Bijna nooit, hoogstens soms een gigantische batch pastasaus.quote:Op dinsdag 14 juni 2016 11:01 schreef Scary_Mary het volgende:
[..]
Ik wil geen fulltime kids in huis![]()
Koken jullie nooit voor meerdere dagen? Of echt simpele shit dat het eigenlijk geen koken meer mag heten? Kliekjes opdirken enzo
Ik vind het vooral leuk steeds nieuwe dingen uit te proberen. Zowel in smaken als techniekenquote:Op dinsdag 14 juni 2016 11:00 schreef LovelyLady het volgende:
[..]
Echt? wauw... dat is nog eens gevarieerd dan...
Eigenlijk alleen de kippenragout, daar maak ik een grote pan van en die vries ik in porties in...quote:Op dinsdag 14 juni 2016 11:03 schreef HostiMeister het volgende:
[..]
Bijna nooit, hoogstens soms een gigantische batch pastasaus.
Flauw grapje, kinders om de afwas te doen. Ik heb geen ruimte voor een vaatwasser en geen zin om de toko speciaal daarvoor te laten verbouwen vooralsnog..quote:Op dinsdag 14 juni 2016 11:03 schreef LovelyLady het volgende:
[..]
Heeft niets met kinderen te maken. De vaatwasser doet het werk.
Sja als je alleen bent heb je ook niet zoveel afwas denk ik dan.quote:Op dinsdag 14 juni 2016 11:04 schreef Scary_Mary het volgende:
[..]
Flauw grapje, kinders om de afwas te doen. Ik heb geen ruimte voor een vaatwasser en geen zin om de toko speciaal daarvoor te laten verbouwen vooralsnog..
Haha nee moest dat jaren lang doen toen ik nog "thuis" woonde. Ben er gewoon klaar mee, oké?quote:
Zelf ragout makenquote:Op dinsdag 14 juni 2016 11:04 schreef LovelyLady het volgende:
[..]
Eigenlijk alleen de kippenragout, daar maak ik een grote pan van en die vries ik in porties in...
Heb niet zo'n hele grote vriezer
Ik kook eens in de maand een grote portie nasi, bami of macaroni, omdat ik op maandag altijd snel naar mijn werk naar yoga ga. Dan kan ik op maandag snel wat uit de vriezer trekken. Alleen nog snel wat komkommer op zuur zetten, sjalotjes knapperig fruiten en een eitje bakken en klaar is kees (Erik).quote:Op dinsdag 14 juni 2016 11:02 schreef Lokasenna het volgende:
Ben er echt slecht in om nieuwe dingen te verzinnen om te koken, terwijl ik eigenlijk alles lekker vind.
En als ik kook kan ik er meestal ook gewoon 3 a 4 dagen mee doen omdat ik in mijn eentje ben.
Aansteller.quote:Op dinsdag 14 juni 2016 11:05 schreef Zosk het volgende:
[..]
Haha nee moest dat jaren lang doen toen ik nog "thuis" woonde. Ben er gewoon klaar mee, oké?
Weckfles?quote:Op dinsdag 14 juni 2016 11:06 schreef Nouri het volgende:
Weten jullie hoe zo'n fles heet waar je fruit in kan doen?
quote:Op dinsdag 14 juni 2016 11:05 schreef LovelyLady het volgende:
[..]
Sja als je alleen bent heb je ook niet zoveel afwas denk ik dan.
Echt he?quote:Op dinsdag 14 juni 2016 11:05 schreef Zosk het volgende:
[..]
Haha nee moest dat jaren lang doen toen ik nog "thuis" woonde. Ben er gewoon klaar mee, oké?
Kan het niet eens vergelijken met ragout uit blikquote:
Huur een Pool in!quote:Op dinsdag 14 juni 2016 11:06 schreef Scary_Mary het volgende:
[..]Ik pak nog weleens uit, ook als ik alleen ben, dus die vlieger gaat helaas niet op..
Italianen noemen alle gevulde saus in principe ragu. Ragout uit blik is een heel specifieke Franse take op 'ragu'.quote:Op dinsdag 14 juni 2016 11:06 schreef LovelyLady het volgende:
[..]
Echt he?altijd de sjaak thuis
[..]
Kan het niet eens vergelijken met ragout uit blikbeetje een groot verzinsel van mijn moeder maar zo lekker.
Nee water en fruit en dan smaakt je water naar dat fruit.quote:
Gewoon een waterfles met fruit filterquote:Op dinsdag 14 juni 2016 11:06 schreef Nouri het volgende:
Weten jullie hoe zo'n fles heet waar je fruit in kan doen?
https://zomer-gift.nl/art(...)FQ5mGwodbvgPJA#Blauwquote:Op dinsdag 14 juni 2016 11:07 schreef Nouri het volgende:
[..]
Nee water en fruit en dan smaakt je water naar dat fruit.
Ben wat dat betreft ook verwend, thuis altijd van oma's recept eigengemaakte ragout gegeten. Toen ik bij iemand anders thuis ooit eens uit blik at, vroeg ik me af hoe ze dat ragout durfden te noemenquote:Op dinsdag 14 juni 2016 11:06 schreef LovelyLady het volgende:
[..]
Kan het niet eens vergelijken met ragout uit blikbeetje een groot verzinsel van mijn moeder maar zo lekker.
Nee, gebruik de mijne niet eens, is meer een plek voor schone afwas te verzamelenquote:Op dinsdag 14 juni 2016 11:07 schreef Zosk het volgende:
[..]
Jij hebt zeker altijd een vaatwasser gehad.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |