, beste Nederlander. Ik weet het.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:40:28 #88
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163908598
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:40 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

2011, beste Nederlander. Ik weet het.
Limburgse topwielrenner
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163908601
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:39 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Een Roewiegje? Wat?
'Limburgs topwielrenner' aldus Geert Wilders.
pi_163908607
Clement ook vijfde bij het laatste tussenpunt
pi_163908609
Iedereen die rustig aandoet diskwalificeren.
pi_163908612
Hopelijk zakt Mollema erdoorheen vandaag. Dan kunnen we vrijdag en zaterdag rustig kijken.
pi_163908625
Purito is goed bezig.
Citius, Altius, Fortius.
pi_163908626
Maarja, Rodriguez met wissel al zo dichtbij Tom. Dan pakt Froome minstens 20 seconden op Tom bij dat punt
pi_163908627
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:41 schreef Ajacied422 het volgende:
Hopelijk zakt Mollema erdoorheen vandaag. Dan kunnen we vrijdag en zaterdag rustig kijken.
nou, nou, nou
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:41:41 #96
62913 Blik
The one and Only!
pi_163908629
quote:
99s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:37 schreef SaintOfKillers het volgende:
Zo'n Cannondale, wat zouden die bij het begin van het seizoen hopen om te bereiken met dit team?
Qua budget gelijk aan lotto jumbo, dus niet al teveel neem ik aan
  Redactie Sport donderdag 21 juli 2016 @ 16:41:48 #97
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163908632
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:41 schreef Ajacied422 het volgende:
Hopelijk zakt Mollema erdoorheen vandaag. Dan kunnen we vrijdag en zaterdag rustig kijken.
Egoïstisch hoor
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:41:56 #98
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163908634
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:41 schreef Ajacied422 het volgende:
Hopelijk zakt Mollema erdoorheen vandaag. Dan kunnen we vrijdag en zaterdag rustig kijken.
En dit ritzeges voor Kelderman dan?
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:41:56 #99
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163908635
Meintjes is populair bij de regie
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163908640
quote:
99s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:41 schreef SaintOfKillers het volgende:

[..]

En dit ritzeges voor Kelderman dan?
Als je het klassement omdraait misschien.
pi_163908651
Barguil weer bezig met een faaltour.
pi_163908659
145.GROENEWEGEN D. TLJ in 36' 32'' at 5' 28''
146.WYNANTS M. TLJ in 36' 33'' at 5' 29''

Hallo Jumbo. :')
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:43:11 #103
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163908664
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:42 schreef ZakaRosa het volgende:
Barguil weer bezig met een faaltour.
Zoals zowat alle Fransen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:43:16 #104
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163908667
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:43 schreef Nober het volgende:
145.GROENEWEGEN D. TLJ in 36' 32'' at 5' 28''
146.WYNANTS M. TLJ in 36' 33'' at 5' 29''

Hallo Jumbo. :')
Eh oke
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:43:29 #105
419995 Scherzo
Veel gedoe over niets...
pi_163908669
Dan Martin heeft snellere start dan Tom...
Tegenwoordig, kennen de mensen de prijs van alles,
maar de waarde van niets... (Oscar Wilde)
pi_163908670
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:41 schreef Ajacied422 het volgende:
Hopelijk zakt Mollema erdoorheen vandaag. Dan kunnen we vrijdag en zaterdag rustig kijken.
:')
pi_163908672
RobHarmeling twitterde op donderdag 21-07-2016 om 16:42:59 Vreemd dat na de warming-up van Mollema ook mijn hartslag stijgt. ALLEZ BOUKE reageer retweet
Bouke?
pi_163908673
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:43 schreef Nober het volgende:
145.GROENEWEGEN D. TLJ in 36' 32'' at 5' 28''
146.WYNANTS M. TLJ in 36' 33'' at 5' 29''

Hallo Jumbo. :')
Jij snapt er niet zo veel van of wel?
pi_163908678
Binnen. Vijfde.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:44:03 #110
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163908681
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:43 schreef Ajacied422 het volgende:
RobHarmeling twitterde op donderdag 21-07-2016 om 16:42:59 Vreemd dat na de warming-up van Mollema ook mijn hartslag stijgt. ALLEZ BOUKE reageer retweet
Bouke?
Ik vind dat Harmeling net als Sunfield verboden moet worden hier. Bedankt!
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:44:04 #111
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163908682
De nummer 2 gaat van start
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163908684
Daniel Martin volgens Tissot de snelste na 4 km. Kan mij dat niet voorstellen.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:44:16 #113
384510 ledlamp
||D || ||M|| ||D
pi_163908688
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:43 schreef Ajacied422 het volgende:
RobHarmeling twitterde op donderdag 21-07-2016 om 16:42:59 Vreemd dat na de warming-up van Mollema ook mijn hartslag stijgt. ALLEZ BOUKE reageer retweet
Bouke?
bouke en moeviestar
  Redactie Sport / Supervogel donderdag 21 juli 2016 @ 16:44:17 #114
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163908689
Clement _O_
  Redactie Sport / Supervogel donderdag 21 juli 2016 @ 16:44:27 #115
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163908694
Als Djumbo geen interesse in Clement hebben :').
pi_163908699
Overigens gaat Porte ook sneller rijden dan Tom, maar dat geheel terzijde
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:44:54 #117
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_163908705
quote:
14s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:44 schreef Pino112 het volgende:
Als Djumbo geen interesse in Clement hebben :').
Die rijdt te goed, natuurlijk hebben ze geen interesse
pi_163908706
quote:
14s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:44 schreef Pino112 het volgende:
Als Djumbo geen interesse in Clement hebben :').
En dan wel Boonen willen halen. Wat een visie!
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:45:20 #119
419995 Scherzo
Veel gedoe over niets...
pi_163908717
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:44 schreef Dale__Cooper het volgende:
Daniel Martin volgens Tissot de snelste na 4 km. Kan mij dat niet voorstellen.
6 seconden, ja...
Tegenwoordig, kennen de mensen de prijs van alles,
maar de waarde van niets... (Oscar Wilde)
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:45:22 #120
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163908718
Porte zal wel als eerste onder toms tijd gaan
Were making, were making!
Radio Soulwax!
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:45:34 #121
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163908723
Wuyts over de helm van Bardet :D
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163908732
quote:
99s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:37 schreef SaintOfKillers het volgende:
Zo'n Cannondale, wat zouden die bij het begin van het seizoen hopen om te bereiken met dit team?
geen idee, maar ze (14) staan nog boven ploegen als Lotto Soudal (15) en AG2R (16) in de World Tour ranking...
"Ow, my schnoz! My punim! My pupik! My genechtagazoink!"
  Redactie Sport donderdag 21 juli 2016 @ 16:46:03 #123
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163908733
Porte _O_ Vandaar die Speedoreclames.
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_163908743
Daniel Martin zet de snelste tussentijd neer bij het eerste (niet officiële) tussenpunt: 9 seconden sneller dan Tom.
pi_163908753
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:46 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Daniel Martin zet de snelste tussentijd neer bij het eerste (niet officiële) tussenpunt.
En Valverde daar tweede op 5 seconden.
Citius, Altius, Fortius.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:47:01 #126
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163908757
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:44 schreef Dale__Cooper het volgende:
Daniel Martin volgens Tissot de snelste na 4 km. Kan mij dat niet voorstellen.
Het hele steile gedeelte is in de eerste 4 toch? Is van de Molen minder in natuurlijk. En Tom zag er niet echt uit of ie alles heeft gegeven
Laffe huichelaar
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:47:04 #127
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163908759
Romain Ricco.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:47:14 #128
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163908764
quote:
14s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:44 schreef Pino112 het volgende:
Clement _O_
Clement :r
Laffe huichelaar
pi_163908772
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:47 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Het hele steile gedeelte is in de eerste 4 toch? Is van de Molen minder in natuurlijk. En Tom zag er niet echt uit of ie alles heeft gegeven
Nee, de eerste 4km zijn juist vlak, daarna begint de klim
pi_163908773
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:47 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Clement :r
waarom?
pi_163908780
D.martin 9e bij eerste meting
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:48:02 #132
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163908781
Stortbui aub
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163908783
Citius, Altius, Fortius.
pi_163908784
Porte is echt een lelijke renner
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:48:09 #135
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163908786
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:47 schreef Max23 het volgende:

[..]

Nee, de eerste 4km zijn juist vlak, daarna begint de klim
Huilen dan
Laffe huichelaar
pi_163908790
Top vraag van die interviewer......
pi_163908793
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:43 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Jij snapt er niet zo veel van of wel?
Dat er geen tijdslimiet is van 3 minuten.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:48:41 #138
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163908794
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:47 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Het hele steile gedeelte is in de eerste 4 toch? Is van de Molen minder in natuurlijk. En Tom zag er niet echt uit of ie alles heeft gegeven
Hij zei juist dat ie in het begin teveel had gegeven
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:48:48 #139
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163908796
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:47 schreef Lucyintheafternoon het volgende:

[..]

waarom?
Daar heb ik niet echt een specifieke reden voor. Als ik hem zie spreken, krijg ik jeuk. Gewoon een paardenlul
Laffe huichelaar
pi_163908798
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:48 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Huilen dan
Denk dat je die onofficiële tijdsmeting met een korreltje zout mag nemen
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:49:18 #141
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_163908805
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:48 schreef Max23 het volgende:

[..]

Denk dat je die onofficiële tijdsmeting met een korreltje zout mag nemen
Dan kunnen we misschien toch juichen
Laffe huichelaar
pi_163908811
Porte 16e na 4km.
pi_163908812
Jezes wat een domme vragen aan Clement "vorige week was een minuut achter Dumoulin genoeg voor de 2e plek, denk je nu ook?" Terwijl al duidelijk is dat hij 5e staat..
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:49:46 #144
84430 kanovinnie
Wie dit leest is gek!
pi_163908816
Net op tijd thuis _O_
Op dinsdag 25 augustus 2015 15:48 schreef Toekito het volgende:
de grootste schande van heel FOK! naast Fylax is Kano als mod.
pi_163908818
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:48 schreef Szura het volgende:

[..]

Hij zei juist dat ie in het begin teveel had gegeven
Daarmee doelde hij wel op het steile stukje na dat eerste vlakke stuk.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:50:04 #146
84430 kanovinnie
Wie dit leest is gek!
pi_163908821
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:49 schreef La_Tramposa het volgende:
Jezes wat een domme vragen aan Clement "vorige week was een minuut achter Dumoulin genoeg voor de 2e plek, denk je nu ook?" Terwijl al duidelijk is dat hij 5e staat..
Ga sporza luisteren o|O
Op dinsdag 25 augustus 2015 15:48 schreef Toekito het volgende:
de grootste schande van heel FOK! naast Fylax is Kano als mod.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:50:06 #147
419995 Scherzo
Veel gedoe over niets...
pi_163908822
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:48 schreef Max23 het volgende:
D.martin 9e bij eerste meting
+ 26 seconden...
Tegenwoordig, kennen de mensen de prijs van alles,
maar de waarde van niets... (Oscar Wilde)
pi_163908823
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:49 schreef Dale__Cooper het volgende:
Porte 16e na 4km.
Is het dan eindelijk bijltjesdag voor Porte?
pi_163908825
"jongen het gaat gewoon hartstikke goed met jou in de Tour!"

misschien kun je Clement even benaderen alsof het een kleuter is
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:50:32 #150
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163908831
Al een interview met Kelderman geweest?
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163908835
Aru 4e op 16 sec
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:50:53 #152
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163908842
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:50 schreef Rudicio het volgende:
"jongen het gaat gewoon hartstikke goed met jou in de Tour!"

misschien kun je Clement even benaderen alsof het een kleuter is
Jij verwacht enig niveau van de staatsomroep?
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163908844
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:50 schreef Dale__Cooper het volgende:
Aru 4e op 16 sec
*O*
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:51:10 #154
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163908852
Daar begint de Britse wieleraids
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:51:13 #155
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163908854
quote:
14s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:50 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

Jij verwacht enig niveau van de staatsomroep?
*staatSSomroep
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163908856
Bandjes poetsen.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:51:33 #157
454292 Koffieplanter
Violence. Speed. Momentum.
pi_163908863
Nairo doet ook een fietswisseltje straks denk ik.
Put these foolish ambitions to rest.
pi_163908869
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:50 schreef Rudicio het volgende:
"jongen het gaat gewoon hartstikke goed met jou in de Tour!"

misschien kun je Clement even benaderen alsof het een kleuter is
Kelderman wordt altijd geïnterviewd op een "Wat zeg je dan?" "Dankjewel"-manier
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:51:48 #159
419995 Scherzo
Veel gedoe over niets...
pi_163908871
Mollema dicht achterwiel...
Tegenwoordig, kennen de mensen de prijs van alles,
maar de waarde van niets... (Oscar Wilde)
pi_163908875
Wat is die Tom allemaal aan het doen?
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:52:42 #161
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163908881
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:51 schreef Koffieplanter het volgende:
Nairo doet ook een fietswisseltje straks denk ik.
Zou het wat uitmaken?
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163908884
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:51 schreef Koffieplanter het volgende:
Nairo doet ook een fietswisseltje straks denk ik.
Daar heeft hij op getraind in het Baskenland
pi_163908895
Piti 5e op 18 sec
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:53:58 #164
386879 Sheffield
Weet het ook niet
pi_163908899
Groenewegen nog kans vandaag?
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:54:12 #165
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163908900
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:51 schreef Mani89 het volgende:

[..]

*staatSSomroep
mit Herman von der Zandt und Gio Lippens
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163908905
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:50 schreef Szura het volgende:
Al een interview met Kelderman geweest?
Ja, die heeft zich gespaard om nog voor een dagoverwinning te gaan zei hij.
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:54:26 #167
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163908906
Nairo _O-
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163908908
quote:
7s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:53 schreef Sheffield het volgende:
Groenewegen nog kans vandaag?
Als hij zich goed weet te plaatsen maakt hij zeker kans.
pi_163908909
Nairo
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:54:30 #170
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163908910
Quintana is kachellam.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163908911
quote:
7s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:53 schreef Sheffield het volgende:
Groenewegen nog kans vandaag?
Stop met deze act
pi_163908914
Richie 16e bij dat eerste tussenpunt, voor wat het waard is
  Forum Admin / PR donderdag 21 juli 2016 @ 16:54:45 #173
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163908915
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:54 schreef La_Tramposa het volgende:

[..]

Ja, die heeft zich gespaard om nog voor een dagoverwinning te gaan zei hij.
Die kan net zo goed naar huis gaan dus.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:54:46 #174
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163908916
Quintana rijdt die bocht als een oud wijf.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:54:57 #175
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163908919
Martin zit echt als een mongool te stampen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:55:12 #176
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163908924
Martin lijkt op dat ding uit The Goonies.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163908927
Martin op het koffiemolentje
pi_163908930
Purito kwam daar als 4e door.
pi_163908931
Alienfroom
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:55:40 #180
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163908933
Bauke gaan we weer niet zien
Were making, were making!
Radio Soulwax!
pi_163908934
Die tuinstoeltjes. :')
pi_163908938
harkgod
pi_163908941
Porte 1e
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:56:01 #184
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163908943
Hup Bau w/
pi_163908944
Porte snelste tijd, 9 seconden sneller dan Dumoulin.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:56:04 #186
419995 Scherzo
Veel gedoe over niets...
pi_163908945
Mollemoe...
Tegenwoordig, kennen de mensen de prijs van alles,
maar de waarde van niets... (Oscar Wilde)
pi_163908946
w/ BAUKE w/
Citius, Altius, Fortius.
pi_163908947
Moment van de waarheid voor d'n Bauk.
pi_163908948
Porte pakt 9 seconden
  Redactie Sport / Supervogel donderdag 21 juli 2016 @ 16:56:30 #190
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_163908954
Chickie van Tom erbij
pi_163908956
Sooow Porte
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:56:52 #192
419995 Scherzo
Veel gedoe over niets...
pi_163908964
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:56 schreef Max23 het volgende:
Porte pakt 9 seconden
Tja...
Tegenwoordig, kennen de mensen de prijs van alles,
maar de waarde van niets... (Oscar Wilde)
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:56:56 #193
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163908970
Tiagod
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163908975
hoe komt het dat ze het bij zowel de belg als de ned zoveel later de tijd weten als hier?
  Forum Admin / PR donderdag 21 juli 2016 @ 16:57:44 #195
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163908978
Voor Fabio duurt de Tour een week te kort
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:57:46 #196
62913 Blik
The one and Only!
pi_163908979
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:54 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Richie 16e bij dat eerste tussenpunt, voor wat het waard is
Helemaal niks, want Bennett kwam daar eerst door na 2 minuten, met een gemiddelde van 120 km/h.

Redelijk onbetrouwbaar
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:57:53 #197
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163908981
Zo prima tijd van Purito
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Moderator donderdag 21 juli 2016 @ 16:58:03 #198
8781 crew  Frutsel
pi_163908983
Bauke bidon kwijt
pi_163908989
Purito echt netjes
pi_163908996
Mollema moest uitwijken en heeft hierbij waarschijnlijk een bidon verloren hoor ik net op radio 1.
Beter iets moois verliezen, dan dat je het nooit hebt gehad.
pi_163908999
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:58 schreef MarijeH het volgende:
Mollema moest uitwijken en heeft hierbij waarschijnlijk een bidon verloren hoor ik net op radio 1.
Uitwijken voor wat?
pi_163909000
Meintjes heeft ook goed ingedeeld
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:59:14 #203
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163909011
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:58 schreef ZakaRosa het volgende:

[..]

Uitwijken voor wat?
Voor de bidon die hij verloren heeft.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:59:14 #204
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163909012
BOOOEEEEEE
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:59:32 #205
62913 Blik
The one and Only!
pi_163909019
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:58 schreef MarijeH het volgende:
Mollema moest uitwijken en heeft hierbij waarschijnlijk een bidon verloren hoor ik net op radio 1.
Uitwijken waarvoor?
pi_163909021
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:58 schreef MarijeH het volgende:
Mollema moest uitwijken en heeft hierbij waarschijnlijk een bidon verloren hoor ik net op radio 1.
Krijgt gewoon dezelfde tijd als Froome.
  Moderator donderdag 21 juli 2016 @ 16:59:43 #207
8781 crew  Frutsel
pi_163909022
quote:
99s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:59 schreef SaintOfKillers het volgende:

[..]

Voor de bidon die hij verloren heeft.
Strategie, Froome valt d'r straks over
  donderdag 21 juli 2016 @ 16:59:54 #208
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163909026
REGEN AUB
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:00:00 #209
289840 napoleonfour
Meneer de praeses
pi_163909027
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:59 schreef Blik het volgende:

[..]

Uitwijken waarvoor?
FROOME
Indien 't hier in 't vaderlandt zoo gelegen is dat men de waarheit niet magh spreeken, zoo is 't er ellendigh gestelt. Nochtans zal ik die spreeken zoo lang als myn oogen open staan. Zyn trouw en oprechtigheit.
pi_163909030
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:58 schreef Max23 het volgende:
Meintjes heeft ook goed ingedeeld
Mooie renner, benieuwd hoe die zich ontwikkelt de komende jaren.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:00:18 #211
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_163909033
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 16:59 schreef Nober het volgende:

[..]

Krijgt gewoon dezelfde tijd als Froome.
_O-

Quintana dan ook gok ik?
  Redactie Sport donderdag 21 juli 2016 @ 17:00:49 #212
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163909041
Ik kan ook 5km hardlopen (27 min) zonder drinken, dan lukt deze 31min vast ook wel.
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_163909043
Lekker boeiend van die bidon, je kan toch wel 30 minuten inspanning leveren zonder drinken?
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:01:13 #214
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163909051
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:00 schreef La_Tramposa het volgende:
Lekker boeiend van die bidon, je kan toch wel 30 minuten inspanning leveren zonder drinken?
Scheelt weer wat gewicht /Rasmussen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163909054
Porte is sneller dan Tom.
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
pi_163909056
Mollema ergens tussen Yates en Porte in bij het 4km punt aan de voet.
Citius, Altius, Fortius.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:01:38 #217
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_163909061
Die bidon scheelt weer 500 of 750 gram op de klim. _O_
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:02:02 #218
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163909068
Mollema moet even aan Teklehaimanot of Grmaj vragen hoe je dat doet.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Redactie Sport donderdag 21 juli 2016 @ 17:02:13 #219
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163909074
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:01 schreef Zwansen het volgende:
Die bidon scheelt weer 500 of 750 gram op de klim. _O_
Uiteindelijk behoudt Mollema de tweede plek dankzij het wegvallen van zijn bidon _O_ Geniaal.
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_163909077


NOS heeft wel een mooie foto van den Bauk gekozen..
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:02:38 #221
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163909078
Porte verpulvert de tijd van Tom.
pi_163909081
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:02 schreef Van_Poppel het volgende:
Porte verpulvert de tijd van Tom.
Nee.
Citius, Altius, Fortius.
pi_163909082
Genot.
pi_163909085
Nairo 25e :')
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:03:13 #225
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163909086
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:02 schreef Van_Poppel het volgende:
Porte verpulvert de tijd van Tom.
Je lijkt Herbert wel, die laat zich ook elke keer weer verassen door de vaste camera's.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:03:21 #226
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163909088
Niet dus :o
pi_163909090
Porte piekt net als vorige naar het eerste tussenpunt.
Citius, Altius, Fortius.
pi_163909091
Porte heeft zichzelf weer eens opgeblazen.
pi_163909092
Dumoulin gaat dit gewoon winnen.
pi_163909093
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:02 schreef Van_Poppel het volgende:
Porte verpulvert de tijd van Tom.
Hhahahahaah
pi_163909094
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:02 schreef Van_Poppel het volgende:
Porte verpulvert de tijd van Tom.
Valse tussenstand.
pi_163909096
Porte houdt even in zodat hij straks samen met Froome over de lijn kan komen.
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
pi_163909100
Porte is een domme jongen.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:03:42 #234
419995 Scherzo
Veel gedoe over niets...
pi_163909101
Porte verliest 9 sec op eerste meetpunt op Tom..
Tegenwoordig, kennen de mensen de prijs van alles,
maar de waarde van niets... (Oscar Wilde)
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:03:54 #235
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163909106
Meintjes lekker hoor
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163909108
Porte lekker bekkentrekken alsof ie een pilletje heeft geslikt.
pi_163909109
lol Porte
lekker voor hem
pi_163909110
Aru op 16 seconden bij punt 3.
pi_163909111
Quintana verliest al bijna 50 seconden op Porte.
Citius, Altius, Fortius.
  Redactie Sport donderdag 21 juli 2016 @ 17:04:03 #240
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163909115
Haha Porte :o
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_163909118
Meenkies goede tijd.
pi_163909119
Zou wel teringdom zijn van Porte als hij weer te snel gestart is.
pi_163909130
Hmm als Froome slim is houdt hij zich heel erg in het eerste stuk, aangezien dat de vorige tijdrit ook 'fout' ging bij hem en zelfs Dumoulin nu toegeeft dat hij te hard is weggegaan..
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_163909131
Porte verliest dus 18 seconden op 3,5 km vals plat.
pi_163909132
Bij dat obscure eerste tussenpunt heeft Froome 8 seconde achterstand
pi_163909134
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:03 schreef Aguero het volgende:
Quintana verliest al bijna 50 seconden op Porte.
gaat goed
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:04:54 #247
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163909136
Goed, lijkt erop dat alles toch in elkaars buurt zal blijven staan achter Froome.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:05:03 #248
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163909139
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:03 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Je lijkt Herbert wel,
Ik vat dat maar als een compliment op. :Y
pi_163909145
rijdt die Meintjes nu bijna net zo snel als Izaguirre?

knap.
pi_163909146
Nairo is ook fantastisch bezig.
pi_163909147
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:03 schreef Scherzo het volgende:
Porte verliest 9 sec op eerste meetpunt op Tom..
Je bedoelt na 10 km? Op het eerste tussenpunt was hij juist sneller.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:05:21 #252
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163909149
Nairo :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:05:24 #253
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_163909150
Zou wel vet zijn als Dumoulin weer wint. Wat een baas is het ook.
  Forum Admin / PR donderdag 21 juli 2016 @ 17:05:27 #254
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163909152
Quintana doek jezelf op :')
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:05:28 #255
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163909154
Pffhahahahahaha Quintanahahahaha.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_163909157
Yates 2e tussentijd?
pi_163909158
Yates 3e, 1 seconde achter Tom bij punt 1
pi_163909159
Haha Dumoulin heeft geloof ik geen zin in die hotseat..
Ik hou van mij van mij van mij en van geen ander, want ik ben verreweg de leukste die ik ken!
pi_163909160
Aan de andere kant is Quintana wel sneller dan Meintjes bij punt 1.
pi_163909164
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:05 schreef BadderHaring het volgende:
Zou wel vet zijn als Dumoulin weer wint. Wat een baas is het ook.
gaat niet gebeuren
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163909168
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:05 schreef Mani89 het volgende:
Pffhahahahahaha Quintanahahahaha.
misschien is die drie keer van fiets gewisseld?
pi_163909170
Yates blies zichzelf vorige tijdrit ook volledig op in het eerste gedeelte.
  Redactie Sport donderdag 21 juli 2016 @ 17:06:14 #263
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_163909173
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:05 schreef La_Tramposa het volgende:
Haha Dumoulin heeft geloof ik geen zin in die hotseat..
Lijkt me geen chille stoel om een half uur op te moeten zitten als ik dat zo zie
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:06:16 #264
419995 Scherzo
Veel gedoe over niets...
pi_163909174
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:05 schreef Felagund het volgende:

[..]

Je bedoelt na 10 km? Op het eerste tussenpunt was hij juist sneller.
Na 7 km...
Tegenwoordig, kennen de mensen de prijs van alles,
maar de waarde van niets... (Oscar Wilde)
pi_163909176
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:05 schreef Max23 het volgende:
Yates 3e, 1 seconde achter Tom bij punt 1
Die gast wordt alleen maar beter :')
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:06:28 #266
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163909178
Valt mee van Bardet
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163909180
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:05 schreef franklop het volgende:

[..]

gaat niet gebeuren
Mister Negativ
pi_163909183
Bardet prima
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:06:54 #269
287899 Smoofie
Duikeendje? Duikeendje!!
pi_163909185
Froome, zo een klein en dun lichaampje en nog steeds kunnen tijdrijden. Kan niet gewoon :{
AFCA
Qui audet adipiscitur
pi_163909186
Het is wel een spannende tijdrit. Ik denk dat Froome wint met acht seconden voorsprong
pi_163909197
Hou maar op Dan.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:07:40 #272
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_163909201
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:05 schreef franklop het volgende:

[..]

gaat niet gebeuren
We zullen het zien. Vooralsnog gaat het behoorlijk.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:07:53 #273
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163909202
Laat DeBauk eens zien
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_163909203
Aru is ook goed bezig.
Citius, Altius, Fortius.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:07:57 #275
68638 Zwansen
He is so good it is scary...
pi_163909206
Waar is Mollema?
pi_163909212
Daar is ie hoor.
pi_163909217
Mollema matigjes volgens mij.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:08:36 #278
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_163909219
Ai :(
pi_163909220
12.08
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163909222
ja :(
pi_163909223
15e, matig
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:08:50 #282
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_163909225
HET IS KLAAR
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Moderator donderdag 21 juli 2016 @ 17:08:51 #283
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_163909226
Matig Mollema
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:08:52 #284
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163909227
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:08 schreef TheArt het volgende:
Mollema matigjes volgens mij.
Leek in de buurt van Quintana.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
pi_163909234
Dit zegt niks, als die indeelt als Meintjes is er niks aan de hand
pi_163909239
Mollema gaat dus zesde worden in Parijs.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:09:12 #287
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_163909240
Toptienplaats is ook mooi.
pi_163909241
Oei, verliest al bijna een halve minuut op Yates. Maar ja, podium wordt 'em toch al niet meer.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:09:27 #289
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_163909247
Aru echt een bazenrit hoor
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  Forum Admin / PR donderdag 21 juli 2016 @ 17:09:28 #290
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_163909248
Lekker hoor Fabio _O_
pi_163909253
Damn Aru, netjes.
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
pi_163909254
ARUGOD
tering
pi_163909258
Porte +8
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:10:05 #294
67640 SaintOfKillers
Hold me closer, Tony Danza
pi_163909259
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:09 schreef ZakaRosa het volgende:
Mollema gaat dus zesde worden in Parijs.
Ik denk 4e.
The average burglar breaks in and leaves clues everywhere. But not me. I'm completely clueless.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:10:10 #295
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_163909261
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:09 schreef ZakaRosa het volgende:
Mollema gaat dus zesde worden in Parijs.
Dikke kans dat hij nog verder wegzakt als het moraal na vandaag zakt.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:10:14 #296
23344 Sheepcidus
Is it an excuse?
pi_163909263
Quintana matigjes
Were making, were making!
Radio Soulwax!
pi_163909264
Aru, waanzin op een fiets.
pi_163909267
Mollema bij punt 1 maar 10 seconden langzamer dan Aru trouwens.
Citius, Altius, Fortius.
  donderdag 21 juli 2016 @ 17:10:27 #299
406034 Bugno
Campione d. Mondo 91/92
pi_163909269
ARU _O_
Fitter. Happier. More productive
---------------------------------------------------
If you think in terms of a year, plant a seed; if in terms of ten years, plant trees; if in terms of 100 years, teach the people. - Confucius
pi_163909270
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juli 2016 17:10 schreef Remzz het volgende:
Porte +8
Dumoulin had geen beste afdaling
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_163909278
:)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')