FOK!forum / The China Shop / [Chinese Webshops] Topic #380 Ook voor kwaliteit
RobertNLwoensdag 18 mei 2016 @ 22:28
kV80FVR.png
MJelMSj.png

Zoals je ziet is deze reeks al vele topics lang. Om ieders topic-ervaring zo prettig mogelijk te laten verlopen, verzoeken we je dringend voor het posten in dit topic eerst de gehele OP (OpeningsPost) door te nemen en vooral ook de geldende huisregels onderaan deze post in acht te nemen. Now let's get started!

upQSkrq.png
BPDbZVA.pngp9xFAfQ.pngETZ7fuw.pngU3UxJ35.png
f58r06j.pngk5K7Fdx.pngxft1qdo.pngAfgebSr.png
GNqjkuo.pngWdoSCac.png57IhnQt.png9PdMYaW.png
FjdTNyA.pngxwrkKxy.pngqi0qhNV.pngBeKSNvF.png
SPOILER: Meer webshops...
Regular Shops
FlosmallMiniInTheBoxMcBubDinoDirectIBuyGouDealsMachineSuntekStoreTomtopSunskyWSdealBestOfferBuyChinaBuyeMadeInChinaNewFrogPriceAngelsBuySkuChinavasioneForChinaCNinstockSourcingMapEspow

Shops specialized in..

› Smartphones/tablets
AntelifeMerimobilesOwntaSpeMallChinagrabberFastCardTech

› Flashlights/batteries
Kaidomain

› Art/prints
ArtsCowLightInTheBox

› R/C
HobbyKingRCTimerRCMartGoodLuckBuy

› Clothing
VANCL (Let op: Chinees)VesstWholesale7

› 18+ shops
IntimateGadgetsSweety 16

Tip! Veel producten die je in de webshops kunt kopen, zijn ook te vinden op eBay. Sterker nog, vele webshops (zoals BuyInCoins) hebben ook op eBay webstore(s) waar soms de producten zelfs nog goedkoper zijn! Dat komt omdat binnen eBay veel concurrentie heerst. Wie goedkoper is, komt eerder aan bod in de zoekresultaten.
kjy4G1g.png
WAsQdlA.pngi9p8KYh.pngI18Kqx7.png4zC5QxY.png
TfqecLB.pnggvA295I.pngrDFUP1M.pngPSmXIgy.png
eB4MrVE.png
SPOILER: Discount
Naam website | Hoeveelheid korting | Kortingsvorm | Wat in te voeren | Geldig tot | Specials
Banggood | 5% | Coupon | 'FOKNLBG' (sitewide, behalve flash deals) |
Geekbuying | 5% | Coupon | 'FOKNLGKB' (sitewide tot $250, bovenop al geldende kortingen behalve de saleitems, 1 per account) | Eerst even inloggen, geldig tot 30-06-2015
Pandawill | 6% | Coupon | 'FOKNL' | vanaf $150 na inloggen
Tinydeal | 5% | Coupon | 'FOKNLTD' | In deze categorie, 1 keer per account
Allbuy | 10% | Coupon | 'FOKNLAB' | (niet geldig op deals)
MP4Nation | 5 % | Coupon | ' fb2012fiver ' | Onbekend
Buyincoins | 5 % | Recommender | Nicknames/codes uit signatures en ondertitels FOK!users | N.v.t.

Couponverzamelsites:
ChinapricesChinakortingPandaCheckTjoosRetailMeNotSavingStoryKnojigSconto

Let op! Korting werkt vaak niet op producten die al afgeprijsd zijn of wanneer het om een pre-order gaat.
SPOILER: Cashback XL - Wel goed? Geld terug!
Niet het hele bedrag natuurlijk, maar als je je aanmeldt bij Cashback XL kun je van je online aankopen een klein percentage terugverdienen.
0Mv2oHQ.png
Meer hierover vind je hier: https://cashbackxl.nl/hoe-werkt-het . Bespaar-ze! ;)
kg7eMr9.png
gjNWY5i.png5LMnk4s.pngf50hyiK.pngXUMTYRf.png
SPOILER: Trading markets
Waarom?
Trading markets hebben een gigantisch aanbod. Er zijn individuele shops te vinden die zich gespecialiseerd hebben in bepaalde productgroepen waar de normale Chinese webshops liever een algemeen assortiment aanbieden. Als je dus iets specifieks niet kunt vinden is er een goede kans dat het wel op een trading market terug te vinden is. Verder is vooral AliExpress een groot en succesvol platform dat sterk concurreert met de normale webshops, ook op het gebied van algemene productgroepen. Het loont dus zeker om voor het kopen van een product ook daar een kijkje te nemen of het daar misschien niet goedkoper weggaat... 't zou zo maar eens kunnen namelijk. Het enige wat eigenlijk ontbreekt is PayPal-integratie. Maar je kunt altijd vragen of een individuele handelaar het misschien toch kan accepteren.

AliExpress
AliExpress ( www.aliexpress.com ) is een soort internationale eBay voor bedrijven en handelaars die handel bedrijven met particulieren en kleine bedrijven. Net als eBay heeft AliExpress een feedbacksysteem en kopersbescherming. Voor deze kopersbescherming maakt men gebruik van Escrow. Dit houdt kort gezegd in dat de verkoper het geld niet krijgt totdat jij met tevredenheid het ontvangst ervan bevestigd hebt. Er zijn op AliExpress een aantal shops die opvallen door hun grote assortiment en goede service. Voorbeelden daarvan zijn: Elijah StoreUGoodBuyEternal TeamGrace TeamGrace Top Trade en Grace Intl . Natuurlijk zijn er op AliExpress wel meer betrouwbare handelaren te vinden, het helpt dan ook om naar de feedback die zo'n store heeft gekregen te kijken: hoeveel mensen voor jou daar succesvol hebben ingekocht en wat hun waardering was.

Contact zoeken met de verkopende partij is op AliExpress vrij simpel. Zodra je een account hebt aangemaakt kun je een chat aangaan met de verkopers. Let wel dat af en toe met de status 'online' de verkoper echter niet aanwezig is en je je met een 'bot' (automatisch antwoordapparaat) moet onderhouden. In dat geval kun je ook gewoon een normale 'message' sturen. Contact opnemen met je handelaar is vrijwel altijd raadzaam om even te doen. Zo kun je makkelijk dingen afspreken over rekeningen, verpakking et cetera. Daarnaast valt er vaak wel iets te scoren bij je bestelling. Dat kan zijn in de vorm van een paar dollar korting of wat gratis freebies (screenprotector, stylus, hoesje etc.).

Naast de korting van de seller zijn er voor (nieuwe) klanten vaak ook acties vanuit AliExpress zelf. Het is daarom raadzaam om even te kijken op de hoofdpagina van AliExpress (staat het vaak aangegeven) of wellicht vind je nog wat op www.retailmenot.com / www.tjoos.com , mochten er geen acties op de hoofdpagina aangekondigd staan. Het kan ook lonen om via een 'mobile device' aankopen te doen. De AliExpress app vind je hier. Op sommige artikelen zit 'mobile only'-korting.

Zoals gezegd wordt er op AliExpress gebruikgemaakt van een Escrow-service. Betaling volgt per creditcard-afschrijving.
Meer info over Escrow vind je hier .

Alibaba
Alibaba ( www.alibaba.com ) is geaffilieerd met AliExpress; het is de grote wholesale-moeder ervan. Op deze site doe je eerder direct handel met de fabriek/leverancier dan met een of andere reseller/handelaar. Let goed op de minimum order quantity (MOQ) die besteld moet worden. Je kunt hier vaak niet voor een enkel item terecht, daarvoor is AliExpress er dus.

DHgate & Tradetang
Naast bovengenoemde AliExpress heb je ook nog www.dhgate.com en www.tradetang.com . Dit zijn wat minder populaire platformen maar bieden een vergelijkbaar aanbod en werkwijze.
du6RJif.pngGowXotr.pngkwOAzuL.png
SPOILER: Taobao/Tmall
Taobao en Tmall zijn twee gigantische Chinese marktplaatsen met een enorm aanbod waar wij als Nederlanders zonder hulp helaas weinig kunnen gaan beginnen: de sites zijn enkel in het Chinees, het contact met verkopers gaat in het Chinees en niet alle voor ons toegankelijke betaalmethoden worden geaccepteerd.

We hebben dus iemand nodig die bemiddelt tussen ons en de verkopende partij op Taobao of Tmall. We hebben een betrouwbare agent nodig... een 'representative' in China, die het ons mogelijk maakt toch producten van Taobao en Tmall in huis te halen. Wij geven hen de opdracht iets te bestellen en zodra zij het ontvangen sturen ze het dan weer door naar ons.

Twee voorbeelden van zulke populaire agents waar goede ervaringen mee zijn, zijn: www.mistertao.com (zijtak van BuyInCoins) en www.zarmark.com (zijtak van LighTake (Jack)). Natuurlijk zijn er veel meer agents, via Google krijg je er vast een paar gevonden. Let wel even op de ervaringen van anderen met deze agents, zodat je niet een koude douche te wachten staat. In de spoiler hieronder wordt uitgelegd hoe het aanschaffen van een item op Taobao of Tmall via zo'n agent, met als voorbeeld MisterTao, te werk gaat.

Prijzen op Taobao en Tmall zijn in Chinese Yuan (¥), als valuta-code ook wel aangeduid als CNY of RMB. Een makkelijke benadering van de prijs in EUR kun je maken door de prijs met behulp van Google om te rekenen.

Tip! Om je kans op geschikte zoekresultaten te vergroten kan het zich lonen je zoekterm naar het Chinees te vertalen en daarop te zoeken.

Let op! Items die op Taobao of Tmall afgeprijsd zijn worden mogelijk niet als afgeprijsd herkend bij je agent. Gebruikelijk is het dan de volle mep te betalen bij het bestellen en een note te plaatsen dat je iets voor de aanbiedingsprijs wilt. Als ze dat is gelukt en het product bij hen binnen is kun je vragen voor een teruggave van het verschil.
SPOILER: Bestellen d.m.v. een agent (MisterTao-voorbeeld)
1. Vind een product via de search op MisterTao of op www.tmall.com / www.taobao.com zelf. Het helpt om op de feedback te letten. Heeft een verkoper 'hartjes', dan kun je besluiten deze uit tactische overwegingen te vermijden. Vanaf ongeveer drie diamantjes (en hoger, kroontjes bijvoorbeeld), vele klanten en goede feedback kun je de betrouwbaarheid van de verkoper beter inschatten

2. Maak vervolgens een account aan op MisterTao (je kunt hierbij een recommender opgeven, hetgeen je korting oplevert, deze kun je ook bij de 'Second pay' nog opgeven (voorbeeld: 'MisterShiz')) en log jezelf in

3. Leg het product van de MisterTao-resultaten, of door direct de productlink van het Tmall-/Taobao-product in het zoekveld in te geven, in je mandje en schat het gewicht en de verzendkosten (geef het gewicht in gram op. Als iets 1 kg weegt, vul je er dus '1000' in en niet '1')

4. Stort geld op je account. Bij storten betaal je transactiekosten wat afhankelijk van de methode zo'n 3% bedraagt. Storten kan op het moment helaas niet met PayPal.

5. Betaal je 'First pay', dat houdt in... je wijst ze op een product en je laat ze dat van Taobao/Tmall kopen. Je betaalt in dit stadium dus wat het product daar kost, plus de verzendkosten binnen China om het van de Taobao-/Tmall-seller naar MisterTao te krijgen

6. Geduld. MisterTao gaat z'n ding doen, neemt contact op met de verkoper, koopt het product in en zodra het binnen is (duurt een paar werkdagen), kijken ze of ze hebben gekregen wat er besteld is en naar de hoedanigheid daarvan. Ze maken tot slot een foto en die sturen ze naar je op. Op dit moment kun je altijd nog zeggen: 'joh, stuur 'em maar terug naar die verkoper, ik hoef het toch niet', of je gaat door met 'Second Pay'

7. Betaal je 'Second pay'. Dat houdt in: MisterTao heeft het pakketje nu binnen, gechecked, verpakt en gewogen. Daarmee berekend wat het kost om het pakje naar jou te sturen. Gewicht en volume beïnvloeden de prijs nogal, dus hoe groter/zwaarder, hoe duurder het wordt. Tevens betaal je een percentage (8%) van het totaalbedrag aan MisterTao om de service die ze leveren te dekken. In deze fase heb je ook nog de mogelijkheid om je recommender op te geven! Dat zorgt weer voor korting over de handlingfee

8. Wederom geduld! Wachten op je pakketje. Ze hebben bij het bepalen van het gewicht en de prijs van verzenden het pakketje al aangemeld bij de postdienst. Je krijgt dan een trackingnummer dat je kunt gebruiken op een site als www.17track.net

9. Nog meer wachten. Verzenden met HK/CN-post hoeft niet per se lang te duren, 't kan er in principe best na 5 dagen zijn. Maar ga eerder uit van zo'n 2 á 3 weken of mogelijk zelfs langer. Je kunt er eventueel ook voor kiezen om je telefoon met per EMS te versturen, dit is marginaal sneller maar onevenredig veel duurder

10. YAY! Je product komt aan en je bent er (hopelijk) helemaal blij mee
fupVWbn.png
SPOILER: Free shipping
De meeste webshops hanteren een 'free worldwide shipping'-policy. Dit houdt in dat bij de prijzen van alle producten op de site al 'gratis' verzenden is geïncludeerd. De meest voorkomende postdiensten, carriers, zijn Hong Kong Post, China Post en Singapore Post. Een enkele keer zal het met een andere dienst verzonden worden.

De webshops bieden deze service ook op erg goedkope producten van bijvoorbeeld 1 USD. Free shipping betaalt zich echter voor de webshops uit omdat het de drempel om te bestellen bij klanten verlaagt. Door de massa's aan post die webshops versturen hebben ze goede deals met de postdiensten en de Chinese overheid stimuleert zelf ook de export. Chinese arbeid is verder ook stukken goedkoper en uiteindelijk kan iets dus goedkoop onze kant opgestuurd worden. Dat is een schril contrast met wanneer je zelf een pakket (terug)sturen moet naar China.

Tip! Omdat free shipping gratis is voor elk product, kun je prima je orders splitten. Het voordeel hiervan is dat elk item dat op voorraad is, meteen wordt opgestuurd. Bij een 'bulk'-order, een order bestaande uit meerdere producten, wachten ze vaak eerst tot alles op voorraad is, voordat ze je order versturen. Een ander bijkomend voordeel van het afzonderlijk bestellen van producten is dat de douane naar de totale waarde van je pakketje kijkt en deze dus dramatisch te verlagen is door artikelen apart te bestellen.

Extra kosten service: geen
Kwaliteit service: voldoende
Tracking mogelijkheden: geen
Tekenen voor ontvangst: nee
Doorsnee duur: 7 - 21 dagen, vrij onwaarschijnlijk dat het sneller gaat, goed mogelijk dat het zelfs langer dan een maand duurt
Kans op importtoeslagen: nogal klein, maar aanwezig
SPOILER: Free registered shipping
Free registered shipping verschilt niet veel met normale 'Free shipping'. Vaak bieden webshops voor orders van ongeveer meer dan 15 USD de mogelijkheid gratis je zending te kunnen tracken. Dit zijn vaak dezelfde postdiensten, carriers, als bij free shipping: o.a. Hong Kong Post, China Post en Singapore Post. Is je orderwaarde te laag om in aanmerking te komen voor free registered shipping, dan kun je toch kiezen voor de optie en dient dan een paar dollar bij te betalen.

Extra kosten service: geen, tenzij totale waarde order te laag is om in aanmerking te komen
Kwaliteit service: voldoende, maar tracking is wat onnauwkeurig en snelheid geen pijl op te trekken
Tracking mogelijkheden: ja, zie spoiler 'Tracking'
Tekenen voor ontvangst: ja
Doorsnee duur: 7 - 21 dagen, vrij onwaarschijnlijk dat het sneller gaat, goed mogelijk dat het zelfs langer dan een maand duurt
Kans op importtoeslagen: klein, maar aanwezig
SPOILER: Express shipping
Express shipping is een premium dienst die aardig wat geld kost. China's grote express service is EMS. Deze postdienst is echter af te raden vanwege de hoge kosten VS niet zo heel snelle levertijd. Je kunt beter een express service kiezen die eigen vrachtvliegtuigen tussen China en Europa hebben vliegen zoals DHL, UPS en FedEx; die zijn ongeveer even duur als EMS, maar wel aardig wat betrouwbaarder en sneller. Wil je een nauwkeurig inzicht in het verzenden van je pakketje en deze snel ontvangen, ongeacht de kosten, zoek dan niet verder.

Let op! Je betaalt bij express shipping wat meer zodat je pakketje alle aandacht krijgt die het verdient. Dat betekent helaas ook dat alles vaak nogal precies volgens het boekje gaat en de kans dat de douane over de waarde van het pakketje valt en je de gepaarde kosten wilt laten betalen is een stuk groter dan bij free (registered) shipping, waar veel minder aandacht naar uit gaat.

Extra kosten service: afhankelijk van gewicht/volume. Vaak zo'n 20 ~ 40 USD
Kwaliteit service: zeer goed en nauwkeurig
Tracking mogelijkheden: ja, op de site van de express service zelf en zie spoiler 'Tracking'
Tekenen voor ontvangst: ja
Doorsnee duur: 24hr - 5 werkdagen
Kans op importtoeslagen: vrij groot
SPOILER: Tracking
Valid trackformat
Is je bestelling opgestuurd door middel van (free) registered shipping, dan kun je deze met behulp van de sites in de alinea hieronder traceren. Let wel op dat je een geldige trackcode gebruikt. Deze herken je aan de eerste twee letters die staan voor de vorm van shipping (voorbeelden: RA, RB, RF, RR, RX), gevolgd door de unieke identificatiecode van je zending die uit cijfers bestaat. De code wordt afgesloten met twee letters die verraden met welke postdienst de zending verstuurd is. Is je zending opgestuurd met registered airmail van China Post verwacht je een trackcode als RA123456789CN. Mocht je pakketje met een Hong Kong Post of bijvoorbeeld Singapore Post verzonden zijn verwacht je op de plek van de postdienst identifier respectievelijk HK of SG. Heb je een code gekregen die niet aan dit format voldoet is het naar alle waarschijnlijkheid ook niet te tracken en heb je een ordernummer of behandelings-ID van een intermediate postdienst gekregen, waar je niks mee kunt. In zulke gevallen neem je contact op met de verkopende partij en vraagt om een trackcode die wél geldig is.

Trackmethoden
http://www.17track.net/IndexEn.html (17Track | Onsite multitrack)
http://www.17track.net/SingleEn.html (17Track | Single official)
http://intmail.183.com.cn/icc-itemtraceen.jsp (China Post | CN)
http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/enquiry.jsp (Hong Kong Post | HK)
http://www.packagetrackr.com (Packagetrackr)
http://www.faranow.com (Faranow)
http://www.sao.cn/en/index/home.jsp (Sao)

Probeer ook eens deze Android-apps:
TrackPackTrackCheckerPackage Buddy

[1] Het duurt een paar werkdagen voordat je trackingcode werkt (of alles ligt plat en doet het sowieso niet)
[2] Tracking is vrij onnauwkeurig/-berekenbaar; ga ervan uit dat je er weinig aan hebt
SPOILER: Trackstatus legenda
› Posting = zending is aangemeld
› Arrival outward office of exchange = in het postsysteem
› Departure outward office of exchange = vertrek vanaf luchthaven
› Arrival inward office of exchange = aankomst bij douane
› Held by costums (optie) = apart gelegd door de douane
› Depature inward office of exchange (niet zeker of deze er is) = weg bij douane
› Failed delivery (optie) = PostNL kon het pakketje (nog) niet in ontvangst nemen
› Arrival at delivery office = geaccepteerd door PostNL; wordt de eerstvolgende bezorgdag aangeboden (niet maandag)
› Out for delivery = onderweg
› Failed delivery = briefje in de brievenbus achtergelaten; af te halen bij het postkantoor
› Delivered = enjoy!

Het is goed mogelijk dat je zending een andere status heeft dan de voorbeelden hierboven. Probeer door middel van vertalen en logica hier zelf conclusies uit te trekken.
SPOILER: Tracking van 'free registered shipping' binnen Nederland
Zodra je zending in Nederland is kun je je pakketje uit China ook tracken binnen Nederland; daar moet je echter eerst iets voor doen. Het pakketje wordt in Nederland overgenomen door PostNL. Op hun site kun je echter niet terecht voor tracking tenzij je een 3S-code hebt.

Tegenwoordig kun je de omzetting naar 3S-code zelf doorvoeren via o.a. http://internationalparceltracking.com , http://postnlparcels.com/en en http://parcels-uk.tntpost.com . Hier geef je het land van bestemming, postcode en volgnummer in. Het kan zijn dat het pakketje al in het land is, maar nog geen 3S-code heeft gekregen. Dit kan even duren, dus blijf het dagelijks proberen tot er wel iets gebeurt. Om dit wat makkelijker te maken voor je kun je uit de url: internationalparceltracking.com//Main.aspx#/track/AB123456789YZ/NL/1234AB de postcode en trackcode aanpassen en die link dan in je favorieten gooien.

Je kunt verder altijd nog contact opnemen met de PostNL op Twitter en een aanvraag doen of ze je pakketje al in het systeem hebben staan en er misschien een 3S-code aan kunnen koppelen zodat je de zending ook binnen Nederland kunt volgen (dan weet je wanneer iemand thuis moet zijn om te tekenen voor ontvangst)

Ook telefonisch kun je de PostNL klantenservice bereiken. Het officiële nummer luidt: 0900-0570 en kost maar liefst 0,45 EUR p/m tot een maximum van 22,50 EUR. Dat willen we je niet aandoen. Vaak zijn er alternatieven voor 0900-nummers te vinden. Een lokaal telefoonnummer scheelt natuurlijk al aanzienlijk. Probeer het dus eens op: 058-2333333 .

Let op! De douane en PostNL hebben geen communicatie met elkaar. Het kan dus zijn dat je internationale tracking zegt dat je pakketje al in Nederland aangekomen is, maar dat PostNL nog geen enkele informatie heeft en je dus ook (nog) niet verder helpen kan met een 3S-code.
SPOILER: Verzendduur gedurende (Chinese) feestdagen
Gedurende (Chinese) feestdagen leggen de webshops, maar vooral ook de postdiensten waar zij en wij afhankelijk van zijn, hun werk neer. Dit houdt in dat er vertragingen optreden in het bestel- en verzendproces. Ook nadat de feestdagen af zijn gelopen ebt dit nog een beetje na omdat al het achterstallig werk (bestellingen, stapels post) ingehaald moet worden. Houd hier dus rekening mee!

Hier een overzicht overgenomen uit de 'Circular on the Arrangement of Certain Holidays in 2015':

• JAN 1 | New Year
• FEB 19 - FEB 26 | Spring Festival (Chinese New Year - Horse (2014-01-31 2015-02-17))
• APR 5 - 7 | Tomb Sweeping Day (Qingming Festival)
• MAY 1 - 3 | Labor Day (May Day)
• MAY 31 - JUN 2 | Dragon Boat Festival
• SEP 6 - 8 | Mid-Autumn Festival
• OCT 1 - 7 | National Holiday
~ http://www.china-briefing(...)ina+holiday+schedule

In de aanloop naar populaire westerse feestdagen wil er ook nog weleens verhoogde drukte optreden door mensen die allen bijvoorbeeld hun kerstinkopen in China doen. Wie op 1 december een bestelling doet heeft dus goede kans door die verhoogde drukte zijn of haar bestelling(en) voor kerst niet op tijd binnen te hebben. De tip luidt dan ook: wees er vroeg bij wanneer je cadeaushoppen gaat voor de decembermaand.

Behalve opgelopen vertraging kun je rond de (Chinese) feestdagen ook speciale coupons verwachten. Of het nu draait om het Chinese nieuwjaar of het internationale Valentijnsdag, Pasen of Kerst, vaak worden er leuke deals en aantrekkelijke kortingen geboden.
SPOILER: Verpakking en transporthandling
Webshops die met free (registered) shipping versturen hebben vaak nog nooit van karton gehoord. Alles wordt, wanneer mogelijk, het liefste in de beroemde gele of bruin-gelige enveloppen gestopt. Deze zijn van binnen gevoerd met bubblewrap (je weet wel). Past iets niet in zo'n envelop dan willen ze ook nog weleens iets inpakken in bubblewrapfolie en deze vervolgens in een plastic zak stoppen; die op zijn beurt weer dichttapen. Het personeel dat deze pakketjes door hun handen laat gaan kan het niet echt interesseren wat erin zit en gaan er niet bepaald voorzichtig mee om. Nu kunnen deze bubblewrap-pakjes normaal gesproken ook wel wat hebben, maar het kan ook zijn dat een pakketje onderop een grote stapel van andere pakjes terechtkomt en platgewalst wordt. Het wil dus nog weleens voorkomen dat hetgeen je besteld hebt niet heelhuids aankomt.

Bij express shipping komt alles vaak netjes in een kartonnen doos, het product erin wordt vaak op z'n plek gehouden door luchtkussentjes of iets dergelijks. Er wordt vrij zorgvuldig en professioneel omgegaan met deze pakketjes, dat mag je dan eigenlijk ook verwachten, je betaalt er immers goed voor.
SPOILER: Douane
Het importeren van een producten uit China brengt mogelijk 'verborgen' kosten met zich mee; kosten waar je in eerste instantie geen rekening mee had gehouden. Deze kosten zijn verbonden aan het importeren van goederen uit het buitenland waar een waardebeperking op berust voor het belastingvrij importeren. Zodra je deze waardebeperking overschrijdt dien je dan importbelasting af te dragen over de zending.

fOu45A6.png

De Chinese verkopende partij is verplicht een douaneverklaring (custom declaration) bij je zending te doen. Vaak is dit in de vorm van een simpele groene sticker met wat vakjes voor onder andere 'omschrijving', 'type zending' en de 'waarde'. Zorg dat de verkoper deze juist en volledig invult, zodat de douane weet wat ze ermee aanmoeten. Ontbreekt de douaneverklaring of is deze niet (correct/volledig) ingevuld, dan kan de douane mogelijk je zending openen ter controle en zelf de waarde schatten of ze sturen je een brief of je alsnog details (uitdraai van een bestelling/rekening/afschrijving) kunt doorgeven. Hierdoor kan de levering van je zending nogal vertraagd worden, ga uit van ongeveer een week.

http://www.belastingdiens(...)n_bij_invoer_betalen | Site Douane
Met onder meer de regeling voor importeren uit het buitenland en rekenvoorbeelden
http://gebruikstarief.douane.nl | Douanerechten
Vind je goederencode. Het tarief staat vermeld bij 'Douanerecht derde landen' onder 'Invoer / doorvoer'
Voorbeeld:
95pgF50.png
http://www.invoercalculator.nl | Invoercalculator
Hiermee kun je de totaalkosten uitrekenen die je in totaal kwijt bent voor het importeren van je zending.
Let op! De postservice brengt zelf ook kosten in rekening zodra je pakket belastbaar is.
Bij PostNL gaat dat om zo'n 13 EUR.
slI9eTq.png

du6RJif.pngDollarkoers - (Waarde 1 EUR -> USD)
1y?eurusd=x&lang=en-GB&region=GB

aywre.gif
PayPal-koers
PayPal verandert dagelijks de wisselkoers. Deze wisselkoers bevat ook een klein percentage, ongeveer 3,4%, dat naar PayPal gaat als onkostenvergoeding. Dit zorgt voor 3 á 4 eurocent verschil met de huidige koers. Houd er dus rekening mee dat bovenstaande grafiek niet één-op-één is met de PayPal-wisselkoers.

q7EfbLb.png

du6RJif.pngBetaalwijzen
SPOILER: PayPal en aankoopbescherming. Hoe gaat dat te werk?
Om een PayPal-rekening te openen ga je naar www.paypal.com . Je PayPal-gebruikersnaam zal je e-mailadres waarmee je je registreert zijn. Aan je PayPal-rekening kun je vervolgens een bestaande bankrekening of creditcard als betaalmethode koppelen. Lees je op PayPal in over het verificatieproces dat daarbij gepaard gaat.

Het voordeel van PayPal is dat de financiële en persoonlijke gegevens die een verkopende partij van je heeft tot een minimum beperkt worden. Zo krijgen ze geen bankrekening- of creditcardnummer van je te zien. Bijkomend voordeel is de PayPal-aankoopbescherming. Bij elke aankoop waarvoor deze geldt heb je 45 dagen klaagrecht. Komt een product niet aan, is het significant anders dan beschreven of functioneert het niet naar behoren, dan kun je je geld terugvragen; een refund eisen. Dit doe je niet zonder (ruim) van te voren eerst de kwestie direct op proberen te lossen met de verkopende partij. Mocht je daar samen echter niet uitkomen, dan kun je een geschil aanmaken en leg je jouw kant van het verhaal zo informatief mogelijk voor aan PayPal. Die vragen de verkopende partij om hun verhaal. PayPal kijkt of jullie er samen uit weten te komen. Is dat altijd niet het geval dan kun je een geschil laten escaleren tot een claim en komt PayPal zelf met een bepaalde conclusie/oplossing.

In de regel kun je de volgende timeline hanteren:
PayPal-afschrijving -> bestelling verzonden -> 2 weken -> 3 weken: lief navragen bij webshop -> 4 weken: dringend navragen -> 5 weken: oplossing aanvragen/ultimatum stellen -> dag 44: geschil aanmaken bij PayPal.

Belangrijk: geef een verkoper de kans om het goed te maken en ga niet als een gek alles meteen claimen. Laat je echter ook niet voor het lapje houden door een onbetrouwbare partij en maak een geschil aan op dag 44; ook als ze je sprookjeskastelen beloven en binnen een week een resend de deur uit gaan doen. Je kunt een geschil altijd nog sluiten, je bij PayPal beroepen op bescherming na 45 dagen echter niet.

Let op! Sommige webshops koppelen bestellingen aan je PayPal-adres (indien je met PayPal betaalt). Als je bij de webshop geregistreerd staat met een ander e-mailadres dan je PayPal-adres kan het dus zijn dat je bestellingen niet bij je ordergeschiedenis opduiken.
SPOILER: Ik kan ergens alleen met creditcard betalen, deze heb ik echter niet. Hellup!?
Geen paniek! Als je geen creditcard bezit is de makkelijkste oplossing iemand in je familie of vriendenkring te vragen of je die van hun mag gebruiken om een bestelling door te voeren. Wil je dit liever niet aan anderen vragen of wil niemand je helpen kun je kijken naar een zogenaamde prepaid creditcard. Je hebt verschillende mogelijkheden:

MasterCard Prepaid creditcards
NETELLERSkrillDB Card

VISA Prepaid creditcards
3V CardCash PassportMats
SPOILER: Een verkoper wil dat ik geld stort via Western Union. Goed idee?
Nee.
du6RJif.pngWebshops/producten
SPOILER: Wat is dat 'dropshipping'?
Dropshipping had oorspronkelijk één insteek: mensen die zelf een webshop hadden en producten uit China verkochten, bestelden ze voor die mensen bij een Chinese webshop en lieten ze direct doorsturen naar klanten. Ze wilden dan niet dat het merkbaar was dat het product uit een Chinese webshop kwam en logo's op pakjes of bijgevoegd reclame-materiaal bleven hierdoor bij dropship-zendingen weg.

Een bijkomend voordeel hiervan was dat een pakketje een minder commercieel karakter had. Daardoor werd dan weer het risico op douaneheffing verminderd.

Inmiddels is het hele dropshipping eigenlijk niet meer van toepassing, daar pakketjes standaard al niet meer gebrand zijn. Alleen een enkele webshop, zoals DinoDirect, plakt nog weleens een logo op het pakketje en stuurt wat promotiemateriaal bij de zending mee. Dit is echter eerder de uitzondering.
SPOILER: 1 cent-deals. Hoe, wie, wat, waar?
1ct-deals zijn tijdelijke acties voor promotionele doeleinden. Je betaalt daadwerkelijk niet meer dan 1 cent en krijgt daar dan een kleine gadget, vaak iets zoals een creditcard sized LED-lampje, een fluitje of oordopjes, voor. Je kunt ernaar zoeken via de chinaprices.us zoekmachine door daar een onzinterm weg te filteren:
[ klik ]
SPOILER: Ik heb zin om iets te kopen, maar ik weet niet wat?
Ja, dat heb je weleens. :P Een goed idee is om eens een kijkje te nemen in het review-topic, misschien kom je nog leuke dingen tegen daar.
Tevens bestaat er nog een site van onze Duitse china-addicts die allemaal gekke/handige/slimme artikelen plaatsen op hun blog en die vind je hier (klikkerdeklik)
Hier heb je nog een lijstje met mogelijke items die je nog niet hebt:

Oordopjes, koptelefoons, headsets, microfoontjes, (mobiele) speakers, fm-transmitters, (auto)radio's, autoladers, usb-laders, converters, adapters, kabeltjes, lampen, (spaar)lampen, LED-peertjes, LED-strips, LED-pig, glowsticks, zaklampen, lasers, accu's, laders, gereedschap, messen (dan al niet keramisch of vermeend illegaal), keukengerei, (projectie)klokken, horloges, wekkers, afstandsbediening, airmouse, Android TV-stick, mediacenter, fotocamera's, videocamera's, beveiligingscamera's, spycams, camera-accessoires, flash geheugen, kaartlezers, chiplezers, HDD behuizing, netbooks, tablets, smartphones, mp3-spelers, mp4-spelers, muizen, usb-hubs, usb gadgets, sleutelhangers, speelgoed, afstandsbestuurbaar tuig (ter land, ter zee en in de lucht), onderdeeltjes, kleding, schoenen, zonnebrillen, sieraden, hobbyspul en aanstekers.

Nog altijd geen ideeën? Zo goed als alle webshops hebben een 'New arrival'-sectie. Daar kun je eens de meest recente assortimentstoevoegingen bekijken.
SPOILER: JA HALLO! WAAR ZIJN WE NOU HELEMAAL MEE BEZIG?!!1!? -> Koop lokaal!
Soms slaat de China-gekte wel een beetje heel ver door. Je kijkt nog net niet of je ook uit China pakken melk en hagelslag kunt laten bezorgen, maar bij simpele goedkope prulletjes, of zaken die eigenlijk bekendstaan om gefaked te worden, haal je die het liefst ook nog uit de Aziatische contreien. Echter zijn veel van deze producten gewoon in je onmiddellijke nabijheid te verkrijgen en dat tegen erg vergelijkbare prijzen. Goedkope prulletjes kun je doorgaans ook voor weinig halen bij de Action, ALDI, Lidl, 1 Euro shop, Blokker, Marskramer, Kruidvat, Trekpleister, Xenos, HEMA, Wibra, Zeeman, Gamma, Bart Smit, Intertoys e.a. namelijk. Helpen door aanbiedingen te spitten doet misschien een voordeelmuis.nl .

Vooral bij zaken die twijfelachtig zijn luidt het aanraden om geen risico te lopen. Dat geldt voornamelijk voor flashgeheugen en batterijen. Zoek je een 32GB USB-stick of een 64GB geheugenkaartje, mijd dan het risico een fake kaartje in huis te halen en kijk op tweakers.net/pricewatch, Google Shopping e.a. en haal dan gewoon een kaartje bij een DataIO.nl vandaan bijvoorbeeld. Zelfde voor accu's. Zoek je een viertal AA batterijen? Haal dan merkspul (Sanyo Eneloop bijvoorbeeld) uit Nederland (vb. nkon.nl )/de EU (vb. gogreenbatteries.co.uk ) bij toko's met een goede reputatie. Een uitzondering voor accu's is eventueel te maken voor het soort 18650's... mits dus bij een webshop met een goede reputatie, merkaccu's en alleen als het aannemelijk gemaakt is dat ze echt zijn. Af te raden zijn accu's met 'Fire' in de naam. Deze staan berucht om hun onbetrouwbaarheid. Beter kijk je dan naar Samsung/Panasonic/LG en SoShine bijvoorbeeld. Voor camera- en telefoonaccu's is het ook aan te raden om een (B-)merk accu in huis te halen. Voor camera's is er bijvoorbeeld Patona dat wel goede kwaliteit levert voor een faire prijs (te koop bij portaal M&L Mobiles op o.a. eBay & Amazon).

Dus... om te voorkomen dat je 128GB USB-stick een gehackte 2GB stick blijkt en je leven te sparen door accu's te halen die niet ontploffen, of in ieder geval niet maar de helft van de geclaimde accucapaciteit leveren... ga gewoon voor zeker(der). En soms kun je je een paar weken wachten besparen als je gewoon iets bij je in de buurt koopt voor vergelijkbare prijzen.
du6RJif.pngDON'Ts
SPOILER: Zijn BBGuns, messen en krachtige lasers legaal in Nederland?
Vuurwapens of wapens die hier op lijken
Er geldt in Nederland een duidelijk beleid van wat wel en niet mag. De regelgeving omtrent wapens kun je hier teruglezen. Een hoop mag dus niet, wapens die vet nep zijn ook niet!

Softguns
Er zijn recentelijk nieuwe ontwikkelingen geweest rondom het beleid voor softguns.
Lees je in op de site van de NABV.

Messen
Qua messen mag je best een mes voor gebruik in huis, tuin en keuken hebben, mits deze aan bepaalde criteria voldoet. De artikelen in het wetboek met volledige regelgeving hierover vind je hier terug.

Lasers
Of het aanschaffen van een laser toegestaan is, is afhankelijk van het product. Er wordt onderscheid gemaakt tussen laserpointers en lasergadgets. De definities(.PDF) luiden als volgt:

Laserpointer: moderne versie van een aanwijsstok, veelal diodelasers die een rood licht uitzenden
Lasergadget: laserpointer in combinatie met een sleutelhanger, pen, mesje, of ander soortig hebbedingetje, een attribuut dat in handen van kinderen kan vallen.

Voor een laserpointer geldt een verbod op: klasse 3R, 3B en 4 lasers.
Klasse 1, 2 en 2M laserpointers als 'aanwijsstok' gebruiken bij presentaties is toegestaan.

Voor een lasergadget geldt een verbod op: klasse 2, 2M, 3R, 3B en 4 lasers.
Klasse 1 en 1M lasergadgets zijn toegestaan.

Kijk hier voor de classificatie lasers die veelal wel toegestaan zijn. Dit betekent niet dat je ermee in de ogen van mensen/dieren mag schijnen of ermee op (lucht)verkeer mag richten.

Lasers uit klasse 3 heb je al vanaf 5mW. Deze lasers zijn sowieso niet toegestaan. Als je een laser wilt kopen zorg er dus voor dat de output maximaal 5mW is.
In dit topic niet gaan vragen om 100mW lasers dus. }:|
SPOILER: Hoe weet ik of iets echt of 'fake' is?
Laten we het zo zeggen 'if it's too good to be true, it usually is', ofwel: als iets te mooi is om waar te zijn, dan is dit vaak ook zo.

Het komt maar zelden voor dat een verkoper daadwerkelijk een origineel merkproduct verkoopt. Wanneer dit echter wel zo is, zullen ze hier vooral de nadruk op proberen te leggen door 'genuine' of '100% original' erbij neer te zetten en zal de prijs er ook naar zijn.

Hanteer de prijs als echtheidsindicatie. Vele merkproducten zijn in Azië goedkoper omdat de belasting daar lager is. Ook missen de lokale distributeurs de logistieke kosten en is een overzeese franchise en zijn de arbeidskrachten overzees vaak duurder dan in Azië. Verder heb je natuurlijk ook het verschil in waarde van de valuta. Door al deze factoren kan het daadwerkelijk zo zijn dat een merkproduct goedkoper is dan in Nederland/Europa. Maar tel je daarbij de verzendkosten en mogelijke toeslagen op en bedenk je dat je de garantie mogelijk niet wereldwijd geldt, dan moet je je afvragen of het nog altijd een goed idee is. Zoveel goedkoper zal het dan allemaal niet zijn. Mocht het prijsverschil haast onmogelijk groot zijn, dan moet je er gewoon vanuit gaan dat het draait om een product dat nep is.

Nepproducten zijn vaak van slechte kwaliteit en dienen vaak alleen om er heel wat uit te zien. Of het nu flash geheugenkaartjes, horloges of koptelefoons zijn, het advies luidt: niet doen. Je haalt niet alleen slechte kwaliteit spul in huis, maar je kunt er ook nog mee in de problemen komen met Justitie. Het bespreken van producten waarvan het erg aannemelijk is dat ze nep zijn is in dit topic tevens niet toegestaan. Advies/hulp wanneer je in aanraking bent gekomen met Justitie vanwege het importeren van illegale waren hoef je ook niet te verwachten.

Maar, maar... een kleine hoeveelheid namaakgoederen het land inbrengen mag toch?
Ja en nee. Voor postorders is dit in zijn geheel niet toegestaan. Voor reizigers die zelf in persoon met hun reisbagage vanuit het buitenland Nederland weer betreden geldt dat een kleine hoeveelheid aan nagemaakte producten zonder handelskarakter wordt geduld voor persoonlijk gebruik. Voor meer details daarover kijk je hier .
fmX0WI1.png

FOK!Frontpage > Review > Gadgets uit China
De FP heeft een reviewsectie met een gadgetsubcategorie. Hier vind je uitgebreide impressies van gadgets die een hoop mensen waarschijnlijk wel zullen aanspreken. Ook userreviews van het forum kunnen er in de spotlights worden gezet.

Topicreeks: [gadgets] Chinese webshops reviewtopic
Het reviewtopic biedt veel inspiratie en informatie. Tevens zetten sommige users adviezen uiteen over wat je bijvoorbeeld het beste kunt kopen op het gebied van oordopjes.

Sommige product(groep)en zijn zo populair dat ze een eigen plekje op FOK! hebben verdiend. De topics bestaan voor een reden en daar concentreert zich alle informatie rondom het onderwerp dat ze behandelen. Heb je een vraag over een van deze producten ben je waarschijnlijk beter af ze daar te stellen.

Topicreeks: Chinese Smartphones #1 - Real smart
Topicreeks: Android tablet discussie topic
DIG / [Het Chinese Windows tablet topic] #1 Windows tablets vanaf ¤80!
Topicreeks: Android Sticks en Mediacenters #1 - Making ordinary tv's smart
DIG / [Het Grote Audio Gear Topic #1] Het begin!

User stats: http://thuisserver.net/fokdagcijfers (Top 100 (reeks) > Chinese Webshops)

apFpqZE.gif

Huisregels (ons anti-Sjonnie-beleid) - Respecteer ze, dan is deze topicreeks nog een lang leven beschoren

First google, then ask. We zijn hier in dit topic geen customer service die op jouw commando alles voor je doen. We gaan geen moeite voor je doen als je die moeite zelf al niet eens op kunt brengen. Wil je ergens ondanks je eigen pogingen toch niet uitkomen, dan kun je, onder vermelding van wat je zelf allemaal al geprobeerd hebt om aan het antwoord te geraken, het natuurlijk altijd vriendelijk vragen
Tip: vele zaken zijn al besproken; duik de archieven in! Voeg je zoekterm(en) toe aan deze search

• Lui die spullen willen importeren voor doorverkoop zijn hier niet welkom

• Het volgende dient niet te worden besproken: namaak (van merkkleding, schoenen, zonnebrillen, horloges, audio-producten (headphones/oordopjes), etc.), wapens en andere verboden producten zoals >5mW lasers
Ook niet gaan bedelen om berichtjes van users om je buiten het topic (via DM/PM) hiermee te helpen
• Niet bitchen naar elkaar; houd het constructief

Heb je aanvullingen/aparte vragen?
PM (Personal message) of DM (Direct message) dan even de vaste gebruikers in dit topic:
shiznuts, Tokko1, RobertNL, Downstar e.a.

Veel plezier met bestellen!

OP Redesign V3.0 by shiznuts

[ Bericht 0% gewijzigd door RobertNL op 03-06-2016 16:38:36 ]
RobertNLwoensdag 18 mei 2016 @ 22:29
Doogee Y300 Review:
C3UdxCP.jpg

Telefoon: Doogee Y300, in een luxe jasje.

Oh; en je kan hem ook nog winnen: http://frontpage.fok.nl/prijsvraag/1388
Schnitzelsdonderdag 19 mei 2016 @ 08:48
Nou mijn bestelling van met Tronsmart Meta laat weer op zich wachten.

quote:
About the order XXXXX, we now have a problem.
Our warehouse keeper has checked this product in the warehouse and the product online.
And find there are some difference.
Although they have the same founctions, they have some difference in the appearence.
The item in the warehouse do not have the SATA interface.
The follow picture is for your reference.

We will fix the description onlie soon.
Under this condition,Would you like this order be shipped or cancled?
Look froward to your early reply.

Best regards,
Repunzel

Vreemde gang van zaken. Heb hem laten annuleren, ik ga hem wel ergens anders bestellen.
RobertNLdonderdag 19 mei 2016 @ 08:56
quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2016 08:48 schreef De-Hamster het volgende:
Nou mijn bestelling van met Tronsmart Meta laat weer op zich wachten.

[..]

Vreemde gang van zaken. Heb hem laten annuleren, ik ga hem wel ergens anders bestellen.
Telos heeft SATA en WIFI AC, Meta is zonder die twee en de PRO heeft ook nog minder RAM.
Schnitzelsdonderdag 19 mei 2016 @ 08:58
quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2016 08:56 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Telos heeft SATA en WIFI AC, Meta is zonder die twee en de PRO heeft ook nog minder RAM.
Ja, maar ik vind het een vreemde e-mail. Komt volledig onprofessioneel over en ik hoorde in het vorige topic mensen wel eens iets zeggen over potentiële namaak bij deze shop, dus ik heb hem maar geannuleerd.
RobertNLdonderdag 19 mei 2016 @ 09:00
quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2016 08:58 schreef De-Hamster het volgende:

[..]

Ja, maar ik vind het een vreemde e-mail. Komt volledig onprofessioneel over en ik hoorde in het vorige topic mensen wel eens iets zeggen over potentiële namaak bij deze shop, dus ik heb hem maar geannuleerd.
Ze hebben dus blijkbaar zelf iets verwisseld tussen de Meta en de Telos :)
RobertNLdonderdag 19 mei 2016 @ 09:25
http://tweakers.net/nieuw(...)r-ondersteuning.html

Nieuwe Android TV speler; van ons aller favorite merk *O*
Catch22-donderdag 19 mei 2016 @ 09:29
quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2016 09:25 schreef RobertNL het volgende:
http://tweakers.net/nieuw(...)r-ondersteuning.html

Nieuwe Android TV speler; van ons aller favorite merk *O*
Xiaomi en Google zijn vriendjes geworden. Kan wel wat leuks uit komen
RobertNLdonderdag 19 mei 2016 @ 09:38
quote:
1s.gif Op donderdag 19 mei 2016 09:29 schreef Catch22- het volgende:

[..]

Xiaomi en Google zijn vriendjes geworden. Kan wel wat leuks uit komen
Zien we daar de invloed van contacten van Hugo Barra wellicht :P.
Wellicht ook weer een voorteken van de berichten eind vorig jaar dat Google wil voldoen aan de regels in China en Play daar beschikbaar komt; we gaan het allemaal wel zien :D.
Kenzidonderdag 19 mei 2016 @ 09:47
quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2016 09:38 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Zien we daar de invloed van contacten van Hugo Barra wellicht :P.
Wellicht ook weer een voorteken van de berichten eind vorig jaar dat Google wil voldoen aan de regels in China en Play daar beschikbaar komt; we gaan het allemaal wel zien :D.
Gezien deze voor de Amerikaanse markt is, (en niet verkocht gaat worden in China) lijkt me dat niet zo sterk.

Ook gezien de recente ontwikkelingen met Apple iTunes waar veel content nu geblokkeerd is, is de kans dat Google China gaat betreden wel stuk kleiner geworden.
De Chinese overheid eist alle content die in China wordt aangeboden ook gehost wordt in China, dus dan zou Google servers in China moeten neerzetten.
Schnitzelsdonderdag 19 mei 2016 @ 12:02
Zo dezelfde Tronsmart Meta nu voor 30 cent duurder bij Banggood besteld. Fijner ook, tenminste een shop waar ik vaker heb besteld. Bij BG is die zelfs bijna net zo duur als de Pro variant.
artopaperdonderdag 19 mei 2016 @ 16:54
Heb binnen 12 dagen(incl weekend) mn bestelling vanuit china binnen! Wist niet dat het zo snel ging.
eddepetfoktdonderdag 19 mei 2016 @ 18:27
quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2016 16:54 schreef artopaper het volgende:
Heb binnen 12 dagen(incl weekend) mn bestelling vanuit china binnen! Wist niet dat het zo snel ging.
Dan volg je dit forum niet vaak genoeg :6 :9

Mijn record is 4 dagen bij een aankoop via AE, maar gemiddeld zit ik op dit moment op een week bij AE en een dag of 12 bij Banggood. Net nog iets binnengekregen van Geekbuying maar dat duurde bijna 4 weken.
Het gaat lekker de laatste tijd... knock on wood....
Schnitzelsdonderdag 19 mei 2016 @ 19:16
Ik heb het ook vaker binnen 2 weken. Hoorde laatst een collega zeggen dat hij er altijd 4-6 weken op moet wachten. Dat heb ik echt nog nooit gehad. Langste zal echt 4 weken zijn geweest via DX toen.
Iemand91donderdag 19 mei 2016 @ 22:19
90a41da1-1dcb-11e6-bb21-fb2820746f09.jpg?fit=610%2C1084


1, 2, 3, 4, komt er nog wat van
5, 6, 7 ik wacht nu al zo lang
dodge_911donderdag 19 mei 2016 @ 22:29
Whoohooo! Another manufacturer willing to send me stuff to review :D En geen onbekende ;)
Blitzwolf is zo lief om me de nieuwe kleine powerbank te sturen, en hun 20W solar panel.
Daarnaast krijg ik van hen ook nog de 10400mAh powerbank, wel leuk voor in de collectie als vergelijking want dat was denk ik zowat de eerste powerbank met QC aan boord. En omdat ik nog geen Type-C naar Micro-B kabeltje had, sturen ze me die ook op ;)
Soms is reviewer zijn toch wel héél leuk :)

Dusjah, er komen nog een hoop reviews van Blitzwolf spul aan de komende maand(en)
shizdonderdag 19 mei 2016 @ 23:21
Whop chop, kebob! *O*

_

XIaomi tv player dinges danges, ziet er wel leuck uit. :D En DJI concurrentie bieden??! :9 Ut giet oan!
Metalfreakvrijdag 20 mei 2016 @ 08:16
quote:
0s.gif Op donderdag 19 mei 2016 19:16 schreef De-Hamster het volgende:
Ik heb het ook vaker binnen 2 weken. Hoorde laatst een collega zeggen dat hij er altijd 4-6 weken op moet wachten. Dat heb ik echt nog nooit gehad. Langste zal echt 4 weken zijn geweest via DX toen.
Bij mij is het tegenwoordig zeer wisselend. Heb laatst via eBay een aantal dingen op 1 dag besteld. De eerste kwam binnen 5 dagen binnen, de andere na 1 week, nog iets na 2 weken en op iets anders wacht ik nu na 4 weken nog steeds.
Dromervrijdag 20 mei 2016 @ 08:20
quote:
12s.gif Op donderdag 19 mei 2016 22:29 schreef dodge_911 het volgende:
Whoohooo! Another manufacturer willing to send me stuff to review :D En geen onbekende ;)
Blitzwolf is zo lief om me de nieuwe kleine powerbank te sturen, en hun 20W solar panel.
Die laatste vind ik erg interessant. Ik heb al zoiets, maar die haalt bij een Nederlands zonnetje nog geen 1A. Ik ben benieuwd of deze beter gaat scoren.
Leuk voor op de campinggg :P
RobertNLvrijdag 20 mei 2016 @ 09:39
quote:
14s.gif Op vrijdag 20 mei 2016 08:20 schreef Dromer het volgende:

[..]

Die laatste vind ik erg interessant. Ik heb al zoiets, maar die haalt bij een Nederlands zonnetje nog geen 1A. Ik ben benieuwd of deze beter gaat scoren.
Leuk voor op de campinggg :P
Sorry ik kon niet terugbellen want de zon scheen niet :D
monkeybrainvrijdag 20 mei 2016 @ 11:06
Trump hat op Ebay gekocht, made in China :7
Lekker de foutste trucker hat gekozen, lijkt me ook wel iets voor Dodge ^O^

Ook nog wat gouden pennen. Eens kijken of China pennen de moeite waard zijn.

$_57.JPG
RobertNLvrijdag 20 mei 2016 @ 11:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2016 11:06 schreef monkeybrain het volgende:
Trump hat op Ebay gekocht, made in China :7
Lekker de foutste trucker hat gekozen, lijkt me ook wel iets voor Dodge ^O^

Ook nog wat gouden pennen. Eens kijken of China pennen de moeite waard zijn.

[ afbeelding ]

Haha, held.
Heb van een Aliexpress seller eens een pen bij een pakketje gehad; ding was echt perfect en pakte gewoon de standaard merk-vullingen. Helaas ben ik hem kwijt geraakt :'(.

Had je eerder ook al niet een paar pennen besteld?
monkeybrainvrijdag 20 mei 2016 @ 11:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2016 11:23 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Had je eerder ook al niet een paar pennen besteld?
Alleen gezocht maar nog niet besteld. 5 stuks rond de 2 euro prijsklasse.
Ik zal ook iets van rond de 10 euro maja... Parker pennen uit India kosten ook 5 euro dus de concurrentie drukt de prijzen :P
dodge_911vrijdag 20 mei 2016 @ 13:08
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2016 11:06 schreef monkeybrain het volgende:
Trump hat op Ebay gekocht, made in China :7
Lekker de foutste trucker hat gekozen, lijkt me ook wel iets voor Dodge ^O^
Whehehehe :) Moet ik 'm wel nog ff pimpen à la al mijn andere petjes :) (stuk van de klep af)
eddepetfoktvrijdag 20 mei 2016 @ 15:47
Hm, binnenkort weer een Xiaomi gadget erbij...

http://www.china-gadgets.de/gadget/xiaomi-drohne/
shizvrijdag 20 mei 2016 @ 15:57
Zal wel zoiets worden... http://www.yuneec.de/typhoon/typhoon-q500-4k/
image0.jpg
Eric_Cantonavrijdag 20 mei 2016 @ 20:26
Vandaag http://www.gearbest.com/mice-keyboards/pp_181172.html binnen gekregen. Omdat d'n Shiz erom vroeg ;)

1451958817801337910.jpg

Ik heb voorheen deze gehad:
1451972922674434672.jpg

Ongeveer 'tzelfde formaat, de linker- en rechtermuisknop zitten nu bovenop, lijkt me wel handig. Verder al in m'n laptop en tv geprikt, daar loopt ie soepel (lijkt soepeler dan de andere ab's die ik had). Nu hopen dat ie ook goed op m'n laptop werkt als ik deze in m'n tv buiten onder de overkapping heb geprikt. Want daar gaat ie vooral voor gebruikt worden, als ab voor buiten als ik de tv wil bedienen :)

Vragen? Stel ze gerust :)
Eric_Cantonavrijdag 20 mei 2016 @ 20:30
Verder die self-defense pen binnen gekregen, wanne knoepert jonge! Bij 't wisselen van vulling (ik wilde er 'n blauwe Parkervulling in doen, kreeg ik 't spul al niet meer in elkaar. Gelukkig kon ik de "dop" er nog afschroeven om 't mechanisme naar beneden te duwen zodat 't onderste gedeelte weer aan elkaar geschroefd kon worden. Nu werkt 't weer, kijken of 't ook in de praktijk 'n fijne pen gaat zijn. Anders switch ik terug naar m'n Parker :Y

Nu nog wachten op m'n ventieldopjes, die verdwijnen hier wonderbaarlijk van de luchtbandjes van de bolderkar, sinds de jongens 'n paar keer in de garage zijn geweest :D (en nee, ze worden niet gegeten, ik heb ze nog niet in de luiers teruggevonden).
shizvrijdag 20 mei 2016 @ 21:45
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2016 20:26 schreef Eric_Cantona het volgende:
Vandaag http://www.gearbest.com/mice-keyboards/pp_181172.html binnen gekregen. Omdat d'n Shiz erom vroeg ;)

[ afbeelding ]

Ik heb voorheen deze gehad:
[ afbeelding ]

Ongeveer 'tzelfde formaat, de linker- en rechtermuisknop zitten nu bovenop, lijkt me wel handig. Verder al in m'n laptop en tv geprikt, daar loopt ie soepel (lijkt soepeler dan de andere ab's die ik had). Nu hopen dat ie ook goed op m'n laptop werkt als ik deze in m'n tv buiten onder de overkapping heb geprikt. Want daar gaat ie vooral voor gebruikt worden, als ab voor buiten als ik de tv wil bedienen :)

Vragen? Stel ze gerust :)
Nice! De mousepad lijkt me ook wat fijner, die voorganger van je is eerder voor wijsvinger gebruik, die Viboton lijkt me chill te navigeren met de duim, die daar natuurlijkerwijs als rust net als de wijsvinger bij de rechtermuisknop.

Vragen... sure... natuurlijk:
1. of 'ie het uiteindelijk doet voor hetgeen je 'em nodig had en
2. touchpad is een beetje mini, kun je wel pinch to zoom doen? En hoe doe je scrollen?

That bout it! Sndz noice. :7
dodge_911vrijdag 20 mei 2016 @ 22:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2016 20:30 schreef Eric_Cantona het volgende:
Verder die self-defense pen binnen gekregen, wanne knoepert jonge! Bij 't wisselen van vulling (ik wilde er 'n blauwe Parkervulling in doen, kreeg ik 't spul al niet meer in elkaar. Gelukkig kon ik de "dop" er nog afschroeven om 't mechanisme naar beneden te duwen zodat 't onderste gedeelte weer aan elkaar geschroefd kon worden. Nu werkt 't weer, kijken of 't ook in de praktijk 'n fijne pen gaat zijn. Anders switch ik terug naar m'n Parker :Y

Nu nog wachten op m'n ventieldopjes, die verdwijnen hier wonderbaarlijk van de luchtbandjes van de bolderkar, sinds de jongens 'n paar keer in de garage zijn geweest :D (en nee, ze worden niet gegeten, ik heb ze nog niet in de luiers teruggevonden).
Die van mijn review? :D
Ik ga d'r nog 2 andere bestellen :Y
vrouwtjevrijdag 20 mei 2016 @ 22:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2016 21:48 schreef shiznuts het volgende:

[..]

Meld je ff onder vermelding van het merk/type/afmeting in het centrale topic: Topicreeks: Chinese Webshops . ;)
Bij deze

Ik ben op zoek naar een 'EVA' tablethoes voor de Samsung galaxy tab 2 7" (= p3100 oud model dus) voor de tablet van mijn kinderen. En specifiek naar een model met één handvat.
Zoiets dus:
6I0eVx1cyX0zNj0g0Ept.jpg

Ik dacht er een gevonden te hebben, maar als ik dan verder lees in de beschrijving, dan staat er dat hij voor de tab3 is.

Ik vind nu enkel andere modellen.
Eric_Cantonavrijdag 20 mei 2016 @ 22:11
quote:
10s.gif Op vrijdag 20 mei 2016 21:45 schreef shiznuts het volgende:

[..]

Nice! De mousepad lijkt me ook wat fijner, die voorganger van je is eerder voor wijsvinger gebruik, die Viboton lijkt me chill te navigeren met de duim, die daar natuurlijkerwijs als rust net als de wijsvinger bij de rechtermuisknop.

Vragen... sure... natuurlijk:
1. of 'ie het uiteindelijk doet voor hetgeen je 'em nodig had en
2. touchpad is een beetje mini, kun je wel pinch to zoom doen? En hoe doe je scrollen?

That bout it! Sndz noice. :7
1. Dat gaat vooral over bereik (en buiten), kan/ga ik mog niet testen nu.
2. Mousepad is wel echt 'n stukje kleiner, dus je moet 'n paar keer "swipen" voor je aan de andere kant van de pagina bent. Pinch to zoom lijkt niet te werken, maar daar is de pad ook wel te klein voor. Scrollen doe je met de pijltjestoetsen natuurlijk ;)
Eric_Cantonavrijdag 20 mei 2016 @ 22:13
quote:
12s.gif Op vrijdag 20 mei 2016 22:02 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

Die van mijn review? :D
Ik ga d'r nog 2 andere bestellen :Y
Die pennen ja, ik ben 'n dunne pen gewend voor m'n werk. Maar die was ook vooral glad, dus wellicht dat dit uiteindelijk beter in de hand ligt.. Meteen 'n wapen voor onderweg :D
shizvrijdag 20 mei 2016 @ 22:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2016 22:06 schreef vrouwtje het volgende:

[..]

Bij deze

Ik ben op zoek naar een 'EVA' tablethoes voor de Samsung galaxy tab 2 7" (= p3100 oud model dus) voor de tablet van mijn kinderen. En specifiek naar een model met één handvat.
Zoiets dus:
[ afbeelding ]

Ik dacht er een gevonden te hebben, maar als ik dan verder lees in de beschrijving, dan staat er dat hij voor de tab3 is.

Ik vind nu enkel andere modellen.
AliExpress denk ik dan aan... Tab S2 of 2? Of spreek je dan van hetzelfde?
http://www.aliexpress.com(...)-S2/32508446601.html
› via http://www.aliexpress.com(...)+tablet+case+samsung

-- ah, my bad, las ff over ' 7" ', ff verder kijken dan --
vrouwtjevrijdag 20 mei 2016 @ 22:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2016 22:25 schreef shiznuts het volgende:

[..]

AliExpress denk ik dan aan... Tab S2 of 2? Of spreek je dan van hetzelfde?
http://www.aliexpress.com(...)-S2/32508446601.html
› via http://www.aliexpress.com(...)+tablet+case+samsung
Nee, de tab 2. Zonder S. Model P3100 of 3110

Ik heb al op ali-express gezocht, en alibaba, en ebay, en dealextreme, en nog wat andere sites die ik hier in de OP vond.

Sowieso al dank voor het meezoeken!
RobertNLvrijdag 20 mei 2016 @ 23:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2016 22:27 schreef vrouwtje het volgende:

[..]

Nee, de tab 2. Zonder S. Model P3100 of 3110

Ik heb al op ali-express gezocht, en alibaba, en ebay, en dealextreme, en nog wat andere sites die ik hier in de OP vond.

Sowieso al dank voor het meezoeken!
p6200 kan ook nog; die is alleen iets dunner verder het zelfde als ik zo snel even kijk.
Maar verder ben ik bang dat je iets zoekt dat er niet (meer) is :)
shizvrijdag 20 mei 2016 @ 23:05
Of zo'n ding (concept) is pas op de markt gekomen toen de Tab 3 uit was.

-- En misschien is 'ie idd ook wel:
quote:
Universal Compatible For:
Samsugn Galaxy Tab 2 7.0 P3100 P3110
Samsugn Galaxy Tab 3 Lite 7.0 T110 T111
Samsung Galaxy Tab 3 7.0 T210 T211 P3200
Samsung Galaxy Tab 4 7.0 T230 T231
Samsung Galaxy Mega 7.0 T2556
Samsung Galaxy 7.0 P6200 P6210
Je kan altijd een verkoper vragen om info natuurlijk. Die hebben daar dan schijnbaar een 'in' in the markt, dus die weten eerder of iets compatible is, er überhaupt is, of wat je anders bestellen moet.

[ Bericht 21% gewijzigd door shiz op 20-05-2016 23:18:04 ]
Onufrievzaterdag 21 mei 2016 @ 20:05
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2016 20:26 schreef Eric_Cantona het volgende:
Vandaag http://www.gearbest.com/mice-keyboards/pp_181172.html binnen gekregen. Omdat d'n Shiz erom vroeg ;)

[ afbeelding ]

Ik heb voorheen deze gehad:
[ afbeelding ]

Ongeveer 'tzelfde formaat, de linker- en rechtermuisknop zitten nu bovenop, lijkt me wel handig. Verder al in m'n laptop en tv geprikt, daar loopt ie soepel (lijkt soepeler dan de andere ab's die ik had). Nu hopen dat ie ook goed op m'n laptop werkt als ik deze in m'n tv buiten onder de overkapping heb geprikt. Want daar gaat ie vooral voor gebruikt worden, als ab voor buiten als ik de tv wil bedienen :)

Vragen? Stel ze gerust :)
Waarom voor deze gekozen? Ik zit er ook aan te denken om voor een tientje een extern toetsenbord te kopen (ook laptop aan tv). Muis is niet nodig want ik heb al een 'gewone' draadloze
Iemand91zaterdag 21 mei 2016 @ 22:01
gopro-jump-camera-970-80.jpg

​Imax, Yi making 360-degree VR cameras for Google Jump
quote:
4K and a professional cinema-grade rig are being worked on to take 360-degree VR-ready video to the next level.

GoPro was the first camera to hop onboard Jump, Google's design for an array of cameras that provide 360-degree virtual-reality video. But it won't be the last.

Two new partners were announced Thursday during a VR keynote at Google's I/O developer conference in Mountain View, California: Yi and Imax.

Yi is making a 4K camera that's "Jump ready" coming later this year. Based on what was briefly described, it sounds like the Yi camera will be set in the Jump array in a similar way to how GoPro cameras are.

"Google's cooperation with YI, and the forthcoming Jump capable, 3D 360-degree camera is part of Google's ongoing commitment to virtual reality capture and experiences," said Yi in a press release. No release date or price is available yet, but there's a preview page.

Imax is also working on a professional-grade camera, but no more information was provided.

Clay Bavor, head of VR at Google, hinted at increasing demand from Hollywood to get professional-grade VR-ready cameras in a market, which already has a few options from companies like Jaunt and Nokia.

The GoPro Odyssey camera is already being used by Paramount, The New York Times and Discovery.
Hmm, nog een actioncam van Yi naast/na de Yi2?

Over dat laatste gesproken; de prijzen van de Yi2 zakken enorm, maar het lijkt er helaas wel op dat de accessoires NIET meegeleverd worden met de camera, maar net als bij de Yi2 los gekocht moeten worden.
Dit in tegenstelling tot wat eerder werd genoemd. Toch jammer.
tokko1zondag 22 mei 2016 @ 05:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 mei 2016 22:01 schreef Iemand91 het volgende:
[ afbeelding ]

​Imax, Yi making 360-degree VR cameras for Google Jump

[..]

Hmm, nog een actioncam van Yi naast/na de Yi2?

Over dat laatste gesproken; de prijzen van de Yi2 zakken enorm, maar het lijkt er helaas wel op dat de accessoires NIET meegeleverd worden met de camera, maar net als bij de Yi2 los gekocht moeten worden.
Dit in tegenstelling tot wat eerder werd genoemd. Toch jammer.
Inderdaad jammer, gaan ze toch GoPro achterna met hun verdienmodel aan accessoires. Al is dat misschien niet het verstandigste aangezien je in china op elke straathoek GoPro accessoires kan kopen voor 1/10e van de prijs.

Nja even afwachten allemaal. Xiaomi en partners doen veel, heel veel.. maar merendeel is maar moeilijk te krijgen of duurt toch weer wat langer dan verwacht. Mijn gevoel hierbij is een beetje dubbel..
shizzondag 22 mei 2016 @ 06:36
Omdat je goed mogelijk de accessoires al hebt van een eerdere actioncam... Dan bespaart het je weer geld.
Sotchi2014zondag 22 mei 2016 @ 08:37
Die automagische vertalingen :') Bevrijding van de scheepvaart van Porselein.

...

Oh, free shipping from China :')
Eric_Cantonazondag 22 mei 2016 @ 09:21
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 mei 2016 20:05 schreef Onufriev het volgende:

[..]

Waarom voor deze gekozen? Ik zit er ook aan te denken om voor een tientje een extern toetsenbord te kopen (ook laptop aan tv). Muis is niet nodig want ik heb al een 'gewone' draadloze
Omdat d'n Shiz wilde dat ik deze eens bestelde ;)

Ook buiten werkt ie prima trouwens :Y
BadderHaringzondag 22 mei 2016 @ 09:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2016 20:26 schreef Eric_Cantona het volgende:
Vandaag http://www.gearbest.com/mice-keyboards/pp_181172.html binnen gekregen. Omdat d'n Shiz erom vroeg ;)

[ afbeelding ]

Ik heb voorheen deze gehad:
[ afbeelding ]

Ongeveer 'tzelfde formaat, de linker- en rechtermuisknop zitten nu bovenop, lijkt me wel handig. Verder al in m'n laptop en tv geprikt, daar loopt ie soepel (lijkt soepeler dan de andere ab's die ik had). Nu hopen dat ie ook goed op m'n laptop werkt als ik deze in m'n tv buiten onder de overkapping heb geprikt. Want daar gaat ie vooral voor gebruikt worden, als ab voor buiten als ik de tv wil bedienen :)

Vragen? Stel ze gerust :)
Typisch, deze heb ik gisteren ook besteld. Vannacht al geshipped, dus over een dag of tien wel in huis. Erg benieuwd hoe hij het doet.

Ik ga hem gebruiken met mijn Android box (MXIII).
Halldorzondag 22 mei 2016 @ 11:33
Ik ben op zoek naar een tracker voor tijdens het hardlopen.
In ben geïnteresseerd in snelheid, afstand en tijd (optioneel hartslag). Wat ik niet wil is mijn smartphone mee nemen tijdens het hardlopen. Iemand tips?
tokko1zondag 22 mei 2016 @ 11:51
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2016 11:33 schreef Halldor het volgende:
Ik ben op zoek naar een tracker voor tijdens het hardlopen.
In ben geïnteresseerd in snelheid, afstand en tijd (optioneel hartslag). Wat ik niet wil is mijn smartphone mee nemen tijdens het hardlopen. Iemand tips?
Afstand/tijd = snelheid ;) Dus in principe zou een schatting van je afstand, gemaakte stappen genoeg kunnen zijn.
Dan kan je de goede bekende Xiaomi tracker bandje (optioneel met hartslag) kopen.

Of zoek je iets met accurate GPS tracking etc?
Halldorzondag 22 mei 2016 @ 12:07
quote:
16s.gif Op zondag 22 mei 2016 11:51 schreef tokko1 het volgende:

[..]

Afstand/tijd = snelheid ;) Dus in principe zou een schatting van je afstand, gemaakte stappen genoeg kunnen zijn.
Dan kan je de goede bekende Xiaomi tracker bandje (optioneel met hartslag) kopen.

Of zoek je iets met accurate GPS tracking etc?
Dat weet ik :).

Ik las dat de stappen en afstand van de Xiaomi miband niet echt nauwkeurig is. GPS is natuurlijk accurater, maar ik weet niet of dat voor een redelijke prijs beschikbaar is.
Kenzizondag 22 mei 2016 @ 14:29
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2016 06:36 schreef shiznuts het volgende:
Omdat je goed mogelijk de accessoires al hebt van een eerdere actioncam... Dan bespaart het je weer geld.
die niet passen. ze gaan natuurlijk niet exact dezelfde formfactor gebruiken.

Officieel is de Yi 4K nog niet te koop dus ze kunnen nog alle kanten op.
Er loopt een soort van crowdfunding project

Wel duidelijk te zien dan Yi wat wegstapt van het Mi.com platform. De Yi2 is niet terug te vinden op mi.com maar wel op xiaoyi.com
Yi2 is de 1080P versie van de Yi ipcam
http://www.xiaoyi.com/homeCamera/first/first.html#simplify
shizzondag 22 mei 2016 @ 15:16
Je hebt maar een enkele accessoire nodig om het compatible te maken met het inmiddels zo'n beetje 'universele' systeem van GoPro. Bij de Duitse buren is er wel vaker een hele accessoirebundel voor weinig. Hoef je alleen maar een adapter/case te hebben. Bij SJCAM in het begin had ik driedubbel dezelfde accessoires. Da's leuk, maar overkill. Mix 'n match yourself.
Iemand91zondag 22 mei 2016 @ 16:23
quote:
16s.gif Op zondag 22 mei 2016 05:34 schreef tokko1 het volgende:
Inderdaad jammer, gaan ze toch GoPro achterna met hun verdienmodel aan accessoires. Al is dat misschien niet het verstandigste aangezien je in china op elke straathoek GoPro accessoires kan kopen voor 1/10e van de prijs.

Nja even afwachten allemaal. Xiaomi en partners doen veel, heel veel.. maar merendeel is maar moeilijk te krijgen of duurt toch weer wat langer dan verwacht. Mijn gevoel hierbij is een beetje dubbel..
Als je kijkt naar de specs van de Yi2 gaan ze ook echt de concurrentie aan met GoPro en minder met de goedkope Chinese actioncams.
De Yi is nagenoeg een regelrechte concurrent voor de Hero4 Black die toch even 2x zoveel moet kosten.
Moeten ze natuurlijk niet weer de boel neppen met neppe resoluties/framerates en niet weer zulke fouten maken als lensfouten e.d.

Dat niet de accessoires worden meegeleverd is jammer, maar zoals Shiz al zegt; geen heel groot probleem als je al wat spul hebt liggen.
Alleen jammer vanwege de waterdichte behuizing want die is tot nu toe ook vrij prijzig.
shizzondag 22 mei 2016 @ 18:12
Pay for what you actually need.

Al is het idd wel van de zotte dat zo'n op maat passende waterdichte case, die je eigenlijk wel móet hebben, dan weer 30 USD was ofzo... :{ Vele gingen dan maar over op third party spul... KingMa ofzo was't... niet?
Iemand91zondag 22 mei 2016 @ 18:29
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2016 18:12 schreef shiznuts het volgende:
Pay for what you actually need.

Al is het idd wel van de zotte dat zo'n op maat passende waterdichte case, die je eigenlijk wel móet hebben, dan weer 30 USD was ofzo... :{ Vele gingen dan maar over op third party spul... KingMa ofzo was't... niet?
Uiteindelijk heb ik officiele behuizingen aardig goedkoop kunnen regelen; leek me toch de beste optie.
(ik las teveel problemen over waterdichtheid, vignetting etc. bij andere behuizingen)

Maar zoals Kenzi al zegt; ding is nog nergens écht verkrijgbaar dus dus allemaal pre-order* -> wat de gek ervoor geeft.
Over een paar maand is die behuizing voor een appel en een ei te krijgen en de camera zelf ook ruim onder de ¤200.

Maar ja; dan is de zomer al wel voorbij. :P

* Sowieso iets waar je nooit aan mee zou moeten doen. :N
vrouwtjezondag 22 mei 2016 @ 18:45
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2016 23:03 schreef RobertNL het volgende:

[..]

p6200 kan ook nog; die is alleen iets dunner verder het zelfde als ik zo snel even kijk.
Maar verder ben ik bang dat je iets zoekt dat er niet (meer) is :)
Dank voor het meezoeken.
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2016 23:05 schreef shiznuts het volgende:
Of zo'n ding (concept) is pas op de markt gekomen toen de Tab 3 uit was.

-- En misschien is 'ie idd ook wel:

[..]

Je kan altijd een verkoper vragen om info natuurlijk. Die hebben daar dan schijnbaar een 'in' in the markt, dus die weten eerder of iets compatible is, er überhaupt is, of wat je anders bestellen moet.
Ja, dat ie misschien pas vanaf de tab3 op de markt is had ik zelf ook al bedacht.
Bedankt voor het meezoeken.

Ik ga gewoon een ander model bestellen.
RobertNLzondag 22 mei 2016 @ 20:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 mei 2016 22:01 schreef Iemand91 het volgende:
[ afbeelding ]

​Imax, Yi making 360-degree VR cameras for Google Jump

[..]

Hmm, nog een actioncam van Yi naast/na de Yi2?

Over dat laatste gesproken; de prijzen van de Yi2 zakken enorm, maar het lijkt er helaas wel op dat de accessoires NIET meegeleverd worden met de camera, maar net als bij de Yi2 los gekocht moeten worden.
Dit in tegenstelling tot wat eerder werd genoemd. Toch jammer.
Ik hoop dat het gewoon de internationale versie van de nieuw YI is maar dat zal dan wel niet.
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2016 18:29 schreef Iemand91 het volgende:

[..]

Uiteindelijk heb ik officiele behuizingen aardig goedkoop kunnen regelen; leek me toch de beste optie.
(ik las teveel problemen over waterdichtheid, vignetting etc. bij andere behuizingen)

Maar zoals Kenzi al zegt; ding is nog nergens écht verkrijgbaar dus dus allemaal pre-order* -> wat de gek ervoor geeft.
Over een paar maand is die behuizing voor een appel en een ei te krijgen en de camera zelf ook ruim onder de ¤200.

Maar ja; dan is de zomer al wel voorbij. :P

* Sowieso iets waar je nooit aan mee zou moeten doen. :N
Dat is dan ook wat ik ga doen; gewoon even wachten totdat hij goed beschikbaar is en ook al die omzet/opzetstukjes beschikbaar zijn :Y
Puntje013zondag 22 mei 2016 @ 23:56
Iemand ervaring met deze dingen?

HTB1Cc79IVXXXXcrXpXXq6xXFXXX2.jpg

ik know, china dingen kopen die met voedsel te maken hebben is een grote no-no maar die dingen zijn in NL ook gewoon te koop, en dan erbij vroeger zaten de spullen in nederland ook vol met weekmakers enzo en daar ben ik ook gewoon groot mee geworden.

ik heb ze iig samen met mijn zoontje uitgeprobeerd.

Rzr101maandag 23 mei 2016 @ 00:07
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2016 23:56 schreef Puntje013 het volgende:
Iemand ervaring met deze dingen?

[ afbeelding ]

ik know, china dingen kopen die met voedsel te maken hebben is een grote no-no maar die dingen zijn in NL ook gewoon te koop, en dan erbij vroeger zaten de spullen in nederland ook vol met weekmakers enzo en daar ben ik ook gewoon groot mee geworden.

ik heb ze iig samen met mijn zoontje uitgeprobeerd.

Hoeveel winst zit er in om ze uit China halen toz hier uit NL/ergens met some kind of credibility?
Zelf uitproberen, a la :|W . Maar met junior... :N
Puntje013maandag 23 mei 2016 @ 00:22
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2016 00:07 schreef Rzr101 het volgende:

[..]

Hoeveel winst zit er in om ze uit China halen toz hier uit NL/ergens met some kind of credibility?
Zelf uitproberen, a la :|W . Maar met junior... :N
Die dingen worden hier verkocht voor 20 euro per 6.
En zoals ik al zei, ik ben ook groot geworden met het in mijn mond stoppen van allerlei zooi die vroeger ook vol zaten met weekmakers.

En voordat we ze hebben gebruikt zijn ze eerst 2 keer in de vaatwasser geweest om eventuele vervuiling tijdens fabricage eraf te wassen.
rene90maandag 23 mei 2016 @ 06:19
Hebben jullie nog bepaalde dingen wat je graag wil zien / weten hoe het eraan toegaat bij een webshop / smartphone fabrikant? Stap zo het vliegtuig in naar China namelijk :7
RobertNLmaandag 23 mei 2016 @ 08:01
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2016 06:19 schreef rene90 het volgende:
Hebben jullie nog bepaalde dingen wat je graag wil zien / weten hoe het eraan toegaat bij een webshop / smartphone fabrikant? Stap zo het vliegtuig in naar China namelijk :7
Fijne vlucht gewenst :7
Puntje013maandag 23 mei 2016 @ 08:23
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2016 06:19 schreef rene90 het volgende:
Hebben jullie nog bepaalde dingen wat je graag wil zien / weten hoe het eraan toegaat bij een webshop / smartphone fabrikant? Stap zo het vliegtuig in naar China namelijk :7
Ben wel benieuwd naar de magazijnen/inpak afdeling van webshops.
Heb daar een bepaald beeld van en ben benieuwd of dat klopt.
rene90maandag 23 mei 2016 @ 09:19
quote:
1s.gif Op maandag 23 mei 2016 08:23 schreef Puntje013 het volgende:

[..]

Ben wel benieuwd naar de magazijnen/inpak afdeling van webshops.
Heb daar een bepaald beeld van en ben benieuwd of dat klopt.
Ik neem het mee, ben zelf ook wel benieuwd hoe het nou bij zo'n smartphone bedrijf gaat en of er gewoon alleen een kantoor is waarbij ze een concept telefoon van een ander bedrijf krijgen en simpelweg bepalen of ze die gaan verkopen of niet ,of dat ze echt een eigen R&D afdeling hebben.
ThePlaneteermaandag 23 mei 2016 @ 11:57
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2016 15:16 schreef shiznuts het volgende:
Je hebt maar een enkele accessoire nodig om het compatible te maken met het inmiddels zo'n beetje 'universele' systeem van GoPro. Bij de Duitse buren is er wel vaker een hele accessoirebundel voor weinig. Hoef je alleen maar een adapter/case te hebben. Bij SJCAM in het begin had ik driedubbel dezelfde accessoires. Da's leuk, maar overkill. Mix 'n match yourself.
Heb ook zo'n accessoire bundel met vrijwel alles, maar past de Yi2 ook in de houder? Ik weet wel dat mn SJ4000 gewoon overal in alle GoPro dingen paste, wel zo handig.

Anders koop ik wel een Sj5000, de vorige beviel prima.
eddepetfoktmaandag 23 mei 2016 @ 13:14
quote:
1s.gif Op maandag 23 mei 2016 08:23 schreef Puntje013 het volgende:

[..]

Ben wel benieuwd naar de magazijnen/inpak afdeling van webshops.
Heb daar een bepaald beeld van en ben benieuwd of dat klopt.
BG Webcare heeft hier een tijd terug foto's van gepost. Was heel interessant.

@Rene kijk onderweg uit het vliegtuig. Volgens TD is mijn pakje van 7 maart nog steeds onderweg |:(
ThePlaneteermaandag 23 mei 2016 @ 14:21
http://www.aliexpress.com(...)13010308.0.79.YNv0aP

Heb trouwens deze badboy besteld. Ben benieuwd, 6000lm is echt nice, maar dat zal ie wel nooit halen.
julius123maandag 23 mei 2016 @ 15:03
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2016 14:21 schreef ThePlaneteer het volgende:
http://www.aliexpress.com(...)13010308.0.79.YNv0aP

Heb trouwens deze badboy besteld. Ben benieuwd, 6000lm is echt nice, maar dat zal ie wel nooit halen.
:') wat een gedrocht,
Krijg je wel sterke nekspieren van denk ik.
Quattroporte47maandag 23 mei 2016 @ 15:17
https://forums.oneplus.ne(...)g-experience.447425/ VR-bril voor maar ¤6,90! Normaal zijn dat soort vr-brillen ¤20?
RobertNLmaandag 23 mei 2016 @ 15:39
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2016 15:17 schreef Quattroporte47 het volgende:
https://forums.oneplus.ne(...)g-experience.447425/ VR-bril voor maar ¤6,90! Normaal zijn dat soort vr-brillen ¤20?
Prima prijs inderdaad!
Eitje, bestelling kwam er direct door :)
ThePlaneteermaandag 23 mei 2016 @ 16:46
quote:
1s.gif Op maandag 23 mei 2016 15:03 schreef julius123 het volgende:

[..]

:') wat een gedrocht,
Krijg je wel sterke nekspieren van denk ik.
Ik draag hem toch in het donker dus niemand ziet het ;)
Iemand91maandag 23 mei 2016 @ 16:59
quote:
1s.gif Op maandag 23 mei 2016 15:39 schreef RobertNL het volgende:
Prima prijs inderdaad!
Eitje, bestelling kwam er direct door :)
Jij wel. :(
shizmaandag 23 mei 2016 @ 17:30
Al die butthurt comments daar nu... Ouch. :P

Ik heb de Mini Cardboard, Ling VR, Vrizzmo Volt Mk2 (Pools) en de Weebo3D (ook uit Polen) toch al. Krijg ook nog een Fiit VR 2B binnen (deze week?). Maar hey, ik had die Hyperloop ook best willen proberen. :D
BadderHaringmaandag 23 mei 2016 @ 18:14
quote:
10s.gif Op maandag 23 mei 2016 17:30 schreef shiznuts het volgende:
Al die butthurt comments daar nu... Ouch. :P

Ik heb de Mini Cardboard, Ling VR, Vrizzmo Volt Mk2 (Pools) en de Weebo3D (ook uit Polen) toch al. Krijg ook nog een Fiit VR 2B binnen (deze week?). Maar hey, ik had die Hyperloop ook best willen proberen. :D
En wat is volgens jou de beste? Ik greep ook naast de Oneplus VR.
shizmaandag 23 mei 2016 @ 18:24
De Vrizzmo heeft de beste angle of view, maar ook de grootste VR-misselijkheidsfsctor. De Cardboard is iets te basic en de Ling VR is ok-ish. De Weebo3D vind ik eigenlijk nog 't chillst. Simpel, licht en Cardboard-compatible (magneet button) met een aantrekkelijke prijs. De Fiit VR 2N scheen volgens een kritische reviewer (die haast alles afzeikt) de eerste redelijke keuze op de Chinese markt. Zag bij thuiskomst dat 'ie op 't postkantoor ligt, weet niet of ik (over)morgen er nog aan toe kom die op te halen...

Denk dat het met VR ook nog een best puntje is dat smartphones geinig zijn, maar de hard- en software nog aardig wat te wensen overlaten. Daarom zijn de eckte VR systemen zo duur, maar waarschijnlijk ook 't verschil makend.
Iemand91maandag 23 mei 2016 @ 18:48
quote:
10s.gif Op maandag 23 mei 2016 18:24 schreef shiznuts het volgende:
- lijst -
Geen ervaring met de Blitzwolf?
quote:
Denk dat het met VR ook nog een best puntje is dat smartphones geinig zijn, maar de hard- en software nog aardig wat te wensen overlaten. Daarom zijn de eckte VR systemen zo duur, maar waarschijnlijk ook 't verschil makend.
¤20-25 is niet heel veel geld voor een degelijke set (Blitzwolf met/zonder remote) maar gezien mijn ervaringen met de Cardboard ga ik dat niet uitgeven.
Heel snel uitgekeken op de mogelijkheden.

Maar voor ¤6.90 was het zeker leuk om wat beters te hebben dat een stuk karton.
Maar ja; sites die overbelast zijn/vastlopen...
shizmaandag 23 mei 2016 @ 19:03
As mentioned, de Blitzwolf is een rebrand van een poorly made VR bril... Shinecon meen ik. Reddit raadt dan ook af van het kopen van zulke brilen. Tegen verzendkosten hoef je natuurlijk ook niet al teveel van de Loop te verwachten. ;)
BadderHaringmaandag 23 mei 2016 @ 19:06
Ik wacht je ervaringen met de fiit even af. Heb daar ook wat leuke dingen over gelezen meen ik. Ik heb trouwens sowieso geen idee of zo'n ding de moeite en het geld waard is.
MacorgaZmaandag 23 mei 2016 @ 19:06
De GearVR (met Package Disabler zodat hij niet automatisch de Oculus-app opstart) is ook best een fijne Cardboard :D
Iemand91maandag 23 mei 2016 @ 19:28
Voor de geïnteresseerden, straks om 20:29 - 21:29 uur op RTLZ:

Z Doc: Het Internetfenomeen Alibaba
quote:
Documentaire over Jack Ma, de oprichter van China's eerste internetbedrijf 'Alibaba Group'. Een onmogelijke exercitie dacht men, maar inmiddels is hij eigenaar van een website met een miljardenomzet.
EDIT: jeuj, net tóch nog een Loop VR kunnen bestellen. *O*
Mijn telefoon is echter 4.7" dus te klein. :')

[ Bericht 14% gewijzigd door Iemand91 op 23-05-2016 19:56:00 ]
Eric_Cantonamaandag 23 mei 2016 @ 20:29
Hmm, paar keer geprobeerd ,maar elke keer op 't laatste moment out of stock :{
shizmaandag 23 mei 2016 @ 20:45
quote:
Item Sku Qty Subtotal
OnePlus Loop VR Headset 0302000801 1 0,00 ¤
Misschien doen ze een verschillende timeframes openen met elk 1000 stuks ofzo om meer mensen (die de e-mail later krijgen enzo ofzo) de kans te geven. Probeer het rond 21:30 nog eens: https://oneplus.net/nl/oneplus-loop-vr .
Eric_Cantonamaandag 23 mei 2016 @ 20:53
quote:
14s.gif Op maandag 23 mei 2016 20:45 schreef shiznuts het volgende:

[..]

Misschien doen ze een verschillende timeframes openen met elk 1000 stuks ofzo om meer mensen (die de e-mail later krijgen enzo ofzo) de kans te geven. Probeer het rond 21:30 nog eens: https://oneplus.net/nl/oneplus-loop-vr .
Ik f5 me gek!
shizmaandag 23 mei 2016 @ 21:52
quote:
16s.gif Op vrijdag 6 mei 2016 14:40 schreef tokko1 het volgende:
Zag bij de buren van T.net een leuk item bij Tinydeal voorbij komen, de moeite van 't reposten waard ;)

https://s.taobao.com/sear(...)utf8&sort=renqi-desc

http://www.tinydeal.com/f(...)g-sofa-p-159060.html

[ afbeelding ]
well, it's gonna be booming now. :P
Blue_Panther_Ninjamaandag 23 mei 2016 @ 21:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2016 15:47 schreef eddepetfokt het volgende:
Hm, binnenkort weer een Xiaomi gadget erbij...

http://www.china-gadgets.de/gadget/xiaomi-drohne/
Een drone??
shizmaandag 23 mei 2016 @ 22:01
Neuh, alien cybernetics die ingevroren dode mensen een 2e leven geven.

_

en ff iets anders. Nadat MisterTao een beetje een domper is geworden (discountzone past geen korting meer toe, je betaalt volle mep en krijgt het daarna terug als het echt goedkoper was (maar wel service fee rekenen berekend aan de 'van'-prijs)... en balance een top-up geven niet meer via AliPay en via CC of bank gedoe) eens cssbuy een kans aan het geven. Tot nu toe loopt het prima (PayPal top-up, HD foto's van je item, bereid bij andere sites voor je te bestellen, ook chineesadres forwarding service). :)
PkVp6Uo.jpg*gaat het om

-- oh en monkey, iets voor je collectie? B-) iesch mooi (ook in carbon-look).
4886502-4.jpg

[ Bericht 38% gewijzigd door shiz op 23-05-2016 23:21:07 ]
eddepetfoktdinsdag 24 mei 2016 @ 08:45
Mooie bluetooth(?) speaker Shiz. Ben benieuwd naar je mini review.
Dirkos1987dinsdag 24 mei 2016 @ 12:56
http://www.apparata.nl/nieuws/xiaomi-teaset-de-mi-drone-18341
l0lownkilldinsdag 24 mei 2016 @ 14:40
Iemand ervaring met fancy pokersetjes van onze vrienden in het midden-oosten? Wordt een keer tijd mijn blik waar de helft van de chips uit mist te vervangen ;)

Edit: laat maar, in China zijn ze nauwelijks of te duur te krijgen. On the other hand, op amazon heb je zeer leuke setjes voor een magere prijs :)

[ Bericht 24% gewijzigd door l0lownkill op 24-05-2016 14:48:28 ]
igi0ndinsdag 24 mei 2016 @ 15:06
Ik moet een pakketje terug sturen naar een bepaald bedrijf (banggood), alleen ik kom er niet helemaal uit.

Op dit moment heb ik dit:
SPOILER
11ac1mo.png
Wat moet er bij huisnummer komen te staan?
Zie spoiler voor de gegevens
SPOILER
Jingsi Zhang

Room 689A, HuaFa Building

Huafa North Road, Futian District

Shenzhen,Guangdong 518000

China


[ Bericht 7% gewijzigd door igi0n op 24-05-2016 15:13:45 ]
RobertNLdinsdag 24 mei 2016 @ 18:54
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 mei 2016 15:06 schreef igi0n het volgende:
Ik moet een pakketje terug sturen naar een bepaald bedrijf (banggood), alleen ik kom er niet helemaal uit.

Op dit moment heb ik dit:
SPOILER
Wat moet er bij huisnummer komen te staan?
Zie spoiler voor de gegevens
SPOILER
Jingsi Zhang

Room 689A, HuaFa Building

Huafa North Road, Futian District

Shenzhen,Guangdong 518000

China
Hmz, je wil online frankeren? Zonder werkte het iig prima de vorige keer :P. Althans heb het adres gewoon zo op de doos gezet (ook in het Chinees overigens; voor de zekerheid).
dimmakdinsdag 24 mei 2016 @ 18:57
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 mei 2016 15:06 schreef igi0n het volgende:
Ik moet een pakketje terug sturen naar een bepaald bedrijf (banggood), alleen ik kom er niet helemaal uit.

Op dit moment heb ik dit:
SPOILER
Wat moet er bij huisnummer komen te staan?
Zie spoiler voor de gegevens
SPOILER
Jingsi Zhang

Room 689A, HuaFa Building

Huafa North Road, Futian District

Shenzhen,Guangdong 518000

China
Probeer het eens in het webcare topic. Daar zit een Nederlandse medewerker van Banggood die je vast kan helpen.
Dromerdinsdag 24 mei 2016 @ 20:20
quote:
1s.gif Op dinsdag 24 mei 2016 14:40 schreef l0lownkill het volgende:
Iemand ervaring met fancy pokersetjes van onze vrienden in het midden-oosten? Wordt een keer tijd mijn blik waar de helft van de chips uit mist te vervangen

Misschien dat ze in Syrië in de aanbieding zijn. Of bedoel je het (verre) Oosten? ;)
shizdinsdag 24 mei 2016 @ 20:59
al-Kei goede aanbieding.

ff off-topic... maar wel interessant. Als je van de smartwatches bent... Pebble's back!
https://www.kickstarter.c(...)tirely-new-3g-ultra/
e-paper display en 10 dagen standby, ook een tracker/mediaplayer/hackable wearable. Worth checking out.
RobertNLdinsdag 24 mei 2016 @ 21:00
quote:
10s.gif Op dinsdag 24 mei 2016 20:59 schreef shiznuts het volgende:
al-Kei goede aanbieding.

ff off-topic... maar wel interessant. Als je van de smartwatches bent... Pebble's back!
https://www.kickstarter.c(...)tirely-new-3g-ultra/
e-paper display en 10 dagen standby, ook een tracker/mediaplayer/hackable wearable. Worth checking out.
Ah, dat ja. Iets met:
quote:
Thanks for backing Pebble 2, Time 2 + All-New Pebble Core by Pebble Technology.
:')
shizdinsdag 24 mei 2016 @ 21:09
Waarom de 2 én Time 2? :P
Omdat twee polsen? :+
eddepetfoktdinsdag 24 mei 2016 @ 21:26
quote:
10s.gif Op dinsdag 24 mei 2016 20:59 schreef shiznuts het volgende:
al-Kei goede aanbieding.

ff off-topic... maar wel interessant. Als je van de smartwatches bent... Pebble's back!
https://www.kickstarter.c(...)tirely-new-3g-ultra/
e-paper display en 10 dagen standby, ook een tracker/mediaplayer/hackable wearable. Worth checking out.
Smaken verschillen, maar die Pebble 2 kan echt niet meer. Graag Motorola of Huawei design met e ink scherm.
Of als het echt moet de Time 2 ook in black-white e ink...
RobertNLdinsdag 24 mei 2016 @ 21:30
quote:
10s.gif Op dinsdag 24 mei 2016 21:09 schreef shiznuts het volgende:
Waarom de 2 én Time 2? :P
Omdat twee polsen? :+
Mailtje is algemeen; alle 3 staan in de titel. Maar alle 3 is een beetje te gek natuurlijk.
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 mei 2016 21:26 schreef eddepetfokt het volgende:

[..]

Smaken verschillen, maar die Pebble 2 kan echt niet meer. Graag Motorola of Huawei design met e ink scherm.
Pebble is wat mij betreft nog steeds een van de betere horloges. Verwacht overigens ook wel een upgrade van de round binnenkort. Niet dat Android Wear niet bevalt (gebruik ik nu) maar toch mis ik daar de batterijduur van de Pebble.

Er was toen ook eens een Chinees (Weloop) die een Epaper display had. Maar verder uit China ook niets meer gezien. Ook de Wear watches uit China komen nog niet echt op gang (terwijl MTK de chip er toch voor heeft).
davedavydinsdag 24 mei 2016 @ 21:55
quote:
10s.gif Op dinsdag 24 mei 2016 20:59 schreef shiznuts het volgende:
al-Kei goede aanbieding.

ff off-topic... maar wel interessant. Als je van de smartwatches bent... Pebble's back!
https://www.kickstarter.c(...)tirely-new-3g-ultra/
e-paper display en 10 dagen standby, ook een tracker/mediaplayer/hackable wearable. Worth checking out.
Ach. Wat nou maar eens op die Mi Smartwatch. 8-)
shizdinsdag 24 mei 2016 @ 22:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 mei 2016 21:30 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Mailtje is algemeen; alle 3 staan in de titel. Maar alle 3 is een beetje te gek natuurlijk.

[..]

Pebble is wat mij betreft nog steeds een van de betere horloges. Verwacht overigens ook wel een upgrade van de round binnenkort. Niet dat Android Wear niet bevalt (gebruik ik nu) maar toch mis ik daar de batterijduur van de Pebble.

Er was toen ook eens een Chinees (Weloop) die een Epaper display had. Maar verder uit China ook niets meer gezien. Ook de Wear watches uit China komen nog niet echt op gang (terwijl MTK de chip er toch voor heeft).
Mensen met een Pebble zijn er idd eigenlijk altijd erg te spreken over. Ik vond het zo'n beetje elke keer opladen een beetje mweh. Ook afleesbaarheid. Dit jaar de Moto360 en G Watch R niet omgehad meer (ben wel blij met m'n Casio, toch beetje gadget, analoog, maar toch een displaytje erin verwerkt en solar charged & wereldtijdontvangst, maar ja, daar ga je geen Whatsapp-update op kunnen lezen :P ). Helaas wordt er hier en daar, en ook door Apple hoor, vol ingezet op hoekige displays i.p.v. ronde. Denk dat het bij e-paper misschien ook wel lastiger is; geen idee. Gelimiteerde resolutie? Uiteindelijk is text weergeven idealer in hoekige paginavorm. 't Meest efficiënt, maar idd niet de mooiste oplossing als horloge zelf.
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 mei 2016 21:55 schreef davedavy het volgende:

[..]

Ach. Wat nou maar eens op die Mi Smartwatch. 8-)
Mooie push back on-topic. B-) Nicely done.
Dat is wel meer een fitnesstracker die dan een displaytje heeft: een smartband, not a smartwatch.
Maar uiteraard ook wel benieuwd naar! Morgen 25.5 (toch?) nieuwe aankondigingen, drone, smartband misschien??
RobertNLdinsdag 24 mei 2016 @ 22:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 mei 2016 22:13 schreef shiznuts het volgende:

[..]

Mensen met een Pebble zijn er idd eigenlijk altijd erg te spreken over. Ik vond het zo'n beetje elke keer opladen een beetje mweh. Ook afleesbaarheid. Dit jaar de Moto360 en G Watch R niet omgehad meer (ben wel blij met m'n Casio, toch beetje gadget, analoog, maar toch een displaytje erin verwerkt en solar charged & wereldtijdontvangst, maar ja, daar ga je geen Whatsapp-update op kunnen lezen :P ). Helaas wordt er hier en daar, en ook door Apple hoor, vol ingezet op hoekige displays i.p.v. ronde. Denk dat het bij e-paper misschien ook wel lastiger is; geen idee. Gelimiteerde resolutie? Uiteindelijk is text weergeven idealer in hoekige paginavorm. 't Meest efficiënt, maar idd niet de mooiste oplossing als horloge zelf.

[..]

Mooie push back on-topic. B-) Nicely done.
Dat is wel meer een fitnesstracker die dan een displaytje heeft: een smartband, not a smartwatch.
Maar uiteraard ook wel benieuwd naar! Morgen 25.5 (toch?) nieuwe aankondigingen, drone, smartband misschien??
Event is voor de drone; live te volgen via de site van ibuygou zag ik al :)
dodge_911woensdag 25 mei 2016 @ 00:30
Klein vraagje : zou ik alle (nog relevante) powerbanks uit De grote powerbank test een keer herhalen met de nieuwe meters?
Kan ze allemaal hertesten, op de Cager na, die is zoek })
eddepetfoktwoensdag 25 mei 2016 @ 08:12
quote:
12s.gif Op woensdag 25 mei 2016 00:30 schreef dodge_911 het volgende:
Klein vraagje : zou ik alle (nog relevante) powerbanks uit De grote powerbank test een keer herhalen met de nieuwe meters?
Kan ze allemaal hertesten, op de Cager na, die is zoek })
Balen , ik wou net de nieuwe resultaten van die Cager weten :P


Maar serieus, denk je dat de conclusies anders kunnen zijn? Zo ja, dan is een nieuwe test wel zinvol. ^O^


Nog wat anders. Ik wacht al 3,5 maand op een pakketje van Tinydeal. Ze willen niks voor me doen en komen alleen maar met de standaard opmerkingen (vraag na bij het postkantoor, wacht nog een paar dagen). Afijn je kent het wel. Gisteren dus maar een geschil aangemaakt. Meteen reactie terug dat ze 100% refund willen geven...in punten.
Bem ik niet mee akkoord gegaan. Ik heb al zoveel moeite moeten doen dat ik eigenlijk niets meer bij Tinydeal wil bestellen. En ik baal eigenlijk het meest dat ze pas wat doen als je Paypal inschakelt. Als ik toevallig met Ideal had betaald had ik zowiezo kunnen fluiten naar een oplossing.
Wat is jullie ervaring met TD bij dit soort gevallen?

[ Bericht 4% gewijzigd door eddepetfokt op 25-05-2016 08:23:17 ]
Jonmenwoensdag 25 mei 2016 @ 08:50
quote:
0s.gif Op woensdag 25 mei 2016 08:12 schreef eddepetfokt het volgende:

[..]
Nog wat anders. Ik wacht al 3,5 maand op een pakketje van Tinydeal. Ze willen niks voor me doen en komen alleen maar met de standaard opmerkingen (vraag na bij het postkantoor, wacht nog een paar dagen). Afijn je kent het wel. Gisteren dus maar een geschil aangemaakt. Meteen reactie terug dat ze 100% refund willen geven...in punten.
Bem ik niet mee akkoord gegaan. Ik heb al zoveel moeite moeten doen dat ik eigenlijk niets meer bij Tinydeal wil bestellen. En ik baal eigenlijk het meest dat ze pas wat doen als je Paypal inschakelt. Als ik toevallig met Ideal had betaald had ik zowiezo kunnen fluiten naar een oplossing.
Wat is jullie ervaring met TD bij dit soort gevallen?
Komt wel in orde ;) mijn communicatie met TD ging altijd goed (niet dat ik dat zoveel nodig had natuurlijk...)
Gewoon niet accepteren dat je dat in punten teruggkrijgt, dat je maar een mogelijkheid ziet en dat is een terugbetaling via paypal / ideal
l0lownkillwoensdag 25 mei 2016 @ 09:23
quote:
12s.gif Op dinsdag 24 mei 2016 20:20 schreef Dromer het volgende:

[..]

Misschien dat ze in Syrië in de aanbieding zijn. Of bedoel je het (verre) Oosten? ;)
Uiteraard :@
eddepetfoktwoensdag 25 mei 2016 @ 09:52
quote:
0s.gif Op woensdag 25 mei 2016 08:50 schreef Jonmen het volgende:

[..]

Komt wel in orde ;) mijn communicatie met TD ging altijd goed (niet dat ik dat zoveel nodig had natuurlijk...)
Gewoon niet accepteren dat je dat in punten teruggkrijgt, dat je maar een mogelijkheid ziet en dat is een terugbetaling via paypal / ideal
Ik kreeg steeds hetzelfde mailtje terug met alleen het aantal dagen dat ik nog langer moest wachten aangepast :P
Ik koop bijna alles bij BG en via AE en daar zijn probleempjes met een item altijd snel en goed opgelost.
Waarbij ik moet aangeven dat ik bijna alleen maar prullaria van een paar $ koop.

[ Bericht 2% gewijzigd door eddepetfokt op 25-05-2016 12:17:11 ]
Metalfreakwoensdag 25 mei 2016 @ 11:01
Leuk, dat afleveren bij het postkantoor... Vroeg me af waar een pakketje van eBay bleef, maar gelukkig zat er een track and trace nummer bij. Geef ik het in, blijkt het pakketje al een week bij het lokale postagentschap te liggen... Geen melding van gekregen dus, het is dat ik het me afvroeg... }:|
Dirkos1987woensdag 25 mei 2016 @ 11:58
Ik heb week of 5 geleden ook 2 dingen via aliexpress besteld.
1 al 2 weken binnen ( paste door brievenbus )
1 nog niet binnen ( past niet door brievenbus )

Zou het kunnen dat dat wel al op postkantoor ligt maar dus geen brief heb gehad dat het binnen is?
davedavywoensdag 25 mei 2016 @ 12:57
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 mei 2016 22:13 schreef shiznuts het volgende:
Mooie push back on-topic. B-) Nicely done.
Dat is wel meer een fitnesstracker die dan een displaytje heeft: een smartband, not a smartwatch.
Maar uiteraard ook wel benieuwd naar! Morgen 25.5 (toch?) nieuwe aankondigingen, drone, smartband misschien??
Geen idee, echt veel bekend is er nog niet. Ik hoop zó op een stylish ontwerp met Android watch _O_ Ben je niet in de war met de Mi Band 2? Ik bedoek dé Mi Watch (8>

[ Bericht 14% gewijzigd door davedavy op 25-05-2016 13:07:07 ]
ThePlaneteerwoensdag 25 mei 2016 @ 15:55
http://sale.aliexpress.co(...)allenge_snsstage.htm

Welke Fokker gaat AliExpress blogger worden? :D
RobertNLwoensdag 25 mei 2016 @ 16:03
quote:
0s.gif Op woensdag 25 mei 2016 08:12 schreef eddepetfokt het volgende:

[..]

Balen , ik wou net de nieuwe resultaten van die Cager weten :P

Maar serieus, denk je dat de conclusies anders kunnen zijn? Zo ja, dan is een nieuwe test wel zinvol. ^O^

Nog wat anders. Ik wacht al 3,5 maand op een pakketje van Tinydeal. Ze willen niks voor me doen en komen alleen maar met de standaard opmerkingen (vraag na bij het postkantoor, wacht nog een paar dagen). Afijn je kent het wel. Gisteren dus maar een geschil aangemaakt. Meteen reactie terug dat ze 100% refund willen geven...in punten.
Bem ik niet mee akkoord gegaan. Ik heb al zoveel moeite moeten doen dat ik eigenlijk niets meer bij Tinydeal wil bestellen. En ik baal eigenlijk het meest dat ze pas wat doen als je Paypal inschakelt. Als ik toevallig met Ideal had betaald had ik zowiezo kunnen fluiten naar een oplossing.
Wat is jullie ervaring met TD bij dit soort gevallen?
Claim doorzetten doe ik dan; ze heben ruim de tijd gehad en kansen. Dan is het gewoon over, erg vervelend is het wel.

Direct ook de reden dat ik niet met Ideal betaal.
quote:
0s.gif Op woensdag 25 mei 2016 11:58 schreef Dirkos1987 het volgende:
Ik heb week of 5 geleden ook 2 dingen via aliexpress besteld.
1 al 2 weken binnen ( paste door brievenbus )
1 nog niet binnen ( past niet door brievenbus )

Zou het kunnen dat dat wel al op postkantoor ligt maar dus geen brief heb gehad dat het binnen is?
Geen traceercode gehad? En anders inderdaad een keer langs gaan of het er is.
quote:
0s.gif Op woensdag 25 mei 2016 12:57 schreef davedavy het volgende:

[..]

Geen idee, echt veel bekend is er nog niet. Ik hoop zó op een stylish ontwerp met Android watch _O_ Ben je niet in de war met de Mi Band 2? Ik bedoek dé Mi Watch (8>
Hmz, ben benieuwd naar de nieuwe Mi Watch; alles staat of valt wat mij betreft met een internationale versie. Een versie met alleen Chinese software gaat hem niet worden :P.

Overigens ook weer iets tofs besteld; maar daarover hopelijk volgende week meer... :D

[ Bericht 12% gewijzigd door RobertNL op 25-05-2016 16:10:20 ]
eddepetfoktwoensdag 25 mei 2016 @ 16:39
Hier de gegevens van de nieuwe Mi drone

http://en.miui.com/thread-285322-1-1.html

Ik hou het wel bij mijn drones van 10-20 euro :), maar het ziet er prachtig.

Er schijnt ook een Mijia Led light onthuld te zijn maar daar kan ik even niets van terugvinden.

[ Bericht 16% gewijzigd door eddepetfokt op 25-05-2016 16:46:07 ]
Downstarwoensdag 25 mei 2016 @ 17:12
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2016 22:01 schreef shiznuts het volgende:
Neuh, alien cybernetics die ingevroren dode mensen een 2e leven geven.

_

en ff iets anders. Nadat MisterTao een beetje een domper is geworden (discountzone past geen korting meer toe, je betaalt volle mep en krijgt het daarna terug als het echt goedkoper was (maar wel service fee rekenen berekend aan de 'van'-prijs)... en balance een top-up geven niet meer via AliPay en via CC of bank gedoe) eens cssbuy een kans aan het geven. Tot nu toe loopt het prima (PayPal top-up, HD foto's van je item, bereid bij andere sites voor je te bestellen, ook chineesadres forwarding service). :)
[ afbeelding ]*gaat het om

-- oh en monkey, iets voor je collectie? B-) iesch mooi (ook in carbon-look).
[ afbeelding ]
Mooie mesjes weer. Jammer dat carbon gelijk weer 3$ duurder is en >20$ is.
Nog niet gek, maar fasttech lijkt de prijzen wel steeds wat hoger te gooien heb ik het idee.
monkeybrainwoensdag 25 mei 2016 @ 17:13
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2016 22:01 schreef shiznuts het volgende:

-- oh en monkey, iets voor je collectie? B-) iesch mooi (ook in carbon-look).
[ afbeelding ]
De onnozele messencollectie staat op een laag pitje. Zoals wel meer collecties doen na een tijdje. Hout is wel tof maar als je hem 1 keer laat glippen is ie verpest en hout geeft slechte grip :P Ik vind de vorm ook niet heel mooi, gelukkig maar.

Ik heb nog wel een porno plaatje voor jou, de vsd3 nieuwe versie _O_ Jaloers ~O>

De bouwkwaliteit maakt de vsd een beetje kut maar dat is nu echt goed opgelost. De kabel is dikker, soepeler en beter, alle onderdeeltjes zijn van een soort zwart rubber en een platte stekker. Samen met de aliexpress schuimdoppen een toppertje. Smokey grey is ook mooi, alle onderdeeltjes zijn te zien zonder teveel hoorapparaat effect :7

Een hoop mensen kijken mij vreemd aan door mijn oordoppen. Niet veel mensen lopen met dat soort "behind the ear" dingen rond volgens mij. Of ik heb gewoon een rare kop _O-

pU55qEE.jpg
davedavywoensdag 25 mei 2016 @ 17:37
quote:
0s.gif Op woensdag 25 mei 2016 16:03 schreef RobertNL het volgende:
Hmz, ben benieuwd naar de nieuwe Mi Watch; alles staat of valt wat mij betreft met een internationale versie. Een versie met alleen Chinese software gaat hem niet worden :P.
Maakt toch niets uit? Net als hun telefoons is een Android watch ook gewoon te flashen met andere ROMs (8>
monkeybrainwoensdag 25 mei 2016 @ 17:42
Leuk Shiz, zit ik toch weer bij fasttech te kijken bij de messenafdeling :') Ganzo heeft nu Spyderco ontwerpen gejat en die zijn zo fijn op met 1 vinger te openen door dat grote oog. Spyderco prijzen zijn echt ontzettend waardeloos hoog in Nederland, zelfs hun China-lijn van 60+ euro dat kwalitatief een 15 euro China mes is. In Amerika kost dat 30 dollar.

Ik voel een aankoop komen :Y)

4887400-4.jpg
dodge_911woensdag 25 mei 2016 @ 17:49
quote:
0s.gif Op woensdag 25 mei 2016 17:42 schreef monkeybrain het volgende:
Leuk Shiz, zit ik toch weer bij fasttech te kijken bij de messenafdeling :') Ganzo heeft nu Spyderco ontwerpen gejat en die zijn zo fijn op met 1 vinger te openen door dat grote oog. Spyderco prijzen zijn echt ontzettend waardeloos hoog in Nederland, zelfs hun China-lijn van 60+ euro dat kwalitatief een 15 euro China mes is. In Amerika kost dat 30 dollar.

Ik voel een aankoop komen :Y)

[ afbeelding ]
Als je 'n goedkope Spyderco wil, kan ik je de Byrd Cara Cara met G10 handles wel aanraden.
Budgetmerk van Spyderco, best wel een nice mes, gebruik het al 4 jaar naar alle tevredenheid.
Is wel wat 'fijner' dan de Ganzo's die ik heb, dat zijn echt brute messen.
En geen directe ripoff met dat ronde gat, maar een kommavormig gat ;)

Maar ik moet eerlijk toegeven dat ik ook al heb zitten lonken naar die nieuwe lichting Ganzo's bij FastTech ;)
De bovenste is dus gelijk aan mijn Cara Cara, maar dan met rond gat :)
4364800-10.jpg
4630400-4.jpg
4376502-7.jpg

[ Bericht 7% gewijzigd door dodge_911 op 25-05-2016 18:01:44 ]
Dirkos1987woensdag 25 mei 2016 @ 18:41
http://www.nu.nl/gadgets/(...)re-camera-drone.html
julius123woensdag 25 mei 2016 @ 18:49
ik heb de nieuwe Xiaomi oordoppen binnen :0
G6DQCQvh.jpg
ZW0Pkxmh.jpg
komt goed geluid uit! minder bass als in-ear headphones.

ook leuk om te zien dat de handleiding eindelijk in het engels is.
d3lTiV4h.jpg
RobertNLwoensdag 25 mei 2016 @ 19:27
quote:
0s.gif Op woensdag 25 mei 2016 18:49 schreef julius123 het volgende:
ik heb de nieuwe Xiaomi oordoppen binnen :0
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
komt goed geluid uit! minder bass als in-ear headphones.

ook leuk om te zien dat de handleiding eindelijk in het engels is.
[ afbeelding ]
Snel of niet? Wanneer had je ze besteld.
Eric_Cantonawoensdag 25 mei 2016 @ 19:28
Ik lijk weer eens iets bedacht te hebben wat niet bestaat, ik kan 't met geen mogelijkheid vinden. Wat doe je dan? Je vraagt 't je matties van 't Chinese Webshop topic.

Mijn zoon van bijna 3 wil elke avond z'n schemerlampje nog aanhouden als hij naar bed gaat. Aan 't einde van de avond lopen wij dan binnen om 't lampje uit te doen.

Nu zoek ik dus eigenlijk 'n lampje met 'n timerfunctie, dus je drukt op 't knopje om 'm aan te maken en na laten we zeggen 'n kwartier gaat 't lampje weer uit. Valt zoiets te vinden/maken veilig genoeg voor bij 'n jongeman van bijna 3 aan bed? En 't liefst niet te duur (en dus waarschijnlijk uit China)?
julius123woensdag 25 mei 2016 @ 19:29
quote:
1s.gif Op woensdag 25 mei 2016 19:27 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Snel of niet? Wanneer had je ze besteld.
ja erg snel!
vorige week woensdag besteld bij ibuygou
Puntje013woensdag 25 mei 2016 @ 19:59
quote:
0s.gif Op woensdag 25 mei 2016 19:28 schreef Eric_Cantona het volgende:
Ik lijk weer eens iets bedacht te hebben wat niet bestaat, ik kan 't met geen mogelijkheid vinden. Wat doe je dan? Je vraagt 't je matties van 't Chinese Webshop topic.

Mijn zoon van bijna 3 wil elke avond z'n schemerlampje nog aanhouden als hij naar bed gaat. Aan 't einde van de avond lopen wij dan binnen om 't lampje uit te doen.

Nu zoek ik dus eigenlijk 'n lampje met 'n timerfunctie, dus je drukt op 't knopje om 'm aan te maken en na laten we zeggen 'n kwartier gaat 't lampje weer uit. Valt zoiets te vinden/maken veilig genoeg voor bij 'n jongeman van bijna 3 aan bed? En 't liefst niet te duur (en dus waarschijnlijk uit China)?
Als hij elke avond rond dezelfde tijd naar bed gaat is een eenvoudige schakelklok voor in het stopcontact toch de makkelijkste oplossing lijkt mij?
RobertNLwoensdag 25 mei 2016 @ 20:01
quote:
0s.gif Op woensdag 25 mei 2016 19:28 schreef Eric_Cantona het volgende:
Ik lijk weer eens iets bedacht te hebben wat niet bestaat, ik kan 't met geen mogelijkheid vinden. Wat doe je dan? Je vraagt 't je matties van 't Chinese Webshop topic.

Mijn zoon van bijna 3 wil elke avond z'n schemerlampje nog aanhouden als hij naar bed gaat. Aan 't einde van de avond lopen wij dan binnen om 't lampje uit te doen.

Nu zoek ik dus eigenlijk 'n lampje met 'n timerfunctie, dus je drukt op 't knopje om 'm aan te maken en na laten we zeggen 'n kwartier gaat 't lampje weer uit. Valt zoiets te vinden/maken veilig genoeg voor bij 'n jongeman van bijna 3 aan bed? En 't liefst niet te duur (en dus waarschijnlijk uit China)?
http://www.amazon.com/gp/(...)de=as2&tag=bapi05-20
Zoiets dus :)?
eddepetfoktwoensdag 25 mei 2016 @ 20:06
quote:
1s.gif Op woensdag 25 mei 2016 19:59 schreef Puntje013 het volgende:

[..]

Als hij elke avond rond dezelfde tijd naar bed gaat is een eenvoudige schakelklok voor in het stopcontact toch de makkelijkste oplossing lijkt mij?
Yep, schakelklokje van een paar euro bij de Action of Ikea of led lampje met afstandbediening...ook maar paar euro in chinese webshop
dodge_911woensdag 25 mei 2016 @ 20:25
quote:
0s.gif Op woensdag 25 mei 2016 19:28 schreef Eric_Cantona het volgende:
Ik lijk weer eens iets bedacht te hebben wat niet bestaat, ik kan 't met geen mogelijkheid vinden. Wat doe je dan? Je vraagt 't je matties van 't Chinese Webshop topic.

Mijn zoon van bijna 3 wil elke avond z'n schemerlampje nog aanhouden als hij naar bed gaat. Aan 't einde van de avond lopen wij dan binnen om 't lampje uit te doen.

Nu zoek ik dus eigenlijk 'n lampje met 'n timerfunctie, dus je drukt op 't knopje om 'm aan te maken en na laten we zeggen 'n kwartier gaat 't lampje weer uit. Valt zoiets te vinden/maken veilig genoeg voor bij 'n jongeman van bijna 3 aan bed? En 't liefst niet te duur (en dus waarschijnlijk uit China)?
Milight bulb geen optie?
SnoepTomaatjewoensdag 25 mei 2016 @ 20:39
quote:
0s.gif Op woensdag 25 mei 2016 19:28 schreef Eric_Cantona het volgende:
Ik lijk weer eens iets bedacht te hebben wat niet bestaat, ik kan 't met geen mogelijkheid vinden. Wat doe je dan? Je vraagt 't je matties van 't Chinese Webshop topic.

Mijn zoon van bijna 3 wil elke avond z'n schemerlampje nog aanhouden als hij naar bed gaat. Aan 't einde van de avond lopen wij dan binnen om 't lampje uit te doen.

Nu zoek ik dus eigenlijk 'n lampje met 'n timerfunctie, dus je drukt op 't knopje om 'm aan te maken en na laten we zeggen 'n kwartier gaat 't lampje weer uit. Valt zoiets te vinden/maken veilig genoeg voor bij 'n jongeman van bijna 3 aan bed? En 't liefst niet te duur (en dus waarschijnlijk uit China)?
Die bestaan wel hoor, in veel varianten ook.
Deze zag ik laatst nog langskomen. Gaat na 60 minuten vanzelf uit, en kan als nachtlampje maar ook leeslampje gebruikt worden. http://www.jutenjuul.nl/s(...)blauw--met-2-standen
SnoepTomaatjewoensdag 25 mei 2016 @ 20:41
http://www.jutenjuul.nl/s(...)w--met-geluidssensor Deze vind ik zelf tof.
Eric_Cantonawoensdag 25 mei 2016 @ 21:03
Dank voor de reacties, even snel: 'n tijdklok is niet echt 'n optie. Als ie wakker wordt en 't lampje weer aan wil doen, werkt dat niet. Ik wil die "paniek" juist voorkomen :)

@RobertNL da's op batterijen, ik heb 't liever op lichtnet. Sinds de kinderen vliegen er hier al tig batterijen doorheen :{

@SnoepTomaatje super! Zoiets inderdaad, lijkt op lichtnet te werken. Toch? Nu nog eens kijken of ik 't ergens nog iets goedkoper kan krijgen :Y
shizwoensdag 25 mei 2016 @ 21:04
Er was zo'n vogellampje... Uhm, mobiel niet echt handig zoeken, ik zal straks bij thuiskomst ff kijken.

-- This one came to mind:
TB2IpRWcpXXXXXvXpXXXXXXXXXX_!!711721394.jpg
As seen on: https://world.tmall.com/item/44758808541.htm & http://www.tomtop.com/lix(...)ctivity-l0961bl.html / http://www.banggood.com/R(...)Light-p-1039517.html .
Geloof alleen niet dat 'ie op een timer gaat idd...
quote:
0s.gif Op woensdag 25 mei 2016 12:57 schreef davedavy het volgende:

[..]

Geen idee, echt veel bekend is er nog niet. Ik hoop zó op een stylish ontwerp met Android watch _O_ Ben je niet in de war met de Mi Band 2? Ik bedoek dé Mi Watch (8>
Ach so. Also also. :D Die info moet aan me voorbij zijn gegaan. :o Humm... :Y)
quote:
0s.gif Op woensdag 25 mei 2016 16:39 schreef eddepetfokt het volgende:
Hier de gegevens van de nieuwe Mi drone

http://en.miui.com/thread-285322-1-1.html

Ik hou het wel bij mijn drones van 10-20 euro :), maar het ziet er prachtig.

Er schijnt ook een Mijia Led light onthuld te zijn maar daar kan ik even niets van terugvinden.

Zal wel uitkomen op zo'n 599 retailers-prijs. Netjes voor een Phantom-attaquée en natuurlijk wel Xiaomi-geliktheid i.p.v. messing around met een Cheerson / Quanum. Ff afwachten op de beeldkwaliteit en stabiliteit natuurlijk. :Y
quote:
0s.gif Op woensdag 25 mei 2016 17:13 schreef monkeybrain het volgende:

[..]

De onnozele messencollectie staat op een laag pitje. Zoals wel meer collecties doen na een tijdje. Hout is wel tof maar als je hem 1 keer laat glippen is ie verpest en hout geeft slechte grip :P Ik vind de vorm ook niet heel mooi, gelukkig maar.

Ik heb nog wel een porno plaatje voor jou, de vsd3 nieuwe versie _O_ Jaloers ~O>

De bouwkwaliteit maakt de vsd een beetje kut maar dat is nu echt goed opgelost. De kabel is dikker, soepeler en beter, alle onderdeeltjes zijn van een soort zwart rubber en een platte stekker. Samen met de aliexpress schuimdoppen een toppertje. Smokey grey is ook mooi, alle onderdeeltjes zijn te zien zonder teveel hoorapparaat effect :7

Een hoop mensen kijken mij vreemd aan door mijn oordoppen. Niet veel mensen lopen met dat soort "behind the ear" dingen rond volgens mij. Of ik heb gewoon een rare kop _O-

[ afbeelding ]
Oh dang. Vet jelly idd. :P :o _O_ Was er nog een special plice erugguns? O-)
Ja, ik denk dat mensen denken dat je security bent ofzo... terrorist kan natuurlijk ook.
quote:
0s.gif Op woensdag 25 mei 2016 17:42 schreef monkeybrain het volgende:
Leuk Shiz, zit ik toch weer bij fasttech te kijken bij de messenafdeling :') Ganzo heeft nu Spyderco ontwerpen gejat en die zijn zo fijn op met 1 vinger te openen door dat grote oog. Spyderco prijzen zijn echt ontzettend waardeloos hoog in Nederland, zelfs hun China-lijn van 60+ euro dat kwalitatief een 15 euro China mes is. In Amerika kost dat 30 dollar.

Ik voel een aankoop komen :Y)

[ afbeelding ]
}) c_/
quote:
0s.gif Op woensdag 25 mei 2016 18:49 schreef julius123 het volgende:
ik heb de nieuwe Xiaomi oordoppen binnen :0
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
komt goed geluid uit! minder bass als in-ear headphones.

ook leuk om te zien dat de handleiding eindelijk in het engels is.
[ afbeelding ]
Weet niet of ik die nu ergens besteld had of niet. :P Ook wel benieuwd naar zoiets. :Y

[ Bericht 15% gewijzigd door shiz op 25-05-2016 22:00:53 ]
BadderHaringwoensdag 25 mei 2016 @ 21:20
quote:
0s.gif Op woensdag 25 mei 2016 21:03 schreef Eric_Cantona het volgende:
Dank voor de reacties, even snel: 'n tijdklok is niet echt 'n optie. Als ie wakker wordt en 't lampje weer aan wil doen, werkt dat niet. Ik wil die "paniek" juist voorkomen :)

@RobertNL da's op batterijen, ik heb 't liever op lichtnet. Sinds de kinderen vliegen er hier al tig batterijen doorheen :{

@SnoepTomaatje super! Zoiets inderdaad, lijkt op lichtnet te werken. Toch? Nu nog eens kijken of ik 't ergens nog iets goedkoper kan krijgen :Y
Accu, maar via USB oplaadbaar.

https://m.aliexpress.com/item-desc/32670249904.html
Iemand91woensdag 25 mei 2016 @ 22:37
quote:
0s.gif Op woensdag 25 mei 2016 21:04 schreef shiznuts het volgende:
Zal wel uitkomen op zo'n 599 retailers-prijs. Netjes voor een Phantom-attaquée en natuurlijk wel Xiaomi-geliktheid i.p.v. messing around met een Cheerson / Quanum. Ff afwachten op de beeldkwaliteit en stabiliteit natuurlijk. :Y
Banggood heeft 'm voor ¤365.20 / ¤456.50 staan met ¤11.09 shipping.
Dat maakt inclusief invoerkosten zo'n ¤590, da's niet zo gek veel minder dan een instap DJI.

En geloof me; deze gaat echt niet vergelijkbaar zijn met een DJI Phantom 3 4K of Phantom 4.
Dat is al aan het vlieggedrag te zien.
Schnitzelsdonderdag 26 mei 2016 @ 08:36
Ik ben op zoek naar drie kabeltjes:

- Micro USB (Samsung Galaxy S6) 1 meter kabel.
- http://www.banggood.com/O(...)Phones-p-934329.html
- http://www.banggood.com/R(...)Meizu-p-1008135.html
- http://www.aliexpress.com(...)3fe1a85f98&af=178641

- Micro USB (Samsung Galaxy S6) 0.2 tot 0.3 meter kabel.
- (http://www.banggood.com/B(...)Plug-p-1010839.html)

- Lightning (iPhone 6) 0.2 tot 0.3 meter kabel.
- http://www.miniinthebox.c(...)&utm_campaign=178641

-
Waar zijn die uitslagen van kabelmetingen? Welke zijn hiervan goede kabeltjes, of zijn er nog goede alternatieven?
RobertNLdonderdag 26 mei 2016 @ 11:33
quote:
0s.gif Op woensdag 25 mei 2016 22:37 schreef Iemand91 het volgende:

[..]

Banggood heeft 'm voor ¤365.20 / ¤456.50 staan met ¤11.09 shipping.
Dat maakt inclusief invoerkosten zo'n ¤590, da's niet zo gek veel minder dan een instap DJI.

En geloof me; deze gaat echt niet vergelijkbaar zijn met een DJI Phantom 3 4K of Phantom 4.
Dat is al aan het vlieggedrag te zien.
Toch wel benieuwd of het iets is, we gaan het wel zien in de reviews straks :D
RobertNLdonderdag 26 mei 2016 @ 16:19
Prima aanbieding; Xiaomi 10K voor 11 euro incl cover.
https://nl.pepper.com/aan(...)r1162-gearbest-23482
Dirkos1987donderdag 26 mei 2016 @ 16:57
quote:
0s.gif Op woensdag 25 mei 2016 16:03 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Geen traceercode gehad? En anders inderdaad een keer langs gaan of het er is.

Wel code via aliexpress gehad, daar geeft hij aan dat het 29 april hong kong verlaten heeft alleen meer staat er niet.

morgen misschien toch maar eens langs gaan
dodge_911donderdag 26 mei 2016 @ 17:59
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 08:36 schreef De-Hamster het volgende:
Waar zijn die uitslagen van kabelmetingen? Welke zijn hiervan goede kabeltjes, of zijn er nog goede alternatieven?
Check m'n sig. Van die die jij linkt heb ik er geen getest.
Daar staat trouwens ook 'n review van de nieuwe BlitzWolf QC3.0 lader, mét coupon ;)
davedavydonderdag 26 mei 2016 @ 18:07
Ik dacht een dashcampje te kopen om zo bij een ongeluk in het buitenland tenminste iets te hebben, blijkt het in heel veel landen geeneens te mogen :') In Duitsland is het alleen toegestaan voor toeristische opnamen en is het niet te gebruiken in geval van een ongeluk, de privacy weegt namelijk zwaarder aldus een Duitse rechter 8)7 En Shiz zal er ook wel geen hebben, in Oostenrijk riskeer je een 10.000 euro boete om zo'n ding aan te hebben 8)7
shizdonderdag 26 mei 2016 @ 20:11
Niks is leuk in Oostenrijk (anders was ik al met een DJI Phantom onderweg). ;( Verstehen keinen Spaß, weißt.
Ik denk dat ik naar mala ga.
Quattroporte47donderdag 26 mei 2016 @ 20:23
Man darf nichts, und der Rest ist verboten ;)
eddepetfoktdonderdag 26 mei 2016 @ 21:06
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 16:19 schreef RobertNL het volgende:
Prima aanbieding; Xiaomi 10K voor 11 euro incl cover.
https://nl.pepper.com/aan(...)r1162-gearbest-23482
Gearbest vanuit China...daar trap ik niet meer in :W . Dan maar een paar euro meer bij BG.
dodge_911donderdag 26 mei 2016 @ 21:19
Ik heb weer 'n nieuw speeltje binnen :
HgrvDwf.jpg?1

Je kan er dit mee :)
TK6ScNW.png
onder andere :D

En voor 'n keer geen Chinglish manual, hoewel het wel gewoon van AliExpress komt...
Schnitzelsvrijdag 27 mei 2016 @ 08:30
quote:
12s.gif Op donderdag 26 mei 2016 17:59 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

Check m'n sig. Van die die jij linkt heb ik er geen getest.
Daar staat trouwens ook 'n review van de nieuwe BlitzWolf QC3.0 lader, mét coupon ;)
Thanks voor de link,

Vooral je spreadsheet is erg handig!

- Uplink 0,5m Premium Meshed - Komt als beste <0.5m kabel eruit, maar kan ik nergens vinden?
- Anker 30 cm is een goede tweede. http://www.amazon.com/dp/(...)ativeASIN=B012VRS178
- Aukey, ook via Amazon.
Helaas stuurt Amazon niks naar Nederland. En op eBay vind ik ook geen betrouwbare partners die het wel naar Nederland sturen.

Weet jij welke goede korte kabeltjes wél naar nederland leveren? Ik vind voor beide kabeltjes 5/6 euro wel de max.
Erasmovrijdag 27 mei 2016 @ 09:25
quote:
12s.gif Op donderdag 26 mei 2016 21:19 schreef dodge_911 het volgende:
Ik heb weer 'n nieuw speeltje binnen :
[ afbeelding ]

Je kan er dit mee :)
[ afbeelding ]
onder andere :D

En voor 'n keer geen Chinglish manual, hoewel het wel gewoon van AliExpress komt...
Altijd handig zo'n draagbare verwarming :P
Puntje013vrijdag 27 mei 2016 @ 10:49
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 08:30 schreef De-Hamster het volgende:

[..]

Thanks voor de link,

Vooral je spreadsheet is erg handig!

- Uplink 0,5m Premium Meshed - Komt als beste <0.5m kabel eruit, maar kan ik nergens vinden?
- Anker 30 cm is een goede tweede. http://www.amazon.com/dp/(...)ativeASIN=B012VRS178
- Aukey, ook via Amazon.
Helaas stuurt Amazon niks naar Nederland. En op eBay vind ik ook geen betrouwbare partners die het wel naar Nederland sturen.

Weet jij welke goede korte kabeltjes wél naar nederland leveren? Ik vind voor beide kabeltjes 5/6 euro wel de max.
Amazon Duitsland stuurt gewoon naar Nederland hoor.
https://www.amazon.de/dp/B00TALGDX8/
davedavyvrijdag 27 mei 2016 @ 11:39
quote:
1s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 10:49 schreef Puntje013 het volgende:

[..]

Amazon Duitsland stuurt gewoon naar Nederland hoor.
https://www.amazon.de/dp/B00TALGDX8/
Ligt ook aan de zaak natuurlijk :) Aukey stuurt idd (goedkoop) naar NL, al vaker spulletjes van af gehaald :Y Maar de kabeltjes zijn vaak op AE Aukey shop goedkoper te vinden.
eddepetfoktvrijdag 27 mei 2016 @ 12:33
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 08:30 schreef De-Hamster het volgende:

[..]

Thanks voor de link,

Vooral je spreadsheet is erg handig!

- Uplink 0,5m Premium Meshed - Komt als beste <0.5m kabel eruit, maar kan ik nergens vinden?
- Anker 30 cm is een goede tweede. http://www.amazon.com/dp/(...)ativeASIN=B012VRS178
- Aukey, ook via Amazon.
Helaas stuurt Amazon niks naar Nederland. En op eBay vind ik ook geen betrouwbare partners die het wel naar Nederland sturen.

Weet jij welke goede korte kabeltjes wél naar nederland leveren? Ik vind voor beide kabeltjes 5/6 euro wel de max.
Tronsmart kabels zijn goed (zelfde als Aukey) en in verschillende maten te krijgen.
Hier bijv. een set met verschillende lengtes. http://www.geekbuying.com(...)3-1-1-8M-354027.html

Hier nog een leuk setje van 5 stuks Mageek (ook zelfde als Tronsmart)
http://s.aliexpress.com/N3amEvaE

Die Tronsmart kabels worden volgens mij onder verschillende namen verkocht, bv Aukey, Mageek, YCCteam, iEC, COM-PAD,Gold). Ze zijn iig optisch gelijk en worden in vergelijkbare verpakkingen verkocht.
En volgens mij komen sommige Anker kabels ook uit diezelfde fabriek. http://s.aliexpress.com/NrAFNzM7 deze kabels zijn iig optisch gelijk aan Tronsmart.

Alleen een test kan dit 100% bevestigen natuurlijk...


Off topic
Heel iets anders:
Disney heeft een nieuw park gebouwd in Shanghai en zich een beetje vergist in het gedrag (mooi gezegd cultuurverschil) van de chinezen. Vertrappen van de net aangelegde plantenperken, voordringen, schreeuwen, spugen en zelfs prullenbakken als wc gebruiken.
http://www.themeparktouri(...)/shanghai-disneyland

Voor de mede fokkers hier die in China wonen of er vaak komen. Is dit overdreven of herkennen jullie dit wel?

[ Bericht 4% gewijzigd door eddepetfokt op 27-05-2016 18:52:42 ]
monkeybrainvrijdag 27 mei 2016 @ 20:15
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2016 16:19 schreef RobertNL het volgende:
Prima aanbieding; Xiaomi 10K voor 11 euro incl cover.
https://nl.pepper.com/aan(...)r1162-gearbest-23482
Ik vind deze gozer toch iets wijzer klinken :P

0jyOamA.png
RobertNLvrijdag 27 mei 2016 @ 20:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 20:15 schreef monkeybrain het volgende:

[..]

Ik vind deze gozer toch iets wijzer klinken :P

[ afbeelding ]
Hehe, tja denk ik meld het hier toch even.

Maar ben stommer dan een ezel want heb alweer een order open staan bij Gearbest; maar daar komen we wel even op terug als ik het product ooit binnen krijg :D
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 12:33 schreef eddepetfokt het volgende:
Off topic
Heel iets anders:
Disney heeft een nieuw park gebouwd in Shanghai en zich een beetje vergist in het gedrag (mooi gezegd cultuurverschil) van de chinezen. Vertrappen van de net aangelegde plantenperken, voordringen, schreeuwen, spugen en zelfs prullenbakken als wc gebruiken.
http://www.themeparktouri(...)/shanghai-disneyland

Voor de mede fokkers hier die in China wonen of er vaak komen. Is dit overdreven of herkennen jullie dit wel?
Dat zou zo kunnen; hier in de buurt stonden ze ook in de tuinen bij mensen..
Ach goed; het werkt daar gewoon een beetje anders, gewoon lekker laten gaan die mensen _O-
larry_flyntvrijdag 27 mei 2016 @ 20:50
Sinds lang weer wat gekocht bij Gearbest, krijg je een foto van je pakketje haha vond het wel grappig, niet eerder gehad.
eddepetfoktvrijdag 27 mei 2016 @ 21:31
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 20:50 schreef larry_flynt het volgende:
Sinds lang weer wat gekocht bij Gearbest, krijg je een foto van je pakketje haha vond het wel grappig, niet eerder gehad.
Is een 'aandenken' omdat de kans dat het bij hun nooit of heel laat binnen krijgt _O- vrij groot is?
Eric_Cantonavrijdag 27 mei 2016 @ 21:57
Toch heb ik de laatste tijd betere ervaringen dan met BG, sneller geleverd in ieder geval.
RobertNLvrijdag 27 mei 2016 @ 22:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 21:57 schreef Eric_Cantona het volgende:
Toch heb ik de laatste tijd betere ervaringen dan met BG, sneller geleverd in ieder geval.
Totdat er iets fout gaat; dan kan je stikken ;).
Bedoel de keuze die ik had was:
- Telefoon terugsturen met alle kosten voor mij (Doaune + verzendkosten)
- Telefoon houden en tegoed
- Juiste telefoon met $20 korting kopen.

Allemaal matige oplossingen; nu via Paypal kan je natuurlijk ook wel raden wat er uit komt. Die gaan ook zeggen stuur maar terug en de kosten; tja dat je jou probleem.

Had minimaal verwacht dat ze de verzendkosten zouden vergoeden (douane nog tot daar aan toe), maar zelfs dat zat er gewoonweg niet in.

Voor klein / medium spul en EU warehouse prima, telefoons / tablets durf ik niet meer aan. Bij andere shops krijg je vrij zeker betere service op dit gebied.
eddepetfoktvrijdag 27 mei 2016 @ 22:21
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:07 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Totdat er iets fout gaat; dan kan je stikken ;).
Bedoel de keuze die ik had was:
- Telefoon terugsturen met alle kosten voor mij (Doaune + verzendkosten)
- Telefoon houden en tegoed
- Juiste telefoon met $20 korting kopen.

Allemaal matige oplossingen; nu via Paypal kan je natuurlijk ook wel raden wat er uit komt. Die gaan ook zeggen stuur maar terug en de kosten; tja dat je jou probleem.

Had minimaal verwacht dat ze de verzendkosten zouden vergoeden (douane nog tot daar aan toe), maar zelfs dat zat er gewoonweg niet in.

Voor klein / medium spul en EU warehouse prima, telefoons / tablets durf ik niet meer aan. Bij andere shops krijg je vrij zeker betere service op dit gebied.
Zo hebben we allemaal denk ik wel heel positieve en heel negatieve ervaringen, maar GB mijd ik als de pest en TD heeft het voor mij ook verpest. Met BG, Geekbuying en AE alleen maar goede ervaringen met snelle leveringen en als er eens iets is een snelle oplossing.

Nadat TD me al weken aan het lijntje houdt heb ik onlangs een geschil aangemaakt. Toen wilden ze ineens wel terugbetalen....in punten..en als ik eerst het schil zou sluiten. Natuurlijk ben ik daar niet op ingegaan. Uiteindelijk wilden ze wel in $ terugbetalen, maar nog steeds moest ik eerst het geschil sluiten.
Toen ik het wel zat wat heb ik gisteren de claim opgewaardeerd...prompt komen ze binnen een uur met een Malaysia trackingno op de proppen dat aangeeft dst het begin maart op schiphol is aangekomen.
Vreemde is dat ze in alle correspondentie geen een keer met een tackingno. op de proppen kwamen, ook had helemaal geen trackingno. gekregen bij de aankoop.
Volgens mij zijn het een stelletje boefjes.

Ben benieuwd wat paypal er mee gaat doen..ik woon niet op Schiphol dus het trackingno. zegt niks.

[ Bericht 11% gewijzigd door eddepetfokt op 28-05-2016 07:50:21 ]
Eric_Cantonavrijdag 27 mei 2016 @ 22:46
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:21 schreef eddepetfokt het volgende:

[..]

Zo hebben we allemaal denk ik wel heel positieve en heel negatieve ervaringen, maar GB mijd ik als de pest en TD heeft het voor mij ook verpest. Met BG, Geekbuying en AE alleen maar goede ervaringen met snelle leveringen en als er eens iets is een snelle oplossing.
Zeker, BG blijft voor mij op 1 staan, zeer goede ervaringen en zeker nu Thomas hier op fok rondhangt. Heeft voor mij zoveel meerwaarde :Y

Maar puur qua snelheid van ontvangst vind ik BG wel wat trager geworden. Voorheen standaard binnen 10 dagen, nu moet ik bijna altijd 'n week of 3 wachten.
l0lownkillzaterdag 28 mei 2016 @ 01:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:46 schreef Eric_Cantona het volgende:

[..]

Zeker, BG blijft voor mij op 1 staan, zeer goede ervaringen en zeker nu Thomas hier op fok rondhangt. Heeft voor mij zoveel meerwaarde :Y

Maar puur qua snelheid van ontvangst vind ik BG wel wat trager geworden. Voorheen standaard binnen 10 dagen, nu moet ik bijna altijd 'n week of 3 wachten.
BG is voor ons friezen alleen al een goeie afkorting, wat betekent 'Best genôch' ('Best genoeg' voor de hollanders :P '
doctor.starbuckszaterdag 28 mei 2016 @ 08:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:07 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Totdat er iets fout gaat; dan kan je stikken ;).
Bedoel de keuze die ik had was:
- Telefoon terugsturen met alle kosten voor mij (Doaune + verzendkosten)
- Telefoon houden en tegoed
- Juiste telefoon met $20 korting kopen.

Allemaal matige oplossingen; nu via Paypal kan je natuurlijk ook wel raden wat er uit komt. Die gaan ook zeggen stuur maar terug en de kosten; tja dat je jou probleem.

Had minimaal verwacht dat ze de verzendkosten zouden vergoeden (douane nog tot daar aan toe), maar zelfs dat zat er gewoonweg niet in.

Voor klein / medium spul en EU warehouse prima, telefoons / tablets durf ik niet meer aan. Bij andere shops krijg je vrij zeker betere service op dit gebied.
`daarvoor is toch juist paypal buyer protection ?
RobertNLzaterdag 28 mei 2016 @ 09:43
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 08:47 schreef doctor.starbucks het volgende:

[..]

`daarvoor is toch juist paypal buyer protection ?
Die je ook het product laat terugsturen. Kosten daarvan zijn dan ook voor mij (net als de btw). Nu weet ik dat er paypal retour bestaat maar dan nog zat ik met btw kosten.

Uitvoeren van het product is dan de oplossing; maar ik betwijfel of dat voor 1 product gelukt was / de moeite was.

Het is gewoon een van de meest vervelende situaties van dat.
freshfiretoyszaterdag 28 mei 2016 @ 13:12
is fasttech.com de enige waar je met bitcoin kan betalen??
BadderHaringzaterdag 28 mei 2016 @ 13:41
Bij Gearbest een Remix Mini besteld om mijn haperende MXIII te vervangen. Kost nu maar 40 dollar voor de 2/16 GB variant.

En ook leuk om gewoon mee te spelen natuurlijk.
RobertNLzaterdag 28 mei 2016 @ 15:11
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 13:41 schreef BadderHaring het volgende:
Bij Gearbest een Remix Mini besteld om mijn haperende MXIII te vervangen. Kost nu maar 40 dollar voor de 2/16 GB variant.

En ook leuk om gewoon mee te spelen natuurlijk.
Remix Mini heeft een Allwinner chipset dacht ik toch? Remix ziet er wel leuk uit; heb ook een TV box staan waar remix op gezet kan worden :Y
Gozerdzaterdag 28 mei 2016 @ 15:59
Ik heb vandaag de Xiaomi Mi air purifier 2 binnen gekregen. Voor de prijs die ik er voor betaald heb is het een prima apparaat.

http://www.gearbest.com/home-smart-improvements/pp_268522.html
BadderHaringzaterdag 28 mei 2016 @ 16:46
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 15:11 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Remix Mini heeft een Allwinner chipset dacht ik toch? Remix ziet er wel leuk uit; heb ook een TV box staan waar remix op gezet kan worden :Y
Allwinner H64, quadcore A53. Geen hoogvlieger, maar goed genoeg voor wat internetten en Kodi.
Zspiritzaterdag 28 mei 2016 @ 18:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 15:59 schreef Gozerd het volgende:
Ik heb vandaag de Xiaomi Mi air purifier 2 binnen gekregen. Voor de prijs die ik er voor betaald heb is het een prima apparaat.

http://www.gearbest.com/home-smart-improvements/pp_268522.html
wat heb je ervoor betaald dan?
Ik heb ook wel interesse in zon apparaat maar vind dit wel erg kostbaar.
larry_flyntzaterdag 28 mei 2016 @ 19:07
Binnen week pakketje van Gearbest gekregen!
RobertNLzaterdag 28 mei 2016 @ 20:28
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 19:07 schreef larry_flynt het volgende:
Binnen week pakketje van Gearbest gekregen!
Netjes, ongetraceeerd?
Hier een pakketje van tomtop eBay maandag verzonden, vandaag binnen.
admiraal_anaalzaterdag 28 mei 2016 @ 21:59
Waar kan ik het best xiaomi powerbanks bestellen? En welke? Mijn 2 jaar oude 10.600 begint aan zijn einde te komen
ManageTheAngerzaterdag 28 mei 2016 @ 22:07
quote:
4s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 21:59 schreef admiraal_anaal het volgende:
Waar kan ik het best xiaomi powerbanks bestellen? En welke? Mijn 2 jaar oude 10.600 begint aan zijn einde te komen
Banggood

(if you ask me)
rene90zaterdag 28 mei 2016 @ 22:25
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 22:07 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

Banggood

(if you ask me)
^O^
Jonmenzaterdag 28 mei 2016 @ 22:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 mei 2016 22:07 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Totdat er iets fout gaat; dan kan je stikken ;).
Bedoel de keuze die ik had was:
- Telefoon terugsturen met alle kosten voor mij (Doaune + verzendkosten)
- Telefoon houden en tegoed
- Juiste telefoon met $20 korting kopen.

Allemaal matige oplossingen; nu via Paypal kan je natuurlijk ook wel raden wat er uit komt. Die gaan ook zeggen stuur maar terug en de kosten; tja dat je jou probleem.

Had minimaal verwacht dat ze de verzendkosten zouden vergoeden (douane nog tot daar aan toe), maar zelfs dat zat er gewoonweg niet in.

Voor klein / medium spul en EU warehouse prima, telefoons / tablets durf ik niet meer aan. Bij andere shops krijg je vrij zeker betere service op dit gebied.
Retourservice van Paypal kan je toch gebruiken?
Gozerdzaterdag 28 mei 2016 @ 23:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 18:47 schreef Zspirit het volgende:

[..]

wat heb je ervoor betaald dan?
Ik heb ook wel interesse in zon apparaat maar vind dit wel erg kostbaar.
In totaal met verzenden kwam ik op 175.- euro.
Ik heb ook eerst gekeken of er iets vergelijkbaars was hier in Nederland maar dan ben je een stuk duurder uit. Zeker als je er wifi en pm2.5 sensor op wil hebben.

Die pm2.5 sensor gaf bij net aanzetten 40 aan. Nu zit ik onder de 10. Tijdens het koken ging hij naar 60.
RobertNLzondag 29 mei 2016 @ 00:25
quote:
1s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 22:26 schreef Jonmen het volgende:

[..]

Retourservice van Paypal kan je toch gebruiken?
Dan zit je nog met de douane die al betaal is maar je nergens kan declareren ;)
Jonmenzondag 29 mei 2016 @ 01:04
quote:
1s.gif Op zondag 29 mei 2016 00:25 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Dan zit je nog met de douane die al betaal is maar je nergens kan declareren ;)
Ah je had douanekosten :) mm, maakt het een stuk moeilijker
RobertNLzondag 29 mei 2016 @ 18:13
quote:
1s.gif Op zondag 29 mei 2016 01:04 schreef Jonmen het volgende:

[..]

Ah je had douanekosten :) mm, maakt het een stuk moeilijker
Ja; helaas wel. Anders had ik hem waarschijnlijk ook wel retour gedaan.
_

Overigens weer een heel aantal leuke dingen onderweg :D.
Paar R/C dingen: Auto, Drone (nee niet vlakbij schiphol).

Daarnaast gisteren ontvangen:
mTa2MfL.jpg
8fHEuU4.jpg
PIoKVur.jpg
Itian Qi lader; ding lijkt quickcharge 2.0 te ondersteunen; wist niet dat QI ook op 9V kon laden :o.
Had hem vorige week zondag besteld en zaterdag al binnen, rap verzonden dus.

Voelt goed aan; moet alleen nog even kijken hoe snel het laden daadwerkelijk gaat.

_
Oh en iedereen dit gezien: CHI / [Dealextreme][Mini-winactie] De top 50; Wat is jouw favoriet?
Erasmozondag 29 mei 2016 @ 21:18
Ehm ze zijn wel creatief met de usb aansluiting op die pcb :P
Schnitzelszondag 29 mei 2016 @ 23:11
Is iemand bekend met deze shop?
http://dresslily.com/
monkeybrainmaandag 30 mei 2016 @ 10:11
Deze ganzo G732 bij fasttech besteld als test. De youtube video's en foto's beloven veel :Y
Met "respect" krijg je vandaag 10% korting, Bij gearbest zijn de andere kleurtjes wel een stuk goedkoper.

4364800-10.jpg
RobertNLmaandag 30 mei 2016 @ 10:30
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2016 23:11 schreef De-Hamster het volgende:
Is iemand bekend met deze shop?
http://dresslily.com/
Nee, geen ervaring mee. Site ziet er verder wel legit uit :).
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2016 21:18 schreef Erasmo het volgende:
Ehm ze zijn wel creatief met de usb aansluiting op die pcb :P
Dat zeker :'). Verder ziet dat ding wel goed in elkaar.

quote:
0s.gif Op maandag 30 mei 2016 10:11 schreef monkeybrain het volgende:
Deze ganzo G732 bij fasttech besteld als test. De youtube video's en foto's beloven veel :Y
Met "respect" krijg je vandaag 10% korting, Bij gearbest zijn de andere kleurtjes wel een stuk goedkoper.

[ afbeelding ]
Ziet er wel goed uit dat ding. Maar ben nog steeds voorzien van één van je voorgaande aanraders :P
Schnitzelsmaandag 30 mei 2016 @ 12:30
quote:
0s.gif Op maandag 30 mei 2016 10:30 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Nee, geen ervaring mee. Site ziet er verder wel legit uit :).

Probleem is dat Dresslily best normale maten aanhoudt. Terwijl ik in China vaak twee maten groter moet bestellen.
monkeybrainmaandag 30 mei 2016 @ 16:46
Deze ook maar gedaan. De dag duurt nog lang :')

3971900-3.jpg
ArthurNLmaandag 30 mei 2016 @ 18:26
Zojuist is dit zonnepaneel van BlitzWolf bezorgd!
uHDBNOW.jpg
Zojuist ff getest, en in de zware bewolking haalt ie met het bijgeleverde kabeltje 200 mA, ben benieuwd hoeveel ie doet als er volle zon is.
Verder voelt ie goed en stevig aan, precies wat we gewend zijn van BlitzWolf. Ook zitten er vier van deze karabijnhaken bij, dit staat niet op de site dus ik was positief verrast.
Als deze bevalt ga ik misschien ook nog zijn grotere broertje kopen, gewoon omdat het kan

XRBZtKo.jpg
Ben er blij mee! :D
dodge_911maandag 30 mei 2016 @ 20:34
quote:
0s.gif Op maandag 30 mei 2016 18:26 schreef ArthurNL het volgende:
Als deze bevalt ga ik misschien ook nog zijn grotere broertje kopen, gewoon omdat het kan

[ afbeelding ]
Ben er blij mee! :D
Die krijg ik volgende week binnen :)
Iemand91maandag 30 mei 2016 @ 23:06
Heeft iemand ervaringen met actieve USB-kabels? (en i.c.m. een Raspberry Pi)
Ik zou graag een dergelijke kabel (mogelijk een kortere van 10m) willen gebruiken i.c.m. een DVB-T stick.
Maar ik vrees (lees: ik weet eigenlijk wel zeker) dat dat niet goed gaat komen.
(Voltage-drop, packet loss etc.)

Eventueel via een powered USB-hub. Zou wat euro's schelen maar bovenal heel veel gemak opleveren als dit zou werken.
l0lownkillmaandag 30 mei 2016 @ 23:42
Iemand ervaring met houten/bamboe zonnebrillen uit china? Staat leuk spul op AE.
Puntje013dinsdag 31 mei 2016 @ 00:03
Vandaag de Blitzwolf LT3 magnetic LED light binnen gekregen van banggood.
Best een leuk ding voor dat geld (momenteel ¤6,40)
1453262266_2.jpg
komend weekend maar eens goed testen op het familieweekend van de scouting van mijn zoontje.

Tjadodinsdag 31 mei 2016 @ 07:05
Heb gisteren een kaartje van PostNL binnengekregen dat er een pakketje met inklaringskosten (19 euro) op me ligt te wachten, maar het enige item waar ik nog op wacht komt van AE en was minder dan een tientje.

Hoe kan ik dit het beste aanpakken? Is het na het betalen van de kosten nog aan te vechten? Na een beetje googlen lijkt het erop dat je wel de heffing kan aanvechten, maar niet de PostNL inklaringskosten (12,50). Lijkt me vreemd dat deze kosten betaald moeten worden als er foutief inklaring wordt gedaan?

[ Bericht 28% gewijzigd door Tjado op 31-05-2016 07:49:38 ]
Shefkeedinsdag 31 mei 2016 @ 07:56
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 07:05 schreef Tjado het volgende:
Heb gisteren een kaartje van PostNL binnengekregen dat er een pakketje met inklaringskosten (19 euro) op me ligt te wachten, maar het enige item waar ik nog op wacht komt van AE en was minder dan een tientje.

Hoe kan ik dit het beste aanpakken? Is het na het betalen van de kosten nog aan te vechten? Na een beetje googlen lijkt het erop dat je wel de heffing kan aanvechten, maar niet de PostNL inklaringskosten (12,50). Lijkt me vreemd dat deze kosten betaald moeten worden als er foutief inklaring wordt gedaan?
PostNL rekent toch pas met jou af wanneer jij de waarde opgegeven hebt? Althans bij mij is het in al die jaren nog niet anders geweest..
Kenzidinsdag 31 mei 2016 @ 08:06
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 mei 2016 23:59 schreef Gozerd het volgende:

[..]

In totaal met verzenden kwam ik op 175.- euro.
Ik heb ook eerst gekeken of er iets vergelijkbaars was hier in Nederland maar dan ben je een stuk duurder uit. Zeker als je er wifi en pm2.5 sensor op wil hebben.

Die pm2.5 sensor gaf bij net aanzetten 40 aan. Nu zit ik onder de 10. Tijdens het koken ging hij naar 60.
175 euro + elke paar maanden een nieuw filter bestellen. gaat dure grap dan worden.

maar wat moet je met zo'n ding in Nederland? De pm2.5 binnenhuis zal daar nooit dusdanige niveau's aannemen dat je het echt moet filteren. (tenzij je bepaalde allergie hebt natuurlijk).

waar ik woon is die xiaomi juist weer niet krachtig genoeg, redelijk pm2.5 niveau van zo'n 170-180 ;(

Hier in China importeren de meeste mensen juist air purifiers uit Europa :+ (IQAir bijv.)
RobertNLdinsdag 31 mei 2016 @ 08:48
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 08:06 schreef Kenzi het volgende:
waar ik woon is die xiaomi juist weer niet krachtig genoeg, redelijk pm2.5 niveau van zo'n 170-180

Oh, dat valt tegen. Dacht dat ze zoiets nog wel aankonden, dan heb je er in de grotere steden zeker in de winter dus weinig aan.
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 07:56 schreef Shefkee het volgende:

[..]

PostNL rekent toch pas met jou af wanneer jij de waarde opgegeven hebt? Althans bij mij is het in al die jaren nog niet anders geweest..
Nee, als ze de waarde denken te kunnen afleiden van de verpakking dan doen ze dat. Komt sporadisch voor.
quote:
0s.gif Op maandag 30 mei 2016 23:06 schreef Iemand91 het volgende:
Heeft iemand ervaringen met actieve USB-kabels? (en i.c.m. een Raspberry Pi)
Ik zou graag een dergelijke kabel (mogelijk een kortere van 10m) willen gebruiken i.c.m. een DVB-T stick.
Maar ik vrees (lees: ik weet eigenlijk wel zeker) dat dat niet goed gaat komen.
(Voltage-drop, packet loss etc.)

Eventueel via een powered USB-hub. Zou wat euro's schelen maar bovenal heel veel gemak opleveren als dit zou werken.
Lastig te zeggen; zal wel deels afhangen van de kwaliteit van de kabel. Zou zeggen dat het met een powered hub wel zou moeten lukken.
eddepetfoktdinsdag 31 mei 2016 @ 08:58
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 08:06 schreef Kenzi het volgende:

[..]

175 euro + elke paar maanden een nieuw filter bestellen. gaat dure grap dan worden.

maar wat moet je met zo'n ding in Nederland? De pm2.5 binnenhuis zal daar nooit dusdanige niveau's aannemen dat je het echt moet filteren. (tenzij je bepaalde allergie hebt natuurlijk).

waar ik woon is die xiaomi juist weer niet krachtig genoeg, redelijk pm2.5 niveau van zo'n 170-180 ;(

Hier in China importeren de meeste mensen juist air purifiers uit Europa :+ (IQAir bijv.)
Beetje off topic maar ben benieuwd wat ze daar actief doen om de luchtkwaliteit te verbeteren? Heeft het effect? Heb je zelf een purifier? En op het werk?


quote:
0s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 00:03 schreef Puntje013 het volgende:
Vandaag de Blitzwolf LT3 magnetic LED light binnen gekregen van banggood.
Best een leuk ding voor dat geld (momenteel ¤6,40)
[ afbeelding ]
komend weekend maar eens goed testen op het familieweekend van de scouting van mijn zoontje.

Mooie mini review. Jammer dat deze ook niet in warm white te krijgen is. Nu krijg je zo'n Turks cafe sfeertje.

[ Bericht 19% gewijzigd door eddepetfokt op 31-05-2016 09:08:50 ]
Puntje013dinsdag 31 mei 2016 @ 10:07
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 08:58 schreef eddepetfokt het volgende:


Mooie mini review. Jammer dat deze ook niet in warm white te krijgen is. Nu krijg je zo'n Turks cafe sfeertje.
Bedankt.

Als sfeerverlichting is het niet echt een goede lamp nee, maar als noodverlichting of voor in een tent is ie perfect.
RobertNLdinsdag 31 mei 2016 @ 11:11
Heb laatst die TV box gereviewd, maar zoek voor de vakantie nog iets compacters. Denk dat ik zoiets ga halen:

PIPO X1S
Intel Cherry Trail Z8300
2GB RAM / 32 GB ROM
WIFI BGN (geen AC) en BT.
Fan voor koeling

Komt met coupon nu op $85 (OUAVNXYU)

Wel iets duurder dan die TV box, maar de compactheid is ook wat waard. Hoop wel dat de fan niet te veel geluid maakt (maar voorkomt wel throttling).

Edit: Gek dat die niet goedkoper zijn :'(.

[ Bericht 3% gewijzigd door RobertNL op 31-05-2016 12:39:05 ]
eddepetfoktdinsdag 31 mei 2016 @ 11:12
quote:
0s.gif Op maandag 30 mei 2016 18:26 schreef ArthurNL het volgende:
Zojuist is dit zonnepaneel van BlitzWolf bezorgd!
[ afbeelding ]
Zojuist ff getest, en in de zware bewolking haalt ie met het bijgeleverde kabeltje 200 mA, ben benieuwd hoeveel ie doet als er volle zon is.
Verder voelt ie goed en stevig aan, precies wat we gewend zijn van BlitzWolf. Ook zitten er vier van deze karabijnhaken bij, dit staat niet op de site dus ik was positief verrast.
Als deze bevalt ga ik misschien ook nog zijn grotere broertje kopen, gewoon omdat het kan

[ afbeelding ]
Ben er blij mee! :D
Ziet er grappig uit, zou het bijna bestellen aangezien ik wel fan van zonnepanelen ben...heb er 20 op het dak liggen. Maar voor deze prijs koop ik liever een paar stevige powerbanks. Daar heb je ook wat aan als er geen zon is.
Zou wel mooi zijn als je op vakantie gaat naar een plaats zonder electriciteit en met behulp van dit ding een powerbank kan opladen.
Wat denk je Dodge? Gaat dat lukken?

Voor wielrenners ook wel grappig. Hang dat ding als een rugnummer op je rug...leuk voor lange ritten in zonnige oorden..al heb je dsn nog steeds meer aan een powerbsnk denk ik.

[ Bericht 1% gewijzigd door eddepetfokt op 31-05-2016 11:21:17 ]
dodge_911dinsdag 31 mei 2016 @ 11:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 11:12 schreef eddepetfokt het volgende:
Wat denk je Dodge? Gaat dat lukken?
De mijne is nu onderweg van AMSE naar BEBRUA, dus we gaan het wel kunnen testen :)
Bestel jij ff een dagje zon en laat 't dropshippen naar me, dan komt het vast wel goed ;)

Maar ik zou als SOP er eigenlijk altijd wel een (dikke) powerbank aanhangen, hoor. Wat ze laadt, dat laadt ze hé. En als je d'r dan één hebt met pass-though-charging ben je toch wel goed gesteld imho.

[ Bericht 3% gewijzigd door dodge_911 op 31-05-2016 11:35:10 ]
Kenzidinsdag 31 mei 2016 @ 12:02
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 08:58 schreef eddepetfokt het volgende:

[..]

Beetje off topic maar ben benieuwd wat ze daar actief doen om de luchtkwaliteit te verbeteren? Heeft het effect? Heb je zelf een purifier? En op het werk?

[..]

Mooie mini review. Jammer dat deze ook niet in warm white te krijgen is. Nu krijg je zo'n Turks cafe sfeertje.
ligt eraan. er worden een hoop oude fabrieken die veel uitstoten gedwongen te sluiten rondom Beijing / Shanghai etc. Alleen die fabrieken openen weer in bijv. Xinjiang province (waar veel minder mensen wonen) dus het probleem wordt verplaatst.

Hier waar ik woon wordt in September de G20 gehouden dus hebben alle fabrieken in de omgeving te horen gekregen dat ze voor een paar maanden dicht moeten.
Zodat als Obama hier straks langs komt de blauwe lucht te zien is _O- _O-

Zo'n Xiaomi purifier is voor een kleine kamer voor bijv studenten vaak wel voldoende. Niet voor loft waar ik in woon. Maar wij hebben er 1tje die in de AC verwerkt zit. Raam houden we altijd dicht.
shizdinsdag 31 mei 2016 @ 12:10
Vond het zo tragisch eigenlijk niet in Hong Kong/Shenzhen. Zal ook wel van tijd tot tijd sterk verschillen.
Ik zag dat ze in Zhengzhou tot andere maatregelen komen. :D
2c7308873eea4cbca49776e1bea9269d.jpg
quote:
A truck loaded with a massive aerosol gun is seen ejecting water spray at Zhengzhou, capital city of central China's Henan province on January 5, 2015. An operator says the carrier with a capacity of 10 tons of water can eject spray particles for 75 minutes. He added that the water spray can effectively relieve the haze weather in the area by dissolving the pollution particles and dust in the air.
RobertNLdinsdag 31 mei 2016 @ 12:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 11:11 schreef RobertNL het volgende:
Heb laatst die TV box gereviewd, maar zoek voor de vakantie nog iets compacters. Denk dat ik zoiets ga halen:

PIPO X1S
Intel Cherry Trail Z8300
2GB RAM / 32 GB ROM
WIFI BGN (geen AC) en BT.
Fan voor koeling

Komt met coupon nu op $85 (OUAVNXYU)

Wel iets duurder dan die TV box, maar de compactheid is ook wat waard. Hoop wel dat de fan niet te veel geluid maakt (maar voorkomt wel throttling).

Edit: Gek dat die niet goedkoper zijn :'(.
En maar besteld :'), had er toch eentje nodig. Alternatief was de Wintel W5 maar die chipset is een generatie ouder.

Laat het wel even weten als hij binnen is *O*.
quote:
11s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 12:10 schreef shiznuts het volgende:
Vond het zo tragisch eigenlijk niet in Hong Kong/Shenzhen. Zal ook wel van tijd tot tijd sterk verschillen.
Ik zag dat ze in Zhengzhou tot andere maatregelen komen. :D
[ afbeelding ]

[..]

Jup, heb iets dergelijks daar wel zien rijden. Niet alleen daar maar ook in Xi'an toen de counts 2.5m count dichtbij de 500 zat. Rijdens door enkele straten met zo'n sproeiertje rond.
Tja of het maar iets helpt :'(.

Maskertjes waren mooi gekleurd aan de buitenkant aan het einde dan de dag.
Eric_Cantonadinsdag 31 mei 2016 @ 13:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 11:11 schreef RobertNL het volgende:
Heb laatst die TV box gereviewd, maar zoek voor de vakantie nog iets compacters. Denk dat ik zoiets ga halen:

PIPO X1S
Intel Cherry Trail Z8300
2GB RAM / 32 GB ROM
WIFI BGN (geen AC) en BT.
Fan voor koeling

Komt met coupon nu op $85 (OUAVNXYU)

Wel iets duurder dan die TV box, maar de compactheid is ook wat waard. Hoop wel dat de fan niet te veel geluid maakt (maar voorkomt wel throttling).

Edit: Gek dat die niet goedkoper zijn :'(.
Interesting, ik zoek nog steeds zoiets :Y
RobertNLdinsdag 31 mei 2016 @ 13:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 13:09 schreef Eric_Cantona het volgende:

[..]

Interesting, ik zoek nog steeds zoiets :Y
Kastje kan ook, zijn zoals te zien nog iets goedkoper.
Maar zocht nu iets dat in mijn broekzak zou kunnen passen. Zover ik zie is PIPO één van de weinige merken die deze processor nu in zo'n compacte behuizing bouwt.

Jammer dat ze dan weer duurder zijn dan de kastjes, maar goed dit PCB zal wat meer moeite kosten om te produceren.
Eric_Cantonadinsdag 31 mei 2016 @ 13:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 13:15 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Kastje kan ook, zijn zoals te zien nog iets goedkoper.
Maar zocht nu iets dat in mijn broekzak zou kunnen passen. Zover ik zie is PIPO één van de weinige merken die deze processor nu in zo'n compacte behuizing bouwt.

Jammer dat ze dan weer duurder zijn dan de kastjes, maar goed dit PCB zal wat meer moeite kosten om te produceren.
En evt. aan te slingeren via 'n powerbank, of zie ik dat verkeerd? 5V via micro-usb wellicht?
RobertNLdinsdag 31 mei 2016 @ 13:29
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 13:22 schreef Eric_Cantona het volgende:

[..]

En evt. aan te slingeren via 'n powerbank, of zie ik dat verkeerd? 5V via micro-usb wellicht?
Denk dat een powerbank die meer dan 2A kan leveren het wel moet kunnen laten draaien. Kan het helaas (nog) niet testen.
N22dinsdag 31 mei 2016 @ 13:34
quote:
11s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 12:10 schreef shiznuts het volgende:
Vond het zo tragisch eigenlijk niet in Hong Kong/Shenzhen. Zal ook wel van tijd tot tijd sterk verschillen.
Ik zag dat ze in Zhengzhou tot andere maatregelen komen. :D
[ afbeelding ]

[..]

*mompelt iets over legionella en Floriade van 1999*
larry_flyntdinsdag 31 mei 2016 @ 13:36
Iemand idee waar ik een goede en goedkope Mifit kan kopen? Kom er net achter dat ik hem verloren ben :'(
eddepetfoktdinsdag 31 mei 2016 @ 13:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 12:02 schreef Kenzi het volgende:

[..]

ligt eraan. er worden een hoop oude fabrieken die veel uitstoten gedwongen te sluiten rondom Beijing / Shanghai etc. Alleen die fabrieken openen weer in bijv. Xinjiang province (waar veel minder mensen wonen) dus het probleem wordt verplaatst.

Hier waar ik woon wordt in September de G20 gehouden dus hebben alle fabrieken in de omgeving te horen gekregen dat ze voor een paar maanden dicht moeten.
Zodat als Obama hier straks langs komt de blauwe lucht te zien is _O- _O-

Zo'n Xiaomi purifier is voor een kleine kamer voor bijv studenten vaak wel voldoende. Niet voor loft waar ik in woon. Maar wij hebben er 1tje die in de AC verwerkt zit. Raam houden we altijd dicht.
Ik kan me bijna niets voorstellen bij die luchtvervuiling en ik heb toch mijn halve leven bij Pernis gewoond..erger krijg je in NL niet en toch vast niks vergeleken met de vervuiling daar.
En NL altijd maar weer vooraan willen staan met milieu maatregelen. Die paar plastic tasjes die we hier niet meer grstis krijgen zullen vast veel uitmaken....
tokko1dinsdag 31 mei 2016 @ 13:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 13:37 schreef eddepetfokt het volgende:

[..]

Ik kan me bijna niets voorstellen bij die luchtvervuiling en ik heb toch mijn halve leven bij Pernis gewoond..erger krijg je in NL niet en toch vast niks vergeleken met de vervuiling daar.
En NL altijd maar weer vooraan willen staan met milieu maatregelen. Die paar plastic tasjes die we hier niet meer grstis krijgen zullen vast veel uitmaken....
Nou stel je maar is voor als het een beetje mistig is in Nederland. Dat letterlijk altijd ;) en bij erge smog is 't gewoonweg heel mistig (boven blauwe lucht). Dus gebouwen op afstand vallen dan weg enzo :p
RobertNLdinsdag 31 mei 2016 @ 13:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 13:37 schreef eddepetfokt het volgende:

[..]

Ik kan me bijna niets voorstellen bij die luchtvervuiling en ik heb toch mijn halve leven bij Pernis gewoond..erger krijg je in NL niet en toch vast niks vergeleken met de vervuiling daar.
En NL altijd maar weer vooraan willen staan met milieu maatregelen. Die paar plastic tasjes die we hier niet meer grstis krijgen zullen vast veel uitmaken....
Grappig is dat je ook in Azië niet overal meer plastic zakjes krijgt (zonder te betalen) ;).
quote:
10s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 13:34 schreef N22 het volgende:

[..]

*mompelt iets over legionella en Floriade van 1999*
_O- , tja of hoofdpijn, luchtwegproblemen en meer door smog. Keuzes.
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 13:36 schreef larry_flynt het volgende:
Iemand idee waar ik een goede en goedkope Mifit kan kopen? Kom er net achter dat ik hem verloren ben :'(
Mi band bedoel je?
larry_flyntdinsdag 31 mei 2016 @ 13:49
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 13:40 schreef RobertNL het volgende:

Mi band bedoel je?
Eh, ja sorry de Mi band idd.
Kenzidinsdag 31 mei 2016 @ 13:53
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 13:49 schreef larry_flynt het volgende:

[..]

Eh, ja sorry de Mi band idd.
zou dan ff wachten tot de mi band 2 uit is, duurt niet lang meer.
RobertNLdinsdag 31 mei 2016 @ 13:54
quote:
0s.gifOp dinsdag 31 mei 2016 13:53 schreef Kenzi het volgende:

[..]

zou dan ff wachten tot de mi band 2 uit is, duurt niet lang meer.
De prijs daarvan is toch wel hoger? Zeker de eerste tijd natuurlijk.

[ Bericht 12% gewijzigd door RobertNL op 31-05-2016 13:59:40 ]
Kenzidinsdag 31 mei 2016 @ 13:56
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 13:54 schreef RobertNL het volgende:

[..]

De prijs daarvan is toch wel hoger? Zeker de eerste tijd natuurlijk.
maar dan heb je wel kans dat de oude goedkoper wordt :)
de eerste versie werd ook goedkoper toen de 1.5 uitkwam
RobertNLdinsdag 31 mei 2016 @ 13:58
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 13:56 schreef Kenzi het volgende:

[..]

maar dan heb je wel kans dat de oude goedkoper wordt :)
de eerste versie werd ook goedkoper toen de 1.5 uitkwam
Ben benieuwd, de 1S en 1 waren op een gegeven moment beiden met gemak voor 13 euro te krijgen. De eerste zelfs eens voor een tientje besteld.

__
Ook eindelijk eens reden gehad om zo'n Orico externe behuizing te halen:
JoRJrbP.gif
tfuPi5i.jpg
Dzbp9io.jpg
UXnJ4gt.jpg


Oude behuizing was stuk, direct maar upgraden naar USB 3.0 dus :)
shizdinsdag 31 mei 2016 @ 13:59
@larry_flynt Eh, gewoon ff op 'mi band' zoeken bij een van de shops in de OP (OpeningsPost) zoals Banggood bijvoorbeeld of via de zoekengines die ook in de OP staan.

@RobertNL :D Timelapse unboxing gifs
Shefkeedinsdag 31 mei 2016 @ 14:05
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 13:49 schreef larry_flynt het volgende:

[..]

Eh, ja sorry de Mi band idd.
Ik heb de 1S nog nieuw liggen, met hartslag monitor dus. 15 euro mag je hem hebben.
RobertNLdinsdag 31 mei 2016 @ 14:11
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 13:59 schreef shiznuts het volgende:

@RobertNL Timelapse unboxing gifs
Ja, Denk even de camera van de P9000 testen :D.
Werkt wel mooi die behuizing, maar die was dan ook al Shiz approved.
eddepetfoktdinsdag 31 mei 2016 @ 14:20
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 14:05 schreef Shefkee het volgende:

[..]

Ik heb de 1S nog nieuw liggen, met hartslag monitor dus. 15 euro mag je hem hebben.
Misschien nog 13 euro bij BG
http://www.china-gadgets.de/gadget/xiaomi-miband-1s-test/
monkeybraindinsdag 31 mei 2016 @ 16:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 07:05 schreef Tjado het volgende:
Heb gisteren een kaartje van PostNL binnengekregen dat er een pakketje met inklaringskosten (19 euro) op me ligt te wachten, maar het enige item waar ik nog op wacht komt van AE en was minder dan een tientje.

Hoe kan ik dit het beste aanpakken? Is het na het betalen van de kosten nog aan te vechten? Na een beetje googlen lijkt het erop dat je wel de heffing kan aanvechten, maar niet de PostNL inklaringskosten (12,50). Lijkt me vreemd dat deze kosten betaald moeten worden als er foutief inklaring wordt gedaan?
Pakket weigeren, gaat gratis retour afzender (dat is althans de bedoeling).
Daarna gewoon iets met de verkoper regelen omdat het fout is gegaan.

Je kan 3 maanden wachten op antwoord van de belastingdienst en de inklaringskosten krijg je niet terug van PostNL. Dan kun je het goedkoper voor een 2e keer bestellen. Bespaar jezelf de bureaucratische ellende.
De middelvinger naar PostNL en de overheid is ook leuk *O*
larry_flyntdinsdag 31 mei 2016 @ 17:05
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 14:05 schreef Shefkee het volgende:

[..]

Ik heb de 1S nog nieuw liggen, met hartslag monitor dus. 15 euro mag je hem hebben.
Dan koop ik hem liever nieuw voor 13 euro :@
larry_flyntdinsdag 31 mei 2016 @ 17:06
Vandaag mijn Smartwatch binnen gekregen. OMG wat een bagger kwaliteit, heel de onderkant zit al los :')
RobertNLdinsdag 31 mei 2016 @ 17:21
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 17:06 schreef larry_flynt het volgende:
Vandaag mijn Smartwatch binnen gekregen. OMG wat een bagger kwaliteit, heel de onderkant zit al los :')
Welke had je alweer besteld :')?
larry_flyntdinsdag 31 mei 2016 @ 17:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 17:21 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Welke had je alweer besteld :')?
http://www.ebay.com/itm/182127123160
Hij wil hem nog niet eens pairen met m'n gsm :')
shizdinsdag 31 mei 2016 @ 17:35
Ik heb een ulefone uWear... ;( mja, daar werd ik niet echt blij van. Beetje what you pay is what you get natuurlijk.
larry_flyntdinsdag 31 mei 2016 @ 18:07
Nou de u8 smartwatch doet het eindelijk. En buiten dat hij goedkoop aanvoelt (wat hij ook was :') ) is hij eigenlijk best wel prima. Hij kan van afstand mijn gsm goed bedienen qua muziek en foto's.
Geinig ding voor die E8,13.
davedavydinsdag 31 mei 2016 @ 18:27
Ik Google op Xiaomi. Google is watching me. :o

2zz6jah.png
Dromerdinsdag 31 mei 2016 @ 19:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 18:07 schreef larry_flynt het volgende:
Nou de u8 smartwatch doet het eindelijk. En buiten dat hij goedkoop aanvoelt (wat hij ook was :') ) is hij eigenlijk best wel prima. Hij kan van afstand mijn gsm goed bedienen qua muziek en foto's.
Geinig ding voor die E8,13.
Ja, maar wil/kan je gezien worden met dat ding om je pols? :P
dodge_911dinsdag 31 mei 2016 @ 20:23
quote:
0s.gif Op maandag 30 mei 2016 10:11 schreef monkeybrain het volgende:
Deze ganzo G732 bij fasttech besteld als test. De youtube video's en foto's beloven veel :Y
Met "respect" krijg je vandaag 10% korting, Bij gearbest zijn de andere kleurtjes wel een stuk goedkoper.

[ afbeelding ]
Deze heb ik lang over staan twijfelen. Maar ik heb 'm eigenlijk al met die Cara-Cara. Maar da's wel een fijn mes.... Decisions, decisions...
En de andere lemmetvormen en handles in de F73X reeks vind ik maar niks :/
monkeybraindinsdag 31 mei 2016 @ 21:27
quote:
12s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 20:23 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

Deze heb ik lang over staan twijfelen. Maar ik heb 'm eigenlijk al met die Cara-Cara. Maar da's wel een fijn mes.... Decisions, decisions...
En de andere lemmetvormen en handles in de F73X reeks vind ik maar niks :/
Je hebt toch minstens 2 broekzakken, laarzen en een tas?
Dan heb je er toch zeker 3 extra nodig :7

Wacht maar even op mijn review dan zal ik haarfijn vertellen of het de moeite waard is.
Ik vind de g10 met allerlei frutsels erin gegraveerd ook nogal lelijk. En dat krokodillenbekje als lemmet is ook lelijk. Scheelt weer geld :)

Ik twijfel wel over de camouflage versie.
Zul je net zien dat ik het lelijke stuk uit zo'n plaat krijg met veel wit en weinig groen ;(
dodge_911dinsdag 31 mei 2016 @ 21:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 21:27 schreef monkeybrain het volgende:

[..]

Je hebt toch minstens 2 broekzakken, laarzen en een tas?
Dan heb je er toch zeker 3 extra nodig :7

Wacht maar even op mijn review dan zal ik haarfijn vertellen of het de moeite waard is.
Ik vind de g10 met allerlei frutsels erin gegraveerd ook nogal lelijk. En dat krokodillenbekje als lemmet is ook lelijk. Scheelt weer geld :)

Ik twijfel wel over de camouflage versie.
Zul je net zien dat ik het lelijke stuk uit zo'n plaat krijg met veel wit en weinig groen ;(
Ik zeul dagelijks al een ZT350, Victorinox RescueTool en 'n Leatherman Charge TTI mee ;) Wel aan m'n rugzak. Mijn Cara Cara is mijn vaste pakketjesopensnijmes. Daar had ik in eerste instantie 2 Ganzo's (G717 & G720) voor gekocht, maar die zijn me te bruut daarvoor. ZIjn fijne messen, maar voor dat werk is het lemmet me veel te dik.
larry_flyntdinsdag 31 mei 2016 @ 22:12
quote:
10s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 19:44 schreef Dromer het volgende:

[..]

Ja, maar wil/kan je gezien worden met dat ding om je pols? :P
Hij is niet lelijk. Onderkant zit alleen wat los.


Waar hebben jullie allemaal messen voor nodig?
shizdinsdag 31 mei 2016 @ 22:14
quote:
pakketjesopensnijmes
Voornamelijk. Doesn't leave the house. ;) Vroegâh een aardappelschilmesje, maar dit is toch net ff wat nicer voor je cutklusjes. :P
davedavydinsdag 31 mei 2016 @ 22:27
Ik heb niks met messen maar een pakketjesopennijmes is een legit reden om er een te kopen. Moet je zo'n ding ook nog slijpen of zijn ze al scherp? ( :@ ) Overigens:

Chinese SD kaartjes ontvangen. Binnenkort even de snelheden testen en of ze natuurlijk een tijdje mee gaan.
monkeybraindinsdag 31 mei 2016 @ 22:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 22:27 schreef davedavy het volgende:
Ik heb niks met messen maar een pakketjesopennijmes is een legit reden om er een te kopen. Moet je zo'n ding ook nog slijpen of zijn ze al scherp? ( :@ ) Overigens:

Sanrenmu zijn altijd zeer scherp, de Ganzo's verschilt per model.

Dit blijft toch een toppertje, klein, licht, niet al te duur. Perfect voor pakjes.
Verschillende types verkrijgbaar.
https://www.fasttech.com/(...)-steel-folding-knife

Kun je hier voor 40 euro kopen, crkt drifter plaklabel erop :')

http://www.knivesandtools.nl/nl/pt/-crkt-knives-drifter-6450k.htm
dodge_911dinsdag 31 mei 2016 @ 22:41
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 22:12 schreef larry_flynt het volgende:
Waar hebben jullie allemaal messen voor nodig?
Om dingen te snijden, natuurlijk :)
Pakketjes, tape, van die klote nylon straps die de mediamarkt altijd gebruikt, blisterverpakkingen.
Ik heb mijn leven lang al wat met messen en heb wel een kleine collectie, vnl SAK's, maar dat zijn shelfqueens.
Mijn beaters zijn :
Byrd Cara Cara 2 G10 (pakketjes), Byrd Cara Cara Rescue (touw e.d.), Ganzo G720 (lomp afnsijwerk), Ganzo G717 (altijd wle binnen handbereik), Zero Tolerance ZT-350 (EDC@rugzak), met voor elk mes eigenlijk wel een specifiek doel.

En ik heb nog eens een powerbank gereviewed... 20.100mAh jonguh!
En volgende week is de Xiaomi Mi Pro 10.000mAh QC2.0 aan de beurt.

[ Bericht 6% gewijzigd door dodge_911 op 01-06-2016 13:05:15 ]
Hi_flyerwoensdag 1 juni 2016 @ 12:47
Krijg je problemen als je een (overduidelijke) nephandgranaat importeert?
kovenantwoensdag 1 juni 2016 @ 12:52
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 12:47 schreef Hi_flyer het volgende:
Krijg je problemen als je een (overduidelijke) nephandgranaat importeert?
ja de kans is groot.
( problemen als in, pakket krijg je gewoon niet thuis )
of er een boete aan hangt weet ik niet.
davedavywoensdag 1 juni 2016 @ 13:05
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 12:47 schreef Hi_flyer het volgende:
Krijg je problemen als je een (overduidelijke) nephandgranaat importeert?
Ligt eraan hoe overduidelijk het is :P Denk niet dat een plastic item in de soort van vorm opvalt tijdens de scans.
ManageTheAngerwoensdag 1 juni 2016 @ 14:28
Nieuwe aanwinst, een bluetooth headset/intercom/radio/mp3 voor op de motor.

Foto's ter illustratie m.b.t. de headset trouwens:
SPOILER
13342931_980367125394788_406391037980453321_n.jpg?oh=dd6aae7e966e288639cc78079faadc9c&oe=57C19A77&__gda__=1474454281_a7bd1defc174ab82af04a131fb6cf13d

13307411_980366772061490_8432981507870047865_n.jpg?oh=8566d8399259056d2b3fd78046700287&oe=57D7AB25&__gda__=1474487130_19306fb45b5c6c7a182398c4bbaf0df0

Hoe zit dat dan? Nou zo dus :+
13321696_980366775394823_5307095978470851159_n.jpg?oh=aac5ee5dde911c612ad5576412a1e0e5&oe=57DDC9CC&__gda__=1474442206_1648189a3bb5eed528d5c8866eb1589e
13327347_980366792061488_2308556823969532575_n.jpg?oh=2df078f26ed42feccbe6c4f7601050b0&oe=57D73C22&__gda__=1473098528_92cbff65c0f5969bf67bfd9fc74d5321
Werkt perfect.

(Oortjes zijn inmiddels achter de kussens).

Link: http://www.aliexpress.com(...)ece/32401686125.html
KdwPPrwoensdag 1 juni 2016 @ 15:16
Xiaomi Redmi Note 3 Pro op 23 april besteld. 9 Mei in NL aangekomen en ligt nog steeds bij de douane :'(

ab3D8rU http://imgur.com/ab3D8rU

Ik snap echt niet dat ze daar een maand over moeten doen om het pakketje aan PostNL te geven.
Dromerwoensdag 1 juni 2016 @ 15:52
quote:
1s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 22:12 schreef larry_flynt het volgende:

[..]

Hij is niet lelijk. Onderkant zit alleen wat los.

Waar hebben jullie allemaal messen voor nodig?
Tja ach.. smaken verschillen. :)

Ik heb geen messen nodig. Ik zou me nog in m'n rug kunnen snijden ermee.. zo onhandig ben ik met die dingen. Ik houd het bij een schaar. :P
eddepetfoktwoensdag 1 juni 2016 @ 16:10
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 15:52 schreef Dromer het volgende:

[..]

Tja ach.. smaken verschillen. :)

Ik heb geen messen nodig. Ik zou me nog in m'n rug kunnen snijden ermee.. zo onhandig ben ik met die dingen. Ik houd het bij een schaar. :P
Ik heb een leuke verzameling Victorinox en Wenger messen, maar gebruik nog het meest mijn Victorinox Classic Edition. Meer heb je echt niet nodig om een pakje te openen...
8802966306846_celum_88089_320Wx280H.jpg?1
MeesterBierwoensdag 1 juni 2016 @ 16:32
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 14:28 schreef ManageTheAnger het volgende:
Nieuwe aanwinst, een bluetooth headset/intercom/radio/mp3 voor op de motor.

Foto's ter illustratie m.b.t. de headset trouwens:
SPOILER
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Hoe zit dat dan? Nou zo dus :+
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Werkt perfect.

(Oortjes zijn inmiddels achter de kussens).

Link: http://www.aliexpress.com(...)ece/32401686125.html
Kijk daar was ik al vrij lang naar op zoek. Top aankoop lijkt me!
Skietwoensdag 1 juni 2016 @ 16:34
quote:
0s.gif Op dinsdag 31 mei 2016 22:35 schreef monkeybrain het volgende:

[..]

Sanrenmu zijn altijd zeer scherp, de Ganzo's verschilt per model.

Dit blijft toch een toppertje, klein, licht, niet al te duur. Perfect voor pakjes.
Verschillende types verkrijgbaar.
https://www.fasttech.com/(...)-steel-folding-knife

Kun je hier voor 40 euro kopen, crkt drifter plaklabel erop :')

http://www.knivesandtools.nl/nl/pt/-crkt-knives-drifter-6450k.htm
Omdat je nooit genoeg messen kan hebben, heb hem besteld!
larry_flyntwoensdag 1 juni 2016 @ 16:52
Mi Band tracker gevonden :,) Lag onder tafel...
ManageTheAngerwoensdag 1 juni 2016 @ 17:18
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 16:32 schreef MeesterBier het volgende:

[..]

Kijk daar was ik al vrij lang naar op zoek. Top aankoop lijkt me!
Daar zal je geen spijt van krijgen idd.
tharonnywoensdag 1 juni 2016 @ 18:40
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 14:28 schreef ManageTheAnger het volgende:
Nieuwe aanwinst, een bluetooth headset/intercom/radio/mp3 voor op de motor.

Foto's ter illustratie m.b.t. de headset trouwens:
SPOILER
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Hoe zit dat dan? Nou zo dus :+
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Werkt perfect.

(Oortjes zijn inmiddels achter de kussens).

Link: http://www.aliexpress.com(...)ece/32401686125.html
Afgelopen week ook toevallig gekocht, maar dan de versie met lcd scherm en microfoon aan kabeltje in plaats van zo'n stugge.
Op het motorforum goede verhalen over gehoord, dus we gaan het meemaken.

Dempen de oorkussens veel nu je ze voor de speaker hebt geplaats of valt het mee?
dodge_911woensdag 1 juni 2016 @ 19:14
Vandaag deze knoepert binnengekregen van BlitzWolf Corporate :D:
Reviewvoer :)
Helaas werkte de zon vandaag niet echt mee :
eLVQSaE.png

[ Bericht 31% gewijzigd door dodge_911 op 01-06-2016 19:51:36 ]
ManageTheAngerwoensdag 1 juni 2016 @ 19:50
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 18:40 schreef tharonny het volgende:

[..]

Afgelopen week ook toevallig gekocht, maar dan de versie met lcd scherm en microfoon aan kabeltje in plaats van zo'n stugge.
Op het motorforum goede verhalen over gehoord, dus we gaan het meemaken.

Dempen de oorkussens veel nu je ze voor de speaker hebt geplaats of valt het mee?
Heb je een link?

Nee valt mee, het volume kan hard genoeg vind ik zelf. Heb namelijk ook nog oordoppen in.
dud0rwoensdag 1 juni 2016 @ 20:34
Hallo lieve China winkel vriendjes. Aangezien het alweer 4 werken geleden is dat ik wat besteld had ben ik weer aan het rondkijken.
Ik wil nog een blauwe tabs speaker bij m'n earson 151. Welke komt er momenteel qua bang for buck het beste in de buurt?
En ik heb al een mi band maar eigenlijk wil ik er 1 met meer opties, waar je bijvoorbeeld ook dat ding om je enkel kan hangen ook mee te fietsen of mee te zwemmen en dat dat apart geregistreerd wordt.
Nou ben ik me helemaal scheel aan het zoeken en kom niet iets tegen in het mooie China wat dit doet.
:'(
Iemand daar een Goude tip voor?

:*
BadderHaringwoensdag 1 juni 2016 @ 21:41
quote:
17s.gif Op woensdag 1 juni 2016 20:34 schreef dud0r het volgende:
Hallo lieve China winkel vriendjes. Aangezien het alweer 4 werken geleden is dat ik wat besteld had ben ik weer aan het rondkijken.
Ik wil nog een blauwe tabs speaker bij m'n earson 151. Welke komt er momenteel qua bang for buck het beste in de buurt?
En ik heb al een mi band maar eigenlijk wil ik er 1 met meer opties, waar je bijvoorbeeld ook dat ding om je enkel kan hangen ook mee te fietsen of mee te zwemmen en dat dat apart geregistreerd wordt.
Nou ben ik me helemaal scheel aan het zoeken en kom niet iets tegen in het mooie China wat dit doet.
:'(
Iemand daar een Goude tip voor?

:*
Je wilt een Moov now, maar die komt niet uit China. Er is uit China niets vergelijkbaars.
dud0rwoensdag 1 juni 2016 @ 21:47
quote:
1s.gif Op woensdag 1 juni 2016 21:41 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Je wilt een Moov now, maar die komt niet uit China. Er is uit China niets vergelijkbaars.
Daar was ik zelf ook al op uitgekomen buiten China inderdaad. Jammer dat er geen goed Chinees alternatief is.
BadderHaringwoensdag 1 juni 2016 @ 22:41
quote:
9s.gif Op woensdag 1 juni 2016 21:47 schreef dud0r het volgende:

[..]

Daar was ik zelf ook al op uitgekomen buiten China inderdaad. Jammer dat er geen goed Chinees alternatief is.
De Moov Now is qua functionaliteit zelfs buiten China vrij uniek. Ik kan zelfs op de westerse markt niet echt een volwaardig alternatief bedenken.

Als het ding ook nog smartwatch-functies zou hebben was ik er al lang mee getrouwd.
Iemand91woensdag 1 juni 2016 @ 22:55
20160525160641_61479.jpg20160525160641_72987.jpg

Een powerbank _O-
shizwoensdag 1 juni 2016 @ 23:07
Had je die nog niet? :P
_

Ook dope... een game emulator en controller halen en van je foon een portable console maken. :D
13329537_976032535847012_4890796734792813378_o.jpg
Niks nieuws opzich, maar dit lijkt me gewoon slick.
tharonnydonderdag 2 juni 2016 @ 00:51
quote:
0s.gif Op woensdag 1 juni 2016 19:50 schreef ManageTheAnger het volgende:

[..]

Heb je een link?

Nee valt mee, het volume kan hard genoeg vind ik zelf. Heb namelijk ook nog oordoppen in.
Maar natuurlijk, https://m.aliexpress.com/item/32644389059.html

Zo'n flexibele microfoon leek me wat makkelijker in te bouwen in een integraalhelm, maar zag dat het jou met zo'n andere microfoon ook gelukt was.
BadderHaringdonderdag 2 juni 2016 @ 09:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 mei 2016 20:26 schreef Eric_Cantona het volgende:
Vandaag http://www.gearbest.com/mice-keyboards/pp_181172.html binnen gekregen. Omdat d'n Shiz erom vroeg ;)

[ afbeelding ]

Ik heb voorheen deze gehad:
[ afbeelding ]

Ongeveer 'tzelfde formaat, de linker- en rechtermuisknop zitten nu bovenop, lijkt me wel handig. Verder al in m'n laptop en tv geprikt, daar loopt ie soepel (lijkt soepeler dan de andere ab's die ik had). Nu hopen dat ie ook goed op m'n laptop werkt als ik deze in m'n tv buiten onder de overkapping heb geprikt. Want daar gaat ie vooral voor gebruikt worden, als ab voor buiten als ik de tv wil bedienen :)

Vragen? Stel ze gerust :)
Ik heb een vraag. Ik heb de Vibe(o?)ton inmiddels binnen en ben op zich redelijk tevreden. Het touchpad is alleen iets te klein, zeker gelet op het feit dat de rechterkant van het ding ook is om te scrollen. Dat levert nogal eens wat irritatie op.

Dus dacht ik: Het ding wordt aangeprijsd als 'Airmouse', dus als ik hem in de lucht beweeg moet dat ook werken. Niet dus. Enig idee hoe ik die functie aanzet? Of is het gewoon een loze marketingkreet en kan ik dat vergeten?
Eric_Cantonadonderdag 2 juni 2016 @ 09:49
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 09:25 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Ik heb een vraag. Ik heb de Vibe(o?)ton inmiddels binnen en ben op zich redelijk tevreden. Het touchpad is alleen iets te klein, zeker gelet op het feit dat de rechterkant van het ding ook is om te scrollen. Dat levert nogal eens wat irritatie op.

Dus dacht ik: Het ding wordt aangeprijsd als 'Airmouse', dus als ik hem in de lucht beweeg moet dat ook werken. Niet dus. Enig idee hoe ik die functie aanzet? Of is het gewoon een loze marketingkreet en kan ik dat vergeten?
Volgens mij werkt dat niet inderdaad, nog niet geprobeerd maar ik zou niet weten hoe dat te activeren.
BadderHaringdonderdag 2 juni 2016 @ 09:53
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 09:49 schreef Eric_Cantona het volgende:

[..]

Volgens mij werkt dat niet inderdaad, nog niet geprobeerd maar ik zou niet weten hoe dat te activeren.
Oplichters zijn het.
Metalfreakdonderdag 2 juni 2016 @ 10:27
Zijn er eigenlijk hier ook mensen die ervaring hebben met een Mini PC uit China zoals bijvoorbeeld: http://www.aliexpress.com(...)ea-be0e-abd5fd877072

Stuk goedkoper dan een Intel NUC met die specs en ideaal voor een ESXi thuislab in mijn ogen.
Doevdonderdag 2 juni 2016 @ 11:48
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 09:25 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Ik heb een vraag. Ik heb de Vibe(o?)ton inmiddels binnen en ben op zich redelijk tevreden. Het touchpad is alleen iets te klein, zeker gelet op het feit dat de rechterkant van het ding ook is om te scrollen. Dat levert nogal eens wat irritatie op.

Dus dacht ik: Het ding wordt aangeprijsd als 'Airmouse', dus als ik hem in de lucht beweeg moet dat ook werken. Niet dus. Enig idee hoe ik die functie aanzet? Of is het gewoon een loze marketingkreet en kan ik dat vergeten?
Afgezien van het touchpad dus wel redelijk tevreden? Ben zelf ook op zoek naar een (air)mouse met toetsenbord voor mn mediabox. Maar soms zie je door de bomen het bos niet helemaal meer ;)
dimmakdonderdag 2 juni 2016 @ 11:55
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 10:27 schreef Metalfreak het volgende:
Zijn er eigenlijk hier ook mensen die ervaring hebben met een Mini PC uit China zoals bijvoorbeeld: http://www.aliexpress.com(...)ea-be0e-abd5fd877072

Stuk goedkoper dan een Intel NUC met die specs en ideaal voor een ESXi thuislab in mijn ogen.
Die CPU + RAM alleen al is duurder dan die PC. Ik zou niet in de specs geloven.
dimmakdonderdag 2 juni 2016 @ 12:00
http://www.banggood.com/O(...)celet-p-1057324.html

Miband 2 :)
Blue_Panther_Ninjadonderdag 2 juni 2016 @ 13:07
Goed TT. ^O^

quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 10:27 schreef Metalfreak het volgende:
Zijn er eigenlijk hier ook mensen die ervaring hebben met een Mini PC uit China zoals bijvoorbeeld: http://www.aliexpress.com(...)ea-be0e-abd5fd877072

Stuk goedkoper dan een Intel NUC met die specs en ideaal voor een ESXi thuislab in mijn ogen.
Ik ben toe een nieuwe AndroidOS mini-pc!!!
Metalfreakdonderdag 2 juni 2016 @ 13:16
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 11:55 schreef dimmak het volgende:

[..]

Die CPU + RAM alleen al is duurder dan die PC. Ik zou niet in de specs geloven.
Het is zonder RAM he ;)

En als ik deze review moet geloven: http://www.shaunchng.com/(...)l-broadwell-i3-5010u is het toch echt best een prima apparaat. Het zijn wel CPU's van de vorige generatie, dat scheelt wel in de kosten natuurlijk ;)
Joosie200donderdag 2 juni 2016 @ 13:35
quote:
3x zoveel als mijn Mi Band 1 met multicolourledjes. Jammer dat het schermpje geen whatsapp/Fb/Twitter logootje kan weergeven, want als notificatieding vond ik de 1 wel fijn.
dimmakdonderdag 2 juni 2016 @ 13:46
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 13:16 schreef Metalfreak het volgende:

[..]

Het is zonder RAM he ;)

En als ik deze review moet geloven: http://www.shaunchng.com/(...)l-broadwell-i3-5010u is het toch echt best een prima apparaat. Het zijn wel CPU's van de vorige generatie, dat scheelt wel in de kosten natuurlijk ;)
Nou probeer het uit dan zou ik zeggen. :D Ik heb daar ook al eens naar gekeken, maar ik durfde het niet aan.
Metalfreakdonderdag 2 juni 2016 @ 13:47
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 13:46 schreef dimmak het volgende:

[..]

Nou probeer het uit dan zou ik zeggen. :D Ik heb daar ook al eens naar gekeken, maar ik durfde het niet aan.
Ik twijfel nog vanwege de douanekosten, maar goed, ben wel heel nieuwsgierig eigenlijk ;)
BadderHaringdonderdag 2 juni 2016 @ 14:10
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 11:48 schreef Doev het volgende:

[..]

Afgezien van het touchpad dus wel redelijk tevreden? Ben zelf ook op zoek naar een (air)mouse met toetsenbord voor mn mediabox. Maar soms zie je door de bomen het bos niet helemaal meer ;)
Nou ja, het is dus geen Airmouse en het touchpad is ruk. De toetsen zijn prima en hij is mooi gebouwd, maar alles bijelkaar toch wat ik er van hoopte.
Den_Haagdonderdag 2 juni 2016 @ 14:13
quote:
volgens nu.nl zou hij 20 dollar moeten kosten
dodge_911donderdag 2 juni 2016 @ 14:23
quote:
1s.gif Op donderdag 2 juni 2016 14:13 schreef Den_Haag het volgende:

[..]

volgens nu.nl zou hij 20 dollar moeten kosten
Ja, over 'n half jaar ofzo :)
Nu betaal je gewoon extra om early adopter te zijn...

Grmbl! 2 loads binnen van AE seller, doet bij beide loads de fan het niet :( :(
Yay! Het hele BlitzWolf powerbankgamma binnengekregen ^O^
RobertNLdonderdag 2 juni 2016 @ 14:24
quote:
1s.gif Op donderdag 2 juni 2016 14:13 schreef Den_Haag het volgende:

[..]

volgens nu.nl zou hij 20 dollar moeten kosten
Ex verzendkosten en kosten van d de webwinkel.
Zspiritdonderdag 2 juni 2016 @ 14:28
Ik heb de blitzwolf outdoor light binnen, wat een mooi ding voor 6 euro!
Wel jammer de dat de micro usb poort niet beschermd is, nu zoek ik zon rubber plug voor in de micro usb poort.
eSxVn2p.png

Ik zoek op "micro usb plug" en op rubber micro usb plug" maar kan zowel op banggood als aliexpess niets vinden. Iemand enig idee hoe die dingen heten?
Zal wel aan mij liggen want ik weet vrij zeker dat beide winkels ze wel verkopen.
thecuriousonedonderdag 2 juni 2016 @ 14:32
zoek eens op USB dust cap
Zspiritdonderdag 2 juni 2016 @ 14:36
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 14:32 schreef thecuriousone het volgende:
zoek eens op USB dust cap
Thanks, daar kan ik ze inderdaad wel mee vinden!
eddepetfoktdonderdag 2 juni 2016 @ 15:32
quote:
Jammer..geen nieuw design. Volgend jaar maar eens aanschaffen, voor de verzameling, als de prijs is gezakt naar 15 euro.

Hier nog wat meer info

http://www.china-gadgets.(...)d-2-fitness-tracker/

Ik vin de 1S zeer fijn werken. Met de betaalde mi band notify & fitness app. Zeer veel settings t.o.v. de originele app. Hopelijk werkt de app straks ook met de mi band 2.

[ Bericht 4% gewijzigd door eddepetfokt op 02-06-2016 15:43:55 ]
dodge_911donderdag 2 juni 2016 @ 15:44
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 15:32 schreef eddepetfokt het volgende:
Volgend jaar maar eens aanschaffen, voor de verzameling, als de prijs is gezakt naar 15 euro.
Ik moet eerst mijn 1 nog kwijtraken/stukmaken, dan een 1S, en dan misschien die 2 'ns bestellen :D
eddepetfoktdonderdag 2 juni 2016 @ 17:35
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 14:28 schreef Zspirit het volgende:
Ik heb de blitzwolf outdoor light binnen, wat een mooi ding voor 6 euro!
Wel jammer de dat de micro usb poort niet beschermd is, nu zoek ik zon rubber plug voor in de micro usb poort.
[ afbeelding ]

Ik zoek op "micro usb plug" en op rubber micro usb plug" maar kan zowel op banggood als aliexpess niets vinden. Iemand enig idee hoe die dingen heten?
Zal wel aan mij liggen want ik weet vrij zeker dat beide winkels ze wel verkopen.
Met al die regenbuien en overstromingskansen kun je beter snel deze bestellen
http://www.banggood.com/B(...)Light-p-1030512.html
:)


quote:
12s.gif Op donderdag 2 juni 2016 15:44 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

Ik moet eerst mijn 1 nog kwijtraken/stukmaken, dan een 1S, en dan misschien die 2 'ns bestellen :D
http://s.aliexpress.com/Ff2aYba2

[ Bericht 11% gewijzigd door eddepetfokt op 03-06-2016 02:51:23 ]
bierjoostdonderdag 2 juni 2016 @ 18:21
Iemand een (video)review kunnen vinden van de (nieuwe?) ZMI 5000 powerbank met QC?

http://www.banggood.com/X(...)_medium=tradetracker

Zit te twijfelen tussen de 5000 en 10000 variant, maar weet niet of ze even groot zijn bijvoorbeeld.
Eric_Cantonadonderdag 2 juni 2016 @ 18:44
quote:
Must resist! Aaaaargh!

Ik vind 'm er zoveel beter uitzien dan de 1e generatie, en met opties die ik graag zie :Y
dodge_911donderdag 2 juni 2016 @ 21:44
quote:
0s.gif Op donderdag 2 juni 2016 18:21 schreef bierjoost het volgende:
Iemand een (video)review kunnen vinden van de (nieuwe?) ZMI 5000 powerbank met QC?

http://www.banggood.com/X(...)_medium=tradetracker

Zit te twijfelen tussen de 5000 en 10000 variant, maar weet niet of ze even groot zijn bijvoorbeeld.
Ik heb vanmiddag een lijntje uitegooid voor die ZMI. Ff afwachten...
Die 10.000mAh QC review ik volgende week.

[ Bericht 3% gewijzigd door dodge_911 op 02-06-2016 21:58:51 ]
Captain_koekdonderdag 2 juni 2016 @ 22:40
Ik heb de blitzwolf 24watt dual power met sPower tech binnen! Mooi ding.

Echter heb ik het idee dat het scherm van ipad en iphone minder/schokkerig reageren tijdens het opladen en gebruiken...

Kan dit? Iemand het zelfde?
dodge_911donderdag 2 juni 2016 @ 23:28
quote:
0s.gif Op maandag 30 mei 2016 18:26 schreef ArthurNL het volgende:
Zojuist is dit zonnepaneel van BlitzWolf bezorgd!
[ afbeelding ]
Zojuist ff getest, en in de zware bewolking haalt ie met het bijgeleverde kabeltje 200 mA, ben benieuwd hoeveel ie doet als er volle zon is.
Verder voelt ie goed en stevig aan, precies wat we gewend zijn van BlitzWolf. Ook zitten er vier van deze karabijnhaken bij, dit staat niet op de site dus ik was positief verrast.
Als deze bevalt ga ik misschien ook nog zijn grotere broertje kopen, gewoon omdat het kan

[ afbeelding ]
Ben er blij mee! :D
Vandaag ook wat mee geprutst, en toch wel een hele Ah op 5 uur tijd bij elkaar gekregen :D
Zo duurt 't natuurlijk wel een weer voor ik zo 'n XPB10Ah vol krijg, natuurlijk :)
Wel bewolkt grotendeels, dus toch ergens mooi :)
9Gk3Qid.png
dimmakvrijdag 3 juni 2016 @ 00:18
quote:
1s.gif Op donderdag 2 juni 2016 18:44 schreef Eric_Cantona het volgende:

[..]

Must resist! Aaaaargh!

Ik vind 'm er zoveel beter uitzien dan de 1e generatie, en met opties die ik graag zie :Y
Even wachten totdat de prijs daalt. :)
eddepetfoktvrijdag 3 juni 2016 @ 02:50
quote:
12s.gif Op donderdag 2 juni 2016 23:28 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

Vandaag ook wat mee geprutst, en toch wel een hele Ah op 5 uur tijd bij elkaar gekregen :D
Zo duurt 't natuurlijk wel een weer voor ik zo 'n XPB10Ah vol krijg, natuurlijk :)
Wel bewolkt grotendeels, dus toch ergens mooi :)
[ afbeelding ]
Heb je al uitgerekend wat het omslagpunt is...wanneer je de aanschafprijs hebt terugverdiend aan gratis stroom? ^O^
BadderHaringvrijdag 3 juni 2016 @ 10:07
Zeg mensen, ik ben momenteel druk in dispute met Gearbest ivm mij Viboton Airmouse die geen Airmouse blijkt te zijn.

Nu ben ik nog altijd op zoek naar een goede Airmouse met degelijk toetsenbord.

Naast de Viboton heb ik nu deze:
full32008099_a.jpg

Maar daarvan is het toetsenbord niet best. Wat is volgens jullie de beste?
eddepetfoktvrijdag 3 juni 2016 @ 10:21
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 10:07 schreef BadderHaring het volgende:
Zeg mensen, ik ben momenteel druk in dispute met Gearbest ivm mij Viboton Airmouse die geen Airmouse blijkt te zijn.

Nu ben ik nog altijd op zoek naar een goede Airmouse met degelijk toetsenbord.

Naast de Viboton heb ik nu deze:
[ afbeelding ]

Maar daarvan is het toetsenbord niet best. Wat is volgens jullie de beste?
En wat zeggen ze bij GB?
Benieuwd hoe lang ze je aan het lijntje houden...

Ik heb vandaag eindelijk het geld van TD teruggestort gekregen. Weken mee bezig geweest, want ze reageerden steeds maar 1x per dag en pas na opwaarderen naar claim hebben ze het geld 'vrijwillig' teruggestort.

Ik koop alleen nog maar bij BG en AE :9
dodge_911vrijdag 3 juni 2016 @ 11:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 02:50 schreef eddepetfokt het volgende:

[..]

Heb je al uitgerekend wat het omslagpunt is...wanneer je de aanschafprijs hebt terugverdiend aan gratis stroom? ^O^
Hey! I'm a redneck with a hint of nerd! Not a nerd with a hint of redneck :D
Maar voor mij was dat omslagpunt al bij minuut 1 : ik heb 'm namelijk gekregen om te reviewen ;)
Catch22-vrijdag 3 juni 2016 @ 11:10
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 10:07 schreef BadderHaring het volgende:
Zeg mensen, ik ben momenteel druk in dispute met Gearbest ivm mij Viboton Airmouse die geen Airmouse blijkt te zijn.

Nu ben ik nog altijd op zoek naar een goede Airmouse met degelijk toetsenbord.

Naast de Viboton heb ik nu deze:
[ afbeelding ]

Maar daarvan is het toetsenbord niet best. Wat is volgens jullie de beste?
Ik heb een Mele F10 Pro (in de la, al heel lang :P ) en die is goed
Iemand91vrijdag 3 juni 2016 @ 11:22
quote:
1s.gif Op donderdag 2 juni 2016 22:40 schreef Captain_koek het volgende:
Ik heb de blitzwolf 24watt dual power met sPower tech binnen! Mooi ding.

Echter heb ik het idee dat het scherm van ipad en iphone minder/schokkerig reageren tijdens het opladen en gebruiken...

Kan dit? Iemand het zelfde?
Mijn HTC lijkt bij deze lader hetzelfde probleem te hebben.
Vooral/alleen als accu onder de 20% is gedaald en dan wordt opgeladen.
Zat bijvoorbeeld Youtube te kijken en die pauzeert zelfs enkele keren...
Majestyvrijdag 3 juni 2016 @ 11:49
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 11:22 schreef Iemand91 het volgende:

[..]

Mijn HTC lijkt bij deze lader hetzelfde probleem te hebben.
Vooral/alleen als accu onder de 20% is gedaald en dan wordt opgeladen.
Zat bijvoorbeeld Youtube te kijken en die pauzeert zelfs enkele keren...
Hetzelfde met mijn HTC M8 hier in combinatie met die blitzwolf lader.
Heb 3 van die blokjes gekocht toen ze 5 euro per stuk kostten. Blauwe LEDje dat er in zit vind ik overigens gruwelijk irritant 's nachts in mijn aarde donkere kamer, dat moet ik er nog eens uit slopen of zwart stiften.
ArthurNLvrijdag 3 juni 2016 @ 12:11
quote:
12s.gif Op donderdag 2 juni 2016 23:28 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

Vandaag ook wat mee geprutst, en toch wel een hele Ah op 5 uur tijd bij elkaar gekregen :D
Zo duurt 't natuurlijk wel een weer voor ik zo 'n XPB10Ah vol krijg, natuurlijk :)
Wel bewolkt grotendeels, dus toch ergens mooi :)
[ afbeelding ]
Haha, ja ik heb m ook nog niet echt goed kunnen testen, wanneer wordt het nou eens een keer echt zomer :P
Ik ben benieuwd wat ie in de volle zon haalt, maar dan duurt het waarschijnlijk alsnog best lang voordat je die powerbank vol hebt.
MeesterBiervrijdag 3 juni 2016 @ 13:26
Heeft iemand nog een Miband liggen die niet gebruikt word? Heb er eentje nodig, maar ga dinsdag al weg dus moet vandaag of morgen nog op de post :9~
RobertNLvrijdag 3 juni 2016 @ 13:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 13:26 schreef MeesterBier het volgende:
Heeft iemand nog een Miband liggen die niet gebruikt word? Heb er eentje nodig, maar ga dinsdag al weg dus moet vandaag of morgen nog op de post :9~
Dm
eddepetfoktvrijdag 3 juni 2016 @ 13:41
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 13:40 schreef RobertNL het volgende:

[..]

Dm
Ik heb ook nog een nieuwe liggen.
BadderHaringvrijdag 3 juni 2016 @ 14:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 10:21 schreef eddepetfokt het volgende:

[..]

En wat zeggen ze bij GB?
Benieuwd hoe lang ze je aan het lijntje houden...

Ik heb vandaag eindelijk het geld van TD teruggestort gekregen. Weken mee bezig geweest, want ze reageerden steeds maar 1x per dag en pas na opwaarderen naar claim hebben ze het geld 'vrijwillig' teruggestort.

Ik koop alleen nog maar bij BG en AE :9
Ik mocht terugsturen :')

Of een 50% refund in mijn wallet bij hun. Maar dat pik ik niet natuurlijk. :D

Maar inderdaad. AE en BG zijn betere deals. Al vind ik BG erg aan de prijzige kant tegenwoordig.

Geekbuying is trouwens ook wel okey.
eddepetfoktvrijdag 3 juni 2016 @ 15:12
quote:
1s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 14:41 schreef BadderHaring het volgende:

[..]

Maar inderdaad. AE en BG zijn betere deals. Al vind ik BG erg aan de prijzige kant tegenwoordig.

Geekbuying is trouwens ook wel okey.
Niet qua deals, maar qua service. Ik heb BG ook twee gevraagd om de prijs aan te passen aan TD en dat hebben ze toen gedaan. Maar ia allemaal nogal veel werk voor een paar dollar, want de eerste paar mailtjes 'snappen' ze je nog natuurlijk niet.

Geekbuying is idd OK, maar moest ik steeds 3+weken wachten. AE pakjes komen nognsteeds het snelst aan bij mij.
Dromervrijdag 3 juni 2016 @ 16:16
quote:
12s.gif Op donderdag 2 juni 2016 23:28 schreef dodge_911 het volgende:

[..]

Vandaag ook wat mee geprutst, en toch wel een hele Ah op 5 uur tijd bij elkaar gekregen :D
Zo duurt 't natuurlijk wel een weer voor ik zo 'n XPB10Ah vol krijg, natuurlijk :)
Wel bewolkt grotendeels, dus toch ergens mooi :)
[ afbeelding ]
Werkt ie niet onder een zonnebank of zo? :P
Die van mij heeft serieus zon nodig voordat ie fatsoenlijk begint te laden. Zon door de wolken doet het hem total niet.
N22vrijdag 3 juni 2016 @ 18:12
Voor het eerst sinds tijden weer eens wat bij tinydeal besteld (twee draadloze muizen). Blijkt nu (terwijl ik een weekend weg ben) dat bij de muis die ik heb meegenomen de hele on/off-switch ontbreekt :')14.gifjlYkzxb.jpg
Kan de muis dus niet aan (of uit) zetten, heb er dus niks aan de komende twee dagen _O-

Ben benieuwd wat de CS van TD gaat zeggen, slechte ervaringen mee gehad in het verleden m.b.t. het ontvangen van incomplete c.q. kapotte producten.
eddepetfoktvrijdag 3 juni 2016 @ 18:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 18:12 schreef N22 het volgende:
Voor het eerst sinds tijden weer eens wat bij tinydeal besteld (twee draadloze muizen). Blijkt nu (terwijl ik een weekend weg ben) dat bij de muis die ik heb meegenomen de hele on/off-switch ontbreekt :')[ afbeelding ][ afbeelding ]
Kan de muis dus niet aan (of uit) zetten, heb er dus niks aan de komende twee dagen _O-

Ben benieuwd wat de CS van TD gaat zeggen, slechte ervaringen mee gehad in het verleden m.b.t. het ontvangen van incomplete c.q. kapotte producten.
Die proberen je een paar punten aan te smeren....als je geluk hebt.
Captain_koekvrijdag 3 juni 2016 @ 18:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 11:49 schreef Majesty het volgende:

[..]

Hetzelfde met mijn HTC M8 hier in combinatie met die blitzwolf lader.
Heb 3 van die blokjes gekocht toen ze 5 euro per stuk kostten. Blauwe LEDje dat er in zit vind ik overigens gruwelijk irritant 's nachts in mijn aarde donkere kamer, dat moet ik er nog eens uit slopen of zwart stiften.
Kan dit kwaad? Lijkt mij niet zoals het hoort?
N22vrijdag 3 juni 2016 @ 19:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 18:19 schreef eddepetfokt het volgende:

[..]

Die proberen je een paar punten aan te smeren....als je geluk hebt.
Ja, dat is ook precies mijn eerdere ervaring _O-
shizvrijdag 3 juni 2016 @ 19:42
Counterstrike.
BadderHaringvrijdag 3 juni 2016 @ 20:10
quote:
Ze vinden zelf het display ruk. In het hele filmpje staat het ding niet 1 keer aan. _O-

En miss sportbabe die het ding moet promoten, draagt het ding niet.
shizvrijdag 3 juni 2016 @ 20:11
Volgens mij is die dame ook gewoon stock footage. :P
BadderHaringvrijdag 3 juni 2016 @ 20:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 20:11 schreef shiznuts het volgende:
Volgens mij is die dame ook gewoon stock footage. :P
Waarschijnlijk wel. Ook niet over nagedacht, want dit soort trackers zijn compleet zinloos tijdens het fitnessen. En wat doen ze, een fitnessbabe tonen.
Miniemvrijdag 3 juni 2016 @ 21:33
quote:
0s.gif Op vrijdag 3 juni 2016 13:26 schreef MeesterBier het volgende:
Heeft iemand nog een Miband liggen die niet gebruikt word? Heb er eentje nodig, maar ga dinsdag al weg dus moet vandaag of morgen nog op de post :9~
Ja, heb een 1S dus met hartslagmeter, geseald in doos.