quote:
Toch knap dan dat ik het ook al een paar keer (bij verschillende Macs) heb gehad dat de hoeveelheid gewoon pauper was. Minder dan de helft is niet de standaard procedure.quote:Op maandag 8 augustus 2016 17:56 schreef Remzz het volgende:
[..]
Al vanaf het begin van de McFlurry is de procedure en hoeveelheid ijs/topping hetzelfde
Inderdaad belabberd ja.quote:Op maandag 8 augustus 2016 18:01 schreef Unites het volgende:
[..]
Er heeft bij mij nooit minder dan de helft aan ijs ingezeten. Echt nooit.
Dit is toch wel een hele trieste hoeveelheid? Zo'n zielig dotje heb je binnen een paar happen op, althans ik...
Wat zeiden ze bij de balie?quote:Op maandag 8 augustus 2016 17:53 schreef Unites het volgende:
[ afbeelding ]
Kreeg van de week dit als inhoud van mijn McFlurry. Lijkt me niet de bedoeling toch zo weinig?
Normaal was het altijd meer. Verhouding saus - ijs is zo ook niet goed en lekker meer.
Of is dit ter compensatie van de gratis kipnugget en koffie die tegenwoordig worden aangeboden?
Wat ik overigens ook ontzettend debiel, storend en irrant vind
Staat allemaal in de PMquote:Op zondag 14 augustus 2016 15:52 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Wat houdt zo'n PM in?
Ik heb Samsung.
Ik denk... heb nu vast een PM.. not.quote:
quote:Op zondag 14 augustus 2016 15:56 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik denk... heb nu vast een PM.. not.
Anyway heb je gepm'd, als ik je kan helpen.
quote:Op zondag 14 augustus 2016 15:56 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ik denk... heb nu vast een PM.. not.
Anyway heb je gepm'd, als ik je kan helpen.
Nog geen reactiequote:
Ik ben ermee bezig. PM komt zo naar alle aanmeldersquote:
quote:
quote:
Zie PMquote:
quote:Op woensdag 17 augustus 2016 21:51 schreef Bram_van_Loon het volgende:
Hebben jullie het nieuws over Rio meegekregen?
Wat een treurigheid, atleten die bij de McDonalds in de rij staan. Doe het je lijf niet aan. Dit zit er in de frietjes.
1.) The Potato
2.) Canola Oil
3.) Soybean Oil
4.) Hydrogenated soybean oil
5.) Natural Beef Flavor
6.) Hydrolyzed Wheat
7.) Hydrolyzed Milk
8.) Citric Acid
9.) Dimethylpolysiloxane – A silicone used in silly putty.
10.) Dextrose – Sprayed on the fry so that they do not turn grey.
11.) Sodium Acid Pyrophosphate
12.) Salt
13.) Canola Oil
14.) Corn Oil
15.) Soybean Oil
16.) Hydrogenated Soybean Oil
17.) Tertiary-Butylhydroquinone (TBHQ)
18.) Dimethylpolysiloxane – Used for safety reasons to stop cooking fat foaming when the fires are cooked.
Het is niet allemaal even erg maar er zitten een paar stofjes in die ik niet in mijn lijf stop.
Al moet ik zeggen dat ik het wel enigszins interessant vind hoe ze er een wetenschap van hebben gemaakt, ik vraag me af wat er achter die olieverhouding (6 soorten olie!) zit.
Los daarvan: frituur gewoon de aardappelen zelf in plantaardige olie (twee keer zoals de kenners weten) en je krijgt de beste frietjes. Of beter nog: bak plakjes aardappelen goed en ze zijn nog lekkerder. Op smaak brengen met een beetje himalayazout/zeezout en wat kruiden.
Hier details over hoe ze het maken.
http://ijr.com/2015/01/23(...)french-fry-revealed/
En het zijn vooral de sporters die al uitgesport zijn daar ook nog. Laat ze lekkerquote:Op woensdag 17 augustus 2016 22:28 schreef MutedFaith het volgende:
Al dat gezeik op mensen die daar in d rij staan voor de mac. Af en toe een big mac kan prima.
Welke zijn dat en waarom niet?quote:Op woensdag 17 augustus 2016 21:51 schreef Bram_van_Loon het volgende:
Hebben jullie het nieuws over Rio meegekregen?
Wat een treurigheid, atleten die bij de McDonalds in de rij staan. Doe het je lijf niet aan. Dit zit er in de frietjes.
1.) The Potato
2.) Canola Oil
3.) Soybean Oil
4.) Hydrogenated soybean oil
5.) Natural Beef Flavor
6.) Hydrolyzed Wheat
7.) Hydrolyzed Milk
8.) Citric Acid
9.) Dimethylpolysiloxane – A silicone used in silly putty.
10.) Dextrose – Sprayed on the fry so that they do not turn grey.
11.) Sodium Acid Pyrophosphate
12.) Salt
13.) Canola Oil
14.) Corn Oil
15.) Soybean Oil
16.) Hydrogenated Soybean Oil
17.) Tertiary-Butylhydroquinone (TBHQ)
18.) Dimethylpolysiloxane – Used for safety reasons to stop cooking fat foaming when the fires are cooked.
Het is niet allemaal even erg maar er zitten een paar stofjes in die ik niet in mijn lijf stop.
Hoe weet je dat nou weer?quote:Op woensdag 17 augustus 2016 23:53 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
En het zijn vooral de sporters die al uitgesport zijn daar ook nog. Laat ze lekker
Algemeen bekend toch?quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |